A Halál erdeje

Go down

A Halál erdeje

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 18:27

A hírhedt negyvennégyes kiképzőtér, melyben a legveszélyesebb állatok dzsungelbéli körülmények között élnek. Ide legalább chuunin szintet elérő ninjákat küldenek, és őket is csak szigorú ellenőrzés alatt.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Halál erdeje

Témanyitás  Usake Hiachi on Szomb. Ápr. 28 2012, 23:10

A tény, hogy amikor beléptem a jól megvilágított hatalmas irodába egy termetes könyvkupac, jókora robajjal zuhant a földre érzéseim szerint nem számít túl jó előjelnek. Már épp felkészültem a felém repülő tárgyak kivédésére a por által okozott köhögés rohamok között, amikor megkönnyebbülve tapasztalom, hogy az Ötödik az én fejem szétverése helyett az iroda ablakán vezeti le felgyűlt feszültségét. Egy kicsit húzom a szám azt várva, hogy az épület összes ablaka egy pillanat alatt kitörik, de szerencsére nem következik be a katasztrófa.
Miután a temperamentumos nő helyet foglal egy indulatos "késtél"-el - az én hatalmas megkönnyebbülésemre - elintézi a dorgálást, majd neki kezd a küldetés magyarázatának. Én szó nélkül állok és hallgatom mi a teendőm, de persze mint általában most is el-el kalandozok.
~ Kíváncsi vagyok, vajon melyikük volt ennek a kiváló ötletnek a megalkotója. Én magam i csináltam olyan hülye dolgokat fiatal koromban, amit utólag megbántam, de nem emlékszem, hogy ennyire vakmerően ostoba lettem volna. Persze azóta sokat változtam.. az is ezt bizonyítja, hogy talán jobban örülnék ha csapatban dolgozhatnék. Úgy jelentősebben egyszerűbb lenne átkutatni az erdőt ~ merengek el egy kicsit magamban.
Mire ismét a külvilágra tudok összpontosítani a Hokage már befejezte a mondandóját és indulatos hangon egy határozott kézmozdulat kíséretében enged utamra. Így sietve meghajolok majd elhagyom a szobát azon az úton ahol bejöttem. Gyors léptekkel szinte futva indulok el a folyosón, mivel a feladat súlya, a három fiatal élete az én vállamon nyugszik.
A gyors tempónak hála nem tart tovább tíz percnél, míg elérek a kiképzőteremhez, majd néhány laza mozdulattal átverekedem magam a területet körülvevő kerítésen és a gondolataimba merülve elindulok az erdő közepén magasodó ház felé abban a reményben, hogy a három ifjú bolondnak sikerült elverekedniük magukat addig.
~ Hát nem mondhatom, hogy ez az erdő szép emlékeket idéz fel előttem és azt sem, hogy szívesen cirkálok ezek között a fák között körülöttem a rengeteg ocsmány állatoknak csúfolt szörnyek között. Nem tudom felfogni vajon mi vitte rá vitte rá őket, hogy önszántukból bejöjjenek ide. Vagy egymásnak akartak bizonyítani vagy valami nagyobb dolog áll a háttéreben ~ gondolkodom el egy kicsit, amíg még az erdő szélén vagyok, de hamar ráeszmélek, hogy ha nem fordítom minden figyelmem a küldetésre, akkor könnyen én is megsérülhetek, így minden zavaró gondolatot kizárok és a teljes figyelmem magamra és a környezetemre fordítom.

avatar
Usake Hiachi
Játékos

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 920

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Halál erdeje

Témanyitás  Jiraiya on Kedd Május 01 2012, 10:50

Érdekesnek indul a feladat. Odafelé láttál néhány állomásozó shinobit, akik figyelnek a területre. Most már fokozott a biztonság, de a három gyerek eltűnése előtt is voltak itt minden nap őrök, hogy még véletlenül se lépjen be engedély nélkül senki. Nem nehéz kijátszani az őröket egy képzett ninjának, de három képzetlen, zöldfülű geninnek nem lehetett könnyű. Sokan már rég feladták volna. De ez a három genin kijátszotta a Konohai Jouninokból álló őrséget és lazán átjutott a kerítésen. Egy kicsit furcsa gondolatok ezek. Ez szerencsére a Hokagénak is feltűnt.
Ahogy egyre sötétebb és sűrűbb lesz az erdő, úgy csökken a gyerekek életben maradási esélye is. Ez nem igazán könnyű terep még egy magadfajta képzett ninjának sem. Egyre csak a madarak rikácsolását hallod. Semmi más nincsen. Néhol a fák törzsén furcsán nagy "állatok" másznak. Kígyószerű bogarak. Nem nevezném őket százlábúnak, mivel elvétve lehetett csak rajtuk "lábat" találni. Ahogy nagy sebességgel elhaladsz mellettük néha-néha utánad kapnak. De nem érnek el. Ha el is érnének akkor is könnyed mozdulattal eltakarítanád őket. Nem jelentenek rád különösebb veszélyt. Sokkal inkább ami az erdő közepén lévő házban van. Rég nem volt már az kipucolva. A vizsgák idején mindig ki kell takarítani az agresszív betolakodóktól. De már egy jó ideje nem volt használva. Az erdő egyre sötétedett. Végül amikor már nem lehetett sötétebb, valami érdekes történt. Az egyik előtted lévő fa tetején, egy embert pillantasz meg. Furcsa fehér haja van és katana lóg a válláról. Csak hátulról látod. Ő is arrafelé néz amerre Te igyekszel. De ő valamit figyel. A fának dőlve szemléli az alatta lévő dolgokat. Két tigrisszerű élőlény marakszik egy cafat húson. Ez nem jelent valami jót.
Rajtad áll a választás, hogy továbbmész vagy megszólítod. De az is lehet, hogy megölöd. Minden a Te kezedben van.
A CSÁVÓKA

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Halál erdeje

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.