Mizukage palota

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Aug. 20 2012, 18:44

A szobámba ülök és nézem az úton, az esőben járkáló embereket. Van köztük a feladatát végző inas gyerek és vásárlásból hazatérő anya, de még öreg is, aki időtlen idők óta az időjárástól függetlenül erre jár pontban ebben az időben.~A tökéletes idő a gyilkolásra! Nyugi, úgyis lesz rá esély.~ Akkor olyat veszek észre, amit nagyon nem akartam. Egy kölyök szalad a családom barlangjához, ami valószínűleg egy újabb küldetést jelent. ~Hátha valami jó kis véres küldetést bíznak ránk! Én is remélem.~ A kölyök valóban belépett a lakásnak nevezett üregünkbe és engem keresett. ~Mei sama új szórakozása, hogy 8 éves kölyköket küld értesíteni a shinobijait?~ Komótosan lesétálok a szobámból, majd jelzem, hogy én lennék Tenshi. Miután megtudtam, hogy valóban küldetést akarnak rám sózni összeszedtem a cuccaimat, kunai tartó, övtáskák, fuuma shurikenek a hátizsákban összehajtva, ninjato, katana, wakizashi és a hátizsákom, meg persze Miya, aki nélkül sehova nem megyek küldetésre. Lassan bandukolva indulok a falunk vezetőjének palotájához. Megérkezve az épülethez megtudakoltam, hogy Mei milyen hangulatban van, majd miután közölték ezt, óvatosan megközelítettem a szobát, majd bekopogtam. Ha szabad utat kapok, akkor meghajolva jelzem, hogy készen állok a küldetésre. ~Anyám mekkora mellei vannak. Nyugalom, ő a mizukage!~

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Kedd Aug. 21 2012, 17:27

A Mizukage, akiről pontosan tudjuk mennyire érzékeny szingli mivoltára, na és persze minden kommentre ami az ő korát vagy külsejét éri. Egy darabig vizslattátok egymás fegyverzetét, mígnem Mei egy vezető büszkeségével húzta ki magát és üdvözölt téged.
- Akari-san új küldetésünk van a számodra. Mostanában nehéz időket élünk és egyre több a kalóz támadás, ami kereskedő hajóinkat éri. A feladatod, hogy megvédd a három hajót, ami a Tea országbeli Wasabi kikötőbe tart. Manapság az árutól és a céltól függetlenül mindenkit megtámadnak. Két társadat előre küldtem a kikötőbe, hogy figyelemmel kíséreljék a berakodást.
A mondat befejeztével hátradőlt a székében ezzel jelezve, hogy távozhatsz.


// Következő postot a Kikötővárosba kérem. //
avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Csüt. Aug. 23 2012, 13:24

Ahogy mondtuk, hogy melyik technikákat szeretnénk elsajátítani a sensei csak bárgyún vigyorogva nézett minket, majd nevetésbe tört ki. ~Ebbe meg mi ütött?~ Végre abbahagyta az idióta röhögést és mondott valamit arról, hogy majd meglátja mit tehet az ügyünkbe, majd követelte, hogy induljunk el a falunk tisztelt vezetője irodájába, vagyis a mizukage palotába. ~Az időből tekintve körülbelül éjfél lesz, mire megérkezünk. Szegény Meri sama. Mindegy, majd a mesterre kenjük a dolgot~ Az út hosszú volt, nem nagyon számoltam hányszor álltunk meg, de nem is volt lényeges, mert a faluban akartam minél előbb lenni. Nem tudom, hogy mi a bohóc célja, de én biztos, hogy hajnal előtt nem fogom zargatni Meit.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Shaku Rabito on Pént. Aug. 24 2012, 13:10

Miután elmondtuk neki, hogy milyen technikákat szeretnénk megtanulni, nem szólt semmit. Vigyorgott, mint a tejben tök. Azt gondoltam bisztos valami betegsége van, vagy valami agyonvágta. Már gondoltam is, hogy megkérdezem, amikor azt mondta indulnunk kell. A Mizukage palotájához kell mennünk.
- Na de jó! - gondoltam magamban. - Így még éjfélre sem érünk oda. De nem baj. Majd a senseire fogok mindent. Hátha elveri a Mizukage. - ezen még mosolyogtam is egy picit. -
Az utunk hosszú volt és meg is álltunk néha. Én mindig próbáltam sietni, futni, de nem mentem vele sokra. Nem akartam ilyenkor a Mizukage elé kerülni, mert a végén megöl minket. De olyan gyorsan, hogy észre sem veszem.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Aug. 29 2012, 13:16

// Cukorka csapat //


Az Éjszaka fagyos sötétjében lépdeltetek előre a már jól ismert úton. Persze a lépteitek igencsak szaporák voltak, de még így sem úsztátok meg, hogy ne csak Éjfél után érjetek vissza a faluba. Mindhárman elfáradtatok és mentetek volna haza. De ugye, a jutalmat át kell vennetek mindenképpen. Az eső is eleredt. Mondhatni, teljesen eláztatta Kirigakure utcáit. Ahogy megérkeztetek a Mizukage Palota elé, néhány suhanó árnyat láttatok elsuhanni felettetek. Valószínűleg a tetőre igyekeztek. A sensei csak mosolygott, majd a botját pörgetve - nem törődve azzal, hogy ki áll mögötte - elindult felfelé a lépcsőn. Még néhány lépést menni kellett, de a folyosó vizes volt. Biztosan járt itt előttetek valaki, így talán a Mizukagét nem nektek kell felvernetek legédesebb álmából. A senseinek egyre jobb és jobb lett a kedve. Megáltatok. A Mizukage irodája előtt álltok.
- Mivel minden bizonnyal előttünk már felverték Mei-samat, így nem a hálószobájába megyünk hanem csak ide. Még jó, hogy vízálló a sminkem.
Igazította meg a haját, majd benyitott kopogás nélkül. Mindhárman ott álltatok mögötte, így láttatok mindent amit Ő is. Éppen két ANBU-t igazított el.
- Három csapatot rendelünk ki. A Yoko csapatot, a 10-es csapatot, és a 8-as csapatot!
- Igenis Mizukage-sama!
Azzal a fekete ruhás ANBU megformált egy egykezes kézpecsétet és nemes egyszerűséggel beleolvadt a talajba. Mei-sama addig levetette sötétkék kabátját és a Kage kalapot is. valószínűleg nem is aludt, hanem járt valahol.
- A vadászok fésüljék át a környéket! Semmi nem kerülheti el a figyelmüket!
- Igenis!
Azzal a fél pucér ANBU tag is eltűnt. Mei-sama pedig négy borítékot nyújtott át nektek és kitessékelte a Genineket, azzal a címszóval, hogy "Hazamehettek". A sensei még annyit hozzátett, hogy "holnap mindenki hozzon egy zacskó cukrot a Kiképzőtérre reggel 8-ra." És végül az ajtó bezárult előttetek.


// A borítékban fejenként 3000 ryo található. Következő postot ha felkészültetek akkor a Kiképzőtérre várom. Figyeljetek oda, hogy csak másnap vagytok ott //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tokuno Feng on Vas. Szept. 16 2012, 12:37

//Jiraiya-->Fórum kaland//

Feng a kiképzőterepeken gyakorolta újdonsült technikáját, amit nemrég sajátított el egy Kirigakurei bajtársa segítségével, amikor egy sólyom szállt le a közelében lévő fa ágára. A lábára egy kis, felgöngyölített papír, levél volt kötve, amit Feng-nek címeztek.

Tokuno Feng-nek, Kirgakure shinobijának. Azonnal fárdajon a Mizukage-sama elé eligazításra.

A levél rövid vlt, de minden benne volt, amit a jounin már régóta hallani szeretett volna. Nimei-kun mondta, hogy egy közelgő küldetés miatt kell elsajátítani a technikát, de Feng nem gondolta volna, hogy így három nappal később már hívatják is. ~Végre! Erre vártam már rég óta, hogy újra a falum javára cselekedjek. Remélem a Mizukage-sama bízik bennem, és erőmben, és nem küldd el banditákat begyűjteni.~ Azonnal elindult a palota felé, hiszen ha az a parancs, hogy meg kell jelennie, akkor inkább előbb lesz ott, mint később. A katonai szellemiség volt jellemző a férfira, így a fegyelem és a pontosság "bele volt kódolva" az agyába. Hamar meg is érkezik az eligazítás helyszínére, és kopogással jelzi az ajtón, hogy be szeretne fáradni. Miután megkapta az engedélyt, belépett a szobába, és rögtön vigyázzállásba parancsolta magát.
- Jó napot Mizukage-sama! Tokuno Feng jelentkezik az eligazításra. - köszöntötte a feljebbvalóját.

avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Szept. 16 2012, 20:31

//Kaland by Jira sensei//

Épp a kiképzőterepen várakoztam a senseire az idegesítő Rabito társaságában, amikor egy ismeretlen kölyök lépett oda hozzám és egy levelet nyomott a kezembe, majd eltűnt. Nem tudtam mi lehet a levélben és azt se, hogy érdemes-e megnézni vagy várjak vele, de aztán győzött a kíváncsiságom. Nem bántam meg, hogy a levelet azonnal kinyitottam, mivel eléggé lényegretörően tudatta velem, hogy húzzam a belem azonnal a mizukage palotájához, mert feladatuk van a számomra. Egyből eltüntettem az egyik zsebembe, majd ha a mester megérkezett, akkor szólok neki.
- Bocsánat, ma nekem nem jó, mert most kaptam el levelet, hogy Mei sama vár, mert feladata van.
Nem tudom, hogy milyen arcot vág a mester és Rabito, de nem is érdekel, mert legalább megszabadulok tőlük.
Az út eltartott egy ideig, mivel a palota eléggé távol esett. Megérkezvén egyből a mizukage szobájához mentem és bekopogtam. Amint engedélyt kaptam a belépésre egyből lehúztam a szám elől a kendőt, hogy megadjam a tiszteletet, majd kinyitva az ajtót beléptem. A szobában a falu mélyen tisztelt vezetője mellett egy jouninnak kinéző egyén is állt. Nem tudtam, hogy reménykedjek vagy ne, mert ha a pasi is ugyanarra a küldetésre jelentkezett, amire én annak több következménye is lehet.
~1- Nagy valószínűséggel hagyhatom ott a fogam. 2. - bizonyíthatom a falunak a rátermettségem. 3. - Tapasztalatokat gyűjthetek.~
Nem tudtam, hogy melyik oldal az erősebb, ugyanis amelett, hogy rengeteg pénzt szerezhetek, akár viszont is láthatom drága őseimet a túlvilágon. Mivel már itt vagyok nem visszakozhatok, hiszen siker esetén, akár magasabb rangba is léphetek, ha a küldetés vezetője úgy látja, tehát ez nem csak nekik, de magamnak is szól ez a feladat.


//Akkor én is összeírom, hogy mi van nálam:

kunai tartó (jobb):
5 kunai, 5 shuriken, 5 senbon, 30m drót összetekerve

övtáska:
5 dobókés, szerencse kunai, 2 füstbomba, 10 senbon, 5 robbanó jegyzet összetekerve

hátizsák:
2 fuuma shuriken összehajtva, elsősegély készlet, mérges könyv, rajzfüzete és a ceruzák hozzá

ruházatban:
nunchaku, 2 ninjato

Remélem így kb jó lehet//


A hozzászólást Katsumi Kawachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 18 2012, 17:41-kor.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Kedd Szept. 18 2012, 17:20

//Teaküldetés//

Pár nappal ezelőtt érkeztem meg csupán a Dokujaku klánház területéről, hol a chakrakontrollt, és a vízklón jutsut kellett megtanulnom, de ez utóbbit még nem sikerült elsajátítanom, és pont nem élesben fogom azt bevetni a fronton. (Magyarul még nem végeztünk, csak azért írtam múlt időben, hogy kijöjjön az idővonal)
Már Tien mester meglibbentette előttem, hogy küldetésen fogok részt venni, így a levél nem lepett meg, amit a szobámban találtam a Mizukage hivatalos pecsétjével lezárva. Az viszont meglepett, hogy egyből ez fogad engem, azt hittem kipihenhetem a klánnál tett egy hetes edzésprogram fáradalmait, hiszen az ott lévő edzés felért egy háborún való részvétellel. Ezt az arcomat tarkító sebek, a szemem alatt elterülő lila folt és az ajkam dagadása jelezte, mit Karojin és Tien mester ajándékozott jutalmul állhatatos munkámért. Megreggeliztem, kicsit felfrissítettem magam a fürdőben, s máris felszerelésem rendberakásával foglalatoskodtam. Az idő sürgetett, így a klánterületről hozott felszerelést gyorsan kellett összekapkodnom.

A küldetésre hozott felszerelésem tartalma.:

1. Kunai tartó tartalma:
- 5 db Kunai
- 5 db Shuriken
- 5 db robbanó cetli

2. Kunai tartó tartalma:
- 4 méter dróthuzal
- Tolvajkulcs, zárfeltörő
- Egy kis doboz idegméregkenőcs (gyógyszeres doboznyi, akkora szájjal, hogy a nyílhegy éppen beleférjen, szóval tényleg kevés)
Erszényben az övre kötve.:
- 1000 Ryo

2 tegezre való nyíl egy széles tokban, tartalma:
- 16 éles nyílvessző
- 10 mérgezett nyílvessző (idegbénító méreggel ellátva)
- 8 robbanó cetlis nyílvessző
- 4 dróthuzalos nyílvessző (Két nyílvessző 2 méteres dróthuzallal összeerősítve)
- 2 robbanó cetlis, dróthuzalos nyílvessző (Két nyílvessző 2 méteres dróthuzallal összeerősítve, a huzalon több helyen robbanócetlivel ellátva) //Mindegyike különböző tollazattal van ellátva, hogy Tano megfelelőt húzzon ki alkalmazás esetén, bár fejből tudja melyiket hol találja, de azért mégsem kellene mellé nyúlni ugye.//

Miután elkészültem, bekentem megdagadt arcom klánom által viselt arcfestékkel, és elindultam egyenesen a Mizukage palotájába, hogy még időben hallhassam a küldetés részleteit. Nem tudom, kik lesznek a társaim, de remélem együtt működnek, tanításomból kifolyólag vezetőnek születtem, s sokan ezt nem viselik el, a Dokujakuk ezért magányos farkasok.
Amint odaérek a palotába, kopogást követően lépek be a mélyen tisztelt Mizukage irodájába, a bennlévőknek bólintok, míg a Mizukage-sama felé meghajolok.
- Üdvözletem Mizukage-sama! Dokujaku Tano, és a Dokujaku klán a rendelkezésére áll. - Kiáltottam el magam, szavaimmal saját és klánom hűségét bizonyítva Kirigakure és tejhatalmú úrnője előtt. Tudniillik a Dokujaku klán a Mizukage, és Kirigakure egyik viszonylag "titkos" felderítő egysége.


//A következőkért kérnék egy árat, amit levonhatok az adatlapomon, mivel a felszerelésemből néhányat a klánterületről hoztam, ugye elhasználódtak.:
- 4 méter dróthuzal
- 5 db robbanócetli //
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Szept. 20 2012, 18:21

// Fórumkaland. Tea Országa zavargások //


Szépen sorban, de megérkeztek a küldetésre jelöltek. Először Feng, majd Kawachi és végül, de nem utolsó sorban Tano. A Mizukage-sama mint mindig, most is azzal a fegyelmet parancsoló tekintettel nézett rátok. Van valami ebben a nőben. Mindenki tiszteli és mindenki féli, de még is... Azok a pillantások olyannyira csábítóak és hívogatóak a komoly arckifejezés ellenére is. Valószínűleg Mei-sama most érkezett meg nemrég, mivel csurom vizes kabátját hámozta le magáról. Miután ezzel készen volt leült a helyére. A kép amit a szemeitek elé tárul olyannyira költői volt, hogy az már mesébe illő akárcsak egy vers. A hatalmas ablakokról amik a Mizukage háta mögött voltak folyamatosan folyt le a víz. Hallottátok az eső kopogását is a gyenge üvegen... És ott van Mei-sama az ablakok előtt és szinte teljes szimmetriával azonosul a tájjal. A csöndet pedig szintén Ő törte meg.
- Örülök, hogy mindannyian megérkeztetek. Egy nagyon fontos ügy miatt hívattalak ide titeket. Mivel egy esetleges háborútól tartunk, így a legtöbb használható shinobit fontos küldetésekre küldjük. Ilyen feladatot fogtok Ti is végrehajtani. Néhány héttel ezelőtt megölték a Tea Országában élő, Wasabi klán egyik legesélyesebb versenyzőjét és a Wasabi család fejének fiát. Állításuk és az informátoraink szerint, a Wagarashi család ölette meg őket, ezzel egy hatalmas méretű belviszályt robbantva ki. Mivel a háború kitörni készül, így Konoha ellen fontos lenne a befolyás a Tea Országában. Itt csak az a gond, hogy jelenleg két pártra van szakadva. Ez mindig is így volt. A Wasabi családot Konoha pártolta mindig is, míg a Wagarashit Kirigakure. Nekünk kell lépnünk először és segítenünk kell a Wagarashi családnak megszerezni a hatalmat. A bökkenő csak az, hogy lehet, hogy Konoha is jelen lesz a Wasabi család oldalán így ez már egy Nemzetek közti háborúhoz is vezethet. Csapatokat küldtünk néhány napja. Ti vagytok az utolsó. Összesen öt csapat tartózkodik most a Tea Országában. Két Vadász Ninjából álló csapat. Egy Szenzor csapat és Két hivatalos számmal jelölt csapat. A Ti csapatotokat úgy állítottuk össze, hogy megfeleljen a küldetésre. A csapat vezetője természetesen Tokuno Feng lesz. - Nézett Fengre, majd odadobott neki egy mappát - Dokujaku Tano és Katsumi Kawachi pedig a kísérők lesznek. Tehát a feladatotok, hogy támogassátok a Wagarashi családot a harcok során. Meg kell szerezniük az Országban a hatalmat. Ha megszerezték, akkor nekünk is beleszólásunk lesz az Ország ügyeibe és szövetségesként harcol majd velünk. Kérdés?
Miután végeztetek, szépen sorban kimentetek az irodából. Ha Feng kinyitja a mappát, talál benne három kicsi iránytűt és három Tea Országa térképet, valamint egy részletes dokumentációt a két Geninről. A küldetéseikről, az ambíciójukról és a fizikai, valamint szellemi képességeikről. Különösebben két dolog hívta fel a Kapitány figyelmét. AZ egyik, hogy Tano vezetője volt egy háromtagú csapatnak, amivel sikerült megoldaniuk egy ügyet Kirigakure raktár szigetén, ahol elfogott két képzett samurait és egy Földesurat. Valamint, Kawachi annak a csapatnak volt a tagja, amelyik az egyik Kirigakurei társszigeten, kiirtotta az ott élő Óriáspatkányokat, amely átmenetet képeztek a sima patkányok és a Nin-juuk között. Azt, hogy ebből a vezér mit szűr le, az már csak rajta múlik.


// Tano: 440 ryo-t vonj le. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Csüt. Szept. 20 2012, 19:15

//Tea országa küldetés//

A Mizukage most is olyan gyönyörű, mint mindig, a víz pedig, mi eláztatta őt, még jobban kiemeli vonalait, és báját. Természetesen illemtudóan viselkedem, nem bámulom őt, csupán a mondandójára figyelek, és a szemkontaktusra. A történet természetesen adott, két család hatalmi harca az országon belül, és mi a lehetséges elkövetők oldalán állunk, ami fontos a családdal ápolt viszony szempontjából.
Öt csapat már Tea országában tartózkodik, egészséges felosztásban, nem ártana tudni, hol állomásoznak társaink. Dél felől közelítjük meg az országot, a Wagarashi kikötő felől, míg Wasabi országa Tűz országával határos. Az előny nálunk van, ha a ország helyzetét tekintjük, mégis a legjobb az lenne, ha nem a szárazföldön közelítenék meg csapataink a helyszínt. Tervezést majd, ha odaértünk, különben is a vezető Feng lett, majd közbeavatkozok, ha rossz döntést kívánna hozni, addig is Mei úrnő utasításai szerint cselekszem, döntését nem kérdőjelezem meg.
- Kérdésem nem, de javaslatom lenne Mizukage-sama. Elkerülhetnénk a felesleges küzdelmeket, és a fronton való leszámolásokat, ha egyből a Wasabi család jelenlegi fejét támadnánk meg. Mint tudja a klánom a felderítésre és az orrgyilkosságra specializálódott, így megfelelő előkészületek mellett úgy gondolom nem hibáznék. Továbbá úgy gondolom, egy ilyen tervre sem Konoha, sem pedig a Wasabi család nem számítana, mivel a frontvonal valószínűleg nem Wasabi városában van meghúzva. Bocsásson meg bátor, és felelőtlen javaslatomért, ha ön elveti az ötletet, természetesen követem az utasításait. - Mondtam tervem végére érve mélyen meghajolva. Remélem, hogy ezért a felszólalásért nem büntet meg, és még talán egyet is ért velem, amiért a lehető leggyorsabban szeretnék pontot tenni az ügy végére, ezzel felgyorsítva a történteket Kirigakure javára.
Akárhogy is, amint vége a megbeszélésnek, követem társaimat, és innentől, még ha undorral is, de követem újdonsült feljebbvalóm utasításait. Hiába...Dokujaku vagyok.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tokuno Feng on Pént. Szept. 21 2012, 16:51

Először a jounin érkezett a helyszínre, bár ez nem meglepő, hiszen mentalitása eleve elvetette a késés gondolatát is, így inkább hamarabb érkezik a célterületre. Utána még két Genin érkezett, akik ugyan úgy, ugyan azért a küldetésért, amivel őt fogják megbízni. ~Ezt csak három féle képben tudom értelmezni, miszerint vagy erősek a srácok, csak még a chuunin vizsgán nem tudták megmutatni felkészültségüket, vagy akár ez egy könnyebb küldetés is lehet, ahol ő tölti be a sensei, avagy csapatvezető szerepét. De könnyen előfordulhat az is, hogy elhallgattak információt, és így a besorolása megváltozott a küldetésnek. Nem tudhatom addig, míg nem látom mennyire is képzett a két fiú.~ Feng mögöttük áll, és úgy méri fel őket, vajon hogyan reagálnak az eseményekre, a küldetés elhangzására. Miután elmondta Mei-sama, hogy mit kell csinálni, egy tekercset dobott Fengnek, amiben a csapatába tartozó két srác leírása szerepelt. ~Név, Dokujaku Tano...Hm, valahol hallottam már ezt a nevet, de nem emlékszem, hol....Mindegy! Ó, hogy csapatvezető volt egy korábbi misszión, ez még jól jöhet. Ha ilyen jól működik vezérként, akkor akár bízhatok is rá külön feladatot, vagy akár a másik irányítását. Hogy is hívják őt? Katsumi Kawachi, aki segédkezett óriáspatkányokat ölni. Nem rossz, ha az már megy neki, akkor ez pite lesz, tökéletes asszisztáló egyed a csapatban, és harcban biztosan hasznos is lehet majd a későbbiekben~ Ezután hallotta alárendeltje felvetését, amit ő is támogatott egy másik kérdéssel.
- Háborúzni akarunk, vagy a békét tartsuk fönt? - tömör mondat volt, de lényegre törő, a megszokott stílus a jounintól. Hiszen létfontosságú tudnivaló, hogy a falu mit akar, hiszen úgy kell cselekedni a küldetés alatt.
avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Vas. Szept. 23 2012, 15:50

Megérkezvén a palotába első dolog, ami szembeötlött, az a mizukage szépsége volt, majd a Jounin, aki szembe állt vele. Sok gondolat forgott a fejembe, de aztán megkaptam a választ, ami újabb gondolatokat és kérdéseket vetett fel. A legtöbb kérdésemet és ötletemet a másik gennin már fel is tette vagy legalábbis úgy tett ajánlatot, hogy a válaszok benne voltak a felvetésében. Még mindig nem tudtam, hogy mit is gondoljak a küldetésről. Tano viszont felhozott egy ötletet, amivel egyet is értettem meg nem is. Igazából nem tudtam, hogy mi lenne az ellenvetésem, de valahogy volt egy ilyen érzésem, hogy valami buktatója van, de nem tudtam kitalálni, hogy mi lehet. Erre jött Feng tömör, de lényegre törő válasza, amit én egy kicsit átfogalmaztam volna, de nem tettem. Aztán eszembe jutott egy kérdés.
- Milyen szintű küldetésről lenne szó? Mármint azt gondolom, hogy minimum "B", de lehet "A" is, csak mégis végtagvesztés vagy a halál - "esetleg rang" szerzés, amit csak magamban tettem hozzá - mennyire valószínű?
Lehet, hogy a társaim furcsán néznek rám, de nem azért kérdeztem meg, mert félnék, hanem jó lenne tudni, hogy mennyi az esélyem az esetleges feljebb lépésnek. Nem gondolok arra, hogy egyből kineveznének akár chuuninnank is, de jó lenne, ha a faluban elismernének és ez akár jelentheti a közeljövőben azt, hogy mégis kineveznek, bár ahhoz ismerni kéne technikákat. A jövőben ezt az oldalamat is fejleszteni kell, na meg valami kutatást is csinálni kéne, de az már tényleg a távoli jövő.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Szept. 24 2012, 17:29

A Mizukage-sama csendben hallgatta végig a javaslatokat és a kérdéseket, majd elmosolyodott.
- Természetesen mindent a béke érdekében teszünk - Az arckifejezéséből és a szavaiból kivehető volt az a cinizmus amivel a tudtotokra adta finoman, hogy itt szó sincs békéről - A béke érdekében cselekszünk. A háborúk már elkezdődtek, mi csak beavatkozunk, hogy lezárjuk. Persze, ez a lezárás úgy lenne a legjobb, ha nekünk kedvezne majd a folytatás, amit persze remélünk, hogy nem lesz. A küldetés lebonyolításáról Ti döntötök. A feladatotok, hogy elősegítsétek Wagarashi család győzelmét. Bármilyen taktikát bevethettek, ha arra a tervre Wagarashi-sama áldását adja. Először Őt kell majd meglátogatnotok, és majd Ő igazít el titeket. Persze, mehettek a saját fejetek után is, de nem árt tisztában lennetek azzal, hogy hogyan is mennek a dolgok. Természetesen a Wagarashi család emberei tudják, hogy a Kirigakurei ninják a szövetségeseik, de csak a címerek által tudjátok megkülönböztetni a két fél haderejét. A küldetést nem soroltuk be sehova. Mivel a falu érdekeit képviseljük, így nem is kap Kirigakure fizetséget. Az ilyen belviszályok pedig háborúnak hatnak, így minden bevethető emberre szükség van. A küldetésetek célja tehát, a Wagarashi család győzelemhez segítése. Azt, hogy ezt hogyan csináljátok, azt rátok bízom. Viszont, ha elindultok akkor számolnotok kell a halál következményével!
Mondta, majd felállt az asztalától az átázott nőszemély, majd várta a reakciótokat.


// Következő post még mindig ide. Ha kérdés van, akkor tegyétek fel, majd miután elhangzott a kérdés megvárjátok a választ és kisétáltok. Ha nincs kérdés akkor csak kisétáltok és megvárjátok a társaitokat. Ha valami nem világos akkor Pm-ben kéretik megkérdezni //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tokuno Feng on Hétf. Szept. 24 2012, 18:15

A jounin után, még a másik genin is kérdezett, ami kicsit meglepte a férfit. ~Ez a fiú fél? De, hiszen miért ne félne, alig 14-15 éves lehet, még nem látott igazi harcokat, háborút, szenvedő embereket, akik a társai, akikkel minden nap találkozott, aztán a szeme láttára haltak meg. Még abban sem lehet biztos, hogy ölt embert, vagy súlyosan megsebesített, és végignézte annak a haláltusáját. Ha a küldetés során ez a félelem előbújik belőle, akkor problémák lesznek, hiszen nem fog tudni tisztán gondolkodni, nem lesz megbízható, nem végzi el a feladatot. Oda kell figyelnem rá.~ De aztán a velük szemben álló nő is megszólalt, és a szavaiból könnyen kivehető volt, hogy ők nem egy béke fenntartó csapat a Tea országában, hanem egy család oldalán állnak, és az érdekeiket tartják szem előtt, ami, ha a rivális família kiirtása, akkor nekik szó, és aggály nélkül végre kell hajtaniuk. Ez még vethet fel problémát, hiszen a fiatalok nem biztos, hogy felkészültek egy másik emberi lény életének kioltására. Miután meghallgatta a választ egy másik kérdés is az eszébe jutott, ami még a későbbiekben jól jöhet.
- Mei-sama, mint említette, nem mi leszünk az egyetlen Kiri-i csapat a Wagarashi oldalán. A kérdésem az lenne, hogy ezekkel a csapatokkal a kapcsolatot fel kell vennünk, esetleg jelentkeznünk kell-e valakinél, amint megérkezünk, vagy az összes alakulat külön dolgozik? - fontos kérdés volt, hiszen sok mindent meghatározhat, hogy egy nagyobb alakulat dolgozik a Wagarashi család oldalán, több kicsi részben, vagy több kicsi csapat, külön, és teljesen más feladattal. Esetleg valaki véd, valaki meg támad. De persze, ha mindenki tud mindenkiről, akkor egy ember sikeres elfogásával rögtön lebukik az egész csoport, és a misszió mehet a kukába. Majd, miután megkapta a választ, elköszönt a falu vezetőjétől, és kilépett az ajtón, hogy kezdetét vegye a küldetésük.

avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Szept. 24 2012, 19:28

Szóval, hogy hogyan járunk el az ügy érdekében, az ránk van hagyományozva, csupán a Wagarashi családtól kell engedélyt kérni a dologra. A másik genin, ki velünk van, úgy tűnik fél, ami nem csoda, hozzám hasonlóan szinte még gyerek, és ha nem rendelkezik annyi tapasztalattal, mint a Jounin, vagy jó magam, akkor még keresztbe húzhatja a számításainkat. Én láttam már pár dolgot, gyerekként kellett végignéznem, ahogy a szüleimet és a nagyapámat meggyilkolják, halálhörgéseiket pedig egy torokelvágással szüntették meg, így úgy gondolom annál nagyobb trauma nem érhet, nem beszélve arról, hogy már megoldottam nem egy ügyet, teljesen egyedül, így harcban is megállom a helyem. A klánom a hidegvérű gyilkolásra nevelt, vezetőnek születtem, úgy gondolom nem lesz nehezemre egy kisebb csata a Konohai fattyakkal szemben.
- Úgy gondolom a Wagarashi családot egy Kirigakurei csapat védelmezi, talán ők kapcsolatban vannak a kinn harcoló szenzor shinobikkal, így egyből megtudhatjuk az ott folyó helyzetet, és hogy hol lesz ránk szükség. - Mondtam, válaszolva Tokuno Feng-nek is ezzel, de nem hagytam lehetőséget a felvetésem megválaszolására, egyből folytattam.
- Akárhogy is, a Wagarashi család fog minket eligazítani, és úgy sejtem nekünk különleges feladatunk lesz, távol a többi honfitársaktól, jól gondolom Mizukage-sama? - Mondtam, majd tiszteletteljesen meghajoltam. Nem különösen idegeskedek amiatt, hogy kioktattam egy Jounin-t, a Mizukage sama már ismerheti a Dokujaku shinobikat, önfejű, makacs társaság, habár képesek a csapatmunkára, mindig is feljebbvalónak vallottuk magunkat az egyszerű shinobiknál. (Nem csak Tano, vagy az én önteltségem, ez valóban így van, a Dokujakuk elég öntelt népség)
Kérdésem már nincs, a térképet, és az iránytűt magamhoz veszem, és elindulok kifelé, mélyen meghajolva Mei úrnő előtt.
Amint kiértünk, odafordulok a többiekhez, leginkább a vezetőnkhöz, majd felvetést intézek hozzá.
- Ha szabad megjegyeznem Feng-sama, az odaút alatt, mindannyian elmondhatnánk mihez értünk igazán, mert idegenek vagyunk egymásnak, így a közös harcok során a tudatlanság győzedelmeskedhet felettünk. Nem ártana tudni, miben lehetünk egymás segítségére. - Mondtam tiszteletet mutatva a Jounin felé, hiszen akárhogy is nem tetszik az, hogy nem én vezetem a csapatot, ő a feljebbvalóm, és nem hinném, hogy a semmiért nevezték ki őt a Jounin rangra.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Szept. 24 2012, 22:33

Mizukage elmondta, hogy a küldetés nem kapott rangjelzést, mivel ez a falu érdeke, így pénzt se kapnak érte. ~Persze béke, ha nincs ellenség, akkor háború sincs.~ Igazából nem zavart, hogy saját fennhatóság alá tartozik a döntés, hogy mi hogy hajtjuk végre a feladatot, csak jeleznünk kell a család felé, akiknek ebbe bele kell menniük, bár szerintem mindenbe belemennek, ha ninjákról van szó. A társaimon láttam, hogy a kérdésemre azt hitték félek, pedig nem az volt az ok, csak felmértem, hogy mennyire esélyes, hogy magasabb szintre érek. Igazából nekem nem volt kérdésem, de azért megvártam, míg a társaim is befejezik, hátha valami fontosra kérdeznek rá. Kisétálhattam volna az ajtón, de nem tettem, majd csak akkor, amikor a társaim is megtették ezt és a kérdésekre is választ kaptunk. Kilépve az ajtón, én egyből felhúztam a szám elé a kendőt, majd jött a felvetés, hogy beszéljünk magunkról, hiszen a harcokban nem árt, ha tudjuk egymás határait s képességeit. Ezt a részt utáltam a legjobban, bár abban egyetértettem, hogy ez fontos. ~Mi az, amit elmondjak magamról? Alapoknál többet úgyse tudok.~ Majd kifelé a kikötőbe, elmondok magamról néhány dolgot, de tényleg csak az alapinformációkat.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 26 2012, 12:01

// A posztolási sorrend: Kawachi --> Tano --> Feng. A csapatvezető fogja kiszabni az utasításokat, tehát Ő vezet. Ezzel a jogával akkor él amikor akar. Természetesen a többi tagnak szabad akarata van. Ötleteket lehet adni, valamint magánakciókba is lehet kezdeni, veszélyeztetve a küldetést és az életeteket, vagy akár növelve a küldetést sikerét //

A Mizukage-sama ismételten elmosolyodott, miután az ifjú Dokujaku megválaszolta a kérdést.
- Amint látja, egy igazi Dokujakut osztottam be magam mellé, de kicsit pontosítanék. Jelenleg Öt csapatunk van a Tea Országában. Ahogy mondtam, mind meghatározó szerepet töltenek be. A két Számmal jelölt csapatunk jól összeszokott csapat. Összesen Nyolcan vannak. Négy-négy főből áll mind a kettő. Ők állnak közvetlen Wagarashi-sama irányítása alatt. Azt, hogy mit csinálnak jelenleg, azt nem tudjuk. Valószínűleg besegítenek a harcokban. A Szenzor csapatunk négy főből áll. Az Ő feladatuk a csapatok közti kommunikáció fenntartása. Valószínűleg mind a négy csapatnál van 1 szenzor. A Vadászokból álló csapat, pedig az Én utasításaimat követi és folyamatosan tájékoztatnak a fejleményekről. Ami Titeket illet, nektek szabad kezet adok, de mindenképpen jelenjetek meg Wagarashi-sama előtt, hogy tudjon az érzekésetekről. Onnantól fogva, minden egyes lépésetekről tájékoztatnotok kell Őt és ha módotokban áll, akkor engem is. Amint mondta, Feng! Te vagy a csapat vezetője, így a geninek élete is a Te felelősséged. Azt hiszem, nem lesz velük baj. Jah és még valami: A csapatok tartózkodási helyét a Szenzoroktól megtudhatjátok. És most Induljatok!
Állt fel a Mizukage, mire mindenki szépen lassan kisétált. Most már csak rajtuk múlik, hogy kiben bíznak, kitől kérnek segítséget és hogy mit csinálnak.

// Feng dönti el, hogy merre indultok, persze javaslatokat lehet adni. Ha úgy döntötök, hogy most lázadók lesztek akkor el is tűnhettek. Ennyire szabad kezet adok. A postokat viszont még ide kérem. Lentebb van egy kis segítség. A tartózkodási helyeket nem tudjátok még amíg ki nem derítitek //


Kirigakure & Wagarashi

Csapatok:

- Körülbelül 100 Wagarashi katona.
- 20 Kirigakure ninja. (8 Vadász Ninja, 8 általános Ninja, 4 Szenzor Ninja)


Felállás:

- 100 Katona Degarashiban & Wagarashiban
- 4 Vadász + 1 Szenzor Degarashiban.
- 4 Vadász + 1 Szenzor A félsziget Keleti részén.
- 4 ált. Shinobi + 1 Szenzor Wagarashi Kikötővárosban.
- 4 ált. Shinobi + 1 Szenzor Degarashiban.


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Szept. 26 2012, 16:40

Végre mindenki kifogyott a kérdésekből. Nekem nem lettek volna, de legalább a társaim kérdéséin keresztül több új dolgot is megtudtam. Mint például a kinn lévő emberek számát és azt, hogy ők milyen minőségben is vannak ott. Mivel ezzel végeztünk mizukage sama felállt, amire mindannyian kisomfordáltunk a szobából. Remélhetőleg gyorsan lelehet tudni a küldetést, mert nem szeretnék hónapokat távol lenni a falutól és szeretem, ha a dolgok minél gyorsabban megoldódnak, mert annyival kevesebbet kell vele vesződni. Most jött a kérdés, hogy akkor hova menjünk. Igazából a leglogikusabb a kikötő lenne, hiszen valahogy el kéne jutnunk a Tea országába, ami nem a szomszédba van. Remélem, hogy a társaimnak is ez jut az eszébe, így inkább nem is szólok semmit. Ha Feng kiadta az utasítást, hogy hova is megyünk, akkor követem őket. Mivel ez elkerülhetetlen, így muszáj vagyok levenni a kendőt a számról, hogy betudjak mutatkozni.
- A nevem Kawachi, hívjatok Kawának, családom számomra ismert tagjai közül az utolsó, apám helyi banda tagja volt, míg a bátyám egy léhűtő, igaz fiatalon elvesztettem őket, bár van egy anyám vele nem tarthatom a kapcsolatot. Füst országában néhány társam és 2 üveg méreg segítségével felszámoltam egy bűnbandát. Utolsó küldetésemen pedig egy orrszarvú méretű patkánnyal végeztünk 2 társammal. Mihez értek? Igazából az alapokon kívül nem túl sok mindenhez. Egyenlőre vadász ninjának készülök és szeretnék elsajátítani orvosi ismereteket is. Alapszinten tudok bánni a nunchakuval és a dobókésekkel, van egy társam, de őt most nem hoztam magammal, mert még kicsi.
Nem tudom mi lesz a reakció, de amint végeztem visszahúzom a kendőt a számra és csendben figyelem a társaimat és ha esetleg kérdeznek, ha nem olyan, akkor szívesen válaszolok, de nem szeretném teljesen felfedni a múltamat, mert már így is többet mondtam, mint akartam.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 67

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 699

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Szept. 26 2012, 17:15

A Misukage-sama pontosította véleményemet, így azt hiszem mindenre választ kaptunk, amire csak szükségünk lehet. Meghajoltam a Misukage előtt, majd kimentem az ajtón, miközben már Kawa átvette a szót, és mesélni kezdett magáról. Kicsit meglepődve hallgattam az élettörténetét, egyrészt mert elég érdekes, másfelől mert nem erre gondoltam a kérésem alatt, miszerint mindenki meséljen magáról, és arról mihez ért. A felesleges szájtépésére nem figyeltem oda, de hozzám hasonlóan az alapokat ismeri, és jól bánik közel, és távolsági fegyverekkel egyaránt. Vagyis alapszint...de ez majd küldetés közben, élesben derül ki. Lehet már alapszintnek nevezi azt is, hogy meg tudja lendíteni a Nunjakut, vagy öt méternél messzibbre hajítja a dobókést.
- A nevem Dokujaku Tano, küldetés alatt, és ellenséges területen Jinzo. Nem árt a fedőnév. Specialitásom a Felderítés és az Orvgyilkosság, mint azt észrevehették, fegyverem az íj, amivel tökéletesen bánok, gyerekkorom óta edzik a vele való használatot. Több különféle nyilat hordok magamnál, amik különféle technikákhoz szükségesek, ilyenek a méreggel ellátottak, és a robbanócetlisek. Jutsukból az alapokat ismerem, erősségem a vezetői képességem, és kiváló helyzetfelismerésem. Makacs és faragatlan vagyok, szépen fogalmazva őszinte. Tisztelem Önt Feng-sama, és követem az utasításait, de amint úgy látom, hogy a küldetést veszélyezteti, átveszem a vezető szerepét. Nem kell engem kedvelni, a lényeg, hogy megfelelően összedolgozzunk. - Mondtam rezzenéstelen arccal, majd átadtam a szót vezetőnknek. Biztos vagyok benne, hogy utolsó szavaimhoz lesz némi hozzáfűzni valója, de ne várjon tőlem sem kedvességet, sem pedig talpnyalást. Nem vagyok lázadó, de hűséggel a Mizukage-nak, és a klánomnak tartozok, addig nem is lesz probléma, amíg Feng-sama rangjához méltón viselkedik, hiszen semmiképpen nem ellenkeznék Mizukage-sama döntésével. Tokuno Feng a feljebbvalóm, és ezt elfogadom...még...

//Elnézést kérek, ne engem utáljatok, a karakterem ilyen, erre nevelték, minden játékomban így viselkedett.//
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tokuno Feng on Szer. Szept. 26 2012, 18:47

Kérdésére választ kapott, két irányból is, de a terjedelmesebb, és a kielégítőbb egyértelműen a falu vezetőjének a hozzászólása volt. ~Tehát öt csapat, és mindenkinek meg van már a saját kis funkciója a térségben. Ez azt jelenti, hogy mi lehetünk az a nem várt brigád, akik az egyensúlyt a Wagarashi család oldalára billentik. Ez így jó, nincsenek megkötések, csak a józanész logikája, és a gyors cselekvés, ez szeretem.~ Miközben gondolatai cikáztak a fejében, az egyik genin javaslatot tett egymás megismerésére, és a másik fiú rögtön el is mondta, hogy milyen küldetéseken volt, amit a jounin már így is tudott a tekercsből, és, hogy jól bánik a nunchakuval, és dobókéssel egyaránt. Bár, lehet, túloz, sőt az is előfordulhat, hogy szerény az illető. Túl sok mindent nem tudunk meg egymásról az elmondottak alapján, hiszen minden élesben dől el, a harcmezőn, egy ellenséges shinobival szemben. Aztán a másik fiú is elmondta kis történetét, és a vezetőségről szült álmait. Most mit mondjon erre a jounin, ha kell, akkor lehet szükség lesz e képességeire, de addig is lenyugodhatna egy kicsit, de ha gondolatainak hangot ad, egyből feltűnnek az ellentétek, és az szörnyű dolgokhoz vezethet, nem. Az ő dolga a csapat egyben tartása, és irányítása.
- Nevem Tokuno Feng! Egyaránt jól értek a fegyverekhez, a taijutsuhoz, és a Suiton technikákhoz, de sajnos nem voltam még képes a második elemem feloldására. Túl sok fegyvert nem hordok magamnál, ez a kard mindenre elég. - fogta meg a hátán lévő katana markolatát. Nem tartotta jó ötletnek minden egyes képességéről való beszámolást, vagy esetleg a kard különlegességéről a mesélést, és nem azért, mert nem bízna társaiban, hanem mert, ha elfogják őket, és kivallatják, akkor többet is megtudhat az ellenség a jouninról. Lehet paranoiás, de már előfordult ez az életében, és megnehezedett miatta a küldetése. - Vezetői képességeimről nem tartok kiselőadást, majd megtapasztaljátok, de amit elvárok tőletek, az a fegyelem, és az engedelmesség. Két rendkívül fontos tulajdonság, amik nélkül otthagyhatjátok a fogatok ezen a küldetésen. Elvárom a tiszteletet is, de nem vagyok egy régimódi alak a saját 19 évemmel, így nyitott vagyok a javaslatok felé. Érthető? Úgy gondolom a legegyszerűbb eljutási módunk a Wagarashi családhoz az, hogy hajóval mennénk, így gyorsabb is, és kikerülhetjük a Tűz országát, és azt a családot, amit ők pártolnak, a Wasabit. Mehetünk, vagy még el kell intéznetek valamit? - mondta, majd ha nincs ellenvetés, elindulnának a kikötőbe.

avatar
Tokuno Feng
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 815

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Szept. 28 2012, 18:02


Tehát, mindenki bemutatkozott és talán jobban megismerték egymást a csapattársak. Nem mondható egy összeszokott csapatnak, ugyanis mindenkinek megvan az a sajátos személyisége ami mindenkinél különböző. Persze ez minden egyes embernél így van. A kis csapat tehát úgy döntött, hogy elindul a Kikötőváros irányába, ugyanis a legegyszerűbb hajóval eljutni a Tea Országába. Persze, ez az egyetlen módja annak, hogy Kirigakuréból bárhová is elmenjen az ember, ugyanis mindenhol csak a Tenger. Ezért is áll még fenn Kirigakure. Ugyan, sokkal kisebb a többi nagy nemzetnél, de még is AZ Öt Nagy Nemzet között szerepel flottája és egyéb gerinctelen harcmodora miatt. Igen. Kirigakure a Tengeri hadereje miatt és a mocskos kis taktikája miatt tart ott ahol. Persze éppen ez lenne a lényege a Shinobi létnek. Ezt talán a többi nemzet már rég elfelejtette. Tanítanak a "Tűz Akaratára" és az egyéb baromságokra. Gondolhatná egy Kirigakure shinobi.
A csapat megindult a Kikötőváros felé. Szerencsére senki nem tévedt el és az út is zökkenőmentes volt, ugyanis a csapat minden tagja járt már erre. Azt tudtátok, hogy egy hét is lehet amíg elértek a Tea Országába. Főleg, ha a szélirány ilyen vacak marad mint amilyen most is. A legfontosabb dolog, hogy odaérjetek. Amint beértetek a városba, megcsapta az orrotokat az a bizonyos halszag, ami mindig is betöltötte ezt a helyet. Kirigakure legjobban a halakból és egyéb tengeri dolgokból tartja fent a gazdaságát, valamint a Tengeri kereskedelem irányításával. Ez nagy szó, ugyanis a legtöbb árut a tengeren szállítják. Ha ezek fölött hatalma van az Országnak, akkor akár egymaga is képes megnyerni a háborút... Átsétáltok a városon egészen a hatalmas Kikötőig, ahol több hajó is indulásra készen áll. Valószínűleg van olyan hajó, ami elvisz titeket ingyen is. Azt mindhárman tudjátok, hogy a legjobb lenne már Ma elindulni, viszont a Nap már elkezdte vörösre festeni a felhőket, jelezve, hogy lassan leszáll az éj. A csapatnak most döntenie kell, hogy mit tesz. Természetesen a csapatvezetője a döntés. Minden esetre rengeteg hajó van a Kikötőben és rengeteg szálláshely is akad.

~Ha elindultok~

Hajók:
- 2 Nagyobb Hajó, amin matrózok és Kirigakurei ninják is vannak egyaránt. Valószínűleg őrjáratra indulnak a Nagi sziget felé.
(Ellátmány minimális van és szűkösen fértek el, aludni nem tudtok -5% Állapot, Sebesség: 20 km/h)

- 3 Nagy és 4 Kisebb Kereskedelmi hajó van lehorgonyozva a kikötőben. Valószínűleg nem rég érkeztek.
(Ellátmány akad egy kevés, aludni néhány órát tudtok csupán --> -2% Állapot, -50 ryo/Fő [Fix], Sebesség 20 km/h)

- Több, kisebb magánhajó is van a kikötőben. Van amiből most szállnak ki a menekültek. Valószínűleg kitelepítették őket a Tea Országából.
(Ellátmány nincs, aludni tudtok órákig --> -2% Állapot, ? ryo [Cselekedeteitektől függ] Sebesség 10 km/h)

~Ha maradtok~

Vendéglátók:
- Rögtön a Kikötőre néző vendéglő van 2 is.
(Itt tudtok fogyasztani is és aludni is [Padlón] --> +5% Állapot, 400 ryo / Fő / Éjszaka)

- Kicsit beljebb a Városban több hotel szoba is van, minőségi ellátással
(Itt tudtok fogyasztani és aludni is [Ágyon] --> +8% Állapot, 600 ryo / Fő / Éjszaka)

- A Város egyik halfeldolgozó üzeme mellett, van egy kisebb motel
(Itt tudtok fogyasztani és aludni is [Ágyon] --> +4% Állapot, 100 ryo / Fő / Éjszaka)
// A csapatvezető dönt. Ha nem ésszerű a döntés, vagy szembe megy az Akadémián tanultakkal, akkor lehet lázadni. A Kikötővárosban kérem az előző sorrendek szerint a postot. Ha a csapatvezető másképpen dönt mint a 2 genin akkor 2 kört menjetek, hogy megvitassátok //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Okt. 29 2012, 14:12

//Jiraiya//

Eléggé fárasztó napon vagyok túl. Tegnap találkoztam néhány pocokkal, akik elvittek magukkal, hogy egy sunagakurei srác bevegyen a békepárti szervezetébe, majd alig értem haza, máris megjelent egy Shinobi a házam előtt és megtanított nekem egy technikát. A fárasztó nap után úgy ahogy kipihentem magam, most pedig a Mizukage irodája előtt várakozok, hogy sor kerülhessen rám. Szerencsére nem kell sokat várnom, hamarosan egy Jounin lép ki a csapatával, néhány geninnel. Ez kellemes emlékeket hoz a felszínre, bár én ritkán voltam csapatba osztva, sokszor egyedül kellett kisebb küldetéseket teljesítenem.
- Jó napot Mei sama! - üdvözlöm a Kagét, amint bent vagyok. - Az Ön szépsége most is teljesen elbűvöl, mint minden egyes alkalommal, amikor itt járok. Szeretnék küldetésre jelentkezni! - váltok hirtelen témát.
- Esetleg van egy kellemes feladata a számomra?
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Nov. 05 2012, 16:35

A Mizukage nem mutatott jelentősebb érzelmeket magán, bókjaid hallatán, hanem komolyan ült mint mindig. Valójában örült az ilyen dicséreteknek, hiszen nőből van, de az alárendeltjei előtt és velük, nem igazán személyeskedett. Amint feltetted kérdésed, már ott volt a kezében az aktád és az eddigi küldetéseidet és képzettségeidet elemezte. A szemei villámgyorsan futották végig a sorokat, ezt Te is nagyon jól láttad, majd pár másodperc elteltével megszólalt.
- Köszönöm a bókokat Gaisuke Daizo. Amint látom, alkalmas leszel segítőnek. Csatlakozni fogsz az egyik csapathoz, amely a Tea Országába megy feladatot teljesíteni! Nem tudom, hogy mennyire értesültél a pletykákból, de a Tea Országa két pártra szakadt. A Wasabi és a Wagarashi család már évek óta verseng az Ország irányításának jogáért. Eddig ezt el tudták intézni versenyekkel békésen, de a Wagarashi család megölette a Wasabi család egyik tagját és egy nagy esélyesét az idei verseny megnyerésére. A Wasabi család erre fegyvert ragadott. Jelenleg a Wagarashi és a Wasabi Kikötővárosban kitelepítések folynak és Degarashiban, valamint az azt körülvevő erdőségekben dúlnak a harcok. A Wagarashi család a mi segítségünket kérte. Ha ők nyernek a belháborúban a mi segítségünk által, akkor jelentős befolyásra teszünk szert a Tea Országának irányításában. Viszont a Wasabi család szimpatizál Konohával, így számítani lehet Konohai ninják jelenlétére is. A Feladatod, hogy juss el a Tea Országába és keresd fel a Wagarashi család fejét. Az Ő szolgálatába fogsz állni. Amint bejelentetted érkezésedet, csatlakozz az egyik, ott lévő csapatunkhoz. A Tartózkodási helyüket nem tudjuk, viszont az ott állomásozó szenzor ninjáink igen, így meg tudod keresni őket. Fogd ezt! - Dobott oda neked egy tekercset - Ez a Tea Országának részletes térképe. Hasznodra lehet! Kérdés?
Kérdezte Mei-sama, majd ha van kérdésed akkor válaszol, ha nincs akkor távozásra szólít fel.// Ha van kérdésed akkor tedd fel. Ha nincs, akkor is idekérném a postot, amiben leírod, hogy mit fogsz tenni. A Tea országának térképét, felírhatod az adatlapodra. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Nov. 05 2012, 20:32

A bókjaimra most sem kapok semmi reakciót, de ez nem tör le. Hiszem, hogy egyszer meg tudom hódítani a Mizukage szívét, viszont úgy néz ki, ehhez először küldetésben kell bizonyítanom. Biztos nem akar gyenge pasival összeállni, tehát mindent meg kell tennem, hogy a következő küldetésről is élve térjek vissza.
Végül csak megköszöni a bókot, amit egy mosollyal nyugtázok el. Úgy néz ki, jó úton haladok a siker felé. Majd megkapom a küldetésem. A Tea Országába kell utaznom, ahol két család veszekedésének kell véget vetnem. Egész jól hangzik, bár az kissé elkeserít, hogy konohai ellenfelekkel is szembe kell majd szállnom. Legalábbis a hírek szerint Konoha segítségét kérte a másik család. Majd amint befejezi a beszámolót, kapok egy térképet.
- Nos, lenne néhány kérdésem. Először is, a fejpántomat viseljem magamon, vagy a kirigakurei kilétemet titkoljam? Ezenkívül az érdekelne még, hogy az ellenséges erők ellen mennyire léphetek fel erőszakosan. Megölhetem, aki az ellenség oldalán van, vagy maradjon életben? - kérdezem.
Más most nem jut eszembe, így ha később valami beugrana, akkor majd improvizálok. A fizetség nem érdekel, úgyis megkapom majd ha végzek.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Nov. 10 2012, 12:48

A Mizukage, a kérdésedre elmosolyodott. Ugyan, Ő tudja, hogy milyen parancsot kellene neked és a többi embernének kiadni, de a burkolt információk sokkal jobbak politikai szempontból. El kell hitetnie az embereivel, hogy a jó ügy érdekében és nem csak a falu érdekében cselekszenek. Persze, ez a "burkolt infó" eljuttatja a teljes üzenetet a falu Ninjái számára.
- Az előző csapat is ezeket kérdezte, majdnem teljes pontossággal. A fejpántodat viselheted, sőt! Viselned kell, hiszen a szövetségeseink így ismernek majd fel. Azt pedig, hogy az ellenség tudomást szerezzen jelenlétünkről, az elkerülhetetlen. Minden módszert be kell vetned annak érdekében, hogy a Wagarashi család kerüljön ki győztesen a harcokból. Tehát, azt teszel amit akarsz, csak kövesd a parancsot! A Wagarashiknak kell nyerniük! - Egy kis szünetet tartott a mélyen tisztel Mizukage-sama, majd egy koppanás hallatszott az ablaknál. Egy horgas csőrű, nagy testű madár szállt az ablak alá - Kint már vár téged egy postamadarunk. A neve Ginfu. Őt vidd magaddal, és ha valami lényegesebb dolgot tudtál meg, akkor küldj róla üzenetet. Ő követni fog téged mindenhova. Ha szükséged lesz rá, akkor csak füttyents.
Tehát, az információ eljutott hozzád és még egy társat is kaptál. Leszűrted a Mizukage szavaiból, hogy itt nem számít, hogy mit teszel, akár ártatlanokat is megölhetsz a cél érdekében. Bizony, ez Kirigakure stílusa. Persze, azért már nem ennyire brutális. Mióta Mei-sama a vezető, azóta kissé erkölcsösebbé váltak a küldetések és a ninják, viszont az előző vezetőség alatt, kissé undorító volt.// Ha nincs több kérdésed, akkor írj a Kikötőhöz egy postot amiben legyen benne, hogy megérkeztél oda. Ha van, akkor ide. A postodban majd írd le, hogy mit tervezet és hogy mit viszel magaddal //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve... 
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.