17. - kiképzőterep

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re:17.-kiképzőterep

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Vas. Jan. 08 2012, 07:07

A férfi elugrott a technika elől, egy pörgő mutatvány tett a levegőben, majd mindketten a földön landoltak. A férfi megdicsérte Kintát, majd közölte vele hogy ha lesből támad akkor a technika hatásosabb. Majd egy köszönéssel és egy pukkanással eltűnt.

Kinta az orrát fogta. A vérzés már elállt, de a törés miatt minden bizonnyal elég furcsán nézhetett ki. Hogyan fogja megmagyarázni ezt az anyjának? Az apja minden bizonnyal megérti, de ha az anyja meghallja hogy az ideiglenes kiképzője eltörte az orrát akkor kést ragad, megkeresi Daizot, és elvágja a torkát amiért fájdalmat okozott kicsi fiának. 'Hmm' gondolta Kinta miközben hazafelé vette az irányt 'Lesz miről mesélni.'

//Köszönöm hogy megtanította nekem a technikát Mr Daizo.//
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re:17.-kiképzőterep

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Vas. Ápr. 29 2012, 12:40

//Kabuto//

"Mentem!" mondta Kinta miközben kilépett az ajtón. Az égre nézett. Egy átlagos Kirigakurei reggel volt. A köd sűrű volt, a levegő sós, a nap pedig viharfelhők mögött bujkált.
'Esni fog.' gondolta Kinta miközben továbbra is az eget figyelte.

Mivel mindenki akivel edzhetett volna küldetésen volt, elindult a kiképzőterep felé. Már szeretett volna valami újat tanulni, de ez egyedül elég nehéz lett volna. Talán majd megkéri valamelyik chuunint vagy jounint akik ott szoktak gyakorolni, hogy tanítsanak neki valamit. Ha pedig mindenki nemet mondott, akkor nincs más választása, egyedül fog gyakorolni.
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Május 04 2012, 21:01

Éppen a kiképzőterep bejáratánál jársz, amikor egy magas, fekete hajú férfi ugrik eléd.
- Üdvözletem! Ha nem tévedek te vagy Hokoshita Kinta. A nevem Ichi, a Mizukage küldött, hogy tanítsak neked egy technikát, amíg nem tud küldetést adni neked. Mivel van jobb dolgom is, mint hogy egy kölyköt pátyolgassak, egy nagyon egyszerű Taijutsu mozdulatot fogok tanítani neked. A lényege, hogy felugrasz a levegőbe, majd páros lábbal megrúgod az ellenfeledet. Valahogy így! - mondja
Ekkor futásnak ered, majd felugrik a levegőbe és páros lábbal megrúg egy bábut. Egy embernek ez nagyjából mellmagasságban lenne.
- Nos, ennyi az egész. Most te jössz!

// Egy 15 soros postot kérek, amiben próbálkozol elsajátítani a technikát.//

Vissza az elejére Go down

Re:17.-kiképzőterep

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Vas. Május 06 2012, 01:18

Mikor Kinta odaért a kiképzőterepre, egy férfi ugrott elé, bemutatkozott, aztán pedig megmondta hogy miért küldték. Kintának még annyi ideje sem volt hogy bólintson, a férfi azonnal nekifutott egy bábúnak és demonstrálta a technikát amit tanítani akart.
"Most te jössz!"

Kinta nekifutott a bábúnak, ugrott, két lábbal megrúgta, majd a bal kezét használva tompította a földet érést. Valami nem stimmelt. Ugyan olyan sebességgel futott, ugyan olyan magasra ugrott mint a férfi. Ő viszont mellmagasságban rúgta meg a bábút, Kinta viszont csak hasmagasságban tudta eltalálni. Jobban szemügyre vette a férfit. Sokkal magasabb volt mint ő. Talán a méret különbség miatt nem tudta eltalálni a bábút ugyanott ahol a férfi? Vagy mert ő edzettebb volt mint Kinta?
'Számít egyáltalán, hogy hol találom el a bábút? A technika lényege nem a páros lábbal történő rúgás?' Kinta ebben nem volt biztos, de az ideiglenes kiképző így mutatta be a technikát, ezért talán neki is ugyanígy kellet volna. Vissza állt oda ahonnan az előbb nekifutott, majd ismét megrohamozta a bábút, de most sokkal gyorsabban mint az előbb. Ezúttal magasabbra ugrott, és sikerült mellmagasságban eltalálnia a bábút. De mivel magasabbra ugrott, egy kicsit keményebben landolt. Miután feltápászkodott, vissza állt a 'start vonalhoz' és újra a bábú felé rohant, ezúttal a bábú fejét célozva. Ez sokkal nehezebben ment mint amikor a bábú mellkasát célozta, valamint a rúgás is sokkal gyengébb volt mint azelőtt. 'Ha feljebb van a célpont, akkor magasabbra kell ugranom. Minél több erőt fektetek az ugrásba, annál gyengébb lesz a rúgás.' Hogy megbizonyosodjon, ismét végrehajtotta a technikát, ezúttal a has alatti részt megcélozva, és valóban, a rúgás valamivel erősebb volt. 'Hmmm... talán valamilyen erősítő gyakorlatot kellene végeznem, hogy a magasabb rúgások keményebbek legyenek." Mielőtt azonban elkezdi az erősítő gyakorlatokat, megkérdezi az ideiglenes kiképzőt, hogy van e a valami amit esetleg rosszul csinált volna. Persze csak akkor hogyha a férfi időközben nem lépett le.

//Elnézést kérek hogy ha valami logikátlan, vagy netán túlkomplikált. A technika nem igazán bonyolult, ezért valami problémát kellet teremtenem hogy a post elérje a 15 sort.//
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Hétf. Május 07 2012, 20:12

A férfi leguggolt és úgy figyelte a próbálkozásaidat. Nem szól semmit, de jóformán még nem is pislog. Csak vár, egészen addig, amíg tökéletesen be nem mutattad a technikát. Ekkor ugyanis feláll és odasétál hozzád.
- Ügyes. Ha gondolod, akkor gyakorold tovább a gyakorlatot, tökéletesítsd a mozdulatot. Hidd el, ha egy ütközetben jól eltalálod az ellenfeled, akkor hamar elintézheted. Én viszont most megyek a dolgomra. Megtettem amit a Mizukage kért.
Ekkor a férfi megalkot néhány kézpecsétet, majd egy pukkanás kíséretében eltűnik.

//Mivel ez egy nagyon egyszerű technika, nem kérek több próbálkozást. Esetleg még gyakorolhatod, ha szeretnéd. A technika viszont már el van sajátítva, így felírhatod az adatlapodra!//

Vissza az elejére Go down

Re:17.-kiképzőterep

Témanyitás  Hokoshita Kinta on Szer. Május 09 2012, 18:23

Kinta örült hogy a férfi megvolt elégedve, de megvolt lepődve hogy ez a technika ilyen egyszerű volt. 'Egyszerű és hatásos.' mondjuk a hatásos részben nem lehetett biztos, elvégre élesben még nem próbálta a technikát, de ha a férfi azt mondta akkor talán csak volt benne valami igazság. 'Egyszerű és hatásos. Ha minden taijutsu technika ilyen, akkor lehet hogy erre kéne specializálódnom.' Miután a férfi eltűnt Kinta még néhányszor megismételte a technikát, majd felállt a kiképzőterep szélére, hogy elvégezzen néhány erősítő gyakorlatot. De alig, hogy belekezdett, az égből vízcseppek kezdtek el potyogni, és néhány perccel később már zuhogott. Így hát nem volt más választása, Kinta félbeszakította az edzést és elindult hazafelé.

//Köszönöm a játékot!//
avatar
Hokoshita Kinta
Játékos

Tartózkodási hely : Having tea with the Queen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 126

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Pént. Jún. 01 2012, 18:46

/ Kígyóbűvölő /

Végre egy kis szabadnap. Shun két hét után sikeresen lemászott a hegyről, hogy ismét kiélvezhesse a nyugalmas, szürke hétköznapokat. Hiába szerette az akciót, a sátrazás egy időre elvette a kedvét mindentől. Hisz ki akar egy öreg trottyal edzeni, aki ráadásul hagyja, hogy órákig egy helyben szobrozzon. Na nem, ez már neki sok volt. Így ma ezen a szép, kissé ködös napon korán kelt és meglépett a házból mielőtt szeretett rokonának valami megint eszébe jutna. Úgy tervezte, lecsapolja túláradó energiáját, utána reggelizik és a nap további részére nyoma vész. Magára kapta ruháit, felaggatta a már szinte hozzánőtt súlyokat, magához vette szerény felszerelését és már ki is ugrott szobája ablakán. Mert hát minek használjon egy ninja ajtót, ha van ablak is. Így hát vidáman fütyörészve - még akkor is, ha nem tud - vette célba a kiképzőterepeket. Választása a mai napon a tizenhetes számúra esett hisz volt ott minden. Víz, föld, na meg fa, egyszóval változatos terep. Célját elérve nagyot szippantott a kora reggeli levegőből és széles mosollyal nyugtázta az egész terep csak az övé. Ideje volt hát belefogni az eltervezett programba. Némi nyújtózkodást és ugrálást követően hátranyúlt övtáskájába, hogy mint egy bűvész - akinek üres a keze- egyik pillanatról a másikra egy tárgyat varázsoljon elő. És így is lett. Mikor kézfeje ismét láthatóvá vált egy kunait markolászott. Amit pedig ezek után tett a miatt jogosan nézhették sült bolondnak. Ugyanis a késsel a kezében ide-oda ugrálva kezdte vagdosni a levegőt. És hogy miért? Mert ehhez volt kedve.
avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Jún. 03 2012, 14:44

Nem vagy egyedül a kiképzőterepen, ezt te is tudod. A többiek kissé furcsálva nézik, hogy a levegőt csapkodod, de különösebben nem érdekli őket, a maguk dolgával foglalkoznak. A saját tempódban végzed az edzésedet, egészen addig, amíg hirtelen szellő nem kerekedik körülötted. A következő pillanatban pedig egy fémes csengés jelzi, hogy elvesztetted a fegyveredet.
- Hai! Lenne kedved edzeni egy kicsit? - kérdezi tőled egy nő. - Utána tanítok neked egy technikát cserébe! Na, mit szólsz?

//A kunoichi: http://www.zerochan.net/69687 //

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Vas. Jún. 03 2012, 17:37

Az emberek furcsán tekinthettek a fiatal srácra, ám ha ő edzett vagy éppen bármi mást csinált, akkor számára mindenki megszűnt létezni. Bárhogy is ő rendületlenül folytatta vívó tudományának kiteljesítését. Egy szúrás itt, egy vágás ott, egy kis hárítás aztán elugrás. Na de akadt itt hely, vetődésnek, dobásnak és a fegyver után való szaladásnak. Így teltek a percek egészen addig a pillanatig amíg egy kis szellő be nem zavart. Természetesen ez a természeti jelenség kevés ahhoz, hogy bárkit megzavarjon, ám mi van akkor, ha cseppet sem természetes dologról van szó. Ezúttal ugyanis a levegő Shun körül kezdett fodrozódni, aki rögtön védelmi pozíciót vett fel. Baljában kését markolászta, míg jobbjának tenyerével kitámasztotta a kis kört annak végén. Hát igen egyike volt azon keveseknek kiknek a baljukban volt több potenciál. Bárhogy is, ez most nem számított. Egy villám gyors a fiú számára láthatatlan mozdulat sikeresen kiverte a kunait a kezéből, amit hite szerint annyira biztosan tartott. Szíve szerint hitetlenkedve nézett volna fegyvere után, ám a józanész azt diktálta ilyenkor, hogy a támadóját figyelje. Ugyan is a légmozgás már rég eltűnt és helyén pedig, egy kimonós nő álldogált hősünkkel szemezve. Tette és belépője egyszerű de nagyszerű volt. Pusztán egy kis edzésre vágyott plusz cserébe tanít egy technikát, ami nem hangzik rosszul, bármilyen is legyen az. Széles, bamba mosoly terült szét az arcán, míg orrából egyszer csak vízesés módjára kezdett folyni a vér. A következő pillanatban, pedig arra volt ideje, hogy hüvelykujjával okét mutasson majd dobott egy hátast.
avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Pént. Jún. 08 2012, 21:29

A nő kíváncsian várja a válaszodat. A reakciódra felhúzza a szemöldökét, majd amikor elterülsz, a homlokához kap.
- Te jó ég... ki fogtam a lehető legidiótább embert a grundon. - sóhajtja, majd megpördíti a fegyverét.
- Nah, akkor állj fel és készülj a harcra, nincs sok időm, ha még tanulni is akarsz! - parancsol rád.
A kunoichi igen idegesnek tűnik, jobb lesz ha összeszeded magad, mert még a végén jól helyben hagy.

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Pént. Jún. 08 2012, 22:32

~ Auch! Sose értettem ezt a rossz szokásomat. Azt hiszem, ideje volna megkeresni egy dokit, de előbb... ~ véráztatta arcát egyenesen a zuhatag kiváltójára emelte, aki mondhatni enyhén szólva türelmetlen volt.
- Csak nyugalom Onee-san, rengeteg időnk van. Ollé hopp! - egy kis lendület, némi nyújtózkodás és már talpon is volt. - Ne már... ez volt a kedvenc pulóverem. Na mindegy. Mielőtt azonban kezdünk... - Shun lehajolt a tőle megszabadított kunaiért majd visszatette az övtáskájába - Nem olcsó dolog ez, így nem szívesen hagyom szanaszét a fegyvereim.
Ideje volt hát megkezdeni az akciót. Balja gyorsabb volt, mint az agya és a keze már az övtáskája alatt járt, hogy ujjai ráfonódjanak a ninjato markolatára. A penge könnyen s zajtalanul bukkant elő hüvelyéből készen némi testmozgásra. A fiú hátra ugrott vagy három métert, hogy lehetőleg a nő fegyverének hatókörén kívülre kerüljön.
- Hát akkor mire várunk? - kérdezte széles vigyorral és intett kihívójának övé az elsőbbség.
Egyszerű, de nagyszerű védekező pozíciót vett fel, ahonnan majd kényelmesen visszavághat, ha a sors úgy hozza.

avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Jún. 11 2012, 08:45

//Kabutonak Gen jutsu kai//

A mesterem miután hosszasan ecsetelte a genjutsuk hatásait és a megállításának módját. Tehát a genjutsuval befolyásolhatjuk, amit az ellenfelünk érzékel, tehát megzavarhatjuk a hallást, a látást, a tapintást és az egyensúlyt, vagyis mindent, amit az agy irányít. Aztán arról beszélt, hogy ez nem fizika dolog, nem olyan, hogy valami bemászik a fejbe és belülről csócsál. Ez egy mentális támadás. ~És mi újság a szőke libákkal, akiknek esze sincs? ~ Mondott dolgokat arról is, hogy elég nehéz felismerni, sőt kívülről se nagyon látszik, mert nincs fizikai hatása. Aztán mondott egy példát, amiben azt taglalta, hogy a genjutsu akár agyhalált is okozhat, ami ha jól tudom még visszaállítható. ~Tehát, ha az agyam nem hinné el, hogy az a valóság, amit látok, akkor megszűnne a technika.~ Végül a menekülési útvonalakra tért rá. Ki lehet jönni fájdalom okozással. ~Ez lehet saját magamnak okozott fájdalom is? ~ Ha a fájdalom nem segít, akkor jön a genjutsu kai, ami megszakítja a chakrafolyamot. Miután elmondta az elméletet, elindult az épület mögötti kiképzőterepre.
- Most pedig jöjjön a gyakorlat. Rád bocsátok egy egyszerű Genjutsu-t, amiből ki kell szabadulnod. Annyi az egész lényege, hogy kis időre megszakítod a chakrád áramlását és kész. Most pedig figyelj! - mondta a sensei, aztán elmutogatott pár kézpecsétet és hirtelen minden megváltozott.
Hirtelen öcsém születése pillanatába találtam magam, utolsó emlékem anyáról. Ő is sokat szenvedett a szülés fájdalmától, a kistesóm pedig a megszületéstől, de a legrosszabb a halála volt. Aztán hirtelen a következő jelenet következett, amikor a testvéremet gyilkolták le. A küldetésről nem nagyon tudok részleteket, viszont a halálának körülményeiről annál többet. Testvérem a klánhoz méltóan harcolt, de egy beteg állat támadta meg őket, aki csak azért ölt, hogy láthassa a vért, ahogy elhagyja az ember szervezetét. A nálam fiatalabb gyerekeket is hidegvérrel gyilkolta meg.
- Tesó ne!- kiáltottam, bár hiába.
Aztán jött a következő jelenet, szökésünk Konohából. Minden rendben is ment, egészen addig, amíg Konoha elit egysége meg nem támadt minket. Azon az este csak fültanúja voltam a harcnak, most végig kellett néznem, ahogy a nagybátyám kivételes erőbedobással, bár esélytelenül harcol a két anbuval. Hol a nagybátyám, hol a két levél shinobi került előnybe, bár tudtam, hogy ki fog nyerni. Igaz, hogy nagybátyám keményen harcolt és az egyiket meg is tudta ölni, de ez a másikat csak feldühítette és még keményebben harcolt és végül sikerült semlegesítenie a nagybátyám, de arra már nem volt ereje, hogy utánunk induljon. Nem mintha esélye lenne utolérni minket, mert már itt a rádió hatókörén voltunk.
- Mért kell ezt most is végig néznem. Nem akarom, nem akarom! Egyszer megbosszulóm a Levél falut!
A következő kép én voltam, ahogy a két hallgatag Kirigakureivel közeledek az ország határa felé. Észrevettem, hogy a konohai fejpánt itt már át van húzva, pedig tisztán emlékszem, hogy azt csak a faluba megérkezve tettem meg, erről eszembe jutott, hogy ez csak illúzió. ~Mit is mondott a sensei? Szakítsam meg a chakra áramot? ~
- Kai! - Elmutogattam a tigris pecsétet, amivel sikerült a manőver, a mesterem felé fordulok a monológja közben felmerülő kérdéseimmel.
- Olyanon is működik, akinek nincs esze? Például egy buta libán is? El tudom hitetni magammal, hogy ez nem a valóság? Ha nincs társam, saját magamnak is okozhatok fájdalmat, már ha tudok. Feltételezve, hogy nem olyan technikát vetnek be ellenem, ami ezt akadályozza.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Jún. 13 2012, 09:19

[Tenshi]

A Sensei végig szemmel tart, majd hirtelen megszünteti a Genjutsu-t.
- Most pihenj le egy kicsit és ha majd készen állsz a következő próbára, akkor szólj. Akkor jön a következő Genjutsu, amiből ki kell szabadulnod!
Amint készen állsz és ezt jelzed a Senseinek, újra megalkotja a kézpecséteket és aktivál egy technikát. Pár pillanat múlva pedig sűrű köd vesz téged körbe.

//30 sort kérek a próbálkozásról, de ezúttal több szóljon a Genjutsu:Kai-ról! Ráadásul az előző körben is Ködöt küldött rád a Sensei, nem értem, hogy jött ide egy teljesen más emlékkép.//

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Jún. 13 2012, 09:55

[Fudou Shun]

A kunoichi ravaszul elvigyorodik, majd megpörgeti a fegyverét, mire annak pengéjét elektromosság veszi körbe. Ezután megindul feléd. Nagyon gyors, egy pillanat alatt a közeledben van és több szúrást indít el, amelyek a testedet célozzák. A fegyvert körülvevő elektromosság folyamatosan zizegő hangot ad. A legkisebb találat is végzetes lehet számodra, tehát óvatosnak kell lenned.
A feléd száguldó döfések azonban nem túl gyorsak, tehát könnyedén elhajolhatsz előlük, esetleg félre is ütheted a kardoddal.

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Jún. 13 2012, 14:52

//Kabuto//

Elég sokáig szenvedtem a genjutsuban, majd mikor nem sikerült kibontakozni belőle és még feloldani se, sensei megszüntette a technikát. Én hányingertől küszködve egy bokorig botorkáltam, ahol kihánytam az utolsó étkezés maradékát. Mikor befejeztem visszamentem az épületbe, hogy kimossam a számat és lemossan az arcomról az izzadságot.
- Sensei valamit kipróbálhatokmielőtt újra kezdenénk?
Ha igent mond, akkor keresek egy tavat a közelben, levettem minden felesleges ruhát, csak a bugyim és a melltartóm maradt rajtam, és felsétáltam a vízre, hogy megpróbálhassam a folyam leállítását, úgy hogy ne legyen tétje a dolognak. Addig sétáltam míg elég mélyre nem jutottam. Akkor tigris pecsétet mutattam, majd megpróbáltam leállítani a chakrám áramlását. Ez elsőre nem sikerült, másodjára már éreztem valamit, de csak harmadjára jött a várt eredmény. Igaz fel voltam készülve, hogy mi következik, de mégis egy pillanatra meglepett a víz érintése és a vízes fehérnemű rajtam. Majdnem kicsúszott a számon, hogy benedvesedtem, de aztán visszafogtam magam, még a senseinek valami perverz gondolata támad. Miután megszáradtam még egy kicsit pihentem, majd jeleztem, hogy kész vagyok a következő próbára. Miután a sensei elmutogatta a kézjeleket köd kezdett leszállni. Nem nagyon ilyedtem, mint a múltkor, ugyanis most nem láttam semmit, egyedül a köd volt, amit már megszoktam a kirigakure no jutsu miatt. Körbe sétáltam, de mindenhol ugyanez a látvány fogadott, még a senseit se láttam. Nem tudom mért, de gondolkodás nélkül fogadtam el ezt a helyet. De egy idő után már kezdtem unalmasnak vélni.
- Kai! - Mutattam a tigris kézpecsétet és vártam a vízbe esést, de nem történt semmi. Ekkor gondolkodni kezdtem. Jó ideig nem jutott eszembe semmi, de aztán mégis. A teljes testemben szétáramoltattam a chakrám, majd hirtelen felkiáltottam.
- Kai! - Ismét a tigris kézpecsétet formáztam, de megint semmi.
Újra elosztottam a chakrát a testembe, majd ismét megpróbáltam.
Kai! - Tigris pecsétet mutattam és most végre sikerült kikerülnöm a genjutsuból. Nagyon büszke voltam magamra, de ezt nem nagyon tudtam kifejezni, mert a következő pillanatban, elfelejtettem újra indítani a chakrám, elájultam, de ahogy eldőltem az újra indult, így visszatértem. Gyors arcmosás után jelentettem a senseinek.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Csüt. Jún. 14 2012, 13:38

Hiába az önbizalom, a figyelem és a felkészültség, ha valaki egy elektromossággal felturbózott naginatával akar áramvezetőset játszani. Shunnak nem volt nehéz rájönnie mit lát hisz mind a hang és fényeffekt elárulta önmagát. A legjobbnak azt érezte, ha tisztes távolságot tart a nőtől, aki már egyszer vérét vette, és most rántva akarja nyárson. Egyetlen szerencséje az volt, hogy ellenfele nem kifejezetten képes gyors csapásokra ám a naginata hossza még így is előnyt jelenthetett. A fiú gyors hátrálásba kezdett és ezzel egyidőben lecsatolta övéről kardjának tokját. A penge visszacsusszant a helyére, míg a srác a csapásokat kerülgette. Egyetlen oka az volt, hogy megfosztotta fegyverét az élétől, hogy nehogy egy véletlen összecsapás során a kard pengéjét felhasználva egy kisebb elektromos kisülés bénítsa meg a genint. Most, hogy némiképp felvérteződött az esetleges sokkterápia ellen a megfelelő pillanatot kivárva igyekezett a beburkolt penge lapjával arrébb ütni a jókora és folyton rezgő, na meg villogó nagi-chant, hogy onnan kitörve to-chan markolata egy gyors fordulat következtében a kihívó fél gyomrával találkozzon.
avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Jún. 17 2012, 22:33

/Tenshi/

A Sensei megengedi, hogy próbálkozz. Így hát érdeklődve figyeli a vetkőzésed, majd kéjesen vigyorog. Azonban nem szól semmit, így nyugodtan csinálhatod, amit szeretnél. Amikor sikeresen feloldod a genjutsu-t, egy taps vár téged, a Sensei volt az.
- Gratulálok, sikeresen kiszabadultál a Genjutsu alól! - mondja. - Én már nem is tartalak fel tovább, a viszont látásra!
Ezután a chuunin eltűnik.

//Felírhatod magadnak a Genjutsu: Kai-t!//

/Shun/

Alaposan odafigyelsz az ellenfeledre és hajolsz el a feléd száguldó szúrásoktól. Majd amikor elérkezik a megfelelő idő, félre ütöd a naginatát és készülsz az ütésre. Azonban ekkor a nő átugrik feletted. Egyszerűen csak egy szaltót hajt végre, amivel immár mögéd kerül. Ezután egy félkör ívet ír le a fegyverével, azonban a csapása nem elég gyors, így van esélyed, hogy elkerüld, esetleg még vissza is támadhatsz!

//Bocsi hogy gyenge lett, a következő már jobb lesz, lassan pedig kezdjük a tanulást.//

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Kedd Jún. 19 2012, 17:02

Shun csak ámul és bámul a sok csapástól. Nem tudja eldönteni, hogy őrült az edző partnere vagy totálisan képzetlenül hadonászik össze vissza. Idáig egyetlen egy csapás se talált be és ez vagy saját képzettségének köszönhető, esetleg szimplán egy gyermek is képes volna erre. Aztán eljött a tökéletes alkalom a védelem áttörésére. A fiú könnyedén félreütött kardjával a nő lándzsáját majd mikor már éppen forgatta a kardot az utóbb említett személy könnyedén átugrott a genin feje fölött. Ezen már nem volt mit ámulni hisz minden shinobi képes rá. Shun már ott tartott, hogy elkezdi fogdosni a saját fejét de mivel éppen el volt foglalva ezt nem tehette meg.
~ Komolyan ezt nevezi ő edzésnek? Most vagy szórakozik velem vagy, tényleg ilyen silányan tudja csak forgatni a fegyverét. ~
Úgy tűnt megint az utóbbi dolog volt érvényesülőben ugyan is mikor szembe fordult ellenfelével az megint egy könnyen hárítható kis félkörívet írt le fegyverével. Itt már elég volt a folytonos kerülgetésből és hárításból. Szépen ugrott egyet hátrafelé még szabadon lévő jobbja eltűnt a háta mögött övtáskájában, amelyből két megkaparintott kunait dobott leendő tanára felé.
Mikor a nő hárított csak azután teszi fel a következő kérdést. (Mert feltehetőleg csak tesz valamit a támadás ellen.)
- Nem térhetnénk át az izgalmasabb részekhez? - kérdezte bár ehhez nagy reményeket nem fűzött.

avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Jún. 21 2012, 18:15

A kunoichi könnyedén megfogja a kunaikat, majd rád mosolyog miután feltetted a kérdésedet.
- Ma vettem ezt a fegyvert, de még nem igazán tudom használni. Új még nekem. Viszont majd valamikor tökéletesre fejlesztem vele a tudásomat, akkor pedig véged! - mondja vidáman.
- Milyen komoly dolgot szeretnél? Tanulni, vagy még harcolni akarsz? Felőlem folytathatjuk is, de akkor már fegyver nélkül megyek rád!

//Válassz mit szeretnél. A harc már nem fog sokáig tartani, ha azt választod, akkor nyugodtan támadj. Ha tanulni, akkor pedig mondd meg neki hogy a Mizuame Nabare-t akarod, vagy egyszerűen csak bízd az NJK-ra a tanulást Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Csüt. Jún. 21 2012, 19:41

A küzdő felek megálltak egy kis lazításra, amelynek két jó oldala is volt. Először is fújhatott az, aki kifáradt - naná, hogy levegőt - illetve Shun megtudta miért nem volt nehéz dolga ellenfelével. Leszámítva az elektromosságot. A hölgyemény kora reggel képes volt elszambázni a fegyverboltba, hogy bővítse arzenálját. Ez már csak onnan is látszott - akár így volt akár nem -, hogy csak egy fanatikus fegyvergyűjtő vagy éppen használó lenne képes erre. Végül a fiú két gondolat között rátért a tárgyra, ha már egyszer feltették neki a nagy kérdést. De nem azt a kérdést.
- Nincs nagy ismeretem, de olvastam egy technikáról, ami pont tökéletes egy olyan ugráló idi... méltó ellenfél ellen, mint te. Vagy éppen több ellen hisz a helyzettől függ. Ha jól emlékszek a technika neve Mizuame Nabara. Viszont mivel víz elemű technika, nem tudom mennyire tudsz nekem segítséget nyújtani, főként ha az újraélesztő vagy éppen első alkalmas kiiktató fegyveredre gondolok.
~ Na, tőle se várok sokat, bár sose lehet tudni. Reméljük a legjobbakat, aztán meglátom, maximum elszaladok mielőtt megráz, de nem a két kezével. ~
Nem hiába a bizalmatlanság elvégre nem minden reggel akarják megsütni plusz sikertelenül eltalálni szerény személyét. Mert ha őt el akarják találni, akkor el is szokták találni, ám a tapasztalat jelen esetben nem ezt mutatja.

avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Jún. 28 2012, 21:38

A nő a földbe szúrja a fegyverét, majd elvigyorodik. Nagyon gyorsan megalkotja az Ökör és a Tigris kézpecsétet, majd mély levegőt vesz. Ezután egy ragadós masszát lehel ki a száján, ami beborítja melletted a talajt.
- Erre gondoltál? - vonja fel a szemöldökét. - Még szép, hogy megy. A villám csak a másodlagos elemem, az elsődleges a víz. Mivel csak gyakoroltunk, nem akartam komolyabb képességeket is bevetni, még megsérültél volna. - vigyorodik el.
- Nos, ha el akarod sajátítani ezt a technikát, akkor ülj le! Csukd be a szemed és kezdj el koncentrálni. Lassan, egyenletesen vedd a levegőt, közben koncentráld a chakrádat a gyomrodba, majd lassan indítsd el a szád felé. Közben próbáld átalakítani a chakrádat ragadós anyaggá. Ennyit árulok csak el, a többire neked kell rájönnöd! - mondja, majd leül az egyik közeli fa tövébe.

//30 sort kérek a technika elsajátításáról. Ha egész jó, akkor megkapod a technikát Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Pént. Jún. 29 2012, 08:48

~ Igen, igen, tudom, persze, hogy meg tudnál verni. Nagyjából, mint elvenni a gyerektől a cukrot, de azért több lendület nem ártott volna. ~ - gondolta gúnyosan, és bár a sértés főként magának szólt, igyekszik lelki kifacsart arcát nem kivetíteni a való világra.
- Szóval képzeljem el a hatást. Azt hiszem ez menni fog. A kézpecséteket megjegyeztem hisz szerencsére nem bonyolultak. Útvonal rendben hát akkor Nee-san figyelj és tanulj! Remélhetőleg holnapra megleszek. De előtte veszek egy kis anyag mintát.
Gyakorlatilag nem nagyon kellett fölösleges lépéseket tennie hisz a nemrég nem éppen gusztusos módon napvilágra került anyag ott hevert tőle, nos nem olyan messze. Leguggolt a végeredmény mellett majd mutatóujjával belenyúlt. Tipikus próbálgatás következett, amikor az ember egy új zselészerű anyag állagát pusztán a hüvelyk és mutatóujjával méri fel.
Persze naná, hogy összeragadtak az ujjai. Némi szenvedés, agyalás és a nadrágjának kiszakítása után végül megszabadult tőle. Ha másra nem is volt jó ez a tapasztalat hát arra biztos, hogy takonyszerű anyagba nem nyúlkálunk.
Eljött hát a tanulás ideje. Kissé szakadt hősünk, aki úgy nézett ki, mint aki megmurderelt valakit vagy éppen fordítva – tekintettel léve véres és szakadt ruházatára – lehuppant a földre, szemhéjai lecsukódtak, mint két redőny és mélységesen mély koncentrálásba kezdett. Fizikailag nem fáradt el és szellemileg toppon volt így hát elmondhatjuk volt miből chakrát generálnia. Az utasítás úgy szólt induljon el a gyomrából majd onnan felfelé, és végül jöhet ki a végtermék. A felfelé vezető irány márpedig azért volt olyannyira fontos, mert nem hátul jött ki az eredmény. Elméje nyugodt volt, senki se zavarta meg most még legalábbis. A nyugodt relaxációs légzés technika meg a hab volt a tortán hisz ezzel vagy sikerül összehoznia valamit vagy bealszik. És akkor jöhet a start. Elméje minden idegszála megfeszült és mint az elektromosság tudata úgy száguldott keresztül chakrahálózatán egészen oda ahol az étel egy időre megpihen. Persze nem odabent állt meg – mármint Shun – hisz a jó öreg mindenre jó láthatatlan szálak nem a szervében, hanem a körül tekergőztek. Mondhatni minden a helyére került. Meg kellett mozgatni ezt a láthatatlan erőt, ami nem volt nehéz ám még át is kellett formázni, ami más tészta volt. A chakra szépen lassan elkezdett felfelé kúszni eközben a fiú arra gondolt, hogy ez a rejtélyes erő mely mindenkiben megvan, folyamatosan átalakul, ragad, mint a ragasztó vagy éppen, mint a takony és egy köpéssel kiszabadul belőle anélkül, hogy összeragasztaná az állkapcsát. Az egész művelet könnyen és zökkenőmentesen haladt leszámítva azt, hogy Shun nem érezte, hogy ragadóssá válna saját chakrája. Végül az egész eljutott a szája közelébe, amikor is a kézpecsétek megformálásával adott egy utolsó löketet a kivitelezésnek és persze áthelyezte a valóságba ezzel képzeletét és akkor a rágószervéhez érve hatalmasat köpött. Szemei ugyan ebben az időben felpattantak és figyelte miként száll a nyála a levegőben. Az látszott, hogy nem ilyennek kéne lennie, na de lehet, hogy ragad, mint a meszes, ami nem meszes csak ragasztó és akkor alap vagy inkább szánalmas szinten, de sikerült elsajátítania a technikát. Kissé izgatottan vetődött teremtménye után ám sajnos nem találta meg ezt. Feltételezhető volt tehát, hogy a kísérlet kudarcba fulladt. Nem lett volna sok értelme a kiömlött vagy éppen kiköpött csula miatt sírni így hát pityergés helyett újra a próbálgatások mezejére lépett. Hisz ez az első lépés, amivel elérhetünk a célba. Percek teltek el, sőt talán egy akár két óra is de az eredmény folyamatosan ugyan az volt, míg a nyál egyre kevesebb. Teljesen kiszáradva baktatott a közeli vízlelőhelyhez, ahol némi ivászat és mosakodás után némileg meggyötörve saját sikertelenségének tudatában bámulta tükörképét.
Nem értette, hogyan tudná ragadóssá tenni a chakráját, azt a dolgot, amit képtelen megfogni. És akkor bevillant neki. De olyan reflektoros erősséggel, ami miatt kénytelen volt arcon vágni magát, hogy kissé csillapodjanak a látószerveit ért károsodások.
~ Hát persze, olyan nyilvánvaló volt. Ködöt se pusztán a chakrámból hozok létre, hisz kell hozzá egy közvetítő közeg. Ami ugye bár a víz tekintve a technika mivoltára is. Na már most ezt a számban kell létrehozni. Egész végig köpködtem így feltételezem, a nyálam állagát kell megváltoztatnom, na meg persze megnövelnem annak mennyiségét. A chakra segít ebben, és ha jó erősen képzelgek, na meg koncentrálok, sikerülhet. Persze nagy csodára nem számítok, de ha már egy tenyérnyit meg tudnék alkotni, az is valami lenne. Akkor essünk is neki. ~
Visszament oktatójához majd sűrű bocsánatkérések közepette tekintve hosszas távollétét ismét lehuppant a földre és belefogott az eddig már oly sokszor átvett folyamat lépéseibe.
Menet közben a ragadósság mellett egy szelet süti is a fejében tekergett pusztán azzal a céllal, hogy legyen elég nyála a folyamathoz, amire persze csak az elején volt szükség, hisz ahogy a chakra a szájába ért megsokszorozta a víz mennyiségét, csak ezúttal nem kellett darabokra cincálnia a molekulákat. Na igen ám, viszont ha itt alakítja ragadóssá, akkor fájdalmas műtét árán fogják csak felnyitni ismét a száját. Szerencséjére nem kellett arra várnia sokat a nagy ötletre. Megint egy pofon egyszerű megoldásról volt szó. Nem a szájában alakítja át, vagyis ott de csak részben. Ugyan is igyekezett úgy babrálni a saját száját nedvesítő lével, hogy mikor az már kifelé száguld a szájából kijutva a szabad levegőre, na majd akkor változtat állagán, így mindenki jól jár elkerülve a komolyabb munkahelyi baleseteket és pereléseket. Persze utólag nem tud változtatni rajta, így míg ő jóízűen köpő verseny játszik a rágószervén belül sokszorosítja a szükséges anyagot, míg annak kifelé vezető tenketsujaival a barlang elhagyása pillanatában megadja a szükséges parancsot és kész is a ragadós massza. Sajnos, ezen szépen végigvezetett folyamat eltűnt a sütik birodalmában. Így hát újra kellett kezdeni. Mivel nem állt szándékban magát a földhöz ragasztani egy ne adj isten siker esetén felállt, és úgy hajtotta végre a feladatot. Neki is látott a kézpecséteknek minek hatására chakrája akár csak gondolatai sebesen száguldani kezdtek. Elstartoltak a gyomortól, felszáguldtak a nyelőcső mentén, elértek a szájba, ott eme felső energia hatására megnőtt a vízmennyiség majd jött a távozás, ahol az ajtón állók vagy épp előtt állók már nyitották is a kijáratot ráaggatva a kabátot az elázott vendégre, hogy az végül úgy érezze magát, mint aki egy halom trutyiba került. Gusztustalan érzés volt de legalább épp, hogy súrolta az ajkait. Az anyag leírt egy ívet a levegőben majd a földön landolt nagyjából egy lépésre a genintől. Mivel ő maga nem igazán volt hajlandó hozzá nyúlni alkotásához a bíráskodást az őt tanító kunoichire bízta.

avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Kedd Júl. 10 2012, 20:53

A kunoichi unottan figyeli a próbálkozásodat. Úgy tűnik nem igazán izgatja a dolog, de azért nem hagy cserben téged. Amikor már végre sikerült megalkotnod a technikát feláll a helyéről és teljesen nyugodtan belesétál a ragadós anyagba. Persze pár lépésnél nem jut tovább és beleragad.
- Nos, ezt jól összehoztad, gratulálok! - mondja.
Ekkor megalkot néhány kézpecsétet, majd vizet lehel ki, amivel elmossa a ragacsot. Viszont a térdig vizes lesz.
- Ó jaj nekem, kicsit össze vizeztem magam. Megyek átöltözni. Minden jót! - mosolyodik el, majd egy rövid integetés után elhagyja a környéket.

//Felírhatod az adatlapodra a technikát, ráadásul kaptál +5 chakrát is jutalomként. Nagyon jól írsz Smile //

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Fudou Shun on Szer. Júl. 11 2012, 08:22

A nő gondtalanul gázol keresztül a fura anyagon - ami bár csak két lépést jelent - majd egyszer csak megtorpan. Shun na meg persze az ő kis tanára biztatva tekintenek az eredményre. Persze lehet mégse sikerült és csak szórakoznak vele ám egy gratuláció mely mentes minden iróniától nem hazudik. A fiú elégedett vigyorral az arcán karba tett kézzel tekint a kunoichire aki egy könnyed vízsugárral már el is most újdonsült technikájának eredményét. Hirtelen nem tudja mit gondoljon a genin. Most ez jót jelent és alapjába véve ilyen könnyen meg lehet ettől szabadulni vagy szimplán silány minőségű árut köpködött. Bárhogy is, ez csak gyakorlás kérdése amit ő is nagyon jól tud. Eközben persze edzőpartnere kinek vagy elfelejtette a nevét vagy nem is mondta egy kis vízre hivatkozva elviharzott mondván át kell öltöznie. Ám minden furcsaságban van valami jó. Itt például levonhatja azt a tapasztalatot, hogy a nők őrültek. De lehet, hogy nem. Mindenesetre ideje tovább állni. Elvégre hosszú még a nap.
avatar
Fudou Shun
Játékos

Tartózkodási hely : A fejedben...


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Szer. Szept. 05 2012, 21:40

//Hyuuga Neji//

Egy hosszú, sötét hajjal megáldott jounin sétált a kiképzőterepek felé, kezében egy papírlapot szorongatva. A papíron fekete, kézzel írt betűket lehetett észrevenni, melyek összeálltak szavakká, mondatokká, és végül egy szöveggé, ami arra utasította Fenget, hogy erre vegye az irányt. Mint jó katona, betartja a parancsokat, mely feljebbvalóitól érkezik, így ellenkezés nélkül hajtott fejet a kérésnek, hogy edzésre menjen. Nem tudta, ki lesz a senseie, de, hogy már nagyon rég volt neki, abban biztos volt. Amióta kinevezték jouninná soha nem tanult más Kirigakurei jouninoktól, úgy érezte, végre egy szintre került velük, így a "megbízás" kissé szívenszúrta, de ez nem hátráltatta az elvégzésében. A kiképzőterep, ahol kijelölték az edzés helyszínét, emlékeket idézett fel a shinobiban. A tó a közepén, ahol megtanulta majdnem az összes Suiton stílusú ninjutsuját, és a part, ahol a második elemét csiszolta mesteri szintre. Itt edzett geninként, chuuninként, és most már jouninként is. De az emlékeiből a szél közbeszólt, ugyanis haját az orra elé fújta, amitől egy pillanatig nem kapott levegőt. Miután kizökkent az emlékekből, észrevette, hogy a hely semmit sem változott az évek óta, és ő megállt ott, ahol legutóbb kezdte az edzését, a tó mellett. ~Remélem nem tart sokáig ez, hogy végre visszatérhessek a falum fontos ügyeit intézni.~ A víz mellett állva várta a senseit, akit kirendeltek mellé.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.