Határvidék

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Vas. Szept. 20 2015, 16:44

//Bocsánat a késésért//


  Takeo önmagához képest igen jó ötletekkel állt elő, Sora bőszen bólogatott, miközben beszélt.
  –
Gyorsabban nem igazán tudnak, de ha követjük őket, nem is baj.
  És így is lett. Sora és Takeo legalább fél napig meneteltek a két férfi után a sivatagban, észrevétlenül, meg-megállva, óvatosan. Napnyugta tájékában egy nagyobbacska oázishoz értek, ahol ugyan nem volt semmi, ami az égig ért volna, de valami ennél is „érdekesebb” mégis: két iwagakurei shinobi várakozott az egyik fa tövében. Tisztes távolságból követhettétek az eseményeket, az egyik homokdűne mögé rejtőzve. A két tevegelő alak leszállt a járművéről, elővette teletömött táskáját, majd felnyitotta azt. Mindkettő tele ryóval.  
  –
Rendben – szólt az egyik chuunin, majd átnyújtott egy üvegcsét. Az egyik tevegelő alak kinyújtotta a karját, majd a bajsza alatt suttogott valamit az iwagakureinek, amit Takeo nem hallhatott.

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hiyama Takeo on Kedd Szept. 29 2015, 18:49

A sensei úgy döntött, hogy követni fogják azt a két embert, méghozzá gyalog. A nagyjából fél napig tartó lopakodás kissé fárasztó volt, a nagy hőségben, a végtelen homoktengeren. De megérte. 
Ugyanis, a két tevegelő ember megállt egy oázisnál. Miközben leszálltak a tevéről, megjelent két iwagakure-i shinobi is.
~ Na tessék! Nincsen kizárva, hogy ezek is a kincsre pályáznak! De persze az is lehet, hogy "csak" éppen egy illegális üzletet látunk. ~ jegyezte meg magában a genin. Majd tovább figyelte az eseményeket, komoly nagyságú pénz, és egy kis üvegcse cserélt gazdát.
- Mester miféle anyag lehet abban az üvegben? Ezek tuti valami nagyban üzletelnek. Mit tegyünk? - mondta, igen halkan és suttogva a mesterének. Takeo sejtette, hogy ez a dohánykeresős kaland nem lesz egyszerű, de ezek az iwagakure-i shinobik a legkevésbé sem hiányoztak neki. Ezenkívül kíváncsi volt Sora lépésére is. Persze az még koránt sem volt biztos, hogy a két nindzsa is a kincsre pályázik. Lehet, hogy csupán üzleteltek a két tevegelő férfival.

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Szomb. Okt. 17 2015, 18:18

//Nyugodtan dobj meg egy PM-mel, ha sokat kell várnod. Sajnos nagyon sok dolgom van mostanság, és kimegy a fejemből, sajnálom.//


Az egyik iwagakurei chuunin hirtelen felétek fordította a fejét. Minden bizonnyal a tevegelő alak buktatott le titeket. A fiatal, borzas hajú shinobi elmosolyodott, kikapta a „kém” kezéből az alku tárgyaként futó kis üvegcsét, és kihúzta a dugóját. Eszeveszettül gyors volt, még talán Takeo mesterénél is gyorsabb. Sora reflexei persze voltak elég élesek ahhoz, hogy azonnal hátrálni kezdjen.
Takeo! – kiáltott a tanítványára.
De késő volt.
A férfi ott állt Takeo előtt a nyitott üvegcsével. A fiú valamiféle furcsa szagot érzett; egy nehéz párlatot, mely átjárja a testét. Aztán az érzékszervei eltompultak, és pár kósza percig mintegy megszűnt létezni. Nem tudott védekezni.  
Mikor tíz perc múlva végül magához tért, ugyanaz a barna, borzas hajú, kékszemű iwagakurei állt előtte. Persze immár az üvegcse nem volt a kezében. És még valami hiányzott: Sora. A senseit mintha a föld nyelte volna el. És mit ad Isten! A tevék, a tevegelők és a másik iwagakurei is eltűnt. Ketten álltatok ott.
Takeo, ugye? – kérdezte az alak meglepően barátságosan, majd levette magáról a fejpántot. – Elnézést a kellemetlenségekért. A ti oldalatokon állunk, a Szél kémei vagyunk, Sora is ismer minket. Lennél olyan kedves, hogy megosztasz velem mindent, amit arról a bizonyos kincsről tudsz? Sajnos nem kevés okunk van feltételezni, hogy az iwagakureiek agyszüleménye az egész, és csak arra megy ki a játék, hogy előcsalogassanak még pár idiótát, akik még nem jutottak el a Rejtekhelyre. – Itt lélegzetvételnyi szünet következett. – Tőlünk északra egy nagyobb folyó található, keletre két oázis, délre csupán sivatag. Kérlek, mondd, merre menjünk!

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hiyama Takeo on Szer. Dec. 02 2015, 17:58

// Pein //
// Nagyon sajnálom, hogy ilyen sokat késtem!!! De sajnos betemet a sok munka. //

Miközben a tanítvány és mestere lapult a homokdűne mögött az egyik iwagakure-i shinobi feléjük nézett. Sajnos ki lettek szúrva. Az egyik ellenség meg is indult feléjük, és bár Sora figyelmeztette Takeot, geninünk nem tudott már kitérni. Az üvegcséből kijövő gázok pedig megtették a hatást. Hamarosan minden elsötétült. Pár perc múlva mikor a geninünk felébredt, körülnézett, hogy mi is történt valójában. Nem volt ott senki, se a mestere, se senki. Csak egyedül az iwagakure-i támadó és ő. Éppen akarta előrántani a kardját, mikor az előtte álló nindzsa kedvesen megszólította. Ezután végighallgatta annak beszédét, majd így reagált, nem túl elégedetten:
- Honnan tudnám azt, hogy Te nem az ellenségem vagy? Ha ismered a mesteremet, akkor nem támadtál volna ránk, még elővigyázatosságból sem! Tanigakureiek vagyunk, semlegesek! A mesterem hova tűnt? És a másik iwagakure-i tag? Ha egyáltalán ő iwagakure-i.... Az a bizonyos kincs pedig... hááát... izé....dohány. Szó szerint dohány, amit az erősen nikotinfüggő láncdohányos senseiem meg szeretne kaparintani. Persze állítólag van ott pénz is, de a dohány ott a lényeg. Idióta egy küldetés a miénk. Nem is küldetés, csak a sensei magánakciója. Hogy merre kell mennünk? Azt én is szeretném tudni!!!! Utálom a sivatagot! Ilyen vacak homoktengeren a tájékozódási képességem a nullával egyenlő. Szóval két oázis és egy folyó...hmm... - ekkor elkezdte vakarni a fejét, miközben gondolkodott - ja... ezeket a sensei említette. Szerintem a két oázis lesz az, először menjünk oda. Ha ott nincsen senki és semmi, akkor onnan pedig mehetünk a folyó irányába. 

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Pént. Jan. 15 2016, 20:47

A shinobi kissé morcosan húzta fel a szemöldökét. Egészen biztosan nem ilyen reakcióra számított. Nem is válaszolt. Méricskélte még Takeót pár pillanatig, látszott rajta, hogy gondolkozik, majd egyszerűen hátat fordított a fiúnak, és megindult kelet felé, amilyen gyorsan csak tudott. Takeón állt, hogy követi-e vagy sem, esetleg megindul haza, vagy megpróbálja megtalálni mestered – aki lehet, egyszerűen csak elkószált valamerre… Belőle bármit kinéz az ember!

Amennyiben Takeo hagyja a shinobit eltávolodni, a következő fél órában biztos nem találkozik senki ember fiával, akár a helyszínen marad, akár folytatja útját északra, a folyó felé, keletre, az oázishoz, délre, a sivatagba, avagy hazafelé, északnyugatra. Amennyiben az üldözés mellett dönt, a shinobit ugyan nem éri utol, de az oázist fél órán belül megtalálja. Itt legalább 20 ember nyüzsög, többen tevével érkeztek, még 2 bazáros bódé is telepedett egy-egy magasabb pálmafa lombjai alá. Se a borzas hajú shinobi, se Sora nincs azonban a nyüzsgő tömegben.

//Bocsánatot kérek a nagy késésért, kárpótlásul jóváírok +5 chakrát!//

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hiyama Takeo on Kedd Feb. 02 2016, 16:04

Takeo magyarázatára a shinobi nem is igazán reagált. Egyszerűen csak elhúzta a csíkot. 
~ Hát ebbe meg mi ütött??? ~ csodálkozott magában a genin, majd utána is kiáltott:
- Héé! Most hirtelen mi lett ennyire sietős? Kérdéseket teszel fel, én válaszolok is rá normálisan, erre szó nélkül elmész?! Bunkó barom! - ordított a nindzsa után, miközben mérgesen az öklét rázta. 
- A fenébe! Most merre menjek?! Megint kereshetem a senseit, az a marha is csak itt hagy állandóan. - bosszankodott még mindig Takeo. De ugyanakkor azt is tudta, hogy felesleges, mert a mérgelődéstől nem fog a sensei előkerülni. 
Hősünk elkezdett gondolkodni, hogy merre is menjen. A shinobit már nem fogja utolérni, éppen ezért nem is ered a nyomába. Helyette úgy döntött, hogy északra megy a folyó felé. Mivel iszonyúan nagy hőség volt ezért nem volt kedve a homokbuckák között rohangálni, amúgy is tartalékolnia kellett az erejét, ugyanis tudta, hogy megint egy hosszas keresés áll előtte. Előbb a mesterét, utána pedig vele együtt a kincset kellett megkeresnie. Valamint a több méter magas homokdűnék sokasága között amúgy sem lehet alaposan felderíteni a területet. Az még hagyján, hogy Takeo soha sem volt szenzor nindzsa, de még a tetejében alapból is egy tájékozódási analfabéta. Éppen ezért olyan helyzetet kellett előteremtenie, aminek a segítségével jól be tud látni minél nagyobb területet, mindezt úgy, hogy ő maga nem fárad el az utazás közben. Geninünknek ismét helyén volt az esze, azonnal ráharapott az ujjára, majd a kézpecsétek után így szólt:
- Kuchiyose no Jutsu! -
Megidézte az egyik nagyobb daru madarát, Tokuwa-t. 
- Üdv, kölyök! Miben lehet a segítségedre? - kérdezte a daru. 
- Keresésben - mondta neki miközben fel is ugrott a madár hátára, annak különösebb engedélye nélkül. 
- Hú de sietős neked! Hé, várjunk csak. Mit keresünk itt egy sivatagban?! -
- Ch.. a mesteremet. - válaszolt Takeo, nagyot sóhajtva.
- Már megint??? A senseiednek a bújócska a fétise? - kérdezte Tokuwa értetlenkedve.
- Igen, ez a fétise, a hobbija és a sportja is. De induljunk már! -
- Ilyen melegben nem tudok gyorsan repülni! - 
- Ne is repülj gyorsan, épp ellenkezőleg. Mivel alapos keresést akarok végrehajtani, éppen ezért magasan repülj és lassabban. -
- Értem már, be akarod látni a terepet. - 
Miután a megtárgyalták a dolgot, fel is szálltak. Shinobink a madara hátán kényelmesen ülve nézte a környezetet, de még egy jó fél órás repülés után sem látott fentről semmit sem, csak rengeteg homokot. Érdekes látvány volt felülről a nagy végtelenül elterülő homokból álló "óceán". Északnak repültek, és ifjú nindzsánk remélte, hogy hamarosan meglátja a folyót. 

// Tiszta Nils Holgersson XD //

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Vas. Márc. 27 2016, 19:55


  A daru megidézése bizony jó ötlet volt, ha már Sora sensei valóban újra bújócskára adta a fejét. Persze szerencsétlen állat valószínűleg nem örült neki, hogy a sivatagban kell repülnie, méghozzá olyan lassan, hogy kémlelni Takeo kémlelni is tudja a tájat… de hát ilyen az élet, ahogy mondani szokás.
  A daru és Takeo igyekezete ellenére azonban a bandukolók túl sok érdekességbe nem botlottak. Sivatag, sivatag és sivatag mindenütt. Körülbelül fél óra múlva pillantották meg a távolból a folyót, ami ugyancsak nem volt túl érdekfeszítő látvány – persze azon kívül, hogy egy folyóról volt szó, a sivatag közepén, vagy legalábbis annak a határán. Mögötte ugyanis a táj már valamivel kellemesebb, zöldes színt vett fel. A folyó partján is tanyázott már némi növényzet, bár nem a legbujább fajtából.
  A fiú és segítőtársa a folyó mentén hamar nyugatra vették az irányt, ugyanis a távolban valami szokatlanra lettek figyelmesek. A helyszínre érkezve egyfajta zsibvásárba botlottak, amelyet a cifrábbnál cifrább feliratú táblák és az arra sündörgő emberek szájából hallható panaszok miatt valószínűleg azért hívtak össze, hogy a közeli település lakói a „nagy költözés” előtt eladhassák felesleges ingóságaikat. Persze errefelé senki se járt igazán, aki nem azon a kis, isten háta mögötti, de a háború miatt stratégiailag valószínűleg manapság felértékelt településen élt. Így hát mikor a lakosok megpillantották Takeót és a daruját, szinte körberajongták őket mesésebbnél mesésebb ajánlataikkal, portékáikkal.
  –
Egy kis posztót, selymet tessék az úrnak! Kiárusítás, kiárusítás! Aranyáru, bronz ékszerek, ékszertartók- és ládák is kaphatók! Antik bútorokat, mágikus főzeteket, dohányárut tessék, nálam a legolcsóbban! – hallatszódott jobbról-balról. Ez utóbbi felhívás egy fiatal és üde asszony standjától jött, amely valóban tele volt kis üvegcsékkel, meg egy halom dohánnyal.

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hiyama Takeo on Szer. Márc. 30 2016, 19:55

Hősünk társa hátán repülve, még fél órányi utazás során sem pillantott meg semmit. Mindenhol csak az a fránya homok terült el, addig ameddig a szem ellátott, és még azon is tovább. 
~ Basszus! Sehol egy árva lélek sem. ~ elégedetlenkedett magában geninünk. Ismét kisebb idő elteltével már oda értek a folyó partjához. Itt a táj egy minimálisan zöldebb arculatot váltott, de nem is ettől volt a dolog érdekes, hanem az végett, mert egy kisebb piac volt ott. Shinobink látta fentről a nyüzsgő embereket. Ahol pedig emberek vannak ott információt is lehet gyűjteni.
- Tokuwa szálljunk itt le! - kérte a madarat majd miután leszálltak, Takeo megköszönte a darunak a segítséget, aki egy nagyobb füstfelhő kíséretében el is tűnt. Ezt követően a két lábán folytatta az útját. A kereskedők mindenféle portékát rá akartak sózni, de ezt ifjú hősünk figyelmen kívül hagyta. Azonban az egyik kereskedőnőhöz odament, ugyanis az illető többek között dohányt is árult. Takeo mestere pedig még a sivatagban is előbb könyörögne egy szál cigiért, mint vízért. 
- Elnézést hölgyem de lenne egy kérdésem. Keresek valakit és nem találom. Így néz ki - ekkor a Henge no jutsuval felvette a mestere alakját, majd megvárta míg a nő alaposabban megnézi, ezután pedig megszüntette a jutsut - Nem látta ezt az alakot véletlenül? -  tette fel a kérdést a genin, aki remélte, hogy hasznos választ fog kapni. Már nagyon elege volt a keresésből, és pláne abból, hogy mindig a mesterét kell keresnie. Amennyiben a hölgy válasza az lesz, hogy nem akkor, hősünk elindul az oázis felé.

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Szomb. Ápr. 30 2016, 21:40

A nő ijedtében hátrahőkölt, a hirtelen mozdulattal pedig még néhány portékáját is leverte az asztalról. 
– Sora-sama? S… Sora? – dadogta szájtátva. – Ne…nem számítottam önre. Természetesen nem felejtettem el az adósságomat. Te…te…tessék! – mondta, és elővett az asztalka alól egy zsákot, amibe szinte az összes portékáját beleseperte. Üvegcséstül, dohányostul együtt. 


– Ennél többet ne…nem tudok most adni. Vészterhes időket élünk. De a dohány… a dohány az a legjobb minőség, és legalább két hónapnyi adag… Mé...még Önnek is! – habogta, majd hátat fordított, valamit motyogott, odadobta eléd a zsákot, és még mielőtt bármit is mondhattál volna, elrohant. Takeo akár deaktiválta a Hengét, akár fenntartotta az "álcát", a nő már nem láthatotta, nagyon sietett valahova. Egy darabig Takeo hallotta, ahogy morfondírozik, aztán kámforrá vált.

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Hiyama Takeo on Szomb. Jún. 04 2016, 18:01

// Elnézést a késésért!!! Ismét betemetett a sok munka. :/ //

Amikor geninünk felvette a Henge no jutsu segítségével a mestere alakját, akkor kicsit másképpen képzelte el az információ gyűjtés menetét. A kereskedő hölgy nagyon megijedt "Soratól" és azonnal elkezdte egy zsákba söpörni a portékájának egy részét. Az meg már csak a hab volt a tortán, hogy a nő nem győzött elnézést kérni, meg hogy tartozik dohánnyal a senseinek. 
~ Dohányadósság??? Na ne már! A mester valamiféle behajtó lenne itt ezen a környéken?? Ennyire nem lehet valaki nikotinfüggő!~ töprengett magában hősünk, ám a hölgy hamar el is tűnt onnan. Aztán hiába deaktiválta a jutsut Takeo, nem tudott meg semmit sem. Csak állt egy zsák dohányáruval a kezében. Kisebb mérgelődés és káromkodás után úgy döntött, hogy nem fog tétlenül állni, ezért útnak is indult. 
Egyenesen az oázisok felé vette az irányt. Hatalmas hőség volt, és neki ismét át kellett kelnie a hatalmas homokdűnéken. Ivott egy kicsit, majd fel is vett egy tempót és elkezdett futni. A nap erősen tűzött így nem volt valami kényelmes a rohanás, ugyanakkor az idő pedig ment tovább. Neki pedig mindenképpen meg kellett keresnie a mesterét. Remélt, hogy ott fogja megtalálni ahová éppen tart. Azonban geninünk arra is számított, hogy nem fogja megtalálni az oázis környékén. Egy dolgot már megtanult hősünk, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az valószínűleg nem az. 
Amint a genin odaér az oázishoz és nem találja meg Sorát, akkor ismét megidézni a daruját és annak hátán repülve bejárná és megfigyelné a környéket, végezne egy alaposabb kutatást.

Hiyama Takeo
Játékos

Taijutsu Pontok : 97


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 380

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Pein on Vas. Aug. 07 2016, 22:49

Geninünk senseie talán a bújócskák császára címet is kiérdemelte volna, hiszen az utóbbi időben gyakorlatilag hobbijává vált a felszívódás. Szerencsére ez alkalommal mégse okozott akkora fejtörést. Néhány órányi bolyongás és keresgélés után Takeo végül az oázison átfolyó kis patak partján pillantotta meg ujjaival játszadozó mesterét. A jounin ábrázata komor volt és gondterhelt. Még csak pöfékelni se pöfékelt. Sora cigaretta nélkül nem volt olyan Sorás. Még jó, hogy Takeo jött és megmentette a napot!
Mi az a zsák? Csak nem a kincs? – kiáltott Takeo irányába Sora.
Nem igazán érdekelte, milyen választ kap. Mélabús tekintete hamar tovaszállt, a zsákocska megjelenése teljesen felvillanyozta. A mester meglehetősen sietve nézett a portékák közé, kikapta a zsákból a dohányárut, és szagolgatni kezdte azt.
Mennyei. Egyszerűen mennyei – mormogta. – Szép munka, Takeo. Tudod mit? A kincs 10%-át megtarthatod. Mégis csak te találtad!
Hogy mennyire volt nemes ajánlat az a 10%, azt csupán Takeo mérlegelhette, annyi azonban bizonyos, hogy nem sokkal ezután Sora visszavonulót fújt, és a haza úton egy szót se szólt a kincsről, se arról, mi történt, amíg távol voltak egymástól. Furcsa, gondolhatta Takeo – de a jounin furcsaságaihoz a genin ekkorra már talán hozzá is szokott.
Köszönöm a játékot, és sajnálom, hogy idő hiányában ilyen nyögvenyelősre sikerült a vége! Jutalmad 25 chakra + néhány doboz cigaretta Wink

_________________
Pain is the way to bring peace.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Vas. Okt. 01 2017, 11:44

Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru


A sivatagban enyhe szél fújt, karcos homokot ragadva a magasba. A láthatáron vöröslött az ég a lassan alábukó naptól, különös, földöntúli ragyogásba vonva a dűnéket, s utolsó erejével még csillogó aranyban villantotta meg a levegőben lebegő homokszemeket. Ez volt a te vad és szikkadt otthonod. Ez a te országod, mely olyan csodákat tartogat, amit egyetlen külhoni sem ismerhet, legyen az szövetséges konohai vagy éppen ellenséges iwagakurei.. Ez a hely nemcsak csodáit rejti el előlük, de a végtelen sivatag halálos csapda is számukra, akik nem tudják, hol találhatnak vizet, vagy menedéket... Ez volt a te országod. Ez a hely, ahol felnőttél, és amit a szívedből oly jelentős szeletet foglalt el. Sunagakure.
A háború feldúlta az otthonod, de nem bírt a természet zordságával, mely épp oly nyakasnak és hajlíthatatlannak bizonyult, mint az emberek, akiket nevelt. Mégis, mikor a senseied menekülésre szólított fel, akkor régen, nem gondolhattad, hogy az ellenség ilyen sokáig képes lesz tartani fölényét, és talán azt sem, hogy ilyen sokáig meg tudsz maradni a sivatagban. Akadémiai tanításod hát még sikeresebb volt, mint gondolhattad... 
Mindenesetre a sivatag a legkevésbé sem volt biztonságos. Nem csak a természet erőitől kellett tartanod, de az ellenség is kisebb-nagyobb csapatokat küldött ki, megpróbálva gyarmatosítani a karcos homokot és levadászni azokat, akik a sivatagba menekültek... ezzel téged is beljebb űzve.
És most... hosszú idő után az emberek jelenléte ismét keresztezte utadat....
A dűnék között, a lábad előtt mélyedések jellegzetes sorozata látszott. Lábnyomok. Emberi lábnyomok. Az egyik oldalon meglepően mélyek voltak, a másikon sekélyebbek és hosszan elhúzottak. Az irányt, ahová tartottak, könnyen megállapíthattad. A környéket viszonylag jól ismerted már, így tudtad hogy arrébb, amerre a nyomok kacsáznak, egy öt-hat fából álló, hasadékban húzódó oázis van, az irány pedig, ahonnan jöttek, a sivatag kövesebb része felé vezet, ahol korábban, mielőtt aháború kitört, egy-két kereskedőút futott. A dűnék között, néhány szikla alkotta a te menedékedet, arrébb a jó célpontot jelentő oázistól, de elég közel, hogy vízhez esetleg élelemhez juss. De most e törékeny menedékhely is talán veszélybe kerül... Mégis, ennyi idő után.. végre egy ember bukkant fel.

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Ébredés- Kenshiro Dai

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya -1

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Zawaki Hotaru on Vas. Okt. 01 2017, 11:58

Hotaru sóhajtott, miután alaposan szemügyre vette a lábnyomokat, amik az oázis felé mutattak. Nagyon jól ismerte a sivatagot. Másfél évig céltalanul bolyongott a sivatagban, közben megtanulta kezelni e csodás táj természeti erejét. Kazue és Harue tanításának hála, tudta, hogyan találhat vizet és élelmet a sivatagban, emellett úgy ismerte a sivatagi tájat, mint a tenyerét. Bár ellenségektől is tartott, a lány a képességeinek és éles érzékeinek köszönhetően messzire ki tudta kerülni, és el tudott bújni előlük. 
A nyomok gyanúsak voltak számára, ezért úgy döntött, hogy követi őket. Csendesen követné a nyomokat, és odaérne az oázishoz, majd elbújna, és szemügyre venné a nyomot hátrahagyókat. 
A hazájáért, az országáért még a tűzbe is képes tenni a kezét. Annak ellenére, hogy rossz volt a kisgyermekkora, még az életét is feláldozza, hogy megvédje hőn szeretett faluját, Sunagakurét.
avatar
Zawaki Hotaru
Játékos

Taijutsu Pontok : 10


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Okt. 16 2017, 22:24

Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru


Óvatosan közelítesz, és minél közelebb érsz, a nyomok a homokban annál mélyebbre süllyednek. Talán a hely adta kevéske védelem gátolja a szelet, hogy arrébb sodorva a homokot betemesse? Vagy lenne valami más oka? Hamarosan sötét kör alakú nyomokat látsz a földön, melyek barnás színnel, szárazan pettyezik a nyomok közét. Ha szánsz rá némi időt, könnyen rájöhetsz hogy nem más, mint a forró sivatagban pillanatok alatt elpárolgó vér. 
A hely nem ismeretlen neked. Szépen simul a dűnék közé egy sziklák ölelte kis oázis-szurdok. Kellő árnyék van odalenn, kényelmesen lehet pihenni a fái között, és még innen is érzed a friss víz csábító, édes illatát.
Több irányból is megközelítheted  a forrást, de a nyomok vonalán ismét felfedezel valami újat, ami szinte egyensúlyoz a völgy peremén... egy elhagyott alkarvédő forró fémje csillog előtted. A kezek felőli végén vér van, de maga az eszköz is viharvert. Bárkié is volt, csatából érkezett. Odalenn a kellemes árnyékban csend honol, de valahol ott kell legyen az eszköz gazdája... 

Füled szokatlan hang üti meg. Mögötted surran a homok. Hangja a szemek folyamatos pergésévé válok, ahogy nem is olyan messze tőled, egy sekély homoktölcsér alól nyolc vézna, kitines láb emelkedik, majd vele feketén csillanó szemekkel egy sötéten sávozott pók. Csáprágója zöldes színnel fénylik, és furcsa, dögletes szagot áraszt. Láttál már hasonlót. Az ilyen kutya méretű lények aktívan vadásztak a sivatagba tévedt antilopokra. De most csak te voltál itt... és az idegen emberrel a közelben talán még problémásabbnak láthattad a helyzeted...
A pók csáptágóot kihívás-szerűen összecsapta, majd megiramodott feléd...

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Hokkyoku guma  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka Hamada Fuyu
Ébredés- Kenshiro Dai

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála + 15 kiskutya -1

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határvidék

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.