Kikötőváros

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Szer. Szept. 05 2012, 19:58

// Elnézést a késésért. Bár mi többnyire így vagyunk ezzel ahogy elnézem. Very Happy //

A kocsmáros arca elsötétült, amikor megemlítetted neki az ital nevét. Egy ideig gondolkozott rajta vajon tettesse magát ostobának vagy válaszoljon a kérdésedre. Azonban mivel pontosan tudta, hogy már az italtól görcsbe álltak az arcizmai, nem térhet ki a kérdésed elől.
- Nagyapó azt tanácsolom, maradjon távol attól a fertelemtől. A sárkányvér az alkoholok szégyene. Rosszabb, mint az ópium. Állítólag egyszer iszol belőle, és többet nem tudsz leállni. A pletykák szerint egy yakuza banda terjeszti a kis csehójukban valahol a kikötő eldugott részén. Továbbra is azt tanácsolom, ne kutasson utána.
Többet nem volt hajlandó elárulni viszont így is sokat beszélt. Megtudtad, hogy valahol itt találod meg, ahogy eredetileg a küldetésed is szólt, és ha ez egy ilyen hírhedt ital, nem lesz nehéz pár matróztól vagy helyitől útbaigazítást kérni. Ha így teszel, hosszas kérdezősködés után eljutsz a kikötő egy eldugott sikátorába, ahol a kocsma rejtőzik. A cégérén négy aranysárkány fonódik egymásba, és minden szemük téged figyel. Emlékszel még a rejtélyre, amibe túl sokat képzeltél? Nos, úgy tűnik egyszerűbb volt, mint gondoltad.
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Júl. 03 2013, 01:40

//Killer Bee//

Már jó ideje ugrálnak fáról-fára, ágról-ágra, amikor talán már feloldódott annyira a viszony, és megszokta őt a lány, ahhoz, hogy kérdezzen.
- Kislány, mi a neved? Az enyém Hikuro. Nem tudom, miként kerültél ide, nem tudom kik üldöztek, de én elviszlek oda, ahova az apád szánt téged. - nem biztos, hogy az apja, sőt biztos, hogy nem a bilincs miatt, viszont ha eddig nem beszélt, ezzel a szófordulattal próbálja meg megszólítani, hiszen vagy egyetért, vagy heves tiltakozásba kezd, de reakciót mindenképp vált ki belőle ez a szó. - Valahogy tudnád nekem vázolni a szituációt saját szemszögedből? Tudom nagy kérés, de mellettem nem kell félned, attól még, hogy néha lusta vagyok, megbízható, és erős shinobi is. Egyébként nem is kell küldetésként felfognod ezt a kiruccanást, vagy életcélként, vagy tudom is miként. Én a Villámok országából származó, így nem a leszállítandó anyag vagy számomra, hanem az útitárs, aki hazakísér engem, nehogy eltévedjek. - mosolyog a lányra, mikor is a kikötőbe érnek. Bízik benne, hogy 1- van egy olyan hajó, ami vár rájuk, hiszen, ha ennyire fontos a lány elszállítása, akkor már csak elterveztek mindent előre, 2-ha nincs akkor előző társai, a kissé megrongálódott hajóval még itt vannak. A szakács nagyon kedves volt, ő foglalkozhatna a lánnyal, amíg a kapitánnyal kitárgyalja a helyzetet. Nagyon megkedvelte a legénységet, amíg Raikával kellett foglalkozni előző küldetésén, bár nem tudni, hogy itt vannak e még. 3- Legalább van egy olyan hajó, ami most indul a Villámok országába. Akeresést is ilyen sorrendben végzi, és bízik benne, hogy még 15 percen belül hajóra jut, ami kufit a tengerre. Furcsa, nagyon furcsa az ügy. Nem tuni, kinek a szándékai tiszták, hiszen az a haldokló is azt mondta, hagyjama lányon a bilincset, de hogy hagynám? Szegény, megrémült, és még egy vaskarperecet is ráaggattak. Emellett ott vannak a támadók, lehet elsőre legyőztem őket, de ki tudja, milyen helyzeti előnyt kovácsolnak maguknak, övéké a nyugodt vadász, és csapdával, rajtaütéssel váró szerep, míg az én feladatom csak a védelmezés. Ezt legkönyebben úgy tudom elérni, ha a lány mindig mellettem van, hátha ragaszkodik majd hozzám a menekülés után.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 03 2013, 10:47

A kikötő fele szaporázva, lépteidet megszámlálód, szemed sarka hátra, míg ajkad a kislányra szegeződik, és mikor kiejted közeledési szándékod, felnyílt egy seb, ami rég óta vérzett.- Apa? - szólalt fel rekedt hangon, mint akinek évek fájdalmai szorultak meg torkán. - Ő egy kirendelt őrző volt, nem ismerem a szüleimet. - Fakadt könnyekre mikor megérkeztetek a kikötőbe, saját hajót kaptatok, azt amivel érkeztél, társaiddal a hátadon, ám mikor a kislány könnyei lehullottak a földre, gyémánt lett belőle, amit te is észre vettél, és meglepődve érzékelted ezt a hihetetlenséget. - Soha nem tudtam hogy hívnak, volt aki Yuminak nevezett el, de sose szólítottak a nevemen, senki nem beszélt velem szinte, és mindig hurcoltak. Akik rám támadtak, állítólag a gonosz bátyjáim voltak, kiknek elkötelezetségük az volt hogy az oldalukra állítva megsemmisítsék a környező falvakat. Szeretek sírni, mert olyankor látom hogy van bennem valami értékes, viszont amikor elszakították először a karpereceket, nem tudtam magamról, és sok ember halálát okoztam...- Már kikötöttétek a hajót, és elindultatok utatokon, viszont a kislány szavai téged is megérintettek, furdalt a kíváncsiság vajon rajta kapnak e csónakázás közben, de nem tétováztál, a küldetésed sikeréért cserébe utadat előkészítetted és már csak kivitelezni kellett. Viszont úgy lett ahogy mondtad az induláskor a szakácsra bíztad védenced, aki elvitte mosolygósan hogy valami finomat ehessen.
- Hikuro-san idejönnél? - Szólalt fel a kapitány, kezében a gyémántokkal. - Mondcsak, mibe keveredtél? És hogy lehet hogy gyémántot könnyezik ez a gyerek? Ugye nem valami nagy dologba vágtad a fejszéd? - Szavai elragadtatóan mélyek voltak, és kezében feléd nyújtotta a gyémánt darabokat, és mosolygós arccal várta válaszaidat, közben a legénység sürgött forgott, hiszen elég nagy viharokat kaptatok. 
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Gawakatsu Hikuro on Szer. Júl. 03 2013, 14:06

Gyorsan elérték a kikötőt, és nagy szerencséjére az első kettő keresési feltétele egyben egyesült, és a kirendelt hajó a megjavított gőzős volt, amivel idáig eljött, Zhao kapitány már integetve várta. A lány történetét figyelmesen hallgatta a jounin, miközben magához szorította.
- Először is a legfontosabb, amit jól érts meg, nem jó sírni, mert akkor nem értékesnek látnak, hanem tárgynak. Igen, gyémánt... - ekkor kicsit meghökkent. - GYÉÉÉÉÉMÁNT???? - nem hitt a szemének, miközben a hajóra a könnyen koppanva érkeztek, és látta, hogy maga a kapitány sem. A szakácsra gyorsan rábízta a lányt, mielőtt befejezte volna a mondatot, hiszen meg kellett beszélni valalamit a kapitánnyal. - Zhao-san, most nagy sz**ban vagyunk, legalábbis úgy tűnik. Képzeld a kiképzőterepeken álltam, mikor két ember leszúrt egy harmadikat, aki a kezembe nyomta a lányt, hogy irány a Rai no Kuni, és ott egy menedékház. Amit a lányból eddig sikerült kiszednem, hogy a bátyjai üldözik, akik valami országot akarnak elfoglalni, és ha leszedik a lányról a bilincset, akkor a környezetében sokan meghalnak. Jó kis történet, rád is bíznám, és majd az unokáknak mesélném a te történeted, de sajnos a lányt rám bízták. Olyan kis törékeny, lehet jobb irányba kéne terelnem az életét. - ekkor rásandított Zhao-ra. - És amúgy, mivel elkaptam Raika-t az előbb, így a Tű országa kifizette a hajód javítását, jössz nekem eggyel. - mosolygott, bár tudta erre nincs szüksége, a férfi becsületese hajós, és valószínűleg már barátságot kötöttek az elöző úton, így nem lesz baj, illetve tudja a hajós is, hogy a saját "otthonának" a padlójára esett gyémánt mind az övé, nem rossz üzlet. Az ismeretetés után Hikuro bemegy a lányhoz, aki éppen eszi a szakács által adott ételt, és mellé ül, mond pár szót.
- Ha nem mondod meg, hogy mi az igazi neved, én is elnevezlek kislány. - mosolygott. - Mondjuk mit szólnál a Hime-hez, szerintem illik rád, viszont komolyabb dolgokról is kell beszélnünk. Először is, mivel én shinobi vagyok, ezen az úton én leszek az eszközöd, így meg kell szabnunka kereteket, miszerint, ha az a két idióta a családtagod, akkor támadásuk esetén csak ártalmatlanítsam őket, vagy meg is öljem. A te döntésed, én aképp cselekszem. Másodszor, a te akaratod szerint, ha szeretnéd leveszem rólad a vas-karkötőt is. Harmadszor, tudod hova kell vigyelek, vagy csak mondogatják, és negyedszer, mesélj nekem az életedről, és én is az enyémről, barátkozzunk össze, és a végén talán a valódi nevedre is fény derül. A legfontosabb, hogy segíteni szeretnék, és nem az eljuttatásodban főleg, hanem, hogy másképp nézz a világra. - fejezi be.
avatar
Gawakatsu Hikuro
Játékos

Tartózkodási hely : Selyem út - küldetés


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 950

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Killer Bee on Szer. Júl. 03 2013, 19:45

Barátod, és kapitányod mosolyogva vágta zsebre a gyémántokat, miközben te leigyekeztél a már megebédelő kislányhoz, és közeledésed azzal nyugtázta hogy mosolygott, hihetetlen jelenségnek voltál szemtanúja, hirtelen mindenki melegséget érzett, a kabin rész beterítette meleg szín, és kedvesség jó kedv, nevetés, majd még válasza előtt a szakács így szólt hozzá.
- Kérlek tartsd tiszteletben boldogságát, nézd az ételt....*mutat rá*...Csak ugyan én készítettem, de szivárványt felé nem rendeltem!
Majd ismét a lányra pillantasz akit végig mérve csillagokat látsz körülötte, és látod lábát mozgatja lóbálja, mint egy boldog gyermek.
- Hime...hiiime, az ici pici Hiime....*nevet fel* nagyon jóó Hikuro-san! rímel az ici picire....
Nevetésétől még a víz sodrás is meglágyult és a hajó nem ingadozott, mintha síkságon cipelték volna a hangyák.
- Neem a láncot nem! Hikuro-san megkedveltelek, nem akarlak már elveszíteni! Viszont ha valaki tényleg a bátyám, nem hiszem hogy eszközként kéne használnia...jajj igen a Villámok országában, legészakibb falu, Mitoriu dombság nak hívják, mivel nem sok ház telepszik meg, de ott vár szerető gondoskodó édes apám, aki azért küldött el Konohába, hogy megtudják miből fakad az erőm, de még sose sikerült rájönniük...Nos, amikor megszülettem édes anyám belehalt a sírásomba, üvöltésembe, ahogy akik ott voltak mind, majd mikor megtanultam járni, elszabadult bennem valami, valami elképesztő amit még mindig nem tudok irányítani. Ezért van a bilincs, hiszen a végtagjaim végén van egy pecsét, amit a bilincs köt meg. Mikor rájöttek hogy bennem lakozik egy erősebb démon, elküldtek Konohába, ahol tanulmányoztak, de túl erős a védelme a démonak, és nem tudták felbontani, a bátyáim valószínűleg azért akarnak, hogy kieresszék a démont pár falura, és elfoglalják azt....
Miközben hallgattad elképesztő dolgokat fedeztél fel, a kislány egy Jutsetsu, de azokból is a legkülönösebb, majd láttad, egy pillanatra de láttad igazi alakját, fején szarvak, hátán denevér szárnyak, és lábán hosszú hegyes karmok, ahogy a kezén is. Aztán rájöttél, az exlaw formályáról beszélt, amit mégis csak sikerült vissza alakítani, hiszen a kislány él és virul. Valószínű az érzései befolyásolják hatalmát, és azon belül a Jutsetsut. Hiába is démon, úgy tűnik, hogy megkedvelte a lányt.  

 
/Gőz ország kikötő! Very Happy utazunk :3/
avatar
Killer Bee
Inaktív

Specializálódás : Herold


Adatlap
Szint: S
Rang: "B" - Bee
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kitsune Haruka on Szer. Nov. 13 2013, 18:27

/Uchiha Marada/

Mióta elhagytam a falumat, csupán fejpénzekből, napról napra élek. Egyenlőre nem találkoztam olyan emberrel, aki tanítani tudna, így egyedül barangolok küldetések után bolyongva.
Valahogy még mindig a Tűz Országában vagyok, nem is tudom, nem jutottam még odáig, hogy elhagyjam a szülőföldem. Talán lassan eljön az a nap is, pedig még nem rég hagytam el a falumat. Szerencsére küldetéseket kapok elég sűrűn. Most is pont egy küldetésem helyszínére tartok.
A Kikötőköz, ott nem sokára egy fiatal fiú hajótúrára fog indulni, egy elég közeli szigetre. Az én dolgom az, hogy elintézzem, ez legyen élete utolsó hajó útja. Nem tudom mit tehetett, hogy kivívta magának az ellenségeket, talán semmit, de ez nem is az én bajom, nekem csak a dolgomat kell véghezvinnem.
A kikötő felé út nem volt nehéz, jól tudom merre van , ráadásul a megbízóm is elmagyarázta az utat. Valamint azt a parancsot kaptam, hogy viselkedjek itteni shinobi ként, ehez kaptam megfelelő ruházatot is. Persze csak a szokásos zöldes mellényt,ruházatot, s fejpántot.
Már már kicsit furcsa volt, hogy újra ép fejpánt díszeleg a fejemen, hiszen az enyémnek már át volt hasítva a falu jelzése, miszerint szökött shinobi vagyok. De mindegy is, ez most lényegtelen.
A feladatomra kell koncentrálnom, s odasietni a helyszínre. Újra Konohai shinobiként viselkedni nem esett nehezemre, hiszen még csak nem rég hagytam el a falumat, így a szerep tökéletesen rám volt szabva. Lassan , de közeledtem a célomhoz. Már éreztem a kikötő felől áradó tömény halszagot, s hamarosan meg is pillantottam azt. Láthatóan hamarabb érkeztem kicsit, de ez így volt tervben. Még sehol nem volt látható az általam várt célpont,
így csupán szélre álltam, próbáltam nem szembetűnően viselkedni, s vártam. Persze eközben folyamatosan figyeltem a körülöttem mozgó embereket, mert nem engedhettem meg magamnak, hogy elszalasszam a célpontomat. A rövidke hajótúra miatt nem volt időm túl sokat gondolkodni, úgy véltem először majd felmérem a testőrségét, amennyiben lesz ilyen, majd később a lehető legkönnyebben kivitelezhető módon támadom majd meg.
Nem lesz sok időm, s valószínűleg nem is lesz túl sok alkalmam erre, így nagyon összpontosítanom kell, de ez remélhetőleg nem lesz akadály.
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Nov. 13 2013, 19:10

Egy újabb levél érkezett, melynek tartalma egy pénzszerzési lehetőséget biztosított. A boríték tartalmazott egy levelet, némi pénzt, egy fotót, valamint egy egy kis azonosítókártyát.

"Célpont neve: Matashi
Matashi egy igen gazdag család fia, aki a nagybácsihoz utazik, hogy eltöltsön néhány napot a birtokon. Egy külön hajót béreltek ki a szülei, valamint felbéreltek egy shinobi-t, hogy tartson a fiúval az útja alatt. A feladatod a fiú elfogása és elszállítása erre a címre <<cím közlése később>>. A sikeres küldetés esetén a négyszerese üti a markod." olvashattad a borítékban lévő levelet, majd megtaláltál benne ezer ryo-t. 

A kikötőbe érve vártál a fiúra, kinek arcképe szintén a borítékba volt rejtve.A célpont hamarosan meg is érkezik, a háta mögött két igen nagy darab testőrrel, oldalukon karddal felszerelve. Nyilvánvalóan hétköznapi katonák, hiszen ha shinobik lennének, nem bérelt volna a család egy harmadikat, külön. A megbízód biztosra ment, a papírjaid már el voltak intézve, a munka a tiéd. A fiú megáll, körbenéz, majd feléd mutat. A testőr lejjebb hajol, Matashi súg valamit a fülébe, ezek után a tetsőr elindul feléd.
- Ön Zao, a Hokage küldöttje? A shinobi, aki megóvja a fiút?
Válaszod meg sem várva fordul és indul a fiú felé. A fiú, aki alig lehetett 10 éves, toporzékolni kezdett, igen dühöngő és idegesítő hangon. 
- Jöjjön, Matashi uraság. A hajó már várja. - mutatott a testőr egy nagyobb méretű vitorlásra. A hajón vagy egy tucat ember elfért volna, most mégis csak öten fogtok utazni, egy hajós, két testőr, a célpont és te. A testőrök előre engednek a hajón, majd egy kis kabinba vezetnek téged, amely az elkövetkezendő két napban lesz az otthonod. A hajóút holnap délután fog véget érni, addigra kell a feladatod elvégezned.


A postban szeretnék olvasni a felkészülésről, tervezgetésekről, a személyekkel beszélgetést nyithatsz, szabad kezet kapsz részben, a  válaszokat bízd rám.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kitsune Haruka on Szer. Nov. 13 2013, 20:15

/Uchiha Madara/

Ahogy célpontomat várom, egy újabb levél érkezésére kapom fel a fejem. Meglepő volt, de kíváncsi voltam mi rejtőzhet benne. Hamar kinyitom, hogy elolvashassam mire ideér a várva várt ifjú.
A boríték több dolgot is tartalmaz, de elsőként a levélhez nyúlok, hisz valószínűleg az rejtheti a számomra fontos információkat.
Ahogy olvasgatom, végre megkaptam a célszemély nevét, valamint kicsit változott a feladatom, a fiút egy megadott címre kell elszállítanom, amit még ha jól látom később tudhatok csak meg.
Így talán kicsit bonyolultabb lesz, hiszen élve kell elfognom a fiút, és elvinnem a kért címre, de úgy vélem ez sem fog problémát okozni. Mivel külön hajót béreltek a kölyöknek, nem hiszen , hogy sokan leszünk, nem igazán lesz nehéz megtartanom a személyazonosságomat, valamint felkeltette az érdeklődésemet, hogy egy Shinobit fogadtak fel, hogy védje a fiút, gondolom ez lennék én.
~ De vajon mi történt a valódi Shinobival? - Futott végig az agyamon, de igazából ennek nem volt fontos szerepe a dologban.
A levél vége kimondottan tetszett, mármint az a rész ahol a jutalmamról beszélnek, az eredeti ajánlat négyszerese, ez igencsak jól jön.
A levél mellett megtaláltam még a fiú arcképét , aki nagyon fiatalnak tűnt, talán úgy 9-10 évesnek nézhet ki. Találtam még emellett egy kis pénzt, ami gondolom még egy kis előleg lehetett a módosított feladatom miatt.
Ahogy elpakoltam a kapott holmit, valamint a levelet a tatyómba nem messze tőlem feltűnt az a kölyök, aki a képen volt. Pont ahogy elképzeltem, fiatal.
Matashi mögött két nagyobb darab ember közeledett, amolyan testőr félének néztek ki, valamint oldalukon kardot viseltek. Bár méretben igencsak felettem álltak, mégsem éreztem félelmet a látványuktól, inkább vártam , hogy elintézzem őket is. Rájuk nem vonatkozott szabály, így nem volt megtiltva, hogy megküzdjek velük, vagy esetlegesen megöljem valamelyiket, netalán mindkettőt.
Élveztem a harcot, így örültem ennek, a vérontástól pedig nem idegenkedtem, bár szökött ninja révén nem is tehetem meg az ilyesmit. Nem mondanám magam gyilkosnak, vagy olyannak aki szívesen gyilkol, de néha megesnek "balesetek". Egy jó harcnak örülnék, talán jó alanyok lesznek erre, megpróbálom majd nem megölni őket, de ha szükségét érzem hát megteszem.
A két gorilla nem shinobi kinézetű volt, így nem aggódtam , nem lesznek erősebbek nálam.
Megvoltak a szükséges papírjaim, hogy kiadjam magam annak a bizonyos Hokage által küldött Shinobinak. Ez megnyugtató volt.
Ahogy lassan a közelembe értek a kölyök megállt, majdcsak előttem, majd kezével az irányomba mutat. Ekkor az egyik gorillája mellé hajolt, s Matashi valamit a fülébe súgott. A testőr felém indult, majd megszólalt:
- Ön Zao, a Hokage küldöttje? A shinobi, aki megóvja a fiút? - Szólt felém.
- Ige...- Kezdtem volna el helyeselni, amikor válaszom meg sem várva fordult el tőlem, s vissza sétált a fiatal Úrhoz. Aki eközben elég idegesítő hangon vinnyogott, és toporzékolt. Szemeim kicsit lehunyva megjegyeztem:
~ Már csak ezért is megéri elkapni... - Rettentő hangon hisztizett.
- Jöjjön, Matashi uraság. A hajó már várja. - Mondta az egyik testőrje, mit sem törődve hisztijével.
~ Igencsak jó idegrendszerük lehet... - Járt a fejemben, miközben a testőr a hajó irányába mutatott. Az egyik nagyobbacska vitorlás volt az. Elég nagyocska hajó volt, sokkal több ember szállítására is megfelelne, mégis csupán öten voltunk a fedélzeten.
~ Pazarlás! - Gondoltam, miközben megmutatták nekem a szállásomat, egy kis lyukat, amit kabinnak mertek nevezni.
Bementem, majd úgy tettem mint aki berendezkedik, pedig az szándékomban sem volt, nem terveztem otthonosan érezni magamat, csupán a feladatomra akartam koncentrálni. Nem rég megtudtam , hogy a hajóút holnap délután véget ér, így hamar kell cselekednem.
Úgy gondolom, hogy eleinte megpróbálok egy két szót váltani a testőrökkel, majd a fiúval, bár természetét nézve ez nehéz lesz. A kapitányt egyenlőre kihagyom, hiszen ő nem hiszem, hogy sok vizet zavarna. Persze a testőrök sikeres likvidálása után muszáj lesz kezdenem valamit a kapitánnyal is, de nem akarom megölni, csupán elkapni, s fogságban tartani amíg el nem viszem a fiút.
Bár nem lenne jó szemtanúkat hátra hagyni, így mégis úgy hiszem halnia kellene.
Mielőtt elindulok felfelé ismerkedni az áldozatokkal, összekapom pár holmimat, kunaiokat, shurikeneket és a legszükségesebb tárgyaimat,ezeket mellényem alá rejtve elindulok.
A fedélzetre érve megpillantom a testőröket, s Matashit, amint a hajó szélénél hullámzó vizet figyelik.
Annyit már tudok, hogy először a testőröket kell elintéznem, s aztán fogságomba ejteni azt a kölyköt. Akkor kezdjük, először közelebb kerülök, s szóba elegyedek velük, majd látjuk mikor lesz kínálkozó alkalom megtámadni őket, valamint majd a helyzettől függ, milyen módon teszem azt meg.
Pár lépést teszek, s már mellettük is vagyok. Szinte a hátamon érzem minden tekintetüket, s kicsit feláll a szőröm tőle.
- Rendben van a fiatal Úrfi? - Kérdeztem kezdésnek a két gorillától. Mint aki érdeklődik Matashi hogyléte felől, s lelkiismeretesen végzi a munkáját. Majd a kölyök irányába fordultam. - Amennyiben bármiben a segítségére lehetek Matashi Fiatal Úr, kérem azonnal szóljon! - Jelentettem ki, majd hajoltam meg előtte.
Nem tudom miként reagál majd erre, de reméltem minden jót. Ez után közelebb léptem, s közvetlenül a hozzám közelebb lévő testőr mellé álltam, úgy, hogy talán kicsit hátrébb legyek mint ő, így talán előnylen lehetek ha támadásra kerülne a sor. Majd vártam, hogyan reagálnak ezekre a kisebb kérdéseimre.
Időm nem volt sok, így sietnek kellene, de nem akarok türelmetlen lenni, hiszen úgy csak elsietném a dolgokat. Próbálok türelmes lenni, s kivárni a megfelelő időt.
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Nov. 14 2013, 11:34

A hajó lassan elindult, hullámokat törve úszott a tükörsima tengeren. A szél is kedvezett, napsütötte idő volt, egyszóval egy tökéletes napnak ígérkezett. Ám ez a nap más volt, mint a többi. Gyűlölet és akarat. Erő és hatalom keringte be a hajó fedélzetét. Mindez az egyetlen shinobitól, ki nemrég lépett ki az akadémia kapujából, mégis egy megmagyarázhatatlan erő hajtja, ez pedig a túlélés volt. Ez tett téged erőssé.

Miután a fiúhoz léptél, hogy bájologva a szívébe zárhasd magad, a fiú csupán megfordult és az egyik őr elé állt, ismét a fülébe súgott valamit. A testőr figyelemmel hallgatta végig az instrukciókat, majd közelebb lépett.
- Matashi uraság nem óhajt önnel beszélni. - eközben a fiú ismét magához rángatta a férfit - Azt mondja, az ön feladata a védelmezés, nem a bájcsevegés. - látszott, a katonának is igen csak a bögyében van a gyerek, de tudta, mire vállalkozott, amikor belépett testőrnek a családhoz. Ha eddig nem hagyta ott a családot, akkor most sem fogja.

A hajó lassan haladt előre, Matashi néha az orrban állt, nézte a vizet, és percenként kérdezte - Ott vagyunk már? Miért tart ilyen sokáig? - mindezt az idegesítően éles hangján. majd miután megunta a tájat, egyszerűen bezárkózott a kabinjába, ahol ki tudja, mit csinál, a lényeg, hogy azokban a fél órákban csend volt a fedélzeten, a katonák is fújtak egyet, egyikük, aki Matashi szája volt korábban, most megszólít.
- Matashi uraság kissé erőszakos, azonban ő még gyerek. Fel fog nőni és rendes útra fog térni - biztatott téged, talán egy kicsit magát is. - Mondja, Zao-chan. Milyen a shinobi élet? Egy ninja, persze sokban különbözik az átlag testőrtől, de... mégis emberek vagyunk. Mi az, ami magát vezérli? - kérdezte sokkal emberibb, kedves hangon.


A postod mehet késő délutánig.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kitsune Haruka on Csüt. Nov. 14 2013, 15:55

/Uchiha Madara/

Közeledésemet hamar elutasította, ami őszintén nem is akartam barátkozni vele. Sőt, legszívesebben beolvastam volna neki az eddigi viselkedése miatt.. De a célomhoz, nem jött volna rosszul, na mind1. Fogtam magam és inkább hátrébb vonultam, hogy elmélkedhessek.
Valahol legbelül irritált a fiú viselkedése, és nem hiszem, hogy tűrnöm kéne ezt a féle bánásmódot. Nem is tudom, hogy a mellette vélő emberek, hogyan bírják elviselni.
Dühítő volt, s talán kicsit felszínre hozta a sebeket, melyeket kisebb koromban szereztem. Nekem nem volt ilyesmikre lehetőségem, mint neki, soha nem voltam ilyen bánásmódban, de nem is bánásmód, inkább irigy voltam, mert vele még mindig ott vannak a szülei, mégsem becsüli semmire az életét, ami megadatott.
Azért láthatóan az egyik testőrének is eléggé elege volt már ebből a kis ficsúrból, de bizonyára tudta mivel jár majd ennek a kölyöknek az őrzése, így egye meg amit magának főzött.
Felpillantottam az égre, s igazán szép, napfényes idő volt. Ma a tenger is tükörsima volt, melyen csak igazán lassan haladt előre a nagytestű hajó. Újra eszembe jutott a célom amiért itt vagyok, hogy túl kell élnem, el kell kapnom, s ezzel csupán céljaimhoz kerülök közelebb. Úgy érzem az ő kis élete eddig túl virágzó volt az enyémhez képest, így nem árt neki egy kis félelem, s ha netalán meghalna ( mivel ez volt az eredeti célom) ám legyen. Nem az én bajom.
Ugyan a nap fényesen ragyogott, bennem odabent nem volt ez így, inkább sötétséget éreztem , s dühöt, nem éreztem a fényt, s nem is láttam sehol, körülvesz a sötétség melytől nem szabadulhatok meg, egyenlőre biztosan nem. Megteszem amit kell!
Gondolatmenetem csak Matashi újabb , s újabb hisztije szakította meg, mely olyan hangos, s idegesítő volt, hogy nem lehetett nem figyelembe venni.
- Ott vagyunk már? Miért tart ilyen sokáig? - Hangzott föl újra és újra, talán egyre sűrűbben. Egyszer csak beszáguldott a kabinjába:
~ Talán megunta idefent, vagy végre belefáradt a hisztibe? - Gondoltam, s talán egy halovány mosoly ült ki eddig komoly, mogorva arcomra.
Egészen meglepődtem, mikor a korábban felszólaló testőr az irányomba indult, s egészen közel állt meg hozzám.
- Matashi uraság kissé erőszakos, azonban ő még gyerek. Fel fog nőni és rendes útra fog térni. Mondja, Zao-chan. Milyen a shinobi élet? Egy ninja, persze sokban különbözik az átlag testőrtől, de... mégis emberek vagyunk. Mi az, ami magát vezérli?
~ Még, hogy felnő, szerintem az ilyen gyerek, soha nem lesz olyan mint más átlagos emberek. Egészen más életformát ismer mint például én. - Járt a fejemben. Majd a válaszon gondolkoztam, amit mondhatnék erre.
- Talán annyira nem különbözik, bár tény, hogy nekünk vannak egészen más feladataink is, nem csak egyes emberek védelme. Vigyáznunk kell egymásra és a falunkra, valamint annak minden lakójára. - Adtam elő az akadémián tanult szöveget. Mi mást mondhattam volna, hiszen Genin ként már nem voltam a falumban , bár ezt ő nem tudja.
- Mi vezérel? Ez nagyon jó kérdés, a jó shinobit mindig a faluja céljainak elérése vezeti, valamint annak jóléte. - Gondolom, ez helyes válasz lesz. - Meg kell védeni mindenkit, aki a faluhoz tartozik!- Folytattam, így talán nem feltűnő a viselkedésem, hiszen egy shinobi ilyesmit mondana nemde?
Az őr hangvétele már egészen más volt, mint mikor a kölyök mondta meg neki, mit is mondjon felém. Talán lenne egy emberibb alakja is, mely eltűnik, ha munkára kerül a sor?
Akár így van, akár sem, esélyes, hogy megölöm hamarosan, így most már inkább úgy gondolom, nem szükséges beszélgetnem vele. ~ Mivel a fiú most lent van , lehet jó ötlet lenne támadásba lendülni. - Futott át az agyamon. Felfigyelve az időre, már igencsak akcióba kellene lépnem,hiszen délután van. Bár talán jobb ötlet az éjszaka sötétje alatt támadnom. Lassan így is szürkület van,és az sem lenne rossz, ha akkor kezdeném meg az akciót. Több döntés áll előttem, s egyenlőre próbálok rájönni melyik a helyes út.
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Nov. 14 2013, 16:48

Az őrt látszólag megnyugtatta a veled folytatott beszélgetés, úgy érezhette, biztonságban van melletted. 
- Haza, igen. A haza mindennél fontosabb. - mosolygott. Ekkor hangos toporzékolás törte meg a csendet. A gyerek két lábbal ugrálva jött fel a falépcsőn, amely nem kis hangzavarral járt. 
- Éhes vagyok. Hozzatok nekem enni. - parancsolt rá az egyik őrre, aki megszeppent a kijelentés hallatán.
- Matashi uraság, hamarosan itt a vacsoraidő, nem gondolja, hogy... - kezdett bele a másik, ám a fiú dühösen nézett rá és kiabálni kezdett. 
- Amíg én vagyok az uraság, az van amit én mondok. Ha majd enyém lesz a birtok, ti lesztek az elsők, akik csomagolni fognak, megígérem.
- Hozok valamit  -zárta le a vitát a másik őr, akivel te is beszélgettél. Az őr lesétált a lépcsőn, majd eltűnt néhány percig.
Lassan sötétedett, a fiú mindez idő alatt kétszer zárkózott be a szobájába fél órákra, ám amikor meghallotta a vacsora szót, kinyitotta kis erődjét és elsőként érkezett az étkezdének kialakított kabinban.

Következő kör helyzete:
A fiú vagy fél órán át fog enni, amíg ő ott van, a két őr a fedélzeten beszélget, nem akarják megzavarni az uraságot étkezés közben. Beszélhetsz az őrökkel, esetleg a kabinba is körülnézhetsz, persze a legnagyobb csendben. Készítsz egy olyan tervet, amivel elfoghatod a fiút, akár most, akár később, viszont figyelj, mert egy napi hajóútra vagy a legközelebbi parttól. Dönts bölcsen, várd ki a megfelelő pillanatot, taktikázz és vess be mindent, hogy a fiút elfogd és elszállítsd a megbízónak, aki egy kicsi szigeten vár rád a tűz országának partjától nem messze, közel a célban lévő sziget és a mostani helyzeted között. Azt, hogy a gyerek miként kerül oda, csak rajtad múlik. Fél órád van, amíg csend és nyugalom van az egész hajón.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kitsune Haruka on Csüt. Nov. 14 2013, 17:36

/Uchiha Madara/

Mindezek után az őr egy viszonylag nyugodtnak látszó arcot vett föl. A nyugalmat csupán újra a kölyök sipítozása törte meg, aki ismét hiszti volt a javából.
~ Éhes...chh.. - Idegesített legbelül, de még nem tehettem semmit.
Az őrök próbáltak beszélni a fejével eleinte, majd rákényszerültek, hogy ételt adjanak a kis hisztisnek.
Bennem egyre inkább nőtt a vágy az elfogására.
~ Idegesítő kis porba fingó. - Mondtam magamban.
Ezt követően a fiú még többször bezárkózott kisebb időkre, majd előbújt hangoskodva. Ami egyre inkább tette próbára a türelmemet. Alapjában véve nincsen nagy bajom a gyerekekkel, de ez az egy kezdi kihúzni a gyufát. Valahogy meg tudom érteni a megbízóimat. Szívem szerint már lekevertem volna neki egy becsületes fülest.
Eljött a vacsora ideje, a fiú azonnal az asztalhoz sietett, s elkezdte tömni a fejét, úgy számítom, kb. fél órám lehet , amíg az őrök kint várakoznak majd. Nem igazán akarják zavarni a fiút, s így van egy kis nyugalmuk is tőle.
Előzőleg, s persze ebben a pillanatban is sokat gondolkoztam, de ez egy soha vissza nem térő alkalom, ahogy látom.
A fedélzeten ott a két őr, míg a fiú tőlük elválasztva étkezik. Mivel beszéltem az egyik őrrel, ő valószínűleg már megnyugodott a hozzá állásomat illetően, így talán mondhatom, hogy bízik bennem. A másikról fogalmam sincsen, hogy hogyan viszonyul hozzám, így őt hagyom másodiknak.
A tervem a következő: Felmegyek a fedélzetre, ott lassan , s egész nagy nyugodtsággal sétálok oda, a nemrég velem beszélgető őrhöz, Talán kicsit hátrébb álok nála, csak úgy egy lépéssel, mintha csak nézelődnék, semmi hátsó szándék nélkül.
Amikor alkalmam nyílik rá, halkan, s szinte észrevétlenül előkapom az egyik Kunaiom, s erősen szúrom az őt hátába, próbálom olyan helyen, s olyan erővel, hogy az nymban halálos legyen! Várhatóan így a másik őr felém támad majd,. Így hátrébb ugrok, úgy , hogy a fiúhoz vezető ajtó a hátam mögött legyen, s semmilyen módon ne hatolhasson be rajta a másik őr, miközben több shurikent dobok az irányába. Amik reményem szerint el fogják találni, ha szerencsém van akkor egy kicsit nagyobb sérülést okozva. Ezek után ha még nem lenne halott előkapok egy Fuma Shurikent, amit megfontoltan fogok ellene használni, csak akkor dobom el, ha biztos vagyok a találatban, mert nem engedhetem meg magamnak , hogy esetlegesen ő kerüljön fölénybe. Aztán előkapok egy Kunait, nem óhajtok közelharcba bocsáltkozni, így távolsági fegyvereket vetek be az elején, persze ha ez nem sikerül, akkor közelből támadok, addig míg célom el nem érem. Azért próbálok csendes lenni, s nem felkelteni a fiú figyelmét.
Ha ez sikerült akkor a Henge no Jutsu-t használva ( Transzformációs technika)felveszem az egyik őr alakját, s lassan, nyugodtan lesétálok a fiúhoz, aki bizonyára felfigyelt a fent történt dolgokra. Megpróbálom megnyugtatni, s elterelni a figyelmét. Amint közelebb kerültem hozzá elkapom hátulról, próbálok közben ijesztőnek tűnni, hogy elvegyem a kedvét a nyálas hisztijétől, s, hogy érezzem a félelmét a bőrömön, ami igazán kellemes . Miután megkötöztem bekötöm a száját, majd mintha mi sem történt volna, játszom a szerepem a hajós kapitány előtt. A fiút elzárva tartom, s majd azt hazudom, hogy a testőrök és a kölyök végig a kabinban tartózkodtak, de még valahogyan rá kell vennem, hogy a kapitány a számomra fontos sziget felé vegye az irányt. Talán majd azt hazudom, hogy a gyermek rosszul lett, s ott lesz a számunkra megfelelő gyógyír.  De ezt még át kell gondolnom kicsit.
Ez lenne hát a tervem, akkor kezdjük is el...A végét majd menet közben kitalálom...
avatar
Kitsune Haruka
Játékos

Tartózkodási hely : Kitsune City :3


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 329

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Hétf. Nov. 18 2013, 22:01

A terv lassan kezdett összeállni, a szálak egybeértek már, készen álltál, ahogy a nap lassan távolodik a végtelen tenger felé.
Mialatt kifelé vetted utad, hogy megkezdhesd terved első fázisát, az őrök kiiktatását. Az étkező előtt jött veled szembe az őr, aki rád nézett, majd gyorsan az ujját szája elé tette, és halkan jelezte, ne szólalj meg.Megfordult, közben mosolygott, és kiinvitált társa mellé a fedélzetre. Több se kellett ennél. A két őr cigarettát vett elő a zsebeikből, majd a beszédesebb feléd fordult, miközben gyújtót keresett.
- Ne zavarjuk meg az uraságot, amíg étkezik. - nyúlt be zsebébe, majd a kigyulladó lángot maga elé emelte, fejét közelebb hajtotta.
Hirtelen az őr megrendült, kiejtette a gyújtót a kezéből, és felköhögött, miközben térdre ereszkedett. A hátából egy hossz, fekete tőr lógott ki. A másik őr lesokkolva nézte, ahogyan társa a földre esik, majd elterül. Cigarettáját dobta el, hogy forduljon és kiáltson, ám egy sötét árny gyorsabb volt nála. Hiába idősebb a testőr, egy genin dobótechnikája így is könnyedén elbánik vele. Két shuriken állt bele a férfi mellkasába, ki a kiáltás helyett szintén felköhögött és a földre zuhant. 
Átléptél tetemük felett, az eddig ártatlan arcú lány most félelmetes komolysággal indult meg az étkező felé, miközben teste egy pillanat alatt megváltozott. A lépcsőn lesétáltál, majd benyitottál az étkezdébe.
- Nem megmondtam, hogy ne zavarjon senki evés közben? - támad rád a fiú. - Mit akarsz? - nyugodott le a fiú, mikor meglátta az őrt, az egyetlen embert, akivel beszélgetett az út alatt. Közelebb sétáltál, némán.
- Ha nem válaszolsz, akkor most menj ki. - szólt, de már nem nézett rád, csupán beleharapott egy szelet húsba. Közeledtél.
- Nem haffhod? - nyelte félre a falatot, amikor rád nézett, alig két lépésnyire tőle. Lenyelte a szeletet.
- Miért csinálod ezt? Megijesztesz. - A két kezed hirtelen átkarolta a fiút, aki futni akart, de a félelemtől földbe gyökerezett. 
Megkötözted a kezét és a száját, majd bezártad a kabinba.
Az utolsó lépés következett, a kapitány.
- Szép estét, őrmester - mosolygott az öreg. - Miben segíthetek? 
Előadtad kis történeted, mely után a kapitány asztalához indult, keresve valamit.
- Van a közelben egy kis sziget, kiköthetünk, ha gondolja.

Sötét volt már, a Hold magasan fénylett. A kis hajó megközelítette a kis szigetet, melynek partját fák sorai őrizték. A hajó kikötött egy arra alkalmas stégre. A kapitány épp kabinjából akart kisétálni, hogy segítsen a személyek kiszállításában, mikor az ő életét is elvéve gyilkoltad meg. Egy hajó, három halott. Nem is rossz.
A megkötözött fiút kivezetted a partra, ahol már várt rád egy sötét csuklyás alak.

A fiút átadtad, megkaptad érte az ígért összeget. A férfi kézjeleket formálva tűnt egy egy füstben a fiúval együtt. 

A küldetésed sikeresen zárult. Az ígért összeget, azaz 4000 Ryot felírhatsz az adatlapodra. Ha pedig már frissíted, abban az esetben felírhatsz még + 10 Chakrat a szép fogalmazásokért, a találékonyságért és az aktivitásért.

Következő küldetésed a megbeszéltek alapján folytatódik, írhatod a következő köröd ide.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Feb. 13 2014, 19:02

Hiroto

Az emberek egyre jobban tolongtak, egyre idegesebbek voltak, ahogy összezárva, összetömörítve elkülönítettétek, és "fogságban" tartottátok őket. A főszónokló észrevett téged, közelíteni kezdett feléd az embereken áttaposva magát.
- Maga csak ne nyugtasson. órák óta itt állunk. Hadd menjünk tovább. Komoly kapcsolataim vannak, nem ússzák meg, ha tovább rabolják az időmet. A férfi egyre több ember hangulatát változtatta, az emberek egyre jobban lökdösték egymást, ki akartak szakadni a közbefogó katonák kezeiből. Ekkor vágta félbe a zajt egy hang.
- Nawai uraság. - lépett előre egy ANBU a hajóról - Ön le van tartóztatva. - majd rád néz  -Fogják el. - majd megvárja, amíg cselekszel.
- Ez meg micsoda dolog? Hogy mernek kezet emelni rám? - akadékoskodik a férfi, majd karjaival kalimpálni kezd, megnehezítve ezzel a dolgod. Miután sikeresen elfogtad, az ANBU közelebb lép - Az árulás komoly bűnnek számít Nawai uraság. Ön pedig elárulta az országunkat
A feladatod, hogy a férfit, és a később hozzá csatlakozó két személyt, elszállítsd egy titkos helyre, ahova Hane fog kísérni. Az útvonal a kikötőből egy kis ösvényen vezet az erdőn át a hegy oldalához. A hegy belsejében egy barlangrendszer van, ahogy azt Hane-tól megtudhattad út közben, ám bejutni az ő segítsége nélkül nem fogsz. A barlang bejáratáig kérném a postot, az út 3 órát vesz igénybe. A férfi az út elő felében folytatta kiabálásait, majd végül csendben haladt tovább, mikor Hane közölte vele,
- Remélem nem nekem kell tanúskodnom az ártatlanságáért. Csak a saját érdekében mondom. - a vád maga ismeretlen volt számodra, Hane sem árulta el, legalábbis még. A helyszínről annyit, tudsz, hogy egy titkos bázis, ahol kikérdezik a foglyokat, erről Hane négyszemközt beszélt veled.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Feb. 19 2014, 22:00

Próbálom egy helyre terelni az embereket, miközben nyugtatni is próbálom őket, amikor a nagyszájú pasas elindul felém. Hamarosan már fenyegetésig jut, de ekkor megjelenik egy ANBU aki kiadja az utasítást, hogy le van tartóztatva az ürge. Először csak állok és bámulok ki a fejemből, nem értem mi a helyzet, de utána megindulok és megragadom a férfi kezét.
- Jöjjön velem! - szólalok meg ridegen, de erre csak kalimpálás a válasz. 
Szívesen lábon rúgnám, de nem tudom, hogy megtehetem-e. Ekkor az ANBU ismét közbelép és közli hogy ez a Nawai elárulta az országot. Azonnal bokán rúgom, majd kicsit megrángatom a ruhájánál fogva.
- Nah jöjjön és ne akadékoskodjon, mert rühellem a hazaárulókat. Ha nem szeretne lila foltokat, akkor haladjunk, de normálisan!
Sajnos nem igazán van haszna annak amit mondok, így a férfi kiabálva halad előttem. Néha azért úgy csinálom, hogy kissé kellemetlen legyen a sétája. Amint beérünk az erdőbe, párszor túl közel sétálunk a fákhoz és véletlenül neki lököm. Az igazán nagy hatást viszont Hane Senpai éri el, akinek elég megszólalnia és a fickó máris hallgat. Így hát viszonylag csendben folytathatjuk az utunkat a két másik fickó társaságában. Három órát sétálunk, mire végre elérünk a titkos bázisra. Hane Sensei szerint majd itt fogják kihallgatni őket. Szívesen megnézném hogy csinálják, de nem hiszem, hogy egy genint csak úgy oda engednének. Majd ténylegesen megérkezünk a bejárathoz. A földre lököm Nawait, majd jelzem a másik kettőnek, hogy csatlakozzanak mellé.
- Azt hiszem lassan a végállomáshoz közeledünk. Az az igazság, hogy nagyon nem lennék a helyetekben, de hát, ti okoztátok magatoknak a gondokat. Hogyan tovább Sensei? - kérdezem Hanét.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Feb. 25 2014, 14:22

A túszokkal együtt indultatok meg egy számodra is ismeretlennek mondható helyre, miután a férfi és egy-két emberének megkötözték a kezeit, valamint a szemüket is bekötötték. Két ANBU sétált elől, őket követték a túszok, majd Hane, mellette pedig te.
Egy magasba emelkedő domb lábánál álltatok meg, pontosabban egy nagy méretű szikla előtt. Ekkor az egyik ANBU kézpecséteket formált, mire a szikla megremegett. Egy pecsét ragyogott fel rajta, majd az egész csúszni kezdett oldalra, feltárva előttetek az elrejtett bejáratot. A sorrend maradt, a barlangba belépve indultatok tovább. Az ajtót természetesen visszazárták. Hosszú folyosókon sétáltatok végig, amelyek egy részét a természet, a maradékát valószínűleg az ANBU alakította ki. Újabb akadály előtt álltatok, amit szintén a kapunyitó ANBU oldott meg, végül egy nagyobb teremben kötöttetek ki.
A nagy teremben asztalok és székek, polcok és szekrények álltak sorba. A túszokat székekre ültették, csak ekkor vették le a szemüket takaró fáslikat. 
- Szép munka, innentől a mi dolgunk - lépett Hanehoz egy ANBU. Hane meghajtotta fejét, majd elindult kifelé a barlangból. Ajánlatos követni őt, hisz te nem tartozol közéjük és Hane nélkül nehezen jutsz ki a labirintusból.

Miután kiértetek a következő állomásotok a vezetői iroda lesz, ahol jelentitek a küldetést. Jutalmul egy kis zacskót adnak neked. A nap további részében, már ami hátramaradt /délután 4 óra van jelenleg/ szabadon járhatsz a városban, pihenhetsz, vagy elmehetsz edzeni is.
A küldetésnek vége, a zárópostot azért ne csapd össze. Jutalmad + 8 chakra, valamint 2000 ryo
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Márc. 02 2014, 17:32

Lényegében zökkenőmentesen szállítjuk le ezt a pár embert egy sziklához ahol az egyik ANBU megnyitja a bejáratot egy barlangba. Amint belépünk, bezáródik mögöttünk a bejárat, mi pedig haladhatunk tovább a sötét folyosókon. Az utunk végül egy egész nagy teremben ér véget, ahol asztalok és székek kaptak helyet. Úgy tűnik a feladatunk itt véget is ért, Hane-tól átveszik a foglyokat, majd megdicsérik érte. Ezt követően pedig szabad a pálya számunkra. Követem őt, majd elhagyjuk a bunkert és újra a szabadban leszünk.
- Ha már szabad vagyok, akkor azt hiszem elmegyek edzeni! Esetleg velem tart, Sensei? - kérdezem érdeklődve.
Ha ő is jön, akkor oda megyek edzeni, ahova ő mondja, viszont, ha egyedül kell mennem, akkor egyenesen a partra megyek és majd ott fogok gyakorolni.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Kedd Márc. 04 2014, 22:11

Hane kihúzta magát, mikor kiléptetek a vezetői iroda ajtaján. A nap fényesen ragyogott, megcsillant fejpántotok lemeze a sugarában. Ajánlatodra bólintott, majd csendben haladva melletted indultatok el a kiképzőterep felé.
Mikor elértétek a területet, talán vakszerencse, talán a sors, de a terület üres volt. 
- Mit szeretnél tanulni, Hiroto? Esetleg a taijutsus képességeidet akarod fejleszteni egy edzéssel? Vagy min töröd a fejed? - mosolygott a férfi.
Hane nem készült semmi különössel, elvégre nem számított rá, hogy a küldetés után edzeni indulsz, így várva néz feléd.
- Mit szólnál, ha kicsit gyakorolnád a Földklón technikát? Elvégre a múltkor sikerült eltalálnod. Úgy érzed, sikerültet még egyszer? - neveti el magát a férfi, majd komolyra véve a figurát állt fel veled szemben. Bal kezét előre nyújtotta, míg jobbját háta mögé szorította. Intett. 
A férfinak igaza van, az első próbálkozások sikertelennek bizonyulnak, talán kezdi kiismerni a stílusod, és az egyforma adottságokkal rendelkező hasonmásaid már nem jelentenek neki kihívást. Valami újat kellene bevetned, vagy akár pihenhetsz is, segítséget kérhetsz tőle. 
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Hétf. Márc. 17 2014, 20:58

A Sensei elfogadja a meghívásomat, így hát elindulhatunk a kiképzőterepre. Szerencsére a hely teljesen üres, így magunk dolgozhatunk. A shinobi kérdésére elgondolkozok picit, nem igazán tudom eldönteni hogy mit is szeretnék igazán. Jó lenne a taijutsu tudásomat is csiszolni, új technikát tanulni, vagy valami teljesen újba kezdeni.
- Fogalmam sincs mit csinálnék a legszívesebben. Több dolog is jár a fejemben és nem tudom eldönteni hogy mire kellene összpontosítani.
A szavaim után előadja a Sensei, hogy gyakoroljam a földklónokat. Ekkor sunyin elmosolyodok és akcióba lépek. Villámgyorsan megalkotom a szükséges kézpecséteket, majd a talajba koncentrálom a chakrámat. Pár pillanat múlva előjön három földklón. Velük együtt indulok meg a Sensei felé. Cikázva rohanunk, majd az egyik, aki az élre tört, hirtelen lefékez. Ekkor újabb kézpecsétbe kezdek. Amint az álló klónhoz közel ér egy másik, a futó előre veti magát, míg én egy Henge-vel átalakítom egy jókora shurikenné. Az álló másolatom ekkor egy nagy fordulatot vesz fel és elhajítja a csillagot. Mivel alapból nagy volt a lendület, így a fegyver hatalmas sebességgel zúg előre. Csupán hárman maradunk, de jelenleg ez is éppen elég. Bárhogy is reagáljon a shinobi, az egyik másolatom megpróbál alácsúszni és alulról felfelé rúgni, míg a másik egy pörgő rúgással próbálja előre lendíteni. Ezt követően jövök én: egy shunshinnal megpróbálok mögé kerülni és egy rúgással megállítani. Ha szerencsém van, akkor ez elég lesz ellene, ha nincs, akkor bizony agyalhatok még, hogy mit kellene csinálnom.
A shuriken nagy sebességgel indul el, hogy célt érjen, azonban a shinobi egyszerűen csak felugrik előle. Ekkor csúszik oda az egyik klónom és indítja el rúgását, amelyet a Sensei kivéd ugyan, de még így is magasabbra emelkedik. Az újabb klón máris ott terem és megkezdi a Konoha Senpū-t: első fordulattal a fej irányába suhintja a lábát, de ez valójában csak csel és hirtelen lábat vált és megpróbál a testre mérni egy rúgást. Azonban a fickó könnyedén megragadja a felé tartó lábat és meglendíti a másolatomat. A klónomat egyszerűen csak a másikhoz vágja, így újra egyedül maradok. Nem is vesztegetem az időt, támadásba lendülök. Létrehozok két újabb másolatot magamból, akik azonnal a shinobira rontanak. Ekkor még a levegőben van, így azok oda ugranak hozzá. Viszont most sem járnak sikerrel. A Sensei könnyedén kiüti őket, de velem nem számol. Éppen földet érne, amikor megjelenek alatta és felrúgom a levegőbe. Hárítja ugyan a rúgásomat, de nekem csak annyi kell, hogy a levegőbe emelkedjen és ez összejött. Nagyon gyorsan próbálok lecsapni rá, így hát máris fellököm magam.
Seishun Furu Pawā! - kiáltom, miután fölé kerülök.
A következő pillanatban pedig nagy erővel rúgom vissza a földre. Ezt a rúgásomat is kivédte, de ha jól láttam, akkor kénytelen volt a földpáncélt használni. Miután becsapódik, egész nagy porfelhő szabadul fel, ráadásul a talaj is megrongálódik kissé. Azonban a Sensei-nek most sincs semmi baja.
- Milyen volt? - kérdezem egy mosollyal az arcomon.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Csüt. Márc. 27 2014, 11:43

Mestered a támadásod után felkelt a földről, majd leporolta magát. Egy karcolás sem esett rajta, bőre azonban sötétebbnek tűnt, de igaz, csupán néhány másodperc erejéig.
- Szép volt, Hiroto. Akkor most jövök én - elmosolyodott, majd kézpecséteket formált. hatalmas füst szabadult fel, a kézjelek pedig ismerősek lehettek a számodra. Hane idézést hajtott végre. A füstből egy nagy méretű tekercs került elő, amelyre Hane egy, az övtáskájában lévő tollal rajzolni kezdett, majd egy nagy méretű bestia lépett elő, rád vicsorogva. 
- Nos, lássuk Hiroto, mihez kezdesz egy ilyen bestiával. A klónjaidnak kell elpusztítaniuk

A vadállat Hane parancsára neked ront, hatalmas testével képes elsodorni a klónokat, csak halálos támadás esetén fog elpusztulni, ekkor a testét alkotó tinta szétfolyik, akár a víz és beivódik lassan a talajba.
A következő körben a feladatod a bestia elpusztítása lesz, aki nagy testével átgázol a klónjaidon, mivel testük mérete a tieddel egyezik meg. A bestia, amennyiben nem sikerül megállítanod, elér téged és egy ütéssel repít néhány métert hátra. Ezután a bestia az előbb leírtak alapján eltűnik.
Kérdéseid csupán akkor teheted fel, miután a bestia eltűnt. A harcról egy szép leírást kérnék, a végét rád bízom. A távolság nagy, így elegendő klónt tudsz létrehozni.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Ápr. 13 2014, 21:14

A Sensei megdicsér a támadásomat követően, ami nagyon jól esik. Ritkán hallok ilyesmit. Ezt követően pedig kézpecséteket hoz létre. Azonnal felkészülök a védekezésre, de szerencsére még semmi komoly nem történik. Majd hirtelen egy hatalmas bestia jelenik meg és mint kiderül, azt kell legyőznie a klónjaimnak. Elképedve bámulom a szörnyet, majd nyelek egy hatalmasat. Végül megalkotom a klónjaimat és elindítom őket.
Ezzel egy időben megindul a bestia is. Néhány másolatom ekkor átváltozik hatalmas shurikenné, majd szépen elhajítják őket mások. A fegyverek hatalmas sebességgel száguldanak a cél felé, de sajnos a szörny félre üti őket. Ekkor megnövelem a klónok számát: néhányan a föld alá süllyednek és onnan indulnak meg, míg a többiek szemből rontanak rá. Az egyik egy Konoha Senpuu-val fejen rúgja a lényt, majd a következő oldalról elrúgja az egyik lábát- Azonban még ez sem elég neki: megbotlik ugyan, de máris halad tovább. Ezután a többi klónom veti rá magát. Többen is megsorozzák a korábbi pörgőrúgásokkal, majd néhányan az oldalának repülnek, még páran a jobb első mancsát. Ekkor az egyik klón bakot tart, majd feldobja a levegőbe az egyik másolatot, majd még egyet. Az előbbi a levegőben átalakul egy hatalmas dobócsillaggá, majd az utóbbi kézbe veszi és a szörnyeteg felé hajítja. Sajnos a bestia már túl közel van, ezért nem tudok túl sokat tenni ellene, főleg hogy a chakrám sem valami sok. Újra megalkotom a szükséges kézpecséteket, majd a maradék erőmet is felhasználom a klónok létrehozására. Nagyjából tízet hozhatok létre, de ebből öt azonnal fegyverré változik, majd máris repülnek hogy célt érjenek. A csillagok természetesen nem találtak be, a hatalmas bestia félre ütötte őket. Azonban nem is ez volt a tervem. Amint a magasban van az egyik mancs, az egyik klón nagy erővel és sebességgel ugrott neki a másik mellső mancsának. A szörnyeteg ekkor orra bukott volna, de négy másolatom máris ott van és felrúgják a magasba. Kettő sajnos eltűnik ezt követően, viszont a maradék páros villám gyorsan fölé kerül, majd a fiatalság erejével lecsapnak rá. A becsapódást követően egy pukkanást követően hatalmas füst szabadul fel, ahogy a szörnyeteg eltűnik. Ekkor térdre rogyok, de azért elmosolyodok. Sok chakrámba került, de még így is sikerült legyőzni az állatot.
- Siker! - szólalok meg fáradtan. - És most hogyan tovább?
Kíváncsi vagyok mivel fogjuk folytatni. Az előző technika nagyon tetszett, szívesen sajátítanék el valami hasonlót. Esetleg a földklónokból kiindulva megpróbálhatnék én is állatokat létrehozni. Akkor akár egy egész patkányseregem lehetne a földből, vagy mondjuk farkasokat uszíthatnék az ellenfeleimre.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. Ápr. 26 2014, 13:00

Harcotok elhúzódott, azonban rengeteg tapasztalatra tettél szert, sőt, új ötletek is kezdtek alakulni fejedben.
- A technika igen magas chakrai manipulációt igényel, valamint én különleges tintát alkalmazok, amely nem hétköznapi képesség, kevesek űzik a ninjutsu ezen ágát. Azonban...talán mégis csak van rá lehetőségünk - kezdett ötletelni a férfi, majd elmosolyodott. 
- A technika létrejöttéhez kell egy fizikális anyag, amely a testét adja a szörnynek, az én esetemben ez tinta volt. Miután az anyagot átitattuk a chakrankkal, képesek lehetünk őket a Bunshinokhoz hasonló mozgatásra. Azonban ehhez nem kevés anyag szükséges és a chakrai manipulációt is igen csak kell ismerni.
Miután mestered levezette neked a technika leírását, gondold át, és vesd össze a meglévő anyagokkal, ebben az esetben a földdel. 
- Én magam is apró egerekkel kezdtem az edzést, még chunnin koromban. Kevés tintát itattam át a chakrammal, és képes voltam a megrajzolt élőlényt mozgatni. Miután egyre több egeret tudtam megteremteni és mozgatni őket, nagyobb élőlényekbe kezdtem. Talán neked is hasonlóképp kellene eljárni - ad még egy újabb segítséget, ám mivel az ötlet a te fejedben születik meg, neked kell megalkotnod.
A technika kigondolásáról, a lépcsők leírásáról, valamint az első siker utáni tervezetről szeretnék kérni 40 sort.

Tanulás után
Amennyiben sikeresen létrehozod az élőlényt, mestered tintaszörnyetege ellen kell harcolnia. A harc befejezése rád van bízva, ne feledd, a kőből készült élőlény teste erősebb, viszont lassabb, így légy reális.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Jún. 01 2014, 21:46

Csendben hallgatom a Sensei szavait és figyelek oda minden egyes szóra. A magyarázat szerint ez elég nagy chakra manipulációt igényel, ráadásul szükséges hozzá valamilyen anyag. Ha már ő létre tudja hozni tintából, akkor én a talajból miért ne tudnám? Tehát az anyag már meg van. Most már csak a chakra manipulációra lesz szükség. Szerencsére egyre több technikát ismerek, ami alapján elindulhatok. Ezúttal a Tsuchi Bunshin-t kell alapul vennem szerintem.
Becsukom a szemem majd fél kézzel megalkotom a "gondolkodó" kézjelet. A chakrámat a talpamon keresztül vezetem a talajba, majd a földből próbálok megalkotni egy patkányt. Első próbálkozásra csak annyit érek el, hogy a talpam alatt a talaj kissé meglágyul és néhány körvonal rajzolódik ki. Elégedetten nyugtázom a teljesítményemet, elvégre a klónnál elsőre még ennyi sem jött össze. Nem is szórakozok sokáig, máris belekezdek a következő próbámba: megalkotok néhány kézpecsétet, majd a földre csapok. Ebben a pillanatban engedem szabadjára a chakrámat és hozok létre egy kisebb egérkét.
- Ez nem is rossz, így elsőre! - mondom vidáman. - Vajon mire vagyok képes több chakra ráfordításával?
Az elképzelésem úgy tűnik helyes. Kisebb méretben sokkal könnyebben létre tudom hozni az állatkát, mintha egy oroszlánt akarnék előhozni. Minél több chakrát fektetek a technikába, annál többet kell a formázásra figyelnem. Itt pedig nem állok le. Újra megalkotom a kézpecséteket, majd a talajba koncentrálom a chakrámat. Becsukom a szemem és elképzelem ahogy egyre több patkány tör elő a földből. Amikor újra nyitva a szemem látom, hogy megvalósul amit szeretnék. A kis állatkák egyre törnek elő és elő, majd rohannak előre. Ekkor abba hagyom a koncentrálást és a teremtményeim eltűnnek. Hatalmas mosoly jelenik meg az arcomon, elvégre nagyon jó nyomon haladok.
Ezután pihenek pár percet, csak hogy ne okozzon gondot a sok chakra használat. Miután nagyjából kifújom magam, újra neki esek a technikának. Megalkotom a kézpecséteimet, majd mindkét kezemet a földhöz tapasztom. Amint a chakrám a talajba áramlik, megkezdem a formázást. A föld először csak meglazul, majd hirtelen egy kutya mancsa tör elő, amit egy fej követ. Ekkor óvatosan növelni kezdem a chakra mennyiségét, aminek hatására egy kutya ugrik elő. Az állatka teljesen úgy viselkedik, mintha igazi lenne: vidáman szaladgál és ugrál. Azonban ekkor feltűnik, hogy nem valami gyors. Ez kissé elégedetlenséggel tölt el, de mivel az állat anyaga meglehetősen nehéz, van egy olyan érzésem, hogy nem várhatok el tőle többet. Viszont most már sikerült egy kutyát összehoznom!
Az újabb sikert követően nem állok meg, máris folytatom a próbálkozást. Ezúttal egy medve méretű patkányt próbálok létrehozni! Az alapokat most is elvégzem, majd szépen lassan építem fel az állatot. Lassacskán emelem ki a talajból a formát, először csak a fejet, majd a mellső végtagokat, a torzót, végül mindenét. Kész szörnyeteget hoztam létre, ami nem sokkal kisebb nálam.
- Ez aztán nem semmi! - mondom a Sensei-nek. - Ezzel a technikával eléggé meg tudom majd szorongatni az ellenfeleimet, ha úgy van. Pár robbanócetli és még nagyobb pusztítást hozhatok létre. Ezekben a veszélyes időkben nem árt, ha van hasonló technikája az embernek...

Miután sikeresen létrehoztam a kőbestiákat, kapok pár perc szünetet. Ezt a kis időt meditálással töltöm, szeretném a chakra készleteimet picit pótolni. Nagyjából tíz perc telik el, amikor újra megszólal a Sensei és közli velem, hogy az állatkámnak az övé ellen kell harcolnia. Ez lesz a nagy próba a technikára!
Nagy mosollyal az arcomon állok fel, majd megyek kicsit távolabb. A Sensei azonnal rajzolni kezd, mire én megalkotom a szükséges kézpecséteimet. Amint látom, hogy elkészül, a földre csapok egyet. A következő pillanatban egyszerre jelennek meg a szörnyeink: az enyém, egy hatalmas patkány, a talajból, míg az övé, egy oroszlán, a tekercsből. A két állat azonnal egymásnak ront, de az enyémen nagyon lehet érezni, hogy lassabb. A patkány azonnal elrugaszkodik, amint közelébe ér a nagymacska, de az könnyedén elkerüli, majd a farkába harap. Vadul küzdenek egymással, amolyan adok-kapok alakul ki közöttük, de leginkább az oroszlán van felül. Ekkor egy csellel hozakodok elő: újra megalkotom a kézpecséteket, majd egy tucat normális méretű patkányt hozok létre, akik azonnal rajzani kezdenek a küzdelem irányába. Sajnos a macska észre veszi őket, így azonnal rájuk ront és hamar végez velük. Ekkor a nagy patkányom lendül támadásba. Egyszerűen csak ráugrik az oroszlán hátára és lenyomja a földre, de sajnos az még időben kihemperedik alóla, majd egy mancs csapással be is fejezi a küzdelmet. Így hát kihasználom, hogy éppen rám nem figyel és egy pörgőrúgással véget vetek a harcnak.
- A gyorsaságon van még mit javítani, de szerintem egész jó lesz ez! - mondom mosolyogva. - Köszönöm a segítséget, Sensei!

Nagyon hálás vagyok a tanításért. El sem tudom képzelni, hogy mi lenne nélkülem, ha nem lenne néhány hasonló shinobi Konohában.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Uchiha Madara on Szer. Jún. 04 2014, 22:51

A szörnyek csatájában a kőből épült lény vált ki győztesként, megsemmisítve ellenfelét egymaga uralta a harcteret.
Mestered megtapsolt, majd közelebb lépett. 
- Szép munka volt, Hiroto. Gyorsan fejlődsz, ha ezen az úton folytatod, akár az ANBU soraiba is bekerülsz hamar. Ehhez azonban hosszú edzések, fárasztó munka, és acélkitartás szükséges. benned megvannak az alapjai, kérdés, akarod-e, avagy sem. Mára végeztünk, menj haza, pihenj, aludj, holnap tájékoztatlak a továbbiakról.

A tanulásod véget ért, a technikát felírhatod az adatlapodra, valamint + 10 Chakra-t is bezsebelhettél. Szép munka volt Smile

Az új csapat
A nap további részében vásárolhatsz, pihenhetsz, amit szeretnél. Másnap, kora délután kopogtatnak az ajtódon. Egy futár volt az.
- Hiroto-san, levele érkezett a Hokage palotájából. - adja át a borítékot, majd elköszön. A levélben a Hokage helyettese kér fel, hogy a lehető leghamarabb jelenj meg a palotában. További információt nem közöltek veled. vajon új küldetésen veszel részt? Vagy talán valami egészen másról van itt szó...
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Akira on Vas. Dec. 27 2015, 11:56

//Masayo- Kezdetek//

Egy idegen egy idegen földön. Vagy mégsem? A lány nem tudja, hogy melyik országból származik, így lehet, hogy a Tűz országa valamikori otthona. Devaz is lehet, hogy nem. Az összes ember, aki tudja már meghalt, viszont kideríteni van lehetőség. Ugyan egykori mesterére emlékszik, de a születési helyére nem. Új életet kezdet, igaz nem saját akaratából, bele erőltették a dologba, viszont nem volt más választás. Egy szervezetet üldöz és már sikerrel járt, legalábbis kisebb csatákat nyert már, de a háború még messze nem dőlt el. Társak kellenek vagy úgy érzi, hogy egyedül is győzni tud? Nem valószínű. Lehet, hogy talált néhány gyengébb tagot, akit könnyedén legyőzött és ő maga is tehetség, de társak és megfelelő tanár nélkül nem tudja megnyerni a csatát. Nem biztos, hogy barátokat fog találni, hanem valakit, akinek célja van azzal, hogy segítsen neki, de ilyen az elveszett shinobik élete. Nem barátokat talál, hanem érdekeket, azok mögött meg embereket, akik segíthetnek neki vagy úgy tesznek, de akkor is érdek lesz mögötte. Nuke-ninnek ezt kell megtanulnia, sosem a célját kell figyelnie, hanem azt, hogy a cél teljesüléséből milyen érdek érvényesül, mert enélkül elveszett. Ezeket vajon megtanultad? Vagy mg tanulod? A kérdésekre a választ neked kell megtalálnod. Azt viszont érzed, hogy valaki a búvóhelyed körül mozog. Nem tudod, hogy vajon véletlenül van ott, valaki akinek csak épp erre van dolga vagy keres valamit vagy valakit, akár téged. Rajtad múlik, hogy kimész megnézni vagy megbújsz, mint a nyúl az üregében. A hangok egyre közelebb jönnek, de a barlangodba nem lép be, viszont elég közel van, hogy akár meglepetésszerűen is letámad, már ha úgy döntesz, hogy ez a helyes döntés. Mit teszel?
avatar
Akira
Játékos

Taijutsu Pontok : 189

Tartózkodási hely : Elveszve a nagyvilágban


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 808

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kikötőváros

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.