Ninja akadémia

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Pént. Dec. 07 2012, 22:22

// Most ennyi tellett tőlem. //

A nő idegesen a hajába túrt és a földet bámulta, míg ti a végére értetek a mondókátoknak. A fejében lévő fogaskerekek kattogását szinte már hallani lehetett, noha csak képletesen. Egyikőtök se különbözött a másiktól, – látszatra legalábbis - és ami a legfontosabb, nem különböztetek tőle. Ez az egész ármány, és körmönfont cselszövés, pedig az agyára ment. Sebek, melyek sose forrnak be, személyiségek, melyek mindtől különböznek, és mégis annyira hasonlítanak másokéra, pusztán annyi különbséggel, hogy míg mások ezen érzéseiket mélyen elássák, nálatok a felszínen hevernek kiszolgáltatva a világnak. Noha a négyesből ketten, név szerint Naoki és Akako, már megtanulták véka alá rejteni valódi gondolataikat és érzelmeiket. Hazug, már már színészi módszer, de ez kell ahhoz, hogy előre tudjanak lépni. Előre a holnapba és tovább. No persze ezt nem fogja az orrotok alá dörgölni.
- Én... - kezdte halkan, majd hangja egyre erősebb, és erősebb lett. - Én kinyírom azt a tejfelesszájú kölyköt! - kiáltotta kikelve magából, majd trappolva megindult otthagyva titeket.
Noha nem jutott messzire, hisz pár méternél tovább nem távolodott el, így magához intézett szövegét is tisztán halhattátok.
- Nem lehet, a fizetésem, a békém, a nyugalmam. Minden tőle függ. A nyaraló amiről álmodok, a nyugdíj. Hogy utálom ezt a rendszert.
Hirtelen elhatározástól vezérelve vett egy száznyolcvan fokos fordulatot és visszatrappolt elétek.
- Jól van kölykök, döntöttem. Foglalkozni fogok veletek. Nos, úgy illik, hogy én is meséljek magamról. A nevem Akako, harminc éves vagyok, hogy mit szeretek és mit nem, nem rátok tartozik. Tíz évvel ezelőtt vagy talán kevesebb, már nem is emlékszek rá, lényeg ami a lényeg, hogy leszereltek. Kar híján, rengeteg kínzást átélve úgy gondolták, hogy amíg jobban nem érzem magam pihenjek. Így hát pihentem. Úgy néz ki a Kage szerint eleget. Soha nem tanítottam még senkit, lehet, hogy nem is tudok, szóval kössétek fel a gatyátokat. Én a gyakorlat híve vagyok. Ideje megmutatni a vezetőségnek, hogy ami nem megy, az nem megy. Bár akkor semmi értelme, hogy vezesselek titeket, noha nem fűlik hozzá a fogatok, de a parancs az parancs. Ki lesztek kupálva, aztán senki nem sír, hogy hullanak mellette az emberek. Irány a kiképzőtér! Kérdést nem fogadok el, aki ellenkezik azt erővel viszem. Van kérdés? Én is így gondolkodtam.
A hirtelen lenyugodott és szószátyárrá vált nőszemély mögétek kerül és megvárja, amíg szépen elindultok, míg aki ellenkezik, azt minden lehetséges eszközzel megnoszogatja.


// Kiképzőtérre írjatok legyetek szívesek, ott elég lereagálni a dolgokat. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Doshiri Asuka on Vas. Márc. 30 2014, 21:06

Végre kaptam egy kis szabadidőt, amit nyugodtan eltölthetek és azt csinálok, amit csak szeretnék. Szerencsére még időben lebeszéltem egy ismerőssel, hogy szeretnék megtanulni egy bizonyos technikát, amit ő ismer és szokott használni. Az illető ugyanis leginkább a falu védelmének felállításában szokott segíteni, így a háborúban is sokat támaszkodnak a tudására, ha védelemről van szó. Most pedig őt is elküldték pihenni, így van esélyem arra, hogy új technikát tanulhassak.
A megbeszélt idő előtt olyan fél órával érkezek meg a kiképzőterepre, ahol most csak pár fiatal genin edz. Mivel még van egy kis időm, előveszem Tenshi tekercsét és előidézem a bábot. A női alakra a "gyerkőcök" is felfigyelnek, páran még el is csodálkoznak, amikor meglátják. Kezd egyre jobban elterjedni a bábhasználat a faluban, de azért ha egyedi bábot látnak, gyakran elcsodálkoznak az emberek. Tenshin elég sok módosítást végre hajtottam már, így ma már nem igazán hasonlít a régi mivoltára.
Amint előjön a bábom, azonnal rácsatlakozok és máris kezdem a mozgatását. A kicsike könnyedén mozog, semmi probléma sincs vele. Az alapvető mozdulatokat követően a fegyvereit tesztelem le: azonnal előhozom mindet, majd működésbe is hozom őket. Tökéletesen működik, mint mindig! Hát igen, nem hiába ő az első bábom. Végül tényleg belekezdek a gyakorlásba, amíg nem jön a tanítóm: Tenshi őrült sebességgel cikázik a gyakorló bábuk körül, néha pedig oda oda csap, vagy éppen a tűvetőből kiröppenő senbonokkal találok be.
avatar
Doshiri Asuka
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 660

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Haku on Kedd Ápr. 01 2014, 22:29

Asuka


Ismerősöd szerencsédre időben elcsípted, hogy lebeszélj vele egy tanulást. Amennyire ez neked kedvező, ez éppen annyira kedvező a pár évvel idősebb fiú számára is, akivel évekkel ezelőtt barátkoztál össze egy közös küldetésen, hiszen egy régi ismerősnek való tanítás kikapcsolódás a háború mellett. Az otthon tunyulás amúgy sem az ő stílusa, a segédkezés pedig annál inkább, úgyhogy örömmel mondott igent felkérésedre, és már várta ezt a napot, hogy eljöjjék, mert így legalább társasága is lesz szabadnapjainak egyikén. Ráadásul éppen te.
Kék hajtincseit a megszokott módon hátrafogta, hisz haja hosszan lelógott és a háta közepét súrolta. Sok lány megirigyelte volna az ilyen loboncot, de ő nem törődött vele sokat. Nem volt lány, hogy törődjön a külsejével. Az a megszokott világoskék lepel most is ott volt a hátán, mintha királyi palás volna, és katanáját ugyanúgy az oldalára kötözve tartotta, mint évekkel ezelőtt. Az egyetlen újdonság, amit felfedezhettél rajta, hogy vonásai felnőttesebbek és keményebbek lettek, arcvonásai sokkal inkább emlékeztetnek érett férfira, mintsem egy konok fejű gyermekre. Ereje pedig csak nőtt, pont ahogy ő maga is. Anyja mindig azt mondogatta, hogy nem tudja mitől nőtt ez a gyerek így meg, mert hogy van tető a fejük fölött, és ennyi eső meg amúgy sincs a világon sem, hogy ennyire megnövessze. Mindenesetre amennyire ereje megnőtt, úgy csökkent önfejűsége, és ez alatt a pár év alatt méltóságteljes shinobi vált belőle, akire szüksége van a falunak, hogy megvédje háború idején.
Már percek óta ott ült, és bámulta ahogy báboddal játszadozol, és lenyűgözöd az ifjú ninja-tanoncokat.

 - Asuka, az én figyelmemet is felkeltetted, épp annyira mint a kicsikét - szólalt meg pár perc után, miközben hátad mögött ücsörgött, csak hogy éppen ne vedd őt észre.
Amint felé fordultál ő rád mosolygott, és feltápászkodott ülő helyzetéből, hogy melléd sétáljon.
 - Rég láttalak. Látom sokat fejlődött a bábod - vizsgálta meg közelebbről Tenshit, aztán felhorkantott. - Na nem mintha te nem változtál volna. Erősebb lettél, látni és érezni rajtad - mondta, és elismerően rád pillantott. - Rég is volt hogy kisgyerekek voltunk - sóhajtott. - Na nem mintha vízenjárást, vagy bunshin technikát akarnék neked tanítani. Nem tudom... ugye nem állsz hadilábon a pecsét technikákkal?
avatar
Haku
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Zabuza-san fegyvere
Chakraszint: sokaságoska:)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Doshiri Asuka on Kedd Ápr. 08 2014, 21:32

/Elnézést, hogy ide írtam. A kiképzőterepekre ment volna a reag, csak tudat alatt én máshol kezdtem volna el a technika tanulását és valahogy ide keveredtem Smile Elnézést! /

Elszántan gyakorolok az akadémia mögötti kis gyakorló téren, amivel természetesen lenyűgözök több tanulót is. Azonban amikor meglátom a régi ismerős arcot, azonnal felhagyok a gyakorlással, Tenshit pedig "elküldöm" összeszedni az elhagyott fegyvereket. Az ujjaim csak úgy zongoráznak a levegőben, ahogy irányítom a kedveskémet. Az ismerősöm szavai jól esnek, azonnal el is mosolyodok, majd gyorsan magamhoz húzom a bábomat.
- Az utóbbi pár évben sikerült kicsit tovább fejleszteni a bábos képességeimet - mondom, majd egyik karomat kinyújtom az egyik kisgyerek felé.
A chakrafonalak azonnal rátapadnak a gyerkőc testére, majd az ujjaim mozgatásával elkezdem őt irányítani. Látom a fiún, hogy meglepődik, de miután elkezdek kicsit szórakozni, azonnal elkezdi élvezni. Csak pár pillanatig játszadozok vele, utána szabadjára engedem.
- Hát igen, régen voltunk gyerekek. Azóta felcseperedtünk és meglehetősen erős shinobik lettünk. Ráadásul Tenshi is kapott néhány új szerkezetet. Nem igazán tudom hogy állok a pecsétekkel, mivel eddig nem tanultam őket, ez lesz az első. Viszont ha hasznos a technika, akkor megmakacsolom magam és megtanulom - mondom mosolyogva. - Igazán ráférne Tenshire egy kis erősítés, néhány taijutsu használó elég jól meg tudja rongálni szegényt... ez ellen szeretnék valamit! - adom elő az ötletem. - Esetleg tudnál ebben segíteni?
avatar
Doshiri Asuka
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 660

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Haku on Vas. Ápr. 20 2014, 23:33

Asuka
/Nem nagy probléma, itt is tökéletes. Egyébként pedig ne haragudj, hogy nem válaszoltam a pm-edre, nem mintha haragból tettem volna, csak valamiért akárhányszor nyomtam rá a pm küldésére, egyszerűen nem küldte el. A két hét várakozásért pedig én kérek elnézést, cserébe kapsz tőlem +5ch-t (így összesen 477), ahogy a többi türelmes várakozót is megjutalmaztam. Most már visszatértem, csak beteg voltam.Smile /

 - Igen, igen határozottan felnőttünk - mosolyodik el a férfi. Arckifejezésébe, mintha egy kis bánat is vegyülne, miközben halkan felsóhajt. - De azért Asuka, te még nyugodtan hívhatsz Kii-nek. Furcsa, már régóta nem beszéltek velem úgy, mint egy régi baráttal. Kiichi-sama, Kiichi-san... Az istenért is, ennyire nem vagyok még öreg - horkant fel bosszúsan, majd elűzve bánatát és felháborodását jóízűen felnevet. - Na mindegy - hessegeti el egy legyintéssel a témát, és nyomban a lényegre tér. - Nos, ebben az esetben itt lesz az ideje megismerkedned vele. A pecsét technikákat sokan a legnehezebbeknek tartják a jutsuágazatok közül, de ha nem is a legnehezebbnek, mindenki elismeri, hogy rendkívül bonyolultak. A pecsét technikákhoz egyfajta chakrakódot kell használni. Valójában igen kevés ember képes arra, hogy megértse és megfejtse a pecsét technikákat, ezért is bonyolult saját pecsét technikát csinálni. Olyankor ugyanis nem tudod minta alapján megcsinálni a pecsétet, hanem saját magad kell kitalálni a kódot. De ne ijedj meg, elsajátítani a pecsét technikákat nem olyan nehéz, mint megírni őket, vagy megfejteni. Az elsajátításához nem kell 100%-osan értened a kódot, elég megjegyezned az adott pecsét kódját, illetve a kézjeleket. A pecséttechnikákat nehéz feltörni, vagyis hát minél bonyolultabb és minél erősebb a pecsét, nyilván annál nehezebb feltörni. Erre két lehetőség van. Egy, hogy dekódolják a technikát a saját chakrájukkal, aminek igen kevés az esélye, ha az ellenfél nem rendelkezik ilyen tudással, kettő, az ellenfél erővel töri fel a pecsétet. A mi esetünkben a második lép majd érvénybe. A pecséttechnika amit tanítani szeretnék neked, Fuuin Teppeki azaz Vas Fal Pecsét nevű jutsu. A lényege, hogy a pecsétet elhelyezed egy felületen, jelen esetben gondolunk itt Tenshi-re, és amíg a pecsét rajta van, addig acél keménységű, nagyon nehezen áttörhető a felület, azaz a bábod teste. A pecsétet csak az arra jogosult személyek távolíthatják el. Ha a chakrádat a pecsétbe irányítod, azzal dekódolhatod a pecsétedet, és ekkor leszedheted a pecsétet, és a tárgy ismét olyan sebezhető lesz mint a pecsét felrakása előtt. Az, aki nem tudja a pecsét bonyolult kódját, és a te chakráddal sem rendelkezik, azaz aki nincs feljogosulva arra, hogy minden gond nélkül eltávolítsa a pecsétet, csak egyféleképpen törheti fel a pecsétet: Nagyobb chakrát kell beleáldoznia a pecsétre mért támadásába, mint amekkorát te, azaz a pecsét használója használt fel a pecsét elkészítéséhez. Minél több chakrát ölsz bele a pecsétedbe, annál erősebb lesz, és annál nehezebben áttörhető.
Kiichi rád pillant monológja után, és kicsit olyan arcot vág, mintha mindez magától értetődő lenne. A pecséttechnikák bonyolultak... már maga a róluk való beszélgetés is bonyolult.
- Nos, mindahhoz, hogy képes legyél pecsétet írni, szükséged van tintára, természetesen olyanra, amely képes befogadni a chakrát. Gondolom nem életedben először hallasz a Chakra Tintáról, ami éppen erre szolgál. Ehhez a pecséttechnikához nincsen szükséged tekercsre, csupán tintára. Azt mondom ne Tenshi-t üssük szét. - Körbenéz, eltűnik, majd egy pillanat múlva ismét előtted terem, kezében egy fadeszkával. A fa két vége alá egy-egy követ rak, így ha középen elég erővel rácsapsz a deszkára, akkor az kettétörik. - Így ni. Most, hogy ezzel megvagyunk, megmutatom neked a technikát. Figyelj jól.
Kii megfogja az ecsetet, és a tintába mártja, majd gyors és kecses tollvonásokkal felrajzol három jelet. Majd miután készen van, lerakja az ecsetet, és mosolyogva rád pillant.
- Tessék. Próbáld meg áttörni. Én a helyedben kicsit tesztelném a dolgot, és először kisebb chakrát adnék bele a támadásokba, hogy áttörjem, majd egyre többet és többet. Direkt annyi chakrát használtam fel hozzá, hogy egy bizonyos szinten át tudd törni. Nem fog kelleni hozzá a legerősebb jutsu-d, mert most nem ez a lényeg, csak hogy értsd a dolgot - mondja bátorítóan, majd biccent, hogy kezdheted.
Következő reagodban írd le, hogyan próbálkozol a pecsét feltörésével, illetve elemezd egy kicsit, amit láthattál, vagyis amit Kii mutatott neked.
avatar
Haku
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Zabuza-san fegyvere
Chakraszint: sokaságoska:)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Doshiri Asuka on Csüt. Ápr. 24 2014, 18:07

/Semmi gond Wink /

A jó öreg barátom nem tűnik túl  boldognak, amikor arról van szó hogy felnőttünk, utána pedig közli hogyan szólítsam. Azonnal elmosolyodok és bólintok egyet felé.
- Rendben van, Kii! - egyezek bele.
Ezután pedig biztosít arról, hogy tud nekem segíteni. Először viszont egy kis előadást tart nekem a pecsétekről. Érdeklődve figyelem, mint akinek teljesen új lenne a téma, de ez természetesen nem igaz. Elvégre már akkor is pecsétet használok, amikor elzárom Tenshi-t, vagy éppen előhívom őt. A kis bevezető után pedig rá is tér a technikára. Ekkor élénkül csak meg igazán a figyelmem. A hallottak alapján egész jó kis technikának tűnik, de azért még szeretnék magam is megbizonyosodni erről. Kérdésére sóhajtok egyet.
- Még szép hogy hallottam  Chakra Tintákról, nem lennék Chunin, ha nem tudnék ezt azt. - mondom kissé gúnyosan, majd elmosolyodok. - Ne is őt üssük! - alig mondom ki, már el is tűnik.
Utálom amikor csak úgy eltűnnek az emberek. Szerencsére hamar vissza ér, egy deszkával a kezében. Gyorsan lerakja egy megfelelő helyre, kitámasztja, majd bemutatja a rajzolatot. Alaposan megnézem magamnak a mintát, majd miután elkészült, jöhet a próba. Tenshi megkocogtatja az ujjával, majd tenyérrel rá csap egyet. Ennyitől a fának el kellett volna törnie, de ez nem történt meg szerencsére.
- Ez tetszik. - szólalok meg, majd közelebb lépek a pecséthez és megérintem. 
Lassan, óvatosan belevezetem a chakrámat és szépen átrajzolom vele a mintázatot. Lényegében először nem is áttörni akarom, hanem picit megérteni, jobban érzékelni hogyan kell megrajzolni. Amikor már nagyjából érzem, hogy értem a mintát, egyszerűen csak nyomni kezdem a deszkát. Azonban még nem sikerül semmit sem elérni. Kicsit elmosolyodok, olyan ez mintha épp betörni készülnék valahova. Ezután folyamatosan növelem a chakrámat a pecséten, majd Tenshi kezével csapok a deszkára. Lényegében így próbálom feltörni.


/Hát ez gyenge lett.../
avatar
Doshiri Asuka
Játékos

Taijutsu Pontok : 80


Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 660

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Haku on Csüt. Júl. 03 2014, 16:59

Asuka
Kii csöndben figyeli, ahogy az általa rajzolt pecsét feltörésén mesterkedsz. Megfigyeli, ahogy a saját chakrádat vezeted a felületre, és amikor Tenshi karja rácsap a deszkára, az egy reccsenéssel megadja magát, és könnyedén kettétörik. Néhány fa törmelék repked szanaszét. - Remek - bólint, majd új feladaton kezdi törni a fejét. - Ügyes vagy, azt hiszem kezded kapiskálni miről van szó - mosolyog rád elismerősen. - Azonban, ha harc közben találod szembe magad ezzel a pecséttel, akkor tudnod kell, hogy hiába ismered, nem fogod tudni úgy feltörni, hogy a pecsétbe vezeted a chakrádat. Így hát a következő feladatnál úgy kell majd feltörnöd, hogy nem érhetsz hozzá közvetlenül a deszkához, csak akkor, amikor éppen támadsz.
Feláll a földről, és miután felméri a terepet úgy dönt, hogy a terem közeli végében állít fel neked egy gyakorlópályát. A sok-sok táblát, melyekre céltáblák vannak felfestve, és amelyeken te is gyakorolhattál évekkel ezelőtt shurikent és kunait dobni, most gondosan egymás mellé rendezi. A kezébe veszi a chakratintát, letekeri a kupakját, és belemártja az ecsetszőr végét, hogy utána mint az öt darab táblára felfesse a pecsétet. Ezután mindegyikre egyesével ráhelyezi a bal tenyerét, és a saját chakráját vezeti a jelekbe. A tinta szófogadóan magába szívja a chakrát, mintha legalábbis ebből táplálkozna. 
- A következő feladatod - biccent az öt darab tábla felé. - Öt darab tábla látható, ez öt darab pecsétet jelent. Az ellenfeled öt darab bábbal támad. Mindegyikre rakott egy pecsétet, az öt közül háromra egyforma erősségűt. A maradék kettő erőssége szintén megegyezik egymással, de az előbb említett hároménál erősebb. Mivel harcban nem tudod a saját chakrádat belevezetni az ellenfél pecsétjébe, hisz hosszadalmas munka volna, ezért csak erővel, támadásokkal törheted fel. Egy pecsétet úgy tudsz feltörni, ha a rá mért csapásba tök chakrát adsz bele, mint amennyi chakrát az ellenfeled adott a pecsétbe. Ez a feladat arra van, hogy rájöjj, hogyan tudsz harcolni a jutsu ellen. Ha tudod a gyenge pontjait, és hogy hogy lehet legyőzni, csak akkor tudod majd rendesen elsajátítani a használatát. Én a helyedben választanék egyet, és azon próbálkoznék. Minden támadásnál próbáld meg megjegyezni, hogy mennyi chakrát használsz. Hiszen mint mondtam, három, és kettő pecsétet ugyanakkora erővel tudsz feltörni, így ha egyet sikerül feltörnöd, akkor ugyanakkora erővel próbálkozhatsz a többin, és az ugyanakkora vagy kevesebb erővel feltörhető pecséteket is feltöröd. Remélem mindent megértettél. Sok sikert - magyarázza, majd leül a sarokba, hogy onnan figyelje próbálkozásaidat.//remélem érthető a feladat, próbáltam a lehető legegyszerűbben megfogalmazni. ha nem érted, akkor megpróbálom elmagyarázni, ha végképp minden kötél szakad, akkor pedig valahogy máshogy oldjuk meg a dolgot.
A következő reagodban tehát: törd fel az öt darab pecsétet, mégpedig úgy, hogy különböző erősségű támadásokat mérsz rá.
avatar
Haku
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Zabuza-san fegyvere
Chakraszint: sokaságoska:)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja akadémia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.