Kirigakure Shinobi Kódex

Go down

Kirigakure Shinobi Kódex

Témanyitás  Karin on Kedd Május 04 2010, 10:31


Kirigakure no Sato (A Ködben Rejtőző Falu) 


Földrajz, éghajlat, gazdaság


A Víz országa egy hatalmas szigetcsoport, mely Kirigakure-n kívül több nagyobb városnak is helyet ad. Nagysága azonban meg sem közelíti a többi nagy országét (Tűz országa, Villámok országa, Föld országa, Szél országa), de erejét nem is ezzel vívta ki. A szigetcsoportok és a víz természetes határként óvja az országot, melyet így szinte lehetetlenség megközelíteni észrevétlenül nagyobb haderővel. Maga az ország pedig hatalmas erdőségekkel tarkított a sós, hideg levegőnek köszönhetően. A mezőgazdasága is elmarad a vetélytársaitól, egyedül a Föld országáét és a Szél országáét haladja meg, révén azok természeti adottságai még a Víz országánál is rosszabbak. De még így is az elsődleges bevételi forrása a kereskedelem! Ő tartja kézben az egész tengeri kereskedelmet egészen a Tenger Országáig, melynek védelmét is ellátják, így téve nagyobb területekre szert, hiszen lényegében a keletre tartó kereskedelem 90%-a az ő felségterületén zajlik.  


Múlt, hagyomány, neveltetés


Kirigakure azon shinobi falvak egyike, melyek követve Konohagakure példáját, az ellenséges klánok az egymással való torzsalkodás helyett szövetségbe tömörültek és megalapították Kirigakure no sato-t. Az ezután történtek már mindenkinek ismerősek lehetnek, ez a béke egyben felvirágoztatta a Víz országát is, mely már egy stabil haderőre építkezhetett és elkezdhette a tengerek uralomra hajtását. Azonban a legfőbb vetélytársak Konoha és Kumogakure lettek, akik jelentős közelségük és a tengeri területeik feletti uralmat nem szívesen engedték át a vetélytársnak. Azonban a fő vetélytárs mindig is Kumogakure maradt, mely ellen szinte az össze ninjaháborúban szembekerültek. Éppen ezért ezen két országgal való diplomáciai kapcsolatok mind a mai napig hiányosak és rejtettek.  
De ennek van egy másik érthető oka is. Mégpedig, hogy Kirigakure mindig is egy magába forduló, csak a saját erejében bízó, „majd én egyedül megoldom” felfogású falu volt. Szinte amit lehetett, mind egyedül csinálta külső segítség nélkül, a lehető legnagyobb titokban, hogy más falvak még hírt se kapjanak az eseményekről. Az esetleges hibákat keményen, sőt kegyetlenül torolták meg, ahogyan ennek a saját magukhoz való viszonynak hála, a belső harcok emésztik mindig is.
Ez az állandó belviszálya, a rideg közeg és az emberi felfogás hívta életre Kirigakure haderejét, mely az egyik legerősebb és legkegyetlenebb a shinobi világban. Mára már felhagyott geninné válási ceremónia is ezt bizonyítja. Hiszen jó két évtizeddel ezelőtt Kirigakure hagyományai szinte megbotránkoztatták a világot, a fiatal akadémiai tanulóknak a záróvizsgán kívül egyik társuk életét is el kellett venniük, hogy ezzel bizonyítsák,hogy képesek ölni parancsra, és a falu békéjéért. Bár ezt a hagyomány Momochi Zabuza mészárlása után (melyben megölt majd’ 100 akadémiai tanulót) beszüntették, az idősebb generáció felfogása mit sem változott, ahogyan ez a régi ideológia nekik hála az új nemzedékre is átragadt. Ezen kívül Kirigakure a Suiton elem teljes körű használatára tanítja a tanulóit, a csendes gyilkolás művészetére, a kiváló kardforgatásra és a lehető legnagyobb engedelmességre.  Haderő, stílus, jellemzők


Kirigakure hadereje a maga nevében páratlan. Shinobijai nem a hatalmas létszámban tűnnek ki, hanem a szervezettségben és abban a hitben, hogy számukra semmi sem számít. Lényegében az összes tagja olyan, mint a tökéletes shinobi: érzelemmentes, akiknek a küldetés az első. Ennek oka a régi hagyományok, bár az idő múlásáva, ezen felfogás is változófélben van! Jelentősen az újabb nemzedéknek köszönhető. Azonban mindezek ellenére a haderő igazi erőssége, hogy állandó. A legtöbb ország békében leszereli a haderőket, azonban Víz országának ciklikus felkelései és harcai miatt a haderőt állandósították.
De mit ér a haderő, ha a tagjainak képessége elhanyagolható! Nos, ez a megfogalmazás Kirigakure-ra nem igaz. Ninjái jól képzettek, főleg Suiton, Doton és Fuuton technikákban, illetve elhanyagolható számban Raiton és Katon stílusban. De nem is a Ninjutsu-juk a félelmetes, hanem főleg a Kenjutsu és a taijutsu képzésük, mely főleg a csendes gyilkolásra tanít.


Kirigakurei karakterek az alábbi kettő jutsuval kezdhetnek a játék elején:

Kirigakure no Jutsu
Ez a legalapvetőbb Suiton Ninjutsu. Ennek a létrehozásával a Ninja víz közelében képes ködöt csinálni, melynek sűrűsége a beleadott Chakra mennyiségétől függ, a köd segítségével pedig, amíg a használó koncentrációja teljes, azaz nem csinál semmi mást, vagy a ködöt nem zavarják meg, a köd területén láthatatlan.


Muon Satsujin Jutsu // A Néma Gyilkolás Technikája
Kirigakure sajátos taijutsuja, lehetővé teszi a használója számára, bármilyen látásviszonyok között, hogy csakis annak hangja és mozgása alapján is követhesse és közelítse meg az áldozatát anélkül, hogy az észrevenné, vagy akár csak meghallja, és úgy támadjon rá. A technikát a legkorábbi tanulmányokkal együtt kell elkezdeni kifejleszteni a használóban, mivel csak ekkor fejlődnek ki olyan testi reakciók, amelyek engedik a technika végrehajtását.Irányítás


Az Első Mizukage a falu megalapítója volt, azon kor egyik legerősebb harcosainak egyike, aki képes volt összefogni az egymással torzsalkodó klánokat és irányítani őket. Eme férfi neve Izanami Jurojin volt. Egy hétköznapi férfi, aki a gyermekkora óta a szakadatlan háborúk tengerében sínylődött. Vérrel teli világban nőtt fel, ahogyan az Uchiha és a Senju klán békéje egy reménysugarat jelentett számára. Személyesen tárgyalt a klánokkal és a Víz országának legerősebb földesurával, aki támogatta a kezdeményezését. Végül a falu felépült és őt egyöntetűen választották meg az első Mizukage-ve. Befogadott több klánt is, ahogyan békére törekedett minden rendeletével. Azonban a klánok nem osztották ezt a véleményét, a legtöbb klán a kezdetleges béke után is vágyott a hatalomra, mely az első polgárháború kirobbanásához vezetett. A harcok végeztével pedig hatalmas változások zajlottak le! A felesége és fia is elhunyt a harcokban és az öreg shinobi megtört. A lázadó klánokat kíméletlen megtorlásban részesítette, ahogyan az élet alkotásának művészetét kezdte keresni. Vissza akarta hozni szeretteit a halálból, de hatalmas hibát követett el. Létrehozott egy technikát, mely chakrát felhasználva képes új élőlényt alkotni, egy tömör chakraforrást, melynek tudatot is képes adni, egy Bijuu-t, melyet élő emberré sohasem volt képes változtatni. De ezen értelmes chakraforrás csak addig volt jelen, míg képes volt a technikát fenntartani. Sohasem érte el azt a célt, melyre csak Rikudou -sennin volt képes! Végül a későbbi második Mizukage rájött a titkára, az emberkísérleteire és sikeres puccsal megbuktatta a falu alapítóját és ezzel a tettével csak Kirigakure jövőjét mutatta meg!
 

 
Második Mizukage egy igencsak arrogáns, de mégis a rejtekért mindenre képes shinobi volt. Izanami egyik leghűbb alárendeltje, később jobbkeze, aki amikor rájött elődje tetteire, teljesen összeomlott! De az igazságérzete és béke iránti vágya teljesen képes volt arra az elhatározásra juttatni őt, hogy tennie kell valamit. Felbujtva a falut, véghezvitte tervét és megbuktatva a példaképét, sokkal erőszakosabban és vasakarattal kezdett bele a falu újjáépítésébe. A Mizukage irányítás alá vett több olyan szervezetet is, mely eddig a klánok kezében volt (ilyen volt az oinin egység is, mely addig az Unazaki klán irányítása alá tartozott), hogy ezzel képes legyen elejét venni a további puccskísérleteknek, és megszilárdítsa a hatalmat a Víz és a közeli országokban. A Konoha elleni háborúja végeztével, a béke zálogaként kapta az első Hokage-tól Rokubit, melyet nem volt képes használni, ezért elzáratta egy szentélybe és állandó őrséget rendelt mellé. Végül azonban őt is utolérte a vég. Nem sokkal a Konohával kötött béke után, az Iwagakure elleni összetűzés eredményeképpen szembeszállt a Második Tsuchikagé-val, Mu-val, aminek az eredménye a háború végét eredményezte, hiszen mind a ketten életüket vesztették a csatában.
 

 
Azonban a Harmadik Mizukage már más helyzet. Az ő irányítása alatt jött létre a Hét Kardforgató szervezete, azon hősökből, akik megvédték a falut a Kaguya klán támadásától. Sokáig vezette a falut, ahogyan a Ninja Háborúk idején egyszer sem mutatta meg senkinek az erejét. Ennek ellenére mégis a legtiszteletreméltóbb embernek tartották. Könnyedén győzte le a falura támadó démont, a Sanbit és pecsételtette le. Azonban mind Kumogakure, mind Konohagakure ellen indított támadásai sikertelennek bizonyultak, melyek rengeteg emberéletet követeltek. Végül a Harmadik Ninja háború közepén mondott le a Mizukage címről és az általa kijelölt a háromfarkú jinchuuriki vette át a Helyét. Ezek után egyszerűen eltűnt. Sokáig titokban maradt, de mint később kiderült, nem más volt ő, mint Uchiha Madara, aki ekkor hozta létre itt az Akatsuki szervezetének alapjait is. (Történései a Negyedik Mizukage leírásában folytatódnak).
 

 
Negyedik Mizukage, Yagura volt a Sanbi, a háromfarkú jinchuurikije. Még a Harmadik Mizukage parancsára pecsételték az akkor gyermek Yagurába. Ő volt a démon harmadik hordozója, révén megszerzése óta az eddigi elődei mind kudarcot vallottak. (Az első egy idősebb shinobi volt, aki nem fogadta be a démont, révén túl erős és szilárd akarattal bírt és a teste nem bírta el a pecséttechnika és az új lélek erejét. A második test sokáig képes volt az irányítása alatt tartani a démont, de a szülése közben a meggyengült pecsétet nem volt képes az irányítása alatt tartani és a gyermekét védő anyaként halt meg. Ez a kunoichi volt Yagura anyja, és ekkor szerezte az arcán lévő hatalmas heget is).  Ő, mint a harmadik test túlszárnyalta az elődeit. A Harmadik Mizukage segítségével és az ő szeme láttára hajtotta uralma alá a Sanbi-t. (Ebben az időszakban lett Madara tisztában azzal, hogy a Bijuuk és a jinchuurikik milyen kapcsolatban is állnak, és mikor leggyengébb a pecsétjük, mondhatni itt kísérletezte ki, hogy hogyan lehetne képes irányítani a terve legvégső célját, a tízfarkút).  Az Unazaki klán tagjaként a legnagyobb dicsőséget hozta a klánjára, hiszen nem sokkal később hihetetlenül fiatalon megkapta a Mizukage címet is, de ezek csak mind hazugságok voltak. Valójában ezek után is a Harmadik Mizukage parancsára cselekedett, az ő genjutsuja alatt hozta meg minden törvényét, többek közt a Kekkei Genkai-al rendelkezők üldözéséről szóló parancsolatát is, melynek oka titkon is, de a falu meggyengítése volt. Semmi sem bizonyítja jobban a képességeit és az elszántságát, vagy inkább a rajta lévő genjutsu erejét, hogy kiirtotta az egész klánját is. Azonban Ao, egy Byakugannal rendelkező jounin átlátott a genjutsun, és mikor közölte a falu előjáróival a történteket, Madara lelepleződött. A falura uszította a jinchuuriki-t, aminek a pusztítását csakis Yagura megölésével tudták megfékezni. A Sanbi a jinchuurikije halála után eltűnt, de mint később kiderült, újjászületett, azonban ezen kívül a leghatalmasabb gond a következő Mizukage kiválasztása volt. Hosszú évekig egy shinobi sem vállalta ezt a pozíciót, ahogyan a falut a vének tanácsa vezette. A vének tanácsa minden dolgot a Harmadik és a Negyedik Mizukageról eltusolt és titokban tartott. Csakis a falu jouninjai ismerik ma már az akkor történt eseményeket.
//Megjegyzés: Nem bebizonyított tény, de a pletykák szerint Yagura-nak született két gyereke is, akik ma az Unazaki klán vezérei! //


Megjegyzés: Yagura halála után egy shinobi sem vállalta el a Mizukage címet. Ugyan voltak jelentkezők, akiket vagy a jouninok nem választottak meg, vagy éppen a rejtek öregjei nem voltak hajlandóak őt ajánlani Mizukage-nak! A negyedik és az ötödik Mizukage között jó tíz év telt el és ez idő alatt három Mizukage-ről tudni, akiket eme megjelöléssel láttak el, de ténylegesen nem választották meg őket. Az utolsó "Mizukage-t" Seikatsu Mamono ölte meg, aki Gamangetsu Shizuka-nak adta minden erejét egy speciális technikával, így adva esélyt arra, hogy egy évtized után valaki teljes mértékben betölthesse eme címet.
 Az Ötödik Mizukage, Gamangetsu Shizuka  az oldal egyik Jk-ja volt. Kirigakuréban nevelkedett és elég véres kiképzésen ment keresztül. Tizenhat évesen Chuuninként kezdett kitűnni a társai közül, amikor elveszett ninjákkal, a későbbi Ryukai tagokkal csapott össze. Az idők folyamán mesteri szintre fejlesztette a Suiton elemét és jeleskedett a Tai és Genjutsukban is. Oinin osztag egyik tagjaként szemtanúja volt elődje halálának, amit nem tudott megakadályozni, és ami után a falu vénjei őt tanácsolták a következő Mizukage-nak! Mizukageként jól végezte a munkáját, hiszen megvédte a faluját az Uchiha project támadásakor (egy fórumkaland volt!), azonban tragikusan elhunyt, amikor az egyesített haderő rátámadt a project bázisára ( egy Uchiha lefejezte).  Így tragikus körülmények között lelte halálát, és helyét  már a mangából ismerős, az ötödik Mizukage-ként szereplő Terumī Mei vette át.
 

 
Hatodik Mizukage, Terumī Mei. Tisztában volt az elődjei hibáival és tetteivel, éppen ezért teljes körűen más útra kezdte terelni Kirigakure-t. Új törvényei sokkal melegebb és bensőségesebb rejtek létrehozásán fáradoznak, azonban az újabb Háború lassan megváltoztatja a terveit. Kirigakure a jelenlegi leggyengébb haderőre támaszkodik, ezt bizonyítják a Tenger országában történt események is, mikor lényegében néhány shinobi verte vissza Kirigakure haderejét. Éppen ezért fogadott vissza több klánt is, illetve a falu békéjének érdekében még arra is vetemedett, hogy körözött személyeknek ad amnesztiát és veszi igénybe a szolgálatait. De ő maga Kirigakure legerősebb shinobija és a legnagyobb ütőkártyája. Három elem kombinációjára és teljeskörű manipulálására képes, ezzel pedig két KG képességet is birtokol! A Sav elemet (Víz + föld), továbbá ezzel kombinálva harmadik elemét, a tüzet képes volt megalkotni a Futton-t, azaz a forrás elemet is, melynek segítségével savas ködöt képes létrehozni.  
 
 

Bijuuk


Kirigakure, hasonlóan Iwagakure-hez és Kumogakure-hoz, két Bijuu felett is képes volt uralkodni. Azonban lényegesen más időpontban.
 

 
Sanbi a Harmadik Mizukage idején támadt a falura váratlanul és pusztítóan. Akkor csak a Mizukage teljes ereje volt képes ellenállni a démonnak, akit sikeresen legyőzve lepecsételt egy közelben lévő Kirigakurei shinobiba. A jounin azonban nem volt képes sokáig magában tartani a fenevadat, főleg az idős kora és a legyengült szervezete miatt. Ezért kitépték belőle a démont és egy fiatal kunoichibe pecsételték, aki sokáig az irányítása alatt tartotta őt. De a szülése közben meggyengült pecsétje miatt végül az éppen megszülető gyermekébe, a későbbi Negyedik Mizukage-ba, Yagura-ba kellett átpecsételniük a háromfarkút. Az új  jinchuuriki pedig a Mizukage tanítása alapján, egyedülálló módon volt képes irányítani a bijuu-t. Teljesen az uralma alá hajtotta, melyhez foghatóan csak egyetlen shinobi volt képes. Yagura halála pillanatában a démon is elpusztult, de a chakrája csak kis időre tűnt el. Újra összeállt és a Sanbi újjászületett egy titkos helyen, egy hatalmas tóban, melyet később sem hagyott el egészen odáig, míg Deidara, az Akatsuki egyik tagja el nem kapta őt, és le nem pecsételték örökre.
 

 
Rokubit a régi időkben, még a Második Mizukage pecsételtette le, mivel hiába kapta a béke zálogaként Konohagakure-től, nem volt képes sohasem az irányítása alá vonni a démont. Az ereje szerintük megzabolázhatatlan volt, ezért is zárták el egy szentélybe. Még a Harmadik Mizukage is tartott attól, hogy ehhez a fegyverhez nyúljon, ezért is kapta el a Háromfarkút. De Yagura, főleg a benne lévő erő miatt, sikeresen vette elő a démont és zárta egy újszülött gyerekbe. így született meg a Rokubi jinchuuriki-je egy fiatal Kirigakurei shinobi, Utakata, aki később a buborék elem teljes körű ismeretével is bírt. Azonban mestere, féltvén a gyermeken elhatalmasodó démont, megpróbálta  egy új technikával megerősíteni a pecsétet, de Utakata, aki eddig nem volt tisztában a démon jelenlétével, a kétségbeesés határán felhasználta a démon erejét és megölte mesterét és annak segítőit. De a tanító elérte a célját és a pecsétet sikerült megerősítenie. A démon erejét ezek után Utakata is sikeresen volt képes felhasználni, de szégyenében, illetve mivel összezavarodott, elhagyta a rejteket, körözött shinobivá vált, akit később Pein, az Akatsuki vezetője győzött le és pecsételte le a Rokubit örökre.
 

Klánok


Kaguya Klán
Kekkei Genkai képesség: Shikotsu Myaku

Leírás: A víz országának egyik ősi klánja, mely azonban csak érdemi szövetségben volt Kirigakure-val. Sohasem hódoltak be neki és a diplomáciai kapcsolataik megragadtak a Kirigakurei haderőben lévő szolgálatokban. A Kaguya klán képességei és a technikái a közelharcra épültek, mely rendkívül jó és egyben veszélyes szövetségessé tette őket. A klán tagjai imádták a harcot és a vérontást, ami a háborús időkben ugyan kapóra jött Kirigakure-nak, de békeidőben csak a gond volt velük. Az első felkelés rendszeres tagjai is ők voltak csak azért, hogy ölhessenek és mészárolhassanak. Még arra is vetemedtek, hogy Kirigakure-ra támadjanak. A falut akkor hét hős ereje mentette csak meg a teljes pusztulástól, e hét hős lett az  első kardforgató is. Kirigakure a kitörő háború miatt ugyan megbocsájtott a klánnak és újra, mint a tökéletes fegyvert vetették be Kumogakure ellen, azonban az idők változtak. A háború befejeztével csak nyűg lett a klán és a visszatartó szervezet, a Köd hét Kardforgatója is meggyengült. Ezen gyengeséget kihasználva rontottak újra Kirigakure-ra, mely számukra a végzetes csapás volt. A ninjaháborúk megtizedelték a klánt és Kirigakure is erősödött, ami csak egyet jelentett: Maga a klán pusztulását. Az életben maradt tagokat kíméletlenül vadászták le, ezzel vette kezdetét a Vérvonalképességgel rendelkezők hajszája, melynek eredményeképpen nemcsak Shikotsu Myaku, hanem lényegében Hyoton és más vérvonalak is teljesen eltűntek Víz országából.  


Fujishima klán

Speciális képesség: Jutsetsu

Leírás: A Fujishima klán már az ősidőkben is egy kenjutsu ismereteiről híres klán volt! Képességeik főleg ebben és a közelharcra specializált technikáiban jelentek meg, és bár a hírnevük nem is vetekedhetett a legnagyobb klánokéval, (mint az Uchiha, vagy a Senju, de még a közeli Kaguya klánéval sem) ennek ellenére mégis azon klánok között kapott helyet, melyeknek a szövetségéből megszületett Kirigakure no Sato. És a Fujishima klán nem tört a hatalomra, sokkalta egy visszahúzódóbb és a belső ügyeit teljesen kézben tartó, a falutól majdhogynem elkülönülő klánként vett részt a falu életében, de ennek a teljes körű elzárkózásnak is megvolt az oka és okozója. A kezdetben minden tagban megtalálható exlaw eltitkolása és a kézben tartása nagyban lefoglalta a klán előjáróit, de a későbbi időkben nagyban változott. A vérvonal lassan felhígult (mivel a klánban divat volt, hogy a klántagok a klánon belül házasodtak, de ez Kirigakure megalakulása után megváltozott) és a bennük lévő démon is egyre kevesebbszer késztette cselekedetre a klán vezetőit. Lassan pedig a Fujishima klán  elérte azt, amit már a kezdetek óta megilletett. A harmadik Mizukage idején, az akkori klánvezető, Fujishima Seiryoku  sikeresen szállt szembe a Kaguya klán támadásával, mellyel kiérdemelte, hogy ő is az első Kardforgatók között lehessen. De ettől a pillanattól minden megváltozott. A harmadik Mizukage távozásával kialakuló űrt kihasználva a klán fellázadt és a falu ellen fordult, nem titkolt céllal, hogy Seiryoku megszerezze a Mizukage címet. A tervét öccse, Fujishima Shoami akadályozta meg, aki megölte bátyját és végignézte a klánja pusztulását, majd magára véve azt a szégyent, melyet érzett, elhagyta Kirigakure-t. A klánból alig néhányan maradtak csak életben.

Jelenleg csak egy ágról tudunk, mely még a Fujishima nevet viseli. Ők az ősi ellenség, Kumogakure szolgálatába álltak, révén rengeteg titkot tudtak átadni nekik. Ezen ág történéseit azonban elolvashatjátok Hana Fujishima karakter történetében, hogy alakult a klán sorsa és hogyan tért vissza egykori hazájába, Kirigakure-ba.

Minovara klán

Speciális képesség: Titkos klán technikák
Fórum Topic: Katt IDE!!
Leírás: A klán a Víz országának egyik legidősebb tagja. Bár a klán eredete a homályba vész, azt lehet tudni, hogy a klánt egy Hiroto nevezetű férfi alapította. Azt beszélik róla, hogy képes volt a vihar elem használatára is, mely meghozta a klánnak a hírnevet és a megbecsülést.  Ezért is kérte a klán segítségét az ország földesura egy shinobi rejtek létrehozásához. Egészen a polgárháborúig nagy becsben tartott klán volt, azonban amikor a Negyedik Mizukage idejében kitört és egyben elfajult a Kekkei Genkai-al rendelkezők üldözése, a klán jelentős részét kiirtották, a maradékuknak pedig menekülniük kellett. Abban az időben minden klán csak magára számíthatott. És a Minovarák olyanokban bíztak meg, akikben nem kellett volna. Ez az időszak volt a klán legsötétebb korszaka és ezt csak igen kevesen élték túl. A sokévi bujdosást követően a főág lassan elfeledte a benne rejlő erőt. Azóta is csak egy-két kiemelkedő tag volt képes újra fölébreszteni magában a Vihar elemet, és azon kevesek is csupán a régi erő töredékét birtokolták. A háború után, az Ötödik Mizukage idejében Kirigakure elismerte a hibáját és visszafogadta az elűzött klánok maradékát. A kevés megmaradt klántag egy része gyűlt csak össze és Shuchou (A vezér képes volt az ellenfelei testéből kinyerni a vizet és azt felhasználni. Ő fejlesztette ki a klán jellegzetes technikáinak nagy részét a visszatérés után. Emellett ő alapította ujjá a klánt a megmaradt tagokból) vezetésével visszatértek a faluba. Mondják, hogy a klán másik része még él és más országban kamatoztatja tehetségét.


Unazaki  klán

Kekkei Genkai képesség: Hyoton
Fórum Topic: Katt IDE!!
Leírás: Az Unazaki klán eredetileg a hó országából származik. Valaha vadászok hordája volt csupán, melyet minden esetben egy szerzetes vezetett. Ezen időszak leghíresebb tagja Unazaki Shourisha volt, és a legenda szerint a hó országának farkasai tanították meg nekik a chakra használatának az alapjait, illetve vezették rá őket a különös vérük természetére. Az ekkor történt események mára a múlt homályába vesztek, azonban jelentős, sőt sok információ maradt fenn arról az időszakról, melyek Kirigakure no Sato létrejöttének kezdetekor történtek. Eme klánnak az első Mizukage, a falu megalapítása után nem sokkal ajánlott csak fel alkut, mellyel az akkori klánvezér, Unazaki Kataki élt is. Az Unazaki klán volt az, aki megtanította Kirigakure-nek a csendes gyilkolás művészetét, hiszen a klán a hírnevét eme képessége miatt szerezte, na meg a Hyoton vérvonalnak is köze volt hozzá. De ezen kívül ők hozták létre az oinin elődjét is, melyet a Második Mizukage parancsára csatoltak csak az ANBU hadosztály alá, illetve került a Mizukage irányítása alá, bár a tagjai jelentős többsége még mindig az Unazaki klán tagjaiból állt.  Rendkívül kiemelt és tisztelt klán volt az övék, melyet nem is bizonyít jobban semmi, hogy a Sanbi két jinchuurikije is eme klán leszármazottja volt, sőt Yagura, a negyedik Mizukage valódi teljes neve, Unazaki Yagura, bár ő sohasem rajongott a klánjáért és bár nem bebizonyított tény, a jelenlegi Unazaki vezérek az ő gyermekei. Azonban Yagura törvényei a saját klánját is meggyengítették, ahogyan ő maga végeztette be a saját klánja dicsőségét is. A klán szétszóródott és mára teljesen eltűnt a Víz országából!

 

Szervezetek


Oinin - Vadász ninja


Leírás: Mint ahogy a Shinobi nemzetek rejtett falvainak többségében lenni szokott a Víz Országában, Kirigakure-ben is működik az ANBU (Ansatsu Senjutsu Tokushu Butai). Az Oinin egy belső csoportosulás a kirigakure-i ANBU keretein belül, mely leginkább a konohai Danzou által szervezett és vezetett Root (Gyökér)-hez hasonlítható. Azzal a különbséggel, hogy az Oinin esetében nem beszélhetünk olyan mértékű elkülönülésről, mint a Gyökér esetében. A szervezet elődjét az Unazaki klán hozta létre, melyet később a Második Mizukage csatolt az ANBU-hoz. Így a szervezet az ANBU egy belső különítménye, mely teljes mértékben a Mizukage-nak van alárendelve. Fő feladatuk az elveszett ninják felkutatása és elpusztítása, nehogy a víz országának titkai idegen kézbe kerüljenek. Tagjai egytől egyig erre a feladatra szakosodtak, így minden Oinin tag magas szinten képes a nyomolvasásra, nyomkövetésre, illetve magasan képzik őket a test anatómiájának az ismeretére is egyben. Legtöbb Oinin ninja kiképzését már genin vagy még fiatalabb korban kezdik el, speciális teszteknek és kiképzésnek vetve őket alá, mely Kirigakure régi vizsgarendszerét követi.


Megjelenés: A vadász ninják is különleges uniformissal rendelkeznek, melynek fő eleme a maszk, mely szintén porcelánból készül. Az ANBU maszkkal csupán azt az eltérést mutatja, hogy sosincs kidolgozott orr vagy száj része, csupán szemkivágás található rajta, a homlokon Kirigakure jelével.


Egyéb megjegyzés: Az Oinin csak a Víz Országában működő szervezet! A többi shinobi nemzet esetében nem tesznek róla említést, de hasonló szervekről tudunk, mint például a fent említett Gyökér esetében is.
 
 
A Köd Hét Kardforgatója


Leírás: Ezt a szervezetet még a Harmadik Mizukage hozta létre abból a hét hősből, akik egyedül visszaverték a Kaguya klán legerősebb és legveszedelmesebb támadását, mely történt a történelem folyamán, és ezzel megvédték Kirigakure-t a pusztulástól. Ugyan mindegyikőjük már a harcok előtt tiszteletnek és megbecsülésnek örvendett a faluban, de ezen hőstett után még maga a Mizukage is belátta, hogy egy ilyen ütőképes és nagyerejű harcosokból álló csapatot nem engedhet kárba veszni.
Létrehozta Kirigakure ma is létező legnagyobb és leghíresebb szervezetét, akiket a Köd hét Kardforgatója címmel illettek. Harcosok, akik a klánjuk vagy az erejük miatt, de hozzájutottak egy olyan fegyverhez, mellyel betölthették ezt a címet és olyan erőre tettek szert, mely messze vidéken is híressé tette őket. De ugyanakkor a Mizukage nem engedhette azt sem meg, hogy ez az erő az idők folyamán kárba vesszen. Létrehozott egy tradíciót, hogy minden egyes kardforgató a saját képességeit és a kardját, az ahhoz fűződő stílust köteles a jövőkornak átadni, ezzel kötelezve őket, hogy a következő generáció kardforgatóit ők maguk neveljék fel.


Az első Generáció!
Azon hősök, akiknek a bátorságuk és erejük elismeréseképpen, a Mizukage létrehozta a szervezetet. Igazából a nagy hőstetten kívül nem sokat tudunk róluk annak ellenére sem, hogy a mai napig hősként tekintenek rájuk. Az akadémián külön tananyagként tanítják őket a tanulóknak: a szervezet felépítését, a tagjaik leírását és viselkedését, hogy ezzel is ösztökéljék a fiatalak tanulókat.
 
Ismert tagok:


Fujishima Seiryoku: A Kuroikama // A Fekete sarlók forgatója! A harmadik Mizukage lemondásának után fellázadt a falu ellen, hogy megszerezhesse a Mizukage címet, de végül elbukott, saját testvére, Fujishima Shomai keze által lelte halálát, ezek után a Kuroikama is eltűnt a faluból. A hét penge között a  Hiramekarei vette át a szerepét.


A kardok leírása (mely meghatározta a szervezet generációit):
Kubikiri Bouchou // Torokmetsző Bárd: A kard, melynek az éle sohasem csorbul ki! Egy igazán furcsa kard, melyet el lehet törni, darabokra lehet vágni, de sohasem pusztul el, mivel a kard a rajta lévő vért, pontosabban annak vastartalmát felhasználva képes mindig újjáalkotni magát! Így lényegében a használó minél több embert öl meg, annál élesebbé válik a ma forgatott penge is!
Kiba // Agyar, a villámkard: A kard, melynek pengéjét villám járja át, és nincs nála élesebb. Magas elemi manipuláció mellett a használó képes a levegő elektromos töltéseit is befolyásolni, felhőket létrehozni az égen, és az ég villámait kardjaként felhasználni.A Kabutowari // Sisakzúzó, a tompa kard: A kard, mely áttör bármilyen védelmen. Hihetetlen áthatoló erővel bíró kard, melyhez nem szükséges brutális fizikai erő. Chakrával megerősítve szinte bármilyen védelmen képes áttörni.


A Nuibari // Varrótű, a hosszú kard: A kard, amely mindent átszúr és összefűzi őket! Lényegében a használó a kardját képes csupán egy drót és chakra segítségével a levegőben teljes szabadsággal irányítani, mely sokban hasonlít a Bábmesterek technikájához.


Shibuki // Loccsantó, a robbantó kard: A kard, ami a kardvívás és a robbanások erejét ötvözi! A legkülönlegesebb kardok egyike! A tekercsre emlékeztető kard, mely robbanójegyzetek ezreit tartalmazza, és melyek érintésre azonnal robbannak, ezzel szinte nem vágva, hanem szétrobbantva az ellenséget!


A Samehada // A nyúzó: A kard, mely él és chakrával táplálkozik! A legördögibb és legerősebb kard mind közül. Samehada igazából nem is kard, hanem egy élőlény, melyet akkor fedeztek fel, mikor a Harmadik elkapta a Sanbit. A Samehada a Sanbi gyomrában volt, ahonnét az egyik élve lenyelt harcos hozta elő és lényegében a kard tartotta életben a démonikus belső világban. A kard képes elszívni az ellenfél chakráját, melyet átad a hordozójának felerősítve azt, meggyógyítva azt, ezzel szinte egy legyőzhetetlen harcost hozva létre!


Hiramekarei// Az ikerpenge: A kard, mely a lepecsételt erőket hozza mozgásba! A Samehadahoz hasonlóan ez is egy különleges és nagyhatalmú kard! A kard igazi erejét mindig lepecsételve tartják, ahogyan csakis a kardforgató képes felnyitni ezt a pecsétet és hozzájutni a kard hihetetlen erejéhez. A kirobbanó chakrát állítólag még a Samehada sem képes elnyelni, ahogyan ezt az erőt a kardforgató képes felhasználni, különböző alakot adni neki, és ezzel lényegében egy nagyerejű támadásban  elpusztítani az ellenséget!  
 
A második Generáció!
Őket tartották a legerősebb kardforgatóknak, ami valószínűleg a harmadik nagy Ninja háborúban elkövetett tetteik miatt van. Azonban a ténykedésük lényegesen a Negyedik Mizukage idejére tehető, ahogyan ez az időszak volt a szervezet számára a hőskor!
 
 
Ismert tagok:

Momochi Zabuza: A második Generáció irányítója, és akit a démon névvel illettek. Kardja a Kubikiri Bouchou // Torokmetsző Bárd.
 

Ringo Ameyuri: Kiba // Agyar, a villámkard forgatója!
 

Akebino Jinin: A Kabutowari // Sisakzúzó, a tompa kard viselője!
 

Kuriarare Kushimaru: A Nuibari // Varrótű, a hosszú kard mestere!
 

Munashi Jinpachi: A Shibuki // Loccsantó, a robbantó kard viselője.
 

Suikazan Fuguki: A Samehada // A nyúzó viselője!
 

Hozuki Mangetsu: A démon második reinkarnációja, Kardja a Hiramekarei, az ikerpenge.
 
 
Harmadik Generáció:
Ők hozták a szervezetre a rontás és megvetés árnyékát. Már az is szégyenteljes dolog volt, mikor az előző kardforgatók vezetője, Zabuza, a puccskísérlete után elhagyta Kirigakure-t és magával vitte a kardját is, de az igazi leépülés és a sötét kor ekkor köszöntött mind Kirigakure-ra, mind a szervezetre. A negyedik  Mizukage egyre radikálisabb döntései a szervezetre is kihatottak, és a Ninjaháború mindig áldozatokkal járt. A szervezet tagjai is cserélődtek, még ha nem is látványosan.


Ismert tagok: (Csak a változások kerülnek fel, a megmaradt tagok ugyanazok, mint az előző generációban)
 
Hozuki Mangetsu: A démon második reinkarnációja, aki ekkorra elsajátította az összes kard forgatását, és a szervezet vezetője is lett. Kardja a Hiramekarei, az ikerpenge maradt. 


Kurosuki Raiga: Akit 'Köd Villáma' névvel illettek, és aki a korán elhunyt Ringo Ameyuri kardjait és Kiba // Agyar, a villámkardokat örökölte. 


Hoshigaki Kisame: A Samehada, a nyúzó jelenlegi viselője, miután megölte a mesterét és magához vette a kardját.  
 


Híres személyek


Hoshigaki Kisame
Kirigakure egyik ősi klánjának leszármazottja, akik a hatalmas Samehada-t birtokolták és őrizték nemzedékek óta. Tagjai mind félig cápák, mely valószínűleg egy genetikai módosulásnak köszönhető, de lényeges információkat erről nem tudunk. Kisame Kirigakure egyik speciális osztagának volt a tagja, és ő maga úgy tartotta, hogy az egész élete hazugságok sorozata, éppen ezért fő céljává vált már fiatalon, hogy ezt megtörje. 
Képességei pedig még a társai között is irigylésre méltóak voltak, azonban sokan úgy állították, hogy ő csupán az erő és nem az agy. Képes volt a legszégyenteljesebb megbízások véghezvitelére is, szívfájdalom nélkül ölte meg a társait, hogy azok nehogy információkat legyenek képesek kiszivárogtatni az ellenségnek, ha elkapnák őket. Yagura parancsára ölte meg volt mesterét és felettesét is, (állítólag információkat szivárogtatott ki az ellenségnek, de ez nem bizonyosodott be sohasem) hogy azzal megszerezze a Samehada-t saját magának. Ezután választották a Köd Hét Kardforgatója közé, akikkel egyáltalán nem táplált kitűnő viszonyt. A negyedik Mizukage halála után elhagyta a falut és követte Uchiha Madara-t, csatlakozott az Akatsuki-hoz, ahol hamarosan Uchiha Itachi társa lett.  


Zabuza Momochi __ Halott
Ő maga úgy ismert, mint a Köd démona. Ezt a nevet még fiatalon ragasztották rá, mikor szívfájdalom nélkül mészárolta le több mint száz akadémiai társát, hogy bizonyítsa azt, hogy alkalmas geninnek. Ezen ok miatt szüntették be ezt a vizsga módot később. Fiatal jounin-ként ő tanította többek között Hozuki Suigetsu-t is, illetve később a Hyoton vérvonal egyik utolsó birtokosát is, Haku-t. Fegyvere a hatalmas Zanbato a Kubikiri Hōchō volt. Képességei pedig főleg a csendes gyilkolás mesterévé tették, aki a teljes sötétségben is képes volt csak hangok hallatán harcolni és felvenni a versenyt egy jounin-nal. Képességei miatt őt is a Köd hét Kardforgatója közé választották, mígnem egy sikertelen merényletet követett el a Mizukage ellen és menekülnie kellett. Végül a Hullámok országában lelte halálát, mindenki által ismert módon. 


Kurosuki Raiga __ Halott
Ő egyedülálló chakrajánának köszönhette hírnevét, hiszen Kirigakure révén villámmesterré fejlődött, kardjai segítségével pedig félelmetes erőre tett szert. Nemcsak a  Köd hét Kardforgatója közé választották, hanem még ANBU parancsok is maradt egy személyben. Fő erényeket ért el a KG-val rendelkező személyek megtalálásban és likvidálásában, mígnem egy fiatal gyermek erejét látván maga alá nem vette őt. A gyermeket Ranmaru-nak hívták, ahogyan ismereteink szerint ő hagyta el utoljára a szervezetet és Kirigakure-t, majd egy szektát hozott létre. Végül Konohagakure egyik csapata ölte meg őt hatalmas szerencsével. 


Choujuurou
Ő a jelenlegi egyik legfiatalabb tagja a Köd hét Kardforgatójának. Alig jár a húszas évei elején, mégis a szervezet egyik meghatározó tagjává nőtte ki magát. Fiatalkoráról keveset tudni, de annyi biztos, hogy ő és Hozuki Suigetsu versengtek azért, hogy Hozuki Mangetsu helyére léphessenek, illetve annyi bizonyos még, hogy rokoni kapcsolatban is állnak ők hárman, de a részletek nem ismertek! Choujuurou máskülönben egy eléggé bátortalan alkat, ennek ellenére a Mizukage iránti csodálata minden esetben felülkerekedik rajta. Kardja az ugyancsak hatalmas Hiramekarei, melynek ereje minden esetben el van zárva, de ha szabadjára engedik, hatalmas erők lépnek működésbe. A kardot  tömény chakra veszi körül, mely egy kalapács alakját veszi fel és emellett hatalmas áthatoló erővel is bír! 
 


Hozuki Suigetsu
Hozuki Mangetsu öccse, aki a hét kardforgató közé tartozott. Minden álma az volt, hogy ő követhesse bátyját és erre minden esélye meg is volt. Momochi Zabuza tanítványaként nagy jövőt jósoltak neki, de mikor Mangetsu idő előtt távozott el és nem ő, hanem Choujuurou örökölte a helyét, teljesen megváltozott. Megfogadta, hogy nem mind a Köd hét kardforgatói közül az egyik lesz, hanem az egyetlen, az ember, aki mind a hét kardot birtokolni fogja. Később Orochimaru egyik játékszerévé vált, majd azt a postot Sasuke vette át! A Hebi, majd később a Taka tagja, jelen pillanatban pedig az Akatsuki egyik embere, bár nem titkolt célja, hogy csak azért hű Sasuké-hez, hogy minél több esélye adódjon megszerezni a Samehada-t! Jelen pillanatig egyedül volt mestere, Zabuza kardját birtokolja, a Kubikiri Hōchō-t!


Ao
Egy negyvenes éveiben járó Kirigakurei jounin, akinek a neve a falun belül nagy tiszteletnek örvend. Részt vett az utolsó nagy ninjaháborúban, ahonnét hősként tért haza, mivel sikerült neki megszereznie Konoha egyik legnagyobb kincsét, egy tökéletes Byakugant, melyet az elvesztett bal szeme helyére be is ültetett, majd egy saját pecséttechnikát kifejlesztve azóta is vigyáz rá! Ezen kívül azonban az ő érdeme is volt, hogy átlátott a Negyedik Mizukage-n lévő genjutsun és ezzel sikerült megbuktatnia őt és tönkretenni a "gonosz" tervét. Jelen pillanatban Mei egyik tanácsadója. Viselkedése régimódi és gyakran szereti felemlegetni, hogy az ő korában mennyire is máshogy mentek a dolgok, bár ennek ellenére egy nagy tudású chakraérzékelő shinobi, akinek a képességei és a tudása is megvan ahhoz, hogy a Kirigakure-i haderő egyik vezetője lehessen.


A hozzászólást Karin összesen 33 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 16 2011, 10:14-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kirigakure Shinobi Kódex -- NJk adatbázis

Témanyitás  Karin on Kedd Május 04 2010, 10:51

Az alábbi sorokban találhatóak azon NJK-k (Nem Játékos Karakterek) névsora és leírása, akiket a mesélők hoztak létre! A legtöbbjük tanító jellegű shinobi, akiket csakis a MESÉLŐK használhatnak fel tanító és kaland célokra! Természetesen a lista még bővülni fog, de ez által Kirigakure shinobijai talán közelebb hozhatóvá válnak egymáshoz, és élhetőbb hellyé teszik a falvat!
Genin:
-Tokubetsu Jounin :
-

Jounin:


Név: Koshu Naibun
Veszélyességi szint: S
Kinézet: fehér hajú, magas, edzett, szeret terep- vagy keki színű öltözékekben járni-kelni
Információk (képességek/rang/Személyiség): Szél elemű, taijutsu és kisebb mértékben genjutsu használó. // S szintű shinobi // Szereti felmérni az emberek képességét már az első alkalommal, ahogy találkoznak, nyugodt természetű, nem túl kommunikatív, de próbál változni ezen a téren.
Egyéb információk:
- jelenleg első genin csapatával foglalkozik
- ex-Oinin
- jelen volt a Tenger országában lezajlott harcoknál
Fejpénz: 10-15 millió RyuNév: Matoke-sensei
Veszélyességi szint: A
Kinézet: Átlagos testalkatú, hosszú fekete hajú, barna szemű férfi, aki átlagos chuunin ruházatot hord! 
Információk (képességek/rang/Személyiség): Főleg taijutsu én ninjutsu harcos, elsődleges eleme a Suiton // A-rangú jounin // Ő egy maximalista, de emellett nagyon is jó tanár. Szereti, ha a tanítványai maguktól jönnek rá a dolgokra, és nem neki kell rávezetnie őket. 
Egyéb információk:
- jelen volt a Tenger országában lezajlott harcoknál
Fejpénz: 1.500 000 Ryu
Név: Maboroshi Ruken
Veszélyességi szint: S
Kinézet: Egy tizenöt éves zseni! Rövid haja és kék szemei vannak, ahogyan testalkata átlagos és semmiben sem kihívó jellem! 
Információk (képességek/rang/Személyiség): Kirigakure legerősebb harcosainak egyike. Egy tizenöt éves zseni, aki rendkívül jó ninjutsu harcos, saját állítása szerint mind az öt elemet képes irányítani, ahogyan nemcsak gen- és taijutsukban kiemelkedő képességű, hanem képzett Kenjutsuban és pecséttechnikák terén is // S-rangú jounin, egyike a Hét Kardforgatónak! // Egy kedves és segítőkész jellem, szeret sétálgatni, beszélgetni másokkal, nem elzárkózó és nem is arrogáns, bár tisztában van a képességeivel, mégsem szállt el magától!
Egyéb információk:
- jelen volt a Tenger országában lezajlott harcoknál
- a múltjában azonban sok titok lappang, melyet följebb olvashattok! 
Fejpénz: 75 millió Ryu Név: Kishumarugu Yuui
Veszélyességi szint: A
Kinézet: fiatal férfi széles mosollyal, vidám kedéllyel. Léptei, egész megjelenése maga a könnyed és hajlékony elegancia. Még talán a híres balett-táncosok is megirigyelhetnék természetes tartását, puha lépteinek báját. Mintha a Szél öltött volna testet, hogy így is bebarangolhassa a vidéket. 
Információk (képességek/Személyiség): Villám, Tűz beállítottságú, ezen kívül ért a növényhasználó jutsukhoz.// Szeret dudorászni, főzni Fai-jal, rajzolni, kertészkedni. Szórakozottnak tűnő jellem levakarhatatlan mosollyal és egy adag különcséggel. Lehetne feltűnési viszketegségnek is hívni, de ez belőle természetesen jön, és nem direkt spilázza túl a dolgokat.
Egyéb információk:
- szakács klán tagja 
- Kishumarugu Fai ikertestvére
Fejpénz: 8 millió RyuNév: Kishumarugu Fai
Veszélyességi szint: A
Kinézet: fiatal férfi széles mosollyal, vidám kedéllyel. Léptei, egész megjelenése maga a könnyed és hajlékony elegancia. Még talán a híres balett-táncosok is megirigyelhetnék természetes tartását, puha lépteinek báját. Mintha a Szél öltött volna testet, hogy így is bebarangolhassa a vidéket.
Információk (képességek/Személyiség): Szél, Víz beállítottságú // Szintén szétszórt és gyerekes, állandóan késik mindenhonnan, de halmozottabban, mint testvére, és kevésbé veszi komolyan az életet. Szeret nevetni, viccelődni, de ha úgy érzi, kedvességével visszaélnek, illetve nem tisztelik eléggé, akkor bekeményít, és előveszi félelmetesebb mosolyát és szigorúbb tanári magatartását. 
Egyéb információk:
- szakács klán tagja 
- Kishumarugu Yuui ikertestvére
Fejpénz: 8 millió Ryu


ANBU-Oinin:


Név: Maboroshi Kaori
Veszélyességi szint: A
Kinézet: hosszú fekete hajú, barna szemű, vékony testalkatú kunoichi, aki standard ANBU egyenruhát hord! 
Információk (képességek/rang/Személyiség): NInjutsu harcos (Suiton), ahogyan taijutsuban is otthon van! // Ugyan alig 16 éves, mégis az ANBU tagja, még ha nem is vezető beosztásban! // Egész életét öccse árnyékában élte le, de ez nem igazán zavarja. Boldog, hogy milyen életet él,; annak ellenére, hogy Kirigakurei, csodálja Konoha shinobijait és azok életútját, legnagyobb álma ezért, hogy sikerüljön Kirigakure-t is megváltoztatnia! 
Egyéb információk:
- nincs
Fejpénz: 5 millió Ryu

Név: Ao
Veszélyességi szint: A
Kinézet: Középkorú férfi, akinek jobb szemét szemfedő takarja, a fülében 1-1 talizmán található. Kék haja az égnek áll, akárcsak Kisame-nek. Kékeszöld kimono-t visel.
Információk (képességek/rang/Személyiség): Veterán Oinin, nagyon jó nyomkövető, ráadásul szenzor ninja is. A jobb szemét takaró szemfedő egy Byakugan-t rejt, amivel képes a chakrát kifürkészni. Harci tudása nem ismert, de mivel veterán vadászról van szó, valószínűleg nagyon kemény ellenfél. 
Egyéb információk:
- nincs
Fejpénz: 10 millió Ryu


Elveszett ninja:
-


A hozzászólást Karin összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 30 2010, 10:13-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Kirigakurei Játékos Karakterek

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Vas. Május 06 2012, 14:54

Genin:
-Akirama Mamorou [Rang: D]
-Kire Inugami [Rang: D]
-Garu Tokedo [Rang: D]
-Akemura Senshi [Rang: D]
-Tottori Shinko [Rang: D]
-Umi Michishio [Rang: D]
-Bayakoshi Yuukihime [Rang: D]
-Hitoshi no Minovara [Rang: D]
-Ookami Nanami [Rang: D]
-Futeki Shiroi [Rang: D]
-Kaneko Ren [Rang: C]
-Katsumi Kawachi [Rang: C]
-Satsukitane [Rang: C]
-Seimitsu Kazuya [Rang: C]
-Sessoku Urami [Rang: D] - inaktív
-Shaku Rabito [Rang: D] - inaktív
-Chiyoko Anzai [Rang: C] - inaktív
-Fudou Shun[rang: D] - inaktív
-Kawahira Sawaka[rang: D] - inaktív
-Hokoshita Kinta [Rang: D] - inaktív
-Dokujaku Tano [Rang: C] - inaktív

Chunnin:
-Gaisuke Daizo[Rang: B]

Jounin:
-Tokuno Feng [Rang: A] - inaktív

Vissza az elejére Go down

A Köd Hét Kardforgatója - Az új generáció

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Szept. 19 2013, 22:32

   
Kazuki Yamato - Kubikiribocho
Információk: 28 évvel ezelőtt született. Oritou-val ellentétben nem egy géniuszról van szó, ő csak egy „közönséges” shinobi. 13 évesen lett genin, majd 17 éves korában jelölték chuunin vizsgára, amit sikeresen letett. Már ekkor is kiváló használója volt a víz elemnek, illetve a kenjutsu támadásoknak, ezt a tudását pedig Chuuninként fejlesztette tovább. Ráadásul sikeresen feloldotta a második elemét, ami pedig a tűz lett. 27 éves koráig számos küldetésen vett részt Chuuninként, majd előléptették Jouninná.
Képességek:
- Kenjutsu specialista
- Suiton használata
- Katon használata
   
Kanbei - Kiba
Információk: Igazán félénk, általában kerüli mások társaságát, de már dolgozik azon, hogy ez megváltozzon. Kissé bizalmatlan másokkal szemben, de az új társaival próbál előzékeny lenni és beilleszkedni, nehogy miatta gyengüljön meg a Köd Kardforgatóinak alakulata.
Rövid bemutatás: 18 éves jounin, a szülei az ANBU tagjai voltak, mára már csak Jounin csapatvezetők. Kanbei 13 évesen lett genin, 15 évesen pedig már letette a chuunin vizsgát.  Kenjutsu mellett Suitonra specializálódott, ráadásul elsajátította, hogyan lehet a technikákat úgy aktiválni, hogy csak 1 kézzel alkotja meg a kézpecséteket. Sokan igazi zseninek tartják, csendes gyilkolásban párját ritkító. Jounin-ná válásának körülményei ismeretlenek, de egy titkos küldetés sikeres teljesítése után kapta meg.
Képességek:
- Kenjutsu specialista
- Suiton specialista
- Raiton specialista
- Csendes gyilkolásban kiváló tehetség
   
Satsukitane (JK) - Nuibari
Információk: Néha kivételes esetekben mikor vér után éjségem épp kielégített tudok normális is lenni. Épp a hobbim miatt folyton úton vagyok és annak gyakorlása közben kínosan ügyelek, hogy arcom és hangom ne ismerje fel senki. Már ha életben marad, ott valaki ahol a vágyaim elégítem ki, ami ritka mint a fehér holló.
Képességek:
- Kenjutsu specialista


   
Ganryu - Shibuki
Információk: Veterán Jouninnak mondható személy, azonban képességeinek köszönhetően vált a Kardforgatók egy igen fontos személyévé. Miután lemondott személyes bosszújáról, örök esküt tett a Mizukage előtt, tapasztalatának és vezetőképességének köszönhetően pedig megválasztották a Köd hét kardforgatójának tagjává. Azóta hűen őrzi és védelmezi országát és a Mizukage-t.
Képességek:
- Kenjutsu specialista
- Néma gyilkos specialista
- Suiton specialista


   
Tsuguri - Kabutowari
Információk: nyugodt, magas szintű shinobi, a vadászok feje. Igen határozott és bölcs személyiség, bármikor képes meglépni az adott parancsot, legyen az bármi is. Utakata védelmében segédkezett, ám a Pein elleni harcban megsebesült, később azonban újra szolgálatba állt és kiérdemelte a Kardforgató címet.
Képességek:
- Kenjutsu specialista
- Suiton specialista
- Egykezes pecsétek használata
   
Chojuro - Hiramekarei
Információk: Az ifjú tehetség, korának ellenére igen képzett shinobi, a Mizukage elit testőrségének tagja. Elszánt ám egyben csendes és parancsra kész személy. Nem rendelkezik társaival megegyező tapasztalatokkal, azonban jó úton halad.
Képességei:
- Kenjutsu specialista
- Hien stílus


   
Shimoi - Akaidyo
Információk: Fiatal jounin, a fegyverek mestere. Nincs olyan fegyver, amelyet ne tudna forgatni, a legveszélyesebb természetesen saját kardja. A parancsot azonnal teljesíti, legyen az bármi, a módszerekben nem igazán szokott válogatni.
Képességek:
- Kenjutsu specialista
- Suiton specialista
- Hien specialista
- Fegyverspecialista
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kirigakure Shinobi Kódex

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.