A Minovara kastély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A Minovara kastély

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Ápr. 20 2010, 15:26

Ez az épület a Minovara klán tulajdonát képezi ős idők óta. Építése egy időben kezdődött a falu megalapításával. Kezdetben védelmi célokat is ellátott de a falu fejlődésével többé erre már nincs szükség. A kastély a falu terjeszkedése miatt a külváros részévé vált.

avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Otthon

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Kedd Ápr. 20 2010, 16:06

Egy hosszú és fáradsággal teli nap után Hidetora végre hazaért. Amint belépett az ajtón szolgálók hada kezdett el tüsténkedni körülötte. - Jól telt a napod Hidetora-sama? - Érdeklődött az egyik szolgáló. Azóta, hogy Hidetora elvesztette a szüleit kiemelt figyelmet kapott a klánon belül. Voltak akik tiszteletből vagy együttérzésből tették ezt míg mások csupán a szokás miatt. Ezt főhősünk azóta sem tudta megszokni. " Ezzel jár ha az ember a család leendő vezetője. " Csendült fel egy emlék Hidetora fejében. - Köszönöm. Egész jól. - Válaszolta az ifjú ninja. - Köszönöm kérdésed. Ma egy igen fárasztó napon vagyok túl. Megyek is és felfrissítem magam. - Ezzel Hidetora felment a lépcsőn fel a szobájába majd átöltözött. Átment a fürdőházba és hagyta, hogy a szolgák lemossák testéről az edzés porát. Majd a masszázs közben gondolkodni kezdett az az napról. Kissé csalódott volt, hogy nem sikerült elérnie amit szeretett volna de nem lepte meg. Tisztában volt vele, hogy apja mekkora harcokat vívott az öreggel amikor érvényesíteni próbálta akaratát. ~ Megint a szívemre halhattam az eszem helyett. Mit is vártam. Sebaj majd megmutatom nekik. Holnap úgy is küldetésre indulunk. Kíváncsi vagyok kik lesznek az új csapat társaim. ~

Egy órával később Hidetora már a holnapi megmérettetésre készült. Elővette négyszögletes ninja táskáját és az ágyra helyezte. Majd belepakolt megfelelő mennyiségű tartós élelmet, egy iránytűt lepecsételt fegyver és ruha tekercseket és minden egyéb szükséges felszerelést. ~ Na ezzel meg is volnánk. ~ Gondolta de nem tudta kiverni a fejéből, hogy nemet mondtak neki. ~ Három év mi öreg? Na azt majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok mit szólsz majd ha diadalmasan térek vissza a küldetésről. Tényleg még nem is tudom mi lesz a feladat. ~ Ocsúdott fel Hidetora. ~ Elég ebből most már mást úgysem tudok tenni. Inkább pihenek és majd holnap minden kiderül. ~ Ezzel elindult az ebédlőfelé, hogy elfogyassza a vacsorát.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.