Akadémiai edzőterek

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:02

Különböző nagyságú és területeket modellező edzőterepek a fiatalok számára.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Kedd Ápr. 06 2010, 15:05

A beszélgetésünk, és az egymást végül elismerő kézfogások után gyorsan szabadultam ki a kis háromszögből. Nekem már túl sok volt a hirtelen megnyílásokból, habár értettem, hogy egy ilyen csapatnak hasonlónak kellene lennie. Hebegtem-habogtam, amíg végre ki nem tudtam nyögni egy értelmes mondatot a számból.
-Remélem a sensei végre ideér. - A nekem túl kínos csöndet nem akartam hallgatni, ezért folytattam is. -És remélem, hogy nem egy olyan embert kapunk, aki az akadémia miatt nem fog bízni bennünk...


//Utoljára beállnék majd megint. Köszi Smile//
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Edzőterep

Témanyitás  Namito on Szer. Ápr. 07 2010, 19:42

Néhány másodpercig álltunk egy kört képezve, majd ezt a formációt először Shashu oldotta fel. Éreztem, hogy mennyire nyitottak, és hogy mennyire szeretnék mind ketten, ha igazi és jó csapattá válnánk. Ezt bizonyította az eddigi összes tettük, és főleg Mame tűnt még elhivatottabbnak ezen a téren. A mai nap még úgy indultam el, hogy semmit sem tudtam róluk, és most mégis úgy érzem, hogy közelebb engedtek magukhoz, mint eddig bárki a családomon kívül. Egészen furcsa érzés volt… és még nem tudtam, hogy hogyan viszonyuljak hozzá. Természetesen én is azt szeretném, ha a csapat összeszokottabb lenne, hiszen így könnyebben fejlődnénk, és jobban is teljesítenénk. De ettől az érzéstől, most érthetetlen ellentétek kezdtek kialakulni bennem. Hiszen idáig senkit sem engedtem közel magamhoz. Majd miután mindenki elengedte a másik kezét, én csak álltam, és a földet bámultam. Shashu hangja alig jutott el a fülemig, de éreztem, hogy ez a csönd tényleg kezd kínos lenni.
- Nekem csak az a fontos, hogy meg tudjak tőle tanulni mindent, ami szükséges a céljaim eléréséhez. - mondtam
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Csüt. Ápr. 08 2010, 00:10

Elgondolkodtam az új társaim szavain, én is reménykedtem benne nem egy előítéletekkel telt első találkozásnak nézek elébe. - Szerintem ezzel nem lesz gond.Ezzel magamat is nyugtatni akartam nem csak a többieket, elképzelhetetlen volt számomra hogy innen küldjenek vissza az akadémiára. Ha a mester úgy fog a csapathoz állni amit az akadémián látott akkor gondban leszünk. Nincs sok kedvem azzal tölteni még pár évet hogy csapatmunkát tanulok, mármint az alapokat hiszen azokat már tudom. Persze az más dolog hogyha azt fogjuk gyakorolni hogyan tudunk egyként cselekedni.-Szerintem nemsokkárra megérkezik, nem lenne addig is jó gyakorolni valamennyit? Szerintem kikéne valamennyire ismerni egymást. Mármint azért hogy együtt tudjunk dolgozni.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Szomb. Ápr. 10 2010, 00:59


[Shasu, Namito, Mame]

- Oyaiyo! - hangzott fel a távolból egy kellemes alt, nem épp férfias, de megnyugtatóan bódító, és művészien gátlástoldó. Ahogy a hang irányába fordultatok a távolban egy fiatal férfit pillanthattatok meg, aki széles mosollyal, vidáman kalimpált nektek, miközben kezében valami csomagot cipelt. Léptei, egész megjelenése maga volt a könnyed és hajlékony elegancia. Még talán a híres balett-táncosok is megirigyelhették volna természetes tartását, puha lépteinek báját. Mintha a Szél öltött volna testet, hogy így is bebarangolhassa a vidéket.- Elnézést a késésért - biccent közelebb érve mindhármótok felé nyújtva a dobozt, amely finomságot rejtett. - Kicsit tovább tartott, mint terveztem. Remélem, szeretitek a csokis süteményt - biztat benneteket arra, hogy nyugodtan vegyetek majd belőle. - Szerintem kuporodjunk le! - ránt elő másik szabad kezével, kami-sama tudja, honnan, egy abroszt, ügyes mozdulattal terítve le azt fél kézzel. A doboz az abrosz közepére kerül, és a férfi már nem is zavartatva magát töm egyet a saját szájába. - Hmmm, finom - ül ki elégedett pír az arcára. Hát mindennek tűnt, de nem egy komoly, és köztiszteletben álló jouninnak.
- Ugyan láttam, hogy már összemelegedtetek, azért ejtsünk magunkról pár szót! - kezd bele úgy a beszédbe, mintha már évek óta ismernétek egymást, közben folyamatosan mosolyog, talán le sem lehetne törölni az arcáról. - A nevem Fai, kedvencem az édesség, imádok főzni, talán mert szakács-klánba születtem, szeretem a zenét, a természet hangját, a szél susogását, a napfény simogatását, a kalligráfiát. Jelenleg jouninként tartanak számon, konyítok valamicskét a szél és a víz elemhez, de inkább genjutsu beállítottságú vagyok. Azt hiszem, ennyi talán elég is elsőre, most ti jöttök, csak szépen sorban, természetesen kérdezni lehet, hiszen kollégák vagyunk.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Szomb. Ápr. 10 2010, 20:12

A mester megjelenése nos sokkolt, nem ilyennek képzeltem el egy jounint. Szinte kiszaladt a számon a mondat mielőtt gondolkodhattam volna, sokkolt a látvány. Egyszerűen nem így képzeltem el egy keménykötésű ninját. -Ez most komoly? Ezután máris csendben maradtam de már rohadtul késő volt. Mindegy igazából nem is bántam, nem a kedvességével volt bajom, hanem azzal ahogy viselkedik. Szinte lehetetlen hogy komolyan tudjak venni egy ilyen b***t. Mindegy hát ha ez van nem kell szeretni de együtt kell vele élni. Elkezdtem a bemutatkozást ha már megkért rá. -Mame vagyok. Szeretem a harcot, szeretek edzeni és nem akartam "összemelegedni" senkivel sem csak barátkozni akartam. Jobban értek a Taijutsuhoz mint máshoz viszont a Genjutsut kifejezetten nem szeretem. Szeretek edzeni szabad időmben. Reméltem nem fognak a többiek hülyének nézni.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Namito on Vas. Ápr. 11 2010, 17:02

A távolból hamarosan feltűnt egy furcsa, már-már nőiesnek mondható alak. Aki kedvesen üdvözölt minket. ~ Ez lenne a senseiünk? ~ gondoltam magamban. A férfi közelebb jött, és nos, teljesen ledöbbentem a mozgásától is. Mintha a kishúgomat látnám a tükör előtt illegetni magát… Ezután a férfi leterített egy abroszt a földre, és sütivel kínált minket. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy ez vajon most komoly-e, vagy csak szívatnak minket. Ok, hogy Kirigakure mostmár nem vérködben rejtőző falu, de ez akkor is már túlzás… mit tudhat ez az ember, ha Jounin lehet. Mintha a légynek sem tudna ártani…
- A nevem Namito. Én is szeretek edzeni, és szeretem a kihívásokat. – mondtam, miután Mame befejezte a mondatát. – A Ninjutsuhoz értek a leginkább, de a Taijutsumat is fejleszteni fogom. - mondtam
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Vas. Ápr. 11 2010, 17:29

A többiek reakcióját látva meg sem mertem szólalni egy ideig. Talán túl sokáig is. Mit is kéne mondanom? Fai-sensei megjelenése engem is megütköztetett, azonban engem érezhetően nem úgy, ahogyan a többieket. Én szerencsésnek éreztem magamat, és örültem, hogy egy olyan mestert kaptunk, aki taníthat nekünk genjutsut. Nekünk - azaz nekem; egyszerre rosszul is éreztem magamat, hiszen a többieknek egyértelműen nem ez volt a terveik között.
-Uetto Shasu vagyok, a vadászok klánjából. Én... Szeretnék eső és genjutsukat tanulni... Majd, ha sikerül. - Körülnéztem, a fiúk reakcióit lesve. -Szeretek íjazni; azt csinálom már kicsi korom óta.
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Vas. Ápr. 11 2010, 22:55


[Shasu, Namito, Mame]

A fura megjelenésű, és rátok vegyes benyomást gyakorló férfi türelmesen hallgatott végig mindenkit, mindig arra figyelve, aki épp beszélt, közben a lehető legtermészetesebb módon falatozott, mint aki valóban pikniken érzi magát, és csak a haverjaival cseverészik arról, mi volt a múlt héten, míg nem látták egymást.
- Gyerekek, roppant merevek vagytok, sehol semmi hobbi, valami egyediség, ugye nincs csőlátásszerű ninjafétisetek? Jó, ha van valami, ami kikapcsol, mert különben egész bele lehet fásulni egy-egy rossz kimenetelű kaland után az egészbe - néz fel az égre mosolyogva, hogy valamire gondolt, vagy csak élvezte a napsütést egy pár másodpercre, míg megemésztheti a sütit, és a mondandótokat, az az ő titka marad.
- Tehát, nézzük, mire emlékszem - szólalt meg, mielőtt bárki megelégelhette volna a csendet. - Mame: szeret precízen fogalmazni, valószínűleg harc közben is az, de korlátolt és hajlamos félreérteni dolgokat, ami hátrányára válhat, ha az ellenség valami komoly meglepetéssel áll elő. Valamint csöppet előítéletes, azért bízom benne, kijövünk majd... pontosítok: tudunk majd problémamentesen együtt dolgozni a küldetések alatt - ezzel már szinte utalt is pofátlanul mosolyogva korábbi megállapítására, de nagyfokú rugalmasság is volt ebben a gesztusban a maró gúny mellett, hiszen figyelembe vette kis tanítványa ezen irányú szükségletét, és megpróbált pontosan fogalmazni. - Az őszinteséget már biztató jelnek veszem ez ügyben. Jahm, és taijutsu. Szép cél, és a stílus maga olyan egyenes, mint amilyen te vagy, szerintem illik hozzád, és bízom benne, hogy hozzájárulhatok majd a fejlődésedhez - kacsint a fiúra, talán ingerli? Ki tudja...
- A következő Namito: szintén nagy vágyakkal rendelkezik, és ő a középutas, a leendő ninjutsubajnok. De másban is középutas vagy, ami persze nem baj, de az együttműködésről szóló megállapításom rád is vonatkozik. Dehogy ne legyen ilyen morcos a zárás, a jó hír, hogy ninjutsukhoz sokkal jobban értek, mint a taijutsukhoz, úgyhogy neked bizonyos szintig biztosan tudok majd segíteni fejlődni. Sajnos ahhoz keveset árultál el, hogy az első benyomásom határozott legyen, de azért remélem, később te is jobban megnyílsz - Namito egy jutalom mosolyt kapott, egy olyat, amelyet meg lehetett különböztetni az eddigiektől, ez amolyan mindent bele mosoly volt.
- Harmadikként, de nem utolsó sorban: a genjutsu-mániás. Ritka, szóval külön örülök, hogy a csapatomban tudhatlak. Érdekes kis hármas lesztek, már előre látom, milyen jó kis csapatot fogtok alkotni, mihelyt elkezdtek specializálódni. Minden lesz, ami kellhet. Kifejezetten örülök, hogy megemlítetted az íjászatot, különleges türelmet és lelki békét igénylő sportág, és csak fokozza a csapat erejét. ja, és ne aggódj - böki oldalba a fiút. - ha igazán akarod, bármi sikerülhet, a genjutsuk sem olyan ördöngösek, mint amilyennek tűnnek.
A kis elemzés után nagyot nyújtózott: - Ha nem kér senki a sütiből, akkor talán neki is állhatunk a feladatnak - állt fel tettre készen, jelezve, hogy kövessétek példáját. Mielőtt ismertetett volna bármit is, a zsebéből egy tekercs került elő, amelyből megidézett egy gömböt. A gömb nem lehetett nagyobb, mint egy nagyobb alma, kényelmesen elfért az tenyérben. Ám talán ti is észrevehettétek, a férfi nem fogta meg szabad kézzel, hanem tenyere körül vékony chakraréteget alkotva tartotta a kis jószágot.
- A feladat igen egyszerű, chakrakontroll, és chakrairányítás fejlesztés... jah, ha nem gond a szokásos teszteljünk titeket hogy harcoltok, és közben fejlődik a csapatmunkátok badarságot én kihagynám, ha nem gond. Szóval, ez a labda speciális anyagból készült, ha valamihez hozzáér csak úgy simán - ejti le a labdát a földre, amely füstölögve mart szét mindent, ami az útjába került, füvet, de még a homokszemeket is kikezdte - mint látjátok, szétmarja kegyetlenül. Viszont, ha megfelelő chakrát vezettek abba a pontba, amelyhez hozzáér, - emeli fel ismét a kis gömböcöt, hogy aztán kettőt dekázzon vele. - ártalmatlan jószág. S most a lényeg - mutat pár kézjelet, aminek következtében a pecsétből több száz ilyen kis gömböcske bukkan elő, amelyek lebegtek a levegőben, hála annak, hogy a sensei keze speciális kézjelbe fonódva maradt mellkasa előtt. - Ha nem bánjátok, rögtön a nehezített verzióval kezdenék, a feladat - itt gyönyörű zafírkék szemeibe szadista árnyék vetül. - túlélni! - mintha az utolsó szó vezényszó lett volna, a gömbök eszeveszett random mozgásba kezdtek, és úgy tűnt, rátok fenik savas "foguk".

Kis illusztráció a gömbökhöz Very Happy
Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Hétf. Ápr. 12 2010, 19:33

Nos ez már inkább tetszett, de a gondom csak az volt nem igazán mondta meg a mester hogy mit lehet tenni a túlélésért. No de mindegy ez azt jelenti hogy bárhogy, legalábbis én így láttam. Márpedig ezek a gömbök azért mozognak mert a mester irányítja őket. Tehát ha a mester nem vagy nem tud arra elégé koncentrálni akkor nincs veszély. -Mester a túl élés alatt mit ért? Bármilyen módon túl kell élnünk? Teszem fel a kérdést, közben azért figyelek arra hogy a repkedő gömböcök ne találjanak el. Eközben ha van időm 3 kunajomra robbanó tekercseket helyezek fel, a markolatra hátha még később szükség lesz rájuk. Emellett a maradék 2 kunait kézbe veszem hogy azokkal védjem magamat ha a kitérés nem lenne sikeres
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Namito on Hétf. Ápr. 12 2010, 20:41

Ez az alak egyre idegesítőbb. Nem azért vagyok itt, hogy puszipajtásokat szerezzek, és nem is azért, hogy szórakozzak. Emellett nem fogom kitálalni az életem, és a vágyaim egy vadidegennek… és mi ez az elemezgetés. Azt hiszi, hogy néhány mondat után megfejtett minket? Túlságosan leegyszerűsíti a dolgokat, emellett mi ez a „carpe diem” szerű életfelfogás. Utálom az ilyet. Csupa olyan dolgot szeret, és csinál, aminek semmi értelme. Nem azért lettem ninja, hogy sütkérezzek a napfényben, és a szél susogását hallgassam egy szelet süti mellett. Nem. Erre nincs idő. Erősebbé kell válnom… és nem tudom, hogy ez az ember mennyit tud majd hozzátenni a fejlődésemhez. De remélem, hogy nem véletlenül lett belőle Jounin. Ami meg a véleménye rólam. Nos, nem ő az, akinek meg akarok felelni, szóval nem nagyon érdekel.

A sensei felállt, és egy tekercset vett elő, amiből egy fura gömb került elő. Majd ismertette a feladatot, ami a chakrakontroll, és a chakrairányítás fejlesztése. Na, legalább valami értelmes dolog. A gömb speciális anyagból van, és szétmar mindent, kivéve a chakrát. Elég brutális edzés lesz. Ha az a gömb hozzámér, jó kis égési sérüléseket okozhat. Majd Fai sensei megidézett még jó pár gömböt, pontosabban több százat, és mind lebegve, nagy sebességgel elkezdett cikázni a levegőben. Úgy látszott, hogy ő irányítja őket, mivel végig fönntartott egy kézjelet. A gömböket felénk irányította, és tényleg kezdett elég meleggé válni a helyzet. Semmiképpen sem szeretném, ha az egyik hozzámérne. Kunaial, vagy fegyverrel védekezni felesleges. Azt is csak szétmarná, és vehetnék újakat a boltban… marad az elkerülés, és a chakrakontroll. Mivel nem mondta, hogy hogyan csináljuk, nekem kell rájönnöm. Ha csak folyamatosan kikerülgetem a gömböket, azzal nem sokat fejlődik a chakrakontrollom. Talán azt akarná, hogy a kezünkbe és lábunkba vezessük a chakrát, és úgy védjük ki őket? Ha hibázunk, az fájdalmas lehet… Heh, a legtöbb sensei vízen járással, vagy fáramászással tanítja a diákokat erre. Na, még egy dolog amit megtudtunk róla. Szadista. Remek, legalább végre valami ninja tulajdonság is szorult bele. Kezdenek érdekesen alakulni a dolgok…

Amíg Mame kérdésére válaszol a sensei, én megpróbálok minél több gömböt kikerülni. De fél füllel mindenképpen figyelnék a válaszra. Hiszen nem ártana, ha Fai pontosítana. De ha nem teszi, akkor megpróbálnék chakrát gyűjteni, hogy elkezdhessem gyakorolni a chakrakontrollt…
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Kedd Ápr. 13 2010, 00:16

Lehetséges volna, hogy Shasu az egyetlen, aki nem értette meg a gyors változást, és csak ügyve-fogyva kerülgette az első adag golyóbist, ami felé száguldott? Ez fut át a fejemen, amikor a földről tápászkodom, vagy inkább ugrom el. Mame megint kitalált valamit. Mintha már azon gondolkodna, hogy hogyan is állíthatja meg a golyókat, míg Namito csendben, és talán a legegyszerűbben állt neki a feladatnak. Amikor végre átfut a fejemen, hogy menyit is érnék fegyverekkel, a kezemben is van egy kunai - hisztérikus előrántásával eltolok magamtól egy gömböt, majd inkább le is dobom, és mozgok tovább. El nem mehetek, mert akkor kettejükre marad az összes labda, a drót tehát kilőve, viszont ha más választás nincs, akkor próbálkozni kell.

Kiállok egy nekem tartó gömb elé, és a kezembe próbálom irányítani a chakrámat, majd ha sikerül kitartom a gömb felé. Ha érzem, hogy nem sikerül, még mindig eltűnhetek a shushin segítségével, de próbálkozni fogok, amíg valami-bármi eredményt elérek végre.
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Szer. Ápr. 14 2010, 02:18Mindannyian jobb-rosszabb reflexekkel, de sikeresen menekültetek el a gömböcök elől. Sejthettétek azonban, hogy ez csak azért van, mert Fainak nem célja rögtön első nap hullát csinálni belőletek.
- Mame-tan, csak azt lehet, amire képes vagy, vagyis szinte mindent - mosolyog a fiúra Fai, miközben sorjáznak a gömbök tovább mindanyiótokra. - Persze, attól függően, hogy mit szeretnél először megtanulni, választhatod, ami a fejedben jár, vagy koncentrálhatsz a gömbökre - fűzi hozzá úgy, mint a pajkos gyerek, mikor ingerli a fogót fogócskázás közben. És az arcán a lemoshatatlan mosoly... Mona Lisa is megirigyelné.
Mamera azonban még egy tapasztalat várt, ahogy az egyik gömböt megpróbálta a kunaival hárítani, egyrészt fegyvere tönkrement, másrészt a gömböc mocskos mód fröccsent szét, hogy több helyen is kisebb lyukakat marjon a ruhájába, egy-egy nagyobb csepp a bőrébe is, hogy aztán ismét egy gömbbé álljanak össze. //A 3 kunaira sikeresen tettél cetlit, ha használni szeretnéd a későbbiekben viszont már csak egy sima kunaid van//
Közben a másik két ifjonc már döntött, és ha chakrakontroll, akkor legyen az alapon próbált szembenézni a gömbökkel. Mivel fogalmuk sem volt, mennyi chakrát és hogyan áramoltassanak, fájdalmas tapasztalataikra voltak utalva, hiszen tisztában voltak vele, ha valamit nem megfeleően csinálnak, akkor csúnyán megégethetik magukat, és most nem csak képletesen.
Namito halvány elképzeléssel kezd bele, gyors reakciókkal, majd koncentrálással, de már rögtön az elején meg kell tapasztalnia, miközben az ember arra koncentrál, hogy meneküljön, irgalmatlanul nehéz a chakra összpontosítására, és megfelelő helyre áramoltatására figyelnie. Emellett ha még a mennyiségre is akar figyelni, nem lesz egyszerű dolga, már látta.
Shasu hisztérikusabban fogott a dologhoz, váratlanul érte a "légkörváltozás", de egy-két csetlés-botlás után visszaszerezte annyira lélekjelenlétét, hogy a feladaton gondolkodjon. De az ő helyzete sem volt könnyebb Namitoénál. A két fiú válaszút elé ért, vagy kitalál valamit, amivel biztosíthat magának annyi időt, hogy koncentrálhasson, vagy felkészül a fájdalomra, amely a sikerhez vezet.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Szer. Ápr. 14 2010, 11:06

Megkaptam a válaszomat amit akartam. A gömbök könnyedén szétmarták a fegyveremet így a kezem semmivel sem lenne más. Mivel több helyen is megégetett a sav megtapasztaltam az érzést, nem volt kellemes de legalább már 100 közül is felfogom ismerni. Ami a chakra irányítást illeti itt nincs időm koncentrálni ha ezek a gömbök folyamatosan felém repülnek. Sebaj csak időt kell nyernem, mivel egyértelmű a golyókat a mester irányítja, őt kell megzavarnom ahhoz, hogy szusszanásnyi időt nyerjek a gyakorlás megkezdéséra. Bár így is zavart egy 2 dolog, a mester azt mondta genjutsu specialista, mi van ha ez csak egy illúzió? Erre nincsen időm most rájönni jelenleg ,ha az is ,nehezen hiszem ,hogy bármi esélyem is lenne belőle kitörni. Amiben viszont biztos voltam, ez a sav a mester is égeti ha hozzá ér, így ha jelentős közelségbe tudok jutni hozzá, nem tud teljes lendülettel támadni rám. Akkor kezdjük, megindultam a mester felé, figyelnem kellett a labdákra és arra nehogy belefussak egybe is, gyorsabbnak kellett lennem, a Shunsin no jutsu segítségével felgyorsítottam magamat. El kell jutnom hozzá vagy így vagy úgy. A másik kezembe futás közben egy robbanó cetlis kunait vettem elő. Felkészülve arra ha rengeteg lebegő gömböt fog közém és maga közé bemozgatni, egy robbanással talán felé tudom fröcskölni őket. Talán ez is segít majd megtörni a figyelmét.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Namito on Szer. Ápr. 14 2010, 15:38

Ez így nem fog menni. Túl sok mindenre kell ügyelnem. Ha menekülés közben próbálkozom, úgy csak magamnak ártok. Meg kell állnom, és koncentrálnom kell. Különben csak elszúrom, és kötözgethetem otthon a sebeimet. Először is egy kis időt kéne nyernem. Túl sok itt a gömb ahhoz, hogy csak úgy megálljak egyhelyben, és koncentráljak. De másképp nehéz lesz fölépítenem a chakrám. A legjobb az lenne, ha kiszemelnék egy bizonyos helyet, ahol nincsen olyan sok gömb. A shunsin jutsuval időt nyerhetnék… ha minél gyorsabban odaérek, akkor marad időm a chakrakontrollra. Ha föl tudom építeni a chakrám, addig, amíg egy gömb a közelembe nem ér, az már jó. Még ha nem is tökéletesen áramoltatom ki… Viszont mindent gyorsan, és pontosan kell csinálnom. Nem érdekel, ha az elején benyelek pár gömböt. De ha nem tanulom meg rendesen irányítani a chakrám, az akár az életembe is kerülhet. Most a legfontosabbak, hogy fölépítsem a chakrám, megtaláljam a megfelelő mennyiséget, majd kiáramoltassam, és megfékezzem a gömböket. Először talán egy nagyobb mennyiséggel próbálkozom, hogy ne marja szét a gömb a kezem. Ha látom, hogy sok, akkor majd visszaveszek belőle. De jobb az óvatosság. Mindenképpen először a kezembe gyűjteném a chakrát. A láb az majd jöhet később, ha már jobban megy. Végül is onnan nehezebb kiáramoltatni a chakrát.
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Csüt. Ápr. 15 2010, 18:48

Felém tart a labda, és én csak állok. A hirtelen jött feladat, a változások tömkelege, a biztos visszavonulás hiánya sarokba kerget. A már tisztán csak kiutat kereső gondolataimba belefurakodik egy felém tartó, és meg nem álló labdácska, amiről már jól tudom, nem tudnám égés nélkül elütni...

Az avar egyetlen zizegő vonalban mozog; a tisztáson visítozva menekülő disznókölykök felől felém. Az íjat tartom a kezemben, ami még nagyobb, mint én. Hét éves vagyok, és mellettem a nagyapa áll, saját öreg yumijával a kezében.
-Lődd hát le, Shasu! - De én nem tudok mozdulni, és csak bámulom a felém tartó veszélyt. A vadkan nehezebb, mint én vagyok, és sokkal tovább bírja szusszal, mint én. Ez a második állatom lenne, de a karom még akkor sem tudja elengedni az ideget, ha rimánkodom érte. Szemeimbe könny szökik. A változás akkor tör elő rajtam, amikor a disznó kitör a bozótból, és pár méterre magam előtt, teljes valójában halad felém. A húr, azaz az ideg ekkor pattan el a vöröslő ujjaimról, és a vessző csattanva vágódik az állat koponyájának, ami ettől hörgő visításba kezd, és egy hatalmas rúgással ugrik meg felém. Az utolsó pillanatban, amikor én már csak arra tudok gondolni, hogy a saját vesszőm fog felnyársalni, amint a disznó nekem veti magát, egy vessző csapódik be.
Amíg én a levegőmet kapkodom, nagyapa közelebb lép, és még egy vesszőt tart a disznóra, majd hideg vérrel tarkón lövi szegényt. Összerogyok, de még látom, és hallom, amint nagyapa megmutatja hogyan is terítette le a disznót.
-Ne a legveszélyesebbnek látszó pontot lődd, az mindig a legerősebb is. Az a legjobb, amivel könnyen megzavarhatod, megbéníthatod, legyengítheted. Akkor már csak egy pontos lövés kell, és vége.


Nem kell elütnöm. A régi-új ötletnek engedelmeskedem - végül is már tudhatom is, hogyan kell: A sensei pöckölgette, ütögette a labdát, Mame viszont erővel, egy kunaival sértette meg; ha könnyen törik szét, akkor talán túl sok chakra sem tesz jót neki. A labdát végül visszafojtott lélegzettel, chakrát a kezembe koncentrálva, más irányba akarom lökni...
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Pént. Ápr. 16 2010, 14:06


Ahogy az várható volt, Mame nekilendült, és döntésének és vérmérsékletének megfelelően Fainak támadt. A férfi, mintha számított volna erre, kedves mosolyt villantott a fiúra, egy amolyan sejtettem félét, de nem úgy tűnt, mintha különösebben készülne valamivel. Azonban a random mód "támadó" gömbökkel eléggé behatárolta a fiú mozgásterét, mégha nem is gyűjtött elé annyit, hogy érdemes legyen használni a robbanó cetlit //attól még ha akarod, használhatod, de ezt a következő postra hagyom - ahogy a dolgokra Fai reakcióját is//. Azaz Mame bármivel próbálkozik, ha nem elég kreatív, könnyen kiszámítható lesz a terve, ha továbbra is csak kerülgeti azokat a gömböcöket.
Namito közben azon pörgött, hogy nyerhetne időt a koncentráláshoz, végül arra jutott, ritkásabb helyet kellene keresnie. Erre a szóródás alapján távolabb több esélye van, hiszen a gömböknek is van egy hatósugaruk, ahol intenzívebbek, így sűrűbb felhőt alkotnak, de ezen kívül az intenzitásuk és a sűrűségük gyengül. Ahogy a hely megvolt, koncentrálni kezdett, úgy volt vele, hogy a több jobb alapon először sok chakrával próbálkozik, miközben szembenéz a felé kószáló gömbbel. Tenyere körül megjelent a kékes chakra, majd kinyújtotta kezét, hogy megnézhesse az eredményt, a gömb - úgy tűnt - szépen beleilleszkedik a chakraval borított tenyerébe, és nem lesz gond, azonban a következő pillanatban a nagy nyomás következtében (a lendület még nyomta volna, a sok chakra viszont már taszította), szétrobbant, és apróbb foltokat ejtett a fiú ruháján, kezén, arcán, de egyik sem volt vészes. Nem tudhatta, de ezzel igazolta Shasu elméletét.
Shasu is kénytelen megküzdeni élete első chakraérzékeny labdacsával, ugyanis az kegyetlenül vidám csillogással tart egyenesen felé, elkerülhetetlenül. A sok apróságból azt szűrte le, nem érdemes túl durván bánnia a kis cukkersággal, ehelyett úgy döntött, csupán jobb belátásra bírja, és arrébb tessékeli, zaklasson mást. Ehhez kevéske chakrát koncentrált a tenyerébe, nehogy azzal sértse meg a kis buzgót, aki ezt ronda marásokkal hálálná meg. A labdacs elérte a tenyerét, s ekkor szépen kis erőkifejtéssel enyhe szögváltozásra késztette. A gömb készségesen működött együtt, de jelezve, ő mennyire tündibündi és jó fej, átégette a chakraréteget, amely vékonynak bizonyult, és vörösre marta szegény fiú tenyerét.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Pént. Ápr. 16 2010, 15:19

Nos a többieknek a próbálkozásai nem voltak túl sikeresek ezt a sistergésből meg tudtam állapítani. Viszont a mester nem értem min mosolygott, a tervemről lehetett elképzelése, de hogy teljesen megértse azt kétlem. Ha sikerül elég közel jutnom ahhoz, hogy a robbanásból adódó lökéshullám elvigye odáig a savat ahol mester áll, akkor elkezdem a tervem valódi részét. Az agresszív harcmodor célja csak egy valami. Elérni azt hogy, a mesternek, még egyszer a chakrája segítségével kelljen eltérítenie magától a savat. Ekkor mindennél jobban figyelni, és megpróbálni felmérni az általa kibocsátott chakra mértékét. Bár nem tudom ennek mennyi sikere lesz de lehet több mint amit a többiek tervének. Amint elég közel érek meg is kezdem a manővert. Azt a kunait amit a kezemben tartok a mester felé dobom úgy hogy könnyedén ki lehessen előle térni, csak annyira kell hogy kimozgassam a helyzetéből. Ha ez sikerül akkor máris jöhet a második fázis a robbantás, és a sav permet remélhetően nem fog elugrani inkább az eddigi laza módszerrel lepergeti magáról. Ha ez így lesz akkor megtudom majd valamennyire figyelni a kiáramoltatott chakrát. Ezután pedig a befejezés, még egy robbanócetlis kunait elő, ez a biztosíték, az ezelőtti robbanás helyén a lökéshullám széttolta a gömböket oda beállni, majd a mesterhez hasonlóan, a megfelelő mennyiségű chakrát kiengedni és megpróbálni irányítani, majd ellökni magamtól 1 gömböt gyengéden, ha pedig nem sikerül elég erősre akkor tovább tudok majd próbálkozni. Természetesen ezt nem teszem meg ha valamelyik barátomat veszélybe sodornám a robbantással akkor inkább kivárom a jobb lehetőséget.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Namito on Hétf. Ápr. 19 2010, 14:33

A gömb elérte a kezem, eleinte úgy tűnt, hogy megállítottam, hiszen nem hatolt át, és nem égette meg a kezem. De a túl sok chakra miatt a gömb egyszerűen szétpattant. Túl nagy volt a nyomás. Vagyis csökkentenem kell a kibocsátott chakra mennyiségét. Növelni teljesen felesleges, hiszen akkor csak még nagyobb nyomást idéznék elő. De figyelnem kell, hogy ne csökkentesem le annyira az adagot, hogy az már túl kevés legyen. Óvatosan kell bánni a gömbökkel, mert a túl sok chakra tönkreteheti őket, de ha nem megfelelő mennyiséget használok, akkor ők égetnek belém lyukat. Úgy látszik nem is olyan könnyű, mint azt az elején gondoltam. Ha kevés, ha sok, akkor is fájni fog. Az aranyközépút megint csak a legjobb. Letöröltem az arcom, és figyeltem, hogy mikor ér a közelembe még egy gömb. ~ Midori ki fog nyírni a ruha miatt… ~ gondoltam, de már megakadt a szemem egy közeledő gömbön

Újra nekiálltam a feladatnak. Amit egy gömb veszélyes távolságba érne, fájdalmasan megszerzett tapasztalatomra hagyatkozva, most kevesebb chakrával próbálnám megállítani. De megpróbálnék arra ügyelni, hogy ne essek át a ló túloldalára, és ne használjak túl kevés chakrát.
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Hétf. Ápr. 19 2010, 21:50

A labda megégetett, a tenyerem bizsergett, én pedig majdnem elordítottam magam a fájdalomtól. A kezemen égetően maró érzés miatt könnybe lábadt a szemem viszont amint egy kicsit is hozzászoktam az érzéshez, eszembe jutott, hogy sikerült amit kitaláltam. Nagy levegővételekkel, lazítottam meg a karszorítást, és tekertem rá az égésre a tenyeremen, és újra nekiálltam a labdáknak. Szerencsére hordom a maszkot; a nyelvemet is kinyújtva koncentráltam, hogy sikerüljön a chakrairányítás, és alrébb tudjam ütni a következő és a következő labdát is. A kezembe koncentrált chakrát próbálom figyelni minden alkalommal, és ha sikerül egy jó szintet megjegyezni, akkor azt próbálom meg tartani.
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Szer. Ápr. 21 2010, 01:49


Mame nem tétovázott, célja igen egyszerű volt, bár kérdés, nem lett volna egyszerűbb mondjuk megkérni a senseit, hogy adjon tanácsot, igaz, ezt a büszke fiú biztos kihagyta volna, még akkor is, ha tudja, ez lenne a legegyszerűbb. A kunai repült, s a senseinek valóban nem kellett sokat mozdulnia, hogy elkerülje, egyszerűen csak félrehajtotta a fejét. Kék szemei mosolyogva követték a fegyver útját.
Miközben Mame elégedetten szemléli terve sikerességét, és nekilát a robbantásnak, hirtelen a fiatal és furcsa férfi kellemes hangja tölti be a fejét: "Eredeti" Azonban még mindig nem mozdult komolyabban, hagyta, hogy a cetli felrobbanjon, és több ezer sőt millió apró savcsepp röppenjen felé, s akkor Mame olyat láthatott, amihez nem minden nap van az embernek szerencséje. A sensei immáron megszokottnak nevezhető félmosolyával félelmetes gyorsasággal tért ki a savcseppek egy része elől, a másikakat pedig a gömbök segítségével védte ki, és nem szorult arra, hogy jelentősen elmozduljon, vagy hogy a kézjelet megszüntesse, ahogy arra sem, hogy chakráját olyan mód használja, mint ahogy a fiú eltervezte. Viszont láthattátok elegáns gyorsaságát, és hihetetlen hajlékonyságát. Talán megengedett magának egy kis menőzést, vagy mosolyogva szakadt meg igyekezetében? Ki tudja...
Ahogy a "veszély" elmúlt, a fiúra kacsintott, s Mame azt érzékelhette, körülötte a gömbök egy rövid időre megtorpannak, vagy elkerülik.
- Nagyszerűen végiggondolt terv - kacsint Fai. - Jutalmul megadom, amit szeretnél - azzal az egyik gömböt magához irányítja, és a gravitációnak visszaadva dekázik vele kettőt ismét, majd a fiú felé passzolja a gömböt, jelezve, most már ő jön. A kis labdacsot ismét követték társai, jelezve, véget ért a "kivételezés".

Namito kellemetlen tapasztalatait felhasználva ismét farkasszemet nézett egy általa kiválasztott, (vagy épp fordítva?) gömböccel, most kevesebb chakrával próbálkozott. Ahogy a gömb a kezéhez ért, az még mindig nem mart, így egy cseppet megkönnyebbült, de amikor látta, hogy a gömb megint kezd deformálódni, lejjebb vett a chakra adagból. Meglepődve tapasztalta, hogy tulajdonképp, plasztikusan változtatta a chakráját és lám, a gömböcskét sikerült megmarkolnia.

Shasu is tapasztalatait használta fel, csak épp fordítva, neki több chakrára volt szüksége terve kivitelezéséhez. Miután ellátta felszíni sérüléseit, amelyek ennek ellenére fájdalmasnak bizonyultak, erőt vett magán, és ismét szembenézett a labdacsokkal. A második még mindig megperzselte kicsit a kötését, de a harmadik már végre pörkölés nélkül távozott más irányba, ahogy a negyedik és ötödik is.

A két gyakorló fiú ezen kívül mást is tapasztalhat, ugyanazt a kellemes hangot hallhatták kellemetlenül visszhangzani a fejükben, amit Mame is, Fai rövid instrukciót küldött számukra telepatikus úton "Igyekezzetek minél több testrészeteket használni és fejleszteni"

//gomene, ha valami értelmetlen, késő van :/ //

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Roiyari Mame on Szer. Ápr. 21 2010, 13:28

Nos a tervem nem sikerült tökéletesen, de nem is ment olyan rosszul. A felém közeledő labdákat szint úgy kikerülhettem volna mint eddig tettem de akkor soha nem haladok sehova. Szembe kell néznem a feladattal, eddig sem hátráltam meg most sem fogok. Elkezdek koncentrálni nincsen sok időm, a labda pár másodpercen belül el ér. Tudom hogy egyből nagyon kicsi az esélye annak, hogy egyből megtaláljam a megfelelő mennyiséget. Viszont tudtam a labdák borzasztóan érzékenyek így ha túl erős leszek akkor szétrobban, nos már éreztem hogy milyen ha egy kicsit megéget, egy teljes gömb nagyobb kárt okozhat. Erősebtől kell kezdenem és lefelé haladnom. Viszont nem akarom hogy a szétrobbanó gömb megégessen. Megpróbálok úgy chakrát áramoltatni hogy azokon a részeken is felépítsek valamennyit ahol a sikertelenség esetén a sav fröccsen. Lehetséges így nem lesz akkora károm ha hibázok. Bevárom a gömböt koncentrálok majd megpróbálom ellökni magamtól. Arra vigyázva nehogy a társaim irányába mennyen.
avatar
Roiyari Mame
Játékos

Tartózkodási hely : Debrecen


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Namito on Csüt. Ápr. 22 2010, 13:47

Szerencsére a másodjára érkező gömbnél már eltaláltam a megfelelő chakramennyiséget, és így nem kellett megint szembetalálkoznom a szétfröccsenő savval. Most hogy már a kezemmel meg tudom állítani a gömböket, egy „isteni sugallat” arra bíztatott, hogy más testrészemmel is próbálkozzak. A láb az a testrész, ami úgymond a legtávolabb van, és ahonnan a legnehezebb a chakrát kiáramoltatni. Nem voltam benne biztos, hogy rögtön ezzel kéne próbálkoznom. Úgy voltam vele, hogy inkább fokozatosan haladok lefelé. Előbb megpróbálnám a térdemmel, ami ha úgy vesszük, akkor nincs sokkal távolabb a törzsemhez képest, mint a kezeim. Vagyis nagyjából ugyanannyi chakra elég lesz, mint legutóbb.

Megpróbáltam a chakrámat a térdeim körül koncentrálni, körülbelül ugyanolyan mennyiségben, mint a kezeimnél. Ha erre kószál majd egy gömb, akkor a térdemmel próbálom meg arrébb rúgni. A mennyiségre és a koncentrálásra még mindig figyelnék, hiszen mégis csak egy más testrészről van szó…
avatar
Namito
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 138

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Uetto Shasu on Csüt. Ápr. 22 2010, 14:44

Újra, és újra, és újra. A feladat ment, a sikerélmény talán túlzottan is megtalált magának, éppen ezért ronthattam el az egészet, amikor a sensei hangja megszólalt a fejemben. Kiestem az ügyeskedő, nyelvemet nyújtva felejtett pozícióból, és szimplán elhasaltam a meglepetéstől - jól is jött a dolog, hiszen kikerültem vele pár labdát, de a többi már jött is, ezúttal úgy, hogy ne legyen elég időm felkelni sem.
Először a karomat akarom felhasználni, már-már remegve, hiszen ha nem sikerül nem is tudok alrébb mozdulni olyan gyorsan, ahogyan kellhet, aztán a lábamat, hogy eltoljam az afelől közeledő labdát. A chakrát próbálom emlékből irányítani; a pár másodperce a kezembe irányított mennyiség elég kell, hogy legyen...
avatar
Uetto Shasu
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 135

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sai on Kedd Ápr. 27 2010, 00:55


// gomene a kis várakozásért, most már leszek remélhetőleg teljes gőzzel, jutalmul kicsit pörgetek xĐ //

Hiába, a feladat nem tűnik annyira bonyolultnak, mégis roppant időigényes és néha fájdalmas volt. Már eleve az sem ment egy könnyen, hogy megtaláljátok a legoptimálisabb chakramennyiséget, hiszen hamar rájöhettetek, hogy szép dolog a koncentrálás, jó dolog a chakrakontroll, de ha nem optimalizáljátok a rá fordított energiát, hamar kimerültök, a fáradtság pedig fokozott figyelmetlenséggel, és jó pár égető lyukkal jár együtt. Főleg, hogy más testrészeteken is gyakorolnotok kellett, s az idő múlásával mintha szaporodtak volna a gömbök, vagy gyorsabbak lettek volna, de tény, hogy rá is kényszerültetek, hogy a testetek különböző pontjaival védekezzetek. A Nap már lenyugvóban volt, vöröses-narancsos tányérja a horizont karjaiba rohant egyre sebesebben, mikor a gömbök egyszer csak "megszűntek", könnyed szellő szárnyán visszakerültek abba a bizonyos tekercsbe, amely egész idő alatt Fai egyik zsebében pihent.
- Uraim - szólalt meg könnyed hangján még könnyedebb stílusában, most még is "megadva" a tiszteletet. Bár levakarhatatlan mosolya nyomán ez is inkább tűnt fricskának, de jobb, ha hozzászoktok. - most, hogy mindenki hulla fáradt, ideje levonni a tanulságot. Nézzetek ki magatoknak egy szimpatikus fát itt a közelben, másszátok meg kéz nélkül, majd arról egy elegáns szaltóval érkezetek a tó vízének felszínére anélkül, hogy elmerülnétek benne - persze felmerülhetett bennetek a kérdés, hol van itt tó, de kérdezni felesleges volt: pár akrobatikus kézjelsorozat, és máris elkészült a talajvízből táplálkozó, mesterséges tó. Meglepődni minek, a sensei végül is konyít a víz elemű ninjutsukhoz.
- Mindent bele, srácok! - kiáltja el magát boldog és izgatott ötéves gyerek módjára, ezzel is biztatva titeket, szedjétek össze utolsó erőtök.

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Akadémiai edzőterek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.