Ninja Emlékmű

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Hétf. Aug. 29 2011, 18:22

Yamashita olyan tíz óra fele kelt fel. Direkt ilyen későn, mert frissen akart nekilátni az aznapi feladatnak. Reggeli teendőit elvégezve kiment a hátsó udvarra gyakorolni. Pontosabban nem is gyakorolni, mivel frissen szeretett volna odaérni. Inkább csak bemelegített egy kicsit, megmozgatta ízületeit, de ez nem volt többnek mondható egy reggeli, illetve délelőtti tornánál. Délben megebédelt, majd fél kettő fele, egy újabb adag nyújtás után elindult az emlékmű felé. Útközben ismét ábrándozott egy keveset, azonban nem tért el annyira a valóságtól, mint előző nap, így nem tévedt el és időben odaért a kijelölt helyre. Érkezésekor Orokana már ott várt, és az emlékművet szemlélte. Látszólag nem figyelt fel társa lépteinek zajára, így Yamashita szólította meg először:
-Szia - ezután megvárta, míg társa viszonozza az üdvözlést, majd folytatta - Kíváncsi vagyok, mit tervez mára a sensei. Biztosan valamiféle túra lesz, esetleg küldetés, mivel gyakorolni a kiképzőterepen is tudnánk.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Hétf. Aug. 29 2011, 19:52

Nagyon nehezen tudtam aludni az éjjel, ezért hamar felkeltem. Még sötét volt ezért inkább vissza feküdtem. Ezután fél 11 kor anya hangjára keltem fel:
- Jó reggelt álomszuszék!- mondta, majd megsimogatta a hajamat.
- Úristen! Elaludtam! Mennyi az idő?- mondtam szinte hadarva.
- Nyugi, nyugi! Még csak fél 11. Nem azért jöttem be hozzád, hogy megijesszelek, csak szólni akartam, hogy ideje felkelni.- Azzal kiment a szobából.
Gyorsan felpattantam az ágyból és átöltöztem, majd megfésülködtem, meg amit ilyenkor szokás csinálni, meg csináltam. Ezután kimentem a kertbe és egy kicsit bemelegítettem. Pontban délben ebédeltünk meg. Ezután már nem is tudtam, hogy mit kezdjek magammal. Segítettem anyáéknak, majd eljött a fél kettő. Most már indulni kéne! Ekkor elindultam a Ninja emlékműhöz. Hamar odaértem, de még így sem én voltam az első, aki odaért. Orokana és Yamashita hamarabb ide ért.
- Sziasztok!- köszöntem mosolyogva.- Miről folyik a beszélgetés?- kérdeztem meg, hogy én is bekapcsolódjak a beszélgetésbe.
Közben az Emlékműre pillantottam.~Hű, szóval ők adták életüket az országunkért. Vajon én is ilyen hős leszek egyszer? Talán egyszer.~
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Arekkusu Orokana on Hétf. Aug. 29 2011, 20:25

Orokana Yamashita hangjára eszmélt. Megfordult majd Yamashitára nézett és kezet nyújtott neki. -Szerbusz Yamashita. Bocsáss meg csak elbambultam mi újság vele.- Ekkor beállított Emiko is. Ránézett és elmosolyodott majd megszólalt. -Szia Emiko! Hát te is itt megjöttél? Miújság hogy aludtatok?? Körülnézett majd meglátta, hogy még mindig Yamashita kezét szorongatja. Elpirult majd hirtelen a feje mögé rakta a két kezét és leült a fűbe. Majd izgatottan várta társai reakcióit.
avatar
Arekkusu Orokana
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Hétf. Aug. 29 2011, 22:34

Éppen válaszra nyitotta volna a száját, amikor befutott a kis csapat harmadik tagja, Emiko is. Yamashita egy kis mosollyal az arcán visszaköszönt neki, ahogyan Orokana is, aki egy kérdéssel toldotta meg az üdvözlést:
-Miújság? Hogy aludtatok?
-Egész jól - felelte Yamashita - bár ezen a téren sosem volt problémám.
Ezután megvárta Emikó válaszát, majd ismét megszólalt:
-Szerintetek mit tervez mára a sensei? Biztosan nem edzeni fogunk, mert akkor a kiképzőterepre küldött volna nem?
Beszéd közben követte Orokana példáját, és keresett magának egy kényelmes fűcsomót, ahova leülhetett. Miközben a többiek válaszát hallgatta, tekintete az emlékműre vetődött. Egy pillanatra elábrándozott. A bátyja mesélt neki erről, az olyan shinobik nevét vésték ide, akik az életüket adták a faluért. Talán egyszer neki is meg kell halnia Konoha érdekében? Ez a gondolat zökkentette vissza a valóságba, és kicsit szégyellte magát, amikor rájött, hogy csak a felét hallotta társai beszédének.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Kedd Aug. 30 2011, 15:18

Mind ketten köszöntek nekem és Orokana megkérdezte, hogy aludtunk.
- Hát, én nem valami jól. Be vallom egy kicsit izgultam a mai nap miatt.- mondtam és egy kicsit el pirultam, de hamar elmúlt a piros szín az arcomról, mivel Yamashita is feltett egy kérdést nekünk.
- Nem tudom, talán küldetést kaptunk vagy ilyesmi.- válaszoltam.- Egyébként nem tudjátok, hogy mennyi az idő? A senseinek már itt kellene lennie nem?- tettem fel én is egy kérdést.
Körül néztem minden oldalból, hogy talán megjelenik a hosszú fekete kabátos shinobi, de sajnos nem láttam senkit rajtunk kívül.~Mégis mit gondoltam? Hogy a sensei már itt vár ránk? Persze, álmomban!~ Leültem én is a fiúkhoz, és nézegetni kezdtem a fű csomókat. Itt-ott zöldebb volt, mint máshol.
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Arekkusu Orokana on Szer. Aug. 31 2011, 00:06

Orokana örömmel, nyugtázta, hogy nem csak ő ül hisz elég kínos lenne ha egyedül kuporogna a földön akár egy koldus. Emikor Válasza felvillanyozta Orokanát. -Huh. Akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. nekem is érdekes álmaim voltak. És hát megvallom őszintén az, hogy kicsit izgultam nem kifejezés!- Ezután Yamashita kérdése ütötte meg nagyon a fülét. De Emiko hamarabb tudott válaszolni így ő szinte már csak bólogatott. De azért így is hozzáfűzte a maga mondanivalóját. -Remélem küldetés nagyon szeretnék már egy igazi kalandot. Jó lenne ha már az első küldetésünkön lennénk. Kíváncsi vagyok mi lesz az remélem nem valami gagyi falubeli munka. Egy igazi kalandot akarok! Főleg veled Emiko!- De mikor az utolsó mondata kicsúszott a száján már el is pirult. Észrevette magát a beszéd nagy hevében szinte csak egy miliméter választotta el Emikotól. Rákvörös arccal visszahuppant a fenekére és a földet bámulva halkan válaszolt Emiko kérdésére. -Már csak pár perc van két óráig.- A motyugását Ezután már csak egyvalamivel egészítette ki. -Nekem az is mindegy lenne ha csak edzenénk, csak csináljuk már végre.- Ezután rá se mert nézni Emikora ezért felkapta fejét és Kínosan mosolyogva Yamashitára nézett majd így szolt. -Yamashita! Hallottam a bátyád egy ANBU. Rengeteg jó történetet hallhattál már tőle és biztosra veszem, hogy nagyon jó harcos. Lemerném fogadni, hogy rengeteg klassz jutsukat tud nem tudna nekem is tanítani párat?? Tudod nekem nincs ninja a családomban így sajnos senkitől nem is tudok tanulni.- Miután végzett Yamashita lerohanásával nagyon elszégyellte magát, hogy ennyire pofátlan volt. De hirtelen el is kalandozott miközben Yamashita válaszára várt. Végigfutott a fején a célja, hogy segítse anyját és, hogy jobbá váljon mint az apja. És ekkor hirtelen eszébe jutott mit akar igazán elérni az életben. Alapítani fog egy klánt és rengeteg titkos saját technikát fejleszt ki a klán számára. -Azt akarom, hogy a klánom Konoha nagyjai közé tartozzon! És akkor majd a családomban rengeteg ninja lesz akitől a fiatal ninja családtagok majd tanulhatnak.- Ez az ábránd hamar átfutott a fején és csak az őt ért következő ingerre reagált.
avatar
Arekkusu Orokana
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Szer. Aug. 31 2011, 01:03

Yamashita kicsit elkalandozott, így Emikó válaszának csak a végét hallotta, mire kicsit elszégyellte magát, elvégre ő maga tette fel a kérdést. Azonban Orokana beszédére fölkapta a fejét. Először úgy hallatszott, mintha a genin máris udvarolna a csapat lánytagjának. Azonban mikor odafordult, látta, hogy rendkívül zavarban volt, vagyis valószínűleg csakis elszólás lehetett, így Yamashita nem szólt semmit, mivel nem akarta társát még jobban zavarba hozni. Végighallgatta Emiko reakcióját, de nem fordult oda. Csupán arra kapta fel a fejét, amikor Orokana odafordult hozzá, és Hoteruról kezdett el beszélni. Meglepte, hogy egy genin is hallott a bátyjáról, és hirtelen büszkeséggel töltötte el a dolog. Amikor a végére ért, elgondolkodott a hallottakon. "Ennyire híres lenne? Tényleg hosszú út áll előttem, ahogy tegnap meg is mondta. De akkor is túl fogom szárnyalni, nem érdekel, hogy mennyi időbe telik. Ugyanakkora hős lesz belőlem, mint belőle." Amikor a "hős" szóig elért a tudata, eszébe jutott az emlékmű. Vagyis ahhoz, hogy hős legyen, meg kell halnia? Nem, csupán a falu hasznára kell válnia. Vagyis kiváló konohai shinobivá kell, hogy váljon. Ez kell ahhoz, hogy túlszárnyalja példaképét. Amint elért agya ennek a gondolatmenetnek a végére, kicsit késve ugyan, de válaszolt Orokana kérdésére:
-Szerintem szólhatok pár szót az érdekedben. Nekem tegnap tanított egy új teknikát, igaz, nem túl bonyolult, de tud ő jobbakat is. A csapatmunka és a bizalom erősítése érdekében talán vállalja, ha éppen nincs küldetésen - ezután Emikóhoz fordult - ha nincs, aki tanítson téged, akkor rávehetem a bátyámat, hogy neked is segítsen.

Beszélgetés közben teljesen el is felejtette, hogy mire várnak, és csak miután válaszolt, jött rá, hogy a sensei még nem érkezett meg. Azonban nem is zavarta különösebben a dolog. Kíváncsi volt ugyan, hogy mégis mit fognak csinálni, de jelenleg jól megvolt a társaival is.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Szer. Aug. 31 2011, 10:42

Miközben arccal a fák felé fordultam és hallgattam a madarak csicsergését, nem valami sokat hallottam Oroknana beszédéből kivéve egy dolgot:
- Főleg veled, Emiko!- Ez teljesen meg döbbentett. Azonnal hozzájuk fordultam, és észre vettem hogy pár centi választ el a fiútól.~ Ez most az amire gondolok? Jaj, ne már!~ Gyorsan fel álltam. Ez kicsit zavarba hozott.
- Na, majd meg látjuk!- válaszoltak kicsit később Orokna kijelentésére. Aztán érdeklődött Yamashita bátyja után is. Yamashita tisztességgel válaszolt neki és felajánlotta, hogy rávenné a bátyját, azért hogy segítsen nekem is.
- Igazából a nagypapám szokott segíteni nekem. De szívesen tanulnék a bátyádtól is.- válaszoltam.- Egy új technika mindig jól jön.
Nem igazán tudtam, hogy mit csináljak.~Talán állnom kéne, vagy leüljek?~ Végül úgy döntöttem leülök mégis, de kicsit arrébb. Nem akartam megint olyan közelségbe kerülni, mint az előbb.
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Hisao on Pént. Szept. 02 2011, 17:02

A Jounin már egy ideje ott figyelt benneteket, de még nem ereszkedett le a magasból az emlékműhöz, hogy megmutassa magát, hagyta, hogy kicsit élvezzétek egymás társaságát, a gyerekkor gondtalan pillanatait. ~Kölykök...~ Gondolta magában Yoh, mint ha jó maga aggastyán lenne és nem pedig egy húszas évei elején járó férfi. Pár perc után aztán megunta a várakozást és egy ugrással ott termett a három Genin előtt. Most nem viselte szokásos fekete kabátját, hanem csak egy pólót és rajta a Jounin mellényét, így látszódott az alkarján a két tetoválása. Hátán azért ott lógott a két szúró fegyvere. -Üdv!- Mondta röviden, majd hátranézett a Hokagék arcképére.
-Azért kezdünk ma itt hogy lássátok kikké kell válnotok. Az eddigi Hokagék mind életükét a faluért élték majd azért is dobták el maguktól. Ha ők nem lettek volna mi sem élnénk. Igazi hősök, példaképek és tanárok. Hatalmas erővel, furfangos észjárással és intelligenciával és persze a Tűz akaratának örökségével voltak felruházva. De ezért keményebben küzdöttek, mint bárki más és nektek mint az új generációnak még keményebben kell edzenetek és tovább kell adnotok a tűz akaratát.-Magyarázta kicsit bővebben Yoh. -De ha már itt vagyunk, ki mit tud az eddigi öt Hokagéról? Mondjuk Emiko! Te mit tudsz róluk?-Kérdezte a kunoichit Yoh.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Pént. Szept. 02 2011, 17:42

Miután leültem megérkezett a sensei is. Köszöntött minket és mi is köszöntünk neki. Ezután elmagyarázta, hogy miért vagyunk itt, a Ninja emlékműnél. Mesélt a tűz akaratáról és, hogy milyen egy Hokage. Ezután felszólított engem, hogy mondjam el, hogy mit tudok a Hokagékról.
- Öt Hokage volt eddig Konohában. Az első Hokage Shodaime. Ő alapította Konohát. Speciális képessége a Fa stílus volt. Ez egy egyedi elementális stílus, amire csak ő volt képes. Ha jól tudom. Emellett volt még egy különleges képessége, mégpedig hogy képes volt irányítani a Jinchuurikik Chakráját. A második Hokage, a Nindaime. Az első Hokage öccse volt. Fő elementális képessége a Víz. Folytatta bátyja intézkedéseit, és ő is tanította a harmadik Hokaget. A harmadik Hokage Sandaime. Tanítványa volt az első és második Hokagének. Ő volt a legtovább Hokage, tovább táplálta az első eszményeit, és egy nagyon erős falut alakított ki a nagy háború után. A negyedik Hokage Yondaime. Ő maga úgy ismert, mint Konoha Sárga Villanása. Ezt a nevet azért kapta, mert képes volt egyik helyről a másikra egy pillanat alatt teleportálni, persze csak akkor, ha tudta, hogy pontosan hova fog megérkezni, de ennek fejében bárhova képes volt teleportálni magát. Emellett képes volt speciálisan használni a Kunaikat. Az eldobott Kunaikat képes volt a levegőben irányítani. Az ötödik Hokage Tsunade. A 3 legendás Sannin egyike és az első Hokage unokája. Ő maga orvosi specialista és egyben hihetetlen nagy fizikai erő birtokosa. Szerintem elmondtam mindent, amit tudtam.- mondtam és szusszantam egy kicsit.~ Wáó! Nem is tudtam, hogy ennyire jó az emlékezetem~ Körbe néztem, hogy mit reagálnak a beszédemre.
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Arekkusu Orokana on Pént. Szept. 02 2011, 19:35

Orokana épp megakart szólalni mikor a semmiből előtte termett a sensei. Annyira megijedt, hogy jól hátra is esett. Aztán hirtelen felugrott majd megszólalt. -Jó reggelt! Elnézést! Jó napot sensei!- Már épp folytatta volna mondanivalóját amiben megkérdezte volna a senseit, hogy milyen volt a tegnap estéje, és mit csinál velük ma amikor a sensei belefogott a mondandójába. A szava az öt Hokagéról és a tűz akaratáról szóltak. Orokana úgy érezte ez az az akarat ami benne is megvan. Ezután Emikot kérdezte a Hokagékról. Orokana is tudott volna válaszolni de hát ha nem őt kérdezik akkor hagy válaszoljon az akinek a kérdés szól. Így hát leült és türelmesen végighallgatta Emiko feleletét. A lány nagyon gyorsan ügyesen és precízen válaszolt. Orokana ezért teljesen úgy érezte, hogy a tetszésének hangot is kell, hogy adjon. Emiko felé fordult és megszólalt. -Nahát Emiko a szépségednél már csak az eszed elképesztőbb!- Miután szavai ismét elhagyták a száját egyből rájött mit mondott. Zavarában ismét elpirult. -Na ne! Már megint! Orokana te nagyon marha, hogy mondhatsz ilyeneket a végén még azt hiszi szeretnél tőle valamit. Bár most, hogy jobban belegondolok nagyon csinos és kedves lány.- Ezután a gondolatsor után ismét elvörösödött a feje. Feszültségoldásképp a senseihez fordult és egy nagyon fontos kérdést tett fel neki. Sensei ugye nemcsak ezért hívott ide minket?? Remélem nem valami elméleti oktatás lesz mint az akadémián, mert már nagyon vágyok egy kis izgalomra?! Majd ismét feleszmélt és rájött, hogy csakhogy mint előző szavait lehet ezeket se kellett volna kimondania, hisz hogy jön ő ahhoz taknyos genin ként, hogy számon kérjen egy magas rangú shinobit. Ráadásul pont azt aki őt fogja tanítani. Ekkor felállt ismét és a sensei szembenézett majd mélyen meghajolt és hangosan Bocsánatot kért. -Ne haragudjon sensei kérem nem akartam szemtelen lenni! Ha akar büntessen meg ninja ként vállalom a felelősséget a tetteimért.- Megvárta a választ, ha volt végrehajtotta a büntetést ha nem megköszönte a kegyelmet és leült. Ezek után Orokana már csak annyit fűzött Emiko szövegéhez ami a saját személyes rajongásából fakadt. -Elnézést de a Negyedikhez még had fűzzek hozzá annyit, hogy több erős jutsut is kifejlesztett és a falut is megmentette a kilencfarkú rókadémon tombolásától azzal, hogy a saját és felesége életét feláldozva a fia testébe pecsételte annak chakráját. Nekem ő a kedvencem és az egyik példaképem is egyben hisz remek harcos és családfő volt. A másik példaképem meg Asuma Sarutobi sensei.- szavai itt hirtelen megszakadtak. -Orokana már megint fecsegsz össze vissza ez nem helyes.- A röpke gondolat után száját ismét szólásra emelte. -Megint csak bocsánatot tudok kérni sensei nézze el nekem néha kicsit sokat beszélek. Ne haragudjon nem fordul elő többet.- Mindezek után ülve maradt és csöndben figyelmesen várta a sensei további utasításait. Na és persze a többiek reakciójára is kíváncsi volt, hiszen nem egy hanem mindjárt két közjáték szemtanúi is lettek a társai amit Orokana feleslegesen mutatott be.
avatar
Arekkusu Orokana
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Pént. Szept. 02 2011, 23:24

Miután Emiko válaszolt, a sensei egyszercsak előtűnt a semmiből. Érkezésére Orokana szinte rögtön hanyatt is vágódott, majd felpattant, és látszólag feszengve üdvözölte a senseit. Yamashita is megijedt a hirtelen felbukkanásától, de hamar összekapta magát, és egy "Jó napot, sensei" kíséretében föltápászkodott a földről. Ezután szinte rögtön bele is kezdett Asaya-sensei a kiselőadásába, melynek témája nem más volt, mint a falu korábbi és jelenlegi vezetői, vagyis a hokagék. A hallottak megmozgatták Yamashita fantáziáját. A sensei azt mondta, hogy nekik is olyanná kell válniuk, ami arra enged következtetni, hogy szerinte képesek rá. "Igen, képes vagyok rá" - gondolta Yamashita "képes leszek olyan nagyszerű shinobivá válnom, mint ők. Elvégre nekik is sikerült, nekem miért ne sikerülhetne?" Miközben ezen gondolkodott, fél füllel hallgatta Emikót, akit a sensei megkért, hogy mondja el, mit tud a hokagékról. Elég sokáig beszélt, és egész jól jellemezte őket. Bizonyára a nagyszüleitől hallott történeteket, akárcsak ő a bátyjától. Azonban nem tudott sokáig ezen gondolkodni, ugyanis Orokana hangja kizökkentette. A fiú ismét tett egy olyan megjegyzést, amiből kiderült, hogy kicsit többet érez csapattársa iránt a barátságnál. Konkrétan udvarolni próbált, legalábbis Yamashitának nagyon úgy hangzott. Persze semmi különös nincs abban, hogy egy fiú udvarol egy lánynak, de valamiért mégis zavarta. Talán azért, mert még csak egy napja ismerték egymást, és máris így be próbál vágódni. Talán attól félt, hogy ketten nagyon összemelegednek, ő meg elszigetelődik a csapattól. Igazából maga sem tudta eldönteni, de mivel nem akart rögtön a második nap vitába keveredni, főleg a sensei előtt, egyenlőre nem szólt semmit, csupán hallgatta Emiko reakcióját. Persze elég kínosan érezte magát, és zavartan bámulta a talajt. Utána Orokana ismét megszólalt, ezúttal a senseihez intézte szavait:
-Sensei, ugye nemcsak ezért hívott ide minket? Remélem nem valami elméleti oktatás lesz mint az akadémián, mert már nagyon vágyok egy kis izgalomra!
Nem akarta beismerni, de valójában Yamashita is így érzett, még ha nem is akarta hangoztatni. A vakmerő kijelentésre elmosolyodott, de nem szólalt meg, csupán kíváncsian figyelte, hogy a sensei hogyan reagál. Miután véget ért a jelenet, megint megszólalt valaki, mégpedig nem más, mint Orokana. Ezúttal a negyedik hokagéról fejtette ki saját véleményét. Mikor végzett, bocsánatot kért bőbeszédűségéért. Yamashita eléggé furcsállta, hogy sokat beszél, aztán bocsánatot kér érte, de még mindig csak hallgatott. Egyenlőre nem volt semmi mondanivalója Orokana számára, és kérdése sem, szóval csak meghallgatta a sensei újabb utasításait.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Hisao on Hétf. Szept. 05 2011, 16:22

~Jól megtanulta a leckét, jómagam talán a felét sem tudtam a Hokagékról és a világról az ő korában. Viszont ez az Orokana meg nem normális. A rajongása erőt adhat neki, kicsit emlékeztet a nagy hősre, Narutóra. Emlékszem, a Chuunin vizsgán neki sem állt be a szája...Érdekes hogy pont az az egyik példaképe, akinek a stílusát továbbfejlesztve lettem még erősebb. Yamashita pedig csendben megfigyel mindent, mint egy profi.~ Gondolta át hősünk gyorsan a látottakat, majd ideje volt, hogy végre a tettek mezejére lépjen és válaszokat adjon a kis csapat mai feladatairól és programjáról. -Elmélet is lesz, de csak annyi, hogy teljesíteni tudjátok a mai gyakorlatokat. Ha a mai edzést sikeresen elvégzitek, akkor már készen álltok kisebb küldetésekre és könnyebb elemi jutsuk tanulására.- Megelőzve az örömujjongást Yoh ismét nyomatékosította, hogy csak a sikeres edzés esetén járnak ki az izgalmasabb feladatok. -Nos a Taijutsut és Ninjutsut jól átvették veletek az akadémián de szerintem a Genjutsukról nem adtak nektek valami bő tájékoztatást. A legnagyobb hiányosság az, hogy még nem éreztétek magatokon a Genjutsut, így igazán felismerni sem tudjátok. Mivel jó magam Genjutsu specialista (is) vagyok, ezért alkalmazni fogok rajtatok pár nem életveszélyes Genjutsut aztán elmondom a védekezési módszereket. Ez azért fontos mert a mostani feszült helyzetben gyakran kerülhettek veszélybe a falun kívül. Egy egyszerű küldetés könnyen átmehet egy csatába.-Magyarázta a Jounin.- Nos van kérdésetek vagy alkalmazhatok rajtatok egy C szintű illúziót?

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Hétf. Szept. 05 2011, 18:17

A sensei elmondta, hogy mit fogunk a mai napon csinálni. Egy Genjutsut fog rajtunk alkalmazni. Ezután feltette a szokásos "... van kérdést? ". Én a magam részéről, úgy gondoltam, hogy fölösleges, mert csak húzza az időt. De lehet, hogy feltesznek pár kérdést.
- Én azt mondom, hogy belekezdhetünk az illúzióba!- mondtam. Rájuk néztem és próbáltam tükrözni az arcomon, hogy ne tegyenek fel kérdéseket, hogy hamarabb kezdhetjük az edzést.


A hozzászólást Aida Emiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 06 2011, 17:39-kor.
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Arekkusu Orokana on Hétf. Szept. 05 2011, 19:33

A sensei ne szólt semmit Orokana viselkedéséhez. A sensei belekezdett a mondanivalójába amiből kiderült, hogy ma egy kis edzés vár majd a csapatra. Orokana nagyon megörült ennek is most alkalma nyílik megtanulnia valamit érdekeset és izgalmasat. A szemében egyből hatalmas szenvedéllyel teli tűz lobbant. Felélt és a sensei bevezetője után ami a genjutsuról szolt gyorsan rávágta töprengés habozás és gondolkozás nélkül a válaszát. -Igen én készen állok kezdetjük is az edzést!- nem akart semmit késleltetni hisz tudta, hogy szüksége van a gyakorlásra az erőre és az új technikákra amiket bármikor bevethet. Nagy ninja hős akar lenni a falu által elismert klán vezetője. De ehhez még hosszú utat kell bejárnia és ez első lépések itt vannak előtte, ha habozik lehet, hogy soha többé nem lesz alkalma, hogy valóra váltsa álmait. Szóval felkészült mindenre még a legrosszabbakra is bátran rezzenéstelenül és félelem nélkül állt magabiztosan és várta, hogy a sensei belekezdjen az edzésbe. Közben gondolatain végigfutott az elmúlt pár perc mialatt várakoztak a társaival. Szintén örömmel gondolt vissza az első találkozásokra ami nem is olyan rég csak alig egy napja volt. És szintén boldogan gondolt vissza a három nappal ezelőtti genin vizsgájára. -Már ninja vagyok bár még gyerekcipőben jár a tudásom és a viselkedésem is teljesen olyan mint egy idiótáé. De akkor is ninja vagyok.- Orokana félelme és gyerekes viselkedése mintha sose lett volna eltűnt és csupán a büszkeség az erő és a kitartás maradt a szívében. -Konoha ninjaja vagyok nem hagyom cserben a falut, nem hozok rá szégyent, és olyan erős, bátor és jó harcos leszek mint a példaképeim.- Belső monológja teljes magabiztossággal jelenik meg az arckifejezésén. Hirtelen olyan mintha egy teljesen más személy lenne. De ő még mindig ugyanaz a szeleburdi kis srác aki eddig volt. Bár gyerek azért tudja mikor kell felelősséggel odaállnia a feladatok elé, és szembenézve azokkal küzdeni és mindenáron győzni. -Rajta sensei!- Szólalt meg határozottan. -Lássuk azt a genjutsut.- Orokana továbbra is rezzenéstelenül állt és merev kihívó tekintettel nézte mesterét. Várta a kezdést, hogy szembenézhessen akár a legnagyobb félelmével is ha kell, és győzhessen ellene. Küzdeni akarása sugárzott az arcáról. Erősebbé akar válni ezért mindent megtesz. Feszesen várta a mester és a társai reakcióját, de mindennél jobban az edzés kezdetét várta.
avatar
Arekkusu Orokana
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Kedd Szept. 06 2011, 14:20

A sensei végigmondta az aznapi feladatokat, amit ha teljesítenek, végre tanulhatnak ninjutsut. Ez izgatottsággal töltötte el Yamashitát, azonban ahhoz előbb teljesíteni kellett az edzést. Ennek első része a genjutsukról szólt. A sensei elmagyarázta, hogy egy genjutsut fog rajtuk alkalmazni, aztán elmondja a védekezési módszert. Yamashita kíváncsi volt rá, hogy milyen is egy genjutsu hatása alatt lenni, de azért félt is egy kicsit, elvégre mégiscsak először fog történni vele. De aztán, gondolta, baj nem történhet, és meg kell tapasztalnia a dolgot, ha ki akarja védeni. Márpedig az hatalmas hátrány, ha nem tud védekezni, mivel így a genjutsu használók ellen gyakorlatilag esélye sem lenne. A sensei megkérdezte, hogy van-e kérdés, amire a többiek már régen feleltek, amíg Yamashita elmélkedett, így késve ugyan, de ő is megszólalt:
-Felőlem kezdhetjük.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Hisao on Szer. Szept. 07 2011, 16:29

Yoh elmosolyodott három diákja elszántságát látva. ~Eltökéltek, helyes. Remélem az edzés után is ilyen lelkesek lesznek.~ Remélte magában a Jounin, majd bólintott egyet, ezzel jelezve, hogy akkor elkezdi a Genjutsut. Kezdésnek egy látványos ugrással távolabb került a Geninektől, majd, amikor leérkezett előkapott három kunait és elhajította a tanítványai felé, úgy hogy azok ne találják el őket de azért közel menjen el mellettük. Iparkodnia kellett hősünknek, így egyből végre is hajtott két kézjelet, majd kimondta a Genjutsu nevét. -Magen: Sen Kunai Kogeki! - Ezután a három szálló kunai hirtelen megsokszorozódott és több száz fém fegyver zúdult a három gyerkőc irányába, ami elől lehetetlen kitérni ilyen kezdőknek, mint nekik. Orokana ijedtében hátra is esett, Yamashita csak reflexből tette fel kezeit maga elé és csukta be szemeit míg Emiko teljesen ledermedt. Aztán a több száz kunai átment rajtuk és mikor hátranéztek csak azt a hármat látták lepattanni a falról, amit Yoh ténylegesen eldobott. -Hatásos nem? Ez a jutsu a látóidegeitekre hatott, és a három kunaiból csinált több százat, amik persze csak illúziók voltak. Már jópár éve alkottam meg ezt a jutsut, nem a legerősebb, de tud hasznos lenni. - Magyarázta hősünk, majd várta a Geninek reakcióját.

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Szer. Szept. 07 2011, 17:59

Az egyik pillanatban még a 3 db kunait láttam felénk közeledni, de nem sokára több százat láttam magunk felé közeledni. Teljesen megdermedtem, lesokkolt ez az egész. Olyan halál félelmem volt, ami még sosem volt. Teljesen elfelejtettem, hogy ez csak egy illúzió. Aztán hozzávágódtak a falhoz és eltűnt a többi kunai.
- Hatásos nem? Ez a jutsu a látóidegeitekre hatott, és a három kunaiból csinált több százat, amik persze csak illúziók voltak. Már jópár éve alkottam meg ezt a jutsut, nem a legerősebb, de tud hasznos lenni.
- Hát, hatásosnak hatásos.- nyögtem ki és még kicsit remegtem is. ~ Tehát ilyenek a Genjutsuk! Hű, nem gondoltam volna, hogy ennyire megijedek tőlük.~
avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Arekkusu Orokana on Csüt. Szept. 08 2011, 06:24

Orokana felkészülten várta a sensei minden szerinte lehetséges támadását, A szemé folyamatosan a mesterén tartotta. A sensei hirtelen egy nagy ugrással távolabb került tőle és társaitól, majd három kunait dobott a diákjai felé. Orokana biztosan állt, hisz tudta, hogy hiába képzett ninja a mestere őket nem akarja bántani. Éppen ezért nem fog olyan támadást használni ami életveszélybe sodorná őket, vagy ne tudnák kivédeni. Mikor a szemei ismét a kunairól a mesterére kerültek látta, hogy a mester két kézjelet formál majd azt (bár nem tisztán de) hallotta, hogy egy jutsu nevét mondja. Ebben a pillanatban a három kunai helyett hirtelen több száz repült a geninek felé. Orokana ijedtében hátrálni kezdett és elesett. A földön ülve gyorsan körbepillantott és meglátta Yamashitát aki maga elé tette a két kezét. Majd Emiko is a látókörébe került aki szinte földbegyökerezett lábakkal állt továbbra is. Mikor ismét maga elé pillantott a kunaiok már milliméterekre voltak a testétől. Becsukta a szemeit és várt mi fog történni. Két dolog futott át ekkor az agyán az egyik a halál gondolata, a másik pedig egy kunai volt. Majd ismét kinyitotta a szemeit és semmi mást nem látott csak a rajta kívül a környéken tartózkodó shinobikat. -Élek! ÉS semmi bajom sőt Emiko és Yamashita is karcolás nélkül áll. hogy lehet ez??- Felállt és leporolta magát, bár kicsit szégyenkezve tette mindezt mert egyedül ő hátrált meg. A sensei hangját hallva Orokana felkapta a fejét. - Hatásos nem? Ez a jutsu a látóidegeitekre hatott, és a három kunaiból csinált több százat, amik persze csak illúziók voltak. Már jópár éve alkottam meg ezt a jutsut, nem a legerősebb, de tud hasznos lenni.- Orokana fel fehéren de elmosolyodott erőltetett mosolyán látszott, hogy csak kicsit keményebbnek próbál tűnni de ez az előző esése miatt szinte lehetetlen. -Ez egy gyenge genjutsu?? Akkor milyen lehet a halálos???- Tette fel magának a kérdést Orokana. Ezután összeszedte ismét minden bátorságát és várta a sensei következő jutsuját.
avatar
Arekkusu Orokana
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Naozumi Yamashita on Csüt. Szept. 08 2011, 14:23

Miután mindhárman mondták, hogy kezdhetjük, a sensei gyorsan bele is csapott a lecsóba. Bólintott egyet, majd hátraugrott, ezzel nyerve távolságot a geninektől. Mikor leérkezett, három kunait hajított feléjük, egyet-egyet mindenki felé. Ezután kézjeleket formált, és kimondta egy jutsu nevét. Yamashita ezt nem hallotta, mivel végig a kunaira összpontosított, habár gondolta, hogy a sensei nem fogja megsebezni őket. Azonban még így is megijedt, amikor a kunaiok egyszercsak megsokszorozódtak. Az első gondolata az volt: "Végem van!", majd reflexből maga elé tette kezeit, és becsukta szemeit. Ijedten várta a becsapódást, azonban ez valamiért elmaradt, csupán azt a hármat hallotta lepattanni a hátuk mögött, amit a sensei ténylegesen eldobott. Résnyire kinyitotta a szemét, majd amikor látta, hogy elmúlt a veszély, ránézett a többiekre. Orokana éppen a földről tápászkodott fel, Emiko pedig földbe gyökerezve állt egy helyben. Ő maga még mindig remegett a sokktól. Értetlenül és kissé ijedten a senseire nézett, aki bele is fogott a mondókájába:
- Hatásos nem? Ez a jutsu a látóidegeitekre hatott, és a három kunaiból csinált több százat, amik persze csak illúziók voltak. Már jópár éve alkottam meg ezt a jutsut, nem a legerősebb, de tud hasznos lenni.

"Szóval ez egy gyengébb genjutsu volt?" gondolta magában. Persze számíthatott volna rá, hogy a kunaiok csak illúziók, de azért mégiscsak egy gyerek volt, és váratlanul érte a támadás. Ahogy a sensei is mondta korábban, nem is érezte, hogy egy genjutsuval van dolga.
-És... elmondja, hogy hogyan lehet védekezni ellene? - kérdezte még mindig kissé remegve. Elvégre ezért voltak itt.
avatar
Naozumi Yamashita
Játékos

Tartózkodási hely : Somewhere in Nevada...


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Hisao on Hétf. Szept. 12 2011, 16:09

Hősünk látta, hogy valóban megviselte a Genineket az, hogy átéltek egy igazi Genjutsut, pedig ez még nem is volt egy veszedelmes fajta. Anno ő a mesterétől egy sokkal durvább illúziót kapott, konkrétan majdnem megfulladt egy mocsárban. ~Jobb, ha így élik át ezeket a nehéz dolgokat, mintha élesben az életükbe kerülne a tapasztalat és az ismeretek hiánya.~ Gondolta magában a Jounin, majd válaszolt az egyetlen lényeges kérdésre, amit Yamashita tett fel. -Három módszer van rá. Az első a fájdalom. Ha fizikai fájdalmat okozol magadnak, vagy egy Genjutsuba esett társadnak, az kizökkentheti az illúzióból. Ez csak az egyszerűbb esetekben működik, egyáltalán nem a tökéletes módszer. A második módszer egy ellenjutsu rá a Genjutsu Kai. Ezt jól alkalmazva már közepes szintű illúziókat is feloldhatunk magunkon vagy másokon. A harmadik módszer ha egy idegen tiszta chakrát vezetnek a testünkbe ezzel helyreállítva a chakra keringést. Ez magas szintű és többnyire hatásos módszer. A Genjutsu Kai-ra később megtanítalak titeket, de most rá kell térnünk a második gyakorlatra, ami segít, majd a Kai és más jutsuk tanulásában. Gyertek utánam! - Adta ki a parancsot Yoh, majd a kis csapat el is indult. A Geninek csak találgatni tudták hová tartanak és mi is lesz az a második gyakorlat.

// az Akadémia eredejébe írjatok! //

_________________

Konoha Lángoló Pengéje
Aktív Karakterek: Hisao Mezuri Ryu
Pénz & Sárm
avatar
Hisao
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 55


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Aida Emiko on Hétf. Szept. 12 2011, 16:48

Miután kijöttem a sokk hatás alól, szét néztem, hogy a többiek hogy viselik. ~Hát az biztos, hogy meglepődtek.~-gondoltam és elmosolyodtam. Láttam, hogy erre kicsit felfigyeltek rám, hogy miért is mosolygok, de inkább nem szóltam semmit. A sensei elmondta, hogy hogyan tudunk védekezni a Genjutsuk ellen. ~ Hű, ha ezek a feltételei, akkor én ezeket megakarom tanulni! Nem akarok megint ilyen helyzetbe kerülni! ~ Ezután a sensei szólt, hogy menjünk utána. Egy fás részen mentünk végig. ~ Hű vajon mit fogunk csinálni? ~ A fiúk egy kicsit lemaradva jöttek utánunk, de bevártam őket és oda súgtam nekik egy kérdést:
- Szerintetek mit csinálunk most? Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogunk csinálni. Szerintetek megint elméletet fogunk átvenni? Remélem, hogy nem!- súgtam oda nekik. De nagyon halkan, hogy a sensei ne hallja meg.

avatar
Aida Emiko
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 144

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Sihoji Jori

Témanyitás  Sihoji Jori on Vas. Okt. 09 2011, 08:42

Reggel re beszéltem meg egy találkozott Eiko vall ás a barátjával.Kicsit később jöttek a meg beszélt időhöz képest miközben vártam öket fel alá mentem le ültem felálltam. És már kesztem unatkozni mert egyedül voltam ott és úgy döntötem el megyek sétálni és sétálás közben beszélgetem is öregekkel hogy kicsit teljen az idő utána vissza indultam de még nem voltak ott ugy hogy még egy kört tetem. Menet közben egy kis gyerek meeg sérült és odamentem épp volt nálam kötszer és seb fertötlenitö mindig vizek magammal hogy ha meg sérülök legyen kéznél gyorsan el látam a sebét Meg köszönte és vissza indultam és akkor már ők is ott voltak.
avatar
Sihoji Jori
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Kusuki Eiko on Vas. Okt. 09 2011, 08:47

Ma megbeszéltem egy időpontot a nem rég szerzet barátommal Jorival. Mivel Ookami sem akart otthon unatkozni így ő is jött. Ahogy indultunk a megbeszélt hely felé. Nem kicsit elkéstünk, mert én egyszer rossz irányba vezettem magunkat, de kis idő elteltével oda érkeztünk.
- Szia Jori !!
Köszöntem oda a lánynak aki már bizonyára régóta várt minket. Mivel Ookamit eddig még nem látta így bemutatkozott neki, de előtte én még kezet fogtam vele.
- Szia a nevem Shiro Ookami !

_________________
Kusuki Eiko
Kuroba Kaito

Adatlap
avatar
Kusuki Eiko
Játékos

Tartózkodási hely : A sötétség


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 405

Felhasználó profiljának megtekintése http://www.encike12.5mp.eu

Vissza az elejére Go down

Sihoji Jori

Témanyitás  Sihoji Jori on Vas. Okt. 09 2011, 09:12

Sziasztok
Na végre ide értetek már mióta itt várlak benneteket már annyira unatkoztam hogy el mentem sétálni és nem egyszer hanem 2 szer is el mentem sétálni Eiko Hol voltatok eddig???? Aszt hitem nem jötök mert más dolgotok van és el felejtettetek szólni hogy ( Bocs Jori ma nem tudunk meni mert más dolgunk van) na mind1 az a lényeg hogy ideértetek késöbb mint a beszélt idő pont de nem lényeges kicsit pihenjünk gondolom el fáradtatok és ha kértek valamit szóljatok el szaladok a kor gyorsan a boltba és meg veszem csak kérnetek kel és már hozom is Rendben van???? Smile Very Happy Wink Smile Very Happy
avatar
Sihoji Jori
Játékos

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja Emlékmű

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.