Fukaru Ki lakása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Jún. 03 2010, 19:59

A lakónegyedek magas régióiban, az egyik lakótorony legfelső teraszára nyíló lakás. A nehéz fém ajtón Amegakure áthúzott jele díszeleg egy külön felcsavarozott lemezen, a lemez alsó sarkánál pedig egy apró piszkosfehér origami angyalka lóg a csavarról. Az ajtó mellett egy megviselt névtábla, rajta pedig egy név:

Fukaru Ki
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Yagato Tendo on Pént. Jún. 04 2010, 20:08

//Shizune//

Feloldottam a vadállat jutsu-t, majd felvettem a légzőkészüléket. Út közben megkaptam a válaszaimat és ennek fejében a hazaúton egy szót sem szóltam. Mikor megérkeztünk, azonnal az ágyba vetődtem, mint egy kimosott rongy darab. "Tenshi-sama. Ő meg ki a csoda lehet? És egyálltalán minek kell nekem ott lennem a vallatáson. Nem szeretnék új emberekkel találkozni. Elég nekem, ha Ki-Sensei itt van. Ő tökéletes társaság nekem. Igaz nem mindig van itthon, de akkor is. Meg milyen beavatásról van szó. Engem nem kell beavatni sehova. Ezzel csak azt fogják elérni, hogy mégtöbb emberrel ismerkedjek meg." Merültek fel bennem a kérdések, de tudtam, hogy ezek a Sensei-nek nem tehetem fel, mert biztos megharagszik rám. Későre járhatott már, így inkább elteszem magam másnapra.
avatar
Yagato Tendo
Játékos

Tartózkodási hely : Még nem tudom^^


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Shikaku on Kedd Jún. 08 2010, 19:54

Ráznak. Valaki ráz. Valaki nagyon ráz, aztán már fel is vagy ültetve, és valami átfolyik az arcodon, be a pólódba. Víz... AMI HIDEG. Kiugrasz az ágyból, de csak annyit tudsz tenni nagy mérgelődve, hogy végighallgatod, amink kintről Ki még visszaordít.
-Fürdés és sorakozz a kijáratnál. Van öt perced. - A hang nem hangzott túl jól, így most legalábbis sietsz is fürdeni, majd idő előtt vagy kinn friss ruhában az ajtónál. Ki már zárja is az ajtót, és indultok. -Furiko most pihen. Neki nem kell kétszer szólni, épp ezért ő már edz az egyik specialistánkkal egy órája - nekünk meg mennünk kell. Mi van veled, hogy visszaalszol, ha szólok? - De nem is várja a választ, és felkap a derekadnál fogva. Érzed, hogy olyan könnyedén lendít a fal felé, mintha körülbelül Furiko súlyú lennél, de mielőtt gondolkozni tudsz az ügyön, már a lábaddal a falat támasztod, Ki pedig alattad áll, és megtart, hogy a groteszk gravitációt legyőző pózt utánozd, mintha a falat másznád. -Chakra a lábba. Nem túl sok, nem túl kevés. Ha érzed, hogy tapad, akkor fuss velem. - Azzal megindultok felfelé, mintha Ki tolna előre a földön, csak éppen most még magasabbra mentek, mint a nem elhanyagolható felső terasz volt, aholvá Ki lakása nyílik.


//Szenvedj egy kicsit a felső szinteken.//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Yagato Tendo on Szomb. Jún. 19 2010, 14:44

//Bocsi, hogy ennyit kellett várni rám, de valahogy megfeletkeztem erről a karakteremről//

Az álmomat egy hideg érzés szakítja félbe. Azonnal kiugrottam az ágyból. Ki mondott valamit, de nagyon úgy hangzott, hogy nem lenne jó, ha nem tenném azt. Egy gyors tusolás után kimentem a Sensei-hez. Mikor kiértem Ki kérdezett tőlem valamit, de válaszolni sem volt időm, mert arra lettem mfigyelmes, hogy a ház oldalán állunk. Már, mint én csak próbálkozok vele. Ki-sensei kiadta az utasítást, majd megindult velem felfelé. Chakrát koncentráltam a lábamba, majd megpróbáltam egyedül futni. Pár lépés után, majdnem leestem, de hála a sensei-nek nem lett belőlem palacsinta. Ismét megpróbáltam, de ugyanarra a sorsa jutottam, mint az előbb. Az istenért sem akart sikerülni. Ha nem tapadok oda, akkor azért nem sikerül, ha pedig odatapadok, akkor meg "megtörik" a talpam alatt a fal. Az 100. próbálkozásra sem akart összejönni. Már majdnem felértünk a tetőre, de még mindig nem jött össze. Elgondolkoztam azon, hogy ha nem fog sikerülni, akkor megint lentről kezdjük el ezt az egészet. Ebben a tudatban koncentráltam a chakrámat és végre valahára sikerült felmásznom. Mikor felértünk leültem egy kis pihenőt tartani, mert eléggé kifullasztott a dolog. Közben érdeklődök egy kicsit. -Sensei, ááruld el nekem, hogy hova megyünk most?
avatar
Yagato Tendo
Játékos

Tartózkodási hely : Még nem tudom^^


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Shikaku on Szer. Jún. 23 2010, 02:12

-Oda! - Ki feláll a teraszon, ahol éppen megálltatok, és kezével drámaian széles mozdulatot ír le. A mozdulat nyomán a tekinteted elkalandozik. Ebben a pillanatban érzed meg a kristálytiszta levegő ízét egy szélrohamban, és a szemed ki is könnyezik a hűvös levegőtől. A látvány eddig sosem látott: a tornyok, amik alulról mind a felhők homályába vesznek, most egy lágyan pamacsoló szürke paplanból nőnek ki, és csillognak a nap vakító fényében, Ki keze pedig a legmagasabb torony felé mutat. A torony tetejét jóformán alig lehet látni a naptól, azonban ahogy a szemed szokja a látványt, kivehetővé válik egy hatalmas szoborszerű arc, ami, mint egy isten néz le az összes toronyra. Te is hallottál már erről az istenről, és tudod, hogy mekkora tetteket vitt véghez; többek között véget vetett a háborúnak, és megerősítette az országot, amiben annak idején a te földijeid is meghaltak.
-Tenshi-sama végignézi majd a vallatásokat, és a beavatásodon is jelen lesz. Addig is,sietnünk kell. - Azzal, ha magadtól nem, hát a kezednél fogva állít fel, és hajít el a következő torony felé, és félúton elkap. Elmondja, hogy mit vár tőled: azt, hogy tudj figyelni a lábadba vezetett chakrára - figyeld, hogy mikor kondul-zörren meg a fémborítás a túl sok chakra miatt, és mikor nem elég a chakra ahhoz, hogy tapadj. Mindezeket folyamatosan, lépésről-lépésre ebben a magasságban és szélben kellene megtenned, de akármit is mondanál, a másik torony oldalán Ki megint csak két kinyújtot karjával tart a függőleges felszínen...


//Irány a felső szintek!//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fukaru Ki lakása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.