Kurono lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kurono lakása

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szomb. Ápr. 24 2010, 15:50

Kurono arca egyből mosolyra fakadt, mikor meglátja a saját házát.
~Ez az!~
Örül, de nagyon, aminek még egy öklös rándulást is meg enged magának. Az ajtót lassan nyitja ki. Nagyon kíváncsi belül mi is található. A fény lassan szúrődik be a szobába, ami már ki lett takarítva Kurono érkezésének
-Na ez szuper. Minden van ami kell.-
Néz körül alaposan. A házban 2 ablak is van mindkető az ajtótól 0,5 m távolságra. Ezekívűl, a ház több részre van osztva. ahogy beléptünk az ajtón, rögtön egy szűkebb folyosóban találtuk magunkat. Onnan két ajtó nyílik, jobbra és balra. A jobb oldali ajtó a mellékhelységbe vezet, míg a másik a fürdőszobába. A fürdőszoba nem nagy, és a felszereltsége sem a legnagyobb. Egy egyszerű zuhanyzó, kétmosó, tükör, és a falon egy kis üveges szekrény. Ezeket, ahogy elnézi többé-kevésbé feltöltötték. Borotvahab, fogkrém, fogkefe, törülközők. Ezen kívül egy mosógép is található itt. A fürdőszoba vörös és fekete csempével van kirakva mozaik szerűen, míg a járólap fa fallal megegyező vörös színű. A bal oldali ajtóban csak egy WC van. A helység is elég kicsi. Ide van betéve a vasalódeszka, és a vasaló is, meg egy porszívó. Ezenkívűl, már gondoskodtak a Wc papír ellátásról is. Tovább haladva a kis folyosó egy 3 méteren belül, az amerikai elosztású napali, és konhyában találjuk magunkat. A kettő ugyan is egybe van vonva. Ha jobb oldalra fordulunk, a parketával lerakott napalit pillantjuk meg. a napali fala, narancssárga, és fehéres árnyalatú rózsaszín váltakozása. A napalit és a konhyát egy lépcső, és egy ebédlő féleség választja el. A lépcsőn két görök sztílusu oszlop helyezkedik el, és így egy boltívet alkotva a plafonnal. Ahogy a lépcsőn feljövünk, egy cseresznye színű asztalt pillantunk meg hat darab székkel, aminek huzatja zöld. A járolap szürkés-kékes színű, a konyha fala pedig vajszínű. A konyha butor cseresznye színű, és bárpultos elrendezésű. A konyha aztal L alakban helyezkedik el. Azon található, a mikró, kévéfösző, és a mosogató tál. A falra fügesztve vannak a szekérnyek. Szám szerint 6. Az egyikben találhatókl a fűszerek, míg a másikban a bögrék, és tálak, a harmadik, már keskenyebb üveges szekrényben található, a cukor, kakaópor, és a müzli is. A mellete lévő szekrénybe a tányérok vannak, kicsi, nagy, mély, és lapos. Az utolsó szekrény ajtaja üveges, és abban találhatók a kisebb-nagyobb üveg poharak. Az ebédlő asztal mögötti fal, félis terméskővel kirakott, aztán vajszínű. Az asztal felett egy lépcső megy felfele a felső szintre. Ott egy kisebb előszoba található, és onnan 3 ajtó nyílik. Az egyik a hálószoba, nagy franciaággyal, és gardrobbal, és ruhásszekrénnyel, amin egy TV található. A másik 2 szoba vendég szoba, amibe egy-egy egyszemélyes ágy van, ruhásszekrénnyel, gardrob nélkül. A nappalira visszatérve. A nappaliban néhány virág található, hogy színesebbé tegye a helységet, és egy vajszínű ülőgarnitúra. A falra egy TV van felfügesztve. A lépcső felüli fal mellet kisseb üveges szekrények vannak, amik italokkal, és dísztárgyakkal vannak tele.
-Ruken Ti aztán ki tettetek magatókért. Ez a ház pont olyan, mint amiben régen laktam Kumogakureban. Csak a két vendég szoba az enyémé és a testvéremé volt.-
Jegyzi meg, míg az emlékek hatására egy könnycsep csordul ki a szeméből. Szemeit lecsukja, és megpróbálja elfelejteni azokat az érzelmeket. Már döntött elpusztítja a családját, hogy újjat termethessen, ezáltal emelve fel újra a klán hírnevét.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kurono lakása

Témanyitás  Karin on Szomb. Május 01 2010, 19:22

// Nos ez rövid lesz és tömör, hiszen a kalandnak vége és a küldetésre az ajándékot én adom meg neked!!!! //

Ruken Kurono-nak megmutatta a lakás mellett Kirigakure főbb helyszíneit is, ahogyan lassan kezdett besötétedni és neked is jobban esett volna már lefeküdni, mind egy új ismerős arcát nézni. Bár új lakás, új környezete, kissé mindig is zavaró, ez volt a legkevesebb egy nehéz nap után. Ahogyan pedig Ruken távozott tőled, bár szóval és tanáccsal is ellátót.
- Aludd ki magad! A következő hónapok nehezek lesznek, de sokkalta nehezebb lesz elfogadtatni magad Kirirgakureval! Szóval fel a fejjel, ha a Mizukage-sama elismeri a képességeidet és lát benned fantáiát, az már ó jel! -mosolygott rád, ahogyan magadra hagyót.

/Küld egy PM-et, hogyan is képzeled tovább!!!//
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kurono lakása

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Dec. 16 2010, 17:03

A szervezet bázisát elhagyva még váltanak egy pár szót Gingitsunevel. Szemmel láthatóan, most már képes kinyitni a kaput, szóval a pecsét kulcsként is működik.
~Ez ragyogó ötlet. Így csak a szervezet tagjai mehetnek be, vagy engedhetik be az idegeneket.~
Jegyzi meg magában, majd Gingitsune tanáccsal látja el.
-Természetesen, de hamarosan nem egyedül fogok tevékenykedni. Úgy döntöttem ide hozom a klánom másik élő tagját is.-
Dönti el Kurono, és ezt a döntést megosztja barátjával.
~Meg kell, majd keresnem Ishidat. Még jó, hogy van egy összekötő kapocs.~
Gondolja át a dolgokat, majd elindul haza. Ezen a döntésen az egész úton gondolkodott, és eldöntötte, hogy hogyan találja meg.
-Kuchiyose no Jutsu!-
Mondja ki a jutsu nevét, és a ház előtt megjelenik Kanrou a kis sárkány.
-Szia poronty. Azért idéztelek meg, hogy a többi sárkány által, és a felderítő képességeddel keresd meg Ishidat. Holnap délelőttre várom a helyzetét.-
Kanrou azzal az irammal el tűnt, hogy szóljon a többi sárkánynak. Ők oda tudnak idéződni Ishidahoz, így könnyen megtalálják.
~Szükségem lehet rá a hang országába. Ha messze van akkor, majd boldogulok nélküle.~
Gondolkodik el egy picit, majd bemegy a házba és elteszi magát holnapra.

Másnap reggel felkel, és felöltözik. Bár nem kérték tőle a vörös maszk hordását, de ilyen titkos küldetésnél jobb, ha felveszi. Nem tudja menyire ismert ebben a világban. Bizonyára ismerhetik egy páran, ha Kisame is tudta a nevét. Lassan megreggelizik, nem kapkodja el az indulást, mivel várja Kanrou érkezését, és a helyzet jelentést Ishidaról. Sajnos nem jön egyhamar, így a felszerelését is össze pakolja. Azokat a holmikat, amiket táskában kéne hordani a Tobidogu no jutsuval lepecsételi, így nem kell a táskát cipelnie. Most úgy is van ideje. A Raiken párost a hátára kötve, már útnak indulna, de még mindig a sárkányra vár.
-Na Raiken. Kíváncsi vagyok megtaláljuk e a testvéred?-
Beszél egy kicsit a kardhoz, és csodák csodájára megérkezik Kanrou is.
-Szia Kurono. Megtudtuk, hogy Ishida a tűz országában van, és új sárkányokat toboroz a klánhoz.-
-Köszönöm elmehetsz.-
Kurono csodálkozva hallgatta a kanrou szavait.
~Úgy tűnik Ishida csatlósokat gyűjt a klánhoz. Bíztam benned. Legalább nem én vagyok az egyetlen, aki a klán jövőjét is szemelőt tartja.~
Mosolyodik el az arca, majd lehajtja a vörös maszkot, és kilép a lakásból.
-Kuchiyose no Jutsu!-
Mondja ki újra a jutsu nevét, és megidézi Hanat, az utazó sárkányt, aki úgy szintén nőstény, mint Kanrou.
-Szia Hana. A tűz országába megyünk. Megkeressük a másik élő Hazukaget.-
-Ishidara gondolsz.-
-Igen.-
Zajlik le a kis párbeszéd, és Hana már is útnak indul. A légi közlekedés mindig rövidebb.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kurono lakása

Témanyitás  Karin on Szomb. Dec. 18 2010, 13:39

Ahogyan Hana megjelent az idézésed után és elmondtad, hogy megkeresitek Ishida-t, egy pillanatra olyan érzésed támadt, mintha figyelnének. De ez volt csoda, a sárkányok nem éppen kicsi lények és te a falúban idézted meg őket, olyan helyen, ahol elég jól lehet látni, így egyértelmű, hogy néhány szemfüles embernek, akik ilyen korán reggel is ébren vannak, észrevehetik. De valaki olyan vette észre, akire nem számítottál.
Nemhiába érezted, hogy valaki figyel, hiszen ahogyan megfordultál, egy Anbu kunoichi t vettél észre, ahogyan kezeit maga elé rakva összefonva azt a mellei alatt sétált feléd. Nem kelet megijedned, egy pillanat alatt felismerted ki az, a maszkja mit sem változott az elmúlt találkozás óta, bár azóta nem láttad őt.
- Elmész? -kérdezte tőled, ahogyan odasétált eléd- Akkor Gingistuke-san jól mondta, hogy a határhoz küldenek hosszabb időre. Szerencse, hogy eljöttem a kórházból, hogy idejében láthassalak...- nézett rád, ahogyan levette a maszkját, miközben láttad, hogy elpirult, de egyben az arc még mindig beteges és sápadt volt kissé, az ágyban lett volna a helye, nem itt a hidegben- … vigyáz magadra kérlek. - nem ért hozzád, de láttad az arcán, hogy semmi másra nem vágyik- Megmenteted az életem, feláldoztad volna a sajátodat is értem. Ennél több nem kell nekem! Ha visszatérsz egészségesen és épségben, nem hazudok neked többet. -mondta, ahogyan ezen utolsó szót nem nagyon értetted, ahogyan egy apró könnycsepp is végighúlt az arcán.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kurono lakása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.