Elhagyatott bánya

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Elhagyatott bánya

Témanyitás  Zetsu on Vas. Ápr. 11, 2010 7:24 am

Egy régi vas bánya, ami már évek óta kiürült.

-----------------------

//Taku//

Összegyűltetek tehát a falu kapuja előtt. Úgy látszik kicsit fejlődtél, érzékelni tudtad őket. Bár nem olyan nagy távolságról, de legalább ez is valami. Meg mondjuk mind sétáltak...Tehát mind a négyen ott álltak előtted, felszerelkezve, és téged fürkésztek. Oroshi megszólalt a többiek helyett is. Előtte még sóhajtott egyet.
- Nos, a falu erre van- mutatott egy északi utat- Onnan csak egy ösvényen keresztül kell átmennünk, és ott vagyunk a bányánál. A falu nincs messze, másfél óra alatt ott vagyunk.
Nos igen, mit fog csinálni út közben ez az 5 shinobi...nehéz megmondani, csak nehogy daloljatok, mert az nem lenne komoly ninjákhoz illő. Bezzeg az elveszett ninják...Na mindegy. Nem sok dolog történt út közben. Uruma egy kunait pörgetett az ujjával, Orashi egy shurikent dobált a levegőbe, majd kapta el, a többiek csak sétálgattak. Persze mind résen figyeltetek a környezetre, de úgy tűnt senki sem követ titeket. Úgy tűnik, hogy élhettek majd a meglepetés erejével. Igazából már jó páran meguntátok a sétálgatást, ezért amint elértetek egy nagy erdőt, inkább a fákon ugráltatok tovább. Így hamarabb a faluhoz értetek. Megkerestétek az ösvényt, és elindultatok rajta. Úgy tűnik mostanában már használták, ez a kutatás szempontjából jó jel. Hamarosan elértetek a bánya bejáratához. Mind megálltatok. Oroshi körül összegyűltetek, volt nála egy térkép.
- Nos...Ahogy elnézem, három helyre lehet jutni a bánya szájából. A bal oldali folyosó egy kisebb raktár félébe vezet, ahol anno csákányokat és ásókat tartottak. A középső egy nagy helyiségbe vezet, ott volt régen a legtöbb vas ezen a bányán belül. A jobb oldali egy hasonlóan nagy terembe vezet. Nos...el kéne dönteni, hogy merre mennyünk.
Rajtad áll, hogy kit melyik irányba osztasz be, emlékeztetlek, hogy öten vagytok. Fatális lehet, ha rosszakat választasz. Persze nem muszáj elválnotok. Ahogy a bánya előtt álltok, észreveszitek, hogy már esteledik. Elég sötét lesz, szóval valami világításra alkalmas tárgy jól jönne.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Iwahara Takuma on Szer. Ápr. 14, 2010 2:24 am

Amint a többiek megérkeztek Takuma is felkelt és sorban üdvözölte őket. Mikor már mindannyian összegyűltek, Orashi elővett egy térképet, amin rajta volt a kis falu és a bánya. Kisült, hogy másfél óra alatt érnek oda, ha sietnek, így útnak is indultak. Útközben semmi érdekes nem történt, mindannyian figyeltek, hogy nem követi-e őket valaki, de senkit sem láttak. Takuma használta szenzor képességeit, hogy az esetleg láthatatlan, vagy bujkáló ellenfelet felfedhesse. Mikorra megérkeztek a faluba már kezdett besötétedni, ezért Takuma elugrott gyorsan egy még nyitva lévő boltba és beszerzett 6 fáklyát. Csak, hogy legyen 1 tartalékba is...
Elindultak a a bánya bejáratához vezető ösvényen, majd mielőtt beléptek volna, tartottak még egy utolsó megbeszélést a térkép fölött.
Kiderült, hogy 3 felé ágazik a bejárattól az út, így választaniuk kell, hogy szétválnak-e, vagy sem. A döntés előtt Takuma még a bejárathoz sétált és belebámult a sötétbe. Megpróbálta képességével feltérképezni a járatokat, hogy érzékel-e valamit, vagy valakit.
Amennyiben 1-2 személyt érzékel, azt feltételezi, hogy őrök azok, akik valamit, valakit/valakiket őriznek, így akkor arra veszik az irányt. Óvatosan, lopakodva.
Ha nem talál semmit, akkor egy kevés gondolkodás után úgy dönt, hogy a raktárba mennek le először közösen. Feltételezi, hogy raktárként nincs folytatása, így ha megnézték, hogy ott mi van, akkor utána már csak 2 út közül kell dönteniük.
A fáklyákat még nem gyújtják meg úgy mennek. Egyrészt még nincs olyan sötét, másrészt pedig a szenzor képessége miatt nem tudják őket meglepni. Ha mégis túlságosan sötét lenne, akkor persze meggyújtanak 1 fáklyát, de próbálja úgy tartani, hogy minél kevesebb fényt adjon, nem akarja elárulni a csapat hollétét. Séta közben erősen koncentrál, hogy észrevegye, ha valaki ellenség van a közelben.
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Zetsu on Szomb. Ápr. 17, 2010 7:30 am

Ahogy a bánya szája várja, hogy belépjetek, egyre sötétebb lesz. Nem lesz egy könnyű séta ez a nyomozás. Oroshi körülnézett pár méteren belül, hátha talál valamit, közben te próbáltad érzékelni a chakrát, ami esetleg megbújhat e barlangban. Egy pár pillanat múlva világossá vált előtted, hogy merre akarsz menni. A feltételezett raktárban 1-2 ninját vélsz tartózkodni. Bizonyára a bánya többi részében több ninja is tartózkodik, de talán jobb ötlet először utána járni, mit csinálhatnak egy raktárban. Amikor kijelented, hogy balra mentek, mindannyian, a többiek elég hülyén néznek rád. Amint közelebb léptek a barlang bal oldali folyosójához, kis fényt fedeztek fel. Valószínűleg egy fáklya. Lopakodva indultok el a folyosón, és egyre közelebb kerültök a fényhez. Egyikőtök véletlenül meglökött egy kavicsot. Nem láttátok melyikőtök volt az, mind megdermedtetek. Úgy tűnik senki sem hallotta meg a dolgot. Tovább mentek, majd egy boltív alatti átjárónál megálltok. Óvatosan benézel, két fekete ruhás alakot látsz, ahogy az egyik egy ládában turkál, a másik pedig a fáklyát tartja fölötte. Sok fém összecsattanását lehet hallani, néha papírokét is, amik talán tekercsek. A csörömpölés miatt nem hallhatták meg a kavicsos dolgot. A fény amit a fáklya ad kicsit nektek is megvilágítja a dolgokat, így hátra tudsz fordulni a többiekhez, és megbeszélheted velük a terveket. Halkan. A raktár helyiség tágasabb mint a térképen van feltüntetve. A két alak kb. 40 méternyi távolságra van a jelenlegi helyzetetektől. Az egyikük teljesen elvan foglalva a kutakodással, a másik őt figyeli, és ritkán háta mögé(felétek) néz. Jó lenne elintézni őket gyorsan, és hangtalanul.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Iwahara Takuma on Vas. Ápr. 18, 2010 8:46 am

Takuma kis keresés után két chakraforrást érzékelt a raktárból, így a csapat arra vette az irányt. Óvatosan mentek, nem akarták felfedni magukat, mégis valaki meglökött egy apró kavicsot, ami a bánya lejtése miatt pattogva elindult a lejtőn. Az eddigi néma csendbe szikeként vágott még ez a kis kavics gurulása is, a ninja-k lélegzet-visszafojtva várták, hogy lesz-e a zajra valami reakció? Mikor a kavics megállt és semmi sem történt, folytatták útjukat. Egy kis séta után a barlang mélyén egy alig pislákoló fényforrásra lettek figyelmesek. Amint közelebb értek be is azonosították: egy fáklya gyenge fénye volt, megérkeztek a raktárba. Odabentről papírzörgés és fémes csattanások szűrődtek fel hozzájuk. Takuma odasétált a raktár bejárataként szolgáló boltívhez, majd óvatosan belesett. 2 embert látott, amint egy ládában kutakodtak, egyikük háttal állt nekik, másikuk pedig velük szemben, és néha a boltív felé pillantott. Takuma gyorsan visszahúzódott és suttogva felvázolta a helyzetet a többieknek.
- 2 ember van kint, el vannak foglalva. Sajnos egyikük szemben áll a folyosóval, azaz nem tudjuk őket meglepni. Egyedüli megoldás, ha csendben akarunk velük végezni, ha genjutsut használunk. - itt Unayo Daiwou-ra pillantott.
- Remélem meg tudod oldani, hogy körülbelül 10 másodpercig ne érzékeljenek minket, esetleg ha a velünk szembenálló férfi felpillantana, ne lásson minket. Annyi idő alatt el tudunk jutni hozzájuk és le tudjuk ütni őket. Aztán már csak meg kell őket kötözni, szájat betömni. Számítok rád!
Amennyiben a chunnin vállalja, úgy felkészülnek, gyorsan leellenőrzi, hogy a 2 ninja-n kívül nincs-e még valaki a közelben, majd int a férfinak, hogy kezdheti a jutsut. Amint működésbe lép a technika, Takuma a többiekkel együtt megpróbál minél előbb eljutni a célpontokhoz, a mozgáshoz shunshin no jutsu-t használnak.
Amennyiben sikerül az akció, az összekötözött kezű/lábú shinobikat a fal mellé ültetik, gyorsan átkutatják a ládát, majd az egész raktárat.


A hozzászólást Iwahara Takuma összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 24, 2010 8:15 pm-kor.
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Zetsu on Szer. Ápr. 21, 2010 5:46 am

Daiwou egy megvakarta a fejét, vajon melyik genjutsuval és hogyan lehetne őket lekötni...Egy pár pillanatot még gondolkozott, utána bólintott egyet. Megropogtatta a nyakát, majd sóhajtott egy halkat. Eszedbe jut, hogy volt pár gondja a küldetésekkel amiket kapott, nem mindig tudta őket teljesíteni, most bizonyítani akar a falunak és a csapat tagjainak. Látod, hogy a többiek aggódva néznek rád. Majd szótlanul elindul a bejárat felé. Amint ott volt a boltív alatt, kimondta:
- Magen: Mame Gen Tojiru: Kusamura
- Mi a...?- mondta a fáklyás alak.
Hamarosan csak azt látni, hogy nem tudnak mozdulni a fekete ruhás fickók. Ugyanis a jutsu amit Daiwou használt, azt az érzetet kelti, hogy növények lekötözik az áldozatot, emiatt az nem tud mozdulni. Mind gyorsan elindultok, és ledöntitek, majd lekötözitek őket. Mind ez villámgyorsan történt.
- Szép volt- mondta Oroshi a genjutsusnak, majd megveregette a vállát.
Mind elkezdtek keresni a raktárban. Oroshi felveszi a fáklyát a földről, és jobban körülnéztek a raktárban. A láda amit a két fickó ellenőrzött egy nagyobb rakás láda közül lett kiemelve, és katanákkal volt tele, illetve a bal oldalában pár tekercset is találtok, de nincs rajtuk semmi. Kinyitjátok a többi ládát, mindenütt különféle fegyverek. Wakizashiktól az íjakon át a yarikig minden megtalálható. És hatalmas mennyiségben. Úgy látszik valami nagy támadásra készülnek a bánya mostani lakói.
- Nem semmi...-mondja valamelyikőtök.
- Ezek a falu megtámadására készülnek...mármint a ninja faluéra- mondja Oroshi kétségbeesve.
Tovább kéne nyomozni, és valami módot keresni arra, hogy összeomoljon ez a bánya, bár még itt vannak az elrabolt tanítványok. Meglátsz egy apró kis folyosót, ami nincs feltüntetve a térképen. Valószínűleg nem rég csinálták, talán könnyebben eljuttok a nagy terembe. De valamelyikőtöknek itt kell maradnia, hogy őrizze a két foglyot, nehogy használjanak egy Nawanuke no Jutsu-t(Kiszabaduló technika)
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Iwahara Takuma on Szomb. Ápr. 24, 2010 8:48 pm

Az akció sikerrel járt, Takumáék leütötték és megkötözték a két delikvenst. Átkutatták a raktárat és töméntelen fegyvert találtak. Oroshi szerint ez a banda a falu megtámadására készült, amivel Takuma is egyetértett. Különben miért kellett volna nekik ennyi fegyver?
- Én csak azt nem értem, hogy mire kellettek nekik a gyerekek? A naplóban azt írta az egyikük, hogy a társai sebekkel voltak tele és olyan volt, mintha irányították volna őket. Mit csinálhattak? - Takuma félhangosan morfondírozott, csak az halhatta meg, aki kicsit közelebb állt hozzá. Hirtelen megrázta majd felemelte a fejét.
- Erre most nincs időnk! Meg kell kérdezni pár dolgot a foglyoktól. Külön fogjuk kihallgatni őket.
Odalépett az egyik földön fekvőhöz, felkapta a vállára, majd átvitte a terem másik sarkába. Levette a szájáról a kötést és a nyakához szorított egy kunai-t.
- Ha egy szót is szólsz a nélkül, hogy kérdeznélek, halott vagy. - susogta a ninja fülébe fenyegető hangon.
- Hova vezet az a folyosó? - kérdezte halkan a fogolytól, és a nemrég felfedezett, még újnak látszó folyosóra mutatott. Majd ha válaszol, a következő kérdést is felteszi.
- Hova vannak zárva a gyerekek?
Amint megkapta a válaszokat /feltéve, hogy megkapja/ Takuma felállt, majd a másik ninja-hoz sétált. Oroshi is ott állt a fogoly mellett, ezért őt kérte meg arra, hogy robbanó jegyzeteket helyezzenek el e teremben úgy, hogy ha azokat aktiválják, a terem beomoljon, de arra is figyeljenek, hogy ha valaki belép a terembe, ne vegye észre a cetliket. Az utasítások kiadása után a fogolyhoz lépett és elismételte a kunai nyakhoz szorítós, fenyegetős procedúrát vele is annyi kivétellel, hogy mivel társa mindent elmondott /akár így volt, akár nem.../, ha őt hazugságon kapja, azonnal megöli. Felteszi neki ugyanazokat a kérdéseket annyi kiegészítéssel, hogy rákérdez arra is, mi a céljuk a szervezetüknek. Miután mindenről tájékozódott összehívta a többieket és röviden tájékoztatta őket a kihallgatás eredményeiről. Takuma elsődleges feladatának a gyerekek megmentését tekinti így, ha nem a folyosón túl vannak ők, akkor nnem arra mennek, hanem visszamennek az útelágazáshoz és a kihallgatott ninja-k útmutatásai követve mennek a gyerekekért. Amennyiben mégis a folyosón túl vannak a foglyok, úgy arra mennek. Előtte még megkéri Daiwou-t, hogy rakjon egy altató genjutsut a két fogolyra, hogy ne tudjanak megszökni, majd ha ez megtörtént, elrejtik őket pár láda mögött, hogy ha valaki erre jár, akkor se vegye észre őket. Ezután elindultak a folyosón, Takuma ment elöl, képességével folyamatosan pásztázva az előttük levő területet.
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Zetsu on Kedd Ápr. 27, 2010 7:56 am

Az első és a második is hasonlóképpen felelt, ezt összefoglalva:
A folyosó a központi terembe vezet, ahol jelenleg ennek a csoportnak a vezetője tartózkodik, még jó 30 ninjával körülvéve. És a kis gyerekek is ott vannak, jelenleg.
Minden a terv szerint ment, Daiwou is lenyomott egy jó kis altató genjutsut, ami valószínűleg az ő sajátja. El is rejtettétek őket, majd benéztetek a folyosóra. Úgy tűnik egyre feljebb vezet. Egyikőtök sóhajt egyet, majd elindultok. Lassan hangokat hallotok, ahogy egyre feljebb haladtok a barlangban. Valami beszélgetés félét. Lelassítotok, hogy ne visszhangozzanak a lépteitek, kitudja, hogy mit hallhatnak meg. Közben ti is hallgatóztok.
- A jutsu hatásosnak tűnt, megtudtunk mindent, ami kell a falu megtámadásához. A tanoncokat majd elküldjük a faluba, hogy káoszt teremtsenek, utána majd egyszerűbben kivégezzük a ninjákat.
- Még mindig nem tartom jó ötletnek ezt az akciót. Egyszerűen nem tudnánk elfoglalni a falut!
- A tanoncok segítségével egyszerűen!
- Elfelejted, hogy ninjákról van szó, nem parasztokról. És nem egy isten háta mögötti helyről van szó, hanem Kusagakuréról!
Nos, még egy kicsit haladtok, majd a központi terem fölött találjátok magatokat, egy fa állványon. Ami gyakorlatilag a plafont tartja. Lenéztek, és megláttok mindenkit. A gyerekek mint a zombik, kimentek a teremből, valószínűleg elindultak a falu felé. Ha valahogy eltudnátok intézni egyszerre azt a 30 embert a földön, akkor hamar vége lenne a dolognak, és valószínűleg a gyerkőcök elméje is visszaállna normálisra. Talán ha az állványt biztonságos távolságból ledöntitek...Eltemet mindent a törmelék. Mondjuk sietni kellene a kifele menettel.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Iwahara Takuma on Kedd Ápr. 27, 2010 9:42 am

Takumáék a megszerzett információk szerint haladtak felfele, a központi terem felé. Óvatosan lépdeltek, nehogy meghallják őket és a nagy csendben egyszercsak beszéd hangjai csapták meg a fülüket a barlang mélyéről. Ahogy mentek még egy ideig, egyre erősebb és kivehetőbb lett a beszélgetés. Lassan már szavakat is kihallottak belőle, kicsit le is lassítottak, hogy halgatózhassanak.
A beszélgetők vitatkoztak, valószínűleg egyikük a banda vezére volt, a hallottak alapján felkészültek a ninja falu megtámadására, az irányított genineket akarták az első sorba küldeni, hogy zűrzavart okozzanak.
*Szóval erre kellettek nekik a geninek... Aljasság a gyengébbeket így kihasználni!* Takuma dühében kicsit fokozta a tempót.
Lassan világosság is kezdett kiszűrődni a barland mélyéről és ahogy haladtak, szépen kezdett kirajzolódni a központi terem egyik bejárata. Óvatosan beléptek és a terem feletti fa álványzaton találták magukat, alattuk vagy 30 ember volt, valószínűleg a bandatagok, akikről a kihallgatott emberek is beszéltek. Ahogy Takuma körülnézett még éppen látta, ahogy a gyerekekből álló csapat vége zombi módjára kisétált a barlangból, valószínűleg a rejtett falu felé haladva.
A chunnin gyorsan nekiállt megvizsgálni az alatta lévő faszerkezetet, szemügyre vette a termet és a bejáratot, végül úgy találta, hogy be tudják robbantani úgy, hogy az egész összedőljön. Terveit suttogva a többiek tudomására hozta, megkérte őket, hogy Daiwou kivételével menjenek vissza a folyosón, szedjék fel a foglyokat és menjenek ki velük a barlangból. Próbálják elkerülni a gyereksereget, ne keveredjenek harcba velük. Takuma azt is elmondta, hogy valószínűleg a bandatagok tartják fenn a technikát azaz, ha sikerül őket likvidálni, akkor megszűnik az irányító technika. Ezért, hogy erre felkészüljenek Orashi a föld technikáit segítségül véve, a föld alatt próbálja megkeresni a genincsapatot, és észrevétlenül figyelje őket. Mivel genin szintű ninjákról van szó, nem valószínű, hogy észrevennék. Amennyiben a robbanás után úgy véli, hogy a technika megszűnt, úgy fedje fel magát és vezesse ki a gyerekeket a barlangból. Külön felhívta a figyelmet arra, hogy a foglyokra vigyázzanak, Enraku-sama ugyanis kérte, hogy vigyenek neki élő foglyokat kihallgatás céljából. Daiwou-val ők addig berobbantják a termet. Mielőtt távoztak még annyit kért tőlük, hogy 2-2 robbanócetlis kunai-t hagyjanak itt, szükség lehet rájuk. Miután kettesben maradtak, Takuma rátért a terv őket érintő részének az ismertetésére. Elmondta, hogy a termet robbanó cetlis kunai-okkal nem tudják berobbantani, talán az álványzatot sikerülne, de akkor lehet, hogy páran odalent túlélnék és akkor velük külön kéne foglalkozni. Tehát robbanócetlikkel csak célzott pontokat fognak berobbantani. "Felcímkézték az álványt", 5 robbanó cetlit ragasztottak rá különböző pontokon, hogy mindenképpen felrobbanjon, majd Takuma gúlába rakta a többiektől kapott 6 robbanócetlis kunai-t és meghagyta társának, hogy amint jelt ad nesztelenül dobja őket a terem bejárata feletti plafonba úgy, hogy csak a becsapódásukkol hallják meg őket a lentiek.. Oda tervezi dobni, ahol a gyerekek is kimentek az imént. Úgy gondolta, hogy a robbanás csinál majd akkora torlaszt, hogy a benn lévő 30 ninja-t egy időre bezárja, amíg ő maga belekezd a saját technikáiba. Daiwouval együtt kicsit visszábbhúzódnak a folyosóra, hogy majd felrobbanthassák az álványzatot is. Takuma a Hyakkaryouran // Virágbaborulás technikát tervezi használni, mire a járatot több ezer virágszirom lepi el. Ezután mindketten használva a Kaze no Yiba szél technikát /elvileg alap szél technika, remélem Daiwou is ismeri/ a virágokat befújják a barlangba, ahol az mindent elborít. Embert, állatot, fegyvert, bútort, mindenhol virág kezd el kavarogni. Ekkor Takuma a Hana Ninpou: Hyakkaryouran // Virág Ninja Művészet: Virágbaborulás segítségével szépen lassan felrobbantja a virágokat, ezzel egyidőben pedig Daiwou is aktiválja a faállványzatra erősített cetliket. Már maga a virágok robbanása is intenzív és pusztító lehet, a zárt tér is nagyban erősíti a hatást, de ha az álványzat is összeomlik, és a virágok robbanásától meggyengült plafon beomlik, akkor a pusztítás teljessé vállhat. A 2 chunninra remélhetőleg a virágok robbanása nincs hatással, mivel a szél technika, amit használtak minden szirmot elfújt a közelükből, de ennek ellenére gyorsan megkezdik a visszavonulást, a legnagyobb sebességre kapcsolva, ha gyorsan össze akarna omlani a barlang, akkor shunshint használva futnak vissza a folyosón. Kis esély megvan rá, hogy pár ember feljut a folyosó bejáratához, ahol ők is voltak, és esetleg utánuk jön. Áldotta Takuma az előrelátását, hogy "felcímkéztette" a raktárt, ahol a 2 foglyot ejtették és ahova a folyosó torkollott, ugyanis amint kibukkantak, gyorsan aktiválták és a cetliket, és ezt a járatot is berobbantották. Majd folytatták a rohanást teljes sebességgel, hogy a barlangból kijutva tájékozódjanak sikerült-e a gyerekmentés Orashinak. Rohanás közben Takuma nem feledkezik meg az érzékelése fenttartásáról. Nem tudhatta, hogy nincsenek-e valahol még bandatagok a bányában, akárhol lehettek még, ezért szükségesnek tartotta, hogy maga előtt figyelje a járatot visszafele úton is. Így talán nem érheti meglepetés őket.

//Utólag olvasva kicsit zavaros, este van... de remélem a fő pontok érthetőek. ^^//
avatar
Iwahara Takuma
Játékos

Taijutsu Pontok : 25


Adatlap
Szint: B
Rang: Chunnin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Zetsu on Szer. Ápr. 28, 2010 7:39 am

Szorgosan dolgoztok a cetliken, miközben a többiek a gyerkőcöket követik. Már nem mintha ti is annyira nagyon idősek lennétek, de azért nyugodtan mondhatjátok ezt rájuk. Daiwou nem is akarja, miért kételkedsz a fa szerkezet összeomlásában, de nem szólal meg. Halkan ragasztotok mindenfelé, úgy tűnik most Daiwou nagyon bizonyítani akar, ugyanis mindent teljes nyugodtsággal végez el, egy másodpercre se áll meg a neki kiszabott munkával. Nagyon elszúrhatott valamit, hogyha ennyire akar bizonyítani. A többiek munkáját nem tudod ellenőrizni, de nyugodtan bízhatsz az ő sikerükben is. Elindultak tehát az események. A virágok röpültek amerre lehetett, a szél pedig csak úgy süvített. Jó gyorsan elzúztatok, és már robbantak a virágok. Aztán egy aprónyival később robbantottátok a fa állványt is. Így elég nagy pusztítás keletkezett, viszont gyorsan el kellett tolnotok a biciklit a barlangból, mert már omladozott befelé. Szükség volt a Shunshin no Jutsu-ra is, amikor kiértetek a barlangból, egy jó 5 másodpercet szusszantatok. Megláttatok egy embert, aki kifelé rohant, de beomlott a barlang, mire kiért volna. Egymásra néztetek Daiwou-val.
- Hát...ez egy érdekes nap volt...ha nem éppen egy ilyen rozoga bányában tanyáznak akkor mind egy harcban hagyjuk a fogunkat. Nos akkor...Szerintem induljunk.
Elindultatok tehát a többiek felé. Az ágak segítségével ugráltatok, amíg meg nem láttátok a zavarodott gyerekek tömegét. Megálltatok mellettük, majd megpillantottátok a többieket.
- Nos, asszem itt végeztünk...Pfuh...fárasztó egy küldetés volt, reménykedtem, hogy lesz valami harc, de ha már így alakult, örüljünk!- mondta Orashi- És közben indulhatunk vissza a faluba. A jelentést te adod le...mivel te voltál a vezetőnk.
Na ne...lehet hogy csak az adminisztrációs cuccok miatt engedték, hogy te legyél a vezető? Na mindegy...Indulhatsz vissza Enraku-sensei-hez, hogy elmormold a küldetés részleteit. Sikeres küldetésnek vesszük. Ráadásul ha jó színben tünteted fel Daiwou-t, talán a haverod is lesz.

//Nos...ennyi lett volna. Ez az első befejezett kalandom mint mesélő Razz Rövidre fogtam, a postjaimat is, nos, jól csináltad Smile Még írj egy postot a kage irodájába a jelentéssel, és akkor szabad vagy.

Chakra: +15
Küldetés szintje: C
Ha jókat mondasz Daiwou-ról, jó barátságban lesztek Smile //
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Márc. 08, 2012 6:39 am

//Yagami//


Sötét van. Nem látni semmit. De várjunk csak! Egy kis fény forrás... A sötét alagutat, egy nem is olyan távoli fényforrás világítja meg. Ahogy közelebb megyünk, elmosódott árnyak körvonalaira lehetünk figyelmesek. Rémisztő a hely. Minél közelebb kerülünk a fényhez és az árnyakhoz, annál világosabb, hogy nem kellene itt lennünk. Nem éppen a Hét Törpe piknikezik az alagútban, hanem sokkalta nagyobb és gonoszabb dolog. Ez a dolog az alvilág embereihez fűzhető, piszkos kis ügyek. Ez a kis piknikező ügy, a személyiségüket elrejteni vágyók és az új életet kezdők kedvenc sportja, az irathamisítás. Mostanra már teljesen közel értünk a "táncoló" árnyékokhoz. Ha bekukkantunk az alagút beomlasztott részébe, megláthatjuk a haldokló gyertyákat amik a tompa, és homályos fényt adták. A gyertyák, egy rozoga faasztalon állnak. A viasz, lassan folyt le a szárukon. Volt olyan gyertya is ami már alig pislákolt. De most nem ez a legfontosabb. Sokkal inkább, ami a beomlott járatban folyik. Két alak körvonala rajzolódott ki. Az egyik vékony és magas volt, a másik pedig izmos és tömzsi. A vékony fickó, egy zöld trikót és egy kék rongyos nadrágot viselt. A kigyúrt alak, pedig egy kockás inget és egy barna hosszúnadrágot hordott. A bal oldalán, egy rozsdás kard volt látható. Látszott rajta, hogy sűrűn van használva. Néhol, rászáradt vérfoltok színezték. De volt még valaki más is a szobában. Egy körülbelül 170 cm magas, tüskék hajú fiú. Mellette egy báb volt látható. A fiún nem látszódott, hogy félt volna. Csupán a tenyere izzadt, ami stresszes helyzetekben, szinte mindig megjelenik mindenkinél. Ezt a természetes reakciót nem lehet uralmunk alá vonni. A tömzsi alak kezében, egy vastag irattömb volt látható, amit a tüskés hajú fiúnak nyújtott át, majd megszólalt mély, és lekezelő hangon.
- Itt vannak az irataid. Minden úgy, ahogy kérted! Aztán meg ne próbálj minket átvágni, mert nem lesz jó vége. A főnök, már így is ideges, hogy egy kölyöknek segítünk. De mivel képzett ninja vagy, és a pénz nagyúr így beleegyezett. De persze igényt tartunk a szolgálataidra...
A mogorva férfi már nem is foglalkozott a fiúval. Odament a faasztalhoz, számolgatni kezdte a fiútól kapott pénzt. Most a másik alvilági figura szólalt meg.
- Az iratokért cserébe, nekünk fogsz dolgozni. Nem lesz egy leányálom, de ez van... Az iratok között van egy boríték amiben egy cím van. Oda menny el. A főnök csak neked tette félre ezt a lakást. Itt fogunk majd téged keresni. Ha nem találunk meg ezen a címen, akkor úgy vesszük, hogy átvágtál minket. Majd jelentkezünk, addig is nyerd el az emberek bizalmát.
Azzal a vékony fickó be is fejezte a regélést. Intett a társának, aki pénzel a zsebében követte. Otthagyták a berobbantott bányajáratot, magára hagyva a fiút és a bábját. A gyertyák fénye kezdett teljesen elhalványulni. Hamarosan teljes sötétség borul a fiúra, ha csak el nem indul Ő is kifelé...


// Most nyugodtan reagáld le a történteket. A bányából kiérve olvasd el a címet ami ugye a borítékban van. Aztán írhatsz amit szeretnél. Tudod a Yagami gondolatait stb. Ha ez megvolt, akkor írhatsz is a Yagami lakása nevű helyre, amin megtalálsz ITT Ha ez megtörtént, akkor újra én jövök. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Yagami on Pént. Márc. 09, 2012 6:50 pm

A barlang sötét és hideg volt. Ahogy egyre mélyebben értem be a barlangba egyre nyirkosabb lett körülöttem a fal, és víz cseppek csöppentek le a földre. Zavaróan nagy volt a csend. A barlang oldalán vezetve a kezem haladtam előre, hogy az előre megbeszélt helyre jussak. Amikor már nem éreztem a falat tudtam, hogy egy kisebb csarnokszerű képződménybe értem.
~Remélem itt lesznek és nem vernek át...~ Gondoltam miközben az a 2 férfi járt a fejemben akikkel találkozót beszéltem meg ezen a helyen. Az egyik pillanatban 5-6 gyertya egyszerre gyulladt meg. az egyik tekercsemhez kaptam, hogyha bármi gond lenne akkor Sün-t megidézve végezzek az ellenfelemmel, de nem kellett. Az egyik járatból a 2 férfi lépett elő. Vagy a fény volt gyenge vagy az alakok voltak mások, mint korábban. Nem értem rá ezzel foglalkozni, hiszen fontos dolog miatt jöttem erre a szörnyű helyre.
~Mi lesz már... gyerünk adjátok amit kértem és már húzok is...~ Gondoltam, majd ekkor a tömzsi fickó lépett elé, szerencsére nem támadólag lépett fel hanem egy borítékot adott át.
- Itt vannak az irataid. Minden úgy, ahogy kérted! Aztán meg ne próbálj minket átvágni, mert nem lesz jó vége. A főnök, már így is ideges, hogy egy kölyöknek segítünk. De mivel képzett ninja vagy, és a pénz nagyúr így beleegyezett. De persze igényt tartunk a szolgálataidra... - mondta majd átadta a borítékot. A vastagságából meg a súlyából ítélve 3-4 papírt és valószínűleg egy fejpántot tartalmaz. Odaadtam a tömzsinek ez előre megbeszélt összeget, majd az rögtön számolni kezdte. Ekkor a másik fickó lépett elém:
- Az iratokért cserébe, nekünk fogsz dolgozni. Nem lesz egy leányálom, de ez van... Az iratok között van egy boríték amiben egy cím van. Oda menny el. A főnök csak neked tette félre ezt a lakást. Itt fogunk majd téged keresni. Ha nem találunk meg ezen a címen, akkor úgy vesszük, hogy átvágtál minket. Majd jelentkezünk, addig is nyerd el az emberek bizalmát. - mondta majd a társával együtt eltűntek az alagútba amiből az elején kijöttek. Ekkor elkezdtem feldolgozni a második fickótól hallott dolgokat.
~ Ház? Nah, legalább ezt megspóroltam, és amúgy is Tenzohoz a leghamarabb az alvilágon keresztül jutok.~ Gondoltam, és elhagytam a barlangot. Mikor már kint voltam, elővettem a nagy borítékból a kicsit, elolvastam a címet, és próbáltam nem eltévedni odáig.
avatar
Yagami
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Hiro Oyama on Szer. Aug. 29, 2012 1:50 am

Hiro epp nyaralason volt a Fu orszagaban, mert ugy gondolta hogy most mar ideje lenne picit pihenni, hiszen egyfolytaban csak fejvadaszatokra jart. De ez nem fizzet neki rendesen ugyhogy lassan valami mas megelhetesi forma utan kellene neznie. Talan ember rablasba kellene kezdenie, vagy kereskedo karavannokon torteno rajtautesbe. Epp egy kis furdo varoskanak az egyik furdojeben volt. Oltozkodes kozben egy papir fecnit talalt a nadrag zsebeben egy rovid szoveggel: " Gyere alkonyatkor az elhagyatott banyaba, a varostol nyugatra! Lenne egy kis megbizasom a szamodra." Miutan elolvasta a levelet nem tudta pontosan mit csinaljon. Sok valasztasi lehetosege nem volt, ezert es egy kis penz remenyeben ugy dontott hogy ell megy a talalkozora. Kiment a varosbol es elindult a banya fele, kozben meg azon gondolkozott, hogy a megbizoja mit akarhat tole. Hiszen nem egy nagy es hires shinobi, csak egy egyszeru szokot ninja aki meg megelni is alig tud. Hamarosan megerkezett a megbeszelt helyre, de a banya nagy, es azt sem tudja pontosan hova is kellene mennie, ezert beljebb ment a teruleten es keresett egy viszonylag biztonsagos helyet ahonann, ha csapda lenne konnyen ell tudna menekulni. Le ult egy szikla darab melle, es varta a megbizojat.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 29, 2012 11:34 pm

Az már egyszer biztos, hogy egy barlangban elég veszélyes tartózkodni. Főleg egy korom sötét barlangban, ahol az orrodig sem látsz. Így, hogy legalább a fény apró jelenlétét is érezhesd, nem távolodtál el annyira a bejárattól, hogy nem láttad volna tisztán ami előtted van néhány méterre. Telt múlt az idő. Már fél órája ücsörögsz egy helyben és kezded kétségbe vonni az üzenet komolyságát, amikor is léptek zajára leszel figyelmes. Kintről jön. Tisztán hallod a fű hangját, ahogy valaki lába alatt összedörzsölődik és lelapul, majd újból levegőhöz jut és így kiegyenesedik. Felállsz a helyedről és a barlang kijárata, vagy nézőpontól függően, bejárata felé veszed az irányt, ahol már ott áll egy alak. A kintről jövő éles fény, majdhogynem elvakít, így hunyorgásra késztet. Az alak teljes teste árnyékba borul. Olyan mint egy eleven árnyék amely valami miatt elnyeli a fényt. Halk kuncogást hallasz az alak felől, majd megfordul és kisétált.
- Gyere!
Hangzik az utasítás. Mivel nem maradhatsz örökké a barlangban, így kisétálsz az erős fénybe. Amint kiértél, minden olyan élénknek tűnt mint ha az idő alatt amíg bent voltál, átfestették volna az egész környezetet. A szemed valószínűleg hozzászokott a sötéthez, így egy darabig kell várnod amíg megszokja a fényt. Az a furcsa alak, most már még furcsábbnak tűnt. Egy nő állt előtted, piros és fekete ruhában, lila hajjal. A szemei narancsosan csillogtak, ugyanígy a kardja a hátán. Oroszlánsörényre emlékeztető haja van. Egy fejpántot is visel, ami szemlátomást Konoha jelképét ábrázolja. De át van húzva. Valószínűleg megtagadja származását. Ahogy mosolyog, egy fémkarikát pillantasz meg a szája szélén. Kemény egy nőszemély lehet.
- Mit bámulsz? Nem láttál még nőt? - Szólt mély, de nőies hangon - Hívj csak Ayakanak. Ez csak egy álnév, így nem kötelező elmondanod neked sem az eredeti neved.
Mondta, majd várta a reakciódat._________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Hiro Oyama on Csüt. Aug. 30, 2012 3:16 am

Hiro mar kezdett ketelkedni a level hitelesegeben, hiszen lassan fel oraja ult a barlang bejaratanal, de meg nem jott senki. Mar az is az eszebe jutott hogy inkabb hagya az egeszet a fenebe es inkabb elmegy. Lassan elkezdett felalni es keszulodni amikor leptek zajara lett figyelmes. Lassan megmarkolta a kardjat, de meg nem huzta elo, csak fogta. Egy ember korvonalai kezdtek kirajzolodni a barlang bejaratanal beszurodo fenybol. Az alak csak anyit mondott hogy az ifju elveszet ninja kovesse ot ki a banyabol. Ahogy kiert a napra par masodpercre teljesen megvakult, hiszen a szeme alkalmazkodott a benti sotetseghez. Lehet hogy hiba volt hirtelen kijonni a fenyre hiszen most nem latt rendes es igy teljesen sebezheto lett. Durvan egy perc utan kezdett nagyabol tisztan lattni, de meg mindig homalyosan. Azt azonban igy is meg tudta alapitani hogy az idegen aki bejott a banyaba az egy no. Egy igen csak kulonos kinezetu no. A leg szembetunobb dolog a noben az a haja meg a szeme volt. A haja lila szinu ami Hironak elege szokatlan. A szeme pedig narancsos. A homlokan egy fejpant van, rajta Konoha jelkepevel, de at van huzva. Valoszinuleg mert mar nem tartja magat onnan valosinak. A no ramosolygott a fiura igy a szaja szelen levo femkarika is eszreveheto volt. Ameddig a not figyelte addig O bemutatkozott neki. Kiderult hogy a neve Ayakana, de az is hogy ez csak egy alnev. Hiro biztos volt benne hogy a lany tudja az O nevet, ezert teljesen folosleges volt hogy kitalaljon egy masik nevet, de a lany mondta hogy neki sem muszaly elmondani az igazi nevet, ezert O is mondott valamit.
-Hello. En Akihito vagyok. Es azt meg szabadna tudnom hogy mit akarsz te tolem? - kerdezte a ninja a notol, aki furan nezett ra.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Szept. 01, 2012 10:01 pm

Ahogy kimondtad a nevet a lány elmosolyodott ismét. Érdekesen fénylett a szeme, de minden bizonnyal csak a Nap miatt tűnt így. Hátra nyúlt a farzsebéhez és kotorászni kezdett.
- A segítségedet akarom kérni. - Mondta, majd elővett egy borítékot - Persze nem ingyen. Tessék! - Dobta oda neked - Ez az első fele a fizetségednek.
Ahogy megtapintod a borítékot, érzed, hogy igen csak van súlya. Maga a boríték csak egy fehér, semmit mondó valami de ami benne van az már több mint holmi "valami".
- Nem fogok köntörfalazni, így egyből el is mondom, hogy mi lenne a feladatod. Ha elfogadod és sikerrel teljesíted a küldetést megkapod a pénz második felét és. Tehát, a feladat az az, hogy a Tűz Országába betörj, velem együtt. Persze, mindent csak csendben fogunk elvégezni. Tanzaku Gaiba fogunk betörni és egy nagyobb szerencsejáték üzletet kell kirabolnunk. Persze, számítanod kell majd ellenállásra is. Mostanában elég sok az ott állomásozó ninja, így nem lenne jó lerombolni a várost. Mit gondol? Benne vagy?
Tette fel a kérdést a furcsa kinézetű nő, majd várta a válaszod.


// A borítékban 8.000 ryot találsz. Ha elfogadod a feladatot, akkor felírhatod az adatlapodra. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Hiro Oyama on Vas. Szept. 02, 2012 3:36 am

Amikor Hiro is mondot egy al nevet, a lany valamiert megint elmosolyodot, de nem tudta minek. Valoszinuleg azert mert elege atlatszo nevet mondot. Egyszer csak hatra nyult a farzsebehez es kotoraszni kezdett. Ettol Hiro egy kicsit megijedt, es tamadasra szamitott, ezert o is hatra nyult es megfogott egy kunai-t, arra az esetre ha valamit dobna fele. De nem ez tortent. Egy feher, unalmas, semmit mondo, kicsit megviselt boritekot vett elo a lany, amit az elveszet ninja fele dobot. A boritek nem volt valami konnyu. Persze hogy nem hiszen tele volt penzel. Hiro gyors bele pillantot a boritekba, kozben peddig a lany elmeselte hogy milyen segitsegre lenne szuksege. A fiu nem nagyon tudott figyelni, annyira lekototte a gondolatait a sok penz. Fejben mar ell is koltotte az egeszet minden fele kacatra.
~Ember ez tele van penzel. Mennyi lehet benne? Durvan 7-8000 ryou. Es ez csak a fele? Hat, ha 14-16.000-et fizetne akkor nem valoszinu hogy konnyu munka lesz kiramolni azt a kaszinot. De nem problema. Kiraboljuk, elmegyunk egy csendes helyre, megkapom a masik felet, a csajt megolom es az egesz az enyem lesz.~ gondolta magaban Hiro es egy mosoly jellent meg a szajan - most eloszor - mikozben ell tette a boritekot.
- Hat persze hogy benne vagyok. Bar a ninjakal lehet lesz egy kis problema, de majd megoljuk. Nos, akkor indulhatunk?- kerdezte a lanytol meg mindig mosolyogva, de komoly hangon.
avatar
Hiro Oyama
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 806

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Szept. 06, 2012 2:56 am

A lány elégedetten mosolygott és kuncogott. Majdhogynem egy démoni nevetést hallatott, de aztán mégsem. Örömmel nézte ahogy megszámolod a pénzt és beleegyezel a feladatban.
- Ne aggódj a ninják miatt. Többen leszünk. Legalább 3 fogadót rabolunk ki. A miénk lesz a legnagyobb rajtaütés. Elhintettünk egy kevés infót is a Konohaiak körében, így átverjük a ninjáikat és mi könnyedén megléphetünk. Akkor ha minden oké, akkor holnap indulunk.
Mondta a nő, majd megigazította a haját és folytatta.
- Holnap, a Falu bejáratánál van a gyülekező. Megismerheted a csapat tagjait és meggyőződünk róla, hogy senki nem lép le. Ha lelép valaki a pénzel, akkor azt levadásszuk. Remélem világos!
Mondta, majd meg sem várta a választ, máris eltűnt mint szürke traktor a kismalac farka... lehet, hogy ez az akció fogja eldönteni életed hátralévő részét? Ha most sikerül, akkor egy igencsak szép összeg üti a markodat, és persze ott van az ellopott pénz is amiből szintén jár neked egy kisebb szelet.

// Köv post Kusagakure Bejárata. Másnap //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Itanashi on Kedd Szept. 11, 2012 8:35 am

//Suigetsu//

Rejtekhelyemnek ezt a rég elhagyatott bányát választottam, itt töltöttem ez elmúlt pár napom. Éjszaka szoktam előjönni rejtekhelyemről, míg végleg le nem cseng a házban történt baleset körüli vizsgálatok. Úgyhogy éjjel jöttem elő. ~Aztán csak óvatosan~ gondoltam, miközben egy bokrok mögé rejtett kijáratból másztam elő. Rágyújtottam, majd úgy gondoltam, sétálok egyet. Szemem végig figyelte a környezetet. Bár nem hinném, hogy keresnének itt, de mégis, inkább szemléltem minden mozgást a környezetemben. Egy nagyobb sziklára másztam fel, miközben számban füstölt a cigaretta. Fejemre csuklyám volt húzva, így arcomat sem láthatták meg. A maszkom a nyakamban lógott, így vészhelyzetben felveszem és elmenekülök, mielőtt még felismerne valaki.
Ezek a napok még jobban kijátszották a már így is zavarodott idegrendszerem.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11, 2012 8:50 am

Rejtekhelyednek jó környéket választottál, ugyanis a bányád, és egy furcsán álló faházon kívül nincs semmi a körülötted. Nagy szerencséd lehet, hogy pont most másztál ki a lyukból egy cigi erejéig, ugyanis a rég elhagyatott faházban azt láthattad, hogy fény pislákol. Lehet, hogy utánad kutatnak, bár sok esély nincs rá, hiszen az egész falu halottnak hisz. Így viszont van esély arra, hogy az a személy, aki betért oda éjszakára, éppen elég élelemmel rendelkezzen a számodra. Természetesen nem adná oda, meg kell azt szerezni. Így a te döntésed, hogy beljebb sétálsz a rengetegbe, a faviskó felé, és a gyilkosság után, az összes felszerelését elviszed az ismeretlennek. De mi van, ha nincs egyedül, ha shinobi, és erősebb, mint te, és pillanatok alatt kiporolja a feneked, majd visszarugdos a faluba? Úgy tűnik, ezt kockázatot vállalnod kell, ha valamit meg szeretnél tudni a pislákoló fény körül meglelhető titkokról. Persze hagyhatod is a fenébe, és vissza is térhetsz a kis barlangodba éhgyomorral, de sértetlenül. Nehéz döntés.


A hozzászólást Hoozuki Suigetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 12, 2012 7:41 am-kor.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Itanashi on Kedd Szept. 11, 2012 8:58 am

Miközben cigarettám számban a végét járta, egy régi elhagyatott faházat vettem észre. Nem is a faház volt a furcsa, hisz már régóta nem volt benne senki. A dolog, ami izgatott, az a házból kiszűrődő fény volt. kíváncsiságom, és kissé korgó gyomrom vezethetett talán arra, hogy elterveztem, utánajárok. Csendben lopózva a bokrok között próbáltam kikémlelni, kik lehetnek benn.
~Csak nem követtek. Áh kizárt dolog.~ futott végig a gondolat az agyamon. De azért nem mertem kockáztatni. Egy igen egyszerű technikát alkalmazva, a láthatatlanság köpenyét alkalmazva egy közeli fáról próbáltam kiszemelni, ki van a házban.
ha gyanús alakot látok, aki talán veszélyes is lehet, akkor inkább visszasietek a barlangba. Azonban ha egy védtelen személy lesz a házban, talán be is kopoghatok. Nem tudtam, ki van benn, ezért még szemeimmel az ablakot figyeltem, melyet a fáról jól láthattam. nem mozdultam, nehogy észrevegyenek. Remélhetőleg az új "tulajdonos" el fog sétálni az ablak előtt.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11, 2012 9:12 am

Talán jól döntöttél, hogy a ház irányába vezetett utad, talán nem, ez még nem derült ki. A fa ágáról, ami az ablak felöli oldalon volt könnyen beláthattál a házba, és egy elég furcsa látvány fogadott. A falon, ami pont a szemed elé került, különböző körözési plakátok voltak kiszögelve, de ha nem volt harminc darab, akkor egy sem. Egy kis számolás után észrevehetted, hogy huszonkilenc belőle ki is van húzva, csak egy nem, ami a fal legfelsőbb régióiba helyezkedett el, különválasztva a többitől. A plakáton szereplő személynek, ha jól vetted ki, 40.000.000 ryou volt kitűzve a fejére. Hát nem is csoda, hogy még nincs kihúzva, hiszen a többi csőcselékhez képest, ez igenis nagy kutya lehetett. Egy kicsit még vártál a fán, hiszen nem láttad, hogy ki az, aki a házban lehet, amikor ugyanis beúszott a képbe egy részeg, körülbelül 30-as éveit járó, kopasz férfi. Bal kezében egy pohár, aminek éppen most ürítette ki a tartalmát, jobb kezében egy kancsó, amivel már korrigálja is a hibát, hogy az előbb említett pohárból elfogyott az ital. Ha még jobban körülnézel, láthatsz egy hordót is a sarokban, amiben sejtheted is, hogy mi lehet, emellett egy asztalt, amin ugyanúgy szerepel egy körözési plakát. Na, ezek után bemersz menni a házba? Lehet, hogy az a személy, még részegen is veszélyes rád nézve, különösen, ha tényleg ő volt az, aki azzal a huszonkilenc emberrel elbánt.A hozzászólást Hoozuki Suigetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 12, 2012 7:41 am-kor.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Itanashi on Kedd Szept. 11, 2012 9:24 am

Az ablakból kémkedve megláttam valamit. pontosan valamiket. Körözési plakátokat. Csupán egy volt, ami nem volt kihúzva, a többi már mind teljesítve volt. Ekkor sétált el az ablak előtt egy részeg férfi, kezében egy pohárral és kancsóval. Bár a fickón látszott, nincs a helyzet magaslatán, így is veszélyes lehet, ha tényleg ő volt az, aki a plakátokon szereplőket elfogta. Úgy éreztem, jobb lenne, ha továbbállnék, inkább visszavonulnék csendes rejtekhelyemre. De mit csinálhat itt? Ki kell mindenképp derítenem, hogy kivel állok szemben. hisz ha ilyen közel van egy fejvadász, az jó nem lehet. Tudnom kellett, ki az, aki a házban az újabb poharát tölti le.
Ekkor egy terv ugrott be. Maszkom már arcomon volt ekkor, így létre tudtam hozni egy füstklónt. A klónt azt ajtóhoz küldöm, majd ha rátámad a férfi, akkor a füstklónból előtörő füst percek alatt mély álomba küldi. ha nem támad rá, akkor pedig remélhetőleg nem kell tartanom tőle. Még mindig a fán voltam, a klón pedig az ajtó elé állt, majd egy, a földről felkapott kaviccsal megdobom az ajtót. /A földön hozom létre a klónt is/ reméltem, hogy nem egy profi fejvadásszal van dolgom, mert akkor igen csak nagy bajban leszek.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Szept. 11, 2012 9:39 am

Gyors elhatározásod, és a klón létrehozása ügyes tervnek bizonyult, és már dobtad is meg az ajtót, hogy láthasd, mi lesz a végeredménye a tervnek. Vajon támad-e az illető, vagy teljesen ártalmatlan, és ki is lehet rabolni. A koppanás után nyílik az ajtó, és teljes mivoltában láthatod a fejvadászt.
Barna köpenyt viselt, az alatt mellvértet, és több nyakláncot figyelhettél meg. Szőke, ás rövid haja volt, száját egy kendővel takarta el.
- Mit szeretnél kölyök ilyen messze attól az átkozott falutól...*hikk*...ilyen rettentő későn. Nincs se cukorkám, se gyümölcslevem, viszont szákéval talán még megkínálhatlak, ha a szüleid engedi, hogy olyat igyál. *hikk* - nagy szerencséd volt, hogy nem te kopogtál be, hiszen így az alantas támadás, ami a férfi szájszaga volt, a klónodat érte. - Na, mi van fiú? *hikk* - láthatóan nem értette a helyzetet, hogy miért nem szólal meg a vendége, és már azon is volt, hogy visszamenjen a lakásba, hacsak nem lépsz elő rejtekedből, és világosítod fel arról, hogy kivel találkozott az előbb. Lehet meg se értené, de legalább nem hinné azt, hogy egy elmebeteg a csengőbetyárkodás helyett ezzel szórakozik az erdő közepén.A hozzászólást Hoozuki Suigetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 12, 2012 7:41 am-kor.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Itanashi on Szer. Szept. 12, 2012 4:33 am

A klón beállt az ajtó elé, a férfi pedig kinyitotta az ajtót. Beszélgetni kezdett a klónnal, aki természetesen nem válaszolt, csupán állt egy helyben. A fickó már-már befelé akart fordulni, hogy visszazárva az ajtót maga mögött tovább igyon.
- Egy kis szakét elfogadnék. - válaszoltam, majd leugrottam a fáról és hozzá sétáltam. Remélhetőleg olyan részeg volt már, hogy nem fogja félreérteni a helyzetet, de legjobb lenne, ha semmit sem értene. Ki kell derítenem, mik azok a plakátok a ház falán. A klónt arrébb vittem, majd beálltam az ajtóba. Arcomba volt húzva kapucnim, tekercseim pedig kabátom alá voltak elrejtve.
- Csupán óvintézkedés. - mondtam, lehetőleg nyugodt hangon. - Ez a ház régóta üresen áll. - folytattam. reméltem a férfi meghív egy körre, és ki tudom faggatni.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Szept. 12, 2012 5:46 am

Kicsit furcsállotta a fejvadász, hogy más válaszol az ajtóban álló beszélgető partnere helyett, majd egy közel ugyanolyan kinézetű valaki ugrik le a fáról, és közli, hogy ő inna vele.
- Rendben kölök, kerülj beljebb! *hikk* A haverod miért nem beszélt hozzám, talán elmeháborodott szegény? Jobb lesz, ha őt is behozod, talán még megfázna, vagy *hikk* elkezdene egy fát rágcsálni. - saját kis poénján hatalmasat nevet, amit hirtelen egyensúlyvesztés követ, és amikor újra felé nézel, azt veszed észre, hogy a földön fekszik kiterülve, de még nem ájult el. - Segítsééé mán fel mihaszna kölök *hikk* - förmedt rád, és te segítesz is neki, hiszen a célod, hogy kiderítsd, mit keres itt, és azt csak úgy lehet, ha magánál van. Leül az egyik székbe, és megmutatja neked azt a helyet a házban, ahol talán még poharat is találhatsz, és saját magával szemben mutatja a helyet, hova ülhetsz le. Tölt magának egy keveset, majd azzal a lendülettel meg is issza az egészet, majd újra tölt magának, de most ebbe a körbe úgy tűnik téged is belevesz, hiszen a kancsót a te poharad fölött is megdönti.
- Nem hiszem el kölök! *hikk* 5 éve vagyok a szakmába, 5 teljes éve, és mégis kifogott rajtam egy senki. *hikk* Méghozzá egy olyan technikával, amit én is ismerek, és közel sem olyan erős, mint amilyennek gondolják. Bár, ha az ember tudja, hogyan, és mikor kell használni, akkor halálos is lehet. - úgy tűnik az ital megeresztette a fickó nyelvét, de mégis, miközben neked beszélt, azzal a bizonyos plakáttal nézett farkasszemet, ami még az asztalon volt. ~Középkorú férfi, C szintű veszélyezettség. Jutalom: 5000 ryou~ Úgy tűnik, tényleg nem valami nagy hal menekült el a férfi karmaiból, legalábbis azokhoz képest, amik már a falon hevertek.
- Mond csak fiú! - ezt már úgy címezte neked, hogy a szemedbe is nézett. - Tudod-e, mi az a Doton: Iwagakure no Jutsu? - és ledöntötte a száké-ját.A hozzászólást Hoozuki Suigetsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 12, 2012 7:41 am-kor.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Elhagyatott bánya

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.