A Vég völgye

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Hidan on Csüt. Júl. 14 2016, 06:07

Chizune erőtlenül hajol bele a rázúduló csókáradatban, de közel sincs abban az állapotban, hogy bármilyen érzéki légyottban aktívan tudjon részt venni. Ezt ugyan a világért sem vallaná be - talán még magának sem -, így próbálja persze viszonozni Karu csókjait, de nincs bennük szenvedély. Csak a viszontlátás megkönnyebbültsége és a vérveszteség ólmos, kába fáradtsága. Tétován hagyja, hogy a talpában a chakraáramlást megszüntető shinobi karjaiba zárva elmerüljön a kristályos tiszta habok enyhet adó ölelésében. Fakó fényű tekintetéből ítélve azt sem bánná igazán, ha a tó hullámsírjává válna, legalább megszabadulna élete vérmocskos kálváriájától.
Pár örökkévalóságnak tetsző pillanatig a páros egymásba fonódva lebeg az áramlatok gyengén ölén, a Shinobi Világ bajaitól távol és elfeledetten. Kifáradt tüdejük azonban nem soká bírja, rövidest fel kell menniük, ha csakugyan nem akarják, hogy itt érjen véget közös történetük. A lány pár karkörzés után visszafordul, kirántja elmaradhatatlan pengéjét az iszap szorításából, majd követi társát a parti fövenyre. A kunoichi hagyja, hogy szerelme kisegítse őt a partra, majd pár botladozó lépés után a tőle telhető legóvatosabban elterül a fűben. Mintegy utolsó erőfeszítésként a hátára fordul, s Karu felé eső kezének vékony ujjait a férfiébe fonva bámulja a part menti fák lombjai között áttetsző ég kékjét.
- Legközelebb emlékeztess, hogy soha ne provokáljalak! Ötletem sem volt, hogy ennyire nem fűlik a fogad a konyhamunkához...
Nevet fel színtelen hangon, de az erőlködéstől heves köhögésben tör ki, kesztyűs kezét a szája elé tartva. Smaragd szemei egy pillanatra rémülten kitágulnak, s merőn nézi saját kézfejét, de egy másodperccel később fürgén maga mellé fekteti karját, mintha valamit rejtegetne szíve választottja elől. Némán hallgatja a Kenshiro vallomását, hallgatása azonban nem az a szokásos figyelmes csend, amit tanúsítani szokott. Ez valami más. Színtelen ajkai úgy egymáshoz préselődnek, hogy a legnemesebb penge éle se férne be közéjük. Légzése pillanatról pillanatra szaporább, ujjainak szorítása pedig önkéntelenül is olyan erős lesz, hogy már-már eltöri a shinobi ujjperceit. Légcseréje feldúlt fújtatássá vadul, s a szavak úgy robbannak ki belőle, mint villám a túl kövérre nőtt esőfelhőből:
- KÖZELEBB KERÜLT HOZZÁD, MINT BÁRKI AZ ÉLETEDBEN?! Mert beszélgetett veled? AZ, ami EZT tette velem?!
Mintha iménti roskatagságának hűlt helye lenne, szemmel követhetetlen sebességgel talpra pattan a lány és fordul szembe a még mindig a földön elterült Karuval. Fájdalomtól és dühtől remegő remegő kézzel mutat számos sérülése közül a legsúlyosabbra, az egész törzsén végigfutó vágásra, melyből még mindig kövér patakokban szivárog a vér. Ha az égető karmok nem égetik ki a sebét azonnal, talán már nem beszélgetnének.
- Ez nem egy istenverte háziállat Kenshiro Karu! Nem egy bolyhos cica, aki megkarmol, mert fürdetni próbálod! Nem láttad azt amit én... A tüzes vadságot, ami a gyűlölet olajából táplálkozik... NÉZD MEG, MIT TETT VELEM! Többet ér neked egy démon, mint én..? De igazad van, lehet én vagyok a rosszindulatú hárpia... Biztos csak megértésre vágyik, akkor nem fog hobbiból embereket szétmarcangolni, ha dédelgetve van! Még pár ilyen és alomba szoktathatod és kibaszott masnit is rakhatsz rá! Ha bármi emberit mutat, akkor az csak azért van, hogy kihasználjon téged, nem pedig fordítva. Igen Szerelmem, valami megváltozott... Ostoba vagy érzelgős lettél, és ott keresel vigaszt, ahol csak bánatot fogsz találni, pedig az mindvégig melletted volt!
Meg sem várva az albínó ninja válaszát, sántikálva előretesz két lépést és egy kísértetzöld fényörvény kíséretében eltűnik a semmibe. Azt mondják ahol a Sors becsuk egy ablakot, ott kinyit egy másikat. De ez fordítva is igaz lehet... Csak a jövő a megmondója, hogy egy szeretővel kell-e fizetnie a váratlan szövetségért, egy dolog azonban biztos. Egy darabig most egymaga - de mégsem egyedül - fogja róni az utat, ami rá vár.


//Nagyon szépen köszönöm a játékot és Miss Matatabinátor fenomenális közreműködését, részemről igazán élvezetes volt az utolsó posztig. A tanulás sikeres volt, felírhatod a technikát. Jutalmad 25 chakra és 1 taijutsu pont (utóbbi azért, mert a bijuu aktívan használta Karu testét). A pecsét 15%-ot rongálódott.//


A hozzászólást Hidan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 26 2016, 06:45-kor.

_________________
Áldozatok:
Okisha Aiza
Takeyanagi Tomoko
Unazaki Ashura
Ago
Hana Fujishima
Itanashi


"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg."
avatar
Hidan
Mesélő


Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint: wat?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A Vég völgye

Témanyitás  Kenshiro Karu on Pént. Júl. 15 2016, 20:41

Chizune először viccelni próbált de én inkább kétségbe ejtőnek találtam a helyzetet. Miután a partra kúsztunk sikerült jobban szemügyre vennem a sérüléseit és őszintén szólva a látvány megrémisztett. Tudtam, hogy komoly csatát vív a Nibivel, de, hogy ennyire megsérült. Ezért azonban csak és kizárólag én vagyok a felelős. A szívem összeszorult amikor elterültünk és egy pár percig csak hallgattunk. Éreztem, hogy minden tagom fáj mintha lefejtették volna rólam a bőrt és valóban néhány helyen úgy láttam mintha felhólyagosodott volna a bőröm. Tehát ezzel jár a démon chakrája. Vajon ha a hordozóra ilyen hatással van akkor az ellenfeleimre milyen hatással lehet? Aztán megpillantottam Chizune sebét és egyből választ is kaptam kérdésemre. Érzem rajta, hogy valamit nem mond el. Ez jellemzi a mi kapcsolatunkat már egy ideje, de amikor megpróbálok őszintén beszélni vele akkor egyszerűen csak a rossz szavakat használom, vagy ő akarja félre érteni, nem tudom pontosan. Keze úgy megfeszül, hogy majd eltöri az új perceimet. Uram isten milyen erős szorítása van, tényleg képes lenne ez a törékeny nő egy kézzel eltörni a csontjaimat...
Lehet, hogy nem kellett volna egyáltalán beszélnem a Nibiről, de már megtörtént eljárt a szám és drágán megfizetek érte. 
Ki ez nő? Olyan gyorsan ugrik talpra, hogy követni sem bírom szemmel. pedig én tényleg csak őszinte akartam lenni és valljuk be az őszintét ki lehetne hozzám közelebb mint a Nibi? Aki a bőröm alatt van és a testemben lakik mostantól életem utolsó napjáig. Ez azonban annyira érzékenyen érinti a lányt és megértem. Tényleg rosszul fogalmaztam, de amikor szóra nyitnám a számat ő egyszerűen csak folytatja mondandóját nem is figyelve arra amit mondanék. 
A lány keményen érvel és annak amit mond sajnos van alapja. Ahogy a Nibi is fogalmazott egyenlőre nem fogja újra megpróbálni a kitörést. Bár ez a próbálkozása is majdnem sikerrel járt én végül azt vettem észre, hogy nem véletlenül vonja vissza erőit. Valami történt közöttünk csak ezt éppen rosszul mondtam el. Nem is nagyon tudom szavakkal leírni, mert a két lélek annyira közel volt egymáshoz, hogy arra nincsen is kifejezésünk. Addig szerintem nem is fogom tudni elmondani neki amíg ő is meg nem érzi ezt. Valószínűleg ez egy olyan dolog amit a világon csak páran értenek meg és erre csak most jövök rá, de már késő. Chizune sértetten feláll tesz két nem túl magabiztos lépést aztán egyszerűen csak elteleportál. Várjunk csak elteleportál? Hogy a francba lehet képes ilyesmire ezt egyszerűen nem értem. Sokkal kevesebbet tudok róla mint amit ő tud rólam. Ez egy nagyon komoly hiba és orvosolni kell. Azonban abban biztos vagyok, hogy most egy darabig nem fogom őt látni. Azonban ez lehet, hogy még kapóra is jön mert érzem itt az ideje, hogy megkeressem Itanashit és törlesszem a pap felé az adósságomat. Én tartozom neki is és Mirubinak is, de nem felejtettem el...

Nagyjából két hét telt el azóta, hogy a Végzet Völgyében egy életre halálra szóló harcot vívtam a Nibivel és magammal is. Tudom, hogy nélküle nem tartanék ott most ahol vagyok, de közben úgy érzem, hogy ellöktem magam mellől valakit aki szintén fontos része volt az életemnek. Most úgy érzem mintha egy kisebb lyuk lenne bennem, de ezt az űrt betölti az a kellemesen bizsergető melegség aminek emléke vissza vissza tér álmomban. A Nibi volt az, aki feltöltött újra élettel és a bennem pislákoló fényt felerősítette. Azonban magamnak és a kialakult helyzetnek köszönhetően elvesztettem Chizunét... Viszont most valahogy meg kell találnom Itanashit. Gondoltam rá, hogy esetleg megpróbálom megidézni de aztán letettem erről az ötletemről, majd esetleg ha már tényleg nem tudok mit kezdeni magammal és nincs más esélyem. Azonban el kell mennem valami olyan helyre ahol szerezhetek egy kis információt is a nagyvilágban folyó eseményekről. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy meglátogatok egy határ menti kis falucskát, de közel maradok a végzet völgyéhez. Az utóbbi egy hétben nem nagyon hagytam el a környéket. Nem szabad mozgolódnom ha azt akarom, hogy a pap megtaláljon, de mi alapján is kezdhetne el keresni? Így egyik nap úgy döntöttem, hogy betérek egy kis településre ami mellett idefele jövet haladtam el. Vigyáznom kell, hogy ne fedezzenek fel, ezért este térek be a helyi kis fogadóba. 
- Üdvözletem, egy Szakét szeretnék kérni! - Szólok oda a csaposnak, majd ha megkaptam az italomat célba veszem a sarokban lévő kis asztalt és onnan szemlélem meg az ivó többi vendégét!

// Szeretném megköszönni a tanulást. Nagyon tetszett az elejétől a végéig és bár voltak pillanatok amikor úgy éreztem nagyon megüthetem a bokám mégis azt kell mondjam, hogy Jinchuurikiként kalandról kalandra jobbnak érzem a kalandjaimat és talán magamat is ebben a szerepben. Tsume neked szeretném külön megköszönni, hogy ismét a Nibi bőrébe bújtál, remélem te is legalább annyira élvezted mint én. Hidan elképesztően jó kalandot hoztál össze. Köszönöm szépen mindkettőtöknek! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 107


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1287

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.