Ninja Akadémia

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ninja Akadémia

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 18:21

Itt tanul az összes Akadémiai Tanuló, akik egyszer Genin-ek szeretnének lenni. Miután beléptünk az ajtón egy portával találhatjuk magunkat szembe, melytől jobbra és balra egyaránt elfordulhatunk. Rengeteg terem található, s mindegyik átlagos. Egy nagy tábla, tanári ülőhely és szék és a diákoknak egybe részes padok. Az Akadémiának van egy belső udvara, ahol a diákok kimehetnek levegőzni, ha épp szünet van.
avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Ashina Hitomi on Kedd Dec. 07 2010, 18:59

//Hoshigaki Kisamének//

*Nah, már megint egy unalmas nap.* Ezzel a gondolattal ébredtem fel ma reggel, hisz tudtam, ma is szabadnapom van. *Az igaz, pár napja voltam küldetésen, így most pihennem is kell néhány napig. De akkor is ! Olyan unalmas csak úgy itthon ülni ! Én sose szoktam csak úgy a lakásban lébecolni. Inkább elmegyek valahova. De hova ? Orimi-channál is tegnap voltam. Azt mondta, hogy mától fog gyógyító ninjutsukat tanulni, tehát ma nem zavarhatom. Jó neki. Akkor inkább csak megyek és sétálok egyet.* Azzal felöltöztem és kimentem az utcára. Csütörtök van. Zsúfoltak az utcák. Ilyenkor, hétköznap mindenki a megszokott életét éli. Elmélázva sétálgattam a sokféle ember között. Majd megláttam az egykori iskolámat, és egy hirtelen ötlettől vezérelve bementem az udvarára. Rövid sétálgatás után kiszemeltem magamnak egy fát, ami egy viszonylag félreeső helyen volt, és felültem az egyik ágára. Kényelembe helyeztem magam és azokra az időkre gondoltam vissza, amikor még én is ide, az Akadémiára jártam.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Szer. Dec. 08 2010, 10:50

// Ashina Hitomi //
Szép napos idő volt amikor odaértél az akadémiára. Mivel ezt a napot pihenésre szántad nem zavart, hogy semmittevéssel töltöd az időt. Egyszer csak arra kapod fel a fejed, hogy a gyerekek kiözönlenek az udvarra. Az iskolásoknak épp szünetük lehetett mert nagy zsivaj töltötte meg az udvart. Ezután nemsokkal azt veszed észre, hogy valaki kilép az ajtón. Egy viszonylag fiatal huszonöt év körüli chunin. Egyből felismered bozontos szőke hajáról és a jobb karján lévő tetoválásról. Ez az ember nem más volt mint régi mestered Raidon sensei. A mester útja során rászól két veszekedő elsőévesre. Elöntenek az emlékek, hogy milyen volt amikor te voltál itt elsőéves. Úgy döntesz lemászol a fáról és beszélsz vele. Úgy is rég találkoztatok már. Vére van megint valaki akinek elmesélheted micsoda kalandokat éltél át.


A hozzászólást Hoshigaki Kisame összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 14 2011, 18:43-kor.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Ashina Hitomi on Szer. Dec. 08 2010, 21:30

Már jó ideje nosztalgiáztam a faágon, mikor megláttam, hogy a sok gyerek kiözönlik az udvarra. *Valószínűleg épp most vette kezdetét a szünet.* A kiskölykök között megláttam egy ismerős férfit. *Jéé, hiszen ez Raidon-sensei ! A tanárom volt már első osztályos korom óta ! Úgy látom, épp most választ szét két civakodó elsőévest. Erről most eszembe jutott, hogy mikor én voltam itt elsős, már az első héten hajba kaptam egy lánnyal. Valami Chika vagy China nevűvel, mert nem tetszett a viselkedése. Odáig fajult a dolog, hogy még össze is verekedtünk, aztán Raidon-senseinek kellett szétválasztania minket. Na jó, azt hiszem, hogy odamegyek hozzá, és köszönök neki. Tán még egy kicsit el is beszélgetek vele.* Azzal leszálltam az ágról és a szaladgáló, játszadozó gyerekek között a sensei felé sétáltam.
avatar
Ashina Hitomi
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Csüt. Dec. 09 2010, 15:05

Raidon sensei miután szétválasztotta a két veszekedő gyereket megindult a kapu felé. Azonban félúton megtorpant. Észrevette jöttödet, ez nem eshetett nehezére hiszen a sok kis tanonc közűé magasan kiemelkedtél. Mosolyogva fogadott téged, eközben pedig a már jól ismert elsőre talán kicsit furcsa arckifejezésével nézett rád. Azokkal a furcsa barna szemeivel amiktől mindig furcsán érezted magad. Szinte mintha keresztüllátott volna rajta. Talán ez volt az oka, hogy sosem tudtál hazudni neki. Sem akarattal sem máshogy. Mindig látta rajtad ha bánt valami. - Micsoda irónia pont rágondoltam Namito pont olyan voltál mint azok ketten. Mi szél hozott erre? Úgy tudtam még küldetésen vagy. - Miután ifjú válaszolt így folytatta. - Most van egy kis időm ha akarod beszélgethetünk egy kicsit. Talán ismét a hasznodra lehetek akárcsak régen. - Ezután öles léptekkel megindultatok az utcák irányába.
// A folytatást Kumogakure Utcái-ra kérném. //
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Csüt. Aug. 04 2011, 13:53

Reggel a szokásostól eltérően nem aludtam el.
Persze kitudott volna elaludni az első küldetése napján.
Miután felkeltem gyorsan megreggeliztem, felöltöztem és megcsináltam a többi reggeli rutint majd a ninja akadémia felé vettem az irányt.
Csak akkor vettem észre, hogy esik az eső, amikor már kint sétáltam az utcán. Ezt sokan rossz előjelnek vennék, de én csak egy kis megfázástól tartottam.
Persze az akadémia felé vezető úton nem csak az időjáráson töprengtem,
a gondolataim leginkább az új csapat körül forogtak.
Vajon kik lesznek ők, kedves emberek vagy elkényeztetett kölykök?
Ami még fontosabb ki lesz a sensei? Talán valami legendás shinobi vagy csak egy átlag jounin? Folytattam a töprengést egészen addig, amiig el nem értem az akadémiához.
Persze nem volt ismeretlen számomra az akadémia itt tanítottak évekig, de most hogy két hónap kihagyás után néztem valahogy másnak tűnt.
Nem értem rá a régi sulim ellőtt bambulni, úgy hogy beléptem az épületbe és a porta felé vettem az irányt, természetesen figyeltem a folyóson lévő embereket hátha valaki épp rám vár.
A portás épp nem volt a helyén úgy hogy gondoltam ott megvárom a portán, közben bekaptam egy mentolos cukorkát, hogy ne unjam, magam halálra miközben várok.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Shioshu Mash on Hétf. Aug. 08 2011, 18:44

/// Ez a előtörténetem folytatása ///

... és anya lép be. Majd azt mondja: - Mi lenne, ha nem azt várnád, hogy ide jöjjön mindenki, hanem elmennél az akadémiára, te lusták királya!
Hát, lehet benne valami, de a felkelés nem szokott lenni az erősségem. Na mindegy, bepakoltam a tőrömet, néhány tekercset és könyvet, meg persze az íjamat, na meg egy kis rágcsálni valót. Utána elcammogtam az akadémiához, és megcsodáltam. ~ Azok a régi szép idők ~ - gondoltam. Ott alig kellet valamit csinálni. Nagyrészt aludtam, néha olvastam. De e műveletek közt mégis egyik fülemmel figyeltem, és megtanultam.
De most nem ez a fontos, az érdekelt, hogy kik, s kik lehetnek majd a társaim és senseim. Remélem a sensei nem lesz túl szigorú, és, hogy a társaim mennek majd a frontvonalba. Én majd hátulról fogom őket fedezni, és gyógyítani őket, bár, amennyit most tudok sokat nem tudok majd nekik segíteni, de próbálkozni fogok! Beléptem a Akadémiára, és szép volt mint mindig. Bent nem túl sokan voltak, csak néhány akadémiás. Meg egy genin. Mit kereshet itt? Lehet, hogy ő is a csapatát várja? Esetleg a csapattársam lesz? Most az nem fontos. Nem szerettem az idegeneket. Kezdje ő az ismerkedést, ha akarja. Én ahhoz nem vagyok elég bátor...
Na mindegy. Előkaptam egy könyvet és egy kis rágcsálni valót, majd elkezdtem olvasgatni.
avatar
Shioshu Mash
Játékos

Tartózkodási hely : Villám falu - Könykupac alatt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Hétf. Aug. 08 2011, 19:19

Már majdnem elfogyott az összes cukrom, se a senseiem se a csapatársaim, de még a portás se volt sehol.
Csak az akadémiás kölykök közlekedtek a folyóson jó nagy zajjal.
Tehát még az se volt opció hogy a járkáljak föl alá, ha csak nem akarok a gyerekek közt toporogni.
Úgy döntöttem inkább hazamegyek, aztán visszajövök negyed óra múlva, mert hát inkább ők várjanak rám, mint én rájuk.
Már a kapunál voltam, amikor egy vörös hajú fiú jelent meg.
Nagyjából velem egykorú lehetett, szóval ki tudja talán az egyik csapatársam sétált most be az akadémiára.
Vagy ha nem is a csapattársam, de mindenképpen megéri jóban lenni egy shinobi-val.
Talán tud nekem segíteni az edzésekben vagy ilyesmi. Ha nem, most akkor a jövőben.
Miközben a gondolataimba merültem a vörös hajú fiú már előkapott egy könyvet és olvasni kezdett.
Így egy nehezebb lesz szóba elegyednem vele, de nem lehetetlen.
- Hello, Te is csapattársaidra vársz?
Kérdeztem a legbarátságosabb mosollyal az arcomon. Közben fél szemmel a bejáratot figyeltem hátha jön valaki a csapatból.

(Gondoltam eldumálgattunk mi, ketten amíg nem lesz teljes a csapat. )
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Shioshu Mash on Csüt. Aug. 11 2011, 13:14

- Hello, Te is a csapattársaidra vársz? - kérdezte a fiú.
~ Na akkor beszélgessünk! ~ gondoltam, majd elraktam a könyvet. Ki tudja, lehet a később hasznát veszem neki, esetleg szerzek egy új barátot, az sokkal jobb lenne, mint kihasználni. De mostanság... már senki se olyan amilyennek tűnik, pedig ez a srác szimpatikusnak néz ki. De nem árt óvatosan cselekedni. Ezután ásítottam egy nagyot, mivel egy kicsit fáradt voltam, lustáknak több pihenés kell.
- Igen, én is. Kérsz egy kicsit? - és odanyújtottam a rágcsálni valós zacskót, majd helyet invitáltam neki a padon, eközben legőszintébb mosolyommal ajándékoztam meg. ~ Ámbár nem árt vigyázni... ~

avatar
Shioshu Mash
Játékos

Tartózkodási hely : Villám falu - Könykupac alatt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Csüt. Aug. 11 2011, 18:10

A vörös hajú gyerek elég szimpatikus volt nekem, rendesen válaszolt a kérdéseimre és még meg is kínált valami kajával.
Márpedig aki kajával kínál, meg egy idegent az szerintem rossz ember nem lehet.
Szóval a lényeg az, hogy nem zavarna, ha egy csapatba osztanának be minket.
A képességeiről viszont nem tudok semmit. Lehet, nem barátok leszünk, hanem riválisok, ez esetben viszont nem ártana tudni mennyire erős gyerek.
Meg persze attól hogy mindketten a csapatunkat vártuk még nem biztos, hogy ugyanarról a csapatról voltszó.
Lehet ő már egy éve küldetésekre jár.
Gondoltam jobb ezt előre tisztázni.

- Persze, kösz.

Válaszoltam a kérdésére majd kivettem egy kicsit a rágcsás zacskóból, amit felém nyújtott.

- Amúgy te ismered már a csapatársaidat vagy még te is újonc, vagy mint én? Még egy kérdésem lenne. Tudsz valami jutsut azokon kívül, amiket itt tanultál?

Gondoltam ennyi kérdéssel csak elindul egy beszélgetés, ha meg nem akkor csak ülünk egymás mellett, amíg megérkeznek a többiek. Amúgy se vagyok egy nagydumás gyerek.
- Ja, igen és a nevem Nosaru Kyoya.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Shioshu Mash on Csüt. Aug. 11 2011, 19:47

Elfogadta a rágcsálni valót és leült mellém. Utána megkérdezte, hogy:

- Amúgy te ismered már a csapatársaidat vagy még te is újonc, vagy mint én? Még egy kérdésem lenne. Tudsz valami jutsut azokon kívül, amiket itt tanultál? - mondta.

Hmmm... Talán arra kíváncsi mit tudok? Akkor ki fog ábrándulni mivel nem a harcos típus vagyok, hanem inkább fedezős - gyógyítós. Persze utána válaszoltam:

- Az alapokon kívül csak gyógyítani tudok, de azt se nagyon jól. Különben alapok és persze a villám falusi specialitás ( Villámgömb). Engem meg Shioshu Mash-nek hívnak. De a Shi rövidítést szeretem használni.

Most, hogy alaposabban megnézem, körülbelül ugyanannyi idős lehet mint én. Nem nagyon látszik valami veteránnak, bár nem szabad a másikat lebecsülni a kinézetéről. Ahogy mondani szokás: nem a borítóról ítéljük meg a könyvet! Hmm... könyv. Mikor is jelenik meg a kedvenc könyvsorozatom új száma? Most nem ez a fontos! Most beszélgetek és rá kell figyelnem! Mindig elkalandozok...
avatar
Shioshu Mash
Játékos

Tartózkodási hely : Villám falu - Könykupac alatt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Csüt. Aug. 11 2011, 23:47

- Az alapokon kívül csak gyógyítani tudok, de azt se nagyon jól. Különben alapok és persze a villám falusi specialitás. Engem meg Shioshu Mash-nek hívnak. De a Shi rövidítést szeretem használnia
- válaszolta a kérdésimre.

Most már biztos örülnék neki, ha egy csapatban lennénk, mert ugye mindig jól jön, ha valaki összefoltoz engem egy harc után.
Bár nem tudom, mire lehet képes egy kezdő genin a gyógyításban, majd kiderül.
Az mondjuk biztos jó dolog, hogy ő már a shinobi karrierje elején tudja, mit akar.
Mert nekem ugye fogalmam sem volt, hogy milyen jutsukat akarok majd megtanulni meg hasonlók.
Az mondjuk nem derült ki hogy ismeri-e már csapatársait, de lehet, hogy csak azért siklott el a kérdésem fölött, mert azt gondolta, hogy egyből észrevenni, hogy ő is újonc.

- Figyelj Shi, szerintem ne várjunk az örökkévalóságig a csapatunkra, hanem menjük, csavarogjunk egyet vagy még jobb ötletem van, menjünk edzeni. Mi is vártunk egy ideig, ha a többiek ideérnek ők is várnak majd, ez így fair.

Mondtam Shioshu-nak, ezúttal egy pimasz mosollyal az arcomon.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Shioshu Mash on Pént. Aug. 12 2011, 09:47

- Figyelj Shi, szerintem ne várjunk az örökkévalóságig a csapatunkra, hanem menjünk, csavarogjunk egyet vagy még jobb ötletem van, menjünk edzeni. Mi is vártunk egy ideig, ha a többiek ideérnek ők is várnak majd, ez így fair. - mondta

Most álljak fel? Pedig olyan jó csak így lustulni. Sosem szerettem mozogni, de kezd érdekes lenni ez a Nosaru. És hát általában a harcban ismerjük meg legjobban a másikat. Igaz, hogy ha csak edzés is, az is valami olyasféle. Gondolom, az ért ücsörög ő is itt, mert találkoznia kell a csapatával. De, hogy kb. ugyanakkor és ugyanott találkozunk nem véletlen. Lehet, hogy találkoznak itt mások is, de hogy most? Konkrétumok szoktak lenni... Mint itt-meg ott. Hogy az Akadémiában az egy picit tárt fogalom. De igaz, hogy ha megváratnak, akkor várjanak ők is. Na akkor, hogy ezt végig gondoltam, ideje lenne válaszolni:

- Rendben, menjünk edzeni. Nem tudom egyébként mire vagy képes, de én távolsági-fedező-gyógyító típus vagyok. Na indulás, lássuk mi sül ki ebből a végére. - mondtam, majd felkaptam a holmimat és vártam az indulásra, mivel fogalmam se volt merre akar edzeni velem.
avatar
Shioshu Mash
Játékos

Tartózkodási hely : Villám falu - Könykupac alatt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Nosaru Kyoya on Szomb. Aug. 13 2011, 16:36

- Rendben, menjünk edzeni. Nem tudom egyébként mire vagy képes, de én távolsági- fedező-gyógyító típus vagyok. Na, indulás, lássuk mi sül ki ebből a végére. – mondta Shi.

Remek hallgatott rám.
Mehetünk edzeni, csak azt nem tudom, hogy hova menjünk.
Persze ott vannak a kiképző terepek, de oda szerintem nem mehetünk mester nélkül.
Legközelebb ellőbb gondolkodom, és csak azután nyitom ki a számat, ezt most megígérem magamnak. Ez persze most nem segít rajtam,
ha rájön, hogy valójában nincs is semmiféle tervem az elronthatja a jó első benyomást.

- Jól van, induljunk. – mondtam, magabiztos hangon akartam mondani, de szerintem érződött a hangomon hogy nem vagyok biztos a dolgomban.

- Tényleg amúgy te miért lettél shinobi? – kérdeztem tőle persze a válasz nem nagyon érdekelt csak az, hogy húzzam az időt.
avatar
Nosaru Kyoya
Játékos

Taijutsu Pontok : 17

Tartózkodási hely : Kumogakure utcái


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 187

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Shioshu Mash on Szomb. Aug. 13 2011, 22:27

- Jól van, induljunk. - mondta, bizonytalanul, bár valahogy mégse volt az. Majd kisétáltunk az Akadémiáról.
- Tényleg amúgy te miért lettél shinobi? - kérdezte. Miért is? Evvel tisztában voltam, de elmondjam neki? Ez egy kicsit magán dolog... szerintem. Azért szerintem nem kéne ezt csak úgy osztogatnom mint a chipsemet.
- Tudod, ez egy picit személyes dolog. Ebbe még nem mennék bele. Majd ha talán jobban megismerjük egymást, elmondom, ok? - mondtam flegmán.
- Különben tudod hova megyünk? - kérdeztem. Nem nagyon úgy tűnt, mintha tudná merre kell menni. Csak úgy járjuk az utcákat, fel' s alá.
- Különben, neked mi az életcélod? Mit szeretnél elérni? Egyáltalán van fogalmad, mi leszel? Tudod, én orvosi ninja, de te? - vágtam rá az információ öblöt, hogy teljen az idő.

/// Folytassuk Kumogakure Utcáin, rendben? ///
avatar
Shioshu Mash
Játékos

Tartózkodási hely : Villám falu - Könykupac alatt


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Hoshigaki Kisame on Vas. Aug. 28 2011, 12:14

Amint kifelé haladtatok az akadémia épületérből megláttatok egy ott várakozó igen csinos fiatal lányt aki épp egy Jouninnal beszélgetett. Az eső egy ideje már elállhatott mert a felhők tovaszálltak és a nap is kisütött. Amint a mester meglátott titeket elindult az irányotokba. Amint odalépett hozzátok megszólalt:
- Üdvözöllek titeket én leszek a mesteretek. A nevem Takeda Singen. - Miután befejeztétek a bemutatkozás így folytatta. - Örülök hogy végre sikerült ideérnetek. Várunk már egy ideje rátok, - és a lány felé mutatott. - ö Akiko a csapatotok harmadik tagja. Illene neki is bemutatkoznotok.
avatar
Hoshigaki Kisame
Játékos

Tartózkodási hely : Mindenhol ott vagyok.


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Csüt. Ápr. 05 2012, 20:54

A napfény melegére ébredek fel, ami az arcomat melengeti. Az éjjel ismét sétáltam egyet az erdőben, így megint nem aludtam valami sokat. Alig bírom nyitva tartani a szemem, próbálok az órára fókuszálni, hogy leolvassam az időt, de beletelik jó pár másodpercbe mire leolvasom, hogy fél 8 van. Amint felfogtam az időt egyből kipattanok az ágyból, iménti fáradtságomnak szinte nyoma sincsen. Fél óra múlva az akadémián kell lennünk. Ikazuchi ágya már üres, miért nem keltett fel? Kiviharzok a konyhába ahol Ikazuchi már vár engem.
- Készítettem reggelit, egyél, hogy legyen energiád mára- szólt hozzám testvérem.
- Te már ettél?- kérdezem tőle.
Válasz helyett csak egy vállvonást kapok tőle, ezek szerint nem. Tényleg ennyire ideges lenne a vizsga miatt? Valamiért nem aggódom emiatt. Lehet, hogy ő aggódik helyettem is. Ebbe belegondolva még szórakoztatóbbnak ígérkezik a mai nap.
A reggelit gyorsan megettem, majd a tisztálkodást befejezve szinte öt perc alatt elkészültem. Az összes cuccomat felkaptam, még háromszor leellenőrzöm, hogy meg van e mindenem, nem szeretném ha feledékenységem miatt nem sikerülne a vizsga. Az ajtóban testvérem vár rám a falhoz dőlve, eléggé sápadtnak tűnik.
- Na Ikazuchi, felkészültél a megbukásra?- mosolyogva verem vállba, hogy egy kis erőt öntsek belé.
- Haha! Ne viccelődj ilyennel Kumoshi!
Láthatólag eléggé rosszul vette, na mindegy. Indulásra sarkallom és együtt kilépünk az utcára. Valamiért nagyon bizakodom a mai nappal kapcsolatban. Úgy gondolok erre a napra, mint arra a napra amikor végre tényleges lépést tehetünk azért, hogy megmentsük Akanet!

Az akadémiára öt perc alatt odaérünk, még van tíz percünk a vizsga megkezdéséig. Túl hamar ideértünk, nem szeretek fölöslegesen várakozni, de ez ellen most nem tehetek semmit. A portán megkérdezzük hol kell bejelentkezni a vizsgára. Megmondják nekünk, hogy a második emeleten várakozzunk és majd név szerint be fognak minket hívni. Így is teszünk.
A várakozó terembe több barátunkkal is találkozunk. Beszédre most nem fecsérlem az időmet, inkább felelevenítem az eddig tanultakat és megpróbálok koncentrálni. Ikazuchi ezalatt a többiekkel szórakozik, ami láthatólag jót tesz az idegeskedésére. Ennek örülök, így már csak át fog menni a vizsgán. Gondolataimból az ajtó kinyitása ránt vissza a valóságba, majd hallom ahogy a nevünket mondják. Egy pillanatra felgyorsul a szívverésem, de egy mély lélegzettel ismét megnyugszok, majd elindulok az ajtó felé...
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Ikazuchi on Pént. Ápr. 06 2012, 02:28

Már hajnali három óra is elmúlt, és Kumoshi már régen a lóbőrt húzta, de én még nem tudtam álomra hajtani a szemeimet. Egyfolytában csak az ágyban forgolódtam és nem tudtam kiverni a fejemből a reggeli megmérettetés gondolatát, ami rendkívül izgatottá tett. Alig vártam, hogy viselhessem a Villám országának a fejpántját. Már el is döntöttem, hogy a jobb karomra fogom kötni! Vagy lehet, hogy a balra… Még eldöntöm. Mivel volt bő négy órám a vizsga kezdetéig, úgy gondoltam, hogy sétálok egyet a városban.

A pizsamát gyorsan melegítőre cseréltem, majd felvettem a ninja szandálomat is, ami egy átlagembernek akár érdekes látványt is nyújthatott volna (melegítő és szandál), de ezzel Kumogakure no Sato legerősebb ninjája (én), nah jó… Nemsokára a legerősebb ninjája, mit sem foglalkozott. A készülődéssel megpróbáltam nem felébreszteni Kumoshit, nehogy a fáradtságra foglya holnap, ha sokkal könnyebben teljesítem a vizsgát, mint ő. Amikor kiléptem a házból, az eget a Hold uralta, elnyomva több ezer csillag fényét, ami még világosabbá tette az éjszakát, ezzel bevilágítva a környéket. Enyhén hűvös szellő fújt, de a melegítő ruhám teljesítette a feladatát, egyáltalán nem fáztam. Ahogy egyre jobban távolodtam a házunktól a gondolataimba merülve, egy tompa, elhaló sikoltásra lettem figyelmes.
- Mi volt ez? – kérdeztem meg magamtól, hangosan.
- Nem lesz baj belőle, ha utánajárok a dolognak, elvégre én vagyok a főszereplő - nyugtattam magam - ,a horrorfilmekben sem purcan ki a főhős! Ugye nem?! –
Izgatottság fogott el, mintha megéreztem volna, hogy nem lesz minden zökkenőmentes. A hangforrás felé vettem az irányt, megállapításom szerint körülbelül 3-4 utcányira lehettem onnan.

Pár perccel később oda is értem a helyszínre, de nem találtam semmit a csendes házak rengetegén kívül.
- Furcsa. Biztos jól hallottam? Lehet, hogy csak a szél akart rám ijeszteni – körülnéztem, hátha találok valamit, amin elindulhatok, de semmi.
-Már ideje lenne visszatérnem a „főhadiszállásra”. Fél hat körül lehetett az idő, mikor elindultam hazafelé. Úgy döntöttem, hogy nem azon az útvonalon megyek, amin jöttem, hanem kerülök egy kicsit, hogy jobban teljen az idő. Ahogy sétáltam, csak a sikításra tudtam gondolni, persze ha az volt egyáltalán, de annyira ismerős volt a hang, hogy csak ezt tudtam elképzelni. Ahogy az égre néztem, valósággal megbabonáztak a színek. Mindig is szerettem a napfelkeltét. Hirtelen megint hallottam valamit, de ez már biztosan, egy határozottabb sikoltás volt, ami a szomszéd utcától nem lehetett messzebb. Azonnal elindultam, a szívem valósággal kiugrott a helyéről.
- Miért ilyen ismerős?! - kérdeztem magamtól, de nem kaptam választ. Ahogy befordultam az elhagyatott utcára, egy maszkos férfit, és mellette egy nőt vettem észre, magamtól pár száz méterre, amint éppen dulakodtak. A nőn egy fehér köntös volt, mintha kórházból szökött volna ki.
- Kik vagytok? – kiáltottam oda hozzájuk -, ne bántsd azt a nőt! –
Amint kimondtam ezeket a szavakat, a fejemben összeállt a kép.
Egy nő fehér köntösben? Egy maszkos fickó amint éppen bántani akarja őt?
- Engedd el Akanet azonnal Te szemét! - Hirtelen egy soha nem tapaszt érzés járta át a testem. Először egy hideg, szúró fájdalom a szívemben, ami következtében a végtagjaim hirtelen elkezdtek zsibbadni, az érzékeim eltompulni.
Ekkor tudatosult bennem, hogy valaki hátulról leszúrt, de nem a hideg penge okozta fájdalom csalt könnyeket a szemembe, hanem egy sokkal rosszabb érzés. A csalódottság. A nővéremet ismét a szemem láttára veszítem el és én megint nem tudok semmit sem tenni ellene. Meg akarom menteni Akanet, de mit csinálok? Itt fekszem a földön magatehetetlenül, bőgve, mint egy nagy gyerek.
- Ne menj el Akane... Kérlek ne... Nem akarlak még egyszer elveszíteni - Ahogy kimondtam ezeket, támadóm ismét lesújtott rám, ezúttal befejezte amit elkezdett.

Csurom víz vagyok, átázott a piszamám, de nem foglalkozom ezekkel, csak azt veszem észre amint kinyitom a szemeimet, hogy a támadóm okozta fájdalom és sebek eltűntek, valamint a nővéremet sem látom sehol sem.
- Már megint ez az álom... - megtörlöm az arcomat, és kimerülten az órára nézek.
Hét óra lesz. Készítek reggelit Kumoshinak, egyen csak helyettem is, engem túlságosan felzaklatott ez az álom ehhez. A testvérem fél nyolc körül ébredt fel, és utána annak rendje és módja szerint megreggelizett. Nem voltam elememben, nyúzott voltam és fáradt.
Öt perc alatt odaértünk az akadémiára, de még volt pár percünk a vizsga kezdetéig, ezért elkezdtem beszélgetni a többiekkel, hogy visszarázódjak a valóságba és, hogy a vizsgára tudjak összpontosítani.
- Fushidara Kumoshi és Fushidara Ikazuchi fáradjon be! – Hátrafordultam és láttam, ahogy Kumoshi rám néz, majd mély levegőt vesz és bemegy a helyiségbe, ahová az imént hívtak be minket. Megpróbálom én is összeszedni magam, ami nehéz munkának tűnik, de nagyjából sikerül rendezni magamban a dolgokat, majd ezután követem a testvéremet.


Fushidara Ikazuchi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Aburame Shino on Vas. Ápr. 08 2012, 20:47

A vizsgaterembe lépve a két gyermek egy asztalt és mögötte négy shinobit talált. Ahogy balról jobbra végigmérték a tekintetükkel őket látták, hogy a számukra felállított vizsgabizottság kimondottan vegyes. Szélen egy mosolygós 20-as éveit taposó, hosszú barna hajú és csillogó szemű nő ült. Fejpántját nem látták, de annál szembeötlőbb volt a gyermekek számára a mély dekoltázs mely óriási mellekre nyitott kilátást. Miután a fiataloknak sikerült levakarniuk a szemüket a fiatal hölgyről a következő ninja akit láthattak már kevésbé volt ilyen szemet gyönyörködtető látvány. Egy poros öreg harcos ült ellőttük. Szikár termetével mereven ült a széken egyik kezét az asztalon tartva szorongatta tollát és írogatta észrevételeit. Másik kezével ősz kecskeszakállát simogatta miközben fürkésző pillantásokat vetett a két fiatal ninjajelöltre. Arca ráncos és mogorva volt fején kendővel takarta el az öregség szembeötlő jelét a kopaszodást. Majd a fiúk szeme elé tárult egy hanyag alak. A harmadik vizsgabiztos maga volt a gyötrelem és az unalom egy személyben. Testtartássáról és figyelméről sugárzott, hogy számára ez egy unalmas kötelezettség csupán és semmi kedve jelen lenni ezen a nyavalyás vizsgán. Ez a ninja egy nagyon fiatal shinobi volt még talán 20 éves se lehetett, de már chunnin ranggal ült ott. De ez a kifejezés elég nagy túlzás volt ránézve mert miután belépett a két fiú az említett shinobi egyből kényelembe helyezte magát és elfeküdt az előttük lévő asztalon. Majd unottan nézett a nagy barna szemeivel a két gyermekre. Első ránézésre elég átlagosnak lett volna mondható de ezt ő is tudta magáról így próbált kicsit extravagánsan változtatni külsején. A fiúk ezt csak pár pillantás után vették észre csak, ugyanis a fiatal shinobi szemöldökén megcsillant a napfény. A ninja jobb szeme felett egy apró fém gömböcske volt, baj fülében karika fülbevaló díszelgett. Ahogy feküdt ott a padon az is látható volt, hogy ő ruhája jobb alkarjára varrva viseli a fejpántját. miután jól szemügyre vette a fiúkat unalmát és érdektelenségét egy hatalmas ásítással jelezte, de ez azt is mutatta, hogy felőle kezdődhet is a vizsga. Majd végül de nem utolsó sorban a negyedik vizsgabiztos következett, ez a fickó nem volt más mint az aki behívta őket. De a fiúk nem most látták először hisz az akadémia nehéz évei alatt ő tanította az osztályt. Chārī sensei volt az. Egy zárkózott csendes chunnin aki teljesen átlagos volt. Semmi különös ismertetőjele nem volt és még csak a természete se volt túlságosan kirívó. Halkan csendben meglapult a sorban és nézte a tanítványai vizsgáját.
-Hát akkor kezdjük el a vizsgát!- Szólalt meg mosolyogva a hölgy. -Chārī kérlek vezesd le az elméleti részt.- Chārī ekkor lapozott egyet az előtte lévő könyveben és hangosan kérdezett. -Fushidara Kumoshi! Sorold fel az öt nagyhatalmat és azok ninja központját. Ezután Fushidara Ikazuchi sorolj fel és mutass be 5 különböző fegyvert a saját szavaiddal, de ne szerepeljen benne a kunai a shuriken a senbon és ezek változatai. Majd a teremben feszült csönd uralkodott el és a négyfős zsűri a maga módján várta a választ mindkét fiútól.


A hozzászólást Aburame Shino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 08 2012, 21:54-kor.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Vas. Ápr. 08 2012, 21:31

Vizsgaterembe belépve szinte érzem, ahogy az ott lappangó feszültség hirtelen minden súlyával rámnehezedik. Az asztal mögött ülő shinobik szúrós tekintete csak rontja a helyzetet. Már már elkezdek pánikolni de ahogy végigmérem a vizsgabiztosokat, illetve ahogy az első vizsgabiztost végigmérem a feszültség elmúlik. Egy fiatal barna hajú nő ül balról az első széken. Tekintete valamiért megnyugtat engem, szemem akaratlanul is lejjebb siklik a dekoltására. Nevetésemet csak épphogy vissza tudom tartani. Nem tudom miért de valamiért az ugrott be, hogy úgy néznek ki mint a hatalmas vizilufik amikkel egyszer Hugot tréfáltuk meg Ikazuchival. Gyorsan megnéztem a többi vizsgabiztost is, a második vizsgabiztos egy öregedő shinobi harcos, tekintete elég szigorú, így akaratlanul is tiszteletet vív ki bennem. A harmadik shinobin kicsit csodálkozom. Olyan unottan ül ott, mintha ez az egész számára csak egy kellemetlen kötelezettség lenne, amit le kell tudnia. A negyedik embert már ismerem, ő volt az akadémián a tanárunk, Chārī. Megnyugtat, hogy legalább egy olyan ember van akit ismerek. Hangulatom már teljesen visszatért a megszokottba, így már maximálisan csakis a vizsgára koncentrálok.
Az ifjú hölgy töri meg először a csendet:

-Hát akkor kezdjük el a vizsgát!- hangja kellemes érzésekkel tölt el, olyan mintha Akanet hallanám beszélni - Chārī kérlek vezesd le az elméleti részt.
Mondatára egykori sensei-ünk az előtte lévő könyvet kezdi el lapozni, majd pár másodperc múlva intézi is kérdését:
-Fushidara Kumoshi! Sorold fel az öt nagyhatalmat és azok ninja központját. Ezután Fushidara Ikazuchi sorolj fel és mutass be 5 különböző fegyvert a saját szavaiddal, de ne szerepeljen benne a kunai a shuriken a senbon és ezek változatai.
Néma csend uralkodik a teremben. Azt hiszem én kezdem a válaszadást. Ennél egyszerűbb kérdés már csak az lett volna, ha megkérdezik milyen színű pólót viselünk, nem is gondolkodom tovább, habozás nélkül megszólalok:
- A jelenlegi 5 nagy shinobi nemzet, mely osztozkodik a hatalmon. A tűz országa, központja Konohagakure, A víz országa központja Kirigakure, Szél országa Sunagakure, Föld országa Iwagakure és a mi dicső nagy nemzetünk azaz a Villám országa, Kumogakure fellegvárával.
Magamba értelmezem még egyszer, hogy mit is mondtam, majd elégedetten egy kis mosolyt eleresztve jelzem, hogy befejeztem.
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Ikazuchi on Vas. Ápr. 08 2012, 22:57

Ahogy kimondták a nevünket és beléptünk a vizsgaterembe, a fáradtság nyomasztó hangulatát azonnal a régen várt, és rendkívül szórakoztató izgatottság érzése váltotta fel. Ahogy végignéztem a vizsgáztatóinkon, azonnal megakadt a szemem az asztal bal szélén ülő fiatal, szép arcú hölgyön, akinek szépségét hatalmas keblei valósággal beleégették a szívembe. Szerelem volt ez első látásra. A shinobi elmosolyodott testvéremen és rajtam, amiből arra következtetek, hogy feltűnt neki az, hogy a melleivel tovább tartottunk szemkontaktust, mint a csillogó barna szemeivel. Mire sikerült feldolgoznom a szemem elé terülő látványt és magamhoz tértem, azonnal neki láttam a többi vizsgáztató szemrevételezésének. A következő egy idősebb férfi volt, akin látszott a sokévnyi tapasztalat és tudás. De elsősorban a vagány kendője tetszett, amit a fején viselt. Lehet, hogy nekem is be kellene szereznem egyet. Ezek után egy fiatal srác következett. A „flegma” testbeszéde nem nyerte el a tetszésemet, de nem foglalkoztam vele különösebben, ugyanis az asztal jobb szélén észrevettem az akadémiai tanítónkat, Chārī senseit, ami kifejezetten ösztönzőleg és emellett nyugtatólag hatott rám.
- Hát akkor kezdjük el a vizsgát! – a szívem valóssággal kiugrott a helyéről, ahogy megszólalt az én kis töltött galambom!
- Chārī kérlek vezesd fel az elméleti részt. – a sensei először Kumoshitól kérdezett. Megmosolyogtatott, hogy olyan kérdést kaptunk, amire szerintem még egy öt éves is tudta volna a választ. Csodálkozunk, hogy nem minket tartanak a legerősebb ninja falunak? Hát ilyen kérdésekkel szerintem nem meglepő.
- Ikazuchi! Sorold fel és mutass be öt ninja fegyvert a saját szavaiddal. De ne szerepeljen benne a kunai, shuriken, a senbon és ezek változatai. – valamivel nehezebb kérdés mint Kumoshié, de nem okoz problémát a megválaszolása.
- Szóval. Az első a Katana, második a Wakizashi, harmadik a Tonfa, negyedik a Nunchaku, és végül a Kusari-chigiriki. A Katana egy ívelt pengéjű kard, amit elsősorban a szamurájok használtak. A szamurájok rangját a kardjuk minősége határozta meg elsősorban. A Wakizashi egy 30-60 cm hosszú rövid kard, amit minden Katana használó szamuráj fegyvertárában megtalálhatunk. Ez is jellemzően szamuráj eszköz. A Tonfa egy körülbelül 50 cm hosszú keményfa, markolattal ellátva, amit elsősorban körkörös ütésekre és csapásokra használtak, ennek köszönhetően tökéletes közelharci fegyver. A Nunchaku két 20-30 cm között keményfából készült fegyver, amit egy vékony kötéllel, esetleg lánccal kapcsoltak össze. Ez a fegyver egyaránt használható támadásra és védekezése. A Kusari-chigiriki egy kb. 2 m-s kötélre, esetleg láncra erősített buzogány, amelynek minden része felhasználható a harcban.


Fushidara Ikazuchi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Aburame Shino on Vas. Ápr. 08 2012, 23:26

A két tanuló sorra könnyedén felelt a kérdésekre. A csöndet először Kumoshi törte meg és adott tökéletes választ. -A jelenlegi 5 nagy shinobi nemzet, mely osztozkodik a hatalmon. A tűz országa, központja Konohagakure, A víz országa központja Kirigakure, Szél országa Sunagakure, Föld országa Iwagakure és a mi dicső nagy nemzetünk azaz a Villám országa, Kumogakure fellegvárával.- A felelet után a zsűri reakciója vegyes volt. A fiatal hölgy mosollyal az arcán bólintott a mogorva öreg csak jegyzetelt amíg az érdektelen chunnin csak horkantott egy hangosat. Ezután Ikazuchi következett a felelettel. -Szóval. Az első a Katana, második a Wakizashi, harmadik a Tonfa, negyedik a Nunchaku, és végül a Kusari-chigiriki. A Katana egy ívelt pengéjű kard, amit elsősorban a szamurájok használtak. A szamurájok rangját a kardjuk minősége határozta meg elsősorban. A Wakizashi egy 30-60 cm hosszú rövid kard, amit minden Katana használó szamuráj fegyvertárában megtalálhatunk. Ez is jellemzően szamuráj eszköz. A Tonfa egy körülbelül 50 cm hosszú keményfa, markolattal ellátva, amit elsősorban körkörös ütésekre és csapásokra használtak, ennek köszönhetően tökéletes közelharci fegyver. A Nunchaku két 20-30 cm között keményfából készült fegyver, amit egy vékony kötéllel, esetleg lánccal kapcsoltak össze. Ez a fegyver egyaránt használható támadásra és védekezése. A Kusari-chigiriki egy kb. 2 m-s kötélre, esetleg láncra erősített buzogány, amelynek minden része felhasználható a harcban.- A zsűri reakciója szintén ugyan az volt mint testvérénél. Majd néhány kínos csönddel nyomasztott másodperc után a fiatal hölgy ismét megszólalt. -Akkor én következem, a nevem Kaikatsuna. Én fogom lemérni a kitartásotok és az állóképességetek. Fizikailag megterhelő vizsgarészt fogok levezetni. De ha úgy tetszik alattam fogtok szenvedni egy kicsit. Kövessetek.- A csinos jounin ezután a terem egyik végében lévő ajtóhoz sétált és kinyitotta azt. Majd a fiúk elé táruló udvarra lépett és vázolta a feladatot. -Most futnotok kell 10 percen keresztül. De hogy ne csak az állóképességet, hanem a reflexeket és a stressztűrést is felmérjem a 10 perc alatt folyamatos támadások érnek majd titeket. Ezek lehetnek kuniok, shurikenek, senbonok, de akár robbanójegyzetek, vagy füstbombák is. Amennyiben bármelyikőtök is megáll vagy sétál, vagy komolyabb sérülést szenved a vizsgának vége és mindketten megbuktok. Remélem érthető voltam. Felkészülni rajt! Majd mosollyal az arcán intett is nekik, hogy kezdhetnek.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Kumoshi on Hétf. Ápr. 09 2012, 01:19

Egy kicsit furcsállottam a feladatot mikor először hallottam, de most, hogy így belegondolok ez az első kihívásunk, amit ninja utunk során teljesíteni kell, és ez valahogy teljesen feltüzel. Először gondoljuk át a feladatot, mivel egyikünk sem eshet ki, ezért a legjobb ha együtt futunk, hogy ne zavarjuk egymást fel kell osztani ki merre figyeljen. Remek, ezt már gyakoroltuk számtalanszor mikor együtt edzettünk. Ikazuchi közben megszólít:
- Kumoshi te is arra gondolsz amire én?
Szinte olvasok a gondolatából és látom, hogy ő is az edzésünkre céloz.
- Igen, csak ahogy gyakoroltuk. A felállás: te előre és balra, míg én hátra és jobbra. Nagyon figyelj erre!
Kaikatsunara nézek, mire bólint egyet, ezzel is jelezve, hogy kezdhetünk. Akkor hát neki is vetkőzünk a feladatnak, a formációt gyorsan felvesszük, shuriken tartómból előveszek egy kunait, hogy azzal védhessem ki a támadásokat. A lehető legjobban koncentrálok, chakrámat felhasználva próbálom érzékelni a környezetemből érkező támadásokat. Az első pár másodpercben nem történik semmi, még érthető is, aztán ahogy egyre csak telik az idő eltelik egy perc és még mindig semmi. Érzem ahogy a stressz egyre nő bennem, nem tudhatom mikor jön az első támadás ezért már kezdek minden zajra felfigyelni. Jó, csak nyugodj meg vegyél mély levegőt... Ismét teljesen oda tudok figyelni a környezetemre. Látom, hogy Ikazuchi egy kicsit túl komolyra veszi a tempót. Rászólok, hogy lassítson egy kicsit. Körülbelül két perc telik el mire az első támadás bekövetkezik. Egy kunai érkezik hátulról egyenesen Ikazuchi felé. A kunai felé fordulok és megpróbálom elütni, de ügyetlenségem miatt az nem a fegyveremmel sikerül hanem a kezemmel, így egy kis sérülést máris beszerzek. Magamba szitkozódok, hogy még egy ilyen támadást se tudtam kivédeni normálisan. Nincs időm tovább rágódni ezen mert egy újabb, immárom shuriken repül felém. Szerencsére összetudom szedni magam már annyira, hogy ezt végre kivédjem megfelelően. A következő támadásokat már egyre magabiztosabban hárítom, a senbonokkat kicsit nehéz megfelelően eltalálnom, de szerencsére nem dob annyit Kaikatsuna, hogy ne tudjam kivédeni. A hullámok kiszámíthatatlan időközönként törnek ránk, valamikor alig kapunk belőle, míg olyan is előfordul, hogy épp megtudjuk állítani. Ikazuchi is elég jól elvégzi a feladatát, ő is kellőképpen belejött. Ám egyik figyelmetlen pillanatában átenged egy shurikent ami felém tart, amitől én épp, hogy el tudok hajolni. Idegeskedésembe szidni kezdem mikor ő hátrafordul és megvéd egy másik shurikentől. Azt hiszem kvittek vagyunk. Oldalról hallom ahogy Chárí ordibál nekünk- Figyeljetek már oda jobban!- Ez ismételten helyrepofoz, hogy jobban figyeljek. Ezután hirtelen Ikazuchi kiálltja el magát, hogy vigyázz. Gyorsan reagálva erre szétugrunk, majd meglátom a robbanópecséttel ellátott kunait, ahogy épp felrobban ott, ahol még az előbb futottunk, ez szép volt Ikazuchitól. Gyorsan összeállunk megint az előbbi felállásba és folytatjuk végtelen köreinket a pályán. Lassan közeledünk a végéhez és érezhetően itt keményít be a vizsgabiztos, mert már árnyékshurikeneket is dobál. Ezeket már csakis úgy tudom kivédeni ha mindkét kezembe veszek egy egy kunait. Érzem ahogy kezdek fáradni, már az érzékeim is eltompulnak egy kicsit de még bírnom kell. Ismét egykori sensei-ünk szavára leszek figyelmes:- Az utolsó perc következik-. Ez hiányzott nekem már csak, ez a mondat kellő energiával látott el, hogy a legeslegvégét kibírjam...
avatar
Fushidara Kumoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Villám országa


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Fushidara Ikazuchi on Hétf. Ápr. 09 2012, 01:41

Miután sikeresen teljesítettük az elméleti vizsgát, a csendet megtörve bemutatkozott a barna amazonom. A nevét örökre a fejembe véstem. Kaikatsuna… Még a neve is gyönyörű! Ezután kivezetett minket a vizsgaterem mögötti kis udvarra és felvázolta a következő feladatot, ahol Kumoshinak és nekem, tíz perc folyamatos futással kell bizonyítanunk a fizikai kondíciónkat.
- Úgy néz ki, hogy ez a feladat is gyerekjáték lesz - jelentettem ki magabiztosan.
- Azért figyelj oda, bár nekem is tetszik a feladat – szólt hozzám Kumoshi, figyelmeztető hangon.
- De, hogy ne csak az állóképességet, hanem a reflexeket és a stressz tűrést is felmérjem, a tíz perc alatt folyamatos támadások érnek majd titeket. Ezek lehetnek kuniok, shurikenek, senbonok, de akár robbanójegyzetek, vagy füstbombák is. Amennyiben bármelyikőtök is megáll vagy sétál, vagy komolyabb sérülést szenved a vizsgának vége és mindketten megbuktok. Remélem érthető voltam. Felkészülni rajt! – jelentette ki ellentmondást nem tűrően a csinos shinobi.
- Ohh… Mégsem lesz olyan egyszerű – csalódottan ráncoltam össze a szemöldököm.
- Kumoshi! Te is arra gondolsz amire én? – kérdeztem testvéremet érdeklődve.
- Igen, csak ahogy gyakoroltuk, a felállás te előlre és balra én hatra és jobbra. Nagyon figyelj rá! -
Kaikatsuna jelet adott a kezdésre, mire Kumoshi és én azonnal előhúztuk a kunaiainkat a tartójából, hogy ezzel hárítsuk el, a lehetséges támadásokat.
Szeretek futni, ezért kifejezetten tetszik ez a feladat. És az, hogy bármikor lecsaphat ránk egy „ellenség”, még izgalmasabbá teszi számomra ezt az egészet. Egész jó tempót diktálunk futás közben, de Kumoshi rám szól, hogy ennyire ne siessek, tartalékoljam az erőmet a rajtaütésekre. Először nem akarok lassítani, de végül belátom, hogy igaza van, ezért visszaveszek egy kicsit a tempóból. Eltelt megint egy kis idő, de még mindig semmi. Azt viszont csak most veszem észre, hogy Kaikatsunat nem találom sehol sem.
- Kumoshi! Mikor tűnt el Kaikatsuna?! – kérdeztem kicsit idegesen a testvéremtől, de nem kaptam választ.
A futás monotonitása miatt elfeledkeztem a környezetem ellenőrzéséről, és a fák ágainak ropogásából tudtam csak következtetni arra, hogy végre elkezdődik az igazi teszt. Hirtelen egy senbon repül felém baloldalról, de nem sikerül teljesen kikerülnöm, nem figyeltem oda eléggé és karcolja a bal lábamat. Szerencsére nem okoz komolyabb problémát ez a sérülés. A következő támadás szemből jön, két shuriken. Az egyikre eldobok egy kunait, amivel eltérítem, a másikat pedig a kezemben lévő kunaial hárítom. A kövezkező támadásnál bal oldalt zörrentek meg a fák ágai, először azt hittem, hogy csak onnan érkezik a támadás egy shuriken formájában, de szemből is közeledett felém egy. Az szélső shurikent sikeresen hárítottam, viszont azt, amelyik szemből érkezik, már későn veszem észre, mire az elmegy mellettem, amit Kumoshi szerencsémre pont észrevett és épphogy csak el tud kerülni. – Ne bénázz már! Ez majdnem elkapott! – csattant fel a testvérem idegesen.
Ahogy ezt kimondta, abban a pillanatban észreveszem, hogy nem figyel eléggé és egy shuriken tart felé, amit azonnal hárítok.
- Te beszélsz? – kérdeztem Kumoshitól az isteni igazságszolgáltatás nyújtotta elégedettség érzésével.
- Figyeljetek már oda jobban! – csattant fel egy hang a pálya széléről, Chārī sensei az!
A sensei mintha varázsigét mormolt volna el, és azt ránk bocsájtotta volna, mivel azonnal megnyugodtunk és összeszedtünk magunkat. Most már teljesen a feladatra összpontosítok. Ahogy összeszedtem magam, azonnal meg is tornáztat minket Kaiki, ugyan is egy robbanó jegyzetet dob le a földre elénk, azonban időben figyelmezettem Kumoshit és ki tudjuk kerülni. A robbanás után ismét felvesszük a formációnkat. A következő percekben sem sajnált minket Kaikatsuna, rendesen megtornáztat minket. Hirtelen egy fuuma shurikent pillantok meg magam előtt. Azonnal csinálok egy klónt, és a támadást vele nyelem el. Most szemből és balról is közeledik támadás, amik most shurikenek. Három közeledik szemből, kettő pedig balról. Ugyanennyi shurikennel hárítom a támadásokat. Az utolsó percekre valósággal csatatérré változik a hely, ez már tényleg megizzaszt, kezdek fáradni. Ismét egy fuuma shuriken közeledik felém szemből, amit sikerrel hárítok, de a fizikai kontaktus után, csak füstfelhő marad utána. Árnyék fuuma shirun! Gyorsan kell cselekednem, hogy ne sérüljek meg és Kusmohit se találja el. Hirtelen előveszem a saját fuuma shurikenem, mire azt magam elé tartom, és azzal fogom fel a támadás erejét. Sikerül hárítanom karcolás nélkül, de az erőm már fogytán van.
- Az utolsó perc következik! - Kaikatsuna hangja zene füleimnek, ezt a percet már ki fogom bírni!


Fushidara Ikazuchi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 130

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Aburame Shino on Hétf. Ápr. 09 2012, 02:14

A fiatalok óriási lendülettel vetették bele magukat a vizsgafeladatba, majd szép lassan vissza is vették ezt a lendületet, hogy a támadások védésével együtt maradjon erejük végigfutni a megadott időt. A különféle támadásokat sorra hárították természetesen kisebb nagyobb sikerrel. Majd eljött az utolsó perc a gyermekek töretlenül futottak és várták a támadásokat. Minden apró rezzenésre odafigyeltek és ugrásra készen várták a támadásokat. Az utolsó perc nyomasztó pillanatai alatt csak futottak egyenesen, de támadás nem jött. Majd egyszer csak ismét hallották a lágyan zengő kedves hangot, és ismét láthatták a hozzá tartozó csinos testet is. -Rendben végeztünk. Fáradjatok vissza a terembe és jöhet is a következő vizsgarész.- Tessékelte be maga előtt a két gyermeket a telt keblű jounin. Majd a két fiatal ismét az asztal előtt találta magát és eléjük ugyan az a kép tárult ami jópár nehéz perccel ezelőtt mikor beléptek azon a bizonyos ajtón, és megkezdték a vizsgájukat. Az öreg következett Felállt a helyéről Ikazuchihoz sétált és a vállára tette a kezét. -A te következő feladatod a Henge no jutsu lesz méghozzá Kaikatsuna alakját szeretném hogy felvedd, majd fenntartsd 3 percig.- Ezután Kumoshihoz lépett és kézjelet formált, a kézjel után az ő vállára is rátette a kezét és egyszerűen annyit mondott. -Ez pedig a te feladatod lesz.- Ezt a mondatot viszont Kumoshi már nem hallotta. Az öreg juonin visszaült a helyére és várt, várta a két gyermek produkcióját. Kumoshi pillanatok alatt szörnyű izzadságtengert kezdett árasztani, teste mégis mozdulatlan maradt arcán pedig rémület ült. Tekintete teljesen üres volt és semmit nem észlelt a körülötte zajló dolgokból. Számára egy pokoli folytatás játszódott le, melyben az öreg mester miután hozzá lépett a vállára tette két kezét, majd mosolygott és ismét Ikazuchihoz lépett majd egy mozdulattal leütötte és megkötözte a szeme láttára. Miután megkötözte az öreg kést vett elő és a felismerhetetlenségig kaszabolta vele Ikazuchit. Kumoshi kénytelen volt mindezt tétlenül végignézni, hisz akarata és próbálkozása ellenére teste mintha betonból lenne. Egy mozdulatlan sóbálványként állt és figyelte testvére szenvedését, hallgatta közvetlen közelről annak jajveszékelő ordítását. Majd mikor már a felismerhetetlenségig összekaszabolta a jounin a megkötözött apró testet, egyetlen mozdulattal elvágta a torkát. Kumoshi kénytelen volt első sorból végignézni fivére kegyetlen haláltusáját és hallgatni annak vérben gurgulázó fuldoklását. Miután A fiatal sírógörcsöt kapott, megnyikordult az ajtó és két maszkos fickó betuszkolt rajta egy megkötözött embert. Kumoshi egyből felismerte a csinos kis hölgyet A nővére volt az Akane. Az öreg a földre lökte Akanét és rettentő fájdalmas kínzásoknak vetette alá sorra egymásután, a fiatal fiú sorra nézhette végig testvérei majd apja és szerettei halálát.
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Akadémia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.