Yokkyuu sziget

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sai on Pént. 22 Ápr. 2011, 23:19


Kisebb előkészületek utána lány is végre kiszabadult börtönéből, ahol ki tudja, mióta senyvedt, de még az igazi börtön lakatját nem sikerült kinyitnotok, hiszen azt voltaképp a lány saját apja, a megbízótok jelentette.
- Mennyi időnk van, mire felfedezhetik, hogy megszöktünk - érdeklődött senseied a "lánytól", aki azonnal válaszolt is.
- Ha minden a megszokott rend szerint zajlik, akkor körülbelül három-négy óránként ellenőrzik, mi a helyzet velem. Abból mennyi telhetett el, nem tudom.
A lényeg, sok időtök annyira nincs.
- Mennyire ismered ki magad a folyosókon, amelyek a palotában húzódnak? - tette fel újabb jogos kérdését a senseied.
- Hát - jött zavarba a lány. - Többé-kevésbé, de csak bizonyos részeket, nem mindent.
- Mit gondolsz, fiú, mit kellene tennünk? - fordult most feléd mestered, arcán a szokásos vizsgáztatós félmosoly.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Kaneko Ren on Szomb. 23 Ápr. 2011, 10:16

A lány kijuttatása szerencsére zavartalanul lezajlott, így már csak a további teendők maradtak hátra. Mégpedig az, hogy mit is kezdjünk most magunkkal, így szabadon, chakra nélkül. 'Uhhh! Ez elég kellemetlen helyzet.' Miután végighallgattam a sensei és a lány kis párbeszédét, nekem is meg kellett szólalnom, mert mint az már ahogy lenni szokott a fontosabb kérdésekben, döntésekben már megint az én véleményemet kérték ki. 'Csak egyszer hagynának már ki engem is!'
- Hogy mit kellene tennünk? - ismételtem meg Matoke-sensei kérdését - Normális esetben azt mondanám, hogy keressük meg ezt a gazembert és tanítsuk móresre, az embereivel együtt. Azonban... azonban így egy csepp chakra nélkül nem biztos, hogy túl okos döntés lenne, tanulva az előző példából - tekintettem a földön fekvő őrre, aki ugyan eszméletlen volt, de ugye bár nem egyedül intéztem el - Tehát vagy elkezdünk bolyongani a kastély folyosóin, a kiutat keresve, majd megvárva míg a chakránk regenerálódik, és visszatérni ide befejezni a munkánkat, vagy - megvakartam a fejem, és unott arcot vágtam - vagy rendbe szedünk itt mindent, mintha misem történt volna, és csapdát állítunk a majd ideérkezőknek, lesben kivárjuk a megfelelő pillanatot és akkor csapunk le rájuk, amikor nem is számítanak rá. Bár valószínűleg az apád nem fog személyesen idejönni ellenőrizni. - tekintettem a lányra - Vagy igen?
Ha a válasz igen, vagy esetleg a sensei is jobbnak látja, hogy a hamarosan közeledő őröket meglepjük, akkor összeszedem a papírokat, helyrerakom a széket, eltüntetem az őr testét, stb. és meglapulok egy eldugott helyen, támadásra készen.
Ha leszavaznak, akkor nincs már választás indulni kell, majd lesz valami, meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle.
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sai on Hétf. 02 Május 2011, 16:18


- Nem, nem fog - felel a kérdésedre azonnal készségesen a lány, már most ezerszer jobb kedvű volt, hogy végre kinn lehet, bár ez a küllemén nem sokat javított, csupán ti kezdtetek hozzászokni hogy ... hát... ilyen.
- Tehát maradnál - elmélkedik el a sensei. - Stratégiailag szerinted egészséges dolog úgy dönteni, hogy egy olyan helyet védj, amelynek egy bejárata van. Valóban jó lehet, ha védekezésre rendezkedsz be, s valóban, kivárnál, a chakrádra támaszkodva. De most mondhatni még viszonylag szerencsés helyzetben vagyunk, mert meglehetne ez a luxusunk, viszont nem sokkal jobb váratlan helyeken felbukkanva gerillaharcmodort folytatni, megzavarva az ellenfelet, akár fel sem fedve személyazonosságod. S tekintve, hogy egy darabig minket még a leányzó gyomrába fognak képzelni, ez előnyös is lehetne akár. Persze eszközünk sok egyenlőre nincs, ami kockázatossá teszi - ad egy rahedli plusz gondolatot a sensei hangosan gondolkodva, szórakozottságból, vagy hogy járassa a száját, ki tudja. - Nem olyan, mint gyerekként elcsenni az alvó apu mellől az édességesszekrény kulcsát?
S most választ vár, és igen, már megint tőled, pedig azért lassan az először logikusnak tűnő beszédét sikerül halandzsává mosnia egybe.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Kaneko Ren on Pént. 06 Május 2011, 12:07

'Gondoltam, hogy nem fog idejönni az apja. A sensei már megint hozza a formáját.' - ismét unott fejet vágtam - 'Ez annyira...megszokott...és unalmas. Nem is érdekel már, hogy mi lesz a stratégiánk. Csak menjünk már.'
- Esetleg nincs valami fegyverraktáruk, amit esetleg te is tudod, hogy hol van? - kérdezem a lánytól felé fordulva - Mert az jó indulópont lenne, bár biztos, hogy őrzik és... Áhh, mindegy, ha nem, az se baj. Majd megoldjuk valahogy. - nyeltem egy nagyot - Legyen hát. Akkor induljunk el, csendben, lopakodva, és majd meglátjuk, hogy mi is fog történni út közben. A meglepetés erejét közben ki is tudjuk használni. Jó lesz az a gerillaharcmodor izé, amit a sensei említett.
És ezzel a végszóval szépen, csendben, lazán zsebre dugott kézzel elindultam az egyetlen kijárat felé. 'Majd jönnek, ha jönni akarnak. Vagy ha nem, az sem baj.'
A nagy lazaságom, és nemtörődésem közepette azért odafigyeltem mindenre utam során. Lopakodva haladtam előre, minden egyes saroknál, kanyarnál, fordulónál megálltam, a falhoz simultam, majd finoman kitekintettem az ismeretlenbe, ellenőrizve, hogy tiszta-e a terep. 'Majd csak kijutok/kijutunk valahogy.'
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sai on Hétf. 16 Május 2011, 15:27


A senseied elmosolyodott a válaszon, legfőképp az sütött át belőle, hogy hagyjál már ezekkel az idiótaságokkal, így nem is nyaggatott tovább, miután kérdésedre a lány csak annyit felelt, hogy a saját szobáját és a kertet találná meg egyedül, mert máshová sosem mehetett, úgy dönt, a leányzó szobája kiindulásnak tökéletes lesz, mert onnan azért már lehet következtetni arra, merre lehet az apa szobája, hiszen az előkelőbb részen egybe nyílnak a szobák, s valószínűsíthető, hogy a szülői szobák közvetlen valamerre a lány szobája mellett lesznek közvetlen. Így már csak a jobbra és a balra van, az meg már belefér, ha mindkettőt ellenőrizni kell.
Az utatok meglepően zökkenőmentes volt, apuci biztosan nem szokott ahhoz, hogy bárkinek is csak úgy sikerülne betörnie. Így voltaképp ki lehetett nevezni a lány szobáját főhadiszállásnak. Igaz el volt hanyagolva, valószínűleg a kutya sem járt arra, mióta a lány új "lakosztályt" kapott.
- Háhhh - nyújtózkodik egyet a senseied, majd levágja magát az ágyra, nem törődve az ennek következtében felszálló porral. -, eddig könnyű dolgunk volt, már csak azt kellene kitalálni, mit is kezdjünk ezzel a fene nagy nyugalommal. Szívem, szerint felverném a fél palotát, mert így roppant unalmas az egész.
Na persze... úgy meg lehet, túl izgalmas lenne...
- Ha belegondolok, hogy az a szemét fószer ugyanezen a folyosón valamelyik szobában most esetleg terpeszkedik!
Azonban alig hogy elhagyja a fanyalgás a száját, máris kiáltásokat hallotok a folyosóról, s nem nehéz levenni, hogy felfedezték, hogy szőrén szálán eltűntetek.
- Kezdődik a buli - ül fel mosolyogva mestered, s ahogy elcsendesül a folyosó, már osonhattok is, a lányt hátrahagyva, a folyosón, hogy felleljétek azt a bizonyos szobát. Hogy miért nem várhat? Mert ez egy tökéletes pillanat a kutakodásra. Balra indultok neki, s szerencsétek van, a harmadik szoba határozottan olybá tűnik, hogy a családfő lakosztálya. Legalább is a sok ős a falon, meg a családi címer hatalmas mása az asztal felett eléggé erre enged következtetni. Nem is zavartatja magát mestered, nekiesik az asztalnak, hogy keressen valami magyarázatfélét arra, mi is folyik itt voltaképp.
- Nem gondoltam, hogy épp itt találkozunk majd - lép elő a "megbízótok", eme sziget ura és egyben bebörtönzőtök és immáron látszólag ellenségetek is, hiszen két szablyát tart a kezében, így lépve be az egyik mellékszobából.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Kaneko Ren on Csüt. 09 Jún. 2011, 22:09

//Bocs az offért Razz
Nem tervezek több ilyet...//

Természetesen együtt indultunk el, mint utólag kiderült a lány szobájához.
'Az út zökkenőmentes, semmi különös. Pontosabban; de. Ez a különös, hogy nincs semmi különös.' - ismét az értelmetlen gondolataimban merengtem, és háááááttt... nem álltam meg ennyinél - 'Elvileg égen-földön kutatniuk kéne utánunk, vagy legalábbis valami járőröző embereket kéne látnunk. De nem így van. Valószínűleg még nem vették észre, hogy leléceltünk, de akkor is... Ennyire magabiztos lenne az a szemétláda!? Majd adok én neki!'
És máris a lány szobájában voltunk. Matoke-sensei puff, le az ágyra, majd bla-bla-bla. Ezután zörej kintről. 'Hát csak észrevették. Ideje volt.'
- Akkor "bulira" fel! - pillantottam senseiemre, aki a lehető legmagabiztosabb volt. Bár én sem szenvedtem hiányt ezen a téren.
Kis idő múlva elhagytuk a szobát, és hamar rátaláltunk a lány apjának a szobájára. A sensei kutakodott, én pedig körülnéztem. Pontosabban csak akartam volna, ugyanis az ellenfelünk azonnal megjelent a láthatáron. Két szablyát tartott kezében, ami elsőre kicsit félelmetesnek tűnt. Azonban... 'Két fegyver egy embernél. Egy előkelő kis... egy elkényeztetett, dúsgazdag...egy szemit kis...senkinél...' - kezem ökölbe szorult, ahogy elgondolkodtam azon, hogy milyen sorsot hagyott a lánya számára, és nem utolsósorban még minket is átvert - 'Egy fogalmam sincs, hogy mennyire harcedzett ember, két képzett ninja ellen. Elvileg gyerekjáték. Elvileg...'
- Áhhh, hát úgy! Nem gondolta volna, mi? - szóltam a "senkihez" - Jöjjön csak, maga idióta! Úgy vélem jobban szerette volna, ha az emberei intéznek el, vagy... mondjam úgy, hogy a lánya...
Elönt a düh, a harag, és nem bírom fékezni magam, rárontok az alakra.
'A szablya egy tipikus vágófegyver, tehát szúrómozdulatokra nem kell számítanom. Azonban a vágás íve elég nagy lehet, és így, hogy kettővel is támadhat... Jobb lesz ha odafigyelek.'
A rohamomba egy apró kis trükköt vetnék be. Egy összetettebb támadást, egy amolyan "duplarohamost". Egy fegyver ellen - ha jól viszem véghez - biztos taktika, azonban kettő ellen is beválhat. Első lépésnek nyílegyenesen támadok, szemtől-szemben. Valószínűleg támadni fog, de én erre számítok, és amint a fegyvere hatósugarába kerülök kicsit lelassítok, visszaveszek a tempóból. Hogy miért? Mert ő amint támad, én azonnal hátrálok. Nem kockáztatok túl sokat, arra mindenképp odafigyelek, hogy a támadás elől hátrálni tudjak. Ha ez megvan akkor jöhet az újabb támadásom, ami szintén szemtől-szemben, szintén nyílegyenesen történik. Feltételezem ismét támadni fog, és én ugyanazt fogom bevetni, mint előbb, azzal a kis eltéréssel, hogy mostmár tudom a fegyvere hatósugarát. Megpróbálom a végsőkig feszegetni a határt, azt a néhány centit is, és amikor már érzi, hogy nyeregben van, újra hátrálok, ám most csak épp annyira, hogy a fegyver ne érjen hozzám. Ezzel egyidejűleg, oldalról egy ütést, vagy rúgást próbálnék bevinni ellenfelemnek, ám nem testre. Azt a kezét, pontosabban azt a csuklóját célzom meg amivel épp támadt. Ha a támadásom sikeres, akkor egy kardtól már meg is szabadítottam ellenfelemet. Ha sikeres...
avatar
Kaneko Ren
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sai on Vas. 12 Jún. 2011, 23:54


Érzelmeid vezetnek, mikor gyorsan a tettek mezejére lépsz. Minimálisan ugyan tervezel, de érzelmeid akkor is elragadnak, ami nem feltétlen helyes, ha az ember történetesen egy ninja. Ahogy az sem, hogy az ellenfél képességeit nem ismerve már is közelharcba kezdesz, mikor nem vagy épp csúcsformában. Nekiinduksz rögtönzött terveddel, de a férfi a várttól eltérően nem támad, csupán maga elé emeli az egyik szabláyt védekezőn, hogy fedje vele magát az esetleges ütésedtől, így az, hogy lelassítasz, voltaképp nem ad neked elég előnyt, neki viszont annyiban, hogy felemelve fegyverét (amely eddig a testét védte), behatárolja mozgásod egy belső körbe a kardja, és a másik keze között. Így mikor ismét nekilendülsz, ismét ugyanaz a keze mozdul, magára vonva a figyelmed javát, s a másik megindulását csak későn veszed észre, s bár belenyúlsz a pengébe, hoyg feltartsd, voltaképp az csak körbeölel, mint a sáska az áldozatát, s egy térd fúródik mélyen a gyomrodba. Voltakép a fegyvereit csak "dízsnek" használta figyelemelterelésképp. Kissé köhögve környedsz meg, s talán el is vesztenéd a fejed, ha senseied nem hajítana egy tollat felmentésül az ellenfelednek, mint egy darts-nyilat, aki emiatt meghátrálásra kényszerült.
- Légy kreatívabb, Ren! - utasít senseied röviden.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. 30 Május 2012, 14:15

Mesterünk és a csapat hosszú futás után megérkezett a kikötőbe. Sensei elkezdett nyöszörögni, hogy minden baja van. Csurom vízes volt és a haja is viccesen állt. Az "új" kinézete ellenére még mindig az az idióta volt, aki eddig is. A büdös városrészben fel- alá mászkáltunk, mivel a mester azt a parancsot adta, hogy kövessük, ő pedig mintha tűkön ülne ment, mint hatökör.
- Ugye, véletlenül sem hoztatok magatokkal legyezőt? - Tette fel a költői kérdést.
~ Adok én neked legyezőt. Melyik fuuma shurikent kéred? ~ Ha a mester elég közel megy a vízhez, akkor aktiválom a kirigakure no jutsut, majd a néma gyilkolás technikával a közelébe megyek és belököm a tengerbe. Majd gyorsan vissza a társaim mellé és eltüntetem a ködöt. Ha sikerül és mester is kimászott a vízből, akkor nem szólok semmit, hátha valaki más megteszi nekem a szívességet, hogy megkérdezze, hogy felfrissült-e. Ha nem sikerül és mester elkapja a kezem, akkor azt hazudom, hogy én megéreztem a szándékát valakinek és segíteni akartam, hogy ne essen a vízbe. Hamarosan megérkeztünk a hajóra, amire egyből fel is szökkent a mesterünk. Aztán felolvasta a feladatot. ~Cukorka csapat? Mért nem inkább valami normális, mondjuk egy szám? Rágcsáló irtás? Nem irtottam én még eleget a falu kedvéért? ~ Aztán összetépte a levelet, mintha bárki is élet halál harcot vívna csak azért, hogy a mi rágcsáló irtós feladatunkat akarná megtudni. Sorban mi is felmásztunk a hajóra. Ha mindenki fenn van a hajón és a sensei pedig hallótávolságon kívül, akkor odafordulok a többiekhez.
- Meg kéne tréfálni ezt az idiótát, hogy egy kicsit lehűtsük a kedélyeit. - Ha nem megy elég messze, akkor megvárom a tökéletes alkalmat.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Chiyoko on Pént. 01 Jún. 2012, 13:25

"Némi" futás után csapatunk a kikötőbe érkezett. A sensei is ugyanúgy elfáradt, és elég hamar eltávozott a szépfiús kinézete. Nekmsokára egy hajóhoz értünk, amire fel is szálltunk. Kawa meg akarta szivatni a mestert, amivel mélységesen egyetértettem.
- Ez jó ötlet.- mosolyogtam.

/bocsi h később írom és ráadásul ilyen rövid de nagyon sűrű a "beosztásom" :/ /
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Shaku Rabito on Vas. 03 Jún. 2012, 20:06

Loholásunk után a sensei kapásból a "szépségével" kezdett foglalkozni. Nagyon kész voltam miatta, gondoltam ennél rosszabb már nem lehet. Mostmár azt reméltem nem találkozunk az ikertestvérével mert akkor már kettő lesz belőlük, szóval én felakasztanám magam. Mát így is majdnem kikészültem. Legszívesebben lecsaptam volna. De tovább mentünk. Közben Kawa előállt egy jó ötlettel. Meg kéne szívatni a senseit.
- Felőlem. - válaszoltam - De valami orbitális nagy szivatást. -
Mondjuk véletlen belelökjük egy jó sáros pocsolyába, vagy a vízbe, vagy csak leöntjük. Rengeteg ötletem volt. Annyira jól esett volna látni ahogy szenved. Hogy lefolyt a sminkje meg ilyesmi. Már nagyon akartam azt a szivatást.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. 04 Jún. 2012, 15:39

// Egyszer-egyszer előfordul, hogy nincs mit írni. Csak ne legyen belőle rendszer. "Melyik fuuma shurikent kéred?" XDD //

A kikötőben.

Kawachi kis tréfája fellendítette a dolgokat. Amíg a sensei a kapitánnyal bajlódott, és kereste a neki, leginkább megfelelő helyet, addig a Kirigakure no Jutsu remekül létrejött. De mivel a használója nem rendelkezik sok éves tapasztalattal, így a köd nem lepett el nagy területet. Éppen akkorát, hogy a társait és a senseit belepje. Kár, hogy a technika a társakra is hatással van nem igaz? Kawachi manőverezve eljutott a senseihez, majd egy "jól" irányzott mozdulattal meglökte. A hajó szélén táncoló sensei biztosan beleborul. De vajon egyedül? Nem nem. A sétapálcája kampós végével, megragadta a merénylőt és a vízbe rántotta. Rántotta! Hmmm... Sok sajttal. A köd kezdett szertefoszlani, ugyan is a létrehozó koncentrációja megszakadt. Így a társai előtt is kitisztult a kép. Amit Ők láthattak, az a vízben fuldokló bohóc és a lubickoló Kawachi. A kapitány, gyorsan egy kötelet dobott a senseieteknek és kihúzta. Teljesen elázott. A sminkje is elkenődött. Mondanom sem kell, hogy a helyes arca semmit sem változott. A kalapja a vízben elmerült. A botja szerencsére még megvan, de minden mása romokban. Teljesen vizes. Még a hajáról is csorgott valami rózsaszín folyadék. Vérvörös fejjel és vicsorgó fogakkal fordult a három genin felé.
- Mind a hárman büntetésben fogtok részesülni!!! Főleg Te! - Fordult Kawachi felé - Most egy hangot sem akarok hallani, amíg el nem érjük a szigetet! Ha valamelyikőtök is megpróbálkozik valami ilyesmivel újból, az MEGHAL! Nem viccelek! A szépségemmel nem lehet játszadozni! Még szerencsétek, hogy a szigeten vannak a legkitűnőbb sminkes lányok!
Azzal a sensei elvonult a kapitánnyal, titeket a a fedélzeten hagyva. Az út, további része eseménytelenül telt. Biztonságban és épségben megérkeztetek a szigetre.

A szigeten.

A Bohóc, a szigetre érve kicsit megnyugodott. De nem felejtette el, ami a kikötőben történt. Szárazföldet érve, egy kisebb csapat fogadott titeket. Egy őszhajú férfi és három, fiatal lány. Mind kimonót viseltek. A sensei és az idős úr, mosolyogva köszöntötte egymást. Valószínűleg már régebbről ismerték egymást. Titeket nem köszöntöttek, csak a sensei intett, hogy jöhettek utána. Egy kis faházba értetek. Az öreg úr, magyarázott valamit a Bohócnak, majd lelépett a három leányzóval együtt. Öröm volt nézni, ahogy vonaglottak az öregember mellett. Néha-néha a két fiúra kacsintgatva. (Kawachi, Rabito) A sensei kapott egy kulcsot, amit meg is mutatott nektek.
- Ez a kulcs, a ház kulcsa. Itt fogunk ideiglenesen lakni. Közel van a kikötőhöz és a faluhoz is. Pont a kettő között. Az itt elterülő erdő - mutatott maga mögé - mögött van a falu. A feladatunk, hogy megtaláljuk a kártevők fészkét. Azokét a szőrös és mocskos patkányokét. Valószínűleg valami nagyobb üregecske lehet az. De mindenek előtt, tudnom kell, hogy szembe tudtok-e szállni a patkányokkal. Félelmetes ellenségek is lapulhatnak az üregekben, ezért egy kis szintfelmérést fogunk végrehajtani. A cuccaitokat tegyétek az ajtó elé. Be van zárva, szóval nem tudtok bemenni. A feladatotok, hogy minden tudásotokkal próbáljátok elvenni tőlem a kulcsot. Bármilyen fegyvert használhatok és bármilyen technikát. Ami pedig a csapatmunkát illeti... Csak magatokra számíthattok! Közületek csak az egyikőtök fog benn aludni a melegben. Az, aki megszerzi a kulcsot kis Cukrocskáim. Úgy támadjatok rám, mint ha meg akarnátok ölni! A harci stílusotok alapján fogom eldönteni, hogy kinek mit érdemes tanítani. Nos? Van kérdés? Nincs? Akkor hajrá!
Mondta a sensei, majd hirtelen eltűnt. A következő pillanatban már, a tőletek jobbra lévő fán volt. Ott csavargatta a haját. Vajon ki fogja megszerezni a kulcsot? Vajon tényleg szintfelmérés? Vagy talán csak meg akar titeket ölni? Nem lehet tudni.


// Tudjátok a dolgotokat. Kicsit felpörögnek az események Smile //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. 04 Jún. 2012, 19:24

A tervem bejött, vagyis csak részben. A köd tökéletesen létrejött, viszont éppen csak akkora területet lepett el, hogy én, társaim és a sensei ne lásson semmit. Sikerült a hajó szélén táncikáló bohóc tanulót a vízbe löknöm, viszont a botjának a kampós végével sikerült elkapnia. A sensei-el együtt borultunk a vízbe, de amíg ő jajveszékelt én csak röhögtem. ~ Legalább megleckéztettem ezt az idiótát. ~ Miután kimásztunk a vízből sensei egyből leszídott minket. Hiába a büntetés, szerintem megérte a látvány. És legalább megszabadultunk attól az idétlen óriáskalaptól. Miután lelépett a "hölgyemény" társaim felé fordultam és pacsira emeltem a kezem. Az út további része nyugodtan telt. Hülyültünk viccelődtünk és azon tőrtük a fejünket, hogy tudnánk úgy megszívatni a senseit, hogy ne jöjjön rá, hogy mi voltunk. Nekem semmi nem jutott eszembe. A szigetre megérkezve kiraktam Baltazárt a hajóból, majd én is kiszálltam. A mestert egy öreg köszöntötte, három lánnyal az oldalán. Minket nem túlságosan vettek figyelembe. ~ Üdvözletem oniichan. ~ A társasága viszont igazán kellemes volt. Követtük a senseit, aki intett, hogy menjünk utána. Egy faházhoz mentünk, majd az öreg a lányokkal együtt távozott. A leányzók távozóban riszálták a csípőjüket és olyan pillantásokat vetettek ránk, hogy majd belepirultam. Miután az üdvözlő bizottság távozott a sensei kiadta az első feladatot. ~ Szerezzük meg a kulcsot, hogy 1 valaki benn aludhasson. ~ Aztán közölte, hogy a csapatmunkáról felejtkezzünk el. ~ Egyedül esélyünk se lenne, tehát mégis csak össze kell dolgoznunk. ~ Aztán eltűnt és a tőlünk jobbra lévő fán jelent meg. Nem tudom, hogy a többiek fejébe mi járhat, de nekem mindegy, hogy hol alszom. Társaimhoz fordultam és csöndbe megjegyeztem, hogy nekem tökéletesen mindegy hol alszom és csak a látszat kedvéért fogok harcolni, tehát ha én szerzem meg a kulcsot, akkor az udvariasság szabályait figyelembe véve Chiyokonak ajánlom fel. ~ Na akkor kezdjük. ~ Gyorsan felmértem a terepet. Ha elég erdős, akkor létrehozok pár klónt és én eltűnök a fák között. A néma gyilkolás technikáját használva megpróbálok a közelébe férkőzni és megdobom egy Fuuma shurikennel. Ha nem sikerül a támadás, akkor előkapom a katanám és támadásba lendülök. Ha az első vágás nem sikerül, akkor kikapom a tantot és azzal célzom meg. Mindenképp abbahagyom a támadásokat, hogy a társaim is támadhassanak. Ha közben nem szerezte meg valaki, amíg a társaim támadják a senseit, aktiválva a néma gyilkolás technikáját a mester közelébe lopózom és megpróbálom elvenni tőle. ~Eléggé gyilkos voltam? ~ Persze a támadások közepette végig mosolygók, mint aki élvezi, hogy a bohócot támadhatja a saját kérésére. És ez pontosan így is volt.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Shaku Rabito on Kedd 05 Jún. 2012, 18:26

Amikor Kawa lelökte a senseit, úgy nevettem hogy majdnem összesetem. Annyira jól esett látni ahogy kiborul a sensei. Lehet hogy nagy lehordást kaptunk érte de megérte. Az út többi részében is tervezgettünk ilyeneket. Mondjuk az előzőnél Kawa lebukott, mert a sensei kampós végű botjával és magával rántotta a vízbe. De így is nagyot nevettünk rajta. Miután beértünk a szigetre egy öreg bácsi fogadott minket aki valószínüleg már ismeri a senseit. Bementünk a házba. Ott az öreg ember beszélt velünk. De én nem arra figyeltem igazán hanem a háttérben álló lányokra. Az inkább lekötötte a szememet. Majd a lányok megfodultak és szép kecsesen, Kawára és rám visszakacsingatva. Azután kimentünk majd a sensei, azt mondta vegyük le tőle a kulcsot. Aki elveszi az fog bent aludni. Gondoltam hogyha én szerzem meg átadom Chiyokonak, mert ez az illedelmesség. Meg nekem mindegy hogy hol alszom. Azután Kawa határozottan lépett fel ellene. Én is feléugrottam majd 2 kunait dobtam felé hogy már felfelé ne tudjon menekülni. Madj elővettem ninjatomat hogy majd azzal támadjak rá.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Chiyoko on Kedd 05 Jún. 2012, 20:17

Amikor köd lett, hirtelen megijedtem, de aztán leesett, hogy ez a tréfa lesz. Nagy csobbanás. De egymás után kettő? Lassan eltűnt a köd, és a sensei és Kawa bennt úszkált a vízben. Nem bírtam visszatartani, kitört belőlem a röhögés. A sensei feje elképesztő volt, az a vörös, homár feje. A sminkje elkenődött, és a kalapja is elúszott a vízben (titokban szurkoltam a kalapnak, hogy nehogy utolérje a sensei ). Sajnos az a rózsaszín botocskája megmaradt. Az út hátralevő részében beszélgettünk, és hülyültünk.( Persze miután jól leszídott minket, de teljesen megérte ) Nemsokára a szigetre értünk, ahol egy öreg tata és három hárpia fogadott minket. Ahogy rázták ott magukat, majd elhánytam magam, amit grimaszokkal próbáltam is kifejezni nekik. Hál' isten nemsokára elvontatták onnan becses hátsójukat, de mégmielőtt ez megtörtént, a bohócunk kapott egy kulcsot, majd elmagyarázta, mire való, és hogy mit kell tennünk érte, hogy megkapjuk. Ezzel akarta tesztelni, hogy le tudunk - e győzni pár szőrgombócot.. de mégis miért éppen egy ilyen bolonddal kell harcot imitálnom? Eleinte kicsit duzzogtam miatta, de utána belenyugodtam. Fölmásztam az egyik fára, megbújtam a lombjába, és vártam, hátha arra téved a senseike, és hozzávághatok pár kunait. Persze csak bizonyos ideig, ha mégsem jött volna arra, akkor elindultam volna megkeresni, és amint megtaláltam, hátulról megtámadtam volna a néma gyilkolás technikájával.

-az uccsó mondat idiótára sikeredett, remélem érthető azért...-
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Jiraiya on Szer. 06 Jún. 2012, 14:53

Egyre csak telik az idő. Szerencsére nem kellett sokáig győzködni a drága kis diákokat. Az egyik, egyből néhány sima Bunshint hozott létre. Jó taktika is lett volna, ha a sensei nem tudta volna végignézni az egész folyamatos, és nem tudta volna nyomon követni, hogy melyik az igazi. Ám ez mégsem történt meg. Hogy miért? Egészen egyszerű a dolog. Miután Kawa létrehozta a klónokat Rabito egyből dobta is a két kunait, elterelve a sensei figyelmét. Ez már csapatmunka is lehetne. Viszont, ez a Bohóc sem véletlenül kapta az Jounin rangot ugyebár? Le kellett tennie valamit azért, hogy ilyen rangot kapjon. A két légből kapott kunait egy egyszerű mozdulattal elkapta, majd ugyan azzal a lendülettel dobta vissza, egyenesen Rabito felé. A fiúnak még van ideje kitérni, mivel a mozdulatot észlelte, de ha azok a fegyverek eltalálják, akkor könnyedén áthaladnak a fiún.
Kawachi sikeresen eltűnt az erdőbe. Mivel a klónok csupán illúziók, így fél perc után eltűntek. Ebből világosan következik, hogy elbújt és lehetőségei szerint hátulról fog támadni. Mivel a Néma Gyilkos technikával szinte hangtalanul tud közlekedni, így oda kell figyelni. De mint már írtam, a sensei sem csak úgy kapta a rangját. A Fuuma Shuriken vízszintesen érkezett, így csak annyit kellett tennie, hogy felemeli maga mellé a botját és az tökéletesen hárította a fegyvert. Persze a botocska sem úszta meg. A fa részén, egészen nagy vágások keletkeztek, elcsúnyítva azokat a gyönyörű mintákat. Ez nagy bajt jelent a geninek számára. De Kwachi nem tétlenkedett. Egyből a katanájával támadott. A gyorsaságával nem volt gond, sokkal inkább a sensei reflexeivel. Botjával hárított ismételten a vágást. Csak simán felemelte maga mellé úgy, hogy a penge pár milliméterre volt csak a testétől. A kard, viszont átvágta a botot, de a közepétől, valahogy nem ment tovább. a fiú nyúlt volna a Tantojáért, de a Bohóc nem hagyta. Megragadta a karját, majd egy gúnyos mosolyt ejtve elrepítette a fiút Rabito felé.
A csapatnak még csak el sem sikerült hessegetnie a senseit az ágról. Egyesével nem sokat ér senki, ezt már tudtátok. Chiyoko is követte a sensei utasítását és magára hagyta a csapatot. Ez a senseinek is szemet szúrt. Nem hagyhatta szó nélkül ezeket a siralmas próbálkozásokat.
- Savanyú a cukor! - Kezdte kifakadva - Mit mondtam nektek egyből az első napon? A legfontosabb a csapatmunka! - Ezt végig olyan hangon, hogy még a rejtőzködő leányzó is meghallotta - De az a legbosszantóbb, hogy mindenki jól és rosszul is csinált valamit. Kezdjük egyből a mi kis Tréfamesterünknél. Ő eltűnt a szemem elől. Ez jó pont. Ha tehetitek, mindig lesből támadjatok! De ne meggondolatlanul! Ha Rabito nem dobja s fegyvereket, akkor megszívtad. Így Ő gondolt a csapatmunkára, viszont nem rejtőzködött. A Leányzó pedig még mindig elvan bújva! Ő is elbújt és lesből akart támadni vagy csak túlélni, de itt hagyta a csapatot. Most húzzatok el elrejtőzni és állítsatok össze egy ütőképes tervet! Én addig itt várok, de ha nem jöttök rövidesen, akkor mindenki végtagvesztéssel fog szembesülni.
Ezzel fejezte be a mondanivalóját a sensei. Elővett egy körömreszelőt a ruhája egyik rejtett zsebéből, majd dudorászva csinosítgatta a körmeit, mint ha az előbb misem történ volna.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. 06 Jún. 2012, 19:19

A bunshin nem tudom, hogy bejött-e vagy sem, de az biztos, hogy a sensei meg se mozdult a faágról. Szerencsémre Rabito is támadásba lendült. Két kunait dobott a mester felé, de az egy egyszerű mozdulattal elkapta, majd visszaküldte a feladónak. A néma megközelítésem sikeres volt. Eldobtam a Fuuma shurikent, amit a mester a botjával hárított, de a bot se úszta meg sértetlenül. ~ Hátha szerencsénk lesz és nem a kalapja lesz az egyetlen, amitől megszabadítjuk. ~ Előkaptam a katanám és támadtam, viszont a bottal ismét hárította. Átvágtam a fát, viszont nem ment tovább. Kaptam volna elő a tantot, de a mester ezt nem hagyta. Elkapta a csuklóm és Rabito felé hajított.
- Vigyázz!
Remélem sikerül elugrania, különben fájdalmas tapasztalatai lesznek velem kapcsolatban és én is inkább Chiyokot venném le a lábáról, mint őt, még ha szó szerint is. A becsapódás után sensei papolni kezdett arról, hogy a csapat munka mennyire fontos és hogy mindenkinek vannak hibái. ~ Tehát én a rejtőzködést és a támadást jól csináltam, de a csapatmunka terén még javulhatok. ~ Valahogy soha nem éreztem, hogy csapatba kéne dolgoznom, mindig is egyedül kellett boldogulnom. ~Tervem az nincs, de mindig is jó voltam a taktikázásban.~ Elvonultunk tervezni, nekem volt is egy jó ötletem. ~ Mért ne lenne jó ötlet, amit egy ilyen isten talált ki?~ Ha a többieknek nincs ötlete én közlöm az enyémet.
- Több oldalról kell támadni a senseit. Arra gondoltam, hogy mindannyian létrehozunk 1 klónt, ami ugye fél percig lesz jelen, majd mi a néma gyilkolás technikájával valamennyire megközelítjük a senseit. Én ismét megdobom egy Fuuma shurikennel, ha hárítja valaki egy másik irányból katanával megtámadja. Remélhetőleg a levegőbe ugrik valamelyik támadástól, erre a harmadik, válasszátok ki ki legyen az, a shunsinnal megközelíti a senseit és felugrik mellé a levegőbe, mintha meg akarná rúgni, de közben csak a kulcsra megy. Ha nem jön össze terv, ami elképzelhetetlen, akkor majd kitaláljuk a folytatást.
Ha a többiek bele mennek, akkor létrehozok egy klónt, amit el küldök a sensei felé, és elindulok a másik irányba az említett technikát használva. Miután mindenki felvette a helyét el is kezdem az akciót.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Shaku Rabito on Csüt. 07 Jún. 2012, 20:16

Sajnos a tervünk nem jött be eléggé. Chiyoko jól elbújt de nem segített. A sensei egyszerűen elkapta Kawát és hozzám vágta. Szerencsére sikerült kikerülnöm. Urána a sensei jól kioktatott minket. Kawa jól rejtőzködött de nem gondolt a csapatmunkára. Én gondoltam a csapatmunkára, de nem rejtőzködtem. Chiyoko meg csak eltűnt. Viszont utána Kawának jó ötlete volt. Több oldalról kell támadni a senseit.
- Figyeljetek az én tervem az hogy az kéne hogy felfelé csaljuk. Na most Kawa te támadsz a fuuma shurikennel hátulról. Én is eltűnök majd felugrok és egy robbanó cetlis kunait dobok a sensei lába elé. Utána még egy-egy shurikent a két oldalra így csak felfelé tud menekülni. Eközben Kawa és én használjuk a Kirigakure no jutsut. Te Chiyoko ügyes kislányként pedig előjössz és elveszed a csengőt majd ha gondolod még egy szép rugást is beleküldhetsz a senseibe. Na szerintetek jó? Várom a véleményt és az ötleteket. -
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Chiyoko on Csüt. 07 Jún. 2012, 22:05

Láttam, hogy Kawáék már el próbálták venni a kulcsot a bohóctól, de nem jártak sikerrel, sőt, jól nekikoccantak egymásnak. Sajnáltam őket, és amit utána mondott a sensei... Nem tudtam, hogy megőrültem-e , de igazat adtam neki.
- Srácok, bocs , hogy hülye voltam.- böktem oda kicsit dacolva a büszkeségemmel. Egyébként ezekután nagy pácba kerültem, mivel mindkét társam mondott egy-egy ötletet arra, hogy hogyan vegyük el a kulcsot. Mindkét ötlet jó volt, és nem tudtam eldönteni, melyikre tegyem le a voksom. Sokáig gondolkodtam, de végül megszólaltam:
- Azt hiszem, az lenne a legjobb, ha először meg próbálnánk valósítani Kawa ötletét, aztán ha nem sikerül, akkor Rabito terve következik, mivel Kawa mondta először.- valóban nem tudtam jobb okot kitalálni még magamnak sem, nem akartam / tudtam választani. Amennyiben a többieknek ez így rendben van, létrehozok egy klónt, és várok.
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Jiraiya on Pént. 08 Jún. 2012, 15:29

Mikor már éppen indultatok volna a sensei ellen, egy ismerős hang szólott.
- Arra nem gondoltok, hogy esetleg a csapatmunka és a terv megbeszélése nem merül ki ott, hogy mindannyian mondtok egy ötletet? Persze vannak tervek, amik nem jók. És vannak emberek akik nem férnek meg egymás mellett. Ugyan úgy, mint a mentolos és a szőlőcukros nyalókák.
A hang, egy fa mögül jelentkezett. A mondandója végére, már teljesen előmászott. Az a furcsa vigyorról és az összetéveszthetetlen öltözetről, már egyből tudtátok, hogy ki az. Bizony-bizony. A bohóc.
- Ez nem csapatmunka! Beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb. Ha mindenki csak helyesel, vagy éppen főnökösködik, abból csak egy vacak, ízetlen, savanyú terv lesz... Vitassátok meg a terveteket. Elemezzétek ki a tervek legnagyobb gyenge pontjait és azt erősítsétek. Vizsgáljatok meg mindent. A környezeti tényezőktől kezdve, egészen az ellenség hajáig. Legyetek kreatívak!
Azzal a klón, egy pukkanás és némi por kíséretében eltűnt. Nem sima Bunshin volt, mivel azok csak egyszerűen köddé válnak. Az igazi sensei még mindig ott van ahol hagytátok.


// Nyugodtan mehettek több kört is. Beszéljétek meg, hogy mi lenne a legjobb stb... Ha ott tartotok, hogy elindultok, akkor dobjatok nekem egy Pü-t és akkor írok. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Pént. 08 Jún. 2012, 16:26

Rabito is előállt egy tervvel, Chiyoko viszont nem állt elő ötlettel, csak mint egy Bólogató János helyeselt mindkét fiú tervére. Kawachinak ez éppen elég volt, hogy kiábránduljon a lányból, mert nem szerette az olyan embereket, akik bármit gondolkodás nélkül elfogadnak. Terveinket azonban a sensei megjelenése szakította félbe. Tudtam, hogy ő mondta, hogy tervezzük meg együtt a dolgot, de még bele is szól, ez túl sok volt nekem. Most már végképp elegem volt a bohócból, de legalább megszabadítottuk két tartozékától. Sapkája a vízbe süllyedt, a botját a kardommal törtem el. A tanto még mindig a katanám aljában volt, tehát még meglephetjük. Szeretném minden testrészemet magamon tudni az elkövetkező 40-50 évbe, annál többet úgyse akarok élni. A klón a csapatmunkáról és arról kezdett beszélni, hogy bizonyos emberek nem férnek össze, ahogy a tervek se mindig. A csapatmunkában szerintem nincs hiány, csakhogy itt a második gondolattal van a gond. A csapatunk áll egy igen helyes, de gondolkodni képtelen leányból, egy hiperaktív fiúból és belőlem. Magamról mégse mondhatok rosszat és különben is, hogy nézne ki, ha egy Isten magát szidja, még ha csak gondolatban is. És a sensei? Azonosíthatatlan nemű bohóc tanonc, aki amint egy csepp víz kerül a sminkjére egyből sír, mint egy kislány, viszont harcban pedig a legtöbb kölyökkutyán túl tesz. Ez most szarkazmus akart lenni. A klón közben folytatta. Felvilágosított minket, hogy beszéljük meg a gyengeségeket és próbáljuk meg kiküszöbölni.~Mostmár tényleg menjen a francba. Tökéletes ember nincs, tehát terv sincs olyan, ugyanis az ellenfélnek is terve van, amit ő is véghez akar vinni.~ Ezt a gondolatomat a többiekkel is.
- Nos az én tervemben a legnagyobb hiba, ha idő előtt lebukunk, tehát a megfelelő időzítés élet halál kérdés lehet. Ez körülbelül 1-3 másodperccel a klón megszűnése előtt, vagyis sietni kell. Ha valami nem sikerül, akkor én még a tantoval a kardom nyelében közbeléphetek. - húzom elő a katanám nyeléből az említett fegyvert. - Na most Rabito ötlete. A terv, hogy felfelé csaljuk nem rossz viszont a támadással nincs kizárva, hogy hátrafelé ugorjon. De mi van akkor, ha felfelé ugrik és időben elkap egy ágat és ki tudja kerülni a támadást. Mindenképp ki kell szűrnünk az összes oldalt. Tehát mi lenne, ha miután eldobtam a fuuma shurikent a háta mögé kerülök és a futás közben felvett másik shurikennel is megdobnám?
Miután közöltem a véleményem várok a többiek észrevételeit.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Shaku Rabito on Szomb. 09 Jún. 2012, 11:00

Ment a tervezgetés. Kawa és én is kitaláltuk a magunk tervét. Chiyoko csak bólogatott. Kawájénak és az enyémnek is meg voltak a hibái. Mindent meg kellett néznünk. Szó szerint mindent. Rengeteg volt a hiba lehetőség.
- Szerintem először ismerjük meg egymást, ki miben jó meg ilyesmi. Mert ha csak találomra támadunk akkor nem jutunk előrébb. Akkor kezdeném én. Én igazából taijutsut akarok tanulni. Szeretem a fegyvereket is. Ti is mondjátok el mit szerettek miben vagytok jók. Ha ez megvolt akkor bisztos hogy mindenkinek a legjobb helyzetet tudjuk megteremteni. - mondtam el társaimnak a tervemet.
Reméltem, hogy mindenki abban jó ami most kell nekünk. Én vállalnám a kulcs elvevését mert a dinamikus akciót alkalmazva könnyben tudom elvenni. Azt gondoltam hogy Kawa erős gyerek, mert a senseivel elég flegmán beszél sőt még a vízbe is belelöki. Viszont Chiyokoról nem volt semmi elképzelésem.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Chiyoko on Hétf. 11 Jún. 2012, 14:18

Már éppen mentünk volna, amikor a bohóc vinnyogása csapta meg a fülem. Természetesen megint kioktatott minket. Bár igaz volt amit beszélt, ezúttal inkább csak felidegesített. Az embereket a cukorkákhoz hasonlította.. sokkolt a dolog. Egy ideig nem láttam őt, de aztán előbújt, és folytatta. Azt tanácsolta, hogy nem külön-külön kéne tervezgetni, hanem együtt. Valamint a hibákat is együtt kell kielemezni. Kawa azt mondta, hogy az ő tervével csak az idő a baj, így jól kéne időzíteni. Aztán egy új tervet is elmagyarázott.
Rabito pedig azt tanácsolta, hogy előbb meg kéne ismernünk egymás képességeit, ami igaz is, hiszen máshogy nem nagyon jutunk előrébb. Hiszen milyen már az, ha például valaki a ninjutsuban jó, de genjutsut kell alkalmaznia a harcai során? Butaság.
- Hát, rendben. Igazából én úgy érzem a ninjutsu az erősségem, de majd szeretnék genjutsut is tanulni. A taijutsu kissé távol áll tőlem, de attól sem nagyon rettenek meg, ha muszáj használnom. - közöltem a többiekkel. Közben azon gondolkoztam, lehet, hogy mindenkinek ugyanaz az erőssége. Bár ez sem lenne baj, hiszen hány féle lehetőség van egy nyamvadt kulcs eltulajdonítására? Nagyon is sok. Másrészről pedig mindenki nem lehet ugyanabban jó, hiszen Rabito a taijutsut kedveli.

/ Bocsi, hogy kicsit később írtam. ^^/

// Hogy ne felejtsétek el, még menjetek amíg nem szólTOK. Ha megdobtok egy pü-vel akkor írok is. Very Happy -Jiraiya. //
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. 11 Jún. 2012, 16:11

Én elmondtam az én nézőpontom, de ki reagált rá? Senki. Vagyis ahogy láttam mindenki tudomásul vette, de nem nagyon foglalkoztak vele. Aztán Rabito felhozta, hogy mondjuk el ki miben jó. Mért nem jutott eszembe? Ja igen, mert túl jó emberismerő vagyok és már nagyjából tudom is, hogy ki miben jó. Rabito Taijutsus akar lenni, Chiyoko valószínűleg ninjutsu és talán genjutsu, de az előbbiből valószínűsíthetően az alapoknál nem ismerhet többet. Miután mindenki elmondta, hogy miben is jó az érzésem beigazolódott. Nem szeretek magamról beszélni, de muszáj vagyok, mert az éjszaka múlik rajta.
- Akkor kezdjük. Kezdjük a legelején. Valószínűsíthető, hogy a sensei csak a csapatmunkánkat akarja felmérni, de nem ez a lényeg. Én orvosi jutsukat szeretnék tanulni, emellett talán még a genjutsu, ami foglalkoztat. Még nem döntöttem el, hogy orvos vagy shinobi akarok lenni, de ha az utóbbi, akkor fel kell készülnöm, hogy a csapatokban én leszek az első, akit el akarnak tenni lábalól. Nektek pedig mondom, ha orvosi specialistával kerültök egy csapatba, akkor az életetek árán is meg kell védeni, mert rajta múlhat a túlélésetek, ha viszont az ellenfél csapatában van, ugyanezen oknál fogva őt kell kinyírni legelőször.
Miután elmondtam a gondolataimat figyelek a többiekre, hátha mondanak még valamit.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Shaku Rabito on Kedd 12 Jún. 2012, 19:17

Elsoroltuk ki miben jó. Ezekből az információkból már elkezdtem kidolgozni valami stratégiát. Semmi nem jutott eszembe amit használhattam. Nagyon vegyesek voltak az erősségeink. Ezt azért jó kilehet használni. De az előtt még kell néhány indformáció.
- Kawa az lenne a kérdés hogy tudsz-e már valami orvosi ninjutsut és te Chiyoko valami rendes ninjutsut vagy genjutsut. Elemi technikára gondoltam. Mert ha igen az a sensei ellen jól jöhet. Te Kawa leleményes vagy és akár gyógyítani is tudsz minket. Én pedig gyorsan tudok támadni a dinamikus akció miatt. De van egy bökkenő. A seseninek három eleme van állítólag. -
Elmondtam véleményemet a többieknek. Reméltem valaki valami igazán ütőssel áll elő. Sajnos ha tényleg három eleme van a senseinek akkor nem lehet sok esélyünk. De ha mindenki maximálisan ki tudja használni képességeit akkor probléma nem lehet. Mert igazából nem legyőzni kell csak egy csengőt kell elvenni tőle.


Miközben szorgalmasan és igen elmésen ötletelgettek, villámlásokra és mennydörgésekre lesztek figyelmesek. Mivel az egész körzetben, egy sziget van csak és ti ott tartózkodtok, így a vihar itt lesz a legdurvább. A dolgokat az is nehezíti, hogy a szigetet szétválasztó erdőben vagytok elrejtőzve. Persze, még csak a szélén, így nem okoz gondot a villám és az eső. Egyenlőre... -Ji.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Chiyoko on Szer. 13 Jún. 2012, 17:02

Kawa is elmondta, hogy miben jó, valamint némi tájékoztatást adott nekünk, amit én akkor már részben tudtam. Rabito újabb kérdéssel állt elő. Igaz, hogy meg kell beszélnünk mindent, ami fontos lehet, de remélem, ezeken a fontos részleteken és pár egyéb dolgon kívül nem beszélünk felesleges dolgokról majd, hiszen azzal elmegy az idő, és akkor semmi értelme nem lesz a tervezgetésünknek.
-Hát.. azokon kívül, amiket ti is valószínűleg ismertek, nem nagyon ismerek még más ninjutsut sajnos.- mondtam kissé letörten. Vajon mikor tanulhatok új jutsukat? Azon gondolkoztam, hogy a közeledő, valószínűleg hatalmas viharrá kerekedő esőcseppek és borús égbolt mekkora problémát fog nekünk okozni.
- Azért ezt is vegyük számításba.- mutattam fel az égboltra célozva az egyenlőre lassan hulló esőcseppekre és a vészjósló villámokra.
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Yokkyuu sziget

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.