17. - kiképzőterep

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Szer. Szept. 05 2012, 22:13

//Tokuno Feng//

Az idő kellemes volt, bár a nyár már az utolsókat rúgta, erről tanúskodik a néha felerősödő szél is, mely mértékét az arcodba omló hajzuhatag mutatja. Vegyes érzelmekkel állsz a kiképzőterep közelében, ha valaki elmenne ott, valószínű arra gondol, hogy te fogsz valakit tanítani, de most nem erről van szó, egy olyan technikát akarsz elsajátítani, melyre egy hozzáértő kollégát fognak kirendelni. Úgy tűnik nincs legfelső rang, mindig tanul az ember, folyamatosan bővíti tudását, és mint azt mondják, az ember pont olyantól tanulhat valamit, akitől soha nem gondolná.
Amint a régi múlt történésein merengsz a mögötted lévő erdős rengeteg felől zajra leszel figyelmes, majd a megszokás hatalma a bizalmatlanság reakciójával felel az idegen közeledésére, hirtelen fordulsz meg tengelyed mögül, és meglátod a hozzád hasonlóan Kirigakurei shinobit, kinek mellénye tisztán mutatja rangjának nagyságát.
- Üdvözöllek. Ha nem tévedek, Tokuno Fenghez van szerencsém. - Mosolygott kedvesen a nálad azért idősebb férfi, majd kezét nyújtotta feléd, ezzel tiszteletét jelképezve.
- Ghierza Nimei vagyok, engem bíztak meg a kiképzéseddel, már, ha jó Jounint szólítottam le. - Nevetett zavartan, majd megvakarta kobakját, remélve, hogy valóban jó helyen jár.


avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Szer. Szept. 05 2012, 22:27

A jounin a háta mögül zajt hallott, és a háborúban kiélesedett refelexei, és ugyanúgy a háború miatt a személyiségébe épült paranóia hatására rendkívül gyorsan fordul meg a tengelye körül, míg jobb kezével máris a kardja markolatáért kap. De természeetesen most nem a fronton áll, hanem a faluban, biztonságban, és feltehetően csak egy másik alak érkezett, aki edzeni szeretne. De mégis Feng felé tartott, és ez biztos volt, tekintve, hogy körülötte senki nem tartózkodott abban a pillanatban. Majd mikor a jounin elé ér, bemutatkozik, és kezét nyújtja, a tisztelet jeleként. Hát, így hallván azt lehetett mondani, hogy megérkezett Feng edzője, senseie, mestere, akárhogy szeretné hívni magát.
- Üdvözöllek! - mondta Feng, és ő is nyújtotta a kezét a köszönéshez. - Bár tudod a nevem, mégis az illem azt kívánja bemutatkozzam, lévén, hogy először találkozunk. Tokuno Feng vagyok, és jó helyen jársz, ha engem keresel. - nem viszonozta a másik fél mosolyát, inkább mindenféle arcrezzenés nélkül válaszolt, ahogy egy igazi katona. - Ha jól gondolom, te leszel a tanítóm, akit kirendeltek mellém. Megtudhatnám, milyen edzésben lesz részem? - tette fel a kérdést Feng, és közben átnyújtja a másik félnek a papírt. Bár tudja, hogy egy katonának nem szükséges a részletezés, csak csinálnia kell, amit mondanak, mégis azt reméli, még az edzés előtt megutdja, mit fog tenni, hogy fejben is rákészülhessen. A kézfogás után kezeit összekulcsolva a háta mögé helyezi, és felveszi a katonák által használt pozicíót. Vállszélességű terpesz, egyenes hát, fegyelem, és tisztelet, ezeket lehetett többnyire észrevenni a jouninra nézve.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Szer. Szept. 05 2012, 23:21

//Tokuno Feng//

Nimei erősen megszorította a kezed, megmutatva, hogy erős férfival van dolgod, bár kicsit mintha meglepődött volna katonás viselkedéseden.
- Micsoda fegyelem Tokuno Feng. Ki volt a mestered? - Kérdezte elhűlve mozdulataidon, és észrevehető testbeszédeden, majd elmosolyodott, mikor felvetted a katonák számára betanított pozíciódat.
- Pihenj katona, nem a harcmezőn vagyunk. Nekem pedig nem kell bizonyítanod a fegyelmed, hiszen egyrészt kivívtad azzal, hogy megkaptad a Jounin rangot, másrészt pedig nem a mestered vagyok, hanem a bajtársad. - Magyarázta, majd kérdésedre visszatérve elővette hivalatos papírját, miután te átadtad neki a sajátod.
- Ha jól értelmezem a Kibuggyanó Vízbörtön Jutsu technikát fogom neked megtanítani. Valószínű tudták, hogy ismerem, mert a nagy sietségben nem olvastam el a részleteket. Remélem így sem várattalak sokáig. - Mondta, majd visszanyújtotta neked a papírod, és ő is eltette a magáét.
- Mond csak, milyen víz elemű technikákat ismersz? Esetleg ismered az alapját a tanulandó Jutsunak, a sima Vízbörtön Jutsu-t? Az megrövidítené a tanulás időtartamát, úgy hallottam ugyanis, hogy sürgős az ügy. - Kérdezte a férfi, érdeklődve várva válaszod.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Szer. Szept. 05 2012, 23:38

Meghallgatta, amit a tanitója, vagyis pontosabban, a bajtársa mondott neki, és kicsit furcsán nézett amikor az a technika nevét említette. Feng még sosem hallot erről a technikáról, csak a sima Suirou no Jutsu-ról, amit még chuunin korában sajátított el.
- A víz elem használatában jártas vagyok, és az előbb említett jutsut is régóta ismerem, viszont erről a technikáról nem tudok túl sokat. - mondta a bajtársának Feng. Bízott benne, hogy kap valamiféle magyarázatot, leírást a megtanulandó jutsuval kapcsolatban, de azért addig is folytatta a tudása leírását, hátha ezzel meg tudja könnyíteni Nimei-kun terveit az edzésterv előállításával kapcsolatban. - Az első chakra elemem a víz, ennek megfelelően jól bánok a suiton technikákkal. Ismerem a Suiton: Daibakufu no Jutsu-t, a Ninpo: Mizu Kawarimi nevű technikát, és még sok mást, de nem hinném, hogy lenne időnk a jutsuk sorolgatásához. A háború a nyakunkon van, úgyhogy bízok benne, hogy ez a technika is a segítségemre lesz, hogy megvédjem a hazám! - talán kicsit elragadtatta magát a monológ végére, ami újabb kérdéseknek adott teret. - Nimei-kun, ha szólíthatlak így. - kezdte kissé határozatlanul. - Esetlegesen a technika a Suirou no Jutsu továbbfejlesztett változata, talán több ellenséget lehet vele börtönbe zárni, és elősegítve a megfulladásukat? Vagy ez másmilyen technika, csak a nevét viseli? - tette fel kérdéseit Feng.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Csüt. Szept. 06 2012, 12:46

A férfi bólogatva hallgatta válaszod az általad birtokolt tudás felsorolásáról, majd látszólag meglepődött, mikor elmondtad, nem ismered a tanulandó technikát.
- Nem vártam kevesebbet egy Jounintól, már mestere vagy az elemednek, ami jó, főleg, hogy ismered a Yuushutsu Suirou no Jutsu alapját, a Suriou no Jutsu-t. A különbség sem olyan hatalmas, a lényege ennek a Jutsunak, hogy itt a kézjel pecsétek létrehozása után összecsapod a tenyered, és az általad kívánt helyen hozod létre a vízbörtönt az ellenfeled köré. A koncentráció ugyanúgy fontos, de itt nem kell a kezed a börtönben tartani, és ugyanúgy mozoghatsz, viszont, ha megszünteted a chakraáramoltatást, a Jutsu megszűnik. Remélem érthető. - Magyarázta a férfi, majd feléd bólintva elindult a tó irányába. Megállt a parton, sóhajtott egy mélyet, majd a kézpecsétek után, ahogy mondta összecsapta tenyerét. Koncentrálni kezdett, és a távolban felbuggyant a börtön, akár csak egy buborék, melyet a víz köpött volna ki magából. Gyönyörűen lebegett a víz felszínén, még azután is, hogy a férfi feléd fordult.
- Egyszerűnek tűnik, de valójában nem az. Most is folyamatosan koncentrálok, és áramoltatom a chakrát, szóval vigyáznod kell arra, hogy osztod meg az energiád. Természetesen ez több ellenféllel szemben rizikós, de kettő, esetleg még három ellen megállja a helyét, csupán figyelned kell a tartalékaidra. - Mondta, majd feloldotta a Jutsu-t, s az eddig börtönként szolgáló víz megadva magát a gravitációnak, hullott bele a tóba.
- Nézzük azt a Suriou no Jutsu-t. - Mondta, majd a tó felé mutatott, helyet hagyva neked a kérés teljesítésére.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Csüt. Szept. 06 2012, 17:45

Amikor elmagyarázta a technikát a tanító, Feng rögtön rájött, hogy ez a jutsu megkönnyítheti a dolgát a harcokban, esetlegesen, ha több ellenféllel áll szemben. Viszont, még így elmagyarázva sem tudta teljesen elképzelni, mire képes, hogy is történik, és mintha a gondolatait olvasta volna, Nimei meg is mutatta a technikát. A buborék megjelent a tó közepén, és még más felé nézve is ott maradt mindenféle fizikaikapcsolat nélkül.
- Igen, ezek az előnyök, értem, de mi a hátránya, hogy lehet kiszabadulni belőle a használó akarata nélkül? - kérdezte Feng, majd míg várt a válaszra megtette azt, amit kértek tőle, és alkalmazta az alap jutsuként használt Suirou no Jutsu-t. A kézjeleket a ló megformálásával kezdte, majd azt követte a tigris, és így már aktíválhatta is a technikát. - Suirou no Jutsu! - amint kimondta a part mellett, a víz fel-felkúszott a keze köré, amit a víz felé nyújtott, majd egy nagyobb átmérőjű gömböt formált. Ugyanúgy megvolt a buborék, amit az előbb láthatott, azzal a különbséggel, hogy Feng a chakrát úgy áramoltatta a börtönbe, hogy jobb csuklója benne volt. Így nem tudott elszakadni a technikától, ami nagy hátrányt jelentett volna, ha valakivel harcolnia kell. Miután a jutsut megmutatta, és kellő ideig fenntartotta, hogy mutassa, mestere a technikának, a chakráját, és a karját kivonta a burokból, amire az, mintha megszűnt volna a váza, a vízbe esett vissza, formátlan alakban. - Mint láthatod, ezzel a technikával nincs bajom, de mégis jobban tetszik az általad mutatott változata, sokkal előnyösebb. - mondta, már szinte izgatottan Feng, aztán észrevette, hogy ez a gyerekes viselkedés nem ide illő, így megemberelte magát, és úgy folytatta. - Kérem, megmutaná a jutsu alapjait, az elsajátításához Nimei-kun. - mondta a jounin.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Csüt. Szept. 06 2012, 18:23

- Természetesen az ellenfél ugyanúgy mozdulatlan lesz, hátránya a pluszban beletöltött Chakra, és a magasabb koncentráció. - Magyarázta a férfi, miközben a vízre lépve megkezdted a gyakorlatot.
Bólogatva figyelte a technikai bemutatót, majd amint végeztél rád emelte tekintetét, és elmosolyodott. Nem izgatottságod okozta jó kedvét, inkább csak egyetértésében fakadt mosolyra szája, majd még hozzá tette előző mondatához.
- Persze, elfelejtettem mondani, hogy hátrányaihoz tartozik még, hogy igen nehéz elsajátítani. - Mondta, majd ő is a vízre lépkedett.
- Nos, mivel sürgős az ügy, megpróbálom a könnyebb utat megjáratni veled, reméljük menni fog, bár neked, mint tapasztalt Jounin, egyszerűbb lesz a megtanulása. Állj kérlek mellém. - Intett feléd, majd ismét elvégezte a kézjelek pecsétté formálását, és megidézte a gömböt.
- Kövesd azt amit én csináltam. Kézjelek, kéz összecsap, és koncentrálj a buborékomra. Próbáld le lemásolni. Ne egy börtönt képezz először, hanem csak egy egyszerű gömböt, mely az enyémre hasonlít. - Magyarázta, majd várta, hogy neki kezdj a műveletnek.


//Nos, akkor nézzünk egy 60 soros gyakorlati reagot, és mivel első próbálkozás, szenvedj is meg vele.//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Pént. Szept. 07 2012, 20:05

Nimei arra utasította, miután elmondta a technika alapjait, hogy kövesse, utánozza őt, és így talán könnyebb dolga lesz. Majd bele is kezdett a kézjelekbe, amiket már korábban elmondott neki, és megidézte a vízbörtön nem olyan messze saját magától. Már csak Fengen volt a sor. Ő is a vízre lépett, bajtársa mellé, és meg is kezdte a kézjelek formálását. Chakráját a vízbe összpontosította, oda, ahol a jutsut kívánta megidézni. Először még csak egy vízgömböt kellett volna, mindenféle extra nélkül, csak az alakja volt a fontos, de úgy tűnt ez nem sikerül Fengnek. Miután összecsapta a tenyerét és kiáramoltatta a chakráját a víz előtte mozgolódni kezdett. Ez azt jelentette, hogy a jutsu megidézte, csak semmi hatékonysggal, ugyanis a chakrája nem volt tökéletesen elosztva, nem volt tökéletesen manipulálva, így a tóból csak egy amőbára hasonlító víz felület emelkedett ki. A kudarc, amit érzett a jounin, épp elég volt arra, hogy ezt a furcsa képződményt, amit megidézett, rögtön el is veszítse, tekintve, hogy a koncetrációja megszakadt, a chakra áramoltatással együtt.
- Hát ez elég gyenge volt! - mondta saját magának az orra alatt, így a tanító valószínüleg nem hallhatta. - Nehogy már csak ennyit mutass az erdből, megy ez jobban is. - bíztatta saját magát. A második próbálkozás ugyanúgy sikerült, mint az első, egy fontos különbséggel, nem érezte kudarcnak a kicsit sem gömb formájú alakzat kiemelését, tekintve, hogy tudta, hogy ez lesz, és így fent is tudta tartanni a jutsut sokáig, a chakra áramoltatással. Ezt az időt arra használta fel, hogy kísérletezzen a chakra elosztásával, hogy tökéletes börtönt tudjon végre kialakítani. Az amőba szerű képződmény szépen lassan elveszítette nyúlványait, az úgynevezett állábakat, és sima felszínné alakult át. Nehezen, de létrehozta a víz felett a gömböt, és így rá is érzett a chakra elosztására. Örült, hogy létrejött a jutsu, de mikor jobbra nézett, hogy összehasonlítsa a tanítójéval, újabb gyomorszájonvágást érzett. Csak így vette észre igazán, hogy ő "összegyúrta" a vizet egy gömbbé, és így rendkívül sokat vesztett a méretéből, mondhatni, a fej kerületét érte el. Meg is szüntette a chakra áramoltatását, hogy előről kezdje a tecnikát. A tenyerek összecsapása után az elosztást ugyanúgy végezte, ahogyan az előbb, csak hatványozottan több chakrával, hogy a gömb mérete megnőjőn. Viszont ezzel azt érte el, hogy a gömb, ami kiemelkedett a vízből nagyobb területű volt, mint Nimei börtöne, és ennek a fenntartása sokkal több erejébe került, mint gondolta volna. Úgy tűnt, még mindig nem érzett rá igazán, úgyhogy leállt a jutsuval, és a gömb víze, mint egy kidurant lufi esetben, hangtalanal robbanással ömlött össze, bele az kiindulási pontjába, a tóba. Feng kezdte elveszíteni az önuralmát, hiszen ennyi ideig foglalkozni ezzel, és még mindig sehol sem tartott vele. Gömböt tudott már ormálni a vízből, de a méretével még mindig problémák voltak. Sokszor összecsapta még a tenyerét, és sokszor megpróbálta létrehozni még a technikát, de valami hiba mindig belecsúszott. Vagy túl nagy volt, vagy túl kicsi, volt, hogy a méretére figyelt oda, és a víz újfent az alakját vesztette, de volt az is, hogy el sem tudta kezdeni a technikát, ugyanis nem koncentrált eléggé, saját bajain, és dühén gondolkozva. A düh, melyet azért érzett, mert leégeti magát egy másik Kirigakurei shinobi előt, azzal, hogy még a víz manipulálásának ez a kis fázisa, ez a még gyengébb jutsuja sem sikerül neki, a nagy jouninnak. Már már kezdte azt érezni, hogy nem érdemli meg a kinevezést, a címte, mellyel kiemelték a chuuninok közül.
- Feladom! Ezt én nem tudom megtanulni. - mondta volna ki már majdnem, de még időben ráparancsolt magára, így ezek a szégyenteljes szavak nem hagyták el a száját. Méghogy feladja, annál megalázóbb nem is lehetne, igenis meg fog bírkózni ezzel a technikával, megtanulja, és a hasznára fog válni a jövőben, az, hogy most, a mai napon ilyen kitartó volt. Már csak egy kiinduló pont kéne, amit még nem próbált, hogy egy teljesen más oldalról közelítse meg, hogy megtalálja a kapcsolatot a két technika között. A sima vízbörtön, és a továbbfejlesztett között. Talán az elsőt tanulmányozva megoldhatja azt a problémát, amit a másodiknál észlel. ~Gonolkozz! Az egszerűbb technika, igaz, hogy a kezed köré épül ki, de az alapjait ismerve beleépítheted ebbe a technikába az ott megszerzett tapasztalatokat. Már tudod, hogy milyen elosztás kell a tökéletes felülethez, már csak az arányt kell tudnod, hogy mennyi chakra kell a mérethez. Gondolkozz, az arányon, vedd példának a Suirou no Jutsu-t. Ha mégegyszer megcsinálod, és talán jobban odafigyelsz, meglesznek a számok, az arányok, és meglesz a technika is.~ Felbátorította magát, és ezzel az elszántsággal ugrott neki mégegyszer. Végrehajtotta a jutsu elöző változatát, ahol megfigyelte, hogy hogyan, és milyen arányban áramoltattja a chakrát a börtön létrehozásához, és aztán kihúzta a kezét a vízbörtönből, ezzel lyukat hagyva a felületen, és szétpukkasztva a lufit. Ezekután már csak emlékeznie kellett az adatokra, és nekiállt a kézjeleknek.
- Yuushutsu Suirou no Jutsu! - mondta ki a technika nevét, miután összecsapta a tenyerét. A víz elkezdett pezsegni előtte, ahová a chakráját összpontosította, áramoltatta, és bízott benne, hogy végre sikerül neki a technika első fázisa...

//Bocsi, csak ennyi sikerült, nem akartam túl erőltetetett. :/ //
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Pént. Szept. 07 2012, 21:10

A gyakorlás kezdetét vette, Nimei eddig még semmi jelét nem mutatta a jutsu fenntartásának fáradalmából, így megállapíthatod, hogy valóban lehet mellette mást is csinálni, mégsem hagyott ott téged, karba tett kézzel figyelte próbálkozásaidat.
Miután többször sem sikerült a gyakorlat, és megpróbáltad ismét az alapját a gyakorlatnak, intett, s feloszlatta technikáját.
- Ne idegeskedj, senki sem úgy kezd bele egy technika gyakorlásába, hogy pár óra és menni fog. Alig fél óra alatt szépen haladtál, de ha sietteted, tompul a koncentrációd, és csökken az esély az előrehaladásra. Még egy hetünk van a küldetésed megkezdéséig, szóval nem kell kapkodni. - Magyarázta a férfi, majd hogy ösztönzésének fizikai alapokat is adjon, megveregette a vállad.
- Nekem se ment pár óra alatt. - Mosolyodott el zavartan, majd ismét a víz felé tekintett.
- Most, hogy idáig eljutottál ezzel a módszerrel, nézzünk meg egy másikat. - Mondta, majd elvégezte az alap Jutsu kézpecsétekhez szükséges kézmozdulatokat, és létrehozta keze köré a vízbörtönt.
- Figyeld meg, mint ahogy az előbb csináltad, itt ugye a chakrát a testedből áramoltatva egyből vízgömböt kreálsz kezed köré, a mi esetünkben azonban tőlünk távolabb hozod létre. A chakrát a vízen át áramoltatod, és ugyanezt a gömböt távolabb hozod létre. - Magyarázta, majd feloszlatta kezéről a börtönt, és ismét kézpecsétek jeleit végezte, most azonban másféle jutsut hozott létre.
- Mizu Bunshin no Jutsu! - Kiáltotta, majd tőle pár méterre a vízből egy alak elevenedett meg, felvéve vonásait. Már a pecsétek elvégzése után rájöttél a technikára, hiszen te is ismered, talán arra is rájöhettél, hogy mire lesz ez jó az edzésed szempontjából.
- Most ne koncentrálj az alakra, csak egyszerűen távolról, próbáld meg bezárni őt egy vízbörtönbe. Legyen az kocka, ellipszis alakú, vagy csak egy paca...zárd be. Bénítsd le. - Magyarázta, majd ismét kezével intett, hogy megkezdheted a gyakorlatot.


//Most elég egy 40 soros, mivel a bebörtönzés alapjai mennek, de természetesen ne sikerüljön száz százalékosan. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Pént. Szept. 07 2012, 22:46

A gömb megalkotása végre sikerült, de ez még közel sem jelntette azt, hogy megtanulta a jutsut, hiszen itt börtönt kell alkotni a vízből, amiben az áldozat nem tud mozogni, és megfullad. Nimei létrehozott egy vízklónt, hogy tökéletes céltáblaként szolgáljon a gyakorláshoz, és kiadta a második fázis gyakorlását feladatnak. Fengnek egy olyan vízburkot kellett létrehoznia a klón körül, aminek az alakja tetszőleges volt, de mégis megbénítsa az áldozatot. Itt nem a szépségre ment a gyakorlás, hanem a használlhatóságra, a jutsu lényegének a megtanulására. A jounin elmutogatta a kézjeleket, már szinte rutinszerűen, és összecsapta a tenyerét. Megpróbálta ugyan úgy csinlni, mint az előbb, és a gömb létre is jött a klón körül, de azon kívűl, hogy egy buborkba zárta, más haszna nem igazán volt, ugyanis a Nimei hasonmás könnyedén mozgott a Feng által késztett börtönben, és pillanatok alatt ki is szabadította magát. Ezt szomorú volt látni, de így megértette a jounin, miért mondta azt az előbb a tanító, hogy az alakja a börtönnek tetszőleges, hiszen teljesen máshogy kell hozzáfogni, mint az előbb, és sok eséllyel a harmadik fázisban rakod össze a már megtanultakat. Így hát a jounin megidézte a keze köré a normál változatát a technikának, és míg azt életben tartotta a folyamatos chakraáramlással, tanulmányozta az állagát. Hogy mégis, hogy tudjon létrehozni egy börtönt a testétől távol.
- Rendben, értem, és köszönöm a tanácsot! - mondta Nimeinek, miután meghallgatta a mondanivalóját, és neki állt újból a jutsunak. A tenyerek összeérintése után a víz felszínén áramoltatta a chakráját a célpontja köré. Majd, összesűrítve azt, és egyenletesen, megfelelő arányban elosztva létre is hozott egy vízből kibuggyanó valamit, ami körülvette az áldozatot. Feng a chakráját egész végig ugyanúgy áramoltatta, de mégis egy kis nesz máris kizökkentette, és ezt a klón könyörtelenül kihasználta, és megsemmisítette a jutsut. Akárhogy is próbálkozott a jounin, valami mindig kizökkentette a koncetrálásból, amit a chakraáramoltatása, és a vízbörön sínylet meg minden alkalommal. Feladhatta volna, de most még csak nem is gondolt rá, hiszen, az előbb is a semminél járt, és aztán sikerült neki a buborék, és most is sikerülhet a börtön. ~Vegyük sorra mit tudok a jutsuról. A kivitelezése megy, csak a fenntartásával, és az erősítésével van a probléma. Egyszerűen nem tudom a chakrámat úgy áramoltatni a gömb, illetve a víz felé, hogyha másra figyelek, így viszont nem érek sokat a technikával. Emellett mindig könnyedén kiszabadul belőle a klón, a bénulást elő kell idéznem, nem fog csak úgy magától felbukkanni. Meg tudom csinálni.~
- Nimei-kun! Van számomra bármiféle jó tanácsa? - kérdezte a tanítót Feng, és ha az válaszol, akkor a következő próbálkozásnál az említettek szerint fog eljárni, de ha nem, vagy nincs amit mondhatna, akkor folytattja az edzst saját kútőből. A chakraáramoltatását már jól végezte, és a burok is kezdett visszaalakulni gömbbé, de a fenntartásával még mindig volt probléma. A legapróbb zajok is kizökkentették a jounint, és ez a csatatéren biztosan megtörténik majd. Valahogy arra kéne ráedzenie, hogy a chakraáramoltatást úgy is el tudja végezni, hogy nem figyel oda. Mint például a vízen állás, várjunk csak, lehet, hogy ez a kulcs a technikához. Hiszen a ninja már úgy is tud vízen állni, hogy észre sem veszi szinte, egyfjta rutin lesz számára, nekem is ezt kell elérnem, és így tudok majd a használata közben harcolni, vagy bármi mást csinálni, ezt a készségemet kell fejlesztenem. Ezzel a tapasztalattal próbálgatta tovább a technikát, és már volt olyan szituáció is, hogy egy percig fenn tudta tartani a jutsut, de ilyen helyzetekben a gömb alak sosem maradt meg végig, folyamatosan veszített tökéletes alakjából, és felvette a már régóta gyűlölt amőba alakot. Mintha soha nem akarna sikerülni egyszerre a kettő. Feng próbálkozott mindenféle módszerrel, de a leghatásosabbnak ez bizonyolult, még úgy is, hogy nincs meg a gömb alakja. Próbált direkt nem gömb alakú börtönt, hanem négyzet, vagy esetleg hatszög alapút létrehozni, de végül mindig a jó öreg amőba lett belőle.
- Úgy érzem, kezdek ráérezni, csak az alakjával van probléma. - mondta Feng boldogan. Majd újra alkalmazta a technikát, és csapdába is zárta a klónt. A kézjelek után, amit már rutinból elég gyorsan csinált, összecsapta a tenyerét, és megkezdte a jutsut. Mint mindig, a börtön most is gömbként indult, és percek múlásával veszített alakjából, és amőba lett. De legalább benntudta tartani az áldozatot, mégha nem is volt tökéletes a technika, és az alakja. Feng úgy gondolja, hogy van még mit tanulnia.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Pént. Szept. 07 2012, 23:03

Lightblue - Vízklón
Cyan - Nimei

Ez a gyakorlat sem úgy indult, ahogy szeretted volna, de, mint ahogy Nimei is mondta, nem szabad kapkodni, egy heted van a Jutsu megtanulására. Mikor úgy érezted sikerül a dolog, a klón gúnyolódva hatástalanította azt, néha a nyelvét is öltötte rád.
- Tanács? Hogy ne lenne. Csak figyelj. - Mondta, majd gúnyosan mosolyogva fordult a klón felé, aki szintén felvette a Jounin vigyorát.
- Anyád olyan kövér, hogy a legelőn a tehenek átadják nekik a helyüket. - Mondta a klón, majd fenekét is mutogatni kezdte feléd. Ekkor a Jounin odafordult hozzád, kacsintott, és arrébb lépett.
- Nos...kapsz egy kis segítséget... - Tette hozzá, majd mint aki épp engedélyt adott volna a Klónnak, megindult feléd rohanva a víz felszínén.
- Olyan béna vagy, hogyha évekig tanulnád sem sikerülne a Jutsu. - Nevetett fel a klón, majd elővett egy Kunait, és úgy folytatta útját egyenesen feléd.
- Én a helyedben megakadályoznám, hogy elérje célját. - Vetette oda neked a bajtársad, ki most egy elég érdekes edzésprogramot vett elő tarsolyából. Mit akar vajon elérni ezzel? A klónja gúnyolódik veled, és támadásra ösztönözte őt Nimei, szóval, ha nem tudod megfelelő börtönbe zárni őt, komoly problémákkal kell szembenézned.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Vas. Szept. 09 2012, 09:35

Sikerült a technika, még ha kis ideig is, bár ez közel sem volt elég ahhoz, hogy ki lehessen mondani: Feng elsajátította. A tanács, amit kért az volt, hogy Nimei ráuszította a klónját a jouninra, aki nagy sebességgel közeledett felé a vízen. A feladata most az volt, hogy a mozgó egyént zárja a börtönbe, burokba, és ha nem sikerü, sk eséllyel meg fog sérülni. Úgy tűnik a sensei is a "teher alatt nő a pálma" közmondás szerint él, és így próbálja meg Fengből kisajtolni a technika sikeres használatát. Hiszen most rákényszerült a sikeres jutsura, ugyanis megsérülhet, ha elbukik. Akárcsak a csatamezőn, valamiért úgy élte meg a jounin, hogy kiélesedett helyzetben több dolog sikerül neki, hiszen jobban koncentrál az ember, ha az életéről van szó.
- Úgy tűnik elég gyerekesen viselkedik a klónod. - vetette oda Nime-kunnak. - Meg kell tanítanom arra, hogy nem eredményes a jövőben, ha sértegeted az ellenfeled, különösen akkor, ha Tokuno Feng a neve. - kicsit elmosolyodott. Nem afféle most a porba tiporlak mosoly, és nem is az, hogy feladja, és már már a szégyenen nevet, nem, inkább magabiztos mosoly. Aki úgy érzi, hogy megállíthatja az új jutsuval Nimei vízklónját, és befoghatja végre azt a nagy száját. Koncentrálni is kezdett, és egy másodperc töredéke alatt elmutogatta a szükséges kézjeleket, majd összecsapta a két tenyerét. - Yuushutsu Suirou no Jutsu! - hangzott a szájából a technika neve. A chakráját a tapasztalatok alapján osztotta el, és terjesztette ki, majd egyenletesen áramoltatta, hogy egy burokba zárhassa a nagyszájú vízklónt. Bízott benne, hogy végre sikerül neki a technika, ha nem is tökéletesen, de már egy ahhoz közeli állapotban. Ha, viszont nem sikerül neki a technika, és a klón megközelíti őt támadásra emelve a kezét, akkor a hátán lévő hüvelyből kihúzza a katanáját, és egy gyors vágással ketté szeli. Ezt nem azért, mert sértettséget érez az elmondottak alapján, hanem inkább, mert a csatákban a reflexei annyira kiélesedtek, hogy zsigerből próbál minden támadást hárítani, ai felé jön. Talán az is benne van, hogy a haragját kiéli a klónon, tekintve, hogy újfent nem sikerült neki a jutsu.
- Ne haragudj Nimei-kun, az ösztöneim vezérelték a karomat! - mondaná ebben az esetben, majd a kardot visszahelyezné a hüvelyébe.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Vas. Szept. 09 2012, 21:14

A klón már igen jól halad, már ami a köztetek lévő távolság megtételét illeti, s bár nekikezdtél a technikának nem zárult sikerrel, csupán megakasztottad a támadást, de nem bénítottad meg. Végül kardoddal fejezted be a rövid küzdelmet, mire Nimei mosolyogva bólintott.
- Semmi baj Tokuno Fent, egy Jounintól nem is vártam kevesebbet. - Mondta, majd megveregette a vállad.
- Gondoltam, hogy a gúnyolódás kihozza belőled azt a maximumot, ami a technikához szükséges, ha az nem, talán a saját életedhez való ragaszkodásod sarkall arra, hogy előrelépést érjünk el. - Magyarázta, majd hátat fordított neked, és távolodni kezdett a kiképzőterepről.
- Most van egy kis dolgom, holnap ugyanekkor ugyanitt folytassuk. Addig kérlek gyakorold a ma tanultakat, holnap egy egészen más edzésprogrammal leplek meg. Sok sikert! - Integetett távolról, majd eltűnt a fák között. Chakrád és időd is van bőven arra, hogy gyakorold a technikát, holnapig pedig akár komoly előrelépést is tehetsz az ügy érdekében.
Talán pont elég ez az idő, hogy olyannyira begyakorold az eddig tanultakat, hogy Nimei új edzésprogramjával teljesen elsajátítsd a Jutsut. Senkitől, semmitől sem zavartatva kezdhetsz neki, az újabb próbálkozásnak.


//Jöhet egy 50 soros próbálkozás, és pluszban írd le a másnap reggeli érkezésed. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Hétf. Szept. 10 2012, 18:50

Nem sikerült a börtönbe zárni a vízklónt, ami sajnos a jounin A terve volt, így a B-hez kellett folyamodni, és derékban szelte ketté sensei másolatát. Ez kicsit morbidan hatna, hiszen edzésről van szó, de a férfi csak nevetve közölte, hogy nem várt kevesebbet, majd elhagyta a kiképzőterepeket. Feng egyedül maradt, és ez jó idő volt arra, hogy egyedül, csendben gyakorolja azt, amit eddig is, a vízbuborék létrehozását, megtartását, és egyéb teendőket vele (gömbbé formálása...). Nem törődött a környezettel, ami körülötte van, hogy ki nézi, ki beszél róla, csak a technikára koncentrált. a kézpecsétek után összecsapta a tenyerét, a chakráját eegyenletesen, egyenlő arányban áramoltatta, és létrehozott mindig valamit, ami a vízből emelkedett ki. Mindig ugyanaz volt a forgató könyv, és sajnos mindig ugyan az is lett a vége, a kudarc. ~Gyerünk már Feng, nem vagy te egy kezdő, hogy ne tudd megcsinálni ezt a technikát, ez egy fontos jutsu. El kell sajátítanod, mivel óriási segítség lehet még az életben. Ha valaki veszi a fáradságot, hogy idejön, és megpróbálja megtanítani neked, akkor az a minimum, hogy teljesíted, ennél kevesebbet nem várhatsz el magadtól. Ha mások a háborúban harcolnak, és ez a technika miatt kell nekem elmaradnom bajtársaim mellől, de akár ha ez a technika a jövőben megmenthet valakit, akkor meg van rá az ok, hogy mindent beleadj, és a lehető leggyorsabban elsajátítsd. Ha ők, ha a többi Kirgakurei jounin, chuunin, civil az életét kockáztatja, nincs jogod arra, hogy te ennél kevesebbet tégy.~ Korholta le magát fejben a jounin, és úgy tűnt, erre a kis pluszra volt szüksége mentálisan, hogy újult erővel vesse bele magát a kudarcok után, a technika elsajátításába. A megszokott kézjeleket, a megszokott kéz összecsapás követte, és azt a technika neve.
- Yuushutsu Suirou no Jutsu! - mondta kis hangosan, és ebbe a jutsuba most rengeteg chakrát vitt bele, a tűz miatt, ami a szívében égett. Bízott benne, hogy sikerül a technika, de egy kis lebegés után a gömb, mintha kihúzták volna alóla az asztalt, visszahullot a vízbe. De Feng nem adta fel, és újra próbálkozott. A chakrájával néha kísérletezett, hogy mennyit tud beleadni, hogy ténylegesen sokáig fönntartsa a technikát, majd kiismerte a jó számokat, és így már zsigerből mindig ugyanannyit összpontosított bele. Néha amőba szerű vízbuborékot hozott a felszínre, néha gömböt, de volt ott gúla, kocka, és egyéb geometriai ábra is. De a lelkesedése nem tört le, és egymás után kiáltozta a technika nevét.
- Yuushutsu Suirou no Jutsu! - már szinte minden 10. percben lehetett hallani, hogy a jounin komyolan veszi a dolgot. A próbálgatások következtében ez a valami egyre jobban hasonlított egy gömbnek, majd börtönnek, és így tovább. Már már olyan sokszor ismételte el a technikát, hogy érezte a chakrája is kifogyóban van. Mikor feleszmélt, már senki nem legyeskedett körülötte, pontosabban senki nem volt a kiképzőterepeken, mivel a Nap lebukott a horizont alá, és átadta az éjszakai műszakot a Holdnak. Viszont ez az égitest még kellően ragyogott ahhoz a felhőtlen égbolton, hogy Feng lássa mit csinál, így az edzést sem hagyta abba, csak akkor, amikor érezte, hogy már megroggyan a térde a kimerültségtől. Büszke volt magára, mert éjszakára a technika már annyiban sikerült, hogy a tökéletes gömb alakot meg tudta formázni, de most jött a legnagyobb probléma, a hazamenés, ilyen kimerülten. Nehezen vitte a lába a jounint a sötét utcákon, és volt, hogy úgy érezte néha meg kell állnia pihenni egy kicsit, de meghatározatlan időn belül hazaért Kirgakurei hajlékába, és egy gyors zuhany után be is dőlt az ágyba. Az álom könnyen jött a szemére, különösen úgy, hogy már szinte alvás közben jött haza. Belehasalt a beágyazott ágyba, és reggelig fel sem ébredt, békés horkolás közepette vészelte át az éjszakát. Reggel az ablakon besütő napsugarak keltették, amik szinte kiégették az álmos jounin szemét. Arra lett figyelmes, hogy az este közepette valahogy lekerült az ágyról, és így a földön érték az első sugarak. A gyors mosakodás az első útja egy a faluban lévő étterembe vezetett, ahol majd reggelizni fog. Hiszen az egész napi edzés miatt tegnap esélye sem volt a vásárlásra, így most itt is egy 'B' tervet kell használnia.
- Jó reggelt uram! - köszönt illedelmesen a fogadósnak. - Kérnék egy kis rament, ha van készen, sok tésztával. Kell az erő az edzéshez. - mondta a jounin boldogan, és már helyet is foglalt az egyik asztalnál. Kellet várni a reggelire, de addig is átgondolhatta a tegnapot, és gondolhatott a mára. ~Úgy érzem, sikeres volt a tegnapi nap, hiszen a technikában előre jutottam, bár pontosan nem tudhatom, hiszen Nimei már nem volt ott, és ő a szakértő ennél a jutsunál, de tényleg. Hová mehetett? Ő is jounin ez érthető, de milyen más dolga lehet a faluban? Áh, mondjuk lényegtelen, biztos meg van a saját élete, de mégis milyen küldetésről beszélt? Egy hét múlva küldetésre megyek? Talán be éne vásárolnom, hogy ne érjen felkészületlenül. De, milyen kedves tőle, hogy segít nekem ezzel a technikával, biztos vagyok benne, hogy meg fogja még menteni az életem.~ Gyorsan el is fogyasztja az ételt, amit a rendelése után kihoztak neki, és már indult is a kiképzőterepekre.
- Arigatou! További szép napot! - köszönt el a kis útmenti étteremtől, fogadótól. Boldogan látja, hogy a 17-es számú kiképző terepen még nincs ott Nimei, vagy az is lehet, hogy itt van, csak Feng nem veszi őt észre, de így lát időt arra, hogy még gyorsan megnézze, mire is emlékszik a tegnapból, és mennyire megy neki a technika. Rutinosan kezdi a kézjelekkel, hiszen, ha tegnap nem mutatta el 15-ször, akkor egyszer sem, és azt követte a híres tenyér összeérintés, csapás. Ezt követően az emlékei szerint áramoltattja ki a chakráját a vízfelületen, ahol éppen állt, és egyenlő arányban osztja el, mind az alakformáláshoz, mind az erősségéhez, nagyságához, hogy újra tökéletes gömböt tudjon formázni.
- Yuushutsu Suirou no Jutsu! - mondta ki újra a technika nevét, és látja, amint a vízfelület előtte egy 5 méterre pezsegni, mozgolódni kezd...
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Hétf. Szept. 10 2012, 20:36

A gyakorlás melyet késő estig folytattál, nem volt hiábavaló, az alak formálást sikeresen elsajátítottad, így még két dolog maradt, a bebörtönzés, és annak megtartása úgy, hogy közben mást is csinálsz. Az utóbbi komolyabb feladatnak tűnt, de már érzed te is, jó úton haladsz célod eléréséhez.
Már a kiképzőterepre érve izgalommal várod Nimei érkezését, hogy megkezdhessétek tegnap félbehagyott edzésetek, de nem láttad őt még sehol. Viszont nem zavartattad magad, nekikezdtél a gyakorlatnak, kipróbáltad úgymond, mennyi ragadt meg benned a tegnapi edzésből.
Már körülbelül húsz perce végzed az edzést, mikor elbizonytalanodsz, ennyit késni vagy illemtelen dolog, vagy Nimei-nek valami komolyabb problémája van, amit elfelejtett közölni veled. Éppen utolsó próbálkozásodból generált gömböt engedted lefolyatni a vízbe, mikor észreveszed, hogy lassan leszáll a köd. Furcsállod a dolgot, főleg, hogy szép napos időt jósoltak mára, ekkor mondhatni Ninja, s a háború folyamán felerősödő hatodik érzéked jelzett, a folyó felé vezetted tekinteted.
- Suiton: Suigun Suima no Jutsu - Hangzottak el az egyértelműen Jutsuhasználatra szánt szavak, s bár nem sokat láttál, hallottad, ahogyan a víz nagy arányban mozgolódni kezd előtted. Védekező pozícióba állsz, avagy mást cselekedsz, egyre közelebb érzed magadhoz a dolgot, egyre jobban felgyorsul, vagy blokkolnod kell, vagy kitérned az útjából.
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Hétf. Szept. 10 2012, 21:25

A vízen állva gyakorolta a technikát, amikor arra lett figyelmes, hogy a tiszta, felhőtlen égboltot eltakarja a köd, és így az orráig sem lát a jounin. A sensei sem érkezett meg, talán fonotsabb dolgai vannak, de ez a hirtelen időjárás váltás mégis felkeltette a figyelmét. ~Ez biztos valaki technikája, valaki használhatta a Kirigakure no Jutsu-t, és azért keletkezett a köd. Kérdés, mi lesz a következő lépése, ki a célpontja?~ Mintha gondolataira válaszolna a támadás kiötlője, hirtelen egy hang lesz kivehető a ködben.
- Suiton: Suigun Suima no Jutsu! - nem volt túl hangos, de Feng hallotta, és a hang irányába fordult. Biztos volt benne, hogy valami közelít onnan felé, bár még nem hallotta ennek a technikának a nevét, így nem tudja, hogy mi az. Egyetlen esélye van, ha megpróbálja hárítani azt. Egyből kézjelekbe kezd, és egy védekező jutsuval próbálja megállítani az ismeretlen személy támadását.
- Suiton: Suijinheki! - szerencséjére a tavon állt, így nem kell plusz chakrákat fizetnie a víz megidézéséért, és így felépülhet előtte a fal, ami feltehetőleg megvédi a jutsutól. Ha sikerül, akkor nem marad rest, és megpróbál úgy támadni, hogy az idegesítő ködöt is megsemmisítse, pontosabban eloszlassa. Mivel nem tudja ki a támadója a falun belül, így nem is fogja vissza magát, amikor a chakráját az öklébe összpontosítja. - Fuuton: Senpuuken! - mondja a technika nevét, és egy örvénylő széllökést indít a hang irányába, hogy ezzel ártalmatlanítsa a ködöt, és a támadót egyaránt. Ha nem sikerül kivédeni az első csapást, akkor a Ninpou: Mizu Kawarimi nevű technikával próbál menekülni az ismeretlen veszély elől, ahogyan a szél elemű jutsu után is ez marad az utolsó mentsvára, ha hirtelen támadás közeledne. Ha még kivédhető, akkor a reflexeire hagyatkozik, és a hátán lévő Murakakumo No Tsurugi nevű katanára.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Hétf. Szept. 10 2012, 22:49

Az ismeretlen támadó komolyan gondolja a küzdelmet, a fal, amit felhúztál ugyan a becsapódástól megvédett, de te is tudod, hogy az a technika inkább Katon típusú Jutsuk ellen hatásosabb, s bár így sem esett bajod, a koncentrációd elvesztetted, a vízsugár hátratántorított. Éppen elég volt ez az idő arra, hogy a szél elemed használata kútba essen, vagyis ellenfeled késleltette annak létrehozását, de már is jött a következő támadás hulláma.
- Suiton: Suigadan! - Hallhattad ismét az eltorzult hangot a távolból, mire te pótolva az elvesztegetett időt, ellentámadásba léptél a széllökés Jutsuval. A két technika találkozik, s a köd is felszállt olyannyira, hogy lásd ellenfeled, egy fekete ruhába öltözött alakot. A két jutsu felemésztette egymást, így patt helyzet alakult ki.
- Így nem állíthatsz meg engem. - Morogta a ninja, majd egy vízklónt idézett maga mellé, és elindította feléd, ki egy kunai-t vett elő hátul felakasztott kunai tartójából.
Kísértetiesen hasonló a helyzet, mint tegnap, csak ott a bajtársad próbálta elérni, hogy alkalmazd stressz helyzetben a technikát, most azonban vérre megy a küzdelem, valódi ellenféllel szemben. Talán most sikerül bezárnod ellenfeled, és így a vízklónt is ártalmatlaníthatod.

//Reagált le a történteket, és próbáld meg az új technikát alkalmazni ellenfeleden. Ha úgy érzed, nem megy még, akkor alkalmazz végső esetre mást is. //
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Kedd Szept. 11 2012, 16:30

A védelem nem volt túl hatásos, és így hátra is tántorodik a jounin, de ez sem rontja harci szellemét, és máris támad a szél jutsuval. Úgy tűnik az ellenfel sem volt rest egy új technikát alkalmazni, és így a két csapás kioltotta egymást óriási széllökések kíséretében. Ez elég volt ahhoz, hogy Feng láthassa az ellenfelét, aki fekete köpenyt viselt, és egy mondat kíséretében indította következő támadást is, ami egy vízklón volt kunai-jal a kezében. Ismerős helyzet volt, hogy egy másolat támad rá, hiszen tegnap az edzésen is ez történt, de ott nem vérre ment a dolog. Az emlékek eszébe jutatták a jutsut is, amit akkor tanult, és ma reggel, és persze, ami a csata kezdetén ki is röppent a fejéből. ~Csak egy esélyem lesz.~ Kis terpeszbe állt, úgy várta a rohamot, kézjelek kíséretében, majd összecsapta a tenyerét. Láthatóan az ellenfele nem foglalkozott azzal, hogy védje magát, meg sem mozdult, úgy gondolhatta, hogy a klón tökéletesen elég lesz Feng ellen. Itt volt rá az esély, hogy megmutassa a Kirigakurei jounin, hogy nem túl helyes dolog őt lenézni.
- Yuushutsu Suirou no Jutsu! - a jutsu nevét alig hallhatóan mondta ki, szinte suttogta. Minden tudását beleadta a chakra áramoltatásába, és a célpont az igazi, a ellensége volt, nem a mozgó másolat. Beleadta a dühét, mert lenézték, az akaraterejét, mert már egy egész napja csak ezzel foglalkozott, a harci szellemét, mert tudta, hogyha nem sikerül, akár meg is halhat ebben a pillanatban, ez most nem játék volt, komolyan kellett vennie. Bízott benne, hogy sikerül a technika, és ezzel véget is vet a harcnak, de mint minden jó jouninnak neki is volt 'B' terve, ha mégsem sikerül a korántsem egyszerű jutsu. A második terve az volt, hogy a klónt katanájával semlegesíti, és egy egy pördüléssel kunait hajítana a férfi felé, ami robbanócetlivel van ellátva, hogy a robbanással is időt nyerjen magának, a következő terv, lépés kigondolására. Utolsó mentsvárként újra a Ninpou: Mizu Kawarimi-t használná, de hisz benne a jounin, hogy erre nem lesz szükség, és az egy napos edzés kifizetődő volt.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tobi on Szer. Szept. 12 2012, 12:09

A klón közeledik, s valóban ellenfeled nem mozdul, mintha túlságosan is magabiztos lenne, s ez még jobban felmérgesít téged. Elvégzed a technikához szükséges pecséteket, majd összecsapod tenyered. A klón megpróbál sasszézni a vízen, bármit is használsz ellene, esélye legyen kivédeni, ekkor azonban ellenfeled meglepődve konstatálja, hogy valami gömbszerű vízbörtön fogságába esik. A vízklón megáll, hátrapillant, mire ellenfeled sem mozdul.
- Nagyon jó! - Hallod a hátad mögül a rekedtes hangot, s mire megfordulsz, meglátod fekete ruhában Nimei-t, amint tapssal üdvözli technikád sikerét. Persze ismét megfordulsz, és látod, amint ellenfeleidet elmossa a víz, úgy tűnik, mindkettő vízklón volt. Lehet mindvégig a háttérből irányította klónjait, vagy csak a köd felszálltával helyet cserélt egy vízklónnal, nem tudod, a lényeg, hogy sikerült a jutsu.
- Gondoltam, hogy igazi vérre menő küzdelemben sikeresebben fogod majd alkalmazni a technikát. Elnézést, hogy átvertelek. - Vakarta meg fejét zavartan, majd levette magáról a köpenyét.
- Gratulálok, sikeresen teljesítetted a feladatot, bár még nem az igazi, de gyakorlással tökéletesítheted. - Tette hozzá, majd kezét nyújtotta feléd.
- Már nincs mit tanítanom neked Tokuno Feng. - Mondta, majd ha kérdéssel fordulsz hozzá, azt még megvárja, más esetben elköszön, és magára hagy gondolataiddal.


//Gratulálok, sikeresen elsajátítottad a technikát, persze nem tökéletesen, de bővítményben még gyakorolhatod, hiszen csak azután írhatod fel a technikát, ha azt megírtad. A Játék minőségéért még kirovok rád 8 chakra jutalmat!//
avatar
Tobi
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Tokuno Feng on Szer. Szept. 12 2012, 16:10

Sikerült a technika, a jounin reményei szerint, így meg is állította a támadást, ami felé jött. De, nem tűnt el a vízklón, ami azt jelenti, hogy nem az igazi használót fogta el. ~Még nins vége a harcnak.~
- Nagyon jó! - hallotta maga mögül a hangot. Ez szokatlan, mert igaz, hogy az ellenségek nem túl gyakran dícsérik egymást, de a hang mégis ismerős volt. Mikor megfordul, láthatta tanítóját a fekete köpenyben, miközben tapsol. Ez először hihetetlen volt számára, így egy vissza is tekint az ellenfelei felé, és látja, hogy mind a kettő összeomlik, és eggyé válik a vízzel. ~Átvertek. Ezt nem hiszem el, de végülis, ha külső támadás érné a falut, em hiszem, hogy egy a képzőterepen lévő shinobit akarnának megölni, így gondolhattam is volna rá. Nem hiszem el, hogy ennyire könnyen átejtett.~
- Köszönöm a tanítást Nimei-kun! - mondta a másik jouninnak, de legbelül úgy érezte, hogy ha mégegyszer erre vetemedik a férfi, hogy vel játszon, akkor derékban ketté szeli. Bár, szó mi szó, az edzés technika bejött, és kihozta a férfiból a maximumot, ami a börtön létrehozása volt. Ilyen szemszögből nézve nem haragudhatott bajtársára, lehet, fordított esetben ő is így cselekszik a tanítványával. Miután elment a férfi a kiképzőterepről, Feng még maradt egy keveset, hogy tökéletesítse a jutsut, de még tengernyi ideje volt addig a bizonyos küldetésig, amit említettek neki, így a hét maradék napjain is biztos ki fog ide járni.

//Köszönöm a mesélést, és a jutalmat.//
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Umi Michishio on Csüt. Szept. 13 2012, 20:20

// Suigetsu //

Álmos reggelre ébred a fiatal genin, és nehezen nyitja ki a szemét. Ahogy fel kell az ágyából apja töri rá az ajtót. "Fiam fiam a Mizukaga pecsétes levelet küldött neked, már rég készen kéne lenne irány a fürdő szoba, és legyél készen kettő percen belül !!!" mondta az apa szigorú hangon, és utasítóan. A fiú eleget tett apja kérésének és amilyen gyorsan csak tudott elkészült, még minden furcsán ment, főleg a fejpánt felhelyezése, és a felszerelések megigazítása, de ahogy szépen lassan elkészült megindult és ki megy a lakásból persze már az apja és a klán pár idősebb tagja már várta az ajtó előtt. A Mizukage levelét apja átnyújtja neki, és a fiú elkezdte fel bontani, melytől a körülötte lévő felnőttek sokkal gyerekesebbnek tűntek, mint maga a gyerek, de hát ilyen az izgalom. Michishio halkan és fáradtan olvassa fel a levelet:
- Tisztelt! Umi Michishio a mai napon délig jelenjen meg a első számú kiképző terembe aláírás a Mizukage hivatala!
Amint a fiú felolvasta a levelet az apja megsimogatta a fejét és csak annyit mondott "Ez az én fiam!" majd megpaskolta a hátát. Michishio elindul kissé sietősen, emiatt a többiek azt hitték, hogy izgatott, de csak elakart szabadulni a családi közegből, amikkor már senki nem látta a fiú szaladni kezdet, majd nem sokára elérte az egyes kiképző termet.
avatar
Umi Michishio
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Csüt. Szept. 13 2012, 22:04

A boldogság szinte elmondhatatlan, hiszen te már Genin vagy, és a Mizukage levelet küldd neked. Nem csoda, hogy a család is izgatott, bár akármennyire próbálod tagadni, egy kis izgulás benned is felemerül, hogy vajon miért kérettek téged, és mégis ki fog ott várni téged. Hamarosan meg is érkezel a kijelölt helszínre, így már csak a további utasításokra kell várnod. Ekkor egy halk pukkanást hallasz magad mögött, és füst száll fel a helyszínről.
- Hölgyeim és uraim, a nagy Kitaro! - jelenti be magát az idegen. - Nem, ne csináljátok lányok, egyszer csak egy autógrammot tudok adni. - nem is tudod, hogy igazán kihez beszél, de a füst kezd felszállni, így láthatod a férfit.
Viszont ő is észrevesz téged, és látható a cslódottság az arcán, nem erre számított.
- Ne már! Már megint átvertek. Azt mondta a Mizukage-sama, hogy egy csoport genin lánynak fogok edzést tartani, erre itt egy kisfiú. NEEE! - talán sértő ez számodra, de ha jobban átgondolod a helyzetet, és a helyére képzeled magad, akkor bizony tényleg van különbség. - Na, de mindegy. Mondd fiú, hogy hívnak, és mesélj magadról egy kicsit. Ha már veled kell foglalkoznom, akkor rendesen csinálom. - mondta a leendő senseied, Kitaro.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Umi Michishio on Pént. Szept. 14 2012, 11:04

// Suigetsu //

A fiatal fiú csak bambult előre, talán azért mert még mindig fáradt volt, ám egyszer csak egy halk pukkanás történt, a genin kissé megrémült számára még új volt az ilyen dolgok. Egy füst felhőt látott meg ahonnan egy idegen hang lányokról, autogramról beszélt, természetesen a nagy belépő része volt, hogy nevét is beharangozta. Michishio inkább számított egy bohócra, vagy valami hírességre, de az eloszló füst felhő után egy shinobit látott meg, de nem csak a fiú, hanem a férfi is csalódott volt utóbbi hangot is adott csalódottságának. A genin keresztbe tette karjait, is össze húzta a szemét szúrós tekintettel mérte fel az előtte álló idegen, nem értette még, hogy egy férfi miért lányokat akar, számára a lányok még "ellenségek" voltak, na de mindegy. A helyzet érdekes volt melyet Kitaro tört meg azzal, hogy a fiúról kérdezett, ettől Michishio is kissé meg lágyult. Ő sem tudja miért hátát fordította a férfinak és egyik hüvelyk ujjával a hátán található klán jelképre mutatott, majd határozottan megszólalt: - Én vagyok Umi Michishio az Umi klán fejének egyetlen fia, és ez az első megbízatásom a mélyén tisztelt Mizukage-től melyet teljesíteni fogok még az életem árán is Kirigakure dicsőségért! Még Michishio sem tudta miért mondta ezek a szavakat talán dacból kitudja, valószínűleg a férfit meglepte vele, mivel ő még talán sosem hallott az Umi klánról, mivel az közel sem volt olyan híres mint a Unazaki, vagy a Minovara.
avatar
Umi Michishio
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Pént. Szept. 14 2012, 16:22

Hátat fordítasz a senseiednek, és úgy mutatkozol be, ami talán kicsit udvariatlan, de most célszerű, mert a klán jelképére mutatsz. Kérdés, hogy Kitaro-t mennyire érdekli a klánod, vagy esetleg ez a gesztusod. A válasz fájdalom formájában érkezik, hiszen egy jó kis fenékbe billentést kaptál a férfitól, amit a mély hangja kísért.
- Nézz a szemembe, ha hozzám beszélsz, nem érdekel a hátat közepe, és a klánod története! - kicsit dühös volt, de aztán lágyabb mondatokkal folytatta. - Egy embert ne határozzon meg a klán, és annak múltja, járd a saját utad. Ne azt halld az ismeretlenektől, hogy: nézd, ott az, az Umi gyerek, hanem, hogy ő ott Michishio, a nagy ninja. Igen, a család is fontos, de nem annyira, mint a saját életed. - okítását nem kell magadra venned, neki ilyen a világszemlélete, nem tehet róla, ahogy neked is megvan a saját nézőpontod. Viszont talán az első tanácsát megfogadhatod, ha nem szeretnél újabb rúgást alsó tájékon.
- Nos, itt nem egy megbízatáson fogsz részt venni, hanem inkább, egy fajta, kötelező tréningen. Azt fogom felmérni, hogy mennyire vagy képes a chakra használatra, és, hogy Genin maradhatsz-e. Ha megbuksz ezen a kis vizsgán, akkor visszazavarlak az akadémiába, érthető? - mondta a férfi, s várt addig, amíg jelzed, hogy készen állsz. - Első kérdésem, mit tudsz a chakráról? És, esetleg van-e már beállítottságod is? - tette fel a kérdéseket, majd leült a földre, mert megunta az álldogálást. A vizsgád kezdetét veszi, rajtad múlik, hogy teljesíted-e, vagy megbuksz.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Umi Michishio on Pént. Szept. 14 2012, 17:33

A fiú, és a mestere között kisebb vélemény különbség alakul, de ez most nem lényeg, a geninek meg kell tanulnia, hogy nem mutogatja a hátát, mert később akár az életébe kerülhet. A fenékbe billentés miatt a fiú dacos lett egy kicsit, ám mégis kíváncsian várja, hogy mi fog történni. A dacosságának vége lesz amint befejezi a sensei-je a mondani valóját. ~Egy tréning?~ gondolkozik ijedten most lett csak genin nincs semmi kedve vissza menni az akadémiára, és valamilyen fura módon még bizonyítani is akar. Mielőtt válaszolna a kérdésre erősen morfondírozik, hogy a megfelelő választ adja. - A chakra egyfajta energia minden élő egyed természetesen termelnek bizonyos fokig. A testünkben található úgy nevezet a "chakra-erek", amely a chakra termelő szerveket kapcsolja össze, és így kialakul a szervezetünkben egy hálózatban az úgynevezett "chakra keringési rendszer" ami hasonlít a szív-és érrendszerhez. Egyes csoportok, mint például a ninja, megtanulták, azt hogy hogyan termelnek chakrát, és azt is megtanulják, hogy hogyan engedjék szabadjára ezt az energiát az úgy nevezet "csakra-pontokon" keresztül, ezeket a pontokat tenketsunak pontnak nevezzük. Azért engedjük szabadjára a chakránkat, hogy speciális technikákat azaz jutsukat hozzunk létre. Csakra általában nem látható, az emberi szem számára, léteznek speciális esetek amikkor látható válik a chakra ám ez ritka, de ha valaki rendelkezik olyan legendás képességgel mint a Hyugák byakugan szemével annak számára láthatóvá válik a chakra keringési rendszer. A chakra áramlását nyolc pont szabályozza, amit a nyolc kapunak hívnak. mondta monotonan a fiú, majd miután befejezte a mondandóját kifújta magát. - Igen van már elemi beállítottságom mégpedig a Suiton. mondta ezt már picit határozottabban, és csak remélte, hogy nem felejtett ki semmi lényegeset.
avatar
Umi Michishio
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: 17. - kiképzőterep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.