A Vég völgye

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

A Vég völgye

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 18:41

Uchiha Madara és Senju Hashirama hatalmas szobrai nyitják meg a vízesésben kezdődő völgyet, amit a legendák szerint annak idején a kettő harca faragott mai formájára. A völgy legnagyobb részét tó borítja, környéke pedig sziklás területekben bővelkedik. A folyó, ami innen északra, a tenger felé folyik, a Rejtett Hang titokzatos falva felé vezet.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Kedd Aug. 24 2010, 08:30

Végre sikerült tovább indulnunk. Még mindig nagyon ideges voltam a tegnapi dolog miatt, de örültem, hogy a fiú nem okozott számunkra több gondot. Az erdő sűrű volt és végtelen és Kagome-san sérülésének hála lassabban tudtunk menni. Egyre közelebb értünk Konohához. Érdekelt, hogy is néz ki a falu mert hát Kumogakurén kívül eddig még nem is jártam. Reméltem, hogy most már több megpróbáltatás nem ér minket. Nemsokára megpillantottam a végzet völgyét. Láttam a két szobrot és a vízesést. Biztos volt oka, hogy pont erre jöttünk mert szerintem lennie kellene valami egyszerűbb útnak is, de most már mindegy. Nem ismerem azt a két embert kinek szobrot állítottak itt, de az is biztos, hogy nagy Shinobok lehettek. A környék nagyon sziklás volt és nem láttam megfelelő utat amin átkelhetnénk. Vagyis Shiro Kazuma-sensei és én át tudtunk volna kelni, de Kagome-san képtelen lenne főleg a sérülésével. Hirtelen megálltam mikor már a víz szélénél álltam és a senseire néztem.
-Nem értem. Ezen, hogy fogunk mi át kelni? Tud valami utat amin át lehet kelni?- Mondtam és vártam a válaszát. Attól féltem, hogy direkt azt akarta, hogy erre jöjjünk, hogy megint megtanítson valamit vagy ilyesmi.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Csüt. Aug. 26 2010, 20:13


Ahogy becsukódott mögöttem az ajtó, mintha lezárult volna ismét egy fejezet. De megint nem volt szép a vége... Csoda, ha alig aludtam?
Reggel Kazuma-sensei és a többiek neszezéseire tértem teljesen magamhoz. Nem mondanám, hogy aludtam, inkább csak tétován álltam az ébrenlét és az álom határvonalán, és nem tudtam eldönteni, merre is lépjek tovább. Nem hagyott nyugodni az eset. Valahogy nem akartam és nem is tudtam elhinni, hogy az a fiú, Udemae valóban képes lett volna valami szörnyűséget elkövetni. Márpedig tennie kellett valamit, még ha akaratán kívül is, amiért az a lány olyan dühös volt, hogy képes volt az élete fölé is helyezni saját bosszúvágyát. Vajon, ha Akihikoval végzett volna valaki, én is képes lennék elvakult berserkerré változva a bosszút hajkurászni annak ellenére, hogy most még a gondolatától is irtózom a halálnak. Na de kelni kell, bár nem osztom Kazuma-sensei vidámságát. Nem osztok semmit. Rezignált meggyötörtségbe burkolózom, amelyet a reggelre fogok, meg arra, hoyg még fejben nem ébredtem fel, csak testileg mocorgom, mintha élnék. Csendesen pakoltam, ettem, majd követtem a csapatot, és elszórakoztattam a szemem azzal, hogy befogadjam a körülöttem levő táj szépségeit, amelyek elfedik szörnyűségeit, az emberi tragédiákat és szomorúságot.
- Inkább eseménynek nevezném - feleltem a sensei szavaira. Mert nem volt kaland, csak úgy történt, nem tudtuk sem irányítani sem élvezni. Csak kis idő múlva folytattam: - Kazuma-sensei, honnan tudja az ember, hogy mindent megtett, amire képes volt, és hogy nem tehetett többet egy adott helyzetben? Honnan lehet tudni, hogy az adott szituációban, amit tettünk, helyes volt, vagy nem?
Ez a kérdés sokkal jobban foglalkoztatott most, mint azok a szobrok, amelyekhez megérkeztünk, pedig mikor elindultunk a faluból, azt hittem, ezek lesznek az utazás első igazi fénypontjai.
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Pént. Aug. 27 2010, 08:40

Némán és két nap értétek el azokat a sziklákat,m azt a zuhatagot, ahol egykoron még hatalmas, világhírű shinobi csapott össze. Ugyanott áltatok, ahol egykoron ők és ez furcsa érzés lehetett, bár Shiro kérdése, bár inkább válassza a jounin szavaira, teljesen más irányba terelték a beszélgetés sövényét most. Kazuma csak elmosolyodott, ahogyan a lányra nézett a kérdés hallatán, hiszen jól tudta, hogy ezért volt annyira csendes ezen gondolkodott idáig.
- Ez egy jó kérdés! -nézett a szobrokra, ahogyan megáltatok- És igazi válasz nincs is rá! Bár szerintem egy válasz nagyon is értelmet képes adni annak, amire te vagy kíváncsi!- nézett le rád mosolyogva- Abban a pillanatban, mikor meghozol egy döntést, nem látod mit tettél, arra csak az idő képes megadni a választ, azonban...- folytatta, ahogyan a kezét a fejed búbjára rakta- … ha később nem bánod meg a tettedet és úgy érzed, hogy az volt a helyes, akkor nincs mit szégyellned és titkolnod. Akkor megtettél mindent amit tehettél, - lépett a szikla oldalához.- Na most szerintetek hogyan tovább?- kérdezte nevetve!

//Nem tudom, hogy a vízenjárást meg az ilyeneket megtanultátok-e?//
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Vas. Aug. 29 2010, 12:01

//sajnos még nem vagyis én biztos nem tanultam.//

Ott álltunk egy szikla peremén és lenéztem az alattunk folydogáló vízre. Először a vízesésen akadt meg a szemem. Még nem láttam soha ilyen nagy és szép vízesést. Után a szobrokra pillantatom amik két ninját ábrázoltak. A sensei egy kélrdést tett fel, hogy szerintünk, hogyan tovább. -Hallottam egyszer valami olyanról, hogy ha a ninja a talpába koncentrálja a chakrát akkor képes a vízen járni, de ha ez nem megy akkor még átúszhatjuk bár tekintve, hogy ez egy folyó nem lenne túl egyszerű.- Válaszoltam a senseinek.

//Sajnos csak ennyi lett//
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Pént. Szept. 03 2010, 01:31


//Nem, az én karakterem sem ismeri még ezt a trükköt//

Elgondolkodtam mesterem szavain, de valóban nem jutottam közelebb a megoldáshoz, mert még tépelődtem, nem is keveset. Ha láthattam volna, hogy a lányt ennyire felzaklatják szavaink, ha másképp mondtam volna, vagy ha meg tudtam volna akadályozni, hogy önnön halálába fusson! De ezek csak lehetőségek, olyanok, amelyek nem lehetségesek, végtére is, pont azért döntöttem így, mert nem lettem volna képes többre. Merhetem ezek után kijelenteni, hoyg a tőlem telhető legtöbbet megpróbáltam megtenni, hogy nem sikerült, az már a körülmények szerencsétlenségén múlott? Akihiko, mikor leszek képes valóban megakadályozni a halál kaszájának csapását? Talán soha...
Azonban most újabb probléma merült fel előttünk, s Kazuma-sensei kérdést intézett felénk, amelyre illett minél jobb tudomásom szerint válaszolni.
- Egyet értek Sakkunnal, hallottam már én is erről a trükkről, de sajnos nem ismerem. Viszont szerintem itt civilek is át szoktak kelni, biztos kell lennie valahol egy hídnak a folyón, biztosan errefelé is vezetnek gyakran használt kereskedelmi útvonalak, vagy valami gyalogösvény. Megkereshetnénk azt is - pillantok Kagome-sanra, mennyire bírja még. Hibásnak éreztem magam a lába miatt, végtére is egy jónak tűnő rossz döntésem következménye volt az is... Akihiko, gondoltad valaha is, hogy ennyire nehéz dönteni?avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Vas. Szept. 05 2010, 10:07

A sensei csak mosolygott egyet a felvetéseken és a kérdéseken, ahogyan megdörzsölve az állát kicsit gondolkozott. Körbenézett, ahogyan a vízesés oldalához sétálva lenézett rá , bár amennyire tudott a szobrok miatt. Majd visszatérve hozzátok közölte az észrevételét! Addig meg sem szólalt, ami különleges és zavaró is volt.
- Hát a víz túl sebes ezen a részen hogy itt gyakorolhassatok ilyen-t... jegyezte meg- … odalent mélyebb, de egyben lágyabb is! Tökéletes hely a pihenéshez és a gyakorláshoz! -mosolygott a geninekre barátságosan- Na gyertek! - intett- Itt nincs lejáró, a kereskedelmi utak odébb vannak kicsit, de tudod egy lejárót!
Követtétek őt, és alig fél óra múlva egy kisebb kitérő után újra a vízesésnél voltatok, csak az első részén, nem a felsőn. Ott láttátok csak igazán, milyen magasak és hatalmasak a szobrok, ahogyan letáboroztattok, annak ellenére, hogy a fél nap még előttetek volt! A sátrakat leverve, és a felszereléseteket teljes mértékben lerakva, a jounin intett nektek, hogy ideje abba a bizonyos edzésbe belefogni!
- Ez az edzés hosszadalmas és mindig tanulhattok újat, ezt ne feledjétek! -intett óva titeket- Jelen pillanat chanchakrátok csak kis részét tudjátok pontosan abba fektetni amibe akarjátok! Így túl sok chakrát használtok el a harcban, ami hát hosszabb távon kifáraszthat titeket seperc alatt! - sétált a vízhez, ahogyan annak felszínén sétálva rátok nézett- De ha ezt elsajátítjátok, akkor nehogy csak kevesebb chakrát fogtok elhasználni, de tökéletes lesz a chakrakoncentrációtok is. A megfelelő helyre, a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben! Ez a technika alapja, ahogyan a jutsuké is! Na készüljetek fel, mert valószínűleg csupa vizesek lesztek! Én addig szedek tűzifát, nehogy megfázzatok! Sok szerencsét! -tűnt el, ahogyan magatokra hagyva titeket megpróbálhatjátok, azt amit látattok.

//Minnél szebben és összeszedettebben írjátok le, amit akartok, annál gyorsabban végzünk! //

avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Vas. Szept. 05 2010, 19:28

A sensei elmondta, hogy kicsit arrébb kell mennünk a gyakorláshoz mert itt túl sebesen folyik a víz. Mikor odaértünk a megfelelő helyre a sátrakat felvertük. Ezután a sensei elküldött minket gyakorolni. Tudtam, hogy ez nem lesz egyszerű, de minden ninja megtanulja. Ha jól tudom a lényeg a chakra koncentrációban van. A chakrát a talpamba kell koncentrálni és úgy meg lehet állni a víz felszínén. Hát jó akkor nézzük, hogy gyakorlatba ezt milyen nehéz megvalósítani. Elindultam a víz felé és a chakrát a talpamba próbáltam koncentrálni. Rálépek a vízre, de rögtön el is süllyedek. Nem egyszerű az biztos. Kiúsztam a partra és újra megpróbáltam, de megint beleestem. Harmadszorra már egy másodpercig fent tudtam maradni, de a koncentráció nem volt túl jó. A sensei meg elment fáért minket meg itt hagyott anélkül, hogy bármiféle tanácsot is adott volna. Bár igazából az előző jutsunál is ez volt. Az is sikerült akkor ez is fog. Újra kiúsztam a partra és újra koncentrálni kezdtem. Ráálltam a vízre de nemsokára megint belecsobbantam. A koncentráció már majdnem megfelelő volt, de a víz hullámzik így nagyon nehéz rajta megállni. Egy sík felületen még egyszerű ezt megcsinálni, de a vízen aminek a felülete nem sima sokkal nehezebb. Kimásztam és újra erőt gyűjtöttem, de a próbálkozás megint sikertelen volt. Minden próbálkozásnál érzem, hogy egyre kevesebb erőm van, de cserébe egyre hosszabb ideig tudok fent maradni. Idővel rájöttem, hogy a hullámzást ki lehet küszöbölni, de ahhoz nagyon nagy koncentráció kell. Kb 20-30 sikertelen próbálkozás után már kezdtem nagyon kifogyni a chakrából. Újra koncentrálni kezdtem és ráléptem a vízre. Remélem, hogy most sikerül.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szomb. Szept. 11 2010, 23:45


Úgy tűnt, nem ússzuk meg, hogy ne tartsunk "tanulmányi szünetet". Akihiko, szerinted az iyleneket tényleg küldetés közben kell a senseinek művelnie. Én úgy képzeltem régen, hogy a tanulás és a küldetés két külön dolog, és a kettőt nem szokták keverni, hogy ne legyünk fáradtak, vagy dekoncentráltak, vagy ilyesmi. Na de nincs mit tenni, most hoyg leértünk, Sakkun már neki is ugrik a feladatnak, így én sem tétovázhatom sokat. Na de pontosan hogy is fogjak hozzá?
Megfelelő helyre, megfelelő időben, megfelelő mennyiségben...
Talán az elsővel kellene kezdeni. A hely, azt hiszem a lábam lesz. Legalább is remélem, hogy a talpamba koncentrált chakra jó kiindulási pont lesz.
Mert hova máshová koncentrálnál még?
Ne gúnyolódj, akarhatnék kézen állva is vízen járni! Vágok vissza Akihikonak durcásan, de tudom, igaza van, ez elég banális volt, de valahol el kell indulni, na.
A megfelelő idő az eleinte talán lehet egy kcisit előbb is, de később minden bizonnyal akkor lesz, mikor a víz felszínére lépek. Előbb felesleges lenne. Ez sem olyan nagyon bonyolult elméletileg. Na de a mennyiség. Honnan tudom, mikor jó? Ahogy Sakkunra pillantok, rájövök, honnan fogok tudni, épp most ázott el a cipője... Azt hiszem, nem lesz más módja...
De ha rálépek, én is elmerülhetek. Ha beleállnék és úgy próbálnám magam "fellökni" a vízből?
Elveszted az irányítást, és megvadult rakétaként nyalsz majd a vízben...
Mondtam már, hoyg ma kifejezetten "szeretlek", Akihiko?
Bár azt hiszem, igaza lehet, már láttam is magam előtt a jelenetet, és valahogy nem tűnt vonzónak. Jobb lenne nekikezdeni. A parthoz léptem, és a vizet bámultam egy darabig, aztán sóhajtottam egyet, és koncentráltam. Ahogy úgy éreztem, sikerült vékony réteget képeznem chakrámból a talpamra, felemeltem a jobb lábam, és a vízre helyeztem. Mivel így nem tapasztaltam semmit, megpróbáltam a vízbe nyomni, s sajnos az könynedén engedte. Biztos nem elég a chakrám... Így még jobban koncentráltam, és mivel így már jobbank tűnt a helyzet, egy életem egy halálom alapon ráléptem.
A Jónak tűnt részt azt hiszem, visszavonom, ugyanúgy elsüllyedtem, mint süllyedtem volna fél perccel korábban is... Ez a vacak hideg...
visszaléptem a partra, és egy sor bosszankodás után ismét koncentráltam. Most jobb lesz, érzem! Mindent beleadtam, amit csak lehetett, majd ha csökkentem, majd eltalálom a mennyiséget is, csak maradjak fenn. Azonban ez sem bizonyult tökéletesnek... A víz úgy iszkolt ki a chakrával borított lábam alól, hogy "öröm" volt nézni, fröcskölt mindenfele. Ez így nem lesz jó, nagyon nem! Sakkunra pillantottam: a fene, neki már úgy-ahogy, de néhány pillanatra sikerül. Mi a manót csinálok rosszul? Csalódottan haraptam az ajkamba. Olyan tehetségtelen vagyok!
Légy türelemmel, hallottad, nem két perces gyakorlat! nyugtat szavaival, és végóül is igazat adok neki. De hogy fogjunk hozzá.
Az első módszer jó volt, csak időigényes, szerintem azon az úton induljunk neki suttogja, és elszántan bólintok. Legyen! Visszaidézem, mennyi chakra volt az, amitől még elsüllyedtem, és egy kicsivel többet próbálok a lábamba vezetni, ahogy belelépek a vízbe, érzem a változást. Ugyan még messze van az elfogadhatótol, de mintha már nem rögtön süllyedtem volna el teljesen, mintha lett volna pár miliméter a talpam és a meder alja között.
Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de vagy tucatszor próbálkoztam, mire elértem azt a szintet, amit korábban Sakkun, de elégedett voltam. Haladok. látod, Akihiko, haladok! Ha meglesz a megfelelő mennyiség, majd megpróbálok lépdeni is, aztán ugrálni , szaladni. Akihiko, szerinted lehet cigánykerekezni a vízen? Vagy az még nem az én szintem lesz?
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Vas. Szept. 12 2010, 10:48

Egyre jobban nektek, ahogyan ez egyértelmű volt, de mégis, csurom vizesen, na meg alig maradt chakrával, nem voltatok képesek teljes mértékben a víz felszínen maradni, sőt egyáltalán a javulás apró kis jeleit mutattátok csak eddig. Éppen ezért, amikor a jounin visszajött a fahordásból, tüzet rakott, halat fogott és meg is sütötte őket, csak akkor kiabált rátok.
- Pihenjetek egyet! - hívott oda titeket a tűzhöz- Melegedjetek meg, mert a végén megfáztok! - mosolygott rátok, ahogyan a kezetekbe adta a sült halat, ahogyan nekiáltattok mind a négyen az étkezésnek. De nem volt néma csend- Látom elég jól meg már...- kezdett bele- … de kíváncsi vagyok,szerintetek mi ennek a technikának az alapja és a kivitelezése? -kérdezte tőletek- Saruwatari! -szolt a fiúhoz- Fejtsd ki, mi lehet szerinted az alapja ennek a technikának, mond el, mit hogyan csináltál addig, míg a víz felszínére nem léptél! -majd Shiro-hoz fordult- A kis hölgy, pedig azt mondja el, mit csinált azután, hogy a víz felszínére lépet! Részletesen mondjátok el, hallani akarom, hogyan is csináltátok!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Szomb. Szept. 18 2010, 21:17

Nem is tudom, hogy mennyi idő telt már el gyakorlással, de kezdett egyre jobban menni. Nemsokára a sensei megjelent és hozott fát amit rögtön meggyújtott. Odahívott magához és kérdéseket kezdett el feltenni a technikával kapcsolatban. Bár még nem teljesen értettem, de amit tudtam már rögtön mondani is kezdtem. -Szerintem az egész alapja a talpunkba való chakra koncentráció. Ezek után rá kell lépni a vízre. Ott valahogy meg kéne maradni. Úgy gondolom, hogy valahogy a víz hullámzásához kéne igazítani a chakra koncentrációt ami nem megy még. A vízre lépés előtt a talpamba koncentrálom a chakrát, hogy fent tudjak majd maradni a víz tetején.- Ennyit tudtam mondani. Ez minden amit tudok. Nem tudom, hogy elég-e a tudásom vagy sem. Ha nem elég akkor Shiro vagy a sensei úgy is felvilágosít remélem. Kíváncsi vagyok, hogy Shiro, hogy látja ezt az egészet. Vajon ő, hogy csinálja. Örültem egy picit, hogy abbahagyhattuk egy kicsit. A ruháim teljesen átnedvesedtek. A hallottam ahogy a tű ropog mellettem miközben meleget áraszt. A tűz nagyon jó és hasznos dolog tud lenni, de ugyanakkor hatalmas pusztításokat is képes végezni. Emlékszem régen a házunk és a környező házak mind lángokban álltak. Szörnyű emlék. A többiek talán láthatták, hogy megborzongtam egy kicsit.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Kedd Szept. 21 2010, 01:38


Az ember észre sem veszi, hogy telik az idő, és hogy mennyire meg tud éhezni a kemény munka közben, csak akkor döbben rá, mikor a "varázs" tovaszáll, s ránehezedik hirtelen a világ összes súlya. Mi is így voltunk vele Akihikoval. Az előbb még vígan gyakoroltunk elszántan és kitartóan, lépésről lépésre haladva, lassan járva végig a tanulás kínkeserveit, most pedig gyomrunk veszettül korog, miközben alig állunk a lábunkon a fáradtságtól, miközben senseiünknek engedelmeskedve letelepszünk a tűz melegébe burkolózva, és nézzük csorgó nyállal a finom halfalatokat.
Az íze, mennyei volt, a mennyisége, hát, szégyen, nem szégyen, egy kisegérnek sem lett volna elég jelenlegi falánksági szintünk mellett, de azért visszafogtuk magunkat, mert a többieknek is illet meghagyni a saját részét. De nem hagytak minket nyugodtan lakmározni, elmerülve a gondolattalanság sivár, de pihentető mocsarában, rögtön kérdésekkel bombáztak minket. Olyannyira elbambultam, hogy Sakkun bőven megelőzött a válasszal, s miután befejezte, is csak néztem ki a fejemből, mire nagy nehezen rádöbbentem, hogy most bizony nekem kellene villantanom valamit.
- Hát... - próbálom összefogni szanaszét szaladt gondolataim fonalait. - Végiggondoltam a sensei szavait, megfelelő helyen; úgy gondoltam ez a láb lehet, a megfelelő időben; ez egyenlőre még a parton a lépés előtt, később talán majd elég lesz akkor, mikor az agyam már tudja, elléptem, és a vízre fogok érkezni, de az még odébb van, a megfelelő mennyiségben, ez még kísérletezés alatt van - olyan zavarosra sikeredett az egész, hogy még én is elkerekítettem a szemem, annyira nem értettem, pedig mikor gondoltam, értettem, azt hiszem...
-Izé - vörösödtem el zavaromban. - A lábamba koncentráltam egy adagnyi chakrát, és teszteltem elegendő-e, illetve hogy reagál a víz, azt tapasztaltam, hogy mintha semmit sem csinálnék, süllyedek, így több chakrát gyűjtöttem egy picivel, és hát, kezd alakulni, de még nem az igazi, azt hiszem, valami hiányzik. arról nem is beszélve, hogy ez még csak az állás folyamata, ehhez majd még hozzá kell vennem a lépés eleve bonyolult biológiai mozzanatát, és össze kell majd egyeztetnem az egyébként is mozgó vízzel és a lehúzó gravitációval - nem voltam róla meggyőződve, hogy másodszorra értelmesebben sikerült taglalnom a dolgot. - Nem tudok igazán jól magyarázni - szabadkozom végül az egyik tincsemmel játszva, félrepillantva. Annyi minden forgott a fejemben, hoyg jó szokásomhoz hűtlenül egy kérdést sem tudtam megfogalmazni, pedig lett volna egy seregnyi.

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Szer. Szept. 22 2010, 19:02

A sensei elmosolyodott Saruwatari szavain, ahogyan Shiro is befejezte a saját, elég érdekes elemzését, ahogyan a jounin egy újabb falatott evett közben a sült halból, mely még mindig a tűzön ropogott ugyan, de készen volt már egy ideje. Hát lehet, hogy égetve szereti. Ki tudja. Na de a lényeg nem ez volt, hanem az, amit a jounin mondott nektek, az elemzésetekről..
- Saruwatari! Csak ennyit teszel?- kérdezte tőle- Ha a lábadva vezeted a chakrád, az szerinted elég. Mert mi is a chakra? A tested és a lelked energiájának kivetülése!- nyomta meg a fiú fejét és a testét egy ponton. - Ez a kettő harmóniája alkotja a chakrát, melyet nem elég létrehozni irányítani is kell. Nem elég a vízre koncentrálni, hanem a létrehozásának és a testedben irányítani is szükséges. Ha ideges vagy, kapkodsz, türelemtelen és durva vagy, annak hatása van a chakrádra is! Emelte fel a poharát, ahogyan elétek tette- A chakra olyan mind ez a pohár víz! Tiszta és egyenletes! Ha a poharat jobbra vagy balra döntöm, a víz felveszi annak alakját, viszonyul hozz! De ha megzavarják! -szúrta meg annak felszínét, ahogyan kisebb hullámok keletkeztek rajta- A víz megbomlik és ha oldalra fordítom kiloccsan! Értitek már? -kérdezte- Ha nyugodtak vagytok és nem stresszelitek magatokat a siker érdekében, akkor sokkalta könnyebb dolgotok lesz nem igaz? De ahogyan Shiro mondta!- nézett a kis hölgyre- Amit te mondtál az közelebb van az igazsághoz, azonban! - Tette a poharat a vízzel telt edénybe, ahogyan kisit megmozgatta és a pohárban lévő víz ugyanúgy mozgott mind az alatta lévő nagyobb felület- Annak ellenére, hogy mi történik, eggyé kell vállnotok a vízzel, nem szabad írányítanotok, hanem nektek kell behodolni neki. Nem fogjátok elsajíttani, ha úgy álltok hozzá, mind eddig. Nem elég a chakra? Nem elég mozgatni? Ez mind csak bonyolult kifejezések sorozatta. A legegyszerübb tanulási forma, ha a természetett figyelitek, mert a chakra és a ninjutsu is arra épül amit körülötettek látok! Értittek már mit jelent ez a feladatt?
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Szomb. Okt. 02 2010, 20:43

Végighallgattam Shirot. Utána Kazuma-sensei szólalt meg. Szóval én szinte egész végig rossz irányba haladtam. Akkor ezért nem sikerült nekem a dolog, de lehet, hogy most sikerül majd. Nagyon figyeltem a senseire és végül megértettem. Elmagyarázta, hogy nem kell bonyolult dolgokkal vesződni. Helyette a természetet kell figyelni, hogy megértsük azt. Vagy legalábbis én valami ilyesmit szűrtem le. Megettem a maradék halamat ami volt még és rögtön felpattantam. Odafutottam a vízhez, hogy kipróbáljam, hogy megértettem-e Kazuma-senseit. Elkezdtem gyűjteni a chakrát a lábamba. Eggyé kell válni a vízzel. Mondogattam magamba. Ráléptem a víz felszínére. Talán néhány másodpercig ha sikerült megállnom rajta. Tudtam, hogy jó felé haladok így kimásztam és újra és újra megpróbáltam. Ha végre sikerül megállnom rajta akkor megpróbálok sétálni majd futni rajta. Ha sikerül akkor nagyon boldog leszek.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szer. Okt. 06 2010, 21:47


Elgondolkodtam az elhangzottakon, majd Akihikora pillantottam, aztán a vízre, végül visszatértem a halamhoz, és befejeztem, miközben pörögtem a dolgon egy keveset. Hogy lehet eggyé válni valamivel? Ez egy kicsit olyan ezoterikusan hangzik. Lehet, rá kellene hangolódni egy kis meditációval. Na de nem hangolódhatok mindig meditációval. Hahh... inkább eszem. Az nem igényel gondolkodást.
Nem igényel gondolkodást... mert már természetes. Ez is lehet természetes? Hmmm, sok-sok gyakorlással... Ahh, fáradt vagyok.
De lassan befejeztem az evést, kénytelen vagyok folytatni, amit lekezdtem. Akihiko, csúnya dolog, hogy ez engem nem köt le? Ahogy visszaértem a partra, lekuporodtam a vízhez, és míg Sakkun belelendült felfrissülve a gyakorlásba, én csak néztem a vizet, ahogy fordozódik, ahogy csak úgy létezik öncélúan magának. Aztán észrevettem valamit, egy apró levélke úszott zavartalanul a vizen. Fel is keltette a figyelmem, olyan ügyesen lavírozgatott, dacolva mindennel. Hajók jutottak eszembe róla, dolgok, amelyek meghódítják és megszelidítik a vizet. Kapcsolat. A lényeg talán a kapcsolat, amit ki kell építeni a vízzel is. Érezni, mintha a részem lenne, érezni, ahogy Akihikot érzem.
Felálltam, majd lerúgtam a cipőm és levettem a zoknim, aztán belesétáltam bokáig a vízbe, megszokva, figyelve rá, ráhangolódva. Vagy öt percig áldogáltam így, aztán lehajolva megsimogattam kezemmel is a víz felszínét. A bőrömmel akartam érezni minden egyes rézsletét, rácsodálkozni, mint a kisgyerek, aki még sosem látott hasonlót. Csak utána kezdtem bele ismét a gyakorlatba, mezítláb, kapcsolódva, eggyé válva az anyaggal. Chakrakoncentrálás, mennyiség belövése (egy kicsit többet, mint korábban, mert ugye az eddig sem volt elég), majd kiemeltem a lábam a vízből, s mintha csak egy lépcsőre akarnék fellépni, próbáltam a víz felszínére "tapasztani" magam, figyelve tapasztalataim, a víz hullámzását, a környezetet, és a belső nyugalmat, Akihikot.
avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Csüt. Okt. 07 2010, 09:13

//Rendben, nem nagyon húzom az időt, de azért a chakrakontrol ezen a téren, még nem tökéletes, ez jegyezzétek meg! //

Visszaáltatok a vízre és bár kezdésként nem értettétek nagyon, mit is akart mondani a jounin, lassan egyre érezhetőbben rájöttetek.. Nem volt valami nehéz, egyszerűen egyszerre több mindenre kellett odafigyelnetek, nemcsak egy dolgora, egy pillanatban. Nem egy ördöngösség és ahogyan a nap kezdett eltűnni a horizont mögött, már a víz felszínén állva, ugyan kicsit ide-oda dülöngélve, révén, az egyensúlyérzéketek még nem nagyon volt tökéletes, de biztató jelek mellett mehetettetek vissza a táborba.
- Végeztettek is?- kérdezte a sensei, ahogyan a főtt hús illata azt jelezte, hogy itt lenne az ideje a vacsorának is és az illat nem csalt. A főtt hús is éppen olyan finom volt, mind ahogyan azt elvártátok tőle. Azonban egy csapat vagytok és az információmegosztás nagyon fontos, éppen ezért most újabb információk birtokába jutottatok. - Holnap elérjük Konohát és a küldetés véget ér. Néhány napot még a városban maradunk, de utána indulunk haza, ha minden jól megy, már nem lesz semmilyen hátráltató tényező! - mosolygott rátok, ahogyan ettek, ő úgy beszélt hozzátok- Azonban ez az edzés éppen kapóra jött. Már egyre jobban irányítjátok a chakrátokat, de korántsem tökéletesen. Így ha hazaérünk, nekikel állni az egyéni képességeitek fejlesztésének is, mert sohasem jutunk egyről a kettőre. Bár ez a küldetés ideális volt arra, hogy rálátást nyerjetek a világra és remélem tanultatok is valami belőle.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Junichiro Saruwatari on Vas. Nov. 07 2010, 10:52

Már elég jól ment a dolog. Sikerült a vizen jáni, de éreztem, hogy még nem tökéletes. Lassan elindultunk vissza a táborba. A sensei már várt minket a vacsorával. Messziről lehetett érezni a csodálatos főtt hús illatát. Mikor odaértünk rögtön vettünk magunknak és elkezdtünk enni. Nagyon jól esett ennyi edzés után. A sensei elmondta, hogy nemsokára konohába érünk és néhány napig ott is maradunk. Nem tudom, hogy mi fog majd ott várni, de remélem, hogy jó lesz majd. Azt is elmondta, hogy a chakrakontrolunk még nem tökéletes, de már jól haladunk. Már nagyon várom, hogy induljunk.
avatar
Junichiro Saruwatari
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 150

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Shirogane Shiro on Szomb. Nov. 13 2010, 00:09


Ugyan nem haladtam előre elefántléptekkel, de azért éreztem a fejlődést, és ez örömmel töltött el, ahogy az is, hogy Akihiko szeme csillogott a büszkeségtől, s midnene gyes apró sikernél rám mosolygott biztatásképp. Nem is kellett több, motiváltan haladtam még tovább az egyébként engem nem érdeklő feladat elsajátításában. Közben azonban felfedeztem egy csomó érdekes dolgot, például azt, hogy ha az ember kicsit elmélyültebben figyel környezetére, akkor tulajdonkép nem kizárja a külvilágot, hanem sokkal élesebb érzékekkel engedi be, és elhatároztam, hogy ha hazatérek, megpróbálkozom a meditációval, érdekesnek tűnt, olyasminek, ami szavak nélkül ad magyarázatot ezernyi kíváncsi kérdésemre.
Az idő azonban megint észrevétlenül siklott ki a kezeim közül, míg arra nem lettem figyelmes, hogy Akihiko bealudt a nagy figyelésbe. Szééép... Aztán mivel Sakkun is felfüggeszti a gyakorlást, ő is követi a fiút.
A sensei ismét igazi házitündérnek bizonyult, egész sikerült ezzel kárpótolnia a kellemetlen benyomásokat, amit vele kapcsolatosan szereztem. A szavai azonabn megfogtak, valamiféle lelkesedést rajzoltak a lelkembe. - Én is remélem - motyogtam elbűvölve, és a húst lapátolva egész végig azt próbáltam pontokba szedni, milyen új tapasztalatokkal gazdagított az út eddigi része, és nem tudtam betelni azzal a gondolattal, hogy hamarosan beléphetek Konoha falai közé, teljesítve életem első küldetését. Aztán gondolataim a különös fiú felé terelődtek, s felsóhajtottam. Mit gondolsz, Akihiko, találkozunk még vele?
Bízzunk benne! kacsintott, és egyetértettem vele, ha nagyon erősen akarom, akkor talán majd sikerül.
Az étel azonban iszonyatosan elálmosított, így reméltem, senki nem veszi majd sértésnek, ha bealszom, bár az lenne az ideális, ha hivatalos takarodót fújnának végre, mert a szemeim valahogy egyre inkább leragadnak. Akihiko, nem böknél meg, mert tényleg el fogok szunnyadni...

avatar
Shirogane Shiro
Játékos

Tartózkodási hely : Akihikoval


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Karin on Vas. Nov. 14 2010, 08:40

Egy pillanat alatt lett másnap, az álom, úgy nyomot el titeket a hosszú edzés után és a laktató étkek után, mind az megvan írva. Még a nap sem hunyt le és ti már durmoltatok és ez rendjén is volt. Hiszen hosszú út ellőt voltatok és még hosszabb és kalandosabb út után. Reggel pedig teljesen felfrissülve, bár a szokásos reggeli álmosság mellett ébredtetek a madarak csicsergésére.
- Jó reggelt! - ült a tábor közepén a sensei, ahogyan nem reggeli hanem egy nagy halom táska fogadott titeket.- Ha végre felébredtetek, akkor menjetek el mosakodni és indulhatunk is. Nem érünk rá! Már tegnap megkellet volna érkeznünk, ami azt jelenti, hogy a küldetés lényegében sikertelen lesz. -közölte veletek, ahogyan amint készen voltatok, ami beletellett úgy negyed órába, de ez felejthető volt.

Nem volt hosszú út, alig fél nap, de azt is elkellet ismerni, hogy most már gyerek léptékkel haladtatok mind eddig. Kagome-t, a jounin vitte, ahogyan az ő csomagjaikat ti. Két csomag, ninja tempóban, elég fárasztó, de ahogyan egyre ggyorsabban haladatok, akkor vettétek észre, hogya tegnap tanult kontrol miatt, fele annyira megterhelő ez a gyors tempó ilyen felszereléssel. Kezdtetek rájönni, hogy mi a lényege és ez is edzés. Kicsit régimódi, de edzés.
És a nap már átbukott az eget képzeletben keresztülvágó elválasztóvonalon és újra zuhanófélbe került, mikor megláttok azt a hatalmas falat, a kaput és rajta Konohagakure jelét. Lenyűgöző látvány volt, de nem annyira mind Kumogakure.
- Üdvözletem! -szólított meg a kapúban egy őr, ahogyan a jounin mesteretekkel beszélgetett és a papírokat intézték, ahogyan ti pihenhettetek és nézelődhettetek, kicsit más világ volt, mind amit ti megismertetek. - Értem, akkor két napig maradnak. ezek a papírok legyenek önöknél mindig és kérem kerüljék az összetüűzéseket... -mosolygott az őr, ahogyan rátok nézett.
- Természetesen! -

//Konohagakure utcákra lehet írni! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Hinata on Csüt. Május 30 2013, 23:25

*** Eksön for the kaland ***

Események, események vagy talán ki tudja pont az események balszerencsés sorozata vezetett idáig.
Egy csapat nem nagy csapat csak pár ember kelt át az ősi helyen. Ha ugyan lehet ezt ősi helynek nevezni. Legenda szerint akkor keletkezet mikor két hatalmas és rettegett erélyű shinobi harcolt egymással. Ennyit a helyszínről, mindenki ismeri a körítést. A négy ember át kel a szűk hegyi ösvényen. Töretlenül haladnak rejtélyes céljuk felé, csak a magasságos chakra a meg mondhatója milyen sötét szándékkal járják az ország ezen részét.

Még konohában történt a dolog, hol máshol. Nyugodtan pihentél otthon és kitudja miről is álmodozhattál épp mikor az ajtódon kopogtattak. Az alak egy levelet nyújtott át neked, amiben le volt írva a feladat. Négy gyanús alak, rejtély mit akarhatnak. Nem régiben egy pap eltün tűz templomából. Rövidell ezután, hogy a négy alak meg szált éjszakára a templomban szegény vándoroknak kiadva maguk. Feladatod tehát adott kézre keríteni és kikérdezni őket.

Esti órákban érkezel a völgybe. A nap lassan lebukik a hegyvonal mögött, a folyót és kis tavat. A fák lombkoronáját vörösre festi horizont alá bukó nap. Felhők is skarlát vörös fényben fürdenek. A szirt ahol állsz tökéletes rá látást biztosít a völgyre. Szó mi szó az egész környezet, a hangulat ha most egy nő veled lenne és csábítani szeretnéd azonnal beléd habarodna. A döntés tiéd, pirkadatkor folytatod utadat. Vagy még lemenő nap fényében le ereszkedsz völgybe.

Ha le ereszkednél mire a folyóhoz érsz már sötétség borul a völgyre. Halhatod a víz csobogását a szellő susogását sziklák közt.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Gruczi Duneai on Pént. Május 31 2013, 15:52

Az otthonában sziesztáját töltő Gruczit, a már-már fénykorát élő shinobit, megszakították mély ábrándozásában, amikor egy ismeretlen alak kopogtatott az ajtaján. Mivel nagyszülei nem tartózkodtak otthon, így kín keservesen feltápászkodott a hihetetlenül kényelmes ágyából, majd egyetlen rövidnadrág kíséretében elsétált már jól ismert tölgyfa ajtóig.
A kis "kukucskán" kinézett, amin keresztül egy ismeretlen alak körvonalait vette észre.
Egy ideig gondolkozott rajta, hogy nem nyit ajtót és inkább folytatja a pihenést, de mivel a fickó nem tágult ( amitől úgy tűnt fontos ügyben jár), végül ajtót nyitott.
A férfi minden habozás nélkül egy levelet adott a fél meztelen srácnak, majd abban a pillanatban intett egyet a búcsú jeleként és elment. A még álomvilágától nem elszakadt fiatal ott állt értetlenül az ajtóban, de utána rápillantott a kezében tartott levélre. Az álmodozásnak és a sziesztának abban a pillanatban vége szakadt. Felfogta a levél tárgyát. Küldetés.
Gyorsan kibontotta a levet, ami tartalmazta a következő kalandjának információit, tehát:

Négy gyanús, magukat koldusnak "álcázó" alak tűnt fel a Végzet völgyében, ahol az ott élő szerzetesek befogadták őket egy éjszakára. Igaz hogy reggelre eltűntek, de velük együtt az egyik pap is köddé vált. A feladat az, hogy megtalálja és kikérdezze őket.
Az izgalmas, de mégis kissé hiányos üzenet elolvasása után, Gruczi egyből szélsebesen belibbent a szobájába és elő kapta a jó öreg menetfelszerelését. Tudta, hogy minden perc számít, hiszen ha a négy ismeretlen rabolta el a papot, akkor akármi lehet a céljuk vele. Ráadásul ahogy telik az idő úgy a keresési zóna is egyre nagyobb lesz.
Azonnal elindult, amint felöltözött, bepakolt és írt egy üzenetet nagyszüleinek. Célra törő üzenet volt:

*Küldetésre mentem, majd jövök! Smile
Puszi
Gruczi*

Persze szokásához hűen, mielőtt kilépett volna a faluból, még egyszer hátratekintett. Szippantott egy mélyet az otthoni levegőből és végig nézett a falun, hiszen tudta, hogy lehet most látja és érzi utoljára. Gyorsan letudta ezt a szokását és nagy lendülettel megindult a völgy felé, amiről anyi mese szól. Grucziban az a táj az igazságért folytatott harcot szimbolizáta, ezért úgy gondolta irónikus, hogy ki kell deríteni az igazat, hogy mi is történt.
Egy dolog aggasztotta csak. Nem tudott semmi információt a négy ellenfélről, így nem tudta mi is vár rá igazán. Gondolatai ekörül forogtak.

*Nagyon könnyen egy négy az egy elleni csatába keveredhetek... Kis szerencsével nem számítanak rám és így minden kérdés nélkül egy gyors rajta ütéssel javíthatom az esélyeimet... Mindegy... majd agyalok rajta ha odaértem.
Miközben mélyen gondolkodott, teltek múltak a percek és az órák. A nap már lemenőben volt. Az felhőket a hegyek fölött átszűrődő vöröses fény világitotta meg, aminek kifejezetten örült.
*A vérvonal képességemnek köszönhetően az éjszaka is nekem kedvez egy rajta ütésnél...*
Aztán már csak azt vette észre, hogy a két monumentális szobor mellett áll egy szirten, ahonnan az egész völgyet belátja. Ideális helyszín, hogy aktiválja csodálatos szemeit és végig pásztázza a terepet, a négy, vagy esetleg a pappal együtt öt ember hol létét megtudja.
Törökülésben leült a szírt szélére, majd egy szóval kísérve aktiválta képességét.

-Ondogan!


// Lehet kissé kusza, visszakell rázódnom Smile az esetleges hibákért elnézésed kérem. //
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Hinata on Hétf. Jún. 03 2013, 20:24

Ahh a sötétség, vagy ahogy mondhatnák maga a gonosz színe. Ki tudja milyen élőlények bújnak meg az árnyak közt. Képzelet szülte démon. Démon mögötti démonok vad őrjöngő fenevadak. Az én istenem csahosai, mondhatnánk ezt is. Nincsen most sötét hangulat sem harc és hullaszag. Csend van talán túlságosan is nagy a csend. A víz csobogása és bogarak zümmögése hallatszik csak, és még valami egy apróság nem sokk. Egy élőlény tetemén civakodó rókák. Egy kisebb szarvas lehetett, meg van tépázva alaposan de látszik valaki levadászta és egy jó darabot ki metszet belőle.

Nos látásod miatt tudsz éjszaka is haladni, de ezt választod vagy meg pihensz. Nos ez rajtad áll és senki máson, minden esetre marakodó állatokat érdemes meg vizsgálni. Ki tudja mire lelsz ha a túl oldalon felkapaszkodsz. Annyi minden esetre kiderül, hogy az üldözött edények nincsenek a völgynek ezen részén. Az állat teteme meg ha meg vizsgálod talán nyújt némi út mutatást.

Tetem körüli nyomok mik meg maradtak és maga a tetem arra utal, hogy a szűk hegyi ösvényen haladtak tovább.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Gruczi Duneai on Vas. Jún. 16 2013, 17:22

Gruczi, miközben aktiválta csodálatos vérvonal képességét, füleit is hegyezte, hátha valami zajnak köszönhetően jó felé kezd el kukucskálni, de a víz csobogáson és a bogarak eszméletlenül idegesítő zümmögésén kívül nem halott mást, így csak szemeire bízta magát.
*Na! Valami legyen....*
Már kezdett egy picit türelmetlen lenni mivel keresése hiába való, de ekkor fel hallatszott egy hangosabb zaj, mire azonnal oda irányította tekintetét. Sajnos nem volt más, mint néhány méretes róka, akik egy szegény állat maradványaiért küzdöttek. Nagyon érdekes az életnek ez a fajta körforgása, de a küldetés szempontjából teljesen fölösleges. Azonban ahogy figyelte a minden falatért egymással keményen megküzdő lompos farkú négylábúakat, egy túl tiszta sebre lett figyelmes a tetemen.
*Ezt nem róka okozta.... Túl tiszta és egyenes... Nem fog nyomok inkább egy kés... De ha ezt a vadat egy vadász fogta el... mindent elvitt volna nem csak egy darabot. *
Ekkor gondolata meg akadt, közben felpattant a török ülésből és kinyújtózott egy kicsit, hogy a lábából eltűntesse az enyhe zsibbadást, majd felsóhajtott.
*Végre valami nyom... ezek valószínűleg ők voltak.*
Ezzel a lendülettel felpattant és közelebb ment a tetemhez és amikor jobban szemügyre vette azt a következtetést szűrte le, hogy egy közeli elég szűk hegyi ösvényen haladtak tovább az üldözöttek. Ez azonban egy kérdést vetett fel benne. Ugyan még nem érezte magát fáradtnak, de az éjszaka még csak most kezdődött. Ha gyorsan utol érné őket, akkor probléma nem lenne, de ha sokáig kell keresni akkor lehet hogy kimerül annyira, hogy túl erő ellen esélye sem lesz, de emellett persze még ott a pap is akiről még mindig nem lehet tudni, hogy veszélyben van vagy nincs.
*Egyszer élünk...*
Ezzel lezárta. Elindult az üldözöttek után a kis ösvény irányába.

//sajnálom a késést//
avatar
Gruczi Duneai
Játékos

Tartózkodási hely : Ahol dolga van!!


Adatlap
Szint: A
Rang: ANBU Taicho
Chakraszint: 720

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Hinata on Hétf. Jún. 24 2013, 15:01

Apró nyomok, de jelentősek. Ez úttal most nem maradsz, inkább lépsz és cselekedsz. Jól is van ez így hisz lehet a pap veszélyben van az is lehet már halott réges-rég.
Szűk hegyi ösvényen nehéz előre haladni, főleg sötétben. Eldöntheted, hogy használod e szemeid vagy sem. Ami csak kicsit könnyíti meg dolgod. Közeli folyó és vízesés miatt a sziklák hamar lehűlnek ahogy a kövek is. Így láthatod vöröses narancsos fényüket ahogy lassan kihűlnek.
A talaj az apró kövek miatt viszont nagyon ingatag. Egy rossz lépés és tudtára adod környéknek, valaki vagy valami jár erre felé. Bár a tetem miatt valószínűleg azt hiszik majd civakodó állatokról van csak szó. Mindig jobb óvatosnak lenni mint meglepetés várjon a következő sarkon.

Ahogy halad előre fémes illat csapja meg orrod. Eltéveszthetetlen és kik megfordultak már harctéren fel ismerik a vér szagát. Igaz a vér menyisége nagyon kicsi. Így ha a szaglásod jó, talán halványan érzed. Utad során meg kapaszkodsz néha egy stabilabb sziklában valami folyékony anyagba nyúlsz.


** Ha erősen markolnád meg a sziklát éles pereme meg vághatja kezed.**


Tenyeredben az anyag olyan mint a félig alvadt vér. Ha megszagolod az érzés bizonyossá válik kis adag vérbe nyúltál sikeresen. Ebből tudod az irány helyes, az előnyük csak pár óra lehet. Közben elgondolkozol mikori is lehet a vér, és számításba veszel néhány tényezőt rá jöhetsz, az az előny nem is olyan nagy maximum két óra.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Obotsu Ryu on Csüt. Okt. 31 2013, 14:40

// Rikudou Sennin //

Csak úgy telnek a napok a fejvadászokkal vívott harc óta, mely a vártnál könnyebb győzelmet hozott, leadták a levelet, ami természetesen semmit nem ért, mert késtek, vagy a srác túl hamar elment, de ez nem érdekelte a gyilkos, ő leszállította a levélszállítót, megölt pár embert, kérni fogja a pénzét, vagy Konohának is nekimegy. Szerencséjükre, mikor visszaértek azon országba, melyet a víz könnyen legyőz, és igen, ez egy szóvicc akart lenni, az akkori irodai titkárnő kifizette őket. Sajnálta, hogy nem a szőke bögyös várja viszont, szívesen megnézte volna milyen erős egy kage, hátha lehetősége nyílt volna egy kis harcra, de egy ilyen gyenge hölgyet csak nem fog megtámadni, azért ő se annyira kegyetlen, vagy igen? A sok-sok ANBU már arra is fegyverrel reagált, hogy Obotsu közelebb lépett a saját pénzéért, szívesen megnézte volna mit reagálnak, ha teljes erejét beveti, és megöli az öreget. Viszont mikor hallotta, hogy védetséget kap az országon belül, kedvesebb ötlet motoszkálta be magát a fejébe, hiszen így már nem is bánthatják itt, nem szegheti szavát az ország, hiszen nem csak alávaló férgek lennének, hogy felbérelnek gyilkosokat, hanem aljas hitszegő becstelen barmok is.
- Jajj, pici maszkos, én eltenném azt a fegyvert... - stílust váltott, nyájasből hidegre. - ...mielőtt, még valakinek baja esik. - mosolyodott el. - És amúgy sem érhettek hozzám, már védett vagyok ebben az országban, bármit tehetek, amíg nem ölök a határon belül meg valakit, nagyon boldog vagyok. Lehet el is megyek a falu gyógyfürdőjébe, esetleg meglátogatom a temetőt, lehet én is küldtem oda valakit. - heccelte az ottaniakat. - Megnézem az emlékműveteket, biztos van, minden aljas kis házsorokból álló településnek van valami emlékműve, esetleg fellátogatok a domb-pofákra, biztos szép a kilátás. Hiszen csak egy egyszerű polgár lettem itt. Vagy tartsak erőbemutatót a genineknek valamelyik kiépzőterületen? Megmutassam nekik mi várja a kis túlbuzgó vakarcsokat, milyen az élet? Megöljelek előttük téged? - nézett az egyik ANBU harcosra, a legnagyobbra. - Áh, nincs értelme, nem tanulnának sokat, től rövid harc lenne, na mentem császtok. - intet, és kisétált az épületből. Nem állt szándékában bajt csinálni, csak kicsit gonoszkodott velük, csuklyáját visszatette a fejére, és már el is tűnt a faluból. Nem tudja követték-e, hogy képesek voltak-e lépést tartani a sebességével, nem is érdekelte, ő egy Isten volt, mit törődjön ezekkel a farsangi idiótákkal. Útja pont arra vezetett, amerre mennie kellett, gondolta ő. Nem hallott semmi küldetés lehetőségről, semmiről a nagy világban e küldetés alatt, így lehet egy kis fogadót célozna meg, hogy pletykákat hallhasson, arrafele, amerre elindult. Egy idő után két óriás alakot vélt kivenni egy természetiképződményből.
- Ezek az idióta Konohaiak, fel-alá járnak a világban és embereket faragnak a hegyekből, nem normálisak. - természetesen mindenki ismerte a nagy harc történetét, miszerint az első Hokage, és Uchiha Madara mit tett errefelé, de Obotsu-t pont nem érdekelte, le is hugyálta Senju Hashirama alakját, majd a maradék fárad olajat Madarára űrítette, és továbbállt. Bízott benne, találkozik néhány emberrel, akiket megölhet, hogy kicsit lenyugtassa a lelkiismeretét, rég volt véres a keze.
avatar
Obotsu Ryu
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Démon // Jounin
Chakraszint: 1034

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.