Mizukage palota

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Karin on Szer. Nov. 24 2010, 21:51

Gingitsuke végigalhatta a két shinobit és amit eddig sejtett, lényegében igaznak is bizonyult. Ti ketten egyáltalán nem olyanok vagytok, akik behódolnak akárkinek és akárhol. Lázadok, akik a magasságokat keresik, akiknek nincsenek szabályok és szabadok és aki megízlelte ezt az életet, az már nehezen lenne képes olyanná válni, mind amilyené akartak titeket tenni.
- Jól gondoltam! - mondta halkan- Ti veszélyesetek vagytok! De ez nem az én ügyem! - hangja unott volt kissé– Ti a Bishamon tagjai vagytok, nem az oinin egységé! Ugyan engem bíztak meg a szervezett megfigyelésével, de nem az én dolgom rendet rakni és felügyelni, vagy éppen megnevelni titeket! -értettek a falú szélére, ahogyan egy chuunin mellvértett viselő férfi jelent a semmiből, elállva az utat. - Ez Hana-chan feladatta! - közölte veletek, nyugodtan, ahogyan megáltattok és az oinin férfi odasétálva a shinobihoz megmutatta neki a köpeny alól elővett papirost, ahogyan pillanatokkal később, újra szabaddá vált az út előtettek. - A legjobb az lenne, ha megvárnátok őt, biztos jó kijöttök majd egymással , nagyban hasonlít rátok, bár ő jobban van Ruken-san-nal!

Elhagytátok a falút, útnak indulva, északra, a közeli ország felé, ahogyan ott majd minden más lesz.

//Írjatok A Hoshigakurét körülvevő szakadék-hoz, hogy két nap alatt elértétek azt, de ott gondok adódtak! Szép és hosszú történetet kérek, ne siessétek el, ha akarjátok felvázolhattok egy tervet is, hogy hogyan akartok átkelni a gázon, vagy éppen elkapni a célpontot! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Daizo Tensei on Csüt. Jan. 19 2012, 15:03

Dualista kémviadal

Egy újabb átlagos nap kezdődik. Reggel van még, egyedül vagyok a Gaisuke kúriában. Fél óra lustálkodás után kikászálódok az ágyamból, majd hozzálátok a napi teendőimnek. Tisztálkodás, egy kis edzés, újabb tisztálkodás, majd reggeli.
Miután befejezem az evést, elpakolok magam után, majd elindulok a faluba. Alig érek ki a házból, amikor meglátok egy shinobit. Kényelmesen sétálok elé, majd meghallgatom mit szeretne. Elmosolyodok, amikor meghallom, hogy a Mizukage hívat. Bólintok egyet a hírnöknek, majd elviharzok, hogy küldetésre mehessek.
Amikor elérem a palotát, nagyon gyorsan felsietek a Mizukage irodájába. Rövid kopogás után pedig belépek, hogy meghallhassam a küldetésemet.
- Jó napot, Mei sama! - köszöntöm a hölgyet. - Most is ragyogóan néz ki, mint mindig! - folytatom egy kis bókkal, majd meghajolok a Kage előtt.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hinata on Pént. Jan. 27 2012, 19:41

/// Dualista kémviadal ///

Egy nagy halom papír az asztalon. Sok fontos írat van ami apróságnak tűnik de ha átfogóbban figyeli az ember, rájön egyetlen apróság, jelentéktelen bejegyzés is egy ember életéről dönthet. Mizukage ott ül a székében és számodra ismeretlen shinobi hatalmas kardal a hátán épp egy papírt nyújt át neki gondosan be csomagolva és le pecsételve. Testalkatát tekintve furcsa szinte már ilyesztö dolog, hogy ilyen vékony férfi aki látszólag még gyerek hogy képes egy ilyen kard forgatására.

- Daizo....Daizo már vártalak, igaz azt hitem egy hozzám hasonlóan fiatal férfi gyorsabb lesz majd. Legyen ki engeszteltél a bokoddal.
Gondolom sejted, hogy nem a két szép szemed miatt hívattalak ide.

Várok egy kicsit, hatás szünet vagy mi. Nem tudom még a fiú menyit tud, vagy van-e bármilyen sejtése a dolgokkal kapcsolatban.
A nagy kardot cipelő shinobit közben elbocsájtom egy intéssel, aki távozik is a szobából. Elő veszek egy kisebb aktát aminek őz barna bőr kötése van. Az asztalra teszem és kinyitom majd pár kép és papír tárul fel.

- Feladat nem egyszerű és nem is veszélytelen. Elrontasz valamit akár te és a társad is meg halhat, hibákat pedig nem tűröm, remélem érted ezzel mire célzok.
A feladatod az lesz, hogy kémkedj. Egy társaddal aki Iwagakurei ő nincs itt majd Otafuku Gai nevű városban találod majd meg a Tűz országában.

Intek Daizonak, hogy lépjen közelebb és vegye el a dossziét. Amiben van egy kép a jövőbeli társáról és néhány háttér információ az áll személyiségéről. Illetve a névről és az emberöl akit majd alakítania kell.

- A barátod neve Itsuyoki Makaro, egy vándorzenész, aki Gatto Takumi no Sato-ból származik. Hangszere a shinobue fuvola, és nagy szeretője minden más művészetnek. Te pedig Kanuori Akari leszel aki szintúgy Gatto Takumi no Sato-ból származik, azonban te fegyverkovács-tanonc vagy. Társadal a ki a képeken szerepel "Kocsma, a Részeg Gésához" nevű kocsmában kell találkoznod, egy Otafuku Gai nevű városban, a Tűz Országában.

Mi után el veted a dossziét folytatom a tájékoztatást.

- Feladat, hogy Tűz Országában van ahol az ellenség egységeiről, pozícióiról, őrjáratairól, őrhelyeiről összegyűjtötök minden elérhető adatot. Kerülnötök kell a lelepleződést, ki tudja milyen szörnyű sorsotok lesz ha ez meg történik. A feladatra két heted van ha két hét múlva nem térsz vissza úgy tekintünk majd rád min aki meg halt. Szóval két hét múlva várom a részletes jelentésed és az adatokat.
Mi után alaposan át tanulmányoztad a papírokat égesd el, hogy semmi se maradjon belőle. Most pedig távozhatsz.

Egyetlen intéssel el bocsájtalak, és ujjra munkához látok magam elé véve egy vakos olvasmányt. Ami nem más mint a falu egyik shinobijának a jelentése.


/// Kérdéseket PM-ben kérem, hogy ha van. Ha nem érsz el vagy fontos Zetsunak is küldheted. //
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Jan. 30 2012, 12:04

Úgy tűnik, hiába siettem annyira, nem voltam elég gyors. Legalábbis Mei sama azt várta volna, hogy sokkal hamarabb oda érek. Szerencsére a bókom kiengeszteli a Kage-t, így nem vagyok annyira bajban. Rajtunk kívül egy másik shinobi is van az irodában. Egy nálam alacsonyabb, szemüveges srác, aki egy hatalmas fegyvert visel a hátán.
A shinobival nem foglalkozok, nem ezért vagyok itt. Csendben várom az eligazítást, amit hamarosan meg is kapok. A feladatom "egyszerű", át kell mennem a Tűz Országába, ahol az egyik településen találkozok egy iwagakurei shinobival. Vele együtt kell kémkednem az ellenség után. Nem is igazán aggódok, viszont kicsit kevésnek tartom az időt, ami alatt meg kell tudni az ellenség szándékait. Így ez a feladat inkább információ lopás lesz, mint valódi kémkedés. Bemegyünk, megszerezzük ami kell, majd menekülünk. Azt hiszem már értem miért én vagyok erre a jelölt. Feláldozható vagyok, főleg mivel a faluban mindenki árulónak tart. Így ha elvesznék ebben a küldetésben, akkor értem nem lenne kár. Ráadásul sehol sem tudják, hogy én visszatértem Kiribe, így akár ez is mehet majd a BINGO adataim közé.
- Köszönöm a bizalmát, Mizukage sama! - hajolok meg a nő előtt. - Ígérem élve térek vissza a küldetésről. Ha viszont mégis életemet veszteném, örülök, hogy valaha találkozhattam ilyen bájos teremtéssel, mint Ön! - fejezem be a szónoklatomat, majd a hónom alá csapom az aktát és elhagyom az irodát.
Visszatérek az otthonomba, ahol előkészülök a feladatra. Nem viszem magammal a fegyvereimet. Egyedül a shurikeneket és a kunaikat veszem magamhoz, de azokkal más tervem van. Indulás előtt gyorsan veszek egy tekercset, amibe belepecsételem azokat. Ezután a tekercseket az alkaromra erősítem, így sokkal gyorsabban elő tudom majd hívni a fegyvereket, mintha övtáskából kéne kiráncigálni azokat.


//Beleegyezek, hogy a karakterem elhalálozhat, ha esetleg olyan dolog történne a küldetés során, ami a karakterem életébe kerül! Smile //
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Ápr. 28 2012, 22:02

//Mei samának//

Épp ebédeltem, amikor valaki kopogott az ajtón, de mire az ajtóhoz értem már senki nem volt ott. Miya, a vadászgörényem, aki a véletlen folytán, hogy nyitva hagytam a ketrece ajtaját kiszökött hordozójából, viszont felfedezett egy papír darabot a küszöb előtt. Felvettem a levelet és olvastam. Valami olyasmi állt benne, hogy a Mizukage hívat és 10 perc múlva jelenésem van. ~ De jó tehát 3 percem van összepakolni. ~ Elköszöntem a családomtól és elmagyaráztam, hogy küldetést kaptam, így sajnálatos módon le kell mondanom a további jelenlétet. Felrohantam a szobámba. Felkötöttem a shurikentartóm, majd felkaptam az övtáskákat, megnéztem a tartalmukat és attól függően, hogy mi van benne felkötöttem a szokásos helyre. Aztán a Fuuma shurikenek jöttek, a tartójukkal együtt a hátamra vettem. Aztán felkötöttem az övemet, majd a katanám és a wakizashim. ~ Mi maradt itt? ~ 2 ninjato is a hátamra került. Megnéztem mi van a hátizsákban, amit még magamra kell aggatnom. A rádió a fülembe, alkarvédő a karomra, a fejpánt pedig a homlokomra került. Miután minden a helyére került, még a konyhában felkaptam Miyát és a hátizsákomba raktam. A cukorborsóm a hátizsákból szemlélte a nagyvilágot, míg én lóhalálába futottam a palota felé. Épp időben érkeztem meg az iroda elé. ~ Bekopogjak vagy ne? Erről nem írt a levél. ~ Mivel inkább nézzenek hülyének, mintsem leszidjanak, így bekopogok és várom a választ.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Hinata on Szomb. Ápr. 28 2012, 22:43

//Tenshi//

Furcsa páros? Nem csak egyetlen ember aki ki nyitja neked az ajtót és be enged. Fő főnök vagy is a mizukage az asztala előtt ül és unottan teáját kevergeti egy kanállal. Mikor meg állsz az asztal előtt fel néz rád majd vissza a teára. Nem szol egy szót sem csak kortyol az italból és ki nyit egy mappát.
- A feladat egyszerű. Van egy gyakran használt út ami körül mostanában furcsa dolgok történtek. A feladat, hogy meny oda és derítsd ki mi is folyik ott pontosan. Néhány utazó szerint sokk ara fele a vadállat ha így van derítsd ki, hogy mik vagy kik ólálkodnak ott. Indulnod most azonnal kell. A környék térképét tanulmányozd át alaposan.
Kage vissza tér teájához majd mielőtt még távoznál...
- A küldetés alatt nem leszel egyedül. Bár ahogy én ismerem csak ő fog látni téged de te nem fogod észre venni, ha csak nem hagyja.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Akari Tenshi on Szomb. Ápr. 28 2012, 23:27

//Mei//

Valaki beenged. Mizukage az asztalánál ül és unottan kevergeti a teáját. Mikor megállok az ajtó előtt rám néz, amitől majd elalélok örömömben, majd vissza a teájára. Nem mond semmit csak kinyit egy mappát. Aztán elmondja, hogy valami sűrű turista útvonalat kell megtisztítanom a vadállatokról. ~ Szép kilátások. Hova süllyedtem? ~ Aztán elküld, hogy azonnal menjek, mert ez fontos. Vissza tér az innivalójához aztán mielőtt távoznék még valamit mond a mesteremről. ~ Még hogy nem látom? Ha ismerném a chakráját, akkor nem tudna elbújni, kivéve, ha ő is érzékelő, ha jouninról van szó, akkor ugyebár még elrejteni is tudja a chakráját. ~ Egy láthatatlan sensei, ez így csúnya lesz. ~ Átveszem a térképet, majd egy gyors meghajlás után lelépek. 10 percre leülök egy padra és elkezdem a papírdarabot tanulmányozni. ~ Ha minden igaz, akkor így kell menni... ~ Amint nagyjából felmérem a terepet el is indulok. Nem tudom mennyit sétálhattam, csak azt vettem észre, hogy megérkeztem a helyszínre. Előveszem a tantom és a kést, amit az első fejvadászatomon szereztem, így készülve az esetleges támadásra.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Pént. Május 18 2012, 15:55

Második küldetés: Tano, Liomei, Maru (Utóbbi kettő NJK)

Új nap, új lehetőségek. Mióta kiosztották a nyakunkra ezt a Pinou senseit, semmit nem tanultam, még csak edzeni sem volt időm, bár az is igaz, a tegnapi napot pihenéssel töltöttem. Na, ha a mait is ilyen gyorsan befejezzük, első utam az erdőbe vezet, gyakorolni a speciális technikáimat.
Szerencsére tegnap vettem tíz darab robbanó jegyzetet, ami tökéletes kiegészítője lesz a "Az íjász meglepetés" technikának, már csak gondosan rá kell tekernem a nyílvesszőkre, hogy azok a lehető legkisebb feltűnést keltsék. Korán keltem, hogy ismét felkészülhessek a mai napra, s mivel most maga a Mizukage színe elé kell járulnunk, aki talán azt jelenti, hogy komolyabb feladattal lát el minket. A tegezemet negyven db nyílvesszővel tömöm meg, mivel ez egy tegez duplájának a méretét teszi ki, bőven elfér benne. Húsz darab amolyan kamu nyílvessző kerül bele, amit agyaggal vontam be, tíz darab robbanó jegyzettel ellátott, tíz darab méreggel ellátott, és a maradék negyven éles nyílvessző. Ezeket úgy pakolom, hogy megjegyezhető legyen, de hogy nehogy átverjem magam, a tollak végére különböző cérnákat aggatok, amikre csomókat kötök. Az egy csomós a kamu, a két csomós az éles, a három csomós a robbanó, a négy csomós a méreg, így biztos nem fogom keverni őket, de már maga a sorrend is benne van a fejemben. A cérnák jól beleolvadnak a tollazatba, így az nem feltűnő, a leghosszabb folyamata a készülődésemnek befejeződött. Elvégzem a reggeli rutint, mint mosdás, fogmosás, és wc-zés, majd felöltözök. Leginkább a vállpáncéljaimra figyelek, gondosan becsatolom őket, még csak véletlen se tegyék láthatóvá a pecséteket. Bekenem az arcom a klánom kultúrájának jellegzetes mintájára, a nehezen lemosható, a tegnapi nap után már lekopott festékkel, majd a felszereléseimre fordítom figyelmem.
Az oldaltáskámba beleteszem a kunaikat, és a Shurikeneket, meg egy kis tégely mérget. A Tegezt gondosan rácsatolom a hátamra, hogy tökéletesen illeszkedjek a hátam idomaihoz, és hogy a futásban ne zavarjon, majd íjamat magamhoz véve elindulok. Út közben ellenőrzöm az íjam végeiben lévő kunaikat, majd ha rendben találtam, meg sem álltam a palotáig, hol most másodikként érkeztem.
Liomei nyughatatlannak tűnt, arcvonásaiból izgatottság sugárzott vissza, amit én nem igen értettem, s bár felnéztem én is a palotára, utána is értetlenkedve pillantottam vissza a lányra.
- Üdv. - Köszöntöttem nem túl szókimondóan, majd felugrottam a feljáró korlátra, és törökülésben foglaltam rajta helyet. Bár visszaköszönt a lány, hozzá hasonlóan szűken fejezte ki magát, ami még zavaróbbá tette a viselkedését.
- Végre a Mizukage ad nekünk küldetést. Te nem vagy izgatott? - Bökte ki végül a lány, mire lesütöttem tekintetem. Ennyi az egész? Jó ég.
- De...marhára. - Válaszoltam, majd megráztam a fejem. Csak hamar megérkezett a szórakozott Maru is, kutyájával az ölében, majd Liomei mellett megállt, és kíváncsiságtól fűtött tekintettel felnézett ő is az épületre.
Egy bolond százat csinál.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Aburame Shino on Pént. Május 18 2012, 16:26

A lépcső tetején megjelent hirtelen Pino sensei és már szólította is tanoncait. -Végre,hogy itt vagytok. Gyertek!- A díszes társaság, bevonult a Mizukage irodájába ahol rengeteg irat közül ki se látszott a falu vezetője. Viszont mikor becsukódott az ajtó hirtelen a hangja csilingelve szólalt meg. -Egyszerű küldetésetek lesz. Útonállóktól kell megvédenetek egy kereskedő karavánt amely 3 szekérből áll és A Gőz Országába tartanak, azon is belül Yugakure no satoba. A feladat ha nem jön közbe semmi akkor egy hétig tart majd. Miután megérkeztetek véget ért a feladat.Most leléphettek!- A mester már nyitotta is az ajtót majd terelte ki rajta a tanítványait. Az ajtó előtt ismertetni kezdte a további információkat. -Srácok akkor jöjjön a nagy küldetés most igazán meg mutathatjátok mit is tudtok. kereken 5 óra múlva indul a karaván Kirigakure főteréről. Ott találkozunk, az időtartamot tudjátok úgy készüljetek. Tano itt van 3000 Ryu ezért vegyél nekem cigit a szokott helyen, de kérlek most mellőzük a viccet ugyanis nem engedhetjük meg magunknak az olyan komoly tréfát mint a tegnapi!- A mester ismét eltűnt pillanatok alatt és a gyermekek magukra maradtak, hogy felkészüljenek a küldetésre.
/A kiindulási pontra jöhet, a következő post, ja és el ne felejtsem kérlek írj fel az előző játékért az adatlapodra +5ch-t!/
avatar
Aburame Shino
Játékos


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Ha megszámolod a bogaraim megtudod!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szer. Május 23 2012, 13:29

//Chiyoko, Rabito, Jira//

Megtudtam az elemem, amit már amúgy is tudtam. Miután leordítottam a sensei fejét ő csak nyávogó hangon válaszolt, majd megpördült a botján. ~ Nem bírom tovább ennek a pojácának a képét. ~ Szorult ökölbe a kezem. Aztán bemutatkozott. ~ 3 elem? Minek annyi neki? És hogy csodáljuk? Ne nevettess. Ilyen fickónak inkább egy bohócnak kéne mennie. Kinek kéne a nyálas cukorkád? ~ A szorongás bennem egyből enyhült, amikor azt mondta, hogy elvisz minket küldetésre. A meleg ruha, az élelem jól hangzott, de hogy cukorkát is vigyek. ~ Ne röhögtess. Holnap délre akkor a Mizukage palotájánál kell lenni ez egyre jobban tetszik. ~ A gondolatra elmosolyodtam. Aztán elpárolgott. A társaim felé fordultam.
- Szerintetek mi lesz?
Miután elmondták a véleményüket, röhögve közöltem, hogy szerintem mi lesz.
- Én azt hiszem, hogy északra visz minket egy cirkuszba.
Miután kiröhögtem magam, leugrottam a fáról és oda mentem a társaimhoz, hogy elbúcsúzzak. Rabitonak kezet nyújtok, ha elfogadja, akkor Chiyokohoz megyek és elköszönök. Attól függően, hogy reagál én is úgy reagálok. Aztán én is lelépek. A nap további részét pihenéssel és egy alapos fürdőzéssel töltöttem. A fegyvereimet nem is pakoltam ki, csak mindent letettem az asztalra, hogy másnap gyorsan végezzek. Korán lefeküdtem, hogy minél előbb holnap legyen. Kelés után gyorsan összeszedtem magam és bevásároltam némi meleg göncöt és élelmet, mert azt mondták, hogy kell. Délre Baltazárral a megbeszélt helyre mentem a cuccaimmal, meleg ruhával és élelemmel felvértezve. ~ Remélem gyorsan megjön mindenki s mielőbb megtudjuk, mi is lesz a küldetés. ~
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Chiyoko on Szer. Május 23 2012, 14:32

Amikor a sensei bemutatkozott, eléggé elképedtem, hogy 3 eleme van. Egy ilyen fickónak lehet ekkora tehetsége? Úgylátszik nem szabad külső alapján ítélni. Aztán elmondta nekünk, hogy egy küldetést fogunk kapni, és holnap délre ott kell lenni a Mizukage palotájánál. Elköszöntem a társaimtól, majd otthon összekészítettem a cuccaimat.
Azt mondta, hogy vinni kell cukorkát, de vajon minek? Tuti meg akarja enni- gondoltam, de pontosan ezért raktam is el egy pár szem cukorkát . Reggel nagyon korán keltem, nem tudtam lustálkodni az izgalom miatt. Egész délelőtt a küldetésen járt az eszem. Vajon nagyon veszélyes lesz, vagy csak egy nyápic macskaelfogás, vagy ilyesmi? Délre odaértem, és megláttam, hogy már odaérkezett előttem az egyik társam. Köszöntem neki, majd nekitámaszkodtam valaminek ( attól függ mi van ott XD fal, fa , vagy ilyesmik ) és vártam.
avatar
Chiyoko
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 170

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Május 26 2012, 10:38


// Rabito: majd írhatsz nyugodtan, csak így gyorsabb ^^ //

Most, hogy a harmadik kis cukrocska is befutott, (Rabito) kezdődhet a móka. De nem történik semmi. A sensei nincs a megbeszélt időre a találkozó helyen. Már javában tűz a nap és fúj a szél. Dél felé jár az idő. Ez baj, mivel meleg és strapabíró ruhát kért mindenkitől. És persze cukrot. De ami késik nem múlik. És ugye az ördög sosem alszik, így megjelent a drága Herio-sensei. A fején egy nagy lila kalap volt. A kezében a szokásos bot, valamint egy nagy és idétlen, barna napszemüveget viselt. A többi ruhája pedig csak egy összegombolt mellény és egy testhez simuló nadrág. Nem is olyan meleg ruha. Szép lassú léptekkel haladt felétek. Kopogtatott a botjával. A hosszú műkörmei csak úgy jártak össze vissza. A szájából egy hosszú pálcika lógott ki, ami feltehetőleg egy nyalóka volt. Odasétált hozzátok, majd megszólalt.
- Remélem hoztatok cukorkákat! A többi dolog az nem fontos... Nos a küldetés az nem lesz nagy ördöngösség. A Yokkyuu szigetre fogunk ellátogatni. A feladatunk, hogy segítsük az ott élő farmereket. Mostanában elszaporodtak a rágcsálók. Valószínűleg valaki betelepítette őket, vagy talán hajón érkeztek. Fújjj! Azok a szőrös, vacak, baktériumtenyészetek... Ezt a feladatot rátok fogom bízni. Az ikertestvérem csapata is részt vesz a küldetésen, de nem akarunk velük összefutni, szóval elkerüljük őket. Ha jók lesztek, akkor megtisztellek titeket egy jutsuval is. De csak akkor, ha minden munkát elvégeztek helyettem.
Ekkor a sensei megigazította nagy lila kalapját és a botját egy egyszerű mozdulattal eltüntette.
- Elég meleg lesz és feltehetően vizesek is leszünk, úgy hogy mindenki pucérkodhat ha akar. És most kövessetek. Hajóval megyünk!
Ekkor a sensei nekiiramodott. Szinte hasította a levegőt. Gyors volt, nagyon is gyors. Talán ez a valami még erős is? Furcsa egy figura, de most ha nem követitek könnyen lemaradhattok a küldetésről.// Következő postot a Kikötővárosba kérném. Legyen benne ennek a postnak a lereagálása és az, hogy egy óra alatt, megállás nélküli loholás után megérkeztetek //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Szomb. Május 26 2012, 13:35

Első voltam a csapatból, aki megérkezett, majd Chiyoko végül pedig Rabito. A mester viszont sehol. Nem túl kellemes ebben a dög meleg ruhában, miközben a nap 7 ágra süt. ~ Mi a halálnak ennek cukorka? De jó, hogy nem vettem mindent magamra. ~ Aztán hirtelen megérkezett a mester. ~ Ezt a bohúcot. ~ Egy nagy lila kalap, barna napszemüveg volt rajta és a ruhája, iszonyatos volt, de a legidegesítőbb a nyalóka volt a szájában. Lassú léptekkel közeledett, körmei kopogtak a boton. Mikor odaért beszélni kezdett.
- Remélem hoztatok cukorkákat! A többi dolog az nem fontos... Nos a küldetés az nem lesz nagy ördöngösség. A Yokkyuu szigetre fogunk ellátogatni. A feladatunk, hogy segítsük az ott élő farmereket. Mostanában elszaporodtak a rágcsálók. Valószínűleg valaki betelepítette őket, vagy talán hajón érkeztek. Fújjj! Azok a szőrös, vacak, baktériumtenyészetek... Ezt a feladatot rátok fogom bízni. Az ikertestvérem csapata is részt vesz a küldetésen, de nem akarunk velük összefutni, szóval elkerüljük őket. Ha jók lesztek, akkor megtisztellek titeket egy jutsuval is. De csak akkor, ha minden munkát elvégeztek helyettem.
Ekkor a sensei megigazította nagy lila kalapját és a botját egy egyszerű mozdulattal eltüntette.
- Elég meleg lesz és feltehetően vizesek is leszünk, úgy hogy mindenki pucérkodhat ha akar. És most kövessetek. Hajóval megyünk!
Ekkor a sensei nekiiramodott. Szinte hasította a levegőt. Alig fogtam fel, de rövidesen rá kellett jönnöm, hogy ha nem követem, akkor lemaradhatok. Egyből futásnak indultam.

//folytatás itt//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Satsukitane on Hétf. Május 28 2012, 10:33

Első bár ez nem meglepő, hisz elég korán érkeztem. A meg jelölt idő pont előtt majd egy órával. Még egyszer és utoljára át néztem a felszerelésem. Módszeresen le elellenőrizve mindent, hogy megfelelő állapotban van. Nem tartott soká csak pár percet vett igénybe.
Majd le ültem a földre a palota előtt egy árnyékos részen. Nem tudom miért mi okból, de az árnyékos sötét helyek mindig is jobban vonzottak mint a verő fényes helyek. Katanám kezembe veszem és még egy fenő követ is. Majd lassú szertartásos mozdulatokkal élesíteni kezdem. Újra és újra elvégzem a műveltetett amíg úgy nem találom, hogy a penge tökéletes. Vissza teszem a helyére és felállok majd körbenézek, hátha megérkezett már valaki. Ha még mindig senki ami szinte biztos az árnyékot adó fa tetejére mászok. A nem rég megtanult modszeral lapulok meg a lomb koronában a kíváncsi tekintetek elöl.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tottori Shinko on Hétf. Május 28 2012, 22:19

Próbáltam korán reggel felkelni. Beállítottam az órámat, hogy időben ébresszen fel, de valamilyen módon széttört a reggel folyamán. Valószínűleg amikor megszólalt, reflexből olyat csaptam rá, hogy szanaszét hullott. Így végül amikor felkeltem, sietnem kellett. Rendesen lefürödtem, majd alulról normálisan felöltöztem. Ezután egy szendviccsel a számban és a felsőmmel a kezemben szaladtam a Mizukage palotájához. Sajnos már késésben volt, így nagyon kellett sietnem.

Nagyon gyorsan futok végig az utcákon. A szendvicset már eltüntettem a számból, már csak a felsőmet kell normálisan magamra vennem. Szerencsére ezzel is megvagyok, mire a palotához érek. Kitane már az épület előtt gubbaszt, így hát oda megyek hozzá.
- Szia! - lihegem. - Bocsi a késésért, elaludtam! - ekkor letörlök néhány izzadtság cseppet a homlokomról.
- A Sensei még nincs itt? - kérdezem, majd leülök mellé. - Remélem jól aludtál!
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Május 29 2012, 08:14

[Képzés]

Utolsó kalandomat lezárva mikor hazaértem egyből az ágyba dőltem és elaludtam. Másnap reggel az unokaöcsém ébresztett, hogy hívattak a mizukage hívat. ~ Vajon mi lehet? Újabb küldetés? Még az előzőt se zártam le teljesen. ~ Mivel ilyen durván felébresztett a kölyök, miután felfogtam, hogy mi is van egyből ki is zavartam a szobámból. Amint kilépett, bementem a fürdőszobámba és levetkőztem. Beléptem a zuhanyzóba, majd egy gyors fürdés után egyből felöltöztem. Összeszedtem a cuccaimat, vagyis csak a kunai tartóimat, az övtáskákat és a 2 ninjatot, mert hirtelenjébe azt is elfelejtettem, hogy katanám és wakizashim is van. Aztán elindultam a mizukage irodába. Gyorsan megérkeztem, ahol még nem volt senki, így kerestem egy ülőhelyet az iroda közelében, hogy lássam, ha valaki kilép, hogy megnézze van-e kinn valaki.

//Ha a kiképzőterepre kellett volna mennem, akkor majd átírom, csak nem volt világos, hogy hol kéne lennem//


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 20 2012, 10:25-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Május 30 2012, 20:11

// Kitane, Shinko. Nem vettem észre, hogy írtatok :S //


A nap már magasan járt. Pár méterre tőletek, egy kis csapat suhant el hirtelen. Senkinek fel sem tűnt. Talán csak az az idétlen kalapos fickó. De most nem is ez a fontos, hanem az, hogy a senseinek már rég itt kellene lennie. De sajnos már megint késik. De mikor már minden veszni látszott, hirtelen megjelent. Tudjátok, úgy ahogy szokott. Ködszerűen tűnt fel. Az a meleg és kedves auraszerű energia ami körbevette nagyon megnyugtató volt. De a szemei... Azok még mindig a halált közvetítették a külvilágszámára. A sensei lassú léptekkel közeledett a két tanítványa felé. A hátán a karja. Mint ha hosszabb lenne mint volt. De lehet, hogy csak a meleg teszi. Odasétált Shinkohoz, majd összeborzolta a haját, akárcsak a kölyköknek szokták.
- Nah? Akkor mehetünk?
Nézett fel a fára. Látszott rajta, hogy nem nagyon izgatja magát ezen a küldetésen. Hirtelen előhúzott egy papírt a dús keblei közül, majd elkezdte olvasni.
- A levél szerint a feladatunk, hogy a Yokkyuu szigetre eljussunk. Ott fel kell fednünk a piszkos kis rágcsálók rejtekhelyét. Ki kell onnan űzni. A másik csapat már úton van, akik a maradék kis kártevőket fogják elpusztítani. Nem hiszem, hogy nagyon izgalmas küldetés lesz, de jól fizet. Szóval induljunk.
Ekkor intett a gyerkőcöknek, majd nekiiramodott.


// A kövi postot a Kikötővárosba ^^ Jó lesz Very Happy //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sai on Szomb. Jún. 02 2012, 00:23


//Akari Tenshi, legközelebb jobban figyelj arra, hova kell a postod írni, világos volt szerintem, hogy az akadémiára kell írni, főleg, hogy nemcsak a helyszín nevét írtam ki, hanem még a linket is oda biggyesztettem, azért színes az írásom azon a helyen... Szerencséd, hogy utánanéztem, nem keveredtél-e el, mert különben most kizártalak volna, mert azt hittem volna, nem írtál. A válasz már az akadémián fog várni rád ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Jún. 13 2012, 15:12

// Dokujaku Tano, kérésre átvéve. //

Négy nap telt el a küldetésed óta. A kiváló terveidnek és a csapatod lelkesedésének hála, a küldetést sikerrel elvégeztétek. Viszont, négy napig nem volt semmi hír. Semmi küldetés, semmi eligazítás, és semmi semmi... Minden unalmas volt. De szerencsére, a mai nap igen ígéretesnek ígérkezett. Egy küldönc keresett fel téged és egy levelet adott át, amiben az állt, hogy meg kell jelenned a Mizukagénél.

Dokujaku Tano!

Az előző küldetésen nyújtott, kiemelkedő teljesítményének hála, most egy komoly küldetéssel bízzuk meg. Jelenjen meg az üzenet átadásától számított öt órán belül a Mizukagénél, eligazításra!


Az üzenet rövid, tömör, és lényegre törő volt. A Mizukage-sama már vár rád.


// Az új kaland kezdetének csak ennyit most. Következő postot ide. Megérkezhetsz a Mizukagéhoz. Az eddigieket +14 ch-val és +1500 ryo-val jutalmazom. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Jún. 13 2012, 20:57

[Tano (innentől Jiraiya mester mesélésének köszönhetően) újabb küldetése]

Semmi. Négy napja semmi. Mióta visszaértünk a karaván kísérése küldetésből, semmilyen küldetést nem kaptam, még csak D vagy C osztályút sem. Pedig azt hittem, hogy a jó helytállásomért, és remek stratégiai meglátásaimért, mely természetesen megmentette a küldetést, legalább komolyabban vesznek. De nem...persze Liomei örül ennek, s bár a barátnőit többször elhívják küldetésre, estére már együtt tudnak picsogni a fürdőben, vagy az egyik ruhaárusnál, Maru meg továbbra is óvodásként játszik az akadémiai gyerekekkel és kutyájával. Nem, hogy edzenének, ahogy én teszem. Minden délután komoly edzéseket folytatok, az íjammal való trükközésekhez, már nagyon sok új formációt betanultam, ami kiélezett harcok során kapóra jöhet, ha erősebb ellenféllel hozna össze a sors. Dokujaku vagyok, nem tölthetem a szabad időmet semmittevéssel, folyamatos edzés, mind lélekben, mind testben, ez a Méreg Sinobik ismérve.
A jó oldala az unott napoknak, az, hogy szerencsére nem láttam Pinou Sensei-t sem, kiráz a hideg, ahányszor csak elővesz egy papírlapot, mert akkor már mindenki tudja, hogy egy viccet fog mondani. Maru általában röhög rajta, Liomei legtöbbször nem érti, míg én akkor sem nevetnék rajta, ha fizetnének sem. Bevallom volt már pár jó poénja, de ez mind időpazarlás...
Unottan sétálgattam az utcán, szokásosan a kedvenc büfésem felé véve az utamat. Nem a kajáért szeretem azt a helyet, nem is a megfelelő árak vonzanak oda, egyszerűen a csend, és a nyugalom. A kiszolgáló nem kérdez, nem akarja megtudni milyen volt a napom, hogy miért vagyok elkámpicsorodva, vagy hogy miért vagyok ilyen szótlan. Sosem tolonganak ott az emberek, vagy ha mégis, akkor a hozzám hasonló vendégek térnek be hozzá. Ez a nyugodt, és csendes éhezők meleg ágya...nagyszerű kis büfé.
A nagy elmélkedésem közepette egy küldönc jelent meg velem szemben, s bár simán elmehetett volna mellettem, valahol éreztem, vagy egyszerűen csak reménykedtem benne, hogy megáll, és felém nyújtja azt a valamit, amiért olyan sietősen kapkodja lábait. Üdvözöl, és meg sem kérdezve, hogy telt a reggelem amit persze egyáltalán nem bánok, felém nyújtja a papirost. Bólint, majd fut tovább.
Utána intek, szinte meg sem fordulva tengelyem körül, s mint egy gyerek a cukros papírt, úgy téptem szét a levelet, melyen a Mizukage hivatalos pecsétje díszelgett. Ez már jó kiinduló pont volt a levél szemrevételezése előtt, így természetes, hogy izgatottan kezdtem bele a tömör, mégis sokat mondó levél olvasásába.
A levél befejezésével komor arckifejezésemet mosoly váltotta, hiszen ez azt jelentette, mégis díjazták a küldetésen bemutatott tudásomat, így egy komolyabb feladat ellátásával bíznak meg, mely úgy tűnik nem tűr halasztást.
Mivel még volt felesleges öt órám, ezért folytattam utam a standhoz, hogy a megfelelő reggeli tápanyagot bevihessem, hiszen ez a nap legfontosabb étkezése. Amint végeztem, kifizettem az ételt, majd hazaindultam, hogy megfelelően felkészüljek, bár még nem voltam tudatában a küldetés, avagy feladat mibenlétének, mégis ha nem tűr halasztást a dolog, ne kelljen rám várni. Egy Dokujaku mindig precíz, és pontos.
Felszerelkeztem rendesen, magamhoz vettem minden szükséges felszerelésemet (Adatlapon lévő cuccok), és természetesen ismét variáltam a nyílvesszők elhelyezését.
Hat darab robbanó jegyzettel ellátott, négy darab robbanójegyzetes, dróthuzalos, (A vesszők végeit 3-3 méteres dróthuzallal kötöttem össze, párosával összetéve, így kaptam két pár ilyen nyílvesszőt. Egyszerre lövöm ki őket, így fogságba ejthetem az ellenfelet, miközben robbanócetli is van rajta, hogy bombabiztos legyen a csapda.) Van még tíz darab méreggel ellátott, és a maradék húsz éles nyílvessző. Ezeket úgy pakolom, hogy megjegyezhető legyen, de hogy nehogy átverjem magam, a tollak végére különböző cérnákat aggatok, amikre csomókat kötök. Az egy csomós a robbanójegyzetes, dróthuzalos, a két csomós az éles, a három csomós a sima robbanó, a négy csomós a méreg, így biztos nem fogom keverni őket, de már maga a sorrend is benne van a fejemben. A cérnák jól beleolvadnak a tollazatba, így az nem feltűnő, a leghosszabb folyamata a készülődésemnek befejeződött. A ruházat már előtte is megfelelően rajtam volt, így egy kis Ryot elpakolva (1500) el is indultam a Mizukage palota felé, hol remélhetőleg már vár rám az úrnő.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Pént. Jún. 15 2012, 11:44

Amint megérkeztél a palotához, már meg is érkeztek a csapattársak is. Liomei lassú léptekkel és bizonytalan tekintettel csodálta a hatalmas épületet. Nem mintha nem látta volna még, csak hát igen szép látvány. Maru az egyik háztetőről érkezett nagy lendülettel. Mellette Miruval, aki szintén olyan nagy lendülettel érkezett, hogy mind a ketten nekimentek az épületet körülvevő falnak. Gyorsan feltápászkodtak, majd mintha misem történt volna rohangáltak össze vissza. Volt amikor a fiú kergette a kutyát és volt amikor fordítva. Liomei zavartan tekintett össze vissza, hogy még is mi a fene van.
Te csak mentél előre, hogy megkapd az információt a küldetésről. Liomei és Maru, valamivel lemaradva, de követett. Együtt álltatok a Mizukage irodája előtt. Kopogtatok, majd hangzott a válasz.
- Gyertek be!
A hang lágy volt, még is volt benne valami démoni. Marut nem kellett sokat győzködni. Egyből berontott kirúgva az ajtót. A Mizukage ott állt az asztala mellett, egy halom papírt szorongatva. A tekintete olyan volt mint mindig. Érdekes volt az egész nőszemély.
Maru, leült törökülésbe a földre, majd tapsolni kezdett. Elég furcsán viselkedett az egyszer biztos. Még itt a Mizukage-sama előtt is. Liomei próbálta leplezni idegességét és az ujjait tördelte. Majdnem elájult. Ezt észrevette még a Mizukage is.
- Nem is húznám az időtöket. Hírt kaptam az előző küldetéseteken való, kiváló szereplésetekről. Úgy döntötte, hogy ezt kamatoztathatnátok is. A minap jelentették, hogy a Kakkoi-szigeten, kiraboltak egy igen befolyásos földesurat. Az ott dolgozó munkások és shinobik az egészből nem láttak semmit. Még csak nyomokat sem hagytak maguk után. Mivel háborúban állunk, így nincs elég emberünk ezekre az ügyekre. De egy átlagos genin csapatot még sem küldhetek. Így maradtatok Ti. Mivel mind a hármótok különleges akaraterővel és képességekkel rendelkezik, így Titeket küldelek. Ez egy "B" besorolású küldetés, szóval legyetek résen. A senseietek is egy komolyabb küldetésen vesz részt, így nem tart veletek. Viszont, a kikötőben már vár rátok valaki, aki kísérni fog titeket. Nem éppen egy képzett ninja, de megteszi. Most induljatok, a részleteket majd Ő elmondja.
A mondandója végével, lecsapta az asztalra a papírköteget, majd ledobta magát a székébe. Gondterheltnek látszott, de hát a falu vezetőjének lenni nagy feladat. Jól tudjátok a dolgotokat, el kell jutni a kikötőbe.// Nah a lapos unalmas résznek vége. Smile A következő postot a Kikötővárosba kérném. Legyen benne, hogy megérkeztetek a kikötőhöz, de nem tudjátok, hogy kit kell keresni. A csapattársaidat NJK-ként irányíthatod ^^ //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Satsukitane on Kedd Aug. 14 2012, 23:40

Az út unalmas volt részemről. Mi után vissza kaptam a fegyverem és tisztán valahogy meg nyugodtam. Visszatért a békésebbik énem Kitane.
Nem emlékeztem csak részletekre, foszlányokra. Sejtetem, hogy elégé komoly lehetett a harc, vagy valami baki történhetett. Végül is nem érdekelt már túl vagyunk rajta.
Az ajtó előtt álltam lábamon kötéssel. A seb nem vészes, de hajon található kötszerekkel elláttam amennyire tudtam. Így combomon szép fehér kötés díszelgett. Még jól is áll lehet, hogy jövőben is így fogom hagyni. Vagy is valami hasonlót fogok hordani. Csak remélni tudom, hogy Shint nem bántottam. Legalább is külsőleg úgy látszott, még mester sem szolt semmit. Csak lehunyt szemekkel az ajtó mellet falnak dőltem teljes felszerelésemmel együtt. Vártam, hogy szólítsanak.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Tottori Shinko on Szomb. Aug. 18 2012, 16:14

Tökéletesen teljesítettem a tervemet és végeztem az állattal. Ahogy társamra nézek, azonnal rájövök, Satsu van éppen jelen. Így hát nem mondok semmit, csak csendben figyelem az eseményeket. Nem valami szép látvány amit a kunoichi csinál az állattal, de szerencsére hamarosan megjelenik a Sensei és leállítja. Ennek nagyon örülök, abban bízok hogy ezáltal majd Kitane is visszatér.
Majd a Sensei felém jön és egy puszit nyom az arcomra. Ettől azonnal elpirulok, azt sem tudom mit csináljak hirtelen. Viszont hamar össze szedem magam, egy szuperhős nem viselkedhet így, csak mert egy rajongótól kap egy puszit. Csókok ezreit fogom kapni, ha hazatérek!
- Értettem! - válaszoltam a kunoichinek.
Ezután nem tágítok Kitane mellől. Az oldalán indulok el a kikötő felé, majd térek haza. Az utunk unalmas volt, nem igazán történt velünk semmi. Amikor hazaérünk, egyből a Kage palotához vesszük az irányt. Amint az irodához érünk, vidáman beugrok az ajtón.
- Kirigakure hőse megérkezett! Küldetés sikeresen teljesítve Mei sama! - mondom vidáman, nagy hanggal.

//Majd a pénz jutalmat ne felejtsd el Hentai sama Smile //
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Aug. 19 2012, 12:31

// Kitane, Shinko //

Az út unalmas volt. Senki nem szólt a másikhoz, még a sensei sem ügyködött. Csak ült és bámulta a hullámokat amik erőszakosan vergődtek a hajó oldalának. Amint megérkeztetek a kikötőbe, már vettétek is az irányt hazafelé. Estére meg is érkeztetek. Körülbelül 7-8 óra lehetett. A Mizukage még egész biztos, hogy az irodájában van. Shinko lépett be elsőnek majd a sensei és végül Kitane. Mei-sama tekintete most valahogy melegnek és nyugodtnak tűnt. Nem az a tipikus, szigor. Mosolyogva nézett a két Geninre és Kidoru-senseire.
- Látom, épségben visszaértetek. Sajnálom, hogy nem tudtunk informálni titeket hamarabb a küldetés veszélyességéről, de látom megbirkóztatok vele, habár nem járt sérülések nélkül.
- Kitartóak és ügyesek voltak! Megérdemelnek egy kis pihenőt.

- Én is így vélem, de már megvan a következő küldetés számotokra, amire két nap múlva kerül sor. A küldetés részleteit majd akkor megkapjátok. Most itt a jutalmatok!
Dobott oda nektek egy borítékot. A sensei is kapott egy viszonylag vaskosabb mappát, amiben feltehetőleg a küldetésért kapott pénz és a következő küldetés adatai vannak. Meghajoltatok a Mizukage-sama előtt, majd távoztatok. A sensei elköszönt tőletek majd eltűnt. Azt az utasítást adta, hogy két nap múlva reggel nyolckor, legyetek a Falu Bejáratánál. Egy "C" besorolású küldetésben fogtok részt venni, de a többi információt majd csak később osztja meg veletek.

// A két borítékban fejenként 3000 ryo található. Ha felkészültetek akkor írjatok az Utcák és Terekhez. A bejáratnál van a gyülekező //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Kakuzu (Inaktív) on Hétf. Aug. 20 2012, 18:18

// Tenshi //

Megszokott borús, esős nap. Kiváló alkalom a vérengzésre elvégre a természet eltakarít minden nyomot. Bár lehet, hogy te nem így gondolod és a napi program sem ez volt, azonban a lakásodra betoppanó kis lurkó garantáltan váratlan eseménynek számított. Nem tudni mióta kölykök jönnek, mennek szólni az illetékeseknek, hogy húzzák a belüket, ugyan is küldetésük van. Te se jártál másképp miután megtudakoltad az alig nyolc éves forma kisfiútól, vajon mit akar. Jobb híján és mert a parancs, az parancs, összeszedted a cókmókod és elindultál a Mizukage palotájához további eligazítás céljából.

avatar
Kakuzu (Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Nukenin
Chakraszint: A tárcám tartalma

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mizukage palota

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.