Hyuuga birtok

Go down

Hyuuga birtok

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 18:30

Konoha jelenleg legerősebbnek tartott klánjának birtokai.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Vas. Jan. 02 2011, 01:10

[Sai]

-Áhh a tökö... tele ezekkel. Kibírhatatlan figurák mind egytől egyig. Nem is az igazi családom, nincs egy éve, hogy egymásra találtunk, de azóta hetente hívnak ide, hogy újabb, meg újabb feladattal lássanak el. Arról nem beszélve, hogy az összes egy felfuvalkodott hólyag. Mindenki milyen visszahúzódottnak nézi őket. Azt mondják rájuk, hogy mélyen szántó gondolataik miatt olyan hallgatagok, és értékesebb vérük miatt nem mutatkoznak a pórnéppel. Pedig ha tudnák... ezen állítások közül szerintem egyik sem helyén való. Miért hallgatagok és visszahúzódottak? Miért kerülik mások tekintettét? Oly egyértelmű erre a válasz. Mindenki ilyen lenne, ha csak egy gondolatába kerülne, hogy egy igazán bájos hölgyet ruhái nélkül láthassa, ám ebben egy időben igen csak sok férfit látna szintén meztelenül. Meg, szegényeknek oda a magánélet. A kölykök semmit nem mernek csinálni, valaki a családban úgyis látja őket... meg, át az is elég durva, hogy a saját rokonainkat meztelenül kell látniuk akárhányszor csak használják különös erejüket. S mi a legnagyobb gáz.... hogy már én is közéjük tartozom. Ugyanezeket élem át nap, mint nap.- Mérgelődik magában Oyoki míg a Hyuugák területét közelíti meg. Igencsak bolondnak tűnhet, ahogyan egymagában beszél, míg szokásos öltözetét csupáncsak egy hatalmas fekete napszemüveg torzítja el. Viszont akármennyire röhejesen is néz ki igen hasznos ötlet volt a szemüveg. Ha harcra kerül a sor ez elrejti a szemeit így ellenfele sose jön rá, honnan tudja mindig, hogy hol van. Lassan céljához érkezik így a beszédet abba is hagyja, majd csak vár, hogy feltűnjön állítólagos családjából valaki.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sai on Vas. Jan. 09 2011, 23:50


[Oyoki]

//Gomene, vizsgák, nem várt fellépések... :/ //

Egy jó ideig várakoztattak, ami kezdett kifejezetten bosszantani, hiszen ők, a "régi-új" családod hívatott, és ugyebár mint ősi család, adnak az olyanokra, hogy pontosság, megbízhatóság, meg az összes ilyen fene erény. Épp csak veled szemben nem akar ez megmutatkozni. Bár az is lehet, hoyg azért várakoztatnak meg, hoyg érzékeltessék, hol a helyed. Na de hol is lehetne, itt, ahol épp állsz, és pont azért, mert hívattak. Ohh, körbeértünk a gondolattal...
De a jelek szerint ez ismét csak nem zavart senkit, míg végül valaki beléd nem botlott, de nem akárhogy, szó szerint. Hogy miért nem volt esélyed reagálni, egyrészt az illető turbóra kapcsolt, hála a shunshinnak, ami persze téged nem zavart volna, már csak azért sem, mert elvileg melletted suhant volna el, ezt láttad és előre kikövetkeztetted te is, és ha már ezt tudod, miért állnál az útjába, sült bolond lennél így cselekedni. Na de olykor bejátszik a véletlen a megtervezett folyamatokba, és az illető nemes egyszerűséggel keresztül esik a saját lábára tekert kötésszerűségen, s az a peches csillagállás alakul ki, hogy ezt épp melléd érve sikerül elkövetni, egy az egyben letarolva téged is, s a bejárati folyosó egyéb dekortárgyait is. Volt ott minden, csörömbölés, pukkanás, csattanás nyöszörgéssel vegyítve - ezek voltatok ti, ahogy intim kapcsolatba kerültetek egymással és a fallal - de még nyávogás és nyikorgás is.
- Maaaahh - nyekergett fel az ádáz gázoló, de egyelőre nem tűnt hajlandónak eltávolítani a fejét a gyomrodból, s a lábát sem nagyon a lapockádból, bár azt nehezebb is lett volna neki, tekintve, hogy rajta feküdtél, de ő meg rajtad... Szóval imitáljátok épp a gordiuszi csomót.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Hétf. Jan. 10 2011, 15:59

Oyoki mint mindig most is teljes nyugalommal és megértéssel fogadta a szerencsétlen eseményeket. Izmait enyhén megfeszítve kereste a menekülés reményét majd gyengéden barátságosan érdeklődött az ismeretlen ember hogyan létéről.
-Hogy szakadna rád egy mázsa sza[cenzura].- Vettette fel az ötletet. -Mi van vak vagy ember, vagy csak a lábaidat nem tudod egymás után rakni?- Most szerencsétlen társa testi épsége felől érdeklődött, hisz nagyon aggódott érte. Bár furcsa mód a kérdések, és a felajánlások, talán kicsit hangosabbak voltak mint általában. Lehet, hogy szegény hősünk a süketséget is előfordulhatónak vélte. Mindegy. Mivel kezei szabadok voltak hamar kézjelekbe kezdett és a testcsere jutsuval próbált meg kiszökni ebből a démoni csomóból. Ha mindent jól csinált akkor ő szabd lesz, és ez az ismeretlen egy farönköt fog ölelgetni. Amennyiben minden tervei szerint alakul, csak a tisztességes távolságból fogja megfigyelni szerencsétlen flótást, nehogy majd megint ő igya meg a levét más bénázásának. Majd mikor kicsit a vérnyomása lejjebb ment kb három méterről megkérdezi.
-Jól vagy amúgy? Áruld el, hova kelet ennyire sietned, hogy engem is fel kellet hozzá rúgnod.- Jelenleg még nem mer keménykedni az illetővel, hisz ki tudja... lehet, hogy családja egyik elcseszett sarja.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sai on Szomb. Jan. 15 2011, 01:58


- Igazán sajnálom - mentegetőzik azonnal kifakadásodra ártatlanul pillázva. Hogy volt időd jobban megnézni, láthattad, hogy egy fiatal fiúcskával van dolgod, nem lehetett több 12 évesnél, így vagy frissen végzett genin, vagy vizsga előtt álló akadémiai tanuló lehetett.Hyuugákhoz mérve szokatlanul világos volt a haja, a szemei pedig mélyebb lilák, mint kellett volna. Bár ahogy elnézted, már az is teljesítmény lehet tőle, hogy lilák, legalább is genetikailag nincs elengedve a srác, annyi szent. És per pillanat nem festett valami jól, egész le volt törve, mint a bili füle.
Ahogy azonban egy fokkal barátságosabb hangnemre váltottál, tekintete felragyogott, bár a rajta tobzódó kötések és kisebb zúzódások azt feltételezték, hogy alapvetően a kevésbé ügyesek - és akkor eufemisztikusan fogalmaztunk - táborát gazdagítja, azaz nem élvezhet túl nagy megbecsültséget a klánban.
- Nem volt szándékos, csak kilazult ez a vacak - húzza meg, és igazítja vissza a kötését, majd feláll, és kezet nyújt - Hyuuga Unmei vagyok - ha elfogadod, kezet ráz veled, ha nem, akkor zavartan leengedi a kezét. - Valójában azért siettem, mert iderendeltek, és hát, diszkrét fél órás késésben vagyok, mert elaludtam. Tényleg! - csap a homlokára. - Nekem sietnem kell, mert még mindig nem értem oda, mármint, érted, szóval... izé...
Már épp elindult volna, mikor az egyik oldalajtó feltárult, s Hiashi jelent meg előttetek. Ahogy rátok pillatott, felsóhajtott. - Látom, megérkeztetek, és már sikerült megismerkednetek egymással. Kövessetek!

Hamarosan az egyik szobában találtátok magatokat, s egy rövid ideig még kettesben maradtatok, mert Hiashi még valamit szöszölni szándékozik, mielőtt beszélne veletek.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Kedd Jan. 18 2011, 23:30

A kölyök hebegett-habogót, de Oyoki túlzottan nem figyelt rá... csak fél fülel volt ott. Ami érdekelt már megtudta. Hyugga a kölyök, szóval jól tette, hogy nem állt le verekedni, és csak baleset volt az ütközés. Ám mikor Hihashi megjelent és mind a kettőjüket megkérte, hogy kövessék már a baljós felhők kezdtek gyülemleni hősünk feje fölött. Az a sanda gyanúja támadt, hogy csoportos melót kap és a kölyök lesz a társa... Hiien mester halála óta amúgy sem volt valami nagy szociális ember, de ha kellet csak elviselte a társaságot. Ám azt már nehezen tűrte, ha hátráltatják. ~Ha Hihashi beosztja mellém ezt a zöldfülűt, mihelyt lehetőségem nyílik rá leütöm, úgy hogy kómába essen. Szerzek pár altatót és lenyomkodom a torkán majd ha végeztem a feladattal pár nem éppen barátságos pofonnal felébresztem. Így legalább nem fog véletlenül megölni a kölyök.~ Hiába, hogy gondolatai ily negatívak voltak igyekezet, hogy az ellenszenv arcára ne üljön ki. A klán feje magukra hagyta őket egy szobába, de Oyoki úgy döntött, hogy beszélgetést nem fog kezdeményezni. Inkább csendesen aktiválta a Byakugan-ját és megnézte, kicsit jobban, hogy hol is van. Kik vannak a falakon túl. Mit csinál Hihashi, és, hogy a mellette ülő krapeknak mennyi chakrája van.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sai on Kedd Jan. 25 2011, 18:12


Jó antiszochoz híven nem nagyon foglalkoztál azzal, hogy bárminemű kapcsolatot is kialakíts a "gázolós" fiúval, Unmei-jel, helyette nyomozni próbáltál, előszeretettel használva genetikai örökséged. De körülbelül addig juthattál, hogy megleld rokonod, a klán fejének helyzetét, máris belelógtak a képedbe kíváncsian.
- Gome, gome, nem akarok zavarni - mentegetőzik a képedbe lógó fiú, igaz, ha nem akarna zavarni, most melletted leledzene, és nyugodalmas pozitúrában várná, hogy visszaérkezzen Hiashi, na de ezek a közhelyek már csak ilyenek. - Téged hogy hívnak? Mert hogy nem mondtad meg a neved - pilláz rád tündéri ártatlansággal. Kár, hogy ez maximum a lányoknál jelenthetne némi sikert, téged teljesen hidegen hagy, már csak azért is, mert fiú, eleve semmi esélye, hogy meghasson. - Tudod, kicsit izgulok, mert ha ide jövök, mindig csak leszúrást kapok, amiért megint nem csináltam valamit jól. Téged is meg fognak dorgálni? Hahh, olyan nehéz egy ismert klán tagjának lenni, ugyan csak a mellékágból vagyok, mégis, olyan lehetetlenek az elvárások, én meg igazán nem vagyok valami tehetséges. nem is értem, miért foglalkoznak mégis a képzésemmel... - mászik ki a szádból, és tekintete elkalandozik szomorkásan, de ennek ellenére nem felejti el jártatni a bagólesőjét. - Legutóbb csak a szabaduló technikát akarták megtanítani, s lám, mi lett a vége, teljesen szétvagdostam saját magam a chakrámmal - sóhajt. Aztán irigykedve pillant rád. - Te már biztos részt vettél rendes küldetéseken. Milyenek a társaid, milyen érzés csapatban dolgozni? És kimenni a faluból? Milyenek az emberek máshol? - és így tovább, ha nem fojtod bele a szót, minden bizonnyal addig beszél, míg ki nem szárad, esetleg ki nem hűl a gyomra.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Csüt. Jan. 27 2011, 18:14

Oyoki első gondolata az volt, hogy lecsapja a kis mitugrászt, hisz hiába, hogy koruk megegyező, ő még túlságosan is gyermek volt. (Vagy lehet, hogy csak beképzelt főhősünk nőt fel ideje előtt.) Épp chakrát készített a kezébe, hogy egy kicsit arrébb rakhassa a fiú fejét, ám ekkor egy régi jelenet villant fel a fejébe.

Tip... top... tip... top. Kopogtak a talpak ahogyan egy kis kölyök futott a kórházba. Sok ajtó mellet halad el majd a folyosó végén balra fordult és egy üres kórtermet lelt. Pár perc adat feldolgozás után a kisfiú ismét futásnak eredt immáron az információs pulthoz.
-Jó napot... nem találtam Hiien Ranaku-t a szobájába. nem tudja hol lehet?- Kérdezte az információs hölgyet.
-De a nemrégiben ment el. Végre kiengedték.-
-Köszönöm.- Köszönt el majd ismét futásnak ered, és a kórháztól nem messze meg is találta a húszas éveit író ninját. Pár hónapja lakot még csak ennek a vallási közösségnek a körzetében ám azóta sok barátot szerzet... legalább is Hiien biztos barátjaként gondolt Oyoki családjára.
-Hiien... hieen.- Kiabálta a nyolc éves Oyoki. -Mond csak jobban vagy már? Hova mész, és mit csinálsz ott? Ismét harcolgatni fogsz?- Áradozta meg boldog kérdéseivel. Ekkor még boldog lehetett és gyermek, hisz csak egy hónaptól ettől az időtől haltak meg a szerettei.


A chakrát úgy áramoltatta ki az öklébe ahogyan oda beirányított majd barátságos hangon felelt.
-A neven Hyuuga Oyoki. Nem vagyok állandó csapat tagja, bár az a sanda gyanúm, hogy a mostani küldetésemen te leszel a csapat tagom.-
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sai on Pént. Feb. 04 2011, 13:47


A fiú először elmosolyodott, hogy végre megtudja a neved, de a második kijelentésedre egy cseppet lesápadt.
- Ugyan, nem hiszem - hajtotta most le a fejét, mintha szégyellné magát. - Sosem küldenek semmi ilyesmire - ahogy felemeli a fejét, tekintetét arra az ajtóra függeszti, amelyen át Hiashi korábban távozott. Bár mosolyt erőltetett magára, szeméből kiolvashatod, valójában fáj neki az a tény, amelyről épp beszél. - Túl veszélyes vagyok, magamra és másokra egyaránt. Az ügyetlenségemmel csak bajba sodrok mindenkit...

Több szóra azonban nem maradt vesztegetni való időtök, mert a klán feje visszatért, kezében egy tekerccsel. Unmei azonnal visszahőköl a helyére, és meghunyászkodva pislog frufruja mögül.
- Bizonyára már kitaláltátok, hogy közös feladatot kaptok - nézett rátok a férfi, mire Unmei szabályszerűen megrándult. Korábbi hitetlenkedése arra engedett következtetni, hogy konkrét áramcsapásként érte a tény, valóban feladatot kap, nem leoltást. - Ezt a tekercset kell eljuttatnotok Rufin-nak, aki Tűz Országa északi határvidékén él. A feladat nem veszélytelen, de nem fogja meghaladni a képességeiteket.
- Hiashi-sama én... - szólalna fel Unmei, de a férfi leinti.
- Unmei, kérlek, várakozz még egy kicsit odakinn! - utasítja, mire a fiú engedelmesen feláll, és kimegy, de látszik rajta, hogy egész felkavarta a dolog. Hiszen tisztában volt vele, most fogják kibeszélni. Amint távozott, Hiashi már csak neked folytatta.
- Szeretném, aha fokozottan figyelnél rá. Mint tapasztalhattad, elég gyámoltalan. Viszont annál veszélyesebb képességek birtokában van, amelyeket meg kell tanulnia irányítani, mielőtt komolyabb kárt okoz magában vagy másokban. Rufin felvállalta a képzését. Neked az a feladatot, hogy eljuttasd hozzá, minden nagyobb izgalmat vagy érzelmi kitörést elkerülve. Ha ez mégsem sikerülne, arra az időre, amíg tombol, próbáld meg távol tartani az emberektől, és minél előbb adj be neki ebből - nyújt feléd egy kisebb fadobozkát, amely öt ampullányi injekciót tartalmaz.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Oyoki on Szer. Feb. 09 2011, 18:38

-Értettem.- Először csak ennyit felelt a klán fejének, mert jelenleg gondolatai jobban lekötötték a figyelmét. ~Mégis mire utalhatott a különleges erővel bír résznél? nem elég, hogy Hyuuga. Lehet, hogy jutsetsu? Logikus lenne, hisz tudnak Hiien sensei-ről, így értelmet nyer, hogy miért nekem kell bébiszitterkenem. Nekem volt már ilyennel dolgom, meg értem nem kár, ha kiiktat hisz nincsenek családi szálai ezekhez az emberekhez.~ Úgy döntőt nem agyal tovább inkább kideríti.
-Byakugan.- Maga se tudja miért, de olykor ki szokta mondani vérvonal képességének a nevét. Talán most azért, hogy ne tűnjön úgy a mellette álló férfinak, hogy titkolózna. Tekintetével rögtön védencét kereste, hogy jobban szemügyre is vegye. Minden érdekelte... a chakrája, vagy épp amit magában rejt. Ha meglátja a fiú titkát nem érdeklődik, ám ha átlagosnak véli, akkor csak rákérdez.
-Mégis mien különleges és veszélyes erő rejlik benne ami még a mi szemünk előtt is titok marad? És ő tudja, hogy egyáltalán rendelkezik ezzel?- Ha minden instrukciót megkapott akkor hát elindul teljesíteni a feladatott.
avatar
Hyuuga Oyoki
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 58

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 342

Felhasználó profiljának megtekintése https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sai on Hétf. Feb. 14 2011, 23:52


Ahogy szemlélted a fiú chakráját, csak egy dolog tűnt másnak, mint másoknál, a chakra mintha pulzált volna. Így feltetted kérdésed.
- Nem tud róla, tartunk tőle, ha nem jól tálalnánk neki, megijedne tőle. A chakrája hasonlóan viselkedik, mint mondjuk az Aburame klán bogarai, ha a veszélyérzet túlnő Unmei-en, a chakra iszonyatos mennyiségben áramlik elő belőle, és éles chakrafonalakká alakulva kaszabol le mindent és mindenkit a környéken. Igen különös hibridje ez két klán frigyének - zárja le a témát a férfi.

//ha akarsz még kérdezni, hajrá, ha nem, uzsgyi, szedd fel Unmeit és "teleportáljatok" a kapuhoz :3//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Pént. Szept. 09 2016, 12:54


[Hyuuga Junpei a.k.a. Jupiter – kezdő hsz]Az égen lassan felfelé kúszó Nap elüldözi az éj árnyait, egyre erősödő sugaraival melegítve a vidéket. A hajnali pára maradványaiként megmaradó vízcseppeken megcsillanó fény ezernyi kristály képét festi, ahogyan a falu lakossága hangyabolyként kezd el nyüzsögni. A piacra, esetleg küldetésre, edzésre siető emberek vonulási dallamát a madarak kórusa szolgáltatja.
A Hyuuga klánterület a napkeltével kezd újra életre kelni – ez a klán ugyanis nem a lustaságról híres (ellentétben egy másik, szintén konohai klánnal). Tagjait a precizitás és a szorgalom jellemzi leginkább, ami akár még a klán megosztottságából is eredhetne: az, aki nem a főágba született, csakis képességeivel tűnhet ki és emelkedhet a szolga jelzője felé. A rendszer archaikus és okkal felháborító, de szinte kőbe van vésve. Megdönthetetlen rezsim – vagy mégsem?
Az ifjú Hyuuga a szobájának párkányára szálló madár életvidám csicsergésére ébredhet (s ki tudja, miféle álmot kénytelen feladni a kőkemény realitásért), melyet hamarosan egy kopogtatás követ. Az ajtó túloldalán egy fiatal lány áll, a homlokán ékeskedő – vagy éppen éktelenkedő – jel egyértelműsíti Junpei számára, hogy nem főágbeli.
Takashi-san üzeni, hogy elvállalta a képzésedet és arra kér, hogy egy órán belül legyél a hátsó edzőterepen. – A lány habozás, valamint egyéb mondanivaló nélkül távozik, siet a dolgára.


A hátsó edzőterep a klánterület egyik eldugottabb, fákkal körülvett és eltakart része, amolyan aprócska tisztás, ütlegelhető farönkökkel, bábukkal, amit a mellékág tagjai frekventálnak leginkább. A kitaposott, mindössze csomókban növő, megsárgult fű foltokban tarkítja az egyértelműen használt és kihasznált tisztást.
Középen egy magányos alak áll: távolról is látszik, hogy terebélyes alkat. Bőven Junpei fölé magasodik, széles válla, erős karjai vannak, valamint kifejezetten éles tekintete. Haja rövidre van nyírva, halántékától álla hegyéig sebhely ível.
A nevem Hyuuga Takashi. Az én... megtisztelő feladatom edzésedért kezeskedni. – Hangja tökéletesen illik medve-perszónájához, mély és dörmögő, a szarkasztikus csengés viszont végtelenül emberivé varázsolja. – Eddig valami kérdés?


//Szeretném, ha leírnád, milyen a reggele, milyen rutincselekményeket végez, mit visz magával (tudom, csak tanulás a klánterületen, de akkor is), valamint esetleg írhatnál arról, hogy milyen vélekedése van a háborúról, valamint arról, hogy Sunát elfoglalták, lerombolták, a falu tagjai pedig konohában kaptak menedékjogot, találkozott-e már sunaival, stb, valamint azt is, hogy mit érez a fronttól való távolléte miatt. Szeretném átérezni és felvenni a karakter ritmusát, úgyhogy jöhet minden, ami éppen eszedbe jut! Jöhet bőven Smile

_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Junpei on Vas. Szept. 11 2016, 20:09

A nap lassan kúszott felfelé a horizonton, s első fénysugarai megcsillantak szobám ablakán, mely egyenesen arcomra sütött, melengetve azt. Ez és a madarak halk, mégis kellemes dalolása az ami elindítja a legtöbb ember reggelét, ahogyan az enyémet is. Mosollyal az arcomon keltem ki az ágyamból, egy hatalmasat nyújtózkodva. Nagy terveim voltak aznapra amit jobb volt minél hamarabb elkezdeni, de mégsem indulhat a reggel egy finom pirítós nélkül. Házunk, melyben anyámmal laktunk ketten, üresen állít leszámítva engem, így kaptam az alkalmon és nekiestem a reggelimnek. Miután megettem a pirítósomat, kopogtatásra lettem figyelmes, így a bejárathoz sétálva, kinyitottam azt. Egy fiatal Hyuuga lánnyal álltam szemben aki egy szende mosollyal köszönt rám, valamint egy üzenetet adott át nekem, majd még mielőtt távozott volna, egy kósza pillantást vetve felém, majd ismételten egy mosollyal az arcán távozott.
Na, a reggelem kezdődhetett volna így is, de az aljas realitás nem ezt diktálja, úgyhogy kezdjünk bele ebbe a történetbe még egyszer, úgy ahogyan az valójában történt.
A horizonton kúszó nap kezdeti sugarai, kalapácsként törtek be az ablakomon, frissen kinyílt szemem retináját kiégetve. Ez és a madarak elviselhetetlen hangos csacsogása, azt üzente számomra: "Ideje felkelned te lusta disznó!". Cseppet sem voltak nagyratörő terveim, némi edzést követően, hogy a klánom mégse orroljon meg rám, egésznapos semmittevést terveztem. Lesújtó arccal keltem ki az ágyamból és lassan kicsoszogtam a konyhába, de mivel anyám nem tartózkodott otthon, kénytelen voltam magam megcsinálni a reggelimet. Pirítóst terveztem enni ami gyors, mégis könnyű eledel, legalábbis az lett volna ha nem égettem volna meg túlságosan. Kormosan ugyan, de majszolni kezdtem azt amikor kopogást hallottam. Pirítóssal a számban, striákkal a szemem alatt kinyitottam az ajtót.

- Igeeeeen?! Üdvözöltem a látogatót, aki egy gyönyörű lány volt a klán berkein belülről. Megvető pillantással gyorsan elhadarta az üzenetet, majd még azt is letegadva, hogy valami köze lenne hozzám elillant.
- Mehh. Úgy tűnik a klán mégse tűri annyira a semmittevésemet, mint azt gondoltam. Takashi-san vár egy óra múlva huh?! Nem ismerős a neve. Na mindegy, ez el lett döntve, irány az edzőterep.
Fenomenális reggelimet behabzsolása után összeszedtem magam, belebújtam rendes ruházatomba, majd elindultam a terepre. Nem volt túl messze így viszonylag hamar elértem, aminek következtében még bő fél órám volt a megbeszélt találkozóig. Mi mást tehettem volna, gyengéd bemelegítést követően, egy reggeli kocogással terveztem elüztni az időt a kiképzőterep körül. Talán nem is volt akkora baj, hogy hamarabb jöttem, így legalább volt időm rendezni a gondolataimat, márpedig akármilyen üresfejűnek gondolnak néha, igenis kavarogtak benne az érzelmek és a gondolatok, főleg a háborúval kapcsolatban.
*Ez ember néha el sem hiszi, hogy a világunkban éppen háború dúl és rengetegen szenvednek. Mintha a világ minden tája olyan békés lenne most mint ez az erdő. Csak a madarak csacsogása és semmi más. Mintha egy illúzióban élnék. Tudom mi történik a nagyvilágban mégse tudom azt teljesen felfogni. Sunagakure ostroma után a legtöbb shinobit mozgósították falunkban, rangjuktól függetlenül és én is készen voltam arra hogy segítsem ügyünket, de mégsem engedték azt. Persze hogy dühös voltam, hisz volt osztálytársaim mind azért harcolnak most, hogy megvédjék hazánkat, míg engem nem engedhettek, mondván túl értékes, túl különleges, mégis túl gyenge. Ha az ellenség kezébe kerülne különlegességem, az csak előnyt jelentene a számukra. Úgymond azt sugallták nekem, hogy csak többet ártanék mint használnék. Ezek után az ember ne legyen feldúlt és okkal dühös?! Látván, hogy mi történt Sunagakureval, csak még inkább a fronton lennék, még ha keveset is jelentene jelenlétem, mégis érezném, hogy van értelme az életemnek...*
Érzelmi hullámok csaptak át a fejem felett gondolatmeneteim között, melynek hatására hol gyorsítottam tempómon, hol lassítottam és mély gondolatokat boncolgattam. Az egyik tempóváltás közben arra figyeltem fel, hogy egyrészt teljesen leizzadtam, valamint hogy egy fazon áll a kiképzőtér közepén. Megálltam egy pillanatra míg kifújtam magam, majd odasétáltam hozzá. Elég termetes méretei voltak, ami meglepett, hisz a klánon harcosai inkább fürgeségükre és precizitásukra építenek, mintsem a nyers erejükre.
A férfi üdvözlete után, egy mély meghajlással köszöntöttem a férfit
. - Hyuuga Junpei vagyok, megtisztelő, hogy megismerhetem Takashi-san - majd miután felegyenesedtem, éltem a férfi által adott lehetőséggel és kérdeztem.
- Milyen okból vállalta el azt a feladatot, hogy edz engem?! Kérdeztem kíváncsiskodva, és próbáltam kitalálni, hogy ugyan a mellékághoz vagy a főághoz tartozhat el. - Ugyanis a mellékágban nem igazán jellemző az, hogy valakit mentoráljanak.

//Még mindég élvezetes olvasni a postjaidat Naka, mindazonáltal nézd el nekem a hibákat, több mint valószínű, hogy kijöttem a gyakorlatból. Még vissza kell rázódnom az írogatásba ^^ //
avatar
Hyuuga Junpei
Játékos

Taijutsu Pontok : 13


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Hétf. Szept. 12 2016, 12:12

[Junpei]

A termetes férfi leteremtő tekintete egyértelmű válaszként szolgál, de talán a biztonság kedvéért (hiszen nem ismeri az ifjú Hyuuga mentális képességeit, ámbár jelenlétükben némileg kételkedik) verbálisan is reagál a különös, mindazonáltal tulajdonképpen teljesen logikus kérdésre:
Nem elvállaltam, hanem ez volt a parancs. Talán az efféle tudásodat is csiszolnunk érdemes, ha már ez sem világos. – A férfi első mozdulata egyértelműen az lenne, hogy összefonja termetes karjait, de a mozdulat félúton abortálásra kerül; az ifjú főhősünk láthatja, hogy a férfi bal karja a könyökénél nem hajlik, vagyis igen, de nem annyira, hogy az lehetővé tegye az előbb említett mozdulatot. Egyértelműen harci sérülés, s bármennyire is próbálja a termetes férfi leplezni az ercára kiülő fájdalom és frusztráció egyvelegét, nem jár azonnali sikerrel.
Junpei tehát azonnal két információval gazdagodik: egyrészt megtudja azt, hogy a férfi sérülése miatt nincs aktív állományban (márpedig egy Hyuugának igenis a szükséges-elégséges feltétel a karjainak használata), továbbá fizikai gyenge pontként is kategorizálhatja – elvégre ezek észrevétele berögződött szakmai ártalom lehet.
Háború dúl a világban, Fiú. Bajtársaink esnek el a csatatéren függetlenül attól, hogy milyen képzettségi szintűek, milyen klánba tartoznak. Most nem engedhetjük meg magunknak, hogy válogassunk; a háború régóta húzódik, egyre nagyobb az áldozatok száma és lassan, de biztosan eljutunk arra pontra, amikor minden szabad kézre szükségünk lesz a fronton. – A hangja ellenvetést nem tűrve dörren, Junpei láthatja, hogy a kérdése nem kevés ellenszenvet ébresztett mentorában. – De még ha a béke közeledne is, nem szabad elfelejteni, hogy békeidőben is hadat viselünk. Jelenleg az ellenfél megmutatja magát, s büszkén parádézik a csatatéren, ott, ahol egyértelmű a feladat. Ám békeidőben sem lankadhatunk, hiszen amint alább adjuk a mércét, a minőséget, a mennyiséget, rögtön támadnak majd a hiénák. Ez mindig így volt; jobb ha észbe vésed a dolgot. – A természetétől eltérő szónoklata váratlan véget ér; vagy rádöbben, hogy a szokásosnál többet beszél, vagy pedig kifut a szuszból.
Ezen viszont nincs idő elmélkedni, ugyanis rögtön harci állást vesz fel, méghozzá a tipikus Hyuuga alapállást, viszont csak az egészséges karját emeli meg, a másik majdhogynem hasznavehetetlenül lóg az oldalánál. Ám ne tévesszen ez meg senkit, hiszen Junpei fejében okkal fordulhat meg a gondolat, hogy még így is erősebb nála, hiszen nem ismeri sem rangját, sem képességeit. Mindössze a nevét.
Kezdjük hát a parancsok követésének alapszabályával. A felettesed szava törvény. Így azt parancsolom, támadj meg. Először az alapütéseket használd, hogy felmérjem fizikai képességeid, valamint a klántechnika területén szerzett jártasságod. – A férfi szavai nyomán erek dudorodnak ki sokat látott szemei körül.
Úgy tűnik, hogy a férfi valóban komolyan gondolja a képességek felmérését, méghozzá nem csak egyszerű kérdés-válasz módszerrel. De talán a Hyuuga módszerhez és kőkemény életformához ez jobban is illik.


//Alapütés=Juken. Természetesen használhatsz eszközöket, fegyvereket is a támadás előkészítésére, elősegítésére, kivitelezésére, csak akkor írd le, hogy mit, hogyan, mennyit, mikor, hova. Arra kérnélek viszont, hogy csak alap/sima ninjutsut, valamint hyuuga taijutsut használja (tehát a tűz elemedet ne). Nyugodtan írd le, hogy mi a karaktered válasza/gondolati reakciója a férfi háború-béke monológjára.  
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Junpei on Csüt. Szept. 15 2016, 16:11

Valahogy sejtettem, hogy egy olyan férfit rendelnek ki mellém, kinek megvetés van a szemében irántam, mintahogyan az egész klánomnak. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Takashi-san a főághoz tartozik, vagy azon kevesekhez akik a mellékágból vakon remélik, hogy majd egyszer elfogadják őket. Ugyanaz a megvetés sugárzik a szemeiből, mint volt mentoraim szeméből, akik kiskoromtól fogva neveltek. A vének cseppet sem bántak velem kesztyűs kézzel, én mint a mellékág legifjabb sarja, egy selejtnek számítottam születésemtől fogva, hiába tartozott édesanyám a főághoz egykoron. Hiába vetnek meg, az érzés cseppet sem kölcsönös. Örülök, hogy "befogadtak", hogy otthonomnak nevezhetem a birtokukat, örülök, hogy nevelnek és gondoskodnak rólam, amit Takashi-san jelenléte is nagyon jól mutat.
- Nem élek álom világban, tudom, hogy háború dúl, ami ellen én semmit sem tehetek. Nincs meg bennem az erő, hogy támogassam otthonomat, ezért is edzek minden nap keményen, mégha a vének nem is így gondolják. Elkövettem mindent, hogy megfeleljek az elvárásaiknak és most is meg fogok tenni mindent, hogy az ön elvárásainak is megfeleljek Takashi-san!
Válaszom után, követtem újdonsült tanítóm parancsát és ahogyan ő maga is tette, én is aktiváltam dojutsumat. Halántékomon erek kezdtek el kiduzzadni, ahogyan levendula színű szemem színe fehér árnyalatba borul, s egész látásmódom megváltozik. Elsőként gyors elemzést végeztem a férfin, megnéztem közelebbről karja sérülését, hogy mégis milyen mértékben befolyásolhatja a mozgásban. Ezt követően alaposan megvizsgáltam a chakraáramlását és a felvett alapállását is. Miután teljes képet kaptam róla, jobb tenyeremet magam elé emeltem nyitott állapotban, míg a balt szintén nyitva a derekam mellett kapott helyet. Egy mély levegőt vettem, még mielőtt teljesítettem volna a parancs rám eső részét, majd kifújva azt megindultam Takashi felé. A bal karját több mint valószínű, hogy nem fogja használni sérülése miatt, de azért a szemmel tartom, nehogy meglepetés érjen. A Jukent használva a férfi ellen, a lehető legerősebb ütésemmel indítottam, mely jobb karom hátra mozgatásával, hogy lendületet tudjon venni, majd azt követő előre irányuló nyitott tenyerű csapásban nyilvánul meg. Egyenesen a szívét veszem célpontba, azon belül is a szívéhez legközelebb eső Tenketsu pontot szeretném eltalálni.
A férfitól négy reakcót várok el, először is a legvalószínűbb, ha kitér a támadásom elől méretes testével, majd kihasználva azt, hogy nagy lendületem miatt nem tudok azonnal megállni, jobb kezével lesújt rám. Ebben az esetben nem lassítok le, sokkal inkább előre rugaszkodok, hogy elkerüljem a férfi válaszcsapását és biztonságos zónába érjek.

A második várható reakció, az azonnali ellentámadás. A férfi tenyerével állja az ütésemet, s milvel biztos az "ütközet" végkimenetelében, mely nem is lenne meglepő, egy azonnali válaszütéssel megcélozná az egyik tenketsumat. Ebben az esetben a tenyerek összeérésekor behajtom könyökömet, ezzel kihátrálva a valós fizikai kontaktusból, hisz Takashi győzelme biztos lenne, azonban szabad karommal, azaz a ballal, egy azonnali felfelé irányuló szúrással célba veszem a karját s azon belül is az egyik tenketsuját, majd a sikertől függetlenül biztonságos távolságba hátrálok.
A harmadik variáns, hogy a férfi kihasználja tapasztalatlanságomat, s mivel azt gondolva, hogy én csak a szabad karjára fókuszálok, a lábát használva válaszol támadásomra. Ebben az esetben bal tenyeremmel, mely a derekamnál helyezkedik el, megpróbálom hárítani rúgását, s folytatva eredeti támadásomat, jobb tenyeremmel megütni őt.
Negyedik egyben legkisebb valószínűséggel rendelkező variáns, hogy a férfi kihátrál támadásomból. Ebben az esetben megállok, majd újra elemzem a helyzetet.


//Magammal hozott felszerelés:

- 5 db kunai
- 5 db shuriken

- 2 db robbanó cetli

- 1 db füstbomba //
avatar
Hyuuga Junpei
Játékos

Taijutsu Pontok : 13


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Szept. 18 2016, 18:16

[Juniper]
A férfi nem reagál a fiatal Hyuuga deklarációjára; nem a szavak embere, sem az emócióké.
Junpei különleges szemeivel láthatja, hogy a használatból kivont karon gyógyuló seb éktelenkedik, ami nem csak egyszerűen a csontig hatol, hanem a chakraáramlás is eltér a megszokottól, így majdhogynem biztosra veheti, hogy a sérült kartól chakratámadás nem várható, de talán még hárító mozdulat sem.
Ezt nyugtázva indítja meg támadását, s kifejezetten bölcs dolog, hogy nem füstbombával indít, hiszen ő maga is jól tudja, hogy az aktivált dojutsujuk ellen mit sem segíthetne helyzetén, sőt, csupán nevetség tárgyává tenné magát.
Továbbá látszik rajta, hogy nem zöldfülű. A férfi képzett szemei és harcedzett elméje rögtön összeteszik a képet: a fiú tervez, méghozzá alaposan és rugalmasan. Ugyan ő maga nem jelzi, de ez plusz pontot jelez a nem létező könyvben.
Valójában a kihátrálás verzióját választja, ámbár nem konkrétan a hátrálás mozdulatával; jobboldali oldalirányba tér ki. Lépései aprók, lábujjhegyen kivitelezett mozdulatok, valójában egy félkört leírva táncol Junpei háta mögé, ahol a fiú vakfoltja található. A helyzet egyértelműségét mellőzve nem támad, csupán figyeli a fiút, s amennyiben Junpei ismét támad, ő ismét az előzőhöz hasonló mozdulattal tér ki.
Ha az ifjú főhősünk ráfordul, láthatja, hogy a férfi Byakuganja deaktiválva lett.
Gyorsabban támadj. Próbálj átringani sarokról lábujjhegyre, majd vissza, amennyiben hátra kell lépned. Rogyaszd jobban a térdeid. Ha ütsz, azzal egyszerre fújd ki a levegőt. Próbálj spirálban lépkedni, mint mikor a farkas táncolja körbe az áldozatát. – A gyors egymásutánban elhangzó parancsok valójában jó tanácsok. – Ha sikerül, kapsz ebédet, ha nem, akkor vacsoráig meg sem állunk.//Szeretnék kérni egy olyan hszt-t, ami azt taglalja, hogy fokozatosan tudja adaptálni a tanácsokat Junpei a stílusába, a végén már nem is kell kifejezetten emlékeztetnie magát. Izzadjon a karakter, hiszen fizikai edzés: a férfi ugyan érintés nélkül mindig eltáncol az ütés elől, de a poszt végére leírhatod, hogy érezhetően gyorsul a karaktered támadási tempója. Írd le az ebédet, valamint ha a karakternek van bármilyen kérdése (akár a tanulással, akár a háborúval, családdal, stb), tegye fel. Egy A4-es oldalt szeretnék kérni (word).  
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Junpei on Csüt. Szept. 29 2016, 12:26

Gyors, precíz és mindezek fölött egy erős támadással indítottam ismeretségünket Takashi-sannal, akit talán már megilletne a Sensei elnevezés is. A férfi magabiztosan állt előttem, szinte éreztem a tenyeremen a testének érintését, ám a valóság mást igazolt. Takashi sérülése ellenére egy kecses mozdulatot leírva kifordult az ütésem elől, s tovább lépve pontosan a hátam mögött kötött ki a vakfoltomban. Ügyes mozdulat volt ráadásul villámgyors is, aminek következtében egy fél pillanatra be is pánikoltam, hisz nem sokszor esik meg egy Byakugan használóval az, hogy szem elől téveszti ellenfelét. Nem láttam Takashi-seneit és ez zavart, tökéletesen ismeri a Dojutsu egyetlen gyengepontját ami miatt veszélybe kerültem. Nem tudhattam mivel fog válaszolni az én támadásomra, de abban biztos voltam hogy a hatalmas darab férfitól nem nagyon számíthatok gyengédségre. Gyorsan összeszedtem magam, majd az ütésem lendületével a jobb tenyeremet a földre helyeztem a földről elrugaszkodva egy kézzel rásegített szaltót írtam le amivel egyrészt távol kerültem a senseitől, valamint arccal felé nézhettem és újra a látóterembe került. Jobban megfigyelve Takashi deaktiválta Byakuganját, majd miután biztos partot vetettek lábaim ő felkiáltott és utasításokat adott számomra. Utasítások?! Sokkal inkább instrukciók voltak, melyekkel javíthattam Hyuuga taijutsum minőségét.
- Értettem - Mondtam széles mosollyal az arcomon, ahogyan ezúttal komolyra fordítottam a szót. Kezemmel a jobb karomhoz nyúltam, melyre fejkötőm volt erősítve, majd miután lecsavartam magamról, a homlokomra kötöttem azt.

 - Csak aztán meg ne bánja Takashi-sensei, hogy nem sújtott le rám az előbb!
Vettem egy mély levegőt, majd kifújva azt, koncentráltam. Összpontosítottam, felmértem a kettőnk közötti távolságot, majd megindítottam újabb támadásomat. Ezúttal nem spekuláltam, tudtam, hogy a férfi az előzőhöz hasonlóan ki fog térni az ütéseim elől, hisz az a célja, hogy fejlődjek. Köztünk lévő távolságot, szinte azonnal leküzdöttem, majd Takashi előtt felbukkanva ismételten jobb kezemmel támadtam, megcélozva a tenketsu pontjait, de ő egyszerűen kioldalazott előlem és ismét a hátam mögött kötött ki, ám ezúttal nem ugrottam el előle, bal lábammal félkört írva le, ráfordultam a senseire, majd ismételten támadtam, ezúttal a bal tenyeremmel. Nem talált, s az előzőekhez hasonlatosan táncolt ki előlem. Kitért oldalra, ám én is fordultam vele együtt.
* Lépkedjek spirálba, ringassam a lábamat lábfej és sarok között, rogyasszam be a térdeimet, támadjak gyorsabban.* Ezen szavak jártak a fejemben folyamatosan, s próbáltam kivitelezni őket több, kevesebb sikerrel.
Lassan dél is elmúlt, az ütésváltások tömkelege viszont homályba merült sikertelenségük miatt. Órák óta szinte csak a levegővel harcoltam ahelyett, hogy a férfit találtam volna el. Folyt rólam a víz, nehezen vettem a levegőt ám mégsem tántorodtam meg. Eltökélt voltam és éreztem, hogy nem volt hiábavaló a próbálkozásom. Lábfejem gyorsan reagált Takashi mozdulataira és lemásolva azt követte őt lépésről lépésre, ringásról ringásra. Éreztem, hogy ütéseim gyorsabbak s valamivel erőteljesebbek is, s hála a jótanácsoknak, testem is lassan felvette a lépést a senseiel. Lassan de biztosan elérkezett a sorsfordítónak nem nevezhető, mindazonáltal hatalmas sikert jelentő első találat. Pusztán órák kérdése volt, pff mi az.
Takashi elismerő tekintete mindent elárult. Sikerült végre eltalálnom őt, hála a praktikáinak. A rogyasztott beállás miatt alacsonyabbra került a testem súlypontja, aminek köszönhetően fürgébb mozgást tudtam kivitelezni, lábfejeim ringatásával megfelelő támaszt találtam a talajon, félköríves mozgásommal azonnal rá tudtam fordulni ellenemre, s végül a jobb tenyeremmel eltaláltam a mellkasán, rögtön utána bal kezemmel az oldalán. Mosolyt csalt az arcomra, hisz nagy eredménynek éltem meg. Igaz, hogy nemrég óta ismerem Takashi-senseit, azonban sérülése ellenére is úgy táncolt ki a támadásaim elől mintha csak egy papírlap lett volna, ami már csak az ütés gerjesztette széltől megmozdul.
Eljött hát az ideje az ebédnek. Nagyon vártam már, egyrészt mert éhes voltam, másrészt mert fáradt is. Pihennem kellett de, nem akartam, hogy ezt megtudja. A harcunk helyszíne mellett nem messze volt egy asztal, ahhoz ültünk le elfogyasztani az ételünket, s amikor Takashi-sensei elővette az övét, csak akkor sújtott belém a gondolat villámcsapásként, hogy én nem is hoztam magammal semmi ennivalót. Lelkem legszívesebben felkiáltott volna és számon keresztük kiszállva akart távozni, amikor is Takashi elém lökött egy bento tálat. Ismerős volt a tál és okkal volt az. A tetején egy üzenet volt, amelyet anyám írt nekem jóétvágyat kívánva. Könnybe lábadt szemekkel estem neki az ételnek, miközben fel-felemeltem tekintetemet a senseire. Kissé kellemetlen volt a szituáció, hisz egészen reggel óta meg sem szólaltunk, órákon keresztül gyakoroltunk és most egy árva szó nem csúszott ki a torkomon, hogy megtörjem a csendet, ám hirtelen egy kép villant be elém, egy régi családi kép, s ez már adott nekem némi alapot a beszélgetéshez.
- Takashi-san. Hallott ön már valaha a Fény országáról, vagy az Ashurákról? Kérdésem közben egyenesen a szemébe néztem és látni lehetett rajtam, hogy komoly gondolatok gyötörnek. Nem vártam hasznos információt, sőt még csak igenlő választ sem, hisz évek óta nem bukkantam nyomra ez üggyel kapcsolatban, egyszerűen tudni akartam, hogy ha hallott is róla a férfi, mesének tartja e.
avatar
Hyuuga Junpei
Játékos

Taijutsu Pontok : 13


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Csüt. Szept. 29 2016, 20:04

[Junpei]


A fiatal főhősünk mentora töretlen ügyességgel, lendülettel, jelenleg felül nem múlható tapasztalattal tér ki a fiatal Hyuuga ütései elől. Mozdulatai folyékonyak, akár a tavaszi patak csordogálása, kecsesek, mint az áldozata körül táncoló párducé. A ruhái által el nem takart bőre alatt szemmel láthatóan mozognak az évek alatt felépített izomkötegek, de Junpei azt is láthatja, amint a bőre alatti energiahálózat stabil és rendíthettelen. Ezek egy képzett shinobi jellemzői – az ifjú Hyuuga valójában még csak remélni meri, hogy egyszer majd ő maga is ilyen kimért lehet mind manierizmusában, mind pedig mozdulataiban, de aligha sejtheti, hogy ennél nem is adhatja alább; a név kötelez. 
Okkal állítható, hogy ez klántól függetlenül is így van és önmagában nincs is távol az igazságtól. A Hyuuga klán viszont egyrészt többnek és többre is tartja magát a többinél, másrészt emlékezteti is mind a külvilágot, mind pedig a belső struktúrájában élőket arról, hogy ez így is van. Az elvárás ugyanis hatalmas, a megütni szánt mérce magas – az elbukás ára pedig elképesztően végleges és visszafordíthatatlan. 
Junpei talán épp emiatt küzd azért, hogy ütései sikeresen landoljanak a mentora személyén, ám ez majdhogynem tükörképkénti vetülete annak a harcnak, amit a mellékágbeli személyek vívnak azért, hogy elismerjék őket. Legalább annyira, hogy életben maradhassanak. Ugyan az előhívott dojutsu kiemeli a mellékágbelit a shinobik tömegéből, mégsem emeli őt egy főágbeli szintjére – ez a kettősség őrjítő is lehet akár, de áttörhetetlen is. Vagy mégsem?
Az égbolton átkúszó izzó folt könyörtelenül veri őket sugaraival. Az ezernyi forró tűként lesújtó hőséget mindössze egy-egy kósza fuvallat enyhíti, de mindössze kegyetlen szerető érintésével kecsegtet, mielőtt tovább táncolna, ezáltal ismét átadva helyét az egyre hevülő levegőfalnak. 
A fiatal fiú által tett mozdulatok következtében akkumulálódott izzadságcseppeket egyedül a folyamatos mozgás által generált szellő, valamint az elszórtan érkező szélfuvallatok hűtik, de az égető izmok érzése is alábbhagy, mikor a találat megtörténik.
– Jó, nagyon jó. – Noha a férfi hangja nem lelkes, a szemeiben valóban látható az elégedettsége. – Ha gyorsabban akarod elvégezni a kitörő lépést, akkor a támasztó, avagy elrugaszkodó lábadba irányított chakrával elérheted a hatást.
A tanácsot viszont nem követheti Junpei azonnali próbával, ugyanis a férfi egy nagyobb fűfolt felé invitálja őt, ahol ebédjüket fogyasztják el. – Az edzés fontos része az étkezés és a hidratálás. Mostantól kifejezetten figyelned kell rá, hogy kiegyensúlyozott étrendet kövess, de a kiizzadt folyadék pótlása még ennél is fontosabb. – Nyújt át egy palackot, amiben a hőség hatására már langyos víz található. Úgy tűnik, hogy egyre inkább rászolgál a sensei elnevezésre...
Ashurák, Fény országa... – Mereng hangosan, miközben a pálcikákat teszi el, zárja vissza a saját bento dobozát. – Attól tartok, sosem hallottam még róluk. De a klánunkban mindenkinek van saját szerepe, így talán ismerek olyasvalakit, aki segíthet ez ügyben. Ha nem adod alá a korábbi teljesítményed, akkor megmondom az illető nevét. Úgyhogy talpra! – Ő maga is feláll, visszasétál eredeti helyükre, felveszi az alapállást.

//Ismét gyakorlás, minimum 7 sor (tehát kvázi a hossz rád van bízva), ismét gyorsul, rögződnek a mechanizmusok, valamint vesd fel magadban a saját technikát és kérdezz rá, hogy Takashi szerint kivitelezhető-e. A „körítés” rád van bízva. 

_________________avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Hyuuga Junpei on Kedd Aug. 29 2017, 16:54

//KushiNa-ka//Nem szomorodtam el túlságosan, amikor a Takashi nemleges választ adott nekem. Várható volt, hogy nem fog sokat tudni a Fény országáról, vagy annak lakóiról az Ashurákról, elvégre én is csak párszor hallottam róluk elalvás előtt édesapámtól. Ashurák, a mesebeli lények, akik óriási mivoltukkal, hat karukkal és három arcukkal szinte istenként tisztelték és félték őket. Ha léteznének ilyen lények, arról bizonyára mindenki tudna. Nem volt mit tenni, a dolgokat egy hatalmas sóhajjal nyugtáztam, majd pedig bekaptam a bentos dobozomban lévő utolsó falatot és a férfit követve visszatértem edzésünk helyszínére.
*Tudom mit vár tőlem és már lassan én is tudom mit várok magamtól. Fejlődnöm kell, hogy hasznos legyek Konohának, hogy hasznos legyek a Hyuuga klánnak! Hát itt az alkalom Junpei, Takashi-san tapasztalt, tőle el lehetne tanulni a Hyuuga Taijutsu minden csínját.* Rövid felkészülés után aktiváltam Dojutusmat, felvettem az alapállásomat, majd egy gyors légzésváltást követően Takashira fókuszáltam tekintetemet. Eltökélt voltam, tekintetem komolyságot sugárzott.
Megindítottam támadásomat, s habár chakrát nem használtam a távolság leküzdéséhez, mégis villámgyorsan teremtem előtte és lendítettem kezemet csapásra. Takashi gyorsan reagált, sokkal gyorsabban mint az eddigi edzésünkön tette és kitáncolt előlem. Nem hagytam magam, lábujjhegyről a sarkamra ringattam testsúlyomat, lábaimmal félkört leírva utána fordultam és ismételten lecsaptam rá kezeimmel. Étkezés előtt már eljutottam arra a pontra, hogy itt meg tudjam érinteni a férfit, azonban most más volt a felállás. Teste úgy mozgott a levegőben mint a lehulló falevél amit a szél ringat, mintha már nem csak azt látta volna, hogyan mozdulok meg, hanem mintha azt is látta volna, hogyan tervezek megmozdulni. A fejembe látott, kikövetkeztette miképp mozdulok és annak megfelelően cselekedett ő is, érinthetetlen volt. A huszadik sikertelen próbálkozást követően kicsit eltávolodtam tőle, hogy szusszanhassak kicsit, illetve átgondolhassam mit is csinálok rosszul.
* Igaz, hogy Dojutsuval rendelkezik, azonban a fejembe, a gondolataimba nem láthat be, erre nem lehet képes. Az lehet a baj, hogy túlságosan is arra koncentrálok, hogy megfelelő lépéseket tegyek, a tartásom, a légzésem tökéletes legyen, ahelyett hogy Takashi-sant és az ő mozdulatait elemezném.*
Lassan de biztosan rájöttem mit is kell tennem és ennek érdekében kiürítettem a fejemet. Nem foglalkoztam azzal, hogy az alapállásom tökéletes legyen, ahogyan azzal sem, hogy mozdulataim megfelelőek legyenek. Nem foglalkoztam velük, ugyanis ösztönösen tökéletesnek kell lenniük, s habár tudtam, hogy ehhez akár több tíz év gyakorlás is kevés lenne, mégis rábíztam magamat az ösztöneimre.
- Haaaaaaah! Kiáltottam fel, ahogyan ismét megindultam és megtámadtam tanítómat, ahogyan azt egész nap elvárta tőlem. Erős precíz csapással sújtottam le rá, amely elől ő ismét kitáncolt, azonban szememmel követtem őt és már lábaimmal léptem is utána. Habár nem azzal foglalkoztam, hogy tökéletes legyen az átringásom, mégis sikerült utána fordulnom és egy az eddigieknél gyorsabb ütést megindítanom Takashi ellen ami láthatóan meglepte őt, habár még így is ki tudott térni előle. Tovább folytattam a férfi üldözését és egyre jobban egyre gyorsabban tudtam követni mozdulatait, míg végül az egyik ütésem hajszál híján súrolta a jobb vállát. Takashi ettől egy pillanatra megingott, de hamar kapcsolt és tovább táncolt előlem, de már késő volt.
- Itt a lehetőség! Motyogtam magam előtt, ahogyan ezúttal tökéletesen lekövettem fordulatát, majd lábaimba chakárt koncentrálva egy pillanatra kirobbanóan megnöveltem sebességemet amivel már sikerült egy erős találatot bevinnem a férfi mellkasán. Az ütésem habár tenyeres volt, chakrát nem áramoltattam benne, tehát nem a Jukennel találtam el, hanem egy sima ütést kapott be tőlem. Hatalmas felüdülés volt nyugtáznom, hogy ismét elkaptam a férfit akit egész álló nap hajkurásztam, habár tudtam, hogyha ez valódi harc lett volna, már az első kitérése után végzetes csapások tömkelegét vihetett volna be nekem, de örömöm rendületlen volt.
Hogy kifújjam magam, pár lépést hátráltam, majd leültem egy kitaposott fűcsomóra és levegő után kapkodva izzadtan az előttem állóra néztem. Nem mondtam semmit, pusztán kíváncsian fürkésztem őt, hogy mégis mit szól fejlődésemhez.
Mozdulni sem bírtam, fájtak a végtagjaim, égtek az izmaim, még olyan izomcsoportok is égtek melyek létezéséről nem is tudtam. Közel tíz perc néma pihenés után tekintetemet az égre, míg kérdésemet Takashi felé szegeztem.
- Pár napja azon gondolkozok, mi lenne ha használnám az elemi képességeimet. Kiderült, hogy affinitásom van a tűz elemre és el tudom sajátítani annak technikáit. Azon gondolkoztam, mi lenne ha ezen képességemet a Jukennel párosítva használnám? Mármint a tüzet. Nem mondtam többet, kíváncsi voltam, hogy a férfi mit szól ezen ötleteimhez, hisz vannak olyanok akik egyenesen eretnekségnek vennék ha módosítást vezetnék be az évtizedeken keresztül bevált technikában, pláne ha egy olyan teszi azt aki a mellékághoz tartozik. Kérdően Takashira néztem és kíváncsian vártam a válaszát.
- Sensei?!


//Megkésve bár, te törve nem, folytatom történetem e Hyuuga házban//
avatar
Hyuuga Junpei
Játékos

Taijutsu Pontok : 13


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hyuuga birtok

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.