Nagare falu

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Szomb. Jún. 26 2010, 17:38

Egy kicsi, elszegényedett falu a Föld Országának keleti határán. Sok a hajléktalan, a kéregető gyerek, és a prostituált. Az épületek fából készültek, van amelyet a moha is ellepett. Törött ablakok, széttört kerítések jelzik, hogy errefelé gyakoriak a csetepaték. Az ország kormánya elfordult az összes határ menti falutól, így Nagare sem úszta meg ezt.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Jún. 27 2010, 16:43

Zento kissé mérges volt, mivel Yuutaro senseit kedvesnek ismerte, és nagyon nagy formának tatja, de akkor is. Mi az már, hogy egy veszélyes küldetés előtt, nem próbálja meg feloldani a feszültségeket. Kissé kellemetlen Zento számára, hisz Amirei ellen nagyon sokat védte Yuutarot. De annak ellenére, hogy egész úton nem szolt egy szót sem, nem haragszik rá. Megpróbálja megérteni, bár ennyi idősen nem nagyon megy neki. Végül is Yuutaro senseiben is nagy feszültség lehet.
-Amirei mit gondolsz nehéz lesz?-
Kérdi tőle, de arcán semmi félelem nem látszik. Inkább bátorság és merészség. Ez reméljük nem lesz vesztére, nem akar meggondolatlan lépéseket tenni a harcban. Reméljük, hogy a ninja meg adja magát, és nem kell harcolni. Most nem kívánja a sérüléseket főleg, hogy igaza van Yuutaronak. Tulajdonképpen egy értelmes jutsut sem ismernek, amivel tényleg komolyabb károkat ejthetnének az ellenfelén.
-Szerintem menni fog. Mondtam már előbb is. A lényeg, hogy ne bontakozzunk nagyobb harcba. Eltereléssekket kell alkalmazni.-
És ekkor Zentonak eszébe jutt valami.
-Amirei talán megpróbálhatnánk azt, hogy én elterelem a figyelmét, és te fel építesz egy drót csapdát, robbanó jegyzetekkel. Persze csak ha többen vannak. Ha egyedül, akkor Yuutaro sensei biztos elintézi.-
Mondja, és arcán magabiztosság ül. Úgy érzi ez a terv jó lesz. Csak Amireinek el kell rejtőznie, már a harc kezdetekor.
~Remélem egyedül lesz. Komoly ellenfélre számítok, és az csak rá tesz egy lapáttal, ha harcolnunk kell. Yuutrao sensei nem bír három felé nézni.~
Gondolja magában, és lassan elérkeznek egy faluhoz.
-Itt meg mi történt?.-
Teszi fel az első kérdést, maga sem tudja kinek. Az ablakok betörve, és már-már omladozó házak mindenhol. Vannak olyan házak amiket már a moha is belepte. Zento most nagyon ledöbbent. Eddig nem gondolta volna, hogy élhetnek ilyen körülmények között is emberek. Főleg ilyen szegénységben. Befelé menet az embereket, és a házakat egyaránt figyeli. Bár azt sem tudja kit kell keresni, mivel nem kaptak személy leírást.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Vas. Jún. 27 2010, 17:11

*Yuutaro sensei széjjeltörte álmaikat a gyermekeknek. Persze célja nem az volt, hogy elrontsa a kedvük, hanem, hogy éreztesse a feladat súlyosságát és, hogy könnyen meghalhatnak is! Persze biztos volt valami féltés a gyermekek iránt. Hosszabb menetelés után persze Zento is megszólalt.*
-Yuutaro-sensei ismételten kiejtette azt a szót, hogy semmi hasznára se vagyunk. Még egy jelképes tanítást se kaptunk tőle, amivel előrébb léphettünk volna valamennyire is. Lassan már fél év telt el azóta, hogy Geninek lettünk. Nem érzem, hogy erősebb lennék.. Amúgy is. Hiányzik az anyukám, és most már nem hagyhatom itt ezt az országot.
*Mondja, suttogva Amirei kicsit lehajtott fejekkel.*
-Ma viszont meg akarom mutatni Yuutaro-senseinek, hogy tudok valamit, és nem csak hátráltatni fogjuk. Bevetek minden közelharci tudásomat, nem azért edzettem keményen külön tanárral, hogy most elbukjunk, s csak egy megvetett báb legyek… Nem tudom, hogy mit kéne tennünk. Még a taktikázást hagyjuk későbbre, hisz nem tudjuk, milyen környezetbe érünk.
*Fejezi ki magát Amirei kicsit irodalmian. A lány az úton persze figyel környezetére, nehogy valami történjen. Ha esetleg megtörténik, cselekszik.

Miután befejezte társalgását Zentoval, közelebb lép Yuutaro-senseihez és megfogja az egyik kezét s kicsit közelebb bújik, hogy átadjon egy kevés szeretetet, amivel talán megenyhítheti a tanár szívét. Talán majd nem fog annyira zsémbesként viselkedni s rájön, hogy ők sem kívánkoznak meghalni.

Lassan persze elérkeznek egy gyönyörűnek nem mondható helyre. A jó lelkű Amirei viszont ebben a pillanatban roskadna össze, s itt kapja el a félelem mely eddig még nem. Utálja a rossz oldalt, s a szegénységet, szenvedést. Testben legszívesebben elsírná magát azon a látványon mely elé tárult, de erősnek kell lennie ezért elfolytja s egy kisebb düh keletkezik helyette.*
~hogy lehet így élni? Hogy lehetnek ilyen sorsúak?~
*Szorítja marokba szabad kezét.*
~Ez borzasztó~…
*Amirei apellálja Zento kérdését, és ő értetlenkedve néz a senseire: - Mi történt itt? -… Lelkében még mindig ott a düh, s a szorongás. Félő, hogy a szegénység tolvajlást fog okozni, így nem ússzák meg egykönnyen a harcot. Amirei elengedi sensei-e kezét és kunai tartójába nyúl felkészülve minden eshetőségre.*
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Vas. Jún. 27 2010, 17:37

A Jounint azonban nem nyugtatja meg Amirei próbálkozása. Agya gyorsan járt az úton, mindenképp szerette volna lerendezni ezt a küldetést. A faluban igyekezett nem nézni a szerencsétlenül járt lakókra, de Zento kérdésére az őszhajú sensei felsóhajtott.
-Azt tudnotok kell, hogy a háború mindig áldozatokkal jár. Az apám még harcolt a harmadik shinobi világháborúban, és ott vesztette az életét. A mostani háború azonban súlyosabb. Ahhoz hogy mi jól éljünk, jól legyünk felszerelve és ti ne nyomorogjatok, ahhoz más faluktól adókat kell beszednünk. Az adók pedig ha háború van, mindig emelkednek. A határ menti falvaink már nem képesek megfelelően fizetni az adót, így az állam elfordult tőlük. Lekapcsolták a gázt, a villanyt, és vizet is már csak a helyi folyókból hozhatnak maguknak. Más szóval cserbenhagyták Nagare falut és a többi szomszédos falut is. És mivel már munkát sem tudnak biztosítani az itt élő embereknek, így a falu vezetői akik még megtehették, elhagyták ezeket a falukat és visszaköltöztek az ország szívébe. Az állam nem törődik többé ezekkel a falvakkal, így banditák uralma alatt állnak. Ezért kell befejeznünk ezt az átkozott háborút, hogy visszaállíthassuk a régi rendet. Legyetek nagyon óvatosak! - a Ninják egy ideig még zavartalanul haladhattak előre, de hamar az útjukat állta pár, vasvillával és botokkal felszerelt útonálló. Szám szerint nyolcan vették körbe a sziklafalusi ninjákat ápolatlan, ronda emberek. Yuutaro megrázta a fejét.
-Erről beszéltem. Ezek csak banditák, készüljetek fel! - mondta a sensei, és két kunait húzott elő. A banditák megrohamozták a három Ninját. Yuutaro jelezte, hogy ki kell ugraniuk a gyűrűből a megfelelő pillanatban.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Jún. 27 2010, 19:40

Zento miközben a sensei mondandóját figyelte, az embereket nézte. A nagy nyomort ami itt található. A sensei mondandója közben egy új cél várt elérhetővé. Minél hamarabb véget vetni a háborúnak. Zentonak ez nagyon jó ötletnek tűnik. Minél hamarabb véget vetnek a háborúskodásnak akkor segít ezeken az embereken. Végül is a senseinek igaza van. A fegyverekre pénz kell, a pénz meg valahonnan szerezni kell. Háborús időkben a kereskedelem hatótere össze zsugorodik, mivel csak a szövetséges országok közt lehet, és az édeskevés egy háborúhoz, így érthető, hogy a határ menti faluktól veszik el, mivel nekik a legnagyobb esély, hogy elfoglalják, és akkor a másik nemzetnek kell adózniuk. A gondolatokból Zentot nyolc ember zökkenti ki, méghozzá vasvillával és egyéb eszközzel akarják kirabolni őket.
-Senseinek igaza volt. Itt tényleg nagy a nyomor.-
Még mielőtt Zento beszélni tudna, a nyolc ember már támad is.
-Úgy tudtam előbb vámot szoktak kérni.-
Mondja Zento mosolygós arccal, és elővesz két kunait, amit egyből az előtte álló két ember válla felé dob, hogy a sérülések ne legyenek halálosak. Valószínűleg a két ember vagy kitér, vagy bekapja a támadást, így Zento ki tud törni a gyűrűből, és nem lesz a banditák martaléka. Elég csúfos halál lenne, egy Genintől.
-Mit szolnátok, ha adnék 200 Ryou-t vám gyanánt és akkor hagytok minket. További 50 Ryou-t ha beszéltek.-
Mondja Zento az ajánlatot. Tanult a múltkori edzésből, és ezeknek az embereknek úgy is csak pénz kell, és talán még hasznot is húzhatnak belőle. Úgy is van 1300 Ryou-ja, zsebpénz gyanánt, de ezt inkább a küldetésre áldozza, és arra, hogy segítsen ezeken az embereken.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Kedd Jún. 29 2010, 19:29

*Ahogy a szegény kis falucskában járnak, a sensei elmeséli ezen faluk történetét.*
-Borzasztó, ahogyan elszegényedtek.
*Teszi közzé! Hirtelen az egyik pillanatról a másikra, szegény falusiak jelentek meg, kik körbe vették őket. A reakció idő viszont nem elég, szó nélkül a falusiak, vasvilláikkal, kapáikkal, kaszáikkal megrohamozzák az ifjakat, s sensei-üket.*
~Ne! Ezek nem rossz emberek, miért pont ellenük?~
*Kicsit hezitálva, de rájön a megfelelő taktikára. Sérülések nélkül kijuthatnának egy füst bombával és senkinek nem esik baja. Az ötlet rögtön pattant ki, s ugyan olyan gyorsasággal veszett el. Zento rögtön kunait kezd el hajigálni, és úgy megállítani pár embert, s kijutni a körből. De ha most Amirei levágja a füstbombát lehet meglepi Zentot és bent marad a körben.*
~Zento!!!!!!!!!~
*Legszívesebben megütné most az ifjú hím genint, de ennek most nincs ideje. Balkezébe vesz egy kunai-t, és aktivál rövid időre egy alap jutsut.*
-Shushin no jutsu
*Felgyorsítja annyira a testét, hogy időben tudjon reagálni, hogy ne bírják megtámadni Amirei-t. Az előtte lévő, vasvillás emberkéhez, fut akinek a combjába beleszúrja a kunai-t, Jobb kezével kitépve a vasvillát a falusi kezéből, kicsit hajolva megpördül, hogy a körülötte lévő embereket el hesegesse, illetve zúzódásokat okozva leállítsa. Ha minden jól megy, akkor ő is a körön kívül van, és meg dícsérheti magát, hogy sikerült neki.
Ha Zento taktikájára nem reagálnak, akkor az esetlegesen felé közeledő Ninják lábába, shurikeneket hajít!
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Vas. Júl. 04 2010, 16:25

A kis csapat könnyűszerrel ártalmatlanná teszi a banditákat, akik fegyvereiket eldobva menekülnek a beléjük állított kunaiokkal együtt.
-Nem jutnak messzire. - fűzte házzá az ezüsthajú sensei, és intett a kis csapatnak, hogy ideje folytatni az útjukat. Szemmel láthatóan csak rontottak a helyzeten, ugyanis az a pár ember aki eddig felbukkant az utcákon, elbújt. Most már nem az útonállóktól féltek, inkább a felbukkanó Ninjáktól kezdtek tartani. Lassan eléjük állt egy remegő, idős, kopasz férfi.
-Az adóért...jöttek? - Yuutaro barátságosan elmosolyodott.
-Nem uram. Beszélni akarunk a falu vezetőjével. - a férfi magára mutatott.
-Én volnék Wataki Shinchi, a falu vezetője. Az elődöm két napja halt meg. - Yuutaro csöndben maradt egy ideig, majd ismét kérdezősködni kezdett.
-Maga? Nos, akkor nyilván tudja, merre bujkálhat Zenga, a szökött shinobi. - a férfi körülnézett.
-Miért akarnak leszámolni Zengával?
-Mert egy szökött Ninja. Nálunk pedig ez így szokás. Túl sok titkot rejt a teste.
-Szeretném ha nem bántanák Zenga-sant.
-Pardon? - kérdezett vissza értetlenül Yuutaro. -Nem ő ölte meg az elődjét?
-Dehogy is! Zenga-san próbálta megmenteni az életét, de elkésett! - Yuutaro keze ökölbe szorult.
-Vezessen hozzá! Küldetésem van, teljesítenem kell! Ezt Zenga is tudja. - kezdett ideges lenni. Az öreg bólintott, de mikor el akartak indulni, egy mély hang szakította félbe őket.
-Nincs rá szükség! Itt vagyok. - egy Jounin egyenruhát viselő sziklafalusi Ninja állt mögöttük. Férfi volt, a haja rövid és ezüst. A tekintete ugyanolyan volt mint Yuutaroé. Csak egy fejjel volt nála magasabb, izomzata viszont kidolgozottabb volt a senseinél. Yuutaro kivillantotta fogait.
-Ne vesztegessük az időt. Most meg kell halnod. És ezt te is tudod, Zenga!
-Ejnye! - mosolygott rajta a magasabb Ninja. - Yuutaro, nem akarsz beszélgetni velem? Hisz rég láttuk egymást, drága kicsi testvérem.
-Zenga-san a mi falunk védelmezője. - mondta az öreg. - És az elődöm fia. Nem ölhetik meg csak úgy! - mondta az öregember.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Hétf. Júl. 19 2010, 10:16

Zento örült a sikernek. Az első nagy küldetésen, sikerült pár banditát ártalmatlanná tenni. Persze volt benne egy kis bánat is. Sajnálta az itt élő embereket, akik ilyen nyomor közt élnek. Viszont a küldetésnek mennie kell tovább, ahogy a kis csapat is halad előre. Pár perc múlva, csak egy öreg ember vánszorog ki eléjük. A falu vezetője, aki remegve azt hiszi, hogy az adóért jöttek. Míg Yuutaro sensei adja a nemleges választ, addig Zento is csak boldogan mosolyog. Viszont, amint a szökött shinobiról van szó, minden megváltozik, még Zentoban is. Olyan dolgok kerülnek szóba, ami megváltoztatja a képet erről a Zenga nevezetű fickóról.
Na, de lám itt is van ő.
~Nagyon hasonlít a feje Yuutaro senseiére.~
Gondolja magában, és a nem is hiába. Zenga, Yuutaro testvére.
-Amirei gyere, mi vonuljunk hátrébb. Ez a harc nagyobb lesz, mint amit vártam.-
Mondja Zento Amireinek, és Zento abban a pillanatban behúzódik az egyik romos épületbe az ablak alá, ahol egy-két lyukon még ki lehet látni, nehogy meglepetés érje őket, és itt nyugodtabban fel is készülhetnek.
-Amirei te vagy az okosabb van valami terved?-
Kérdi Zento, mivel neki van, de Amireié általában jobb, és inkább együtt döntsenek, mint külön-külön cselekedjenek. Itt most csak Yuutarot zavarnák meg vele.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Kedd Júl. 20 2010, 10:20

*Nos igen, első komolyabb küldetésen már az első harcnál sikerrel járnak. Ez lelkileg felkészíti Amireit. Sajnos ettől boldogabb nem lett. Zord táj, szegénység.. Szívszorító fájdalom.*
~Annyira…~
*Gyötri magát Amirei… Nem sokkal késöbb egy öreg ember vánszorog ki az útra és neki áll kommunikálni a csapat senseiével! Micsoda fordulat! Kiderült, hogy Yuutarot a testvérét akarja megölni, parancsra.*
~Nem értem… Miért akarja megölni egy egyszerű elszökéssel. Tudtommal ez még a mi falunk területe!?~
*Amirei kicsit megforgatja fejét, hisz észbe kap eléggé felhevült a helyzet. Zento egy biztonságos helyre kíséri őt, majd egy tervel álna elő a fiú.*
- Zento… őszintén… nincs terv. Ez nem az a helyzet amikor tervet lehet szőni. Mi nekünk semmi esélyünk ez ellen. Egyedül Yuutaronak van! Sajnos mi csak hátszemlélő vagyunk itt… De valamiért úgy érzem, nem vagyunk egyedül. Biztos vagyok benne, hogy lesz valaki olyan aki minket is hátráltat…
*Amirei összecsapja a két kezét, és kézjelet formál… Egyszerűen koncentrál. Behúnyja szemét és hallgatja a hangokat.*
~Ha kimegyünk, biztosan meghalunk! De ha itt ülünk, akkor is. Yuutaro hátrányban van, viszont mi csak hátráltatnánk a harcában. Ki kéne várni a megfelelő, pillanatot mikor Zengának elvehetjük a figyelmét. De vajon hogyan tudok össze dolgozni Zentoval.~
*S folytatja a hallgatózást, koncentrálást.*

avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Csüt. Júl. 22 2010, 17:07

Zenga csak mosolygott amikor a tanítványok elrejtőztek.
-Emlékeztet engem ez arra a pillanatra, amikor én küldtelek fedezékbe téged a harcmezőn. Aranyos tanítványaid vannak. Meglep hogy vállaltad az oktatásukat. Az a kis sötét hajú fiú emlékeztet rád. - Yuutaro megforgatta a kezében az elővett kunai-át, és körülnézett.
-Itt nem küzdünk. Hol akarsz meghalni? - Zenga megrázta a fejét.
-Nem akarok harcolni veled, és tudom hogy te sem akarsz végezni velem, öcskös. Csak be akarod végre bizonyítani hogy te vagy az erősebb.
-Elhallgass! - Yuutaro Zenga homloka felé dobta a fegyverét, de a shinobi két ujjal elkapta. Ezután visszadobta öccsének a tőrt.
-Mindig is fájt ha a képedbe mondják az igazat. Semmit sem változtál.
-Te vagy az aki semmit sem változott! - Yuutaro nagyon dühös volt, a Geninek még nem látták ennyire dühösnek a mesterüket. - Elhagysz minket amikor szükségünk lenne rád! A saját fejed után mész mint mindig!
-Hülye vagy. Arról hallottál már hogy kérdezz mielőtt véleményt alkotsz? - a veszekedés csak folytatódott. Valóban két testvér civakodását lehetett látni, le sem tagadhatnák egymást. A vita még egy percig tartott, utána Yuutaro megelégelte a dolgot és inkább elhallgatott. Látszott rajta hogy bánja a viselkedését, hogy túl sok mindent mutatott meg magából.
-Jó. - mondta már jóval higgadtabban. -Akkor gyere, a határban majd lerendezzük. - intett a tanítványainak, hogy jöjjenek. Zenga bólintott.
-Jó, mutatni akarok neked úgyis valamit. - megveregette a falu vezetőjének vállát, és mondta hogy elmehet. A négy ninja együtt ment a határ felé.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Szer. Aug. 04 2010, 20:04

Amireinek semmi terve nincs, ami eléggé szokatlan, viszont igazat mondott. Itt tényleg nincs esélyük, és tényleg lehetnek még a háttérben emberek, akiket fel kell tartani míg Yuutaro harcol.
-Rendben, akkor várjuk meg mi lesz.-
Most Zento sem erősködik Amireivel szemben, inkább a lyukon figyelik a fejleményeket.
-Yuutaro sensei elég idegesnek tűnik. Nem is tudtam, hogy ennyire fel lehet húzni, bár a testvérét kell megölnie.-
Mondja Zento, viszont meg is hall egy furcsa részletet.
~Hasonlítanék Yuutrao gyerekkori énjére?~
Ezen egy kicsit el gondolkodott, de közben a fejlemények addig haladtak, míg helyszín változtatás nem történik. Yuutrao sensei int nekik, hogy menjenek, ráadásul karöltve Zengával.
~Nagyon erős lehet, ha Yuutrao sensei kunaiját, csak szimplán két újjal elkapta.~
Méri fel az ellenfelet, de út közben is végig őt nézi és méregeti. Kissé dühös arcot is vág. Dühös rá amiért így feltudta húzni a senseiét.
-Zenga. Te mit képzelsz amúgy magadról, hogy csak úgy elhagyod a falut és megszöksz. Az elveszett ninják rossz emberek, akiket csak a hatalom és a pénz érdekel. Elkövetik a ninják három legfőbb bűnét. Te is rossz ember vagy.-
Most ő sem hallgatott arra, hogy "előbb kérdez, mielőtt véleményt alkotsz". Ez mind Zento saját következtetései, és ő örül, hogy Yuutaro sensei alatt tanulhat, még ha ilyen ideges típus is. Ezek mellet meg elveti az olyanokat, mint Zenga, csak gyűlölettel tud rájuk nézni.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Szer. Aug. 04 2010, 21:26

*Amirei figyeli az eseményeket, a harc hevében. Elég sok szó repked ide-oda mindenféle formában…*
~Testvérek!~
*Viszont hamarosan területváltás következik. Yuutaro ki hívja őket mivel harc fog következni egy testvérpár között!*
~Nem akarom, hogy harcoljanak.~
*Néz kicsit letört arccal a lány. Amirei hát ki is jön abból a házból ahova bebújtak, Zentoval együtt. A sétálás közben csak forrósodik a hangulat, miközben Zento még be is szól a férfinek. Amirei gyorsban reagál.*
- Zento… nem minden ember azért hagyja el a faluját, illetve szökik meg, mert rossz ember. Sokakat más ok vezérel. Lehet a falu olyanra kényszerítette mely a brutalitás határait súrolja. Én viszont nem tudom elhinni erről az emberről, hogy olyan borzasztó tettet követett el.
*Néz a magasabb férfira.*
~Yuutaronak nem sok esélye van. De a mi segítségünkkel sem jut semmire…~
*Hajtja le fejét picit szomorúan*
~Meg kéne akadályozni ezt a harcot, s tudni miből indult ki… muszáj, lenne, hogy elkerüljük a fölös vérontást…~

avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Csüt. Aug. 05 2010, 16:48

Zenga elmosolyodott, mikor hallotta a két tanítvány véleményét.
-A lányka jól beszél. - mondta séta közben. -Yuutaro sem lenne képes megértei amit mondani akarok neki, hiába próbálnám elmagyarázni. Ezért mutatok neki valamit. - egy gombnál álltak meg. A dombon egy szikla volt belenyomva a földbe, és rákarcoltak egy nevet. Santsuki Garashi neve állt a kövön. Yuutaro sóhajtott egyet. Zenga szólalt meg.
-Apánk itt nyugszik. Depressziója miatt gyengül az egészségi állapota. Annyira legyengült, hogy elvitte egy megfázás. Ennek pedig mi voltunk az okozói. Más utat választottunk. Én visszatértem hozzá, hogy segítsek neki a falu körül lévő banditák legyőzésében. Mivel a Tsuchikage nem engedte volna meg hogy idejöjjek, ezért egyedül jöttem. Téged otthagytalak. Már bánom, de ott biztonságban voltál. És most újra találkozhattunk. - a két testvér egymásra nézett.
-A háború sok ártatlan életet vett el. Én pedig nem felejtettem el, honnan származom. Szükségük volt rám. Ezért jöttem, és vállaltam az Elveszett Ninja életmóddal járó valamennyi veszélyt. De apánkat én sem tudtam megmenteni. Ne akarj itt is háborúzni. Tudod hogy nem vagyok az ellenséged, és nem akarok ártani neked. - mondta Zenga. Yuutaro a sírra nézett, majd a testvérére.
-Shinobi vagyok, Zenga. Vannak kötelességeim. És feladataim. Sajnálom azt ami történt, de nem ismerek kegyelmet. -Zenga csalódottan bólintott.
-Jó. Látom teljesen átmosták az agyad. Akkor hát legyen. Megküzdünk, és apám mellé foglak temetni téged. - azzal a két shinobi levonult a dombról.
-De előtte tisztázzuk a szabályokat: nincs elemi Ninjutsu, csak sima Ninjutsu, Genjutsu, és Taijutsu. Elfogadhatóak a feltételek? - kérdezte Zenga. Yuutaro bólintott, majd előhúzott egy kunait. Zenga is így tett. Egymással néztek farkasszemet.
-Isten veled, Zenga.
-Minden jót, Yuutaro. -köszöntek el egymástól. A két tanítvány pedig tudta hogy nem sok értelme lenne közéjük ugrani, így ők a sírnál maradtak.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Pént. Aug. 06 2010, 19:56

*Amirei, soha nem szerette a maximalista személyeket. Talán nem is ezzel van gond.*
- Sensei… mindig azt emlegette, a háború áldozatokat hoz.
*Süti le a fejét Amirei kicsit.*
- És ha értelmetlen az áldozat?
*Néz fel senseiére, kicsit gyűlölködő szemekkel. Hangját élesre emeli s folytatja a szónoklatot!*
- Halott már egy olyan dologról, mint a becsület? Talán én még nem tapasztalhattam meg… de sejtem mi az. S amit maga csinál az nem az! Inkább megöli a testvérét a ranglétrán való előrébb jutásért, minthogy vele lenne?
*A lány szeméből könnyek hullanak, hisz a szíve túlontúl telis-tele csordult, az itteni szenvedéssel. Kietlen táj, szegények s mindenki szenved. S most öldökölni akarják egymást.*
- Maga renegáns személy… Miért kell ezt tennie? Emlékszik mit tanított? Néha szükséges megoldani valamit diplomatikus úton! Inkább elárulja a családját a saját életéért?
*Mondja a lány gyűlölettel. Talán most utálta meg teljesen Yuutaro sensei-t. S legszívesebben megölné őt, de még nem tesz semmit. Szinte földbe gyökerezik a lába… Lelkében hatalmas nagy káosz van. Ha Zento bármiben is kritizálja őt, egy nagyon jól irányzott ütéssel, pofán üti őt úgy, hogy minden erejét beleadja. Viszont arra tekintettel lesz, hogy azért ne ájuljon el… Másik kezébe elővesz, egy kunai-t melyre rátesz egy robbanó cetlit.

Amirei soha nem érezte magát ennyire rosszul. Minden jóra fordulhatott volna. Mégis így kell megoldani. Nem érti, hogy hogyan tudná lecsillapítani magát, de gyilkos ösztönöket érez. Utálja az igazságtalanságot, s azokat akik nem a józan észre hagyatkoznak. Ha a shinobi útja az, hogy úgy öljön mint valami brutális gyilkos, akkor ő inkább eldobja magától, s lesz ő is elveszett ninja. Eddig eltűrte, Yuutarot, de ez most... ez most már felőle se tréfa.*

/// Gyorsított post, az elöbbi idegességi kitörés, miatt. Bocsi Zento Smile ///
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Pént. Aug. 06 2010, 21:08

Zento döbbent arccal figyeli Amireit, és hallgatja amiket mond. Nem tudja most mit évő legyen, de ez így nem maradhat. Látva Yuutaro sensei ideges típusát félti Amireit. Ha Yuutarot felhúzza azt boztos egy két pofonnal lesz gazdagabb, de nem ám csak legyintéssel. Viszont Yuutaro nem ölheti meg Amireit, mivel az a falu ellen törénő cselekvés lenne, és Yuutaronak is el kéne szöknie. Bár itt a határban ez kétséges lehet, mivel csak 4-en vannak, és ha Zengát is megöli, akkor nincs szemtanú. Zento maradna, csak, de biztos ő is halott lenne, mivel nem maradhat szemtanú.
~Le kell csillapítanom Amireit, de nagyon igaza van. Viszont nem akarom megöletni magunkat. Yuutaro tényleg rossz ember.~
Zento már gondolataiban sem senseiezi Yuutarot. Egy ilyen ember nem nagyon érdemli meg. Zento arckifejezése is megváltozik. Enyhe mosoly húzódik, ami Amirei felé szegeződik. Zento is elővesz egy kunait, de robbanó cetli nélkül.
-Amirei ezt nem teheted. Gyenge vagy, én is gyenge vagyok. Még ha el is tudnál menekülni nem élnéd túl a kinti életet. Ha kirobban a háború, akkor lehet, hogy harcizónákba keveredsz és bármikor megölhetnek.-
Zento próbálja szavakkal lecsitítani, de ez nem nagyon megy, úgy tűnik it tetlegességig fognak fajúlni a dolgok.
-Amirei ne akard, hogy megakadályozalak. Tudod, hogy harcban én vagyok az erősebb. Te az ész vagy nem az erő. Ne akard felbontani a csapatot. Kellesz mellém, ahogy én kellek melléd. Gyere nemjünk félre és beszéljük meg a dolgokat.-
Zento elteszi a kuanit, és Amirei felé megy. Kockázatos, de lehet sikerül.
-Nekem nyugodtan elmondhatod a véleményed, ahogy eddig tetted, ha most lehigadsz megigérem egyszer ott alszok nálatok. Még az öreg asszonyt is elviselem.-
Mondja egy kis humorral, és közben amirei felé sétál. Ha a lány a közelébe engedi, akkor nyugodtan és barátságosan megofja a kezét amiben a kunai van, és lefelé nyomja, ezzel elrakásra intve a lányt.
-Nem lesz semmi baj. Inkább nézzük a harcot. Gyere menjünk odébb.-
Ha a lány bele egyezik, akkor odébb mennek tisztes távolságba, ahonnét látják a küzdelmet, és nincsenek veszélybe. Ez valószínűleg Yuutaro hallótávolságán kívűl lesz, ahol Amireivel nyugpdtan tud beszélgetni.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Pént. Aug. 06 2010, 23:41

A két ninja összecsapott. Egyenlőre csak a kunai tőrökkel hadakoztak, és néha bevetettek ütéseket, rúgásokat. Mikor szünetek keletkeztek a harcban, Zenga Yuutaróhoz szólt. A gyerekek mindent hallottak.
-Már kezdem észrevenni, milyen ember lettél Yuutaro. Egy gyilkológép. A saját fájdalmaidat és érzéseidet kiszorítod, és csak a feladatra összpontosítasz. Abban bízol, hogy azok majd elfeledtetik veled a fájdalmas emlékeket.
-Hallgass! -Yuutaro vadul támadott. Nem nagyon taktikáztak, csak vívtak. Hosszú perceknek tűntek a pillanatok. A gyerekek számára nehézzé vált a levegő. Most látni fogják egy falubeli társuk halálát. Akár a mesterük hal meg, akár Zenga, most látni fognak egy gyilkosságot. Mikor ismét szünet keletkezik a harcban, Zenga ismét megszólal.
-De nem tudtad eltemetni az érzelmeidet. Te nem vagy olyan. Magadhoz vetted a két tanítványodat, azt remélve hogy mellettük nem lesz időd az emlékeidre. És mikor a Tsuchikage kiadta a küldetést, örömmel jöttél ide, hogy megölj. De most... nem velem vívsz, hanem a saját kételyeiddel.
-Argh! - ordított a Jounin, és folytatta a támadást. Látványos tőrharc volt, a Geninek még egy könyvben sem olvashattak hasonló viadalokról, mint amilyeneket ez a két Jounin vívott most, a szemük láttára. Amirei és Zento is tudták: Zenga nem akar végezni Yuutaróval. Próbálja megváltoztatni a gondolkodásmódját, de állandóan akadályokba ütközik. Mikor a két tőr összeakad a levegőben, Zenga ismét közbeszól.
-Nézz magadba, és mond hogy tévedek. -Yuutaro kirúgta Zenga kezéből a fegyverét, majd döfött. Zenga azonban két kezével tett egy tapsmozdulatot, és a levegőben elkapta a tőrt, amit Yuutaro a torkának szegezett. Ezután az Elveszett Ninja egy laza mozdulattal kivette az öccse kezéből a kunait, és megvágta vele Yuutaro vállát, aki hátrahőkölt. Egy új kunait vett elő.
-Önző vagy és kicsinyes, Yuutaro. - mondta Zenga. -A tanítványaidnak valódi kín téged ilyennek látni. A szemükben többé nem vagy példakép. A kedvükért, használd az eszed! - Yuutaro ismét támadott. Zenga most már szinte csak védekezett. A haragos, gyűlölettel teli Yuutaro nem volt ellenfél a nyugodt, józan gondolkodású Zenga számára. Zenga végül elkapta testvére csuklóját, és egy laza mozdulattal a földre rántotta. A kunait pedig öccse nyakának szegezte. Yuutaro saját kunaiát pedig elejtette esés közben, így az a földből állt ki, markolattal felfelé.
-Elég a játszmából! Térj észhez! Apánkért, ha már a tanoncaidért nem vagy hajlandó! - Yuutaro ránézett a kunai tőrre. Aztán bátyja szemébe nézett.
-Ne merészeld apát a szádra venni, te áruló! - Zenga behúzott egyet testvérének, majd odébb sétált. Várta, amíg a monoklis Yuutaro feláll, és fölveszi az elejtett fegyverét. Néztek egymásra. Úgy tűnt, Yuutaro most már nem fog rárontani Zengára. A hosszú hajú Jounin előhalászott egy robbanó cédulát, és rátekerte a fegyverére. Feldobta a magasba, és kézjeleket kezdett el végezni.
-Ninpou: Kagekunai no Jutsu! - a levegőben lévő kunaik száma megsokszorozódott, és darabonként hullottak le az égből. Yuutaro szaporán kapta el kettesével a tőröket, és dobálta meg velük Zengát, aki igyekezett elugrálni előlük a Shushin no Jutsuval. De Yuutaro gyors volt. Mire elfogytak a kunaik, Zenga észrevette hogy körül lett dobálva. Ezek szerint az öccse végig erre készült.
-Katsu! - ordította Yuutaro, mire az összes kunai felrobbant, nagy füstöt szabadítva rá a harcmezőre. De a gyerekek mestere nem volt rest. Használt még egy Jutsut.
-Kuchiyose no Jutsu! - hamarosan két fekete párduc jelent meg, akiket beküldött a füstbe. De még ennyi nem volt elég. Előhalászott egy tekercset, amit felnyitott. Kezét a tekercs elé tartotta, és egy robbanás keretein belül megjelent a kezében egy katana. A tekercset összetekerte, majd visszatette a hátizsákjába. Két kézre fogta a kardot, majd várta a fejleményeket.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Szer. Aug. 11 2010, 16:39

*A lány meglepődött, hisz talán most az egyszer Zento valami értelmeset tudott mondani, és helyeselni az ő állás pontját. Eddig mind annyian átnéztek Amirei-n… Viszont volt egy hatalmas probléma. Yuutaro semmit nem figyelt a gyerekekre, még ha Amirei lelkéből szólt… Sajnos a harc a kezdetét vette, s talán most az egyszer Amirei megszeppenve elindult picit távolabb Zentoval, viszont nem szólt semmit. Lelke mereven nyelte el azt a fájdalmat, s gyűlöletet, ami most némaságba kergeti. A harc hevében az idősebbik testvér persze próbálta Yuutarot lebeszélni, de mind hiába. Látszott rajta, hogy Zenga erősebb, viszont nem akarja megölni testvérét.
Végül a szóbeszédnek vége lett azzal, hogy Zenga leütötte Yuutarot. Yuutaro egy hatalmas kombólval próbálta ezt visszafizetni, először sok robbanó kunai, majd két párduc, és még egy katana, hogy ha mégis túléli. Amirei most jelenleg csöndbe van és hatalmas könnyező szemekkel bámul a harcra, térre*

/// Nem egy nagy post, de a következőre hagytam a javát Wink ///
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Aug. 15 2010, 21:21

Úgy látszik Amirei csak annyira figyelt Zento-ra, hogy eljött vele onnantól síri csend. Zento nem a harcot nézte inkább Amireit. Látta az arcán a fájdalmakat, amit nem bírt sokáig nézni. Inkább ő is a harcot nézte, és azt a kombót amit Yuutaro leadott.
~ Ez szép. Yuutaro erős, de látszik, hogy Zenga erősebb. Legalább is taijutsuban legyőzi Yuutarot. Kíváncsi vagyok Ninjutsuban ez hogy történik.~
Gondolja magában, és aztán látja, hogy Yuutaro biztosra akar menni azzal a katanával.
~a párducok meg fogják találni Zengát a füstben. Jó a szaglásuk. Ez ravasz húzás volt.~
Jegyzi meg magában, majd Amireire néz, és látja, hogy még mindig nem sír.
-Amirei. Ne tartsd bent a fájdalmad attól csak rosszabb lesz. Én tudom. Árva voltam, és sokat szenvedtem emiatt.-
Zentonak úgy látszik kicsit meg kell nyílnia, hogy Amirei megbízzon benne.
-Én is nevelő szülőknél lakom, akik szeretnek. E-mellet vannak barátaim az akadémiáról akikkel bármit megoszthattam. Te is nyugdotan megoszthatod velem a gondjaidat. Elvégre barátok vagyunk.-
Mondja és Amireire néz mosolygós arccal. Zento nem akarja, hogy Amirei Zenga sorsára jusson. Ennyi idősen és ilyen kevés tapasztalattal nem bírná ki egyedül. Mellesleg Zento a barátja, és neki is vele kéne tartani. Ha már elmegy ne menjen egyedül. Reméljük nem így lesz.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Vas. Aug. 15 2010, 22:31

A füstben hallani lehetett a párducok hangját, majd pukkanásokat is. Amint a füst eloszlott, látni lehetett a pár helyen megkarmolt, de még két lábon álló Zengát, kunaial a kezében, amiről vércseppek csepegtek le.
-Yuutaro... te képes voltál feláldozni a párduc családod pár tagját csak hogy engem megölj? - kérdezte meglepődve Zenga.
-Mindent a sikeres küldetésért. - felelte gépiesen Yuutaro és rárontott testvérére. Zenga igyekezett ellentámadni, de a kard hosszúsága miatt ez nem igazán akart összejönni. Yuutaro bebizonyította, mennyire jó kardforgató. kicsapta bátyja kezéből a fegyverét, és két vágást mért a testére, amik X alakban keresztezték egymást, és folyt belőlük a vér. Zenga felmérte saját helyzetét, és rájött hogy alábecsülte a kistestvérét. Kézjeleket kezdett végezni.
-Ninpou: Mekurahikari no Jutsu! - két kezéből hirtelen vakító fehér fény tört elő, és ez arra kényszerítette Yuutarót hogy a bal kezével letakarja a szemeit. Zenga ezt használta ki. Egy Shushin no Jutsuval testvére mögé került, elkapta a kardot markoló csuklóját és kigáncsolta. Yuutaro térdre zuhant, Zenga pedig kivette a katanát öccse kezéből és nyakának szegezte.
-Yuutaro, elég volt! Úgysem tudsz legyőzni, ne akard hogy elpusztítsalak! - Yuutaro gyűlölettel teli tekintettel nézett fel Zengára.
-Ölj meg vagy én öllek meg téged. - mondta halkan. Zenga a két tanuló felé fordult.
-Holtan akarjátok látni a mestereteket, vagy élve? - kérdezte Amireit és Zentót.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Vas. Aug. 15 2010, 22:52

*Talán a harc heve, talán a gyilkosság, talán az értetlenség váltotta ki Amireiből a szótlanságot*
~Miért…~
*Elméje össze zakkant, s megvetéssel bámult Yuutarora. Ki mindeddig helyt, ált, mint sensei bár hanyagul, most egy vad renegáns személlyé alakult. Amirei körül kicsit homályosodik a világ, most legszívesebben elájulna, de Zento tartja benne azt a lelket, hogy nem szabad feladni… Az egyetlen ember, akiben bízhat, hisz már Yuutaro sincs… A harc viszont folytatódik, Zenga túléli, de még sebet kap. Ezek után már nem vár, inkább ő is visszatámad. Pár másodperc és pár fénytechnika után Yuutaro a földre kerül úgy, hogy a saját katanája a nyakához van szegezve.*
- Miért kell fölöslegesen életeket elvenni…
*Néz könnyes szemekkel Yuutarora, kicsit sajnálja, de ezek után már nem sok érzés köti hozzá. Amirei tisztán tudja, ha Zenga megöli Yuutaro-t még ha próbálkozott is a visszahozásával, egyszer meg kell bánnia bűneit, hisz saját testvérét öli meg. De ha Yuutarot nem öli meg, nagyvalószínűséggel végezni fog Zengával… Amirei legfőbb vágya, most az lenne, ha Yuutaro kómába esne és később talán tiszta fejjel tudna gondolkodni. Most nagyon elragadta a hév.*
~ Miért…~
*S jön a várva várt kérdés… ki haljon meg. Zenga, vagy Yuutaro…*
- Tiszteltem Yuutaro-sensei-t de ezek után… amit tenni akart…
*Amirei elfordul, majd megfogja Zento kezét, ha eddig még nem tette meg.*
- Yuutaro-sensei. Amikor bejelentette, hogy Geninek leszünk hősként tekintettünk magára. Viszont most megmutatta magát.
*Hajtja le fejét. S szorítja meg Zento kezét erősen.*
- Zenga, nem kívánom a halálát, de nem is akarom, hogy éljen. Ez az ember soha nem volt a sensei-em…
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Aug. 15 2010, 23:05

az események egyre haladnak és mind ketten bekeményítettek. Zenga is elkezd ninjutsut alkalmazni, de nem olyan erőset, mint Yuutaro, viszont pont elég ahhoz, hogy Yuutaro földre kerüljön, egy kis csellel.
-Szóval alul maradt. Hö... szégyen.-
Jegyzi meg magában, és Zento lehajtja a fejét.
~Ez a Zenga nem semmi. Egyszerű ninjutsut használt, de az időzítés és a taktika tökéletes. Ez rejti egy ninja erejét.~
Zento gondolatait szóban fojtatja.
-Egy ninjának nem az számít, hogy hány és milyen erős jutsukat ismer. Hanem az, hogy hogyan használja ki a tudását. Yuutaro ebben elbukott. azt hitte erős jutsukkal megnyerheti a mérkőzést.-
Ez után nézett Zengára.
-Viszont Zenga egy gyenge ninjutsut használt remek időzítéssel, és kihasználta a pillanatot. Ilyen egy erős ninja.-
Miután mondandóját befejezte, Zenga feltesz egy kérdést, amire Zento csak elmosolyodik, de ez csupán álca. Álca arra a dilemmára amin most van.
~Yuutaro volt az első sensei. Ő volt aki megvédett minket a haláltól. Viszont elbukott. Látszik rajta, hogy egy erősebb shinobik ellen semmit nem ér.~
Zento arca kissé gonoszra változik.
-Én azt mondom a ti harcotok. Viszont ha nem ölöd meg te halhatsz meg. Én meg nem akarok tanulni egy gyenge sensei alatt. Öld meg Zenga, de csak akkor ha vállalod a helyét, és tanítasz minket. Te talán jobban megbírod tanítani azt amit az öcséd nem tudott.-
Mondja Zento és ezzel megadva Zengának a választ. Most már nem vonhatja vissza Zento a szavát. Innentől már csak egy súlyos kérdés maradt. Egyedül kell tovább menniük, vagy Zengával?
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Vas. Aug. 15 2010, 23:19

Yuutaro tekintetéből eltűnik a gyűlölet, ahogy a tanítványait hallgatja. Zenga szomorúan nézett Zentóra.
-Nem ezt vártam tőled ifjú shinobi. Ez most pont olyan volt, mintha Yuutarót hallottam volna. - lenézett a testvérére.
-Látod, hova vezetett ez az egész? A saját tanítványaid is a halálodat kívánják most. - Yuutaro csöndben maradt. Mintha ledermesztette volna az, amit hallott a két diákjától. Végül nagyon halkan szólalt meg, hogy csak Zenga halhassa.
-Elbuktam Zenga. Tedd amit tenned kell. - Zenga bólintott.
-Jól van. Emelkedjen lelked Buddhához. - azzal magasra emelte a kardot, és lemetszette testvére fejét. A bukott ninja vére a földbe folyt, ki a nyakából. Zenga a kardot beleszúrta a földbe, a lefejezett test mellé. A két tanítványra nézett.
-Sajnálom hogy ezt látnotok kellett. Majd próbáljátok meg elfelejteni. - azzal elfordult, és a falu felé tartott. Majd megállt, és visszanézett a Geninekre. Kiabált, hogy jobban hallják.
-Sajnálom, de nem foglak tanítani benneteket! Ha veletek foglalkoznék, Elveszett Ninja lenne belőletek és tirátok is ilyen gyilkosok támadnának mint Yuutaro! Menjetek haza, remélem tudjátok az utat! - azzal a Ninja el is tűnt egy Shushin no Jutsu segítségével. A két Genin magára maradt. Csak mesterük lefejezett hulláját bámulhatták.
avatar
Uzumaki Naruto
Operátor Profil


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutohun.niceboard.net

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yunaki Amirei Nyo on Vas. Aug. 15 2010, 23:28

*Nem tartott sokáig a rituálé. Yuutaro végül tényleg meghalt… Amirei úgy rogyott össze mint ahogy Yuutaroban az élet… Zenga szép lassan elindult… Mégis Amirei szemében egy kicsit a szánalom meg maradt. Lehet, hogy Yuutaro rossz ember volt, de valamit még megérdemel…*
- Zento… temessük el, egyedül nem leszek képes rá.
*Picit lehajtott síró csöndes fejjel, Amirei oda ment ahova Apja volt eltemetve, s amellett egy méterrel neki állt kaparászni a földet. Igaz, ha lát a környéken valami ásót, akkor azzal fog próbálkozni. Majd hosszas ásás/kapírgászás után, ha elég mély a ’gödör’… Pici undorral Yuutarot eltemeti(k)… S egy hosszas imát elmondva érte Amirei is vissza, indul a faluba Zentoval együtt…*

// Bocsánat, rövid kis post Smile //
avatar
Yunaki Amirei Nyo
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 221

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Tensei Zento on Vas. Aug. 15 2010, 23:40

Zento úgy tesz ahogy Amirei kéri.
-Ennyit tényleg érdemel.-
Jegyzi meg és Zento is besegít az ásásba. Inkább Zento rakja a földbe Yuutarot és a fejét. Ő valahogy jobban bírja, mint Amirei.
A sí fölött Zento szíve is meg enyhül és megemlékezik Yuutaroról.
-Bár rossz tanár voltál, mindig a feladatodat végezted. Nem ismerünk annyi ideje, hogy bőven tudjak beszélni rólad, de örülök annak, hogy egy olyan ember keze alatt haltál meg, aki régóta ismert, és tudta, hogy mi a hibád. Viszlát Yuutaro "sensei.-
az utolsó szavakon megérdemli a sensei kifejezést, hisz mint láthattuk Yuutaro a vágás előtt rájött a hibáira, és tudta, hogy itt vége.
~Egy shinobival kevesebb, aki talán ilyen háborús időkben számíthatott volna.~
Zento ekkor valami furát tesz. Rá üt egyett Yuutaro sírjára.
-Én ostoba. A nagyképűségem miatt kellet meghalnod. Azt remélte Zenga, majd átveszi a helyed, de faképnél hagyott minket. te százszor különb vagy nála. Te nem hagytál minket faképnél, és én téged igen.-Zento letérdel a síroz.- Sajnálom Yuutaro sensei. Tényleg olyan vagyok mint te.-
Zento szemei könybe lábadnak. Nem tudni mi van vele egyszer ilyen-egyszer olyan. Zento természete kiszámíthatatlan, ami most balul jött ki.
-Megígérem, hogy azt a nős újságod, majd tovább adom az én tanítványomnak is.-
Ezzel fejezi be Zento, majd ha kisírta magát fel áll, és elindul Amireivel együtt vissza a faluba. Tehát az első komolyabb küldetés sikertelen.
avatar
Tensei Zento
Játékos

Taijutsu Pontok : 27

Tartózkodási hely : Iwagakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Yura Houji on Szomb. Jún. 23 2012, 11:25

// Hyuuga no Neji //


Az életem gyökeres változásokon ment keresztül azóta, hogy utoljára itt jártam. Hány éves is lehettem amikor elköltöztünk erről a rémisztő és könyörtelen helyről? 6-7? Nem tudom, de azt igen, hogy most már teljesen más szemmel látom a világot. Azt nem tudom, hogy meddig húzom ki ezzel a világnézettel, de a bibliám majd utat mutat nekem a nehéz időkben. Így is hosszú utat tettem meg a Iwagakuréból és csak idáig sikerült eljutnom. Lehet, hogy nem véletlenül húzott ide a szívem?
Bal kezemben a bibliámmal, a jobb kezemben a Yarimmal sétáltam be a faluba. Nem volt sem díszes kapu, sem pedig őrség. Minden ugyan olyan kihalt volt mint amikor Én itt éltem. De most a halálhörgések nem hallatszódnak. Talán megkereshetném a régi házunkat, megnézném, hogy mi maradt belőle. Lehet, hogy most menekült kisgyerekeknek vagy segítségre váró öregeknek nyújt menedéket. Nincs sok pénzem, de talán a hitemmel, tudok nekik segíteni.


A hozzászólást Yura Houji összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 10 2012, 19:49-kor.
avatar
Yura Houji
Játékos

Taijutsu Pontok : 15? Egyeztess a megfelelő helyen, amennyiben még nem lett elosztva a pontod

Tartózkodási hely : Vas Országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Vándor shinobi
Chakraszint: 201

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Nagare falu

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.