Yokkyuu sziget

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Terumi Mei on Hétf. Aug. 28 2017, 16:38

// Helyes! Very Happy //


A kislány csak nagy szemekkel pislog rád, amikor értetlenül nézel rá, mert most bizony a tükörképedet mutatja. Ő is ugyanolyan értetlenül áll előtted, mint te, persze nyilván többet tud most a szituációról, hogy mégis mit keres itt, mint te. Ennyivel több az előnye. Ránézésre persze a te kezedben van a hatalom, mert férfi is vagy, idősebb is vagy, és valószínűleg jobban is tudsz irányítani, mint egy kislány, mellesleg erősebb is vagy. Amikor befogod a száját, nem mond semmit... mert hát ha akarna se tudna, amikor pedig elengeded, akkor sem szólal meg, mivel tudja, hogy milyen kockázattal járhat a lebukás. Úgy tűnik, hogy intelligens társat kaptál, aki megteszi, amit mondasz neki. A döntések jók, ha a te kezedben vannak, de felnőttként kockázatosak: el kell döntened, hogy hagyod e, hogy a kislány harcoljon melletted vagy kövessen téged, amiből persze rosszul jönnél ki, ha baja esne; vagy pedig hazaküldöd, de az is lehet, egyedül hátrányba kerülnél. Sajnos semmit sem tudsz a kislányról, ha pedig mégis úgy döntesz, hogy veled marad, akkor... hát, legalább volt mellette valaki, mikor meghalt. De ne szaladjunk ennyire előre, még nem dőlt el senki sorsa sem, a fickó pedig csak arra vár, hogy valaki elkapja és kifaggassák - mi másért állna neked háttal? Az ösztöneid azt súgták, hogy ki kell vallatnod, ami egy meglehetősen jó sugallat volt, s ez talán előrébb is visz cselekvéseidben. 
A fickó azonnal a nyakához kap, amikor a fonál köré tekeredik, s fuldokló hangokat hallat. Köhögne is, ha a tüdeje, vagy legalább a torka engedné. Mint egy galambszar, úgy dől ki a földön, te pedig sikeresen behúzod a sziklafal mögé. Már csak arra kell várni, hogy egyáltalán magához térjen. A levegő hiánya több időre ledöntheti a lábáról az embert, percek, vagy akár órák kérdése. Mivel chakrafonál került a nyaka köré és az szinte minden oxigént megvont az agyától, hiába pofozgattad - ha pofozgattad -, csak egy fél óra múlva tért magához egy hatalmas levegővétellel.
- Mi a...? Te meg ki vagy?! - rólad tekintetét a kislányra szegezi. - Áh! - majd vissza rád és vigyorog. Azt már nem teszi szóvá, hogy mégis mire gondolt, de tippelni lehet. Amúgy sem lenne arra ideje, hogy kimondja, ami a kis buksijában megfogant, mert túl szorosak azok a fonalak.
- Szóval Dango, mi? Miért mondanám el neked? Hiszen úgyis tudom, hogy amint elmondom, amit tudni akarsz, megölsz. Mi a jó nekem ebben? - nem hülye, az egyszer biztos, biztosan túl sok krimit nézett. Ha megállapodásra juttok, vagy szimplán sikerül jó modorra nevelni, akkor nyitja is a száját.
- Odabent... úgy tizenöt-húsz fő van általában egyszerre, szétszórva pedig mindig akadnak valahol a faluban. Hogy erősek e? Legtöbbjük alig lett shinobi, de Dango hatalmat ígért nekik, amiért egy szóra ugrottak és hozzácsapódtak. Talán pár B szintű lehet köztük, ők vezetnek egy-egy csoportot, amikor kijárnak portyázni. A bázison, vagyis itt mindig van két-három B szintű, hogy őrizzék a helyet. Csapdák? Pft. Ha lennének, arról mi nem tudunk, máskülönben mi sem maradnánk nyugton, ha a saját csapdáinktól kellene rettegni - elmondása alapján úgy veszed ki, hogy maguk a tagok sincsenek tisztában a saját erejükkel, vagy azzal, hogy Dango mit hagy nekik hátra. Ebből a szempontból pedig eléggé kuszált a csoport, nincs egységes felállás, tényleg csak a B szintűek tartják össze az egyes csapatokat. Ha pedig pár B szintű van köztük, talán maga Dango sem lehet erősebb, ha pedig mégis, akkor csak egy szint különbség lehet közte és társai közt.
- Dango egyensúlyt akar teremteni. Mindenkit egyenlővé akar tenni, nem akar szabályokat. Miért kell kage, ha legtöbbször az szüli a konfliktust, hogy van egy vezető? Miért emelkedik ki a többiek közül? Egyenjogúságot akar, egyenlőséget, és ezzel együtt megölni azokat, akik felsőbbrendűnek hiszik magukat - nos, jogod van eldönteni, hogy mennyire van igazság abban, amit mond, vagy egyáltalán jogos e. Hiszen Dango nem ugyanezt teszi? Felsőbbnek hiszi magát, épp ezért állt egy csoport élére és vezeti őket, akkor hol beszélünk egyenjogúságról?
- Ha pedig Dangot keresed, elárulom neked, hogy nem fogod itt találni. Senki sem tudja, merre van most éppen, de az biztos, hogy itt nincs. Különben most az elkapásom sem sikerült volna - vigyorog rád.
- A családról akarsz tudni? Dango-nak kellett a pénz, és nekik volt. Támogatták őt, hogy felépítse, amije most van, de később, amikor rájött, hogy ők is azok közé tartoznak, akiktől meg akar szabadulni, elrabolta a lányukat, aki most bent ücsörög egy ketrecben. Ooo, de nehogy azt hidd, hogy olyan rossz az élete itt. A főnök nem bántja a csinos lányokat - vigyorog tovább. Úgy tűnik, hogy már nem fog elmondani semmi többet, s neked kell kibogoznod, hogy mely információkat tudod felhasználni abból, amit mondott. Most pedig tovább kell menned valahogyan az információk segítségével. Meg is ölheted ezt az embert, hiszen nem tartozol neki semmivel, akár fel is veheted az alakját, s fel is mérheted te magad, ami odabent van. Vagy visszamehetsz, és elszalasztod a lehetőségeidet.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Pént. Szept. 08 2017, 22:29

//Kdeves Mizukga//


Néhány perc telik el csupán, és a fickó felébred. Még pofozgatni sem kell, ez viszont arra utal, hogy a technikán még van mit pofozgatni. Nem véletlenül igényel jó chakrakontrollt. A férfi reakciója nem meglepő, sőt, Karasu valami ilyesmire számított. Kinyújtott jobb lába a sziklán pihen, közvetlenül a férfi feje mellett. Ő maga a földön ül vele szemben. Azonban pánikra semmi ok, a bakancs nem került le. Arra szükség lehet később. Ez be is bizonyosodik, amikor az újdonsült háziállat makacskodni kezd, és nem hajlandó beszélni. A fiú feláll, és szájbarúgja.


-Ha te nem beszélsz, majd a társad fog. Valamelyik csak eljön, hogy leváltson. Elvégre nem őrködhetsz folyamatosan.  A türelem az egyik erényem, a kegyetlenkedés a másik. Majd bemutatom neki a hulládat, hogy ösztönözzem. Nincs ellenemre. De tényleg szeretnéd ha ezt egy kislány is végignézné? Mert, hogy nem tágít mellőlem bármit is teszek. Nos? Mi legyen? Meghalsz, hogy intő példaként szolgálj egy társadnak, vagy életben maradsz amíg nem végzek odabent? Jól hallod, nem áll szándékomban megölni téged, nem kaptam rá parancsot. Valamit kitalálunk rendben? Nekem Dango kell, nem te. De ha keresztbe teszel, veled is végzek. Rajta, köpj! 
A férfi arcon köpi a fiút, még szerencse, hogy ott a maszk. A véres csulát Karasu a férfi ruhájába törli, aki igyekszik elhúzódni, de hiába. 
-Egyre jobban kedvellek látod? Akkor most kiontom a beled azt hiszem. 
-Ne! Ne, beszélek...
-Bölcs döntés. Remélem a továbbiakban is hasonló döntéseket hozol. 
A mondandó meghallgatása után a fiú elkomorodik. 


-Egyenlőség...Dango talán egyenlő veletek? Ő is vezet titeket, és valószínűleg erősebb is nálatok. Miben különbözik ő egy kagétól? 
A fiú feláll, és fogja szemébe néz. 
-Miért emelkedik ki...ilyet is csak egy idióta kérdezhet
Ti mondjátok, hogy nem kell senki aki felsőbbrendűnek hiszi magát, erre ti mind felsőbbrendűnek hiszitek magatokat mindennél, és mindenkinél. Azt hiszitek mindent tudtok, és nektek senki sem parancsolhat. Nem igaz? Erre utal, hogy nem vagytok hajlandóak alárendelni magatokat senkinek. Egyetlen vezetőnek sem. Mindenki okosnak hiszi magát, és megy a saját feje után.
Illetve mégsem, mert követitek Dango-t...tehát mégis van egy vezéretek, mégis alárendeltétek magatokat!
 Aztán ha mégsem lenne vezér akkor is ti lennétek az abszolút csúcs, mivel felettetek senki sem állna. Ergo ti vagytok a vezetők!  Ekkora címeres barmokat még életemben nem láttam. Ti azt sem tudjátok merre vagytok arccal! 
Jó...oké nyugodjunk meg. Ide figyelj te két lábon járó egysejtű.
Apád elmondta neked, hogy mi az ami a lábad közt van. Nem, nem egy szörnyeteg. Hittél neki? Igen. Miért hittél neki? Nos? Mert tapasztaltabb volt te ökör! Ergo mégiscsak jó, hogy ő ott volt mint felsőbbrendű, tapasztaltabb egyén nem? Különben ma azt sem tudnád, hogy mi az, és hova kell dugni, aztán a fiúkkal húzogatnátok egymásét. 
Tőlem aztán rohanhattok fejjel a falnak, de ezt ne kényszerítsétek rá másokra. Vannak akik igenis meghallgatják a bölcsebb, tapasztaltabb emberek tanácsait, és nem kisgyerek módjára hisztiznek ha valamit nem tehetnek meg. 
Én is rábízom magam valakire, de nem egy jöttmentre aki meg akarja váltani a világot. Én olyan valakire bízom magam aki már bizonyított, aki kiérdemelte a rangját. Aki képes három elem manipulációjára, sőt képes ezeket kombinálni is. Ő már akkor többet tett le az asztalra amikor te még csak koszos genin voltál. Valaki akihez képest mi gyerekek vagyunk. Konfliktus? Neeeem, a konfliktust az ilyen idióták generálják! Vagy te minek nevezed ezt a helyzetet? A politikához nem értesz, az már most látszik.
Egy csoportnak, közösségnek, egységesnek kell lennie. Ha mindenki százfelé húz akkor egy támadásnál a fél falu elmenekülne, a másik fele viszont harcolna. Egy darabig...
 Kell egy irány, és kell valaki aki összetartja a közösséget különben az egész széthullik. Dango nélkül ti sem tudnátok merre vagytok arccal, mindenki menne a saját feje után. Aztán ha nem vagytok biztosak a döntésetekben, megkérdeznétek valakit aki....na?  Aki tapasztaltabb te idióta! Kész, végeztem veled, ha tovább fárasztasz elvágom a torkod. 


Karasu kifújja magát, aztán eszébe jut a kislány. Nos, legalább tanult pár dolgot. Pl, hogy idióta, és barom. Ezek mind hasznos információk, amik meghatározzák egy fiatal elme jövőbeni személyiségét. A férfit ahogy van, elengedi. Ha nekitámad, végez vele, elvégre jóval előnyösebb helyzetben van, mivel felállt. Ha nem, hagyja elmenni, hátha sikerült jobb belátásra bírnia. Ha vele akar menni a barlangba, azt nem hagyja, elküldi legalább addig amíg végez. Bármilyen támadásra azonnal reagál. Ha túszul ejti a lányt, akkor a kunaitőrrel végez vele, elvégre a jutsut nem tervezi feloldani. A tőr a földön hever, ha a fickó felkapja, lesz meglepetés. Egyébként magával viszi.
~Mi a francot csináljak? Ha hihetek ennek a vadbaromnak, Dango nincs itt. Viszont az embereit talán meggyőzhetem.~
Úgy érzi elég időt pocsékolt el, így az első tervénél marad. Igyekszik meggyőzni az embereket. 
-Hé, kislány. Te jöttél önként a barlanghoz. Próbálj nekem segíteni. El kell hitetni velük, hogy egy vagyok közülük. 
Ha a lányka megértette, Karasu felveszi a férfi alakját, és besétál a barlangba Aneko-val az oldalán. Szerencsére a férfi hangja eléggé hasonlít az övéhez, nem valószínű, hogy kiszúrják. Esetleg közelebbi ismerősök, ha van olyan. 
-Hé fiúk ez a kislány a nővérét keresi -mondja miközben kaján vigyor ül ki az arcára -. Mit gondoltok, megvendégeljük őt is? Dango szereti a vendégeket.
Ráteszi Aneko fejére a kezét, és megpaskolja. 
-Mi a neved bogaram? Mondd el szépen. 
Ha senki sem fog gyanút, rosszullétre panaszkodik. Fáj a hasa, szédül, és hányingere van. Egy vödröt is kér, illetve szól valakinek, hogy váltsa le. Később elkezd kérdezősködni arról, hogy mit gondolnak Dango elméletéről, és erről az egészről. Megosztja "társaival" a kételyeit, és az önellentmondásokat is, egyszóval megpróbál bogarat ültetni a fülükbe. Jó sokat...
Mivel a férfinál nem katana volt, így arra is kiterjeszti a henge no jutsut, így a kívülállók egy kisebb tőrt láthatnak az oldalán.
Nem tart tőle, hogy a kislányt bántani fogják, így gyakorlatilag az emberekre bízza. Ha a másikkal olyan jól bánnak, neki sem lesz baja. Maga a küldetés most azonban fontosabb. Immár egyedül van, és csak magára számíthat. Egy pillanatra átfut az agyán, hogy talán jobb is így. Aztán ezt a gondolatot el is felejti hamar, amikor mesterére gondol. Ha Ő nincs ott, akkor biztosan ott hal meg a szigeten.  
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 352

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Terumi Mei on Csüt. Szept. 21 2017, 15:10

// Elnézést a késésért, jeleztem, hogy internet hiányában nem leszek. Mindenesetre a késésért +5 chakrát hagyok jóvá! 
A továbbiakban megkérhetnélek arra, hogy az alap betűmérettel írj? xD Csak jojózik a szemem. Vagy tekézik. Továbbá az itt jelenlévő NJK-kat most ne irányítsd, ha megengedett, akkor szólni fogok. ^^ //

A fickó végre köp az életét féltve, de mielőtt csendben továbbmennél és elfogadnád Dango terveit, előtte még szóvá teszed véleményed. A pasas oldalradönti a fejét kíváncsian, közben felvonja szemöldökét. Amikor befejezted a mondandód, felnevet.
- Ha a vezetőd olyan jól össze tudja tartani a falut, akkor mégis miért szakadt kettő Kirigakure, heh? Ő is egy istennek hiszi magát, de ugyanúgy vérzik. És elmondom neked, vérezni is fog. Nem tudom, mit láttok benne, lehet, csak a két mellét, hisz az teszi naggyá, nem? - maga is oldalraköp egyet ezzel is elismerve, hogy egy kicsit sem tiszteli a Mizukagét, és azt sem bánja, ha elvágod a torkát. Inkább hal meg, minthogy lássa azt a világot, amit majd te és a melletted állók alkottok majd a jövőben. Ha egyáltalán bekövetkezik, hiszen senki se lát a jövőbe, és nem tudja megmondani, hogy a következő tíz másodpercben mi fog történni. Elég könnyűnek bizonyult a dolgod, már-már túl könnyű volt, ami miatt kételkedhetsz is a hallottakban, s egyáltalán az egész történetben, de mindennek úgy kell lennie, ahogy már előre megtervezted. Vagy ha nem tervezted meg, csak sodródsz az árral és hagyod, hogy az események olyan sorrendben jöjjenek, amilyenben szeretnének.
A kislány egy szót sem szólt eddig, talán már rájött arra, hogy te vagy a főnök és te diktálsz. Amikor felé fordultál, lelkesen nézett rád.
- Ez egy szerepjáték? Nagyon jó vagyok a szerepjátékokban! - ujjong, majd hatalmas mosollyal az arcán követ téged, amikor felveszed a férfi alakját. Persze kicsit lentebb hal a vigyora, amikor eléritek a barlang száját, ugyanis túl feltűnő lenne a boldogsága, egy gyerek ugyanis nem jár táncot örömében, ha egy "gyilkos áruló" van az oldalán.
Odabent van lehetőséged megfigyelni jobban a terepet. Két hosszú asztal, mellettük két-két hosszú pad, akárcsak a zöldellő parkokban a piknikasztalok, a barlangnak pedig több szája is van, melyek függönnyel vannak letakarva. Biztosan arra lehetnek a hálókörletek, legalábbis erre tippelsz. Sok láda hever a sarokban egymás hátán, melyekben bármit tárolhatnak, józan paraszt ésszel belegondolva lehet fegyver, de az is lehet, hogy étel. Nem tudod, nincs röntgenszemed. Bár lehetne. A másik oldalon a ládákkal ellenirányban gyakorló tönkök, és rönkök foglalnak helyet, mögöttük a falból egy kis forrás csobog. Vízben nincs hiányuk, erre már rájöhettél, a hegy ugyanis ellátja őket, s nem csak a búvóhellyel.
Érkezésedre egy másik férfi figyel fel.
- Mi van már, Gaku, csak nem meguntad az őrködést? - szegezi neked kérdését. Gaku... persze, így hívják a férfit, akit faggattál odakint. Amikor észrevette a kislányt mögötted, tetőtől talpig végigmérte furcsa tekintetével. Nem, nem azért, hogy megerőszakolja, amelyre ilyenkor a legtöbb rosszhírű bandatag készülne, egyszerűen meggyőződött arról, hogy igazat szólsz e.
- A... Aneko - válaszolja a kislány teljesen hitelesen, amelynek kezdhetsz örülni, hogy nem árul be. Bár miért is tenne az ellenségeinek szívességet? A pasas int a fejével, amikor egy másik érkezik, s karon ragadja Anekot, majd hátraviszi az egyik függöny mögé. Csak reménykedni tudsz abban, hogy jól bánnak vele, de ha valóban rendelkezik a kislány vérvonalképességgel, akkor képes lehet megvédeni magát.

Miközben Aneko odabent a nővérével beszélget - és már az őt kísérő férfi is visszajött -, a többiekkel ücsörögsz és beszélgetésbe elegyedsz. A kérdéseken morgolódnak.
- Mi ütött beléd, Gaku? Te hirdetted a legjobban Dango elveit, most pedig meghátrálnál? Hiszen emlékezz vissza, amikor árva voltál, az utcán kódorogtál, majd Dango befogadott. Hűséget esküdtél neki. Ahogy mi itt mindannyian. Ha ő nem lenne, akkor még most is az utcán tengődnénk, ugyanis az a szuka mit sem törődik az éhezőkkel. Ha Dango fog uralkodni, én mondom neked, nem lesz éhínségre meg betegségekre panasz - meséli, miközben egy pálcikával piszkálja a fogát. Most kezded megérteni, hogy miért követik Dangot. Lehet, hogy köze van ahhoz is, hogy hatalmat ígér nekik, de inkább azért fogadtak neki hűséget, mert felkarolta őket a szükség órájában, amikor azt a Mizukage nem tette. De lehet e ezt a számlájára írni? Lehetséges, hogy Mei még sehol sem volt akkor, amikor ezek az utcán éltek. Hány évesek is lehetnek? Harminc-negyven? Nem lényeges.
- Hé, Gaku, a nővérke veled szeretne beszélni - jelenik meg hirtelen a függöny mögül egy arc, akit észre sem vettél, hogy eltűnt közületek és bement Aneko és Hia közé. A férfi kijön, így most lehetőséged van arra, hogy elbeszélgethess a két lánnyal és többet megtudj erről a patt helyzetről.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Csüt. Nov. 02 2017, 16:50

// Itt volnék, elnézést kérek de megfáztam, és a meló is sok volt. Meg hát halloween...// 


~Miért szakadt ketté? Talán mert nem mindenki egyforma. Hiába élünk egy országban, egy városban, még a szomszéd kislány is más mint én vagyok. Neki pl van melle, és szereti a hideget. Rám egyik sem igaz.~


-Nem azt mondtam, hogy az egész országot egyben tartja. Hanem minket. Konfliktusok mindig lesznek, ezt nem lehet elkerülni. Nekem nem tetszik a csapattársam, ezért megverem. Világszintű egység sosem lesz. Az, hogy Kirigakure csupán két részre szakadt, szintén neki köszönhető. Ha egy gyenge, vagy megosztó személyiség lenne, itt már rég kitört volna a polgárháború. Ígyis három oldal áll egymással szemben. Vannak a külső, a belső ellenségek, és vagyunk mi. Dango végzete. 
Miután befejezi a szónoklást, egy tőr segítségével végez a férfival. A torok elvágása jelentős mennyiségű vérrel jár, azonban halk, és száz százalékban halálos. A kislány a vért nemigen láthatja a sötétben, a férfi hangját viszont hallhatja. Azonban Karasu most azt sem bánná ha a lány mindent látna. Ő akart jönni, viselje a következményeket. Senki kedvéért nem fog finomkodni. Ez egyesek szemében megbotránkoztatást kelthet, azonban Ő a saját útját járja, aki pedig csatlakozik, annak hozzá kell igazodnia. A törvényeket Ő írja, nem pedig mások. A "jó" fogalmát Ő határozza meg, ahogy a határokat is Ő húzza. Mondhatjuk, hogy ez az ő ninja útja? 


A lány mondata után egy tizedmásodpercre megtorpan. Valami szöget ütött a fejébe, azonban továbbmegy mintha mi sem történt volna. A bázis jóval szerényebb mint várta. Kevés az ember is, bár legtöbben valószínűleg alszanak. 
Amikor Anekot elviszik, a fiú kissé ideges lesz.
~Gondolom kivallatják. Vagy tényleg a nővéréhez viszik?  Szerepjáték mi? Kár, hogy ez nem egy játék. De te akartál jönni az istenit! A szüleid nem hibáztathatnak! Mindegy...most nem ezzel kell foglalkoznom.~


Leül egy ládára, és gondterhelt arccal néz maga elé. Ekkor jön vissza a férfi. 
~Ennyi volt a vallatás? Persze nem sokat mondhat nekik...~
Elkezdi megosztani kételyeit, amire meglepett reakció, és hitetlenkedés a válasz.
~Aha, itt nehéz dolgom lesz. Francba, hogy pont ez a fickó volt őrségben. Mindegy, kezdem úgy érezni, hogy felesleges győzködnöm őket. Az, hogy az utcán voltak szomorú, de ez nem ok arra, hogy a Mizukage ellen szervezkedjenek, és embereket gyilkoljanak meg. Erre egyedül Dango-nak van oka. Ő képviseli az ellentétet, és az Ő nézetei veszélyesek. Ezek az emberek csak a nyomorból menekülnek... Dango pedig felhasználja őket a céljaihoz. Nekik nincs bajuk a Kekkei Genkai-al rendelkező emberekkel. Ők csak ennivalót, és gyógyszert akarnak. Kár, hogy háború van...
Remek. A királynő nincs itt, ellenben rám maradt az egész hangyaboly. Mi a fenét kezdjek most ezekkel? Túl veszélyes, és átlátszó lenne elmagyarázni nekik. Ráadásul a gyanú árnyéka is rám vetülne.~
Ekkor szól egy idegen, aki eddig nem tűnt fel a fiúnak.
Átfut az agyán Aneko mondata, de mivel a férfi kijön, nem kezd el gyanakodni. Ennek ellenére óvatos, kezét a kardja markolatán tartja, és úgy lép be a függöny mögé. A lánynak elmondja, hogy ki ő, és miért jött, persze csak halkan. Majd egyetlen fontos kérdést tesz fel:
Hol van Dango?
A tagok erősségei, és gyengeségei lényegtelenek, elvégre jóval többen vannak. Ráadásul ha nem figyel, vagy elszúr valamit, lényegtelen az ellenfél ereje, és harci tudása. Egy D szintű ellenfél is győzhet ellene, a harc márcsak ilyen.


Meghallgatja a lányt, bármit mondjon, majd gondolkodni kezd.
Mi lenne megfelelő? A lányokkal jól bánnak, a szüleik azonban vissza akarják kapni őket. Ez valószínűleg azonnali támadáshoz vezetne, Karasu pedig nem lenne képes egyedül megvédeni a családot ennyi emberrel szemben. Sőt, neki csak Dango kell. Az az ember a falu ellensége, ezek a szerencsétlenek viszont csak megvezetett birkák. Gaku is az volt. 
~Talán elkábíthattam volna. De nem akartam kockázatot vállalni. Nem, nem gondolkodunk most ezen...~ 


A terv még várat magára, a szituáció azonban egyre inkább bonyolódik...
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 352

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Nov. 18 2017, 17:18

// Elnézést a késelésért, +5 chakra ennek fejében (327 + 5 = 332) //

A férfi már nem foglalkozik azzal, amit a falu kettészakadásáról említesz neki, és egyébként sem érdekli a halottat, hogy melyik lyukból fúj a szél. Könnyűszerrel vágod el a torkát, azon már csak nem is gondolkodsz, hogy ez jó ötlet volt e vagy sem. Sokkal inkább izgat az, hogy a kislány látott e ebből valamit. Ha látta is, úgy néz ki, hogy nem igazán izgatja, mintha már hozzászokott volna a látványhoz. De ha így is van, akkor milyen körülmények közt nőhetett fel, ha nem kottyan meg neki az erőszak látványa? Fenébe is... semmit sem tudsz a kislányról, a családjáról sem igazán. Csak azt tudhatod, hogy elzárkóztak, félnek, s hogy talán, de csak talán rendelkeznek Kekkei Genkai képességekkel. De melyik része az igazság? Valóban létezhetnek ilyen felmenőik vagy sem? S ha igen, akkor Dango mégis miért bánik az idősebb nővérrel olyan jól?

Aggódó tekintettel követed Aneko távozását, de nem figyelheted sokáig, ugyanis azzal gyanút fognának a többiek. Kissé sarokba szorítottnak érzed magad most, hogy olyan kérdéseket tesznek fel, melyekre nem számítottál. Mi lett volna, ha valaki más lett volna őrségben? Lehet, hogy mindenki olyan múlttal rendelkezik, hogy szükségük volt Dangora, és sehogy sem tudnád megkérdőjelezni a vezetőségét. Ez már mellékes, és elásott csont. Nem fognak azonban gyanút, ahhoz túl butának tűnnek, ebből is beigazolódni látszik, hogy ők mind egy ember bábjai: Dangoé. Talán maguktól azt sem tudnák, hogy hova vizeljenek, ha Dango azt nem mondja meg. Ezt nem tudhatod biztosra, ahogy azt sem, hogy a csűrhe között van e olyan ember, aki ténylegesen támogatja Dango terveit.
A férfi újra szólásra nyitná a száját, de ekkor a függöny mögül egy mély hang szólít meg téged. Itt az idő cselekedni.
Ahogy belépsz a hátsó szobába, rögtön szembetűnnek a rácsok. Nem egy ketrec, ahogy arra gondoltál korábban, mégis vajon hol tarthatnak fogságban egy lányt, de a rácsok azok ott függenek előtted. Nem kicsi a térség, sőt... a rácsok csak a fél szobát választják el egymástól, és meg is lep, amit amögött látsz: párnák, selymek, rengeteg étel, ital, főképp bor. Úgy tűnik, hogy a lány tényleg nem szűkölködik semmiben, és nem is látszik az arcán a gondterheltség, hiszen úgy él itt, mint a török pasa (Az meg kicsoda? - A szerk.).
Halkan mondod meg, hogy ki is vagy valójában, a lány pedig bólogat. Valószínűleg Aneko már elmondta neki, hogy segíteni jöttek. Közelebb lép a rácshoz, hogy halkan tudja folytatni a beszélgetést.

- Dango távol van, de azt tudom, hogy még Kirigakuréban. Azt mondta, hogy toborozni megy - remek, ebből már tudod, hogy valószínűleg nem hagyta el a szigetet, és valahol itt keres olyan embereket, akik támogatnák az ügyét. Ahhoz képest elég kevesen vannak, hiszen ez biztos nem egy pár nap gyümölcse. A lány még közelebb húzódik, és téged is közelebb hív, ebből sejtheted, hogy valami fontosat akar mondani.
- Dango önmagában nem erős. Vannak gyengeségei - talán ez az egy szó is felkeltette az érdeklődésed, most nagyon oda kell figyelned. - A faluban több embere, elsőtisztje is állomásozik, akik már beépültek a Mizukage emberei közé. Őket kell megállítanod, különben... nem tudom, mire készülnek, de az biztos, hogy nem jóra. Egy kis hiba is végzetes lehet - felmutatja mutatóujját, hogy várj egy pillanatot. Papírral és tollal jön elő, majd valamit gyorsan odafirkant. Átadja, a papíron pedig helyszíneket és személyleírásokat olvashatsz ki. Nem tudod, hogy honnan tudja pontosan ezeket.
- Ne kérdezősködj, volt elég időm arra, hogy megfigyeljem őket - mielőtt megkérdeznéd, válaszol is magától. Igaz is... elég hosszú ideje van itt, hogy tudja, mit tervel Dango. 
A helyszínek, vagy posztok, és a személyleírások a következők: Az akadémián az egyik egy jounin tanárnak adja ki magát. Magas, mindig szemüveget hord, az egyik fülcimpáján egy vízcsepp alakú tetoválás. A másik a Mizukage tanácsadói közt helyezkedett el. Tömzsi, pufók ember, könnyen felismerhető, a tetteiből és ruházatából is az rí le, mintha egy messziről jövő nemes lenne. A harmadik a különleges kiképzőtisztek táborát gyarapítja. Szigorú, szálkás és kopasz férfi. Állandóan bagó lóg a szájában.
- Ahhoz, hogy Dangot megállítsd, ezekkel az emberekkel kell valahogy végezned. Menj vissza a faluba. Nekem nem lesz itt bajom, ne aggódj - a lány Anekohoz nyúl ki, hogy megsimogassa az arcát, és egy időre könnyes búcsút vegyen tőle.
- A húgom segít, amiben kell - ezt ugye nem gondolta komolyan? Legalábbis biztosan hitetlenkedsz most, nem akarod nagy bajba keverni a kislányt... de ha a nővére ilyet mondott, akkor a húga biztosan képes valamire, amiről te nem tudsz... még.
Merre tovább? Dango emberei kint vannak a másik szobában, valami ürügyet kell találnod arra, hogy kimehess...vagy csak egyszerűen kisurransz. Az már más tészta, hogy a kislányt hogy viszed ki magaddal.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Nov. 28 2017, 19:29

//Mei//


A helyiség, szó mi szó elég impozáns. Egy cellához képest meg pláne. Dango semmit sem vont meg a lánytól, csupán a szabadságát. Karasu érzi, hogy ha választania kéne, inkább a szabadságot választaná. A ketrecbe zárt állaton előbb utóbb megjelennek a bezártság hatásai. Idővel csupán árnyéka lesz régi önmagának. Ha pedig az állatok szabadnak születnek, az emberek még inkább. Nos, Karasu legalábbis biztosan. 


A lány nem tűnik azonban megviseltnek. Amikor a fiú felé nyújtja a papírt, az egy darabig habozik, de végül elveszi.
Figyelmesen végigolvassa, a homlokán lévő ráncokon azonban látszik, hogy valami nyugtalanítja.
~Létezik ez? A tanár még csak csak...de a másik kettő? Dango emberei ilyen közel jutottak volna hozzá? Nem, ez lehetetlen. Ha ez a helyzet, akkor ezek az emberek jóval képzettebbek, okosabbak, és erősebbek mint akik itt lébecolnak. Furcsa, hogy Dango ilyenekre bízza a lány őrzését. A lányét aki talán fontos neki. Legalábbis a szoba alapján.~ 
Karasu most - ki tudja miért - nem rejti el az érzéseit. Zavartan mászkál fel alá, és a tarkóját vakargatja.
~Ha elrabolom a lányt, Dango utánam jön. Az egész pereputtyal. Nem, ez rossz ötlet. De nekem meg kéne védenem. Muszáj ehhez megölnöm a fickót? Vagy csak megtudni mit akar... Ez a papír...sejtem mit tervez...
Vajon a támadás kapóra jön neki? Mindegy, korai még ennyire előre gondolkodni. Ezt viszont mindenképp meg kell mutatnom Neki, mielőtt jouninokat, és tanácsadókat kezdek kifaggatni. Ha szerencsém van, már tud róla. Tudnia kell!
 Végül döntésre jut. 
-Ó, hogy az a szőröstalpú öregisten a huggyos bajszát gyúrná bele...mehetek vissza a révészhez
Ha a lány még mond valamit, meghallgatja, majd bólint, és kivezeti Anekot a szobából, és a barlangból is. 
-Hugyoznia kell. Vagy tudom is én. Nyugi, vigyázni fogok rá. Egyúttal pedig visszatérek az őrségbe is. A gyomrom már rendben van. Legalábbis azt hiszem. Ha végzett, visszahozom. 


~Mi az, hogy ő majd segít? Miben, hogyan? Ki ez a lány, hogy szükségem van rá? Ráadásul mi van ha csapda...ha ezek a fazonok nem is Dango emberei...csupán rá akar venni, hogy végezzek velük. De nem tudhatott az érkezésemről. Mi van ha a másik vele van...ha Dango befolyásolja a lányt, és nem fordítva? Más választásom sajnos nincs, Meinek ezt mindenképp látnia kell.~
Nem akart a barlangban vitatkozni, az gyanút keltett volna, út közben azonban kifaggatja Anekot. Már ha sikerül épségben kijutni a barlangból. 
-Mit értett a nővéred az alatt, hogy segíteni fogsz nekem? Miben? Szerintem csak a terhemre lennél.
 Karasu a kikötőbe viszi a lányt, és ott keres egy révészt, aki visszavinné a szigetre. Vajon hányszor fogja még megtenni ezt az utat? Remélhetőleg nem sokszor. 

Először azon gondolkodik, hogy a faluban majd lepasszolja egy jouninnak. Aztán eszébe jut, hogy a lányt is meg kell védenie...milyen egyszerű lenne ez akkor, ha otthon maradt volna a seggén. De nem, Ő hősködik. Aztán ha megsérül, a Nishikawa család két generáción át fizeti majd a büntetést. Már hallja is anyja hangját: Miért nem védekeztünk? Miért nem adtunk örökbe? Egy fiam van, az is félkegyelmű! Te fattyú! 
-Bassza meg.
A közelben álló férfi elneveti magát a káromkodásra, Aneko viszont tágra nyílt szemekkel néz.
~Vajon azért is fizetnem kell mert a kislány eltanulja tőlem a szavakat? Ékesszóló lesz. Szerintem jó apa lennék...pedig utálom a gyerekeket.~


Ha minden a tervek szerint alakul, Karasu keres egy jounint (lehetőleg nem azt, aki a papíron szerepel), vagy magát a Mizukagét, és elmondja, hogy mégis mi a bús francért akar kifaggatni Ő, egy genin, három magas rangú embert. 
~Mindenképpen tudnia kell róla. Az a küldetésem, hogy megvédjek egy családot. Szerencsére ez pont egybeesik a másik küldetésemmel: Megvédeni a Mizukagét.~
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 352

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.