Takumi no Sato

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Vas. 9 Okt. - 10:34

Szinte egyszerre dobták az ellenfelek egymás felé a kunai-t, illetve az energiagömböt, így nagyon kevés idejük maradt bármit is tenni. Goukan meglepődött a lány ellentámadásán, ő már kivégezni indult felé, így hát amikor felrobbant előtte a robbanócetli, a lökéshullám hátrarepítette egy kicsit, amivel Azumi nyert egy kis időt
Amire szüksége is volt, hiszen igaz, hogy leföldelte a technika nagy részét, viszont mivel kezeivel fogta a ninja-to-kat, ezért ő is kapott jócskán a villám elemből, aminek hatására egy pillanatra csípős fájdalom kíséretében idegrendszere felmondta a szolgálatot, amitől térdre rogyott, és elejtette a fegyvereket. Pillanatnyi helyzet szerint a lány kinn térdel már a szabadban, az ajtó előtt ahová a rúgás repítette, az elveszett ninja-t pedig bevitte a robbanás a kunyhó belsejébe.
Goukan szedte össze magát hamarabb kettőtök közül, mivel neki konkrét sérülése nem volt, "csak" a lökéshullám kapta fel. Egy *Ezt még megkeserülöd!* kiáltással felpattant, majd feléd kezdett száguldani, mindkét kezében egy kunai-al. Mire összeszeded magad, már ott van tőled 1 méterre. Azaz térdelő helyzetben "kapod vissza" minden képességedet, a ninja-to-id előtted hevernek a földön. Rajtad áll, hogy miként reagálsz.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Kedd 11 Okt. - 19:53

Még nem szabad..... még nem fárasztottam ki elégé még túlsók energiája lehet tartalékban. Kikel csikarnom valahogy, hogy még párszor használjon valamilyen jutsut. Máskülönben bekel vetnem azokat és ha túl korán csinálom nem lesz esélyem. Megütöttem a kard markolatát mire az kifordult a földből és a hegye a felém rohanó ellenfelem felé fordult közben másik kezemmel megfogtam a markolatát. Így ha a düh elvakítja és elég ostoba akkor saját magát nyársalja fel. De talán egy minimális szerencsével ha nehezen tud kitérni előle a lendület miatt akkor talán de csak talán sikerül sebet ejtenem rajta. Szabad kezemmel közben egy shurikenért nyúlok, hogy amikor kitér és, vagy közelebb jön egyenesen legnagyobb testfelületet célozva bele márthassam egy kézmozdulattal. Ha a tervem nem is jönne be a shuriken mindenképp röppen, hogy sikerüljön legalább két másodpercet nyernem, hogy feltudjam venni a másik ninjatot is. Újfent csak védekezek és remegő lábakat színlelek mint akit az előző jutsu és az eddigiek is alaposan kimerítettek volna.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Vas. 16 Okt. - 17:21

Goukan dühös volt, ez tény. Annyira viszont nem vesztette el a fejét, hogy egy földre rejtett ninja-toba beleszaladjon. Igazából most volt a legveszélyesebb, mivel már nem becsülte le ellenfelét, tudta, hogy képes dolgokra, ezért minden erejét latba vetette, hogy végezzen vele. Mostantól már nem megy Azumi sokra azzal, hogy gyengének tetteti magát, sőt lehet, hogy még hátráltatja is, ha ezt erőlteti..
Az elveszett ninja a levegőbe ugrott, hogy elkerülje a földön levő kardot, és az egyik kezében levő kunai-al blokkolta a lány által felé hajított shurikent is. Nagy lendülettel érkezett meg, szinte elsodorta ellenfelét, akinek csak az volt a szerencséje, hogy már a kezében volt a ninja-toja, így valamennyire tudott védekezni a fiú heves támadásai ellen. Még így is kapott egy vágást a bal karjára, hiszen hiába volt hosszabb fegyvere, mint a fiúnak, utóbbinak kettő volt belőle és sokkal gyorsabban képes volt forgatni őket, mint a lány. Így hát egyértelművé vállt, hogy ha Azumi nem talál ki sürgősen valamit, akkor rövidesen legyűrik.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Hétf. 17 Okt. - 16:02

Nem sikoltok fel és nem sírok. persze tudomásul veszem, hogy ruhám és karom véráztatta. Viszont e seb begyógyul és ruhát meg lehet varrni.
Már nincs értelme, hogy tovább játsszam ezt a játékot. A fiú eddig teljes erőbedobással harcolt és most még jobban rákapcsolt. Már jutsut is használt és az eddigi megerőltetést is beleszámolva, most kell akcióba lépnem. Lehet, hogy lassan ereje végén jár, vagy érzi, hogy gyengébb már, mint a párbaj legelején? Vagy csak a vak düh tüzelte fel ennyire? Nem tudom, minden esetre kénytelen vagyok használni azt. Előveszek egy füstbombát és a földhöz vágom. Jótékony vörös ködben szinte semmit sem látni. Elég idő, hogy feloldjam a pecsétet az egyik tekercsen. A földön és papíron egyből megjelentek a kívánt tárgyak. A két fumma Shurikent magamhoz is vettem. Valamint energia tablettából bevettem két szemet pár darabot pedig zsebembe dobtam. És a maradék öt robbanó jegyzetből négyet magamhoz vettem. Egy darabot a földön hagytam a tekercsre és az ott hagyott dolgokra földet rúgtam. Még a művelet megkezdése előtt egy Bunshin no jutsu (Klón technika) egy klónt köldöki a fiú felé. Hatástalanítja semmi perc alatt valószínűleg, de én ezzel is csak időt nyerek.
Micsoda mázlim van Kawarimihez tökéletes tereptárgy a köd belsejében. Akkor veszem csak észre, amikor majdnem át esek rajta, de ha használnám, az túl nyilvánvaló lenne, hogy klón vagy kawarimi ront ki épp.
**
Minden esetre kilépve a ködből a túloldalon még van 1-2 másodpercem, amíg az eloszlik. Amint meglátom az ellenfelem egy fumma shurikent feléje dobok alatta pedig, hogy takarja, a nagyobb tárgy a kisebbet útjára indítok egy pici shurikent. Már, ha távol van tőlem.

**
Ha viszont a ködből való kilépésemnél ott van, ami lehetséges. Akkor működésbe lép a Meimei Kyan.
Véremben lappangó képesség. Ami kihúzhat a szorult helyzetből. A két fumma Shuriken a hátamon a két ninjatoval pedig arra törekszem, hogy megakasszam egyetlen pillanatra a fiú fegyverét. Nem kell több idő, mint egy lélegzetvételnyi idő vagy is 2 esetleg 3 másodperc. Ahogy egymással szembe vagyunk az én fejem hirtelen lebukik. Mintha megadnám magam, de továbbra is igyekszem fenntartani a patt helyzetet. Mikor felnézek szemeim teljesen mások. Majdnem mintha egy másik személyiség lenne most az úr. más a tekintetem sokall erő teljesebb a vérvörös szín. Valami változás is van, hirtelen egy ezüst karika jelenik meg a két fájdalmasan vörös íriszben. Két karomon, ami a ninjatot tartja, tetoválásszerű minta jelenik meg. Mintha az erek mintázata rajzolódna ki bőrömön csak valami egészen extrém módon és színben. Ránézek egyenesen a szemébe és számmal, mintha puszit dobnák, úgy cuppantok felé. Közben, ha rám figyel, az arcomra figyelmét nagy eséllyel kerüli el a két furcsa és meg hökkentő módon, de lebegő kunai tör. Lehet, hogy gyors és lehet ügyes, de négy egyszerre indított támadás ellen védekezni mikor csak két kezed van rendkívül nehéz egy geninek.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Csüt. 20 Okt. - 13:26

Goukan eddig egyetlen jutsut használt a harc folyamán, és még nem is kapott komoly sérülést, így egyáltalán nem volt fáradt. Sőt, a düh, hogy a lány megpróbálta átverni, most még inkább feltüzelte, ezért most még veszélyesebb ellenfél.
Azumi belátta, hogy nyílt harcban most nem tud előrébb lépni, ezért mikor kapott egy lélegzetvételnyi szünetet, előkapott egy füstbombát és maga elé vágta, ezzel füstbe burkolta a környezetét és így a fiú elvesztette őt a szeme elől. Viszont Goukan nem volt buta. Sőt, nagyon is okos volt. Amikor a klón alakja kivált a füstből, nyomban nekirontott, aminek következtében az megsemmisült. A fiú ezzel rájött, hogy Azumi csak időt akar nyerni valamihez, amit most készít elő. Viszont nem kockáztathatta meg, hogy bemenjen utána a füstbe, hiszen ki tudja mi várná ott. Így szimplán fogta a két kunai-t, ami a kezében volt és beledobta őket a füst közepébe, ahol feltételezése szerint ott volt még a lány. Ezek a kunai-ok nagyon veszélyesek voltak, mert csakis akkor veheti észre őket Azumi, amikor azok már fél méternyire vannak tőle. Az volt a lány szerencséje, hogy Goukan nem tudta, hogy hol áll pontosan, így vaktába dobta el a kunai-okat, az egyikük még így is súrolta Azumi combját, felszakította a ruhát és egy felszínes vágást okozott. Nem volt komoly, nem is vérzett nagyon, de bosszantó volt, hiszen ez már a második vérfakasztás volt az elveszett ninja-tól, ő maga pedig mostanáig még csak meg sem sérült.
Ráadásul nincs túl sok ideje sem a lánynak, hiszen az elveszett ninja nem áll a köd szélén várva, hogy történjen valami. Tartania kell attól, hogy Goukan ismételten használja a jutsuját, és annak jóval nagyobb a szórása, mint egy kunai-nak, így nagy valószínűséggel eltalálná, ráadásul mivel a ködben áll, még csak ki sem tudna előle térni. Így kénytelen megelőzni ezt a dolgot, és miután lerakta a robbanójegyzetet, kilép a füstből, ahol a fiú már várja. Nem kunaiokkal, hanem a lánynak azzal kell szembesülnie, hogy ellenfele ökle körül ismételten ott van a más jól ismert energiagömb, és nemsokára az a gömb felé fog szállni. Ki kell találnia valamit.

//Kénytelen voltam egyes dolgokat megváltoztatni, mivel Goukan reakciói miatt nem volt időd mindenre. Illetve végső soron még nem aktiváltad a kg-dat, most viszont még épp van rá elég időd, ha ezt választod, hogy elkerüld a támadást.//
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Szomb. 29 Okt. - 20:52

Ennyi végem van hibáztam és talán elég nagyot, hogy itt és most meghaljak. Vagy talán mégsem? Talán még van egy esélyem vagy is valami több. Már a legelején kipróbálhatam volna. Most legalább tudom, hogy ellenfelem legkomolyabb támadása ez amit látok. Hatásos valóban de sérülést nem okoz. A sérülés pedig az ő kunai tőre lenne ha újra elkábulok. Az elrejtet robbanó cetlik mindegyikétől távol van. Látszólag már nincs esélyem. Lehorgasztom a fejem és a két ninjatot a földbe szúrom. Két kezem pedig össze érintem. Csukot szemekkel hirtelen a két fumma shurikent útnak indítom. Tudom jól, hogy kifog térni előle közben a két ninjatot kezembe veszem újra. Az egész 1-2 másodperc nem több- Rögtön a shurikenek után futásnak eredek Goukan felé. Természetesen nyitott szemekkel. A gömb izé is útnak indul, hisz miért is hagyna ki egy telhetőséget amikor egyetlen legyintéssel végezhet az ellenfelével. Akiről leír, hogy feladta a harcot és egy vakmerő rohamba fog belehalni. Szemeimben változás áll be a színük hirtelen sokall pirosabb lesz fájdalmasan vér színű és benne az ezüst szín karikák. Kezeimen és ahol a ruhám elszakadt és vérem folyik látszik a fura mintázat bőrömön. Mintha tetoválás lenne. Mintha az ereim a bőröm felszínére kerültek volna. Érzem a kezeimet amiből most már négy van de az ellenfelem ezt nem látja. Szemeim miatt mindenki dojutsunak hiszi ezt a technikát pedig köze sincs ahhoz. Meg próbálom a felém repülő gömböt megfogni a szelem kezemmel. (*)

Nekem is meglepetés volt, hogy sikerült. Vagy is nem sikerült de a technika megsemmisült röptében ami el kellett volna, hogy találjon. A ellenfelem viszont nem csak a kg aktiválása lephette meg de még saját technikájának a megsemmisülése is. Meglepetés erelyét kihasználva mikor már előtte voltam két méteres távolságon belül mind két szelem kézzel egyetlen pontra összpontosított ütést próbáltam.
Az ütést lehetetlen kivédeni, hisz kezeimet nem is lehet látni. Csak én tudom, hogy épp hol vannak és mit csinálnak. Az ütés pedig gyomor szájra mértem, vagy is azt céloztam teljes erőmből. Ha elejit a két kunait ha nem a szelem kezekkel folyamatosan ütöm. Gyomros ütést után következőt rögtön fejre mérem. Majd az áll csúcsra is megpróbálok a szelem kezekkel bevinni egy ütést. Eközben anyagi húsvér kezeiben tartott ninjatroval támadom és próbálom lehető legtöbb sérülést okozni. Vagy próbálok védekezni, ha kitér a kardok elöl. Akár merre is mozdul vagy lép én folyamatosan követem és próbálok kard távolságban maradni, hogy ne csak a Kg-val támadhassam.

(*): A KG a szélelem egyfajta spec változata. A kari lapra és más hova sincs még feltüntetve hisz Azumi nem tudja, hogy ez a képesség valójában honnan ered. Nem volt aki tanítsa vagy chakra elemet vizsgáljon.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Csüt. 3 Nov. - 12:30

Azumi a füstben állt, éppen megsérült, a fájdalom nem tartott rövid ideig, viszont amíg tartott nagyon heves volt. Így a fuuma shurikent nem sikerült pontosan eldobnia, eleve a füstből nem is látta, hogy merre van ellenfele. Így hát a faktába eldobott fegyvereket Goukan könnyedén elkerülte és azonnal visszatámadott. Nagyon közel volt a lányhoz, amikor az kibukkant a füstből látszólag teljesen fegyvertelenül.
- Most megvagy - kiáltotta az elveszett ninja, majd útjára engedte az energiagömböt. Annál nagyobb volt a meglepetése, mikor az hirtelen irányt változtatott és szikrákat szórva belecsapódott a falba. Azumi észrevehette, hogy ennek következtében, mintha meggyulladt volna a kunyhóz alkotó száraz fa. De csak a szeme sarkából, hiszen most el volt foglalva ellenfele semlegesítésével. Ami igencsak sikeres volt, tekintve, hogy a fiút teljesen meglepték a láthatatlan karok. Egy gyomorszájra és fejre mért ütés után tudott csak egy kicsit hátrább ugrani és ezzel egy kis lélegzethez jutni, de így is nagyon rossz bőrben volt a gyors és erős csapások miatt. Ráadásul a lány követte, így igazán összeszedni sem tudta magát. Hirtelen döntött, látta, hogy itt nincs esélye, de ő is észrevette a tüzet, és azt akarta kihasználni. Villámgyorsan előhúzott egy robbanócetlit, majd ráragasztotta a mellette levő falra. Ezután maradék erejével aktiválta a shinshin no jutsut és épphogy kitérve Azumi ninja to-ja elől a kijárat felé száguldott. Már majdnem kint volt, amikor aktiválta a robbanócetlit, aminek következtében az felrobbant, és felerősítette a már amúgy is pislákoló tüzet, ráadásul az egész épületet instabillá tette. A helyzet az, hogy Azuminak döntenie kell. Az égő kunyhó belsejében ott alszik a kislány, mit sem sejtve, viszont Goukan szökni próbál. Dönteni kell, hogy mi a fontosabb.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Kedd 22 Nov. - 15:44

Szorul a hurok Goukan nyaka körül de Yuzu is veszélyben van. Minden egyes találat ami sikeres volt egy-egy lépésvolt az ellenfél legyőzéséhez. Puff és puff még egy ütés. Viszont a kislányt halálos veszély fenyegette amit gerinctelen módon a fiú még ki is akart használni.
Azumi egyből a kis házikó felé lendült, hogy ki mentse a lányt. Goukan azt hitte, hogy meg menekült, de korántsem volt még vége a harcnak.
Még a harc közben tudatosan a föld be rejtett robbanó cetlik felé terelte a fiút. Meg várta amíg csak két apró lépésre volt tőle. Ha belehal hát bele hal. Viszont a lökés hullámot és becspodást is beleszámítva bőven elég kell, hogy legyen ahhoz kiüsse Már emelné a lábát, hogy még közelebb lépjen a robbanó cetlihez. Következő pillanatban pedig az felrobbant. Nem messze tőle a másik kettő is így nem volt igazán irány amerre menekülhetett volna. Már maga a robbanás mind a három elég nagy volt, hogy kiüsse a fiút egy jó hosszú időre. Kis szerencsével talán az omladozó ház falának csapódik plusz sérülést okozva a fiúnak. A ház ajtaján Azumi lép ki Yuzut kezeiben tartva. Talán még épp időben, hogy lássa ahogy a fiú menekülése remélhetőleg felsül. Ha ez így történik és márpedig az esély rá hihetetlenül nagy szinte már szemtelenül isteni közbe avatkozásnak is tüntetett ekkora szerencse.
Így vagy úgy, de Yuzu megmenekült. Azumi pedig erős kötéllel kötözi össze a fiú kezét annak háta mögött. Majd kezeket derekához kötözi szintén lehető legszorosabba. Lábait is meg kötözi, de furcsa mód. Kettő közt kis kötél és mind két lábánál egy-egy shuriken. Szabadulni akarna a fém pengék húsába vájnak ahányszor megmozdítja kezeit. Nyaka köré szintén kötelet köt arra is szegeket éles fém darabokat rögzít. Majd ezzel vezeti az út során, hogy ha szabadulni nem is tud de így még elfutni sem. A pengék azonnal nyakába vájnának.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Vas. 4 Dec. - 18:36

Azumi gyorsan döntött, bár talán egy kicsit túl gyorsan is. A robbanócetlik valóban a helyükön voltak, és Goukan tényleg feléjük száguldott, azonban meglehetősen nagy felelőtlenség volt robbanócetlit aktiválni egy más amúgy is instabil házban, ennek meg is lett a következménye. A robbanás telibe kapta Goukant, aminek hatására nekicsapódott a falnak, ami ennek és a robbanásnak a hatására megadta magát és összeomlott, maga után rántva a tetőt is. Mivel a cetlit a kijárat közelében volt, ezért a háznak ez a része omlott le hatalmas robajjal, amit szikraörvény követett, hiszen továbbra is lángolt az egész tákolmány. Goukan eltűnt Azumi szemei elől, viszont most nem is ez a legnagyobb problémája, hanem, hogy közte és a kijárat között egy halom rom van, és a ház bármelyik pillanatban teljesen összedőlhet. És ha mindez nem lenne elég, hirtelen kinyíltak Yuzu szemei, és rémülten meredtek a lányra, fogalma sem volt, hogy mi történik itt, de a sokktól még nem tudott megszólalni sem.
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Hétf. 12 Dec. - 12:49

Nincs más választásom és most nem is érek rá, hogy Yuzut nyugtassam. Bejárat tabu arra nem haladhatok. Közben a ház végig lángol minden fele és félelmetesen recseg ropog minden. Hallani, hogy a fa és a kő lassan megadja magát. Kockázatos lépés lehet, igazából csak az maradt. Vagy bent égünk mind ketten vagy meg próbálunk kiszabadulni. Még az esőzéstől beázott a rozoga tető egy rongy darabot ami egykor az egyik ruhám volt, az épp elpárologni készülő egyetlen tócsába mártok. Majd A lány arcára teszek. Igen a lány végig kezemben van így hát szelem kezekkel hajtom ezt végre. Olyan pontot keresek a rozoga falon ami nem lángol. Amint találok egy ilyet szelem kezekkel ostromolva át töröm azt. Mivel a ház nagyon instabil ettől lehet össze is omlik végképp. Ezért szinte ki ugrok a nyíláson Yuzuval a kezemben.
***
Ha nem talál láng mentes falrészt akkor egy kevésbé égő vagy elégé rozzant falrészt céloz meg. A kg miatt a tűz persze hirtelen erősebben fog égni.
***
Oda kint hanyatt érkezek a földre nagyot koppanva. Ütéstől és a kimerültségöl fájdalom hasit a hátamba.
- Cshhhhh most már nincs baj. Biztonságban vagy.
Próbálom meg nyugtatni a lányt ami lehet nem lesz sikeres, hisz ha a szemembe néz még mindig látja a vérvonal képesség jele itt. illetve a kezemen is észre veheti, hisz még mindig aktív.
- Nyugodj meg nem lesz semmi baj.
Próbálom továbbra is nyugtatni a lányt, és felölve a célpontom nyomait kutatom. Ha szerencsém van a forgatagban pont arra vagy azon a nyíláson megyek ki. Amit Goukan robbanás miatt repülésben a falun ütött. Így már csak fel kell kelnem és meg kötözni a környéken heverő kötél darabokkal.

* Ha nem lenne a közelemben, akkor a házat körbe járom Yuzuval még mindig kezeimben és keresem Goukant. Ha meg találom akkor mg kötözöm, lehet nem repült ki a házból így az lehet rá omlott. A sebességét és robbanást nézve ez nem valószínű. Így lehet nyomokra lelek amik pár méterrel odébb heverő sérült testéhez vezetnek. Ez esetben szintén meg kötözöm.*

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Csüt. 15 Dec. - 3:33

A kislány prüszkölve tolta el magától a nedves ruhát az arcától, így is alig kap levegőt az egyre sűrűsödő füst miatt. Szerencsére nem kell sokáig szívniuk Azumiéknak ezt a levegőt, hamar talált a lány egy kevésbé lángoló részt a falon, amit ki is szakított nyomban szellemkezeivel. Gyorsan ki is szökkent rajta karjaiban Yuzuval, de amikor földet ért, akkor térdre rogyott, és egy pillanatra el is engedte a kezeiben levő lányt, aki így a földre huppant.
- Ne bánts kérlek! - sírta Yuzu, miután kicsit összeszedte magát az esésből, és négykézláb próbált hátrafele araszolni, minél messzebb Azumitól, az arcán pedig a tömény rémület ült. - Mit műveltél Ponta-channal? -suttogta maga elé a kérdést, amire talán nem is várt választ, hiszen látta a lángoló házat.
A vándor ninja azonban mindebből csak keveset érzékelt, hiszen iszonyatos erővel rohanta meg a fáradtság. Az út, a harc, a képessége folyamatos használata mostanra olyan szinte leszívta a chakráját, hogy komolyan össze kellett szednie magát, ha talpra akart állni. Márpedig még nem volt vége a dolognak, legalábbis, amikor egy az égő ház jellegzetes hangjától elütő neszt hallva maga mögül, megpördült, ekkor azt hitte. Tényleg Goukan volt az, viszont nem éppen harcképes állapotban. Nagyon nehezen tudta csa kiverekedni magát a romok közül, félig kúszva jött ki, testén a ruha sok helyen meg volt perzselődve, a bal karja törötten lógott, és láthatóan az egyik lábára sem tudott rendesen ráállni. Ahogy kiért a szabad levegőre összeesett ott a szemed előtt és elájult. Minden probléma nélkül meg tudtad kötözni leszámítva azt, hogy ezen állapotodban ez is komoly megterhelést jelentett. Mikor végeztél, és kimerülten lehuppantál célpontod mellé, láthattad, ahogyan Yuzu szalad. Éppen az ellenkező irányba, mint ahol te vagy, valószínűleg próbál minél messzebb jutni tőled. És így, Ponta-chan nélkül nem tudni mi lesz vele...

//Köszönöm a játékot, és elnézést kérek, hogy a vége ilyen lassúra sikeredett! Egy postot kérek még, amiben leadod Goukant a megbízódnak - ahogy megbeszéltük chat-en. A küldetés során gazdagodtál 19 ch-val.//
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Csüt. 15 Dec. - 22:46

Sikerült amiért jöttem, habár egy hajszálon múlt csak, hogy nem haltam bele. Ez most már nem számít, az egész lényegét vesztette. Sikerült és ez ami számít és persze Yuzu. Előre féltem, még nem sejtettem mit is vállaltam magamra, de ez a jövő zenéje. Goukan szemeit letakartam erősen meg kötve a szemfedőt. Majd lehuppantam mellé a földre.
- Látod nem érdemes újat húzni a fehér démonnal.
Suttogtam halkan elfúló hangon. Végtelenségig ki voltam merülve. Lábaim karjaim mintha mázsás ólomsúllyal lenn teli. Azon voltam, hogy lepihenjek és erőt gyűjtsek, de ez nem adatott még meg. Yuzu a menekülést választotta. Joggal hisz miért is bízna egy olyanban, aki még az arcát is elrejti előle.
Még volt annyi chakrám, hogy egy utolsó jutsut kicsikarjak magamból. Shushin no jutsu (Fürge Test technika) épp meg felelt arra, hogy a lány elé kerüljek. Pont ennyi kelet, hogy lábaim felmondják a szolgálat ott. Yuzu előtt térde estem és úgy álltam előtte. Goukan szemei lefedve kezei lábai meg kötözve és arccal ellenkező irányban. Így még véletlen se láthatja az arcom.
-Tudod ő, aki ott van nagyon rossz és csúnya dolgot művelt. Nagyon sok ember van, aki a nyomában volt, hogy meg tudják büntetni, azért amit csinált.
Miközben beszéltem egyik kezemmel melyik hajlandó volt még rendesen reagálni levettem a maszkom. Yuzu láthatja, hogy nem holmi szelem térdel előtte, hanem egy kimerült nő vagy is, ha szigorúan vesszük lány. Arcom a fáradalmak tol sérülésektől teljesen elfehéredet. Szemeimben semmi más nem volt csak az őszinteség, és valami meg nyugtató ovo tekintet.
-Tudod az én nevem Yuu vagy is, akiket szeretek, azokat mindig megkérem, hogy szólítsanak így. Szeretném, hogy ha te is így hívnál. Vagy, ahogy neked jól esik.
Nagyot sóhajtok és még ez is nehezemre esik.
-Miközben beszélgetünk és aludtál. én meg fogadtam, hogy legyen bármi, de gondodat fogom viselni. Hívj nyugodtan butának hisz nem is ismerlek, de ha te is akarod, soha többé nem kell omladozó falak közt élned és éhezned. Neked kell akarnod, nem fogom rád kényszeríteni, de tudnod kell, hogy mindezt komolyan gondolom. Bármilyen formában esküszök vagy fogadalmat teszek, ha akarod.
Pár nappal később Goukant elvittem a megbízóhoz. Ahogyan az meg volt hagyva élve, habár nem teljesen éppen. A lényegen ez viszont nem változtat, hogy a fejpénz így is jár.
Yuzu velem tartott még is akkor ö teljesen tiszta és új ruhában áll mellettem egy vadonatúj ponta –chanal a kezében. Míg rajtam a már meg szokott és meg tépázót ruha és a maszk van.
A megbízó át vette a csomagot vagy is Goukant és várakozásra kért. Nem lehetem biztos benne, hogy megbízó-e vagy annak egy embere. Engem ez nem is érdekelt, csak a jutalmat meg kapjam. Így most már volt mire vagy is kire költenem. Kis vártatva az egyik ember egy bőrönddel tért vissza.

_________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Shikamaru(Inaktív) on Pént. 16 Dec. - 2:02

Yuzut csak megnyugtatnia sikerült Azuminak, a bizalmát nem szerezte vissza. Ez csak akkor történt meg, amikor megvette neki Ponta-chan pontos mását. Egy nagy "Ponta-chan!" kiáltással a karjaiba zárta megújult kedvencét, talán nem is vette észre, hogy ez egy másik Ponta-chan. Kissé könnyes szemekkel köszönte meg a lánynak, hogy visszahozta neki a barátját és innentől kezdve tökéletes volt ismét a bizalom. Fura módon a múltra alig emlékezett. Nem mintha a vándor shinobi kérdezte volna, de egy-egy elejtett szavából, mondatából arra következtethetett, hogy nem emlékezett a harcra. Csak arra, hogy valahol elvesztette Ponta-chant és ez az esemény valahogy Azumihoz köthető, de mostanra ez is teljesen elmúlt. Valószínűleg a sokk miatt történt mindez, de a lány csak örülhetett neki, hiszen így nem kellett hosszas köröket lefutnia, míg teljesen visszaszerzi védence bizalmát.
Pár nappal később a megbízóval találkoztak. A találkozó egy elhagyatott, erdő közepén levő, romos épületben történt meg, ahol is két méregdrága öltönyt viselő férfi várta a belépőket. Azumi kissé előre taszította Goukant, mire az egy nyögés kíséretében a 2 férfi felé lépett, akik azonnal át is vették.
- Szép munka! - szólalt meg egyikük. - Itt van a beígért pénz ebben a táskában.
Letette a táskát a szoba egyetlen ép berendezési tárgyára, ami egy asztal volt, majd felnyitotta. A vándor ninja-nak egy pillanatra a szava is elállt, hiszen ennyi pénzt még sosem látott egyben, de talán egész élete során összesen sem. Mindenesetre hamar összeszedte magát, és átvette a pénzt. Amikor a legközelebb volt a férfihoz, az váratlanul odahajolt hozzá és a fülébe súgott valamit.
- Azt tanácsolom, hogy minél hamarabb tűnjetek el a kis barátnőddel, ha meg akarod tartani ezt a pénzt - és ami talán még fontosabb - az életed. Ezt vedd baráti tanácsnak. - közölte egy kacsintás kíséretében, majd társával elhagyták a helyiséget egy hátsó ajtón keresztül, miközben maguk előtt vezették Goukant. Látszólag sietős volt a dolguk, talán Azuminak is érdemes lenne követni a példájukat...

//- Az ötöslottó várható főnyereménye 1000000 ryou. - MENNYI!!??
+1 000 000 ryou Wink//
avatar
Shikamaru(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Azumi Yuurei on Szer. 21 Dec. - 22:45

- Kösz a táskát és ami benne van. A tanácsod pedig meg fogadom, úgysem szándékoztam itt maradni szükségesnél tovább. Sok dolgom van még Kono.... inkább menyünk.
Yuzuval kézen fogva elindultunk, hogy felkeressük legközelebbi várost. Eltávolodva a találkozó pontól megálltam és minden holmink egyetlen üres tekercsembe pecsételtem. Természetesen megfelelő mintázat felrajzolása után. Könnyebb volt a sok pénzt és a meg csappant készletek cipelése. Ezután, több ágat levágtam az egyik fáról amit magam után húztam. Ezzel a nyomainkat elfedtem, de egy jól képzet nyomkereső aki tapasztalattal is rendelkezik, észre veheti a cselt.
Pár nappal később élve fogtunk el egy őzt akire szintén hasonló kép ágakat rögzítettem majd elengedtem. Így két nyom haladt két irányba vagy is olyan volt a követőinknek ha vannak, hogy ketté váltunk ami meg zavarhatja őket. Ott van még az elejtett félmondat is, hogy Konoha felé indulunk.
Pár nappal később be értünk egy városkába. Az utat igyekeztünk lehető leggyorsabban megtenni.
- Bocs Yuzu ezt most muszáj. Tudod sok pénzünk van és rossz emberek ezt el akarják venni. Ezért fontos, hogy ne ismerjenek minket fel.
- Oni-Chan értem, rossz emberek, de muszáj akkor is?
- Persze kedveském, de sietünk és ügyes leszel vehetsz magadnak valamit, amit csak akarsz.
Így zajlót le egy rövid beszélgetés köztünk majd elváltoztatott Külsővel betértünk a városba. Hajam össze fogva és valami növény nedvével elszínezve. Mind ketten szegényeknek adtuk ki magunkat kik valami nagy úr meg bízásából járnak épp erre ép most.

- Öhm izé jó nap izé jó napot. Minket ezzel a listával küldőt egy férfi. Azt mondta ha segítünk neki ad pár Ryut.
+2 db ninjato 5000 Ryu
+ Széles övtáska 300 Ryu
4 Kis tekercs 200 Ryu
1 (Chakra) Tinta 150 Ryu
2 Gázbomba D: Könnygáz
+ Ruhák

- Ah jó napot szép kis lista, meg nézem mit tehetek.
Pár perces várakozás után mi tán volt félóra is. Az üzlet tulajdonosa visszatért.
- Hát a helyzet, hogy az egyik tétel hiányzik.
- Nem baj akkor a meglévőket kell elvinnünk.

Rövid pörgős perceg következtek miután csomagokkal megpakolva indultunk el egy félre eső sarok felé majd onnan egyenesen el a városból. Lehető legkisebb feltűnést keltve. Próbáltunk úgy mozogni és cselekedni, hogy mindenkinek közömbösek legyünk._________________


Karakterek: Ayami Remiyu, Matsuki Kiyomi, Satsukitane Azumi YuureiAdatlap
avatar
Azumi Yuurei
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 197

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Yamato on Csüt. 30 Május - 20:45

//Pein//

Végre a Gőz országában vagyunk, bár várost egy ideje nem láttunk, egy- egy kis faluban vagy néhány vándortól tudtunk segítséget kérni. Igazából vágytam a pihenésre, de nem zavart a kutyagolás sem, hiszen Ayane és Takeshi is velem volt, ezért baj már nem lehet. Még a napközepén történő kisebb vihar sem szegte a kedvemet. Igaz az útba igazítás nem volt mindig 100%os, hiszen volt, aki csak érzésre mondta az irányt és volt olyan, aki "nem tudom, talán arra" mondattal letudta az útbaigazítást. Végül megérkeztünk valahova, bár nem oda ahova szerettünk volna, hiszen körülöttünk rengeteg raktár és fegyver árus volt. ~Nem éppen egy turista paradicsom.~ Gondoltam, ahogy néztem körbe. Ahogy egymásra néztünk tudtuk, hogy ugyanarra gondolunk: Eltévedtünk! Ha még a pihenés egy ideig nem jön szóba, így valami munka után nézek. Mivel rengeteg lehetőség volt nem igazán tudtam, hogy hol kezdjem, így a lányra néztem, aki legalább olyan tanácstalan volt, mint én, ezért inkább beültünk egy étkezdébe és rendeltünk valami ételt várva a csodát.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Uchiha Madara on Pént. 31 Május - 11:03

//Yamato//

Utatok során sajnos senkit sem találtatok, aki tudná az utat vagy legalábbis nem akarja megmondani, amit meg lehet érteni. Háború van, senki sem szereti a külföldieket ilyen időkben, főleg, ha nincs egyedül. Ám nem tartott vissza téged semmi, járva az árusok labirintusát végül úgy döntöttetek, hogy ebédelni ültök be egy kis fogadóba. A kis vendéglőben nem voltak sokan, csupán egy három fős csoport ült a terem másik végében, valamint még ketten, tőletek nem messze. Erős, magas férfiak voltak, valószínűleg itt dolgozhatnak, talán kovácsok.
- Mit hozhatok? - kérdezte a pincér, majd felvette a rendelést és eltűnt a pult mögött. Miközben az ételekre vártok, az utcán kalapácsolás hangja töri meg a csöndet. Egy kovács sétált ki üzlete elé, és a forró kardpengét ütni kezdte. Elég hangos volt ahhoz, hogy kellően megzavarja a meghitt étkezést. Azonban az étel is késett, nem keveset, csupán az italra kellett várni több, mint fél órát. Hála az égnek, a pincér megtalálta végre az asztalotokat, és kihozta a várva várt ételt, a körülbelüli órás várakozás meghozta gyümölcsét. Az étel rendkívül finom volt, már az illata is elfeledtette a kalapács hangját, a mellettetek duruzsoló kis csoportot, valamint a várakozást. Míg ti élvezitek az ízek harmóniáját, egy újabb alak tér be a fogadóba, nagy kabátban, kalappal a fején. Tőletek két asztallal arrébb foglalt helyet, majd egy újságot elővéve olvasni kezdett. Ha jobban megfigyeled, a lap tetejét néha lehajtva figyelt téged. Egy pohár szakét fogyasztott, lassan itta, miközben az újságot és téged figyelt.
Miután befejeztétek az étkezést, a pincér ismét meglepve titeket kihozta a számlát, melyen pontosan 4500 Ryo állt. Talán kissé drága lehetett számodra, nem tudhattad, most vagy ki akarnak rabolni, vagy ebben az országban minden ilyen drága.
Az újságos férfi felkelt az asztalától, összehajtva a lapot, felétek sétált.
- Hagyd csak, Rya, velem vannak, írd az én számlámra - mosolygott a pincérre, aki viszonozta a mosolygást és elment. A férfi pedig lassan kifelé indult, nyitva maga előtt az ajtót.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Yamato on Pént. 31 Május - 11:49

Beültünk az egyik véletlenszerűen kiválasztott étterembe. Nem volt túl sok ember, sőt, ha mondhatni majdnem kihalt volt a fogadó. A terem végében 3an valamiről nagyon elmélyülten beszélgettek az evés mellett, míg egy 2 fős csapat is volt, ők viszont nem ültek messze tőlünk. Ránézésre kovácsok lehettek, akik itt dolgoznak, csak ebédszünetet tartanak, mert ők is csak emberek és nekik is enniük kell. Leültünk az asztalhoz és épp csak felmértük a társaságot, amikor odajött hozzánk a pincér. Mindketten kértünk innivalót, lehetőleg gyümölcslevet, majd egy- egy tányér rament és ketten egy nagy adag sushit. A pincér eltűnt, amikor a nyugalmat egy kovács kalapálása tőrte meg. Egy kicsit zavart a hang, de nem tudtam mit tenni ellene és ki tudja mért most kalapál és nem várja meg az ebéd utáni pihenő idő végét, bár ha belegondolok itt szinte csak árusok és kovácsok vannak, valószínűleg nincs ilyen napi rutinjuk, hogy mikor pihennek és mikor nem, minden a munkától függ és már a helyiek megszokták hiszen mindennapos ez a kopácsolás és többségük sokkal közelebbről is hallja. Ami inkább zavart, hogy csak az innivalónkra fél órát kellett szedni. Már azon gondolkodtam, hogy vajon most szedik-e a fáról a gyümölcsöt, hogy ennyi ideig tart, de végre fél óra után hozzánk is odatalált a pincér és kihozta a folyadékokat. Az, hogy egy óra volt, míg elkészült a leves már annyira nem zavart, hiszen ha most főzik, az azt jelenti, hogy jó a hely és nem csak melegítik az ételt. Végre meg érkezett. A kalapácsolás evés közben sem szűnt, de elfeledtette velünk az étel íze az apró kellemetlenséget. Evés közben egy alak tért be, majd tőlünk nem messze foglalt helyett, de csak egy szakét rendelt. Befejezvén az étkezést újabb meglepetés ért minket, amikor a pincér kihozott 4500 ryuról számlát. ~Egy teljes falu fogyasztását akarják rajtunk behajtani? Nem kerülhetett ennyibe az étel.~ A gondolatomnak nem adtam hangot, nem is volt rá szükség, ugyanis a később betérő, az újságján keresztül néha ránk tekintő ember a saját számlájára íratta. Egy pillanatnyi csend, majd a férfi elhagyta a kocsmát. Ayanéval egymásra néztünk, majd bólintva megköszöntük a pincérnek az ételt, majd a férfi után futottunk. Takeshi nem értette a dolgot, de rövid gondolkodás után követett. Reméljük, hogy utolérjük a férfit, majd meghajolva megköszönjük a szívességét.
- Köszönjük. Mivel tudnánk meghálálni a szívességét?
Várjuk a férfi válaszát azzal az elhatározással, hogy nem engedjük el, amíg valamit nem kér tőlünk, akár valami munka vagy szívesség formájában, de nem szabadul tőlünk.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Uchiha Madara on Szomb. 1 Jún. - 3:31

//Yamato//

A férfit elértétek az ajtó előtt, látszólag nem sietett, várt valakit. Lehet, hogy éppen téged. A meghajlást viszonozta, az ajánlatod, miszerint segítenél neki, esetleg munkát keresnél, látszólag megnyugtatta.
- Ha már kérdezed, lenne valami - nézett körbe - Gyertek arrébb - beszélt hozzátok halkan, majd az utcában lévő kisebb műhelyhez hívott titeket. A műhelyben egy idős férfi kovácsolt éppen. A férfi a műhely mögötti kis terembe vezetett titeket, majd becsukta az ajtót.
- Sajnálom, hogy ide kellett hívnom titeket, azonban sehol sem lehet az ember elég biztonságban. A nevem Tatso, kovács vagyok. Azonban nem akármilyen fegyvereket készítek. Különböző megrendelésekre készítek egyedi készítésű tárgyakat - mutatott mindeközben a falon lévő különböző formájú, méretű és jelzésű shurikenekre, néhány katanara és egyéb fegyverekre. - Egy újabb rendelést kaptunk, azonban a megbízó nem képes elszállítani a felszerelést, így nekem kell, hogy elvigyem. A probléma csak az, hogy a mostani megrendelés nem akármilyen fegyvert írt elő. Egy igen különleges és veszélyes tárgyat rendeltek, melynek a szállítását még valahogy megoldanám, azonban szükségem lenne egyfajta...védelemre. Nem szeretném, hogy az eszköz rossz kezekbe kerüljön, így meg kell tennem mindent azért, hogy biztonságosan elszállítsák a csomagot. - fejezte be a mondatot, majd rád nézett - Nem tudhatom, hogy mit tartogat számomra az út, azonban ha segítenél, biztosíthatlak, bőkezűen megjutalmaználak. - a válaszodtól függetlenül fordít neked hátat, talán tudja, hogy az adósává tett téged, vagy talán a puszta emberi érzések vezettek oda, hogy szinte biztos volt a segítségedben. Kezeit összekulcsolva folytatja. - A szállítmány holnap reggel indul egy kocsival. Az úti cél pedig a magas hegyek, mely összesen két napba telne egy átlagos tempóban. A rakományt én magam ellenőrzöm és szállítom, ha segítesz, abban az esetben meghálálom a munkádat, talán még a kovácsolás rejtelmeibe is beavathatlak. - fordult vissza feléd, arca egyre inkább önbizalom teljes, mint nyugodtnak tűnt, a kezét nyújtotta feléd - Segítesz nekem?

Abban az esetben, ha elfogadod a felkínálkozó lehetőséget, akkor a férfi szállást nyújt számotokra az éjszaka és reggel indultok.
Ha viszont elutasítod, akkor a férfi visszafordul fegyvereihez és illedelmesen távozásra kér titeket. A te döntésed, hogy vállalod-e az ismeretlen küldetést egy ismeretlentől. A postodban fejtsd ki az érzéseket, melyek benned kavarognak, vesd össze a lehetőségeket, majd ha elfogadod, abban az esetben írd meg a postod a reggeli felkelésig. Ha elutasítod, és inkább más munka után kutatnál, írd meg, miként keresel szállást.
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Yamato on Szomb. 1 Jún. - 23:32

A férfi nem sieti el a kimenetelt, mintha várna valakire, talán pont ránk, ami hamarosan ki is derül, mert amikor utolérjük az ajtóba és esetleg valami lehetőséget kérünk a köszönetmondásra egyből jelzi is, hogy lenne valami, amivel talán segíthetünk neki. Miközben beszélt egy kisebb műhelyhez invitált minket, annak is egy hátul lévő szobájába. Nem tudtam, hogy mit akar, de hamarosan ki is derült a neve és a feladat miben léte. Kiderült, hogy kovács és megbízásra csinál felszereléseket, shurikeneket, kunait, katanát és egyéb, számomra ismeretlen fegyvereket. Megcsodáltam a mester munkáját, közben persze figyeltem, hogy mit mond a leendő megbízónk. Megtudtuk azt is, hogy egy veszélyes szállítmánya van, amit a megrendelő nem tud elszállítani és ezért muszáj neki útra kelnie, hogy eljusson a célszemélyhez. Végre a végére ért a mondandójának és én egy jó darabig elgondolkodtam a dolgom. A jutalom nem jelentett semmit, bár a pénz és egyéb segítség mindig jól jött, de sosem motivált, bár ha új bábbal akarok előállni, ami nekem létszükséglet, hogy mindig fejlesszek a meglévőkön és új, esetleg jobb bábokat készítsek, így ennek a fényében nem elhanyagolható a pénz sem, de nem elsődleges. A veszélyesség sokkal inkább kérdés, hiszen a falumban D szintű küldetésnél nem kaptam komolyabbat, bár sokat sem, de ez a küldetés akár B vagy A szintű is lehet, viszont soha nem fejlődök, ha leragadok maximum a C szintű küldetéseknél, attól félve, hogy meghalok. Már az akadémián is felkészítettek minket arra, hogy az út során, amit az első nap az iskolába lépés pillanatába vállaltunk végzetes, bár azt is mondták, hogy az élet olyan betegség, amit minden ember elkap, csak van akit gyorsabban, van akit lassabban győz le, a shinobinak pedig fel kell készülnie, hogy bármelyik pillanatban meghalhat, de ezzel vállalja, hogy a faluja örökre emlékezni fog rá, mint a hősre, aki a falu védelmében vagy képviseletében halt meg. Nehéz kérdés, hiszen egy részről ott van a lehetőség, hogy ott hagyjuk a fogunkat, másrészről viszont segítünk egy embernek, akinek az adósa lettünk, amikor kifizette a 4500 ryus ebédünket, amivel le akartak húzni. Ayanéra nézek, akin látom, hogy elszánt, majd bólint, ami elszántsággal tölt el és kimondom:
- Segítek!
Mondom, majd előveszek egy shurikent, amit azon a küldetésen kaptam, amikor meghalt Ócu, és megkérdezem a mestert, hogy mi a véleménye, majd ha megkaptam a választ megköszönöm és elteszem a helyére. Mivel elfogadtuk a munkát, ezért a szívességért Tatso megengedte, hogy nála aludjunk. Nem voltunk sokáig fenn, de jól elbeszélgettünk a fegyveremről és egyéb dolgokról, majd miután megkaptuk az alvóhelyünket megköszöntük a megbízónknak a feladatot és a szállást és egy jó éjt után le is feküdtünk aludni. A gondolat sokáig nem hagyott volna nyugodni, de Ayane és Takeshi egyenletes légzése sokkal megnyugtatóbb volt, mint gondoltam és én is gyorsan elaludtam. Az éjszaka nyugisan telt, bár a reggeli kelés elég nehézkes volt, hiszen régen aludtunk ilyen kényelmes ágyba és mintha valami mágnes a fémhez ragaszkodott hozzánk a meleg ágy puha érintése.

_________________
Előtöri, Adatlap, Kalandok, Küldetések, pályázatok, bővítmények, Tanulások

Spoiler:

Ha kölyökként nem tudtad, hol a helyed, azt felnőttként se fogod tudni.

[scroll][size=8]multi karakterek: Akira, Katsumi Kawachi, Akari Tenshi, Tomoko
avatar
Yamato
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Még nem tudom


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 442

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Uchiha Madara on Vas. 2 Jún. - 18:05

Yamato

Habár a vacillálás eltartott egy ideig, mely természetes dolog egy ilyen szintű feladat előtt, végül beleegyeztél a védelmi munkákba. A férfi így az ebéd után a szállásod is állta aznap estére. Késő délután egy számotokra ismeretlen nő is betért a kis műhely mögötti lakásba, a kovács felesége volt.
- Ő itt Amoi, a feleségem. - mutatta be nektek. - Képzeld drágám, mégis el tudom vinni a felszerelést a hegyekbe - mosolygott a férfi. A nő arcára kiült a döbbenet. Elhívta a férfit egy kisebb szobába, majd becsukta az ajtót. Ha hallgatózni akartok, hallhatjátok, amint a nő félő hangon vitába kezd a férfival.
- Tudod, hogy milyen veszélyes. Lehet, hogy megint követni fognak. - aggódott a nő.
- Nyugodj meg, drágám. Ez egy shinobi. Nem lesz baj. Két nap és végeztünk is. - nyugtatta Tatso, majd kisétáltak az ajtón. A nő fújt egy nagyot, majd haját összefogva rátok nézett, már mosolyogva.
- Nem vagytok éhesek? - mintha semmi sem történt volna.
<<<Másnap reggel>>>
Kopogást hallasz. Az új szoba, melyben aludtál, még sötét volt, rendkívül korán volt még. Miután elkészültetek, kisétáltok halkan a szobából, magatok mögött bezárva az ajtót. A műhelyben össze volt már készítve minden, összesen öt nagyobb ládáról volt szó, melyhez három ember kellett, hogy felemeljék. Egy lovaskocsi állt a műhely előtt, majd egy férfi sétált be a műhelybe.
- Szép napot, Tatso uram.
- Áh, időben, mint mindig, Hiro. Gyere, segíts a ládákat feltenni. - üdvözölte a házigazda, majd megemelve az első ládát halkan a kocsira emeltétek. Miután az összessel végeztetek, egy ponyvával takartátok le a rakományt, majd Tatso és Hiro a kocsi elejébe ültek.
- Gyere, ülj ide mellém - mutatta az elől lévő harmadik helyet Ayane-nak. Neked pedig a kocsi hátuljában szereztek ülőhelyet. A te feladatod lesz a kocsi hátsó részének fedezése. Miután mindenki elkészült, a kocsi készen állt, lassan elindultatok, kifelé a városból.

//Egy minimum 20 soros postot kérnék, melyből kiderül, ahogyan kijuttok a szinte még kihalt városból egészen az erdőség határáig. A nap sugarai lassan beragyogják az eget, így igen korán indultatok, még javarészt az összes üzlet zárva. Következő postodat ide kérném. Máskor figyelj az Off részre, most még elnézem.//
avatar
Uchiha Madara
Mesélő

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex


Adatlap
Szint: S
Rang: Legend
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Takumi no Sato

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.