A falu vezetőjének irodája

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Kenshiro Karu on Szer. Ápr. 24 2013, 00:37

Ellenben a várt feladattal, ez most egy izgalmas és azt hiszem testhez álló feladatnak tűnt. Egy börtön igazgatóját eltávolítani a helyéről úgy, hogy engedélyt kaptam akár erőszak alkalmazására is. Mondjuk erősen fel kell készülnöm és vigyáznom kell az álcámra mert ez egy hazai terep lesz az illetőnek. A Hōzukijō-ról már hallottam, illetve olvastam de azt sosem gondoltam volna, hogy egyszer parancsba fogom kapni az igazgatójának a kiiktatását. Átvettem a mappát Enrakutól és olvasgatni kezdtem. Nos a jelentések szerint valóban chakrát lop a raboktól és valami sötét dologban mesterkedik. Már éppen mondtam volna az Áment a küldetésre amikor eszembe jutott az a bizonyos beépített ember.
- Először is szeretném azt megtudni, hogy ki ez a beépített ember? Milyen nemű? Honnan fogom megismerni? A másik kérdésem egy kicsit kényelmetlenebb... Vihetek magammal valakit a klánból? Egy megbízható tagról van szó! Csak tudja mostanában megszoktam, hogy együtt dolgozunk. Talán még ismeri is az illetőt Haisa Yoriról lenne szó. Tudja ő a család barátja és nekem nagyon jó barátom. Biztos vagyok benne, hogy jó hasznát fogom venni a képességeinek.
Miután megbeszélek mindent Enrakuval összeszedem a cuccomat és Yorival, vagy nélküle de nekivágok az útnak. Nem pepecselek sokat a készülődéssel. Viszem magammal a fegyvereimet illetve még egy pecsétbe lepecsételek annyi vizet amennyit csak tudok. Ezt jól elteszem a kabátomba. Később még nagy hasznát vehetem.

// Engedélyt kérek a pecsét felírására! Nem tudom mennyi vizet bír el egy pecsét. Ha lehet olyan 3 hektoliter vizet küldenék bele, de nem tudom pontosan, hogy mennyi fér el egy pecsétben. http://narutohun.niceboard.org/t1559-kenshiro-klan A link alatt megtalálható Yoriról pár alapvető információ kicsit lejjebb kell lapozni!! //

_________________
"A képzelőerőnket kárpótlásért kaptuk, azért amik nem lehettünk!"
"Monsters are real. They live inside us and sometimes they win."
Karakterek: Ayokama Makoto, Kinshu

"~Ha rendes kiképzést kapott volna az évek alatt, már Jounin is lehetne akár. Az biztos, hogy tehetséges a Suiton elem használatában és elég kitartó!~"


2014 Szeptember - A hónap játékosa

Adatlap

Nibi adatlap
avatar
Kenshiro Karu
Játékos

Taijutsu Pontok : 117


Adatlap
Szint: S
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1302

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szer. Ápr. 24 2013, 13:40

A férfi csendben hallgatja szavaidat, madj megcsóválja a fejét.
- Sajnálom, de egyedül kell menned és a beépített emberről sem árulhatok el semmit. Majd odabent felveszi veled a kapcsolatot. Szükséges óvintézkedés, nehogy legyen egy agyturkász, aki kiszed belőled mindne információt. Ráadásul így a beépített ember le tud lépni és téged is ki tud húzni a bajból. Legyél nagyon óvatos, nem szeretnék csalódni a képességeidben! - monjda a férfi, majd távozhatsz.


//A következő hsz-ed már ide: link menjen. Írd le, hogy ide utazol és a kapuban gyülekeztek a többi újdonsült börtönőrrel együtt. Nem lehet hogy tekercsbe pecsételted a vizet? Általában tekercsbe szokták Smile Egyébként engedélyezem a dolgot.//

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Itanashi on Szomb. Márc. 01 2014, 22:51

A kenshirok birtokára érve Itanashi egy nem várt személybe futott bele. A klán dolgait intéző férfi előlépett az árnyak közül, majd beinvitálta a fiút egy személyesebb beszélgetés erejére. A férfi, mikor már senki más nem hallotta a fiatal papon kívül, egy borítékba helyezett dossziét nyújtott át neki. Itanahsi lassan nyitotta ki a borítékot, majd elolvasta a fejlécen lévő címet: Hozukkijo alaprajz.
~Ez a férfi tud a terveiről? Meg lehet bízni benne, vagy talán most kellene elvágni a torkát.~ suhant végig a fiú agyán a gondolat, ám visszavett heves természetéből, elvégre Karu küldte ezt az embert a dokumentumokkal. Szövetségesekből pedig soha sem lehet elég, ha az ember egy katonai vezető hatalmát akarja megdönteni.
- Köszönöm - hajtotta meg fejét a fiú, majd a borítékot mellkasának belső zsebébe helyezte és elhagyta a birtokot.
Egy fa alacsonyabban fekvő ágára telepedett le, úgy 40 méter magasba. A levelekkel benőtt, bokorként szolgáló ág tökéletes helyet biztosított a fiúnak, amíg átnézte az alaprajzot.
Karu említette korábban neki a Hozukijoba tett látogatását, és annak következményeit. Elmesélte, miként ölte meg az árulókat és váltotta le az igazgatót. Azóta nem találtak a helynek új vezetőt.
- Talán ha... - kezdte átgondolni a lehetőségeit a fiú. ~Egy börtönkomplexum, amiből kijutni lehetetlen. Vastag falai megóvják azt bármiféle csapástól. Nem beszélve a föld alatt kiépített termekről, ahova tökéletesen be lehetne zárni szinte bárkit, aki ellent mond neki. A Hozukijo a várostól távol esik, így Enraku hatalma nem terjed ki idáig. Ha itt sikerülne elkapniuk őt, biztos, hogy egy életre elszigetelhetnék a néptől, az országtól, ezzel végleg megsemmisítve őt, a személyét, az emlékét.~
Itanashi a papírokkal a zsebében leugrott a fáról, majd egyenesen a várost vette célba. Álarcát elrejtette egyik pecsétjébe, majd felvállalva arcát, elvégre az évek alatt nem kis változáson ment át a fiú, mostanra senki sem ismerheti őt fel. Célja a Vezetői iroda volt. A város utcáin sétáló embereken hamar átvágta magát, a főúton haladt végig a magas épület felé. Ismerte a várost, akár a tenyerét, igaz, saját múltját kitörölte emlékezeteiből, az eligazodás azonban még mindig rutinszerűen megy. Mintha egy frissen vizsgázott genin sietne az irodába, hogy megkaphassa első, D szintű küldetését, oly sebesen és lendülettel törte megát át a sorokon, hogy eljuthasson végre az épület elé. Majd belépve az épületen elsétált az iroda elé, ahol Enraku pihentette hátsóját, megállt az ajtó előtt, majd bekopogott. 
Határozottan kezdene bele beszédébe, amennyiben a benn lévő személy hajlandó meghallgatni őt. beszélne a frontról, kapcsolatairól a klánnal kapcsolatosan, de leginkább egy különleges és titokzatos védelemről mesélne, amelyet nem nevez meg, mondván - Ezt uram, látni kell. Reméli, felkelti a helyettes érdeklődését és beleegyezik, hogy bizonyíthassa rátermettségét. 

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Uchiha Itachi on Hétf. Márc. 03 2014, 15:10

A faluban senki nem ismert már fel. Az elmúlt évek alatt megváltozott az arcod... Sebhelyek hegek és apróbb karcolások emlékeztettek múltad ezen nem túl fényes szakaszára, de mint tudjuk a fejlődésnek ára van és ezt az árat neked is mint mindenki másnak meg kell fizetned. Te viszont szívesen állítottad magad Jashin szolgálatába és terjesztetted az igéjét égen földön. Ezzel együtt járt a kegyetlen életmód amit éltél. Már nem volt vissza út, talán soha nem volt. A mélyen ülő szempárra emlékezhetnének páran, ha aznap nem temettek volna el egy fiatal genint is az anyját. 

Ahogy megérkeztél a falu vezetőjének irodájához nosztalgikus érzések fogtak el és keveredtek a gyűlölettel amit az egész ország és különösen annak vezetője iránt érzel. Ha most itt ülne valószínűleg rátörnéd az ajtót és életét vennéd egy kunaial vagy a saját kezeddel, de tudtad,hogy Enraku most messze jár és egy olyan harcot vív ami az utolsó nagy cselekedetei közé fog tartozni. Ez az ember felépítette a falut az előző háború hatalmas pusztítása után jó viszonyt alakított ki konohával aminek köszönhetően most legalább az egyik nagy nemzet szövetségébe tartozik az ország nem úgy mint legutóbb. Ám lassan Enraku napja is lenyugodni látszik ahogy a fejedben formálódik az ötlet, az össze esküvés árulás és gyilkosság csírája.
Benyitsz a vezető ajtaján, annak rendje és módja szerint fogadnak majd a kis monológod után a helyettes megköszöni a segítséget amit a fű országának tettél és biztosít róla, hogy nem fog elmaradni a jutalmazásod sem. Beszélsz neki terveidről és érdekes módon a férfi számításaiddal ellentétben végighallgat és bólint egy nagyot majd közli. 
- Nos az ötlet jónak tűnik ugyanis háborús időket élünk és senki sem vállalta el a börtön vezetését így kusagakurei shinobik vigyáznak most létesítményre, viszont a damiyou samat kellene meggyőzni erről mert ő a börtön üzemeltetője. Amennyiben még van egy kis ideje és megszállna a városban én felkeresem a damiyout és ajánlom önt a posztra tekintettel arra, hogy mit tett országunkért. Ha ez így megfelelne akkor kérem közölje amennyiben sikerült szállást találnia és én értesítem amint megérkezett a damiyoutól a válasz.
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Itanashi on Kedd Márc. 04 2014, 22:35

Itanashi az irodában állt, az asztal mögött ülő férfit hallgatva gondolkodott. 
~Tökéletes...A Hozukijo nincs a város kezében, ez azt jelenti, hogy Enraku keze nem ér el odáig, így szabadon alakíthatnám a tervet.~ azonban a börtön vezetéséhez a Daimyou engedélye szükséges, aki nem adná oda akárkinek a pozíciót. Nem, Itanahsi nem hagyhatja rá egy ilyen emberre azon dolgokat,a melyeket fontosnak és szükségszerűnek tart. Itt az idő, hogy a saját kezébe vegye a dolgokat.
- Köszönöm segítségét, azonban...A daimyou-t személyesen szeretném meggyőzni képességeimről, így amennyiben lehetősége van, jegyeztessen fel engem a földesúr napirendjére. Az erőmet látnia kell, hogy elhiggye, valóban alkalmas vagyok a feladatra. - hajol meg az ifjú, álarc mögé rejtve valódi gondolatait és gyilkos énjét.
Amennyiben a férfi nem hajlandó a fiú kérésének eleget tenni, a fiú csupán elmosolyodik, majd ismét meghajtja fejét.
- Várom válaszát. Addig is a várostól nem messze szállok meg. Bizonyára ismeri azt a helyet - szemében ekkor mintha valamiféle rejtélyes gondolat kavarodott volna - A nagy birtok a város mellett. A Kenshirok birtokán. - Itanashi azzal utoljára meghajtotta fejét a férfi előtt, majd a válaszra várva elindult.
Amennyiben a férfi válasza arra ad következtetést, az elbírálás és a válasz eltarthat napokig, Itanashi megszáll éjszakára a birtokon, majd másnap felkutatja a létesítményt, megvizsgálva közelebbről is.
Azonban ha a férfi gyorsan cselekszik, az ifjú pap türelmesen fog várni a birtokon. A pénz nem akadály, azonban reméli, régi barátja szívesen fogadja őt magánál.
Az első éjszaka álmatlanul telt számára. Sétálgatott a birtokon, cigarettát gyújtott, majd az eget kémlelte. Lelki szemei előtt ott lebegett már a börtön, melynek legmélyebb cellájában ott fekszik Enraku, kiláncolva, akár egy állat, a saját vérében fekve.
A késői órákban tért csupán aludni az ifjú harcos, azonban igen korán már talpon is volt, készen állva az indulásra, hogy meglátogassa a létesítményt, vagy akár magát a daimyout is.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Márc. 09 2014, 11:24

Ahogy a férfi végig hallgatta szavaidat látszott szemében az egyetértés. Bár a normális ember számára egy őrült vallás képviselője lehetsz, de ebben az esetben nem viselkedsz őrült módjára. Bár legbelül már rég feláldoztad ezt az ostobát a nagyúrnak, de most szükséged van rá, hogy segítsen terved megvalósításában. A férfi egy pillanatra mereven tekint maga elé. Itt a remek alkalom, hogy fültől fülig elmetszd a nyakát, de nem szabad...
- Nos rendben akkor elintézek a holnapi napra egy találkozót a Damiyou követével. Sajnos a földesúr most nem tud ezzel foglalkozni, de követe és egyben tanácsadója majd értékeli önt és eldönti a kérdést. Igen ismerem a klán birtokát, bár magam még nem jártam arra, de önért küldök amennyiben sikerül megszervezni a holnapi napot. Kérem ne menjen messzire. 
Azzal a férfi utadra engedett. A birtokon aznap este nem történt semmi érdekes. A vezető még mindig távol volt és nem tudták megmondani neked pontosan, hogy mikor fog vissza érkezni. Ez viszont nem gátolt terved megvalósításában. 
Másnap korán keltél és mivel egy keveset és rosszul aludtál ezért egy kicsit kótyagos is voltál. Reggel egy férfi várt téged a birtok bejáratánál és közölte, hogy ma várnak téged a börtön előtt és lehetőleg egyedül gyere. Ott lesz a Damiyou követe és Enraku helyettese. Lehet, hogy ez lenne a tökéletes alkalom eltenni őket láb alól? Akkor viszont kiket tennél a helyükre? Nem ezt így nem lehet megoldani. Bármennyire is utálod most ki kell várnod és az eredeti ütemterv szerint cselekedned. 
Amikor odaértél a börtönhöz a kapu előtt két hintót pillantottál meg. Rögtön felismerted Enraku követét aki köszöntött is majd bemutatta a damiyou helyettesét. Rajtad a sor, hogy megmutasd a tudásod. 
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Itanashi on Kedd Márc. 11 2014, 20:47

Az irodában ülő férfi engedélyezte, és elő is segítette a fiú tervét, majd megígérte, megszervez egy találkozót a földesúrral, pontosabban annak követével. Mivel a börtön a város fennhatóságán kívül esett, ezért ez ügyben csak is a földesúr dönthetett. Itanashi meghajolt a helyettes előtt, majd megfordult és kisétált az ajtón. Mosolygott. Már nem az a férfi ült a székben, aki a mérgekkel akarta eltenni láb alól az iwagakurei katonákat. Az az ostoba már rég föld alatt rohad.
Itanashi elhagyta az épületet, a várost, visszatért a birtokra. Szobát kért magának, majd bezárkózott. Mindent felszerelését az asztalra helyezte, egymás mellé, rendezve. mintha szertartásra készülne. Aludni tért.
Enraku állt előtte. Lángok fogták őket körbe, minden égett, sikolyok, égett hullaszag keringte be a helyet. Szemtől szemben álltak. Ekkor Enraku elmosolyodott, majd kézpecséteket formált.
Itanashi izzadva pattant fel ágyából, lihegett, mellkasa hangosan vert. Még igen korán volt, ám nem aludt vissza. Köpenyét magára öltötte, majd kisétált a kertbe. Levegőzött, gondolkodott. Visszatért szobájába, készen állva a megmérettetésre, amelyre remélhetőleg előkészített már mindent. Egy ismeretlen várt rá a kapuban.
- Jó napot, a vezetőség rendelt ki önhöz, hogy elkísérjem a Hozukijo-hoz. – hajolt meg. Itanashi fejbólintással viszonozta a köszöntést, majd elindultak. Sokat sétáltak, áthaladva magasba emelkedő fákkal benőtt erdőn, átvágva sziklán, átvágva mindenen. Időközben itanashi végig gondolkodott.
A hatalmas fák eltűntek, széles pusztaság terült el, melynek közepén hatalmas, sötét falak és épületek álltak, magányosan. A pusztaság egésze vörös színű virágokkal volt benőve, amelyek a Démon-lámpás névre hallgattak. innen kapta a nevét is a börtönként funkcionáló létesítmény is, amelynek falán emberek serénykedtek éppen. Ahogy haladtak előre, Itanashi megpillantott két kocsit, amint a bejárat előtt álltak. A vezetőség volt az.
~Talán most végeznem kellene az összessel, egyszerre~. – gondolta el magában a fiú, azonban elvetette, hiszen az, akinek a fejét tálcán akarta látni, lelkét pedig a Nagyúrnak szolgálni, nem tartózkodott a jelenlévők táborában. Itanashi egy pillanat alatt végigmért mindenkit, megjegyezve az arcukat. Felkerülnek a listára, később. Lesz még velük terve, ez az egy biztos. Itanashi meghajtotta fejét.
- Köszönöm, hogy kifáradtak, hogy megnézhessék, alkalmas embert találtak e a feladatra. Először is elmondanám az elképzeléseimet. Az építkezések hamarosan befejeződnek, az első és legfontosabb a rabok biztonságos visszaszállítása, annak megszervezése. Ehhez már megvannak az ötleteim, a megvalósítása pedig csak a beleegyezésre vár. Egy erre a célra kialakított folyosót terveztem, amely a föld alatt haladna, a jelenlegi helytől egyenesen a börtön kapujához. A szállítást egy kisebb csapattal összehangolva gondoltam, akik végigkísérnék a rabokat, meggátolva mindenféle szökési kísérletet. Azonban, ahogy gondolom maguknak is a legfontosabb a létesítmény védelme az első számú feladat. A létesítmény nem szenvedett komoly károkat, mégis használhatatlanná vált egy támadás következtében. Uraim, egy olyan erő birtokában vagyok, amely meggátolhatja a bentről való kitörést, valamint a külsős támadások ellen is megfelelő védelmet nyújthat. Egy fal, amely meggátol mindenféle szerves élőlényt, hogy áthaladhasson rajta, kivéve, ha a használótól, vagyis tőlem engedélyt nem kap rá.
Amennyiben valamelyikük rákérdezne eme erőre, Itanashi kabátjának belső zsebébe nyúlna, ahonnan elővenne egy tekercset. A tekercset a földre helyezné, majd szétterítené. Egy alaprajz található rajta. A Hozukijo alaprajza. Itanashi ekkor a szájában lévő kis tablettát kettéharapja, hogy még több erőre tehessen szert, majd belekezd a kézpecsétekbe. Igen hosszadalmas sorozatot mutat el, majd az utolsó jel után megremeg a föld. A börtönt négy oldalról, a négy égtáj felől venné körbe négy darab oszlop. A monumentális oszlopokon különböző állatok találhatóak. Miután kinőttek a föld alól, egy szinte alig látható védőburok veszi körbe az egész börtönt, kupola alá zárva mindent.
- Most pedig uraim, bebizonyítom, miért is tökéletes a védelem.
Ekkor újabb kézpecsétekbe kezdett, majd a földből kinövesztett két alakot, két hasonmást. egyikük közelebb lépett, ekkor Itanashi megérintette mellkasát, az érintés következtében egy címkéhez hasonlító pecsét jelent meg a klón testén, BELÉPÉS szöveggel ellátva. Csak az egyik klón kapott efféle pecsétet. Egyszerre indultak meg a börtön felé, lassú, átlagos léptekkel közelítve meg az energiamezőt. A két klón elérte a falat, továbbléptek. A pecsét nélküli klón azonnal porrá égett, amint érintkezésbe lépett a fallal. Azonban a másik sértetlenül haladt át rajta.
- Uraim, ezzel a fallal képesek lehetünk elzárni a rosszat az emberek életéből. Ezzel az erővel képesek lehetünk a rosszat elzárni a jótól, szabályos határt szabhatunk fény és sötét között. Ha a falon belülre kerül valaki, garantálom, hogy nem látja többé a várost. – mondta határozott, szigorú hangján. Majd kezeit hátrakulcsolta és várta az értékelést. Amennyiben az értékelések pozitívak, folytatja tervezetét.
- A testőrség megszervezésén szeretnék személyesen is ott lenni, látni szeretném, kik azok, akik a létesítményen belül szolgálnak. Szeretnék megbizonyosodni, hogy a feladatra méltó személyek kerülnek egy ilyen fontos helyre. A rabok szállításával kapcsolatosan szeretnék további információkat kérni. A szállításukhoz szolgáló alagutat én magam fogom megalkotni a későbbiekben. – hajol meg ismét, talán utoljára.
Amennyiben nem sikerül a fallal meggyőznie a vezetőséget, abban az esetben feloldja a technikát.

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Márc. 20 2014, 19:02

A damiyou helyettese hátralépett és ezzel teret engedett neked a bemutatóhoz. Úgy látszik Enraku embere segítőkészebb volt mint gondoltad. Lehet, hogy még némi hasznod is származhat ebből a csicskásból? Egyre megy mindegyik a nagyúr oltára előtt fogja végezni vassal a szívében ezt már régen eldöntötted magadban. Jashin áldása azonban ma valóban kísér utadon, vagy lehet, hogy csak a szerencse csillagod ragyogott fel. A két küldöttség ámul bámul ahogy a kézjelek után a hatalmas monumentális oszlopok kiemelkednek a földből. Bár a speciális energia tabletta amit a papoktól szereztél jó ötletnek bizonyult így is érzed, hogy vészesen fogy a chakrád a pecsét megalkotása közben. Valószínűleg nagy a terület amit le kell fedned ezért emészti fel ennyi chakrádat a technika. Az energia pirulának köszönhetően azonban még gond nélkül létrehozod a klónokat és az erődemonstráció megteszi hatását a nézőknél is. Enraku követe elismerően tapsol míg a damiyou helyettesének a szemében taps közben egy szikrányi hatalomvágyat érzel és ebben a pillanatban tudod, hogy sikerült ezt a kapzsi embert megszerezned magadnak. 
- Ez egy nagyon szép bemutató volt és a terve is nagyon átgondolt. Azt kell, hogy mondjam pozitívan csalódtam. Az eddigi jelentkezők közül senkinek nem sikerült ilyen ütőképes védelemmel és ilyen ötlettel előállnia. Természetesen az alagút megépítése sok pénzbe fog kerülni, de a damiyo sama szem előtt tartja országa jólétét és a lakosság biztonságát ez az elsődleges szempont. - Miközben beszélt a damiyo követe végig érezted hangjában a lenézést amikor az országról beszélt. Talán egy pillanatra még szimpatikus lett volna, de isteni küldetésedben csak hátráltat ez a férfi is ezért neki is Enraku sorsára kell jutnia. - Nos én véglegesen nem bízhatom meg önt, viszont azt hiszem ideiglenesen az ön terve és kivitelezési módszere tetszett a legjobban ezért ideiglenesen kinevezem a komplexum vezetői pozíciójára. Nem sokára fel fogja keresni önt a Damiyou sama amint visszatér az országba. - Azzal átnyújt neked egy igazoló okiratot amivel tudod igazolni, hogy te vagy az átmeneti vezető. A papíron nem szerepel a damiyou pecsétje így nincs véglegesítve viszont a segédjének pecsétje is elég neked egyelőre. 
// Szép volt, kérek egy jó kis zárópostot! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Itanashi on Csüt. Márc. 20 2014, 22:29

A vezetőség döbbenten állt, mikor a fiú összecsapta kezét, majd megremegett a föld. Hirtelen négy helyről tört fel a felszín, majd négy darab fekete oszlop kezdett a magasba törni. A négy oszlopon négy állat szobra állt, egy teknősé, egy sasé, egy sárkányé, illetve a legtávolabbi teknősé. A szimbólumok megálltak, a porfelhő, amelyet felkavartak, lassan kezdett alábbhagyni és szétoszlani. Ekkor egy erős chakratömeg haladt végig a szobrok között, kupola formájában közbezárva az egész területet. A börtönt körbefogta a pecsét. A vezetőség elégedetten bólintott, úgy tűnt, az ifjú pap kiérdemelte bizalmukat, azonban volt még néhány tisztázni valója.
- A folyosót, ahogy mondtam, én magam fogom létrehozni egy föld technika segítségével, amelyet a föld alatt fogok elvezetni. A folyosó biztonságos és könnyen védhető lesz, azonban egy kisebb kísérettel együtt fogom a rabokat átszállítani. – felelt a felvetődő problémákra.
- Akkor hát, a Hozukijo létesítményének új, ideiglenes igazgatójának pozícióját új személy tölti be, gratulálok – hajtotta meg a fejét a helyettes, majd átnyújtott egy köteg papírt Itanashinak. Az ifjú átvette a papírokat, majd meghajolt, megköszönve a bizalmat és az engedélyt. Legfőképp azt.  
Itanashi még a börtön előtt maradt, megcsodálta hatalmas, fekete falait, majd úgy döntött, beljebb sétál és megtekinti a létesítmény belső területét. Kezeit hátrafogva lépett előre, át a védelmi falon. A börtön csöndes volt és üres. Végiggyalogolt a hosszú, szürke-fekete kövekkel lerakott udvaron, amely előtt a főépület állt. Lassan elért a párkányok alatti ajtóhoz, majd benyitott. Az ajtón belépve felsétált a felső emeletre, ott pedig egy újabb ajtóhoz sétált. Benyitott.
A teremben egy hatalmas, fekete asztal állt, mögötte egy székkel. A falak előtt szekrények álltak, polcain poros könyven halmozódtak fel. Az ifjú az asztal felé sétált, letette tekercsét az asztal sima fafelületére, majd a szék felé sétált. Leült, majd hátradöntötte fejét a támlának. Kezeit felhelyezte a karfákra. Mosolygott. Szemeiben valami különös fény gyulladt, nem volt semmi olyan, ami bárminemű jóindulattal társulna. Csupa bűn és rosszakarat, kegyetlen nézés volt. A két zöld szempár kegyetlenül csillogott.
Az ifjú pap lassan felkelt a székből, kezeit ismét háta mögé kulcsolta, majd elindult az ablak elé. A hatalmas ablakon belátta a falak közé szorított udvart.
- Hamarosan új élet veszi kezdetét. A történelem egy új fejezetét írjuk. hamarosan eljön az idő. És mindennek vége. – A fiú szemei az udvart pásztázták. talán ha egy órát maradt még az irodában, majd körbesétált a létesítmény területén.


// A postod jó lett méltó lezárása ennek a kalandnak. +4 chval jutalmazlak! A papírt meg írd fel magadnak.//

_________________


"Jashin, ki belém látsz, tudod, hogy téged szolgállak. Adj erőt, adj hatalmat az érdemtelenek fölött"

A Hónap Játékosa 2014. március, július

Aktív karakterek: Djuka Kodomo, Itanashi, Aiza, Shuu, Abuso, Zion
avatar
Itanashi
Játékos

Taijutsu Pontok : 167

Tartózkodási hely : Jashin nyomában


Adatlap
Szint: S
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1379

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Kenshiro Yori on Szomb. Júl. 22 2017, 18:43

// Uchiha Itachi //Egy kicsit még mindig furcsáltam Hagemitsu bejelentését az elkövetkezendő küldetés kapcsán. Valahol mélyen tudtam, hogy tökéletes alkalom lesz ez a békére, ha lehet ennek nevezni amiért ellátogatunk Kusagakuréba, de még is valami bennem motoszkált. Kíváncsi lettem, ha ez megfelelőbb megnevezése lehet az érzésnek amin töprengek és egyfajta remény a társaim iránt. Magamnak tett ígéretem alapján meg akarom védeni az egész klánt és bárkit aki hozzánk tartozik. Mikát, Izunát, Karut, az öreg Kazuyát és még kitudja merre élnek Kenshirok akiknek talán egyszer mi adhatunk otthon a birtok falai között. Az is igazán aggaszt, hogy a lányok fejére kiírt vérdíjakkal mit fogok tudni kezdeni. Elvégre, a vízesés országából megszöktek így körözött, elveszett ninjákként tartják őket a nyilvántartásban. Remélem a mostani kalandjuk alatt nem kerültek semmilyen összetűzésbe, és remélem jól vannak mind a ketten.
Hagemitsu kérdése ránt vissza a való világba gondolataim mélyéről, s már jóval magunk mögött hagytuk a birtokot. Egy picit zavarodottan vakargatom a tarkóm, majd végül összeszedve a gondolataimat válaszra nyitom a szám.
-          Járt bizony, és sikerült megtanulnom a technikát amit tanított nekem. Egy élmény volt találkozni vele és remélem hogy nem pont róla szólnak ezek az aggasztó hírek, de ha igazán bajban lenne biztosan tudnék róla. De a kérdésedre visszatérve nem hiszem, hogy visszatérne, hisz nem akarja újra bajba keverni a családját, na meg fogalmam sincs, hogy merre lehet, vagy merre mehetett. Az biztos hogy most mindannyiunk felett ugyan az a Nap ragyog és ő is, remélhetőleg épségben gondol ránk olykor. – furcsa erről beszélni Hagemitsuval, elvégre valamiféle kívülálló valójában, de hogy befogadtuk és már részben ő is a családhoz tartozik, lehet meg kellene barátkoznom ezzel a ténnyel és nem „feszengeni” mellette az ilyen témák megosztása közben.
A rejtett falu felé vezető útunk nyugadalmasan telt. Nem támadtak ránk, nem volt fennakadás a kapuknál sem, így társammal könnyedén tudhattuk magunkat Kusagakure falvain belül. Nem voltam benne biztos, hogy jártam e már valaha a faluban, de valahogy úgy érzem nem is bánom. Talán egy olyan időszakban kellett volna érkeznünk amikor nem a háború tépázta látvány fogad bennünket. Bár ezt a látványt inkább fogalmazhatnám úgy, hogy egy meg nem fogható és meg nem látható látvány, mely leginkább az emberekről köszönt vissza reánk. A kétségbeesés és hiány, a magány és szomorúság majdnem minden ember szemében észrevehető volt és mindenkiről az árulkodott, hogy talán itt a világunk vége. Lehet ez túl erős kifejezés, de sokaknak vesztek oda a szerettei és ez mindenki számára felér a világ végével. Szörnyülködő tekintettel igazítom meg a hátamra erősített katanát, s Hagemitsu ajánlatán széles mosoly kanyarodik az ajkaimra.
-          Bármennyire is szeretném belevetni magam a helyi finomságok élvezetébe, de szerintem előbb intézzük el azt amiért jöttünk, majd maximum beugrunk az indulás előtt valami útravalóért. – felelem kérdésére, majd úgy teszek mintha tudnám hogy merre kell menni, majd persze bevárva Hagemitsut kérdőn tekintek vissza rá útmutatást várva.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szer. Júl. 26 2017, 20:35

// Kenshiro Yori //

Gyermeki játékosság tükröződik vissza Hagemitsu arcáról amikor bevárod a rejtek kihalt főútján ahol egykor boltok kirakatai díszítették a látképet. Lényegében most már csak az élelmiszerboltok kifosztott polcait látod egy két épületbe beékelődve. Az ablakokat ócska spalettákkal, vagy rögtönzött deszkákkal takarják el, pedig ez a hely soha nem volt háborús övezet amint azt utóbb megtudtad, elődöd és társai kezeskedtek róla a kegyetlen Kusagakurei csatában ahol Enraku egyik első embere is elesett, de élete feláldozásával megóvta a falut. 
A vezető irodája egy nagyobb épületben volt található közel a falu főteréhez. Itt már azért kicsit több ember fordult meg és végezte minden napi teendőjét, inkább tükrözött az egész egy élő környezetet. Itt már talán a te gondolataid is derültebbek voltak. Szeretteid minden bizonnyal rendben vannak hiszen pengéd nem világít. Ettől függetlenül most egy nagyon fontos teendő vár rád. Meg kell alapoznod ismét a diplomáciai kapcsolatot a fű országa és a Kenshiro klán között. Remélhetőleg most háborús időkben belátják ők is, hogy szükségük van minden elérhető segítségre, te pedig sikeresen tető alá hozol valami megállapodás félét. 
Amint beléptek a Enraku által megbízott vezető irodájának várakozó részébe Hagemitus bólint feléd és a megfelelő ajtóra mutat. 
- Én innen nem kísérhetlek tovább fiam. Itt az idő, hogy megmutasd, hogy miért vagy te ott ahol! - Aztán egy bátorító mosoly kíséretében meglök egy picit az agg shinobi. 
Nem tolonganak az ajtó előtt ezért tulajdonképpen azonnal te következel. Azt tudod, hogy Enraku a falu vezetője most nem tartózkodik az országban és az előző helyettest brutális módon meggyilkolták. Így tehát egy másik kihelyezett bizalmas vezeti most az országot. Illedelmesen kopogsz...
- Szabad!
Egy gondterhelt idősebb férfi hang szól bentről majd benyitsz. Az irodában elég nagy kupleráj van. Középen, veled szemben az ablaknak háttal egy hatalmas íróasztal, rajta papírok tornyosulnak. A két papír kupac között pedig egy már kopaszodó férfi bambulja az egyik lapot és közben felteszi a valószínűleg már jól begyakorolt kérdést.
- Üdvözletem, a nevem Hoga! Nézze el nekem, de sajnos nagyon sok az elfoglaltságom ezekben a vészterhes időkben. Esetleg küldetésért jött? A senseie a fronton állomásozik? - Mindezt úgy, hogy közben fel sem néz a papírok közül. Rajtad a sor, hogy megtedd azt a bizonyos pozitív első benyomást.
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Kenshiro Yori on Csüt. Júl. 27 2017, 21:00

// Uchiha Itachi //Az ódon ajtó nyikorogva nyílt ki előttem, melyen beléptem. Arcomról hamar lekonyult a boldog mosoly ahogy mesterem betessékelt az ajtón motiváló gesztusával. Ez itt a komolyság ideje, s nem csak a saját életemet tartom most a kezemben, hanem az egész családomat képviselem. Furcsa érzés ragadt magával ahogy pár lépést előrébb haladtam a szobában. Az idő szinte pár percre megállt, mintha idebenn minden a falakkal, a boltíves mennyezettel együtt öregedett volna, egy különös, spirituális helynek tetszett mely az általam halott történeteket visszhangoztatva súgták volna az idő és a tér kapuin túlról. Itt járt Karu és a történetekből ismert Maszkos, s hírnevük akkor indult hanyatlásnak, vagy inkább virágzást kellene mondanom? Bárcsak tovább és mélyebben is elmerülhetnék rokonom kalandjaiban, de nemsokára kezdetét veszi az én saját történelmem mely remélhetőleg olyan visszhangot fog verni, mely kiemeli családom a feledés homályából.
Köszöntésére illedelmesen meghajolok, persze tudom, hogy sok mindent nem lát a szorgosan dolgozó férfi, de a gesztust és az elismerést mindenki megérdemli. Mondandója és kérdéseibe egyedül a határozott lépteim alatt rezgő páncélom színesíti, miközben a fejemen ékeskedő fejpánt kötését bogozom ki. A férfi asztalához érve az asztalra helyezem azt, majd egy pár lépésnyit teszek hátra. Bár remélem legalább a fejpántot észreveszi az asztalán, de időt hagyva neki végül én is szóra nyitom a szám.
-          Üdvözletem, Hoga-san. – biccentek ismét már csak megszokásból is, s mélyet nyelve folytatom a beszédet. – Természetesen megértem, hogy rengeteg tennivalója van uram, így nem is kívánnék sokáig zavarni. Egy küldetés, inkább egy megbízás amiért érkeztem, de a senseimet illetően, már elég sokan oktattak az évek során, így nem tudom merre lehetnek most. – emelem ki a tekintetem a papírosok fellett a közeli ablakon túlra. Az öreg a fogadóban történt hajsza után, Kazuya a vén róka, Hagemitsu ki most is velem van és még sokan mások kik rengeteget tettek értem az életem során, remélem minannyian épségben vagytok. Szemeim összehúzódtak, s megnyalva kiszáradt ajkaim, elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy kezdetét is vehesse, a már emlegetett történetem.
-          Modortalanságom elkerülése végett, mondja Hoga-san, mit mond magának a Kenshiro név? – kérdezem a férfit végtelennek tűnő magabiztossággal és elszántsággal a hangomban. Ha felkeltette a kérdésem a figyelmét és rám pillant, egy sziklaszilárd tekintetet láthat, mely félredöntött fejjel várja a költői kérdésre érkező választ, s ha már biztosan rám figyel újra megragadom a szólás jogát.
-          Kenshiro Yori, a Kenshiro klán vezetője. – adom meg ismét a kellő tiszteletet a férfinak, majd a biccentés után kihúzom magam, s várom a továbbiakat. Lehet ez egy eléggé, sőt túlzottan is merész belépő volt, de ezt nem csak magamért, a családom jólétéért teszem, s ezért képes lennék a világ végére is elmenni. Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó, s ezt magamtól duplán elvárom: Újra kibontjuk szárnyainkat, s feltörünk a homályból, az életem árán is.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Uchiha Itachi on Vas. Aug. 13 2017, 11:37

A férfi tovább mélyed a papíroba még a rövid bemutatkozásod után is. Azt véled felfedezni, hogy a keze is mozog, mintha írna. Aztán ahogy beszélsz és kiejted azt a bizonyos nevet, látod amint megáll a keze és feltehetőleg az írást is abbahagyta. Felemeli tekintetét de először a klán homlokvédőjét veszi alaposan szemügyre. Egy hosszabb hallgatást követően félre teszi az előtte heverő papír rengeteget és aztán alaposan végig mér téged, de hagyja, hogy végig mond amit elkezdtél. 
- Gondot és csalódottságot sugall nekem ez a név fiam. - A férfi vesz egy mély levegőt aztán feláll az asztaltól és elindul feléd. Nem magasabb nálad, de szemeiben az évtizedet tapasztalatai látszanak és már most sejted, hogy nem bántásból vagy gúnyolás miatt mondja ezt neked. 
- Tudod fiam a klán melyet engedtünk annak idején letelepedni országunkban falunkhoz oly közel... Eleinte egy nagyon jó szövetséget és lehetőséget láttunk a döntésben. Amikor Kusagakurét fenyegette az iwagakurei haderő klánod képviseltette magát a fronton. Korábban pedig fontos küldetéseket végzett el nekünk egy korábbi vezetőtök. Az ország vezetőinek fejében meg is fordult a gondolat, hogy mivel fűzhetnénk szorosabbra a kapcsolatot az immár hamvaiból újjáéledő klánnal, aztán jöttek a bajok. Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy Enraku samának kellett tartania  a hátát a jinchuuriki miatt a szövetségben is és valószínűleg a nemzetközi porondon is felelősségre fogják vonni ha vége ennek a nyamvadt háborúnak, főleg azok után ami a Tűz templomával történt. A rokonát most már a világ minden pontján körözik, remélem tudja, hogy ebből a gödörből nagyon nehéz lesz kimászni. Annak ellenére, hogy a klán elhatárolódik a jinchuuriki és csatlósai cselekedeteitől, attól még ez az ember a nevet viseli. Ugye tudja maga is, hogy ez milyen megítélést hordoz magában? Hát jól sejti Yori nem éppen pozitívat...
A férfi egy pillanatra abba hagyja a magyarázatot és az ablakhoz lép. 
- Mindezek mellett a Fű országa képes elhatárolódni a múltban történt eseményektől és nem felejti el az önök érdemeit sem. Sejtettük, hogy előbb utóbb új vezetőt választanak önöknél, de, hogy a klán vezetését ismét egy ifjúra bízzák az előző bukása után? Ez érdekes...
Bár ezek a szavak sértőnek hangozhatnak Hoga mégis tényközlés szerűen adja elő ezt az egész történetet és szinte semmilyen érzelem nem látszik az arcán. Ilyen lenne egy igazi politikus?
- Elődöm halála után úgy véljük, hogy a falu vezetése is ostoba döntést hozott azzal, hogy a Hozukijo vezetését egy ismeretlenre bízta aki sokkal több kárt csinált mint hasznot és mint mondtam itt van még a háború is a nyakukon. Enraku sama a fronton tevékenykedik vagy a Hokage sama stratégiai tanácsában foglal helyet, pedig most ismét lenne a falunak végtelen bölcsességére. - Ebből észreveszed, hogy a férfi valóban nagyon tisztelheti Enrakut.
- A lényegre térve, Yori san egy megállapodást hajlandó vagyok kötni veled. Van itt egy fontos küldetés ami nem várhat, de feltételeink lennének. Ezeket a feltételeket maga Enraku sama határozta meg amikor beszéltem vele utoljára a Kenshiro klánról. Az egyik feltétel a küldetés sikeres elvégzése, a másik pedig egy szívesség fajta. A nyilatkozat ellenére, mi úgy sejtjük, hogy a jinchuuriki hamarosan vissza tér a Kenshiro birtokra, vagy már vissza is tért. Amennyiben ez megtörténik minden az ön birtokába szerzett információra szükségünk van Kenshiro Karuról. Mit gondol?
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Kenshiro Yori on Pént. Okt. 27 2017, 11:19

// Uchiha Itachi //

Ahogy a férfi abba hagyja a munkáját s alaposan végigmér, tudtomra adja a jeges tekintet, hogy mélypontra sikerült tapintanom ezzel a kérdéssel. Válasza nem éppen lep meg, s tudatában vagyok annak, hogy még is milyen mély fába vágtam bele ezen a napon a fejszémet. Csalódottság, mivel nem volt képes egy nemzet egy maréknyi család életét olyan módon befolyásolni, mint ahogy azt szerette volna? Gondot, amit talán nem is az egész család csak néhány képviselője okozott? Anyagi vagy eszmei károkat okozhatott Karu és bajtársai, de még is miként lehetne ilyen vádakkal megkérdőjelezni egy egész klán hírnevét? Valószínűleg egyszerű vádakkal mivel az általam is megismert álarcos férfi az egész börtönt és vele együtt a fél országot a feje tetejére fordította. Ezen cselekedetek elég oknak tűnnek a kérdésem megválaszolására.
Hosszúra nyúló történetét némán hallgatom végig. A pillanatnyi indulatok és a jogosan felhozott vádak viszont kényszerű, beletörődő bólogatásban jelennek meg. Ilyen vádakra, ilyen támpontokra sajnos nem tudok jelenleg felhozni semmit a magam és családom védelmében.
A férfi az ablakhoz sétál s szavai újra felhangoznak, szemeimben halványan de a remény felcsillanását még talán a szomszéd országokból is láthatták. Szavai valóban sértőnek hangzanak, s mélységesen ezekben az egyenes szavakban is megtalálom az értelemet amin nincs igazán okom felmordulni. Fiatal vagyok. Fiatal és szinte tapasztalatlan az olyan dolgok terén, amelyekre most vállalkozni szeretnék és akarok. A Kazuya által eltervelt küldetésen tény hogy sikerült jó vezetőként egy csapatot megszervezni, s Mika segítségével megoldani a bajt majd véget vetni a rosszakarók cselekedeteinek. Néha úgy érzem ez édes kevés. Mika és én is majdnem életünket vesztettük a végső csatában, s a heg amit aznap szereztem örökre emlékeztetni fog arra hogy mennyivel erősebbnek kell lennem ahhoz, hogy megvédhessem a családom és elkerüljem az akkori, s jövőbeli hasonló szituációkat. Lehet hogy túlságosan kemény vagyok magammal, az is lehet hogy túlságosan is lebecsülöm családom tagjai elszántságát és erejét, de ha nem akarnék minden terhet levenni a vállukról és a saját magamén cipelni tovább akkor milyen vezetőnek hinnének?
Gondolataim végén sikerül felvennem a lépést Hoga beszédével, s a megállapodás szó hallatán kicsit összébb húzom a szemeim. Valahogy sejtettem hogy lesz valami, amivel talán fogást tudnának találni rajtam és családomon. A Karuról való információ megosztás viszont lelki sarokba szorít.
-          Hoga-san. Mély tiszteletben tartom gondolatait, s mélységes részvétemet kell kinyilvánítanom a családom által elkövetett bűnök és cselekedeteinek áldozatai iránt. – hajtom meg a fejem a férfi előtt, kinek lelkén vagy talán hozzáállásán az „új vezetőhöz” egy kicsit meg tudnám változtatni.
-          Nem szokásom a könyörgés, sem az hogy megpróbáljam eltusolni a múlt történéseit. A klánunk képviselői nem éppen járták azt az ösvényt melyet egy családnak kellett volna. Egyének döntései és cselekedetei juttatták oda a Falvunkat, ha nevezhetném már annak, és egyben családunkat ahol most tartanak. Képes lennék bármit megtenni a családom védelmében és az első lépés az talán, hogy magam sétálok be az oroszlán barlangjába és ha kell a bitófa elé is önként lépek. Az évek alatt felgyülemlett rossz hírnevet nekem kellesz rendbe hoznom és másnak nem engedem, hogy ebbe bármi módon is beleszóljon. Készséggel fogadok el bármilyen megbízást a falu érdekeit, az ország érdekeit képviselve Hoga-san, ha erre kérnek. – Lépek közelebb Hoga-hoz, s jobbomat nyújtom felé, melyet talán elfogad egy baráti jobbnak, vagy csak legyint egy túlbuzgó fiatal álomokkal teli zagyvaságainak.
-          Ami pedig Kenshiro Karut illeti. Remek a hírszerzésük hisz tényleg járt az országban. Személyes találkozónk pedig oly rövidre nyúlt, hogy lehet nekem kellene róla önöket kérdeznem, hisz az a férfi még számomra is rejtély. Az érkezése oly hirtelen volt, mint a távozása, s be kell vallanom nem igazán tudnék bármi építő jellegű információval szolgálni. – Az igazság mélyen ott lappang e szavak mögött, de magamnak viszont nem hazudhatok. Minden egyes családtagomra vigyáznom kell, még ha nem is áll egyelőre a hatalmamban, s még oly messze állok Karu szintjétől, de megfogadtam: Egyszer az ő nevét is végleg tisztára mosom.

_________________
Wakizashi Yumi - Családi emlékek
Kurita Takashi - Eltemetett emlékek
Aihara Arata - A béke lovagja
2016 Április - A hónap játékosa
Az egyetlen rossz abban ha valaki gyorsabb a fénynél. Az hogy sötétségben éli az életét.

avatar
Kenshiro Yori
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 87

Specializálódás : Epic Escape - But.. CAN YOU DO THIS?!

Tartózkodási hely : Mikával a paradicsomban. :3


Adatlap
Szint: A
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 683

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: A falu vezetőjének irodája

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.