Kiképzőterepek

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Kedd Ápr. 30 2013, 23:34

A raktárépületet elhagyva Sui még egy kicsit össze volt zavarodva. Nemtudta, hogy jobbra vagy balra induljunk el. Lehetséges, hogy maga az idegen ország volt az oka, de én inkább a kínzással kötném össze. Főleg azért is mert egy pénzérmével döntötte el, hogy jobbra kell menni. Ez az érmés dolog nem val rá, ez az én szokásom. Hiába az ember évek során tanul a másiktól jó és rossz dolgokat egyaránt.
Kis sétánk végére egy kiképző táborba értünk. A tábor elég normális helynek tűnt, bár az ott tartózkodó kunoichi kicsit kilógott onnan. Az igazak álmát aludta a földön összegömbölyödve, mint akinek semmi gondja sincsen. Kicsit ismerős helyzet volt. Mintha magamat látnám .
Sui kicsit vacilál, majd úgy dönt hogy felkelti a fiatal hölgyet. Közelebb megyünk hozzá de én egy kicst távolabb megállok. Jó itt nekem biztonságban. Tapasztalatból tudom, hogy nem mindig jó ötlet felkelteni az alvó oroszlánt, még akkor sem ha ilyen csinos.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata on Kedd Ápr. 30 2013, 23:59

- Nyaahhhhhrrrrr.
Nyújtózok egy nagyot, de várjunk csak ahh remeg a föld? Áhhh vagy mégsem nem, nem mozog itt semmi. Meg rázta a vállam valami ismeretlen pasi. Mivel az előbb még az igazak álmát aludtam az álom pasiról álmodozva nagyon is a hatása alatt voltam. Szemeim dörgölve picit bizonytalan léptekkel állok fel. Már a nyakába is vettem magam testem a férfi testének préselve. Melleim neki nyomodnak és csak ölelem.
Fel sem tűnt a dolog egészen addig míg a szemem ki nem nyitom. Ezek meg kik.... Hé az a fiú ismerős nekem valahonnan. Várjunk csak egy pillanatra és egy rövid italnyi időre!
Hirtelen engedem el a fiú nyakát kiből kitudja milyen hatást váltott ki az iménti cselekedetem. Egy fény képet húzok elő mit melleimnél rejtegettem. Magam elő tartom pontosabban a fiú arca mellé és figyelem a két idegent. Szemeim a képre majd a fiúkra vándorol, majd nagyot sóhajtok és vissza teszem a képet. Majd hátat fordítok nekik és jön a hangos gondolkodás.
- Ez a két fiú lenne az? Ahh abban reménykedtem, hogy idősebbek és a kép csak átverés. Most mit csináljak velük, túl fiatalok ahhoz. A másikhoz meg pláne arra meg még gondolni sem merek. Tehát a bulizás és ismerkedős ivászat ki húzva.... sajnos.
Meg fordulok és tarkóm vakarva széles mosollyal fordulok a két fiú felé.
- Öhmm hát.. ez kicsit kínos. Vagy is furcsa hát nem is tudom. Mit kelene csinálnunk, vagy is csinálni veletek ez egy kicsit össze zavart most.
Én Ariku Saya vagyok, és azt mondták veletek kel csinálni valamit.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Szer. Május 01 2013, 00:14

Pár mozdulat után a kunoichi fölkel, meg kell, hogy mondjam, más ébredési reakcióra vártam, nem mintha ellenkeznék az ellen, hogy bármelyik nő hozzámdörgölje a melleit, de az eddigi élményeim alapján ez nem így szokott történni. De mit mondjak, képes lennék megszokni ezt a helyzetet.
Pár pillanatig tartó számomra élvezetes ölelkedés után a hölgy magához tér a félálomból, majd a kellemes ismerkedésnek vége szakad, majd a mellei közt kezd el matatni. Mna, mondom, kíváncsi vagyok mi következik, nem tudom a tábolból Motoi mennyit vett észre a történtekből, de remélem, hogy nem sokat, nincs kedvem hallgatni, hogy milyen hatással vagyok az alvó kunoichikra.
Kisvártatva előkerül egy kép, majd hosszas ingázás a szemekkel a kép és arcom között. Mintha még mindig félalmoban lenne, majd kis hatásszünet után bemutatkozik.
Pár kínos másodperc után, kiderül, hogy új ismerősünk sem nagyon tudja mi tévő legyen, csak úgy, mint mi.
- Hát, remélem valami kellemeset fogunk csinálni, mert mára már elég kellemetlen dolog történt velem, bár nem tudom, talán Motoi szeretne egy kis kínzást-mutatok hátra Motoira, miközben nevetek a kunoichira. Esetleg egy ebéd jól esne, még nem sikerült ebédelnünk, mert eddig az erdőben bolyongtunk, Motoi egész ügyes ha madárfogásról van szó.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Szer. Május 01 2013, 00:39

Az oroszlánból kiscica lett. Elég rendesen hozzádörgölte magát Suihoz. Nem tagadom, elégé irigyeltem a helyzetét de nem tettem semmit hisz kijár neki egy kis jutalom a raktárban történtek után.A jutalma nem tartott soká. Pár másodperc után a kunoichi feleszmélt hogy rossz embert ölelget. Ekkor a mellei közt kezdett el kutattni, ahonnan kivett egy fény képet. Hosszasan felvátva nézegeti Suit és a képet. Valószinűleg még minig félalomban van. Miután kellő időt szentelt a helyzet felismerésének bemutatkozik.
- Szia! Motoi Yazaki vagyok és a kedves barátom akivel az előbb oj hosszasan játszadoztál Suijin Benzaiten. Én sem tudom ,hogy mit kéne csinálnunk ,de a mai nap után én bármire nyitott vagyok, igaz az az ebéd kezdésnek egész jól hangzik. Ha minden igaz még maradt 1-2 sirály a hátizsákombam , hacsak a raktárban a kedves barátaid ki nem fosztottak .
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata on Szer. Május 01 2013, 19:35

- Bllöööhhheee fúj madár! Hogyan tudjátok undok tollas kis dögöket megenni..... Fújj a közelembe ne hozzátok egyiket sem. Mert nem éritek meg a holnap reggelt!
Tettem is hátra felé rögtön egy lépést minek az eredménye, hogy a sziklára huppantam. Fenekem a kemény felületnek ütödött mire csak ennyi volt a reakció.
- Aúúúúú.
És sajgó tomporom simogatva nyüszögtem kicsit. Már megint így jártam, ez az átok ami súlyt egy jó éjszaka után? Ne már miért kel nekem így járnom állandóan. Főleg két ilyen fiú előtt, akik csak állnak és bámulnak. Meg fel merészelt ébresztetni igen ezt is hogyan merészelték. Ahh és még le is tapizott az egyik meg fogta a mellem na ez több mint amit eltudok viselni tőlük.
- Héé ti ketten kell nekem két levél. Mögöttem lévő két fáról, de csak a lábatok használhatjátok. Aki lehozza azt nem verem laposra azért mert kukkolt miközben aludtam!
Közben az egyik fára mutattam, majd ismételten hatalmasat ásítottam.
- Nah egy kettő fiúkák. Ha már csalódnom kellett mert tul fiatalok vagytok legalább viselkedjetek férfi mód és teljesítsétek egy lány kívánságát.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Szer. Május 01 2013, 19:55

Rá sem merek nézni Motoi arcára a kunoichi reakciója után, nem tudom eldönteni, hogy mögöttem most magába roskad e avagy fölrobban dühében, hogy kedvenc csemegélyéről valaki így mert beszélni. Kicsit furcsálom, hosz biztosan evett már húst, és talán még csirkét is, szóval mi lenne a kettő között a külömbség? Miután befejezte Motoi madarainak ócsárolását, megmondta, hogy ideje lenne növeszteni egy párral, és lehozni neki két falevelet egy-egy fáról. Ahogy hátsó fertáját simogatta elgondolkodtam kicsit azon, hogy most egy tisztáson vagyunk, esetleg valami kabaréban, vagy netán valamilyen más stílusú előadáson? Bár lehet csak kis távolságot szeretne tartani velünk, nem mintha ellenemre lett volna a dörgölőzése, de az igazat megvallva más reakcióra számítottam.
De mit lehet tenni, ha levelet akar asszonysága, akkor levelet kap, csak tán nem vegetáriánus? Elindulok a fa felé, amit épp mutatott, ahogy közelebb érek, észreveszek a földön pár elszáradt falevelet. Hmm... talán nem ezekre gondolt, kedvem volna megfogni, majd győztes mosoly mellett átadni neki, de lehet, hogy az lenne hosszú ideig az utolsó mosoly az arcomon.
Megállok a fa előtt, koncentrálok, chakrát vezetek a lábamba, majd elindulok felfelé. Az első lépésnél óvatos vagyok, ellenőrzöm, hogy sikerült e megfelelő mennyiségű chakrát vezetnem a lábamba. Kicsit recseg a fa, ez azt jelenti, hogy túllőttem kcisit a célon. Készakarva nagyobb mennyiséggel kezdtem, hisz ki szeretne orra esni egyből az első lépésénel. Kicsit visszaveszek, majd újra megpróbálom. Most tökéletesnek tűnik az erősség, leteszem táskám a fa tövébe, majd elkezdek fölfele sétálni. Ahogy elérem az első ágat, átsétálok rá, majd fejjel lefelé sétálok végig rajta, míg el nem érek egy falevelet. Miután megvan a levél, eleresztem magam, majd talpra érkezve fölveszem táskámat, és odaadom a kunoichinak a falevelet.
- Remélem nem ezt akarod majd megenni, a madarak sokkal finomabbak a faleveleknél.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Szer. Május 01 2013, 20:30

Micsoda reakció. Egy válogatós kunoichi, volt egy sejtésem, hogy így fog reágálni, legalább is ez volt a célom. Felrázzam a mi kis Csipkerózsikánkat. Már amikor először láttam látszott rajta, hogy nem a megszokott kunoichi így hát próbát tettem hátha sikerül megtréfálnom. Még jó hogy nem volt éhes hiszen egyetlen egy szárnyast sem rejt a hátizsákom, sosem fogok több madarat annál, mint amennyit egyszerre megbírok enni. Szeretem az állatokát és nem csak megeszem őket.
Úgy látszik a madár kaja okozta sokk anyira felébresztette a kunoichit ,hogy eszébe jutott mit is kéne valójában csinálnunk.
Fára mászni, dejó. Már sokszor volt benne része és mindig jól ment, igaz chakra segítségével még sosem próbáltam, de ennek is eljött az ideje. Odamegyek az egyik fához koncentrállok. Chakrát gyűjtök a talpamra. Rálépek a fa törzsére és egy hatalmass reccsenés. Ijedtemben gyorsan lekapom a lábam a fáról. Egy kissé tulzásba estem. Reméllem nem dől rám a fa amíg én alatta próbálkozom. Na akkor újra koncentrállok, chakra a talpra, és ... semmi reccsenés . Eddig jó . Most jó lenen megtudni hogy meg e tart. Ráteszem a masik lábam is - Puff - hátra estem. A lábam ugyan a fán maradt, de a furcsa testhelyzet megzavart. Nem,baj alakul a dolog . Kis idő eltelik , mire sikerül megtalalnom a megfelelő járási technikát de végül is a próbálkozásomat siker koronáza. Pár lépést teszek a fa törzsén , majd megfogom az első levelet ami az utamba kerül és odaviszem a madárvacsora gondolatától még mindig reszkető kunoichinak.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata on Szer. Május 01 2013, 22:27

- Néd már egy ilyen gallyacskára még hetven éves nagymamám is felmászna. Én arra a két fára mutattam ott és tudjátok mit nem érem be más levéllel. Csak azzal mi a legmagasabb ágon van. Hé ma még kivételesen jó kedvemben vagyok és el vihetek majd valahova enni is.
Nah most pedig ne zavarjatok amíg nincsen eredmény, vagy is levél.
Már épp elhelyezkednék kényelmesen amikor valami gonosz dolog pattan ki abból a szépséges fejecskéből mi az én nyakamon van. Mi más lenne a dolog mint meg nehezíteni még jobban a kis pimasz tapizósok feladatát. Pont mikor már másznának fel újra, vagy is próbálkoznak mind kettőt a földre rántom.
- Nah ez így nem túl szép csak a lányok másznak így fel. Ti férfiak akartok lenni? Ohhh bár csak hmmm izmos testű... Öhm na mindegy ez nem rátok tartozik.
Elő kerül egy tekercs és rögtön annak tartalma is meg mutatkozik. Két pár lábsúly és egy húszméteres drót darab.
- Hé aki ellenkezik az a tenger partig repülhet a következő pofontól!
És a két fiú lábára csatolom a súlyokat illetve derekuknál egymáshoz kötöm őket a dróttal.
- Nyahhhh így már sokkal jobb. Most mászatok fel felé a legfelső ágig. Jah igen aki le esik az magával rántja a másikat is. Szóval nem kel meg köszönni, de legközelebb majd akkor tapiztok ha azt engedi valaki.
Igaz az nem számított én voltam ki dörgölődött, ez most lényegtelen volt. Egy lány mindig illedelmesen viselkedik a fiúk meg fojtón malackodnak a lányokkal.

**

Csak enyi a válaszom akkor ha valaki még is meg jegyezné, hogy én voltam aki erotikus módon dörgölődni merészelt.
- Jah jah nem számít legközelebb majd várd meg ami meg engedem.


( Pár dolgot tisztázva ez itt tanulás. Fára mászás chakrával, ami általában előtörténetben nem szerepel. Ha még is pmben küldjétek a részletet amiben szerepel. Ezt nem lehet csak úgy 1-2 meg tanulni kicsit hosszabb folyamat. Jó ch kontrollal mint kb egy nap. Olyan posztot kérek amiben kisebb sikert értek el [ sikereket, de a feladatot nem teljesítitek ] Az írás vagy is post minőségétől és menyiségétől fog függeni, hogy mikor sajátítjátok el ezt. Jó minőség nagy post rövid idő természetesen. Ha Et-ben ezt már megtanultátok akkor írjatok egy postot miben félig feljutok. Következő körben lezárjuk az egész dolgot. )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Csüt. Május 02 2013, 00:26

A kunoichi maga se tudja , hogy mit akar. Előbb ez a fa, most meg az a fa. Meg milyen ágacska, ez egy szép kifejlett 3 méter magas fa volt, igaz amire meg most mutat jópárszor nagyob mint az előzö. Na mind1 ha előbb ment a kicsi fán akkor ezen is menni fog. Már épp nekilátnék a másik fa megmászásának amikor újabb őrült ötlet pattan ki a tanárunk fejéből. Súlyokat köt mindkét lábunkra és a derekunknál összeköt minket Suial. Nem ellenkezem hisz azzal a céllal jöttünk ide, hogy tanuljunk is valamit, és a könnyű út az ritkán hozza meg a várt sikert .Ideje indulni. Úgy érzem még hosszú nap áll előtünk.
-Sui aztán ne mássz fel tul magasra, mert úgyis visszarántalak. - Szólok Suinak ,hogy nem kell sietni. Neki mindig is jobban mentek a chakra kontrollal kapcsolatos dolgok. A koncentrácio nem az erősségem.
Amikor odaértem a fa elé , egy mély levegő, szemem lecsukom és próbállom felidézni az előző sikeres fára mászásom. Chakrát gyűjtök a talpamra és rálépek a fára. Most nincs reccsenés. Egy kis súlyt helyezek a lábamra, ekkor érzem hogy a lábam szép lassan kezd lecsúszni a fa törzsén. Valami nem stimmel, hisz az előbb sikerült felmásznom most meg nem. Furcsa, a súlyok amik a lábamhoz lettek kötve még mindig a földön vannak. Kezdők szerencséje ezek szerint. újra nekilátok. Koncentrállok, chakra a talpra . Fellépek kis recsennés,de nem tűnik vészesnek, úgyis több chakra kell most a sulyok miatt. Másik láb fel a fára. Lás csodát most már nem csuszok,viszont a fa még mindig recseg egy kicsit. Csökentem a csakra szintett a lábamon épp csak anyira hogy a recsegés abbamaradjon. Siker még mindig a fán vagyok és a fa se recseg. Na de most jön a neheze feljebb kéne menni hogy a súlyok is felemelkedjenek a földről. Lépek egyet előre, a súlyok a levegőben ,és a lábam a fán .
-Ez az! - Kis örömtől teli felkiáltás, majd egy önbizalommal teli lépés és puff újra a földön vagyok. Szerencsemre nem a sulyokra estem. Jó lessz vigyázni . Nyugalom. Na akkor ujra mindent előről. Koncentrállok, chakrát gyűjtok kicsivel többet mint előbb de ne tul sokat. Rálépek a fára megálltám még egy lépes,de már a sulyok ujra a levegőben, eddig minden remek, na még egy utolsó lépés. Ez is megvan és még mindig a fán vagyok. Na most kéne azon elgondolkodni hogy érdemes e tovább menni. Főleg azért mert a derkamra kötött kötél igéncsak zavaró. Még mielőtt eldöntöm ,hogy mit csinállok megnézem Sui hogy halad. Mivel nem szeretnék ismételten leesni becsukom a szemem és próbállom megjegyezni a megfelelő chakra menyiséget. Miután ezzel végeztem megnézem, hogy Sui hogy áll.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Csüt. Május 02 2013, 01:28

Ahogy apám szokta mindig mondogatni, a nő csak akkor mérgesebb attól, mikor nem kap meg valamit, mikor megkap valamit. Szó nélkül hallgatom, ahogy fejmosásban részesülünk, mert rossz fára másztunk. Nem tudom mi külömbség lenne fa és fa között, bár lehet az a fa most vastagabb vagy vékonyabb, de gyakorlatilag nem látok külömbséget a nehézségek között. De mit lehet tenni, a férfi feladata, hogy kielégítse a nőket, bármilyen kívánságuk is legyen. Tudtunkra adja, hogy amennyiben végeztünk, még valahova el is vihessük enni. Mna erre mondják, hogy meghívtak egy tefizetszre. Nem mintha lenne elég pénzem bármire is, de Motoival összedobhatunk valamit, ha minden rendben megy, sosem lehet tudni mikor jön jól, hogy ismerjük őt, talán még más technikára is megtaníthat minket.
Elindulok a másik fa irányába, abban a reményben, hogy ez a levél már tetszeni fog újdonsült senseijünknek, bár a lelkem mélyén tudom, hogy elég valószínű, hogy nem. Első láb a fán, második láb a fán, majd vlaki kezét érzem a vállamon, és a fenekem a földön.
Fölállok, hátranézek, és közben a derkamat masszírozom.
- Tudom én, hogy vicces ha az ember a hátsójára esik, de előtte szólhattál volna, hogy lerántasz.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen veszélyes lesz egy egyszerű fáramászás. Ahogy a kunoichi arcára nézek, valami ördögi mosoly ül ki rá, egyből végigfut a hideg a hátamon tőle. Valami izmos testről kezd el beszélni, de nem nagyon értem a gondolatmenetét, talán majd ha végeztünk a kiképzéssel veszek neki egy nagy adag csoki, hogy jobb kedvre derüljön. Miközben eldöntöm mivel jutalmazom meg segítőkézségét, elővesz egy tekercset, majd lábsúlyok és egy dróthuzal kerül elő. A dróthuzalt meglátva egyből meg is gondolom magam, nem lesz szükség adósságogba verni magam, hogy ki tudjam fizetni azt a nagy adag csokoládét amit ő igényelne. Még mielőtt megszólalhatnánk, kijelenti, hogy ha nem tetszik a rendszer, akkor bebizonyítja mennyire lusta madarak vagyunk, hogy csak akkor repülünk ha seggberúgnak, de természetesen ennek is meg lenne az előnye, hiszen úgy is a kikötő felé haladunk.
Miután fölvettük a sulyokat, és összekötözött minket, kezdetét vette az igazi tréning. A faluban gyakoroltunk chakrakontrollt, viszont sosem volt a lábunkon súly, de hát mindent el kell kezdeni valahol, valamikor és persze valakivel. Ismertem Motoit, az előző fáramászását is láttam, gyorsnak gyors volt, viszont a chakra irányítása nem volt az erőssége. Persze nem úgy gondolom, hogy én sokkal jobb lennék, hisz még azt sem tudom nekem hogy fog menni a feladat. Miután fölkerülnek lábamra a súlyok, először csak lépek párat a földön, hogy felmérjem milyen nehezek lehetnek, majd egy kettőt ugrok, és legvégül a hátamra fekszek, és fölemelem a lábaim. Kicsit meghat, hogy a kunoichi maga teszi föl a lábunkra, egyre jobban kedvelem a közelségét, remélem gyakrabban lesz edzésünk. Miután többé kevésbé sikerült belőnöm nekiállok a feladathoz. Először egyik láb, a fa megreped. Mna, ez egy kicsit sok lesz, leteszem lábam a földre, majd keresek egy másik helyet a fán ahol elkezdhetem. Hozzáértést színlelve, először megkopogtatom a fát. Aztán újra, egy kicsit kevesebb chakrával. Megpróbálok föllépni a fára, mikor lábam lecsúszik, szerencsére óvatos voltam, és sikerült a lábamra esnem, hisz valójában másik lábammal a földet még el sem hagytam. A legtöbb esélyem minél magasabbra jutni az lenne, ha nekifutásból próbálkoznék, de mivel Motoihoz vagyok kötve, talán elrántanám. Motoi már elég magasan jár a fán, értsd maga mögött tudhat pár lépést fölfelé, én viszont még mindig a földön állok. Mivel még van pár méter szabad mozgástere, így leülök a fűbe, és kicsit meditálok, hogy egyenletesebb legyen a chakra áramlása egész testemben. nem csak a lábamban. Újra megpróbálkozom, pár lépés fölfele, elég jól halad, azonban hirtelen érzem, hogy a pár plussz kiló megtezsi a hatását, lábam kezd kicsit lecsúszni a fáról, mintha csak elvesztette volna a tapadását. Nem a súlyok lettek nehezebbek, kicsit körülményesebb lett a koncetrálas így vízszintes helyzetben. Átnézek Motoira, ahogy a helyzuet engedi, összeteszem két kezem, és ismét koncentrálni kezdek, hogy a chakra megfelelő mennyiségű legyen.

Ahogy haladunk fölfelé:
*Motoi leesik*
Hirtelen Motoi lába megcsúszik, majd zuhanni kezd lefele, már elég magasan jártunk, volt pár faág, de nem tudott elkapni egyet sem, Még mielőtt földet érne, megpróbálok átugorni egy faág felett, hogy megpróbáljam megakadályozni Motoi nem kellemes kísértletét, hogy bebizonyítsa, a gravitáció még mindig működik. Amennyiben sikerül, mivel körülbelül ugyan olyan nehezk vagyunk, mint inga fogunk himbálózni az ág egyik oldalán én, másikon Motoi. Természetesen a fizika törvényei alapján előbb utóbb keresztezzük egymás pályáját, és összeütközünk, gondolom a kunoichi legnagyobb örömére, legalább ő is élvezni fogja a kiképzést. Majd ahogy összeütközünk, az ág megreccsen, és mind a ketten a föld felé vesszük az irányt, de legalább alacsonyabb magasságból.

*Én esek le*
Ahogy megteszem következő lépésem a cél felé, hirtelen megcsúszik a lábam, fejemben átfut mi is fog történni, fejjel lefelé haladok, hogy megcsókoljam a zöld pázsitot. Az övtáskámba nyúlok, és megpróbálom az egyik kunaimmal lassítani esésem, vagy legalább elérni, hogy a lábaim a föld felé mutassanak, amennyiben ez sikerül, megpróbálom újra a fán tartani a lábam, amennyiben ez csődöt mond, akkor átkarolom a fát, és reménykedek, hogy egy ág sem kerül a lábam közé.

*Miután mind a ketten a földön vagyunk*
- Motoi, emlékszel arra a régi mosódalra, amit mindig a nők énekeltek a falunkba, próbáljunk meg nekifutásból erre a dalra fölfutni, lendületből talán több sikerrel járunk.

*Ha minden jól menne, és elérnénk a legfelső ágot*
Motoi nélkül ez nem sikerülhetett volna, igaz, hogy a kiképzést magunk csináljuk, de még valamire jó volt ez a gyakorlat. Sosem szabad elfeledkezned bajtársadról, akkor sem, ha előbbre jársz mint ő, és akkor sem ha le vagy maradva. Partnerrel edzeni olyan előnnyel jár, amit az egyedüli edzés nem pótolhat, Megtanít arra, hogy hozzuk ki a másikból a legtöbbet, és megtanít arra is, hogy jussunk túl a mélypontokon ha a társunk jobb valamiben nálunk. Mindenféle páros edzés a csapatszellemet is építi ilyen módon. Miután lekerülünk a fáról, átnyújtom a falevelet, és megkérdezem:
-Akkor mit is szeretné enni, mert én már nagyon éhes vagyok ettől a sok gyakorlattól. Egyébként mutass egy oylan nőt, amelyiknek nem tetszik egy férfi malackodása sem, a malackodás az ami előre viszi a világot. - mondom mosollyal az arcomon.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata on Kedd Május 07 2013, 16:14

- Ahh végül is megtaláltátok a lényeget. A feladat nem nehéz, más volt az amire rá kelet jönnötök.
Ha ez nem okozott problémát talán majd legközelebb valami durvább dolog vár majd. Igen minél nehezebb annál jobb, de biztos az is sok fájdalommal fog járni. Arcom itt most sötét tekintetem gonosz ahogy a fiúkat méregeti.
- Nah gyertek ide husikák! Melyikőtöknek van tapasztalata a lányokkal?
Eljött az ideje, hogy falatozunk és igyunk is valamit talán. Csak még túl fiatalok, se baj majd én iszok és ők nézik meg fizetnek. Fel kuncogok majd bal kezem Yazaki vállára teszem míg a jobb ökölbe szorul.
- Ahogy sejtettem, nem voltatok még ilyen közel egy csodás női testhez.
Majd a másik fiú vállába bokszolok nem épp női gyengédséggel. Aki ettől ha nem vigyáz 1 métert is sodródhat hátra fájó vállacskával.
- Akkor legyen egy jó napotok majd fizetem én a kaját, d ez kivételes eset érthető?
Majd itt előttem álló fi szemeibe nézek tekintetem most igazán ijesztő lehet.
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Suijin Benzaiten on Csüt. Május 09 2013, 13:36

Egy kis dícséretben részesülünk, ami valljuk be, eléggé meglepő mesterünktől, inkább valami újabb, nehezebb gyakorlatra számítottam elismerés és dícséret gyanánt. A következő meglepő dolog pedig az, hogy meghívott minket ebédelni, legfőbb ideje lenne egyébként enni valamit, szóval örülök az ötletének, és a felvetésének, hogy ő fizet, még akkor is ha valószín, hogy szúrós hozzászólások kíséretében fogjuk elkölteni ebédünket.
Miután befejezte a beszédjét, jól vállonpaskolt, annyira jól, hogy egy métert repültem tőle. Mna ez az, ilyen dícséretre számítottm tőle, nem erre a nyálas szövegre. Most, hogy megnyugodtam, hogy a dícséret nem csak valami levegőbe beszélés volt, fölvettem a táskám, amit még a fa mellé raktam, meghúztam a pántokat, hogy ne mozogjon a hátamon, majd visszasétáltam Motoihoz és a kunoichihoz.
- Lehet nem kellene ennyire Motoit bámulni, egyszer sikerült megbővölnie egy kígyót.- próbálok meg vicces lenni több kevesebb sikerrel.
avatar
Suijin Benzaiten
Játékos

Tartózkodási hely : 霊魂


Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Motoi Yazaki on Csüt. Május 09 2013, 16:08

A feledat végeztével egy kis dicséretben részesültünk, majd a kunoichi felltett egy kérdést amin elgondolkodtam pár másodpercre.- Tapasztalatom a lányokkal. - Hát a jelenlegi tapasztalatom a lányokkal hatványosan növekszik hála a kunoichi furcsa viselkedésének.
Suial odamentunk a kunoichihez, majd megkaptuk a feladat elvégzéséért járó jutalmakat.
Sui jutalma egy kis vállonveregetés volt, amelynek hála megspórólt 1 méternyi utat a felszereléséig. Biztosan sajoghatott tőle a vála. Az én jutalmam pedig az volt, hogy egy időre a kunoicsi támasztó oszlopa lehettem.
Miután a tanárunk kellően kiszorakozta magát rajtunk, elmondta, hogy mi is a mi igazi jutalmunk. Kaja. KAJA! Már csillogtak a szemeim az éhségtől. Ettől szebb jutalmat kisem találhatott volna.
A kunoichi tekintete megváltázok mintha próbáll ijesztő tekintetet vágni, de rám ez nem hat hiszen kajáról van szó. Kihuzom magam. Farkas szemet nézek a kunoichival. Majd elkiáltom magam:
- Értettem , köszönnyük. - Lehet nem pont ezek a sorok kelletek volna ide, de anyira éhes voltam, hogy maga az étel gondolata elvette az eszem . Egy régi emlék tört elő bennem, még a rejtett vizesésből amikor is kaja osztás volt, mindig vigyázba kellet állni.
avatar
Motoi Yazaki
Játékos

Tartózkodási hely : Mögötted


Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 236

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Hinata on Kedd Május 14 2013, 11:52

- Ügyesek voltatok.
Gonoszul el mosolyodom és fel kuncogok. Nem ezt akartam mondani, de miért is hazudnék a geninkéknek.
- Igazából nem ezt akartam mondani. Ennyi idősen már küldetéseket teljesítettem, némelyik elég véres volt. Szóval jobban is csinálhattátok volna.
Na jó szóval most gyerünk kajára fel. Kedvenc helyem nem biztos tetszeni fog nekik, de ez engem nem izgat. Végül is majd kiderül, hogy milyen fából faragták őket.

Az idő közben egész kellemesnek mondható volt. Szél, eső semmi csak a szürkeség. Néhány nap sugár hatolt csak át a felhőkön.


( Lezárom a kis kalandunk. Ha akarjátok, mi csak rajtatok múlik az edzés utáni vacsit bővítményben kitudjátok játszani.

Mind ketten 5-5 ch-t kaptok. )
avatar
Hinata
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Jún. 10 2013, 12:42

Itachi

Két napja már, hogy Daizo hazatért a küldetéséről, most egy újabb hírhozó érkezett a Gaisuke birtokra, értesíteni a fiút.
- Üdvözletem, Daizo-kun. A Mizukage helyettesének levelét hoztam önnek - a fiú elvette a levelet, majd besétált a házba. A levélben egy újabb képzést akar tartani a vezetőség, felkészítve a frontra katonáit. Daizo elejtette a megbízást. Napokon belül a frontra küldik? Megrázta fejét, majd kissé összeszedte magát. Habár mélyen mindig is várt erre a pillanatra, most mégis elfogta a félelem.
Azonban a tudat, hogy a Mizukage, Mei-sama még erősebbé akarja tenni őt, felerősítette, és megfogadta, hogy mindent megtesz azért, hogy Mei-sama elégedett lehessen.
Minden felszerelését összeszedte, majd köpenyét magára húzva, díszes kardját övébe csatolta, majd kilépett az ajtón. A kiképzőterep felé vezető úton nem sietett, szépen, elegáns tempóban sétált, közeledve a kiképzőterephez.
A terepra érve megállt, kardjára tette bal kezét, mintha támasztaná magát, majd körbenézett.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Hétf. Jún. 10 2013, 12:51

Amint körbe szemlélsz megpillantasz egy férfit aki éppen feléd siet és közben valamit lóbál a feje felett. Amint egy kicsit közelebb ér megpillantod, hogy egy esernyőt tart a kezében csak futás közben majdnem ki viszi a kezéből az ernyőjét a menetszél. De hát napsütéses idő van gondolod magadban... Megint kaptál egy idiótát aki majd jól megmondja neked a frankót!
A férfi amint odaér hozzád szemrevételez majd megkérdi:
- Üdvözletem maga lenne Daizo uraság? A mizukage sama helyettese engem bízott meg azzal, hogy segítsem önt a felkészülésben miszerint idézést kéne megtanulnia! Ha jól tudom már kötött szerződést egy állatfajjal, név szerint a menyétekkel. Remélem az információim helyesek. - Miközben beszélt hozzád végig bólogatott és csak a mondandója végén nézett fel a szemedbe.
Ez a férfi nagyjából egy fél fejjel alacsonyabb nálad, viszont az ernyője még nála is magasabb. Már megint a nyakadra sóztak egy lúzert gondolod magadban miközben próbálsz nem nevetni!
- Akkor kezdjünk is neki. - Mondja azzal elkezdi elmagyarázni a tér idő jutsuk alapjait és a kézjeleket...
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Daizo Tensei on Hétf. Jún. 10 2013, 13:39

A fiú a megadott helyre megérkezett, mikor is egy fickó, egy hatalmas ernyővel a kezében szaladni kezdett felé.
~Már megint valami idióta tart nekem elméleti órát?~ fújt egyet. A férfi sikeresen elérte őt, az ernyő sem akadályozhatta meg, hogy véghez vigye feladatát. Daizo egy pillanat alatt végigmérte a férfit.
- Igen, én vagyok - válaszolta. Azonban az, ami a válasza után következett, igen csak meglepte őt. Idézés? Hiszen eddig csak őt idézték meg a menyétek. Most képes lehet rá, hogy ő is idézhessen társait? Ez a tudat igen csak felkeltette a fiú érdeklődését, az eddigi bunkó, sznob stílusából lejjebb véve érdeklődve figyelte a férfit.
- Az idézés technikájával a már szövetségben lévő Ninjuu-kat, azaz a különböző állatfajokat idézhetjük meg, akik társként segíthetnek minket a harcokban. Az idézéshez először is létre kell hoznunk a kézpecséteket, majd saját vérünket felhasználva kell kezünket a földre nyomni. Mutatom - mondta, majd a kézpecsétek megalkotása után Majom, Ökör, Tigris, Majom ujjába harapott a férfi majd tenyerét a földre nyomta.
~Nem is tűnik olyan nehéznek~ gondolta magában a fiú, miközben figyelemmel kísérte a mozdulatsorozatot. ~Tehát Vadkan, kutya, majom, madár, bárány. Hm. Ezután vért kell szivárogtatni az ujjamon keresztül, végül a földre kell nyomnom a tenyerem~ elemezte, majd úgy gondolta, megpróbálkozik.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Csüt. Jún. 13 2013, 12:35

Az első próbálkozásnál ahogy a földre csaptad a kezed és kimondtad a jutsu nevét szét szaladtak a földön az írásjelek amin egy kicsit meglepődtél, mert a férfi nem mondta, hogy ilyesmi is szerepel a technikában. Egy kis pukkanás a pecsét közepén, de semmi izgalmas még csak egy kis menyétet sem sikerült megidézned. Semmi probléma még maradt chakrád bőven a következő próbálkozáshoz. Ezúttal kicsit több szerencsével jársz és egy sima ügyetlen kis menyétet sikerül is megidézned aki amint megjelenik a pecsétben elszalad. Egyre inkább idegesít, hogy a férfi csak áll fölötted és bámul és a következő próbálkozásba már annyi chakrát adsz bele amennyit csak nem szégyellsz, de ekkor a pukkanást követően nem történik semmi. Kifulladva ülsz le a földre ekkor a férfi odalép melléd. 
- Most estél bele abba a hibába amibe, amit szerettem volna, hogy elkövess... AZ idézés nem arról szól, hogy minél több chakrát emésszen fel. Persze egy nagyobb élőlény megidézése több chakrával jár, de nem feltétlenül kell a tartalékaidat is erre áldoznod. Nézd! - Azzal feldobja az ernyőjét majd utána ugrik és elmutogatja a kézjeleket majd a nyitott ernyőhöz ér és leidéz egy hatalmas kígyót. Ugyanazzal a procedúrával el is tünteti... - Ügyelj arra, hogy az összegyűjtött chakra ne illanjon el amíg létre nem jött a pecsét, mert annak segítségével jön létre a téridő jutsu! A chakrádat csak akkor hagyd, hogy elszívja a technika amikor már érzed, hogy az álat úton van ide! Akkor kell a chakrád, hogy materializálni tudd! Először persze ne számíts nagyra, de a második próbálkozásnál már jó úton haladtál!
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Daizo Tensei on Csüt. Jún. 13 2013, 12:57

Daizo ujjába harapva a földre nyomta tenyerét. Ujjai alól különleges jelek, akár a kígyók, úgy kúsztak a földön egy kört alkotva, majd kimondta a technika nevét.
- Kuchiyose no jutsu -  apró pukkanás, elenyésző mennyiségű füst, és hatalmas kudarc. A fiú rengeteg chakrat pazarolt első próbálkozásába, rendkívül kimerült, hátraesett a földre, majd lihegve támaszkodott.
Mestere néhány jó tanáccsal látta őt el. A fiú izzadtan, fáradtan ült a földön, pihennie kellett. Lehunyta szemeit, majd erősen koncentrálni kezdett.
~Mizukage-sama. nem okozhatok neki csalódást. Erősnek kell lennem, ügyelnem kell a chakram-ra, nem pazarolhatok.~ A fiú perceket töltött a földön, csukott szemmel, chakra gyűjtött össze, koncentrált, nem engedte, hogy ismét kárba vesszen. Hirtelen kinyitotta szemeit, majd felkelt. Mély levegőt vett, orrán kifújva nekilátott a kézpecséteknek.
~Vadkan, kutya, majom, madár, bárány~ mutogatta el, azzal jobb kezét szája elé kapta. Fogaival felsértette a bőrt, ujjából vér csöppent ki. Tenyerét határozottan a földre nyomta, mindeközben komolyan koncentrált.
- Kuchiyose no jutsu - mondta sokkal visszafogottabb hangnemben, viszont sokkal határozottabban. tenyere alatt ismét megjelentek a jelek, melyek végigfutottak a földön, egy kört alkotva, majd füst jelent meg.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Uchiha Itachi on Szomb. Jún. 15 2013, 11:05

Ebben a pillanatban sikerült a technika. Daizo nem hagyta elszivárogni a chakrát és sikerült egy értelmes ninjuu-t leidéznie. A kis menyét körbe nézett, nem tudta pontosan, hogy most mi történik vele illetve hol van. Egy darabig még forgatta a fejét aztán egy pukkanás keretében füsté változott.
- Ez nagyon szép volt, gratulálok sikerült elsajátítania a technikát. Ne keseredjen el, ha első alkalommal nem sikerül nagyobb állatokat megidéznie, ez mindenkivel így megy. Jut eszembe, ha jól tudom magát nemsokára ki vezénylik a frontra sunagakure ellen. Azt hiszem, hogy a sivatag kellős közepén a menyéteknek, mint idézhető társ állatoknak nem sok hasznát veszi... Mit gondolna hozzá, ha már felsértette az ujját esetleg szerződést köthetne a bogarak nemzetségével. Magának való egy faj, de a sivatagban tökéletesen megállják a helyüket, és nekem is a kedvenc idézhető fajom. 
Azzal kinyitotta az esernyőjét ahol találsz egy pecsétet ami két helyen már alá van írva vérrel. A döntés rajtad áll, hogy szerződést kötsz-e a bogarakkal vagy nem! Talán a sivatagi harcokban tényleg nagyobb előnyt szerezhetnél velük mint a menyétekkel!


// A technika kezdő szinten elsajátítva, és felírhatod szövetségesnek a bogarakat is, de akkor egy terjedelmes 25 soros postot kérek ahol még párszor gyakorlod az idézést! //
avatar
Uchiha Itachi
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Csandaszőlős


Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szomb. Jún. 15 2013, 12:21

A fiú tenyere sebesen haladt a talaj felé. Mikor elérte célját, ujjai alól jelek rajzolódtak ki, majd füst keletkezett. 
A füstből pedig egy kis méretű élőlény, egy két lábú menyét lépett ki.
- Na mi az már megint? - kérdezte a menyét. Daizo nem válaszolt, csupán állt, és a kis állatot nézte. Sikerrel járt. Büszkeség öntötte el a fiút, ritkán érzett úgy, valami olyat tett, amellyel másokat is lenyűgözhet. Sohasem dolgozott másokért, sohasem akart mások kedvéért időt és erőt fektetni bárminemű munkájába. Nem azért, mert ilyen önző lenne, hanem mert nem talált egy olyan embert még, akiért érdemes lenne dolgozni, akinek érdemes lenne megmutatni, mire képes a fiú. A Mizukage-samat leszámítva nem talált ilyen embert. Talán ezért ilyen zárkózott. Azonban most úgy érezte, ezzel a menyéttel képes lehet másoknak is megmutatni, mire képes. 
Időközben a menyét eltűnt, mestere pedig esernyőjét fogta kézbe ismét. Kinyitotta a hatalmas eszközt, melyben már egy pecsét várt rám. A pecsétet már többen aláírták, most a fiún állt a döntés, él e vele. Némi gondolkodás után azonban a fiú úgy érezte, nem árthat, ha egy erős fajjal összekötheti magát a vérszerződéssel. Így a már vérző ujjával beleírta a pecsétbe a nevét, ezáltal megkötötte a szerződést. A férfi lassan továbbállt, a fiú azonban nem akart még hazamenni. Túlságosan is élt benne a vágy, hogy a frissen szerzett erejét javítsa, ezáltal javíthatja a hibáit, és ezáltal még pusztítóbb erővel bírjon. 
Kicsit leült a földre, hogy pihenjen, még több erőt szerezzen. 
- Kuchiyose no jutsu - nyomta ismét tenyerét a földre. Megjelent ismét a két lábon járó menyét.
- Nézd, kölyök, örülök, hogy sikerült, de miért engem zavarsz állandóan? - nézte a fiút néző, beszélő menyét.
- Segítened kell - válaszolt. - Segíts, hogy tökéletes legyen a technikám. Ígérem, csak veszély esetén foglak legközelebb megidézni, addig azonban szükségem van a segítségedre. Kell egy társ, akire számíthatok a harcokban. - a menyét végül belement, segített a fiúnak. Daizo először is létrehozott néhány vízklónt, hogy azokon gyakorolják a csapatmunkát. A klónok nem támadtak, egyetlen feladattal jöttek létre, kerüljenek el mindenféle támadást. Jól is alkalmazkodtak a helyzethez, kevés klónt talált el a fiú-menyélt páros támadása.
Daizo ismét pihenésre kényszerült, testéről ömlött a víz, mellkasa lüktetett, pihennie kellett. mindvégig a kis állatot nézte. Rég elvesztett társára gondolt, a kutyára, akinek elvesztése volt talán a fiú legnagyobb traumája szülei elvesztése után. A kis állat itt rohangált előtte, tudta, ha bármi baj lenne, a kis segítőt egy pillanat alatt biztonságos helyre képes vinni, nem kell futnia a halál elől, a végső sötétség elől, mely úgy is elér mindenkit. A fiú nem bízott a sorsban, azt, hogy az előtte rohangáló állat itt van azt nem a sorsnak, hanem az ő munkájának és erejének köszönheti. Nem állhat meg, folytatnia kell az utat amit választott. Az utat, ahol a két fél, jó és rossz, két olyan oldal, amelyet ő választhat meg, saját döntése és nézőpontja határozza meg, mi jó és mi rossz. Ő ezt az utat választotta. Az út azonban hosszú, ám ha elég erőre tesz szert, talán sikerül végigjárnia.


Köszönöm a tanulást
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akari Tenshi on Szer. Júl. 17 2013, 23:08

// Aum no Ansatsu jutsu// A lélek egyensúlyának technikája képzés - Jiraiya//

A hold faluban lévő küldetésem után volt egy pár kalandom. Először egy kis kígyó mérget szereztem, majd a Démonok országába mentem fölöslegesen, utána pedig bejöttem a kontinensre, ahol összefutottam Ryu, Mirubi és Itanashi hármassal és beavatást nyertem az Ame no ekibiogami nevű szervezetbe, bár a céljaik még nem 100%ig tiszták, most viszont haza tértem. Valahogy sikerült kimagyaráznom a Mizukage helyettese előtt a küldetés utáni haza nem térésemet, aki egy kis szidás után egy képzésre küldött. Hogy ne fogjon gyanút, hogy én már nem az a lány vagyok, aki elhagyta a falut a küldetés miatt, elnézést kértem a dologért, majd el is indultam a kiképzőterepre, ahol már néhány ember várakozott, így én is beálltam a sorba, hogy megtudjam miről is van szó.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Aug. 25 2013, 20:24

// Pörgetem a dolgokat, hogy haladjunk. Ne feledd, hogy Bővítményt kell majd írnod erről //

A Kiképzésen hárman vesztek részt. Három veled nagyjából egykorú ninja. Mindkettő fiú. Sajnos csak egy pillantást tudsz vetni rájuk, mivel a kiképzőtök máris megérkezett. Az egyik shinobi egy kék, egyszínű pólót, valamint egy tépett rövidnadrágot visel. A haja fekete és az arcába lóg. Nem túl igényes. A másik fiú izmos, szálkás testű. Hiányos a felsőruházata, nadrágnak pedig egy strapabíró anyagból készült, sokzsebes nadrágot visel. A fejbőre csillogott a napon, mivel teljesen kopasz.
A kiképzőtök pedig miután megérkeztél, szinte azonnal megjelent. A távolból, az egyik fa mögül lépett elő. Egy rövid hajú férfi, szigorú tekintettel és sok sok vágással az arcán. Ruházata, csak egy fekete, egybe részes, testhez simuló, ujjatlan overált viselt, ami a Kirigakurei Chuunin egyenruha része, valamint egy szintén fekete taktikai zsebekkel ellátott nadrágot. Sétált, azonban léptei szaporák voltak. Látszott rajta, hogy olyan ember, aki nem szereti lopni az időt és ahová csak teheti siet. Főleg amikor feladata van, de ezt is méltósággal. Pár másodpercen belül megérkezett elétek, majd rögtön hatalmas zsebeihez nyúlt, ahonnan három láncot "varázsolt elő" és a három tanonc felé hajította őket. Mindenkinek egyet-egyet. A láncok feketék voltak, a végükön egy dió nagyságú golyóval, ami nehezékként volt rajta. A férfi felemelte a karját, majd a közelben lévő, szalmabábuk felé mutatott.
- Most  próbáljátok ki és tapasztaljátok ki a láncokat. Válasszatok ki magatoknak egy bábút. Van tíz perccetek, hogy kitapasztaljátok a láncok működését. Egyenlőre elég ennyit tudnotok.
A férfi befejezte, majd szigorú tekintetével követett végig titeket, ahogy megindultok a bábuk irányába.

// Írj egy postot amiben kipróbálod a láncot és kitapasztalod egy alap szinten //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akari Tenshi on Hétf. Aug. 26 2013, 11:52

// Aum no Ansatsu jutsu// A lélek egyensúlyának technikája képzés - Jiraiya//

Hárman vettünk részt a képzésen, ami egy kicsit fura volt, hiszen ez a technika a falu egyik alaptechnikájának számított, de vagy nem volt elég jelentkező vagy csak ennyien érdeklődünk a technika után. Igazából mindegy is, nem nagyon érdekel a többi ember, én szeretném elsajátítani a dolgot, hiszen a háborúban minden technika az életemet mentheti meg, legyen az védekező, támadó vagy csak egy egyszerű kiegészítő, végre lesz egy technika a tulajdonomba, amivel támadni is képes vagyok, nem csak kiegészítő. A tanr alig érkeztem meg máris előlépett egy fa árnyékából a rét másik oldalán. Nem igazán néztem meg egyiküket se komolyabban, csak egy pillanatnyi időt szántam a ruházatukr. Egyik sem volt túl igényes sem a ruhájára, sem a hajzatra, amit a fejükön hordtak, bár legalább a mester adott magára valamicskét az általános chuunin egyenruhával. Egyik hatalmas zsebéből 3 láncot vett elő végükön egy kisebb dió, ami valószínűleg ütésre használható. A bábok felé mutatva elmondta a feladatot. Nem igazán volt ötletem, hogyan is kéne használni, így az első próbálkozásom a drótcsévélő technikához hasonlóan az elkapásra összpontosított. A láncba chakrát vezettem, majd ahogy a drótot irányítanám a lánccal is próbáltam kialakítani csomókat, hogy megkötözze a bábot, de rá kellett jönnö, hogy ez nehezebb, hiszen a lánc nagyobb súlyt képvisel, így több chakrára is van szükség. Lassan megtaláltam a mennyiséget és a lánc egyéb felhasználási módját is kitapasztaltam, például, hogy a kézre is lehet tekerni, így például a fegyvert is ki lehet venni valakinek a kezéből, de az is eszembe jutott, hogy például egy klónnal vagy társsal ki is lehet kötözni, de akár teljes erőbeadással szét is lehet tépni.

_________________


előtöri
, adatlap, kaland
, Bővítmények, pályázatok, Küldetés, Tanulás

Multik: Akira, Katsumi Kawachi, Yamato, Tomoko

Spoiler:


Halott Karakter!
avatar
Akari Tenshi
Halott Karakter


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Jiraiya on Hétf. Szept. 30 2013, 15:34

// Képzés - A láncok végén, nem dió van, hanem egy dió méretű vasgolyó //

Amint befejeztétek a gyakorlást, a férfi kinek nevét nem tudjátok, mindenkinek intett. Odamentetek hozzá, majd hallgattátok a beszédét.
- Titeket azért rendeltek ide, hogy elsajátítsatok egy Kirigakurei Taijutsu technikát. Ez a jutsu az Aum no Ansatsu Jutsu // Lélek Egyensúlyának Technikája. Ezt a technikát leginkább a Kirigakurei ANBU használja, elfogás céljából. A láncokat használva, legalább ketten, lesből támadják meg az áldozatukat, majd egy-egy végtagjára, vagy annak egész testére tekerik és végül megfeszítik. Így képesek lehettek végtagokat is leszakítani, vagy esetleg megfojtani valakit vele... Na már most, ez egy Taijutsu és Sogu keverék technika, ami a fegyver manipulálásáról szól, Chakra használat nélkül! Ezt említve, talán több akadály is megragadta a figyelmeteket, így elmondom a jutsu lényegét és annak hatásos végrehajtását be is mutatom.
Mondta a sensei, majd megformált néhány kézpecsétet és egy nagyobb mennyiségű vizet köpött maga elé egy szélesebb sugárban, majd folyamatosan hozta belőle létre a Vízklónokat. Összesen nyolc klónt hozott létre. Azok közül hat a háttérben maradt, míg kettő a sensei mellett. Az egyik klónnak átadott egy láncot, közben pedig a másik, kissé távolabb ment tőletek. Miután a klón elvette a fegyvert, átment a távolabb lévő klón másik oldalára és letekerte a láncot a kezéről, majd elkezdte pörgetni, végül a nehezékes részét, elhajította az eredeti sensei és közte álló klón felé, ami teljesen rátekeredett a testére. Ekkor megszólalt az eredeti sensei.
- Tehát, ezt a technikát chakrahasználat nélkül kell elsajátítanotok. Először is, ki kell tapasztalnotok a láncok működését, súlyát és mozgását. Egy fegyver ismeretlenül is viselkedhet a kezetekben, különösképpen egy ilyen eszköz, ami a folyton gyorsuló és lassuló erőhatásokra épül. Ezt már megtettétek az imént, így majd hosszasabb gyakorlással tökéletesen összhangban tudok majd mozogni a fegyveretekkel, vagy a fegyvert mozgatjátok teljesen összhangban a testetekkel. Természetesen némi chakrafelhasználással, jobb eredményt tudtok majd elérni, de ezt ráértek akkor kivitelezni, ha már anélkül is végre tudjátok hajtani a jutsut. A következő kulcsfontosságú része a technikának, az az előzőek elsajátításából ered. Miután képesek vagytok tökéletesen irányítani a fegyvereiteket, tudnotok kell, hogy hogyan kell úgy elhajítani, hogy az a lehető legnagyobb gyorsasággal és a lehető legnagyobb pontosság mellet érjen célba. Egy ilyen érzékeny eszközt, az ujjaitok mozgatása is merőben befolyásolhat, így összpontosítanotok kell a testeket minden egyes részére, tehát a Lélek Egyensúlyra! A technika technika része viszonylag egyszerű. Annyit kell tennetek, hogy a láncot pörgetve, vagy csupán kézből elhajítva, a célpont felé hajítsátok és betekerjétek vele. Ezt úgy tudjátok elérni, hogy a láncot a célpont felé dobjátok, majd megvárjátok, hogy az elhaladjon mellette és ha már néhány centivel túlment a célponton, egy egyszerű csuklómozdulattal visszarántjátok a fegyvert úgy, hogy az a visszarántáskor behajoljon és a visszahúzásnál a nagy erő és gyorsaság hatására, rátekeredjen az áldozatra, majd a lánc többi részére, így elkapva és megbéklyózva a célszemélyt. Most bemutatom, figyeljetek a részletekre.
Mondta a sensei, majd feltekerte a karjára a láncot, pontosan úgy, hogy a 10 méter láncból, körülbelül 2 méter lógjon lefelé és a nehezék a kezében legyen. Izmait megfeszítette, majd egy határozott és erős mozdulattal elhajította a nehezéket, ami iszonyatos, már-már "ninja szemmel" követhetetlen gyorsasággal száguldott a klónja felé. A lánc fokozatosan tekeredett le a férfi kezéről, míg végül megszorította azt, és visszarántotta egy könnyed csuklómozdulattal. A nehezék ekkor visszacsapódott és a lánc egyenessége megszűnt. Ekkor húzta meg a férfi ismét a fegyvert, iszonyatos erővel és gyorsasággal, így a visszacsapódó nehezék rátekeredett a fizika segítségével a férfi nyakára, majd azt követte a lánc többi része. Végül a klón megszabadult a fejétől...
- Most, hogy tudjátok a technika részt, kezdjétek el a jutsu gyakorlását a klónok segítségével. Az egyik klón lesz a segítőtök, míg a másik az áldozatotok.

Ekkor a klónok felvették azt az alakzatot amit a sensei bemutatójánál. Mindenkire jutott kettő klón. A fegyvert tartó másolatok, egyből rátekerték láncaikat a klónra, várva titeket.
- Próbáljátok megsemmisíteni a klónomat. Ha azzal sikerrel jártok, akkor végeztek a technikával. Jó munkát!


// Kérnék tőled egy 40 soros postot a jutsu megtanulásáról. Vigyél bele némi technikai részletet, vagy ha akarsz, kidolgozhatsz magadnak egy alternatív végrehajtási formát, de legyenek a tanulásban hibák, főleg a fegyverrel való próbálkozások //


_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.