Mizukage palota

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Feb. 12 2013, 21:07

// Husi //

Mi lehet olyan fontos, hogy a küldetésem első napjaiban haza kell hívni? Vajon megsértettem a Mizukaget? nem, azt nem. Akkor már rég halott lennék. Valami másról lesz szó. valami fontosabbról. - Ezen gondolatok futottak végig a fiú fejében, miközben a hajó lassan a kikötő felé közeledett. Egy kis méretű hajó, mely épp a Tea országából egyenesen Kirigakureba jött, valamiféle vándor árusokkal a fedélzetén, elnézve a személyzet külsejét, és a rakományt. Teafüvek, ízletes és itthon szinte nem található gyümölcsök, és sok egyéb érdekesség még. A fiú a hajó orrában állt, köpenyében, övéről lelógó kardjára tette kezét és csak előre tekintett. Hazaért. Talán túl gyorsan. Két matróz rohant a hajó szélére, majd köteleket hajigáltak a dokkra. A parton álló emberek néhánya a köteleket megragadva cölöpökhöz rögzítették a hajót, mely már szinte mozdulatlanul állt benn. A rámpát kidobva engedték az utasokat partra szállni. Daizo elindult a rámpa felé, majd kardján tartva kezét, elegánsan, ám kissé gyorsabb tempóban sétált le. Miután leszállt, nem fordult meg, nem segített lepakolni a ládákat. Minden felszerelése egy tekercsben volt már ekkor. Így nem volt más hátra, mint előre.
A város megtelt emberekkel, mint mindig. Habár még korán volt, az utcák zsúfolttá váltak, a halászok és árusok százai tömörültek a piacokra, árulva termékeiket. Gyorsan kerülve az embereket indult a Mizukage palotája felé. A magas épületet bármikor megismerte. Kiemelkedett a többi, szokványos épület közül. Belépett a kapun, majd a Mizukage ajtaja előtt megállt. Megigazította ruházatát, egy mély levegőt szívtott, majd bekopogott. Amint megkapja a belépésre való engedélyt, benyit, majd az ajtóban meghajol, mélyen, engedelmesen.
- Szólított, uralkodóm - köszönt a benn levő hölgynek.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Feb. 12 2013, 21:22

Daizo

A Mizukage valóban gyönyörű egy teremtés – és amilyen gyönyörű, olyan halálos is. Jó, persze, ez a nőknél általában így szokott lenni, de azért meglehetősen ritka az, hogy egy ilyen gyönyörű nő – aki ilyen veszélyes is – töltsön be egy ilyen magas posztot. Mások tiszteletéért, a falu népének megvédéséért, blah, blah, blah. Milyen nemes célok is ezek, blah, blah, blah!
Mindezek ellenére ilyenkor azért megfordul a fejében, hogy vajon részeg volt-e, amikor elfogadta a kinevezését, esetleg megzsarolták-e kompromittáló képek kifüggesztésével. De nem. Így aztán kénytelen fegyelmezett némasággal kibírni és végletekig menően ellent mondani annak az érzelemteli reakciónak, hogy az egyébként szépen manikűrözött körmeit végighúzza az asztalának felületén, tíz szántást hagyva – amik teljesen készen állnak a bevetésre; a mélységüket eltekintve még akár búzát is lehetne termeszteni bennük. Ja, hupsz, az éghajlat nem éppen ideális. No de sebaj.
S bár higgadtnak tűnik – legalábbis első pillantásra, mikor a tekinteted az ülő, asztal fölé hajoló, papírmunkát végző alakjára téved –, a tekintete azonnal elárulja valós érzéseit, ahogyan azok egyenesen karóba húznak téged.
- Késtél. - Éles, mint bármely acél penge, gyors, mint a lecsapó vipera és kegyetlen, mint egy hóhér. Nagyjából ennyi jellemzi jelenleg, s még szerencse, hogy nem több: örülhetsz, hogy nem vágja hozzád az asztalát. Székestül. Vagy akkor már az egész épületet.
Ekkor viszont orrlyukai kitágulnak, látszólag összeszedi magát. A következő megnyilvánulása már sokkalta kontrolláltabb – vagy legalábbis annak tűnik, de talán csak azért, mert némán végzi el. Az asztalán álló temérdek tekercs közül leemel egyet, majd pedig feléd hajítja a levegőben. Vagy elkapod, vagy képen talál.
- Hinorima-sama lányát elrabolta valami csürhe banda, de nagy tiszteletben álló kliensünk, nem küldhetek ki egy Genin csapatot. És mivel jöhettél volna gyorsabban is, most ezt kapod büntetésül. Az utolsó információnk szerint az Erdőség peremén látták utoljára, amint gombákat szed – egy pillanatra mintha elhúzná a száját, de valószínűleg csak azért, mert nem tudja felfogni a cselekedet abszurditását. - Van kérdés? Nincs? - A kérdések között nem hagy válaszra szünetet, lehetőséget, s mikor a papírmunkájából ismét felnéz, a tekintete épp olyan szúrós, mint amikor beléptél. - Hát akkor miért vagy még itt?!

//Következő post ide: http://narutohun.niceboard.org/t72p105-erdosegek //
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Satsukitane on Hétf. Május 06 2013, 18:12

Ahogy szoktam most is a szokásos ruházat miben meg álltam a palota ajtaja előtt. Talán illetlenség, de fegyvereim és egyéb felszerelésem is nálam volt. Nuibari hátamra kötve katanám az oldalamon. A fekete köpeny csuklyája mélyen fejemre húzva, az egész testem a fekete ruházat fedte. Titokzatos és rejtélyes, na menj már ne izélj mindig ilyen vagyok. Jobb ha más is vigyáz velem, és nem piszkálódik. Miért az egyszerű rettegj egy lány haragjától. Ah mindegy ez most nem is idejön. Ami igazán furcsa a számomra miért bíznak meg bennem, a Mizukage tudja mi vagyok. Mei sama tudja, hiszen látta és jelentésekben is szerepelt. Mégis miért adott ekkora szabadságot miért nem vagyok üldözött , vadászót személy. Ez felfoghatatlan volt számomra, egyben az érzés a remény talán van valaki akire számíthatok. Tudom sejtem ez korántsem ilyen egyszerű. A falu érdekeit szemelőt tartva engedte maradjak, vagy talán mégsem?
Mindegy mi az igazi ok, eddig csak adott a falu és olyan keveset tudtam cserébe nyújtani. Eljött az ideje tegyek valamit. Közeleg a háború szinte már itt tapos a sarkunkon. Lelkem egyik fele üvölt, érzi és kívánja a vérontást. Hisz most kiélheti mindenféle vágyát csak egyre kell vigyázni, egyetlen apró de még is jelentős dologra.
Lassan sétálok, majd megállok a nagy ajtó előtt, kezem kopogásra emelem. Nem igazán tudom belépjek vagy várjak még?
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Május 09 2013, 21:42

//Újra a fronton - Jiraiya//

Egy újabb nap köszöntött rám. A reggeli teendőim után villámgyorsan a Mizukage palotájához veszem az irányt. Szeretnék végre valamilyen érdekes küldetésben részt venni, de az is nagyon jó lenne, ha fény derülne kik vitték el a Sensei testét. Azonban ilyen információkat nem osztanak meg egyszerű geninekkel, ezért kellene minél hamarabb felkerülnöm a ranglétra következő fokára. Bár ahhoz sokkal erősebbnek kell lennem és több technika is kellene. Sajnos nem rendelkezek túl sok Jutsu-val...
Amikor megérkezek a Mizukage irodájához, bekopogok, majd belépek az ajtón. Tisztelettudóan meghajlok, most semmilyen nagy képű dumát nem ejtek meg.
- Jó reggelt Mei sama! - szólalok meg. - Szeretnék küldetésre jelentkezni! Egy legalább C rangú feladat jó lenne, semmi kedvem sincs macskákat kergetni, vagy szemetet szedni. - mondom és már várom hogy mivel áll elő a Mizukage.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 18


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 373

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Satsukitane on Kedd Május 14 2013, 12:40

//Újra a fronton - Jiraiya//

Kezem felemelem tehát kopogok és belépek az ajtón. Már jártam a nagy ajtó túloldalán néhány alkalommal. Tudtam mi az ami odabent várhat és reménykedtem benne valami jó. Végül is ha rossz dolog az sem számít hol érdekli az egy kunoichit. Egy nőt kinek a teste és elméje csak arra van, hogy szolgáljon. Szolgáljon és öljön ha kell egészen addig amíg el nem árulják és gazdája nem tör az életére. Ami talán be is következik ha egyszer ki tudódik pontosan mit is hordozok magamban.
Shin épp a szokásos formáját hozza amikor belépek. Küldetést akar méghozzá valamit amit ö szeretne, valami neki való feladatott. Követel nem is inkább tisztelet teljesen kér. Meg állok a háta mögött és vállára teszem a kezem.
- Jó reggelt Mei sama. Bocsásson meg Shinko néha hajlamos elragadtatni magát egy kicsit. Nem ilyen lenne akkor már nem is ő lenne az.
Shin mellé lépek teljes felszerelésben. Kard oldalamon és a hátamon ruhám alatt több tekercs lepecsételve.
- Szintén feladatra szeretnék jelentkezni ha nem okoz túl nagy gondot a jelenlétem.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Motoi Yazaki on Kedd Május 14 2013, 20:51

//Újra a fronton - Jiraiya//

Egy borongós reggelen a szállásra igyekeztünk Suial, amikor is egy shinobi jelent meg előttünk a semmiből.
- Van agy kis feladatunk a számatokra. A víz szövetsége csapatokat indít a Tea országába és úgy döntöttünk, hogy ti nektek is mennetek kell. Mivel még ujak vagytok a Bishamonban, itt a lehetőség, hogy bizonyítsátok hűségeteket a szervezetünk felé. Most pedig indulás a Mizukage Palotába! Ott részletesebb tájékoztatót kaptok.
Amint befejezte mondanivalóját a shinobi köddé vált.
Ránéztéztem Suira.
- Végre valami akció . Azt remélem nem macskákat megyünk kergetni a Tea országába. Na ,de ideje indulni ne várassuk meg a nagyfőnököt.

Az utunk nem volt akadályoktól mentes. Még sosme jártunk a mizukage palotában igy eltartott egy jódarabig mire megtaláltuk a megfelelő helyet,de végül sikerült. Ott álltunk a mizukage irodája előtt . Egy mély levegő, majd bekopogtam az ajtón és beléptem .
- Jó reggelt! - Meghajlok a bentlévők előtt. - A Bishamon szervezet tagjai vagyünk iderendeltek minket, mert lenne számunkra való feladat.
Miután befejeztem a mondókám körülnézek a szobában. Ekkor látom , hogy két genin már előttünk ideért. Bólintok egyet nekik, majd várom a Mizukage válaszát.


A hozzászólást Motoi Yazaki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 15 2013, 21:58-kor.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Szer. Május 15 2013, 12:25

//Újra a fronton - Jiraiya//

Miután beléptünk a Bishamonba, eléggé szürke hétköznapjaing voltak. Még szürkébbek talán, mint anno a faluban. Még macskakergetős küldetéseket sem kaptunk, lehet, hogy csak azt próbálták megtudni, hogy mennyire vagyunk kitartóak, esetleg milyen a türelmünk. A ninjának nem csak erősnek, de türelmesnek is kell lennie, legalább is ezt próbálták a fejünkbe verni a kiképzések alatt. Ahogy telt az idő, már a nyelvem ehgyén volt, hogy megkérdezzem, hogy nincs e valami munka a számunkra.
Egy szép reggelen, ami teljesen unalmasan indult, végre megkaptuk az első küldetésünket a Bishamon szervezettől. Eléggé rövidre fgták az ismertetést, csak annyi volt az egész, hogy a Tea országába megyünk, és jeentkezni kell a Mizukage Palotájában. Motoi megörült a hírnek, de kicsit szkeptikus volt a küldetés nehézségét illetően.

*Mizukage Palotéja*
Utunk eseménytelen volt a palotába vezető úton, már egyesek ott vártak, persze senkit sem ismertem, és remélem senki sem ismert engem, nem szeretnék most régi ismerősökkel találkozni. Ahogy belépünk az irodaba Motoi köszönti a Mizukaget, én csak meghajolok, és várom a fejleményeket.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Szer. Május 15 2013, 21:23

/Nemzeti küldetés - Újra a fronton/

Mégcsak nemrég ért véget az előző küldetése, de Midorikonak máris mennie kellett a másikra. A parancs a már megszokott módon érkezett: egy Midorikonak címzett levél formájában a Minovara rezidenciába. Az ifjú kunoichi pedig sietve kerülgette a száradó pocsolyákat Kirigakure utcáin - bár a Mizukage nem adott meg konkrét időpontot az érkezésre vonatkozólag - Midoriko mégsem akarta váratni a falu vezetőjét. Amint elolvasta a levelet, csak felkapta az övtáskáját és a katanáját és már indult is. Mégcsak Kazuko-samának sem szólt, hogy elmegy, egyrészről azt meg tudják tenni a cselédek is, másrészről pedig az a nő már biztos tud róla - hiszen rendszeresen elolvassa a lánynak érkező leveleket. Ezen okokból kifolyólag Midoriko hamar elérkezett a Mizukage palotájához. Benn az épületben Mei-sama irodájának ajtaja előtt megállt, és illedelmesen kopogott, majd arra várt, hogy behívják.

avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Május 20 2013, 14:28

// Újra A Fronton //

Kirigakuréban szokatlan a széltől mentes idő, ám ma még is... Olyannyira csendes volt a természet, hogy ezen nyugalom és béke átszállt a Kirigakurei lakosságra is. Az idevezető utatok nyugalmasan telt. Néhány zord esőfelhő ugyan elállta néha-néha a Nap elől a fényt, azonban ez már teljesen megszokott volt az itt élő emberek számára.
Az egyetlen kavarodás és perpatvar a Mizukage kicsiny irodájában zajlott. Az egymás után érkező Geninek tömkelege, igencsak felkeltette a Palotában dolgozók érdeklődését. Tehát furábbnál furább alakok jelentek meg a Mizukage előtt, majd miután mindenki megérkezett, az utolsó embert is behíva és az ajtót becsukva, megkezdődött az eligazítás. A Mizukage-sama azzal a jóságos, de még is szigorú tekintetével nézte végig a megjelenteket. Csupa fiatal Genin szintű shinobi, de most ők kellenek a falunak. A Mizukage mögötti, hatalmas ablaksor elsötétül. Az egész fal szinte csak hatalmas ablakokból áll, így nagyon jól látja mindenki, hogy odakint gyűlnek a viharfelhők és már az első esőcseppek is megjelentek a makulátlan tisztaságú üvegen. A Mizukage-sama megköszörülte a torkát, majd felállt.
- Üdvözöllek titeket! Amint látjátok szép számban összegyűltetek itt fiatal Geninek. - Ekkor félszemmel Benzaitenre és Yazakira nézett, akik nem igazán tartoznak a falu hivatalos shinobiai közé - Amint tudjátok, hamarosan ki fog törni a Negyedik Nagy Ninja Világháború! Egyes területeken a csaták már régóta zajlanak, ahogy az innen nem messze lévő Tea Országában is. A Tea Országa két pártra szakadt. Az Északi részt a Tűz Szövetsége és a Wasabi család birtokolja, míg a Déli részt a Víz Szövetsége és a Wagarashi család. A háború és a csaták epicentruma a Sziget Keleti részén lévő, Degarashi Kikötőváros. Ott van a legnagyobb kialakult frontvonal. Na már most... Nektek, vagy is az iderendelt Genineknek lesz a feladata, Wagarashi-sama, Wagarashi Kikötőváros vezetője, védelmezése a háború idejére, valamint az Információ szállítás Wagarashiból, Kirigakuréba. A küldetésetek mellé egy Jounin szintű shinobit jelöltem ki nektek vezetőnek, aki majd részletezi a küldetést. Kint vár titeket bejáratnál! Nála tegyétek fel a felmerülő kérdéseket! Induljatok!
Parancsolt rá a csapatra a Mizukage-sama, mire mindenki meghajolt, majd szépen egymás után kimentetek az ajtón, lementetek a lépcsőn és megérkeztetek az előcsarnokba. A terem nem állt semmiből, csak egy szürke, öreg, nyikorgó fémkapuból, valamint egy széles lépcsőből amin lejöttetek. A falakon fáklyák égtek, hogy némi fényt nyújtsanak az errefelé megforduló egyéneknek. Persze ez a helyszín nektek teljesen ismerős volt, hiszen mindig erre jöttetek fel, ha a Mizukage iderendelt titeket... Már akit iderendelt. Nem ért meglepetésként titeket a vaskapu előtt álló alak, hiszen Ő a küldetéseket vezetője, ezt mondta a Mizukage-sama is. Ám a kinézete és egyéb tulajdonságai igencsak megbotránkoztatónak és furcsának hatott. Egy szőke, kék szemű férfi állt előttetek, nem hétköznapi öltözékben. Rózsaszín kalap volt a fején, valamint a szája, lilás rúzzsal volt bekenve. Az arcán több kiló smink látszott, a szájából pedig egy nyalóka lógott ki. Rózsaszín, virágos kimonót visel, valamint szintén rózsaszín műkörmei vannak, amikkel gyengéden kopog az úgyszintén rózsaszín sétapálcáján. A nadrágja egy testhez simuló lila cicanadrág, valamint lábbelije, egy magas szárú, magassarkú, sötétlila csizma. Ezen külső jegyeket csak tetézi a "férfi" stílusa és hangja.
- Áh hát megjöttek az én kis cukorborsóim! - Mosolygott rátok, majd egy nagy cuppanással kihúzta szájából a nyalókát, majd megnyalta szederízű, lila rúzsát - A nevem Herio Tenma! Szólítsatok Tenma-samanak, vagy Tenma-senseinek. Ha becéztek, akkor rövid és fájdalmas halálotok lesz. - Mosolyodott el ismét - Most gyorsan mutatkozzatok be nekem és egymásnak, aztán induljunk!
A hangja éles, de egyben rémisztően elnyújtott volt. Volt benne valami démoni. Valószínűleg kifogtatok egy tökéletesen elmebeteg, homoszexuális őrültet Kísérőnek.


// Benzaiten & Yazaki: Pm-ben írjátok meg nekem kérlek, hogy mikor és hogyan léptetek be a Bishamon szervezetbe //Spoiler:

Herio Tenma (Illusztráció)
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Satsukitane on Hétf. Május 20 2013, 15:27

A tájékoztatás megtörtén, és ha más mondja rám genin vagyok talán nem ossza meg. Mei sama jó akaratából vagyok csak itt, vagy is ha ő nem akarta volna biztos nem lennék most a falu geninje. Végül is genin rangban vagyok, habár titkon valami más vagyok. Végig hallgatom a nagy tájékoztatást és végig csendben hallgatok.
Tehát a háború még is csak kitört, remélem nem inkább vágyok rá és kívánom újra láthassam azt a Shinobit. Most ez alkalommal nem hagyom megszökni, nem fogok kegyelmezni. Könyörtelenül kivégzem és ki véreztetem a hulláját. Kezeim ökölbe szorultak izületeim halkan roppantak.
- Értetem Mei sama. Mindent megteszek amit csak kíván.
Meghajoltam, és többiekkel együtt ki sétáltam. Oda kint már biztos sok felhő gyült össze talán eső is esik vagy is tombol. Csíp, csepp, csöpp hallani lehet az eső kopogását falakon és az utca kövén. Ahogy sejtem az esőben, vagy is most fogunk indulni legalább is remélem. Remélem, remélem ott lesz az a kis *****reg. Kilépve vagy oda érve, nekem mindegy egy fura férfit pillantunk meg. Kicsit egyedi az öltözködése, vagy is szokatlan. Csak nézem a csuklyás köpenyem alól a fura alakot szemeim egészen kerekek a csodálkozástol. Most vagy dierkt ilyen magamutogató, kényeskedő alak mindenki figyelmét elterelje. Valóban ilyen az igazi személyisége, amikor megszólal már tudom ilyen valójában. Kezemmel homlokomra csapnék azzal a gondolattal uram isten honnan szalajtották. Kezem viszont megált és köpenyem csukjáját löktem hátra, arcomra teljesen ki ült a döbbenet.
- Kidoru sama testvére lenne?
Közelebb léptem és néztem kíváncsian, mondta a testvére nagyon furcsa és különc. Tényleg ő az akkor vég kép nem számoltam volna azzal ennyire különc.
- Satsukitane vagyok, jobb mindenkinek ha nem próbál provokálni és bosszantani. Kidoru sama tanítványa voltam, és köd hét kard forgatójának egyik tagja. Van még valami, vadászok egy férfira. Egyikőtök se merészelje el happolni előlem a látványt amikor a férfi tépet torkából vér ömlik.
Mondandóm be fejeztem és a csukját vissza húzva félre vonultam.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Motoi Yazaki on Szer. Május 22 2013, 10:01

Mizukage megtartsa az eligazítást. Háborúba megyünk a Tea országába. Nem számítottam rá , hogy ilyen hama bevetnek minket, de ennek örülök, ha élve megúszom szerezhetek egy kis tapasztalatot, ami még jól jöhet a jövőben. Egyre jobban úgy érzem, hogy megérte elhagyni a falunkat. A Rejtett Vízesésnek megvannak a maga problémái, ha ott maradtunk volna, lehet egész életünkben csak a falu védelmét bízták volna ránk. Így legaláb világot láthatok, és azt csinálhatom amit csak akarok.
Az eligazítás végeztével meghajolunk, még mielőtt elhagynám a szobát egy utolsó pillantást vetek a Mizukagera ,majd a kijárat fele veszem az irányt a többi geninel. Nem fordítok nagy figyelmet a geninekre hisz Sui-t ismerem a többiekkel meg lesz még időm megismerkedni. Meg az az igasság , hogy háborúba megyünk, minek ismerkedjek meg idegenekkel akik lehet, hogy nem is élik túl a háborút. Kifele menet a vaskapunál már várt minket a vezetőnk. Hát egyáltalán nem ilyen vezetőtt képzeltem el. Még nem láttam eféle szerzetet, de nem is szeretnék többet látni. Egy szőke kékszemű férfi volt, rozsaszín kalap a fején, arcán rengeteg smink,szája kirúzsozva. Olyan cirkuszi bohóc forma, de egy csepett sem volt vicces. És a hangja, hát az leirhatatlan. Eddigi életem során nem hallotam semmit, ami ennyire kibirhatatlan lenne. Én ugy vagyok az emberekkel , hogy engem nem zavar ki,mit csinál csak tartsa be a 10 méter távolságot, de most a kűldetés miatt ez nem érvényesülhet. Arról nem is beszélve, hogy nemtudhatom mi járhat a vezetőnk fejében. Elkezdtem félni, majd a félem egy furcsább ám de ismerős érzésse modosult. Lassan a kunaim után nyulok. Szivesen megforgatnám a hátában, akkor legalabb a hangját nem hallanám többer. Kár, hogy erre nincs lehetőségem. Én genin vagyok ő meg jounin . Túl nagy köztűnk az erőkülömbség. Sebaj a jövőben ,még biztos lessz rá alkallmam. Meg ha sikerülne is akkor se nyernék vele semmit, hisz a falu szívében vagyunk,biztosan nem élném túl.
Ahogy az elviselhetetlen zaj forrásának kiiktatásán filóztam a genin társaim sorra elkezdtek bemutatkozni. Gyorsan mondjak én is valamit ,nehogy ehhez is legyen valami hozzafűzni valója a vezetőnknek.
- Motoi Yazaki vagyok. Elveszett ninja. A bishamon szervezett egyik legújabb tagja.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Szer. Május 22 2013, 19:00

Mizukage minket figyel miközben mindenkinek beszél, nem bánom a figyelmet, legalább nem leszünk ismeretlenek számára. A feladatunk egyszerű, védelmezés és információszállítás egy magasabb rangú ninja felügyelete alatt. A külömbség csak a háborús helyzet, azon felül viszont, csak egy egyszerű mindennapi feladat még egy geninnek is. Nem véletlen, hogy ennyi genint gyűjtöttek össze, nem vagyok benne biztos, hogy a Mizukage mindent elmondott a küldetéssel kapcsolatban, nem is ez a lényeg, nem azért vagyunk itt, hogy hallgassuk mi vár ránk, geninek vagyunk, ideje megszokni a szokatlan helyzeteket, a háborúban úgy is elég sok van belőlük. Kint eközben eleredt az eső. Kilépek az irodából, majd a kapu felé veszem az irányt, nincs nagy kedvem cseverészni a többiekkel. Motoihoz sem szólok semmit. Az eső csepegése régi emlékeket ébreszt föl bennem, mikor még gondtalan mindennapjaimat tengethettem a falunkban. Kinyújtom tenyerem, majd nézem ahogy az esőcseppek ráhullanak, majd összeszorítom a kezem, és megnyújtom a lépteim.
Már vár ránk vezetőnk, inkább figyelmen kívül hagyom kinézetét, nem szeretnél belemenni a részletekbe, mert már a nagy dolgok is elég rémísztőek rajta, a hideg kiráz ha megszólal.
Az egyik genin eléggé nagyképűnek tűnik, az egy dolog ha valaki tudja mit akar, az viszont egy másik, ha egy csapatküldetésen a saját céljait helyez előtérbe. De ki is vagyok én, hogy megkérdőjelezzem hozzáállását, hisz önös célból hagytam el falum, rángattam magammal Motoit, aki követett bármilyen kérdés nélkül, gondolom neki is megvannak a saját céljai azzal, hogy elhagyta a falut, de mióta elveszett ninják voltunk, azóta ez a téma szóba sem került, és nincs olyan érzésem, mintha lenne valami baj ezzel a hozzáállással, mindkettőnknek megfelel ez a helyzet, a mélyvízbe dobtak, ideje kiúszni a partra.
- Suijin Benzaiten vagyok, nem sok mindent kell rólam tudni, amit kell, arra majd rájöttök magatok, a többi pedig csak felesleges dolog. Nem ismerek senkit, elveszett ninja vagyok, Bishamon tag. Nem hiszem, hogy ajánlatos lenne bármilyen információt igaznak vélni tőlem. Nem áll szándékomban meghalni, és nem áll szándékomban végignézni bajtársaim halálát, de ha bármelyikőtök is veszélyezteti a küldetést, vagy a többiek épségét, mindent meg fogok tenni, hogy ezt a problémát megoldjam, még akkor is ha saját kezűleg kell kivernem a buta gondolatot a fejetekből.-fejezem be a mondanivalómat teljesen nyugodtan, majd végignézek az összegyűlt genineken, majd visszalépek a helyemre.
Nem tudom mennyire volt megfogó a bemutatkozásom, de helyénvalónak láttam tudatni mindenkivel, hogy a személyes akciózások küldetés alatt nem jó ötletek, bármennyire is annak tűnnek.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tottori Shinko on Csüt. Május 23 2013, 16:14

Úgy néz ki, nem én vagyok az első, aki szeretne küldetésre menni. Az irodában egész tumultus alakul ki, de amikor az utolsó ember is megérkezik, bezáródik az ajtó és jöhet az eligazítás. Mei sama nagyon gyorsan elmondja, hogy mi a helyzet, úgy tűnik egész sürgős dolga van. A háború hírére azonnal felpezsdül a vérem, de amikor meghallom, hogy nekünk milyen szerepet szántak, eléggé lehangolódok. Majd vége is az eligazításnak, mehetünk a jouninhoz, aki majd velünk lesz. Utolsónak hagyom el a termet, nem szólok senkihez. Kissé szomorúan ballagok a többiek után, hogy a bejáratnál megpillantsam azt a fura szerzetet, akivel küldetésre megyünk. A szavai kissé érzékenyen érintenek, már volt egy ember, akit Sensei-nek hívtam. A szemem láttára halt meg, ráadásul még a hulláját sem sikerült visszaszerezni, hogy eltemethessük.
Csendben hallgatom végig a többiek bemutatkozását. Satsu most is eléggé morcos, mint mindig, de leginkább a két elveszett lep meg. Az egyik még tűrhető is, bár nem bízok meg bennük. A másik viszont nagyon nagyképű... Megvárom míg Midoriko is bemutatkozik, majd utoljára én is hozzákezdek.
[- Üdvözletem! A nevem Tottori Shinko, én vagyok Kirigakure legújabb démona! A küldetést a legjobb tudásom szerint fogom teljesíteni! - mondom, majd előveszek egy filcet a ruhám egyik titkos zsebéből.
- Autogrammot valaki?
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 18


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 373

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Szer. Jún. 05 2013, 17:24

/Nemzeti küldetés - Újra a fronton/

Midorikonak pedig nem kellett sokáig várnia, a Mizukage hamar behívta őt is, mint a többi társát, akiket a lány jobban szemügyre vehetett az irodában. A négy ninja közül kettőt maga is ismert: a hosszú, fekete hajú lánnyal még Yaibashimán találkozott nem is olyan rég, a két hajú fiú hangját pedig akkor hallhatta, amikor az elordította magát valami ostobaságot kiabálva szintén Yaibashimán, a közös szálláson. Ennek ellenére Midoriko nem köszöntötte őket, inkább odaállt csendesen a többi gennin mellé. Na, nem mintha udvariatlan akart volna lenni a lány, hiszen ő az illemet mindig is fontosnak tartotta, sokkalta inkább nem látta elérkezett nek az időt a beszédre, figyelmét a Mizukage felé fordította. Ezután Mei-sama felállt, és részletesen elmondta genineknek, mi lsz a feladatuk. Szóbeszédeket már Midoriko is hallott a Tea országában dúló harcokról az otthonai falai közt, és neki is részt kellett vennie benne. A feladat nem volt más, mint információszállítás, és ezt egy jounin vezetése alatt kellett megtenniük. Végül a Mizukage elküldte őket, Midoriko meghajolt, és a lépcsőn lefelé vette az irányt. Mikor a lány megpillantotta a jounint, akit a vezetőjüknek jelöltek ki, tartotta magát ahhoz az elgondoláshoz, hogy "a külső nem minden". Viszont amikor a férfi meg szólalt, Midorko kénytelen volt kicsit módosítani az elképzelésén: "a külső nem minden esetben nem minden"... És valóban, nem a megjelenése és a személyisége volt az egyetlen különös a férfiban. A kisugárzása aggasztó utóérzést hagyott maga után Midoriko lelkében. De az ifjú Minovara nem olyasvalaki volt, aki sokáig gondolkodott holmi megérzéseken, ehelyett inkább a társai bemutatkozására kezdtett figyelni. Satsukitane mondataira nem is reagált semmit, annak ellenére, hogy nem volt ínyére az ilyen, támadó jellegű bemutatkozás, elengedte a füle mellett. A fekete hajú lány nem volt a barátja, és így nem is állt szándékában beleavatkozni az ügyeibe, ha kéri a lány, ha nem. És ha valóban arra kerülne a sor, hogy Satsukitane el akarja vágni valamilyen férfi torkát, akkor a Minovara lány sem fogja megakadályozni ebben, na persze csak akkor, ha nem kap rá külön parancsot. Ezután Midoriko meghallgatta a két fiú bemutatkozását is, melyből a lány számára az egyetlen hasznos információ a nevük volt, végül összeszedte a gondolatait és bemutatkozott ő is.
- A nevem Midoriko no Minovara. Hívhattok a vezeték- vagy a keresztnevemen. A célom mindenáron teljesíteni a küldetést, és a reményeim közt szerepel, hogy mindannyian együttműködőek lesztek ebben. - közben végignézett a jelenlévő genineken, majd karba fonta a kezeit és hátralépett egyet, ezzel jelezve, hogy vége a mondandójának.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Jún. 07 2013, 15:01

A férfi unott tekintettel kezdett bele a "nézésbe". Unottan és szinte már undorral készítette fel magát, az újabb bemutatkozós szövegekre, amik mind mind csak arról szólnak, hogy mekkora nagy ninják akarnak lenni és hogy mennyire meg akarják mutatni a világnak, hogy ők a legnagyobbak. Azonban egy nem várt dolog történt. Ugyan nagyon jól tudta, hogy kik lesznek beosztva alá, de még is megakadt a szeme, Satsukitanén és Shinkon. Nemrégiben még találkoztak is, és igencsak drámai szálak fűzik hozzá. Persze ezt a lány és a fiú, még nem tudhatja. Az érdeklődés kezdeti szikrája, pont kezdett volna kipattanni, ám miután a lány befejezte a beszédet, újra csak az az unalmas monotonitás volt hallható a férfi számára. Bár mindegyik Genin más és más szempontot és értékrendet állított fel magában, még sem érdekelte igazán egyik, a számára csak "cukorborsócskának" nevezett gyenge fűszálacska gondolatai sem. Azonban miután mindenki befejezte a bemutatkozást, valami furcsa dolog történt. Minden szem a férfira szegeződött, aki csörgetni kezdett valamit a kezében. Rózsaszín sétapálcáját a lába mellé támasztotta, majd a hatalmas műkörmeivel elkezdte szétszedni azt a csörgős dolgot. Végül, egy nyalókát varázsolt elő, ami szintén rózsaszín volt. Élvezettel kapta be, majd szemmel láthatóan lila nyelvét kinyújtva, körbeölelte a rózsaszín cukorvarázst és behúzta a szájába. A következő pillanatban pedig egy igencsak erőteljes szellő csapott meg titeket és Tenma-samanak hűlt helye sem volt.
Benzaiten és Yazaki, tehát a két Bishamon tag, valami nyomást érzett a vállán és egy egészen erős, szúró fájdalmat. Még jó, hogy nagyjából közel álltak egymáshoz. Fejüket oldalra fordítva látták, hogy Tenma, a furcsa bohócszerű valami tette vállukra a kezét, valamint mélyesztette beléjük a körmét... A két fiú nem tudott semmit tenni, ugyanis testük mozdulatlanná dermedt. Nem a félelem, vagy a sokk hatás váltotta ezt ki, sokkal inkább egy idegen chakra. Valószínűleg valamiféle jutsut alkalmaztak rajtuk. A férfi kettejük közé hajolt, majd kihúzva karmait a két fiúból, átkarolta őket a nyakuknál fogva, majd közelebb húzta fejüket magához, hogy jól hallják akkor is ha suttogni fog.
- Hogy akartok egy ilyen küldetésre menni, ha azt is kikotyogjátok egyből, hogy Bishamon tagok vagytok!? Ha Bishamon tagok vagytok, akkor nem élvezitek Kirigakure teljes bizalmát... Ha a parancsom ellen szegültök, akkor a véretekkel fizettek érte... Remélem mindent megérettetek.
A férfi szorítása ingen csak erőteljes és fájdalmas volt, valamint a szájából kilógó nyalóka miatt nem igazán lehetett érteni, hogy a férfi mit mond, de nagyon odafigyelve kitudtátok venni a szavaiból, hogy ne beszéljenek a Bishamonról.. Persze ezeket a szavakat a többiek nem hallhatták, ugyanis Tenma suttogott. A két fiú már tud mozogni, de a fájdalmat és a vérző sebeket amit a sensei körmei okoztak, nem tudták nem észrevenni. Ugyan nem voltak mély sebek, de annál fájdalmasabbak. Körülbelül Egy hét alatt teljesen eltűnnek.
- Nos akkor Cukrocskáim, irány a Kikötő! Kérdéseiteket az úton tegyétek fel!
Mondta, majd kinyitotta a csarnok kapuját. Kint tombol a vihar!

// Benzaiten & Yazaki - Olvassátok el a szervezet szabályait. Világosan le van írva, hogy a tagok titokban kell hogy tartsák kilétüket. Mínusszal nem jár ez a kis ballépés, de a sensei szeme rajtatok lesz.
Mindenki írjon Víz Országa--> Kikötővárosba! //
avatar
Jiraiya
Mesélő

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Bayakoshi Yuukihime on Csüt. Szept. 05 2013, 19:52

A mai napon különös levelet kaptam. A Mizukage palotájába hívattak, az okát nem tudom, ezt nem közölték velem. Feltételeztem, hogy nem büntetésről van szó, mert tudtommal semmit nem tettem a falu ellen. Gyorsan megreggeliztem, mert izgatott voltam, sosem voltam még a Mizukage palotájába. Ez egy olyan meghívás volt ,amelyre komolyan kellett készülnöm. Ez olyan alkalom volt, amikor nem engedhetem el az öltözék azon elemeit, amelyeket egyébként minden fenntartás nélkül hanyagolok. Ninja öltözékembe bújtam, miután megmosakodtam és fejpántomat is jogos helyére rögzítettem. Büszkén virított a homlokomon, Kirigakure jelképe. reméltem, hogy anya is büszke rám, hogy a lányát a Mizukage elé hívatják. Mivel nem mondták, hogy miért kell a palotába mennem, nem ettem meszet, hogy bármilyen fegyvert vigyek magammal. A Mizukage a falu legtiszteletreméltóbb embere, hülye leszek fegyverrel beállítani hozzá. Persze, nem mintha fenyegetést jelentenék a számára, hiszen nekem nem áll szándékomban bántalmazni őt és tisztában vagyok azzal is, hogy képtelen is lennék efféle cselekményre. A Kage, még Buro-senseinél is keményebb harcos. Öngyilkosság lenne kikezdeni vele. Tehát fegyvertelenül indultam meg a Kage palotájába, hogy meghallgassam miért hívattak. Minden bizonnyal, minden okuk megvan arra, hogy így tettek. Semmiségekért nem szoktak csak úgy behívni egy genint. Gyorsan átismételtem magamban, hogy mit mondott édesanyám a Kageval való találkozásról. Tiszteletteljes meghajlással kell köszöntenem. Ez menni fog. Őszintén tisztelem a kaget, ebből nincs hiány. Valamint, amikor meghajlok előtte közölnöm kell nevemet és hogy miért érkeztem. Ezzel sem lesz semmigond. Feltehetően fogja tudni, hogy miért érkeztem. Már persze abban az esetben, ha találkozom vele. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak egy közvetítővel fogok találkozni, elvégre a Kage, igen fontos ember és számos teendője van. Miközben ezen gondolatok jártak fejemben, észre se vettem, hogy eljutottam a Kage palotájához. Az őrségnek átadtam a levelet, amit kaptam, bizonyítandó, hogy nem csak össze-vissza kószáló geninecske vagyok. Miután átengedett az őrség és visszaadta a levelemet, anélkül ugyanis, egy tapodtat sem vagyok hajlandó mozdulni, elvégre az a levél bizonyíték arra, hogy nem vagyok lényegtelen. Remélem az őrségtől azért útbaigazítást is kapok, hogy hová kell mennem a levéllel, mert különben nem fogom megtalálni a kapcsolattartó személyt. Az útbaigazítás után, ha a kegehoz jutok, akkor meghajolok előtte, majd bemutatkozásként az alábbit közlöm vele. 
- Bayakoshi Yuukihime vagyok, egy levelet kaptam, amiben audienciára hívtak. 
Meghajlás közepette előretartom a levelet, hogy átvehesse és saját maga is ellenőrizhesse, hogy igazat mondok és én vagyok a várt személy. Amennyiben egy kapcsolattartóval találkozom csak, úgy bemutatkozásom kevésbé ilyen formális. Közlöm vele nevemet, majd átnyújtom a levelet, igazolandó, hogy nem a semmiért jöttem ide és nem csak erre tévedtem. Elvégre semmi kedvem öngyilkosságot elkövetni azzal, hogy azt hiszik csak úgy betolakodok a palotába. A következő kérdésem azonban mindkét esetben ugyanaz. 
- Feleltem a hívásra, miben lehetek Kirigakure szolgálatára?       
avatar
Bayakoshi Yuukihime
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 206

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szomb. Szept. 07 2013, 13:18

Az irodában, amint belépsz nem a híres Mizukage-t látod, hanem egy zsörtölődő, ideges férfit, aki fel-alá jár az asztal mögött, és egy lapot bámul. Amikor belépsz csak még idegesebb lesz, de aztán az asztalra csap, ezt a lap bánta, és rád szegezi tekintetét.
- Rangod? - kérdezte, mintha nem is küldte volna ki neked a levelet, bár lehet...Miután válaszolsz, hogy Genin, beleöklöz az ablakba, ami megadja magát a nyomásnak, és széttörik, a szél besüvít az irodába, és fel-felkap egy fontos dokumentumot, majd le is helyezi az azstal másik pontjára, még szerencse, hogy nincs vihar.
- Nem hiszem el, nem hiszem el....Rendben, nincs más, háború van, és neked az életed is kockára kell tenned faludért, készen állsz erre, gyermek? - kérdezett, majd válaszodtól függetlenül folytatta. - Ne hidd, hogy nem mást küldenék, ha lenne emberem, de nincs, és sürgős a feladat, viszont a besorolását nem tudom megmondani, lehet D, de akár S osztályú feladat is, jobb a nyílt beszéd mint a titkolózás, készülj fel, hogy nem az életed, hanem a falun léte a tét. Te, de még én sem érek semmit ilyen súly alatt. Nos, menj a közeli Aichaku faluba, majd kezd meg a feladatod. Egy hajó nemrég kikötött a falu mellett, kereskedő hajó, fát, és egyéb dolgot szállít, ám azt jelentették nekünk, hogy az inas potyautas, és Kirigakure, és az egész ország kereskedelmi vonalait jött beszerezni. Gondolom tisztában vagy a helyzet súlyával, az utánpótlás vonalainknak lőnének, nem beszélve a gazdaságról. Találd meg, és likvidáld az elkövetőt, még az előtt, hogy a megszerzett tudását hazaküldhesse. Van kérdés, nincs. - döntött helyetted. - Indulás! - adta ki a parancsot, és neked menned kellett, életed legnehezebb küldetésére.

//A faluba írd a következő post-ot, és azzal kezd, hogy leírod milyen fegyvereket viszel magaddal, vehetsz is ha szeretnél, hajrá. A post addig tartson, hogy miként keresed a nem rég megérkezett kereskedő hajót, anélkül, hogy a férfi gyanút fogna.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Garu Tokedo on Szer. Dec. 04 2013, 13:27

Kirigakure no Satot a mai nap folyamán is a megszokhatott nedves időjárás uralja. Az esőcseppek ereszen való békés kopogását, a pocsolyákban felcsapódó víz hangja töri meg. Egy ifjú ninja az kezében egy levéllel a Mizukagei pecséttel az oldalán. Léptei súlyosak mintha valami terhet cipelne, mintha a levélben mégsem az állna mint amire számított, vagy csak az izgatottság és az elkövetkező történések melyekre a jelenben nem találhatunk választ, majd a jövő hozza azokat. A láthatáron feltűnik az égbe magasodó kupola, Kirigakure legfőbb épülete a Mizukage palotája. A fiú megtorpan a hatalmas épület előtt és a falu címerére veti tekintetét. ~ Küldetésre küldene a Mizukage? Nem megszokott hogy egymagam hívat. ~ Fut át az agyán az enyhén megzavarodott gondolat. Belépett a palota kapuján, vízzel át itatott köpenyét levette magáról majd elindult a körkörös folyosóin. Egy látszólag az épületben dolgozó hölgy szólítja.
- Miben segíthetnék? - Kérdezte lágy hangján a látszólag eltévedt fiút.
- Garu Tokedo vagyok. Levelet kaptam a Mizukagétól, őt keresném személyesen. - Válaszolja ahogy felmutatja a levélen jól észrevehető hagyományos pecsétet. A nő egyenes irányba mutat ahol egy nehéz tölgyfa ajtó résnyire nyitva önti magából az odabenti fényt és melegséget. A fiú meghajol a nő előtt és az ajtóhoz sétál. ~ Remélem nem jutott olyan hír a Mizukage fülébe, melyről nem is szeretnék hallani. Ha ilyesmi Akiraról szeretnék hallani, rég nem hallottam felőle. Remélem jól van. ~ Kardját és felszerelését az ajtó mellett található tároló asztalra helyezi. Ruháját megigazítja, fejpántját szorosabbra húzza, majd gondolkozás módjától eltérően magabiztosan belép az ajtón belülre.
avatar
Garu Tokedo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Szer. Dec. 04 2013, 15:59

Belépsz az irodába, és egy szemkötős figura ül az asztal mögött, Ao az, úgy tűnik a Mizukage házon kívül van.
- Egyszerű feladatod lesz, tekintve a családi múltadat, egy ember fogsz vigyázni, testőr leszel. Ez az ember a Daimyou-t fogja meglátogatni, és annak a fiát, állítólag mennyegzője lesz, és a szent szertartásra sok-sok rosszakaró is összegyűlik, hogy ne legyen probléma, pontosabban egy bizonyos személynek, a kereskedők leggazdagabbikának, baja, és az ő gyermekének, ezért Kirigakure segítségét nyújtja felé. A parancsnokod ő lesz, és az ő gárdájának a feje, ők mondják meg mit csinálsz, hova vizelsz...Érthető? - kérdezte nyersen a férfi. Biztos nagyszerá harcos volt, és hatalmas koponya, hiszen tető alá hozott eg yolyan szerződést, amiben ő csak egy nemrég csatlakozott genint veszíthet, de a falunak rengeteg pénzt nyerhet, és egy igen erős barátot. Mei-sama viszont melegszívű volt, és legyőzhetetlen, vagyis amennyit láttál belőle.
- Ha van kérdésed, azonnal tedd fel, ugyanis mindjárt indul a karaván, és hamarabb oda kell érned, mint Rokujiro Habaki, a férfi akit elkísérsz az útján. És ami a legfontosabb, vigyázz a nemesekkel, mert csak egy idióta tart a háború közben esküvőt, csak egy idióta, vagy egy nagyon okos ember, remélem érted. - mondta Ao.
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Garu Tokedo on Szer. Dec. 04 2013, 16:40

Tokedo enyhén meglepődve találja szembe magát a mellé beszélés nélkül lényegre térő férfivel. Ao kapitány látszólag túlságosan is jól érti a dolgát. Főleg mióta a mindenkit érintő háború szelei fújnak a pénz, a hatalom megszerzése és a Víz Szövetségében megállapított stabil helyünk cölöpjeit gyerekjátékként verte földbe a Mizukage oldalán.
~ Testőrség.. Édesapám kellőképp kitanított majdnem minden praktikára ezzel nem lesz ... ~ Akadt el a fiú gondolat menete amint meghallotta a félt szavakat. Lepergett előtte a jövő amitől félt a levél elolvasása óta, bekövetkezett az amitől a legjobban félt. ~ A Daimyou, és fia Lord Hikaru. ~ Szorította ökölbe a kezét ahogy a kapitány folytatja mondandóját. ~ Menyegző... Bizonyos személy... ~ Szürke szemei tágra nyíltak és a szíve is hevesebben kezdett kalimpálni. ~ Ez Akira! Akira hozzá fog menni a Daimyou fiához.
- Tudom csak Genin vagyok Ao-sama és nem is rabolnám az idejét. De a karavánt Rokujiro úr mellé még mennyi kísérővel kell számolnom?
Nyögte ki a teljesen lényegtelen információ kérést teljesen összezavarodva az érzései miatt. Shinobiként a Kirigakurei tanítások azt tartják hogy mindenek előtt a küldetés. Tokedo is ebben a környezetben nevelkedett már fel. Valahogy a tanítók és mindenki más megérezhette a múltban a háború közeledtét. De most minden megállt. Végre eljött a pillanat hogy megbizonyosodjon erejéről, és vissza szerezhesse szerelmét a lord "karmai" közül.
- Elnézést Ao-sama. Majd inkább meggyőződök róla a saját szememmel. Ígérem, nem fog csalódni. - Tisztelettel meghajolt a Mizukage helyettese előtt. Sarkon fordult és elindult ki az irodából. Az ajtóban magához vette felszerelését. Magára terítette köpenyegét, csuklyáját a fejére húzta s kezében katanájával sebesen kiviharzott az épületből. ~ Csak derítsem ki hogy mi folyik itt, hogy hogyan törhette meg Akira irántam érzett szeretetét és bizalmát. Megígértem hogy elmegyek érte és ha most nem akkor soha.. ~ Zárult be mögötte a hatalmas épület recsegő ropogó kapuja.
avatar
Garu Tokedo
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) on Kedd Dec. 10 2013, 11:22

Mielőtt kimennél egy férfi rohan be az irodába, majdnem rádkanyarítva az ajtót.
- Sürgős üzenet Ao-sama! - mondta, és azonnal át is adta a tekercset, téged észre sem vett, így mikor a shinobi elolvasta az írást, és megszólalt, csk hülledezett, hogy más is van a teremben.
- Tokedo, küldetésed ezen része lefújva, az esküvőt későbbre halasztották, úgy tánik viszály van az ifjú pár között, vagy nem tudom. Jobb lenne, ha háborús időben nem a szerelmi életükkel kéne foglalkozni, de most erről ne is beszéljünk. Az út nem marad el, Habaki úti célja viszont más lesz, egy üzleti tárgyalás, melyen sok-sok Szövetséges kereskedő is részt fog venni, ez egy sokkal fotnosabb út, ugyanis most beszélik emg, miképpen segítsenek a harcoló nemzeteknek, újabb útvonalak, és így tovább, ugyanott találkozó, a palota előtt, csak most nem két szív a tét, hanem az ország, szeretnék kifogástalan jelentést kapni rólad, indulj. - mondta, és útnak eresztett, nagy kő eshetett le a szívedről, hogy zerelmed még nem adta be a derekát, ilyen és olyan értelemben is, így az üzleti tárgyalásra mész az illetővel. Ha leérsz a karavánt még nem látod, így lehet, hogy van időt összeszedni a cuccod, ha még kell valami.

// Kikötőhöz a következőt. Melyben leírod, hogy a karaván megjött, két szekér,  25 ember rajtad kívül, melyben van 4 szekér "sofőr", Habaki, és 20 katona, a férfi testes, mint minden gazdag, így ő a második szekérben utazik, míg a katonák gyémánt alakzatban vannak a járművek körül.//
avatar
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Szomb. Márc. 07 2015, 11:24

[Minovara Hitoshi]

«Hajnali 4 óra 20 perc, Mizukage palotája előtt»

A reggel hűvöse talán nem sok embernek kedvezhet, de minden bizonnyal a szigetcsoport lakosainak ez a megszokott; őket talán már meg sem hatja a reggeli köd, mely szinte oly' sűrű, hogy akár késsel is lehetne vágni és rákenni egy szelet kenyérre, sem pedig a levegő sóssága, ami érezhetően növekszik, amint az ember a partvidékek felé veszi az irányt.
Mindezen tényezők érzékelése foglalkozásbeli ártalom és egyben követelmény ugyan, mégsem elég az általuk okozott diszkomfort ahhoz, hogy a magukfajtát visszatartsa – no meg persze a szolgálattól való távolmaradás esetén kiszabandó büntetés sem éppen szívmelengető.
Talán mindezek egyvelege okozza, hogy egy fiatal, talán még a tinédzser éveiben lévő lány (bár a nemét is elég nehéz távolról megállapítani, hiszen a haja tüsi, továbbá a női idomai még nem éppen mutatkoznak, valamint alkata is igencsak szikár, mondhatni erőteljesen fiús) egymagában álldogál a Mizukage palotájának kapuitól pár méterre, hátát a nyirkos és igencsak hideg falnak vetve.
A lány viszont még sincs teljesen egyedül – legalábbis nem olyan értelemben, amilyenben az átlagember használja a kifejezést –, ugyanis a lábánál egy méretes barna dolmányos fekete eb hever, melyhez időközönként mormogott szavakat intéz.
Egyértelműen várnak valamire, de talán inkább valakikre – esetleg mindkettőre.
Bár korábban érkezett a kelleténél, de még így is csak másodikként; a kapitány ugyanis már egy ideje bent lehet, a másik pedig még nem érkezett meg – na nem mintha bármit is lenne joga kommentálni, hiszen a gyülekező hivatalos időpontja még tíz percre van. Ez pedig bőven elég idő arra, hogy akár még valaki a palotát is lerohanja.
Na nem mintha túlélné az illető...
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 198

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2045

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Minovara Hitoshi on Csüt. Márc. 19 2015, 21:01

Nyugodt éjszakán vagyok túl, amit úgy átaludtam, mint akit fejbe vertek. Nem okozott gondot a kora reggeli ébresztő sem, így gyorsan letudhattam a szokásos kis teendőimet. Miután mindennel meg voltam, már indultam is Mizukage palotájához. Így kerültem ide...
Teljes felszerelésben érkezek meg, pontosan pár perccel a kezdést előtt. Még csak egyetlen lány van itt, a többiek valószínűleg még úton vannak. Mivel egyetlen ismerős sincs még, oda megyek a kunoichihez, de tőle pár méterre megállok.
- Szép blöki! - szólalok meg.
Egyáltalán nincs kedvem beszélgetni, de azért teszek egy kedves gesztust. Remélhetőleg nem bánom meg és a lány nem kezd csacsogásba. Nem szeretem amikor folyamatosan járatják a szájukat és olyan dolgokról beszélnek, amelyek számukra egyértelműek, nekem meg halvány lila gőzöm sincs miről van szó.
avatar
Minovara Hitoshi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 163

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Márc. 22 2015, 20:25

[Minovara Hitoshi]


A fal tövében álldogáló lány kék tekintete megtalálja az érkezőét, az egyik szemöldöke lassan a homloka közepére ível – némán, pár másodpercig kihúzva nézi végig a fiút, majd pedig kimérten, mégis egy félmosollyal az arcán szólítja meg őt, mikor a lábainál heverő jószág morogni kezd:
A ninkeneket nem igazán így szokták nevezni, de alapvetően nem valami sokan adják meg nekik a kellő tiszteletet...– Talán további szóra nyitja a száját, de a gondolt tartalom soha nem nyer külvilági formát, hiszen egy harmadik személy érkezése félbeszakítja ezt a procedúrát.
A tüsis lánnyal ellentétben a harmadik személy egy igen magas, amolyan „jól kigyúrt” alak, kopaszra nyírt fejjel, arcán mély vágásokkal és égési sebekkel.
Kanare Hanabi, Minovara Hitoshi... – fut végig a hollófekete szempár a nála jóval fiatalabb csapattársain, szája mintha megvetően lefelé ívelne. Összességében láthatóan csalódott, hogy „gyerekekkel” van egy csapatba helyezve, még akkor is, ha ez csupán egy ideiglenes állapot. Ezt mind a fiú, mind pedig a lány könnyen megérezheti, a ninken pedig ismét morgással illeti a jelenlévők egyikét. – A feladatunk, hogy visszaszerezzünk, vagy ha a helyzet út alakul, megsemmisítsünk egy ellenséges csoport által eltulajdonított információs tekercset, melynek tartalma szigorúan titkos. A csoport négy tagból áll, kettejükről forrásaink által biztosított információval rendelkezünk; robbantás- és csapdaspecialisták. A csoport másik két tagjáról nem rendelkezünk adattal. Ami a négyest illeti... – szadista mosolyra ugranak az ajkai – elfogni vagy megölni. A nevem pedig Kiyoshi, én vagyok a kapitány. Van kérdés?
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 198

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2045

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Minovara Hitoshi on Kedd Ápr. 07 2015, 21:59

Tudtam én hogy nem szabad megszólalnom. A lány azonnal beszédbe kezd. Viszont amikor a kutyulira azt mondja, hogy ninken, alaposan megnézem magamnak a kis blökit. Hallottam már róluk ezt-azt, az egyik rokonom is foglalkozik ilyesmivel. Elég sok állatkája van már. Majd egy újabb alak jelenik meg, így nem kell hallgatnom a kunoichit. A jövevény megszólít minket, majd felvázolja, hogy mi a dolgunk. Amikor a végére ér, lehet kérdezni. Nem töröm sokáig az agyam, azonnal jelentkezek:
- Mi csak hárman vagyunk, nem lesznek túlerőben? - érdeklődtem meg. - Nem mondanám magam semmilyen specialistának, biztos hogy minket szántak erre a feladatra? - jön a következő kérdésem. - Milyen rangú a két ismert célpont, C körüliek?
Ezután várom a választ. Nem fogok megfutamodni, bármilyen ellenfélről legyen is szó, de azért jó lenne tudni, mennyire van esélyem teljesíteni a feladatot. Van olyan technikám, amivel meg tudom állítani az ellent, de azért még nem rendelkezek túl sok technikával... A robbanósdi meg nem igazán tetszik.
avatar
Minovara Hitoshi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 163

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.