Ninja-akadémia

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Jún. 04 2012, 15:32

[Képzés]

A diákokat egy Maou Kise nevű oktató fogadta, még nem találkoztam vele, de igen komor férfi, amit én jelen esetben megnyugvásként fogadok. A szórakozott Pinou sensei után felüdülés lesz ezzel a tanárral dolgozni. Nem is teketóriázik, ki is adja nekünk első feladatunkat, hozzá téve, hogy bizony elméleti tanulással fogjuk kezdeni a Jutsu tanulását. Nem okoz komolyabb problémát, a Shinobi lét nem kívánságműsor, minden benne foglalt dolgot el kell fogadnunk, bármilyen kemény is a munka.
Mivel maga a Jutsu is a csomók leküzdésére szolgál, nem meglepő a feladat, az elméleti tudás valószínűleg a különböző csomók ismeretén alapul, hogy azután azoknak a gyenge pontjait kihasználva könnyedén kiszabadulhassunk a megfelelő pillanatban.
Nem is késlekedtem, elindultam hát a kikötő irányába, hol máshol lehet a legjobban tanulmányozni a csomókat, hiszen a tengerészek mesterei ezen tudás ismeretének.
Mehetnék a klánomhoz is, de páros lábbal rúgna ki onnan a sensei, azért is küldtek az akadémiára, hogy ott tanuljam meg a Shinobi lét fontos dolgait, ne pedig nekik kelljen fáradniuk velem, így ezért sem zavarom őket.
Az első utamba kerülő, éppen lepakoló Hajóshoz odasiettem, és némi Ryo fejében kifaggattam a számomra fontosabb csomók ismeretéről, vagyis jobbára kategorizáltam az általa ismert technikákat, mi lehet nekem a megfelelő. Nem álltam meg egy embernél, három csomó, három tengerészt kerestem meg kérdéseimmel, s a lehető legnagyobb odafigyeléssel tanulmányoztam a technikákat, amiket bemutattak nekem, kérésemre kitértek az eloldásukra is.
Amint úgy éreztem, hogy már birtokában vagyok a tudásnak, visszasiettem az akadémiára, várva a következő feladatot.


//Amennyiben szükséges levonom a pénzt, de a mesélő írja meg, mennyit kértek az információkért.//
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Jún. 06 2012, 21:37

//Kabuto//

A küldetésem után este korán lefeküdtem. Másnap viszont nem akartam felkelni, de aztán valamelyik kedves unokatesóm zajongására mégis muszáj volt. Lementem reggelizni, majd zuhany, fogmosás és egyéb reggeli teendők. Mivel nem volt jobb dolgom elindultam a városba, hátha történik valami. Vettem egy adag rament, majd egy pár sushit végül egy üveg folyadékot. Ahogy a falucskába sétálgattam több barátommal is találkoztam, de mindenki sietett, így néhány mondatnál nem beszéltünk többet a is valahogy így hangzott: Hogy vagy? Kösz jól és te? én is? Mizujs veled? Semmi különös. Bocs sietek. stb Aztán véletlenül az akadémiánál kötöttem ki. Itt leültem egy padra, hátha történik valami, mert itt mindig van esemény.


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 13 2012, 12:40-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Csüt. Jún. 07 2012, 13:51

Békésen ücsörögsz az akadémia előtt, egészen addig, amíg valaki oda nem megy hozzád. Kirigakure fejpántja ott díszeleg a fején, ráadásul taktikai mellénye is van. A férfi kedvesen rád mosolyog, majd meghajol.
- Szia! Gondolom te vagy Tenshi. A Mizukage megkért, ha erre jársz, akkor rángassunk be az akadémiára egy kis tanulás erejéig. A Genjutsu-k hatásának feloldásáról lenne szó. Érdekel a dolog?

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akari Tenshi on Csüt. Jún. 07 2012, 14:02

Ahogy ülök az akadémia oldalán és várok a történésreegy taktikai mellényt viselő egyén, valószinűleg chuunin, jön oda hozzám és bemutatkozik. Azt mondja, hogy a mizukage küldte és az ő kérésére szeretne nekem tanítani valamit. Megkérdezi, hogy nem érdekelne-e egy kis tanulás. Mivel már régen tanultam új dolgot, így gondoltam jó lehet még valamire, ha ismerem a genjutsut, végülis én is szeretnék majd olyat használni. Na meg az se árt, ha tudok ellene védekezni.
- Benne vagyok. - egyezem bele a tanulásba.
Ha elindul, akkor követem az épület belsejébe, ha nem, akkor én indulok el.


A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 13 2012, 12:41-kor.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akasuna no Sasori on Szomb. Jún. 09 2012, 22:15

Mivel beleegyezel a tanulásba, a shinobi bevezet téged az akadémiára. Igazán szép épület, számos kiváló ninja kezdte itt a pályafutását. A tanárod egy nagyobb terembe vezet, ami valószínűleg előadásoknak szokott helyet adni.
- Nos, meg is érkeztünk. Azonnal hozzákezdek a tanításnak. A genjutsu, az érzékek irányításának, félrevezetésének művészete. A genjutsu az agyat támadja. Ez viszont nem fizikai dolog. Tehát ne úgy fogd fel, hogy valami belemászik a fejedbe és rágni kezdi az agyadat. Mentális támadás ér, ha genjutsut használnak rajtad. A legrosszabb az egészben, hogy nagyon nehéz felismerni, gyakran csak az utolsó pillanatban veszi észre az illető az ilyen támadást. A Genjutsuk befolyásolhatják a látásodat, a hallásodat és más érzékszervedet is. Például képzeld el, hogy a harctéren megjelenik előtted egy hatalmas szörny, ami megragad téged. A társaid csak annyit fognak tapasztalni, hogy állsz egy helyben, míg te azt hiszed, hogy a szörny szorongat. Az agyad elhiszi ezt és ha mondjuk a szörny megöl, akkor beáll az agyhalál, mivel az agyad elhiszi hogy halott vagy. Viszont van védelem a Genjutsuk ellen! Ha a testedet valamilyen sérülés éri, akkor az azonnal kihoz az illúzióból, de ha egyedül vagy, nem számíthatsz semmilyen sérülésre. Ekkor kell bevetni a Genjutsu:Kai-t! Egyszerűen csak meg kell szüntetned a testedben folyó chakra áramlását. Ha ez meg van, akkor szinte biztos hogy felszabadultál az illúzió alól. Viszont nem működik minden Genjutsu ellen! Most pedig jöjjön a gyakorlat. Rád bocsátok egy egyszerű Genjutsu-t, amiből ki kell szabadulnod. Annyi az egész lényege, hogy kis időre megszakítod a chakrád áramlását és kész. Most pedig figyelj!
Ekkor a Sensei elmutogat néhány kézpecsétet, majd sűrű köd száll le a teremre.

//40 sort kérek a technika megtanulásához!//

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 10 2012, 01:35


[Képzés]
//Tenshi: semmi probléma, adatlapodról is vond le a pénzt és vezesd fel a fegyvereket, ha még nem tetted meg ^^
Tano: az információ összesen 200 Ryouba került, szintén jelöld majd az adatlapon ^^//

Az ismeretek beszerzésével ugyan elment némi idő, és beköszöntött a délután, mire visszaértetek az akadémiára, ennek ellenére sikeresen zárult, így jogosan érezhette magát mindenki elégedettnek. A sensei felírta mindenki neve mellé a választott csomóit, majd kis silabizálás után kettes csoportokba osztott benneteket, amelyek cserélődnek majd egy idő után, ugyanis a feladat a következő, amelyet a mester ismertet:
- A következő feladatotok, hogy bemutassátok a másikon; megtanítva őt is; hogyan működnek a választott csomóitok. Gondolom a csomótípusok tanulmányozása után belátjátok, nem hátrány, ha az ember tisztában van vele, melyik csomóval hogyan kell bánnia, ráadásul ezzel két legyet is üthettek egy csapásra, mert a szabadulás mellett a helyes csomó ismeretének birtokában hatékonyabban ejthetitek majd foglyul potenciális célpontjaitokat is.
Hogy hasznosnak, vagy időpocsékolásnak ítélitek-e meg, a férfit láthatóan a legkevésbé sem izgatja, még kevésbé érdekli. Az viszont látszott az első pillanattól fogva, hogy aki nem végzi a feladatát, annak meg fog gyűlni vele a baja. S talán épp ez az egész jelleméből, de legfőképp tekintetéből áradó vasszigor az, ami a lelkületükben félősebbeket máris rávette arra, hogy nekiálljanak a gyakorlásnak, előszedve drótjaik.


//Ezzel a gyakorlással múljon el a délután, és holnap érkezzetek vissza az akadémiára. A posztotokban egymás által ismert csomókon kívül felhasználhatjátok NJK-k részvételével a többiek által gyűjtött csomókat is, amelyeket itt találtok meg (elvileg látszódnia kell majd a dokumentumnak, ha mégsem, sikoltsatok, mert elszúrtam a beállítást). Határidő: 06.15. Post érkezése legkésőbb tőlem: 06.16. éjjele (valahogy, ahogy most xD)//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Jún. 13 2012, 13:17

Képzés

Visszatértem az akadémiára, majd lassan a többiek is. Mikor mindenki ott volt, sensei csoportokba osztott minket, kettesével, aztán ismertette a feladatot. Tehát be kell mutatni egymáson a csomókat, amiket találtunk. Én egy fiúval kerültem össze. Kiválasztottam az egyik csomót,kikötő csomó, majd magyarázni kezdtem.
- Egy egyszerű csomóval indítunk, melyet lazán hagyunk. A kötelet visszahurkoljuk a szár körül és az így keletkezett hurkon áthúzzuk. A lényeg, hogy mindkét kötélrész egy oldalon bújjon át a hurkon. A két hurkot feszesre húzzuk, ami ezután csúszkál a kötélen. Jóval biztonságosabb, ha a kezdetkor a kötél végére kötünk egy egyszerű csomót!
Miután végeztem leültettem a társam a székre és megkötöttem a csomót.

- Akkor hajrá!
Társam akkor elkezdte. Nem nagyon látszott rajta a próbálkozás, de a csomó rövid időn belül kioldódott. Akkor kiválasztottam a következőt.
- Csúszó hurok! A rövidebb szárral a hosszabb szárra kötött szorítónyolcas. Csinálunk egy hurkot, hogy a rövidebb szár a hosszú felett menjen, majd a rövid szárat hátulról megkerülve kivezetjük a hurokból, aztán balra vezetjük, hogy párhuzamos legyen a hosszú szárral, aztán a rövid szárat a hosszú felett hátulról szintén előrevezetjük, a keletkezett hurkon át.
Újra megkötöttem a csomót, de ez a csomó is az előző sorsára jutott. Tehát akkor a 3.
- Utolsó kötés a lapos csomó. Önmagától könnyen kibomló csomó. Beg, hátizsák szájának bekötésére, derékkötőnek, csomag összeszorítására alkalmas. Derékon megkötve könnyen szabályozható a feszessége, de az "övbe" ne akasszunk súlyt, mert a csomó szétbomolva hamar anélkül maradhatunk.
Miután ezt a csomót is kibontotta én jöttem. Társam elsőként a mentőcsomót választotta. Miután elmagyarázta az elkészítését és kioldásának módját kezdhettem is a gyakorlást. Először a chakrámmal felmértem a hurok gyengeségeit és erősségeit. Miután ezzel végeztem elkezdtem átgondolni, hogy az információkkal mit is kezdhetnék. Lassan összeállt a kép. Elkezdtem a chakrámmal a gyenge pontokat támadva, aminek segítségével az erősségek is gyengeséggé változtak és végül elértem az eredményt, vagyis a csomó kibonmlott. Közben már egy lány állt mögöttem egy csomóval. Ő magyarázat nélkül kötötte meg rajtam a szorító csomót, mivel legalább a nevét elárulta, ezt tudtam. Ismét felmértem a csomó gyengéit. Mikor ismét sikerül felmérnem a csomót, lassan, de biztosan kezdem kioldani. Végül csak sikerül. A lány, aki az előző csomót kötötte, most újabb csomót kötött. Ismét csak a nevét árulta el: horgász csomó. Végzet és én egyből elkezdtem, amit eddig is, vagyis felmérni a csomót, aztán elkezdtem kibogozni. Mikor eljutottam egy szintig a lány ismét meghúzta.
- Percenként újra meghúzom, úgyhogy jó lesz, ha sietsz.
Ez még vagy 3-4 alkalommal megtörtént, ötödjére éppen csak befejeztem, de még két próbálkozás kellett, hogy idő előtt sikerüljön kikötnöm. Még sok társam volt és rengeteg hurkot kellett kikötnöm chakrám segítségével. El is ment a délután, mire sikerült 10 másodpercre redukálnom az időt, ami alatt egy csomó kioldását. Mivel már sötét volt, így hazatértem. Gyors zuhany, majd vacsora, fogmosás, pizsama felvétele és irány az ágy. Nagy mennyiségű chakra használattól nagyon kifáradtam, így gyorsan elaludtam. Másnap reggeli után rohantam az akadémiára, hogy ne késsek el a folytatásról.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Jún. 13 2012, 17:22

[Képzés]

Visszaérkezésemkor látom, hogy már sokan végeztek, és várták, hogy mások is így tegyenek, én a magam részéről a fal oldalának dőlve várom a következő feladat megkezdését. Nem is kell sokáig várnunk, a Sensei ismét előlép, majd nem hazudtolva meg vas szigorát, ellenvetést nem tűrve várta el a kapott információink egymáson való gyakorlását, s ehhez először is párokba sorolt minket. Én egy lánnyal kezdtem, nem bonyolódtam bele az ismerkedés zavaró körülményeibe, egyből neki is láttam a csomó úgymond betanításának, elmagyarázva mellé, hogyan tud kiszabadulni.
- Nos először egy mentő csomóval kezdünk, ami nem elhanyagolható, ha a csapatban valaki megsérül. Hurkot készítünk, amin áthúzzuk a kötél végét hátulról előre, majd ugyanebben az irányba még egyszer áthúzzuk a kötél végét. Ezt a véget átvezetjük a hosszú rész hátánál, majd előrehúzzuk és átdugjuk a középső csomón. Már csak így meg kell szorítani, és kész van a mentőcsomó. - Magyaráztam neki, legjobb emlékezetem szerint, majd, mikor már biztos voltam benne, hogy a lány megértette, elmagyaráztam neki a kibogozás legegyszerűbb módját. Hagyhattam volna, hogy ő maga jöjjön rá, de ezzel csak pazarolta volna az erejét, és Geninként koránt sem biztos, hogy minden diák három csomóját a maga erejéből képes lenne kicsomózni. Az nagy mennyiségű Chakrát igényelne.
Így haladtunk a többivel, és aztán az ő csomóival is hasonlóképpen jártunk el, ezzel egyrészt csökkentettük a kifáradás esélyét, másrészt a hatékonyságot növeltük, hiszen a Shinobikak a csapatmunka teszi erőssé.
- Ez egyfajta kötélhosszabbító eljárás, amely nagy segítség lehet, ha például a kötelünk nem elég hosszú. Csak arra kell odafigyelni, hogy a két csomó szárai, oldalanként párhuzamosan húzódjanak egymás mellett. Tehát, ha az egyik oldalon mindkét szár a hurok alatt húzódik, akkor a másik oldalon mindkettő a hurok felett. A lényeg, hogy mindkét oldal szimmetrikus legyen. - Magyarázta, s míg bemutatta rajtam, száz százalékosan koncentráltam a technikára, és a kioldás mibenlétére. Voltak akik a maguk erejéből próbáltak rájönni a csomók kibogozásának módszerére, természetesen nem álltam az útjukba, mindenki olyan módszerrel sajátítja el a csomók mibenlétét amilyenben jónak látja, én a magam részéről inkább elméleti síkon tulajdonítom el a tudást, hogy aztán a gyakorlatban ne véthessek, mivel a délután ment rá a feladatra az egész este ott maradt a gyakorlásra, melyre társamat kértem fel, Marut. (NJK karakter). Így az elméletet száz százalékosan letudtam a képzés helyén, s a gyakorlatot pedig társammal este.
Amint befejeztük az edzést, elvonultam a szobámba, remélve, hogy Marura is ragadt egy kevéske tudás, ami nem lenne hátrány, hiszen a csapatom tagja.
Másnap ismét korán keltem, tisztálkodás, és öltözködés után, persze nem hátrahagyva az reggelizést sem, mi a nap legfontosabb étkezési folyamata egyből az akadémiára siettem. Reméltem, hogy elég volt a gyakorlás a következő feladat elsajátításához, és hogy nem tettem felesleges köröket az elméleti tudásra fordított idővel.


// Remélem elég, ennyire vagyok képes jelenleg, de megkíméllek a soron kívüli meséléstől. Smile //
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Vas. Jún. 17 2012, 00:59


//Kicsit előre szaladtatok, de sebaj, egyelőre arra gondoltam, csupán úgy gyakoroljátok a csomó kibontását, mint a hétköznapi emberek, két kézzel Very Happy //

A képzés második, és egyben - remélhetőleg - utolsó napja is elérkezett. Reggel már nem kellett az akadémia előtt ácsorogni, mivel tudtátok, hova kell mennetek. Senseietek is a teremben volt már. Mikor megérkezett mindenki, nem teketóriázva kezdett bele a további tudnivalókba.
- Nos, tegnap megtanultátok, hogyan oldjátok ki saját kezetekkel azokat a csomókat, amelyekről információt szereztetek, majd csoportmunka keretein belül elsajátítottatok még más csomókat a többiektől, így az egész csoport egységes tudásra tett szert. Ma megtanuljuk alkalmazni ezt a tudást a technika során. Gyorsan felvázolnám nektek a Nawanuke no jutsu lényegét: a kötélbe, amellyel megkötöttek, chakrát vezetve manipulálhatjuk úgy a csomó környékét, mintha az ujjainkkal feszítenénk, épp csak itt a csomó belsejére vagyunk hatással, nem pedig a külsejére, a lényeg viszont ugyanaz, addig kell feszegetni a chakrával a csomót, míg az engedni fog legalább annyira, hogy kiszabadíthassuk belőle kezünk, lábunk, egyebünk, kinek mi tetszik. Mivel már fejben ismeritek a csomókat, könnyebben fogtok ráérezni arra, hogyan kell kicsomózni azt, chakrával úgy, hogy nem látjátok, milyen a csomó eredetileg, csak a tapasztalataitok alapján fogjátok azt magatok elé képzelni.
Ezután mindenkit "kezelésbe" véve, maga sensei kötöz meg titeket, mindenkinél hátra kötve a csomót, ha valaki kiszabadul, hazamehet, persze valószínűleg még gyakorolni fogja otthon a jutsut, hogy tökéletesre fejlessze, de az első csomó után már lényegében mindent tudni fog, amire szüksége van a technikában való jártasság elsajátításához.

//Az utolsó postra nincs határidő, amikorra elkészültök, akkorra készültök el, ha észreveszem a reagot, elolvasom, és egyénileg döntöm el, elfogadom-e Very Happy Itt már vegyítsétek a gyakorlásba a csomókat, vessetek fel a chakrairányítással kapcsolatban problémákat, agyaljatok, érzékeltessétek az idő múlását, majd az utolsó próbálkozásotokat hagyjátok nyitva, sikerült-e vagy sem - ez majd rajtam múlik, hogy elfogadom-e a tanulást, vagy még kérek apróságokat, így érdemes kidolgozni a reagot. A reag minimumleütésszáma: 2500 leütés - nagyjából egy sűrűn teleírt oldal Times New Roman betűtípussal és 12-es betűmérettel számolva//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Jún. 18 2012, 15:22

[Képzés]

A terembe érve már ott fogadott minket a Sensei, ugyanazzal a komor tekintettel, mint tegnap. Szigorú, jó tanár, és keveset beszél, miért nem ilyen mestert kaptam, Miért pont Pinou-t osztották be mellém? Mindegy, felesleges kérdések, na meg biztos jó okuk volt rá.
Mikor megérkezik vélhetően mindenki, a mester nem is várat minket, egyből bele kezd a mai anyag részletezésébe, ami legjobban meglep, hogy ez egy két nap alatt elsajátítható technika, bár azért lehet, hogy ez még ma nem fog sikerülni. A férfi hangja bejárja a terem minden szegletét, szinte senki se merne ellentmondani neki, én is szótlanul bólintok, magamban már elmélkedve a megoldásom, a legmegfelelőbb technikát alkalmazva.
Mivel klánomban gyakorolnom kellett a Chakra nyílvesszőkbe való áramoltatását, talán nem fogok szégyent hozni a Dokujaku névre, és elsőként sajátítom el a technikát, mindenesetre nem szólok semmit, nem szeretnék a társaság középpontjába kerülni. Annak nem örülök, hogy itt másokkal kell gyakorolni, jobb szeretem a csendet, ahol nyugodtan lehet koncentrálni, de egy Shinobinak minden eshetőségre fel kell készülni, így ennek sem szabad problémát jelentenie.
A mester elég szorosra húzza a csomót, valóban elég jól összekötözött, szabad kézzel, erővel talán soha nem szabadulnék ki belőle, de hát ez nem csoda, hiszen ő a tanító. Nem is várok sokáig, mielőtt felesleges erőlködésbe kezdenék, megpróbálom elemezni a csomó mibenlétét.
Felrémlik-e a tegnapi kötözési módszer egyike, vagy csak a hasonlóság, hiszen ahhoz fontos, hogy megtaláljam a gyengepontját, és a Chakrát ott áramoltassam ahol a legmegfelelőbb a hely a kioldásra. Ha lehet, és ha tudok, leülök törökülésbe, és gondolkozok, míg talán már a többiek már elkezdték a fáradalmas edzést. Talán fél órát ülhettem ott, mire elhatároztam magam, és a hátul megkötött csomóra kezdtem koncentrálni. Nem erőltettem meg magam, szépen nyugodtan. Először felszínre próbálom hozni a Chakrámat, s mint a kígyót úgy próbálom áramoltatni a kötél felszínén. Mivel ezt a belsejében kell majd megcsinálom, az nem lenne egyszerű feladat, hiszen a klánban elég a nyílvessző külső felszínére felhozni a Chakrát, és az sem megy még tökéletesen, így nekem dupla munkát kell végezzek, ezért sem szabad olyan sok energiát pazarolnom, mindent át kell gondoljak.
A Chakrát felszabadítottam, de még nem tudtam teljesen a hátsó csomóhoz vezetni azt, így már korán abba kellett hagyjam az áramoltatást. Ennek azonban lett egy előnye, hogy ott folytathattam ahol az áramlás megszakadt. Ha elérem a csomót, ráérek a belsejébe koncentrálni az energiát, addig kifújom magam, és átgondolom ismét a tegnapi gyakorlásokat Maruval.
Egy negyedórás elmélkedés után ismét koncentrálni kezdtem, és folytattam a Chakraáramoltatást a főbb összekötő csomóra koncentrálva. Vállaimmal kicsit meggörnyedtem, behajoltam kicsit, hogy a feszesség engedjen, és úgy folytattam a munkát. Hosszan lélegeztem, becsukva szemeimet, próbáltam a Chakra áramlásával tartani, látni akartam, ahogy az energia átjárja az anyag felszínét.
Semmi esetre sem rángattam kezeimet, azzal megszűnt volna a koncentrációm, de nyugodtságom végül siker koronázta, elértem a csomót, be tudtam határolni körülbelül, hol kell beáramoltatnom a kötél belsejébe megmaradt energiámat. Ekkor azonban már lihegtem, lehet bonyolultabb módját kerestem a technika tanulásának, így ismét meditálni kezdtem, pihentem egyet. Talán már másfél óra is eltelhetett, mire ismét nekiálltam a munkának. Homlokomon már gyöngyöződtek a verejtékcseppek, de a lihegés abbamaradt, annyi erőt nem használtam fel, hogy teljesen kifáradjak. Az ülőhelyzet már kezdett kényelmetlen lenni, mint ahogy nekem is a dolog, úgy gondoltam eddigre már végzek a gyakorlattal, de ilyen hosszú ideig tartó Chakraáramlást sok energiát emészt fel, Geninként sajnos még nem tudtom olyan sokáig fenn tartani az állapotot. Enyhe fintor jelent meg az arcomon, legszívesebben már erőből próbáltam volna meg magam kiszabadítani, de megráztam a fejem. Vettem egy mély levegőt, és a kifújást követően negyedszer is megpróbáltam a kötélbe való áramoltatást. Végül a koncentrációm sikerrel járt, megmozdult a kötél, de csak éppen hogy, viszont az is lehet, az erőlködéstől mozdult meg, s miután megpróbáltam kezeimmel szétfeszíteni, a kísérlet sikertelennek bizonyult, így még jobban kell igyekezzek.
Ismét lecsuktam szemeimet, majd megpróbáltam érezni a Chakra mozgását, megpróbáltam egy szinttel beljebb tolni, most két oldalról. A nyers energiának sokkal nagyobb ereje van, mint az izmoknak, csak meg kell tanulni irányítani ezt az erőt, jelenleg csak egy kicsit kellene lazítanom vele a fogságban tartó köteléken, de ez is nagyon megerőltető.
Körülbelül három órája szenvedhettem, már ekkor tényleg elfáradtam. Lihegtem, mint egy kivert kutya, és folyt rólam a verejték is, mi nem igen könnyítette meg a munkámat, még az a szerencse, hogy nem viszketett sehol a testem semelyik pontján.
Körülbelül tizedjére próbáltam meg a kötél belső rétegeibe áramoltatni az energiát, próbáltam kicsiben, hiszen a kötél szálakból tevődik össze, úgy próbáltam olyannyira széthúzni, hogy csak annyit engedjen, hogy kiszabadulhassak. Ha sikerül könnyebbé tennem a szorítást, felkelek, ismét kihúzom magam, és megpróbálok kibújni, folyamatosan odakoncentrálva a Chakrát a fogva tartó csomók belsejébe, s azokat kifelé mozgatva próbálom meg azt kioldani.


//Kb 4-5 ezer leütés, nem figyeltem, csak mire végeztem a reaggal néztem meg Wordben, hogy mennyi. Még azt hittem kevés lesz. Remélem megfelel.//
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Kedd Jún. 19 2012, 00:51


[Tano]
Nem voltál az a sietős fajta, átgondoltan, apró lépésekkel haladtál egyre előrébb a célod felé. Afelé a cél felé, amely minden egyes próbálkozáskor közelebbinek tűnt, végül már belekóstolva a délutánba, tizedik próbálkozásra végre megmozdult valami, s érezted, finisben vagy, a csomó ugyan nem siette el, de lassan engedett, s a kötél annyira meglazult, hogy könnyedén kiszabadíthattad végre belőle elgémberedett tagjaid. Ezután bónusznak bezsebelhetted a senseied elismerő kézfogását, s ismét szabad voltál, bár a férfi még felhívta rá a figyelmed, bizony még van mit a technikán csiszolni, de azt már teljes mértékben rád bízza.
//A jutsut elsajátítottad, ne felejtsd el beleszőni a bővítményedbe a jelenlegi kalandod utánra, mert csak akkortól fog "aktiválódni" és használhatod majd. ^^//

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akari Tenshi on Kedd Jún. 19 2012, 09:28

Reggel megérkeztem. Már majdnem mindenki benn volt a teremben. A sensei szigorúan körbe járt a terembe és próbálja kitalálni, hogy ki hiányozhat a teremből. Mikor az utolsó tanonc is megérkezik, egy gyors névsor olvasás után lassan elkezdi elmondani, hogy mi lesz a feladatunk. Igaz, hogy nem azt csináltam, amit kellett volna, de akkor próbálkozzunk újra.
A családom a néma gyilkolás, genjutsu és a kihallgatás mestere nem vallhatok szégyent azzal, hogy elbukom egy ilyen egyszerű feladaton, mint a csomó kikötése kéz nélkül. Gyorsan felmérem a többiek chakráját, végül is szenzor vagyok. Nagyjából már mindenki próbálkozik, van, aki hatékonyabb, van, aki kevésbé, de hát nem lehet mindenki egyformán jó a chakra irányításban.
Körbementem, hogy először újra átnézzem a csomókat, amiket a többiek kötöttek és megpróbáljam kitalálni, hogy kötném ki kézzel, majd a könyvet, amit tegnap vettem a feladat céljából, is gyorsan átnéztem, hogy tudjam, mit kell csinálni. Jeleztem, hogy kész vagyok, ekkor a sensei odajött hozzám és megkötözött. Ha máshol lennénk, még élvezné is Tenshi, elvégre ilyen mókában volt már része, bár az régen volt. Először azt próbáltam meg kideríteni, először csak kézzel, hogy melyik csomó lehet, amit a sensei megkötött és próbáltam rájönni, hogy ki is mutatta azt a csomót, bár az utóbbi abból a szempontból, hogy ki akarom kötni a csomót nem lényeges. Mikor nagyjából kitaláltam, hogy mit kell tudni a csomóról elkezdtem azon agyalni, hogy kezdjem el. ~Ha azt a kötelet, ami úgy fut át, próbálom meg húzni, akkor a csomó teljesen kiköthetetlenné válik.~ Most chakrával próbáltam analizálni a csomót.~ Jó erősen van megkötve, bár a csomók eléggé kikészítik a kötelet. Ekkor eszembe jutott a tegnap gyakorolt dolog. Először felgyorsítottam a chakra áramlást a testemben, majd hirtelen leállítottam, aztán a kézfejembe vezetettem. Elkezdtem feszegetni a csomót, de nem nagyon sikerült. A kezeim már fájtak és szomjas is voltam, tehát sietni akartam, de még messze van a cél. Próbáltam a csomó gyenge pontját kitapogatni, hogy oda tudjam összpontosítani a chakrám. A csomó szép lassan engedelmeskedni kezdett, de még mindig nem akart kikötöződni. Már lassan 10 óra és még sehol nem tartok. Most egy kis pihenés és utána újult erővel próbálkozom. A kezeim már fájnak. Akkor eszembe jutott, hogy próbálkozzam azzal, hogy máshova képzeljem magam, de mindenekelőtt a szomjam kell valahogy csillapítani. Megpróbálok felállni, ha ez sikerül, akkor a teremben lévő csaphoz megyek és miután megnéztem a csapot, megfordultam és megnyitottam a hideg vizet. Inni kezdtem, amikor nagyjából eloltottam a szomjam, megfordultam, hogy elzárjam a csapot, de ezúttal kihasználtam, hogy folyik a víz, így a csomót is alá tartottam, hogy egy kicsit hűtsem az égést a kezemben, aztán elzártam a csapot és visszamentem a székemhez. Lassan elkezdtem a chakrámmal a csomó gyengepontjait támadni. Szép lassan elkezdett kibomlani a húrok.

//Remélem jó lesz, kb 3000 leütés (2800 valamennyi)//

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sai on Csüt. Jún. 21 2012, 00:32


[Tenshi]
//Jó tanács: ha jutsutanulás van, értem én, hogy kell a rizsa, de azért nagyobb hangsúly essen arra, hogy a karakter szép lassan felfedezze, és ráérezzen a technika működésére! Smile //

Tenshi az izgágább tanulótípust erősítette, ahogy nekifogott a feladatnak. Azt a fajtát, aki mikor tanul, sem tud a hátsóján megülni, és ficeregnie-mocorognia kell szakadatlan. Szerencséjére ez egy igen egyszerű működési elven alapuló technika, ha már picivel többet tud, mint mikor kikerült az akadémiáról, mert azért az akadémián frissen végzettek körében okozhat még némi nehézséget, mert még nem tudják olyan mértékben tudatosan irányítani chakrájuk, mint szükséges, így ez az izgágaság nem ment a tanulás rovására. A lány lassan, dekoncentrált hullámokkal vegyített tanulási folyamat végére érve sikeresen meglazította a köteléket, amely körbefonta, annyira, hogy végül kiszabaduljon belőle. Maga is megkapta a saját jótanácsát a további gyakorlást illetően, s máris elhagyhatta az épületet, zsebében egy újabb jutsuval.

//Te se feledkezz meg róla: A jutsut ugyan itt most elsajátítottad, de ne felejtsd el beleszőni a bővítményedbe a jelenlegi kalandod utánra, mert csak akkortól fog "aktiválódni" és használhatod majd. ^^ //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Pént. Szept. 21 2012, 20:31

/Nemzeti küldetés - Irány a tenger/

Borús idő járt Kirigakurében, mint általában, mikor Midoriko elindult otthonról, hogy első küldetését teljesítse. Más talán izgatott lett volna emiatt a tény miatt, Midoriko azonban nem, ő inkább máson gondolkozott. Miközben az utcán sétált, ellenőrizte a felszerelését: megérintette a két ninja-to-t a hátán, majd az övtáskájába nyúlt, mindent, amit el akat hozni ott találta. Ezután Midoriko nyugodt szívvel fordult be az akadémiához vezető utcán. Mivel nem volt jobb dolga, Midoriko az utcán lévő embereket kezdte el figyelni. Mind tevékenykedett valamit: a civilek a munkájukat végezték, vagy siettek valahová, ahogyan ő is. Végül Midoriko elért az akadémia kapujához, és bement rajta. Úgy gondolta, hogy majd az udvarom kell várni a további eligazításra, ezért egyenesen oda tartott. Miután megérkezett, az udvar közepén állt meg, és ott várt tovább.

avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Shaku Rabito on Szomb. Szept. 22 2012, 16:42

Reggel olyan energiamentesen és fáradtan keltem, hogy nem bírtam elhinni. De hamar összeszedtem magam mert küldetésre kellett mennem. Összepakoltam a felszerelésemet. Az övtáskát a derekamra, a shurikentartót a lábamra. Utána felvettem a hátamra a két ninjatot és elindultam otthonról. Út közben sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mit fogok csinálni. És kivel. Mivel a múltkori küldi végén el kellett mennem, mert a sensei nem jelent meg. De most viszont reménykedtem. Szépen, sétálva mentem az akadémiára. Beléptem, a kapun és bementem az udvarra. Egy lány várt ott. Nem tudom mire, de én odamentem mellé és bemutatkoztam.
Szia. - szólítottam meg és megfotam a kezét, hogy kezet csókoljak neki. - A nevem Shaku Rabito. Te is egy küldetés miatt vagy itt?
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Nozara Shiba on Csüt. Okt. 25 2012, 11:29

//Jiraya-sama-->Képzés(múlt)//

Egy fiatal fiú tűnt fel a falu akadémiájának előcsarnokában, remélve, hogy újabb technikával gazdagodik repertoárja, és fejében lejátszódott az ideérkezésének mi voltja. Az amúgy fegyvereket használó fiú nem tanulhatott itt, mivel szülei, pontosítva apja, kovács pályára szánta, hogy tovább vigye az örökséget, amit az idősebbik gyermek megtagadott. Viszont Shiba is jobban örült volna a ninja életnek, mint a vas ütögetésének, így bátyja segítségét kérte. A férfivá érő fiú, aki már chuunin rangban állt nem tudott neki segíteni, hiszen sorozatban kapta a küldetéseket, de megkérte volt akadémiai tanárát, Takashi sensei-t, hogy figyeljen a kisebbik Nozara-ra is, és segítse őt az álmai elérésében. A férfi, szívesen elfogadta a felkérést, és el is kezdte tanítani a fiút, de váratlanul el kellett hagynia a falut, viszont azt mondta a tanoncnak, hogy a tanulók körében meg fog indulni egy képzés, és ha arra elmegy, akkor újabb tudást szerezhet. Ezekkel a történésekkel a háta mögött indult az edzés helyszínének irányába, amikor is a házban egy mély, érdes hang kiáltotta a nevét.
- Shiba, a fújtatót kezelned kéne! - apja volt, és újra a kovácsok világába próbálta visszarángatni.
- Majd máskor apa, most megyek játszani a barátaimmal. - hazudta a fiú, különösen úgy, hogy nem is voltak a faluban barátai, hiszen folyamatosan otthon lógott az öregével.
- De, vigyél kabátot, hideg van, és lehet, az eső is esni fog. - a mindig pozitív édesanyja is beszállt a beszélgetésbe, és útjára engedte a fiút. Talán örült neki, hogy a barátaival játszik, de az is lehet, hogy tudta, hova megy a fia, és engedte, hagyj, járja a saját útját. A Kirigakure-i srác rohamos léptekkel közelítette meg a helyszínt, hogy még véletlenül se késsen el, majd beért a tető alá, és látta, bizony van itt több gyerek is. A kérdés, hogy ők is a képzésre jöttek-e.

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Okt. 29 2012, 09:50

// Elnézést a késésért //

Ahogy megérkeztetek, láttátok, hogy rajtatok kívül szép számmal vannak még jelen, korosabb és fiatalabb geninek. Talán ismerősök és barátok, valamint Ősi ellenségeitek is jelen voltak. Amint mindenki megérkezett, a hatalmas vasajtó becsukódott mögöttetek és a tömeg fokozatosan elhallgatott. A fémes padló és a hófehér fal, meghozta a hatását. Bizony, Kirigakure egyik kedvelt hangulatbefolyásoló módszere csapdájába estetek. A tömeg, ami már alapból kissé feszélyez, a hideg és tükröződő fémes talaj, valamint a fehér falak összessége igencsak lehangoló érzelmi világot varázsol. Kirigakure titkos módszere az anyag és színek keverése, és ezzel a külvilág negatív hatásainak felerősítése. Semmilyen chakratechnika nincs ebbe, csupán pszichológia és emberismeret. Miután mindenki elhallgatott, egy viszonylag kisebb faajtó nyílt ki a tömeg előtt. Mint ha elnyelte volna az összes fényt, olyannyira sötét volt odabent, így csak léptek nyikorgó zaját halljátok. Pár másodpercen belül pedig egy sötét árnyék jelenik meg, majd kúszik ki a fénybe. Egy férfi az. Katonás külleme és tekintélyt parancsoló tekintete, mindenkiben megfagyasztja a vért. Speciális egyenruhát visel, így valószínűleg egy ANBU vagy valamilyen másik szervezet tagja. Mereven végignéz rajtatok. Terpeszben és hátratett kézzel, csak a szemeit mozgatja. Mindenki feszülten figyel és vár, majd a csendet természetesen Ő töri meg.
- A nevem most nem fontos! Hívjatok csak Senseinek. Én leszek ma a Tanárotok. Ugye mint tudjátok, azért vagytok itt, hogy belőletek, puhány geninekből és akadémiai diákokból, ninját faragjunk. Ahogy elnézem nem lesz könnyű, de ha mindent beleadtok, akkor sikerülhet. A technika ismertetése előtt, válasszatok magatoknak egy párt, MOST!
Mondta mély, de határozott hangon. A száját alig nyitja ki miközben beszél, de még is... Mindenki hallja szavait.


Sensei// Egymást választjátok párnak. Sorrend nincs, az ír elsőnek aki gyorsabb //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Shaku Rabito on Hétf. Okt. 29 2012, 13:47

//Képzés-Jiraiya//

Egy férfi jött be hozzánk, kicsit mogorva képű volt. Különleges ruhát viselt, vagyis páncélzatot, amiből arra következtettem, hogy ANBU ügynök. Csak azt nem tudtam mit keres itt ilyen háborús időben. Lehetséges, hogy minket akar kiképezni a háborúra. Erre gyorsan választ kaptam mivel a mondandójából rájöttem, hogy kiképzésre küldtek minket ide. Mindenekelőtt választanunk kellett egy prát. Sajnos senkit sem ismertem, ezért egy hozzám közelálló sráchoz odamentem.
- Hello! - szólítottam meg. - A sensei azt mondta keressünk egy társat. Nem lennél velem? - kérdeztem tőle. - Amúgy Shaku Rabito vagyok. Örülök a találkozásnak. - mutatkoztam be neki.
Reméltem a gyerek elfogadja a felajánlásomat. Nem szerettem volna keresgélni öt percig, és a fiú színpatikus volt. Abból hogy párt kellett választani arra következtettem, hogy valami olyat fogunk tanulni, amit máson kell megcsinálni, vagyis valami támadó technikát. Örültem ennek a ténynek mivel eddig egy technikát sem tanultam meg, csak azt amit még annak idején az akadémián tanultunk.
avatar
Shaku Rabito
Játékos

Tartózkodási hely : Kirigakure no Sato


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 190

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Nozara Shiba on Kedd Okt. 30 2012, 19:09

A kis Shiba nem is gondolta volna, hogy olyan képzésre került, amin geninek is részt vesznek, ez már a magasabb szintet jelenthette, itt nem olyan típusú technikát fognak tanítani, mint a Kawarimi no Jutsu, vagy a Bunshin no Jutsu, amikkel annyit szenvedett az előző két héten, hanem valami újat, talán valami keményet. Gyermeteg álmok voltak, hiszen nem, hogy a képességeik nincsenek még azon a szinten, hogy egy "Rasengan-t" elsajátítson, nem is ismerte a technikát, és nem is neki tanították volna a faluban. Na, de mindegy, az ijesztő idegen, ahogyan a fiú a gondolataiban elnevezte, kiadta a feladatot, hogy keressen mindenki magának egy párt. Az akadémiai tanulónak sem mondható Shiba, akinek egy barátja sem volt a faluban, a lehető legrosszabb helyzetbe került, hiszen előtte mindenki beszélte, hogy együtt lesz, ő meg egyedül állt a tömeg közepén, leblokkolva, hogy egy idegennel fog együtt dolgozni. <Ne, ne, ne, ne! Miért mondta a sensei, hogy jöjjek ide, miért? Nem akarom.> Le kellett győznie a félelmét, és meg kellett kérnie valakit, különben szégyenszemre egyedül marad, és hazamegy, vagy megkapja az ijesztő idegent "játszótársnak". A harmadik végkifejlet nem is fogalmazódott meg a fejében, miszerint páros számú tanuló van itt, és így mindenképpen lesz párja, de most nem is foglalkozott ezzel. Ahogy szemei körbepásztázták a terepet, megpillantott egy kopasz fiút, narancssárga ruhában, és mellette senki nem állt. <Remek.> Az már csak még jobb volt, hogy ez a srác elindult Shiba felé, és ő kérte meg, hogy dolgozzanak együtt.
- Ő, hát, izé.......Természetesen! - mondta, de meglepte a felkérés, hiszen senkit nem ismert, őt se ismerték, lehet, csak ő volt az első, aki a fiú útjába került.


<Ahogy Shiba kinéz ezekben az időkben>

avatar
Nozara Shiba
Játékos

Tartózkodási hely : Árnyékfogadó


Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Jiraiya on Csüt. Nov. 08 2012, 16:21

Amint a tömeg mozgolódása abbamaradt, a férfi komor tekintettel nézett el fölöttetek. Voltak ott nálatok legalább 10 évvel idősebbek is, mivel sok a túlkoros Genin. Érdekes látvány és érzés volt. Tehát a férfi elnézett felettetek, majd a hatalmas és tágas ajtó amin jöttetek, kinyílt. Azt várná az ember, hogy hirtelen, hatalmas fényt és csiripelő madarakat hallotok. Viszont, az idő nem ilyen volt. Igaz, hogy madárhang hallatszott, de csak néhány holló károgott, valamint gyülekeztek a viharfelhők.
- Amint látjátok, az idő kissé borús. Ez majd megnehezíti a későbbiekben a dolgotokat. Ezen a képzésen a technikátokat és a chakrakontrollotokat fogjátok fejleszteni. Ezt egy technika segítségével, aminek kettő darab gyakorlati fázisa lesz. A technika neve, Youji // Fogpiszkáló. A technika segítségével, egy egyszerű fogpiszkálót, vagy egy vastagabb fűszálat is képesek lesztek Senbon módjára eldobni. Nem kezdem el mesélni, hogy mi is az. Ez egyszerűnek tűnik elméletben, de gyakorlatban nem az, viszont ehhez a technikához nem kellenek kézjelek, csupán fizikai kapcsolat és jó chakrakontroll.
Mondta a férfi, majd elővett egy hosszú fűszálat. Nagyjából egy méter hosszúságút.
- Az első fázis: Fizikai kapcsolatot kell létrehoznotok a tárgyal, ami jelen esetben egy fűszál. A fűszálba, a fizikai kapcsolat segítségével - Tehát megfogjátok - chakrát vezettek. Ez elsőre eltarthat órákig is, főleg a képzetlenebbeknél. A chakrátokat érezzétek. Itassátok át chakrával és csak úgy mint ha tapintanátok, érezzétek a körvonalát, majd a belsejét is. Derítsétek fel minden pontját. - Ahogy ez mondta a férfi, láttátok, hogy a fűszál körül a levegő igencsak gyanúsan viselkedik. Mint ha vibrálna - Ha ez megvan, akkor már a fele kész.
Második Fázis: Amint átitattátok a chakrátokkal, már képesek lehettek változtat rajta. Ennek egyetlen egy alapművelete van, amit az Akadémián is tanultatok. Chakra, testen kívüli tárgyba/n való irányítása. Ennek az alap koncepciónak köszönhetően, képesek vagyunk megváltoztatni a tárgy alakját és tulajdonságát. Először az alakját kell alakítani egyenesre, majd a tulajdonságát, tehát meg kell szilárdítanotok. Viszont, ezt nem mondom el, hogy hogyan kell. Ez benne a lényeg! Magatoknak kell rájönnötök!
Azt tudnotok kell, segítség képen, hogy minél jobban hasonlít a tárgy méretei egy senbonhoz, annál könnyebb elérni a hatást, mivel a Vizualizáció segítségével könnyebben tudjátok végrehajtani a technikát. Ha pedig túl nagy, akkor mesteri szinten is percekig tarthat átalakítani a testet. Aki ezt a feladatot a délután alatt nem tudja teljesíteni, az... Nos, az nem teljesíti! Jah, és a társatoknak kötelesek vagytok segíteni. Ha az egyik tag elsajátítja a technikát és a másik nem, akkor egyik tag sem vehet részt majd több ilyen Képzésen! És most kérdések nélkül oszolj! Gyülekező itt, Hat órakor!

Parancsolt rátok, felemelve a hangját, mire a tömeg elkezdett kifelé áramlani. Itt az ideje, nektek is távozni.
// Direkt nem írtam le teljes egészében a technikát, valamint a problémáit, mivel ezt nektek kell majd felderítenetek. Tehát, nem csak a karaktereitek, hanem TI is dolgozni fogtok. A jutsu tanulást kérem részletesen és szépen leírni. Olvassátok át és tanulmányozzátok a Sima Jutsukat és a Chakraelméletet! Pm-ben is megbeszélhetitek, hogy mit csináljatok. Menjetek 2 kört (Shiba-->Rabito-->Shiba-->Rabito-->Jiraiya) aztán írok én is. Beszéljétek meg, hogy mit kezdtek magatokkal, beszéljetek a technikáról is stb. A sorrend mindegy, csak szemléltetésképpen írtam ezeket a zárójelbe. Ha lement a 2 kör, akkor írok és kezdődik az igazi tanulás //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szer. Júl. 01 2015, 21:17

//Kaibutsu Hatori//
Az Akadémia... Reméltem pedig hogy nem kell ide jönnöm többet... Végülis, már genin vagyok, de úgy látszik, hogy a küldetéseimet azért itt vehetem fel. Körülbelül egy órája jött kopogtatott be hozzánk egy volt társam, hogy küldetést osztottak ki ránk, és menjek az Akadémiára. Tényleg nagyon nem hiányzott a hely. Sok rossz emlék, és nagyon kevés jó. Sokak viszont valamiért nagyon szerették a helyet, biztos mert volt valami senpai jellegű hülyéjük, akire valamiért felnéztek... Nem fogom megérteni. Ekkor pont egy ilyen adag lány mellett haladtam el, akik rám mosolyogtak, és integettek. ’Mosolyogj!’, ezt mondogattam gyakran magamnak, ’Jót tesz, és legalább rád is mosolyognak az emberek!’ No igen, az jó érzés... Majd én is intettem nekik, majd elfordultam, és tovább mentem.
Épp a női zuhanyzó előtt haladtam el, amikor hirtelen emlékek villantak be. He-he. Régi, emlékek, már majdnem elfelejtettem... Hányszor álltam meg itt, a lengő ajtónál, amikor épp bement egy lány, és volt néhány másodpercem bekukkantani... Jó emlék, és szerencsémre, csak egyszer-kétszer kaptak rajta.
Tovább haladtam egy, körülbelül három másodperces leállás után, és már majdnem a kijelölt helyen voltam. ’Nem is volt ez olyan rossz,’ gondoltam, ’Kifejezetten élveztem néha.’ És már a szoba ajtó előtt voltam, majd kopogtattam.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Szer. Júl. 01 2015, 22:20

Kopogtatásodat követően egy lány néz ki az ajtón, majd betessékel. Odabent már három hasonló korú genin és egy magasabb rangú shinobi van. Amikor a férfi meglát, tapsol egyet, majd elmosolyodik.
- Csak hogy ide értél! - szólal meg. - A nevem Mikio. A háborús helyzet miatt még nem tudtak egy csapatba sem beosztani téged, ezért ma az én csapatomban fogsz küldetést teljesíteni. Ő itt Midori, az ikrek pedig Tano és Tao.
A csapat:

Miután bemutatja a genineket, kimentek az akadémia mögötti gyakorlótérre, ahol annak idején még tanulóként a taijutsu alapjait sajátítottátok el. Amint kint vagytok, újdonsült társaid a Sensei köré gyűlnek.
- Na már most, mielőtt bármibe is belekezdünk, szeretném letesztelni a tudásodat. Nem akarok úgy küldetésre menni, hogy nem látom mire vagy képes. Válassz egy ellenfelet, Midori, Tano vagy Tao ellen küzdesz meg? - kérdezi.
Így első ránézésre mind átlagos genineknek tűnnek. Az ikrek hátán kard van, ami utalhat arra, hogy kenjutsu-ban jók. A lányon viszont nincs semmi különös, egyszerű kunoichinek tűnik.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akirama Mamorou on Szer. Júl. 01 2015, 23:48

Amint beléptem a szobába, felmértem első csapatom. Első pillantásra tipikus emberek voltak. A Taichou tipikus kemény-vagyok-lealázok-mindenkit chunin, vagy jounin. A srácok akik vele voltak körülbelül egy idősek, maximum kevéssel fiatalabbak mint én. Két szinte tök egyforma kissrác, látszatra bajkeverők, mindkettő karddal a hátán. Melletük, viszont egy egész csinos lány állt. A Taichou, mint kiderült Mikio-sensei, üdvözölt a csapatban, és bemutatta a többieket is, a hasonló-srácok, ikrek, és a Tano és Tao névre hallgatnak, a lány mellettük, pedig Midori.
„A nevem Akirama Mamorou. Örvendek a szerencsének.” Bólintottam mindenkinek, majd Mikio-sensei kiirányított a gyakorlótérre, ahol megkért, hogy erőmet letesztelendő, válasszak magamnak egy ellenfelet, és mutassam be mire vagyok képes.
Nos, mivel gondoltam, hogy Midori vagy medikusnak tanul, vagy megjelenéséből, és kisugárzásából adódóan elég gyenge ninjutsuban, nem akartam vele kezdeni, plusz mivel ninjutsuban gyenge lehet, féltem, hogy esetleg genjutsuban járatos, az ellen meg gyenge vagyok. Valamint az ikrek hátán láttam a kardjaikat, ezért féltem, hogy kenjutsuban járatosak. Bár, lehet hogy le tudnám valamelyiket győzni. De melyik a gyenge láncszem kettejük közül? Ekkor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a taichout hívnám ki? ’Áh, azt nem lehet,’ gondoltam, ’Mondta, hogy hármuk közül válasszak.’
„Legyen Tao,” mondtam, „Neki a legrövidebb a neve.”
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto on Vas. Júl. 05 2015, 21:11

Miután kimentek a gyakorlótérre, az újdonsült társaid érdeklődve várják, kit választasz ellenfélnek. Amikor kimondod a nevet, a lány megkönnyebbülten felsóhajt, az említett fiú pedig előáll. Neki van kékre festve a haja, elől pedig hófehérre. Azonnal oda megy hozzád, majd kinyújtja feléd a karját és azt a jelet mutatja, amit az akadémián tanultatok. Amint a kezdeti "ceremóniával" megvagytok, a srác hátra ugrik egyet. A hátra szaltót követően egy vízsugarat lehel ki a száján. Pontosan téged céloz, de mivel nem olyan gyors, így van időd elugrani. Ezt követően azonban nem támad, csak karddal a kezében vár és figyel téged.
- Nincs szerencséd - szólal meg. - Én vagyok a legerősebb ebben a csapatban! A többiekkel jobban jártál volna.

_________________
Adatlap
On this sea of rats I shall set my throne On this sea of death I shall claim my crown

Karakterek: Obake Kaito, Hoshizoku Kaito, Doshiri Asuka, Tottori Shinko
avatar
Kaibutsu Hiroto
Játékos Mesélő

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 469

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Akirama Mamorou on Hétf. Júl. 06 2015, 00:00

Én is felemeltem a kezem, és két ujjam felmutatva tisztelegtem Tao elött. Majd felvettem harcokban használt pózomat. Egyik kezem nyakam előtt felfelé mutató ujjakkal, másik valahol övmagasságban erre merőlegesen helyezkedett el. Majd, látva hogy ellenfelem vízsugár támadással kezdett, gyorsan kitértem a sugár elől, egy oldal irányú ugrással. Durván 1, másfél méterrel voltam távolabb kiindulási helyemtől. Ránéztem Taora, és láttam, hogy nem támad, hanem vár. Szokásomhoz híven elkezdtem felmérni mozgását. Nyugodtan állt, kardja a kezében.
Gondoltam,
’Miért ne? Nyugodtan rádobhatok néhány csillagot terelés képpen, amíg ő azt levédi, addig én közelebb futok, majd két kunait egyenesen a vállainak célozva elhajítok, így a kezei használatban lesznek, és azt ki kell védenie, majd előrántom a ninjatom, és támadás szerűen a nyaka felé viszem. Persze a Kawarimi technika veszélye fenn áll, de arra én is képes vagyok. Ha  a nyakánál lesz a kardom, akkor rátérdelek a kezeire, és harcképtelen lesz. Remélem.’
Akkor indulok. És ezzel a lendülettel ugrottam is, és hajítottam felé a shurikeneket, egész pontosan hármat.
avatar
Akirama Mamorou
Játékos

Taijutsu Pontok : 50

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Ninja-akadémia

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.