Utcák és terek

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Orochimaru on Szer. Okt. 26 2016, 21:58

A fiú a hallottakon tűnődött, feldolgozta az eseményeket - már amennyire tudta. Gondolatainak világából egy rendkívül jól szituált férfi zökkentette ki.
- Katana? Épp időben, na, akkor mind megvagyunk. - csapta össze kezeit. Energikusnak tűnt, korántsem nézett ki úgy, mint egy chuunin, vagy egy jounin. Civil ruhája volt, és nem volt rajta fejpánt, csupán az övcsatjába volt gravírozva egy apró kiri-jelkép. Mind? Igen, ezt mondta, háta mögül két Katanával nagyjából egyidős iker lány lépett ki. A fiúra mosolyogtak, és mindketten egyszerre kissé oldalra döntötték a fejüket.
- Sawako vagyok.
- Én pedig Kawaso. - mondta a szőke, és mindketten kacsintottak. Már első ránézésre is remek párt alkottak, de vajon milyen erősek lehetnek? A csapatmunkájuk bizonyára kiváló, de ha nem elég képzettek, akkor ez semmit sem ér.
- Engem pedig szólíts csak Chizu-senseinek. Örvendek a találkozásnak! - az ikreket követően most ő is kacsintott. Összeillenek, az nem kétséges...
Miután mind megvoltak, nem volt más hátra, mint hogy belekezdjenek a feladatba, amit Chizu-sensei máris ismertetett Katanának is.
- Különleges rókák támadtak meg egy a külvilágtól többé-kevésbé elszigetelt, önellátó falut. A helyi lakosok nem képzettek és nincs hatékony fegyverzetük, így minket kértek meg, hogy hárítsuk el a veszélyt. Sajnos Mamorou-kun megbetegedett, így nem tudott jönni, helyette üdvözölhetjük csapatunkban Kawaii Katanát. Mondanál magadról pár szót, még mielőtt elindulunk? - gesztusai és a szeme mind biztatást sugároztak, és magabiztosságot. Kicsit buzis volt, de kiváló shinobinak és kötelességtudó, egyenes embernek tűnt.

// Sorozatos késéseim ellensúlyozásaként vissza nem utasítható +5 chakrával juttatlak közelebb céljaidhoz. //
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Katana on Csüt. Okt. 27 2016, 00:02

Próbáltam agyilag fölfogni mi is történt velem tulajdon képen. A Mizukagétól kaptam egy parancsot miszerint haladéktalanul jelenjek meg a kapunál. Én, mint egy jó shinobi azonnal elindultam, hogy teljesíthessem a feladatomat útközben azonban egy ismeretlen személy genjutsujának az áldozatává váltam. Talán túlzás lenne, ha azt vallanám, hogy a különleges képességeimnek köszönthettem, hogy felismertem a csapdát. Fogalmazzunk úgy, hogy kis részben magamnak nagyobb részben pedig a kiképzésemnek mondhatok köszönetet. Nem sokra rá, hogy lelepleztem az ármányt megjelent előttem egy maszkos alak és előadott nekem egy furcsa históriát, ami elég hihetetlenül hangzott. Szerettem volna tovább boncolgatni a történteket azonban valaki megzavart. Oldalra nézve megláttam egy viszonylag jóképű srácot, aki valószínűleg énrám várt. Egy gyors pillantással tetőtől talpig végigmértem azzal a szándékkal, hogy minél többet megtudhassak róla. Első ránézésre úgy gondoltam, hogy egy piperkőc, aki túl sokat foglalkozik magával és a divattal. Abban sem voltam biztos, hogy ő is egy shinobi-e ugyanis sehol sem láttam rajta a fejpántot. Természetesen nem voltam ostoba és tisztában voltam vele, hogy egyesek szalagként hordják a hajukban vagy simán a nyakukba akasztják. Beletelt pár pillanatba, míg megtaláltam az övcsatjára gravírozott Kirigakure-i jelképet. Gyakorlatlanságom miatt az idegen bizonyára észrevette, hogy őt vizslatom, de látszólag nem zavarta, de az is lehet, hogy tényleg nem vette észre. Váratlanul a háta mögül két rendkívül bájos leányzó lépett elő kik rendkívüli módon hasonlítottak egymásra. Miután elmondták a neveiket rajtam volt a sor, hogy bemutatkozzam. Normál esetben csak köszöntem volna nekik miután elárultam a nevemet ám azoknak az időknek vége. A Mizukage bölcs útmutatásának hála már nem voltam annyira rideg és távolság tartó az emberekkel azonban volt még hová fejlődnöm.
-          Üdvözöllek benneteket a nevem Katana. – végén pedig egy kissé bárgyú mosoly kíséretében meghajoltam előttük.
Közvetlenül utánuk a srác is bemutatkozott és megtudtam, hogy ő lesz a csapat vezetője ráadásul a lányokhoz hasonlóan ő is rám kacsintott.
~Csak ez hiányzott bekerültem a topmodell osztagba~ igyekeztem elfojtani az indulataimat nehogy bármit is megneszeljenek, azonban a szemöldök megemelkedett egy két millimétert.
Miután végeztünk az etikettel végre megtudtuk, hogy mi célból gyűlt is össze ez a díszes társaság. Furcsa rókák támadtak meg egy falut és mivel a csapat egyik tagja lebetegedett nekem kellett átvennem a helyét. Ebből világossá vált számomra, hogy ismételten csak átmenetileg lettem egy csapat része. Ez a történet több oldalról is furcsa volt nekem kezdjük azzal, hogy a rókák nem szoktak falvakat támadni főleg nem csapatostul. Az igaz, hogy nagy éhség idején bármi megeshet azonban ez mégiscsak túlzásnak tűnt. A másik, ami szöget ütött a fejembe az, hogy különlegesnek nevezte őket ám nem fejtette ki mit is értett ez alatt. Lehet, hogy valami megmagyarázhatatlan képeséggel rendelkeztek vagy csupán a külsejük különbözött hétköznapi társaikétól. Azonban nem lehettek olyan nagyon veszélyesek ha geninekre bízták a probléma megoldását. Meglehet, hogy ennek az egésznek semmi értelme azonban akkor többre nem futotta a tudásomból. Chizu- sensei megkérdezte mondanék-e pár szót magamról indulás előtt. természetesen semmi kedvem nem volt hozzá azonban az elmúlt évek során meg kellett tapasztalnom milyen veszélyes tud lenni egy lány, ha felidegesítik.
-A nevem Katana három éve vagyok genin értek egy keveset a kardforgatáshoz és konyítok valamennyicskét a taijutsuhoz. Remélem, hogy segítségetekre leszek. – az egészet persze a szokásos monoton hangon mondta akár egy régi poros magnószalag, ami nem az én hibám, mert kedvesnek lenni a célratörő helyett elég nehéz feladat. Amennyire csak lehetett igyekeztem távol tartani magam a lányoktól ugyanis nem egyszer pórul jártam a csinos lányok miatt.

/Én azért is szeretném megpróbálni azt a visszautasítást. Pár aprócska késés még nem a világ vége és még nem bizonyítottam be, hogy érdemes vagyok a jutalomra. Ráadásul egyik alkalommal kevesebb, mint ötszáz szót írtam, ami a megegyezés tökéletes kicsúfolása./
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Orochimaru on Vas. Nov. 13 2016, 23:36

// Hjaj, Katana, ilyen ez a popszakma. Már bőven bizonyítottál, ne szerénykedj, itt az ideje, hogy belevágjunk a sűrűjébe. //

Sawako és Kawaso Chizu-sensei bemutatkozása alatt sejtelmesen mosolyogva összenéztek, valamit súgtak, majd igézően Katana felé néztek, és elfordulva kuncogtak egyet. Mindketten elpirultak egy csöppet, és később sem néztek közvetlenül a fiú szemébe, mindig cipőjük orrát bámulva beszéltek. A sensei ismertette a feladatot, majd előkapott az egyik zsebéből egy.... pálcikára tűzött golyót, akkurátusan becsomagolva. Egy nyalókát. Kibontotta a zöld csíkos rózsaszín csomagolást, és bekapta az édességet.
- Ó, de illetlen vagyok, hát már rólatok is elfeledkezem! Yare-yare... (Istenkém) - sóhajtozott, majd elővett a zsebéből még három ugyanolyan finomságot, és először az ikrek felé nyújtotta, akik mindketten hálálkodva vettek egyet-egyet. Katana következett, a sensei őt is megkínálta az utolsó darabbal. Vajon elfogadja? Csábítóan finom, és mi értelme lenne különcködni? Ugyanakkor hátráltat a futásban. Hányszor mondták az anyukák gyermekeiknek, hogy ne rohangáljanak a vadászkéssel, dinamitrúddal, és nyalókával a szájukban. Persze lehet, hogy nem pont így hangzott.
A sensei békésen támasztgatta a kaput, előkapott egy türkiz fésűt, amivel beletúrt mélybarna hajába, amibe a szél bele-belekapott. Katana három csapattársa szinte elfeledkezett az időről, pedig emberek vannak bajban, akiken nekik kéne segíteniük.
- Sensei.. - nyamnyogott nyalókáján Sawako, mondandóját pedig Kawaso folytatta.
- Lassan ideje volna indulni, nem? - kérdezte.
- Á, igaz is, küldetésünk van. A Mizukage-sama elég ilyesztő módon tud mérges lenni, jobb is lesz, ha elindulunk. Pá, Jinchi! - kacsintott oda a kapu mord őrének, és kisétált a faluból. Kilépni a kapun furcsa érzés volt. Most, hogy nem voltak odabent a falu legerősebbjei, kissé úgy tűnt, mintha mind cserben hagyták volna társaikat. Azzal, hogy ők is elindultak, a falu most még sebezhetőbbé vált. 
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Katana on Hétf. Nov. 14 2016, 21:09

Miközben a csapatvezetőnk bemutatkozott a lányok halkan elkezdtek sugdolózni nem halottam mit mondtak igaz nem is igazán érdekelt. Habár nem én voltam a legeszesebb a geninek között ennek ellenére legtöbbször észrevettem azt, amit észre kell venni. Annak idején a kiképzésen is igyekezték a fejünkbe vésni, hogy mindig járjunk, nyitott szemmel ugyanis nem tudhatjuk, melyik apróságon múlik majd az életünk. Be kellett látnom volt benne valami igazság ugyanis jó pár küldetésen vettem részt és nem egyszer egy hajszálon múlott az életem. Tisztában voltam vele, hogy nem vagyok ronda azonban sosem tartottam magamat jóképűnek. Mindig úgy gondoltam, hogy pont olyan vagyok akárcsak a többi korombeli fiú. Vidáman és önfeledten kacarásztak miközben igyekeztek kerülni a tekintetemet és csak a talajt bámulták. Az elmúlt évek során igyekeztek megváltoztatni ama felfogásomat miszerint egy shinobi számára nincs fontosabb a küldetésnél. Édesanyámnak ez részben sikerült is, mert otthon olyan, mint egy szokványos anya, küldetésen, viszont mint egy első rangú ninja. Szóval tisztában voltam vele, hogy ez a furcsa viselkedés valószínűleg arra utal, hogy tetszem nekik, de nem vetettem el a tévedés lehetőségét. Még nem igazán izgattak a lányok ám fejlődtem annyit, hogy ne akarjam megbántani a csapatársaimat. Pár pillanat erejéig igyekeztem kedvesen nézni rájuk még mosolyogtam majd ismét felvettem a szokásos faarcomat. Meglehet ezzel csak bátorítottam őket vagy esetleg jobban kedvelték a tartózkodó mogorva énemet ám akkor ezt tartottam helyesnek. Mikor már azt hittem, hogy végre elindulunk a sensei elkezdett kotorászni a zsebében majd elővett egy picinyke kis pálcikát. Először nem jöttem rá mit akarhat vele majd megláttam a végén lévő kis gömböt, amit bevett a szájába és azon nyomban rájöttem az egy nyalóka. Valami olyasmit halottam, hogy ha valaki leszokik, a dohányzásról hozzá van szokva, hogy kilóg valami a szájából. Ez után elkezdett sóhajtozni majd valami olyasmiről beszélt, hogy rólunk megfeledkezett majd ismét a zsebében kotorászott és mindannyiunkat megkínált egy-egy nyalókával.  Számomra ez egy kicsikét furcsa volt meglehet, azért mert legtöbbször a szokásoktól eltérően egyedül mentem küldetésre. Természetesen nem egyszer beraktak egy csapatba azonban azok alkalmi egyesülések voltak. Úgy tűnt nem csak a csapatvezető, hanem még a geninek is édesszájúak voltak ráadásul nagyon jól megértették egymást. Az ilyen édességeknél jobban szerettem az apám főztjét, aki még e legrosszabb napján is simán lepipálni egy háromcsillagos éteremben dolgozó szakácsot. Mivel azonban nem akartam megbántani megköszöntem az ajándékot és azonnal elraktam azzal a céllal, hogy majd később megeszem. nem mintha nem szerettem volna a nyalánkságokat azonban el akartam kerülni, hogy futás közben netalántán félre nyeljek. Igazán meglepődtem mennyire könnyedén veszik a feladatot. Állítólag egy falu támadás alatt volt a sensei pedig a legnagyobb nyugalomban fésülgette a haját. Mikor nekem adott utasítást a Mizukage hanyatt homlok rohantam, hogy teljesítsem a kötelességemet. Nem igazán értettem mi a fenét keresnek ezek egy shinobi csapatban sajnos elfelejtettem, hogy nem szabad egy könyvet megítélni pusztán a borítója alapján. Éppen meg akartam kérdezni, hogy nem kéne-e indulnunk mikor a lányok megtették helyettem. Hála nekik végre elindultunk a kapu felé közben pedig nagyon reméltem, hogy egyiküknek sem jut eszébe, hogy nem ment el wc-re. Úgy terveztem megpróbálom a legjobb formámat hozni mind a küldetés mind az utazás során.

/Elnézést kérek, amiért ez tovább tartott. Ha bármi gond lenne, vele csak szólj és javítom.  Nagyon tetszett a hozzászólás nagyon várom, mit tartogatsz számomra a következő körben./
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Orochimaru on Szomb. Dec. 03 2016, 11:32

// Ha végre tudok posztolni, akkor ez egy nagyon jó játék lesz Very Happy //

Sawako és Kawaso önfeledten szopogatták...a nyalókájukat, és kisétáltak a faluból. A sensei szintúgy nyugodtan követte őket, még le is maradt egy kicsit. Az egész indulásnak olyan hangulata volt, mintha piknikezni mennének. Ha nem lett volna mindnyájuknál fegyverekkel, ninja eszközökkel teli hátizsák, és nem viselték volna magukon a ninja lét jellegzetes jegyeit, simán elmentek volna civilnek is. A két lány feloldódva beszélgetett arról, Shin-chan milyen aranyosan gyakorolta aznap reggel a kunaivetést, és hogy a szomszéd macskája már megint átsompolygott a blöki vacsorájáért. Katanában biztosan megfogalmazódott a gondolat, hogy mégis mi a fene történik. Azonban száz méterrel a falu határától a sensei váratlanul félbeszakította a beszélgetést.
- Tempót! - adta ki az egyértelmű utasítást. Az ikrek már pontosan tudták, mi a feladatuk. Y formációba fejlődtek, Chizu-sensei Katana mögé állt, miközben egyre gyorsabban futottak be az erdőbe. Az ifjú genin már csaknem elérte maximális sebességét, miközben a fák tövében az útról letérve futottak. Tartották az alakzatot, és nagyon erős iramot diktáltak. Sawako azonban továbbra is ugyanúgy mosolygott Kawasora, mint korábban, és folytatták a témák kiértékelését.

[...]

Útjuk hosszú ideig eseménytelen volt, Katana azonban egy idő után fáradni kezdett. Megerőltető volt a tempó, holott a lányok és a sensei is fáradhatatlanul, egyetlen izzadtságcsepp nélkül törtek előre. Chizu-sensei kissé gyorsítva Katana mellé került, és megszólította.
- Egész jól bírod. Azonban alig vagyunk fél úton. Nem gondolod, hogy meg kéne kóstolnod a nyalókát? Tutti-frutti. - kacsintott. Katanának ekkor feltűnhetett, hogy még mindhármuk szájából kilógott a kis fehér pálcika.
avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Katana on Szomb. Dec. 03 2016, 14:26

/Valami káprázatos lett amit írtál megérte rá várni. Elnézést kérek amiért az enyém nem lett ilyen színvonalas most nem jöttek úgy a szavak mint máskor. Ha bár gond lenne csak szólj./
Habár végre valahára sikerült elindulnunk a bajba esett falu felé azonban ismételten meg kellett lepődnöm. Máskor mikor egy küldetést kaptam akkor rohamléptekben szoktam haladni, hogy minél előbb teljesíthessem azt. Ennek ellenére mikor a csapattal átléptem a falu határát szó sem volt ész nélküli száguldásról, sőt, azt a tempót még kocogásnak sem lehetett nevezni. Tisztában voltam vele, hogy tartalékolni kell az energiánkat a feladatara, de ezt mégiscsak túlzásnak gondoltam. Azzal az irammal napok alatt sem értük volna el azt a falut, amit megtámadtak a rókák. Zavartan néztem körbe, hogy másnak is van-e baja ezzel ám úgy tűnt mindenki maximálisan meg van elégedve a sebességgel. Arra gondoltam vagy megint egy genjutsu áldozata lettem vagy pedig komplett idióták közé lettem berakva. Ha nem lett volna elég a sebesség az a két lány mindenféle csacskaságról kezdett el csevegni, mint például, hogy egyikük milyen aranyos volt gyakorlás közben. Ki a fenét érdekli, hogy néz ki edzés közben hisz ott nem az a lényeg, hanem az, hogy minden erőnket beleadva csiszoljuk a képességeinket és ez által tegyük nagyszerűbbé a falunkat. Ezután pedig egy pajkos macskára terelődött át a téma. Én személy szerint igyekeztem elkerülni a macsekokkal való találkozást ugyanis, még régebben egyiküket le akartam segíteni egy fáról és ő hálából majdnem kikapartam a szemem. Az is hozzá tartozik a történethez, hogy egy csinos, de velejéig romlott lány rakta fel oda, hogy végignézze mentés közben, hogyan tép engem cafatokra. Visszatérve a küldetésre úgy éreztem magamat mintha egy sima osztálykiránduláson vennék részt. Elől bandukoltak az aranyos ám kissé csintalan tanulók, és kissé lemaradva mögöttük cammogott a kedves tanár, aki próbálta szemmel tartani a diákjait. Igaz, hogy azt szoktam mondani ne ítéljünk el valakit pusztán a külseje miatt azonban mégis meg kellett tennem. Mindannyian nagyon kedvesnek és aranyosnak tűntek azonban egyiküket sem tartottam alkalmas arra, hogy ninja legyen. Azon is csodálkoztam, hogyan tudták elvégezni az akadémiát. Halottam pár olyan pletykát miszerint egyesek a családjuk befolyását használta fel arra, hogy magasabb rangot szerezzen. Jó darabig nem hittem ezeknek a rémhíreknek ám akkor be kellett látnom lehet benne némi igazság. Ez a kis kellemtelenség pusztán száz méteren át zajlott majd jött a következő. A sensei kiadott egy egyszavas utasítást, amit a lányok már rutinosan teljesítettek. Miután a csapat felvette az Y alakzatot mindenki folyamatosan növelte a sebességét. Végre abban az iramban haladtunk, amit én meg szoktam úgy éreztem minden a visszatért a normális kerékvágásba és végre meg tudom nekik mutatni milyen egy vérbeli shinobi. Először még csak könnyed tempóban szaladtunk majd futottunk végül pedig rohantunk. Rá kellett ébrednem, hogy ők mégsem olyan törékeny virágszálak amilyennek elsőre hittem őket, ennek ellenére mégis bírtam a tempót. Nem sokkal később be kellett ismernem, hogy elértem a határaimat és ennél jobban nem megy azonban nemcsak egy képzett shinobi voltam, hanem egy büszke férfi is ezért igyekeztem ezt a tényt eltitkolni előlük, vagyis nem vágtam pofákat, egyenletesen vettem a levegőt. Miközben eszeveszett száguldoztunk egyszer csak valami megütötte a fülemet, ami nem volt más, mint a két lány cseverészése. Úgy pletykálgattak tovább mintha ez az egész semmiség lenne a számukra. Egy bizonyos idő elteltével már nagyon nehezemre esett tartani azt az iramot. Az egész testem fürdött a verejtékben a szívem úgy zakatolt akár egy gőzmozdony a végtagjaim pedig mintha ólomból lettek volna. Ennek ellenére nem voltam hajlandó megadni magam és semmi jelét nem adtam, hogy alig bírok talpon maradni. A többiek viszont vígan elvoltak, ráadásul még meg sem izzadtak. Bolond módon azt hittem, hogy egy szánalmas csapatba osztottak be végül kiderült egyedül én voltam szánalmas. El sem tudtam képzelni milyen edzésen kellett végigcsinálniuk ahhoz, hogy pokoli gyorsak legyenek. Meglehet jóval gyorsabban is futhattak volna, de miattam nem tették. A sensei mintha csak a gondolataimban olvasott volna besorolt mellém és megkérdezte nem akarom-e mégis megkóstolni a nyalókát. Ekkor vettem csak észre, hogy a pálcikák még ott voltak mindannyiuk szájában. Ha lett volna rá lehetőség legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben hisz csaknem kiszúrta a szememet. Remegő kézzel benyúltam a zsebembe és elővettem a nyalókát ám mikor ki akartam bontani majdnem megbotlottam egy faágban. Az utolsó pillanatban persze sikerült megőriznem az egyensúlyomat majd folytattam tovább az utamat, sajnos iparkodnom kellett, hogy behozhassam a lemaradásomat.
avatar
Katana
Játékos

Taijutsu Pontok : 85


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 508

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Orochimaru on Csüt. Dec. 22 2016, 14:27

avatar
Orochimaru
Mesélő

Taijutsu Pontok : Nem használom

Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.

Tartózkodási hely : Nézd, ott --->


Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Utcák és terek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.