Kiképzőterep

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Koreko Rui on Szomb. Szept. 22 2012, 22:42

Nem sikerült. A jounin kezdett elkeseredni, azt hitte, nem sikerült még ezt az egyszerű feladatot sem végrehajtania. Ám ekkor Iwana megtorpant, tehát úgy tűnik mégis sikerült, csak volt előtte egy kis hatásszünet. Rui ennek nagyon örült, mert már kezdte azt hinni, berozsdásodott jutsu tanulások terén.
- Megmondom őszintén, ez kicsit engem is meglepett – válaszolta a kunoichi, és máris a következő lépésen kezdett el gondolkodni. A láb megbénítása csak a kezdet volt, ennél sokkal többre lesz szükség az egész testen való alkalmazáshoz. Már csak azért sem akarta annyira megváratni a mestert, mert tudta, hogy ennyi idős korban nem könnyű tartani a lépést. Igaz, hogy kevés ilyen korú tanítóval hozta össze az élet, de tőlük igyekezett a lehető legtöbb dolgot megtanulni.
Ismételten chakrát áramoltat szét a testében, és minden figyelmét a jutsu végrehajtására fordítja. Első alkalommal még nem érzett rá az ízére, talán ez magyarázhatja a késést a technika létrejöttében. Tekintetét az előtte álló férfira szegezi, majd ugyanazon módszer segítségével megpróbál hatni az idegrendszerre. A technika lényege ez, az ellenfélnek el kell hinnie, hogy nem tud megmozdulni. Folyamatosan próbál felfelé haladni az alsó végtagokon, de érzi, hogy ez így még nem jó. Iwana bármelyik pillanatban meg tudna mozdulni, ha akarna. Így tehát még erősebben koncentrál, és igyekszik a csípőre, valamint a derékra is kifejteni a hatást. Szép lassan szeretne eljutni a fejig, vagy legalább a felsőtestig, mert az már fél sikernek mondható.
*A láb még egyszerű volt, de lehet, hogy rosszul közelítem meg az egészet. Az egész test nem ugyan az, mint egy végtag. Ha ott bevált a kötél módszer, talán a nehezebb résznél is sikerül.* Egy gyors eszmefuttatás, s a gondolatot tett követi. Tudja, hogy eddig nem ment túl simán a jutsu kiterjesztése, de nem akarja olyan könnyen feladni. Ezúttal arra koncentrál, hogy elhitesse Iwanával, az egész teste kötéllel van körbecsavarva, mintha gúzsba lenne kötve. A teljes idegrendszert próbálja stimulálni, hogy még csak a fejét se bírja megmozdítani. A folyamatos bénítás elvét elvetette, mert az túl sok időbe kerülne és egy éles bevetésen ezen az élete múlhat. Bármennyire is próbálkozik, most sem sikerült végrehajtani a jutsut. Ez nem töri le a lelkesedését, hanem újra nekilát. Minden erejével koncentrál, tanult már nehezebb Genjutsut, ezzel nem sülhetett fel. Az idegrendszer és a mozgás igen összetett dolog, de ha sikerül ráéreznie, akkor sikerülni fog. A sensei tapasztalattal és bölcsességgel teli tekintete erőt ad neki, hogy újra és újra próbálkozzon. A chakráját kiterjeszti, majd próbálja elhitetni a tanítójával, teljesen le van bénulva. Elképzeli, hogy milyen lehet, – hiszen került már a szervezetébe bénító méreg – és ez alapján próbál ismét szerencsét. Kezd ráérezni, hogy miként működik a jutsu, ezért ismételten megpróbálja végrehajtani. A mozgás akadályozása bárminemű eszköz nélkül elég nehéznek tűnhet, viszont a megfelelő gyakorlással már nem lesz olyan nehéz. A jounin érzi, hogy kezdi elérni a megfelelő hatást, ám még mindig nem biztos saját magában. Az illúziót immár sokadszorra próbálja meg rávetíteni Iwanára, aki még mindig nem bénult meg teljesen.
*Most nem adhatom fel, szükségem van erre a tudásra!* Győzködi magát, és ebből megint sikerül erőt merítenie. A chakrája nagy részét már elhasználta, hiába van elég sok belőle. Néhány izzadtságcsepp gyöngyöződik homlokán, melyeket a kezével töröl le. Újból próbálkozik, megint az idegrendszert veszi célba, mert eddig ez a legjobb kiindulási pontja. Ha nem jut el a végtagokhoz az elektromos parancs, akkor a harcban ellenfele képtelen lesz még a kisujját is megmozdítani. Egyelőre még nem tart ott, hiszen eddig az öreget sem tudta mozgásképtelenné tenni. Ismételten megpróbálja létrehozni a jutsut, ezúttal mindent belead, amit eddig tapasztalt. A kötél elhitetésével már nem akar bajlódni, úgy döntött, segédeszköz nélkül fogja ezt végigcsinálni. A szemét ilyenkor se hunyja le, pedig lehet, hogy segítene a koncentrálásban. A jutsu lépéseinek létrehozása már ott van a fejében, a chakráját is tudja irányítani, úgy néz ki, ráérzett a lényegre. Rui ekkor nagy lépésre szánja el magát, úgy dönt, megpróbálja teljes valójában alkalmazni a technikát. A chakráját összeszedi, megpróbál mélyen mestere szemébe nézni, végül pedig a jutsut alkalmazza.
- Genjutsu Shibari – suttogja a kunoichi, bár tudja, hogy itt nem sokat számít a név kimondása. Talán sikerült annyira megtanulnia, hogy néhány pillanatra Iwana teljesen lebénuljon. Ha nem is tart olyan sokáig, az első lépést mindenképpen megtette a teljes siker felé. Ezek után kezdhet el dolgozni a tartósságon, elvégre pár másodperc nem számít annyit, mint több perc.


//Bocsánat, most ennyi telt tőlem. Tényleg vissza kell rázódnom. remélem azért gyakorlásnak megteszi.//
avatar
Koreko Rui
Játékos

Taijutsu Pontok : 98

Tartózkodási hely : Sunagakure


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1475

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szer. Szept. 26 2012, 18:53

Többszöri próbálkozás után a kemény munkád meghozta eredményét és az öreg Iwana teljesen megbénult a Jutsud miatt. Miután feloldottad a technikát a Jounin jókedvűen gratulált és látott el még pár tanáccsal. -Nagyon jó Rui! Ügyes vagy és gyorsan tanulsz, valóban tehetséges vagy! Viszont még az igazi zseniknek is sokat kell gyakorolniuk, hogy biztosabban alkalmazzák az új tudást. Ha tudod te is tégy így mindennap és ne csak a Shibari esetében. Azt se feledd hogy szinte védtelen vagy amikor ezt alkalmazod, légy mindig óvatos és körültekintő!-Magyarázta, mikor egy fiatal Chuunin lány jelent meg a kiképzőterepen és egyenesen felétek haladt. -Elnézést sensei, Rui samát hívatja a Kazekage sama sürgősen.-Fordult feléd a Kunoichi majd vissza az öreghez. -Áh. Mi már úgyis végeztünk a tanulással. Úgy látszik előbb használhatod majd a Jutsut mint gondoltuk volna. Viszlát Rui, ne várasd Gaara samát!- Mondta Iwana tőle szokatlanul komolyan majd te megköszönted a tanítást és elbúcsúztál. Utad a Kazekage palotájába vezetett egy új kaland felé.

// Jutsu elsajátítva, indulhat a kaland amire jelentkeztél. Írj a Kazekagéhoz! //
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Huramino Saito on Hétf. Feb. 18 2013, 11:54

//Kakashi - Képzés//

- Közös jutsu tanulás? Elég újmódinak tűnik ez a fajta tanulás, de persze. Ott leszek! Mondtam anyámnak, aki éppen azt mesélte, hogy a bevásárlása közben meglátott egy felhívást az egyik szűk utca oszlopán, melyben az állt, hogy csoportos jutsu tanulásra várnak minden Sunagakurei shinobit, legyen az egy genin, vagy akár egy haladó Jounin. Érdekesnek tűnt a dolog a számomra, még nem vettem részt ilyenben, a jutsuim kilencven százalékát Temari tanításainak köszönhetem, a többit pedig a már feloszlott volt csapatomnak. Igaz akkor is csoportosan zajlottak a tanulások, de ott csak hárman voltunk, plusz a sensei. A mostaniban az a különbség, hogy ezt a felhívást bárki megpillanthatta, és akár tízen, vagy akár még annál is többen lehetünk egyszerre. Elég merész vállalkozás a hirdetés feladójának, de majd meglátjuk hogyan fog alakulni. - És? Mikor lesz ez a közös tanulás? Érdeklődtem tovább, mire az édesanyám a következőt felelte. - Ha jól emlékszem most fog kezdődni nemsokára, tehát jobb ha indulsz is. Mosolygott egy sort rám, majd bal kezét felemelve, rám kacsintott. - Aztán ügyes légy nekem! Mondta, hogyan én megindultam és mikor elhaladtam mellette, szintén felemeltem a kezem és adtam neki egy pacsit. - Elmentem! jelentettem ki és azzal bezártam magam mögött az ajtót. Nagyon szerettem az édesanyámat, főleg az ilyen megmozdulásait mint a mostanit. Sokkal fiatalosabban viselkedik mint más felnőttek, és míg másoknál kínos lett volna ez a "pacsit ide" dolog, addig anyám ezt természetesnek vette, aminek persze örültem is.
Az út java részét sétával tudtam le, nem igazán siettem, bár egy kicsit aggódtam, hogy késni fogok, de amikor eme aggodalmak elfogtak, mindég eszembe jutott, hogy a "sztárvendégek" mindég késve érkeznek. Ennek fényében haladtam előre és előre a kiképzőterep felé, és hogy mit találok ott? Nos azt még csak a történet mesélője tudja.
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Hatake Kakashi(Inaktív) on Szomb. Márc. 09 2013, 16:18

// Képzés- Saito //

Szerencsésen megérkeztél a kiképzőterepre ahol rajtad kívül még 8 shinobi várt a képzésre. Elég vegyes társaságnak volt mondható, volt már a harmincas éveit taposó Chuunin és frissen végzett Genin is. Úgy látszik a tanulás mindenki számára vonzó lehetőség volt. Aztán megérkezett az oktató is egy vékony, bajszos férfi. -Üdvözlök mindenkit a Fuuton képzésben! Mint tudják a falu hagyományai és tradíciói közé tartozik a Szélmesterség és a Fuuton technikák alkalmazása. Ez nem csak a taktikánk egyik fontos eleme a harctéren, de egyéniségünk egy szelete is már hosszú évtizedek óta. Ezért az alkalmas alanyokat továbbképzésben részesítjük. Ma egy technikát tanulnak meg melynek neve... - Itt gyors kézjelekbe kezdett majd összecsapta a tenyerét, ami egy erős szétlöketett indított el a közeli gyakorlóbábuk felé. Az említett faemberek pár másodperc múlva egy nagy repülés után, törötten hevertek egy kupacban. - Fuuton: Reppusho!- Mondta a Jounin a bemutató végén. -Első lépésként mindenki tanulja meg a kézjelek, majd próbáljon chakrát vezetni a két tenyerébe. Ez akkor sikeres ha könnyedebbnek érzed a kezeidet, valamint a kiáramló kis légáramlatokat is lehet érzékelni belőlük. Rajta! -Adta ki a parancsot majd elmutogatta még egyszer a pecséteket nektek.
avatar
Hatake Kakashi(Inaktív)
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Huramino Saito on Pént. Ápr. 19 2013, 15:43

//Fuuton képzés ala Kakashi //

Lassan de biztosan beértem a kiképzőterepre és ezzel már el is végeztem a képzés legelső feltételével mely így szól: "jelenj meg". Na jó, ez lehet hogy nem a képzés egyik feltétele volt, hanem én állítottam magamnak fel, de így sokkal érdekesebbnek tűnt a dolog, mint monoton beesni egy tanórára, végigülni, tanulni, majd csendesen elsajátítani a jutsut.
*Na nézzük csak, akkor az elsőt már ki is húzhatom a listámról, már csak a többit kell valahogy belecsempésznem és viccesebbé tenni a tanulást.* Egyenlőre csak egy rövidke lista volt a fejemben amit végre szerettem volna hajtani, de azok is kuszák voltak, még szépen csoportba kellett szedni őket. A tanulást azért szerettem volna ily sajátosan mókásabbá tenni, mert míg az akadémián voltam tanuló, sohasem mókázhattam a többiekkel, keményen kellett tanulnom és edzenem, hogy átjussak a vizsgán, de most, hogy "újraélem" azt az időszakot, talán bepótolhatom ennek a hiányát.
Amikor beljebb léptem a kiképzőterepen, láttam egy kisebb csoportot akik jól láthatóan várakoztak, így melléjük csapódtam, gondolván, hogy ez lesz az a bizonyos képzés amire jöttem, illetve jelentkeztem. Nyolc darab shinobi volt mellettem akik mindenféle korosztályból és rangból származtak, voltak nálam fiatalabbak is és idősebbek is, bár leginkább azt vártam hogy hátha lesz legalább egy női személy a képzésen a résztvevő kilenc közül.
- Yo! Huramino Saito vagyok és a Fuuton képzésre jöttem. Gondolom ti is mind ezért vagytok itt. Mondtam, ahogyan gyorsan meghajoltam előttük egy pillanatra. - Megtisztelve érzem magam, hogy találkoztunk és együtt tanulhatunk. Újra kiegyenesedtem, majd figyelmemet ezúttal egy vékony férfi kötötte le akinek hihetetlenül bozontos bajusz időzött az arcán. *Most már teljesen biztos, jó helyen járok. Ha már a hagyományos tradíciókról és szél elemről magyaráz, rossz helyre nem keveredhettem.* Futott végig a fejemben a gondolat és újfent arra kaptam fel a fejem, hogy a bajszos már kézpecséteket alkot és már demonstrálja is a tanulandó technikát. Miután összecsapta két tenyerét, a kezeiből hatalmas szélhullám szabadult el, ami a mellettünk felállított bábukat messzire repítve darabokra törte.
- Sugee!! Ez állati király volt. Adtam hangot csodálatomnak, majd tovább hallgattam a férfit, aki gyorsan elmondta, hogy miképp is kellene elsajátítanunk és létrehoznunk ezt a technikát. Miután befejezte a mondandóját és a többiek belekezdtek a gyakorlásba, én kapva kaptam az alkalmon, majd jó magasra emeltem a kezem, jelezve, hogy nekem kérdésem lenne a jutsuval kapcsolatban. Amikor a bajszos is felfigyel rám, belekezdek a beszédbe. - Eddig úgy tudtam és úgy is tanultam, hogy a Fuuton technikákhoz egyáltalán nem kellenek kézpecsétek, hisz azok nélkül, széllegyezők segítségével végrehajthatóak. Ez a technika miért különbözik a többitől? Természetesen azt is megtehettem volna, hogy csendben maradok majd az utasításoknak megfelelő fojtatom az edzést, de a korábban említett lista, valamint a ki nem élt fiatalkori énem miatt, most úgy döntöttem, hogy kihúzok még egy momentumot abból a listából ami már kezdett végleges alakot ölteni a fejemben és ezzel is arra sarkallva a senseit, hogy ha már megtanít egy technikát, azt jól és minden részletre kitérően tegye.
*Nézzük csak akkor azt a listát:
  • Megérkezni a kiképzőterepre nyugodt sétatempóban
  • Bemutatkozni a képzésen résztvevők előtt, hátha valaki felismer (és miért is ne ismernének fel, hisz nem is olyan régen volt egy egész falura kiterjedő ceremónia a számomra, amikor is a falu hősévé avattak)
  • Sensei bosszantása
  • Legalább egyszer fellebbenteni egy női résztvevő szoknyáját, vagy ha nincs szoknyája, akkor blúzát
  • Képzést és a jutsu megtanulását utolsóként elvégezni
  • Legalább egy riválist találni a tanulók között akivel elüthetem az időt.*
avatar
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében


Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Kagemare Ran on Pént. Júl. 15 2016, 15:53

/Temuri Mei – Képzés/
 
A parancs az parancs. Gondolkodtam, ahogy csomagoltam a holmijaimat. Mikor végeztem elbúcsúztam Izumitól és már indultam is. Sunagakuréba kellett mennem kiképzésre.  Ezért el is indultam annak rendje és módja szerint.  Nem sokkal miután elhagytam Tanzafuku Gait egy öregemberrel találkoztam, aki hordókat szállított a szekéren. Mikor mellém ért megállt és rám nézett.
- Merre megy kisasszony? – kérdezte pipával a szájában.
- Sunagakuréba tartok. – válaszoltam neki.
- Ha gondolja a Folyó országába elvihetem. Onnan már nem olyan hosszú az út.  – tette hozzá én meg felmásztam a szekérre.
- Köszönöm a segítséget bácsi. – mondtam mosolyogva és elindult újra. Útközben biztos elaludhattam, mert nem emlékeztem az út egy részére. Mikor felültem, már láttam egy várost a távolban.  Az egyik ivónál állt meg a bácsi hogy lerakodják a szekerét, én meg megköszöntem a fuvart.  Én leszálltam majd elbúcsúztam tőle és elindultam. Gondosan kerültem falukat, és a lehető leggyorsabban, próbáltam haladni. Olyan másfél nap alatt oda is értem szerencsésen, és viszonylag ki is fújhattam magamat. Ahogy sétáltam, Sunagakure utcáin próbáltam megjegyezni az utat, mert az útbaigazítás ellenére is elsőre sikerült megtalálnom az akadémiát pedig az majdnem a falu közepe volt. De szerencsémre megtaláltam a kiképző terepet a falu szélén. Onnantól pedig vártam mi lesz, mert nem tudtam kit keressek. A hátizsákomat, letettem én meg egy fának támaszkodtam és azt a pár ott edző embert figyeltem. Jó lett volna, ha végre elkezdhettem volna edzeni, mert őszintén megvallva unatkoztam.
avatar
Kagemare Ran
Játékos

Taijutsu Pontok : 23

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Aug. 08 2016, 19:12

MINDENKI:
Megérkeztek a kért helyszínre, a Hold országának kiképzőterepeire, ahol rajtatok kívül legalább még 60 ismeretlen arcot véltek felfedezni. Bár mindenkit erre a helyre invitáltak, lassan azt veszitek észre, hogy tovább vonul a tömeg, s egy hatalmas üvegből készült kupola alakú épület vár rátok. Ahogy beléptek, egy emelvényen négy magasabb rangú ninját láttok meg, akik névsorolvasást tartanak, majd a neveteket hallva ahhoz a csoporthoz sorakoztok fel, ahova beosztottak titeket. Utatok nem keresztezi egymást, mindannyian egy-egy hatalmas teremben álltok, melyet egy jounin vezet. A termek elég világosságot engednek be, tekintve, hogy üvegházról van szó, viszont a Raiton-használók körében valamelyest sokkal sötétebb van, a Suiton-teremben több a víz és fa, mintha csak egy esőerdő lenne kialakítva, a Taijutsu-terem úgy néz ki, mintha egy bábokkal teli kiképzőterepen lennénk, s a Katon-terem mindenféle gyakorlóbábbal volt tele.


|| FONTOS! A tanulási posztok hosszúsága Wordben Times New Roman 12-es betűmérettel feltehetőleg 2 oldal legyen! Ezekbe a posztokba visszaemlékezések, álmok, gondolatok, minden szerepelhet, nem muszáj a technikáról szólnia, viszont a FELE mindenképpen szóljon róla. Az, hogy mivel töltitek ki a mennyiséget és nyújtotok be egy kellemes irományt, azt tőletek függ. Nyilván ne menjetek el benne küldetésre és hasonló, de egy-egy történetet beleírhattok, ami majd esetleg rávezet a technika nyitjára || by: Jira.
(Muszáj neked is külön leírnom, mivel csak te tartózkodsz itt egyedül. Smile )


Ran:
A Taijutsu-használókkal tartasz, akik meglehetősen sokan vannak. Nem tudni, hogy azért, mert sokan valójában csak a taijutsura képesek, vagy szimplán azért, mert néha hasznosabb egy közelharci technika; nem tudod megmondani, de nem is érdekel.
Középen egy dombon egy nő áll.
- Egy könnyű technikát fogok ma nektek tanítani, amelynek neve a Kyaku Kyaku. Nem igényel semmi nehezebbet, egyszerűen arra kell koncentrálnotok, hogy ne essetek fenékre a technika alkalmazása után – mutatja be a technikát.
- Kezdjünk egy kis elmélettel. Mi az a taijutsu? Mint azt tudjátok, nagyon sok koncentrációt, testi és lelki edzéseket is igényel, hogy e kettő között fennmaradjon a kapcsolat. A taijutsu a shinobi testi állapota, ami magába foglalja az állóképességet, gyorsaságot és ügyességet, no meg a fizikai erőt. A taijutsu technikákhoz elengedhetetlen a testen belül keringő chakra. Minél többet gyakorlod a mozdulatokat, annál nagyobb az esélye a technika sikerességének, a kudarcok pedig ne lohasszanak le, hiszen a chakrád érzékeli az izomműködés folyamatát, így önmagától felerősíti majd és segíti a használót – az elmélet közben fel-alá járkál.
- Lényegében, hogy minden taijutsu technikát el tudj sajátítani, szükséged lesz a folyamatos edzésre. Most rúgásról van szó, ami ugyebár inkább a lábat terheli, de nem elég csak úgy céltalanul rúgni a levegőbe, fontos az is, hogy ennek következtében a nagy lökés alatt ne ess bele a saját csapdádba – a nő bemutatja a páros rúgást egy bábun. Megáll kicsit messzebb, majd nagyobb sebességgel megindul, ellöki magát a talajtól és páros lábbal rúgja meg a bábut, majd kecsesen ér földet szintén két lábbal még így is, hogy viszonylag nagy sebességgel történt a „becsapódás”.
- Nem tartozik a különösen bonyolult taijutsuk közé. Egyszerűen csak ne ess le.
 


//Mivel fizikai edzésről van szó, így Rannak szükséges, hogy sokat gyakoroljon, ne csak ezeket a mozdulatokat, de leginkább ezeket. Nem árt, ha meditál is, hogy a testi-lelki energiája kontrasztban legyen egymással. Mivel nem egy bonyolult technika, másnapra megérti az összefüggéseket és elsajátítja úgy, hogy ne essen fenékre, ugyanis az első pár alkalommal pont ez történik.//

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Kenshiro Hanae - A puding próbája az evés
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Komimushi Zanami
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterep

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.