Ninja-akadémia

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ninja-akadémia

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:01

Kirigakure gyerekeit itt képzik ninjává. Habár a "vérköd" már leszállt a faluról az oktatásnak még mindig részei a kegyetlenségig menő ninjalétre való felkészítés, és a csöndes gyilkolás módszerei, már gyerekkorban is.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Vas. Júl. 18 2010, 12:54

//Sai... még jó, hogy előre megírtam a postott Very Happy//

Végre-valahára elérkezett az a nap, melyre annyira várt. Már előző nap tűkön ült, hogy mi is lesz a következő nap, hogy mi is vár ott, éppen ezért nem tudott aludni és ahogyan felkelt a nap, a madarak csicseregni kezdtek, bár előbb inkább felszállt a köd, hiszen minden áldott hajnalban olyan sűrű köd van a falúban, mintha egy horrorfilmben lennénk. Na de a lényeg, hogy végre eljött! Touya pedig a legjobb formáját akarta hozni. Időben, bár elég táskás szemekkel, de felkelt, megmosakodott és mire észbe kapott, már a kihalt utcán sétált, a napsütésben. Tényleg mind egy rossz horror film! A köd leszállt és reggelre mikor felkelt a nap, mindenki eltűnt. Na jó, nem mindenki, hiszen akkor a történet nem szólna semmiről sem! De várjunk csak! A pék már nagyban árulta a frissen készült süteményeit, szóval ketten maradtak! A virágárus is akkor rakta ki a portékáját! Szóval négyen? Nem! Végre felébredt a város és életre kelt, már ha Ködfalú utcáin, amit az emberek csinálnak, életnek lehet nevezni. Bár mindenki végzi a dolgát, ahogyan mégis, szinte megmagyarázhatatlan módon, a hétköznapi emberek és a shinobik közti kapcsolat, nem éppen a megszokott, de szeretjük őket, típus. De lehet, hogy ez nem így van, de a föhős számára ez volt az élet egyik tanulsága, és az egyik dolog, melyet megakart változtatni minden áron.
Lassan az iskolába is beért, elhaladt a jól ismert folyósokon, melyeket hosszú évekig koptatott, ahogyan végre-valahára belépett a régi, jól ismert tanterembe is, mely ugyancsak nem volt kihalt. Sőt! Ekkora életet ritkán látott ott. Na igaz, mindig voltak bent olyan dolgok, mely csakis Kirigakure voltak jellemzőek, vegyü például, hogy azon embereket akik nem áltak ki magukért, hanem inkább behunyázkódtak, nos azok itt sem voltak. Vagy kiszoródtak a teszteken, vagy éppen otthagyták az iskolát a lelki terror miatt. Touya-nak ezen a téren szerencséje volt, hiszen ő nem volt az aki másokat bántott, csak akkor ha éppen őt spécizték ki, bár azok az egyének balszerencsés módon, sírva mentek haza. De terem most is dugig volt tömve, ahogyan egy papírgalacsin abban a pillanatban fejbe is találta.

~De jó is! Bár jobb, mintha egy üveggel találtak volna el! Haj...de végre valahára nem kell ezekkel az emberekkel lennem és lógatnom a lábamat!~

Ült le a székére, ahogyan ráhajolt az asztal pultjára, és elfeküdve rajta, csak azt várta, hogy végre történjen is valami.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Vas. Júl. 18 2010, 21:25


[Touya]

Azonban Ez a megszokott nyugalmi állapot nem tartott soká, az ajtó egy hatalmas csattanással tárult ki, pedig sima tolóajtó, csak hát a belépő olyan erővel tolta be, hogy csak nyekkenni volt képes, mielőtt megadta volna magát.
- Mindenki a helyére! - szólott erőteljesen a belépő alak, majd lendületesen két lépéssel letudta a távolságot az ajtó és a katedra között. - A nevem Date Masamune. A következő három emberke kövessen: Shougaku Yukitomo, Aiwasa Oichi és Soratsuhi Touya. A többiek meg neveljék meg maguk, mert szégyenletes, hogy a jövő leendő ninjái még öt percet sem bírnak mozdulatlan arcberendezéssel végigülni.
Ahogy hárman felálltatok, még csak mukkanni sem volt időtök, már távozott is a teremből, feltételezve, hogy követitek őket.
- Itt jó is lesz - torpan meg az udvaron a férfi. - Mint sejtitek, mától az én jóindulatomra vagytok bízva. Mivel nem csak az erőnlétetek, hanem a tudásotok is bővítenem kell, kezdjük egy roppant egyszerű feladattal: mindenki mutatkozzon be úgy, hogy a mondandója rímel, és a "vers" legyen minimum kétszer négy soros! Hajrá, hajrá!

Date Masamune


YukitomoOichi//Kis infó: Yukitomo csendes, olyan magának való, de mosolygós és kedves, nem az az elzárkózós típus, hanem inkább az a szerény fajta, aki úgy van vele, minek szerepeljen, ha más megteszi helyette. Okos, de fizikailag nem a legerősebb, az osztályban ő volt a tipikusan félreismert közepes tanuló, aki taijutsuban nem túl jó, de fogékony a ninjutsuk és a genjutsuk iránt. Persze ez utóbbi még nem fejlett, hiszen genjutsut még nem tanult.
Oichi tehetséges és vidám, ami a szívén az a száján típus. Ő inkább a fegyverekhez és a taijutsuhoz ért, az egyéb ninjutsuk nem igazán mentek neki. Őt olyan közepesnél kicsit jobb tanulónak tartanám.
Remélem, megkönnyítem ezzel a dolgod, hogy képet alakíts ki a csapatodról Very Happy Őket persze szintén én irányítom majd.//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Csüt. Júl. 22 2010, 19:48

//Sai//

És történt is valami. Jó egy két percig bámulhatta bamba arckifejezéssel a zöld táblát, mikor az ajót megadva magát, az ismeretlen páncélos férfi nyíltan közölte mindenkivel, hogy hol a helyük és mellesleg azon három genin neve közé sorolta az ő nevét is, ami annyit jelentette, hogy kövesse. Touya arca felvidult kissé, ahogyan felkelve az asztalról, a három, jól ismert tanuló mellett ő is követte a férfit.

~Igaz, ez az életem, fénypontja! Innentől semmi sem lesz lehetetlen számomra! Elérem a céljaimat és más hellyé változtatom ezt a fertőt!~

Arcán egy széles mosoly ült meg, ahogyan követte a férfit és szándékában állt teljes mértékben betartani a férfi szabályait. Bár még egyet sem halott, sőt nem is szólt hozzájuk, a férfi színpatikus volt neki, olyan aki megtudja nevelni az embereket, főleg a gyerekeket, azonban nem is ezért, hanem inkább azért érezte magát könnyedebben, hogy a férfi az apjára hasonlított viselkedésben.

~Már felnőttem sensei! Mikor megkaptam ezt a fejpántot, felnőtt lettem! Többé nem fordulhatok vissza, szilárdan kell előrenéznem! Igen! Ettől a pillanatól, nem tekinthetek a hátam mögé!~

Állt meg a férfi és a társai mellett az udvaron, ahogyan a kezeit a dzsekije zsebébe rejtette, de a kapucni nem volt a fején.

~Oichi és Yukitomo! El sem hiszem, hogy ezeket rakták be mellém! Az egyik egy nyápic kisegér, míg a kislány egy hiperaktív hörcsög! Nagy gondjaim lesznek itt!~

Nézett rájuk, ahogyan a mester, vagyis a leendő mester megadta az első szavait és parancsát, ahogyan Touya csak lehunyva a szemeit félrenézett. Szinte el sem merte hinni, hogy ezt a férfi az apjához hasonlította, teljesen más, ő nem mondta volna ezeket a szavakat, ő nem várna el ilyent tőle. Csalódott Masamune sensei-ben.

- Ki van csukva, hogy így tegyek! - jelentette ki, ahogyan ezzel elsőként, a lehető talán legrosszabb benyomást tette ezzel- Nem vagyok bohóc, vagy érzékeny nyápic író... hanem shinobi. Ez egyszerűen lekicsinyít minket!

//Megjegyzés: Touya, kijelenthetjük, hogy egy magában nagyon is bízó és ön imádió alak, aki főleg ninjutsuban járatos, ezen belül a csendes gyilkolás mesterségében! //
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Kedd Júl. 27 2010, 13:55


Masamune szemei összeszűkültek, s szája kárörvendő mosolyra húzódott, majd mintha villám csapott volna a földbe, szemetek által követhetetlenül "helyezte" lábát gyomrodba, hogy lendületet adhasson, és egyenesen a legközelebbi tájelemnek, egy fának csapódhass, de mielőtt még feleszmélhettél volna, és a fájdalom eljuthatott volna az agyadig, hogy a törvényszerűségeknek engedelmeskedve összeroskadhass, két katana csapódott melléd a fába, odaszögelve, így még csak meg sem könnyíthetted magadnak a levegőhöz jutást a gyomorszájon rúgás után. Nem a legjobb program rögtön kezdésnek levegő után kapkodva fullákolni egy fához szegezve...
- Egy jó shinobi mindig követi a felettese utasításait, még ha nem is látja értelmét, vagy megalázónak tartja! Amíg nincs benned alázat, nem vagy méltó a shinobi címre! Nem vagy több egy ganajtúró bogárnál a ranglistán, így jobb ha az egód és a nagy szád otthon hagyod! - mennydörgi, akár a vihar. Majd a többiekre emeli a tekintetét, akik összerezzennek pillantásától.
- Majd én kezdem - lép előrébb Oichi bátortalanul, majd gondolkodni kezd, mit is mondhatna magáról 2x4 sorban. Szaggatottan kezd bele, látszik, hogy erősen koncentrál, hogy valóban meglegyenek a rímek, de ne is kelljen sokat erőlködni.
- Aisawa Oichi...
Leendő kunoichi...
A fegyverek barátja,
Taijutsuk leendő mamája.

Ninjutsu, genjutsu
átok mind, de uccu,
szorgalom és kitartás,
s elérhető lesz a tudás.

Vagy valami ilyesmi - vakargatja meg a feje búbját.
- Értem, tehát főleg taijutsukban jeleskedsz, és ezen a téren is szeretnél továbbfejlődni. Dicséretes - a férfi bár mosolyog, hangja és kiállása még mindig inkább rémületkeltő, így a lány visszább lép, és lehajtott fejjel fogadja, hogy legalább nem tolták le, sőt, talán valamelyest meg is dicsérték, sosem lehet tudni, hogy ennél a férfinél ez mit jelentett.
Ezután a fiú shinobitársad következett, aki egy cseppet még remegett masamune előző mutatványától, de ő is belekezdett halkan.
- Shougaku Yukitomo... a nevem...
létezésem ... jelentéktelen...
igyekszem... rendesen...
de a szerepléstől menekszem...

Csupán... hasznos szeretnék... lenni...
Átlagos... shinobiként... élni...
mit mondhatnék még...
ennyi remélem... elég...

Ahogy Masamune-sensei fölé hajol, összehúzza magát, és nyel egy nagyot, de csak egy apró kokit kap: - Ejnye fiam, több ambíciót, átlagos mindenki lehet, de ennyivel nem lehet megelégedni! Merj álmodni, merj nagy lenni, és nyisd ki a szád, mert senki nem fog meghallani, ha így motyogsz! Férfi vagy, viselkedj is úgy!

Aztán feléd fordult ismét.
- Na duzzogó uraság, hajlandó a munkára, vagy küldjem el alázatot tanulni? - látszik rajta, hogy mind a két verziót élvezné, az egyiket, mert valószínűleg megalázna, a másikat meg azért, mert behódoltál, és kezded elfogadni, hol a helyed.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Kedd Júl. 27 2010, 15:48

A sensei szó szerint felkente Touya-t a fára, ahogyan szegény genin azt sem fogta fel, hogy mi történt. Az egyik pillanatban, még a sensei arcát nézni, ahogyan az elmosolyodik és bár ekkor valahol legbelül érezte, hogy ez fájni fog neki, az az elképzelt fájdalom semmi sem volt ahhoz mérten, ahogyan a fának szögezve próbált levegőért kapkodni, de ez az érzés csak a jéghegy csúcsa volt. A gyomorszája és az egész hasa sajgott, ahogyan ezzel egyetemben a fél háta lezsibbadt, nemhiába egy fának rúgták, de még így is szerencséje volt, hiszen ha kőszikla lett volna, lehet, hogy egy két törés is bekövetkezik.
Ahogyan pedig a levegő után kapkodott arra is rákellet döbbennie, hogy az összegömbölyödés nem jöhet szóba immáron! A fájdalom pedig így még elviselhetetlenebb volt. A fájdalomtól összeszorította az ajkát, ahogyan behunyta a szemeit, és megpróbálta kidomborítani a mellkasát, hogy ezzel a hasizmát kinyújtsa és a tüdőt ne nyomja a hasizom! És ez láthatólag bejött, már tudott levegőt venni és nem is pánikolt.


~A pi*ba, még a mozgását sem láttam! De még szerencse hogy nem vagyok pipa! Azzal hogy ideszegezett a fájdalom lenyugtatott, így ésszerűen tudok gondolkozni!~

Szemeivel közben a társait nézte, ahogyan Aisawa versikéjéről teljesen lemaradt, de Shougaku-jét még hallotta, már amennyire, mert a genin adva a régi formáját még mindig csendes és visszahúzódó volt. És ahogyan ezt Masamune is szóvá tette, Touya egyszerűen elnevette magát. Bár nem mondott semmit, mindenki tudhatta, hogy a társán nevetett, hogy azon nevet amilyen.
De a jounin mester csakhamar újra Touya felé kezdett nézegelődni, ahogyan úgy gondolva, hogy az tanult az előző hibájából végre olyan lesz, mind amilyenek ő látni akarta. De Touya a kérdése hallatán csak elmosolyodott, ahogyan határozott arcot vágva közölte Masamune-val.


- Már megmondtam, hogy nem! Sohasem fogom félredobni a büszkeségemet! - jelentette ki magabiztosan.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Pént. Júl. 30 2010, 21:14


A férfi elmosolyodott gúnyosan: - Már megtetted. Mi más lenne a shinobi büszkesége, mint hogy elmondhatja magáról, bármilyen helyzetben képességei szerint legjobban teljesíti a kapott parancsokat. Hogy akarsz így megfelelni egy komolyabb feladatnak, ha egy ilyen egyszerű is nehézségeket okoz? Vagy szerinted a shinobi feladata csak az öldöklés és a menő küldetések? Egy idegen városban már meghaltál volna, mert képtelen vagy beolvadni. Szánalmas kölyök. Büszkeség! Röhög a vakbelem.
Aztán elővesz egy lapot.
- Rendben első küldetésünk keretein belül, még jó, hogy ezt választottam, éreztem, hogy szükség lesz erre, egy tanyára fogunk látogatni.
Kitépte a fából a két kardját, így végre ismét talajt foghattál. Aztán eltrappolt, ti pedig követhettétek megint rohanva.

A tanyán, mint sejthettétek, a ház körüli munkákat kellett elvégezni. Két társad gyomlálási feladatokat kapott, míg neked az állatok istállóját kell kitakarítanod. A feladatokat természetesen a sensei osztotta fel, távozhattok, amint kész vagytok a feladatokkal, ám míg nem készültök el, nem mehettek haza. Masamune egy oszlopnak dőlve figyelte, mihez kezdetek majd, és már előre felkészült, hogy úgysem fogsz majd a feladathoz. Azért egy lehetőséget kapsz, hátha magad is tudod, hogy nincs menekvés.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Szomb. Júl. 31 2010, 14:02

A fiatal Kirigakurei genin csak félresütötte a szemét, ahogyan a jounin szavait hallgatta. Na nem megbánás, vagy a felismerés miatt tette ezt, hanem azon egyszerű okból, hogy most sem egyezett a véleménye Masamune-val. Teljesen máshogy értelmezte a világot és azt a szót is, hogy Büszkeség. De ezúttal nem akarta a férfi órára kötni a véleményét, hanem ahogyan az közölte a feladatott és végre valahára eltüntette a kardjait is Touya kezei alól és ennek örömére végre valahára talajt érezhetett ismét a lábai alatt.

~ Számomra nem az jelenti a büszkeséget, hogy vakon követem a feletteseim parancsát vagy éppen meghajolok az akaratuk ellőt! Számomra egyedül azt jeleneti, hogy sohasem térek el az elveimtől és a vágyaimtól! Ezért sohasem fogok olyant megtenni, ami az elveimmel ütközik!~

Követte a férfit, ahogyan csakhamar napvilágot látott az is, mi is lesz a feladatuk és hogy pontosan mi lesz Touya feladatta. Azonban itt érdekes módon, nem látott ellenállást Masamune a fiúban. Ahogyan kiosztotta a feladatokat és mindenki nekiállt a saját munkájának, úgy Touya is nekiállt a nehéz, fizikai munkának. Elkezdte a lovak alól kitakarítani a szemetet, mely se nem illatos, se nem hideg nem volt, bár ez nem nagyon zavarta a fiút. Szorgalmasan dolgozott végig, ahogyan tudta, úgy meg csinálta a feladatát, bár ez biztosan úgy fogja átélni a sensei, hogy sikerült neki megtörnie a nagyszájú fiút. Azonban mikor Touya egy öt perces kis felfrissítő szünetet tartott, mely gondolom, nem tiltott, kihasználva a helyzetet fiatal Kirigakurei genin, odament a jounin-hoz és ahogyan frissítette magát egy kis friss vizel, persze ellőtte lemosta magát, megkérdezte tőle azt, ami bökte az oldalát!

- Sensei!-állt elé- Valami mondanom kell! - és amint megkapta a választ, hogy igen, ezt kérdezné meg a jounin-tól, kis arcpirrel az arcán, révén, ez nem az ő stílusa- Az apám mindig azt mondta, hogy egy shinobi-nak minden helyzetben teljesítenie kell a parancsot, akármilyen megalázó is az! Amikor öntől is hallottam ezeket, önkénytelenül is csak abban lettem egyre tudatosabb, hogy amiben én hiszek valóban szükséges! Talán éppen ezért mondok mindig ellent, de ha a saját elveimet nem tartom be, akkor nem leszek képes a feladatokat sem végrehajtani! - fordult el, ahogyan elindult vissza a munkájához- Össze-vissza beszélek! -jelentett ki- Bocsásson meg, hogy zavartam!

avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Szer. Aug. 04 2010, 20:53


Mivel feleslegesnek bizonyult az aggodalom, hogy bármelyikőtök is kukacoskodna, vagy hisztizne a feladat miatt, így, hoyg ne unatkozzon. Masamune-sensei is kivette a részét a munkából. Az idős nénike irányításával elszórakozott a tehénfejéssel. Mély hangja többször felzengett, ahogy elnevette magát önnön bénaságán. Mert hiába nagy ninja valaki, a tehénfejésnek külön technikája van, és ha képen locsolod magad egy adag tejjel, az még marcona felnőttként is vicces. Bár ti nem láthattátok, min derül, pedig érdemelt volna egy misét.
Épp pihent jobbára, hiszen kifárasztotta a tehenet de a nénikét is, aki már ennyi ácsorgást sem bírt olyan jól, mint fiatal korában, mikor elé léptél különös előadásoddal.
- Hé, kölyök! - állít meg azzal, hogy beletúr a hajadba, összeborzolva azt. Előző hadműveletéhez képest ez jóval humánusabb volt... - Nincs baj azzal, ha az embernek vannak elvei, csak vigyázni kell a kényes viszonyra elvek és feladatok között. Mert ha véletlenül az elveid előrébb tolod, azzal már magad akadályozod a feladatod végrehajtásában. Amíg azonban az elv a feladat mellett van, még ösztönözhet is.
Honnan veszi ezt a dumát állandóan...
Azonban a kellemes diskurzust félbeszakítja egy reccsenés, egy nyögésszerű kiáltás, és paták dobogása. A helyzet pár pillanat múlva világossá vált. Az egyik ló megvadult, és kitört a karámból. A nyugtalanság forrása egy kóbor kutya volt, amely ijedtében nekiugrott a nénikének, aki elesett.
- Yukitomo, nyugtasd meg a kutyát és a többi állatot! Oichi, ellenőrizd a néni állapotát, majd hívj orvost, Touya, eredj a ló nyomába! - a sensei, mint egy tábornok, azonnal osztogatta a feladatokat, másodpercek alatt elemezve a problémát.


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Vas. Aug. 08 2010, 12:28

Touya meglepődött, sőt nagyon is meglepődött. Nem gondolta, hogy mesterre ennyire másmilyen. Amikor először látta őt, úgy gondolta, olyan mind az apja, egy olyan ember, amilyet Kirigakure nevelt fel! Mégis, ahogyan a férfi beletúrt a fiú hajába és összeborzoltaa fiú haját és egyben elmondta neki azokat a mondatokat, Touya némán megfordult, ahogyan kissé elpirulva nézett fel Masamune -ra. Nem gondolta volna, hogy ilyen lehet a jounin és ez meglepte és egyben megváltoztatta a férfi felé mutatott magaviseletét is. Mintha egy kicsit tisztelni is kezdte von a férfit a maga módján.

~Igaza lenne? Valóban az elveimet nem helyezhetem a feladat elé? Valóban ezt tenném? Eddig azt hittem, hogy az elveim valójában csak az utam lényeges határai, melyek megmutatják, hogy mit csinálhatok is mit nem! Ezt jelentette számomra azt a terhet, hogy elviseljem ezt az életet! Nem tettem meg az akadémián sem olyant, mely az utam mellé esett, még ha ezzel nehézségek is okoztam magamnak! De ezek a nehézségek tesznek lassan egye erősebbé és nem ezek, hanem az álmom elérése minden célom!~

- Értem mire gondol, de...- ekkor azonban hatalmas, szinte fülsértő zaj hallatszott, mely nyerítéssel együtt vízhangot vert! És ami utána történt, meglepte a fiút. A megvadult ló elütötte az idős nőt, ahogyan a sensei olyan könnyedséggel adta a parancsokat, mint aki nem is először csinál ilyesmit. Bár nagy volt az esélye annak, hogy ez így is volt. Ahogyan kiosztotta a parancsokat, Touya csak elégedetten bólintott, ahogyan neki is iramodott. - Értettem! - csak ezt mondta!

~Hogyan is állítsak meg egy lovat! Jó ötletei vannak a sensei-nek! De nézzük csak, egy ló, első és hátsó része a veszélyes, ahogyan elég gyors ahhoz, hogy villámsebesen váltson irányt! Vagyis lányegében az a dolgom, hogy elkerüljem a támadást és semlegesítsem az ellenfelet! Ez pont olyan, mind a harci kiképzés az akadémián, csak ha vétek, akkor nekem annyi!~

Gondolta végig a helyezett, ahogyan az övtáskájából elővette a drótot, mely hát elég erős, hogy sérülést okozzon a lónak, de egy két kisebb vágásba nem fog belehalni, főleg, ha kezelik! Így pedig tökéletes tervel állt elő! Oldalról közelíteni meg az áltatott, mely valószínűleg nem fut, hanem egy helyben ugrál és rugdos össze vissza! Majd pedig ha elég közel érne hozzá, vígan végez a drót egyik végére készített hurokkal, melyet az állat egyik lábára próbál dobni, majd egy kunai késsel vagy egy fához vagy a földhöz rögzíteni. Ez arra szolgál, hogy az állat egy helyben maradjon, illetve mivel a zsineg minél jobban húzzák, annál jobban belevág a ló lábába, ezért a fájdalom miatt, bár dühösebb lesz, a fájdalomra fog koncentrálni és nem Touya-ra. Így pedig a Kirigakure genin a maradék zsinegeket felhasználva., megpróbálkozhat egy elülső láb lekötözésével, melyet hátrafelé húzva kirántaná az állat alól a talajt és amint a földön van, sokkalta könnyebb dolgok lesz lekötözni amennyire lehet!
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Csüt. Aug. 12 2010, 22:47


Ahogy megkaptad a parancsot, magadra is hagytak, de ez nem volt probléma, mert te is a saját feladatoddal kezdtél foglalkozni. Addig nem is volt hiba, hogy hurokkal kell elkapni, és nem árt ki is kötni azzal a mozdulattal. Azonban, ahogy oldalról enyhén megközelítetted az állatot, az abbahagyta a rugdosást, és villámsebes rohanásba kezdett. Eredhettél azonnal a nyomába, de meg kellett hagyni, nem hiába híres a néni ménese, olyan tempót diktált a ló, hogy megadta a melót lépést tartani vele, ráadásul kiszámíthatatlanul váltott fürgén irányt, elmenekülve a "lasszód" elől.
Azonban nem ez volt a legborzasztóbb a szituációban, hanem az, hogy a ló egyre zabosabban, immáron a kimerültségtől habzani kezdő szájjal egyenesen egy, a bokrok mögött rejtőző szakadék felé rohant.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Szomb. Aug. 14 2010, 20:41

Nehéz feladatott kapott a genin fiú! A ló villámgyors volt, olyannyira, hogy Touya minden erejét összeszedve volt csak képes követni őt! Persze nem csak ennek volt köszönhető az, hogy erre képes volt. Egy ló képes akár 60 km/óra sebességgel is futni, melyet még egy shinobi sem lenne képes hosszabb ideig tartani, azonban erről ebben a pillanatban nem lehetett beszélni. A ló hirtelen váltott irányt, így nem tudott olyannyira felgyorsítani, de akkor is leizzasztotta az állat, nem is kicsit.

~Egyre lassabb, ez jó jel! Minél fáradtabb lesz, annál jobban lesz kezelhető, ha persze bírom addig! El sem hiszem, hogy ez az én feladatom! De akkor is! Meg kell állítanom!~

És abban a pillanatban a ló a szakadék felé vette az irányt. Touya arcán egy izzadságcsepp folyt végig, mely nemcsak a fáradság miatt volt. Jól tudta, vagy talán csak sejtette, hogy a ló nem fog megállni! Ahhoz túlságosan sarokba szorította! Inkább ugrik a szakadékba, mind máshova!


- A franca! -kiáltotta el magát, ahogyan a ló egyre közelebb ért a szakadék széléhez és Touya egy utolsó és talán meggondolatlan dologra szánta el magát!

~Akármilyen zabos is, nem fog áthajtani valamin csak úgy! Ha sikerülne valahogy elterelnem, akkor minden rendben lenne! A francba ki gondolta, hogy ninjutsu-t kell majd használnom!~

És abban a pillanatban kockáztatott. A shunsin no jutsuval próbálna a ló és a szakadék közé kerülni, ahogyan kézjelekbe kezdene. Na nem valami sokkba, hanem csak egybe, méghozzá azért, hogy az állat útját állja. A sima Bushin no jutsu-t alkalmazva, próbálna magából több másolatot létrehozni, hogy az állat azt higgye, hogy elállták ellőtte az utat így más irányt választva elkerülné a szakadékot! És ha ezzel kész van, akkor újra üldözőbbe venné az áldozatát, de immáron más technikát használva. Megpróbálná kifárasztani a lovat úgy, hogy állandó jelleggel az útját állná a Bushinokkal. Fárasztó ez a számára az igaz, de más ötlete már nincs.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 20 2010, 10:24


//Borzasztóan rendszertelen vagyok, sumimasen, szeptembertől elméletileg jobb lesz a helyzet -.-'//

Kockáztattál, s a ló elé vetetted magad egy shunishin no jutsuval, s hogy nagyobb hatást érj el, még sokszorosítottad is magad. A ló ijedtében próbált fékezni, s két lábra ágaskodott, de még így is csúszott egy keveset, ezzel pont lekaszálva téged és két klónodat is. A klónoknak persze könnyű volt, simán megszűntek, te viszont elvesztetted a lábad alól a talajt, s zuhanni kezdtél lefelé a szakadékban, sőt, az első 10 méteren még az is sikerült, hogy vállal vegyél egy kiálló sziklát, ami nem csak megrántotta, de fel is sértette a vállad. Ilyen körülmények között csak kissé volt jó hír, hogy a ló a jelek szerint megállt, mert lefelé kukucskált kíváncsi ábrázattal.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Pént. Aug. 20 2010, 13:48

Talán túlságosan is nagyot kockáztatott és nem volt ideje végiggondolni a helyzetet. De erre abban a pillanatban rájött, amikor a ló a „fékezésbe” kezdett és csak egyre közelebb és közelebb csúszott a Kirigakurei genin-hez. Touya pedig az utolsó pillanatig várt, hátha képes erőt venni magán az állat és megáll. Tévedett. Az állat pedig már túl közel volt ahhoz, hogy egy ilyen kezdő genin félretudjon ugorni előle. De semmi sem volt még veszve. Touya a levegőbe próbált ugrani, ahogyan ezt, mind gondolhattuk, nagyon későn tette. A ló teste, pontosabban az egyik lábba eltalálta és szó szerint lerúgta őt az árokba, pontosabban szakadékba.
Touya szemei elkerekedtek, ahogyan zuhant és az idő lassan lelassult körülötte. Ez volt az első ilyen alkalom, ahogyan a zuhanás közepette felfelé nézett és látta a ló arcát, ahogyan őt nézi. A fiú nem érzett fájdalmat, sem semmilyen más emberi érzést. Azt sem tudta mi történik, de ez hamar változott, ahogyan felfogta és az idő egyre jobban felgyorsult körülötte.


~Ezt nem hiszem el! Ezt nem fogom, ezt nem fogom... De igen! Túl fogom élni! Nem halhatok itt meg, egy ilyen ilyen helyen, ilyen szánalmas helyzetben! Nem lehetek béna és teszetosza! Eddig sem érdekelt a testi épségem, most sem fog. Azért harcolok, hogy túléljem és semmi sem fog visszatartani! Semmi!~

Nyúlt hátra az övtáskájába, ahogyan két kunai tőrt vett elő, de abban a pillanatban kapott telibe egy követ. Méghozzá olyan erővel, hogy majdnem kificamodott a válla. Egy vércsepp az arcára ütközött ahogyan megfordult a tengelye körül hála az ütésnek. De még szerencséje is volt, hogy az abban a kezében tartott kés, melyet az ütközésnek hála elejtett, nem sértette meg őt! Touya összeszorította a száját, ahogyan minden erejét összeszedve a másik kezében lévő kést a falba próbálta vágni, hogy azzal tompítsa, vagy ha tényleg szerencséje van, megállásra kényszerítse magát.

- Nem fogok meghalni! Itt nem!-kiáltotta el magát!
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Vas. Aug. 22 2010, 01:25


Az első pánikon hamar túltéve magad, beindultak az ösztöneid: életben akarsz maradni! A még épp kezeddel a kunait a sziklafalba vágtad, amely egy rövid időre megkapaszkodott, de ahogy egész súlyod ránehezedett, a rántás következtében kiszakadt a falból, ahogy a kezed is megrándult, és még ha csillagokat láttál volna a fájdalomtól, az sem lett volna meglepő, de nem adtad fel, tartottad a kunait, s az valóban megakadt egy kiszögellésben, amely előzőleg végigsértette az alkarod, amelyről már hűtlen szeretőként szakadt le a ruhaujj. Az újabb rántás még elviselhetetlenebbé növelte a lüktető fájdalmat, amely most már nem csak az egyik válladban, de a másik karodban végig kísértett. Tudtad, hogy így nem fogod sokáig bírni. A levegőt keresztülszelő zizegés csak ekkor ütötte meg a füled, majd egyfajta deja vu kerített hatalmába, ahogy melletted valami a sziklába csapódott, és szinte odaszögezett, majd egy újabb, s még további négy valami.
Ahogy lepillantottál, még mindig görcsösen, ösztönből markolva a kunait, a senseiedet pillanthattad meg, ahogy megindul a sziklafalon hihetetlen sebességgel, mintha csak a földön futna. Aztán érezted, ahogy az erős karok megragadják a derekad, s a katanák sorban engednek el, hogy a férfi megtarthasson.
- Touya, minden rendben? - érdeklődik, felmérve, mennyire vagy magadnál.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Touya on Vas. Aug. 22 2010, 12:14

A falba vágott kunai kés, csak egy pillanatra volt mentsvár. Ahogyan Touya testsúlya, na meg a gravitációs hatás okozta sebesség egyszerre nehezedett rá a késre, az egyszerűen kimozdult a falból. Bár egy pillanatra azért lelassította a genin fiút és ez esélyt adott neki, hogy van remény még. A bal keze fájt, vérzett, de most már a jobb kéz hasonlóan járt. Éles, szúró fájdalom hasított Touya testébe, ahogyan újra háttal lefelé zuhant pár métert, mire erőt tudott venni a fájdalmán és összeszorított fogakkal megfordulni és vágta újra a falba, ahogyan már ez sem sokat segített. Nem akadt meg mid az imént, hanem a földet felszántva csúszott lefelé, egészen addig, míg egy kiáló kis szikladarabocska meg nem állította. Mondhatnánk, hogy szerencse, ha nem szántotta volna fel újra a kezét.

~Nem bírom tovább!~ nézett le maga alá, ahogyan a kés megmoccant kissé ~Nem hiszem el, hogy így lesz vége...~ nézett fel az égre.

És abban a pillanatban, valami a falhoz szögezte őt, ahogyan az érezte már, hogy megmenekült, de a keze el sem eresztette a kést. Látta, ahogyan a jounin érte siet és megfogja őt, szinte a karjaiba vette félig, ahogyan megkérdezte tőle, azt, amit hát lehet, hogy nem kelet volna.
Az egész keze vérzett, és ahogyan az arcára nézett, láthatta, hogy a fiúnak nagyobb fájdalmai mellett azon felismerést is elkellet szenvednie, hogy majdnem meghalt. De ekkor, Touya arcára egy erőltetett mosoly ült ki, ahogyan a jounin-ra nézett.


- Megállítottam a lovat nem? -kérdezte, ahogyan viccelődni akart, bár ezzel csak arról a tényről próbálta elterelni a figyelmet, hogy valójában most az először félt igazából.
avatar
Touya
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 24 2010, 18:33


- De, megállítottad - tagadhatatlan, a sensei arcára válaszod hatására egyfajta elégedett félmosoly ült ki.- Ti ketten! Vigyétek vissza a lovat és jelentsetek a Kagénak! Holnap találkozunk a kiképzőterepeken! - hangzik fel érces baritonja, majd elindul veled határozott, de könnyed sietséggel.
A kórházba mentetek, ahol ellátták a sérüléseidet. Az egyik alkarod, valamint a vállad is bekötözték, és kaptál egy kendőt is, amelyben pihentetheted a kezeid. benn azonban nem tartanak, csak arra utasítanak, pihentesd a kezed egy darabig.
- Ne aggódj! - néz rád a sensei a kijáratnál. - A holnapi edzésből te sem fogsz kimaradni, nem lesz szükség kezekre!
Azzal egy intéssel elköszön.

//Rendben, írj a kiképzőterepekre (vagy hasonló nevű topicba)! //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Vendég on Szer. Nov. 03 2010, 20:14

/Sai és a többiek/

Kicsit álmosan sétálok az akadémiára, hogy találkozzak néhány ismerőssel. Azonban amikor megérkezek, az egyik tanár közli velem, hogy el kellett menniük egy küldetésre.
~ Milyen szerencsések, én meg itt vagyok magányosan, csapat nélkül! ~
A hírre kicsit elszomorodtam, ezért hogy felvidítsam magam, a kezembe veszem a katana-mat és elkezdek vele gyakorolni. Villámgyorsan csapkodok magam körül, de hamarosan az egyik Chuunin tanár elzavar, mivel veszélyes vagyok a környezetre. Éppen ezért kicsivel távolabb folytatom a gyakorlást, de azért az akadémia közelében maradok, hátha megérkeznek a társaim. Elvégre csak nem tart egész nap egy küldetés, vagy igen?

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Csüt. Nov. 04 2010, 19:12

// Sai és Hitoshi //

Napsütéses reggelre ébredtem, és azonnal az eszembe jutott, hogy minek a napja van ma: a második csapatbeosztásom napja. Pár perccel később elhagytam a házat, a hatalmas házat, ami mindig szinte üres volt, nem tartózkodott benne más, csak a szolgák, szobalányok és inasok, akik mellett mindig egyedül éreztem magam. Kazuko-úrnőt ma sem találtam a házban, mint minden reggel, aminek kifejezetten örültem, hiszen így nem kell végighallgatnom a kioktatásait. Elhagytam az udvart, és egy egészen más kép fogadott:ahogy haladtam egyre beljebb a városközpont felé, úgy láttam egyre több és több embert.Az emberek, akik jöttek-mentek, intézték mindennapi teendőiket, élték az életüket, mind-mind fakó, unalmas, egytónusú ruhát viseltek, és még az örökös ködfelhőn áthatoló fény sem tudta színesebbé, szebbé tenni ezt a helyet: Kirigakurét, a szürkeség, kegyetlenség és keserűség faluját, amit már a kezdetektől fogva utáltam. Lassan odaértem az előre közölt helyre, ez a hely pedig a Ninja Akadémia volt, az egykori iskolán. Rég nem jártam itt, csaknem egy éve, mikor az első csapatomat kaptam meg. Milyen nosztalgikus. Kíváncsi vagyok, ezúttal milyen csapattársakat kapok. Az akadémia közepén megláttam egy nagyjából velem egykorú, szőke hajú fiút, aki éppen a katanájával gyakorolt. Elképzelhető, hogy talán ő lesz az egyik csapattársam ? Mindegy, majd elválik. Megálltam az Akadémia udvarának elején, és vártam, itt biztosan észrevesznek.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Pént. Nov. 05 2010, 23:39


[Hitoshi, Midoriko]

Az akadémia felé közeledett az alak. Nem mondhatni, hogy feltűnésmentes volt, de egyelőre a távolság elrejtette jellegzetességeit, amelyeknek köszönhetően észrevehettétek volna. Az ember azt várja általában, hoyg a sensei jön, lát és lenyűgöz, vagy esetleg a földbe döngöl, de hogy ilyen nyugodalmasan, jellegzetes jellegtelenséggel érkezzen csupán, az olyan illúzióromboló.
Márpedig a közeledő személy kifejezetten szeretett illúziókat rombolni.
Na de a távolság lassan csökken, s könnyed, már-már táncikáló léptei egyre inkább feltűnővé válnak, vékony, légies alakja azt a délibábos képzetet idézte az emberek agyába, hogy lebeg a levegőben derűs fütyörészéssel. Ahogy megérkezik az udvarra és körbepillant, tanácstalanság tükröződik férfiasnak kevésbé mondható babaarcára, szőke fürtjeibe túr, s kék szemeit végigjáratva a gyerekeken, végül ránt egyet a vállán és elrikkantja magát kellemes alt hangján.
- Ohayou minna-san! Akad itt egy Hitoshi nevű ifjú genin és egy Midoriko nevű szintén ifjonc kunoichi? - nem elég, hoyg ordít, kalimpál is, rosszabb, mint egy bohóc széles vigyorával, csak épp a smink hiányzik.
Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Vendég on Szomb. Nov. 06 2010, 20:23

Szorgalmasan csapkodom a fegyveremmel a levegőt. Annyira belemerülök ebbe a kis edzés féleségbe, hogy észre sem veszem amikor egy lány érkezik. Arra eszmélek csak fel, hogy valaki a nevemet említi. Azonnal elteszem a kardot és a hang gazdáját keresem. Egy lányt és egy talán fickót látok itt. Erről a másikról nem tudom pontosan megmondani micsoda. Oda megyek az illetőhöz és köszöntöm:
- Hitoshi no Minovara! - hajolok meg. - Asszem engem keres!
Ezután alaposan felmérem a lányt. Elég csinos. Olyan, mintha már láttam volna valahol, de vajon hol? Nagyon ismerős. Csak tudnám hogy honnan.
- Miért keres? - kérdezem, hátha kiderül a dolog.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Vas. Nov. 07 2010, 10:39

// Sai-nak és Hitoshinak //

Nem kellett sokáig várnom. Hamarosan feltűnt a távolban egy alak, egy alak, aki nem illett sem az udvaron játszó diákok, sem pedig az akadémiai tanárok közé. És ez a személy, akiről egyre jobban látszott, hogy férfi, lassan közeledett felém, a maga érdekes járásával, furcsa küllemével, akaratlanul is rá terelődött a figyelmem. Majd aztán a férfi megállt az akadémia kellős közepén, körbepásztázta tekintetét az ott lévő gyerekeken és végül elkiáltotta magát:

"- Ohayou minna-san! Akad itt egy Hitoshi nevű ifjú genin és egy Midoriko nevű szintén ifjonc kunoichi?"
Kissé meglepődtem, mikor a nevemet hallottam tőle, de már ismertem ezt a szituációt: ő minden bizonnyal a leendő senseiem, aki most engem keres. Odasétáltam hozzá, meghajoltam előtte, és ezeket mondtam:
-Midoriko no Minovara vagyok. Ha ön a senseiem, a bocsánatát kell kérnem, mert nem álltam olyan helyre, ahol azonnal megtalálhatott volna.
Közben szinte alig vettem észre az előbbi fiút, aki szintén odajött hozzánk, csak arra figyeltem fel, hogy az én vezetéknevemet említette a bemutatkozásában. Akkor ezek szerint rokonok lennénk ? Mindegy, ez most nem lényeges. Ismét a férfi felé fordultam, és vártam a válaszát.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Hidetora No Minovara on Vas. Nov. 07 2010, 13:09

//Sai és a Minovarák//

Egy hét telt el az első küldetésem óta. Azóta már nem gondolkodom annak furcsa mivoltán. Jobban foglakoztat, amit Memboku sensei mondott négy nappal ezelőtt.
"- Hidetora amíg küldetésen voltunk megváltoztak a dolgok. Új csapatba fogsz kerülni ugyanis a háború miatt engem áthelyeznek. -"
Ennek nem igazán örültem. Ez bizonyára ki is ült az arcomra mer a mester egyből vigasztalni kezdett.
"- Ne aggódj az új csapattársaid mind a Minovara klánból származnak. Ezt az öreg hozta így össze. -"
Ez kissé meglepett. Azonban tudtam kiről beszél a mester. Nem tudom van-e köze az egésznek a küldetésen történtekhez de nem is érdekelt. Mindennap edzettem és vártam a második beosztásom napját. El is jött a nap, és szokásomhoz híven elkéstem. Reggel álmosan keltem ki az ágyból. Gyorsan felöltöztem és reggeliztem majd elindultam. A mester azt mondta, hogy egy bizonyos Yuui-senseihez kerülök. Még sohasem halottam erről az emberről. Így kissé izgatottan indultam neki az utcáknak. Szokásomhoz híven levágtam az utat a tetőkön és erkélyeken keresztül. Egyenesen az akadémia felé mentem. Ugyan azt az utat tettem meg amit visszafelé régen annyiszor megtettem. Gyerekkori emlékek villantak fel minden egyes utamba kerülő házról. Amint földet értem a kapu előtt körülnéztem. A szokásos akadémiai tanulókon kívül két genin volt az udvaron. Valószínűleg szünet lehetett az akadémián mert tömve volt gyerekekkel és tanárokkal. A szokásos tanárok közül csak egy valaki tűnt ki. Egy ninja akit körbeállt a két genin. Erről az egyénről nehezen lehetett eldönteni férfi-e vagy nő. Mivel nem akartam egy ekkora blamával kezdeni az ismerkedést nézegettem még egy kicsit. Végül arra jutottam, hogy egy igen lányos külsejű férfi lesz a mesterem. Nem nagyon zavart a dolog összességében. Ezután elindultam feléjük és szemügyre vettem leendő társaimat. Az egyikük egy igen csinos kunoichi volt. A másikuk egy fiú. Mindkettőjük arca ismerős volt. Mivel a név memóriámat sokszorosan lekörözte az arcmemóriám ez nem is volt meglepő. Végül elhatároztam magam és megszólaltam.
- Üdvözlök mindenkit a nevem Hidetora No Minovara. Ha jól sejtem ez az új csapatom. -
Ezután vártam mi lesz.
avatar
Hidetora No Minovara
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Szer. Nov. 10 2010, 01:52


- Ahh, helló - üdvözli az elé lépő Hitoshit, majd pipál egyet a papírján. Már nyitná a száját, mit is akar, mikor a keresett lányegyed is megjelenik. A rövid bemutatkozásra, és azonnali bocsánatkérésre elkerekednek meglepetten a szemei, majd felkuncogva simít végig a kislány feje tetején. - Ugyan, nincs ebben semmi, én sem tudtam, kit keresek, te meg nem tudtad, kire is vársz. ha te hibás vagy, én még inkább - villantja meg harminckettes reklámmosolyát a lánynak. Mielőtt azonban végre válaszolhatott volna szegény Hitoshi kérdésére, megint hanyagolnia kellett a fiút, mert újabb kis geninegyed bukkant fel.
- Ohh, vissza is értél, jelezték pedig, hogy késni fogsz - néz a fiúra, aztán firkant párat a papírkájára. Majd felkuncog, igazi lángész - De jó, mind rokonok vagytok?
Aztán megköszörüli a torkát, zsebre vágja a papírt, és komolyabb ábrázatot ölt magára. - Mint sejthetitek, én leszek az új sensei-etek, de mielőtt belemelegednénk, keressünk egy kellemesebb helyet! - int, és megindul nyugisan az utcán, semmi sallang, vagy ilyesmi.
- Van ötletetek, hova menjünk? - kezd közvéleménykutatásba.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Vendég on Szer. Nov. 10 2010, 20:06

Tágra nyílt szemekkel hallgatom a bemutatkozást.
~ A lány is a klánunkhoz tartozik? Meg van már miért volt annyira ismerős! ~
Ezután jön még egy srác, aki szintén klán tag. Ez aztán szép csapat lesz. Mindannyian egyazon klánból származunk, ami valamilyen szinten előny, legalábbis szerintem.
~ De jó, a srác épp küldetésből tért vissza! Én is szeretnék már teljesíteni valamilyen feladatot. ~
Hamarosan a Sensei elindul, hogy valahol máshol beszélgessünk. A kérdésre csak húzok egyet a vállamon. Nekem teljesen mindegy, hova megyünk. Ha sikerül eldönteniük, akkor nem szólok bele a döntésükbe, csak megyek utánuk.

Vendég
Vendég


Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.