Takumi no Sato

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Juurin Kensei on Szomb. Nov. 27 2010, 17:30

Kensei talán most már egy picit “fellélegezhet”, természetesen idézőjelben, hiszen nem vehet hirtelen levegőt, elég nagyot kapott. A plusz vágások meg csak durvítottak a helyzeten... Yun-nak sikerült visszaverni ezt a kunoichit. A férfit meg most majd fúrni fogja a tudat, hogy nem ő végezhetett vele. Pedig ő már elkönyvelte, hogy igen is ezért bosszút áll. Persze ha a nő túlélte, még lehet esélye arra, hogy majd újra összefutnak, és akkor már hátráltató tényező se lesz. Ameddig Kensei Yun-al van, mindig gyengébb lesz. Soloban mindig hatékonyabb volt... Egyelőre most csak várhat, hogy Yun kikurálja picikét. Ilyenkor az ember mindig csak arra tud gondolni, hogy “legyek végre újra jóformában”.
Megpróbál kicsit feltápászkodni, ahogyan a kunoichi próbál segíteni neki. A Kezében lévő kardját még mindig szorítja, talán így is próbál küzködni valamellyest a fájdalom ellen. Kedvenc köpenye vérben úszik, valószínűleg már sose fog kijönni belőle. Ez már a 3. kedvenc köpenye, mindig olyan sokáig tartott, mire hozzászokott egy újhoz. Ha végre lelépett innen, újra csatlakozhat társaihoz. Kíváncsi egyrészt arra, hogy jóbarátja Sei mire vitte mostanság. Habár azt már gondolhatja Kensei, hogy valami rosszban sántikál, valami nagy dologban, és hát az a helyzet, hogy a férfit mindig is vonzotta a pénz, meg természetesen a harc. Mi más juthatna el egy férfi szívéhez, ha nem ez a két dolog...
avatar
Juurin Kensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 900

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Karin on Vas. Nov. 28 2010, 12:38

Yun meggyógyította Kensei-t, nem annyira, hogy harcolhasson, de annyira igen, hogy életben maradjon. A vérzés elállt, ahogyan Kensei is érezte, hogy bizony a levegőt is könnyebben képes venni, nem akadozik már, mind korábban, de cserében minden mozdulat hatalmas fájdalommal járt! A két tigris halhatóan harcolt a lánnyal, ahogyan a melletek lévő ház néhány részén hatalmas tűzoszlop csapott ki néha, vagy éppen hatalmas csattanásokkal és a ledőlő falak hirdették azt, hogy a harc nem állt le.
Gouken engedelmeskedett Yun parancsának és odarohanva hozzá, együtt akartak elmenekülni, mikor valami hatalmas becsapódott melléjük. Összetörve a tető csempéit, de a kezdeti meglepődés után, mindenkin enyhe öröm és megnyugvás vett erőt. Csak az egyik tigris tért vissza, ahogyan a fején egy hatalmas és mély vágás éktelenkedett, melyből szinte összeomlott a vér, de nem lihegett, egészen addig, míg a szája ki nem nyílt és egy női kéz pottyant ki belőle, melyet eddig szorongatott.
- Sajnálom Yun, ennél többre nem voltam képes...- rogyott meg a lába, ahogyan elterült a földön- … az a lány nem ember, hanem egy démon! Az első támadással letéptem a kezét, de még így is csak arra tudtam rákényszeríteni, hogy elmeneküljön. - lihegte, ahogyan elmosolyodott- Minimum megmentelek titeket! -tűnt el kisebb pukkanás közepette, ahogyan ahogyan lehet, eltüntetek a közeli erődben.

//Írj még egy postott, hogyan válsz el tőlük Kensei! Ha visszatérnek az inaktivitásból, majd erre reagálnak! Amúgy pedig a többit Pm-ben megbeszéljük! //

A küldetés véget ért!
- Yun +25 ch szinttel lett gazdagabb!
- Goukan szintén +25 ch szinttel!
- Kensei pedig +15-el!A hozzászólást Karin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 28 2010, 16:05-kor.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Juurin Kensei on Vas. Nov. 28 2010, 14:51

A férfi most már újra kap levegőt, habár még nem kéne túlságosan erőltetni. A vágások még mindig fájtak, így a mozdulás is iszonyú fájdalommal járt. Ez neki semmi, hisz már volt egyszer ilyen helyzetben, de igaz annak legalább örül, hogy a tüdeje nagyjából rendbejött, az elég kínos dolog volt. Nagy a fájdalom, de megpróbál feltápászkodni, és sikerül is... Mostmár biztos lehet benne, hogy rendbe fog jönni. A kardját, amit eddig a kezében szorított, most a hátán lévő tokba csúsztatja. A harc azonban még nem ért véget, tűzoszlopok csaptak fel, döltek a falak...
~ A rohadt életbe milyen szívós ez a r***nc... ~ gondolta, habár nem tudta mozgósítani minden erejét. Azt viszont leveheti ebből, hogy ebben a nőben még csak egy szemernyi becsület sincs. Alamuszi taktika hátbaszúrni egy ellenfelet... Kensei mindig is azt az elvet támogatta, hogy szemtől-szemben zúzza le az ellenségeit, hisz úgy még a győzelem is sokkal édesebb. Úgy legalább az ellenfél is már a gatyájába vizel, látva hogy nincs semmi esélye, na de így. Már indulna Yun, és Goukan felé, amikor egy nagy “valami” csapódik be. Egy pillanatra megtórpan, és nyúlna újra kardjáért, de fölösleges, amint kirajzololódik, hogy kiaz/miaz rögtön leengedi karját. A tigris szájában a nő karja volt...
~ Nos legalább valamit elértünk ezzel... Habár nem hiszem, hogy ilyes valakit, mint ez az őrült csaj meg lehet állítani. ~ csak arra tudott még gondolni, hogy így már képtelen lesz legalább a kézjelek használatára. Viszont amilyen démoni volt ez a nő, képes magának egy új kart felvarrni, vagy éppenséggel új testet találni. Már közelebb megy a többiekhez, illetve Yun-hoz, ahogyan átöleli, és a nyakába csókol.
- Bocsáss meg nekem szerelmem, hogy ebbe kevertelek... - suttogja a nő fülébe. - Ez csakis miattam van, miattam kerültél erre az ösvényre, és tudom, hogy szörnyű dolgot fogok tenni most ismét, de muszály tovább állnom. Meg kell találnom Sei-t és tisztázni a dolgokat. - lehelt még egy utolsó csókot a nyakára búcsuzóul. Most jó sokáig furdalni fogja a lelkiismeret, hiszen főleg ez után Yun szinte összetört. Eltávolodik szerelmétől, majd Goukan-ra mutat. - Vigyázz rá, mert ha nem, megtalállak, és szerintem tudod, hogy mi lesz a vége kölyök. - nézett komolyan a fiúra. Tett hátra pár lépést, és aztán megfordult... Ideje elhagyni ezt a helyet és újra találkozni régi haverjával...
avatar
Juurin Kensei
Játékos

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 900

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shintaro Yun on Pént. Dec. 03 2010, 17:29Yun sikeresen látja el Kensei sebeit, a férfi úgy tűnik, egészen jól bírja a strapát. Ugyanis zokszó nélkül hagyja, hogy a nő kihúzza a kardot és befáslizza. Mire végez ezzel a fifikás művelettel, megjelenik Kogó is: a hatalams tigris fejéből patakokból ömlik a vér, mire Yun szörnyülködve kapna oda is rögtön a gyorsgyógyító jutsuval, de a fenséges tigris leejti az orra elé a zsákmányát (ami nem más, mint Shion keze), azután pedig erőtlenül közli a nőről alkotott véleményét, majd el is tűnik.
~ Köszönöm, Kogó… ~ Mormogja immáron már csak magában, mivel a fenséges nagymacska visszatért eredeti lakhelyére, valahová a hegyekbe.
Fordulna már oda Kenseihez, hogy felsegítve tántorogjanak el a helyszínről, de a férfi már feláll magától, és csak erőtlenül ráborul: néhány másodpercig talán erőt gyűjt, majd megcsókolja Yun nyakát: a nő már ekkor érzi, hogy valami nem stimmel.
Kensei kihúzza utána magát (már amennyire a seb engedi) és közli, hogy itt akarja hagyni Yunt, aki erre a hirtelen döntésre csak mereven bámul maga elé. A testének minden porcikája fáj, a végkimerülés kerülgeti, és erre Kensei- aki szintén nincs jobb állapotban, valljuk meg- egyszer csak közli, hogy magára hagyja.
~ Ne, várj! ~ Akarná kiáltani, de hang nem jön ki a torkán, csak ajkai görbülnek lefelé, majd erőtlenül hagyja, hogy jobb térde megbicsakoljon, s finoman leengedi magát a tetőre a nő, oda sem figyelve, mit mond Kensei Goukan-nak. Hirtelen ürességet és kicsit dühöz érez, hogy a férfi képes itthagyni őt a semmibe, de mivel mást nem tud csinálni, inkább elkezdi önmagát gyógyítani.
Amint megvan ezzel a művelettel, addigra Kensei már valami úton-módon el is tűnt.
- Goukan, láttad mi történik ha velem jössz. Ha akarsz, gyere, ha nem nem. Engem nem érdekel már… - mondja fáradtan, s feláll, majd sóhajt egyet. Vesz egy nagy levegőt, s összegyűjti a kéznél lévő fegyvereket, majd elrugaszkodik a tetőről, hogy egy másikon landolhasson: a teste ólomnehéz, a mozgása pedig lassú a saját képességeihez mérten.
~ Miért hagy most itt? ~ Gondolkodik, de közben ügyel arra, hogy a lehető leggyorsabban hagyja el a helyet, a lehető legkevesebb nyomot hátrahagyva. Semmi kedve összecsapni még egyszer Shionnal, vagy esetleg azokkal, akik a falut akarják megbosszúlni.
~ Kensei, miért csinálod ezt? Nem tudlak megérteni… ez megint valami hülye Juurij-bosszú? Unom már. Fáradt vagyok… ~ a gondolatai is lassan elülnek, ahogy csak mechanikusan, mint valami robot ugrál fáról- fára, maga mögött hagyva a borzalmakat.

avatar
Shintaro Yun
Játékos

Tartózkodási hely : Middle of Nowhere


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Kedd Júl. 26 2011, 18:18

Az út nem volt eseménydús. Majdnem meg haltam az unalomtól. Javarészt egyedül utaztam. nem akartam, hogy társaságom legyen. Jobbnak láttam ha a lehető legkevesebb emberel találkozom utam során. Mikor kénytelen voltam emberek közé menni akkor is csak meg fáradt utazó látszatát igyekeztem keltani azzal, hogy fegyvereimet kicsit távolabb hagytam amíg információt és szállást kerestem. Így remélhetőleg kevésbé fognak rám emlékezni. Hisz ki jegyezne meg egy poros koszos lányt, hogy itt járt. De ha fegyverekkel vonulnák be elméjükbe égnék.
Mi után meg pihentem egy kicsit. Hasam meg töltöttem és meg kaptam azt ami kelet tovább álltam. persze kitérővel, hogy a rejtek helyen hagyót fegyvereket magamhoz vegyem. Végig inkább a vadállatok által taposót ösvényeket jártam. Vagy még azt is hanyagoltam néha ha túl közel vitt az úthoz. Inkább haladok lassan és teszek meg kis távokat de feltűnéstől mentesen mint, hogy az úton menjek.
Lassan és nehezen de elértem a néhai falu közelébe. Úgy talán egy órányira a falutól ismét elrejtettem a legtöbb holmim. Alaposan elrejtettem mindent. Kivéve a fegyvereket és néhány szem energia tablettát magamhoz vettem. Négy darabot, hogy ha pontos akarok lenni.
Ezek közül egyet most be is vettem. Gyorsan át öltöztem és fel vettem a maszkot. Szerencsém volt avval, hogy találtam egy sűrű bozótost. Így ha a közelben lett volna egy ember. Nem láthatta volna, hogy mit művelek. De mivel egy lelket sem láttam nem is lett volna szükség, hogy ennyire elrejtőzzek. Fel vettem a maszkot és a ruhát amit még korában vásároltam.

Ruha és a maszk

Majd a két ninjatot a hátamra rögzítettem úgy, hogy egymást keresztezték. A kunaokat és shurikeneket tartalmazó kis táskát pedig az oldalamra. Az oldalamon logó táskába dobtam a három darab energia tablettát és elindultam a szelem falu felé.
Pont ahogyan számoltam nagyjából egy óra kellett, hogy gyalog oda érjek.
A látvány ami fogadót régebben teljesen ledöbbentett volna. Mindenhol csak üszkös romok. A néhai faluból nem maradt semmi. Itt-ott még állt egy fal. Vagy egy ház de csak félig. Mindenhol csak a megszenesedett maradványok amit nem kímélt az idő vas foga. Nagyot sóhajtok látva a pusztulást. Nincs más lehetőségem kutatnom kel hátha találok valami használható nyomot. Vagy valamit ami arra utal, hogy merre kel tovább indulnom. Végig sétálok az egyik utcán de nem találok semmit csak a harc nyomait amint eddig. Legalább egy papír egy tekercs vagy bármi más. De a legjobb ha hirtelen előttem teremne, hogy meg könnyítse a munkám.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Kedd Júl. 26 2011, 21:14

//Bocsi, hogy csak ennyi lett. Nap végére kimerült a szufla Razz Legközelebb szebbet kapsz, ígérem Smile //

Azumi egyre közelebb és közelebb került a kitűzött területhez ahol el szeretné kezdeni a kutatásokat. Az innen-onnan elcsípett hírmorzsákból kiderült számára, hogy talán az egyik lehetséges felbukkanási helye ez Takumi no Sato volt, melyet régebben megtámadtak az elveszett ninják akiknek a foguk a titokzatos fegyverre fájt. Hatalmas pusztítás lett lett ebből a támadásból, melynek nagyját a két hatalmas shinobi okozott, egymással való harcuk közben. A helyi és távolabbi kocsmákban is beszéltek erről az esetről az emberek, de lehetett érezni, hogy nem szívesen mesélnek erről a dologról.
Ezen módon került egy fehér maszkban és fehér ruházatban Azumi, aki a külvilágtól elszigetelte jelen pillanatban a személyiségét és Fehér Démonként mutatkozott. A falu romokban hevert, azonban ahogy haladt egyre beljebb, talált egy kis részt, melyen még állt egy-két épület, azonban nem ez volt a legfeltűnőbb. A még álló épületekből pár gyerek leskelődött ki félő arccal. A gyerekek még talán a pusztítás előtt élhettek itt családjukkal és most árvává váltak és napról napra élve próbálják meg felvenni a harcot az igencsak mostoha élettel. Shiroi no Akuma számára ez pont megfelel kutatás céljából. Talán még a gyerekek is tudnak szolgálni neki némi információval a keresett személyről némi elemózsia ellenében. Bár nem lesz könnyű dolga előcsalogatni őket ilyen külsővel.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Szer. Júl. 27 2011, 22:30

Fene vinné el. Káromkodtam magamban hisz semmit nem találtam egy nyom egy apró bolhányi akármi. Még annyit sem. De nem adtam fel ha már belefogtam. Tovább kutattam a romok közt. A figyelmem egyre jobban fel keltette az a pár romos épület. Az egyik környékén mintha valaki egy kicsit eltakarította volna a törmeléket. Valamint felhalmozta őket kupacokban. Nem igazán érdekeltek. Lehet csak mentés közben ahogy rakodtak pakoltak keletkezet az egész. Tovább kutattam és végre fel csillant a fény. De el is halt egyből. Egy kunai tört találtam elégé elhasználódva. Csak egy jel, egy hasztalan emlék. Ami magában hordozza az enyészetet ami ezt a falut sújtotta.
Újra csak káromkodni támadna kedvem amikor valami zajra leszek figyelmes. nem nagy szinte jelentéktelen. Átlag ember biztos nem is figyelne rá. De egy ilyen környezetben teljesen felpörget. Adrenalin ami szét árat testemben kicsit fel fokozta érzékeim. Mind az izgalom és a zaj hatása. Közelebb sétáltam a forráshoz ami az egyik romos épületből jött. Pár gyermek volt az akik a zajt csapták. Koszos maszatos arcok. Félelemtől reszkető arcocskák.
Mi ért pont gyerekek? Kérdezem ön magamtól.
Fél térdre ereszkedtem a földön és meg vizsgáltam valamit. Közben agyam hevesen zakatolt. Hát több mint a semmi. Talán legalább tudnak mutatni valamit. Egy irányt egy falu nevét vagy egy táj egység. Igen bármilyen információ jól jönne. Felállok és néhány arc eltűnik. De egyet még látok. Fel fegyverezve kardokkal nincs esélyem, hogy közelükbe kerüljek. De még csak ha ez lenne a baj. mert a külsőm se túl bizalom gerjesztő jelenleg. Nincs más választásom vissza indulok ahol minden más holmimat hagytam. Nem több mint másfél két óra alatt meg is tettem az oda vissza utat. Persze lehetett volna gyorsabb. Sokkal rövidebb az út és az idő tartam. De chakrát nem használhattam. Mert ha a célpontom a közelben van minden csepp erőmre szükségem lesz. Fogom magam és egyik ruhámra ki pakolom az ételem egy részét. meg persze még 1-2 meleg ruhát. persze csak annyit nekem maradjon valami minimális. Majd hátrébb húzódok pár métert és le ülök a földre. Valamint a kardokat a földre fektettem magam mellé. Majd meg szólalok. De törekszek arra, hogy hangom kicsit se hasonlítson eredetire.
- Nem akarok rosszat nektek. Az ételem és ruhám egy részét nektek adom. Bizonyíték, hogy nincs gonosz szándékom. Én csak kérdezni szeretnék.
Gondolkodtam lehet ennél több fog kelleni. Volt is egy megoldás. De viszont azzal minden maradék pénzem elveszteném. A helyzetem nem a pénz vesztését nem engedi meg. Ha nem egyszerűen az idő ami ezt megakadályozza. Ha túl sók időt hagyok neki talán soha nem bukkanok rá.
- Ha kell addig ülök itt akármeddig kell. De az étel és a ruha a tiétek.
Remélem, hogy megragadják az ingyen étel és a ruha lehetőséget. Potya meleg ruha és nem valami romlót, vagy nyers étel. Rendes ízletes falatok. Fel néztem az égre kezdet az ég beborulni. Amiből lehet, hogy eső lesz. Nem tudom ezen a tájon soha nem jártam még. Így nem tudom meg jósolni, hogy elfogok ázni vagy a gyerekek józan ésszel élve rá jönnek tényleg nincs rossz szándékom.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Pént. Júl. 29 2011, 20:07

Azumi csakhamar talált valami aprócska kis kiindulópontot abban a pár gyerekben akik a romok között éltek. Azonban volt egy aprócska bökkenő. A srácok nagyon félénkek voltak és bizalmatlanok, már miért is ne lettek volna azok... elvesztették családjukat, házukat, falujukat, talán még a saját jövőjüket is bár ez csakis rajtuk múlik. Azonban a dolgok mit sem változtattak, a fehér álcában lévő lánynak egyáltalán nem akartak előjönni, sőt csendben meghúzódtak a romok között alig észrevehetően. Azumi is rájött, hogy ilyen szerelésben esélye sincs, ezért egy kisebb csellel és taktikázva megfűszerezte a dolgot és immáron "civil" ruhában és némi élelemmel, valamint meleg ruhával kecsegtetve próbálta magához közelebb csalni a suhancokat. Az ég tényleg egyre szürkébb lett, ahogyan azt a lány is látta, de még nyoma sem volt az esőnek. Már körülbelül egy órája várhatott, hogy valamelyik gyerek előjöjjön, amikor is megtört végre a jég. Egy kis kék hajú lány bukkant fel a semmiből, majd lassan félve közelítette meg Azumit aki kedvesen fogadta a próbálkozót.
- Ano... Az ételt megköszönnénk. Mondta csukló, remegő hangon a lány aki külsőre alig lehetett kilenc éves, majd megfogta a kapott ételt és elvitte magával, otthagyva Azumit. Még csak lehetősége sem volt feltenni a kérdését, olyan gyorsan lett otthagyva a szemerkélő esőben, mely az izgalom hevében kezdett el galád módon csepegni. A dolgok nem éppen úgy alakultak, mint ahogyan azt a vándor kunoichi várta, az ételét elvitték, viszont választ nem kapott. Az eső meg lassan-lassan egyre erősebbé vált.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Vas. Júl. 31 2011, 22:46

Ah nincs mit tenni. Elázni nem akarok teljesen a végén még meg fázok.
- Csak pár kérdést akarok feltenni. Segíteni nektek mert részben ezért vagyok itt. Ha csak a válasz kellene és rosszat akarnák nektek simán elvehetném erőszakkal is. De nem teszem és tiszteletben tartom, hogy féltek és nem akartok látni. Ezért vállalom a megfázást a betegséget azzal, hogy itt maradok kint a hidegben és esőben.
Felállok és minden holmim fogva egy félig szét dőlt ház felé vonulok. A meg maradt tető ami csodásnak mondható módon nem omlót össze.
A két fal pedig a tetőt tartotta talán nyújt egy kis védelmet. Találtam kevés száraz fát és a tűz gyújt szerszámok még nem áztak el. Így kicsi tűzet tudtam gyújtani. Fényt adott és egy kevéske meleget is. Lábaim magam alá húzva ültem. Tudtam csak várnom kell. Ha reggelig se történik semmi. vagy holnap delelőt miközben más nyomok után kutatok. Akkor nem sok esélyem van itt bármire is lelni. Lassan meditációba merültem, hogy energiát gyűjtsek. Majdnem elaludtam, de figyeltem rá, hogy ne mélyen. ha valaki közeledne felébredjek. Meg ha kell védekezni tudjak.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Hétf. Aug. 01 2011, 17:07

Azumi kint állt abban a tipikus rideg, nyálkás időben, hogy megpróbálja elnyerni a gyerekek bizalmát akik nem is olyan messze az egyre hevesebben eső elől bujkáltak egy épület romjai között. A lány hiába várt olyan sok időt, hogy előbukkanjanak, ez nem történt meg, pláne azután amit utoljára mondott. "Ha csak a válasz kellene és rosszat akarnák nektek simán elvehetném erőszakkal is." Eme mondatocska hatására a gyerekek még inkább megszeppentek, mert mivel gyerekek, félnek mindentől ami erősebb náluk és olyan rossz dolgokat hozhat amiket ők nem akarnak. Így hát Azumi saját maga ellen kezdett el dolgozni.
Még körülbelül egy jó órácskát várt amikor úgy döntött, hogy nem vesztegeti itt tovább az idejét a gyerekekkel, hanem inkább más nyom után kutat, amikor hirtelen némi mozgolódást lehetett észlelni a gyerekek búvóhelye felől. Lassacskán egy lány bújt elő és egyre közelebb és közelebb ment Azumihoz. Haja zöld volt, szemei világos barnák és a kezében egy plüssnyuszit szorongatott. Első ránézésre körülbelül hat évesnek tűnt a lány, viszont nem ez volt az egyetlen dolog ami feltűnt. A lányon tiszta ruhák voltak és külsőre se volt koszos. Itt-ott volt rajta néhány heg, azonban patyolat tiszta volt, ami talán gyanús lehet, vagy talán egyszerűen csak érdekes.
- Oneechan! Meg fogsz fázni ha itt maradsz kint. Gyere be velem. Jelentette ki a lány, aki szépen lassan elindult abba az irányba amerről jött. Nem is kellett túlzottan sokat menni és már Azumi ott találta magát, hol az árva gyerekeket látta, viszont most egyetlen egy darabot sem látott azon a lányon kívül aki idehívta.
- A többiek már mind hazamentek aludni. Ők nem engedték meg, hogy ide gyere, mert félnek tőled. Többnyire itt szoktunk együtt lenni, viszont éjszakára mindenki hazamegy a saját házába ahol eddig élt, legalábbis abba ami megmaradt. Közölte a lány, ahogyan lassan maga alá húzott egy lepedőt, majd arra leülve érdeklődően nézett végig az idősebb Azumin.
A romos épület amiben ketten voltak nem tűnt valami biztonságosnak, a falakon helyenként repedések voltak, ráadásul mos egy kis esővíz is befolyt egy apró lyukon keresztül. - Oh... bocsásd meg tiszteletlenségem. A nevem Yuzu ő itt pedig Ponta-chan. Mutatkozott be a lány, majd rögtön utána bemutatta a karjában szorongatott kis plüssállatot is. Azuminak feltűnhetett, hogy a lány végig illemtudóan viselkedett és a mozgása, arckifejezései, ujjmozdulatai mind precízek és elegánsak voltak, viszont még mondataiban fel lehetett lelni a gyerekes "együgyűséget".

avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Hétf. Aug. 01 2011, 18:06

Egy hideg fal darabon ültem. Ami a fejem főlőt volt ugyan védet az esőtől de ha feltámadt a szél néhány csepp oldalt bevert a hajlékom alá.
Hideg volt és fáztam. De nem volt más hely ahova mehettem volna. Lassan félálomba fél meditációba merültem. Egy halk nesz volt mi felébresztett. Tekintettem egyenesen a felém közeledő kislányra emeltem. Szemem végigmérte. Furcsa volt és gyanakvásra adót okot.
Tull tiszta volt a ruhája és a külsője. Sok lehetőség és gondolat elárasztott.
Vajon valaki látogatja őket? Vagy talán csak próbálnak tisztálkodni nem elhagyni magukat és a mulatságosukat? Talán túl összetartóak és ennyire vigyáznak egymásra. De akkor mért alszanak éjjel egyedül. Együtt biztonságosabb lenne. Lehet az egész csak egy csapda?
Teljesen mindegy úgy sincs most más választásom. Kénytelen leszek követni. Nem szóltam semmit a felszólításra. Csak követtem ha már meghívőt saját hajlékába.
Holmimat magammal vittem és meg vártam amíg leül. Majd elhelyezkedtem én is. Táskám és felszerelésem lepakoltam ahol nem lesz a kislánynak útban. Majd leültem a hálózsákomra amit kiterítettem.
- Meg értem, hogy félnek egy idegentől aki így néz ki.
A lányra néztem és a maszkalat mosolyogtam.
- Nagyon bátor lány vagy. Biztosan nagyon ügyes és okos is. A ruhák nem mossák ki magukat. Tudod nekem sincs semmim. Régen sokan voltunk. Egy kis falu jelentéktelen volt. De rossz helyen helyezkedett el és a falunkat lerombolták. De ez már nagyon-nagyon régen volt.
Nagyot sóhajtok majd felállok és pár falatot veszek elő a táskámból. Majd a hálózsákon hagyom és elsétálok onnan, hogy a lány bátran elvehesse.
- Biztos éhes lehetsz még. Az a takaró pedig nem túl vastag. Jobb ha az enyémet használod alvásra. Melegebb, tisztább és jobb benne aludni.
Miközben beszéltem körbe jártam a házat és megnéztem pár dolgot. Vagy is azt, hogy biztonságos és az éjszaka nem szakad a fejünkre.
De minden rendben volt a körülményekhez képest.
- Ohh ugyan semmi baj nem voltál tiszteletlen. Hm szép nevetek van. Talán akkor nekem is be kellene mutatkoznom.
Nem vettem le a maszkom csak le ülök a lánnyal szemben.
- Shiroi no Akuma vagyok. De hívhatsz máshogy is ahogyan a kedved tartja.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Kedd Aug. 02 2011, 19:31

Yuzu csak csendesen ült egy helyben a kis pokrócon amit maga alá húzott és figyelte, hogy a maszkos nő mit csinál, vagy éppen amit csinál miért teszi. Ugyanis Azumi, épp a romos kis épületet vette szemügyre, hogy megkapja a választ arra a kérdésére, vajon ki húzza e még az éjszakát sz épület. Yuzu mindvégig követte őt a szemével, egyszer sem vette le róla azokat, mert ahhoz még túlságosan is bizalmatlan volt, hogy mással is foglalkozzon, miközben egy maszkos idegen van a házában.
- Ez a ház már két hete így áll. Biztonságos, nem fog összedűlni. Kezdett el beszélni a lány, miközben egy kezével Ponta-chan fülét igazítgatta. - Igen, a többnyire tiszta ruhákban járunk, és magunkat is rendszeresen tisztítjuk, amire megvan a saját okunk. Ponta-chan mondta nekünk, hogy muszáj, különben úgy járunk mit a többi gyerek akik faluban éltek és túlélték a katasztrófát. Látszólag nem akart élni azzal a lehetőséggel, hogy Azumi hálózsákjában aludjon, mert az felér egy táblával melyre az van írva: Könnyű préda! Rabolj el! és milyen igaz is a dolog, ha benne aludna, onnan már csak össze kell húzni a zsák száját, és már lehet is vinni az áldozatot.
- Míg kint voltál, azt mondtad, hogy kérdezni szeretnél valamit tőlünk. Mi lenne az? Mi éri meg annyira neked, hogy az esőben ülve várj, hogy beengedjünk ide? Kérdezett rá a lényegre köntörfalazás nélkül, semleges hangnemben. Mindeközben az idő kint egyre csak romlott. Azon kívül, hogy már erősen sötétedett, a közérzetet még az is rontotta, hogy az eső egyre hevesebben és hevesebben esett.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Szer. Aug. 03 2011, 12:58

- Rendben hiszek neked.
Vissza ülök a hálózsákra és táska tetejére teszem a kevés ételt.
- De az ételt elfogadhatod nyugodtan. Ponta-chan nagyon okos és bölcs. Nyugodj meg nem akarlak bántani csak mutatok valamit.
Elővettem az egyik ninjatom és kicsit kijjebb húztam a hüvelyéből. Majd át nyújtottam a lánynak markolattal. Így ez a mozdulat nem bántani akarom, hisz a fegyver markolata az ö kezében lehet. Majd a földre tettem és elengedtem.
- Ha egy picit még kijjebb húzod a kardot láthatsz a fémen egy feliratot. "A Gyávák minden nap meghalnak, de a bátrak csak egyszer."
- Ti is nagyon bátrak vagytok. Tudod én szeretem ha valaki bátor és kitart az mellett amit szeret vagy amit akar.
Becsuktam szemeim és a hátam egy faldarabnak támasztottam. Fejem a tető felé fordítva hallgattam a lány légzését. Az eső egyre haragosabb és gyorsabb kopogását. Nem szeretem ha esik. Sok mindent elmos és tönkretesz. De ugyanakkor az eső táplálja a növényeket. E mait az állatokat és az embereket is.
- Keresek valakit a három emberközül az egyiket aki ezt művelte a falutokkal.
A lányra nézek egyenesen kinyitom a szemeim.
- Azért keresem, hogy megbüntessem. Azért amit itt műveltek veletek és a faluval. Mert nem jó ez így, hogy bűnt követettel és nem kapja meg a kiérdemelt büntetést.
Nagy levegőt vettem és folytattam.
- Katsutomo Goukan a neve azt hiszem egy fiatal fiú. Információ kellene, hogy merre indult el a falutokból. Vagy bármilyen más dolog nagyon jó és hasznos lenne.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Hétf. Aug. 08 2011, 22:32

Azumi hiába kínálta az ételt a lánynak, az nem vett belőle, mert már valószínűleg jóllakott azzal, amit az előbb elvitt magával. Pusztán a szemével nézett rá egyszer-egyszer, de megpróbált minél feltűnésmentesebben mozdulni. Egy pillanatra néma csönd borult a helyszínre ahol a két lány is volt, azonban Azumi váratlan gondolata változtatott a dolgokon.
Amikor elővette Ninjato-ját, majd azt valamennyire kihúzta, a lány arcára félelem ült ki és aprócska teste úgy rezzent meg mint egy viharos nyári időben a falevél. Kezét hirtelen maga elé is kapta a lány, amolyan védelmi reflexként, azonban kis időn belül lenyugodott. Kicsit kijjebb húzta a kardot, majd meglátta rajta a Kanjikat, melyet ő sajnos nem ismert fel. Még fiatal volt ahhoz, hogy tudjon önállóan olvasni, de ezen segített is a vendége. - Nem akarok bátor lenni, de gyáva sem. Ezerszer, vagy egyszer meghalni nem ugyan azt jelenti? Többet már nem élhetünk itt a halál után. Miközben Yuzu beszélt, a szeméből eltűnt minden fény, minden életerő és tényleg úgy nézett ki mint valami tükör, azonban ez csak tükörképet mutatott, nem többet s nem kevesebbet. Ebből az állapotból ismét csak újdonsült "társa" segített kizökkenni, majd rögtön ezután meg is szólalt, a szokásos ártatlan kislány hangján. - Tudom, hogy az amit tettek bűn, de Ponta-chan szerint ha a testünket a bosszú hajtja, akkor mi magunk is bűnbe esünk. Nem tudom, hogy kik voltak azok akik megtámadták ezt a falut, de én már megbocsátottam nekik. Jelentette ki a lány, majd kotorászni kezdett az egyik romos szekrény fiókjában, majd csakhamar előhúzott belőle egy fényképet. - Ez itt egy kép azokról akik ide jöttek akkor. Lehet akit keresel rajta van, de lehet hogy nincs. Hogy néz ki az akit keresel? Ponta-chan sok mindent tud amit én nem, ha neki elmondod, akkor biztos segít majd neked. Mondta a lány, majd lassan, félve nyújtotta oda az eddig oldalán heverő plüssmackót, mellyel együtt a bizalmát is átadta Azuminak.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Pént. Aug. 12 2011, 22:19

Elmosolyodtam a lányon és nagyot sóhajtottam.
- Tudod nem ugyan azt jelenti. Rosszul értelmezted. Tudod mikor valami nehéz dologgal kerülsz szembe. Mondjuk egy döntés vagy feladat.
Tudod azt, hogy a siker nem biztos de ennek ellenére felemelt fővel büszkén és bátran belevágsz. Akár sikerül akár nem jó érzésed lesz büszke leszel mert volt bátorságod belevágni és végre hajtani. Tudod ilyen döntésekkel tele van az élet. Minden napra jut egy adag. De ha nincs a szívedben bátorság. Nem mersz döntéseket hozni. Elkerülöd azokat a döntéseket feladatokat amik, hogy is mondjam nehezek. Akkor minden nap meg halsz lélekben egy kicsit. Mert tudod, hogy ha belevágsz az életed sokkal jobb is lehetne ha lenne merszed.
Felemelem a kezem és mutató ujjam és hüvelyk ujjamat jól látható kicsi rés marat közte.
- Néha elég ennyi bátorság, vagy gyávaság, hogy mindent meg változtasson. Tudod lehet amit csinálsz az apró döntés apró cselekedet. De a világ apró döntésekből és dolgokból áll. Ezek a dolgok alkotnak egy hatalmas nagyot vagy is a világunkat amit mi formálunk a döntéseinkkel.
Meg fogom a kardot vissza csúsztatom a hüvelyébe és magam mellé teszem ahol a másik is pihen. Majd meg mozgatom vállaim és újaim kicsit. Picit elgémberedtek mert hűvös volt és a csapadék ezen még többet rontott. Szerencsére mikor előbb körbenéztem találtam pár fadarabot ami elég száraz volt. Biztos nem használták semmire. Mert egy nagyobb deszka töredezett darabkái voltak. Felálltam és a föld egy száraz pontján pár pillanat alatt vidám pattogó tűzet gyújtottam. Igaz nem valami nagy de legalább egy pici meleget ad.
- Bennem sincs bosszú vágy. De tudod vannak olyan dolgok amiket ha elkövetnek az emberek azért büntetést érdemelnek. Tudod minden cselekedetnek tettnek és dolognak van ellentettje.
A tűzre mutatok jobb kezem mutató ujjával.
- Látod a tűzet fény és a sötétség. Ha nem létezne a sötétség akkor nem lenne annak sem értelme, hogy fény.
Kicsit meglepődtem amikor ennyire meg nyílt a lány, hogy átadja nekem a plüssét. Éreztem ezzel meg tettem egy lépést a lány kezd bízni bennem. A fényképet is kezembe vettem.
- Ponta chan akit én keresek fiatal férfi nemű ember. A képen aki van nagyon hasonlitrá.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Kedd Aug. 16 2011, 16:18

Yuzu érdeklődve hallgatta meg mindazt amit az idősebb nő mondott el neki a világról és hogy mi is építi azt fel valójában. A döntések igen fontosak és nehezek, de azért vannak a felnőttek, szülők, hogy gyermekeik helyett is döntsenek, azonban az árva gyermekekre ez nem igaz. Az árva gyerekeknek csak két út marad, vagy összeroppannak a teher alatt amit viselniük kell, mondhatjuk úgy is, hogy a döntésük súlya alatt, vagy felnőnek a feladathoz. Jelen esetben Yuzu az összeroppanás szélén áll és minden bizalmát vakon egy plüssbe veti és tőle kér tanácsokat a döntéseihez.
A lány szemébe hirtelen visszatért a fény, amikor Azumi beszélt neki arról, hogy mit is jelent a kardján az írás és jól láthatóan újra eleven lett. Ponta egy szempillantás alatt váltott tulajdonost, egy képpel együtt. A levegő hirtelen megállt és a tűz ropogása is elhalkult pontosan akkor amikor a Azumi rámutatott a képen az egyik fiúra. A plüss nem mozdult, ahogyan Yuzu sem és hirtelen halk suttogás hallatszott. - Miért akarod őt ennyire? Mi hajt téged pontosan? A dicsőség, a hírnév, esetleg a pénz? Lehetett hallani a baljós suttogó hangot, amire Yuzu egyből reagált és felkiáltott - Ponta-chan, ne legyél tiszteletlen. Jelentette ki a lány, majd hirtelen elterült a padlón, szemeit becsukta, viszont még életben volt.
- Ha nagyon akarod, akkor én segíthetek neked, de csakis akkor, ha válaszolsz a kérdésemre... Érkezett ismét a baljós hang, azonban már a forrását is lehetett tudni. Egy öregember állt a romos ház egyik sötétebb sarkában és lassan előlépett a tűz által adott fénybe. Az öregnek több volt az arcán a ránc, mint amennyi haja volt, fogai is hiányoztak néhol. Yuureinek ezúttal nagyon meg kell fontolnia, hogy mit is fog lépni, mert ha rosszul cselekszik, lehet hogy elszalasztja a lehetőséget, hogy elkapja a kiszemelt "prédát".
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Szer. Aug. 24 2011, 23:11

Az egész horrorba illet. Fura hang a semmiből. Ponta-chan nem lehetett, egy plüss ilyet nem tud csinálni. Aztán ahogy Yuzu elterült a földön én ösztönösen melé léptem egy pillantás alatt és az ölembe vettem.
- Hallod ne csináld ezt. Ne rémissz ilyen dolgokkal.
Felnézek a belépdelő alakra. Nem tudom, hogy mit gondoljak róla. Fogalmam sincs, hogyan kerülhetett ide. De az biztos, hogy ő művelte ezt a lánnyal. Legalább is volt benne része.
- Dicsőség, hírnév és a pénz csak üres szavak. Minden elmúlik egyszer ahogyan ezek is. Ahogyan az életünk lángja is kialszik egyszer.
Yuzu fejét simogattam, hátha közben magához tér. De, hogy ne fázzon egy cipzáros felsőt rá terítettem.
- Először csak szimpla igazság, a tudat, hogy akik ilyet művelnek elkel, hogy nyerjék a méltó büntetésük. De amikor találkoztam Yuzuval itt bent már más is volt a szívemben. A gondolat nem hagy nyugodni, hogy itt van olyan helyen amit nem érdemel. Otthon nélkül és olyan személy nélkül aki gondoskodik róla.
Nagyot sóhajtok majd folytatom.
- Egy kicsit emlékeztet magamra. Meg a klánomra ez az egész helyzet ezért az egyik feltett szándékom lett, hogy segítsek Yuzunak.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Hétf. Aug. 29 2011, 15:51

Hirtelen tűnt fel az öreg a semmiből, megjelenésével egyidőben Yuzu is elterült hirtelen a földön, amire Azumi felkapta a fejét és rögtön mellé sietett. Az öreg a sötét sarokban ült és figyelte mindazt amit a lány csinál, majd halkan, de tisztán érthetően megszólalt.
- Ne aggódj, Yuzu csak elaludt. Nem akartam, hogy tanúja legyen a beszélgetésünknek. Jelentette ki az öreg, ahogyan előlépett a sötét sarokból és a fény megvilágította az arcát. Arcát mindenhol ráncok fedték, teste többi részét pedig egy régi szakdt köpeny takarta ám nem ez volt a legfeltűnőbb, hanem az, hogy az arca jobb fele égett volt. - Én vigyázok Yuzura és a többi kisgyerekre, már amennyire tőlem telik, viszont én sem vagyok gazdag, így nem tudok nekik semmit sem adni a bátorító szavakon kívül. Mondta az öreg, miközben kezébe vette a képet és érdeklődve fürkészte azt, pontosabban azt a személyt akire Azumi rámutatott. Hosszas percek teltek el nyomasztó csendben, míg az öreg a képet bámulta és merengett. Jól lehetett látni, hogy az emlékei között kutatgat, majd végül tíz perces várakozás után elmosolyodott és a maszkos lány felé fordult.
- Jól emlékszem arra a fiúra, még beszélgettem is vele. Érdekes jelenés volt, nem akart rosszat senkinek, viszont isten tudja miért mégis megtámadta a falut a többiekkel. Talán kényszerítették, nem tudom, de amit megismertem belőle az az, hogy kedves az emberekkel. Viszont volt egy idióta szokása, mely megmaradt a fejemben. Amikor megszorongattam őt pár kérdéssel, midig megköszörülte a torkát. Osztotta meg az információt az öreg, ahogyan visszaadta a képet a lánynak. - Pusztán csak ennyire emlékszem. Nem tudom, hogy mi lett vele, sajnálom.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Vas. Szept. 04 2011, 14:12

-Oss.
Fogom a lányt és miközben az öreg beszél a háló zsákomra fektettem és betakarom. Ponta-chant is mellé teszem, hogy az álma nyugodt legyen. Talán majd ez az öreg tud némi információt adni. Már a lány is sokat segített a fényképpel, de ő még többet tud talán.
- Nagy és jó szíved van öreg. Azok ellenére amiken te is keresztül mentél még is itt maradtál, ezért tisztelek.
Szóval még beszélt is vele. Érdekes nagyon érdekes, talán csak az egész egy álca volt, hogy elfedje igazi célját. Bármi előfordulhat még az is, hogy ő állt az egész támadás mögött. Habár lehet ő volt a leggyengébb.
- Értem köszönöm, a segítséget.
Felállok, majd össze pakolom a holmimat. Kardokat, táskát mindent a helyére, kivéve a hálózsákom és tiszta ruhát amit Yuzunak adtam.
- Amint eláll az eső és pirkad elindulok, hogy a többi gyerek ne találjon itt. Nem akarom őket megrémíteni.
Végig simítok Yuzu buksiján majd az öreg felé fordulok és megállok előtte.
- Segítségért cserébe elmesélek egy régi történetet.
Nagyon régen volt még a harmadik ninja háború idején. A fő események akkor zajlottak le. Egy klán a hó országában teljesen elpusztult állítólag még írmagjuk sem maradt. Úgy tisztelték és félték őket, mint a túlvilág szellemei. Olyanok voltak nevük ellenére mint az egykor itt élők. Békések és barátságosak, ha egy rászoruló tévedt közelükbe segítetek rajta fenntartás nélkül. Ez lett a vesztük szépen lassan ki tudódót milyen tudás birtokában vannak. Háború idején pedig a tudás hatalom. Hatalom minél nagyobb annál biztosabb a győzelem. Szépen meg haltak azért mert hűek voltak az elveikhez.
Nagyot sóhajtok.
- De ez már nagyon régen történt. Viszont ígérem, hogy Yuzu ért vissza jövök, De ha nem tudok akkor is egy barátomat elküldöm.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Csüt. Szept. 15 2011, 21:03

A beszélgetés hosszúra nyúlott míg Yuzu szépen és nyugodtan aludt. Talán azért alszik ilyen békésen és nyugodtan, mert egy hálózsák melegíti testét minden irányból, vagy mert mellette van Ponta-chan is, de az is felmerülhet, hogy azért mert van mellette egy nő aki vigyáz az álmaira. Az öreg kiadott minden információt magából amit tudott és ezzel letudta a saját kis részét a történetben. Míg Azumi mesélt az öregnek arról a bizonyos eseményről, addig az idő aprócska homokszeme alábbszállt és egyre csak közeledett a másnap reggel.
- Talán azért haltak meg, mert túl nagy hatalommal bírtak melyet ez a csöppnyi világ nem bírt volna el, talán ez volt elrendelve nekik. Jelentette ki az öreg, ahogyan kinézett a romos épületből. - Már pirkad, ideje indulnod ha nem akarod, hogy a többiek meglássanak itt. Addig is Yuzunak és a többi lánynak is a gondját fogom viselni, ezt megígérhetem.
Az öreg odasétált Azumi felszereléséhez, kezébe vette, majd ő maga nyújtotta át a maszkot viselő lánynak, jelezve ezzel, hogy a tisztelete már az övé. Amint Azumi átveszi a felszereléseit az öregtől el is indul a kijárat felé, míg az öreg ellenéttel irányba fordult, majd Yuzu felé vette az irányt.
- Kár hogy nem engedhetlek el innen a titkommal. Morogta az orra alatt az öreg halkan, úgy hogy senki sem hallhatta azt, csak jó maga, majd kezébe véve két shurikent Azumi háta felé dobta. A dobócsillagok nagy sebességgel repültek és pörögtek a levegőben, amitől az a jellegzetes hangja is létrejött, de vajon a lány képes lesz kikerülni egy olyan támadást amit nem lát és nem számít rá? Csakis rajta és a képességein múlik.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Csüt. Szept. 15 2011, 22:09

- Hm igen igaz lehet. Ki tudja, hogy mire lehetek képesek?
Felnézek és igen tényleg szomorúan veszem tudomásul, hogy indulni kellene. Az öreg segít fogja a holmim és nekem nyújtja.
- Köszönöm. Jobb lesz így, ha nem látnak így is elégé felzaklattam őket. Rendben és köszönök mindent amit csinált.
Táskát a hátamra veszem és alá a kardokat természetesen. Megigazítom a fel szerelésem és elindulok, hogy felkutassam a kiszemelt célpontom. Már majd nem kiléptem a romos ház ajtaján mikor egy bizonyos hangot halottam. Semmi máshoz nem lehetett hasonlítani ezt a surrogást. Csak szemem sarkából láttam a két shurikent mikor kissé hátra fordítódtam fejem. Tudtam nincs esélyem, hogy elkerüljem. Ezért abban bíztam, hogy majd a hátizsák és a sok beletömött holmi majd felfogja. Nem tévedtem sikerült úgy mozdulnom, hogy felfogja ölet, de nagyban múlt szerencsén is. Egyből tudtam, hogy nem kel tovább keresnem.
- Pedig ha nem feded fel magad soha nem jöttem volna rá, hogy kivagy.
Meg fordulok az öreggel szembe legyek, hátamról pedig ledobom a táskát.
- Felesleges tovább álcáznod magad, de mielőtt még egymásnak esnénk menyünk ki a házból. Nos?
Vetem fel a dolgot, mert ha a lány nem közömbös neki és van benne valami jóság akkor nem itt a lány mellet fog velem harcolni. Hátra nyúlok és kivonom hüvelyéből a két ninjatot.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Darui on Pént. Szept. 16 2011, 22:43

Miután az öreg átadta a lánynak a felszerelését és az hátat fordított neki, egyből ki is használta a lehetőségeit, és két shurikent azonnal utána is dobott, hogy ezzel kiiktassa az egyik problémaforrását. Ezidáig minden úgy történt ahogyan azt az öreg eltervezte, azonban Azumi egy ügyes mozdulattal és a táskájával hárította a dobófegyvereket, azonban ezzel nem egy ruháját tette tönkre, nem beszélve a táskáról.
- Értem, tehát nem kell tovább megjátszanom magam? Akkor megmutatom a valódi kilétemet. Jelentette ki az öreg, ahogyan feloldotta a Henge no jutsut és visszaváltozott eredeti alakjára, mely Azumi "halállistáján" is rajta van. Fejével bólintott egyet a lánynak, majd kedvesen rámosolygott a földön szundikáló Yuzura. Lassan de biztosan távolodtatok el attól a helytől ahol eddig voltatok és kiértetek egy tisztásra, ami alkalmas arra, hogy a két ellenfél összecsapjon. - Tudod, nem szeretem ha utánam kajtatnak, elég nekem az is, hogy a falum üldöz engem, nem kell hogy még egy vadidegen is belém rúgjon minden adandó alkalommal. Azonban itt és most ezt a problémát letudom, mégpedig azzal, hogy félreállítalak és úgy búvóhely után nézek. Jelentette ki, ahogyan elővett egy-egy kunait, majd mindkét kezében megmarkolt egyet és azzal indított támadást a lány ellen. Gyors és hatékony módja ez annak, hogy meghosszabbítsuk a testünket úgy, hogy sebezni is tudjunk vele. A fiú szinte azonnal forrófejjel nekifutott a lánynak egyenesen szemből szembe. Az ilyen támadásokat könnyen lehet hárítani, de ha lankad a figyelmünk, akkor akár súlyos sebet is beszerezhet az ember ha nem figyel.
avatar
Darui
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Vas. Szept. 18 2011, 16:05

~Csak az nem fog olyan könnyen menni kis csillag.~
Fogadtam a támadást és sikeresen védtem is, de nem akárhogyan. Megpróbáltam úgy, hogy ellenfelemnek úgy tűnjön pár dologban jóval fölöttem áll. Ezért a védekezés kicsit esetlen lett. Mintha egy kezdő geninecske állna most előtte aki frissen került ki az akadémiáról. Egy erőt len támadással próbálkoztam mai egy egyszerű szúrás képében nyilvánult meg. Persze úgy hajtottam végre, hogy ha védekeznem kell akkor meg tudjam magam védeni. Azért amit művelt itt le akartam győzni. Érezni a diadal izét és részben az is közre játszót, amit a falu lerombolása után csinált. Szegény Yuzut itt tartotta ezen a helyen mikor sokkal jobbat érdemelne. nem csak ő de a többi gyerek is.
Ha esetleg valami fortéllyal még is meg tévesztet volna és kunaokal közelembe kerülne, hogy meg sebezzen Kekeigenkaj képességem azonnal aktiválom. Persze ha nem muszáj akkor nem használom eme rejtet tehetséget.
Vérvörös íriszekben meg jelenek azonnal az ezüst karikák. Kezeimen pedig meg jelenek a jellegzetes tetoválás szerű minták. Mintha a kezemben levő erek mutatkoznának meg bőröm felszínén csak sokkal sűrűbb mintázatot adva.
Majd két tőrrel védekezek vagy azzal is támadok, de ha a helyzet olyan és meg tudom sebezni akkor karjánál vagy lábaknál meg ragadom. Valamilyen módon hátráltatva lehető legnagyobb sebet próbálom ejteni rajta. Természetesen nem akarom megölni csak harc képtelené tenni.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Hétf. Szept. 26 2011, 20:53

//Kérésre mesélés átvéve.//

Az elveszett ninja nagy lendülettel rontott neki a lánynak. Úgy gondolta, hogy jóval erősebb nála, ezért úgy döntött, hogy nem pazarol sok időt rá, gyorsan elteszi láb alól. Erre figyelnie kellett Azuminak, hogy míg ő nem akarta megölni ellenfelét, az mindent beleadott. A kunai-al egy íves vágást próbált eszközölni, és önbizalmát csak növelte, mikor a lány épphogy csak eltérítette a fegyvert. Bár, ez Azumi részéről szándékos volt, Goukan nem tudhatta. Amint előző támadása véget ért, nyomban tett egy félfordulatot, és erőből megrúgta Azumit, aki bár nem volt felkészületlen, a rúgás ereje meglepte, így pár métert hátrarepült, és ott megállt, kezeit maga előtt tartva ahogy kivédte a rúgást. Az elveszett ninja azonban nem állt meg ennyinél, amint a lány távolra került tőle, azonnal használt egy technikát -amit Azumi nem ismert fel -, aminek következtében egy "energiagömbszerűség" keletkezett a fiú ökle körül, amit minden teketóriázás nélkül a lány felé hajított. Ez egy elég gyors technika, így nehéz előle kitérni, ezért a fiú a szinte biztos siker tudatában indult meg újfent ellenfele felé.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Hétf. Okt. 03 2011, 16:38

Azért Nem voltam buta és szerencsém volt, hogy utána néztem pár dolognak mielőtt neki vágtam a nagy kalandnak. Tudtam, hogy ő is Villámok országából származik ahogyan én is. Szemöldököm felvontam amikor meg láttam, hogy mit művel, de nem estem kétségbe.
A technika habár ismerős volt nem tudtam mi a neve. Csak hasonlított valamire amit már régebben mikor még nem voltam vándor láttam és tapasztaltam. A homályos felületes emlék nélkül is tudtam mert a vak is látja nagyon nehéz lesz előle kitérnem. Jobban meg vizsgálja az ember az a technika energiából állt vagy valami hasonlóból. Régen egy jounint látott, hogy védet ki egy villám elemű technikát. Egyszerűen leföldelte. Így hát nem tértem a technika elöl ki. Gyorsan három robbanó cédulás kunait dobtam a fiú irányába. Így ha a tervem félre is sikerülne, vagy erősebb lenne a hatás mint amire számítok lesz talán pár másodpercem. Az egyik cédula már ég így eldobás után előttem és a fiú közt felrobban. Ha szerencsém van talán még kap is az áldásból. Eközben két ninjato közül egyiket a földbe szúrom a két kard markolatának végét össze érintem ahol nem fedi egyiket sem semmi. Fém a fémmel érintkezik így ha ér is a technika hatása az számításaim szerint nem lesz olyan súlyos mint ha egyenesen telibe találna. Még az előbbi mozdulatom előtt vagy után ha a másik két eldobott tör közelébe kerülne miközben kitér a robbanás elöl a robbanó cetlit aktiválom. Értelem szerűen azt amelyikhez lehető legközelebb tartózkodik.
Ha valami baki lenne és még is a közelembe kerülne én felkészülve várom. A két ninjatoval de ha nincs időm már kardokért nyúlni akkor kunai törökkel védekezek. Természetesen az esetlen tapasztalatlan kunoichi látszatát tettetve, mint ahogyan eddig is tettem.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.