A Raikage Palotája

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Azumi Yuurei on Vas. Okt. 28 2012, 13:13

Másnap korán keltem a szobámban. Persze aludhattam volna otthon is. Akkor viszont soha nem jutok el bevásárlásig, főleg nem a küldetésig.
Igaz engem konkrétan nem hívtak, vagy figyelmen kívül hagyhatnám az egészet. Viszont már döntöttem, hogy megyek és ebben senki nem állíthat meg. Felöltöztem hát egy sima hétköznapi ruhába és háti zsákot dobtam a vállamra majd elindultam a körútra. Már most majd kiugrottam a bőrömből. Alig várom, hogy lássam az arcát amikor meglát, hogy vele megyek én is. Az az idő még messze van előtte felkel készülnöm. Jobbnak láttam ha előtte vásárlok pár dolgot és csak utána pakolok össze. Praktikusabb és egyszerűbb is így. Rögtön utamba akadó első üzletbe betértem, hogy felmérjem a készleteket. Ruhákat árultak és szinte mindenféle szövet és szabás minta megtalálható volt itt.
- Szép jó reggelt. Csak nézelődök, hátha van valami kedvemre való.
Szemeim azonnal megakadtak egy ruha darabon viszonylag egyszerű barna szövet. Fel is próbáltam az eladó engedélyével természetesen majdnem egészen a vállamig ért a szorosan testemhez simuló szövet. Középső ujjaimnál pici ruha gyűrűvolt mintha a kesztyű többi részét levágták volna.
- Köszönöm ez tökéletes lesz Oh és még lenne egy pár ninja kesztyű is ezen felül.
Piszkos anyagiak kielégítése után új szerzeményeimmel távoztam a boltból, hogy újabb darabokat vadászökle.
Következő cél egy fegyver kereskedés volt, hova már nem puszta érdeklődés vonzott. Az eredmény 10db Kunai és egypár alkarvédő.
Ezután már csak a jegyzeteket kellett beszereznem és néhány tekercset valamint egy övtáskát.

10 db kunai: 1500 Ryu
Alkarvédő alá barna Válig felérő testhez simuló barna szövet: (mesélő által) (Kinézete avatar képen)
Robbanó jegyzet 10 db: 1000 Ryu
Övtáska: 200 Ryu
alkarvédők: 1000 Ryu
Ninja kesztyű: 250 Ryu
Dróthuzal 2X10 M:2000 Ryu
Öngyújtó 1 db: (Mesélő által)
( 4500 + a barna szövet ára + öngyújtó )

Mindent meg vásárolván haza baktatok és elkezdem a nagy készülődést. Első alkalommal rögtön 5 darab Kunai tör markolatára rakok 5 robbanó jegyzetet, majd félre teszem őket. Egy másik Kunai tör végéhez kötöm az egyik tíz méteres drót végét majd a tör markolatára tekerem a maradék drótot. A másik 10 méteres darabot félre teszem. A félre tett eszközöket le pecsételem az egyik tekercsbe ami otthon várt engem. Melléje még elhelyeztem egy doboz energia tablettát. Az egész készülödés nem volt valami nagy szám, csak próbáltam mindent szépen praktikusan elrendezni. Úgy, hogy siettem vele beletelt vagy 2 órába is ha jól számoltam.
Most már csak felöltözés volt hátra. Ugyan azt a kimonót vettem fel mint tegnap. Előtte még felsö testemre széles szürke szövetett tekertem. Pont úgy, hogy elfedje kebleimet és azt amit még kell. Majd felhúztam a barna szövet darabokat és annak tetejére csatoltam az alkarvédőket. Bal kezem alkar védője alá rejtettem az öngyújtót míg a másik alá két robbanó jegyzettet helyeztem el. Nadrág és cipő után magamra vettem a kimonót. Mivel szinte holmim javát tekercsekbe pecsételtem ezért úgy tűnt, mintha semmi sem lenne nálam. Még a négy kardom is egy tekercsben kötött ki. Kivéve néhány Kunait amik a kimonó belsejében egy-egy kis általam belevarr zsebben lapult. Most már csak a fehér maszkot csatoltam fel amin csak szemeinek volt hagyva egy nyílás és elindultam utamra. Ami a nagy főnök palotájába vezetett. Az ajtó előtt állva hallgattam a hangokat, és vártam a megfelelő pillanatot a nagy belépésre. Talán szerencse vagy mázli, hogy falumba érkezéskor és még tegnap késő délután beszéltem a Raikagéval.

Eljött a nagy pillanat, hogy belépjek. Le nyomtam a kilincset és be léptem a szobába. Kyrena és az ismeretlen alak nekem hátal állt. A Raikage pedig velem szemben.
- Üdvözlöm Raikage sama.
Nem kerteltem, hanem rögtön a tárgyra tértem.
- Azért jöttem, hogy önként jelentkezek a küldetésre amiről már elözö nap beszéltünk. Szeretném elkísérni engedélyével a barátom, és falu érdekében tenni valamit ezekben a vész terhes időkben.

Hogy ne legyek tiszteletlen lassan maszkomhoz nyúlok és leveszem azt. Ha Kyrena hangom hallatán felém fordul rá pillantok és mosolygok is.

( Az összeget és tárgyakat felírom amint mesélő meghatározta a hiányzó két tárgy árát. )


A hozzászólást Azumi Yuurei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30 2012, 21:39-kor.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tobi on Hétf. Okt. 29 2012, 22:34

//Mielőtt belekezdenénk lenne néhány kikötésem, és információm.
1, Szigorú mesélő vagyok, de korrekt, ha a kaland során valamiben nem értetek egyet, PM-ben mondjátok el, bár nincs sok esélyetek a meggyőzésre, a lehetőség viszont adott. Smile
2, Örülök, hogy kiszámoltátok mennyi pénzt kellene levonnom tőletek, de elárulom most nem ment a matek, mindenesetre benn hagyom az általatok írt összegeket, melyeket lenn láthattok
3, Mindhárman tegyétek be az aláírásba az adatlapotok linkjét, nem szeretném minden körváltásnál kibogarászni az adatlapok részlegnél. Addig nem megyünk tovább a játékkal, amíg ezt el nem intézitek. (szabály tudtommal, nem csak kukacoskodás.)//

Új nap virradt rátok, ki hogy éli meg az előttetek álló feladatot, ki mit vár el ettől a küldetéstől, csak magatok tudjátok a választ eme kérdésre. Előző, s aznapi bevásárlásotokat elintéztétek, minden eshetőségre felkészültetek, így várjátok a pillanatot, miszerint elindulhat valami egészen rendkívüli, mely izgatottságot indít gyomrotokban, esetleg közönyt, vagy teljes unalmat. Mindenesetre hazátok és a Raikage számít rátok, legyen bármilyen nehéz a feladat, legjobb formátokat kell nyújtani, hogy teljesítsétek azt és megvédjétek egymást. Ezen gondolatok járhatnak fejeitekben, amikor felsorakoztok a Raikage színe előtt, kiről köztudott nem a nyugodtságáról és türelméről híres.
- Küldetésre nem délelőtt kell érkezni, hanem reggel! Komoly problémánk támadt és ráértek henyélni!? - Akad ki rátok a férfi, türelmetlenül dobolva ujjaival íróasztalán. Olyan dühös, hogy köszönésre sem méltatott titeket, bár tudjátok ez valószínűleg nem azért van, mert ilyen késői pillanatban jöttetek, valóban különös megbízásról lehet szó.
- Két nappal ezelőtt megtámadták a Völgy országába tartó diplomatáinkat Tűz országának kikötőjében, éjszaka. Konohától jött egy üzenet, onnan kaptuk az információt, ők már nyomoznak az ügyben, de nyugodtabb lennék, ha ti is elmennétek, mivel diplomatáink azt állítják, hogy a támadók Konohai fejpántokat viseltek. Remélni szeretném, hogy csak össze akarják a két országot ugrasztani, de ezekben az időkben sosem lehet elég óvatos az ember. - Magyarázza a férfi, miközben már nem bír vérmérsékletével és felpattan ülőhelyéről, hogy sétálással vezesse le a felgyülemlő feszültséget.
- Örülök az érkezésednek Yuurei, soha nem jöhetett volna a felajánlásod jobbkor, Kyrena felügyeletét a te tapasztalatodra bízom. Hikuro remélem neked nem kell ecsetelnem, mit várok el tőled. - Szegezte tekintetét a Jouninra, majd elkezdte masszírozni halántékát.
- Küldtünk levelet Tűz országába az érkezésetek miatt, szóval várni fog titeket egy Shinobi egység, ők fognak titeket elvezetni a bűn színhelyére. Beszéljetek a diplomatákkal és a Hokagéval, mozgassatok meg minden követ, DERÜLJÖN KI, HOGY KI TÁMADTA MEG AZ EMBEREIMET!!! - Üvöltötte a férfi hatalmasat beleverve a vele szemközt lévő falba, mely repedést hagyva maga után adta meg magát a reá nehezedő vaskos ökölnek.
- A hajó kilenc óta készen áll az indulásra, ha nincs kérdés, induljatok. Ha valamit kiderítettetek, küldjetek galambpostát. - Fejezte be mondandóját egy percnyi szünetet tartva, mialatt kissé megnyugodott.


//Ide írjatok, reagáljátok le a történéseket, s ha van kérdés tegyétek fel. //

Felszerelések:
Hikuro: 5200 Ryo
Kyrena: 1700 Ryo
Yuurei: 4500 Ryo
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kyrena on Kedd Okt. 30 2012, 10:31

A Raikage első reakciója megrémít. Nem akartam henyélni. Nem is tettem. A hírt viszont, hogy küldetésre kell mennem, csak tegnap kaptam meg, ráadásul egy kimerítő edzés után. Az erőmet vissza kellett nyernem. Már amennyit bírtam a láz miatt. Erre most... Igyekszem a legjobb formámat mutatni és ez is baj. Muszáj voltam kipihenni magam. De igazából... Nem hiszem, hogy emiatt lenne ennyire dühös. A küldetés nagyon fontos lehet. Engem meg erre akarnak küldeni először? Még, hogy nem dobnak be a mélybe azonnal... Azumi Yuurei, te hazug... Remélem azért valamennyire igazad lesz és nem lesz túl nagy falat. Kissé feszült vagyok, ez bizonyára látszik is rajtam. Kezeim egy pillanatra ökölbe szorulnak, a küldetést hallgatva. Támadás a tűz országában. Ezek szerint oda kell utaznom. Még... Soha nem jártam ezen ország határain kívül. Vajon milyen lesz? Rinn... Ő is jöhet velem? Muszáj lesz neki, ő a társam. Vagyis valami ilyesmi. Szeretném, ha egyszer azzá válna és tényleg tudnánk együtt harcolni.
Egy újabb személy érkezik. Nem fordulok meg azonnal. Kissé félek hátat fordítani a Raikagenak, míg ilyen állapotban van. Bár... Lehet, hogy ez Katsumi? Tegnap Azumi azt mondta, hogy vele kell majd küldetésre mennem. Ábrázatomon halvány mosoly terül szét. Megfordulok, de csak egy maszkot látok. A ruha viszont ismerős. Ez... Nem lehet! Biztos nem ő az. De a hang... Olyan, mint az övé, vagyis majdnem. Bizonyára csak a maszk torzít rajta. Szemeim elkerekednek, szám pedig résnyire nyílik a döbbenettől. Mondta, hogy valószínűleg lesz itt ismerős arc is a csapatban, de nem hittem volna, hogy magára gondol.
- A-Azumi... - tátogok megdöbbenve.
Nem lehet, hogy velünk jön! Elkísérni egy barátját... És a Raikage... Hogy rá bíz engem Azumira? Tehát tényleg velünk jön. Saját döntéséből. De miért? Tudta, hogy hova akarnak engem küldeni? Ezt meg kell kérdeznem. Nem mellesleg, miért nem mondta el ezt még tegnap? Elvégre már akkor tudta. Kezeim ismét ökölbe szorulnak, csakhogy most dühös vagyok. Miért akar elkísérni? Tekintetemmel őt figyelem. Barátságos mosolyát, melyet felém irányít. Talán azt hiszi, hogy nem vagyok elég erős? De akkor tegnap miért mondta azt, hogy erős vagyok? Tudom, hogy ez képtelenség, de... Kezdtem hinni neki. Elhittem neki, hogy van bennem valami. Tudom, hogy még nem elég. Tudom, hogy még nem vagyok elég erős, de kezdtem hinni, hogy lehetek. Átvert... Többszörösen. Izmaim jobban megfeszülnek, mint valaha. Csak mereven állok és nézem a lányt. Vonásaim nem mutatnak érzelmeket, kivéve szemeim. Azok viszont dühöt és csalódást tükröznek.
Állapotomból a Raikage kiabálása rángat ki. Felé kapom tekintetem és már csak a repedő falat nézem. Ismét rémület fut végig rajtam. Erősnek kell lennem, nem rémülhetek meg ilyesmitől. Ugyanakkor hülye az, aki ettől kicsit sem rémül meg. Vagy egyszerűen már megszokta az efféle dühkitöréseket. Én azonban most találkozom vele először. Csak nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne hátráljak egy lépést. A feladatunk adott, várnak minket. A hajó is készen áll. Azt hiszem ideje lenne mennünk. A feladatot még egyszer végigfuttatom gondolatban. Így könnyítem annak memorizálását. Meg is volnék vele. Hajóra szállni, találkozni a shinobikkal, elmenni a helyszínre, beszélni a diplomatákkal és a Hokageval. Ez eddig nem tűnik nehéznek. A neheze viszont valószínűleg ezután jön. Kideríteni, hogy kik a támadók. Gondolom, ha ott vagyunk, akkor le is kell győznünk őket, összefogva a tűz országiakkal. És mindeközben mindenről tájékoztatni a Raikaget. Vajon képes leszek helytállni? Most már tényleg nem tudom. Nem tudom kinek és mit higgyek. A legjobbat akarom nyújtani, ami csak tőlem telik. Ez az első küldetésem, nem hibázhatok. Ez sok mindent befolyásol a jövőre nézve. Ez dönti el, hogy később miket bíznak rám. Mellesleg öreg nénik segítésével nem tudok fejlődni. Kihívásokat kell kapnom, amik ösztönöznek arra, hogy erősebb legyek. "Mindig keress olyat, aki nálad erősebb és tűzd ki célul, hogy felülmúld. Az majd fejlődésre ösztönöz és segít benne." Ezek még az apám szavai voltak. Nem tudom, hogy miért jutottak eszembe, de igaza van.
A többiekre nézek, majd a Raikagera. Ha mindenki megindul, én is így teszek. Illedelmesen elköszönök és indulok. Az ajtónan Rinn csatlakozik hozzám. Mellém szegődik és követ, oda, ahova megyek. Én megvakargatom füle tövét. Ez némi nyugalmat ad nekem. És neki is jól esik.
avatar
Kyrena
Játékos

Taijutsu Pontok : 20


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 257

Felhasználó profiljának megtekintése http://zombiland.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Kedd Okt. 30 2012, 21:42

Az irodában nem várt fejlemények követték egymást, először is a leglustább jounin, aki valaha élt Kumogakure-ban elsőként érkezett a küldetésre, amire hívták, mer később kiderült, hogy egy genin, és egy másik shinobi lesz a társa a misszión. ~Nem hiszem el, mi van velem? Az előző küldetésnél is én értem ide hamarabb, sőt a Hokage-hoz is én kopogtam előbb, nem az a Sunagakure-i fiú. Felpörgetett ez a háborús időszak, vagy mások lassultak be? Hogy is hívta a Raikage-sama azt a lányt, aki harmadikként érkezett? Yuurei? Netán Azumi Yuurei lenne, a lány, aki vándor shinobi, és akiről jellemzést kért a Raikage egy 'B' feladat alkalmával? Ekkora szerencsét, lehet, megfigyelem kicsit közelebbről ezt a különleges személyt, magamnak. Biztos van benne valami furcsa, valami veszélyes, ha még ez a monstrum is kíváncsi rá, de ha jól veszem ki, ismerik egymást.~ Gondosan végighallgatta a feladatot, amit a magasabb rangú shinobi mondott, és mosolyogva nyugtázta, hogy ő is elkésett, és a világ nem változott. ~Tehát, Kyrena a másik lány neve. Hm, olyan ismerős, de közben meg lehet, még sohasem láttam, bár megeshet, hogy egy pillanatra elém került az akadémián, amikor bementem egy barátját helyettesíteni tavaly, vagy az előtt. Ki tudja.~ A gondolatmenetéből egy hatalmas ütés hangja zökkentette ki, és akkor vette észre, hogy a Raikage a megszokott dühkezelési sémát alkalmazta, mint mindig, bezúzta a legközelebbi falat. Kérdések százai merültek fel a jouninban, bár ennek csak néhány falatkája, morzsája tartozott ehhez az ügyhöz, és csak még kevesebb nem verte volna ki, a már amúgy is ideges ninjában, a biztosítékot.
- Néhány csak, esküszöm. - kezdte mentegetőzéssel. - Mennyit tudunk a támadásról, milyen harc volt? Pontosítva a kérdésemet, nyílt támadás, vagy csöndes gyilkolás? Esetlegesen milyen technikákat alkalmaztak a támadók, milyen ruházatot viseltek amellett, hogy Konohai fejpánt volt rajtuk. Hány túlélő van, és hány halott? Ki a vezetője a nyomozásnak? Gondolom, önnek kell a végső jelentést megírnunk, de odaát kiben bízhatunk, esetleg vannak-e már ott embereink, informátoraink, kémeink. Elszállásolást merre kapunk, és hová kell vinnünk a diplomatákat, ha elült a veszély, vagy az alatt? - sorolta a kérdéseit a jounin. - És, majdnem elfelejtettem a két legfontosabbat, mennyire hosszú az út, és milyen kényelmesek a hajón az ágyak? - fejezte be mosolyogva. Miután megkapja a válaszokat a feltett kérdések tömkelegére, feltehetően nem lesz egyéb sóhaja, és megindul kifelé az ajtón, persze a többiekkel együtt. Mikor kilépnek, egy borzalmas fenevad indul meg feléjük, aminek következtében a jounin rögtön a hatalmába keríti a pánik, leégetve magát a lányok előtt.
- Mi ez a teremtmény? Ne közelíts! - már támadni is kész lett volna, hogy a bajba jutott hölgyeket megmentse, amikor észrevette, hogy a genin mellé sétált az állat, és a lány megvakarja a fülét. ~Társak?~ A leégés e fokán már nem nagyon lehet mit mondani, furcsa pozícióban állva a távolodó lányok felé kiáltva sétál utánuk. - Tudtam én, de azért megvárhatnátok! - természetesen nem fog utánuk rohanni, az ellenkezne mindennel, amit ő gondol, a séta tökéletesen megteszi, talán még az is kifárasztja, mivel a kikötő az úticél.

avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Azumi Yuurei on Kedd Okt. 30 2012, 23:05

Végül is nekem Kyrenát kel felügyelnem. Őnként és dalolva vállaltam el ezt a feladatot. Igaz tegnap estig csak annyit tudtam, hogy így vagy úgy de megyek én is. Kész szerencse, hogy tájékozódtam. Azt már most tudom mindent elkel magyaráznom Kyrnek. Amint kint leszünk a szobából ezt meg is teszem, de addig némán és tisztelet tudóan végig hallgatom a tájékoztatást. Közben nem vagyok rest és felmérem az ismeretlen csapat társat is. Gawakatsu Hikuro..... a neve nem mond semmit sem számomra. Persze hogyan is mondhatna, hisz nagyon sokáig távol voltam a falutól. Mindenesetre vér színében pompázó szemeimmel végig mérem, de arcom és tekintetem teljesen közönyös. Nem ismerem, nem ismerem a múltját sem. Ezért semleges személyként fogom kezelni mint ha csak átlag emberek lennénk és most találkoznánk először. Viszont annyi biztos, hogy nem lehet akárki, hogy ha Raikage gyakorlatilag nem mondta ki, de a feladat nehezebbik része öt fogja illetni. Ebből ki indulva biztosan nem átlagos ember. Vagy különleges adottsággal bír vagy ennyire képzet. Bár melyik...
Fejem mint ahogy észre veszem mindenki a nagy zajra fordítja oda. Arcomra csak egy halovány mosolyt szül a düh íjmódon történő levezetése. Végül is ő az aki és sokan talán pont ezért a különös modor miatt és jelem miatt kedvelik, vagy épp szeretik. Hm milyen előre lattó gondolkodás. Kérdés áradatot meghalva még egyik szemöldököm is felvonom, de nagyobb érdeklődés jelét szintén nem mutatom ki.
Amint a válaszok is megérkeznek és nincs több részlet amit tudnunk kell meg tesszük az első lépést. A nagy út ami valakinek teljesen új élményeket és tudást hoz majd életébe.
-Vííííí Rin!
Felkapnám és megölelném ha tudnám, hogy nem sértődik meg. Inkább valami finomságot vettem elő ruhám rejtekéből. Egy vékony szelet füstölt szárított szín marha húsit amit a farkasnak adtam. Közben Kyrenára néztem és szemeimben bocsánat kérés fénye csillant.
- Bocsánatot akarok kérni, amiért nem szóltam. A küldetés részleteit én is most ismertem meg. Nem akartam neked szólni mert még képes lettél volna lebeszélni a döntésemről. Aggódtál volna, hogy miattad jelentkezek és miattad sodródok veszélybe. Ami nem igaz és ne is gondolj rá. A barátom vagy és ha kell bárki vagy bármi ellen kiállok, hogy segíthessek neked. Amúgy sem tudnám elviselni, hogy ha bántódásod esne neked vagy Rinek.
Le dermedek és szinte mozdulni sem tudok. Kell egy pillanat, hogy feldolgozzam azt amit hallottam az előbb. Teremtmény? Ugyan már csak egy barát. Még pózol is veszem észre mikor fejem felé fordítom és vér szín tekintetem találkozik a férfi tekintetével. Nos láttam már rengeteg furcsa dolgot és hihetetlenek számító dolgot. Hasonlót csak nagyon ritkán. Más esetben biztos, hogy mosolyogtam volna a helyzeten, de ettől most eltekintettem. Csak felálltam és tettem egy lépést előre.
- Tudod annak ellenére amiről beszélgetünk a parton és a fürdőben, tudom milyen vagy. Én... hát... szóval.... nehéz ezt elmondanom...Féltelek úgy mintha mi egy vérből származnánk.
Most előszór történik meg, hogy zavarban vagyok. Az eddigi magabiztosság, és minden más egy szempillantás alatt párolgott el. Arcom olyan vörös mint a főtt rák. Még mellettem álló lányra sem merek ránézni. Inkább vállam fölött hátra nézek felénk sétáló lemaradt társra. Illene neki válaszolni, hogy ha már megszólított minket.
- Akkor szed a lábad mert lemaradsz. Amúgy sem kell félned nem harapunk....nagyot.
Mondatomat, hogy kiegészítsem még nyelvem is kinyújtom. Arcomon még mindig ott a szégyenlős múló por maradványa. Viszont sugárzik rólam a vidámság.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Tobi on Szomb. Nov. 03 2012, 03:00

Hikuro kérdéseire a Raikage felhúzta szemöldökeit, majd nagyot sóhajtott, próbálva felülkerekedni indulatain.
- Remélem Hikuro, ezekre a kérdésekre te adod meg a választ. A levél tegnap érkezett, így nem volt időnk embereket küldeni, jelenleg pedig nem tartózkodik ott egyetlen diplomatánk sem. A Hokage által írt levelében az áll, hogy mindenben a szolgálatunkra lesz, és bizton állítja, hogy nem tűz országbeli shinobik követték el ezt a gyalázatot. Remélem ti fogtok ennek a végére járni. Viszont, ha segítség kell, üzenjetek. - Mondta a férfi látszólag már kissé higgadtan, majd kezével az ajtó felé intett jelezve, hogy nincs idő több kérdésre.
- A kikötőben fognak várni rátok a kijelölt konohai shinobik, akik a nyomozást vezetik, és a szállásról is ők gondoskodnak. Sok sikert. - Tette még hozzá.

//Következő post mehet a kikötőbe, az oda vezető úton lehet nyugodtan szockodni. Elnézést a reag minőségéért, kicsit ittas vagyok. Very Happy//

avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akira on Szomb. Nov. 17 2012, 14:55

//Letelepedés -Gai sensei//

2 hét utazás után végre Kumoban vagyok. Az idő elég sok nyomott hagyott rajtam és a pénzem is megcsappant, de látszott, hogy shinobi vagyok és szerencsére a felszerelésem jó része is megmaradt. A kapuőrök, mivel nem tudtam magam igazolni, egy hosszú kihallgatásra invitáltak az őr bódé hátsó részére. Nem voltak erőszakosak, csak tudni akarták, hogy pontosan ki vagyok, mit akarok és mért pont ebbe a faluba jöttem. Én pedig elmondtam mindent.
- Az egész körülbelül másfél- két hónappal ezelőtt kezdődött, bár nem számoltam az időt. Hold országából szöktem, ugyanis egy vita miatt a klánom száműzött. Ez után döntöttem el, hogy megszököm, az akkori barátnőm 2 esetben egyezett bele a dologba: házasság vagy szakítás. Én az előbbit választottam, ezzel viszont az is eldöntődött, hogy ő is jön velem. Az esküvői előkészületek alatt készültünk fel a szökésre. A dolgot a nászút előtti estén ejtettük meg. Akkor felrobbantottam a házamat és a feleségemmel, egy ismeretlen kislánnyal, az állataimmal, akik most is mellettem vannak, és a sebtében összepakolt felszerelésemmel a kikötővárosba szöktünk, ahol másnap feladatot vállaltam, hogy közelebb kerülhessek a Villám országához, de csak Kemurigakuréba kötöttem ki. Onnan a Tűz országának tengerpartján egy karavánnal, mint egyszerű utazó a kikötőbe mentem, ahonnan egy hetes hajóúttal jutottam az ország kikötőjébe. Ott ismét felvettem egy átlagos utazó alakját és egy fiatal gennin segítségével jutottam el eddig. Ő az, aki nem sokkal előttem jött be a faluba. Azért jöttem, hogy a falu ninja hadseregét erősítsem és úgy érzem, hogy a falu tökéletes lenne, hogy elismert shinobi lehessek. Ez lenne a történetem.
Látszott a két őrön, hogy erősen gondolkodnak a dolgon, hogy nincs-e valami, ami esetleg hazugságra utalhatna, de végül nem találtak, így csak feltettek néhány kérdést, amire a lehető legőszintébb választ adtam. Megköszönték a dolgot, majd elengedtek azzal a felszólítással, hogy figyeltetni fognak és ha bármivel próbálkozom, arról tudni fognak. Én is megköszöntem és tudtam, hogy egyből a raikage irodájához kell mennem. Az épület elég feltűnő volt, így nem volt túl nehéz megtalálni. Azonban az épületen belül már senki nem mondta meg, hogy a vezetőt hol találom, csak az egyik alkalmazottjához küldtek, aki majd segít nekem a dologban, így hát hozzá indultam.
- Jó napot!
- Mit szeretne?
- Kihallgatást szeretnék kérni a Raikage samától.
- Miért gondolja, hogy fogadná?
- Tudom, hogy nagyon elfoglalt lehet. Szeretnék letelepedni a faluban, mert nagyon sok jót hallottam róla. A részleteket viszont személyesen vele szeretném megbeszélni, úgyhogy nagyon örülnék, ha eltudná intézni, hogy beszélhessek vele. - Próbáltam komoly maradni, hiszen mégis csak komoly ügyről volt szó, valahogy aztán sikerült megmaradnom a tárgyilagos hangnál, igaz, sosem szerettem ezt a stílust, jobban kedveltem, ha valakivel lazán elbeszélgethettem, de néha muszáj volt komolynak tűnni.
Várom a válaszát, remélem pozitív lesz. Nem tudtam, hogy mi lesz a sorsom, de tudtam, hogy, amíg Moon és Izanagi mellettem vannak addig baj nem lehet belőle. Így várom az emberünket, hogy a válasszal megérkezzen.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Kedd Nov. 20 2012, 15:04

A nő csak kurtán bólint egyet és minden szó nélkül tovább áll. Az ember azt várná el, hogy kedvesen közlik vele várjon türelemmel, hamarosan érte jön valaki és szól, hogy a nagyfőnök fogadja. Helyette egy kis hideg fogadtatás az, amit kapsz. Noha ez nem is csoda elvégre nem vagy több, mint egy jöttment, aki itt akarja meghúzni magát. Nincs más hátra, mint lenyelni a helyzetet és türelmesen várni. Nagy szerencsédre alig fél óra telt el és a nő, akinek letelepedési szándékodat jelezted feléd közeledett a folyosón. Szerencsédre nem ment tovább, nem is nézett levegőnek, ám ami a legjobb közölte veled, hogy a Raikage hajlandó téged fogadni.
Hosszú folyosókon át és rengeteg ajtó előtt haladtatok el mire megérkeztetek oda, ahol a sorsod egyetlen személy kezében nyugszik. A családodéról már nem is beszélve. Kísérőd koppant párat az ajtón míg végül a válasz érkeztekor benyit az irodába és neked is jelzi, hogy kövesd a példáját. Kezdődhet hát a nagy dráma. A raikage higgadtan, szinte már hidegen elemez téged az első perctől fogva és szeretné kitalálni, mégis miért vagy itt. Noha pontosan tudja az indokokat és azt is, hogy tőled nem kell tartania, nem igazán tudja megfejteni a cselekedeteid mögött lapuló gondolatokat.
- Kérlek, foglalj helyet!
Miután eleget tettél a kérésének rögtön a tárgyra tér.
- Az őröktől rögtön meghozták igen csak érdekes történetedet, mely inkább hasonlít egy légből kapott mesére, mintsem a valóságra. Egy dolog azonban közös abban, amit az őrök és Atsumi mesélt, mégpedig hogy le szeretnél telepedni a faluban. Ne érts félre, én megbízok a falusiakban, de benned nem. Ezért szeretném a saját füleimmel hallani a történetedet kedves idegen. Lehetőleg ezúttal ne hagyd homályban kilétedet, ugyan is nem vet rád túl jó fényt.
Mondatának végéhez érve hátradőlt a székében ezzel jelezve, hogy nyugodtan belefoghatsz a mondókádba.

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akira on Kedd Nov. 20 2012, 18:49

A pultban ülő nő eléggé kimérten reagál a feltevésemre, hogy le szeretnék telepedni. Egy egyszerű bolintás és lelépett. Nem tudtam, hogy ez mit jelent, várjak itt vagy majd értesítenek, inkább úgy döntöttem, hogy várakozok. Leültem egy padra mellettem Moon és Izanagi is nyugottak voltak. Remélem ez jó jel. Alig félóra kellett csak a nő megérkezésig. Közölte, hogy szerencsém van, mert tud fogadni a falu vezetője. Reméltem pozitívan tudok rá hatni és befogad a faluba, ha egyenlőre nem is teljes jogú tagként, hiszen ahhoz el kell nyernem a bizalmát. Az út amit megtettem szinte végtelennek tűnt. Aztán megérkeztünk a helyre ahol a sorsom eldől. Akár így, akár úgy, valahogy lesz, mert még olyan nem volt, hogy ne lett volna valahogy. A kopogás előtti utolsó másodperc szinte egy órának tűnt. Onnan viszont, hogy az ajtó kinyílt azután történtekre nem nagyon emlékszem, csak azt veszem észre, hogy ülök és a Raikage azt kéri tőlem, hogy meséljem el a történetemet és ne rejtsem el valódi nevem. Mivel már vár rám, így elkezdem.
- A teljes nevem Matari Djuka Genki., szökés után vettem fel az Akira nevet. Édesanyám Matari Mizuki, hó országából települt át a Hold országába, orvos specialista, apám Djuka Musashi, Vas országából jött kovács, ő csinálta a Keiko névre hallgató katanámat, ami egy gyermekkori barátomról kapta a nevét. Családom a Hold országában él, ahol engem jelenleg halottnak hisznek, összesen 4 ember tud arról, hogy élek: a szüleim és a feleségem szülei. Igaz 16 éves vagyok, de a lány csak így volt velem együtt elszökni, hogy előtte összeházasodunk. Meg volt az esküvő és másnap, miután összepakoltuk a cuccunkat éjfélkor egy kis tűzijáték kíséretében, ami a házam felrobbantása volt, elszöktem a faluból.- Egy pillanatnyi szünetet hagytam, majd folytattam. -Mért szöktem el? Volt egy kis összezördülésem a klánnal. Akkoriban rossz idők jártak a fejemre, így egy kicsit rossz passzban voltam. Ezután kiraktak a klánból és üldözötté váltam. Tudtam, hogy előbb utóbb úgyis utánam jönnének, így megspóroltam nekik ezt és inkább eljátszottam a saját halálomat. Először a Tea országába mentem, ahol a feleségemmel és egy nem rég hozzám szegődött 12 éves kislánnyal úgy döntöttük, hogy én előre megyek és megpróbálok eljutni élve a Villámok országába és letelepedést kérek öntől. Remélem kimerítő választ adtam. A két állat különböző oknál van mellettem. Mindkettő a társam. A farkas gyerekkora óta velem van, ő a társam, Moon, vele tanultam meg az állathasználatot, míg a madárt, Izanagit, egy madártenyésztő öregembertől kaptam, akinél szolgálatot végeztem és ezért kaptam.
Székben ülve meghajolok és belül remegve várom a reakciót. Ha azt kéri, akkor akár még Keikot is hajlandó vagyok átadni
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Csüt. Nov. 22 2012, 12:08

A raikage figyelmesen hallgatja végig a történetedet semmi jelét nem adva érzelemnek. Meséd végére érve egy darabig mérlegeli a hallottakat és elmélyül gondolataiban. Óráknak tűnő kínos percek következnek, míg végül meg nem szólal, ám száját nem az ítélet szavai hagyják el.
- Ken, Gen!
A semmiből szinte azonnal két maszkos ANBU kerül elő vezetőjük parancsára.
- Ken, kérlek utazz el a Hold országába, és amilyen alaposan csak lehet, nézz utána a fiú múltjának és történetének. Gen, legyél kedves és szállásold el a fiút és családját a falu egyik távoli részére eső üres apartmanban.
A két anbu szó nélkül teljesítette a kérést. Az egyik, ahogy jött, úgy el is tűnt, a másik maszkos figura, pedig melléd lépett, hogy tegye azt, amire utasították, amint elbocsátanak titeket.
- Nos fiú, nézeteink talán szigorúbbak lehetnek, mint bárhol máshol de ez is csak azért van, mert számunkra minden a hűség. Aki ezt elárulja, biztos lehet abban, hogy a legszigorúbb büntetésben részesítjük. Remélem, ezt egy életre az eszedbe vésed. A melletted lévő fickó megmutatja hol fogtok addig lakni, amíg Ken vissza nem tér a küldetéséről. Szeretném most előre leszögezni, hogy bármilyen gyanús cselekedet szabadságod elvesztésével járhat. Nem verünk láncra, nem végzünk ki, de figyelni fogunk. Jelenleg nem vagy más, mint egy potenciális veszélyforrás ezért kérlek, hogy amikor Gen elvezetett titeket új lakhelyetekhez add át neki a fegyvereidet. Most elmehettek.
A szobára néma csend szállt egyedül a papírok zöreje törte meg azt, amikor a nagyfőnök visszatért a munkájához.

// Egy oldalnyi postot kérnék, ami egy hetet ölel fel. A lakás, amit kiutaltak nektek egy egyszerű, tiszta, két szobás, mindennel felszerelve, amire csak szükség lehet. Más szavakkal, nem egy koszos patkánylyukba lettetek zárva. Tartsd észben, hogy téged itt most megfigyelnek, nincs fegyvered, nem is vehetsz és a legkisebb cselekedeted, ami eltér egy átlagos fickókétól, aki elment a boltba vásárolni azonnali börtönnel jár. //

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akira on Csüt. Nov. 22 2012, 13:28

A mesémet elmondtam, még a maszkomtól is megváltam, nem tudtam, hogy miként fog reagálni a vezető, de biztos, hogy jelenleg nem fog megbízni bennem, végül is szökött ninja vagyok, aki az alapvetően elvárt hűséget a faluja iránt egyszer már megszegte és semmi nem biztosítja, hogy másodszor se tenné meg. A raikage reakciójáig eltelt egy perc szinte éveknek érződött, még a kopogtatás előtti pillanathoz képest is hosszúnak tűnt és kínosnak. A válasz viszont nem ítélet volt, hanem két név, amiknek anbu tagok voltak a tulajdonosuk és hívásra el is léptek. Először nem tudtam, hogy mit akarhat velük, de ezt próbáltam leplezni. Mikor kiadta a parancsot megkönnyebbültem, hogy egyenlőre nem akar semmit tenni velem. Az egyiket elküldte a falumba, hogy ellenőrizze a történetemet, míg a másikat az elszállásomra kérte. Nem kellett aggódnom, hiszen én a teljes történetemet pontosan úgy mondtam el, ahogy megtörtént, tehát ha talál is valamit, amiben eltér, akkor az csak apróság lehet, de nem valószínűsítem ezt Egyetlen dolog, ami nem tetszett az volt, hogy át kell adnom a fegyvereimet, de tudtam, hogy elfogadjanak meg kell tennem, bár nem szívesen válok meg Keikotól.
- Lenne egy kérdésem. Az állatokat is elveszik tőlem? Azért kérdezem, mert szigorúan véve ők is fegyverek a számomra, viszont én nem tekintem annak őket, mert ők a társaim.
Remélem nem teszik velem ezt, hogy mindentől megfosztanak, mert akkor meg fogok őrülni. A kérdést már a Gen nevű maszkosnak tettem fel, miután kiléptünk az irodából. Ismét végigmentünk a végtelennek tűnő folyosókon, majd kiléptünk a friss levegőre. Az eddigi fulladt légkört végre az új helyzet feloldotta bennem és megnyugodtam. Az út a lakáshoz, amit kiutaltak nekem, nem tudom mennyi idő volt, mert annyira elbambultam, hogy már csak a társam „Megérkeztünk!” mondatára vettem magam észre. Meghajoltam, majd lecsatoltam magamról az övtáskákat, a ruhámból az összes fegyvert is kivettem és Keiko is lekerült az oldalamról, majd a hátizsákomból is kivettem a felszerelést, majd mindent átadtam az anbunak, aki lepecsételt mindent egy tekercsbe és ráírta a nevem. Látszott rajtam, hogy mindjárt elsírom magam, mert a társam elválik tőlem. Könnyeimmel küszködve kértem Gent, hogy vigyázzon a katanámra.
- Kérem a katanával nagyon óvatosan bánjon, mert ő egy emlék az apámtól és egy halott baráttól.
Amint a fegyvereim a kísérőmmel együtt eltűntek a láthatáron beléptem a házba és az első székbe vagy fotelbe lehuppanva sírni kezdtem Keiko után. Állatkáim megérezték, hogy valami baj van, így mellém telepedtek. Jelenlétük megnyugodtatott, így körbejártam a házat. Nagyon hasonlított a volt lakásomhoz, de mégse az volt. Meg kellett állapítanom, hogy a lakás elég rendes, viszont nincs itthon étel. Összeszedtem a nálam lévő pénzt és a környéken érdeklődve kerestem egy élelmiszerboltot, ahol bevásároltam magamnak és a két állatnak is, lehetőleg kerülve a rízst, amiből már korábban is elegem lett. Gyorsan összedobtam valami ételt a jelenlegi csonka családomnak és közösen elfogyasztottuk. A hét további része is ugyanúgy telt, mint ez a nap, annyi különbséggel, hogy próbáltam jó polgárként a szomszédságomba lakó idősek és rászorúlóknak. Levelet sepertem, kivittem a szemetet, esetleg bevásároltam, aki nem tudott maga elmenni a boltba. A napjaim valahogy így teltek: reggel korán felkeltem, zuhanyzás után kivittem sétálni Moont, megreptettem Izanagit, majd újabb zuhanyzás, reggeli, bevásárlás és segítség a szomszédoknak, elmentem olvasni a helyi könyvtárba, otthon segítettem a háztartásban vagy elmentem futni. Ha esetleg könyveket vettem ki, figyeltem rá, hogy lehetőleg semleges témákról olvassak, regények, novellák és versekötetek. Egyenlőre a shinobi témákat kerültem, hiszen az feltűnő lenne és egy átlag polgár, amivé válni akartam, nem igazán érdeklődik az ilyen témák iránt. Már 5 napja laktam a házban, mikor a családom végre kibővült és innentől kezdve teljessé vált.Valahogy csak eltelt a hét hátralévő része, így már vártam, hogy vajon mi lesz a folytatása, hiszen nem tudtam, hogy mennyi idő kell a raikagénak, így csináltam tovább a napi rutinomat, mintha nem is függne az életvitelemtől semmi, de pontosan tudtam, hogy mennyi minden függ attól, hogy sikerül elnyernem a falu bizalmát. A jelenlegi családom nagy veszélynek lenne kitéve, ha esetleg itt felsülök és a falu üldözni kezdene, újabb ellenséggel lennék megáldva és még kisebb esély lesz arra, hogy egy újabb faluban esetleg fogadnak, mint ninját. Ha örökre elveszett leszek, akkor ki kell alakítanom egy búvóhelyet, ahol viszont életem végéig rettegésben élnék, hogy ki fog rám találni. A Djuka klán, akikkel már szökésem előtt is rossz viszonyban voltam és olyat tettem velük, amit máskor soha, de akkor ők megszégyenítettek és kiraktak a klánból, vagy valamelyik falu anbu osztaga, akik kérdés nélkük végeznének velem, mint szökött ninja, ha nem is voltam valódi tagja az ottani társadalomnak.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Nov. 26 2012, 13:20

Egy hét gyorsan elszállt, ám számodra minden nap maga volt a pokol. A Raikage szavait észben tartva igyekeztél élni, így semmi incidens nem történ veled. Most pedig ismét itt állsz a nagyfőnök előtt mellette, pedig a már ismert anbu tagok szobroznak. Na persze mivel maszkot viselnek, egyedül azokról tudod azonosítani őket. A szobát most is fojtogató csend tölti meg pont, mint a legutóbb és a másik férfi jelenléte azt jelenti, hogy teljesítette a küldetését.
- Mint ahogy láthatod, Ken visszatért a küldetéséről, míg Gen minden nap jelentést hozott rólad. Ezek alapján elmondhatom, szavaid őszinték voltak vagy legalábbis annak tűntek. Távozásod illetően a történeted megállja a helyét viszont könnyen hihetjük, hogy Getsugakure áll az egész mögött és téged kémkedni küldtek ide. Elvégre egy amatőr kém és képes arra, hogy egy ideig ne tegyen semmit, és az emberek bizalmába férkőzzön. Azonban ahogy korábban is mondtam, nálunk a hűség mindenek felett áll. Már pedig aki egyszer elárulta a faluját abban nem bízhatunk meg. Viszont nem is fogunk kihajítani. Egy héttel ezelőtti távozásod után gondolkodtam rajtad. Már csak a jelenléted és a mozgolódásod illetve az, hogy ide eljutottál elég információ egy ellenséges támadáshoz. Összegezve a dolgokat hagyjuk hogy köztünk maradj és folytasd shinobi életviteledet a falu szolgálatában. Mielőtt azonban túlságosan hálás lennél van egy-két kikötésünk. Az apartmanban ingyen lakhatsz, de sosem lesz a te tulajdonod, és egy darabig csak a fizetésed felét fogod kapni. Ám ami a legfontosabb, hogy meg kell pecsételnünk téged. Akár beleegyezel, akár nem, nem számít. Ha ellen állsz, akkor is megtesszük, de kihajítunk a faluból. Ha ennek aláveted magad, minden információt, amit megtudsz a faluról, a jutsukról és a shinobikról nem fogod tudni továbbadni senkinek. Ha mégis megpróbálnád azt úgy is megérzed.
A két úriember elkísér és végrehajtják a folyamatot.
Bárhogy is döntöttél, megteszik veled, és ha ellenállsz, csak megjárod. Kilépve az irodából egy darabig mászkáltok a folyosókon majd egy ajtón át az alaksorba mentek, ahol létrehozzák a sokat emlegetett pecsétet. A technika minden fájdalom nélkül aktiválódik, és a nyelveden meg is jelenik a jel, mely meggátolja, hogy bármit kiadhass a falu belső ügyeiről vagy annak elhelyezkedéséről. Tapasztalataid, újonnan szerzett tudásod most már mindörökre a fejedbe lesznek zárva a jövő ezen elemeivel egyetemben.

// Erre még kérnék egy választ, illetve jegyezd fel az adatlapodra, hogy meg lettél pecsételve eme kis technikával Juinjutsu: Kensei // Átok Pecsét: Befolyás/Korlátozás. A hatást se felejtsd ki, miszerint semmit nem adhatsz át másnak a faluban szerzett tapasztalataidról és élményeidről. Ez alól kivételt képez, hogy szép volt a nap, jót szórakoztál Kumoban vagy éppen csak átlagosan telt az idő. Minden shinobis ügy, más személyek képességei, a megtanult módszerek és jutsuk, a falu fontosabb pontjai, elhelyezkedése sose hagyhatja el a szádat. Lényegében minden, ami fontos lehet más shinobi nemzetek számára. Ha ezzel megvagy, át is helyezlek a csoportba. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akira on Hétf. Nov. 26 2012, 18:10

A hét elszállt, bár nem tudtam, hogy ennyi idő lesz, míg a nagyvezér kitalálja, hogy mi legyen a sorsom és ennyi idő kell egy anbunak a történet ellenőrzéséhez, bár a hold falu eléggé messze esik mindentől. Utolsó napon megjelent a korábban a fegyvereimet elvivő tag és elvezetett az ítélet helyszínére. Még annyi időm volt, hogy Tsukinak adjak egy csókot búcsúzóul, majd el is indultunk. Rövid út, hosszú folyosók és még hosszabb várakozás a mondatra, ami eldönti a sorsomat. A mondat, mindent, amire számítottam tartalmazta. Amit viszont nem gondoltam, hogy ők azt a következtetést vonták le, hogy akár lehetek itt cselből is, mert a hold meg akarja őket támadni. ~Bolondok, a faluban alig vannak shinobik és azok is főleg genninek, meg talán 1-2 chuunin. Mit akarhat a Hold? Djukák nem annyira bolondok, hogy lerohanjanak egy egész országot.~ Elmondta a raikage, hogy a mesém igaznak tűnik, meg fontos a bizalom, amit én már egyszer eljátszottam egy falunál, tehát nincs biztosítás, hogy megint ne tenném meg, aztán az itt lakásom feltételeire is, ami magában foglalta egy pecsét meglétét is. Nem nagyon tudtam, hogy miféle pecsétről lehet szó, de szó nélkül elfogadtam a feltételeket. Csöndben követtem a két maszkos figurát, akik az alagsorba vezettek, majd végrehajtották a műveletet rajtam. Nem éreztem semmit, így eléggé kételkedtem, hogy tényleg sikerült-e a technika.
- Azt szeretném megkérdezni, hogy mi fog történni, ha megpróbálok bárkinek is elmondani olyat, amit a pecsét nem enged? Nem mintha ilyen tervem lenne, hiszen az ismerőseim, akivel ezt közölhetném a két lány, akik velem vannak.
Tényleg nem volt szándékomban a próbálkozással, hogy bárkinek is elmondjam a faluval kapcsolatos ismereteimet, hiszen nem is volt olyan, akivel közölhettem volna.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Nov. 26 2012, 19:00

A procedúra lezárult, meg lettél bélyegezve, na persze nem úgy, mint ahogy azt egy közönséges bűnözővel szokás. A maszkos férfiak egyike se válaszolt a kérdésedre miszerint mi lesz ha... Nem kellett tudnod, ők viszont pontosan tudni fogják. Miután elhagytátok az alaksort, és ismét az épület egyik folyosóján tartózkodtatok egyikőjük egy kumogakurei fejpántot nyújtott át majd miután átvetted, némán távoztak. Immáron mondhatni teljes jogú tagjává váltál a falunak leszámítva, hogy a fizetésed felét kaptad addig, amíg másképp nem döntenek e felől. Noha ez miatt nem kell aggódnod, elvégre lakásod van, ingyen is élsz benne, így az éhhalál nem fenyeget.

// Ígértem neked még valamit, amit nem felejtettem el, de azt egyelőre később. Hamarosan jelzek ez ügyben. Addig is játssz és ismerkedj az új környezettel. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akira on Csüt. Márc. 21 2013, 12:25

//Hó országa- az olvadás kaland, Sai mama//

Nem rég tartózkodtam Kumoba. Igazából nem nagyon sok minden történt velem. Összesen talán a letelepedést említhetem és egy megkezdett tanulás. Éppen a nappaliban olvasom a jegyzeteimet a gyógyfüvekről, amit nem rég írtam össze hosszas kutatás után. Hirtelen nagy pukkanást hallok a kertből, majd Moon ugatását. Nem nagyon értettem, hogy mi van, így leteszem a könyvet és kilépek. Egy harcias menyét keltette a problémát, amitől meg nyugszom, így hát lenyugtatom Moont, majd megfordulok és indulnék vissza, mikor a furcsa kis állat megszólalt.
- Üdvözletem, a nevem Kamatari. Ön Matari Djuka Genki?
-Igen én lennék, bár mostanában inkább Akira néven ismernek.
-Rendben. A Kami no Yuugen képviseletében jöttem. Ön aláírta a szerződést a menyétekkel, amikor egyik társunk megjelent önnél és felvázolta a szervezet céljait.
-Igen emlékszem. Épp a …
- Csönd.

Már befejezni nem tudtam a mondatot, mert kis ujjával csendre intett, majd folytatta a beszédet.
- Azért jöttem, hogy közöljem a falu hamarosan küldetést fog adni önnek, ami igen csak fontos a béke érdekében, így szeretné a szervezet, hogy ha háttérben is, de képviselne minket és szerezne egy hó ninják által használt páncélt, amit ők csak úgy hívnak: Sora no Yoroi/ repülő páncél. Persze ez az utóbbi az egyik tagunk kérése, így nem rójuk magára azt a felelősséget, csak ha tudja, akkor teljesítse.
- Köszönöm, elfogadom a megtiszteltetést, hogy engem is kiválasztottak a szervezet céljainak képviseletére.
Éppen csak befejeztem a mondatot, már el is tünt egy füst felhőben. Nem sok időm maradt elmélkedni, hogy mi lehet a küldetés és hogyan kéne képviselni a Yuugent, mert újra megzavarták a pihenésem. Valaki kopogott. A kertből visszaérve a lakásba a kislány már ajtót nyitott. Az ajtóban egy számomra ismeretlen jouninnak kinéző férfi állt, és egy rövid bevezetés után közölte is jövetelének okát, amit már sejtettem. Közölte, hogy a Raikage vár rám, mert feladatot szeretne adni. Megköszöntem az információt, majd elkezdtem összeszedni a felszerelésemet. A közel múltban vásárolt utazó köpenyt, majd a tekercseket. Emellett a tulajdonomba lévő szélesövtáskába beletettem a drótot, bicskám, vadászkésem, kabala kunait, füstbombát, fenőkőt. A egyéb felszerelésem pedig a 2 nunchaku, 2 ninjato, 2 tanto és a hátizsák, benne a maszkom, bőrkabátom és mind két fejpántom. Összeszedve a cuccomat, Moonnal az oldalomon és Izanagival a vállamon el is indultam a raikage irodájába, hogy felvegyem a feladatot. Eddig kétszer jártam itt, így ismét segítséget kellett kérnem, de szerencsére volt olyan aki épp oda tartott, így őt követtem. Kopogtattam, majd ha megkapom az engedélyt belépek.


//Edit 1: Fejpánt
Edit 2: bőrkabát
Edit 3: Állatok//


A hozzászólást Akira összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 27 2013, 11:47-kor.
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 802

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sugomi Aoi on Kedd Márc. 26 2013, 21:13

(Hó országa-Olvadás? küldetésre sai-nek! )

Az elmúlt hetek úgy váltották egymást, hogy Aoi-nak még arra sem volt ideje, hogy észrevegye a felgyorsult világ eseményeit. Önző és arrogáns módon csak magával foglalkozott, csakis a saját képességeit és a erejét próbálta növelni, hogy elérje a célját, nem is foglalkozva azzal amire szüksége volt. Mert bizony ő maga is csak pár napja vette észre, hogy mennyire megváltozott, hogy Kumogakure már nem csak egy hely, ahol élnie kell, a családjától távol, a hely,a hol alig ismer valakit és ahol kívülállóként kezelik őt. Ó nem. Sokkal inkább az otthonaként kezelte, mint azt a hegyi kis falucskát, ahol az állandó hideg és komorság teljesen besavanyította őt. Mert ő is tisztán érezte magán, hogy az a fal, melyet maga köré épített, kezd omladozni és porrá lenni. És akkor, mikor ennyire sebezhetővé vált érzelmileg, mikor nem tudta eldönteni, hogy mit is kellene gondolnia, egy olyan esemény vette kezdetét, mely során minden megváltozott.

Aoi teljesen felfrissülve állt az erkélyen. Az elmúlt napok fáradalmait maga mögött hagyva, boldogan tekintett a jövőbe, de nem készült arra, hogy közelebb kerüljön hozzá. Még nem. Sok minden járt a fejében, dolgok melyeket meg kellett emészteni, melyen át kellett rágnia magát. De abban a pillanatban minden gondja semmitmondó és csekély volt. Boldogan nézett fel a ragyogó égre, miközben a feltámadó szél belekapott a hajába és egy pillanat alatt összekócolta hosszú fekete hajzuhatagát. Ő azonban csak egy apró és kecses mozdulattal simította vissza a helyére a rakoncátlan tincseket, miközben az erkélykorlátra könyökölt.
- Hmmm...- ragyogó arcáról szinte leírt a kitörő öröm és boldogság, mely vakítóvá tette a jelenlétét. Bár ő maga ezt nem igazán vette észre, másokra nagyon is nagy hatással vagy.
- Nahát, ma nagyon boldog vagy Aoi-chan! - kiáltott fel neki egy korosodó hölgy az utcáról. Furcsa göndör fürtjeiről akárki leolvashatta, hogy nem eredetiek, de ez nem igazán zavarta a fiatal kunoichit. Hiszen ő mindig megdicsérte a nő fényes haját, mindig kedves volt a szomszéd épületben működő vegyesboltos hölggyel, aki ezt soha nem felejtette el.
- Ugyan...- integetett le neki zavarában, ahogyan a hölgy továbbsietett a lenti kisebb tömegben. De Aoi nem sokáig élvezhette újra a tétlen pillanatokat.
- Igaza van! - csattant fel egy fiatal és boldog hang. De nem az utcáról, hanem a mögötte elterülő szobából érkezett. De ez mégsem volt képes meglepetést okozni neki. Na nem arról van szó, hogy megérezte volna őt, észrevette volna a fiú leplezett mozdulatait, csupán annyira hozzászokott ezen viselkedéséhez, hogy nem volt képes azon ijedezni, hogy meglepi őt egy váratlan pillanatban.
- És akkor mi van...- fordult meg és nézett szembe a fiúval. Issei mióta megjelent újra Aoi életében, szinte minden alkalmat megpróbált kihasználni, hogy a kunoichi közelében lehessen és ez Aoi-t nem igazán zavarta. Sőt nagyon is örült neki. - … csak nem zavar? - vigyorodott el gúnyosan, mire a fiú csak felpattant a konyhai székből.
- Dehogy, inkább örülök...- tett egy fél lépést a kunoichi felé, aki szintén hasonlóan cselekedett. - … így pedig nagyon nehéz elmondanom ezt... - vakarta meg az orrát zavarában. Arca sokkal komorabbá vált, de ez semmit rontott abból a derűs és bohókás megjelenéséből, melyet Aoi megismert.
- Mit? -Aoi arca egyszerre volt kíváncsi és zavart. Nem tudta minek vélni a fiú váratlan szavait és viselkedését, de nem tudta leplezni, hogy nem csupán kételkedik, de aggódik is az miatt, amire Issei kiakart lyukadni.
- Tessék!- nyúlt bele a zsebébe és egy apró kis cetlit varázsolt elő belőle. Aoi keze megremegett, miközben érte nyúlt. Nem tudta, még csak nem is sejtette, hogy mit rejthet a kis papír fecni. Milyen titkokat, milyen kulcsszavakat, vagy éppen vízválasztó híreket fog lelni benne. Vékony és apró kis újai ráfonódtak a papiros két végére, ahogyan reszketve, mégis erőteljesen nyitotta szét a fecnit. Szemei pedig elkerekedtek, ahogyan végigolvasta a benne lévő titkot.


„Vár a Raikage!”
A papiros úgy morzsolódott össze a leányzó öklében, mint a kövek a titánok keze alatt. Az erek kidülledtek a homlokán, elcsúfítva gyönyörű szép arcát. Ökölbe szorult keze lassan megemelkedett, miközben a meglepett és tétovázó tekintett helyére, mindent elpusztító düh és harag ült ki. Issei mosolya pedig egy pillanat alatt szűnt meg és változott ijedt kisfiúvá.
- Várj...- hátrált egy fél lépést, miközben kezeit maga elé rántva előre is felkészült a védekezésre. - … tudom, rossz poén volt, de mégis ez az igazság. - engedte le lassan a kezeit, miközben Aoi is kezdett lenyugodni és újfent visszatért az arcára a kíváncsiság. - Raikage sama látni akar. Méghozzá nagyon is jól tudom, hogy miért, pont ezért engem küldött, hogy vigyelek elé. - hangja őszinte és komoly volt, mely azonnal meglágyította a lány szívét és teljesen elhessegette a haragjának minden apró kis szilánkját is.
- Mégis miről van szó Issei? -kérdezte a fiút, de a hangja mintha egy pillanatra elcsuklott volna. Nem szó szerint, de egy pillanatra tényleg megrémült attól ami rá várhat. - Ha tudod mond el...- kérlelte a fiút, de mindhiába, hiszen a jounin már az elején eldöntötte, hogy mindent elfog mondani a lánynak, amit tud.
- Jaj Aoi...- huppant le a székbe, de hiába intett a kunoichinek, hogy foglaljon helyet, az mégsem élt a lehetőséggel. - ...néha nem értem Raikage-sama-t. Néha olyan küldetéseket oszt ki az hozzá nem értöknek, amik nagyobb tapasztalatot és erőt kívánnak. De akárhányszor felszínre hoztam a kételyeimet, ő mindig megnyugtatott és ezidáig hittem is benne, hogy tudja mit csinál. De most...- vett egy mély levegőt, miközben a kezébe temette az arcát és a tekintette immáron nem a lányra, hanem csak a nagy semmibe meredt- … először kételkedek abban, hogy azon hit és elhatározás melyet vall, valóban helyesek-e. És ez mind miattad...- tekintett fel újra a leányzóra.
- Mit akar tőlem? - kérdezte izgatottam és immáron valóban aggódó hangon Aoi. A fiú szavai és a helyzet miatt, nem csupán izgatottá vált, hanem tényleg megrémült attól, ami rá várhat.
- Tudod, hogy a háborúhoz csak egy apró kis szikra kell. Az ellenétek a szövetségek között annyira kiéleződtek, hogy akár egy apró ki konfliktus is elég ahhoz, hogy egymás torkának ugorjunk. - tekintette még abban a pillanatban is komor volt. - Én nem tudom milyen a háború, de nem is akarom megtudni... ahogyan azt akarom hogy neked se keljen megtapasztalnod. Erre...- keze ökölbe szorult. - … Raikage-sama elakar téged küldeni kíséretként azon diplomatákkal, akik a A hó országában történt mészárlás után, újra rendbe akarják hozni a két ország ügyeit. - hangja elcsuklott és arcáról le lehetett olvasni, hogy nem csupán zavarja a Raikage döntése, hanem nagyon is félti Aoi-t. És Aoi ezt egyből észrevette. Lassan leült a székre, kezét kinyújtva pedig lágyan megfogta a fiú kezét, ki csupán felnézett rá és Aoi ragyogó és boldog arckifejezésének lehetett szemtanúja.
- Nyugi, nem lesz semmi bajom. - nézett immáron nyugodt arccal a jounin-ra. - Lehet, hogy csak egy genin vagyok, de akkor is Kumogakure shinobija. - Issei keze meglágyult, de nem csak Aoi szavai miatt. - Kötelességemnek érzem, hogy megvédjem Kumogakure-t. Történjen akármi ezen nem változtathatunk és én nem futamodhatok meg semmilyen kihívás elöl. - engedte el a fiú kezét. - Nem tehetsz mást, minthogy imádkozol értem és reménykedsz, hogy visszatérek hozzád. - teste lassan megmozdult és felállt a székből. - És hiszel bennem, ahogyan Raikage-sama is tette. - sétált el Issei mellett, miközben lágyan megérintette a fiú vállát.
Eltűnt a szobájában, ahogyan átöltözött teljes menetfelszerelésbe, odakint hagyva a jounin-t, aki közben próbálta megemészteni a lány szavait és ahogyan a percek teltek, úgy döbbent rá, hogy az a kislány akit régen ismert már nem létezik. Aoi, még ha nem teljesen, de felnőtt. Vannak elvei, elhatározásai és szellem, mely szükséges ahhoz, hogy egy emberből kitűnő shinobi váljon. És ahogyan Aoi feltünt a szoba ajtajában, teljes harci díszben, a haját igavita, Issei először gondolta azt, hogy ez a kunoichi-t valóban nem kell féltenie. De a tettei elmaradtak. Csak bambán nézett a lánya, pont úgy, mint akit elvarázsoltak volna és amikor ezt a lány észrevette, kisebb pirel az arcán volt csak képes megszólalni. És néhány szót kinyögni.
- Mit nézel? - nyögte ki dadogta, mely azonnal észhez térítette Issei-t.
- Semmit...- kapta el azonnal a tekintetét a jounin. - … vagyis...- nézett vissza rá, ahogyan jobban szemügyre vette őt. De már nem mint férfi, hanem mint shinobi tekintet rá. - … a legyezőt nem viszed? - tette fel azonnal a kérdést, hiszen a ruhában, abban amit látott, semmi kivetnivaló-t nem talált.
- Nem...- vakarta meg az arcát a kunoichi- … tudod, mostanában nem volt időm gyakorolni vele és még mindig nem szoktam hozzá a forgatásához sem. Szerintem csak akadályozna engem...- Issei mégis elmosolyodott a lány szavain. Hiszen jól tudta hogy az a ritka fegyver mire képes és ha Aoi nem él egy ilyen adat lehetőséggel, annak biztos megvannak az indokai.
- Te tudod. - állt fel a székből és sétált Aoi-hoz. - De had mondjak még valamit...- állt meg a kunoichi előtt, és a kezeit lágyan a vállaira helyezte, ahogyan mélyen és áthatóan belebámult a lány szemeibe. - … vigyáz magadra. - mosolygott rá.
- Oké...- csattant fel mosolyogva és vidáman, miközben kihámozta magát a fiú karjai közül és az ajtóhoz sietett. - De te maradj csak itt és pihenj és persze vigyáz a házra is! -intett neki az ajtóból- Én meg vigyázok magamra! - utolsónak egy puszit dobott a fiú felé és már rohant is keresztül a házon, le a lépcsőn, ki az utcára, egyenesen a falú legnagyobb, legdíszesebb és legfontosabb központja felé.
A táj úgy suhant el mellette, mind a néma fa mellett az idő. Az összemosódott táj látképe semmitmondóvá és jelentéktelenné vált a számára. Sietett, de ő maga sem tudta hogy miért. Talán a kíváncsiság, vagy a vágy hajtotta őt előre a célja felé, nem is tudta igazán, de ahogyan minden egyes pillanattal közelebb került hozzá, annál érthetőbbé és nyilvánvalóbbá vált a számára, hogy a kihívás és a megfelelés miatti hajthatatlan vágy kerítette a hatalmába. De mire erre rájött, már a Raikage irodája előtt állt és az ajtóhoz verődött apró kis kezei visszhangot vertek a folyóson, melyet csak a Kage erőteljes hangja tört meg.
- Gyere be! - hallotta a hangját, a keze mégis megremegett a kilincsen és felvetődött benne egy apró kis kétely. Hogy valóban képes lesz-e arra, amit Issei mondott neki, hogy amit valószínűleg a Raikage is kérni fog tőle. De ezen kételyek apró kis szilánkjai is eltűntek, mikor az ajtó kitárult előtte és a keze már nem remegett.
avatar
Sugomi Aoi
Játékos

Taijutsu Pontok : 5


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 243

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Szer. Márc. 27 2013, 03:35


//Akkor megkésve, de csapjunk bele Very Happy//

Mind a ketten hamar bebocsájtást nyertetek a Raikagéhoz. Felesleges lett volna váratni benneteket, hiszen a falu vezetőjénél tartózkodó másik két alak, egy férfi és egy nő is ugyanazért tartózkodott ott, amiért ti is ide igyekeztetek. Egyikőjük, a nő, a jounin felügyelő kísérőtök, míg a férfi fogja a falut ténylegesen is képviselni diplomáciailag, mint szakember. Bár ezt csak abból sejthettétek, hogy a nő fején volt a falu jelképét büszkén hirdető fejpánt, míg a férfinél csak jó néhány papír volt egy fekete mappában.
Miután meghajoltatok tisztelettudóan, a Raikage, a Hamacho klán idősebb tagja bele is kezdett a feladat ismertetésébe.
- Valószínűleg mindannyian hallottatok már bizonyos mértékig - itt főleg a két geninre terelődik tekintete. - a Hó Országában lezajlott változásokról. A megromlott kapcsolatok helyreállítása végett választottalak titeket az ország képviseletére. Az országban szövetségeseinkkel együtt kell majd dolgoznotok, hogy megnyerjük az új hatalmasság, Yukibi Mara kegyeit. Azonban Konoha személyes kötődések szintjén is jóban volt a régi hercegnővel, Kazahana Koyukival, és úgy véljük, hogy megpróbálják majd felmérni a lehetőségét, lehetőség esetén keresztül is vinni egy esetleges hatalmi restaurációt. A tárgyalásokon való együttműködés ellenére azt kívánom, hogy a konohai különítmény minden ilyen irányú törekvését igyekezzetek megakadályozni vagy elfojtani. Nem engedhetjük meg ugyanis ebben a kényes egyensúlyi helyzetben, hogy a műszakilag fejlett Hó Országa kicsússzon szövetségeseink kötelékéből, és az ellenség kezére kerüljön. Márpedig, ha Konoha megpróbálkozik valamivel, még csak információszerzés szintjén is, félő, hogy felbosszantja az új vezetőt, amelynek végleges szakítás lehet a vége. Legyetek a közös diplomáciai küldetés féke, és előzzetek meg minden felesleges akciót, amennyire csak lehet.
Elvégre Kumogakurének teljesen mindegy, ki ül Hó Országa trónján, s nem kötik személyes jellegű kötelességek sem az országhoz, mint szövetségesét, Konohát, ugyanakkor legalább annyira érdeke, hogy az ország a szövetségen belül maradjon, mint amennyire érdeke az Konohának is. Ugyanakkor - talán jogosan - a Raikage úgy véli, hogy Konoha ebben a tekintetben minimálisan fejjel fog menni a falnak, épp ezért Kumogaure feladata, hogy a szövetség érdekeit nézve a falra helyezzen egy párnát, felfogva a faltörő kost játszó Konoha lökésének erejét, s megvédje a falat a sérüléstől.

//Ha van kérdésetek, építsétek bele a postba majd, s írjatok egy hosszabb postot Hó Országa - Aisu Szálloda helyszínre, amelyben összefoglaljátok az odautat. Ott majd fogadnak, ezt a vendégfogadást már nem kell megírni. Határidő márc. 29.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sasaki Haru on Szomb. Ápr. 06 2013, 13:19

//Sai//

Örültem, hogy segíthetek egy rászorulónak. Nincs is annál nagyobb öröm, minthogy láthatjuk más arcán a mosolyt, azt az örömet, amit mi okoztunk neki. És szerintem nincs is ennél nagyobb kincs, a világ legnagyobb ajándéka egy mosoly.
Már csak azon töprengtem, hogy mivel kezdjek előbb. A színdarab témája nagyjából megvolt, nem gondoltunk olyan bonyolultra, hogy a kisebbek is egyszerűen el tudják végezni a feladataikat, tehát egy kis dráma mindenféle humorral megkenve, de mégis úgy, hogy az emberek tudtára adjuk, hogy miről is van szó.
- Azt hiszem, holnap meglátogatom a Raikagét - végül a nagy dilemmám ezzel ért véget. Elbúcsúztam Higétől, s felkészültem a holnapra... avagy a mára, hogy találkozzak a kagéval.

Az az egy bizonyos, hogy nagy erő kellett ahhoz, hogy kidugjam a lábam otthonom ajtaján, ugyanis életemben először megyek egyedül a Raikage színe elé. Mi történik akkor, ha nem fogadja úgy, ahogy azt mi ketten elképzeltük? Mi van, ha nem ad rá engedélyt? De nem is akartam ezekkel a kérdésekkel foglalkozni, optimistan álltam hozzá, ugyanis megígértem Higének, hogy mindent elkövetek azért, hogy sikerüljön.
Megálltam az épület előtt, s egy ideig csak bámészkodtam. Beléptem, majd egyenesen fel a lépcsőkön. Megtorpantam a kage irodája előtt, elsősorban összeszedtem a gondolataimat, s próbáltam nem remegő kézzel kopogni az irodája ajtaján. Ugyan már! Hiszen a genin vizsgán sem izgultam ennyire; vettem egy mély levegőt, s amint bebocsátást nyerek, belépek az irodába, ahol meglátom a Raikagét a tornyosuló papírok mögött ülve. Gyöngéden meghajlok, majd közelebb lépek.
- Üdvözlöm, Raikage úr! - kezdem ezzel, majd mélyen a szemébe nézek, ugyanis általában mindenkivel keresem a kapcsolatot és így próbálok bizalmat táplálni.
- Egy kissé kényes ügyben kerestem fel - egyelőre nem mondom, mi az, ugyanis ha érdeklődést nem tanúsít, addig felesleges. Vagy legalábbis nem folytatom, míg nem figyel kellőképpen. De úgysem hagyom annyiban.
avatar
Sasaki Haru
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 21

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 254

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Szer. Ápr. 24 2013, 02:18


//Gomen a várakozásért, jobban belezavart a napi rutinomba a szakdolgozat, mint gondoltam ˇˇ'//

Ahogy beléptél, jól látható helyre álltál, és nem várva meg, hogy engedélyt kapj a szólásra, máris sejtelmesre véve a figurát, fogtál hozzá a hadműveletedhez. Nyílt háborúban az ilyesmit hívnák meglepetésből támadásnak, amellyel a gyengébb fél kívánja megszerezni az előnyt az erősebb féllel szemben.
A Raikage először csak felpillant, majd rövid bejelentésedre félbehagyja, amin épp dolgozik, és kiegyenesedve mér végig, hogy aztán elmosolyodva tegye le az írószerszámot is a kezéből, hogy meghallgassa, hogy egy ilyen csöppnyi lány vajon milyen kényes ügyben járult elé.
- Hallgatom - jelzi is, hogy valóban figyel, előadhatod a mondanivalód.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sasaki Haru on Szer. Május 01 2013, 11:51

//Részemről is bocsánat, elfelejtettem írni, hogy Angliába utazok... de már itthon vagyok. ^^//

Sikerült felhívnom a figyelmét magamra. Azt hittem, nehezebb lesz, de be kellett látnom, hogy most tévedtem. Végülis nem mindennapi dolog, hogy én beszéljek a kagéval, nem mintha lenne akármilyen ügyem, hogy fel is keressem, s csak úgy nem állíthatnék be hozzá. Bár ez most másképp történt. Lenyeltem a feszültséget és nyugodtan álltam továbbra előtte, hogy folytassam a beszámolómat.
- Nem tudom, de bizonyára hallott már Kumogakure szélén elterülő kis faluról. Olyan emberek lakják, akiknek minden napért meg kell küzdeniük, hogy fenn tudják tartani az életüket, ugyanis mind szegények, bár boldogak, de boldogabbak lennének, ha nem kellene nap mint nap az utcán lopniuk, hogy legyen egy kis falat gyermekeiknek. Egyikőjükkel megbarátkoztam, és szeretnék rajtuk segíteni. Ez úgy lenne lehetséges, ha Raikage sama engedélyezné, hogy egy előadás keretében vagy a falu terén vagy az Akadémián ezek az emberek élelemre gyűjtsenek a falu többi lakójától - reméltem, hogy érti, ezzel mire akarok célozni, de ha nem, előbb-utóbb úgyis rákérdez, hiszen ezért vannak ők, hogy kérdezzenek, vagy utasítsanak. A legjobbakat mertem remélni, s közben átgondoltam, hogy jól mondtam e végig, vagy valami hibádzik.
avatar
Sasaki Haru
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 21

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 254

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Szer. Május 22 2013, 01:47


//Elnézést, kissé kikészített az élet, de a Holdfénycon jót tett, most már talán lesz kedvem létezni ˇˇ'//

Egy egészen rövid pillanatig érdekes fény csillan meg a Kage szemében, de olyan hamar el is tűnik, hogy könnyedén hiheted azt, csak a képzeleted játszik veled, ha egyáltalán észrevetted, és nem köt le sokkal inkább válaszra nyíló ajka.
- Egy ilyenhez hivatalos kérvényt kell írni, amelyben már szerepel a helyszín és a tervezett időpont, valamint a szükséges egyéb intézkedések részletesen, mint pályázati munka. Helyszínnek ajánlom az Akadémiát, bizonyára van hozzá valami terük és a tanárok közül is sokan szerveztek már valamilyen rendezvényt, bizonyára tudnak majd tippeket adni, mi mindenre kell gondolni egy sikees pályázathoz - mosolyog rád biztatóan a férfi, ideje viszont nincs segíteni, ezt beláthatod, egy egész falut kell folyamatosan rendezgetnie, nem csupán egyetlen rendezvényt.Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sasaki Haru on Szomb. Jún. 01 2013, 22:09

Mereven álltam, s ahogy fény csillant a szemében, nekem is megjelent a remény sugara, s ahogy elmagyarázta, hogy mit kell tennem, vagy legalábbis tennünk, lelkesen mellkasomhoz kaptam a két kezem összekulcsolva.
- Hivatalos kérvény. Köszönöm, Raikage-sama! - széles mosoly terül el az arcomon, kedvem lett volna megölelni a velem szemben ülőt. Tehát nincs több tennivalóm hátra, csak az, hogy megírjam Higével a kérvényt, s ha ez nem megy így, akkor talán megkérdezek néhány akadémiai tanárt, hátha tudnak segíteni.
- A viszontlátásra, Raikage-sama! - annyira boldog voltam, hogy szinte meg is feledkeztem minden másról. Ezzel a hatalmas mosollyal az arcomon búcsúztam el, majd kiléptem az ajtón, ugyanis tudtam, hogy a Raikage elfoglalt, így is sokat raboltam az idejéből. Annyi volt a feladatom, hogy felkeressem Higét és elmondjam neki a híreket. Biztosan örülni fog neki, talán még jobban, mint én. Sőt! Az ő céljuk és érdemük, én csak egy kívülálló vagyok számukra, de ha így örülök neki, akkor minden bizonnyal ő jobban fog. Már alig várom, hogy lássam a mosolyt az arcán...

//Innen tovább? Very Happy//
avatar
Sasaki Haru
Halott Karakter

Taijutsu Pontok : 21

Tartózkodási hely : Kumogakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 254

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sai on Pént. Jún. 07 2013, 00:16


//ja, hogy igen, izé xD amennyiben nem intézkedsz tovább, hanem először Higével akarsz beszélni, akkor vissza Kumogakure utcáira, és jó eséllyel a kis rejtekhelyen,a hol élne, találhatsz rá, ha úgy döntesz, azért még intézkedsz, akkor mehetsz pl az Akadémiára, beszélni az igazgatóval, vagy a szintén az utcákon megkérdezhetsz másokat is, tudnak-e, illetve akarnak-e segíteni//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Akihito Aoki on Kedd Júl. 02 2013, 22:06

Egy szép, napsütötte reggel köszöntött Kumogakurera, amikor Akihito felkelt. Miután kikelt az ágyból elvégezte a reggeli szertartását ami evésből, tovább fekvésből, és haj igazgatásból áll kiment az udvarra hogy ott pihenjen egy picikét. De a pihenés nem volt tartós, ugyanis egy galamb szált le pont mellette. Akárhogy próbálta kell hessegetni, csak azért sem sikerült. Kb tíz percnyi hadonászás után vette észre hogy egy papír darabka van a madár lábához erősítve. Leszedte és elkezdte olvasni.

"Azonnal tessék jelentkezni a Raikage palotájában. Egy sürgős dolgot kell elintézni"

A fiú gyorsan össze szedte a holmijait, és rohant a palotához. Úgy sietett hogy még el köszönni is elfelejtett otthon. Amikor beért a helyszínhez gyors kifújta magát, letörölte a port a ruhájáról és bekopogott.  Amikor meghallotta a bebocsátást engedélyező szócskát belépet.
-Üdv Raikage-sama. Megkaptam a levelet. Miért hívatott ide? - kérdezte a fiú a legmélyebb alázattal egy meghajlás kíséretében.
avatar
Akihito Aoki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Killer Bee on Kedd Júl. 02 2013, 22:37

Mikor belépsz, észre veszed a zsibvásárt, és felfordulást, amit a mostani helyzetek tönk elege teszi ki, láthatóan a Raikage nem volt ott, és eléd lépett egy csínos Kunoichi, kinek hangja megkente minden érzésed, és elképesztő dologgal töltött be.
- Üdvözöllek Akihi-kun! A Raikagénak fontos dolga van, viszont mii, akarom mondani a helyettesítői mindent kézben tartunk...
Derűs mosoly tűnt fel arcán, hiszen háta mögött épp egy halom papír borult össze, majd mikor kinyújtotta kezét, egy pont oda szállt.
- Ismered a helyzetet, mivel idős genin vagy, rád merünk bízni egy C osztályú küldetést, és lesz egy társad, neves egyszerűséggel egy erős Chuunin. A neve Doojuki Tsukiden. Meglesztek, bízok benne, egy karavánt kell kísérnetek egy igen előkelő hölgyeménnyel, kinek ugyan van személyes testőrsége, de kifejezetten titeket kértek meg, talán ismered?! Mindegy, a papírokat megkaptad, a jutalmat pedig a végén! Sok sikert!!
Tessékelt ki, már már szószerint lökdösött, majd magad elé vetted a papírt. Egy csínos lány képét láttad meg.Név: Mamono Tsuki
Kérés: Tisztes kíséret a hullámok földjére. 


Látván a kisasszonyt elsem olvastad mi a célod, pedig a hullámok földje régebben igen veszélyes környék volt.
/Kumogakure kapuja az első uti cél, onnan pedig további info! Very Happy /  
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Raikage Palotája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.