A Raikage Palotája

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A Raikage Palotája

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 18:13

Egy hatalmas, hagyományos építésű épület, melyben nem csak a Raikage családja él, de még a Chuunin-ok és Jounin-ok is ide jönnek küldetésért. Az első három szinten tartózkodhatnak a Shinobi-k és a Kunoichi-k, itt kereshetnek küldetéseket, munkákat. A 3. szinten található a Raikage irodája, mely kicsit ovális és a falak tele vannak polcokon, melyeken értékes ajándékok foglalnak helyet. Általában az íróasztalon papírhegyek szoktak tornyosulni és a Raikage, Hamacho Raiki, teát szokott szürcsölgetni.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tenshi on Kedd Május 11 2010, 16:47

Mostanában elég piti kis kalandokban vehettem részt és már kezdett is idegesíteni, hogy itthon semmi értelmeset nem kaptam. Így aztán egész közepes érdeklődéssel fogadtam a hirtelen mozgolódást a faluban. Egy kis utána kérdezés után neki is fogtam utamnak a Kage irodája felé.

Épp eltaposom a cigimet és beesett szemekkel nézek a bejáratra, majd kifújom az orromon az utolsó slukkból maradt füstöt, megigazítom az ingem gallérját és szép könnyedben fellépdelek az irodáig. Kicsit ráhajolok az ajtóra és bekopogok, várok három másodpercet, ha nem történik semmi, egyszerűen benyitok és pár lépésre a Kage asztalától megállok. Ha nem szól semmit akkor meghajlok.
- Üdvözlöm Raikage úr… Úgy halottam volna itt egy küldetés… és a felől érdeklődnék önnél. – A végén újra kiegyenesedek és még egy kósza mosolyt is megengedek magamnak egy pillanatra, majd várok.
avatar
Tenshi
Játékos

Tartózkodási hely : Chsz: 250


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hiraga Natsu on Kedd Május 11 2010, 17:29

//Shizune, Koichi//
//Fórumkaland//

Miután elértünk az Akadémiára, és körbenéztünk, a senseit sehol sem találtuk. Viszont amikor ki akartunk lépni az akadémia területéről, észrevettem, hogy az egyik fába feltűnően, benne áll egy kunai. Ez azért volt "feltűnő", mert az a fa nem tartozik a kiképzőterephez, és a bejárat/kijárat mellett nem igazán szoktak dobógyakorlatokat végrehajtani. Közelebb mentem a fához és észrevettem, hogy egy papírcetli is látható azon a kunaion. 'Pont mint az előbbin.' - gondoltam - 'Biztos Jogumi-sensei hagyta itt!' Igazam is lett, mert a papíron a következőket lehetett olvasni:

Még eszetek is van;
Irány a Raikage palota!

- Akkor irány a Raikage palota. - mondtam Koichinek, majd el is indultunk.
Nem sok idő kellett, hogy odaérjünk, bár az igazat megvallva szándékosan gyorsan haladtunk. A palota előtt nagy volt a sürgés-forgás, amit még nem értettem, hogy mi is okozhatott, de ez most nem is számított. Bementünk és körbenéztünk. Kerestünk a senseit. Mivel az első emeleten nem találtuk, ezért feljebb mentünk, és ott kezdtük el keresgélni.
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fujikage Koichi on Csüt. Május 13 2010, 17:34

//Fórumkaland//

- Itt vagyunk hát! A Raikage palotája. - mondtam, majd ezek után beléptünk a kapuin. ,,Vajon miért akarja Jogumi-sensei, hogy ide jöjjünk? Talán valami különleges hely ez számára? Vagy esetleg azonnal valami küldetésre mennénk?" - gondoltam magamban, kicsit el is mosolyodtam - ,,Hisz az előző nap még csalódottan távozik most meg egy küldetésre invitál minket. Ez azért akárhogy is nézzük haladás."
Körbenéztünk, de első pillantásra nem találtuk a senseit. A percek csak teltek, és miután végignéztük az első emeleten, felmentünk a második szintre, és ott folytattuk tovább a kutatásunkat. Járkáltunk shinobiról-shinobira, és kérdeztük őket, de egyik sem tudott választ adni a kérdésünkre, többnyire csak húzogatták a vállukat, és értetlenül néztek.
- Hát ilyen nincs! - mondtam Hiragának. - Elrángat ide minket, és most meg sehol sincs. Remélem legalább ő keres minket...
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro on Szomb. Május 15 2010, 00:17

//Fórumkaland//

Mint ahogy általában szokott lenni, a végtelen kék ég most is a kisebb nagyobb bárányfelhők mögé bújik és csak a nap tör utat köztük, hogy ezzel is megmutassa az erejét. Egy átlagos nap, átlagos időjárással, ám nem átlagos küldetéssel.
Yoshi némán és zsebre tett kézzel lépkedett fel a palota lépcsőin, miközben az emberek csak úgy nyüzsögtek körülötte. Igaz, már egy hete annak, hogy régi Genin társa, Hiien Ranaku életét vesztette az Akatsuki elleni küzdelemben, mégis folyton rá gondol. Bár szerencsére kezdi felemészteni a dolgot, mikor visszaemlékezik, még mindig fáj, mintha egy már gyógyuló sebet tépnének fel. Egész idő alatt a fejét a padlóra szegezte, majd mikor a harmadik emelethez vezető lépcsőn volt, tekintetét semmitmondó tekintettel felemeli.
~Miféle küldetés akar ez lenni? El kell kísérnem egy követet, védjem meg, de lehetőleg úgy, hogy ne folyjon a vér. Ez kicsit megnehezíti a dolgot főleg, hogy ha idegen vagy elveszett Ninja-k tünnek fel...~ mondta magában.
Bátyja már az előző este elárult egy-két részletet a küldetésről, de teljes eligazítást ma akar adni, mivel egy csapattal lesz együtt. Talán így nagyobb az esélye, hogy a küldetés sikerül. Mikor már majdnem eléri a harmadik emeletet egy gyerekhang üti meg füleit, amire ős is felfigyel.
-Hát ilyen nincs!- szólalt meg ingerülten a srác. -Elrángat ide minket, és most meg sehol sincs. Remélem legalább ő keres minket...- tette még hozzá.
A Jounin kérdő tekintettel szaporázta meg a lépteit és döbbenten vette észre kettő/három Genin-t, akik a Raikage irodája előtt várnak.
-Hát ti?- nézett a lehető legbambább arccal a Genin-ekre, majd végül leesett a dolog.
~Na neeeeeee...Ez volna a csapat?!~ döbbent le, majd egy ér kipattant a fején. Beindult a reakció és egy olyan dolog történt, ami azért nem mindennapos. A Hamacho fiú fogta magát és egy erőteljes rúgással berúgta az ajtót, majd morogva besétált és kihúzta magát.
-Aniki*! Mégis mi a francokat akar ez jelenteni? Ez volna a csapatom? Három Genin?- háborodott fel.
Talán úgy tűnik elsőre, hogy egy bunkó alak, ám valójában csak félti a kölyköket. Nem akar több áldozatot látni, így is elég barátot veszített már el. Remélhetőleg a bátyja, a Raikage elmagyaráz mindent.

*Aniki: Báty, Bratyó
avatar
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 37

Tartózkodási hely : Mindenütt mégis sehol...ez a villám ereje!


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1033

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Konan1 on Szomb. Május 15 2010, 14:42

Yoshi egy kicsit ideges lett, na jó nem kicsit, hanem nagyon is ideges lett amikor megfordult a fejében, hogy kikkel is fog küldetésre menni. A Raikage éppen a reggeli teáját próbálta meg elszürcsölni még mielőtt belekezdene a munkájába, de még mielőtt belenyalhatott volna, már rá is rúgták az ajtót. Yoshi tűnt fel a nagy zavarban és idegesen kérdőre vonta a bátyja döntését. A falu vezetője először értetlenül, meglepődötten nézte végig öccse dühöngését és rá is jött miért dühöng amikor feltűnt mögötte a három genin.
A Raikage mérgesen rácsapott az asztalára, majd egy erős mély hanggal az egyik székébe parancsolta a testvérét. - Mit képzelsz magadról? Csak úgy rám rontasz minden ok nélkül és kétségbe vonod a döntéseimet? Ennyire elszálltál volna magadtól és az erődtől? A Kage egy mély lélegzetet vett, majd a erős tekintélyt parancsoló hangja megváltozott és normális hangnemben szólalt meg ezúttal. - Tenshi, Natsu, Koichi gyertek beljebb, az ajtóval ne foglalkozzatok, majd magam megcsinálom. A három genin már vigyázzban is állt a Kage előtt és vártak. - Hamacho Yoshitaro. Azért osztottam be melléd a három genint, hogy végre te magad is felnőjél és tedd azt amit a te korodban tenni kéne. Magyarán vigyázz rájuk. A küldetés nem lesz nehéz. Egy követ kísérete és védelme lesz a feladatotok. Egészen Takumi no Satoig kell kísérnetek őt, támadásra nem kell számítanotok ugyanis az összes shinobi nemzet megesküdött, hogy a faluban lévő tárgyalások és az oda út alatt nem fognak történni atrocitások. Sőt talán még rátok sem lenne szükség, de elküldünk biztos ami biztos. A Raikage befejezte a mondandóját, majd szúrós tekintettel figyelt öccsére teljesen addig ameddig meg nem érkezett a követ. Egy csinos kék hajú hölgy lépett be az ajtón és mindenkinek a tekintete egyből a hatalmas kebleire szegeződött.

- Elnézést. Kopogtam volna, de sajnos az ajtó amint látom nincs a legjobb állapotban. A nevem Misakuzeno Kurumu, de csak szólítsatok Kurumu-channak. Úgy tűnik, én leszek a védelmetek tárgyát képző egyén. Mondta egy kicsit elpirosodva a jelenlévőknek.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tenshi on Szomb. Május 15 2010, 16:04

Még mielőtt beérhettem volna beviharzott valami sárga…igen határozottan fura helyzet. Épp kopogásra emelem a kezem és eltűnik alóla az ajtó. Egy pillanatra meglepődésemben tágra nyitom a szemem, majd újra összeszűkül és egy váll rántás után unott fejjel belépdelek. Egy rövid ordítozás után három genin kerül szóba. Mikor meglátom magam mögött a két kölyköt, és kizárom, hogy a harmadik a Kage öccse legyen, kicsit értetlenül nézek magam elé. De valahogy most nem tud foglalkoztatni a dolog, a küldetés ismertetése után egy lány hangját hallom az ajtó felöl. Amire direktbe hátra hajolok, közben kezem a zsebemben és immár fejjel lefelé láthatom is az új jövevényt. A mondandójára elégedetten elmosolyodom, szinte a fülemig ér mikor összekombinálom a dolgokat. Egy pár másodpercig még szugerálom a felsőjét. Majd lassan lehunyom a szemem és visszahajolok előre, majd kinyitom a szemem.
- Mikor indulunk? – Kérdezem hadarva, de rettentő érdeklődően a Kagétól és utána még mindig marad a mosoly.

//Melesleg Tenshi Chuunin és abból se olyan nagyon kezdőVery Happy//
avatar
Tenshi
Játékos

Tartózkodási hely : Chsz: 250


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fujikage Koichi on Szomb. Május 15 2010, 21:38

Ilyen sürgés-forgást még nem láttam, kicsit féltem is és gátlásos is voltam, viszont az ajtó mellett álló egyén elég lazán vette a dolgokat, s tetszett is a magabiztossága.
Kicsit elgondolkodtam valóban nem lesz e semmi harc az utunk alatt. Hisz még friss genin vagyok, ahogy Natsu is. Még is ilyen felelősségteljes küldetésben vehetünk részt.
Kicsit megigazítottam a hajam és a fejpántom, majd leengedett kezemmel megfogtam a csuklóm, kicsit feszengtem, majd hogy teljen az idő szememmel átfutottam a jelenlévőkön, de én is azt vártam, hogy megkapjuk a parancsot az indulásra.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hiraga Natsu on Szomb. Május 15 2010, 21:58

//Fórumkaland//

Miután Koichi is elmondta a véleményét, és még mindig nem találtuk a senseit, úgy döntöttünk, hogy még feljebb megyünk. Amikor a Raikage irodája előtt voltunk, észrevettem, hogy már valaki vár itt, és talán kopogtatni akart, de ekkor egy negyedik személy bukkant fel, aki elsőnek megkérdezte tőlünk, hogy "Hát ti?" - erre nem is akartam válaszolni, de nem is nagyon tudtam volna, mert kis gondolkodási idő után egyenesen berúgta az ajtót. 'Ez meg mit képzel?' - gondoltam, majd miután megszólalt, egyértelművé vált, hogy ő a Raikage öccse. Ezek után néhány szót váltottak egymással, nem hétköznapi hangnemben, majd a falu vezetője behívott minket. Mi persze azonnal bementünk, ahogy azt parancsba kaptuk, majd hamar kiderült, hogy ez a hirtelen indulatú fickó lesz a csapatvezetőnk, tehát én, Koichi és ez a harmadik shinobi - mint kiderült a neve Tenshi - egy csapatban leszünk, és tényleg küldetésre megyünk. 'De ezt miért nem tudta nekünk elmondani Jogumi-sensei? Mostmár mindegy, a lényeg, hogy egy küldetésre megyünk.' - mondtam magamban. Mielőtt még bármit is kérdezhettem volna, mint például, hogy kire kell majd vigyáznunk, egy csinos lány lépett be az "ajtó helyén". Gyorsan közölte a fontosabb dolgokat, amiből kiderült, hogy őt kell majd megvédenünk. Pár másodperces csend következett, mert a lány hirtelen jötte, vagy inkább maga a megjelenése, igen-igen figyelemfelkeltő volt. Tenshi a hatásszünet után azonnal egy lényegre törő kérdéssel állt elő: "Mikor indulunk?" Mivel nem láttam értelmét, más kérdés feltevésének vártam a Raikage válaszát.
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro on Csüt. Május 20 2010, 18:45

//Áááájhhh, egy Kurumu-chaaan! xD //

Az ifjú Hamacho csak fogat morzsolva állt maga előtt és hallgatta bátyja magyarázatát, ami természetesen egy jó kis fejmosással kezdődött. A férfi mint egy dühös, mégis unatkozó gyerek oldalra nézett és nem is figyelt oda a nagybátyja hegyi beszédére.
-Ne okoskodj, Raiki-oniisan...Nem áll jól neked...- fűzte hozzá.
A küldetése részleteire viszont annál inkább figyelt s azokat megtudván szemeit kicsit gyanakvóan a Raikage felé helyezte, majd némán hallgatott.
~Tehát csak el kell kísérni a követet és elvileg senki sem fog megtámadni minket...De ez csak odafele igaz...Visszafele viszont nem...Problémás lesz, ha nem csak a követet, de még a kölyköket is meg kell védenem...~ mondta magában, majd elgondolkozóan megvakarta a fejét.
Hamarosan ropogásokat lehetett hallani, mire mindenki az ajtó felé fordította a tekintetét és egy fiatal, kék hajú nő állt ott. A leginkább szemmellátható dolog a mellei voltak, amik átlagon felüliek voltak.
-Ah...- nyögte Yoshi, majd poénosan az orrára helyezte tenyerét és némi pírral oldalra nézett.
~Jesszus...mekkorák...~ mondta magában és egy kicsit elszégyelte magát. A nő hamarosan be is mutatkozott, mire a Hamacho klántag előrelépet és illendően meghajolt.
-Üdvözlöm Kurumu-sama! Hamacho Yoshitaro vagyok, szolgálatára!- mondta kedvesen, majd egy ördögi vigyor került föl az arcára, mikor az ajtó darabjaira nézett. -Ne is törődjön az ajtóval...Az eddigi Raikage-k mindig is erőszakosak voltak...- majd kuncogott egyet.
avatar
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 37

Tartózkodási hely : Mindenütt mégis sehol...ez a villám ereje!


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1033

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

A Raikage irodája

Témanyitás  Nireiko Kai on Hétf. Május 24 2010, 00:30

//Sai//

- Milyen ügyben? - kérdezte tőlem a recepciónál üldögélő hölgy, miután becsuktam magam mögött az ajtót és odasétáltam hozzá.
- Nireiko Kai vagyok, egy követ értesített, hogy a Raikage látni kíván.
A nő végignézett egy igencsak terjedelmes paksamétán, ami előtte feküdt az asztalon.
- Igen, stimmel. Tovább mehetsz, gondolom megtalálod az irodát.
- Hai!
Elfordultam a recepciótól, majd miután megközelítettem az előtérből felfelé vezető lépcsőt, elindultam felfelé. Átlagos napnak indult ez a mai. Átlagos kelés, átlagos reggeli, átlagos reggeli edzés. Igen, eddig stimmelt. De amikor nagy pihegve bementem a nappaliba, hogy pihenjek egy kicsit, kopogtak az ajtón. Egyedül voltam otthon, szóval én nyitottam ajtót. Egy fekete ruhás fickó volt az, aki közölte velem, hogy jelenjek meg a Raikagénél, amint lehet. Így hát gyorsan rendbe szedtem magam, hagytam egy cetlit, hogy hova mentem, és már indultam is. Közepes iramban végigsétáltam az utcán, néha odaintettem egy-egy ismerősnek, elmentem egy ötfős társaság mellett, akik éppen akkor hagyták el a Raikage palotát... eddig semmi extra. Na de majd most. Megigazítottam az időközben kissé szétálló frizurámat, majd kopogtam a Raikage irodájának ajtaján.
Hallottam az invitálást, így hát bementem.
- Hivatott, Raikage-sama? - sétáltam oda a falu vezetőjének asztalához és köszöntöttem, fejemet megdöntve előre.
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Konan1 on Kedd Május 25 2010, 16:19

//Fórumkalandos Bagázs Smile Bocsi a csúszásért //

A lány belépett az ajtón és szemével végigpásztázta a teremben lévő összes hímnemű egyedet, mivel csak azok voltak bent. Egy normális lány ilyenkor talán egy kicsit megijedt volna, pláne, hogy hímneműek fogják elkísérni az úton, ahol bármi olyan történhet amit a követ nem szeretne. Azonban a lány hangot adott magának és ezért pillanatok alatt a középpontba került, még maga a Raikage is megnézte a hatalmas keblekkel megáldott teremtést és kicsit és is elpirult. A Kage a kezét a szája elé tette, majd figyelemre intően köhécselt párat. - Azonnal induljatok útnak, hogy odaérjetek, ha egy kicsit hamarabb is érkeztek az nem baj, legalább több időnk lesz a tárgyalások folytatására. A kage a szemeit amik eddig mindenkin rajta voltak, most csakis a lányra összpontosult. - Vigyázz magadra, nagy veszteség lenne elveszíteni egy olyan kiváló követet mint amilyen te vagy. Na induljatok! Adta ki a parancsot, és nektek nem volt más választásotok, mint elhagyni az irodát. Ha esetleg akadt kérdésetek a küldetéssel kapcsolatban a Raikage csak annyit mondott, hogy minden további részletet megtudtok a követtől, aki már igencsak izgult a kis kalandja miatt.
Kint az épület előtt a lány megvárt mindenkit amíg kiért, majd a szája beszédnek eredt. - Egyvalamit tudnotok kell rólam! Mondta ki hideg hangon majd folytatta. - Gyűlölöm a perverzeket és azokat akik nem végzik tisztességesen a munkájukat. Ha ezeket a dolgokat mellőzitek akkor jól ki fogunk jönni egymással. Mosolygott egy szépet a követ, mintha nem is ő lett volna az aki az előbb dermesztő hanggal szólt volna hozzátok.
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tenshi on Kedd Május 25 2010, 18:11

A Raikage parancsára csak egy gyors bólintás és egy meghajlás keretében sarkon fordulok, majd besorolok a követ mögé egy szolid követési távolsággal és mire leérünk a palota elé a szemeim tökéletesen ráhangolódnak a követ hátulról felfedezhető alakzatainak ritmusára. A napszemcsi előnyei közé tartozik ilyenkor a tekintetem szolid takarása. De azért amikor elkezd megfordulni felkapom a tekintetem és többnyire a szemébe nézek amíg tart a mondandója. Néha elindul lassan a tekintetem lefelé, de általában félúton felkapom és kicsit lassan, de lelkesen bólogatok, mindenre amit mond. A mosolygás után, majdnem nagy hibát követek el. Épp megindul a kezem, hogy egy s.ggre pacsival jelezzem: én készen állok az indulásra. De hamar megáll, mikor felvillan az jeges hang és vissza gondolva még riasztóbb, így csak hátra teszem gyorsan a kezem és egy kedélyes mosollyal végignézek a mi kis bandánkon.
avatar
Tenshi
Játékos

Tartózkodási hely : Chsz: 250


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 270

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hiraga Natsu on Kedd Május 25 2010, 21:12

Miután Yoshi bemutatkozott, a Raikage kezdett bele a mondandójába. Elmondta, hogy már azonnal induljunk is el, majd a lányhoz fordult, akit óvatosságra intett. Mivel a Raikage kiparancsolt minket követtük az utasítását, és elkezdtünk lefelé menni a lépcsőkön. Útközben Koichihez szóltam néhány szót:
- Te, szerinted ez így jó? A sensei nem is szól előre nekünk, most meg nélküle kell elmennünk valami küldetésre két idegen falubeli shinobival, és egy kisebb természeti csodával megáldott lánnyal. - a lánnyal kapcsolatos dolgokat még halkabban mondtam, mint az előzőeket, nehogy Kurumu véletlenül meghallja. Megvárom Koichi válaszát, majd a többiekkel együtt lemegyek a lépcsőkön.
Mikor kiértünk Kurumu-chan gyorsan ismertette az ő "kis szabályait", elvárásait. 'Ezt figyelembe véve próbálom meg teljesíteni az első küldetésemet.' - gondoltam. Észrevettem, hogy Tenshi elkezdett fürkészni minket a tekintetével, de ezt most nem tartottam fontosnak, mert más dolgot akartam cselekedni. Azaz még mielőtt bárki is kérdezhetett volna, én tettem fel az első kérdést a lánynak:
- Pontosan miféle tárgyalásról van szó? Mit fogunk mi csinálni Takumi no Sato-ban?
Miután megválaszolta a kérdéseimet én is végigmérem a "kis csapatunkat".
avatar
Hiraga Natsu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 307

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Kedd Május 25 2010, 21:48


[Kai]

- Ahogy mondod - felelte a Kage. Persze, hogy hivatott, különben nem lennél itt, nem igaz? Ahogy felegyenesedsz, észreveszel még egy alakot az irodában. Alakja sudár, de erőt sugárzó, ahogy arca kissé mogorva, mégis az ember rögtön olyan otthonosan érzi magát mellette.


- A feladat egyszerű lesz: Villám Országának egyik igen befolyásos daimyou-jának a lánya nemsokára férjhez megy. Az aggódó apa szeretné, ha biztosítanátok az ünnepséget. A mostani időkben sosem lehet tudni, mikor mozdul ki valaki a sötétből. Kurogane lesz a társad, ne okozz neki sok problémát - utasít a Kage, majd már "ki is penderít" titeket. A Kuroganenak nevezett férfi végigmér, majd nemes egyszerűséggel közli.
- Készítsd össze a cuccaid, minimum egy hétig távol leszünk - majd még hozzáfűzi. - A kage elé már készenlétben kell állni, manapság milyen könnyelműek a fiatalok - s mivel még mindig ott állsz, még rád is ripakodik, kérdést se hagyva feltenni: - Itt vagy még? 15 perc múlva a kapuban találkozunk!
Azzal a kapu felé veszi az irányt. Egyet biztosra vehetsz, ha nem sietsz és esetleg késel, nem lesz rest otthagyni.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Nireiko Kai on Szer. Május 26 2010, 00:18

//Sai//

Ha Kurogane még visszanézne, már nem látna a Raikage palota ajtajában. Ugyanis amint elfordult tőlem, már útnak is indultam hazafelé. Valószínűleg rekordot dönthettem gyorsulás terén, mert mire felocsúdtam, már ott voltam a házunk ajtaja előtt. Szinte berontottam az épületbe, és a jelek szerint senki se volt itthon, mert nem hallottam motoszkálást. Bár ez most egyáltalán nem érdekelt. Felrohantam a szobámba, majd kinyitottam a szekrényemet. Kirántottam helyéről a táskámat, melyben már alapjáraton benne volt két tekercs, bennük váltóruhákkal és elsősegély felszereléssel. Másra nem is volt szükség. Innen utam a konyhába vezetett. Feltéptem a hűtő ajtaját, majd kirántottam belőle két koncentrált élelmet tartalmazó tárolót. Hát igen, anyám előrelátó volt, és mindig tartott készenlétbe némi élelmet, ha gyorsan el kell hagynunk a falut küldetés miatt. A tárolók a táskában végezték, végül pedig friss vizet töltöttem a kulacsomba. Ezt már menet közben raktam bele a táskámba, mivel hogy siettem. Hamarosan már megint a háztetőkön közlekedtem, ezúttal a főkapu felé. Nem mertem rá mérget venni, de szerintem jó részidőt futottam... aztán majd kiderül, hány tockost kapok újdonsült társamtól...
avatar
Nireiko Kai
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fujikage Koichi on Csüt. Május 27 2010, 15:22

Lassan kikerültem zavaró szendeségemből, majd ahogy a parancs is szólt 15 perc van egy egy hetes felszerelés összerakására és a kapuhoz érésre összesen, nem valami sok idő... Ráadásul reggel még nem is ettem, mert kicsit ideges voltam, aztán folyamatosan értek minket Natsuval a váratlan dolgok. Egyik pillanatban még a gyakorló terepen vártuk a mestert most meg egy fontos küldetésre megyünk, méghozzá a Raikage parancsára. Ez több mint előrelépés, én legalábbis örültem neki és gyorsan hazafelé vettem az irányt. Annyira nem siettem, hiszen nem laktam messze a palotától így hamar oda is értem. Gyorsan elpakoltam némi élelmet meg pár számomra fontos, vagy éppen hasznos dolgot, ami belefért abba a 6 perbe amit erre szántam, de sietségemben biztosan ki is felejtettem valamit, csak hát már szorított az idő és még így is épphogy kiértem időben a kijelölt találkozási ponthoz.
avatar
Fujikage Koichi
Játékos

Specializálódás : Hogy hívják a kis rókát??? ...Apróka...

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 123

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro on Csüt. Május 27 2010, 18:15

[Fórumkaland]

Miután mindenki bemutatkozott a Raikage máris sietette a bandát, hogy minél hamarább elérjük a célhelyet, méghozzá Takumi no Sato-t, a Fegyverkészítők Faluját. A Kage irodájából kilépve Yoshi egy apró ásított, majd zsebre vágta a kezét és indult is lefele a lépcsőkön. Mikor végre a palota előtt voltak, a férfi egy pillanatra megállt és szó szerint ledöbbent a nő ridegségén, amitől egy mangacsepp jelent meg a fején.
~Ehh...Ez is megmutatta a foga fehérjét...~ mondta magában, majd megvakarta a fejét, miután a követ el is mosolyodott, mintha mi sem történt volna.
Yoshi egy sóhaj kíséretében derekára helyezte kezeit, majd elindult a nő felé s mellette megállt.
-Ugyan, hová gondol...Sosem kezdenék ki magával.- mondta a legkedvesebb mosoly kíséretében.
Talán nem épp a legokosabb véleménymegnyilvánulása volt ez az ifjú Hamacho-nak, de hát ha nem dühödik be a hölgy. Remélhetőleg hamarosan elindulnak, mert az egy helyben állás nem nagyon segít a küldetés előremenetelében. Akár haragszik a követ, akár nem, tekintetét rá szegezi, majd egy ideig némán bámulja.
-Takumi no Sato, mi?...Hmm...Csak nem amiatt a "csodafegyver" miatt megyünk, amiről mostanság pletykálnak?- kérdezte a követet.
Na igen, annak is nagy előnye van, ha a nagybátyád Raikage, mert így sokkal több információt tudhatsz meg a nagyvilágról.
avatar
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 37

Tartózkodási hely : Mindenütt mégis sehol...ez a villám ereje!


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1033

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Csüt. Május 27 2010, 22:09


[Kai]

Kurogane pont olyan volt, mint a kage irodájában, semmi sem változott rajta, még egy táskával sem lett több nála. Viszont halványan a szája szegletében elmosolyodott látható igyekezeteden, de ezt a világ összes kincséért sem vallotta volna be, ha rákérdeztél volna.
- Indulhatunk? - nézett végig rajtad és a cuccodon, majd amikor bólintottál, elrugaszkodott a kaputól, amelynek addig támaszkodott, és határozott léptekkel indult meg célotok felé. Ennél az egy kérdésnél több nem hangozz el tőle, még csak azt sem tartotta fontosnak elmondani, mi is pontosan az úticélotok, és hogy pontosan mit és hogyan kell majd csinálnotok, vagy hogy milyen szerepet szánt neked. Nem egy beszédes ember, az tény. Ha meg akarsz tudni valamit, vagy kivárod, míg elmondja - azaz soha nem tudsz meg semmit - vagy megpróbálsz kiszedni belőle valamit anélkül, hogy magadra haragítanád.

//Határvidékekre írj! //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Konan1 on Pént. Május 28 2010, 07:39

//Fórumkalandos fiatalok ^^//

A kis csapat kiért a palotából és Kurumu már bele is kezdett a dolgokba. Igaz nem a küldetés részleteit ismertette, hanem azt, hogy mit vár el és, hogy mit nem szeret. Lényeges momentum és a lány részéről szükséges volt elárulnia ezt. Koichi elvált a csapattól miután kiértek a palota elé, ezért a követ nem mondott semmit amíg meg nem érkezett és újra nem csatlakozott az elkóborolt fiú. Mindeközben Yoshitaro megpróbálta "megvigasztalni", vagy legalábbis megnyugtatni a lányt, hoy nincs bennük semmiféle perverz szándék és egy idióta megjegyzést tett, amin a lány tekintete azonnal felcsillant, és félelemkeltő tekintettel fordult a Raikage öccse felé. >>Katt<<
- Talán nem vagyok elég szép a Raikage kicsi kis pártfogoltjának? Majd felhúzta az orrát és elfordult a fiútól. Mindeközben Koichi is csatlakozott a többiekhez és a lány ismertette a részeteket. - A fegyverkészítők egy hatalmas erővel bíró fegyvert állítottak elő, amit valamelyik rejtett falunak szeretnének eladni. A szóbeszéd szerint a fegyver olyan erővel bír, hogy a háborút annak a javára fordítja aki birtokolja. Ezért kell elutaznunk Takumi-ba ahol a tárgyalások fognak folyni. Támadásra nem kell nagyon számítani, mert az az ország, amelyik valamiféle atrocitást okoz, többet nem kap fegyverutánpótlást a fegyverkészítőktől. Mint tudjátok ez nagy kiesés bármelyik falunak ezért ők nem fognak támadni. Akiktől meg kell védeni azok az útonálló rabló bandák. Közölte a lány, majd végigmért gyorsan mindenkit kivéve Yoshintarot, mert még csak véletlenül se fordult felé, még akkor sem ha kérdezett.
- Te! Mutatott rá Koichire a követ. - Te fogsz vinni engem. A gyors haladás érdekében, a fiú hátán fogok utazni és shinobi tempóba haladunk. Azzal oda is állt a fiú hátához, majd várta, hogy végre a hátára vegye. Szerencsés szerencsétlen. Ezt lehet mondani arra a fiúra aki cipeli majd a lányt, mert hát az alakja az igazi főnyeremény, de ha csak egy rossz mozdulatot tesz a fiú, ami esetleg egy kis perverzségre utalna, hát rossz dolgok történnének.

// Következő post a Kikötőbe menyen (Kumogakure). A postba azért írjátok bele, a kapu átlépését, irat/adatcserét stb...//
avatar
Konan1
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ashina Hitomi on Szer. Aug. 11 2010, 06:29

//Aburame Shino-nak//

-Vigyázz magadra, ne kóborolj el a csapattól, ne állj szóba idegenekkel, ne egyél meg furcsát, ne játsz az öngyújtóddal, öltözz melegen, mindig figyelj az úton és meg ne halj nekem !
-Jó, elég lesz, anya ! Csak egy kisstílű küldetésre megyek, nem a világot megváltani !
-De olyan távol leszel ! Mindent bepakoltál ?
-Igen !
-A hajcsipeszeidet is ?
-Háááhh ?!? Minek az nekem ?? Na, csá !
Te jó ég, mért nem született az anyám is ninjának ? Akkor talán többet foglalkozna a saját küldetéseivel, és kevesebbet törődne az én életemmel. Ez még csak az első küldetésem. Nem lesz gond, biztos nem lesz olyan veszélyes. Tuti, hogy valami "vénfószervigyázós" vagy "gazdagcsajkísérős" dolog lesz az egész, Hatsuna nővérem is ilyenekről mesélt. Meg amúgy se egyszál magamba' megyek. Jön még velem a leendő senseiem is ! Tényleg, ő vajon milyen lesz ? Remélem, nem valami bunkó hárpiát vagy egy tisztaelv papucsférjet fogok ki, mert akkor inkább visszamegyek anyámhoz. Egy laza csávót akarok, aki nem szól bele a dolgaimba, és nem idegesít össze-vissza. Ugyanez vonatkozik a leendő csapattársaimra is. Ha nem koslatnak utánnam, akkor jóba leszünk. Barátság ? Ugyan már, nekem csak egy barátom lehet, mégpedig Orimi-chan. Senki más.
Na, megérkeztem végre. Itt vagyok a Raikage-palotában. Hát mit ne mondjak, jó nagy hely. És itt van maga a Raikage is, akivel mindjárt találkozok ! Te jó ég ! Nyugalom, csak semmi pánik ! Azt mondják, elég hírtelenharagú az uraság... Akkor is ! Nem kell félni, biztos nem fog megenni, vagy nem fog agyonütni, vagy nem fog darabokra szedni...nem fog...nem fog. Na, gyerünk már, mély lélegzet, kifúj, kéz felemel, bekopog... Nyisd már ki az ajtót !

-Öhm..., izé...-Itt van szemtől-szemben az öreg ! És rám néz ! Nem baj, Hitomi, mondj már valamit, bármit !-Én Ashina Hitomi vagyok, tudja, akit a küldetésre hivatott...
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hatake on Szer. Aug. 11 2010, 20:20

//Hitomi, 1 el lejjebb kellet volna kopogtatnod, genin ként xD öhm izé, nem baj kihozunk belőle valamit./

- Hmm, Asurai szólt nekem, hogy valószínűleg itt fogod keresni jövendőbeli mesteredet. Hitomi, ameddig várjuk mesteredet, mit szólnál egy teához?,, - Kínálja fel kecsesen a teát, amit te elfogadsz, és helyet foglalsz előtte. Hosszú szem váltások után, a Raikage megtöri a csendet.'' - Tudod, mint Raikage, igen ritkán mozdulok ki, ha igen akkor is csak a családomhoz. Nehéz munkám van, és néha úgy érzem hogy semmi nem tudja megtörni ezt. Valahogy olyan akarok újra lenni, mint te, kalandot keresni. Ha meg.....áhh Asura, megérkeztél, búj csak be.,, - Úgy tűnik a Raikage percekkel azelőtt hogy Asurai bebújt volna, már megérezte Chakra jelenlétét, a jounin mit sem várva, egy kisebb füst felhő révén megérkezik. Belépője nem a legjobb."


,,Felvillan elsőnek a tetoválása, majd a kora, ami 20-as éveiben élő, szokványosan kezét zsebében tartva, másikkal dzsekijét fogva, szőke hosszú hajjal, barna szemekkel, pillantást nem tűrően a földet bámulja percetlen percekig." - Ugyan már, Asurai, régi cimborám, ne viselkedj így, Hitomi, bemutatom mesteredet, Asurai Kuromei-t. - Nahát, szóval te volnál a jövendőbéli tanítványom? Hitomi-chan, én akartam hogy hozzám kerülj, figyeltem akadémiás kori tevékenységeidet, és szerintem jól megleszünk. Társakat még nem igen választottam hozzád, szeretném ha rögtön belevágnánk. Raikage, akkor megvan még a dosszié amit kértem?,, - Mintha ott sem lettél volna, tűrted a csendet, meg sem szólaltál, csak ha kérdeztek, és figyelted miközben szürcsölted a teát, hogy a fejed fölött papírokat nyújtanak át."

//nem akarlak nagyon irányítani, ezért hagyom hogy most válaszolj, és folytatom.//
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ashina Hitomi on Csüt. Aug. 12 2010, 16:57

//Shino, hogy érted azt, hogy eggyel lejjebb kellett volna kopogtatnom ?//

-Köszönöm szépen, elfogadom.- Hát a félelmem teljesen alaptalan volt ! A Raikage bá' nem is harapós, ha nem idegesítik fel ! Sose gondoltam volna, hogy még teával is megkínál. De ki a csuda az az Asurai, akit említett ? De a Raikage erre még nem adott választ, ehelyett elkezdett mesélni a munkájáról. Fogalmam sincs, hogy miért pont nekem mondja ezeket, de azért megpróbálok odafigyelni a szavaira. Azt mondta, olyan akar lenni, mint én. Micsoda ? Ez kicsit furcsa, de azért jól esik. A Raikagétól ilyet hallani... De várjunk csak miről maradtam le ? Azt mondta, hogy valami Asura van itt, de én hiába forgatom a fejem, nem látok senkit. Majd néhány perccel később megérkezik azt, akiről a Raikage beszélt. Nézzük meg alaposabban ! Egy 20-as csávó, szőke szénakazal hajjal, öltönyt meg inget visel, de elég slamposan, és a karján van valami tetoválás...de miért nem szólal már meg ? Csak bámulja a földet már mióta...
"-Ugyan már Asurai, ne viselkedj így, Hitomi, bemutatom mesteredet, Asurai Kuromei-t."-Na, a Raikage végre megszólalt, és ezzel világos lett minden. Szóval ő az az Asurai nevű fickó, akiről korábban beszélt ! És egyben a mesterem is ?! Na, úgy látszik kivételesen teljesült a kívánságom ! Kaptam egy senseit, aki biztos nem szól bele sokat a dolgaimba, ha ilyen hallgatag...
"-Nahát, szóval te volnál a jövendőbeli tanítványom ?"-és a sensei máris megszólalt."-Hitomi-chan, én akartam hogy hozzám kerülj, figyeltem akadémiás kori tevékenységeidet, és szerintem jól megleszünk. Társakat még nem igen választottam hozzád, szeretném ha rögtön belevágnánk. Raikage, akkor megvan még a dosszié amit kértem ?"- Mi van ? Figyelt engem az akadémián ? Ezt azért mégse hagyhatom szó nélkül !
-Már megbocsásson, de megtudhatom, hogy mi okból figyelt engem ?-Talán ez a hangnem elég jó ahhoz, hogy ne sértődjön meg a kérdésemen. De még valamire nagyon kíváncsi vagyok !-Miért akart pont engem ? Ismerjük egymást ?
Még azt is el tudom képzelni, hogy ő az apám tanítványa, vagy az anyám egyik állandó vendége, esetleg a nővérem barátja. Várjunk csak, azt mondta, hogy a csapattársaim még nincsenek kiválasztva ? Akkor elvileg még bárki lehet. Akár még Orimi-chan is...áh, de nincs nekem akkora szerencsém, hogy pont a legjobb barátnőmet osszák be mellém. Mindenesetre megvárom, hogy mi lesz ebből az egészből.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hatake on Csüt. Aug. 12 2010, 21:37

//úgy értettem h geninként nem a Raikagénál kéne küldetésért jelentkezni, na mind1 Very Happy//


Asurai, a fejére kapott, és elkezdett habókosan nevetni, a Raikage, meg csak szürcsölte a teáját.
- Nahát, hihetetlen, mennyire hasonlítasz....rá..... - Szava megakadt, mintha valakiről beszélne, vagy csak akarna? Ismét elkezdi a földet bámulni, majd miután a Raikage megunta hogy bármikor társalogna vele, mindig ezt csinálja, ezért egy műanyag tárgyal fejen dobta. - Na de Raikage-sama! - Csend, te balga, Hitomi, én is örülök hogy ti ketten egy csapatba kerültetek. Ha más nem, de te biztos feldobod, mert már engem is aggaszt. - De hát Raika..... - Ekkor ismételten egy műanyag tárgy került a fejéhez, amitől vigyázba állt, és a fejét fogta közben. - Ehhh...Hitomi-chan, indulhatunk? - Ezútal végre bevontak téged is a beszélgetésbe, de még mindig nem értettél valamit. - Hogy miért figyeltelek? Mert mondjuk felügyeltem az akadémiát, még 1-2 éve, de ez hosszú történet. Én pedig nem érek rá..... - Hihetetlen milyen rejtélyes fickó, tűrési határa igen magas, de rendszeres szokása hogy a földet bámulja, ezúttal miközben beszélt, hangján hallatszott a szomorúság is, mintha valamin agyalna, miközben hozzád beszél. - Induljunk hát, hosszú út vár ránk, remélem nem vagy tengeri beteg, mert csónakázni fogunk, jó nagy hajóval! Raikage-sama, további szép napot! Majd jelentkezünk! - Köszönt el, a Raikage csak bólintott egyet, de már ő is örült neki.

//Rád bízom a döntést, egy utolsót postolsz ide, ahogy akarod, de még egyet kel majd utána, a Víz ország kikötője, ja, és ne készülődj, egy ideig ott fogunk lenni Smile//
avatar
Hatake
Játékos


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ashina Hitomi on Pént. Aug. 13 2010, 20:28

//Ja, értem már, bocsánat, ezt nem tudtam.//

Hasonlítok rá ? Na de kire ? Kuromei-sensei már majdnem kimondta, mikor egy pillanat múlva mégis visszafogta magát. Na, most már biztos, hogy köze van valamelyik ismerősömhöz. Vagy rokonomhoz, ki tudja. De ezzel csak még kíváncsibbá tett. Itt a Raikage előtt nem, de az úton majd az első adandó alkalommal meg fogom kérdezni, hogy kire hasonlítok ennyire.
Ekkor a mély gondolkodásomat megzavarta valami. Valami, mégpedig egy kis tárgy, ami a Raikage felől indult, elsüvített az orrom előtt, végül a sensei fején ért célba. Na ne, a Raikage most tényleg fejen dobta volna Kuromei-senseit ? Sose hitte volna, hogy valaha is megérem, hogy így lássam a jó öreg kagénket... Jól van Hitomi, ne nevess...kibírom nevetés nélkül...de nehéz, hajtsd le a fejed Hitomi, így talán nem látják meg a mosolyodat...ne nevess...ne...

"- Csend, te balga, Hitomi, én is örülök hogy ti ketten egy csapatba kerültetek."-Óh, kösz Raikage-sama, hogy megszólaltál, így sikerült elterelned a figyelmem erről a röhejes helyzetről.- "Ha más nem, de te biztos feldobod, mert már engem is aggaszt."
-Öhmm..., hát...-Na, hát erre most mit mondjak ? Asszem ez az a helyzet, amikor az embernek jobb inkább csöndben maradnia, mert még olyan választ adok, amitől tök hülyének néznek. Mi van, már megint fejbe dobta ? Na nee, már megint kezdik...
"-Ehhh...Hitomi-chan, indulhatunk ?"
-Őő, persze !
"-Hogy miért figyeltelek ?"-Na végre, válaszol a kérdésemre !-"Mert mondjuk felügyeltem az akadémiát, még 1-2 éve, de ez hosszú történet. Én pedig nem érek rá....."
Ez nem válasz. Jó, felügyelte az akadémiát, de akkor is, mért pont engem figyelt, hisz rengeteg gyerek van és volt az akadémián ! Még egy dolog, amire majd rá kell kérdeznem.
"-Induljunk hát, hosszú út vár ránk, remélem nem vagy tengeri beteg, mert csónakázni fogunk, jó nagy hajóval! Raikage-sama, további szép napot! Majd jelentkezünk!"
Jó, ha most nem is érsz rá, majd azon a hajóúton biztos rá fogsz érni ! Ott aztán majd egy alkalmas pillanatban elkaplak, kifaggatlak, és te minden kérdésemre választ kell, hogy adj, Kuromei-sensei ! Mert már nagyon tudni szeretném, hogy mi a fenéről fecsegtetek ti ketten a Raikagével !
-Viszontlátásra, Raikage-sama !
Jó, indulhatunk !
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.