KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Pént. Május 14 2010, 14:10

Kirigakure no Aatisto Doujin = Kirigakure Művészcsoport
Egy különc ninjákból és civilekből álló csoportosulás, akik szabadidejüket a kortárs elvont művészeteknek szentelik. Csúfnevük: Kiöregedett Antitalentumok (Szemét)Dombja. A "normális" emberek messze elkerülik a telepet.


A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 14 2010, 19:17-kor.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Namito on Pént. Május 14 2010, 19:08

A sensei első körben elkezdett szabadkozni a tegnapi klónos ügy miatt. Nem igazán figyeltem oda, mivel nem nagyon érdekelt. Ami megtörtént az megtörtént nem kell feszegetni, emellett nem kéne, hogy ennyire érdekelje, hogy mit gondolunk róla. Szóval csak magam elé bambultam zsebre tett kézzel. De az „energiatabletták” szónál felkaptam a fejem, legalább valami előnye is van, hogy ő lett a senseiünk. Az biztos, hogy nem hétköznapi fazon. Újra végigmértem a szemeimmel, de az arcomról semmilyen reakciót nem lehetett leolvasni. Az edzések terén is kreatív, és megint csak nem hétköznapi. Kezdett érdekelni, hogy mit talált ki egy unalmas D szintű küldetés helyett. Lehet, hogy Jutsut tanít nekünk? Vagy valami nyakatekert dologra kényszerít minket? Egyáltalán miért megyünk a senseiéhez? Majd miután Fai bevágta magát a jófiús pózba, és föltette költői kérdését, rezzenéstelen arckifejezéssel vártam, hogy elinduljon. Mintha immunissá váltam volna. Habár belül még mindig kiakadtam rajta, de nem annyira, hogy azt kívülre is mutassam. Majd mind megindultunk a sensei után. Hátul mentem, és nem igazán próbáltam meg beszélgetést kezdeményezni. Fejemet lehajtottam, és így az arcom fele teljesen eltűnt a ruhám nyakának takarásában. Kezemet zsebre tettem, és gondterhelt arckifejezést vágtam. Reméltem, hogy Fai valami hasznos dolgot fog nekünk tanítani, és nem csak az időnket pazarolja, valami ostobaságra. Majd egy kis idő elteltével megálltunk, és úgy nézett ki, hogy megérkeztünk.
- Mi ez a hely? – kérdeztem, miközben körbenéztem
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Roiyari Mame on Vas. Május 16 2010, 12:10

A tegnapi edzés nyomai nem multak el teljesen. Az izmaim még fáradtak voltak egy kicsit, ezzel elentétben szívesen mentem volna küldetésre. Unokatestvéreim történeteiböl már halottam a D szintű küldetések "kihívásairól", valahol mégis mindent el kell kezdeni. A mester azt mondta sajnálja a tegnapot. Nekem ezzel nem volt semmi gondom, csak sajnáltam én még gyakorolni akartam vele, ketten jobban lehet mint egyedül. Meg persze meg akartam kérdezni megtanítaná-e nekem a Vízklón teknikát. Az energia tablettáknak örültem. Reméltem mivel nem megyünk el küldetést felvenni, ma lesz lehetőségem végre megkérdezni a teknika tanításról. - Akkor mit is fogunk ma pontosan csinálni? Kérdeztem meg miközben útnak indultunk a mesterrel. Az út nem volt hosszú. Megérkeztünk. Namito fel is tette a kérdést mi szerintem mindegyikünk szívén ott volt.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Uetto Shasu on Vas. Május 16 2010, 22:39

Ha az akadémián lettem volna, vagy az akadémiai csoporttársak lettek volna azok, akikkel éppen összeakadok a KAD előtt, biztosan letagadom, hogy ott jártam, de mivel ez a csapat így is úgy is összeragaszt minket pár évre - vagy életünk végéig - már nem gondolkoztam rajta túl sokat, hogy rezzenéstelenül köszöntsem azt, akiért néha eljövünk ide apáékkal; habár én sem igazán értem a nagyon elvont dolgokat, van nem is egy olyan festő, aki az erdei, és völgységi tájképekből néhány nagyon szépet is meg tud festeni. Látszik rajtuk, hogy a festők is a hegyekben éltek, mert érezni rajtuk azt a csiklandozást, ami csak a fenti szelekben van meg. Amikor beérünk a doujinba, pár felé ellépek, és kérdezősködöm, hogy akadnak-e új képek, amiket meg lehet nézni, de ha sietünk nem maradok le.
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Csüt. Május 20 2010, 15:16


Namito és Mame őszinte megrökönyödéssel vegyes kíváncsisággal néz szét a telepen, de Shashu úgy tűnik, ismerősként mozgott néhány alkotót keresve meg szemeivel, majd üdvözölve őket. Fai persze nem ellenezte, hogy váltson velük pár szót, míg maga felvilágosítást tartott a másik két geninjének.
- Ez egy művésztelep, amely olyan kortárs művészeket tömörít egybe, akik valamilyen szempontból szeretnek rendhagyóan alkotni. Valaki speciális anyagokat használ művészete kibontakoztatására, valaki rendhagyó témákat visz vászonra, de a legtöbben csupán rendhagyó viselkedésükkel húzzák ki a gyufát a hagyományos társadalom tagjainál. Szóval, jobb, ha szétnéztek, hova léptek, és felkészítitek magatokat a különc vén illetve kevésbé vén szivarokra - mosolyog, az utolsó mondata direkt volt gúnyos, de cseppet sem olyan hangsúllyal mondta, a talán a két fiú is kiérezhette az iróniát, ami nem a különc alkotóknak, hanem a "begyepesedett" hagyományos társadalomnak szólt. Mert hát a társadalom, a szürke egerek társadalma már csak ilyen, a színes egyéneket elítéli és kiveti magából. Csak kevesek találnak kapaszkodót, és ők is kénytelenek bizonyos szürkeségeknek behódolni, ha élni szeretnének. Persze azok számára, akik tesznek az elvárásokra és nem szándékoznak népszerűvé válni, külön szórakoztató megbotránkoztatni másokat.
- Shassun! Ideje kicsit beljebb jutnunk - integetett még a sensei Shasunak, aki abban a "megtiszteltetésben" részesült, hogy máris becenevet kapott Faitól. Ahogy a fiú is visszacsatangolt, Fai egy nagyobb tisztás szélére vezette őket, ahol egy a többiek között még határozottan fiatalabbnak tűnő férfi ücsörgött egy vászon előtt elgondolkodva. A vászon határozottan üres volt.
- Ohaiyo, sensei - hajolt a férfi képébe Fai, mire az "öreg" mester először haragosan pillantott oldalra, majd felismerve zaklatóját, örömteli nyugodtság kúszott az arcára.
- Fai, rég nem jártál erre, azt hittem, el is felejtetted öreg mestered.
- Ugyan, ugyan - legyint mosolyogva Fai és kiegyenesedik, ahogy a férfi feláll, és most a nagy érzelmi megnyilvánulások és egyéb megbotránkoztatás helyett egyszerű kézfogással üdvözli a másik férfit. - Sensei, engedelmével bemutatnám a legújabb csapatom - mutat végig a három ifjoncon, majd sorolni is kezdi a neveiket. - Namito, Mame és Shasu. Fiúk, bemutatom nektek a tanárom, Ashura-senseit, aki sok kellemes percet okozott nekem fiatalabb koromban, na meg persze egy csomó borsot tört az orrunk alá - nosztalgiázik felkuncogva.
- Mondd csak Fai, Yuui még mindig olyan komoly és csendes?
- Ha arra célzol, igen, még mindig határozottan haragszik a legutóbbi csínyedért - pillant sokat sejtetően a férfire Fai.
- Sejtettem - sóhajt könnyed mosollyal Ashura. - De térjünk a lényegre, segítesz nekem a képemben?
- Haiii! - feleli lelkesen Fai, de azért hozzáteszi. - Csak előbb foglald le őket, hogy ráérjek.
- Ugyan, jól beleillenek majd a képbe ők is. Úgy is harcjelenetet készülök alkotni.
Fai felemeli az egyik szemöldökét, de mielőtt szóra nyílhatna a szája, Ashura máris egy fél kézmozdulattal kábít el mindenkit, köztük a három fiatal genint is.

A tisztás ugyanannak tűnik, de most közel és távol senkinek és semminek sincs nyoma. Ahogy lassan magatokhoz tértek, Fait is megpillantjátok, ahogy elgondolkodva figyeli a délutáni napot. Vajon meddig lehettetek eszméletlenek? S mi történt tulajdonképp? Mit akarhat Ashura?
- Konbanva! - köszönt titeket felétek sem fordulva Fai-sensei. - A helyetekben óvatosan mozognék! Ashura-sensei nem volt valami fair.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Namito on Szomb. Május 22 2010, 21:57

Elmosolyodtam, amikor a sensei befejezte a telep bemutatását. Az igazat megvallva nem is hallottam, még erről a helyről. Pedig sokszor sétálgattam Kirigakureban, de valahogy mindig elkerültem ezt a helyet, vagy csak nem vettem észre. De ha tudtam volna róla, akkor sem lettem volna rendszeres látogatója. Egyszerűen nem érdekel. Sem az itteni emberek, sem pedig az alkotásaik. Szóval zsebre tett kézzel vártam, hogy végre rátérjünk a lényegre, amiért idejöttünk. Szerencsére nem kellett sokat várni, és elindultunk. Egy nagyobb tisztáshoz értünk, ahol találkoztunk Fai mesterével. A párbeszédükből lejött, hogy közel állhatnak egymáshoz, de mégsem annyira, hogy csöpögős legyen. Talán mondható egészséges kapcsolatnak, ami közöttük van. De amint ezen elmélkedtem, egy fél kézmozdulatra lettem figyelmes. Mielőtt bármit is reagálhattam volna, elsötétült előttem a világ. Amire újra kinyitottam a szemem, azonnal körbenéztem. Még mindig a tisztáson voltunk, csak éppen mindenki eltűnt… egyedül a csapat maradt. A nap is lejjebb kúszott az égen, és valószínűleg jó sokáig lehettünk eszméletlenek. ~ Mi történhetett, milyen Jutsu lehetett ez? Emellett mi értelme volt az egésznek, miért csinálta? Talán edzés… de akkor miért van velük Fai? ~ sorra vetődtek fel bennem a kérdések, és egyre idegesebb lettem tőlük.
- Mi ez az egész? – kérdeztem, mivel a sensei eddig még nem adott magyarázatot a történtekre.
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Roiyari Mame on Vas. Május 23 2010, 17:22

Nos nem volt valami izgalmas itt, bár a reménye annak hogy itt valami értelmes edzést tudtunk volna csinálni, egészen csekély. A hely maga békés volt, jómagam nem ismertem és nem is hallottam róla. Miután körbevezetett minket meg kellett vallanom magamnak, békés ha már más nem. Megérkeztünk egy tisztáshoz, Fai mestere volt ott. Rövid beszélgetésnek lehettünk fültanúi. A Harci jelenetre jómagam egyből fegyverhez kaptam, de késő volt. A kézmozdulatra emlékeztem éreztem ahogy esek össze a kezemből pedig kifordult a kunai. Felébredtem a társaim körülöttem feküdtek. Felkaptam az előttem fekvő kunait és kerestem Fai mesterét. A többiek is most ébredtek fel. Faira néztem kérdően. - Mi a fene folyik itt?
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Uetto Shasu on Hétf. Május 24 2010, 11:16

Miután felzárkóztam a többiek mögé, és megérkeztünk Ashura-dono vászna mellé. A rövid szóváltásból nem igazán vettem ki semmit, de ami ezután történt az elgondolkodtatott. Fai-sensei láthatóan értette, hogy miről van szó, míg a többiek nem, én viszont sejteni kezdtem, hogy mi lehet. Bátortalanul néztem Fai-sensei felé, és csak-csak rákérdeztem.
-Sensei, ez egy genjutsu lenne? - Engem is meglepett a gondolkodás, de amit az akadémián tanultunk, és amit az apám az edzés előtti hetekben vert a fejembe, frissebb volt, mint bármilyen más emlék, szóval akaratlanul is beugrott. Ha a válasz igenlő, megint csak, inkább rákérdezek. -Fel kellene oldanom, vagy hagyjam?
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Kedd Május 25 2010, 17:25


- A harmadiknál a félig helyes válasz - kommentálja Fai a reakciókat. Majd összekuporodik, mint egy kisgyerek, mikor teljes erejéből duzzog. - A fene vinné el, hogy már megint jól behúzott a csőbe! - miután egy kisebbet vágott a földbe, felegyenesedik és sóhajt egyet. Mire megfordul, már ismét mosolyog, mintha előbbi bosszúságát már messzire fújta volna a szél. Vagy soha nem is létezett volna.
- Gyermekeim - tárja szét színpadiasan a kezét a környékre mutatva. - szerencsétek van élőben megtapasztalni a világ egyik legkomplexebb és szinte legtökéletesebb genjutsuját, ahogy azt Shasu pompásan észre is vette. De ki kell ábrándítanom mindenkit, fárasztóbb lenne feloldani, mint megfejteni a titkát és végigjátszani a "kalandot".
Kék szemeivel közben a környéket kezdi pásztázni.
- Sokat fejlődött - jegyzi meg, mintegy oda nem illően, elgondolkodva. Majd ismét rátok figyel, és mintha eddig nem is itt járt volna, pedig az előbb határozottan nektek magyarázott, meglepetten elkerekednek a szemei. Kicsit mintha szétszórt lenne.
- Öhm, hol is tartottam? Ja, persze: a jutsu arra az ars poeticára alapoz, hogy a legjobb, legélethűebb képek úgy készülnek, hogy elkapjuk a pillanatot. Na de a művész nem lehet ott minden egyes pillanatnál, hacsak nem hozza azokat mesterségesen létre. Ashura-sensei pedig épp harci jelenetet készült festeni. Ki következtet ebből arra, hogy a következő pillanatban bal oldalról beszáguld egy adag bármilyen nemű vagy fajú ellenfél? - érdeklődik vidáman, ahogy felemeli a jobb kezét, mintha jelentkezne. S valóban, mielőtt komolyabban kiakadhattatok volna, vagy felelhettetek volna a kérdésére, a sensei eddig mosolytól összébb szűkült szemei kitárultak, s a következő pillanatban már elegánsan el is hajolt egy őt keresztülmetszeni szándékozó katana elől. Az ellenfél szó szerint a semmiből tűnt fel, de nem csak Fai-t tisztelték meg a váratlan támadással, előttetek is termett egy-egy szobornak tűnő valami - csak sokkal elevenebb volt - s mind fejenként két wakizashival támadt rátok.
- Tévedtem, nem balról jöttek - jelentette ki kuncogva Fai.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Namito on Szomb. Május 29 2010, 16:09

Szóval belekerültünk egy Genjutsuba, és máris eleven szobrok támadtak ránk. A jobb kezemmel előhúztam egy kunait a fegyvertartómból. Nincs más megoldás, mint a harc. Ameddig Fai mestere nem kapja meg az áhított pillanatát, valószínűleg nem fogja feloldani a jutsut. Mindhármunk előtt egy-egy szobor jelent meg. Mivel fegyvereik voltak, feltételezhetően közelharcosok lesznek. Bár nem tudom, hogy mennyi értelme lenne távolról támadni. Talán az nem annyira látványos, és csak még tovább itt ragadnánk. A kunait magam elé tartottam. Ha a szoborszerű alak elindul felém, akkor megpróbálnék én is támadni. Meg szeretném tudni, hogy mennyire sebezhetőek. Úgy reagálnak, mint egy ember, vagy olyan kemények, mint egy szobor… vagy pedig belül üregesek, mintha valami kerámia figurák lennének. Mivel ezt nem lehetett külső alapján megállapítani, támadni fogok. De a két wakizashival vigyáznék, nem hiszem, hogy le kéne becsülni a szobrokat…//5-éig valószínűleg még kevesebbet leszek fönt//
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Roiyari Mame on Hétf. Május 31 2010, 11:18

A megjelenő harcosok kőböl voltak, 2 fegyverük volt. Nem tudtam mijen ellenfelek ezek de csak remélni mertem, nem képesek ninja teknikák használatára. Ha igen akkor sokkal nehezebb dolgunk lesz. Bár ez egy illúzió, így nem teljesen vagyok biztos benne számít-e az az ellenfelek hogy néznek ki. De ha csak gondolkozok azzal nem jotok előre. Először le tesztelem a reflekszeiket. A kezemben tartott kunit az előttem megjelent ellenfélnek dobom. Nagygyából a test közepére célozva. Így vagy nagy ívben kell kitérnie ami rossz stabilitási pontot jelent. Vagy az egyik fegyverével kell háritson abban az esetben az a fegyver nem tudja majd hárítani a következő csapást. A legrosszabb eset ha nem is érdekli és lepattan róla. Akkor gond van mivel nem fogják érdekelni az olyan támadások amik nem tudnak kárt tenni benne. Eldobom a kunit, majd a hátamon lévő 2 katanához nyúlok, Ahogy előrántom őket alúról felfelé indítok egy dupla vágást ami a 2 hónajt célozza meg. Ha tervem jól sül el akkor a kunait hárító kezét el is veszti. De hogy biztosra mennyek a chakrámat felhasználva felgyorsítom ezt a mozdulat sort.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Uetto Shasu on Kedd Jún. 01 2010, 11:40

Fai-sensei elmondásából, nomeg az azt követő pillanatoktól az égnek állt a hajam. Ilyen erőteljes genjutsuban volnánk? Ha nem tehetünk semmit a hatás ellen, akkor viszont ki kell bírni a végéig. Minden genjutsunak meg van a vége, csak ki kell bírni odáig, ami... Az én esetemben a legnehezebb feladat. Elvileg én is pont erre készülök; hogy távolról, megbújva bármilyen hatás elől támadhassak...
Mit fogok most tenni? Mit tudok tenni? A válasz egyértelműnek tűnt, ahogy Mame is elővette a kardjait. Amihez értek, azt kell csinálnom! Elővettem a drótomat, és irányítani próbáltam. -Ayatsuito no Jutsu! - A technikát félhangon mondtam ki, és már a drót mozgására koncentráltam. A célom a kő-hacos lábainak gúzsba kötése, ami ha sikerül, nem is várhatok többet; hátrébb ugrok, és az íjamat előszedem a tekercsből. Nincs időm felaggatni magamra a tegezt, így csak leejtem, és egy vessző a kezemben marad, hogy azonnal lőhessek. Csak ehhez értek úgy, hogy biztos lehessek benne, hogy van esélyem találni. A célom ezúttal az egyik kardforgató kéz. Ha tényleg kőből vannak az ellenfeleink, csak ott van esélyem megsérteni, ahol a legkesekenyebb.
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Pént. Jún. 04 2010, 13:13


Nem volt idő gondolkodásra, legalább is nem sok felesleges, mindannyiótok felvette hát a harcot a saját ellenfelével. Egyelőre szerencsésnek is mondhattátok magatokat, mert nem volt túlerő.

Naito kunait ragadott magához, és óvatos tapogatózással próbálta kideríteni ellenfele lényegi mivoltát. A szobor, bár kőből lévőnek tűnt, fürgének bizonyult, de csak olyan gyors lehetett, mint egy genin, így nem jelentett jelentősebb túlerőt, de ügyesen bánt a fegyvereivel, és jól hárított minden próbálkozást. (Ha részletesen leírod, mit is szeretnél csinálni, konkrétabban is fogok tudni válaszolni ^^)

Mame is kunaival kezdett, de ő azonnal "meg is vált" tőle, hogy a szobrot valamiféle reakcióra kényszerítse, és közben előkapja impozánsabb fegyvereit, két szépen kimunkált katanáját. Ahogy sejtette, a szobor a wakizashival védte a felé közeledő fegyvert, és mivel Mame felgyorsította "lépteit", így már nem volt ideje arra, hogy mindkét katanát kivédhesse, így az egyik penge a szobor hónaljánál hatol az ellenfélbe, keresztül azonban nem volt képes metszeni, s bele is akadt, s a genin hiába próbálja, nem fogja tudni kihúzni. Ahol a katana a szoborba hatolt, onnan furcsa, folyékony betonhoz hasonló anyag kezd a földre csöpögni, amiből érdekes képződmények, szépséges kristálylegyek születnek. (Milyen beteg asszociáció, hogy valaki kristálylegyeket készít betonból?)Miközben a szobor oldalirányú vágásokat indít, a legyek is akcióba lépnek, és a szobor körül körözve "figyelnek", hogy mikor csaphatnak le. Képességüket rögtön meg is tapasztalhatta szegény Mame, hiszen mikor a szobor oldalvágását intézte, az egyik légy is nekirepült, és közel érve nemes egyszerűséggel berobbant.

Shasu drótját kapta elő, hogy támadásba lendülhessen, egyenesen az ellenfeléül kapott szobor lábát célozva meg. Újabb információt jelenthetett a monstrum reakciója mindhárom genin számára. A drótot is a wakizashival kívánta kivédeni, így Shasunak sikerült kötözött sonkát csinálni belőle, és akaratlanul is sikerült támadási lehetőségeit még tovább is csökkenteni egyik wakizashija lábaihoz kötözésével. Így roppant jó esélyekkel indult, mikor a másik kezét egy nyíllal próbálta semlegességre bírni, azonban itt már akadtak nem várt problémák. Az ő drágalátos szoborkáján a nyíl egyszerűen keresztülhatolt, tudniillik, a szobor karja szétnyílt, és a nyíl egy vékonyabb chakrafolyamon haladva keresztül fúródott a földbe, hogy az ismét összeilleszkedő karrészek takarják el a szem elől. Ugyanígy lépett keresztül végül a drótszorításon is a monstrum, miközben megszabaduló kezeivel berzerker szerű csapásokba kezdett.

Seinseieteknek sem volt egyszerű dolga, az ő szobra lényegesen nagyobb erőt és gyorsaságot mutatott, egyenrangú ellenfele volt, bár annyi tapasztalattal már rendelkezett, hogy sejtse, valami nem lesz rendben az ellenfelével, nem vallana a mesterére az egyszerűség. Ezért miközben folyamatosan boszorkányosan elegáns mozdulatokkal tért ki, szokásos fennkölt mozdulatai most valóban felértek egy modern harci balett előadással, egy tekercset vett elő, és egy hosszabb fából készült botot idézett meg, és azzal csapott az ellenfélre, aki azt természetszerűleg kivédte, ám a bot apró meglepetésével már nem tudott mit kezdeni, mert az akármennyire merevnek tűnt, abban a pontban, ahol érintkezett a keresztbe fűzött két wakizashival, nemes egyszerűséggel meghajolt, és gyomorszájon vágta a szobrot. Vagyis csak elvileg vágta volna, mert a bot vége azonnal eltűnt a szoborban, amely azon a részen puhább, ragacsosabb anyaggá „mállott”, és elnyelte a fegyver egy részét. Ebből könnyedén leszűrhette bárki, nem szerencsés hozzáérni, mert könnyen a szobor „bendőjében” végezheti.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Namito on Szer. Jún. 09 2010, 13:01

A szobor, amit megtámadtam, nagyon is gyorsan mozgott. Legalábbis annyira, mint egy Genin, emellett a fegyvereivel is jól bánt. Vagyis attól, hogy kőből vannak, még nem lassultak le. Bár eredetileg a belsejét is meg akartam ismerni a szobornak, hogy miből épülhet fel. Hogy üreges vagy tömör. De a szobor szinte minden próbálkozásomat kivédte. Egy kicsit hátrébb ugrottam, hogy lássam a többiek mire jutottak. Mame megvágta a maga szobrát, és valami folyós szirup folyt ki belőle, amiből kristálylegyek jöttek létre. Shasu dróttal ejtette csapdába a sajátját, és nyíllal támadt rá. A szobor egyszerűen csak átengedte magán a nyílvesszőt, és a dróton is ugyanígy átlépett. A sensei szobra pedig elnyelte a fegyverét. ~ Fegyverrel, és puszta kézzel nem érdemes rájuk támadni. A fegyvert átengedik magukon, a többit meg elnyelik. Ha puszta kézzel próbálkoznék, akkor a kezemet vagy a lábaimat nyelnék el. Ha meg megsebzem, akkor előjönnek azok a legyek. Emellett még gyorsan is mozognak… ~ gondoltam, majd hátrébb ugrottam, hogy növeljem a szobor és a köztem lévő távolságot. ~ Egyből kéne elpusztítani, talán akkor már nem tudná összerakni magát. ~ gondoltam, és elővettem egy robbanójegyzetet, amit a kezemben lévő kunaira próbáltam erősíteni. ~ A robbanás ereje talán darabjaira szakítaná a szobrot. ~ gondoltam. A tervem az volt, hogy a robbanójegyzettel ellátott kunai a szobor előtt robbantom fel, hogy ne tudja kivédeni. Talán annyira nem gyorsak a szobrok, hogy olyan sebességgel tudjanak menekülni, hogy kivédhessék a robbanást. Talán ha a darabok kellő távolságra kerülnek egymástól – amit a robbanás szétszakított - akkor már nem tudná megcsinálni ezt a mutatványt, és nem tudná újra összerakni magát. De még az előtt kell fölrobbantanom a robbanójegyzetet, hogy a kardjával ne tudja eltéríteni. Úgy látszik, mindent azzal blokkolnak, szóval inkább lefelé céloznék, hogy mégis csak közelebb robbanhassam föl a jegyzetet.
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Roiyari Mame on Pént. Jún. 11 2010, 14:19

Ezzel nem számoltam, reménykedtem benne hogy vagy levágom vagy bele se megy a penge. De nem baj a nagyobbik gond ezzek a repkedő szarok, el kell öket valamennyire kerülnöm, és vissza kell szereznem a kardomat. Ámbárott ha egy ekkora sebből ennyi légy jött ki akkor ha levágom a karját abból még több fog. Szóval nagyobb pusztitó erőre van szükségem. Kicsit elhátrálok egylépésnyit majd rohanvást meindulok ellenfelem felé. Miközben felé halado több surikent dook majd neki, eleget ahoz hogy ne nagyon tudjon elmozogni. Amint elég közel érek felkészülök arra hogy, a kis táskából amiből eddig surikenekkel támadtam rá most robbanó cetlit vegyek elő. Majd mikor elég közel vagyok a másik kardommal is rá támadjak. A cél itt nem a sebesítés okozása csak egy kard kivonása. Eközben a robbanócetlit a másik kezemmel a szoborra ragasztok, majd elugrok tőle. Végül pedig robbantás. A cetlit minnél távolabb próbálom ragasztani a kardomtól. Ezt természetesen ijen könnyen nem tudom majd megoldani. Mikor közel érek Klón teknikát fogok alkalmazni hátha ez összezavarja. Majd mikor elugrok onnan a fürge test teknikáját használom. Ha viszont sikerülne megütnie a test helyetesítő teknikát használva kívánom meguszni a sérüléseket.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Uetto Shasu on Kedd Jún. 15 2010, 07:20

A megoldás egyszerűnek tűnt. A pillanatok alatt lejátszódó dolgok végre maguktól álltak össze a fejemben, de valami nagyon zavart. Mindannyian harcoltunk, így segítségre nem számíthattam, és nem is harcolhattam kiri módján, mert zavartam volna mindenki mást. Éppen ezért döntöttem úgy végül, hogy visszavonulok. Shushin no jutsuval felkaptam a tegezemet, és vagy harminc méternyit távolodtam, hogy alkalmazhassam a Kirigakure no jutsut és elrejtőzzem az én szobrom elől.
Tervem igazából nem volt, de legalább tudtam, hogy a szobor ellen egyedül esélyem sincs, ha nem találok ki valamit - ez pedig pont valami, amiben nem vagyok túl jó, az egy az egy elleni harcon túl, főleg nyílt terepen. Ami biztos, hogy a szobrok abnormálisan viselkednek, de ha az én szobrom átengedte magán a nyílvesszőt, és a drótot... Hát persze! Hisz látta és tudta mindet. Ha utánam jön a ködbe akkor nem fogja látni a fegyvert. Viszont ha csak megsebzem, és ugyanaz történik, ami Mame szobrával... Akkor én leszek nagyobb bajban...
Egyenlőre csak visszavonultam a ködbe, és végiggonoltam, hogy mit is tanultunk a Muon Satsujinról mindig is. Az akadémián végig arra készítettek fel minket, és már fejlődött is a chakrairányításunk az edzésnek köszönhetően... Talán most már sikerül valamennyire megéreznem a szobor mozgását...
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Csüt. Jún. 24 2010, 14:13


//Gomene a vizsgaidőszak vége még jobban összesűrűsödött, mint gondoltam, és sajna keddig még erősen hajtás van :/ //


Namito úgy okoskodott, hogy valami grandiózus bravúrral kell végeznie a szobrával, különben soha napján kiskedden sem szabadul meg tőle, így a robbanójegyzet felé tendálódtak gondolatai. Egy alkalmas pillanatban előkészítette a kunait, és ellátta a kis huncut papírdarabkával, majd megpróbálta a legközelebb juttatni a szoborhoz a jegyzetet, mielőtt felrobbantaná. A szobor ismét a wakizashival ütött a felé közeledő fegyver irányába, így időzíthette akkorra, mikor a két fegyver összeér. A robbanás porral és füsttel borította be a környéket. Ha valaki nem akart volna, akor is fel kellett figyelnie ekkora detonációra.

Mame hasonló következtetésre jutott, mint Naito, csak a megvalósításban választott testhez illőbb megoldást. Közelharcos révén közel merészkedett, s egyenesen a szobor "képébe" nyomta a cetlit, lehetőleg úgy, hogy a kardja megússza majd a kisebb manővert. Közben ugyan beszerzett volna egy vágást, ha nem gondoskodik erről is egy Kawarimivel, de akkor is ő maradt fölényben, hogy élvezettel tölthesse el a hang a fülét: bumm!

Shasu, hogy rendezhesse gondolatait, jócskán eltávolodott az ellenfelétől. A távolvág tényleg jót tett neki, és nem azért, mert 30 méterről vonzóbbnak tűnt a szobor, mint félről (főleg, hogy a ködben nem is látszott), hanem mert végre eszébe jutott valami olyasmi, ami megnyugtatta. Mert egy terv mindig megnyugtatja az embert, mert valami mentén lehet cselekedni, valami összefogja a széteső eseményeket.
Koncentrálni kezdett, s megpróbálta érezni az ellenfelét. Először a dolog nem ment zökkenőmentesen, de aztán megérezte, alig öt méterre lehetett tőle, és viszonylag sebesen közeledett ahhoz a helyhez, ahol utoljára még láthatta a genint, és közben össze-vissza forgatta a fejét. Vicces lehetett volna a látvány, hogy simán kétszer-háromszor is körbetekeri a fejét, de most nem a nevetgélés ideje volt soron. De valami mást is észrevehetett, amire eddig nem koncentrált, csak most, hogy a látást korlátozta. A szoborból áradó életerő, chakra vagy bárminek is nevezzük, egy pontba koncentrálódott valahol nagyjából a lágyék környékén.

Namito, Mame:
A robbanást követpen, ahogy a füst kezdett eloszlani, azt láthattátok, hogy a szobrok eléggé megsérültek, de ahelyett, hogy darabokra estek volna, törmelékekből összeállnak nagyjábóli alakjukká. Persze már közel sem olyan tökéletesek, de valami még mindig összetartja őket. A legutálatosabb ellenfél az ilyen, sosem tudja, mikor kell feladni.

Senseietek tekintete egy pillanatra összeszűkült, ahogy a fegyver eltűnt a szoborban, azonban rövid pillanat múlva elmosolyodott. Úgy tűnt, ő is gondolt egyet, majd nemes egyszerűséggel tovább tolta a botot a szoborba, amely méreteit tekintve vagy kétszer akkora volt, mint a férfi. A bot persze továbbra is elnyelődött, a szobor készséágesen fogadta magába, majd, ahoyg elérte a határait, hátul kiengedte magából. Ez elég volt a férfinek ahhoz, hogy elmosolyodjon, majd gyors mozdulatokkal a szoborba öklözzön, majd szó szerint belemásszon a szobor belsőségeibe, teljesen eltűnve a monstrumban.
A hozzászólást Sai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 27 2010, 14:39-kor.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Uetto Shasu on Kedd Júl. 20 2010, 10:38

Itt az idő, hogy megtegyem amit kell, de most nincs itt mellettem senki. Felemeltem az íjat, és mér csak arra a pontra koncentráltam. A vaddisznó - talán pont ugyanaz a vaddisznó - tört felém, viszont nincs időm, sem lehetőségem megtörni, hiszen a többieknek is nehéz dolga van. Mindenki számít rám, illetve arra, hogy valakinek sikerül, és együtt megyünk ki innen. És elengedem a vesszőt, talán a legutolsó pillanatban, mielőtt a vakon rohamozó szobor nekem, vagy mellettem el, rontana...


//Namito el van foglalva, és mivel nem tud visszatérni talán léphetnénk fölötte, essen túl ő is a próbán, vagy szimlpán csak legyen szerencséje, és ha td, majd talán iskolaidőben, térjen vissza...
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Roiyari Mame on Hétf. Júl. 26 2010, 10:29

Az ellenfelem megsérült ugyan, de nem pusztult el. A robbanást úgy ahogy begyógyította, tehát ha többször robbantom fel nem lesz képes egy idő után gyógyulni. Akkor nincs is más dolgom. Az iménti taktikával nem próbálkozhatok újra. Valami mással kell a robbanó cetlit a kezembe veszem, a kardomat a másikba majd rá támadok. A cél az hogy több ideig harcoljak vele a kardommal nem akarom megsebesíteni csak annyit akarok hogy, arra koncentráljon, azután összecsapok vele és megtámasztom a kardját az enyémmel, ezek után a kardot fogó kezére helyezem a cetlit. Eltávolodok majd robbantok.


//Elnézést a távollétért kicsit sok dolgom volt meg a gépem is tönkre ment.//
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Csüt. Júl. 29 2010, 23:32


Shasu célzott, és lőtt. A célpont egyértelműnek tűnt, érzékei tökéletesen kirajzolták a pontot, csak lőni kellett, ezt ilyen szinten már meg lehet oldani biztosra. A nyílvessző sebesen robbant ki az íj idegéről rugaszkodva el, hogy aztán belemarjon a szobor lágyékába. Bár nem láthattad tisztán a ködtől, de érzékeiddel érezhetted, ahogy az összpontosult életenergia nyugodt örvénylése megbomlik, majd semmivé foszlik, majd homok sercegése hallatszik, ahogy aláhull a porba. A szobor jelenléte nyomtalanul tűnt el.
Ezzel párhuzamosan a sensei szobra is furán kezdett viselkedni, lassan bomlott poraira, míg a férfi ismét, bár kicsit porosan, levegőhöz juthatott. A férfi megrázta a haját, ami nem volt talán a legszerencsésebb, prüszkölni is kezdett a felkavarodó portól.
Mame és Namito még nem álltak ennyire jól, de nem adták fel, újabb robbantásos tervet eszeltek ki, azonban erre már nem volt szükség. A két "nyíl" (valójában csupán kihegyezett fadarab, azonban olyan hosszúak voltak, mint egy nyílvessző) csapódott a két szoborba, az egyiknek a lábfejébe, a másiknak pedig a köldökéhez, mire mindkettő szétfoszlott.
Egy alak bukkant fel előttetek. Alakja karcsú volt, megjelenése nemes, s látszott rajta, nem egyszerű ember, bár ez egy festményillúzióban talán annyira nem is nagy szám. Ahogy Faira pillantott, előtte termett, mozgása, egyszerre volt könnyed és tekintélyt parancsolón "döngő", határozott. Ahogy a senseietek elé ért, megölelte, mire Fai először egy fél pillanatra lefagyott, majd egy izzadtságcseppel a homlokán heves tiltakozásba kezdett és szabadult volna, de nem adták azt annyira könnyen.
- Fai, olyan rég láttalak! - engedi kicsit messzebb a vállainál fogva szerencsétlen senseietek, hogy jobban szemügyre vehesse, de ez lett a "veszte", Fai olyan kokit nyomott le neki, hogy fenségesség ide, nemesség oda (már ha még megvolt a gyerekes kirohanás után), kicsordult a könnye. Senseietek így legalább arrébb tudott lépni, kimenekülve a másik karmai közül.Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sai on Kedd Okt. 12 2010, 19:56


Gyermekeim, mi legyen ezzel a játékkal? :O Az aktív errejáró(k) dönthetnek, lemeséljem, de njk-ként irányítva a nem jelenlevőket, és utána bomoljon fel a csapat, vagy függesszük fel végleg, és akkor még viszonylag lehet újra kezdeni egy új történettel az aktív emberke('k) számára.

//REmélem, érthető -.-//


JK-k hiányában a mesélés felfüggesztve.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Csüt. Nov. 11 2010, 16:55

*Egy fejpántot viselő fiú siet az épület elé. Szétnéz, majd bemegy, és ott is körülnéz. Keres valakit.
Nincs nagy tömeg, ám az épület nem kicsi. Csak reméli, hogy itt van az akit keres.*
~Vajon ide jött? Vagy máshol van? Remélem jó helyre jöttem. Mondjuk az sem biztos, hogy egyáltalán az én fecnimen felsorolt helyek közül ment valamelyikhez. De hátha.. ~
*A fiú lassan sétál az épületben, és minden embert jól megnéz.*
~Ha futok azzal feltűnést keltek. Még a végén rám fognak valami lopást. Pedig futva gyorsabb lenne átnézni ezt a kócerájt. Na mindegy. Ha nem találom átmegyek a postára...~
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Zetsu on Csüt. Nov. 11 2010, 18:35

A művészek ki-be járkálnak a fő ajtón, és te valahogy bepréseled magad közöttük. Néhányan először megnézik a fejpántodat, de különösebben nem zavarják, elvégre sok különc ninja is jár ide, nem csak különc művészek. Egy jó negyed húsz percedbe kerül, amíg minden szögletet ellenőrzöl, de sehol a sensei, vagy sensei-hez hasonló személyek. Kicsit zavarta a művészeket amikor nem akartad megnézni a műveiket, de sajnos siettél, így nem volt időd, különben is, ha mindent megnéztél volna, akkor az a húsz perc radikálisan nőtt volna másfél-két órára is akár. Talán jobb lesz ha megnézed másutt. Legközelebb talán szerencséd lesz.
avatar
Zetsu
Inaktív


Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Kawahira Sawaka on Csüt. Nov. 11 2010, 20:18

*Sawaka csalódott lesz amikor nem találja a senseit. Kisétál az épületből, és elrohan a posta irányába*
~A fenébe. Pedig ez tűnt reálisnak. Nos akkor marad a posta. Ha ott sincs akkor feladom.
Remélem a többiek még nem találták meg. Bár szerintem már igen. Senshi klónozta magát. Bár nem biztos, hogy az szabályos. Mindegy, sietek.~
*Sawaka szlalomozva próbál meg gyorsabban haladni a kisebb tömegben ami az utcán halad.
Aki túl közel van azt kissé meglöki. Ezt a járókelők nem díjazzák, sőt egyik másik oda is szól a fiúnak.*
-Mit képzelsz?
-Hogy gondolod?
-Nézz már a lábad elé!
-Essél hanyatt!
-Mi van rád jött a hasmenés?
*Ehhez hasonló kiáltásokkal illetik Sawaka-t ám a genin nem törődik a sértésekkel. A feladatára koncentrál.*
~Oinin akarok lenni...~
avatar
Kawahira Sawaka
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Jún. 19 2012, 21:54

//Hidan és Hyuuga Oyoki//

A genjutsu kai megtanulása után még rengeteg időm volt, még ebédig is, így kerestem egy sushist, hogy legalább legyen valami a hasamba. Nem sokkal azután, hogy végeztem egy fiú fogta meg a vállam. Az első reakcióm az volt, hogy behúzok neki, de amikor láttam, hogy az egyik küldönc az utolsó pillanatban megállítottam a kezem.
- Mit akar a Mizukage? - Kérdeztem hetykén.
- Feladata van a számodra, úgyhogy siess a rezidenciájára.
Miután átadta az üzenetet el is tűnt. ~Mért kell szegény gyereket ilyenekkel piszkálni.~ Dühösen mentem az irodáig, de mikorra megérkeztem a palotába már elszállt a mérgem és nyugodtan kopogtam be az ajtón és a szabad jelzésre beléptem.
- Hívatott Mei sama?
- Igen! Feladatot a KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin területén kell ellátnod egy ellenséges ország rejtett falvának, Konohagakure fiával. Ő ott fog várni.
Miután elmagyarázta az útvonalat egy fényképet adott a társamról és elbocsájtott. Egyből elindultam az említett helyszínre. Amint megérkeztem egyből a társam keresésére indultam.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: KAD - Kirigakure no Aatisto Doujin

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.