A Raikage Palotája

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Fukushima Hakuseki on Vas. Okt. 02 2011, 22:35

Hát ez tarkón vágott a .............................. életbe! Mit hisz ez magáról? Very Happy Nem azért mondom, de ha nem lett volna ekkora önuralmam biztos, hogy bosszút álltam volna. Nah mindegy. Visszafogottan csak annyit mondtam: - Okés, hogy ilyen harcos csaj vagy meg minden, ezt még bírom is, meg beismerem erősebb is vagy jelenleg, de ha még egyszer tarkón vágsz vagyok akkora paraszt, hogy álmodban azt csináljam veled, amit drága édesanyukámmal csináltam még kiskoromban... De ne menjünk ilyen végletekbe, csak fogd vissza magad egy kicsit, különben biztos h meggyalázlak és megszívatlak egy gyenge pillanatotban. És most tényleg jobb ha nem kezdesz el keményedni, mert megölni nyílván nem fogsz és mivel én egy beteg állat vagyok, ezért jól nem jöhetsz ki a dologból. - Nah de hagyjuk is ezt, mert elviselhető a csaj, ami elég ritka számomra, szóval inkább haverkodjunk, de ezt a természetvédős baromságot jobb ha vissza veszi, különben nehéz lesz az együttlét számára. Meg ha fent akad ilyeneken, hogy pukkantok, akkor mi lesz később... Nah de hagyjuk, ez az ő baja. Ez a tahó Zenko meg itt pislog, mint egy fába szorult féreg, szánalmas nyomorék papucs gyerek. És ez lesz az én csapatom... Előre sírok.
avatar
Fukushima Hakuseki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Okt. 19 2011, 17:33

Kurono sétál a Raikage irodájába, mivel ide hívatták.
~Vajon milyen feladata lehet számomra a Raikagenak. Ilyen hamar nem szerezhettem vissza a bizalmát.~
Próbál logikusan gondolkodni. Talán büntetésből, macskát kell kergetnie, vagy kutyagumit lapátolni, vagy valami ilyesmi. Már csak rá gondolva is elborzad Kurono, soha nem kellet ilyet csinálnia. Az elveszett ninják soha nem csinálnak ilyet. Bár már nem az elveszettek közé tartozik, de ennek valamiért örül is. A palota folyosóin sétálva, kezd ráeszmélni arra, hogy bizony ő is nő, sőt lassan már felnőtt is lesz. Akármennyire betöltötte a tizennyolcadik életévét, agyilag még mindig nem érzi magát érettnek. Hasonlóan heves, mint gyereknek, de valamennyire mérséklődött. Keveset taktikázik, nem gondolkodik, csak harcol. Habár az első Hokage, Inazami pont ezért szerette és vette be Kuronot a szervezetbe. Azt mondta neki, hogy ez a fajta harcstílus a legveszélyesebb, mivel maga személy is kiszámíthatatlan. Pár, körülbelül vele egy idős is elhalad a folyosón, és kicsit szégyenli magát, hogy rajtuk már jounin mellény van, miközben Kurono elvileg genin, annak ellenére, hogy erősebb náluk.
~Nem kell sok idő és én is jounin leszek. Vissza szerzem Kumogakure bizalmát.~
Határozza el, és az ajtóhoz érve bekopog azon. Mikor megkapja a "Bejöhet" szót, akkor benyit.
-Jó napot Raikage-sama. Úgy hallottam hívatott.-
Köszön és mondja meg miért jött, miközben megadja a kellő tiszteletet, egy hajlongással.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hinata on Szer. Okt. 19 2011, 20:26

- Ja ja tudom. Szerencséd, hogy még időben érkeztél.
Mondhatni jelenlegi urad és parancsolod íratok közt keresgélt valamit. Végül az asztalon heverő méretes és nehéz súlyzó alatt találta meg amit keresett.
- Általában ezzel genineket bízunk meg. Egy nemesi család egyik tagját kell konohába kísérni majd ott dolga végeztével haza kísérni. Egyszerű rutin munka, de a védendő személy rangja miatt nem küldhetek genineket. Olyan kell aki már tapasztaltabb egyed.
Halk surógás halatszik hirtelen majd nagy tompa koppanás.
- Juuniji jöhettél volna az ajtón is. Már elmagyaráztam ezt párszor.
Raikage rádnéz és megvonja a vállát.
- Az úton Kurono nem leszel egyedül. Juuniji fog elkísérni és felügyelni rád.

Melletted hirtelen jelent meg a nő és a külseje elég meglepő. Finoman fogalmazva....


Juuniji


A nő féltérden áll miközben egy kaszát tart jobb kezében. Annak vége adta a hangot amikor a padlóhoz ért. A nőn fekete köpeny a köpeny belseje piros. Ezt onnan látod, hogy féltérdes pozícióban kicsit belátni. Csak a lába amire egy erős fém lapp simul. A hosszú és ápolt fehér tincsek illetve a neve az utalás, nemi hova tartozására.
- Hivatott Raikage sama.
- Tegnap beszéltem neked egy feladatról. A melletted álló Kuronot kell majd kísérned és felügyelned.
- Értettem, egyéb információ?
- Minden más le van írva erre a lapra.
A nő felállt és hátra tolta a csukját. Most vált csak láthatóvá. Az arca az hó fehér ajkai vérpirosak. A szemei pedig szintén vérszínben pompáznak. Igen nem csalás egy albínó kunoichi. Arca viszont ami kecses szép vonásokkal rendelkezik rideg és érzelem mentes. Akár egy darab acél. Szemeiben pedig néha fel lelhető a pusztítás utáni a vágy, a harc heves lángja. tipikusan az az ember aki előbb megöl és aztán kérdez. Át veszi a papírt és hümmögve végig olvassa. Majd vissza teszi azt az asztalra majd feléd fordul.
- Holnap reggel nyolckor a kapunál. Ne merj egyetlen percet sem késni.
Következő pillanatban fehér füst és pukkanás a konuichi sehol sincs.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Okt. 20 2011, 15:45

Kurono kicsit felhúzza szemöldökét, miközben kiderült, hogy a papír a súlyzó alatt hever.
~Akár csak az előző.~
Jegyzi meg magában, és mosoly húzódik az arcára. Boldog, hogy megkapja első küldetését, csak hát, még ha erősebb is, de genin küldetést kap. Ez várható volt, akár csak a jounin aki érkezik. Rideg, és vérszomjas akár csak egy elveszett ninja.
~Hmm... Mintha láttam volna már ilyen rideg és gyilkos tekintetett.~
Kurono itt Hana Fujishimara gondol, aki szintén Kumogakurei volt, és egyben Kurono vezetője Kirigakureban. Vissza gondolva arra az időkre, rájött, hogy Hana csak kihasználta volna tervei végre hajtásában, mint Kirigakure elpusztítása. Egyből homlokához nyúl, a fejé lévő pecsét helyére, ami ilyenkor nem látszik. A Raikage megadja az információkat, és kiderül a jounin nőci neve is. Juuniji. A rideg nő, megadja a találka időpontját is.
~Ez azt hiszi így dirigálhat nekem.~
Jegyzi meg magában, és mire ezt szóvá tenné, már egy pukkanás keretében eltűnt. Kurono a Raikage felé fordul majd meghajol. A küldetés után, talán eljön az ideje, hogy beszéljen neki a homlokán lévő pecsétről, mivel nem szeretné hordozni. Kirigakure és a Bishamon vadászik rá. Nem tudhatja mikor fut össze Shoamival, aki elzárná összes emlékét, vagy megölné Kuronot a pecsét segítségével. Kurono maga-sem tudja mire képes a pecsét, eddig csak az emlék elzárást tapasztalta, de épp elég ha Shoami aktiválja, akkor Kurono már el is ájul a pecsét hatására.
-Viszlát Raikage-sama.-
Kurono sarkon fordulva, kilép az ajtón, majd a Hazukage birtokra indul, hogy előkészüljön és kipihenje magát a Konohába vezető útra.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hazukage Inu on Vas. Dec. 25 2011, 22:06

~Sai~


Éppen a Raikage palotájához tartottam egy kis munka reményében, visszatérve arról a kirándulásról, amit nem igazán szeretnék megismételni a közeljövőben. Éppen az épület előtt álltam és méllyen gondolkodóba estem, amikor egy küldönc rohant le azzal, hogy vigyázzak.
- Útban vagy, a Raikage küldönce vagyok és egy bizonyos Hazukage Inut keresek! - fontoskodva megpróbált félrelökdösni, de én nem hagytam magamat, zsebre dugott kézzel megálltam az út kellős közepén.
- Az jó, mert én vagyok az. - jelentettem ki faarccal és figyeltem a küldönc arckifejezését, ami először gondolkodó volt, majd kissé dühös.
- Hát ezt előbb is mondhattad volna. - morogta, én meg elfintorodtam. - A Raikage keres.
- Ennyi?
- Miért, mit vártál? Szerelmes üzenetet? - kérdezte vigyorogva, majd köddé vált, én meg mérgemben két genint elgázolva csörtettem fel a lépcsőn a Raikage irodájáig, ahol aztán olyan erővel kopogtam be, hogy majdnem betört az ajtó. Ezután már csak annyit kell tennem, hogy megvárom, míg behív és átadja a küldetés mellé az ajtóban esett esetleges kár árát, illetve a számlát.
avatar
Hazukage Inu
Játékos

Tartózkodási hely : Kumogakure no Sato, vagy amerre tetszik


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Hétf. Dec. 26 2011, 23:41


Az ajtó egy szó nélkül tárul fel, s bár te a kagét vártad odabenn felbukkanni, ő láthatólag nem volt jelen, csupán helyettesítője, egy fiatalabb, mégis az arcán igen méretes sebhelyet viselő jounin, aki nem volt ugyan közömbös a dörömböléseddel kapcsolatosan, de egyelőre csak egy szúrós pillantást engedett meg feléd, a falu egy olyan embere felé, aki elvileg már komoly és felelősségteljes ninja. Elvileg. Mindenesetre egy nagy sóhajjal int, hogy ugyan helyezd már beljebb magad, aminek eleget is teszel, s az ajtó becsukódik mögötted. Nem kell mindenkinek tudnia, mi zajlik a négy fal között, ugyebár.
- Hazukage Inu - kezd bele, mire aprót bólintasz, hogy jelezd, japp, valami olyasmi, amire folytatja. - Egy fontos levelet kell eljuttatnod az életed árán is egyenesen a Kazekage kezébe.
A feladat egyértelmű, így nem szándékozik sokkal több szót erre pazarolni, feléd nyújtja a tekercset, ami senki más kezébe nem kerülhet a Kazekaget leszámítva, s neked pedig egyértelműen Sunagakuréba kell menned, azonban ha van kérdésed, felteheted, ezt nem fogja megtiltani senki.

// Ha nincs kérdés, akkor egy tervet kérek, merrefelé akarnál majd haladni, hoyg elérd Sunagakurét, és juss el a Kumogakure határvidékeire //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Vas. Május 20 2012, 17:42

Miután elkészültem gyorsan a Raikage palotája felé vettem az irányt.Szép napos reggel volt,de ez engem nem érdekelt különösebben,mert a gondolataim már megint csak a küldetésen jártak meg az új csapaton. Ugyan már találkoztam velük,de abból a rövid találkozóból nem ismertem meg őket.Őszintén szólva még a nevükre sem emlékeztem,csak annyi rémlett,hogy a lánynak van egy hat éves testvére.Mindegy is gondoltam,lesz még időm jobban megismerni őket.
A palota felé vezető úton nem történt semmi eget rengető,az utcák szinte üresek voltak,csak egy két munkába igyekvő embert láttam.

Hét óra körül értem a palotába ,szóval volt még egy kis időm mielőtt a többiek megérkeztek.


/Bocs,a rövidségért./
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kurotsuki Emi on Hétf. Május 21 2012, 18:30

Kivételesen kipihenten ébredtem reggel, hamarabb is mint kéne. Összepakoltam és elkészültem. Indulás előtt benéztem a szüleim szobájába, mivel még javában aludtak, ezért hagytam egy üzenetet nekik a konyhaasztalon. Leírtam, hogy küldetésre mentem és, nem tudom mikor érek haza. Már majdnem elindultam, mire eszembe jutott valami. A kardot elfelejtetem hozni. Visszarohantam és ellenőriztem, hogy mindent bepakoltam e. Minden benne volt de úgy találtam, hogy a Fuuma shurikent nem kéne hoznom, megtartom inkább komolyabb küldetésekre. A Katana-t a hátamra erősítettem. Kiléptem az ajtón és néhány másodpercre hagytam, hogy elvesszek a látványban. Éppen felkelt a nap és ez egészen szép időt ígért estig. "Nahát eddig tökéletes a reggel." Miközben haladtam a rakage palotájához csak is a küldetés járt az eszemben. Számtalan lehetőség megfordult a fejemben a küldetéssel kapcsolatban.

Amikor oda értem rádöbbentem, hogy még sosem jártam itt. Mivel nem láttam még itt senkit, ezért bementem az épületbe ahol észrevettem a társam. Amint oda értem, köszöntöttem, majd közöltem vele egy viszonylag fontos dolgot.
- Amúgy vigyáz miket gondolsz. Kuron gondolatolvasó.- Majd ezután csendben vártam tovább a senseire. Nem szerettem volna mindent a társam nyakába zúdítani, hisz még csak nemrég találkoztunk.
avatar
Kurotsuki Emi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Aburame Shino on Csüt. Május 24 2012, 08:28

A megbeszélt időben természetesen megjelent Kuron sensei is így a kis csapat teljes volt. Kuron köszöntötte a növendékeket majd elindult egyenesen a Raikage irodájába. Halkan kopogott majd benyitott, a tekintélyes shinobi háttal a belépő csapatnak az ablakon kifelé bámult. Majd mikor zárult az ajtó Kuron-sama üdvözölte a felettesét. A falu vezetője viszont csak szótlanul állt és nézett ki az ablakon, pár pillanattal később viszont elkezdte ismertetni a küldetést. -A hó országába utaztok és biztosítjátok az éves ünnepen a hercegnőt, ugyanis jelentések szerint el akarják rabolni. Mehettek.- Kuron ekkor ismét ajtót nyitott és kitessékelte rajta tanítványait, majd felkészülési időt adva nekik a hosszú útra 2 óra szabadidőt kaptak, a találkozópontjuk a falu kapuja volt.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kurotsuki Emi on Szomb. Május 26 2012, 14:48

Kuron sensei időben megérkezett. Egyre közelebb értünk az ajtóhoz, ami mögött életem első küldetésével fognak szembesíteni. Minden egyes porcikámban éreztem a türelmetlen várakozást és izgalmat. Szívem minden dobbanása, csak fokozta a feszültséget bennem. Utoljára a Genin vizsgán volt ilyen érzésem mikor feltöröltem a padlót a riválisommal. Én tudtam, hogy az én izgatottságom, ami átjárja az egész testemet. A sensei csendesen kopogott, majd kinyitotta az ajtót. Számomra lassan nyílt és nem tudtam milyen látványra számítsak. Amikor kinyílt az ajtó alig vártam, hogy megnézhessem milyen a Raikage irodája. De nem olyan volt mint amire számítódtam. Televolt polcokkal, amin mindenféle csecsebecsék sorakoztak. Az asztal pedig szinte láthatatlan volt a sok papír miatt. Egy kissé használt szőnyeg tekergett a padlón. A függönyök szórakozottan lógtak az ablak két oldalán. A szoba sarkában egy kis asztalon, reggeliről otthagyott teáscsésze árválkodott üresen. Tekintetem cikázva siklott át a szoba minden pontján. Ekkor nagyot csalódtam. Majd szeme a vezetőt kereste, aki az ablak előtt a távolt szemlélve merengett kifelé. Egy szót sem szolt hosszú másodpercekig. Váratlanul megszólalt, elkezdte ecsetelni a küldetésünket. "Szóval a hó országába megyünk? Nem számítottam ilyen nagyszabású küldetésre, de egyből testőrök leszünk ez csodálatos!" Ez kárpótolt minden csalódottságomért. A tájékoztatás után elküldött minket a tanítónk. Két óra múlva kellett a kapunál lennünk, indulásra készen.

"Hóra nem készültem, lehet át kellene néznem a csomagomat." De még mindig nem tudtam, mit csináljak a fennmaradó fölösleges időmmel. Különösebb tippem nem volt, elmehettem volna edzeni, de akkor nem érnék vissza. Majd hirtelen oldalra pillantottam:
- Nosaru, te mit fogsz csinálni?- Kérdezem érdeklődve.
avatar
Kurotsuki Emi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 199

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Május 28 2012, 23:24

Nyolc órakor én már egy órányi várakozást és semmittevést tudhattam, magam mögött. Ezért persze nem hibáztattattam senkit,legfeljebb magamat,amiért ilyen korán elindultam. Bezzeg Kurotsuki képes volt időben jönni.
Amikor megérkezett köszönt nekem,aztán mondott egy igen furcsa dolgot. Vigyázzak mit gondolok mert Kuron gondolatolvasó.

-Tudtam,hogy a jounin-ok képzett shinobik,de ,hogy még egy ilyen dolgot is tud , lenyűgöző.Persze valószínűbb,hogy csak viccelt,vagy ilyesmi.

Néhány perccel a társam után,megérkezett a sensei is.Köszöntött minket,aztán indultunk is a Raikage szobájába. Miután beléptünk pár pillanatig nem történt semmi. Senki sem mozdult vagy szólalt meg.
Aztán persze a kage törte meg a csendet ,azt mondta a Hó országába kell mennünk a hercegnőre vigyázni,valami ünnepélyen.
Miután ezt elmondta,rögtön el is hagytuk a szobát és a sensei azt mondta két óra múlva találkozzunk a falu kapujában.
Egy kis szabadidő sosem árt,pláne egy ilyen fontos feladat ellőtt.Amúgy is fel kell még készülnöm az útra.
Már épp indultam volna,de Kurotsuki még megállított egy gyors kérdéssel,mégpedig,hogy mit fogok csinálni.

- Valószínűleg ez két óra nálam a készülődéssel fog eltelni,még az is lehet,hogy nem lesz elég időm.

Meg kellett volna ragadnom az alkalmat egy kis csapatépítő szórakozásra Emi-vel,de akkor tényleg nem készültem volna el.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ashina Hitomi on Csüt. Júl. 05 2012, 21:35

/Yakushi Kabuto/

~Ahh... ismét egy átlagos nap...~ Erre gondoltam, miután egy enyhe nyár eleji reggel felébredtem, de azután, mikor már jobban magamnál voltam, rájöttem, hogy ez nem is igaz. ~Ma jön haza a nővérem ! Igen, biztos vagyok benne, hogy Hatsuna azt mondta, hogy ma fog hazatérni a küldetéséről, ami miatt már egy hete távol van.~ Miután erre rájöttem, rögvest lerohantam a házunk földszintjére. A konyhában anyukám már elkezdte készíteni a reggelit. Csak a kettőnk számára, mert épp apám sem volt otthon.
- Áh, Hitomi, lányom, csak hogy felkeltél végre !- vetett rám egy pillantást anyám, amint észrevette, hogy az ajtó mellett állok.- De miért vagy még mindig pizsamában ? És mi van a hajaddal ? Egek, Hitomi, még mindig úgy áll a hajad, mint a szénakazal !
- Ez most egyáltalán nem fontos, hiszen ma jön haza Hatsuna !
- Igen, igen, ezt én is tudom ! De attól még fel kell öltöznöd, és nekem is dolgozni kell mennem. Odatettem a reggelid az asztlra, majd este jövök, légy jó !- mondta anyám és elment.
- Rendben, szia.- válaszoltam neki unott hangon.
Ezután felvittem a reggelinek szánt tükörtojást a szobámba, közben rohanva közlekedtem a házban. Felöltöztem és megettem az ételt. Ezután kiültem a szobám erkélyére hogy minnél előbb meglássam, mikor ér már haza Hatsuna. Nem kellett sok idő, nagyjából fél óra múlva megpillantottam a nővéremet a reggeli tömegben. Integettem neki. Ő is észrevett. Majd lefutottam a földszintre ajtót nyitni neki.

- Szia, nővérkém !- köszöntöttem.- Végre hazaértél ! Már úgy vártalak ! Mi történt veled ? Nem sérültél meg ? Ugye mostmár hosszabb időre otthon maradhatsz ?
- Én is örülök, hogy látlak !- mondta a nővérem, majd gyorsan megölelt.- Nem igazán esett bajom, csak épp egy kicsit megsérült a lábam.- mutatta Hatsuna a kötéseket, amik kilátszódtak a jobb szandálja alól.- A Raikage-sama azt mondta, hogy mostmár kapok egy jó néhány napos pihenőt. A küldetésünk egyébként sikerrel zárult. Ja, majd' elfelejtettem megemlíteni, a Raikage-sama azt mondta, szóljak neked, hogy ma reggel jelenj meg nála, te is kapsz egy küldetést !
- Ah, pont most ! Igaz, hogy már vagy egy hete itthon vagyok, de a Raikage-sama is pont akkor ad küldetést, amikor épp hazaértél !
- Ó, azért ne légy olyan szomorú ! A Raikage-sama biztosan nem akarta, hogy elkerüljük egymást, és ezért velem tudatta veled a parancsot. De ne aggód, majd ha hazaértél, bepótoljuk az elveszett időt !
- Rendben, így már mindjárt jobban hangzik ! Akkor én mentem, összekészítem a szükséges holmikat !
- Vigyázz magadra !
- Oké, te pedig légy otthon, mire hazaérek !- mondtam, vagy felmentem a szobámba és összeszedtem a ninja felszerelésemet az övtáskámba téve. Azt felcsatoltam magamra, majd a katanámat is. Miután eldöntöttem, hogy minden, ami szükséges, nálam van, elindultam, Az úton sietve kerülgettem az embereket. Mikor a Raikage palotájába értem, bekopogtam az irodájába, hogy jelezzem, megérkeztem.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szomb. Júl. 07 2012, 21:31

Kopogásodra egy női "szabad" a válasz. Amikor belépsz az irodába, megpillanthatod a Raikage-t és az asszisztensét. A nő alaposan szemügyre vesz téged, majd az egyik szekrényhez siet és elővesz onnan egy aktát.
- Üdv! Mindjárt kapod a küldetésedet! Az asszisztensem félre rakta neked, meg kell keresnie. - üdvözöl a Raikage.
[- Mesélj, mi a helyzet veled?


//Bocsi, még nem döntöttem el mit meséljek neked xD Az egyik ötletem az kevésbé harcos, de azért elég nehéz, a másik meg eléggé unalmas. Mire megérkezik a válasz reag, eldöntöm Wink //

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Ashina Hitomi on Hétf. Júl. 09 2012, 21:15

/Yakushi Kabuto/

- Szabad !- felelt egy női hang a kopogásomra. Én pedig beléptem az irodába, ahol a Raikage-samát és az asszisztensét találtam.
- Öhm... jó reggelt !- köszöntöttem őket.
- Mesélj, mi a helyzet veled?- kérdezte tőlem a Raikage. A kérdésére egy kissé meg illetődtem. ~Nem gondoltam volna, hogy a Raikage-sama ilyen kedves és udvarias a beosztottjaihoz.~
- Hát... köszönöm szépen, jól vagyok.- adtam egy formális választ, de aztán eszembe jutott a mai reggel.- Igazából, teljesen jól vagyok, mert a nővérem a reggel végre hazajött a küldetéséről, és én pedig találkozhattam vele. Szóval, most abszolút feldobott hangulatba kerültem !- feleltem végül egy halvány mosollyal a mondandóm zárásaként. ~Oopsz...a végére egész sokat beszéltem, remélem, ezután nem egy "fecsegő liba"-ként fog rám emlékezni.~ Ezután ránéztem az asszisztensnőre, hogy megtudjam, előkereste-e már a küldetésem papírjait. ~Kiváncsi vagyok, ezúttal vajon milyen küldetést fog rám bízni...?~
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Júl. 11 2012, 22:07

A Raikage csendben hallgatja a kis beszámolódat, miközben az asszisztense kutat. Szerencsére nem tart sokáig, így nemsokára egy aktát rak le az asztalra. A Kage átveszi azt és kinyitja.
- Egy igazán egyszerű küldetést kapsz. Egy kereskedő születésnapján kell részt venned. Természetesen nem egyedül, veled lesz egy jounin is. Egyszerű rutin feladat. A kereskedő lánya itt van a faluban, őt kell majd elkísérned Kanasabi-ba. Ott pedig részt kell vennetek az édesapja születésnapján. Ti lesztek a tanúi a végrendeletének kihirdetésében. A 70. életévét tölti majd be. Az indulás holnap reggel 8 órakor lesz. Tehát addig mindenképpen legyél kész! A társad és vezetőd pedig egy Mizore nevű kunoichi lesz. A hölgy pedig akit kísérsz így néz ki. (kép) A neve Shina, egy hintóval fog rátok várni a kapu előtt. Ha nincs más kérdésed, akkor most elmehetsz, de holnap mindenképp jelenj meg a kapunál!

//A következő post mehet a kapuhoz, ha tényleg nincs kérdésed Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Hétf. Aug. 13 2012, 21:55

//Tsunade//

Kumogakure no Sato szíve az az épület, ahova Hikuro éppen betette a lábát. Az óriási palotában élt ugyanis a Raikage, faluja legerősebb shinobija, és egyben vezetője. A ninják falu szerte mind ide jönnek küldetésért, és Hikuro is ezért jött. A jounint a Raikage hívatta, hogy feladattal bízza meg. ~Jól jön ez most, kell a pénz is, és emellett jobb, mint otthon ülni egész nap. Bár, mondjuk a tegnap szép volt azzal az aranyos lánnyal. Lehet mégiscsak visszamondom a megbízást, és megyek Nami-chan karjaiba. Áh, miket beszélek. Mintha kapnék esélyt arra, hogy visszamondjam, meg aztán, ha meg is teszem, hogy nézek újra a shinobik szemébe. Egy jounin, aki lazsál. "Szép" történetek lennének belőle az biztos.~ Inkább hagyta is az elmélkedést, mielőtt gyorsan az egész lejátszódna a fejében, és holnap elveszett ninjaként érné őt, vagy nem is élné meg. Inkább szépen lassan elkezdett felsétálni a lépcsőn. Hiperaktív ninják rohangáltak mellette, legalábbis Hikuro hiperaktívnak hívott mindenkit, aki akkor is rohangál, ha nem muszály, ha siet valahova, vagy ha csak futni látja. Lassú léptekkel közelítette meg a Raikage irodáját, és mikor épp készült bekopogni észrevett valami furcsaságot. ~Miért kék az ajtó? Eddig én barnára emlékeztem. Várjunk, még két emelet van hátra. Ahj, megint benéztem.~ Elég égő lett volna más ninjának, hogy minden ott lévő előtt kopogásra emeli a kezét, egy ajtó előtt, majd hirtelen tovább áll, de nem Hikuronak, hiszen a többi ember a faluban már megszokta, hogy ez a jounin ilyen. Nevettek egy kicsit, de Gawakatsu velük mosolygott.
- Már megint eltévesztettem. - simogatta nevetve a tarkóját.
- Ne már Hikuro, már nem vagy Genin. Inkább siess, úgy hallottam, a Raikage már 10 perce vár rád. - mondta egy Kumogakurei bajtársa.
- Ahj, még ő is ordítani fog velem a késésért. Már megint. Lehet inkább hazamegyek. - majd mosolyogva indult tovább a lépcsőn, és amint egyre följebb ért, úgy tűnt el a mosoly az arcáról. Majd bekopogot, nyílt az ajtó és Hikuro belépett rajta.
- Jó napot Raikage-sama! Hallottam hívatott, elnézést a késésért, de feltartottak. - kezdte az érkező jounin, mentve magát a hirtelen kitalált hazugsággal.


A hozzászólást Gawakatsu Hikuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 16 2012, 00:56-kor.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hinata on Csüt. Aug. 16 2012, 00:07

Ott állt hatalmas ablak elött a hatalmas és izmos ember. Nézte a a falut ahogy mindenki épp ügyes bajos dolgát intézi. Rohangálnak oda lent genintöl kezdve jouninok és civilek is.
- Már vártalak.
Felemelte izmos karját és csendre intett téged.
- Hát persze ahogy mondod.
Meg fordult a hegyomlás és két tenyerét asztalához érintette. Tekintetét rád emelte és elgondolkodva figyelt téged. Majd kinyitott egy barna dossziét amit megfordított.
- A feladat egyszerű a maga nemében. Viszont a nehézségi szint már nem az. Lehet meg úszod harc nélkül, de lehet az is nagyon nehéz az út mire a célhoz érsz. Az első és fő feladat ezt a lepecsételt tekercset eljuttatnod Konohába egyenesen a Hokage kezébe. Mondanom se kell, hogy felbontatlanul. A második viszonylag már egyszerűbb bónusz feladat.
Fiókból elővesz nagy darab ember egy másik dossziét aminek színe már sárga. Kinyitja és feléd fordítja. Tartalma pedig egy fénykép majd egy rövid leírás.
- Mint tudod vannak olyanok akik vándor ninja életmódot választják. Nem szakadnak el a falutol épp ezért a falu ahova tartoznak szereti általában tudni, hogy élnekemég. Főleg, hogy a háború szinte itt van a küszöbön. A lány vagy inkább nő neve ahogy neked tettszik Azumi Yuurei. Különös ismertető jegye a szeme. Ami akár az ereidben csörgedező vér. Utoljára egy fejvadász íroda, majd konohában látták utoljára. ha szerencséd van még mindig ott van. Eddigi útjáról és tevékenységéről kelene információ. Mint mondtam ez csak másodlagos feladat a tekercsre összpontosíts.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Csüt. Aug. 16 2012, 00:54A belépő jounin nagyot csodálkozik, amikor megjelenése után a Raikage nem ugrik egyből neki, hogy mégis miért késett. Biztos már ő is megszokta, hogy Hikurora néha várni kell. Az erősebb shinobi szemeiből látszik, hogy a mesét, miszerint feltartották, nem vette be, de nem is tért ki rá, egyszerűen elengedte a füle mellett. A küldetés ismertetése után Hikuroban három érdés fogalmazódott meg, amit rögötn a Raikage elé is tárt.
- Értem! A tekerccsel kapcsolatban két kérdésem lenne. Mennyire fontos, hogy időben Konohában legyen, és mennyire keresik azt az ellenségeink? Tehát, a tekercsnek rejtve kell-e maradnia? Mert, ha nem akkor megkérem Shortogual segítségét, aki gond nélkül, villámgyorsan odarepít, de ha keresnek, akkor szerintem egy sárkány az égben elég könnyen észrevehető. - tette fel kérdéseit az elsődleges fontosságú üggyel kapcsolatban. - Emellett, mennyira fontos, hogy megtaláljam Azumi Yuurei-t? Elég, ha csak néhány lehetséges információt összegyűjtök róla, vagy a tekercs leadása után addig fésüljem át Konohát, amíg meg nem lesz? Esetleg hozzam is haza? - folytatta a vándor ninjás üggyel. ~Ahj, nesze nekem. Utálok bárhova is sietni, erre kapok egy ilyen feladatot, irónikus. Talán ezzel büntet a Raikage-sama, lehet megpróbálja kiverni a fejemből ezeket a késéseket. Tudhatja, hogy a küldetésbe mindent bele adok, de miután haza értem, csak azért is többet kések, ha hívat.~ A gyerekes gondolat csak úgy repkedett Hikuro fejében, bár mielőtt szöget ütött volna benne, a jounin elhesegette azt. ~Nem vagy már gyerek Hikuro, ne is játszd azt.~ Szídta le magát gondolatban.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hinata on Csüt. Aug. 16 2012, 22:49

- A tekercs oly annyira fontos, hogy nem egyedül fogsz menni. Juunjit is veled küldöm...aki szintén szeret sokat késni. A tekercs tartalma szigorúan titkos információkat tartalmaz. Sárkány elégé feltűnő lenne és hamar kiszúrnák a dolgot. Tudnák, hogy valami fontos dolog zajlik épp ami sokat érhet rossz kezekben.
A nagy darab ember végig téged néz majd sóhajt egyet.
- Nem tudod haza hozni erőszak nélkül. Ahogy ismerem az információk alapján, illetve személyes tapasztalat alapján. Gyűlöli az erőszakot és megveti azokat akik saját céljaik érdekében másokat tipornak el. Tégy belátásod szerint nekem az információ a lényeg.
Halk léptek zaja hallatszik kintről. Az ismeretlen meg áll az ajtó ellőt majd halkak tompa koppanás és kopogtatás az ajtón.
- Ez egyszer és utoljára még elnéző leszek veled Juunji.
Az ajtó kinyílik és egy lány lép be rajta. De még milyen lány már ha látnád mert csuklyás köpenyt visel. Hátán keresztbe pedig egy olyan magas kasza mint majdnem a forgatója. Nem szol semmit a lány csak hátra löki a csukját és meghajol. Mikor ki egyenesedik csak akkor látod arcát és fél szemét. Szeme zöld akár a méreg miben oly tűz ég mi ha rászabadulna azonnal porrá égetne. Bal sérült szemét egy kék szemkötő takarja el. Alakja viszont minden kis iskolás fiú perverz vágyálma.

- Hikuro ő lesz a társad küldetés alatt. Ami itt most kezdetét is veszi.
S ezzel a mondattal valamint egy intéssel utatokra is bocsájt Téged és Juunjit Raikage.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Aug. 17 2012, 01:26

Kérdéseire a válasz kicsit kiábrándította a lusta jounint. Azt gondolta, hogy a tekercs rendkívül fontos, különben nem kértek volna meg egy jounint a feladatra, de, hogy nem repülhet, hanem sajnos önerőből kell odajutnia az kicsit lesúlytó volt hallani. Persze gondolta, hogy ezt a választ fogja visszahallani, de reménykedett abban, hogy talán ma szerencsés lesz. Hallva, hogy társat is kap kicsit meglepődött. ~Ennyire fontos lenne ez az ügy? Úgy tűnik nem szabad könnyen vennem. Késik a társam? Lehet, azonos lehet a világszemléletünk. Viszont így elég furcsa, hogy két későt bíznak meg egy olyan feladattal, ahol a sebbesség sokat számít. Bízik bennem a Raikage-sama, és ezt a bizalmat nem dobhatom el. Szavamat adom, hogy a küldetést zökkenőmentesen, hiba nélkül végrehajtom.~ Miközben mondta el magában az esküjét, belépett a késő személy, akit, mint a Raikage szavaiból kivette, Juunji-nak hívtak. A jounin egy kissé felháborodott, bár ennek külsőre semmi jelét nem adta. ~Ezt nem gondolhatja komolyan, hiszen ő még kislány. Jó lehet, hogy a kislányok babával játszanak, és nem kaszákat hordoznak a hátukon, és nem hordanak szemkötőt sem, maximum amikor kalózosdit játszanak, de ezt a két dolgot leszámítva ő csak egy kislány. Ennyire különleges lenne, hogy máris jounin szintű harcos. Viszont ez nem számít, ő egy kislány, és figyelnem kell rá, nem eshet semmi baja, és ezt garantálni fogom.~ Hikuro biztos volt benne, hogy a társa erős, mivel a Raikage bizalmát élvezi, de a jounin szemében megmaradt gyereknek, aki védelemre szorul. Biztos volt benne, hogy ebből még konfliktusuk is lehet kettőjük között, hiszen a gyerekek ebben a korban nem szeretik, ha kicsiként kezelik őket. A Raikage kiadta a parancsot az indulásra, így Hikuro eltette az övtáskájába az asztalon lévő tekercset, és elindult a kijárat felé. Kinyitotta az ajtót Juunji előtt, és kezével mutatta, hogy előre engedi. Hiába is, az udvariasság a vérében volt, hiszen szülei így nevelték. Miután maga mögött becsukta az ajtót köszöntöte a társát.
- Konichiwa Juunji-san! Az én nevem Gawakatsu Hikuro, de szólíts csak Hikuronak, ha gondolod. - kezdte mosolyogva. - Nem tudom, hogy Raikage-samától, vagy mástól hallottad-e a küldetés részleteit, így elmondom. - mondta, és bele is kezdett. Elmondta a tekercses ügyet, és a vándor ninjásat is, persze hozzá tette, hogy azt csak a tekercs leszállítása után végzik el, hiszen a küldetés azon része nem létfontosságú. De, ha a lány már hallotta a részleteket, és ezt el is mondta a Hikuronak, akkor nem terhelte azzal, hogy újra tudtára adja. - Akkor indulhatunk is, vagy van esetleg még egy kis elintézni valód a faluban? - kérdezte a fiú.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hinata on Szomb. Aug. 18 2012, 00:00

Csak hálásan mosolyogtam semmi több. Egyszerű kislány vagyok én csupán egy nagy kaszát lóbálok ha szükség van rá. Végig hallgatom amint mond de még mindig nem szolok egy szót sem. Van ez így néha olyan vagyok mint aki néma. máskor pedig dől belőlem a szó.
A kérdésre, hogy van e még valami elintézni valóm meg rázom a fejem ezzel egy utal nemet mondok és a kapu irányába mutatok.
Gondolatban már a szabad ban jártam kint a fáközt ujra. Mintha csak egy fenevadat engedtek volna szabadjára. Az érzés a friss levegő a kötelek és láncok nélküli mozgás felemelő volt. Persze a köteleket és láncokat csak képletes dolog amiről én hittem és hiszem, hogy lelkem és testem keretek közé egy ponthoz szegezi. Úgy döntöttem egyenlőre játszom az ártatlan és néma kislány szerepét.

Mindeközben lassan haladunk előre a kapuk felé. Ahol szokásos őrök állnak kik üdvözölnek majd kérdés nélkül az utunkra engednek mindent.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Szept. 18 2012, 16:47

//Tsunade-sama//

~Konoha felé~


A technikája sikeresen kivégezte a bokorban tanyázó ellenséget, de úgy tűnt, hogy még egyáltalán nem fogyatkozott meg kellően a támadók létszáma. Bár Juunji eleget látott ebből a csőcselékből, hiszen egy rendkívül erős szél jutsuval párosította az én tüzemet, és egy forgó tűztornádóban kivégezte a maradék semmirekellőt. Úgy tűnik ez volt az egyetlen ellenállás, amibe ütközniük kellett ebben a küldetésben, ugyanis Konháig már nem történt semmi gubanc. Amint a faluba értek, Juunji elment kérdezősködni a B küldetés személye után, de az is lehet, hogy csak nem akarta a formalitásokat, az unalmas részeket, és elment lazítani a hosszú út után. Hikuro felment a piros kupolás épületbe, és egy idősebb nővel találta magát szemben, a Godaime Hokage-val, persze neki nem merte volna megemlíteni ezt az észrevételt, miszerint megjelentek az első ráncok.
- Konichiwa Hokage-sama! Raikage-sama küldött, hogy haladéktalanul adjam át ezt a tekercset! - mondta, és letette az asztalra. Ezzel a küldetés sikeresnek volt titulálva, és már csak haza kellett mennie. A nő elfogadta, megköszönte a gyors akciót, aztán útjára engedte a felhő shinobit. Hikuro, a kapunál várt a leányzóra, aki 30 perc késéssel meg is jelent egy pohár valamit szürcsölgetve. ~Milyen kegyetlen, és erős ez a lány, mégis, ha most ránézek, csak egy törékeny genint látok benne. Ez a megtévesztés, és ha valaki kimondja is ezt, akkor gyorsan megszabadul a fejétől.~ Kirázta a hideg a mosolygásától, de aztán még is csak úgy érezte, hogy vonzódik felé. A lány elmondta, hogy mit tudott meg, ami nem ondható túl soknak, hiszen még nem is találkozott vele, de merte volna ezt bárki kitalálni egy ilyen ördögnek? Aztán úgy döntött, hogy marad még egy kicsit, de lehet, hogy a Raikage neki is kiosztott valami 'B' feladatot, amit nem kötött a jounin orrára, nem lehet tudni. Viszont így az utazás sokkal könnyebb lesz, tekintve, hogy Shortogual nem nagyon tűr meg mást a hátán, csak barátját, Hikurot. A jounin miután elhatárolódott a rejtett falutól, megharapta az ujját, és, amint kiserkent a vér, gyors kézjelekbe kezdett.
- Kuchiyose no Jutsu! - a technika nevének kimondása után óriási füst keletkezett, aminek eltűntével egy fekete sárkányt lehet kivenni a fák között. - Üdvözöllek barátom, a segítségedet kérném egy gyors hazaút erejéig! - mondta mosolyogva, formálisan, hol ott tudta, hogy egy régi bajtárs úgysem fogja cserbenhagyni. Bólintott is a teremtmény, és amint felugrott a jounin a hátára, máris a felhőket szelve rohamozták meg a hazájukat.

~Kumo felé~


Az út sokkal gyorsabban telt, egy egész napi repülés után a kimerült sárkány a falu közelében tette le barátját, és az megköszönvén a segítséget, visszaengedte saját hazájába. Miután átment a kapun, a Raikage palotáját vette célba, hogy minél hamarabb vége legyen ennek a küldetésnek, és visszatérhessen a mindennapi henyéléshez. Mikor belépett az iroda ajtaján köszöntötte faluja vezetőjét, és elkezdte a jelentést.
- Konichiwa Raikage-sama! Küldetés elvégezve, senki nem nyúlt a tekercshez, és a Hokage kezében landolt. Természetesen akadtak próbálkozók határaink után, a Fagy országában, de Juunji-sannal könnyen likvidáltuk őket. Vagyis inkább ő, még csak megszólalni sem tudtam, alig segítettem valamit. Veszélyes egy nő. - mondta mosolyogva, bár biztos benne, hogy a falu vezetője tisztában van ezzel a ténnyel. - A második küldetés kicsit nehezebben ment. Bár Konohagakureban tartózkodik, nem találtam meg a keresett személyt. Az előtt a Hó országában látták nyilvános helyen. Annyit tudtam meg róla, hogy szert tett ismeretségre a Tűz országának rejtett falujában, mind civilek, mind shinobik között. Sajnálom! - mondta, de nem említette, hogy igazából ezzel nem is foglalkozott igazán, csak elküldte a társát, információt gyűjteni. Ezután, ha megkapta az engedélyt, akkor lelépett, és az első útja házába vezetett, ahol meleg ételt tudott enni végre, és egy igazán kellemeset szunyókált.

avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Hinata on Szer. Szept. 19 2012, 21:34

- Rendben értem. A lényeg, hogy a küldetés sikerrel járt és legalább tudjuk, hogy falunk, közösségünk egy tagja él és jó egészségnek örvend.
Szokatlan, de a Kage ajkai meg moccannak. Mintha egy negyed mosoly látszott volna vagy csak arc izmainak játéka.
- Gondolom megint elvesztette a fejét. Remélem neked a kellemesebbik énjét mutatta meg. Bár az ilyen alkalom ritka mint a fehér holló. Ha még is meg tette biztos lát benned valamit.
Nagy darab izzom kolosszus meg mozdult súlya alatt halkan meg nyikordult a szék. A Sarokban egy írnok a küldetés jelentését szorgosan jegyzetelte. már személyesnek számító pár beszédet nem írta le.
- Meny pihenj élvezd a semmit tevés.
A raikage egy intéssel el bocsájt majd egy nagy papír kupac felé nyúl, hogy egy nemsokára be érkező csapatnak ki ossza feladatát, vagy talán csak egy jelentést akar át olvasni.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Pént. Okt. 26 2012, 22:07

//Kyrena - Yuurei - Neji//

Hirtelen lemondták a küldetést, amit Konohából kiindulva kellett volna elvégeznie, későbbi állításokból azt értette meg, hogy a Raikage mást küldött a helyére, mert máshol van szükség Hikuro lustaságára. A hazaút egyhangúan telt derék barátja, Shortogual hátán, és szó mi szó, így rövidnek is bizonyult. Miután hazaért, megtudta, hogy későbbre várták a jounint, legnagyobb hibája, a lustasága miatt, de Hikuro nem értette, miért nem gondoltak arra az eshetőségre, hogy egy olyan ninja, akinek ilyen nagyhatalmú társai vannak, hogy nem használja ki azt az eshetőséget, hogy úgy jön haza, hogy a lábát sem mozdítja meg. Ámbár ez, hogy még nem várták, vagy másra kellett várni, esélyt adott a férfinak egy kis bevásárlásra, amit már elég rég tett meg, tekintve, hogy ez nem a legkedveltebb elfoglaltság volt az életében, sőt kifejezetten utálta. Első útja máris az első számú boltba vezetett, ahol feltehetőleg némi kiegészítő felszerelést találhat.
- Konichiwa! - köszönt hangosan.
- Szerbusz Hikuro! Mikor is volt utoljára, hogy átléptél azon az küszöbön? - a jounin ismerte a férfit, hiszen mindig innen szerezte be a holmiját, de tényleg elég rég látogatta meg.
- Nem tudom, talán 1-2 hónap. Nagyon küldetésre sem mentem, elvoltam otthon, az ágyban. - nevetett a jounin.
- Ehj fiam, egyszer még sírba visz a lustaságod. - viszonozta a mosolyt az öreg. - És, mit adhatok?
- Hoztam listát, ezeket kérném. - és átadta a lapot, amin a kívánt tárgyak voltak.

1db elsősegély készlet
1 doboz energiatabletta
5db kis (chakra)tekercs
1 üveg (chakra) tinta
1db shuriken tartó
1db övtáska
1db öv (amire rácsatolható az övtáska, és két fegyver-->mesélő határozza meg az árát, és az engedélyt hozzá)
1db energiatabletta tartó(hasonlít arra, amit Chouji hordozott magával, öt pirula férne bele-->mesélő határozza meg az árát, és az engedélyt hozzá)

- Ha nem ismernélek, azt mondanám, hogy küldetésre mész, de nálad meg ki tudja. - nevetett az árus, és kihozta neki a kívánt termékeket. - 2200 ryo(+ az öv, és a tartó ára) lesz összesen! - mondta, és a jounin átnyújtotta a pénzt. - Viszlát, és sok szerencsét. - köszönt el az árus, amit Hikuro megköszön, és viszont kívánt. A szatyrokat hazavitte, hogy ne kelljen a következő boltba úgy bemennie, hogy a kezében tartja azokat, meg, hát úgy sem akar onnan hazajönni, mint a málhás szamár. Miután a saját házában letette a megvett árukat, elindult a fegyverboltba is, hogy új harci eszközök után nézzen. Itt is sokat látott vendég volt, viszont a bolt új eladója nem ismerte fel, így a felesleges beszélgetést elfelejthette a jounin, nagy bánatára. Az üres fecsegésben mindig otthon volt.
- Listával vagyok, úgy, hogy nem fogok semmit itt hagyni. - nevetett, és újból átnyújtotta a papírt, amin a hőn áhított vágyai szerepeltek.

10db kunai
2db Fuuma shuriken
2db füstbomba
2db villanóbomba

- Összesen 3000 ryo lesz! - mondta a fiatal férfi, és a kifizetett összeg után átnyújtotta a fegyvereket Hikuronak.
- Viszlát. - köszönt el a jounin. Az első útja haza vezetett, ahol leült a saját kis íróasztalához, és kiterített két tekercset. A tintával, amit most vett, felrajzolta a Fuuka Houin-hoz szükséges jeleket, így már megvolt az alapja a technikának, ha hirtelen alkalmazni akarta volna. Így az ötből máris kilőtt két tekercset, és három maradt a szolgálatába, amiből az egyikbe váltóruhát pecsételt, és az elsősegély készletet. A maradék kettő szolgált a fegyvereknek, az 5-5 bombák kerültek bele, illetve a másikba a két Fuuma shuriken. Miután ezt a melót befejezte, nyugovóra tért a saját ágyában, hiszen tudta, a holnapi nagy nap lesz, hiszen a Raikage megbízásából egy újabb küldetésre megy, ahol faluját fogja védelmezni.

A jounin reggel korán kelt. Korán? Még mit nem, alig tudott kikászálódni az ágyból 10 óra magasságában, és akkor is táskás szemekkel, és ernyedt végtagokkal sétált ki a fürdőbe. Körülbelül 30 perc kellett neki, hogy annyira rendbe szedje magát, hogy nekiállhasson a reggelinek, és az öltözködésnek. Miután befejezte az evést, magára öltötte a szokásos szürke felsőt, és nadrágot, és rá a fél oldalas, fehér taktikai mellényt, homlokára meg a megszokott fejpántot erősítette. Ezt követte az öv felvétele, amit meghúzott, és így az sem, és a nadrág sem mozgott rajta. Az övre, a saját feneke fölé, fölcsatolta az övtáskát, ami megtömött az öt tekerccsel, az üveg chakra tintával, két kunai késsel, és öt robbanó cetlivel. A shuriken tartót bal lábára erősítette, majd abban landolt még két kunai, amiből az egyik markolatán egy robbanócetli díszelgett. Ezeket követhette a tőle megszokott két sai is, amiket a saját két oldalára, az övre csatolt. Az energiatablettáiból ötöt belerak a dobozból, és azt az ötöt elhelyezi az övtáskában.
- Készen állok! - mondja saját magának, másképp kifejezve magamat, a tükörhöz beszél, és elindul a Raikage irodája felé. Kicsit lassabban jutott el oda, hiszen a melegtől majdnem leizzadt, amit nem hagyhatott volna, és így egy kis ideig beült az árnyékba hűsölni, meginni egy frissítő üdítőt. Miután ezzel megvolt, belépett a kék épületbe, majd az irodába.
- Konichiwa Raikage-sama! Gawakatsu Hikuro küldetésre jelentkezik. - kezdte hivatalosan.

//Az adatlapomra csak akkor írom fel az új felszereléseket, ha mesélő láttamozta.//

avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kyrena on Vas. Okt. 28 2012, 00:00

A fürdőből lassan, de biztosan távozom. Az öltözködéssel eltelik némi idő, majd kilépve az épületből Rinnt keresem. A farkas amint meglát, hozzám rohan. Aggódó szemekkel néz végig, mielőtt megindulnánk. Otthon hozzá is látok az előkészületeknek. A tanácsokat megjegyeztem és amit tudok, elvégzek. A többi más napra marad, mivel vennem kell ezt-azt.
Reggel korán kelek. Izgatott vagyok. Ez lesz az első küldetésem. A készülődés után gyorsan bekapok néhány falatot, majd a fehér farkas társaságában megindulok vásárolni. A lista nálam van. Még éjszaka összeírtam, hogy mire lehet még szükségem. Az is biztos, hogy jelenlegi keretem futná, kérdés, hogy mit kapok és mit nem. Az utcán sétálva szétnézek. Csupa ismerős, mégis idegen arc mindenhol. Egyik embert sem ismerem. Talán az eladókat, akiknél vásárolok néha. Több embert nem. Ja és a tanáraimat. Látásból a genineket is felismerem. Azokat, akikkel együtt végeztem.
- Jó reggelt! - köszönök félénken, mikor a boltba érek.
Azt hiszem jó helyen járok. Rinn odakint megvár, ahogyan máskor is szokta. Mostanság állandóan mellettem van. Nincs olyan, hogy a napját az erdőben tölti. Velem kel, edz és fekszik. Ezt nagyra értékelem. Mindig ott van, ha kell és kész bármikor a védelmemre kelni. Még akkor is, ha teljesen felesleges. Mégis, neki hála, olykor elkerülnek a kelletlen összetűzések. Az övtáskámba nyúlok. A listát abban helyeztem el. Az eladónak odaadom a papírt, miközben gondolkozok, hogy mindent felvéstem-e ékes írásommal a papírra. Igen, mondhatni szépen írok, ami olykor nagy előny. Például az, hogy olvasható. Ez megkönnyíti a listás vásárlásokat. Nem kell azt hallgatnom, hogy éppen mit próbál kisilabizálni az eladó az írásomból. A papíron emlékeim szerint az alábbi lista áll:

1 hátizsák
ninja ruházat
6 robbanó jegyzet
2 füstbomba
1 doboz rövidebb tű
1 doboz hosszú tű
Ez, ha jól számoltam, akkor 1700 Ryu lesz. Persze csak akkor, ha mindent megkapok. A kifizetett holmival hazamegyek. Amit még szükségesnek vélek, elpakolok és megindulok ismét.
Utam ezúttal a Raikage palotájába vezet. Rinn ide is velem jön. Az épületben még követ egy darabig, majd mikor megállok, ő is így tesz. Az ajtó ott van előttem, már csak be kellene mennem. Nagyot nyelek. Igen, most már kezdek kicsit félni. De hát nincs mitől tartanom, nemde? Azumi is megmondta... Fogok ismerős arccal találkozni. Remélem nem csak a Raikagere gondolt. A farkast az ajtó mellé ültetem. Ő csendben engedelmeskedik, én pedig kopogok.
- Csak nyugalom... - suttogom magamnak.
Amint jelét kapom, hogy bemehetek, így teszek. Odabent szétnézek. A már bent lévőket alaposan megfigyelem. A férfi idegen számomra. Valamikor már biztosan láttam. Bár nem vagyok benne túlzottan biztos.
- Jó napot, Raikage-sama. És... Önnek is - köszönök illedelmesen.
- Juurin Kyrena vagyok. Küldetésre jelentkezem - jelentem ki hivatalosan.
Remélem jól csinálom. Még soha nem kellett ilyesmit tennem. Kissé feszült is vagyok emiatt. Nem akarok elszúrni semmit.

//Adatlapra a vásárolt felszerelés mesélői jóváhagyással kerül fel.//
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.