A Raikage Palotája

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szomb. Jan. 08 2011, 14:41


[Konoha]

A faluban töltött időszak békés volt, sőt, mondhatni néha már egészen unalmas. Akihikoval körbenéztünk, megcsodáltuk a híres Hokage emlékművet, amelyet igyekeztem mélyen emlékezetembe vésni, mert igazán pompázatos látványt nyújtott, nem hiába büszke rá minden konohai. Aztán elsétafikáltunk, kipróbáltam pár kajáldát, ahol olyasmi ételt árultak, ami felénk ritka, vagy egyáltalán nem fordul elő, benéztem a fegyverkereskedésbe is, igaz, csak nézelődtem, mert pénzem az nem lenne ilyesmire, de kíváncsi voltam, itt milyenek a fegyverek, mik a kedveltebbek, mik a ritkábbak, és hogy milyen az árfolyam a mi falunkban levőhöz képest. Aztán szétnéztem az egyéb boltokban, hátha lelhetnék valami ajándékot, amit hazavihetnék, de végül arra jutottam, anyáék nem örülnének, ha azt látná, kéjutazásnak, vagy valamiféle könnyed kirándulásnak sejteném a küldetéseim. Pedig tudom, hogy nem azok, s most már azt is tudom, hogy nem feltétlenül kerülhetem el, hogy olyan dolog történjen velem, amit nem szeretnék, és néha olyan dolgokat is tennem kell, amiket nem akarok, de továbbra is törekedni szeretnék arra, hogy a lehető legkevesebb ilyen esemény tarkítsa majd ninjautam. Végül még egy kicsit gyakoroltam a vízen járást is, a gőzfürdők közelében, de ha lehet, rosszabbul ment, mint odakinn. Valahogy zavartak az arra járó, megbámuló emberek, így eme tevékenységemről iszonyat hamar lemondtam, elkóborolni meg nem akartam, nehogy azért kerüljek bajba. Azért titkon a legnagyobb élményem az volt, hogy láthattam Konoha egyik igen neves harcosát, akit személy szerint nagyra tartok, Shino-samát, igaz csak egy fél pillanatra, és roppant messziről, de mégis, láthattam, ezt nem veheti el tőlem már senki. Kis híján madarat is lehetett volna velem fogatni, olyan mosolygóssá váltam.
A hazaút azonban hamarabb eljött, mint végül vártam, pedig eleinte nagyon mehetnékem volt. De így utólag úgy gondolom, így volt jól, láttam is valamit, és mégis sok kincs és érték rejtve maradt, hogy legközelebb is élvezhessem, ha véletlenül erre visz a sorsom. Igaz, Konoha sosem érhet fel Kumogakure-vel.

[Hazafelé]

Tudom, hogy a sensei nem jóstehetség, de szépen kisaccolta, hoyg körülbelül öt napig fog tartani az út, mondhatni csontra ez történt. Akihiko, ha egyszer mi is jouninok leszünk - remélem, azért összehozzuk - akkor már mi is ennyi mindenhez érteni fogunk? Igazán jó lenne. Főleg, hogy bennem még él az a naiv képzet, hoyg visszafelé minden út gyorsabban megvan. Legalább is ez az illúzió. Persze kilométerre ugyanannyi, ezt én is tudom, csak hogy időben lehetne rövidebb. De már megint csak filozofálok.
Az út olyan eseménytelen volt, mint amilyen a konohai tartózkodás, ha nagyon akartam volna, biztosan találhattam volna magamnak valamit, ami leköt, de minél közelebb jártunk az otthonhoz annál inkább két dolog kezdte elfoglalni a fejemben az összes helyet. Az egyik a szüleim viszontlátásának öröme, hiszen még sosem voltam ennyi időt távol tőlük, főleg nem ilyen messze. A másik pedig, ami egyre inkább feszített, és minden kedvem elrontotta, a Raikagenak teendő jelentés. Hiszen sikertelenek voltunk... Iszonyatosan rettegek tőle, hogy jól leszid majd minket, esetleg olyan büntetést kapunk, amely miatt majd mindenki kinevet, és megbélyegzetté válunk. Nem akartam, annyira szerettem volna, ha minden jobban sikerül, ha minden olajozottan működik. Akihiko, hogy válthatom valóra így a közös álmunk, ha már az első göröngyben pofára esem? Ráadásul nem is egyszer...
A hazaérkezést azonban nem lehetett elodázni, sem kikerülni, sem egyszerűen ugrani az időben, hogy már túl is legyünk rajta, pedig még meg sem érkeztünk szinte, így amikor beléptünk a falu kapuin, kénytelen voltam követni végzetem által kijelölt ösvényt.

[Raikage-nél]

Hatalmas kő esett le a szívemről, hogy nem a Raikagehoz kellett egyenesen mennünk, hanem egy kunoichi hallgatta végig a jelentést. Magam részéről még így is csak lehajtott fejjel, szemlesütve ácsorogtam, mintha minimum kivégzésre cipeltek volna. Mert a jelentésből is egyértelműen kiviláglik majd, az én hibám, hogy nem teljesítettük a küldetésünk. Talán ezért is kaptam fel a fejem hitetlenkedve pillantva a nőre, mikor az nem hoyg leszidott volna bennünket, hanem voltaképp valamennyire, igaz csak halványan és azt is burkolva, de megdicsért minket. Ennyi? Tényleg csak ennyi a büntetés a késésért, a sikertelenségért? Akihiko, ezt képtelen vagyok elhinni, bizonyára csak álmodom...
Mint akit megbűvöltek, szédelegtem ki a többieket követve, mikor a sensei a vállamra tette a kezét. Elpirultam, s szemeimbe csipetnyi szomorúság költözött, mert megint velem van a gond...
- Csak... nem is tudom. Végtére is elbuktunk, és még sincs komolyabb következménye, és ettől valahogy még rosszabbul érzem magam... - felelem a kérdésre őszintén, bízom benne, hogy a sensei végtére is megért, ahogy azt tette a maga módján korábban is, bár azért megköszönném neki, ha nem lenne annyira durva, mint korábban. - Sensei, szeretnék erősebb és ügyesebb lenni, hogy legközelebb ne legyek terhére a csapatnak, és meggondolatlanságom ne hátráltassa a küldetést - pillantok fel a férfire nagy komolyan. Bár tudnám, hogy lenne célszerű hozzáfogni!

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Karin on Szomb. Jan. 08 2011, 23:13

A jounin elmosolyodott a szavaidon, miközben megveregette a válladat, miközben letérdelt melléd. Arca barátságos és nyugodt volt, melegséget sugárzott feléd, megnyugtatott és felmelegített a helyzet, miközben a férfi azon gondolkodott, mit is mondhatna most neked.
- Tudod, a kudarc és kudarc között is van különbség. - nézett rád mosolyogva- Kifutottunk az időből ez igaz, de ennél fontosabb, hogy senki sem sérült meg komolyabban és hogy egészségesen hazatértünk. Ha a küldetés elbukott azért, mert nem voltunk ott időben, mondják azt, de ne feled el, hogy számunkra az a tény, hogy újra láthatjuk a barátainkat, a szeretteinket, a falunkat, az sokkal többet jelent, mintha most egy társadat kellene siratnád! -állt fel, ahogyan kinézet az ablakon, majd egy pillanatra meglepődött, majd lágyan elmosolyodott, ahogyan az utolsó szavaidat is elmondat neki. - Hát ez ellen nincs orvosság! -nézett le rád- Nem lehet megtanulni, ha nem vagy elég erős ahhoz, hogy túllépj azon, ahol most vagy, akkor megreketsz és addig fogod magadat vádolni és emészteni, míg teljesen fel nem őrlődsz! -mutatott ki az ablakon. - Menj ki, néz körbe, beszélj emberekkel, látogasd meg azokat akiket ismersz és határozd el, hogy ha ilyen maradsz, minden elfeszíthetsz! - sétált el- De mind mondtam, ebben nem segíthetek!- integetett neked. Ahogyan felálltál és kinézve az ablakon, megláttál egy ismerős arcot, pont ott, ahova a jounin is nézett. A közeli kiképzőterepen egy genint.

//Megadtam a lehetőséget, hogy most találkozhatsz Kagerou-val, mivel őt látod az ablakon keresztül! Mivel egyévesek vagytok, ezért az akadémián is együtt tanultatok, ezért az ismeretség kölcsönös! Illetve kaptál ch szintet a kalandért, vagy csak a feléért? //

Az egész küldetésre kaptatok +20 ch szintet!


A hozzászólást Karin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 13 2011, 08:59-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Shirogane Shiro on Csüt. Jan. 13 2011, 02:47


//A kaland "végén" úgymond nem kaptam még, de közben tuti, mert (ahogy most néztem) hozzám képest terjedelmes chakramennyiséggel bírok xD //

A sensei szavai ismét csak bölcsek és lényegretörőek. Valóban, ezen nem is gondolkodtam el. Remélem, nagyobb baki nem követek el, ez a kisebb most pedig ezek szerint belefért. Elégedett ugyan nem vagyok, de így már értem. Tekintetemmel követtem alakját, majd ahogy a tekintete megváltozott az ablakon kinézve, kíváncsivá váltam, mit láthatott, de nem vagyok udvariatlan, meghallgattam problémám második részére is a tanácsát. Nem volt sok, de talán igaza van, hiszen eddig is használtak a szavai, maximum csak később értettem meg valódi értelmüket, de mindig volt alapja annak, amit mondott, így biztos most sem véletlenül fogalmazott így.
Ahogy viszlátot intve elvonult, felálltam, s kikukucskáltam az ablakon. Elcsodálkoztam, mi olyan megmosolyogtató a látványban, hiszen teljesen megszokott jelenség, hogy gyakorolnak a kiképzőterepen. Ahogy jobban megnézem a genint, felismerem. Együtt végeztünk. Emlékszem, mindig olyan furán beszél, de nagyon céltudatos. Emlékszel rá, Akihiko?
"Menj ki, néz körbe, beszélj emberekkel, látogasd meg azokat akiket ismersz" derengenek vissza a sensei szavai. Csak egy a baj, sosem voltak igazán barátaim, csak Akihiko van...
Itt az ideje kicsit bővíteni a kört
De mit mondhatnék. Szia, ne haragudj, hogy megzavarlak gyakorlás közben, tudod, én voltam az a lány, aki mindig sokat kérdezett, és alapvetően senki nem állt velem szóba, mert stréberkének, de ezzel egyidőben butának is tartott a banális, számomra mégis kardinális kérdéseim miatt.
Akihiko megrovón néz rám, mire felsóhajtok. jól van, jól van! Megpróbálom. Végtére is, ha nem mozdulok ki onnan, ahol most vagyok, akkor megevett a fene, és kár volt minden erőfeszítésem. Én legalább is ezt olvastam ki a sensei szavaiból.

[folyt. már Kagerounál ^^]

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Rock Lee on Vas. Ápr. 17 2011, 19:39

//Hazukage Arashi//

Miután napodat egy hatalmas reggelizéssel kezdted, ideje volt kezdeni magaddal valamit, nehogy megöljön az unalom. Így keveredtél a Raikage színe elé, hogy kérj egy nehéz küldetést, mert igencsak erősnek tartod magad. Nem habozott, adott is számodra egy dossziét ami a küldetésed adatait tartalmazza. Egy célszemélyt kell figyelemmel követned éjjel nappal és ki kell derítened miben sántikál ugyanis a a rejtett falu úgy véli, hogy kiszivárogtat információkat. Mielőtt még túl egyszerűre vennéd a dolgot a Raikage figyelmeztet, hogy a férfi egy tapasztalt ninja így légy óvatos, mert a legapróbb hiba is az életedbe kerülhet. A dosszié a kezedben és az utad kiadva. A dossziéban találsz egy rövid leírást, hogy milyen a jelleme és hol tölti általában az idejét. Az erdőben igen sokszor eltűnik így hát kezd a kémkedést a kapunál, hogy lásd mikor távozik. Ha bármi kérdésed akadna a Raikage vagy tanácsosa minden bizonnyal válaszol neked, vagy nem.
avatar
Rock Lee
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hazukage Arashi on Vas. Ápr. 17 2011, 19:54

Mikor megkaptam a borítékot arra gondoltam, hogy végre valami izgalom a mai nap folyamán. Megköszöntem a küldetéssel járó megtiszteltetést és szép lassan nyugodtan elmentem a kapuhoz ahol elrejtőzve csöndben vártam az embert addig is néztem, hogy mi történik a környezetemben. Láttam egy nagyon buta gyereket aki kergette valami fémtárgyról visszaverődő fényt és sok papát galambot etetni. gondolkodtam azon, hogy mit csináljak amíg odaér de inkább a láthatatlanságommal foglalkoztam egy fa mögött.
avatar
Hazukage Arashi
Játékos

Tartózkodási hely : Gyál


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ruru on Kedd Júl. 12 2011, 14:23

~A fenébe... -torpantam meg hirtelen, ahogy az üldözőim közül ketten elém léptek.
Ketten meg hátulról kerítettek be... Már épp készültem volna az újabb csihi-puhi-ra, amikor az egyik mondott valamit, majd gyorsan el is tűnt. S jé, Jogumi-san is megérkezett. Nagy kő esett le a szívemről, úgy tűnik, így talán megúszom az újabb kórházi látogatást... Viszont... Gyorsan jött örömöm elég tiszavirág életűnek bizonyult, amikor meghallom a mesterem szavait.
-Hoppá... -motyogom halkan magam elé, amikor leesik, hogy mire is gondolt pontosan. Úgy tűnik, hogy sikerült megint elcsesznem az edzést...
Már épp szóra nyitnám a számat, amikor hirtelen felkap, és elindul velem. Hogy hova? Az bizony jó kérdés... Jó darabig csak a lakóházak között cipel, majd feltűnik néhány üzlet is. Csak nem a városközpontba megyünk?
-Hát... izé... az úgy volt, hogy... A nagyapám azt mondta, hogy egy orvos ninjának az az elsődleges feladata, hogy minél tovább sértetlen maradjon a csatatéren, hogy segíteni tudjon a társainak, de ne akadályozza őket... Viszont most nincsenek csapattársak, akiken segíteni kéne... Meg még úgy se ismerek egy orvosi jutsut se, szóval sok hasznomra se lennének... Fegyvereket, meg más technikát meg ugyebár nem lehetett használni, mert Jogumi-san megtiltotta... -magyaráztam, eleinte csak óvatosan, nehogy valami rosszat mondok, de a végére már egész lelkesen meséltem a "haditervemet", egészen addig, amíg a kis baklövésemig el nem érek- Szóval ezért is kezdtem el inkább menekülni, mert múltkor már kiderült, hogy így négyőjük ellen nem sok esélyem van, legalábbis ha egyszerre támadnak. Ezért gondoltam arra, hogy ha elkezdek futni, akkor valószínűleg nem mind ugyanolyan gyorsasággal futnak, és így egyesével elkaphatom őket. Vaaagy, hogy elrejtőzök a tömegben, mert akkor biztos szétszóródnak, és úgy kezdenek keresni engem. És akkor megint bevált volna a tervem, hogy egyesével talán van esélyem ellenük. De a nagy menekülésben az teljesen kiment a fejemből, hogy ha ez egy igazi harc lett volna, akkor így civileket is bajba sodortam volna...
Mire idáig jutottam a nagy magyarázkodásban, már a Raikage palotájánál jártunk. Ennyire belemerültem volna a mesélésbe, hogy fel se tűnt, hogy már itt vagyunk? Miután beléptünk az épületbe, szájtátva bámultam a berendezést... No igen, nem sűrűn jártam még itt, de valahogy mindig lenyűgözött a belseje. Kíváncsian sasoltam, hogy mi hogy néz ki itt bent, meg egyáltalán merre járunk, de úgy tűnik, már megint úgy elkalandoztam a gondolataimmal, hogy mire észbe kaptam, már milkalila gőzöm sem volt, hogy hol vagyunk pontosan. És a nagy kérdés, hogy mit keresek én itt?!
-Jogumi-san, miért kell a Raikage palotájába jönnünk?
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Shikaku on Kedd Júl. 19 2011, 00:57

- Eligazításnak hívják - Mondta jogumi felegyenesedve, miután letett a földre, és megvárta amíg magabiztosan nem álltál a talpadon. - A jelenlegi helyzetben ez a protokoll része. Várnunk kell egy kicsit, amíg mindenki összegyűlik. Valószínűleg eltarthat egy darabig, de az időt kihasználhatjuk arra, hogy megfigyeljük ki érkezik, és ki lehet a mostani küldetésen az osztagunk tagja. Választásunk nem lesz sok, ha minden igaz már így is sok csapat van határvédelmen...Jogumi jövendölése beigazolódott, és emberek kezdtek besuhanni a terembe, némelyikük biccentve a mestered felé, némelyikük egy egész osztagnyi ninjával érkezve. Ők biztosan nem lesznek a társaid...
- Figyelj és gondolkodj, mit szeretnél tenni egy harcmezőn. Mivel medika még nem vagy, az nem opció, és mivel aktív ninja vagy a nem részvétel sem az...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Kedd Júl. 26 2011, 11:45

Reggel izgatottan keltem, gyorsan megreggeliztem és rövid készülődés után a Raikage Palotája felé vettem az irányt, várva az eligazítást, melyre volt mesterem hívta fel a figyelmem. A korai időpont ellenére sütött a nap. Ezt jó előjelnek véltem. Útközben végig az új csapatomon járt az eszem. Vajon kik lesznek azok, hogy fogok kijönni velük? És milyen lesz az új sensei? Szigorú, barátságos, erős? A gondolataim ezen kérdések között mozgolódtak, mígnem elém tárult a hatalmas palota. Már voltam itt néhányszor, mégis mindig csodálattal tölt el ez a monumentális építmény. A terembe érve shinobik sokasága fogadott. Magam is meglepődtem, mert ennyi emberrel itt még sose találkoztam. Gyorsan fürkészni kezdtem a tömeget, hátha meglátok valaki ismerőst, de nem vettem észre senkit, ezért az egyik fal mellett álltam meg és vártam, hogy történjen valami. Ismerős híján újra a csapatomon kezdtem gondolkodni és kíváncsian fürkésztem az arcokat, azokra koncentrálva akik szintén egyedül voltak, ugyanis őket tartottam potenciális társjelöltnek. Kíváncsi voltam vajon csapatot fogok kapni vagy talán egyből küldetésre is mehetek. Ezek a gondolatok jártak a fejembe miközben az idő csak telt és telt.
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Kedd Júl. 26 2011, 14:00

Iszonyat fáradtan keltem, mert alig tudtam elaludni az éjszaka. Elvégeztem szokásos reggeli dolgomat a wc-n aztán útnak indultam a raikage palotája felé, hogy megnézzem, hogy alakulnak a dolgok. A terembe érkezve rengeteg shinobit láttam, össze is zavarodtam, hogy mi ez a nagy nyüzsgés itt, utálom a tömeget. Kiszúrtam pár volt osztálytársamat, de nem volt kedvem melléjük csapódni, mert gyűlöltem őket. Inkább kerestem magányos formákat, akik szintén várnak valamire. Kiszúrtam egy viszonylag szimpatikusabb gyereket, Watari Zenkot, mint bemutatkozás után kiderült. Így ketten egymás mellett várjuk a fejleményeket, de nem nagyon beszélgetünk, mert elővettem egy zacskó chipset és elkezdtem zabálni a reggelimet.
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Kedd Júl. 26 2011, 14:34

Miközben várakoztam egyre csak érkeztek az új és új ninják, de már nem nagyon törődtem velük. Egyre türelmetlenebbül vártam h legyen valami fejlemény. Egyszer csak azt vettem észre, hogy egy velem egykorú, nálam kicsit magasabb srác tart felém. Mindkét kezén tetoválás volt. Én is sokszor gondolkodtam rajta, hogy varratok magamra valamit, de még sose sikerült rászánnom magam. Nem tűnt valami barátkozó alkatnak, tekintete elég mogorva volt. Meg is lepődtem, mikor odadőlt mellém a falhoz és megszólított. Egy kicsit örültem is neki, mert már nagyon unatkoztam.
-Hali Watari Zenko vagyok! -viszonoztam a köszönést.
Nem úgy tűnt, mintha folytatni akarná a beszélgetést, mert minden további beszéd nélkül unottan elővett egy zacskó chipset és enni kezdte. Gondolkodtam, hogy folytassam-e a beszélgetést, de mivel már tényleg nagyon unatkoztam gondoltam bedobok valami témát. Látva a bal karján lévő tetoválást, gondoltam muszáj lesz megkérdeznem, hátha segít előremozdítani az ismerkedést.
-Miért utálod a rament?
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Kedd Júl. 26 2011, 14:48

Nagyon utálom mikor evés közben megzavarnak, pláne ilyen értelmetlen barátkozós kérdésekkel, de hát nincs mit tenni végülis én mentem oda haverkodni, gondoltam akkor udvarias leszek és válaszolok.
- Azért utálom, mert anyukám 5 éves koromban 1 héten keresztül ezt etette velem, ezért bosszúból levizeltem álmában.
Nem akartam folytatni a sztorit, épp elég ha ennyit tud rólam.
- Amúgy én arra várok, hogy beosszanak valami csapatba meg kapjak egy senseit. Te mit keresel itt? Toltál már küldetéseket, vagy te is totál kezdő vagy, mint én?
Gondoltam puhatolódzok kivel is van dolgom, hátha erősebb nálam és lehet mit tanulni tőle, vagy ha nem maximum jól elverem.
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Kedd Júl. 26 2011, 15:11

Levizelte az anyját??? Teljesen ledöbbentem. Én aki mindennél jobban szerettem anyámat nem tudom elképzelni mi viheti ilyen dolgokra az embert.. Ráadásul, mindezt el is meséli ilyen flegma stílusban?? Ezek szerint egyáltalán nem érdekli a családja. Nem tudom mi történhetett vele, de nem lehetett neki valami jó gyerekkora. De mindez akkor se mentség ilyen dolgokra. Legszívesebben azonnal megütném. Pedig fejpánt van rajta... Hogy sikerülhetett egy ilyennek a genin vizsga?? Türtőztetem magam, hiszen mégiscsak a raikage palotájában vagyunk. Nagy nehezen túlteszem magam a hirtelen haragomon és megpróbálok nyugodt hangnemben válaszolni. Nem akarok többet az előző témáról beszélni, mert a végén még nem tudnék uralkodni magamon.
- 1 éve vagyok genin, de feloszlatták a csapatom és most ide küldtek valami eligazításra. Gondolom új csapatba fognak osztani és végre folytathatom a küldetéseket és az edzést. - tudtam volna még mesélni neki, de csak az járt a fejemben, hogy ráüvöltsek, hogy mégis, hogy csinálhattál ilyet??
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ruru on Szomb. Júl. 30 2011, 14:26

Úgy tűnik, végre abbamaradt a kószálás a különböző folyosók labirintusában, majd megállapodtunk egy teremben, én pedig újra két lábbal állhattam a földön. Kíváncsian néztem körbe, hogy mégis mi lehet ez a hely, amikor Jogumi-santól kaptam egy rövid kis magyarázatot. Ebből azonban leginkább egy apró szócskán ragadtam le.
-Határvédelem? -pislogtam csodálkozva a mesteremre, majd néhány pillanattal később visszatértem az előbbi elfoglaltságomhoz, azaz figyeltem, hogy kik érkeznek még rajtunk kívül.
Szóval valami küldetés lesz. Kiküldenek. Védeni a határt... Igaz, hogy eddig is akartam komolyabb küldetéseket kapni, viszont most egy pillanatra elbizonytalanodtam. Igaza van Jogumi-sannak, ideje átgondolnom, hogy mit is akarok én ott kint csinálni, ha már menni kell és a gyógyítani még nem tudok. Hát, akkor jó eséllyel maradnak az akadémián tanultak. Az a néhány jutsu amit az eddigi edzéseken nélkülöznöm kellett, mellé meg a shurikenek, kunai-ok meg a senbonok. Habár, majd ha ott leszek, majd kitalálom még, hogy hogy is legyen, hiszen így látatlanba nehéz előre tervezni. De úgy tűnik, lesznek csapattársaim, az pedig már pozitívum.
avatar
Ruru
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 155

Felhasználó profiljának megtekintése http://alougrey.tumblr.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Shikaku on Szer. Aug. 03 2011, 17:03

- KUMO SHINOBIK - a kiáltás magasról jött, a hatalmas országtérkép közepe felől, ahol egy kis platón egy ember állt. A falra vetített tárkáp színébe beleolvadva, csupán a mogását látva tudhattátok, hogy ott van. - A régóta érlelődő idő eljött, a háború felütötte a fejét az idegen országokban, ami azt jelenti, hogy hamarosan ezt kihasználva más nemzetek ninjái lesznek a határainkon, vagy máris ott vannak. Akik itt megjelentek a határvédelem részét fogják képezni, mélységi és előretolt pozíciókban.Azok, akik csapat nélkül érkeztek háttérfeladatokra csoportosulnak fel, miután az előretolt csapatok elindultak!
A szavak elhaltak, és a pillanat tört részén belül hangos morajlás futott végig a tömegen. Első pillantásra a helyzet olyan, mint a helyzetről vitázó fecsegés, de ha csak jobban belehalgattok, rájöhettek, hogy a felnőttek körülettetek helyekról magyaráznak. Felocsúdni sincs idő, a csapatok azonnal jelentkeznek, és a térkép kódolása szerint jelentik, hogy melyik szektora vonulnak ki. 'G34' szólalt meg az első hang, és követte 'R23' majd sok másik, szinte követhetetlenül, mire a térkép őrültmód villogni kezdett a rajta megjelenő pontokkal, amik a határokat festették végig.
- Gyertek ide. Mind! - Jogumi hangja parancsoló volt, mire a fiatalok egy nagyobb csoportja gyűlt köré, akik nagy része genin, páruk talán chuunin volt. - Kapitányok? Jó. Ha vannak specializációk, akkor aszerint távolsági, közelharci és támogató csoportosuljon, a frissen végzettek ne egybe kerüljenek, hanem tapasztaltabbak mellé...

A beosztás folytatódott, és a terem ürülni kezdett. A késve érkezők is gyorsan döntöttek, avagy a terem szélén várták a saját beosztásukat, amit Jogumin kívül még pár jounin segített. Ti hárman egymás mellé kerültetek. Ruru volt Jogumi egyetlen eredeti neveltje, Zenko a tapasztalata, Hakuseki meg az utolsó fennmaradó hely címén lett odatolva a csoportba, és magatokra lettetek hagyva egyelőre...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Csüt. Aug. 04 2011, 12:54

Nah végre beosztottak már egy csapatba, nagyon idegesít mikor az életképtelen béna ninják ilyen lassan döntenek dolgokról, mert nincsen semmi sütni valójuk. Úgy tűnt, mintha már hetek óta itt várnék... Ohh beosztottak emellé a szerencsétlen Zenko mellé, hát kiváncsi leszek mit tud de nem várok tőle sokat, egy 2 éves csecsemő többet tudhat nála. Mindegy, a semminél csak jobb lesz, bár lehet , hogy annyira fel fog idegesíteni, hogy a maradék chipsemet feldugom a popojába és megfűszerezem egy kis erős pistával. Tuti, ami tuti. Én csak a biztosra megyek. Az a Ruru gyerek viszont nem tűnik amatőrnek, abból még kisülhet valami.
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Szomb. Aug. 06 2011, 21:40


Rohanva esek be a Raikage irodájának épületébe. Hah, nem hiszem el! Az az átokfajzat elküld a világ másik felére, s alig hogy visszajövök, megjegyzi, hoyg én hivatalosan nem is voltam kiküldetésen, s hogy a Raikage már égre-földre kerestet. Franksensei, egyszer ezt még keservesen meg fogod emlegetni, arról teszek, de óóó, még hogy teszek majd róla! (Hát, még nincs konkrét tervem, de ha egyszer ráérek elkészíteni a szekírozása mellett, az emlékezetes lesz!)
Azért jó lenne tudni, mit is akarnak tőlem. Remélem, nem mártott bele valamibe ez a szörnyeteg, mert esélyem sincs kimagyarázni. Ráadásul, ha nem jelentette le ez a z átokfajzat, hogy Kő Országában voltam, még csúnyán elő is vehetnek ezért is... Kamisama, mit vétettem?! T_T
Az épületen belül, nem foglalkozva az illemmel, trappoltam végig, loholva, mint valami vadállat, míg el nem nyaltam a frissen felmosott folyosón. ezek után azért kissé megfontoltabban, egyik lábam húzva közelítettem meg a célszemély helyett a célajtót. Kopogás után belibbenek, ha zöld utat kapok, és mély meghajlással kérek töredelmes bocsánatot késésemért. Ahh, már előre érzem, hogy az elzanyálás után ez a fejmosás különösen fájni fog.

//Még berohannék a küldetéshez, ha lehet, illetve még vannak, akik jönnének, csak a játékosok aktivitása miatt kissé lassúbb az iroda megközelítésének folyamata -.-"//
avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Hétf. Aug. 08 2011, 12:06

A továbbiakban néma csendben várakoztam. Gondolataimat visszatereltem a leendő küldetés, a leendő csapatom felé. Ezen tűnődtem, míg valahonnan egy kiáltás hallatszott. Fürkészni kezdem a tájat, míg egy alakot vélek felfedezni a hatalmas országtérkép előterébe. Ha nem mozogna, talán észre se venném. Vajon mióta lehet ott? Valószínűleg már régebb óta figyelt minket.
- A régóta érlelődő idő eljött, a háború felütötte a fejét az idegen országokban, ami azt jelenti, hogy hamarosan ezt kihasználva más nemzetek ninjái lesznek a határainkon, vagy máris ott vannak. Akik itt megjelentek a határvédelem részét fogják képezni, mélységi és előretolt pozíciókban. Azok, akik csapat nélkül érkeztek háttérfeladatokra csoportosulnak fel, miután az előretolt csapatok elindultak! - megdöbbenve hallom a szavakat, amelyekre már oly régóta számítani lehetett. A háború elkezdődött és mi benne leszünk. Izgalmas, mégis ijesztő ez a gondolat. Ezek szerint valami háttérfeladatot fogunk kapni. De vajon ez mit takar. Valószínűleg a csapatok kiosztására is sor kerül. Miközben a felnőttek a térkép felosztásával foglalkoztak egy szigorú hangot hallottam: - Gyertek ide. Mind! - mivel csoportom nem volt és nem igazán tudtam, hogy mi is a dolgom követtem a parancsoló hangot. Az új csapatok beosztása megkezdődött. Egyre fogytak az emberek, míg végül a saját nevem is meghallottam. A csapat vezetője egy Jogumi nevű jounin lett. (kérdés: Jogumi férfi vagy nő, esetleg hol találni róla infót? előre is köszi:D) És a csapattársaim pedig egy Ruru nevű kunoichi. Nálam talán egy kicsit idősebb lehet és úgy tűnik ismeri Jogumi sensei-t is. Ezek szerint régebb óta lehet már genin. jajj nee, a másik pedig Hakuseki.. remélem hosszú távon sikerül megértenem a srácot, legalábbis az első beszélgetés után nem nyerte el a szimpátiámat, az ő arcán az eddig megszokott közöny ült. Miután kiosztották a csapatokat szinte mindenki eltűnt, ezért gondoltam ez a legjobb idő, hogy kicsit megismerkedjünk leendő csapattársaimmal. Ruruhoz fordulok, hátha tud majd mesélni valamit az új sensei-ünkről.
- Szia. Zenko vagyok. Úgy tűnik egy csapatba leszünk:D Te már régóta ismered Jogumi sensei-t?
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Aug. 25 2011, 16:44

[Rurura nem vártam többet most :/]


A beszélgetéseket, a társaság fennmaradó morajlását félbevágja egy hangos torokköszörülés a poropndról. A felerősített hang egy újabb ninja megjelenését jelezte. Darui volt az, jó szokása szerint cigivel a szájában és a szokásos semmivel sem törődöm tekintettel az arcán, ami az egész falut teljesen meg tudta osztani, de elfelejteni senki se tudta.
- Az ittmaradottaknak vegyes feladatai lesznek. A frontok lefedettek, így a belső területeket fogjátok ellenőrizni, de a szokásosnál nagyobb csoportokban mentek, mert a társaság már nagyon vegyes felállású. Minden genin és/vagy chuunin csoport legalább két kísérővel megy, és a feladat területek ellenőrzése. Az alacsonyabb rangúak a tábort és a központi területet fogják ellenőrizni, míg a kísérő jouninok és chuuninek a területük szélén járőröznek. A feladat csak másodlagosan szól a harckötelességről, elsődleges célja, hogy idő előtt tudjunk ha áttörték a frontot valahol. Területválasztás...
A térkép ismét erős színekre váltott és Darui mutogatása nyomán megjelentek rajta az ellenőrzendő területek, amin Jogumi egyből megnevezte a saját választását. A terület kelet-délkeletre volt a falutól, és a tájékozottaknak azonnal le is eshetett, azon területek felé vágta el az utat, ahonnan az északi villámbeliek származtak (például Ruru és valószínűleg Jogumi is). A választás után Jogumi körülnézett, és egy mosolyt is megeresztett.
- Asuko-san! Tomoshika Asuko, ugye - az üdvözlés csak a leggyorsabb formában történt, át pár ember feje fölött, és mire odataláltatok egymáshoz, Jogumi már be is mutatta a csapatot egy széles intéssel. - Ők lesznek a mi kis csibéink. Csibék, ez itt Tomoshika Asuko, chuunin, medika - azzal Rurura pillantott. - Akkor mi ketten kísérjük ezt a csapatot.

Jogumi egyből indításra is intette a népet, és már nem is állt meg sehol. Asukonak röviden elmagyarázta a helyzetet is, mivel ő nem értette a felfordulás lényegét és mértékét, de onnantól leginkább csendben maradt. Ahogy mondta, amíg a táborhelyeteket el nem éritek nem akart túl nagy zajt és agymunkát, azt majd csak később, a helyszínen.
Erdős területre érkeztek, és az éjjel leszállta után állapodtok meg egy helyen, amit valószínűleg Jogumi ismert korábbról. Egy növények által benőtt hegyoldalon egy szűk bejárón juttok be a barlangba, ami aztán felfelé kanyarog, majd egy éles fordulattal egy kisebb teremben végződik, ami visszanéz az alatta elterülő völgyre.


A csapattól eddig kérek postolást, Asuko felettesként, a többiek csapatként vannak jelen, lehetséges több körben lerendezni a párbeszédeket, leírást. Egy maximált idő után kiszórom az inaktívakat, és megyünk tovább. Ha valaki a kaland során inaktivál ok nélkül, rosszabb büntetést kap az átlagosnál. Háború van!
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Csüt. Aug. 25 2011, 22:54


Ahogy körbekémleletem, olybá tűnt, mindenről lemaradtam, de rögtön eme pillanat tört része alatt meghozott megállapításom után félig rám cáfolt egy férfi valami pódiumról,a ki a hangjával a frászt hozta rám, s láthatóan összébb is ugrottam kissé, a szívemhez kapva. Ahh, komolyan, ebben a faluban mindenki mániája lett az én ijesztgetésem? Kezdtem azt hinni, hogy csak Franksensei ekkora gyökér. A csávót odafenn látásból ismertem, de csak azt tudom róla, hoyg mindig megjegyzem, hogy ki kellene verni a kezéből azt az átkozott méregrudat, mert ha nem egy, a fejéből kiálló fám tárgy (értsd shuriken, kunai, katana egyéb) viszi el, hát bizony ez az alattomos, kis, fehér bűzbomba. De hogy mi a neve... na az egy jó kérdés, mindegy, inkább arra kellene figyelnem, mit mond, nem arra, hogy mit csinál, és abból lekövetkeztetni a természetes halála esetén felálló kórképét. Kezdek Franksenseiesedni, mindenkit egy hatalmas nagy kórlapként látok...
De az agyamból azonnal elszállnak az ilyen jellegű gondolatok a kulcsszavak hallatán. Frontok? Belső területek ellenőrzése? Ha áttörték a frontot? Nem mondjátok, hogy lekéstem arról, hogy megtámadták a falut??? Ha így haladok, még a végén a saját temetésemről is totál elkések majd...
A gyomromba azonban kevésbé vidám gombóc gyűlik. Mindenki tud a háborúról, de valahogy az egész eddig számomra valami rossz szóbeszédnek tűnt, most meg a szele beletép a hajamba, a képembe fújva az elkerülhetetlen valóságot. Hah, de mit aggódom, én csak belső területet ellenőrizgetek, csak nem dobom fel a bakancsom! Mások viszont talán igen... Jobban kellett volna figyelnem Franksensei tanításaira, sokkal többet és gyorsabban kellett volna tanulnom, hiszen még olyan tapasztalatlan vagyok, hiába a többéves kórházi tapasztalat, orvosként még sosem szerepeltem, márpedig most, hogy már tudom az alapokat, biztos nem azt fogják tőlem várni, hogy apró zúzódásokat fertőtlenítve vigasztaljak síró kisgyermekeket... A legszörnyűbb viszont az, hogy annyira hasznavehetetlen vagyok, hogy még csak arról sincs fogalmam, kikhez is kellene csapódnom.
A nevemre ocsúdok, és elpirulok. Mindig elpirulok, mert sosem tudom senkinek a nevét, az enyém meg mindenki tudja, fene a jó memóriájukat! Tekintetemmel azért elkutakodok egy darabig, mire megtalálom a hang gazdáját, s ahogy elkapom a tekintetét, bólintok, hogy igen, valahogy úgy áll a helyzet, hogy ez mindenki pechjére az én nevem. Ahogy megindul felém, követem én is, átvágva a tömegen, de mielőtt megszólalhatnék, már bele is kezd, és igyekszek mindent gondosan fel is fogni.
Ők a csibéink. Én meg medikaként vagyok bemutatva. Tiltakozhatnék, hogy erős túlzás, de elakadok annál a ténynél, hogy én és ez a fickó fogjuk kísérni ezt a csapatot. Hogy én csapatvezető? Elájulhatok?
Nem. Tipli van ugyanis, s magam részéről hárítom a vezető szerepet az ezt nyilvánvalóan profin végző férfira, és közben azon gondolkodom, honnan a nyavalyából is ismerem - azon belül, hogy Kumogakuréból - és hogy mi is lehet a neve, mert mégsem hívhatom "hé te"-nek. Így trükkösen hátrébb maradok, és az utolsónak maradót megpróbálom leinformálni suttogva.
- Bocsi, de nem tudod véletlenül, kinek mi a neve, mert hát hogy is mondjam, a névmemóriám olyan, mint a szita, minden kifolyik belőle - nevetgélek zavartan. Ennyit a renomémról, a presztízsemről és annak lehetőségéről, hogy komoly, felelősségteljes és tehetséges chuuninnak tartsanak - bár tény, tévhit lenne egyébként is, így csak hamar tisztáztam a szitut, mielőtt túl sok reménységet fűznének hozzám.

//gondoltam, még nem érkezem meg a helyszínre, hátha akartok beszélni, ha nem, akkor majd pótlom odáig a többit Very Happy//
avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Pént. Aug. 26 2011, 13:58

Mielőtt még választ kaphattam volna a kérdésre ismét egy erőteljes hang szólalt fel a terembe. A pódium felé kaptam a tekintetem. A srác, aki megszólalt Darui lehetett. Sose láttam még, de sokat hallottam róla. Az előző raikagenek volt a jobb keze, így gondolom elég erős shinobi lehet. Az arcikefejezése elég unott volt, mintha az egésszel nem is akarna foglalkozni. Talán még Zenkon se láttam ilyen nemtörődömséget. Bármennyire is beszélgetnék Ruruval Jogumi senseiről, úgy gondolom érdemes odafigyelni a mondanivalóra. Kb 1 percig beszélhetett. Szóval ilyesmi lesz a feladatunk? A belső területek ellenőrzése? És úgy tűnik még egy kísérőt fogunk kapni. 4 fős lesz a csapatunk? Ezek szerint tényleg komolyodik a helyzet. Nem gondoltam volna, hogy ilyen korán háborús feladatokkal kell szembesülnöm. Mondjuk ellenséggel nem hinném, hogy találkozni fogunk. Erősebb ninják vannak a faluba, mintsem, hogy egykönnyen áttörjék a védvonalainkat. Igaz mélyen legbelül talán reménykedek, hogy szétrúghassak pár segget, de azér ne legyenek túl erősek azok a seggek.. Területválasztás! - hallatszott Darui hangja, majd Jogumi sensei azonnal választott is egy pontot a térkép jobb alsó szélén. Arra Kirigakure van. Ezek szerint víz ország beli ninjákkal találkozhatunk, de mivel nem értek hozzá nem akarok elhamarkodottan levonni semmit.
- Asuko-san! -Jogumit hallom, amint valakinek kiabál. Egy lány közeledik hozzánk. - Ők lesznek a mi kis csibéink! - csibéink??? hívjon csibének akit akar, de engem remélem békén hagy ezzel... na mindegy első alkalommal csak nem borulok ki rajta.. És a lány pedig Tomoshika Asuko chunin, ráadásul orvosi ninja. Ez megnyugtat. Lesz orvosi ninja a csapatba, ezek szerint nagy baj nem lehet. Hosszú, vörös hajú lány, elég élénken öltözködik, biztos nagy szája van. Nálunk jó pár évvel idősebbnek tűnik, biztos fogunk tudni tanulni tőle. Amint vége az eligazításnak Jogumi sensei el is indított minket, talán már megyünk is felvenni a pozíciót? Kicsit elbambultam, ezért lemaradtam. Szaporáztam a lépteimet, hogy felzárkózzak, mikor is Asuko lépett oda hozzám és a nevek felől érdeklődött nevetgélve. Ezek szerint ő se sokkal informáltabb, mint én, de kicsit örültem is, hogy nem tűnik olyan komolynak, mint Jogumi sensei.
- Hát sok mindent én se tudok. Ő ott elől Jogumi sensei, mellette pedig Ruru. Kicsit mögöttük, ő Hakuseki, én pedig Zenko vagyok. Én is kb most ismertem meg mindenkit, úgyhogy sok hasznos infóval nem nagyon tudok szolgálni. Te tudsz valamit bővebben erről a küldetésről vagy neked sincs halvány lila gőzöd se, hogy mit fogunk csinálni?
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Pént. Aug. 26 2011, 17:30

Nah végre történt valami, egy flegma idióta hangját kezdem el hallani a távolból, akinek egy fogpiszkáló vagy egy cici lóg ki a szájából, ilyen messziről nem látom pontosan, hogy mi is, de igazából nem is érdekel. Tetszik a fazon stílusa, úgy tűnik eléggé leszarja a dolgokat, rögtön szimpatikus. Magyaráz itt össze vissza a háborúról meg miegymásról, de nem nagyon figyelek rá, engem csak az érdekel, hogy végre menjünk valamerre és erősödhessek a harcokban. Végre van valami mozgolódás, követem azt a pár embert akit eddig megismertem. Csatlakozott egy új tag is, aki elkezdett Zenkóval beszélgetni arról, hogy ki kicsoda meg, hogy ki tud bármit is arról, hogy mi lesz a dolgunk, gondoltam szépen meghúzódok mögöttük és követem a beszélgetésüket, hátha kisül belőle valami értelmes, meg hát én se tudom még a neveket. Aztán ha úgy adódik közbeszólok én is, bár most még nagyon nincs kedvem beszélgetni, ez a hosszú várakozás eléggé felhúzta az agyamat...
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Csüt. Szept. 08 2011, 16:29


//Akkor én is kihagynám egy körre Rurut Sad//

Egy igen helyes kis fiúcska szán meg, és válaszol. Igyekszem megjegyzeni a neveket. Nézzük csak a jounin Jogumi, a jo-ig meglesz stabilan, már csak mert Jounin, Jo.. Jo... mi is volt a neve? Basszus! Na de a kölykök: Ruru, ez jó, ez könnyű, na de a másik kettő... valami Haku... majd rövidítek, legrosszabb esetben "hé, unott képű kölyök" lesz a megnevezése. Akivel meg beszélgetek... nem is tudom, valamivel ki kellene vágnom majd magam, mert tök ciki, hogy az ő neve sem maradt meg, mert eddigre már a másik három után nem is figyeltem annyira... Na de Asuko, drága, figyelned kellene a kis bogyóra, mert éppen kérdez...
- Hogy én? Hát - mutatóujjam az államnak feszítem, és érzem, kezdek zavarba jönni. - Halvány lila segédfogalmam sincs semmiről, nem hogy gőzöm - sóhajtok végül. Maradék presztízsem most tapodtam ripityára körülbelül. Már ha egyáltalán volt valami, ami maradt belőle... - Az az igazság, nemrég értem haza egy küldetésről Kő Országából, amiről persze a drága senseiem nem értesítette a Raikagét, így kaptam ide is "behívót", csak épp lemaradtam a megnyitóról, ahol minden bizonnyal elmondták már a fontosabb dolgokat, de ne aggódj, azért van itt nekünk Jo... Jo-san, hogy tudjon mindent helyettünk, és épp ezért játssza a vezető szerepét, és tájékoztasson majd minket annyiról, amennyiről mindenképp szükséges - remélem, eléggé meggyőzően hangzott, én igazán beletettem szívem-lelkem, és a legmegnyugtatóbb hangszínem és mosolyom, amit csak tehettem bele. Aztán hátrafelé integettem a másik fiúnak, hogy ő is üdvözölve van, és nyugodtan közelebb jöhet, beleszólhat az "értelmes" beszélgetésbe, vagy akármi. Na jó, akármi nem, mert nem venném jó néven például, ha megpróbálna illetlenül viselkedni az irányomban, ahogy azt sem, ha előttem fikázna, vagy ilyesmi. Az olyan gusztustalan, és tuti, rávágnék akkorát a kezére, hogy utána alkalmazhatnám is a tudományom, mert legalább ketté törném a kacsóját.
- Na de mielőtt itt hagynak minket, kövessük is közben a "főnököt" - mutatok a távolodó Jo... hát szóval Jo-san felé, MEg a mellette bandukoló kreolos lányzó Ruru felé, s mint a csibéket szokás, terelgetem a másik két kölyköt a nyomukban, vidáman csevegve. - NA és voltatok már éles küldetésen. Mióta vagytok geninek? Ahh, nagyon szerettem a genin éveim, olyan haláli senseiem volt, mindent olyan furán tanított meg nekem, mert nem voltam ám hagyományos gyerek, a lehetetlent is sikerült meghazudtolnom, és olyan egyszerű tanítási metódusokkal súlyosan megsebesítenem saját magam, amikkel egyszerűen képtelenség! Egyszer még kórházban is voltam, amiért sünt csináltam magamból senbonokkal - nosztalgia, de szeretlek én téged!


avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Watari Zenko on Hétf. Szept. 12 2011, 19:45

//nem igazán tudom, hogy szokás itt helyszínt váltani, ezért itt folytatom, de gondolom lassan kiérünk a palotából:D//

Na ez a csaj aztán szeret beszélni. Próbálom kiszűrni a lényeget, de ezek szerint most nem nagyon leszek okosabb. Jo-san? Gondolom a senseire utalt, pedig nem hiszem, hogy ilyen jóba lennének, mivel még a nevét se tudta.. Hát nincs valami jó névmemóriája, kíváncsi vagyok vajon a mienkre emlékszike még. Hát nem tűnik valami vezető alkatnak, viszont elég kedves, jófejnek látszik. Szerintem ki fogunk jönni. Na meg attól függetlenül, hogy nem rutinos vezető még biztosan remek medika. Közben követjük Jogumi senseiéket és tovább beszélgetünk.
- Én már egy éve genin vagyok, de eddig még izgalmas küldetésem nem volt. Csak a kezdeti macskakergetés, kerti munka, meg chakra kontrolláló edzések. Sajnos a régi csapatom feloszlott, mivel a senseiünket elküldték valami hosszútávú küldetésre. Ezért új még nekem is ez a csapat. - mosolygok, még ha kicsit sajnálom is a régi csapatot. Mire kezdtünk volna összeszokni teljesen szétesett. Viszont még mindig optimista vagyok. Szeretem a változást, na meg persze az új ismerősöket. Talán még Hakuseki-ről is kiderül, hogy nem akkora tapló, mint az az első pillanatban tűnt.
- Na és, hogy sikerült ez a senbon-os eset? Elég viccesen hangzik, bár nem lehetett valami kellemes:D
avatar
Watari Zenko
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Vas. Szept. 18 2011, 20:48

egész jól telik az idő ebben a csapatban nem is gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom és nem unom magam halálra. Asuko is egész jó fejnek tűnik és ez a gyökér Zenko sem valami rossz arc. Végre befejeztem a chipsemet és azzal a lendülettel el is dobtam a zacskót, remélem ezen nem akadnak fent, mert nincs kedvem egy idióta szövegelést meghallgatni a környezetszennyezésről. Így, hogy már nincs mit zabálni gondoltam én is bedobok egy kérdést, amúgy is kíváncsi vagyok, hogy tud e valami érdekes teknikát Zenko, mert eléggé idegesítene, ha sokkal erősebb lenne nálam. - Zenkogyerek, egész jó arcnak tűnsz, bár még simán kiderülhet, hogy egy kretén barom vagy, de kíváncsi vagyok, hogy tudsz e valami menő teknikát, vagy van e valami vérvonalképességed vagy bármi extra? A kérdésem közepén egy jókorát sikerült finganom, biztos a chips munkálkodott, azt hittem pedig, hogy csak lapos fing lesz. De nem. Asuko arcáról nem tudtam leolvasni, hogy mit gondol erről, így csak annyit tudtam hozzáfűzni, hogy -Jobb kint, mint bent. És böfögtem egyet.
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tomoshika Asuko on Vas. Okt. 02 2011, 15:39


//Srácok Very Happy//

- Ehh, ezek a senseiek - jegyzem meg a kommunikatívnak bizonyult srác mondandójára. Nekem nem kell mondani, milyenek, a mostani egy vadállat, aki persze nem ér rá velem foglalkozni, mert épp mást kell szétvagdalnia minimum idegileg, ha pechje van az illetőnek, akkor fizikailag is, az előző egy perverz kéjenc volt, aki csak arra várt, hogy elég idős legyek ahhoz, hogy közeledhessen, aztán teljesen megorrolt, mikor visszautasítottam egyértelműen... egy egész világ dőlt bennem akkor össze, az előtte lévő meg természetesen szintén fontos küldetésre távozott, aztán mert meghalni... Ahh, Raiken sensei, őt nagyon kedveltem. Talán az egyetlen, akiben nem csalódtam.
- Hogy a senbonos? - kérdezek vissza kissé zavarba jőve, és a halántékom vakargatva pótcselekvésként. - Hát, nem olyan nagy szám. Igazából Yorutaru sensei, akinek szárnyai alatt kezdtem a medikusi alapozót, fel akarta mérni, mennyire vagyok jó chakrairányításban és koncentrációban, és ez szerinte akkor a legegyszerűbb, ha chakrára semmivé bomló senbonokat dob felém, amiket kézzel és lábbal védhetek ki. Mert az oooolyan könnyű... Hát, nekem nem volt az, világéletemben borzasztóan nehezen mentek az ilyen jellegű feladatok, szóval sündisznóként végeztem, mert a senbonok nagy részét nem tudtam felbomlasztani. Négy napig voltam kórházban az eset után - mesélem kissé kuncogva, majd a kellemetlen részhez érve bosszankodón, mintha ismét átélném, a sztorit.
Mire ide értem, a másik fura kölyök is kommunikálni kezdett, a legnagyobb természetességgel hajítva el a kajászacskóját. Lendületből kapom el a kis műanyagdarabot, s az útba eső kukába dobom szótlan, de amikor fingott, majd extraként böfögött is egyet, elpattant bennem valami, s mosolyom le sem olvasztva, semmi előjelét nem mutatva, vágtam olyan szinten tarkón, hogy tekintve a képzettségünk közti különbséget, jó eséllyel csókolja meg a földet.
- Valóban jobb kinn, mint benn, de ezt jobb nem mellettem végezni, hanem legalább öt-tíz méterre tőlem - mosolygom tovább. - Na de siessünk, mert egész lemaradtunk - mosolyogom tök természetesen tovább, s gyorsabb léptekkel indulok a többiek után. Bennem nincs harag, csak vannak reflexeim, amelyeket nem tudok kivédeni, de több tüske bennem nem marad semmi ilyen után.

//No, és akkor én "helyszínt" váltok, a továbbiakban Villám Országa, Erdőségek nevű topicjába írjunk majd, hogy lassan ki is érkezzünk a helyszínre Very Happy Szerintem ti már nyugodtan válaszolhattok oda Smile //
avatar
Tomoshika Asuko
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 335

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.