Kiképzőterep

1 / 11 oldal 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kiképzőterep

Témanyitás  Shikoku Naoki on Szer. Márc. 31, 2010 6:36 pm

A chunninok és jouninok gyakorlási területe. Ha nincs más dolguk és edzeni akarnak, akkor járnak ide a magasabb szintű ninja-k. Elvétve még egy-egy genint is látni itt.

Shikoku Naoki

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 205

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Obake Kaito on Vas. Ápr. 18, 2010 9:25 pm

/Ino chan/

A mai nap is pont úgy kezdődött, ahogy a többi. Már kora reggel felkeltem, hogy edzeni mehessek. Nagyon gyorsan magamra vettem a ruháimat, majd megreggeliztem. A reggeli után vissza szaladtam a szobámba és két tekercset vettem elő a szekrényemből. Ezekben raktároztam el mindkét bábumat, Hitogoroshi-t és Utena-t. Ezután már nem volt más hátra, elindultam a kiképzőterepre.
Pár perc alatt elértem a területet, ahol minden nap gyakorolni szoktam. Elővettem az egyik tekercsemet, majd megidéztem Hitogoroshi-t. A bábuval célba vettem az egyik gyakorló babát. Hitogoroshi könnyedén átszelte a levegőt, majd egy csavarral elhúzott a baba mellett. Ezután egy csattanás jelezte, hogy az egyik karpenge betalált.
- Nagyszerű! - motyogtam magamnak. - Na még egyszer.
Újra megismételtem a mozdulatsort, de ezúttal egy újabb csavarral egészítettem ki. Megint eltaláltam a gyakorló babát, viszont most a csavarnak köszönhetően kétszer is. Azonban ekkor észre vettem, hogy Hitogoroshi végtagjai kicsit darabosan mozognak. Épp ez az, amitől állandóan tartok. Valószínűleg megint tele van porral. Jobb lenne ha reggelente átellenőrizném a bábukat. Még a végén harc közben fog besülni.

Vissza húzom magamhoz Hitogoroshi-t és az egyik közeli padra viszem. Óvatosan lerakom, majd leszedem róla a végtagokat. Gyorsan előveszek egy zsebkendőt és neki látok áttörölgetni a belsejét. Miközben törölgetek, elgondolkozok azon, milyen módosításra lenne szükségem, hogy még hatékonyabb legyen. Pár perc múlva végzek a takarítással, mivel csak egy-két helyen volt rengeteg por benne. Ezután újra a levegőbe emelem és letesztelem a mozgását.
- Tökéletes! - szólalok meg, ismét magamban. - Mi lenne, ha megpróbálkoznánk Utena levegőbe emelésével?
Hitogoroshi-t vissza zárom a tekercsébe és előveszem a másikat. Pár pillanat múlva már előttem terem Utena. Azonban még mindig túl nehéznek találom. Óvatosan megpróbálom a levegőbe emelni, de nem megy. Jóformán még meg sem sikerült mozdítani.
- Mit csináljak most? - kérdezem hangosan magamtól. - Valamit ki kell találnom, ha használni is akarom Utena-t! Legyen egy kis futás kezdésnek.
Odalépek a bábuhoz és átölelem. Óvatosan felemelem, majd a hátamra rakom. Ezután óvatosan lépek egyet. Majdnem elvesztem az egyensúlyomat, de sikerül megtámasztanom magam. Lépek egyet a másik lábammal is. Sikerül lassan elindulnom, ami jó jel. Lépés lépést követ, végül már kocogok. Pár kört megteszek Utena-val a hátamon, majd egyszer csak össze esek.
- Fúha, ez aztán kimerítő volt! - fordulok egyet a földön, így a bábu lekerül rólam. - Azt hiszem, sokáig kellesz így edzenem, ha őt is használni akarom később.
Ezután lihegve fekszek a földön és nem foglalkozok semmivel...

Obake Kaito

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Témanyitás  Yamanaka Ino on Hétf. Ápr. 19, 2010 8:17 pm

[Kaito-kun]

Nem volt hosszú a futás, de erős volt, épp annyira, hogy néhány percig biztos ne legyen kedved felkelni utána. Ezt a megfigyelőd is tudhatta, mert a legnagyobb örömmel ugrott melléd, arcát mintegy centire húzva az arcodhoz, hogy a nagy szemeitől biztos megijedj és rögtön fel is ülj. Vagy ha arra nem, a sipákolós "pukk" hangra, amit képzetlen szopránján hallatott.
Igen, csajszi volt a megfigyelőd, a szentem, nem is igazán nő. Nevetségesen alacsony volt és babaarcú, természetellenesen nagy szemekkel. Tulajdonképpen babának nagyon aranyos lett volna, talán még kishúgnak is, ha valahogy sikerül elnémítani, mert bizony, az a "pukk" elég nagy sebet ejtett a dobhártyádon, még most is zengett a buksidban a visszhang, pedig a lány már hátrébb szökkent, úgy vigyorgott rád kajánul.
- Megijesztettelek? Bocsi, szándékos volt. - nevetett vidáman, vékony hangon. - Figyellek már egy ideje, onnan, a fáról. - bökött a háta mögé. - tetszik, hogy egyedül is ilyen jól, ilyen intenzíven edzel. - Várt néhány pillanatot, majd megihletve a sugallat által, közelebb sietett hozzád, négykézláb, bámulatosan szedve kezét-lábát, hogy ismét olyan ijesztően közel legyen hozzád.
- Miért nincs senseied? - Körülnézett, mintha nagyon bizalmasan szeretne mondani valamit. - Legyek én?
Nem tudtad, megijedned kéne, vagy kinevetni, hogy azt sem tudtad eldönteni a csajról, egy akadémiai diák-e, vagy annak a húga, de azért téged akar tanítani... (Na jó, nem volt olyan rossz a helyzet, sacc-per-kábé megütötte a százötven centit és... tizenegynéhány évet.)
lelkesedése viszont nem apadt, ahogy figyelt téged. Aztán még valami eszébe jutott.
- Gyere velem el egy küldetésre, és akkor megmondom majd, hogy a jutalom fele a tiéd. Na, mit szólsz? Valami üzenetet kell kézbesíteni, de nincs benne semmi izgalmas. Csináljuk együtt! - Ráadásul bele sem nézhetett a levélbe, amitől mér a frász kerülgette. legalább lepasszolhatta volna neked, a fiúk úgyis kevésbé pletykásak, meg kíváncsiak, mondják magukról.

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Hétf. Ápr. 19, 2010 9:23 pm

/Ino chan/

Ahogy fekszek a földön, az nagyon jól esik. Azt hittem hogy leszakadt a hátam Utena súlyától, de szerencsére semmi hasonló nem történt velem. Azonban kénytelen voltam felülni, mert egy nagyon kellemetlen hangra lettem figyelmes.
- Mi a... - szólalok meg, amikor meglátom a lányt.
- Nem, nem ijesztettél meg! - válaszolok a kérdésére.
Ezután folytatja tovább a beszédet, a maga idegesítő hangján. Nem tudom, hogy mit akar de az, hogy a sensei-em akar lenni egy kicsit őrült ötlet.
- Te, az én Sensei-em? Ez most komoly? Na, húzd el a csíkot és játsszál valahol máshol. Szerintem még az akadémiára sem kerültél be, nem hogy küldetést bízzanak rád.
Ekkor felállok és újra a vállamra veszem Utena-t. Óvatosan megint lépkedni kezdek, de ezúttal nem fogok futni. Most csak sétálással edzek.
- Menj, babázzál valahol, ne zavard a nagyokat edzés közben! - fordulok felé. - Vagy ha annyira ninjásat akarsz játszani, akkor találj magadnak egy másik partnert! - nyögöm a szavakat.
Ezután nem foglalkozok a lánnyal, csak körözök a területen, a bábuval a hátamon.

Obake Kaito

Adatlap

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Témanyitás  Yamanaka Ino on Kedd. Ápr. 20, 2010 8:51 pm

Szegény kislányt megint csúnyán faképnél hagyták, nem hitték el róla, hogy igazi genin, talán ezért nem engedték át a chuunin vizsgán sem. Mindenhol megjárja szegény, mert nem veszik komolyan. pedig sokat tud, és ezt rövid úton demonstrálja is. Szimplán megjelenik előtted, hogy te már csak azt vedd észre, hogy nekimész. Nem, nem fürgébb testtel keveredett oda, ezt érzékelhetted az enyhe földmozgásból: a kislány kibújt a földből. Kicsit koszos is volt, köhécselt és porolgatta magát, mint akit megvisel az ilyesmi, de a bámulattól lehet, hogy mégis mutatsz egy kis hajlandóságot arra, hogy elhidd, amit mond. Ezt a lehetőséget ragadja meg azzal, hogy újra rázendít.
- Pedig nekem sokat ígértek egy küldetésért. Tudod, mit kaphatnál azért a jutalomért, amit én fizetnék neked, mindazért, hogy velem tarts és szórakoztass? - Várt egy kicsit, hangját leeresztve folytatta. - Mert én nem tudom. de te megtudhatnád, ha kipróbálnád. Én is rosszul járok így, de én felajánlottam legalább. majd keresek mást. Csak tudnám, merre laknak Obakéék. - Hohó, ki is bújt a szög a zsákból! El is pirult a leányzó egy kicsikét. - Nem tudom, merre kéne indulnom, hogy megtaláljam. Valami kaito gyereknek üzenget a vezetőség, hehe, ilyen jó dolguk van a mai kölyköknek. Bezzeg nekünk még hajnalok hajnalán kellett bemennünk az akadémiára, ha mondani akartak valamit. Öregszem, cöh. - Egyszerre nem is tűnt olyan gyerekesnek. nevetséges volt, persze, de talán mégis őszinte...
Kár, hogy lassan, búvalbélelt ábrázattal kémlelve a földet, fordított neked hátat, hogy teljesíhesse a nagyon is valóságosnak tűnő küldetését.
És te érezted, hogy meg kell állítanod, mondanod kell neki valamit. Talán mégis játszhatnál vele...

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Szer. Ápr. 21, 2010 8:19 pm

/Ino chan/

Alig teszek meg néhány kört a bábuval a hátamon, hirtelen valamibe beleütközök. Szerencsére még időben kitámasztottam magam a lábammal, így nem estem el. Már majdnem elkiabálom magam, hogy már megint ki zavar, de amikor meglátom azt az idegesítő jelenséget, aki az imént zavart, nem csattanok fel. Az az igazság, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Ez nem egy egyszerű Shunshin volt, amit még az akadémián tanítanak, hanem valami más. Nem ismerem még ezt a technikát, de ha jól tudom, akkor a Doton használókra nagyon jellemző. Amit mond az különösebben nem érdekel, ezért nem is figyelek oda, csak amikor egy ismerős nevet hallok meg. Azonban ekkor már a "gyerkőc" elindult, hogy megkeresse a célszemélyét.
- Most akkor én jövök. - motyogom magamban, miközben lerakom a földre Utena-t.
Gyorsan előveszem a másik tekercsemet, majd előhívom belőle Hitogoroshi-t. A füstfelhő még el sem szált, a bábú már a lány előtt termett. Ezután mozgatásba hozom Hito végtagjait, amitől rátekeredik a lányra.
- Megállj pici lány! - szólítom meg. - Te éppen engem keresel. - ekkor már mozgásba lendülök én is.
- Add csak ide azt a levelet! - érintem meg a vállát, majd felém fordítom. - Végre hogy megkapom már az első küldetésemet.
Ezután, még mielőtt átadná a nekem szóló levelet, leszedem a lányról Hito-t.

Obake Kaito

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino on Vas. Ápr. 25, 2010 5:41 pm

Lépés közben a lány már érzi, hogy kattognak a fogaskerekeid, hogy már a nyelveden van a "Megállj!", hogy máris mozgósítasz valamit a tettek érdekében is. Arra mondjuk annyira nem számított, hogy egyből egy bábut szabadítasz rá, de ha már így alakult, bevédte, mielőtt jobban nekicsapódott volna, így csak a látszatát keltette az elkapásnak. Roppant májer kislány volt ez, csak te még mindig nem tudhattad. Azért színpadiasan fellélegzett, mikor megszabadítottad a béklyótól.
- Huh, erős leszel te még egyszer, jól tolod, öcsisajt. - Megint az a bosszantó ellentmondás a nagy arca és a nevetséges mérete között! Joggal fortyoghattál már megint, még mindig, de még jobban idegesített, hogy egyszerűen elkapta tőled a kezét, amiben a levél volt.
- Mivel tudod bizonyítani, hogy te vagy a címzett? Azt mondja, Obake Kaito. Kitől vársz te levelet, ugyan? Csak nem gondolod, hogy így, simán odaadom, azután, hogy így elhajtottál? Mert akkor jól gondolod, mert nekem semmi kedvem ezt hordozgatni. - meglengette a csábító küldeményt. - De azért mégis, hogy ne okolhasson senki, ha mégis valami hiba történik, valahogy bizonyítanod kell. Ezt pedig majd te kitalálod, hogy hogy oldod meg. - A a fölényes félmosoly, amit megint az arcára festett, nem geninének tűnt. Sajnos mégsem ébresztett benned nagyobb kíváncsiságot a lány, mint az, ami a kezében volt, úgyhogy elkezdtél gondolkodni, hogy is kéne bizonyítani. Heh, vagy egyáltalán hogy kéne leküzdeni a büszkeséged, hogy egy ilyen lánykának bizonyítasz?

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Vas. Ápr. 25, 2010 8:12 pm

/Ino chan/

Majdnem felrobbanok a méregtől, amikor a lány azt mondja, nem adja ide a levelet. Abban valóban igaza van, hogy nem adhatja oda bárkinek, de miért érdekelne engem más levele.
- Ez most komoly? - kérdezem tőle. - Szóval a szavam nem elég. Nem muszáj ide adnod, el is vehetem tőled könnyedén!
Hirtelen előveszek valamit a zsebemből és Hito nyakába akasztom. Ezután a bábut újra a lány felé lendítem. Hitogoroshi a levegőből szintre rá esik a kunoichi-re, de még időben vissza rántom, így megáll felette. Ekkor a lány megláthatja a bábu nyakában az igazolványomat, amivel bizonyítani tudom a személyemet. Ezután kinyitom a bábu száját, amiben egy senbon vető rejtőzködik.
- Add oda szépen Hito-nak! Nyugi, nem akarlak bántani, csak gondoltam mutatok neked néhány dolgot. Bocsi, de mi is a neved? - kérdezem tőle kicsit barátságosabban.
Valószínűleg meglepi majd az hogy hirtelen máshogy kezdek viselkedni vele. Jó lenne már bele kerülni egy csapatba és még az is lehet, hogy egyszer össze kerülünk egy küldetés erejéig.
- Elnézésedet kérem, hogy túlságosan bukó voltam, de az az igazság hogy egy kicsit idegesítő természeted van !

Obake Kaito

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino on Szer. Ápr. 28, 2010 5:40 pm

[Nya, váltok személyt, mert az eddigi csak véletlen volt. ^^]

Hát igen, idegesítő a leányzó, de Kaito meg igazán nem tagadhatja, hogy örömmel játszik, ellenkezik a leányzóval, ahogy csak tud. Pláne, miután kivívta az elismerését, úgy, mint a hümmögést, a szemöldök felvonását, a boldog vigyort, mikor mit volt, mit tenni, odaadta neki a levelet. Hezitált még, hogy elmenjen-e és máris felvegye a bérét, de úgy döntött, marad még, cukkolja kicsit a srácot. Természetesen, mikor az végre elkezdte olvasni a levelet, zendített rá a csicsergésére is.
- A nevem egyébként Hayabusa Narina, genin vagyok és nem te vagy az első, aki azt mondja, idegesítő is. Szerintem nem vagyok az, csak nem szeretek egyedül lenni, ezért ha valaki a közelembe jön, ahhoz beszélni is kezdek, nehogy elmenjen. Mint most, hallod? Persze igazán nem akarlak zavarni, olvass csak nyugodtan, mindjárt úgy is el kell mennem. - Csakhogy mire Kaito észbe kaphatott volna és sikeresen blokkolta volna a mondandót, a fölösleges információt, észlelnie kellett, hogy a lány már a nyakában lóg, konkrétan a hátára próbál felugrani, hogy a válla fölött elnézve bepillantást nyerjen a levélbe.
- Na, mit ír? Mutiii! Olyan sokáig kóvályogtam vele, nem is nézhettem bele, naaa, légyszi, mutasd meeeg! - fülsiketítő, sipákoló, idegesítő. Bor-zasz-tó! Ezt a szerencsétlent hogy vakarja le magáról a hősünk?

T. Obake Kaito!
Önt küldetésre regisztráltuk.
Helyszín: A víz országának határvidéke
Feladat: Békés megbeszélés egy helyi csoporttal, segítő társaságában.
A társával holnap délben találkozik a levél kézhez kapásának helyszínén.
Sok sikert kívánunk!

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Hétf. Máj. 03, 2010 10:47 am

/Ino chan/

Óvatosan kinyitom a levelet és már csak azért is úgy húzom elő, nehogy bele tudjon olvasni. Amikor a sorok végére érek elfehéredek és a lányra nézek.
- Nos, Narina! Azt hiszem hogy társak leszünk egy feladatban. Itt a levél, olvasd el nyugodtan. Remélem csak rosszul értelmeztem és nem kellesz az idegesítő hangodat hallgatnom a küldetés alatt! Felolvasnád még egyszer hogy mit ír?
Ekkor magamhoz húzom a Hitogoroshi-t és tisztogatni kezdem. Egy direkt erre szánt kendővel végig simítom a bábu "arcát". Alaposan áttörölgetem, néhány alkatrészre ráfújok, hogy jobban kitisztuljon.
- Te leszel a társam, vagy egy másik személyt kapok? - kérdezem meg tőle hirtelen. - Ha veled kell mennem, az sem baj, annyira nem vagy idegesítő. Viszont arra megkérnélek, ha együtt teljesítjük ezt a feladatot, akkor ne nyivákolj annyit. Jó?

Obake Kaito

Adatlap

Témanyitás  Yamanaka Ino on Pént. Máj. 07, 2010 4:09 pm

Hogy együtt lesznek-e még, egy egész kaland erejéig, ők ketten, édesen, kellemesen? Nem tudni. A kislány nem bánná, ez biztos, már csak a tekintete is erről árulkodik, hogy szinte felfal. Nagyon is idegesít, ezért inkább visszakéred a levelet és újra, újra áttanulmányozod, hogy ne kelljen addig sem a lányra nézni.
Aztán ez egyszer csak leesik neki. Nem olyan bolond, mint amilyennek tűnik, különben nem jött volna rá még egyhamar, hogy némiképp irritál az elfoglaltsága: csakhamar felkapja a fejét, fordul egyet a tengelye körül és csillogó szemmel közelebb szökdécsel hozzád.
- Nem tudom, hogy én leszek-e a társad. Majd holnap kiderül. - Kacsint rád egyet, majd nyom egy puszit az arcodra, már ha sikerül elkapnia azt a pillanatot, mikor nem működnek olyan prímán a reflexeid, majd hátrálni kezd. Integet szélesen mosolyogva, majd elfut a színről. Rossz előérzeted van? Lehet, hogy nem hiába?

Másnap délben valóban várnak már rád az edző terepen. Talán még fel is lélegzel, mikor a mozgásban lévő árnyék nem egy kislányé, sokkal inkább egy magas, edzett fiatal emberé. Amint közelebb érsz hozzá, abba hagyja az edzést, nevezetesen a kunai-ok dobálását egy szerencsétlen fába és int feléd.
- Helló! Te vagy Obake Kaito? Együtt megyünk a küldetésre. - Egészen megnyugtató a mosolya, amolyan laza srác, felzselézett haj, lezser naci, miegyéb, csak mégis, olyan tapasztaltnak tűnik. Azért megijedni nincs időd: egy sipákoló, éles hang ugrik mögéd hamarosan, aztán anélkül, hogy feleszmélnél, már előtted is van.
- De jóóó, hogy itt vagy! Tegnap nagyon megsértődtem rád, de ne félj, már nincs harag. - Háh, valóban, így biztos sokkal jobban érzed magad. (^^') Szerencsére a fickó megment, mielőtt bármit is kéne tenned engesztelésképpen, megfogja a kislány kezét és egy laza mozdulattal maga mellé húzza.
- Igen, hallottam már a tegnapotokról, biztos nagyon izgalmas volt. Ne haragudj, kicsit beléd esett, de ez gyakori jelenség nála. Remélem, nem veszed zokon, ha holnapután már mással látod ugyanitt. Én Miroku vagyok, ő meg a húgom. - Mutat a durcás kislányra, aztán kezet nyújt. neked.

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Hétf. Máj. 10, 2010 4:58 pm

/Ino chan/

A lányka miután válaszol a kérdésemre rám kacsint majd egy puszit nyom az arcomra. Na ez volt az amire nem készültem fel. Kicsit meglepetten hátra lépek egyet, majd az arcomra teszem a kezemet. Pont oda, ahol megpuszilt. Hebegni kezdek, de még én magam sem tudom hogy mit szeretnék mondani. Mire észbe kapok, a lány már eltávolodott tőlem. Mielőtt eltűnne még integet nekem, amit egy legyintéssel viszonozok felé. A történtek után már csak annyira maradok a kiképzőterületen, amíg össze szedem Hitogoroshi-t...

Végül eljött a várva várt nap, a küldetés napja. Vajon ki lesz a társam? Izgatottan sétálok a kiképzőterepre, de amikor oda érek, óvatosan körbe szaglászok. Szerencsére a lány nincs itt, csak egy fiú. Elégedetten sóhajtok egyet és a shinobi-hoz sétálok. Amikor oda érek, abba hagyja az edzést és felém fordul. A kérdésére rábólintok.
- Obake Kaito, személyesen!
Első ránézésre úgy tűnik, jól ki fogunk jönni. Azonban hirtelen egy ismeretlen hangot hallok meg. Ugyanaz a kellemetlen sipító hang, ami tegnap megzavart az edzésben. Mire észbe kapok már előttem is terem a lány. Amikor azt mondja, megsértődött rám, meglepődök.
- Szia Nana! - remélem jól emlékszek a nevére.
Pont megakartam kérdezni a lánytól hogy miért is haragszik rám, de a fiú magához húzta. Inkább a hallgatás mellett döntök. Amikor a srác elmondja hogy a lány a húga, majdnem hátra esek. Amikor a kezét nyújtja felém, észbe kapok és megmarkolom a kezét.
- Örvendek a találkozásnak. - rázok vele kezet. - Na szóval, milyen küldetésről is van szó?
A kérdésem után kicsit hátrébb lépek, nehogy a lány meglepjen valamivel.

Obake Kaito

Adatlap

Témanyitás  Tsihidoro Angikame on Csüt. Máj. 13, 2010 8:14 pm

/Ino és Kaito/

Angikame már tegnap is kint járt az edzőterepen, meg az előtt is, meg az előtt is, na szóval minden nap. De a tegnapi nap volt a legjobb. Nikusival, a hiénájával voltak kint és épp gyakoroltak, a kis hiéna egész jó segítővé válhat, majd harc közben. Angikame emellett sokat gyakorolta még a Négy láb jutsut és mi tagadás kezd neki elég jól menni. Tegnap viszont kapott egy levelet amiben azt írták, hogy küldetésre megy. Csak az a gond, hogy se senseie, se társa, se semmi. De nem baj majd ma meglátja. Nikusival a zsebében érkezik a kiképzőterepre. Úgy néz ki már van ott valaki, vagy valakik. Kicsit körülnéz, úgy csinál mint a rossz kutya, azaz mondhatni körülszaglászik (felméri a terepet) ezután szép komótosan odamegy a két alakhoz. Nikusi kiugrik a zsebéből és megáll gazdája mellett.
- Helló. A nevem Tsihidoro Angikame, állathasználó shinobi, legalább az akarok lenni. Ti a társaim vagytok? -kérdi kíváncsian.
A kis hiéna megszaglássza a személyeket és ezután egy vakkantással beugrik gazdájának jó puha zsebébe, csak fejét dugja ki és úgy figyeli az eseményeket.

Tsihidoro Angikame

Adatlap
Chakraszint: 125

Témanyitás  Yamanaka Ino on Pént. Máj. 14, 2010 10:18 pm

[Kaito, Angikame ^^]

Namármost, Miroku talpraesett, laza csávó volt, könnyedén koptatta le a kishúgát néhány szóval, egészen pontosan haza küldte főzni. Ért a kölyökhöz, ez világosan látszott. Azért kicsit vissza is húzódik, mikor kettesben maradtok egy rövid ideig, Kaito, éppen egy kézfogás erejéig, mikor aztán hopp, csak úgy meglát egy emberkét a távolban, Sasszem felügyelő jelentkezik.
- Hé, te! - Kiált Angikaménak, aki remélhetőleg felfigyel rá, mert ő bizony oda nem megy hozzá... maximum Kaitót küldi érte, de az meg megint nem éppen úriemberre vall, szóval vegye csak észre és mindenki boldog lesz. - Gyere csak ide! - kiált még egyet, ha eddig nem lett volna nyilvánvaló a szándéka, aztán Kaitóhoz fordul.
- Ő még egy csapattárs, nemrég kaptam a fülest. Remélem, nem bánod, ha nem édes kettesben leszünk. - Ha bánná, valószínűleg Miroku maga futna ki a világból, mert ő bizony egyenes orientációval rendelkezik és ezen egyelőre nem áll módjában változtatni. (Hehe. xD)
- Helló, Miroku vagyok, ő meg Kaito, és hozzánk osztottak be nem olyan régen. nem igazán tudom, mi lesz most a pálya, de mindjárt kitalálom. Remélem, mindketten megkaptátok a levelet, bár az nem sokat ír, a vezetőség spórol a tintával, vagy valami. Ötleteket szívesen fogadok a küldetéssel kapcsolatban, bár én amondó vagyok, hogy egyelőre vegyük irányba a Víz országát, onnan meg majd eldöntjük, merre bolyongunk. Akár fél nap alatt oda is érhetünk...

[Írtok még ide egy kört, vagy folytassuk Kirigakure határvidékén a játékot? ^^]

Yamanaka Ino

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Obake Kaito on Vas. Máj. 16, 2010 8:05 pm

/Ino és Angikame/

Miután Miroku haza küldi a lányt, egy újabb genin jelenik meg. A fiú ide hívja hozzánk, mivel mint kiderült ő is részt vesz a küldetésben. De jó, még egy emberrel többen vagyunk. Ennyien már szinte biztos hogy nem vallunk kudarcot.
Korábban már láttam itt edzeni a fiút, aki egy kis állatkát tartott a zsebében. Amikor meghallom hogy egy állathasználóról van szó, kicsit elmosolyodok. Remélem ez a kis zsebcirkáló csak egy kis kedvenc neki, nem pedig őt használja harcra. Habár, ha jobban bele gondolok, még nem láttam állathasználót harc közben, ezért még akár meg is lephet a kis hiéna.
- Menjünk a kikötőbe! Ott majd felszállunk a hajóra ami el visz minket a Víz országába. Legalábbis közel ahhoz a helyhez, ahol a küldetésünk van.
Ezután elhallgatok és megvárom a többiek véleményét. Ha benne vannak akkor a csapat élén elindulok a kikötő felé.

//Ino chan, szerintem te a következő postodat már írhatod a határvidékre.//

Obake Kaito

Adatlap

1 / 11 oldal 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics