Mizukage palota

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Okt. 03 2015, 16:44

//Danzou Senshi Rengar//
A férfi mosolya után Karasu hátán végigfut a hideg. Valamiféle baljós érzete támad. Hirtelen nem lesz olyan szimpatikus neki a fickó. Ekkor pedig jön a rúgás. A geninnek ideje sincs meglepődni, szédítő sebességgel, és erővel vágódik a falhoz.
-Mi a..a franc?
A fiút enyhe émelygés fogja el, és a földön ülve fogja a hasát, valamint a fejét.
- Tréfálkoztok velem Geninek? Azt hiszitek bedőlök ennek az ostoba viccnek?
 ~Persze, hogy nem hiszi el, hogy a Mizukage halott. Biztosan átlát a csapdán amit mi nem vettünk észre. De ez nem túlzás egy kicsit? Csessze meg! Ráadásul nem csináltunk semmit.~
Karasu látja amint egy pecsét jelenik meg az ajtón.
~Biztosan nem akarja, hogy kimenjünk. Bár ez furcsa kissé...~
Nincs ideje befejezni a gondolatát, mert a férfi ismét megszólal.
-Én Kirigakure no Satou Jouninja vagyok! Nem dőlök be az ostoba... hazugságotoknak! Bár meglepett, hogy képesek voltatok megölni a Mizukage-samát... mint ahogy sokakat meg fog lepni... és az is, hogy nem értem ide időben. De jó lezárása lesz ez egy gyenge Kage uralkodásának... Ti pedig tulajdonképpen hősök vagytok. Halott hősök...!
~Mivan? Ez normális? Méghogy mi megöljük a Mizukagét? Egy gyenge Kage...lezárás...hősök... bah!~
Karasu villámgyorsan pörgeti elméjében az információkat, és ekkor összeáll fejében egy elmélet. Most viszont nincs idő gondolkodni.
Amint észreveszi a felé repülő kunai tőröket, a sunshin no jutsut alkalmazva felugrik, és a plafonon köt ki fejjel lefelé. Chakrával tartja magát melyet a lábaiba koncentrált, de ez csak egy pillanatig tart. Ebben a pillanatban látja, hogy a férfi a levegőben van. A következő lépése egy újabb sunshin no jutsu, ezzel a terem másik végéhez próbál eljutni, minél közelebb az ablakhoz. Rohanás közben előrántja kardját, és gyakran hátranéz, társait, és a férfit figyelve. Látja amint Senshi, és Rengar is támad.
-Nem mi öltük meg a Mizukagét, de ezt maga is tudja. Három genin nem lenne képes erre. Maga tette!- kiáltja oda támadójának.
~Őrültség. Én nem szeretnék a közelében lenni amikor bevet egy jutsut. Biztos, hogy Ő ölte meg a Mizukagét, és ránk akarja kenni.  Nyilván nem tartotta alkalmasnak a posztjára. Kérdés, hogy ki hiszi majd el a meséjét. Semmi esélyünk ellene. Ha nem menekülünk el végünk van. Én csak az alap technikákat ismerem, egy tapasztaltabb genin ellen sincs esélyem nemhogy egy jounin ellen.~
-Meneküljetek!- figyelmezteti társait, akik ha meg is hallják szavait, talán már késő.
Ha a férfi nem jutsuval támad, Karasu védekezésképp a kardját használja. Ha egy olyan jutsut hoz létre mely ellen a fiú nem tud eredményesen védekezni, egy kunai tőrt eldobva kitöri az ablakot. Ezután kiugrik rajta, és megpróbál megkapaszkodni az épület falán , ahogy azt tette nemrég, chakra segítségével. Ha viszont ismét csak kunai-okat dob, esetleg robbanó-cetliket akkor félreugrik előlük, illetve a kunaik kivédésére a kardját használja, és felveszi a harcot, mert úgy gondolja egy jounin nem fog komoly technikát bevetni három genin ellen. Valamint egy erősebb jutsu feltűnést is keltene, ami nem biztos, hogy jól jön támadójuknak.

avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 53

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 322

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Okt. 24 2015, 11:34

// Senshi, Rengar, Karasu //
( Elnézést kérek az újabb késésért, kárpótlásul +10 chakrát írok fel nektek.)

Mind a három genin másra számított, voltaképpen alaposan meglepődtek. Ennek ellenére hamar leesett nekik, hogy mi is a jelenlegi szituáció. A férfi még a rangját is közölte velük. Mégis...  egyedül Karasuban ötlött fel a menekülés gondolata, az Ő tudatában fogalmazódott meg, hogy három geninnek nem sok esélye van egy Kirigakurei Jounin ellen, pláne, hogy ez a három genin most találkozott először. A csapatmunka lehetősége már alapvetően kudarcra ítéltetett, hiszen semmit nem tudnak a másikról. Az egyéni akciók pedig eredményesek lehetnek, legalábbis Rengar és Senshi szerint, Karasu nem osztja ezt a nézetet.
Mindenesetre a kunai özönt mind a három Genin elkerüli, illetve kivédi, ami talán meglepő, de mindez elég könnyűnek bizonyult. Eddig.
Senshi a harc hevében elfelejti, hogy a Bunshinjai nem többek illúziónál, így sem érinteni, sem pedig emelni nem képesek. Éppen ezért az asztalt egyedül kell felborítania, ami természetesen nem okoz gondot a Geninnek. Ezután támadásba lendül. Rengar szintén, méghozzá egy fuuma shuriken segítségével.
A Jounin nem véletlenül ugrott fel, ugyanis az ajtó fölötti falrészen áll. A két genin össze nem hangolt, de egyszerre történő támadására mintha nem is ügyelneHárom kézpecsétet formál, miközben Rengar fegyvere és Senshi bunshinjai közelednek felé. Karasu észlelve a veszélyt az ablak felé orientálódik. A Következő pillanatban nagyon sok minden történik.
Fuuma shuriken becsapódik oda, ahol az előbb még a Jounin álltA Bunshinok sem találnak célpontot, ahogyan Senshi sem. Karasu Kunaitőre nem jut el az ablakig, ugyanis a Jounin megjelenik ott és elkapja a fegyvert. Karasu Megtorpan a kézpecsét formálás közben, hiszen zárva a kiút.
Szerencse, hogy a Mizukage-sama nem szereti ezt a termet, különben megkapnánk a legrosszabb küldetéseket. Igen, csituljatok! 
Ha a hármas további támadásokkal próbálkozik, akkor a Jounin három kézpecsétet hoz létre. Ekkor a Geninek nem bírnak megmozdulni, mintha valami idegen erő gúzsba kötné őket, noha teljesen szabadok és nem ér hozzájuk semmi.
- Sokat megtudtam ma. A Senseietek vagyok. Dohou Iwarai! Dolgozni fogunk a csapatmunkán. Holnap találkozunk a kiképzőterepeken. 
Mindezek után egyszerűen elhagyja a termet. Az ajtóra tett pecsét eltűnik. A Geninek ekkor jönnek rá, hogy tudnak mozogni. Ha figyelmesebben megnézik, akkor a Mizukage hullájának hűlt helye van. Különös.

// Az eddigiekre +8 chakrát írok nektek jóvá, mert tetszettek az ötleteitek, illetve nagyon sajátos stílust alakítottatok ki a karaktereknek. Szép volt ^^ Következő poszt a kiképzőterepekre menjen. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hasame Yasuhiro on Pént. Ápr. 14 2017, 09:48

// Aokaze Atsushi //


Feszengve várakoztam a Mizukage irodája előtt. A tenyerem izzadt, a szívem hevesen vert. Nem mindennap találkozik az ember Rejtett Falujának vezetőjével, ezért érthető, hogy izgultam. Legalábbis szeretném azt hinni, hogy érthető. Hiába a sok verés, még mindig nem vagyok elég fegyelmezett, hogy uralkodjam az érzelmeim fölött. A jobbomon ülő Shizuka senpainak ez sokkal jobban ment, de még ő is sikertelenül kendőzte nyugtalanságát. Keresztbe tett lábai és karba tett kezei láthatóan megfeszültek, habár arca akár egy szoboré is lehetett volna. Ha nem ismerném olyan régen, nem is vettem volna észre, hogy ő is kényelmetlenül érzi magát. Takashi a másik oldalamon alig hallhatóan mélyeket lélegzett, kezét néha-néha a nadrágjába törölgette. Egyikünk sem szólt. Egyikünk sem tudott mit mondani.
A folyosó nyitott ablakán beszűrődtek a civilek hangjai. A piaci zsibongás, a játszó gyerekek örömteli kiáltásai, egy-két nyávogó macska vagy ugató kutya. Ha nem tudnám, nem is hinném el, hogy háború van. A hangok hallatán az elmémben kialakuló kép túl békés volt. Talán a front volt túl messze ahhoz, hogy érzékeltesse hatásait, vagy az emberek egyszerűen nem akartak tudomást venni az egészről. Így sokkal egyszerűbb, hiszen nem kell elgondolkodni a világ bonyolultságán. Nem hibáztatom őket, én is ebbe a csapdába estem apám lebénultsága kapcsán. Egyszer majd megváltozik ez a gondolkodásmód. És amikor ez megtörténik, kétség sem férhet hozzá, hogy győzni fogunk.
Amint befejeztem a gondolatot, kinyílt az ajtó és szemünk elénk tárult a Mizukage. Nem volt egyedül, de a szemembe sütő nap miatt nem tudtam tisztán kivenni, hogy ki is áll mellette. Körvonalai alapján férfi lehetett. Shizukára és Takashira pillantottam. Mindketten bólintottak, úgyhogy felpattantunk és beléptünk a szobába. Meghajlással üdvözöltem a Mizukagét és vendégét, majd vártam az utasításokat.
avatar
Hasame Yasuhiro
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. Ápr. 14 2017, 22:35

// Hasame Yasuhiro: Éjféli fosztogató //
 
Társaiddal izgatottan vártátok első közeli találkozásotokat a Mizukageval. Érzésetek egy igen természetes reakció, hiszen eddig még csak ünnepségeken láthattátok messziről, vagy csak futólag a faluban. Már ha éppen volt némi szabadideje. Nyugtalanságotokat pedig tovább tetézi a tény, hogy az első küldetésetekkel lesz kapcsolatos a találka. Ezért nem is meglepő, ha mind hármatokon meglátszik a dolog. Ahogy eljön a bejelentkezés ideje, nagy bátorságot vesztek magatokon, mielőtt egymás után beszállingóztok az ajtón. A falu vezetője nem volt egyedül, éppen egy férfival tárgyalt. Kinézetre nagyjából 25-30 éves lehet, 180 centi magas, vékony testalkatú. Fekete hajában, van egy szőke melír. Kék szem nem mutat nagy érdeklődést irántatok, arca nem is komor, nem is vidám. Valószínűleg már megjárt jó pár csatát. Legalábbis az arcán sebhelye erre utal.  Ami ruházatát illeti sárgaövén kívül, amire a fejpántja is erősítve van mindene fekete. Amint mindannyian beléptetek és felsorakoztatok a mizukage előtt, a hölgy már tájékoztat is titeket a helyzetről.
- Nincs sok időnk, ezért csak a lényeget mondom el! Ez a férfi itt Makabe Itsuya ő lesz a vezetőtök ezen a küldetésen. Mivel háborúban állunk kevés shinobi tartózkodik a faluban. Ezért kénytelen vagyok megbízni titeket egy olyan küldetéssel, ami a szintetek felett áll. A feladat pedig nem más, mint egy tolvaj kézre kerítésre. A munka elvégzése során vigyázzatok magatokra és ne feledjétek, hogy egész Kirigakurét fogjátok képviselni. Ezért vigyázzatok mit tesztek! Ha megértettétek, akkor mehettek is!
A beszélgetés elég egyoldalú volt. Bár az előzetes izgulásotok tudatában talán jobb is így. Legalább nem úgy maradtok meg Terumi Mei-sama emlékeiben, mint  ” a három dadogós” vagy valami hasonló. Itsuya veletek együtt jön ki az irodából, de nem szól semmit. Némasága egészen addig tart, amíg ki nem értek az épületből.
- Na, fiatalok, ahogy hallottátok én leszek a csapatotok vezetője a küldetésen. Bemutatkoznom gondolom nem, kell. De ha van kérdésetek tegyétek fel nyugodtan most, a bemutatkozásotok közben!

Edit a képet elfelejtettem berakni Itsuyáról.  Smile 

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 44

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 623

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hasame Yasuhiro on Hétf. Ápr. 17 2017, 22:31

//Aokaze Atsushi: Éjféli fosztogató//
- Misurame Shizuka – mondta a lány meghajlás közben. Hosszú, fekete hajába belekapott a szél, eltakarva ezzel zöld szemeit. Egész testéből sugárzott a kecsesség. Makabe senpainál majd húsz centivel alacsonyabb volt miután kihúzta magát. Nem is tűnt fel eddig, hogy velem egy magasságú. Kék, térdéig érő kabátját kisimította, csípőjére kötött fejpántját megigazította. Kék nadrágja a lábára simult.
- Ueno Takashi – kísérte ő is meghajlással a bemutatkozást. Rövidre nyírt szőke haja úgy lapult fejére, mintha vizes lenne. Kék szemében látszott, hogy már most Makabe senpai erősségeit és gyengeségeit méregeti. Amikor kihúzta magát egyértelművé vált, hogy alacsonyabb nálam, ugyan nem sokkal, nagyjából négy centivel. Zöldeskék zubbonya derekáig lógott, ahol átadta a helyét hasonló színű nadrágjának.
- Hasame Yasuhiro – zártam a sort. Nem igazán tudtam mit mondhatnék még. A többit megmondják majd a tettek.
- Mit tudunk a tolvajról senpai? – kérdeztem miután egyikünk sem akart megszólalni.
avatar
Hasame Yasuhiro
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Pént. Ápr. 21 2017, 21:09

// Hasame Yasuhiro: Éjféli fosztogató //
 
Bemutatkozásotokat nem húztátok el. Senki sem mondhatja, hogy felesleges információval traktáljátok az embert. Csak a lényeget mondjátok, amit kért tőletek. Semmitmondóan hallgatta, bemutatkozásotokat, még a szeme sem rebbent. Egészen addig, míg kérdezni nem kezdtél, ekkor odalép eléd. Szemeit összehúzta, homlokát mérgesen összeráncolta.
- Mi az, hogy senpai?! Mégis mit tanítottak nektek az akadémián? Közel sem vagyunk egy korosztály! Ha megszólítasz az a minimum, hogy a nevem után a san, sensei, taicho vagy a sama jelzőt helyezd! Ellenkező esetben, beléd verem a jó modort. Ez rátok is igaz! Néz társaidra azzal a tekintettel, amivel az előbb téged fegyelmezett.
Visszalép egyet, majd fancsali tekinteteket látva szórós tekintetét kedvesre váltja és elmosolyodik. Végül folytatja mondandóját.
- Nem, kell komolyan venni. Nem lesz verés, de azért a senpai jelzőt tényleg hanyagold. A faluban elnézem, ha csak simán Itsuyának szólítotok. Mivel nem vagyok annyira öreg. De ha megérkeztünk a küldetésre, akkor adjátok meg a tiszteletet és az előbb felsoroltak közül szólítsatok meg. Bár a samát azt inkább hanyagoljátok nem áll jól nekem.
Ezután a férfi jobb kezével beletúr hajába. Néhány szőke tincse után már a barnákon csúsznak végig ujjai. Tarkójához érve pedig kaparni kezdi a fejét. Nem kell félni nem tetves mindössze csak gondolkozik pár másodpercig.  A fejvakargatást akkor fejezi be, amikor az elmélkedést is. * Ahh* sóhajt egyet.
- Mégis mit lehet tudni egy betörőről? Sötét ruhákban jár, arcát jó esetben eltakarja egy maszkkal, rosszabban egy női neccharisnyával. Bár ami titeket izgat az biztos nem, az öltözködési stílusa. A szemtanúk szerint 175 centiméter körüli, testalkata nem túl vékony. Valamint az elmondások szerint, jó eséllyel lehet arra következtetni, hogy a tolvajunk egy átlagember és nem egy chakra használó személy.
Az információk átadása után feltekint az égre. Mély levegőt vesz, majd tekintetét visszairányítja rátok.
- A nap állása szerint lassan, 11 óra lesz. Mennyetek, haza egyetek és igyatok. Majd délre legyetek a falu bejárata előtt. Több napra elegendő élelemmel és kaja pénzel felvértezve. Mert tőlem ugyan nem kaptok kölcsön. Valamint az általatok szükségesnek vélt felszereléssel. Most pedig oszolj!
 
A falu bejáratától nem messze egy kis téren, az útelágazás mellett, vár rátok a férfi. Könnyedén ki lehet szúrni. Mivel csak ő áll egy helyben a tűző napon. Mindenki más siet a dolgára, elvégre dél van. Lassan felhők kezdik belepni, az eget és néha-néha eltakarják a napot. Szerencsére ezek nem esőfelhők, így nem kell a megázástól tartanotok, egyenlőre. Ahogy egyesével odaszállingóztok láthatjátok nyomait, hogy ő is megtette amit nektek mondott. Rajta is ott csüng a hátizsák, amiben az élelme és egyéb holmijai vannak, akárcsak rajtatok.

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 44

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 623

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hasame Yasuhiro on Szomb. Ápr. 22 2017, 20:53

//Aokaze Atushi: Éjféli fosztogató//


Meglepődtem, amikor leteremtett. Az Akadémián azt tanították, hogy a feljebbvalókat senpainak, a tanárainkat senseinek kell nevezni. Az érzés kiülhetett az arcomra is, az alapján, ahogy a mondandóját folytatta. Nem lesz ez így jó: ma már másodjára hagytam, hogy az érzelmeim megmutatkozzanak rajtam. Arra viszont egyáltalán nem számítottam, hogy még egy pofon sem jár a tiszteletlenségért. Össze voltam zavarodva. Lopva Shizukára sandítottam, de nem tudtam róla semmit leolvasni.
- Bocsánat a tiszteletlenségért Makabe san. A jövőben nem fog előfordulni. - mondtam egy ismételt meghajlás kíséretében. Emlékeztettem magam, hogy fel kell jegyeznem ezt a jelenetet a naplómba. Na meg persze az sem árt, ha lejegyzem, hogyan is néz ki a tolvajunk.
Nem volt idő hazakísérgetni egymást, úgyhogy mindenki egyedül indult ebédelni és pakolni. Se anya, se apa nem voltak otthon. Apáról tudtam, hogy valószínűleg egy kocsmában vagy egy játékgép előtt tengeti az idejét, de az váratlanul ért, hogy anya házon kívül tartózkodik. Nem mintha olyan sokat szoktunk volna beszélgetni egymással, de nem szokása csak úgy minden szó nélkül elmenni. Végül is nem zavart túlságosan a dolog, gyorsan bekaptam két rizsgolyót, illetve az utasításoknak megfelelően bepakoltam a táskámba. Miközben rögtönzött ebédemen csámcsogtam próbáltam valami fantomképszerűséget rajzolni az emberünkről, de a jelenlegi információk birtokában ez halva született ötletnek bizonyult. Megráztam a fejem, és eltöprengtem, hogy a civilek miért is ilyen rosszak személyleírásban. Inkább összegeztem az információkat, és levontam belőlük a lehetséges következtetéseket.
175 cm magas, tehát nem egy nagyon feltűnő ember, nehéz lesz kiszúrni a tömegben. Sötét ruhák, úgyhogy valószínűleg éjszaka szeret dolgozni, amely azt jelenti, hogy napközben inaktív, csak a késő délutáni órákban jelenhet meg. Jobb esetben maszkkal, rosszabb esetben neccharisnyával takarja az arcát. A maszk könnyebben kiszúrható, de a neccharisnya nem biztosít kellő takarást, ha sikerül a közelébe férkőznünk. Erre pedig realisztikus esély van, ha valóban nem chakrahasználó személyről van szó.
A jegyzeteket tartalmazó papírost összecsavartam és a táskámba tettem. Még egyszer ellenőriztem, hogy mindent elrakta-e, majd, miután semmi kivetni valót nem találtam, elindultam a találkozási pontra. Shizuka, Takashi és Itsuya már ott voltak. Előbbieket mosollyal fűszerezett intéssel, utóbbit meghajlással üdvözöltem.
- Készen állunk Makabe san. - jelentettem ki. Útközben majd megosztom mindenkivel a következtetéseimet.
avatar
Hasame Yasuhiro
Játékos

Taijutsu Pontok : 19


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 110

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Aokaze Atsushi on Szer. Ápr. 26 2017, 09:39

// Hasame Yasuhiro: Éjféli fosztogató //
 
Miután korrigáltad, a férfi megnevezését az csak mosolygott és megnyugtatott. Az akadémián tanultak helyesek. Mindössze csak annyin siklottál el, hogy a Jouninok, mint Itsuya is az akadémiai tanáraid fölött állnak, akik csak chunin ranggal rendelkeznek. Valamint a tanulás nem szűnik meg az akadémia elvégzése után. Így jogos a férfi kérése, hogy senseinek szólítsd, mivel nem csak csapatvezetőként, hanem tanárotokként is funkcionál. Hazaérve a gyors étkezés és pakolás után, még fantomképet rajzolni is volt időd. Na, nem mintha, sokat segítene. Elvégre, ha van az embernek egy kis képzelőereje, akkor könnyedén maga előtt láthatja az általad lerajzolt alakot. Amit kicsit átgondolva te is beláttál.  De talán még kaphatsz rá egy jó pontot a senseiednél, az igyekezetért.

A találkozópontra érkezésedkor, már mindenki felsorakozott és csak rád vártak. Te pedig messziről intettél barátaidnak. Ők is visszaintettek neked akárcsak, Itsuya. Utóbbi pont ezért nem is érti, miért köszönsz neki külön miután már tömegesen köszöntél.
- Na, látod pont ezt, mondtam. Ennyire nem kell formálisnak lenned velem a faluban. Sőt ennyire még máshol sem. Elég, ha a tisztelettel beszélsz velem és a magfelelő jelzővel szólítasz meg. De ha neked ez így kényelmesebb, akkor folytathatod így is.
Mondandója befejeztével, elindult előttetek mutatva az irányt. Egyenletes tempóban haladtatok. Az úton nem történik semmi érdekfeszítő. Úgyhogy itt az ideje, hogy megoszd társaiddal következtetéseidet. Nagyjából egy órán keresztül meneteltek, mire elértek a sziget partvidékére. Ott egyenesen a kikötőbe vezetett az utatok. Egy kompra szálltak fel éppen az emberek, egy kisebb sorban állva.
- Gyertek, ezzel megyünk mi is!
Majd beáll a sor végére. Ami szerencsére gyorsan haladt, így nem kellet órákat várnotok az indulásra. Amint odaértek a hajóhídhoz a kalauzok titeket kezdtek igazoltatni.
- Jó napot! Jegyük van, vagy megbízólevelük?
- Szép napot maguknak is! Megbízólevelet tudok mutatni.
Majd benyúlt fölsőjének belső zsebébe és előhalászta az említett papírt. Itt is megmutatta, majd visszavette. Félreállt, majd jobb kezét a komp felé kirakta.
- Csak utánatok.
- Köszönjük sensei!
Jön a válasz Shizukától, miközben elsőként halad el a férfi mellet. Takashi csak a fejt biccenti meg a férfi előtt. Amint te is elmész előtte ő is elindul.
Fönt, a taton elmegy a komp elejére, majd leül egy padra. Hátranyúl övtáskájába és elővesz belőle egy magazint. Szétnyitja az elején, majd olvasni kezdi a benne található cikkeket. Bár nem juthat sokáig Shizuka miatt.
- Sensei bocsánat a zavarásért, de miért nem kellet fizetnünk a felszállásért.
- A kérdésed jogos. Azért mert a falu havonta nagyobb összeget fizet a hajózási társaságnak, hogy minket ninjákat ingyen szállítsanak, ha küldetésen vagyunk. Mivel az ország sok kis szigetből tevődik össze így nem furcsa, ha más szigeteket is meg kell látogatnunk. Ha pedig havonta többször is oda vissza kéne, utazgatni a szigetek közt az drága lenne. Így ezt állja nekünk a falu. Ha az út közben lenne még kérdésed, kérdésetek tegyétek fel nyugodtan. Most pedig szabad foglalkozás a végállomásig, utána itt találkozunk.
Megrázta az olvasmányát, amitől a papír furcsán recsegett. Majd folytatta a félbeszakított olvasást.

// A következő poszt jöhet ide: Határszigetek //

_________________

2016. Január- A hónap legjobbja

Mulitkarik: Aokaze Atsushi, Aihara Arata
avatar
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 44

Tartózkodási hely : Konoha


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 623

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

8 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.