Utcák és terek

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Utcák és terek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 18:51

A hegyi ködben rejtőző város tornyai között kacskaringózó, idegenek számára kiismerhetetlen utcái.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Csüt. Ápr. 08 2010, 16:07

[A ház]

- Csalódott voltam. Csalódott voltam, mert nem tudtam segíteni a küldetésben és csalódtam magamban, mert nem mertem vállalni a veszélyesebb utat. Ez a csalódottság látható volt az arcomon is, de nem tudtam mit tenni. Általában mindent megteszek azért, hogy sikerüljön, amit csinálok, de most nem.. Most valamiért a könnyebb utat választottam.. A többieknek nélkülem kellett elkapni a macskát.. Rosszul éreztem magam..
- Szerintem nincs ezzel semmi gond, fiam! - Anyukám természetesen örült annak, hogy nem tettem kockára az életem, hisz én voltam az egyetlen férfi a házban. Viszont.. Mindig, mikor erre gondolok, eszembe jut a feladatom.. Ahogy most is.. Hirtelen még jobban elszégyelltem magam.. Hogyan fogom teljesíteni a feladatom, ha ennyire félek? Elmélkedésemből anyukám hangja zökkentett ki. - Na és, holnap mit fogtok csinálni?
- Fogalmam sincs.. - Válaszoltam csendesen. - Van egy olyan érzésem, hogy holnap már csak ketten leszünk a csapatban.. De most megyek aludni, fáradt vagyok.. Jó éjt!
- Jó éjszakát, fiam![Utcák]

Bár korán lefeküdtem, elég későn keltem fel. Sőt, nagyon későn. Amilyen gyorsan csak tudtam megreggeliztem, felöltöztem és már el is indultam. Már csak egy kérdés volt. Hova? A sensei nem mondta, hogy hol találkozunk.. Vagy.. Talán mégis? Hát ez hihetetlen.. Nem tudom, hogy hova kell menni! Jobban is figyelhetnék.. Isten.. Csoda, hogy bevettek a csapatba, a legkevesebb az lenne, hogy nem kéne rám várakozniuk folyton.. Már kezdtem kicsit kétségbeesni, amikor egy Chuunin odalépett hozzám és közölte velem, hogy hova is kéne mennem.
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Karin on Szomb. Ápr. 10 2010, 14:59

A chuunin odalépett hozzád, de csak annyi kérdezett, hogy mennyi az idő, majd a válaszod után nemes egyszerűséggel csak megköszönte és máris sietett tovább. Hát most sem lettél okosabb, de a kétségbeesésnek nyoma sem volt. Révén, hogy ha Somoko nem adott semmi instrukciót, akkor nem kell sehova menned. Vagy mégis? És csal elfelejtette? Hát annak vajnyi kevés esélye van. De ahogyan ott álltál az utcán, valaki lágyan megfogta a vállad. Somoko volt az, ahogyan mosolyogva nézett rád, ahogyan megfordultál.
- Végre megvagy! -mondta, örömmel a hangjában, ahogyan intett a fejével, hogy kövesd- Hát kicsit változott a helyzet a tegnapi nap után. Hikari és Kazuya képzését egy másik jounin vette át, így már csak ti ketten maradtatok az írányításom alatt. De ez nem gond, így sokkal több időnk lesz a képzéseiteket, jobban felügyelni, ezért a mai napra pihenőnapot fontolgattam, de...- közölte veled- … de mivel rólad tudok a legkevesebbet, ezért egy mai napi edzés remélem belefér.- nézett rád, ahogyan várta a válaszodat.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Szomb. Ápr. 10 2010, 20:26

//Sai//

Egy átlagos napra ébredtem, mint mindig. Jó kipihentem magam a tegnapi szemétszedés után. Lementem megreggelizni, közben váltottam néhány szót a többiekkel. Miután befejeztem az evést, visszamentem a szobámba felöltözni és összeszedni a cuccomat. Majd elköszöntem a többiektől és elindultam sétálni. Kilépve az utcára egyenesen kellemes érzés fogott el. A madarak csiripeltek, a nap sütött és a szellő is kellemes volt. Az utcákon sétálva azon tünödtem, hogy vajon mikor lep majd meg Matoke valamivel. Lehet, hogy új Jutsu-t tanít, vagy egy küldetésre megyünk megint. Ha az utobbi lenne akkor remélem nem megint szemet kell szednem. Kiérve a parkba, kerestem egy padot, majd leültem. Közben észre vettem egy kisgyereket és az apukáját, ahogyan játszanak. Olyan helyesnek tűnik a fiú ahogy játszik az apukájával. Mikor ezek a gondolatok futottak át a fejemben, egy kicsit elkeseredtem. Az apámra gondoltam, hogy milyen jó volt az amikor még élt. Ő is sokat játszott velem, majd bekövetkezett az a dolog ami nem kellett volna. Az a gazember megölte. Ha megtalálom esküszöm, hogy elteszem lábalol. Ezek után egy kicsit megnyugodtam, majd nézem tovább ahogy játszanak.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Vas. Ápr. 11 2010, 00:30


[Hoshi]

Napod nyugodt mederben folydogálva kezdődött, és csak arra vártál, hogy senseied meglepjen valamivel, bár sejtetted, nem ez a nap lesz az, hiszen néha pihenni is kell, még a senseinek is. Na meg jó indok ez arra, hogy lerázzon. A felnőttek biza néha roppant átlátszóak tudnak lenni. Na de ha már pihenés, akkor legyen pihenés elvet alkalmazva nyúltál el a park egyik padján, majd tétova bambasággal kezdtél bámulni egy apjával játszó gyermeket, s hagytad, hogy a sötét gondolatok mocsara beszippantson teljesen. Na de mire való a Sors, ha nem arra, hogy ne hagyjon csak úgy magadban keseregni, még a végén mániákus depressziós tömeggyilkossá válnál. A jótékony közbelépés egy cérnavékony hang formájában érkezik, aminek hatására reflexszerű késztetésnek engedve pillantottál oldalra, a hang irányába. Egy tündéri, alig négy éves forma kislány nézett veled farkasszemet hatalmas lélektükreivel, jókedvűen mosolyogva.
- Tessék! - nyújt feléd egy apró ágat, amelyen rózsaszín virágok pompáztak. Mielőtt elképedve bármit is kérdezhettél volna, meg is indokolja kedvességét. - A bácsi olyan szomorúnak tűnt.
Hát lehet nemet mondani egy ilyen kis csöpségnek?
Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Vas. Ápr. 11 2010, 11:37

Kint ücsörögtem a parkban és egy sötét gondolat járt a fejemben. Ám ezt a gondolat egy kislány hangja szakította mag aki egy ágat nyújtott nekem, azzal az indokkal, hogy nagyon szomorú vagyok.
- Köszönöm szépen. Nem vagyok szomorú, csak felidéztem a rossz emléket, amit nem kellett volna. Miközben ezeket a szavakat mondom, megszagulom a virágot. "Hmm. De jó illata van. Vajon hol szedhette?!" A kislány olyan aranyosnak tünt, alig lehet négy éves, de a szíve nagy. Bár nem is tudom, hogy mit kezdjek ezzel a virággal, de azt tudom, hogy nem dobom el. Az apa és kisfia már el is mentek ameddig én a kislányra figyeltem. Mivel már nem volt ok, hogy itt maradjak, ezért tovább álltam. "De a kislányt nem hagyhatom magára. Megvan. A kedvességéért cserébe, elviszem valahova, hát ha tetszik neki. Csak azt nem tudom, hogy hova."
- Hé kislány. Figyelj csak. Mit szólnál hozzá, ha a virágért cserébe elvinnélek fagyizni? Még várom a választ, addig gondolkodom azon, hogy ha nemet mond akkor mit csináljak vele. "Ha nem akar fagyizin akkor elviszem ramenezni vagy az édesség boltba. De akkor is meghálálom neki a kedvességét."
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Vas. Ápr. 11 2010, 14:22

[Karin]


Hát ez nem lehet igaz.. Mennyi az idő?! Ez most komoly? Istenem.. Eddig nem tudta megnézni valahol? Gondoltam, miközben a Chuunin nő után néztem. Általában nem viselkedek így, tisztelem a nagyobb rangúakat és az idősebbeket, most mégis ingerlékenyebb voltam a szokásosnál. Már épp a kiképzőterepek felé vettem volna az irányt, hogy gyakoroljak, amikor valaki hátulról megfogta a vállam. A legrosszabbra is felkészülve fordultam meg. Erre semmi szükség nem volt, csak Somoko állt mögöttem. Meghallgattam mondandóját és mérlegeltem. Pihenés-harc, pihenés-harc, pihenés-harc. Azt hiszem, egyértelmű a válaszom.
- Persze, hogy belefér, mindig benne vagyok egy jó kis gyakorlásban. - Válaszoltam nagy mosollyal az arcomon. Szerettem gyakorolni, de eddig nem sűrűn volt kivel és magamnak állítottam össze a feladatokat. - De.. Mi lett Hikarival és Kazuyával? Ki tanítja őket és miért nem vagyunk már együtt?
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Vas. Ápr. 11 2010, 23:52


//Gomene Karin, asszem nekem mindig az a topic szimpatikus, ami neked is -.-'//

[Hoshi]
- Haaa? - feleli a kislány, édesen oldalra döntve a fejét. Nem igazán tudta felfogni még a különbséget szomorúság és rossz emlékek között, neki a kettő szinte ugyanaz, hiszen az ember arca hasonló kifejezést ölt magára mindkettőnél. De visszamosolygott, mikor látta, hogy jobb kedved lesz a virágoktól. Majd amikor ismét hozzá szóltál, nagy szemekkel, érdeklődőn figyelt rád.
- Fagyi!!! - visít fel örömittasan, így nem kérdéses, hogy simán benne van az ajánlatban. Majd megfogja a kezed, és várja, hogy elinduljatok. Ahogy túl voltál a pillanatnyi meglepetésen, elindultál vele a fagyizóhoz. Mivel kicsi volt, nem vettél neki csak egy gombócot, nehogy megfázik. A kis csöppség hosszasan mutogatott, mire sikerült kiegyezni egy eper ízű gombóckában. Hogy ez megvolt, kiülhettetek a fagyizó elé az asztalka körül elhelyezkedő székekre. Na igen, de a társalgás egy négy évessel nem feltétlenül egyszerű. Főleg, ha két pofára eszi a fagyit, és már tiszta olyan a képe. Jót mosolyogva jut eszedbe, hogy letörlöd az arcát, tekintve, hogy befejezte, így elővettél egy zsebkendőt a zsebedből, és hozzáláttál a nemes feladathoz.
Ekkor azonban olyan hangot véltél hallani a hátad mögül, mintha egy fújtató bika akarna neked rontani. Mire megfordultál, egy ököl fúródott az arcodba, amitől a legközelebbi kerítésig repültél.
- Te perverz, mit akarsz a lányomtól?!


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Kedd Ápr. 13 2010, 17:48

//Sai//

A kislány érdeklődően nézett rám. Nem tudtam mire vélni ezt a nézést, így nem is szóltam hozzá. Ám mikor meghallotta, hogy fagyizni hívom egyből mosolyt fakasztott. A fagyizóhoz érve, leültünk, majd kikértem a fagyikat. Mivel nem akartam, hogy megfázzon a kislány ezért csak egy gombócot vettem neki. Magamnak is csak egyet rendeltem. Majd miután megettük a fagyit, a zsebkendőmhöz nyúltam, hogy megtöröljem a száját. Ám egy fura hangot hallottam a hátam mögül. Mikor megfordultam, egy ököllel találkoztam ami a kerítésig repített. Miután magamhoz tértem oda mentem a hölgyhöz és érthetően elmagyaráztam neki a szitúációt.
- Az egész úgy kezdődött, hogy kint ültem a parkban, majd a maga kislánya odajött hozzám és egy szép virágot adott nekem. Közben előveszem a virágot és megmutatom neki. - Mivel viszonyozni akartam a kedvességét ezért nem jutott jobb ötlet az eszembe, mint hogy meghívja egy fagyira. Miután megette a fagyit a zsebkendőmért nyúltam, hogy megtöröljem a száját. Ekkor jött maga és ütött ki. Tehát NEM VAGYOK PERVERZ. Világosítottam fel a hölgyet dühödött szemekkel. Lehet, hogy azéért nem kellett volna ilyen durván mondanom, de akkor sem vagyok perverz. - Ha ennyire félti a lányát, akkor nem kellett volna egyedül hagyni, hogy a parkban császkáljon. Mi lett volna ha nem velem találkozik, hanem télleg egy perverzzel?? Szép "türelmesem" várom a hölgy válaszát és reakcióját.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Szer. Ápr. 14 2010, 02:32


[Hoshi]

Feltápászkodva, arcberendezésed megvizsgálva, ugyanis annyira zsibbadt, alig érezted, kezdesz bele az ingerült magyarázkodásba, de a nő rád sem hederít, azonnal a kis csöppségnek szenteli minden figyelmét, aki nagy szemekkel bámulta a jelenetet, majd sírva fakadva borult anyja karjaiba. Látszott, megijesztette a jelenet.
A nő csak akkor figyelt rád ismét, mikor kihangsúlyoztad, nem vagy perverz, az utána jövő kioktatásra pedig összevonta a szemöldökét haragosan.
- Nem egy ilyen kis taknyos fog kioktatni, hogyan neveljem a kislányom, és mit csináljak. Csak hogy tudd, egy fél pillanatra vettem le róla a szemem, hogy egy újabb virágzó ágacskát törjek le számára, és már nem volt sehol. Azonban felettébb furcsa, ha valaki egy négyévest csalogat magával, és rögtön fagyizni, eléggé cukrosbácsi hangulata van - veti feléd, mire a kislány megbökdösi az anyja arcát.
- Mama, a bácsi szomorú volt, Mai úgy gondolta, felvidítja, a bácsi nem hibás - majd bűnbánó arcot vágott. - Mama mérges Maira?
A nő végigmérte a lányt, majd téged, s egy nagyot sóhajtott.
- Nem, de Mai-chan többet ne csináljon ilyet, mert a mama nagyon szomorú lesz, és sírni fog - magyaráz a kislánynak, majd most, hogy helyreállt a világbéke, rád pillant. - Igazán sajnálom a durvaságom - majd a fejpántora pillantva folytatja. - Szeretnélek kárpótolni, kérlek kövess.
Azzal, ha szót fogadsz, egy takaros kis házig vezet, amely a falu peremén helyezkedik el, mögötte pedig egy nagyobb rét terpeszkedett lustán. A táj egyszerűen varázslatos volt, s volt szerencséd az udvarban megpillantani virágos ágacskád "gazdáit", a virágzó cseresznyefákat.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Pént. Ápr. 16 2010, 14:22

//Sai//

A nagy vita "háborút" a kislány megszakította, majd miután befejezte az eszmecserét az anyukájával, a nő felállt és megszólított. Figyelmesen végighallgattam amit mondott. "Szóval kárpótolni akar. Vajon mivel??" - Rendben elfogadom. Válaszóltam, majd elvezetett egy varázslatos helyre. Egyszerűen csodálatos látvány volt. Mindenhol ugyanolyan fákat láttam, mint amilyen az az ágacska amit Mai-chantól kaptam. - Ez a táj gyönyörű. Szóval innen származik ez az ágacska is. Közben a zsebemből elővett ágra pillantok. Nem jutok szóhoz. Ilyen gyönyörű tájat sehol sem láttam még. Főleg nem Kirigakure-ban. Nem mertem megszólalni, inkább vártam, hogy a hölgy tájékoztasson arról, amiért itt vagyok. Néhány perc telhetett el, mikor a nagy csendet megszakítom. - Ne haragudjon, amiért kioktattam a fagyizónál, Nem gondoltam komolyan, csak eddig nem mondta rám senki azt, hogy perverz. Így hát nagyon kiborúltam. Amúgy szeretném megkérdezni, hogy miért hozott ide engem? A válaszra várva, tovább szemlélem a csodálatos tájat.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Vas. Ápr. 18 2010, 20:49


[Hoshi]

- Nem, én sajnálom, de tudod, ha a kincsemről van szó - mosolyog a kislányra. -, akkor igazi anyatigris tudok lenni, olyankor pedig elszáll az agyam - villant meg feléd is egy bocsánatkérő mosolyt. Majd suttog pár szót a kislánynak, aki lelkesen szalad be nagy bátyus, bátyus kiáltások közepette. Biztosan azt sugallta neki, keresse meg, és vidítsa fel egy kicsit őt is.
- Szóval, kárpótlást ígértem: jutalmul lovagias ninjaságodért, tanítok neked egy jutsut, természetesen te választhatsz, én meg reménykedem benne, hogy ismerem, ha nem, akkor majd kiegyezünk - kacsint rád.

//A választott jutsu leírását majd kérlek másold be nekem, hogy ne kelljen kikeresgetnem, sokban segíti a "munkám", köszönöm ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Karin on Hétf. Ápr. 19 2010, 18:31

//Kazuki... bocsi, de Sai bekavart és nem vettem észre a postodat...//

Somoko a kérdésedre, csak vonakodva adott választ és nem részleteset, csak annyit tudtál meg, amennyit kelet, egy cseppel sem többet vagy kevesebbet.
- Egy Hana Fujishima nevezetű kunoichi, aki korábban már tanította Kazuya-t. Mondhatni Kazuya első mesterre...- adat tudtodra a válaszát- De ez már nem lényeg, jobban teszed, ha az elöted lévő célokra koncentrálsz! -mondta kedvesen. - Na de az edzést folytassuk máshol. Kövess! - intett, ahogyan együtt sétáltatok végig az utón, mely a 17. - kiképzőterepre vezetett. De az odaút elég volt, hogy kicsit beszélj magadról, na persze Somoko kérésére.
- Kíváncsi lennék néhány dologra...- kezdett bele- .. miért lettél shinobi és mit vársz az utadtól, mik a céljaid?- kérdezte tőled- Tudod, kicsit jobban szeretnélek megismerni, hogy ezzel elősegítsem a csapatmunkát...

//A köv. post menjen a 17. - kiképzőterepre//
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Hétf. Ápr. 19 2010, 22:48

//Sai//

A csodálkozásomat a hölgy zavarta meg egy magyarázkodással. "Igen ezt én is tapasztaltam"^^ Majd mikor újra felnéztem, már csak ketten voltunk. A kislány egyszerűen "eltünt" vagy csak bement a házba. Ezek után a hölgy egy számomra meglepő jutalomban akart részesíteni.
- Örömmel elfogadom a tanítását. Remélem nem lesz gond a tanulással. De azért akad egy kis probléma. Mivel még nem tudom, hogy milyen chakra elemem van, ezért szeretném megkérni, arra, hogy segítsen nekem feloldani az elememet. Ha ez megtörtént, akkor nekiláthatunk a jutsu tanulásnak. Mi a válasza?? Kiváncsian várom, hogy mit válaszol. Egy kicsit izgatott vagyok, hogy milyen chakraelemem lesz. Remélem Suiton.^^

//Rendben, majd kiválasztom és bemásolom, de előbb a chelememet kell feloldani^^//
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Szer. Ápr. 21 2010, 00:28


- Lényegre törő kérés - fogja a fejét a nő, majd sóhajt. - De végül is megígértem, de készülj fel rá kölyök, hoyg nem egy nap lesz! - vág be egy drámai műbe is beillő hőspózt, majd megvakarja a fejét. - Ano... nem nagyon van itthon chakrapapír... De ne aggódj, lesz ez még nehezebb is, szóval első feladatod, hozz nekem a boltból chakrapapírt, aztán majd ha a kezedben van, és lehetőleg itt állsz előttem, szépen koncentrálsz és belevezeted a chakrád, aztán megtudjuk, milyen elemet is birtokolsz - mosolyog.

//Leírhatod, hogy megvetted, és visszaérve chakrát kedzesz áramoltatni a papírba Smile //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Pént. Ápr. 23 2010, 22:06

Amint megkaptam az instrukciókat, azonnal megindultam a fegyverbolthoz. Végig rohantam a háztetőkön, majd leugrottam egyenesen a fegyverbolt elé. Kifújtam magam, majd bementem. Illendelmesen köszöntem, majd elmondtam mire van szükségem. -Szeretnék kérni egy Elsősegély készletet, egy Álkulcsok, Tolvajkulcsok, egy Szerszámokat és 2 db Tantot. Jah és chakrapapírt is kérnék. Amint megkaptam a cuccokat, kifizettem, majd elővettem egy üres tekercset. Az elsősegélykészletet és a szerszámokat belepecsélteltem, a tolvajkulcsot és a chakrapapírt az övtáskámba tettem és a 2db Tantot a derekamra, hátulra "X" alakban csatoltam. Elköszöntem és elindultam visszafelé ugyanazon az úton. Mikor megérkeztem, elővettem a chakrapapírt és az ujjamra tettem. Erősen koncentrálni kezdtem a chakrámat a papírba. Elég furcsa érzés fogott el a koncentrálás közebn. Ilyen még sosem fordult elő velem. Kíváncsian várom az eredményt.

//-150 Ryu: Elsősegély készlet; -150 Ryu: Szerszámok; -250 Ryu: Álkulcsok, Tolvajkulcsok; -2*800 Ryu: 2db Tanto remélem nem baj, ha mást is vásároltam, ezeket azonnal feltüntetem az adatlapomon is.
Köszönjük a vásárlást, és reméljük, hogy a bővítményben viszont látjuk, hogy tanulni kezdesz bánni a tolvajszerszámokkal. Ha gondolod szivesen segítek eligazodni a témában. Elemi chakra-érzékeny papír (ha róla volt szó) 100 ryu, kösz, hogy felhoztad; beszerkesztettem. Igen természetesen érdekelne a tolvajkulcsos téma.//


A hozzászólást Raidon Hoshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 27 2010, 21:29-kor.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Kedd Ápr. 27 2010, 01:15


//Szintén elnézést, kicsit sűrűre sikeredett a hétvége az animecon miatt (főleg cp...) köszönöm a türelmet ^^//

A kisebb beszerző körút sikeresen zárult, szerencsére nem ütköztél komolyabb ellenállásba, vagy problémába, a boltban pénzért be is szerezhetted a speciális papírt. A nő türelmesen várt rád, igaz elfoglalta magát, látszólag kertészkedhetett, de amint megérkeztél, befejezte eme tevékenységét, majd elmagyarázta, hogy mit kell tenned. A feladat nem volt nehéz, csupán a papírba kellett vezetned a chakrád, nem egy lehetetlen és megerőltető feladat. Mégis izgultál, hiszen most mégis csak a jövőd egy fontos részlete fog eldőlni!
A papír a chakrád nyomán benedvesedett, majd szinte összefoszlott a víznek hála. A nő mosolyogva nézett rád: - Az elsődleges elemed nem más, mint a víz. Méltó a faluhoz. Mondd csak, mit tudsz róla? Érdekel valami jutsu vele kapcsolatban? - érdeklődött.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Kedd Ápr. 27 2010, 21:13

//Semmi gond... Amíg ilyen jót (és remélem többet is) játszok veled, addig nincs semmi baj. Ha egy hetet várok a postodra, akkor is "hű" maradok hozzád még be nem fejezem ezt a kalandot. Egyébként elárulom, hogy a postom után, már azon gondolkodom, milyen meglepetések várnak rám, a postodban.//

Miután visszaértem a boltból, azonnal nekiálltam a chakrakontrollnak. Mikor teljesen elázott a papír a kezembe, nagyon megörültem, mivel pontosan ezt az elemet szerettem volna, bár tudom, hogy ezt nem én döntöm el, hanem a sors. A nagy örömömet a nő megszakította egy kérdéssel. Elgondolkodtam egy kicsit, majd összeszedtem a gondolataimat és válaszoltam neki. -A víz a legegyszerűbb, szinte veszélytelen elem, könnyű megtanulni a használatát. De azért nem becsülöm alá a tanulását. A Víz elem erősebb a Tűz elemnél, bár egy víz specialista is letud győzni egy föld elemet használót. Persze ehez nagy ügyesség is kell. Elmondtam mindent amit tudtam az elemről, Majd egy újabb kérdéssel fogodt meg. - Igazából egy jutsu nagyon érdekelne. Még pedig a Suiton: Kaihoudan//Víz elem: Kéreg lövedék. Nem tudom ismeri-e ezt a jutsu-t, de ez engem nagyon érdekel. Remélem megtudja ezt nekem tanítani. Érdeklödően várom a nő válaszát és reakcióit.

//Jutsu leírás: Hasonlít a Taihoudan technikához, lényegében annak az egyel gyengébb változata. Taihoudan: Emlékeztet a Vízlehelet jutsura, csak itt a vizet sugár formájában köpi a használó az ellenfélre. A technikánál a vízsugár csak egy irányba, vagyis egyenesen halad elõre. Továbbá nem halmozódik fel nagymértékben.//
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Pént. Ápr. 30 2010, 00:17


//Aranyos vagy ^^ Mostanában szükségem is lesz a türelmedre, jön a beadandó hadjárat, utána meg a vizsgaidőszak :/ //

- Ja, nagyjából ez a lényeg - mosolygott a nő, majd a jutsudra csak hümmögött egy sort. - Ugyan nem tudok víz elemet irányítani, de ne szontyolodj el, az elméletét tudom, a gyakorlatot meg majd kitapasztalod, azért vagy, nem igaz? - vág a hátadra egy embereset mosolyogva, akkorát, hogy meghajlasz alatta.
- Irány a tó! - jelenti ki vidáman és már faképnél is hagy, úgy kell utána szaladnod, hogy behozd a lemaradásod.

A tónál megáll, majd csípőre tett kézzel ellenőrzi a terepet, és elégedetten hümmög, bár lehet egy sanda sejtésed, hogy épp most találja ki, mit is csináltasson veled. - Na jó, ahhoz, hogy tökéletesen uralhasd egyszer majd az elemed, először is meg kell tanulni irányítani, mert ugye az egyértelmű, hogy attól, hogy tudod, milyen az elemed, még nem váltottad meg a világot. Ehhez az lesz a legjobb feladat, ha első körben megismerkedsz a vízzel. Szóval tömören: áll a vízbe, és a kezeddel emelj ki úgy egy vízgömböt, hogy a tenyeredet lefelé tartod. Gondolom, nem nagy meglepetés, hogy ehhez a chakrádat is használnod kell majd. Hajrá!
Nesze neked feladat. De hát te akartál rögtön elemet feloldani, nem igaz, szóval egy panaszos megjegyzés nem sok, annyi sem hagyhatja el a szád jogosan.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Csüt. Május 06 2010, 18:17

//Én türelmes leszek^^//

A nő szinte csak hümmögött egy sort, majd megindult. Én persze követtem. Az utunk a tóhoz vezettett. Ott kiadta a feladatot, majd megindultam a víz felé. Chakrát koncentrálltam a talpamba, majd ráálltam a vízre. Ezek után Chakrát irányítok a tenyerembe, majd lehajolok és a víz felszínére teszem a kezem. Szép lassan emelem fel, amit egyszerűen csodálatos látvány. Ilyet még soha sem láttam. Remélem, hogy nem fog rögtön visszazuhanni a víz. Ha még is megtörténne, amire nagy az esély, adig próbálkozom, még nem jönn össze.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Pént. Május 07 2010, 14:28A kezed a vízre teszed, és chakrát vezetsz bele, majd kiemeled, a víz csupán egy rövid pillanatig, akkor is csak a tenyered felületén tapad meg, hogy aztán aláhulljon, ha jóindulatúak akarunk lenni, talán egy fél másodpercre legyőzted a gravitációt, de csak nagy jóindulattal.
- Ha nem adsz formát gondolatban a dolognak, nem fog sosem menni. Nem lehet olyan alakot kiemelni a vízből, amit nem képzelsz el! Ahogy az agyagból sem lenne semmi, ha a szobrász nem látná bele azt, amit formáz belőle, vagy a kőből sem bújhatna elő a kész szobor, ha előzőleg nem született volna már meg létrehozója fejében - figyelmeztet a nő. hiszen az roppant kevés, hogy chakrát vezetsz a kezedbe, ha nincs mögötte tudatosság, sosem sikerülhet semmi.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Vas. Május 09 2010, 11:40

Hát igen mire is számíthattam volna, mint hogy elsőre nem fog sikerül. A nő tájékoztatott arról, hogy nem elég koncentrálni, elkell képzelni valamilyen formát is. Erre a formálásra, rögtön a gömb jutott eszembe. De, hogy miért azt nem tudom. Így újra rátettem a vízre a kezemet, majd chakrát irányítok bele. Közben arra is figyelek, hogy a chakra elég legyel, és hogy sikerüljön gömb alakot kiemelni a vízből. Remélem, hogy sikerül fog, bár többször kell próbálkoznom ezzel. Teljesen olyan érzés fogott el, mikor az első jutsu-mat tanultam. Összevetve a jutsu tanulást, és ezt a feladatot, ugyan azt kell tennem. Annyi a különbség, hogy itt a testemen kívülre kell fokuszálnom a chakrám, és nem a testemen belül kell szétoszlatnom. Lassan leveszem a vízről a kezem, és örömmel látom, hogy a chakrám elég volt, mivel megint jön vele a víz. De a nagy kérdés, hogy milyen formában igyekszik jönni.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Hétf. Május 10 2010, 01:45


A nő utasításainak megfelelően, immáron egy konkrét alakzatra gondolva álltál neki ismét megzabolázni a vizet. Kezed a víz felszínéhez tetted, majd ismét koncentráltál, és ahogy kiemelted, egy elnyújtott szappanbuborékhoz hasonló formában kezdett kinyúlni a tóból a víz, ám hamarosan kipukkadva folyt vissza.
- Először ne akarj túl nagy gömböt, csak kicsit, ha az megvan, próbáld növelni a méretét - adja az újabb utasítást a nő.

//Szépen részletezd a gyakorlást, ahogy először nem sikerül, majd lassan végre kihorgászol egy kis vízgömböt, majd azt növeled, legyen legalább 30 soros a post ^^ //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Raidon Hoshi on Kedd Május 11 2010, 17:03

Hát igen, mint az elöbb most sem sikerült rendesen. A nő ismét egy bölcsességet osztott meg velem. Én természetesen megfogadtam, így újra megpróbáltam. Rátettem a tenyeremet a vízre, majd a tenyerem középpontjába koncentráltam a chakrámat. Most is egy gömb alakra gondoltam így, megpróbáltam egy gömb formát kiemelni. Hallgatva a nőre nem egy óriási vízlabdát próbáltam kiemelni, hanem egy kisebbet. Mikor húztam kifele, egész meglepő volt. Pont akkora labdát húztam ki, mint amekkorára számítottam. Igaz csak néhány másodpercig bírtam egyben tartani, mivel szétpukkant és lefolyt a kezemből. Ezek után megint a nőre pillantottam, hát ha ad valamilyen bölcsességet, de nem igy tőrtént. Visszafordultam, majd ismét megpróbáltam, de erdeménytelenül. Most nem szétpukkant, még egybesn sem maradt mikor kihuztam a vízből. Lejöttem a víz tetejéről és leültem a parton, majd levontam a következtetést. "Ha túl sok chakrám használok, hogy egyben tartsam a vizet, akkor szétpukkan. Ha pedig kevés a chakrám, akkor meg nem marad egyben a víz. Tehát azt kellene elérnem, hogy a chakra mennyiség amit a víz egyben tartásához szolgáltatok, ne legyen túl sok, de túl kevés se. Ha már egyben tudom tartani, akkor már csak a növelés kell. Ami nem lehet túl nagy feladat." A gondolatmenet végén felálltam, majd újra ráálltam a vízre. Mint mindig, rátettem a kezemet a vízre, majd chakrát koncentráltam a tenyerembe. Úgy cselekedtem, ahogy elgondoltam. Megpróbáltam az arányra figyelni, így még mielött túl sok lett volna, lassítottam egy kicsit az áramoltatást. Levetem a tenyeremet a vízről és egy gyönyörű vízgömböt sikerült kihúznom vele. Közben imátkoztam, hogy nem történjen semmi. Vártam néhány percet, és nagy meglepetésemnek, nem történt semmi. Első feladat kipipálva. Már csak a növelés van hátra. Szétpukkasztottam a vízgömböt, majd újra a vízre tettem a tenyerem. A chakra áramoltatással nem volt gond, de a terület növelésével meggyült a bajom. Elsőre nem sikerült a növelés, de másodjára már haladtam egy kicsit. Néha-néha azért rápillantottam a nőre, hát ha mondani akar valamit, de nagyobb figyelmemet, inkább a chakrakoncentrálásra fordítottam. Újra növeltem a területet, és ismét sikeresen. A sok élmény után tartottam egy kis pihenőt. Ez körülbelül 10 perc lehetett. "Tehát már csak a növelésen kell fejlesztenem, aztán jöhet a jutsu tanulás^^." Befejeztem a pihenőt, majd ismét nekiálltam a fejlesztésnek. ismét rátettem a tenyeremet a vízre, majd chakrát irányítottam. Mikor elértem a megfelelő chakraszintet, elkezdtem szétáramoltatni az egész tenyerembe. Mikor ezzel végeztem, elkezdtem kifele húzni a vizet. Reménykedem, hogy sikerülni fog.
avatar
Raidon Hoshi
Játékos

Tartózkodási hely : Na ezt én is szeretném tudni^^


Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 188

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sai on Szer. Május 12 2010, 23:29


Hosszú és fárasztó gyakorláson voltál túl, de megérte, hiszen elérted a célod, a gömböt sikerült megzaboláznod. Jó persze, ha maximalista szeretnél lenni, akkor még lehetne fejleszteni, de a lényeg végül is megvan, nem igaz? Büszkén pillantottál fel a nőre, aki szintén elégedettnek tűnt.
- Rendben, az első lépés teljesítve, a következő lépés már a jutsura való ráhangolódás. Végy egy adag vizet a szádba, majd próbálj bele chakrát keverni, és kiköpni!
Nem tűnt valami gusztusosnak a dolog, de ha nincs más, márpedig neked nem valószínű, hogy magadtól jobb ötleted lesz, jobb, ha nekifogsz. Legalább előbb túl leszel rajta.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.