A Raikage Palotája

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hidan on Pént. Jún. 30 2017, 20:57

- Kerülj beljebb!
Harsan az ajtó túloldaláról a Villámárnyék parancsoláshoz szokott baritonja, mire a vadak közt cserepedett kunoichi eleget tesz az invitációnak. A faluvezető a bejáratnak háttal, dereka mögött összekulcsolt kezekkel áll irodájának panorámaablaka előtt, mereven bámulva Kumogakure no Sato egyedülálló látképét.
- Legalább kopogni megtanultál...
Jegyzi meg szigorúnak szánt hangon a Raikage, de érzékenyebb hallású személyek számára úgy tűnhet hangszínének torzulása alapján, mintha a szája sarkában mosolyogna. Mire azonban sarkon fordul, s tekintélyt parancsoló tekintetét Hitomira irányítja, arcán már nyoma sincs a derűnek, csupán rideg tényszerűségnek.
- Volt mentorod ajánlása alapján egy bizalmas információk megszerzésére irányuló beszivárgóküldetéssel bízlak meg téged, Miuru Hitomi. Feladatod egy határvidéki kastélyban tartandó álarcosbálon való részvétel, valamint az ott történő kémkedés lesz. Az estély házigazdája egy országszerte közmegbecsülésnek örvendő klán elöljárója lesz, akiről alapos okunk van feltételezni, hogy bizalmas államtitkokat szivárogtatott ki a Víz Szövetségének. A te dolgod, hogy gyanúnkat alátámasztó szóbeli bizonyítékot, vagy még inkább írásos dokumentációt szerezz, természetesen feltűnésmentesen. Meg nem erősített források szerint az árulással gyanúsított shinobinak gyengéi a fiatal lányok, ezért is választottunk téged erre a megbízásra. Hacsak nincsen további kérdésed, a helyi szabó már várja az érkezésed a ruhapróbára, méreteidet már korábban megüzentük neki. Ő majd ellát a megbízás részletesebb leírásával, hasznos tippekkel és bármi egyébbel, amire szükséged lehet a beszivárgás során.

//10 chakra vagy 10 tjp kárpótlásként választás szerint, következő posztodban kérlek jelezd, melyiket szeretnéd. Következő poszt mehet "Kumogakure utcáira." ha a szabóhoz mész, ha nem, akkor itt folytatjuk.//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Miuri Hitomi on Szomb. Júl. 01 2017, 02:37

Amint meghallottam a Raikage hangját, rögtön beléptem a szobába. Ő nekem háttal állt és az ablakon bámult kifele. Még mielőtt bármit is mondhattam volna, ő volt az első, aki megszólalt. Ezek szerint még emlékszik. Kicsit reménykedtem, hogy az az incidens a feledés homályába merül, hisz mégis csak ő a Raikage és ezernyi dolga van. Azonban láthatóan igen jó memóriával áldották meg. Nem célszerű újabb problémákat okozni és azzal még mélyebben belevésni a nevemet a fejébe. Rögtön utána felém fordult és rögtön a lényegre tért. Az arcomon eddig mosoly ült, hisz örültem, hogy végre van valami komolyabb megbízás a számomra, azonban ahogy meghallottam miről is van szó, a mosoly hirtelen eltűnt és rémület vette át a helyét. Ez nem túl jó. Akárhogy is néztem ez a küldetés tőlem a lehető legmesszebb állt. Nem voltam sose jó matekból, de ha jól számolom, akkor a sikerre nagyjából 0% esély van. Bár nem feltétlen vagyok tájékozott az emberek világában, de azért annyira ostoba se vagyok, hogy ne tudjam mit is jelent egy ilyen bál. A legtöbb lány akit ismerek ilyenekről ábrándozik. Hatalmas "csinos" ruhák. Sok ember, tánc és hasonlók. Úgy éreztem, hogy nekem valamit tennem kell ez ügyben. Bár szerettem volna egy új küldetésre menni, de olyanra, ahol a siker ennyire csekély nem. Mármint ha van más lehetőség.
- Öhm, Raikage... sama. Azt hiszem itt valami  tévedés történhetett. Kétlem, hogy én lennék a legmegfelelőbb személy erre a küldetésre. Mint tudja, illetve tapasztalta, az én etikett tudásom... nem éppen a legjobb. Elég nyers tudok lenni. Lehetetlen lenne számomra ott lenni anélkül, hogy feltűnést ne keltsek. Gondolom vannak a faluba más kunoichik, akik jobban illenének erre a feladatra, vagy akár lányosabban kinéző fiúk is jobb választás lennének mint én.
Kicsit kételkedtem abban, hogy ennyi elég legyen arra, hogy meggyőzzem. Valami oka biztos volt, hogy engem választott. Szinte biztos vagyok abba, hog olvasta az aktámat, tehát tud a helyzetemről. Amennyiben ez nem győzi meg, jön a B terv.
- Ezen felül... tudom, hogy mennyire drágák az ilyen ruhák... - Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerülnek azok, hiszen mindig is messziről kerültem őket. -... és hát nekem most jött meg és nem akarnék tönkretenni valamit, ami ennyire drága.
Igen, tudtom, hogy mennyire aljas húzás ezt bevetni, és igen, tudom, hogy ez egy nagyon kétségbeesett próbálkozás, aminek szintén kis eséllyel lesz sikere, de meg meg kellett próbálnom. Amennyiben ez is kudarcot vall jön a C terv, amit nagyon nem szerettem volna bevetni, de talán muszáj lesz. Közelebb léptem az asztalához, majd arra rákönyökölve kezeimet összekulcsoltam az arcom előtt és már-már könnyes szemekkel néztem fel rá.
- Könyörgök, ne tegye ezt velem! Ez a lehető legrosszabb küldetés, amit nekem kiszabhat. Ha kell akkor megsétáltatom a falu összes kutyáját, egyszerre, sőt még a macskákat is. Kiszedem az összes gyomot a kertekből vagy amit akar. Ezt én nem tudom megcsinálni.
Megpróbáltam hatni a Raikagéra, hátha megenyhül a szíve.
avatar
Miuri Hitomi
Játékos

Taijutsu Pontok : 15


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 185

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hidan on Vas. Júl. 23 2017, 19:41

Hamacho Raiki szigorú tekintettel mered Hitomira, mikor is az ifjú kunoichi veszi magának a bátorságot, hogy ellentmondjon Kumogakure no Sato első számú emberének. Viharvert ábrázatán egy érzelem nem sok, annyi sem fut át, ahogy az "A terv" számára valószínűsíthetően piszlicsáré kifogásait hallgatja.
- Kunoichinek lenni többet jelent annál, mintsem hogy nyers erővel felülkerekedsz az ellenfeleiden Miuri Hitomi. A ninják legfőbb fegyvere nem a ninjutsu, hanem a megtévesztés. Nehéz idők járnak a világunkra, seregeink hadban állnak. Nincs szükségünk olyan shinobikra, akik saját kényük kedvük szerint megtagadják a parancsot. De ha képtelennek érzed magad felnőni az eléd gördített kihívásokhoz, hát legyen. De a fejpántodat kérem cserébe. Az erdőben úgysincs szükség etikettre, oda vágysz vissza nem igaz..? Egy kunoi...
A Raikage képtelen befejezni a hegyibeszédet, ugyanis az orrából fröcskölő vérrel van elfoglalva, amikor a farkaskölyök bedobja a szebbik nem verhetetlen aduászát: a mensikártyát. Critical hit. Fatal error. A Raikage.exe leállt. 404. Lám mindenkinek van egy gyenge pontja. Ki hinné hogy egy felnőtt férfi dadogó idiótává aljasodik, akármikor egy fiatal lány csupán foghegyről megemlíti természetes életműködéseit? A Villámárnyéknak közel egy egész percre lefagy a vindóz, gondolatban valószínűleg vadult zongorázik képzeletbeli kontrollaltdelete gombokon.
- Öhm. Izé. Hogyismondjam. Szóval... Húh. Részvétem. Várj, ilyenkor nem is ezt kell mondani. Egészségedre. Nem, ez sem jó... Megkaphatod a ruhát! És kérdd meg a gondviselőid... Hogy vigyenek el egy drogériába. Vagy kórházba. Akárhova ahol árulnak női vérz... Intim higiéniával kapcsolatos termékeket.
Szívtelen fráter, hát még a piros betűs napok sem hatják meg?! Na akkor majd a rinya. A faluvezető időközben leroskad asztalához, majd egy fiókból papír zsebkendőt halász elő, hogy felitassa az még mindig lassacskán szivárgó vért cserpákjáról. Mintha meg sem hallaná a hozzá intézett sirámokat, réveteg tekintettel mered a plafonra. Egyszer csak azonban, mintha elpattanna az agyában, az asztalra csap, hogy a geninbe fojtsa a szót.
- NEM! Hitomi, nem hagyhatom hogy megkérdőjelezze egy genin az autoritásom. A parancsom egyértelmű volt. Itt a szabó címe. Máskülönben kénytelen leszek felfüggeszteni téged a shinobiszolgálat alól. Érthető voltam?

//Következő poszt helye: http://narutohun.niceboard.org/t65p175-kumogakure-utcai//

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.