Mizukage palota

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 03 2010, 04:53

Kurono minden információt megkapott a küldetéssel kapcsolatban kivéve egyet.
-Mi az ANBU neve?-
Teszi fel a lényeges kérdést, mert így rá tud keresni a papírok között, és talán megtalálhatja azt a kapcsolatot ami össze fűzi Shionnal.
~Ez egy nehéz küldetés lesz. A háború okozta ezt a bajt is. Ha nem lenne háború, akkor nem lennének árulók.~
Kurono tudomásul veszi a hallottakat, aztán elindul ki az ajtón.
~Talán a ninja akadémián kéne kezdenem, ott biztos lesznek papírok az ANBU-ról, ha nincs akkor jön a B terv.~
Gondolkodik egy picit, de egyszer csak valakinek a jelenlétét érzi. Egy furcsa árnyék suhan el. Nem tudja mire vélni.
-Gyere elő. Előlem nem tűnhetsz el.-
Mondja, és megáll a folyosón. Néma csend. A folyosó totál üres. Kurono nem tudja, hogy most csak képzelődött, vagy tényleg van itt valaki. Na, de a megérzései. Tuti, hogy van itt valaki.
~Már is figyelnének. Vigyáznom kell. Bizonyára, ha túl sokat fogok tudni, akkor megpróbálnak lekapcsolni majd. Fel kell készülnöm. Úgy néz ki ez nem csak egyszerű nyomozás lesz.~
Gondolja Kurono. Nyugodt lendülettel halad tovább, a folyosón. Persze, csak akkor ha nem bújt elő senki a válaszától. Ha nem jött senki, akkor Kurono kimegy a palotából, és a Ninja Akadémiához veszi az irányt. Megpróbál az ANBU nyomán elindulni. Senki nem tökéletes, mindenki hibázik, és Kurono ezt a hibát meg fogja találni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 03 2010, 16:49

Ruken csak ennyit mondott! „Seganta” és ahogyan kiléptél az ajtón és elindultál, a testeden keresztülfutó furcsa érzés arra kényszerített, sőt te saját akaratodból arra kényszerültél, hogy az ismereten érzésnek helyt adva, szó szerint előhívd azt az alakot, aki téged követett. No de nem is kellett sokat gondolkodnod, hiszen a földből csakhamar egy Anbu harcos jelent meg, ahogyan térdre rogyva közölte veled az okait.
- Bocsásson meg! -mondta- De megkelett bizonyosodnom róla, hogy valóban őn-e Kurono-san! Örülök, hogy nem tévedtem! -állt fel- Fontos információim vannak a küldetésével kapcsoltban! Kérem jöjjön velem! - mondta, ahogyan az esett érdekes fordulatokat kezdett venni!

avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 03 2010, 19:57

Kurono megérzése nem csalt. Egy ANBU harcos jött elő a földből, és eléggé furcsán szólította meg Kuronot, ráadásul még bocsánatért is térdre kelt.
-Kelj fel, nincs semmi baj.-
Mondta Kurono kedves arccal, nézve az ANBU-ra. Még mindig benne van az a hála, hogy befogadták, és, ha most rideg lenne, mint a legtöbb kirigakurei, azzal csak velük olvadna egybe. Kurono befogadott nem pedig kirigakurei vérből származó. Ezt az egyéniségét szeretné megőrizni, és ezt úgy érheti el, ha másképp viselkedik, mint a többi kirigakurei. Ezután az ANBU szeretné hasznossá tenni magát, amit Kurono nagyon jó szemmel néz.
-Az nagyon jó. Akkor kérlek vezess.-
Mondta szintén kedvesen, és mosolygó arccal. Ezek után, ha az ANBU megindul, akkor Kurono is követi őt. Minden esetre figyel, hisz most nem bízhat meg senkiben. Egy kicsit csapdára is gyanakszik, de ezt csak úgy derítheti ki, ha bele megy. Ha csapda, akkor legalább megtudja, kik vagy ki az áruló, és őt legyőzve még késleltetheti a támadást is, de most az a biztos, ha követi az ANBU-t, és információt gyűjt, és talál egy fonalat, ami alapján elkezdheti jobban a nyomozást. Hisz fonál nélkül nem tud haladni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Aug. 04 2010, 17:09

Az ANBU harcost követve az épület alaksorába, egy olyan hely tárult a szeme elé, melyet nem is láttál. Egy egész hálózat, ahogyan a sötét folyósok magában rejtették ugyan a csapdák veszélyét, ahogyan a szűk hely miatt a technikáid nagy részét is semlegesítették, de ennek semmi köze volt a valósághoz. A férfi egy ajtó elé vezet, melyet körülbelül fél óra után értettek el. A megtett távolságból pedig bőszen tudtad, hogy már a falún kívül vagytok.
- A személy, aki mindent tud, ezen ajtó mögött van! Bocsáss meg, hogy előbb nem mondtam el! – közölte veled, ahogyan újra beleolvadt a talajba lassan és egy kérdésedre sem válaszolva eltűnt a szemed elől! Majd pedig új fejezett indult el attól a pillanattól, hogy beléptél abba a szobába.
A szobában, csak egy gyertya pislákolt, ahogyan becsukva magad mögött az ajtót, a gyertya fényében ülő öreg alak, hellyel invitált. Na de ne szaladjunk előle, addig a pillanatig sok mindent megtudtál. A férfi nem rejtette el az arcát, első pillanat látod minden mozdulatát, ahogyan a 70 éveiben járó öreg alak, szó szerint meglephetett. Na amint leültél, és ami történt, amit mondott, az lepett meg igazán!
- Üdvözöllek Kurono-kun!- szólított meg, ahogyan helyet foglaltál- Örülök, hogy itt vagy! Tudod ebben a falúban már nagyon kevés ember emlékszik rám! Örülök, hogy egy kettő még a szolgálatomban áll, de ez nem is lényeg! A lényeg az, hogy...- mosolyodott el- … hogy én öltem meg azt az ANBU-t!

A férfi megjelenése: !!KATT!!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Aug. 04 2010, 19:36

Az alaksor szűk folyosóján haladva Kuronot még inkább kergette az az érzés, hogy itt valami csapda van. Fél óráig sétáltak ezen sötét folyosón, míg egy ajtóhoz nem értek. Az ANBU azt mondta egy olyan személy lesz az ajtó mögött aki sok válasszal tud szolgálni Kurono számára.
~Ilyen gyorsan meg lehetne oldani?~
Kérdezi magától, de a választ hamar megtalálja magában, ami egy szó "lehetetlen". Kurono benyit az ajtón, ahol tényleg egy öreg embre van.
~Elégé furcsán néz, ki.~
Mereng fel benne a gondolat, míg helyet tessékelnek neki. A szoba elégé félelmetes, csupán egy gyertya világít, az egész helységben. Az öreg ember egyből a lényegre tér.
-Mi? Maga ölte meg?-
Lepődik meg egy kicsit. Az arcán mosoly támad, hisz sok öreg emberről lehet hallani, akik hatalmas erővel bírnak.
~Bizonyára egy mesterrel van dolgom. Nem ugorhatok neki itt főleg ilyen kis helységben.~
Méri fel a helyzetet, és úgy néz ki egyenlőre húzni kell a dolgot, és megnézni mis sül ki belőle.
-Meg amúgy mit kezdjek vele? Hugyozzak a sarokba?-
Teszi fel flegmán a kérdést, de folytatja is.
-Mellesleg miért tette, és ki maga, hogy csak így sity-suty meg mer ölni egy Anbu harcost. Aware egyik embere? Vagy talán a Shion klán egyik tagja?-
Merülnek fel benne a kérdések, amire reméli választ kap. Hasznosak, és legalább felfedik az ellensége kilétét,okát és legfőképp húzza az időt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Pént. Aug. 06 2010, 17:08

Kurono-nak sok új kérdése támadt, ahogyan a férfi intőleg maga elé emelete az ujját (hasonló mozdulattal, mind amikor valakit leakarunk csendesíteni!), ahogyan komor arckifejezést vágva nézett rád. Szinte megállt a levegő, ahogyan tisztán érezted, hogy az a valaki aki ellőtted van, nem hétköznapi shinobi.
- Ne legyél tiszteletlen gyermek! -közölte veled a „Hugyozzak a sarokba?” rész miatt valószínűleg, ahogyan visszarakta a kimonoja újabba a kezét, ott folytatta a szavait, ahol te félbeszakítottad, bár láthatólag, vagyis hallgatólag, úgy fogalmazott, hogy választ kapj elsődleges kérdéseidre. - De igazad van, illik bemutatkoznom! A nevem Shoami Fujishina! Te nem halhattál rólam, de Hana-chan nagyon is jól ismer!- mosolyodott el, ahogyan a várt helyzet létrejött, érdekleni kezdett a férfi, hiszen lényegében Hana miatt kerültél Kirigakure-be. - De az a lány sohasem tudta összerakni kellő mértékben a dolgokat... nincs ideje mindenre, nem képes olyan higgadt lenni mind én! De fiatal, ezért ilyen, ahogyan te is! - nézett rád, immáron teljesen barátságos arcot vágva olyan érzésed volt, mintha egy barátságos öregember lenne előtted- Talán ezért bízik meg benned ennyire! Rávette a Mizukage-t, hogy itt marathass, megadta neked a lehetőséget, hogy fejlődj és mindezek ellenére egy szót sem szólt hozzád eddig. De mind mondtam ő ilyen! De a miértekre a válasz nem ez, hanem... hogyan is nevezted Aware? - kérdezte tőled- Szóval most ott rejtőzik! De hát mindig is szerette a fiatal lányokat. Nem meglepő!- nevette el magát, ahogyan egy szót sem érthettél abból amit mondott. - De az Anbu rájött arra kis ő valójába, és ha kiderül, akkor Hana tervei semmivé vállnak, ahogyan még téged is bajba kevert volna!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Aug. 06 2010, 20:49

Az események érdekes fordulatok elébe néz, ahogy az öreg egy újjab személy nevét is bele szövi a mondandójába. Egy olyan személyt, akit nagyon jól ismer. A régi Okami vezetője Hana.
~Ezt nem értem. Mit akar ő velem?~
Teszi fel magának a kérdést, ahogyan tovább hallgatja az öregember érthetetlen szavait. Itt előkerül Aware és látszólag az öreg tud róla valamit.
-Szóval. Hana megbízzik bennem, ezért szervezett be Kirigakureba. Ezt értem. Azt viszont nem, hogy miért kéne megbíznia bennem? Mi a terve velem? Ahogy ismerem semmit sem véletlenből, vagy kedvességből tesz.-
Teszi fel az első kérdést, ami egyenlőre most elég is lesz. Aware egyenlőre rá ér. Most még nem akar ennyire előre haladni. Kurono kíváncsi arra, hogy Hana mit is tervez. Kurono tiszteli őt, és ha bármi terve van vele, akkor ő tuti, hogy részt vesz benne, bármi is legyen az. A vezetőjéért, képes eldobni az Aware elleni bosszút. Ennyivel tartozik Hana-nak. Otthont adott neki az Okami által és Kurono a szervezet nélkül biztos nem éli túl az elveszett ninja életet. Még nagyon is jól emlékszik. Tízenkét éves volt, mikor eljött. Tapasztlatlan és befolyásolható volt. Seibo karolta fel elöszőr, és ő jutatta el az Okamiba. Miután a szervezetbe csatlakozott Kurono, utána nem is találkozott felkarlójával. Sei nem foglalkozott vele, de az Okami igen. Felnevelte, és nekik köszönheti, hogy itt van. Hana karizmatikus jelensége össze fogta az Okamit, és ez tartotta életben Kurono. Az öreg utolsó mondata egy furcsa következtetésre vél.
-Ha Hanna-nak az ANBU gondot okozott, mert megtudott valamit, akkor Hana Kirigakure ellen készül tenni valamit. Gondolom, azért kellet lekapcsolni, mert jelentett volna a Mizukagenak.-
Ez kurono utolsó következtetése az öreg ezen mondataiból. Most már csak az előző kérdésére vár választ, miszerint mi a terve Hana-nak Kuronoval?
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Vas. Aug. 08 2010, 11:30

A férfi az első kérdéseden, sőt az utána lévő gondolatmeneteden, amit abból szűrtél le, amit ő mondott neked, igazán meglepődött. Nem gondolta, hogy ilyen gyorsan jár az eszed és rájössz lényegében a tervükre, de most, hogy rájöttél, nem volt más hátra, mind az, hogy vagy mindent bevalljon neked, vagy elhallgattasson, mert túl sokat tudsz. Mivel Hana megbízott benned, ezt már mondta, főleg annak fényében, hogy azt is kijelentette, hogy tervei vannak veled, nos ebből a néhány szóból kiindulva biztos nem fog megölni! Sőt, most hogy ennyire megkönnyítetted a helyzetét, elmond mindent neked. De mit is? Ja az most fogod megtudni!
- Kitudja?! -nézett rád- Ő jobban ismer nálam, de hogy mit is látott benned vagy éppen miért bízik meg benned azt nem tudom! -felelte, de ezt már te úgymond félig tudhattad, elégé jól ismertétek egymást, még ha nem is szolgáltál alatta sók ideig- De az erőd, az mindenképp lenyűgöző! Fiatal koromban én is szembekerültem egy Hazukage-val és éppen hogy túléltem a a vele való harcot! - mosolyodott el a szép emlékeken- De az régen volt, még akkor mikor Kirigakure szembeállt a fél világgal! De ez már nem is lényeg! - kezdett bele végre abba, amit hallani akartál- A lényeg az, hogy igazad van! Hana valóban Kirigakure ellen készül! Bosszút akar állni a klánján és ehhez minden lehetséges erőt megragad..- mutatott rád- … még a tiédet is! Nem elég erős ahhoz, hogy elpusztítsa Kiriagakure-t! Még ahhoz sem, hogy megölje a Mizukage-t! De ez hamar fog változni! Egyre erősebb lesz! Egyre nagyobb befolyással fog bírni a falúban! Csendben az árnyak közt szervezkedik, ahogyan Kirigakure minden vele kapcsolatos lépésének az lesz az eredeménye, hogy végül a falú saját magát fogja elpusztítani! - mosolyodott el ismét- És ebben neked is részed lesz Kurono-kun! Mert Hana így akarja!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Aug. 08 2010, 13:04

Kurono döbbenten hallgatja a tevekről szóló mondatokat, ahogyan egyre villágosabbá válik a helyzet. Kurononak most döntenie kell. Vagy Kirigakure mellet dönt, és viszonozza, hogy befogadták, vagy Hana mellet marad és saját érdekeit tartja szem előtt. Erre a válasz talán egyértelmű.
-Ebben a helyzetben, asztihiszem nincs választásom.-
Mosolyodik el Kurono.
-Természetesen részt veszek benne, de az itteni emberek nem lesznek elegendőek.-
Kurono, most a jövőjét is szem előtt tartja, és ez a harc után az útjuk Hanaával biztos, hogy szerte ágazódik, mivel Kurono valószínűleg nem marad Kirigakureben, még ha magas rangba is kerülhetne.
-A klánommal még van kapcsolat tartóm, és ha tovább gondolkoduk a klánom jó kapcsolatban áll a Raikageval. Kumogakure segítségével Kirigakuret könnyedén el lehet puszítani, vagy foglalni. Hana így Mizukage is lehetne, és a bosszúját is beteljesíti. Ezen kívűl úgy gondolom, akkor Kirigakurenak egy erős kezű Kageja lenne, aki megszüntetheti a belső harcokat, és Kirigakure erősebb lehetne.-
Kurononak talán életében ez volta leg észerűbb javaslata, de ezzel nem csak az a terve, hogy Hana Mizukage legyen, hanem Kumogakurenak bizonyítana, és jó esélyel vissza térhetene. Már nagyon honvágya van, és ettől a támadástól, a háború is elkezdődhet, és Kurononak háborús időben a klánjával van a helye. Neki is össze kell fognia őket. Sajnos nem tudja mi zajlik ott, és, hogy Inu, hogy fogja össze a klánt. Emellet ott többet tudna tanulni a villám mesterektől, és több esélyel tud, majd megölni egy sárkányt, akinek el tudja lopni az erejét a klánja számára.
~Ha ez sikerül, akkor be bizonyíthatom, hogy a Hazikage klán is van olyan erős sárkány klán, mint a Kensei.~
Gondol itt a fő sárkány ág családjára. Viszont volt már rá több helyen is példa, hogy a mellék ág felül kerekedik.
-Szóval részt veszek Hana tervében, csak akkor mi lesz a feladatom?-
Tesz fel egy lényeges kérdést, mivel a javaslatával együtt, azt is elválalta, hogy kapcsolat tartó lesz a lázadók, és Kumogakure közt.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 10 2010, 09:20

Az öreg férfi halkan végighallgatta a szavaidat és azon tervedet, hogy egy bábállamot ezáltal, létre lehetne hozni, ami hát nem is volt annyira rossz ötlet, ezt a férfi is nyugodtan belátta. Azonban ahogyan befejezted, ez nem nagyon ült ki az arcára, hanem csak csendben megcsóválta a fejét és lehunyta egy pillanatra a szemeit, ezzel adva tanúbizonyságot arról, hogy ebben ő nem ért egyet, vagyis inkább a Hana által megírt terv nem ez! De hogy mi, azt az öreg kis bökte.
- Nem állsz messze az igazságtól, de tévedsz! -közölte veled nyíltan- Hana nem fogja elfogadni Kumogakure segítségét! - de vajon miért? - Túl sok időt töltött ott, túl sok embert ismer és túl sokan gyűlölik! Lehet, hogy nem tudod, de Hana múltjának egyik fekete korszaka oda köthető! De nem is számít Kumogakure, nála sokkal erősebb szövetséget fog kötni... - mosolyodott el- És ha sikerrel fog járni, akkor porig rombolja Kirigakure-t, az írmagját is elfogja pusztítani, minden itt élő shinobit és civilt megfog ölni, hogy mindenki emlékezzen arra, amit ők csináltak! - remegett meg a keze a férfinak, melyet te észrevettél, de vajon mi lehet a múlt? - Te ebben fogsz neki segédkezni! Akármilyen feladatott fog neked adni akkor! De úgy érzem valamit még megkel tudnod, mert ebben neked is mélyebb beleszólásod van és mindenhez kulcsfontosággú személy ő is. - mosolyodott el- Igen ő! Hogy is nevezted Aware? Igen, így hívják most igaz! Tudnod kell ki az a nőszemély, ki is ő valójában, mert az én életemet és Hana-ét, ahogyan a klánunk sorsát is ő rendelte el! A nő akit életemben mindig is szerettem és feleségül is vettem...
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 10 2010, 15:00

Kurono kicsit döbbenten hallgatja az Awaréról szóló részleteket.
-Te elvetted feleségül? Nekem kicsit fiatalnak nézett ki hozzád.-
Jegyezte meg, de közben a vállát is húzta, hogy Kuronot ez a részlet nem nagyon érdekli.
-Viszont nekem szükségem van Kumogakurera. Mivel a hallotak szerint Kirigakureból semmi sem marad, én vissza térnék a klánomhoz, és valamit bizonyítanom kell a Raikagenak.-
Jegyzi meg, de úgy látszik ez Kurono gondja marad. Talán elég biztosítás lesz az, ha sikerül Kumogakure egyik ellenségét elpusztítania.
-De ez akkor maradjon az én gondom. Távolsági tárgyalás fogok végezni a Raikage között, egy kapcsolat tartón keresztűl, mint mondtam a klánom egyik tagjával. Remélem elég biztosítékot szerzek azzal, hogy elpusztítjuk Kirigakuret.-
Mondja Kurono az ő tervét ezzel megmagyarázta azt is, hogy személyes célra akarta hívni Kumogakure segítségét.
-Szerintem nem fontos megtudom ki Aware hisz, szövetséges feleségét nem ölök. Hajlandó vagyok eldobni a bosszúmat.-
Mondja mosolygós fejjel.
-A saját érdekeim előbre valóak.-
Még mindíg mosolyog, és így, hogy képes volt eldobni azt amire a leginkább vágyot kötetlenűl, és idegesség mentesen tud, majd harcolni.
-Hana sem annyira érdekes számomra, jobban szeretem az embereket saját tapasztalatom szerint meginsmerni, mint hallotak alapján. Viszont van más ami érdekel még. Kivel akar szövetkezni Hana, aki erősebb Kumogakurenel?-
Tesz fel egy fontos kérdést, amire tényleg jó lenne egy választ kapni. Ez fontos tényező lehet Kurono számára.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Aug. 11 2010, 23:45

A férfi semmit sem mondott a szavaidra, ahogyan abban a pillanatban, hogy befejezted, nemes egyszerűséggel közölte veled a megannyi hibát melyet elkövettél és amiért nem figyeltél rá. Na de sebaj, végül is néha elég nehéz olvadni a sorok között, de majd belejössz, hiszen ez a shinobi világban nélkülözhetetlen!
-Tévedsz elég sok dologban! – közölte veled nyugodtan- Egy szóval sem mondtam, hogy nem teljesítheted be a bosszúdat! Aware immáron nekünk is kényes ügy, de főleg nekem! Hatvan éve bujkál előlem, ahogyan egyszerűen nem tudok a nyomára akadni! Mindig más testet birtokol, mindig képes újjászületési és be kell hogy valljam, a mostani testében egyszerűen túl nőtt rajtam is! -hajtotta le a fejét- De ez nem az én bajom már innét! Aware-t Hana-chan-nak tartogatom, ő lesz a végső teszt az ereje lemérésben, az pedig már csak rajtad áll, hogy segítesz-e neki! - halgattot el, ahogyan ez a beszélgetés egyre jobb irányba kezdett terelődni, olyan irányba mely lassan túlnőtt rajtad is- Visszatérve a szövetségesekre pedig, vajon kik lehetnek Kumogakure-nel is erősebbek?- tette fel a kérdést neked.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Vas. Aug. 15 2010, 21:10

Kurono hallgatja az öreg szavait, és nincs megelégedve vele.
-Akkor az már nem is az én bosszúm, ha csupán Hana-nak kell segítenem. az olyan, mint ha ő teljesítené be azt amit nekem kell.-
Mondja kicsit bőszen aztán lenyugszik.
-De természetesen segítek, mint azt már mondtam, bármiben amiben tudok.-
az öreg ezek után egy kérdést tesz fel neki. Kicsit kételyes ügy elé állította a dolgokat, és Kuronot ez újabb gondolkodásra késztette.
-Kumogakurenel csupán Konoha lehet erősebb, de ők miért segítenének? Konoha nem kezd nyílt támadást. Konoha sosem kezdeményez harcot, de ki tudja. Ebben az időszakban lehet kap az alkalmon. Ezen kívül még elveszett ninja szervezetek jöhetnek szóba. Talán az katsukit szeretné Uchiha Sasukeval az élen? Őket elég erős szövetségesként tudná elképzelni, de nem hiszem hogy ők segítenének.-
Mondja a két esélyest akik erős szövetségesek lehetnek.
~Ha Konoha a szövetséges, akkor Konoha segítségével vissza mehetek Kumogakureba. viszont az Katsukiban is el tudnám magam képzelni, de oda még túl gyenge vagyok.~
Kurono fejében most dulakodik a jó és a rossz, amit a lehetséges szövetségesek fognak eldönteni. Kurono a lehetőségeihez képest választ.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Aug. 18 2010, 20:17

A férfi a felvetésedre először nem reagált semmit, hagyta hogy befejezed amit elkezdtél. De abban a pillantban, hogy végeztél az öreg arcára egy széles mosoly ült.
- Veszélyes vagy! -közölte veled- Ennyi mindent tudni és kiötleni ilyen fiatalon, sőt rájönni az igazságot fél szavakból! A te korosztályodban tényleg sokkal nagyobb lehetőség rejlik, mind azt hinni mertem volna. - közölte veled bőként, ahogyan felállt a székéről! - De egyenlőre elég ha ennyit tudsz és nem többet! Ha lebuknál akkor sem fogsz semmire sem emlékezni! -nyújtotta ki a kezét, ahogyan még mielőtt tudtad volna mi si történik, megérintette a homlokodat, majd pedig megszorította. Fájdalom hasított a testedbe. - Hana nem tudja, hogy itt vagy! Nem is kel egyenlőre megtudnia! Ha eljön az idő, mindent tudni fogsz már, de addig felejtsd el mindent! -fogott el az álmosság, ahogyan a szemedet egyre nehezebben tudtad nyitva tartani - Emlékek pecsétje záródj le! -hallottad halkan még, ahogyan a következő pillanatban elsötétült előtted minden.

A lakásodon ébredtél, ahogyan hatalmas rumlit találtál magad körül. Mintha dulakodtak volna valakik. Nem értetted, ahogyan az utolsó emléked, hogy kilépsz a Kage irodájából. Utána pedig se kép se hang. Csak az üresség. De ahogyan megpróbáltál felállni, hirtelenjében elcsúsztál valamin, ahogyan a nyitót ablakon keresztül hallatod az eső ritmikus dobolását. De ahogyan egy apró kis villám szelte át a levegőt és megvilágította a szobát, tisztán megláttad. Egy halott ANBU volt a falra tűzve, felszabdalva, ahogyan te is tiszta vér voltál. Az ajtón pedig hirtelen kopogtattak.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 24 2010, 00:53

Kurono kicsit szédelegve kell fel, és néz körül a szobában, de még semmit sem lát.
~Már megint esik.~
Gondolja magában, és ekkor csap le a villám ami megvilágítja a szobát. A halott ANBU szétszabdalva és feltűzve a falra eléggé meglepő volt Kurono számára.
-Mi történhettet?-
Kérdi magától, míg a fejét vakargatja. Semmire nem emlékszik és hírtelen kopognak. Kurono ekkor egy picit bepánikolt.
~A fenébe. Mit tegyek. Mivan ha azt mondják én öltem meg?~
Kurono semmire nem emlékszik, és ha ezt elmondja valószínűleg viszik is a kage elé onnatól meg a valatóba, hogy túrkáljanak az emlékei között, amit meg Kurono nem szeretne, mert lehet olyatt tett, amit megbánhat. Kurono gyorsan felkapja az új köpenyét, amit magának varratott. A fehér alapon kék villámosat, majd kiugrik az ablakon.
~Úgy teszek, mint ha most jönnék haza, és mint ha nem tudnék az egészről semmit.~
Ez tűnik most a legjobb ötletnek amit tehet, így hát úgy is tesz. Miután kiugrott az ablakból Kurono az ajtó felé megy.
~Vajon ki kereshet?~
Kérdi magától, így elszőr inkább ki les a sarok mögül. Muztán megtudta ki az, mindenféle képpen elindúl az ajtóhoz.
-Szia. Miért keresel?-
Köszön és kérdi azt aki kopogott az ajtón. Kurono kedvesen mosolyog, ahogy szokott, mint ha mi sem történt volna.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Kedd Aug. 24 2010, 08:56

Pánikba estél és kapkodtál, ez pedig nem volt rád eddig jellemző. Ahogyan kilestél a ház oldala mögül, nemmást láttál meg mind Ruken-t, ahogyan az esőkabátja alól alig láttad ugyan az arcát, de a kisugárzása és igazából minden más, az alkata, a viselkedés, mind rá emlékeztetett. A fiú mellé lépve köszöntötted őt, ahogyan kicsit sem furcsán viselkedtél, hanem úgy ahogyan szoktál.
Ruken feléd fordult, ahogyan végignézett rajtad, majd lehúzva a fejéről a csukját, nyíltan közölte veled azt, amiért jött. Azonban ekkor jött elő, hogy siettél és nem figyeltél a részletekre.
- Mert eltűntél!- közölted veled, mind mondtam nyíltan és tényszerűen. - Három napja egy szó se hang nélkül tűntél el és senki sem látott azóta. Már azt hittem, hogy valami bajod esett!- nézett le a kezedre- De látom semmi baj! De ha megkérdezhetném, hol is voltál idáig!- mosolygott rád- Mind a kinevezett ideglenies Mizukage szeretném meghallgatni a jelentésedet! De a legjobb az lenne ha bemennénk! Nem gondolod?- kérdezte tőled, ahogyan ha azt mondott, hogy igen, egyből le fogsz bukni!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Kedd Aug. 24 2010, 11:34

Kurono arca egyből ledöbbent, mikor meghallotta, hogy már három napja eltűnt a föld színéről. Az arcára egyből kiült a valós esemény amit Ruken is láthatott.
-Ruken mondanom el kell mondanom valamit, de előbb ezt látnod kell.-
Mondja kissé szomorkás hangon, majd a kulccsal kinyitja az ajtóját. Az ajtó nyílik és Ruken szeme elé tárúl az a látvány ami Kurono látott, csak neki lámpa fénynél, mert Kurono feloltja a lámpát.
-Nem rég itt ébredtem fel. Miután kiléptem az irodából se kép se hang. Nem emlékszem semmire. Mire felkeltem ez a szegény ANBU, már itt volt a lakásomba. Én is a vérben feküdtem.-
Mondja el Kurono a valós igazsságot, majd meglátjuk Ruken mit cselekszik.
-Valószínűleg támadás érhetett, és ez az ANBU jelzés számomra, hogy ne kutakodjak.-
Jegyzi meg Kurono a feltételezését, majd lehajtja a fejét. Gyászolja az ANBU-t aki meghalt Kirigakure érdekében.
~Otthon Kumogakureban ez nem fordulhatna elő.~
Gondolja magában. Talán azért nézni ilyen gyengének Kirigakuret, mert csak Kumogakurehoz tudja hasonlítani. Életében más országokban nem járt még. Kurono most várja Ruken mit cselekszik. Reméljük semmi rosszat.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Aug. 25 2010, 23:51

Mindent bevallottál Ruken-nek, amire emlékeztél! Se többet, se kevesebbet nem mondtál neki. És ahogyan a jounin a holttestet nézte, egy szót sem szólt. Körbenézett a helyszínen, ahogyan kis idő múlva lágyan felsóhajtott és felállt a földről, ahol eddig guggolt és feléd nézve nyíltan, hozzá képest egyáltalán nem szokatlanul közölte a tényeket az ő részéről!
- Most már értem! -nézett rád- Ezért volt véres a kezed és a nem vizes a ruhád!- közölte veled, ahogyan ekkor esett le, hogy miért mondta neked, hogy be akar menni. Amikor elcsúsztál a kezed véres lett, illetve mikor kiléptél a szabadba a ruhád nem ázott át annyira, mely nyíltan közölte volna, hogy hosszú percek óta vagy az esőben. Nem mondta de ennyiből képes volt levonni a szinte helyes következtetéseket, pedig ez csak a kezdett volt. - De ez már nem lényeg! -fordult a tetem felé- A jelek szerint nem itt ölték meg! Túl tiszta a terep és a vérnyomok alapján ez csak a holtestből származik. Egyszerű és sűrű, nem olyan, mind amilyeneket ilyen sebeknek kéne hagyniuk! Valaki rád akarja fogni a helyzetet! -nézett vissza rád- És a test! Ez egy oinin ninja! A maszkja alapján felismerem! - vetet egy utolsó pillantást a testre. -Ez gond!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Aug. 26 2010, 11:15

Kurono lehajtott fejjel hallgatja Ruken szavait, és a megállapításait.
~Ilyen gyenge lennék. Amint kiléptem az irodából valaki elkapott volna és rám akar kenni egy gyilkosságot?~
Tűnődik el egy picit a történteken, de nem jutt eszébe semmi.
-Egy oinin ninja?-
Döbbenten hallotta meg Kurono ezt az elnevezést.
-Az oinin ninjáknak még Kumogakureben is híre van. Aware légy átkozott. Tuti, hogy te akartad rámkenni az egészet.-
Dühöng egy kicsit, mivel Aware lehet ilyen erős, aki elbán egy oinin ninjával. Vagy ha nem ő akkor ki? Kurononak jelen pillanatban, jelen emlékei közt csak Aware jöhet szóba.
-Ruken-sama. Engedelmével elkészülnék, és folytatnám a feladatomat. Ez még mindíg személyes ügy.-
Kérelkedik Rukenhoz, aki remélhetőleg meg adja neki az engedélyt.
~Viszont látva, hogy Aware egyre erősödik nekem is halladnom kéne. Biztos még gyorsabb, mint legutóbb. Kéne egy biztos védelem és gyorsaság egyszerre?~
Gondolkodik, míg vár Ruken szavára, és egyszer csak kipattan a fejéből.
~A Raikage Villám feloldás pajzsa technikája tökkéletes. Vajon hogyan tanulhatnám meg?~
Gondolkodik el a technikán, és remélhetőleg Ruken hamar engedélyt ad a távozásra, vagy is távozik mivel van még mit takarítania Kurononak.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Pént. Aug. 27 2010, 08:26

Ruken csak téged nézett, ahogyan egy pillanatra újabb fontos tizedmásodperceket szentelt a holtestre. Valamin gondolkodott, ahogyan te a belegyezését próbáltad kérni, hogy folytathasd a küldetést, ahogyan valójában ennek nagyon is nem volt értelme, sőt az igazat megvallva, eldugva az emlékeid közt, de már tudtad a válaszokat is. Ruken pedig visszanézett rád, ahogyan megvakarta a fejét.
- Ez nem Aware munkája! -nézett rád, ahogyan nem értetted, miért gondolja ezt- Ezt a férfit ninjutsuval ölték meg, de Aware inkább a fegyvereit használta volna! A testén lévő vágásokat a halála után ejtették, hogy kivérezzen és nagyobb nyomot legyen képes hagyni!- lépett melléd, ahogyan a kijárat felé lépett- Az oinin osztag nem nekem felel, még most sem! Nem tudhatják meg, hogy itt mi történt! - mosolygott rád- De ne aggódj gondoskodok a helyzetről, azonban...- fordította komolyra a szót- A küldetésed ezennel véget ért! - jelentette ki- Túl veszélyes ez a küldetés! Magam veszem a kezembe a dolgokat! - szorította ökölbe a kezét- Ha valaki itt rejtőzik és képes volt két ANBU-val is észrevétlenül végezni és nyíltan, észrevétlenül járni köztünk, akkor ez meghaladja a te képességeidet, sőt az enyéimet is! Azonnal értesítem a Mizukage-t! - lépett egyet ellőre, ahogyan ezzel az ajtóhoz is ért- Ne izgulj! A számlát álom! -mosolygott rád, ahogyan nem értetted, de azonnal megértetted. Kézjelekbe kezdett, ahogyan a következő pillanatban a holtest lángra lobbant és alig is pillanat múlva hamuvá is égett, bár nyomott hagyva maga után, A padló, a falak korommal lettek megégetve. - Aludj jól! - intett neked, ahogyan kilépett a szobából és magadra hagyott, a küldetésed pedig véget is ért.

//Ez egy „S” szintű küldetés volt, azonban inkább tartalmi mind harcos kivitelben, ezért a küldetésért csak: +15 ch szintet kapsz! Ha akarod azonnal bele is kezdhetünk a következő küldetésbe! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Pént. Aug. 27 2010, 13:41

Kurono meghallgatja Ruken szavait, és sajnálattal halja, hogy innentől nem az ő ügye.
-Nem szeretném ha bajod esne, de ez a feladat, ha ilyen nehéz tényleg neked kell csinálnod.-
Mondja Kurono, azzal kikíséri Rukent, és becsukja az ajtót.
-Ahh. Eddig aludtam és most megint. Rendet kéne rakni.-
Mondja Kurono azzal hozzá is lát lakása rendbe tételének. Ez a rendrakás körülbelül két órába telt. Mire felmosott és lekaparta a kormot a falakról az telt 1 órába. Új ágyneműt kellet felhúznia, és kézzel kimosni a régiből a vért. Szóval volt vele munka, de a végére úgy nézett ki, mint régen.
-Most már csak várnom kell, míg újabb küldetést nem kapok. Ja és fel kell készülnöm Awarera. Úgy érzem nemsoká eljön az idő mikor megküzdünk.-
Kurono azzal leült az íróasztalához és papírokat vett elő.
-A Raikage technikájával gyorsabb lehetek, mint Aware, mivel akkor olyan gyors leszek, mint a híres negyedik Hokage.-
Jegyzi meg magában, majd el kezd rajzolni.
~Lássuk csak. A technika lényegében a Raikage körüli villámló aurából áll. Eloszlatja maga körül a villám chakrát, és az ad neki védelmet. Plusz a villám elektromosan stimulálja az izmait, és erősebb és sokkal gyorsabb lesz. Hibátlan technika.~
Kurono lerajzolja a szokásos chakra ábrát az emberben, csak a chakra kapuk nélkül és köré rajzolja az aurát.
~Szóval. A tenketsu pontokon keresztül kell kivezetnem a chakrámat. Mind a 361-en, és úgy szétoszlatni. Ha fokozatosan csinálom akkor még sikerülhet is. Ez a technika tuti legyőzi Awaret.~
Kurono azzal feláll és a szoba közepére áll.
-Rajta. Először csak a kezem körül, aztán tovább szép fokozatosan.-
Mondja és azzal elmutogatja a kézjeleket.
-Raiton no Yoroi.-
Mondja ki a jutsu nevét, és most a kezábe koncentrálja a chakrát, és a kezen lévő tenketsu pontokon keresztűl megprobálja azt kiengedni, akár csak a Purazuma Booru // Plazmagömb jutsunál, ami védekező technika, és a gömb részlegességét bárhoz kialakítgatjuk. Az alapja megvan remélük, így csak a kézfejen menni fog, és a kéz körül megjelenik az aura.

//A küldi közben mehet, majd küldetés közben próbálkozom a jutsuval.//
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Hétf. Aug. 30 2010, 20:20

//Küldetés közben! És készülj fel, mert ez egy „S” szintű küldi lesz, melybe bele is halhatsz! Nem viccelek! Ez a feltétel, hogy megtanuld a jutsut! //

Egész éjszaka fent voltál, ahogyan a nap felkelt már, de te semmire sem jutottál. Nem voltál képes arra, amit megalkottál elméletben, Hosszú órák alatt sem haladtál egy csöppet sem előre. Tisztán érezted, hogy ez, amit létre akarsz hozni, meghaladja a képességeidet! A kezed már fájt, ahogyan hírtelejében, valaki szétnyitotta a mögötted lévő ablakot. Azonnal odakaptad a fejedet, ahogyan egy ANBu kunoichit pillantottál meg, kezében egy maszkkal.
- Ezt vedd fel! Külön a Mizukage kérdésére azonnal elhagyjuk a falút!- kiáltott rád parancsolóan- Nem tűrők ellentmondást, a küldetés részleteit megtudod amint kell! Siess! Öt percet kapsz! -kaptad a parancsot, ahogyan az csak rajtad áll, hogy hogyan is teljesíted, vagy éppen ellenkezel.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Aug. 30 2010, 22:35

Kurononak sehogy sem akart sikerülni a jutsu amit elméletben össze rakott.
~Gondoltam hogy kemény lesz, de hogy ennyire.~
Gondolja magában, mikor kinyitják a mögötte lévő ablakot, amire Kurono oda kapja a fejét. Szerencsére csak egy ANBU volt, aki küldöt valami ruhát Kurono számára. A parancsra Kurono gyorsan felveszi a ruhát és a dolgait is, mivel a jelek szerint küldetésre kell mennie.
~Vajon mi lehet ennyire sürgős? Remélem nem Aware csinált valamit már megint.~
Jegyzi meg magában, és a végső fegyver amit fel vesz az a Raiken páros. Az az aminélkül tudjuk, hogy soha nem megy el. Mostmár meg lenne nélküle, de emlékszik nem is olyan régen, azért jött még Kirigakureba, hogy vissza szerezze, és akkor még nagyon tehetetlen volt nélküle. Most már szerencsére tanult az esetből, és azóta nélküle is meglenne, de azért jobb ha ott van az a családi ereklye.
Kurono becsukja az ablakot, ő minden esetre az ajtón távozik. Bezárja maga mögöt a kulcsot meg magánál tartja.
-Itt vagyok indulhatunk.-
Mondja mosolyogva, hisz ez az ő stílusa. Ezzel külömbözteti meg magát a Kirigakureiektől. Ha az ANBU elindúl akkor indul utána, de azért faggatja.
-Mi az ami ennyire sürgős a Mizukagenak?-
Teszi fel az első kérdést, most már nem tartoznak jelentésel neki az ANBU-k, így nem kaphat jelentést tőlük. Szóval inkább kérdezősködik, meg az kedvesebb, mint az ha parancsolgatnának egymásnak.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Szept. 01 2010, 18:59

Kurono kilépett az ablakon, immáron az Anbu által adott ruhát viselve! Hogy mi is volt az? Nos nagyon egyszerű és könnyen leírható. Egy standért ANBU ruházat, a páncélzattal, mely magába foglalta a mellvértett és az alkarvédőket is. Sőt a hátadon megtalálható volt a kardod is, ami így teljessé tette a felszerelést. A lány arcát nem láttad, hogyan is reagált a mosolyodra, hiszen a maszkja, mely egy rókát ábrázolt, eltakarta előled az arcát, egyedül a kék szemeit láttad tisztán. De a következő pillanatban a te arcodat is elrejtette a maszk, ahogyan a kunoichit követve elindultatok.
Az út közben pedig végigmérhetted a nappali fényben a lányt, ahogyan megállapítottad, hogy nagyon is jó csaj. De az alkata is megegyezett azzal, ami elvárható volt egy kunoichitől. Nem volt kicsi, vagy éppen vékony, de izomagy sem volt. Normál alkat, ahogyan a mozgásán meglátszott, hogy kiérdemelte ezt a rangot. Egyáltalán nem kényelmes tempóban haladtatok, ahogyan az egész éjszakás gyakorlásnak hála, gyorsan kimerültél és lelassultál. Éppen ezért időhúzásképpen kérdezted meg a lényeget,. Ahogyan a nő rád nézett, majd egy kisebb szaltó után a faút övező egyik kőoszlopon megállva várt be téged. Kezét a derekára téve nézett körbe, ahogyan a tekintette lassan rád tévedt.
- Ez a parancs nem Ruken-santól származik!- nézett rád, ahogyan a maszkját még mindig nem vette le- Maga a Hatodik Mizukage adta parancsba, hogy hajtsuk végre ezt a küldetést! - nézett a távolba egy pillanatra – És külön kérte azt is, hogy te velem gyere! -sóhajtott fel, ahogyan téged bámult és érezted, hogy végigmér- Nem tudom, mit látnak benned annyira, de elfogadom a Mizukage-sama döntését, egy szó nélkül! Készülj fel Kurono-kun! -szólított fel- A mai nap megölünk egy férfit, aki elárulta Kirigakure no Sato-t!

avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Szept. 02 2010, 19:58

Kurono tényleg kifáradt az esti edzéstől, de a lány szerencsére megált, és elláta Kuronot információval, amire Kurono kissé gyanakvó lett.
~A Mizukage nincs Kirigakureben. Jelenleg Ruken a helyetesse, vagy már vissza jött volna? Meg ez Ruken hatás köre, az ilyen ügyben ő tanácsolja a Mizukaget, ahogy eddig tapasztaltam.~
Kurono minden esetre nem mutatta ki gyanakvását, de érdeklődöen viselkedik az ügy iránt.
-Rendben felkészülök, de még is ki az? Honnan tudjam kit kell megölnöm ha azt sem tudom, hogy néz ki?-
Adja egy kicsit a hülyét, addig amíg kifujja magát, és legalább megmarad a boldog stílusa. Szemével azért méregeti a lányt, de nem csak testi erőlétben, hanem szépségben is.
~Azt nem mondom, hogy a toppon van, de azért jól néz ki. Csak az a baj, hogy Kirigakurei és a Kirigakure lányok nehezen kaphatók és ridegek.~
Jegyzi meg magában, és a stírölést abba is hagyja. Talán, ha kiderül a lányról, hogy nem olyan minta többi idevalósi, akkor még lehet róla szó, de addig Kurono tartózkodik a Kirigakurei csajoktól.
~Még mindíg az agaszt, hogy van valami gyanús ebben a küldetésben. A lány derékra tett mozdulata, kicsit egora val, és büszkélkedni arra, hogy egyenest a Mizukagetól kaptuk a parancsot. Figyelnem kell. A legutóbbi kóma óta nem fogadok el magamtól még egy ilyet.~
Hát igen, az ember tanul a hibájából, és inkább gyanakszik, mint sem váratlan esemény érje. Mivel a gyanakvó ember felkészül mindenre.
Kurono is fel van készülve, de pihennie kell, az este kimerítette magát. A technika amit megszándékozik tanulni nem könnyű, főleg támaszok nélkül, csupán a chakra elméletére, és a villám elemre támaszkodva. Ez így totál olyan volt, mint ha új jutsut kéne kifejlesztenie, csak addotak a kézjelek. De ez még hátra van, majd a küldetés közben még lesz esélye gyakorolni.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.