Kiképzőterepek

13 / 14 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Hétf. Jún. 15 2015, 13:19

//Bocsi a minőségért, a gépem fogta magát és a mozilla összeomlott mielőtt elküldtem//

Évszakban nem tudom melyik a kedvencem, de időjárási jelenségek közül a vihar. A vihar: Víz és villám. A víz pusztít és teremt. Én is ilyen vagyok. Ahhoz, hogy valaki építkezzen pusztítania is kell. A víz, ami letisztítja a szennyet a világról, általa tisztul meg a környezet. Én is ez vagyok, a víz gyermeke. nem gondolom, hogy nekem kell megtisztítanom a világot, de azt mindenképp, hogy a világnak tisztulásra van szüksége. Mély gondolkozási válságot kell átélnie a világnak, hogy rájöjjön, hogy a háború csak pusztítást és még több háborút hoz. A háború szükséges, mert nélküle az ember nem értékelné a békét, de még ha a béke is a célja az embernek, egyetlen lehetőséget lát rá, ami a háború. Ugyan egyetértek vele, hiszen háború nélkül nem lenne szükség a ninjákra és egy igazi ninja értéke a háborús tapasztalata és a tudás, amit összeszedett. Én is csak akkor élek igazán, mikor ölhetek. Nekem ez a létszükségletem, de nem is tudnék másban gondolkodni, hiszen az életemnek másban nincs értelme és erre tanítottak az akadémián is, hogy a ninja egyetlen feladata a falu szolgálata, ami a legtöbbször abból áll, hogy az ellenséges ninjákat kell elpusztítania.
Nem sok időm volt gondolkodni, hiszen éppen csak elállt az eső kopogtak. Felálltam és ahogy megmozdult a kezem a könyököm helyén lévő fém jelezte, hogy a hosszas mozdulatlanság nem tett neki annyira jót. Odasétálok az ajtóhoz és kinyitom. Egy férfi áll előttem, aki számíthatóan tanítani akart. Ugyan nem nagyon volt kedvem az edzéshez, de erőt vettem magamon és a mondandóját végig hallgatva követtem a kiképzőterepre. A környék vizes volt, a fű mentes részeken pocsolya vagy sár volt, a kiképzőterepen, ahova tartottunk csak néhány egyén gyakorolt, de a mesterem nem meglepő módon egy elhagyott részre vitt, majd elmondta, hogy mért is vagyunk itt. Tudni akarja, hogy van-e affinitásom egy második elemhez. Ha van, én mindenképp a villámot szeretném, mert az illene a nemrég megtanult Hien technikához és a víz elemmel is tökéletes kombinációt alkot. Elmondta a dolgokat majd elemi chakra érzékeny papírt rántott elő a zsebéből j néhány darabot. ~Ki vagyok? Milyen vagyok?~ Ez egy fontos kérdés, de hogyha jól értettem akkor nem ezt kell megválaszolnom, hanem el kell nyomnom magamban az elsődleges elememet és megtalálni a másodikat. Mivel jobb ötletem nem volt, így elvettem az első cetlit, ami várhatóan be is nedvesedett, jelezve, hogy az első elemem a víz. Sok információt nem tartalmazott, hiszen tisztában voltam az első elememmel, sőt több technikát is már megtanultam. Hosszú próbálkozások sora következett. Többféleképpen próbáltam elnyomni az első elememet, míg nem az utolsó papírnál észrevettem egy kis szakadást, ami talán a második elemem némi jelzése, hogy kezdem megtalálni. Még kétszer próbálkoztam, de csak valamivel nagyobb sérülést tudtam okozni a papíron mielőtt elázott volna. Most vagy soha. Elveszek egy cetlit, majd a chakrámat belevezetve reménykedem, hogy sikerül megtalálnom a második elemem.

//Elsőnek többet írtam, de alapvetően soknak érzem a második elem feloldásához az 50 sort//
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Hétf. Jún. 15 2015, 23:00

// Katsumi Kawachi  2. elem kijátszása, //


A tanítód figyelt, és néha a fejét csóválta. Az oktatás, amihez ő volt szokva a teljes hatékonyságot követelte, bár nem biztos, hogy a legjobb módszer volt. Az ő idejében könnyen lehet hogy az önmegismerésnek a fogalmát sem ismerték, csak az eredményt magát, ám annyi talán a javára válik, hogy próbál némi türelemmel tanítani. 
Figyelte az elázó papírokat, és sóhajtott egyet. 
- Erőltesd meg magad kölyök, mert ha van második elemed és egész nap csak ázott fecniket tudsz bemutatni, megmutatom, milyen az, ha valakinek tényleg van több eleme és használni is tudja.. Bár utána már nem lesz képességed felfogni ezt... - ropogtatta meg az ujjait. Aztán végre felbukkant az első szakadás.
-Na! Még egyszer!- dőlt előrébb.
- Hm.. Fūton ? Még egyszer! Erősebben. Koncentrálj! Már megtaláltad a módját, hogy ne a víz törjön elő. Már tudod, hogy keresd meg magadban, ha nem vagy teljesen ostoba.- és kivette a kezedből az előző fecnit, hogy tüzetesebben megvizsgálja. A fény felé tartotta, majd aprót füttyentett.
-A Fūton túl nyilvánvaló lenne.. ez más. Igen.. már látom!-s szinte ebben a pillanatban az akaratod által felszínre tört a második elemed, kétséget sem hagyva afelől, hogy az előző gyenge fizikai hatás, mely szakadást okozott, egészen más természetű: az érzékeny papír nem csupán átszakadt, de az az elektromosság, amit sikerült gerjesztened, már a te szemednek is láthatóvá tette a kisülés okozta égéses nyomokat. 
- Raiton! Jól van kölyök, büszke vagyok rád, de a munka nem ért véget, most nem hagyhatod abba. A végén még elveszted a fonalat. Szerencsés napod van, mert nem kell más mestert kiutalnom neked, történetesen ez az egyik elemem. Persze a szerencse, kölyök, elég relatív.  Gywerünk kölyök, szedd össze magad és ismételd meg!


// Második elemről van szó, nem az elsőről. Bár ez még csak a feloldás, nem tartom soknak, hiszen nem csak a konkrét technikai megjelenítésről van szó, ráadásul van egy njk-d, akit használhatsz. De most elfogadom a felmerült problémát. Legközelebb időnként másold át valamilyen szövegszerkesztőbe amit írsz, hogy ne vesszen el. Legközelebb ilyen kifogást már nem fogok elfogadni, tartsd magad a továbbiakban ahhoz, amit kérek: 20 sort kérek az elemed felfedezéséről, arról, hogy tudatosan próbálod előszólítani, most hogy megmutatta magát, arról, hogyan keresed az egyensúlyt az előszólításához, elvetve az elnyomás használhatóságát, és miként éled ezt meg. Fejleszd a karaktered. //

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Katsumi Kawachi on Kedd Jún. 16 2015, 06:45

Ha van második elemem, akkor az nagyon elbújt bennem. Nem akarta megmutatni nekem, hogy mégis mi az, ha egyáltalán van második elemem. Minden vágyam, hogy a villám legyen és akkor végre valami sérülésféle jelenik meg a papíron. Először nem akarom elhinni, de aztán újra megnézem a papírt és észreveszem a kezem alatt lévő résznél a vágást. Igen, a papír elázott, de a második elemem feloldásához egy lépéssel közelebb kerültem. Meg kel találnom a módot. Nem akarom megtapasztalni azt, hogy a mester bemutassa rajtam azt, hogy mit jelent, ha valakinek több eleme is van. Láttam én már a villámot[url=#83068421] munka[/url] közben az éppen elég volt az, nem akarom megtapasztalni magamon. A papírt vizslatja és próbálja kitalálni, hogy a két lehetséges elem közül melyik lehet a fuuton vagy a raiton. Én az utóbbit szeretném, hiszen az tökéletes lehetőség a kenjutsuim javítására a Hiennek köszönhetően, de a víz elemmel keverve sem egy utolsó dolog. Épp rájön, hogy vajon mi lehet az oka a papíron lévő szakadásnak, amikor a második elemem világra talál és hatalmas fényjelenséggel elégette a papírt. Ekkor már tudtam, hogy az van amit akartam, a második elemem a villám. A mester viszont nem volt megelégedve, most, hogy megtaláltam a második elemem ismételjem meg a mutatványt. Egyet tudtam vele érteni, hiszen akkor sikeres egy kísérlet, ha reprodukálható. Egyszer sikerült, akkor még egyszer sikerülnie kell. Ha egy olyan technikát szinte ösztönből megtanultam, amit én magam találtam ki akkor ennek nem kellene akadályt jelenteni. Elvettem egy újabb cetlit, majd chakrát áramoltattam bele. Sajnos elázott. ~Ezt nem hiszem el.~ Már kezd idegesíteni az ázott papírfecnik mennyisége és egyre dühösebb vagyok magamra. Úgy döntök, hogy nem veszek el újabb papírt, inkább magamba próbálom megkeresni az elememet. Nem tudom, hogy a mestert érdekli-e, hogy nem próbálkozom, de nem érdekel. Becsukom a szemem és elkezdem a testemen belül keringetni a chakrám és felfedezni benne az elektromos kisüléseket. Nehéz, mert évek óta használom az első elemem, az akadémián fedeztem fel, amikor a kezembe nyomtak egy ilyen papírt, hogy vezessem bele a chakrám és a papír, ahogy most is, elázott ezzel tudtam meg, hogy a falumhoz híven az elemem a víz. Ahogy a testembe áramlik a chakra lassan kezdem felfedezni magamba a villám chakrát és egyre erősebben érzem. Talán most. Kinyitom a szemem, elveszek egy újabb papírt és belevezetve a chakrám várom az eredményt.
avatar
Katsumi Kawachi
Játékos

Taijutsu Pontok : 107

Specializálódás : Kenjutsu


Adatlap
Szint: A
Rang: Genin/ oinin jelölt
Chakraszint: 767

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Inuzuka Tsume on Kedd Jún. 16 2015, 21:04

// Köszönöm a bővebb második körös reagot, a szintedhez méltón elkezdted magad módján felfedezni az új elemed, és sikerrel feloldottad. Felírhatod, és ezen felül 5 ch-t adok.//

_________________
Tsume a Matatabinátor - A Nibi állandó mesélője

Mesélések:
Út a fellegekben  - Nakahara Saki
Körbe érKensiro Karu
Hátrahagyott nyomok - Zawaki Hotaru
Surrogó kimonók hercege - Lanmao kalandja
Néma lombok - Yamato
Neveletlen Hercegnő - Djuka Haruka
Sivatagi szél - Doshiri Asuka kalandja
Az Ourio-völgy titka - Hamada Fuyu

Tanulások:
Kaszinó:
avatar
Inuzuka Tsume
Adminisztrátor

Tartózkodási hely : Konohagakure


Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akemura Senshi on Vas. Okt. 25 2015, 23:02

1 kaland vége, illetve 2. kaland kezdete
 Avagy Móka az Indiánnal.
 A Shen-kar-rar csapat kezdete. 
(Rengar, Karasu, Danzou kalandja) 


Egy gyönyörű napnak indult a maga módján, s lám milyen kudarcba fulladt. Igaz Senshi nem tudja mennyi az idő, most mégis a legkisebb baja is nagyobb ennél, tudván, hogy az életéért küzd újdonsült társainak társaságában. Hősies harcuk az indián ellen viszont olybá tűnik, hogy nem más, mint egy szemkápráztatás, de kérlek engedjétek meg, hogy bevezesselek titeket a történtekbe.


Az ifjú genin megindul a túlélés reményében az agresszív Kirigakurei indiánnal szemben, és rögtön megalkotja 2 hasonmását akik útnak is indulnak, eközben Rengar egy fuuma shuriken segítségével próbálja kicselezni az ellenfelüket. Akemura figyelme elég erősen koncentrálódik ellenfelére, akit mikor már a klónok illetve az óriási shuriken utolér szinte a semmibe vész, és egy nem várt helyen bukkan fel. Igaz a gyermek amilyen biztos volt abban hogy látta ellenfelét, most épp olyan kétségbeesetten kezdi el keresni azt. A klónok támadása is kudarcba fullad és lám egymásba ütközve válnak köddé.
- Szerencse, hogy a Mizukage-sama nem szereti ezt a termet, különben megkapnánk a legrosszabb küldetéseket. Igen, csituljatok!- Bizony a kis szőke gyermek ekkor veszi csak észre 3. társuk menekülő manővereit, és látván ezt az eszméletlen gyorsaságot 1 gondolat fogalmazódik meg benne.
~ Akármikor elvághatná a torkom. Esélyem sincs ellene.~ Jelenti ki immáron tudván az eddigi tévhitét, majd csak ezek során reagál újdonsült mestere kijelentésére.
- Tessék?- Jelenti ki a pár másodperce még ellenségként ismert illető mondatára a reakcióját, hisz mi tagadás az előbb még az életéért küzdött, így most végképp meg van kavarodva.
- Sokat megtudtam ma. A Senseietek vagyok. Dohou Iwarai! Dolgozni fogunk a csapatmunkán. Holnap találkozunk a kiképzőterepeken.- Végezetül Iwarai bemutatkozik, s lám így lesz neve az indiánnak. 
~ Mi van? Dohou Iwarai? Nem értek semmit most már végképp. Akkor ő lesz a mesterünk?~ Fogalmazódnak meg benne a kérdések, eközben újdonsült mesterük kisétál az ajtón, ami az előbb még pecsét alatt volt. (A kis genin, ekkor veszi észre, hogy ismét képes mozogni amennyiben lebénították őket) A fiú nem tudván a miérteket társai felé fordul.
- Ti értitek ezt az egészet, mert én semmit? Valaki fel tudna világosítani?- Teszi fel a kérdést a két fiúnak, és miután megkapja a válaszokat, már ha megkapja illedelmesen elköszön. kissé meghajol és megindul összeszedni a elhajigált fegyvereit. Ezek során megindul haza, ahol a következő várja.


Nagy zűr zavar van otthon, hisz míg Senshi az életéért küzdött, addig Jaken egy új recepten kísérletezett, melynek következménye, egy törött ablak lett a konyha ás a külvilág között. Bár ennek következtét nem tudni, mégis mondhatni az étel majdhogy nem elrepült a konyhából, vagyis jobban szólva kirobbanó formában volt. Természetesen a nap többi részét takarítással és meséléssel töltötte a kis genin, hisz mostani kalandját már barátai és a családja nagyon várta.


Másnap reggel a nap vidáman indul a tegnapiakhoz képest, bár kissé zavaró gondolatok keltik fel a kis genint, hisz a tegnap történtek igen csak felkavarták a gondolkodását. Kissé félénkebbnek indul ezen reggelen, mint általában. Jaken már rég nincs a házban, mikor a fiú felkel, de ez nem is nagyon zavarja remélvén, hogy ismét nem hagyott nevelő apja maga után takarítani valót, de szerencsére 1 kis üzenettel megússza a dolgot. Felkapja az üzenet melletti kis csomagot, és felkészülvén a mai napra megindul a Kirigakurei kiképzőterepre kíváncsian várván, hogy ezúttal milyen kalandban részesül társaival, és kék bölény társaságában. A kiképző telepre hamar meg is érkezik, de hogy mi várja ott, az majd csak később derül ki.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rengar on Kedd Okt. 27 2015, 22:17

//Senshi, Karasu, Danzou//

Rengar fele három kunai repül. Kardja segítségével mindegyiket elhárítja. Ez nem okozott számára komolyabb problémát. Már az nagyobb probléma volt hogy táskájából kellett kivennie a fuma shurikent. Legalább mindig kézhez rakja így nem kellet sokat kotornia a cuccában. A fiú elhajítja fegyverét annak reményében, hogy a szabdaltarcú csávót kiiktatja vele. Szeme sarkából észreveszi hogy egyik társa szintén támadással próbálkozik, méghozzá bunshinok és egy kunai segítségével, de nem volt ideje a többiekre. Koncentrálnia kell. A férfi nem véletlenül ugrott fel. Mint ez fiú számára kiderül, az erőszakos Jounin már az ajtó fölötti falrészen áll. Úgy tűnik a fiatal genin dobása pontos volt, az óriási shuriken be is csapódik oda ahol egy pillanattal ezelőt még a férfi állt. A következő pár másodpercben olyan sok dolog történik hogy a fiúnak nem is nagyon sikerül felfognia. Gyorsan körbenéz. Most tűnik csak fel neki Senshi asztalos manővere. Karasu a szoba majdnem hogy túlsó felén áll. A hosszúhajú genin el se tudta képzelni hogy mit csinált, vagy mit akarhatott csinálni az idősebb.
- Szerencse, hogy a Mizukage-sama nem szereti ezt a termet, különben megkapnánk a legrosszabb küldetéseket. Igen, csituljatok! - állítja meg a harcot az idegen.
~ Mi az hogy a Mizukage nem szereti ezt a termet? Már nem mindegy? Úgyis meghalt. Az előbb még a gyenge kagékről, meg a hallott hősökről hablatyolt! Ennyivel véget akar vetni ennek?! ~ Rengar előkap egy kunait. Eldobja. A férfi egy könnyed mozdulattal elkapja, majd három kézpecsétet formál. A fiú már nyúlna a következő dobókáért de nem. Meg se bír moccani. Mintha valami gúsba kötné. Még a szemét is nehezen mozgatja. A férfi ismét megszólal:
- Sokat megtudtam ma. A Senseietek vagyok. Dohou Iwarai! Dolgozni fogunk a csapatmunkán. Holnap találkozunk a kiképzőterepeken. -
~ Mi?! Miva'?! Egy gyilkos lesz a mesterünk?! Miiiiii?!~ töri a fejét, de a "mester" egyszerűen csak távozik. Az ajtóról a pecsét eltűnik, ahogyan a testüket lebénító erő is. Mivel eddig nem, most már meg tudja mozdítani a fejét, és van alkalma mégegyszer körbenézni. A pecséttel együtt az ex-Mizukage hullája is eltűnt. Furcsa.


A fiú hazamegy, és reméljük, hogy az otthon töltött idő alatt majd sikerül megemésztenie a dolgokat…

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Nov. 03 2015, 14:41

//Senshi, Rengar, Danzou//


A múlt árnyai.

Karasu legnagyobb megdöbbenésére a férfi előtte terem, és megfogja a szálló tőrt. Ekkor a fiú megtorpan.

~Ó hogy az a...~

-Szerencse, hogy a Mizukage-sama nem szereti ezt a termet, különben megkapnánk a legrosszabb küldetéseket. Igen, csituljatok!
~Mi? Várj...nem szereti. Mármint most?~
Karasu nem próbálkozik tovább, ismét erőt vesz rajta a remény. Az adrenalin azonban nem hagyja nyugodni, és felkészülten várja a férfi következő lépését.
-Sokat megtudtam ma. A Senseietek vagyok. Dohou Iwarai! Dolgozni fogunk a csapatmunkán. Holnap találkozunk a kiképzőterepeken.
A fiú, kezeit térdeire támasztja, és úgy tartja magát. Olyan mintha remegne...
Miután a férfi kilép a teremből, Karasu társa szólal meg.
- Ti értitek ezt az egészet, mert én semmit? Valaki fel tudna világosítani?
A fiú még mindig ugyanabban a görnyedt testtartásban van, mint volt. Haja eltakarja arcát, ám mostmár mintha halk kuncogást lehetne hallani a teremben. Aztán kicsattan. Nem túl hangosan, de épp elég hangosan ahhoz, hogy a folyosón is hallják, Karasu nevetni kezd. Kissé ideges, mégis megkönnyebbült nevetés. Amikor abbahagyja válaszol.
-Ez az őrült próbára tett minket. Felmérte a képességeinket. Bemutatkozószöveg helyett harcolnunk kellett vele. Na meg elhitette velünk, hogy a Mizukage halott. Nos..többé kevésbé.  Ezt nem hiszem el, ekkora szadistát!
A nap végén a fiú mosollyal a maszkja alatt távozik a palotából.
~Ennyire őrült legyen valaki...~

A jelen
Másnap korán kel, és a kiképzőterepekre megy. Nem sieti el a dolgot, kényelmes tempóban, zsebredugott kézzel, és lehajtott fejjel sétál. Most is egy ébredező falut lát, kába emberekkel, pihenő állatokkal. Amikor megérkezik megpillantja társait.
~Nocsak valakik korábban keltek mint Én...vagy csak közelebb laknak. Vagy jobban siettek.~
-Szóval itt vagytok. Akkor már csak a mesterre várunk.

Ismét végigméri a fiúkat, mintha még nem találkozott volna velük.
-Nem volt alkalmunk tegnap megismerkedni mielőtt a dolgok eldurvultak volna. Így most bemutatkoznék. Karasu vagyok.
Mondja, majd szemeit Senshire szegezi, és rámutat.
-Te pedig Sen...bon. Elfelejtettem bocsi.
Ha választ kap, ha nem, Rengarra nézve folytatja.
-Téged viszont ismerlek. Te vagy az a srác aki nem árulta el a nevét. A tegnapi csetepaté alatt arra a következtetésre jutottam, hogy vakmerőek vagytok. Ez inkább hátrány mint előny. Úgy gondolom egy shinobi inkább óvatos, megfontolt mint vakmerő. De nem vagyok jounin, hogy kioktassalak titeket. Tegyetek belátásotok szerint. Mindenesetre kissé furcsálltam, hogy nekimentetek egy jounin-nak.
~Azt a rohadt büdös élet de éhes vagyok...mindent megcsináltam, még fogat is mostam...csak épp ENNI  felejtettem el. Nagyszerű. Karasu a legjobb.~

avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szer. Nov. 11 2015, 11:54

// Senshi, Karasu, Rengar //

A reggel kellemes. Eltekintve a magas páratartalomtól, ami sűrű ködöt képez. Noha ma nem annyira sűrűt, mint amilyet szokott, de azért így sem látni messzire. A legfurcsább, hogy a napsütés ma nagyon erős. Így a köd folyamatosan, bár lassan oszlik. Dohou Iwarai hamar megjelenik a színen. Egyszerűen betoppan, nem rendez magának jelenetet. Kinézete teljesen megegyezik a tegnapival.
- Szép reggelünk van, ne
A meglepően udvarias köszöntés után vár egy darabig, hátha Ti is hasonlóan cselekedtek majd. Akár igen, akár nem, folytatja:
- Eleinte egyszerűen fel akartam mérni a képességeiteket, de azután rájöttem, hogy sokkal jobb lesz, ha tanítok nektek egy Jutsut. Így a felfogóképességeteket ismerem majd meg, ami fontos szempont, ne?
Kihúzza magát és újra végigmér titeket. Érződik, ahogy szemeivel gyakorlatilag végigpásztáz rajtatok. Meglehet, hogy szimpla hatásszünetet akar tartani, de az is lehet, hogy más a célja ezzel.
A ninja elsődleges feladata, hogy megtévessze ellenfelét. Számtalan olyan jutsut találtak fel az idők folyamán, ami ezt a célt szolgálja. A repertoár változatos és sokszínű. Most egy egyszerű, D szintű technikával ismertetlek meg titeket, aminek a lényege önmagatok megsokszorozása. Elég népszerű ez a jutsu és elég hatásos, ha okosan használják. A neve Oboro bunshin no jutsu.
Létrehoz két kézpecsétet, majd a semmiből öt másik Iwarai-sensei manifesztálódik körétek. A Sensei ezután kezét egyszerűen átnyújtja a az egyik klónján. A klón nem semmisül meg, de nem is érzékeli a dolgot. Mereven mered maga elé.
- Mint láthatjátok, ez a technika sokkal erősebb mint az akadémián tanult Jutsu. Úgy érzem készek vagytok az elsajátítására. A Bunshin no jutsuval megtanultátok az alapokat. Chakrátokat magatokon kivülre kell engednetek és létre kell hoznotok egy bundhint. Igen ám, de mindezt nagyobb mennyiségű chakrával és úgymond szilárdabbra kell alkotnotok. Egyszerűbben szólva, sokkal nagyobb koncentrációval kell létrehoznotok a klón nem létező testét, hogy az ne semmisüljön meg érintésre. Termlszetesen az idő múlásával a chakra magától elpárolog majd, ha nem tartja egybe semmi. De ha elég ügyesek vagytok, akkor képesek lésztek olyan Oboro Bunshint létrehozni, hogy húsz, vagy akár harminc percig is "életben" marad. Képesek vagytok rá, ne?


// A "ne" kifejezés egy japánban igencsak kedvelt eszköz. Durva fordításban azt jelenti: ugye?  A Tanulásról legalább harmonc soros posztot szeretnék kérni, amiben kifejtitek, hogy a karakteretek milyen teória alapján próbálja meg létrehozni az Oboro Bunshint. Sok sikert! ^^//

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Nov. 21 2015, 18:28

//Danzou, Senshi, Rengar//

//Megbeszéltem a srácokkal, hogy Én kezdem. Senshinek tanulási gondjai vannak Very Happy//Némi várakozás után a mester megjön.

~Iwarai. Azt hiszem... Szép reggel na igen. Olyan kirigakurei reggel. De már hozzászoktam.
A mester felméri a geninek testi adottságait, legalábbis viselkedéséből ez szűrhető le. Karasu számított ilyesmire, bár tegnap volt ideje megnézni a tanítványait.
~Egy új jutsuval indít, briliáns. Örülök, hogy nem tököl velünk sokat. Így már csak rajtam múlik milyen gyorsan leszek képes fejlődni, és behozni a lemaradásomat.~
-A ninja elsődleges feladata, hogy megtévessze ellenfelét. Számtalan olyan jutsut találtak fel az idők folyamán, ami ezt a célt szolgálja. A repertoár változatos és sokszínű. Most egy egyszerű, D szintű technikával ismertetlek meg titeket, aminek a lényege önmagatok megsokszorozása. Elég népszerű ez a jutsu és elég hatásos, ha okosan használják. A neve Oboro bunshin no jutsu.
~Egy klón technika. Nem erre számítottam, de ez egyre jobb lesz.~

Karasu leplezi izgatottságát, kezeit zsebre dugva figyeli a mestert amint az végrehajtja a jutsut.
~Ezt meg kell tanulnom.~


-Mint láthatjátok, ez a technika sokkal erősebb mint az akadémián tanult Jutsu. Úgy érzem készek vagytok az elsajátítására. A Bunshin no jutsuval megtanultátok az alapokat. Chakrátokat magatokon kivülre kell engednetek és létre kell hoznotok egy bundhint. Igen ám, de mindezt nagyobb mennyiségű chakrával és úgymond szilárdabbra kell alkotnotok. Egyszerűbben szólva, sokkal nagyobb koncentrációval kell létrehoznotok a klón nem létező testét, hogy az ne semmisüljön meg érintésre. Termlszetesen az idő múlásával a chakra magától elpárolog majd, ha nem tartja egybe semmi. De ha elég ügyesek vagytok, akkor képesek lésztek olyan Oboro Bunshint létrehozni, hogy húsz, vagy akár harminc percig is "életben" marad. Képesek vagytok rá, ne?


~Vagy úgy. Elég egyszerűnek hangzik. Nagyobb koncentráció, több chakra, a testünk minden felületére egyenletesen elosztani, és tulajdonképpen egy erősebb bunshint létrehozni. Világos miért csak D szintű technika, pedig nagyon hatásos lehet.~

-Tehát gyakorlatilag egy erősebb, masszívabb chakrából álló bunshint kell létrehoznunk. Hát, akkor vágjunk bele. Kész vagytok fiúk? - kérdi, miközben társaira tekint. Szemében szigor, és némi izgatottság tükröződik.


Leül, mintha meditálna. Vesz egy mély levegőt, és szemeit lehunyva kézjelet formál. Lassan áramoltatja a chakráját, maga mellé úgy fél méterre. Igyekszik minden egyes porcikáját a lehető legtökéletesebben megalkotni. Néhány másodperc múlva elég chakrát áramoltat, és koncentrál a testén kívülre ahhoz, hogy létre tudjon hozni egy bunshint. Ez azonban még nem elég. Tovább koncentrál, a külvilágot szinte teljesen kizárva, hisz baj nem érheti. Na igen, most biztonságban van. De mi lesz ha a csatatéren kell ezt alkalmaznia? Nagyobb mennyiségű chakrát koncentrál, és sűrűbbé is teszi. Már lassan kétszer annyi chakrát használt  fel mint amennyi egy sima bunshinhoz kell. Karasu úgy érzi itt az idő. Ám ekkor megzavarja valami. Egy kisebb fuvallat egy falevelet ragaszt az arcára. Ez azonban nem tántorítja el, és létrehoz egy klónt magáról. Leszedi a falevelet az arcáról, majd  a klón felé fordul, és úgy üti arcon mintha a leggyűlöltebb ellensége lenne. A klón szinte azonnal szétpukkan.
~Na ez kevés...
Ismét megpróbálja. Koncentrációját immár semmi sem zavarhatja meg.

Az előbbi chakránál nagyobb mennyiséget áramoltat, most már lassan két, és félszer akkora mennyiséget mint ami egy sima bunshin létrehozásához kell. A klón testének minden egyes részére ugyanannyi mennyiséget juttat, de úgy érzi ez kevés. Sokkal többet kell beleadnia, ha azt akarja, hogy ne semmisüljön meg a klón. Még jobban koncentrál, még inkább felszabadítja magában a chakrát, és immár ötször akkora mennyiséggel próbálja meg létrehozni a bunshint. Ezt a mennyiséget ismét megpróbálja elosztani.

~Ez már csak elég lesz. Több chakra, masszívabb klón. Ennyire egyszerű. Csak egyenletesen kell eloszlatnom, és sűrűbbé kell tennem. Mindenhova jutnia kell, mindenhova. Lássuk: Fej...haj...arc...nyak...mellkas...hát...has...felkarok...alkarok...kézfej...vállak...ujjak...ujjpercek...derék...ágyék...comb...lábszár...lábfej...lábujjak... Azt hiszem kész. Hé, ez nem jó. Így a chakra mennyisége egy-egy testrészen kevés. Legalábbis kevésnek találom. Még több kéne? Legyen.~
Karasu még több chakrát enged ki, és már lassan hétszer annyi chakrát használ fel, mint amennyi elég lenne egy sima bunshinhoz. Ezt ismét megpróbálja elegyengetni, hogy megfelelő arányban jusson minden testrészre, minden porcikára.
~Nem lesz elég. Még egy kicsit.~
Még egy kevés chakra, és máris hét, és félszer annyi chakramennyiséget áramoltat mint amennyi egy sima bunshinhoz kell. Ez az egész művelet körülbelül két, három percet vesz igénybe nála, ugyanis nem sieti el a dolgot. Inkább alapos, gondos munkát végez. Biztosra akar menni, valamint úgy gondolja  nem sietteti senki, ráér. Hacsak a mester nem vágja fejbe, hogy ugyan produkáljon már valamit. A koncentrációja az egekben, a chakrát jól osztotta el, most már csak jól sülhet el a dolog. Legalábbis Karasu így gondolja. Még egy kis formázás, még egy kis egyengetés, és végül készen áll, kimondja a szavakat, és létrehozza a jutsut...
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rengar on Kedd Nov. 24 2015, 19:45

Kis várakozás után a mester megjelenik.
- Szép reggelünk van, ne? - köszönése után vár egy kicsit, majd folytatja - Eleinte egyszerűen fel akartam mérni a képességeiteket, de azután rájöttem, hogy sokkal jobb lesz, ha tanítok nektek egy Jutsut. Így a felfogóképességeteket ismerem majd meg, ami fontos szempont, ne?- egy kis szünetet tart.
~ Új jutsu? Kíváncsi vagyok mi lehet. ~ a fiú nem is próbálta leplezni az izgatottságát.
- A ninja elsődleges feladata, hogy megtévessze ellenfelét. Számtalan olyan jutsut találtak fel az idők folyamán, ami ezt a célt szolgálja. A repertoár változatos és sokszínű. Most egy egyszerű, D szintű technikával ismertetlek meg titeket, aminek a lényege önmagatok megsokszorozása. Elég népszerű ez a jutsu és elég hatásos, ha okosan használják. A neve Oboro bunshin no jutsu.- a férfi két kézjelet formál, öt másolatot készít magából. Kezét nemes egyszerűséggel átnyújtja az egyik klónon. A klón nem reagál. Nem semmisül meg, nem csinál semmi. Mintha mi sem történt volna. A sensei folytatja.
- Mint láthatjátok, ez a technika sokkal erősebb mint az akadémián tanult Jutsu. Úgy érzem készek vagytok az elsajátítására. A Bunshin no jutsuval megtanultátok az alapokat. Chakrátokat magatokon kivülre kell engednetek és létre kell hoznotok egy bundhint. Igen ám, de mindezt nagyobb mennyiségű chakrával és úgymond szilárdabbra kell alkotnotok. Egyszerűbben szólva, sokkal nagyobb koncentrációval kell létrehoznotok a klón nem létező testét, hogy az ne semmisüljön meg érintésre. Termlszetesen az idő múlásával a chakra magától elpárolog majd, ha nem tartja egybe semmi. De ha elég ügyesek vagytok, akkor képesek lésztek olyan Oboro Bunshint létrehozni, hogy húsz, vagy akár harminc percig is "életben" marad. Képesek vagytok rá, ne?

~ Remek! Egyszerűnek hangzik. Vágjunk bele!~  megformálja a két kézjelet. Először maga elé képzeli a klónt, aztán mintha csak egy edény lenne elkezdi megtölteni chakrával. Első nekifutásból csak egy kicsivel több chakrát bocsátott bele mint amennyi egy sima bunshin létrehozásához kell. Már ezt is elégnek érzi. A klón megjelenik előtte, de szinte egyből füsté válik.
~ Basszus! Még egyszer! Több chakrával! ~ Megformálja a két kézjelet, elkezdi kibocsátani a chakrát. Most kétszer annyit bocsát a bunshinba mint először. Egy kicsit pontosabban osztja el mint az előbb. Fej, nyak, törzs, kezek, lábak. A klón megjelenik előtte, de hamar szétesik,  ezúttal  egy árnyalatnyival később.

~ A klón egy picit később esik szét, ha több a hozzáadott chakra, akkor több chakra kell és jobb eloszlás. Nem csak úgy nagyjából mint most, hanem pontosan. A legkissebb testrészekre is gondolni kell. Például haj, ujjak, köröm. Ezúttal négyszer annyi chakrát használok.~ a jutsuhoz tartozó két kézjelet megformázza, koncentrál. Elkezdi szerkeszteni a klónt. A chakra egyenlő elosztása most pontosabb volt, viszont a chakra még kevés. Rengar tovább nyomja bele az energiát, és közben ügyel a további eloszlásra is. A klónban lévő chakra meghaladta a nyolcszorosát a sima bunshinhoz képest. Ezt elégnek érzi. A technika kész.
- Oboro Bunshin no Justsu. - a klónon átnyúlik, de az nem reagál. Nem esik szét semmi. Körülbelül egy órát vett igénybe a megtanulás.

~ Jó a technikát sikerült létrehozni de ez még kevés.  Iwarai Sensei ötöt csinált, és neki nem tartott órákig megcsinálni ezt a jutsut. Meg kell próbálni gyorsabban létrehozni, meg még amúgy is gyakorolni kell. Még messze nem tökéletes.~ Újból megcsinálja a technikát. Egy kicsit gyorsabban oszlatja el a chakrát, és egy kicsit hamarabb pumpálja bele. A kézjelek is sokkal gyorsabban csinálja, mert már jól begyakorolta. A technikát ismét jól csinálja meg. Újból és újból végrehajtja a jutsut, még vagy tízszer az első sikeres létrehozás után. Mindig egy kicsit kevesebb időt vesz igénybe a bunshin, de a legjobb eredmény is alig van belül az egy pecben. Még gyakorolta volna tovább csak nagyjából elfogyott a chakrája, és inkább várt, hátha tanít mégvalamit mestere…

Ha senki nem szól neki akkor a szövegben leírtak alapján cselekszik…

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akemura Senshi on Kedd Nov. 24 2015, 22:13

/// Bocsánat a késlekedésért mindenkinek. Sok mukám van az utóbbi időkben Smile Rengar, Karasu,  Danzou kalandja///

Csodás napra virrad Kirigakuréban, és a 3 diák megérkezik a helyszínre, vagyis Senshi legalábbis mindenképp, hisz ő az első aki ideért. Rögtön utána már jönnek is a társai, és nemesi egyszerűséggel köszönnek, vagyis köszön Rengar, de ezt kicsit másképp kapja meg Karasutól.
-Szóval itt vagytok. Akkor már csak a mesterre várunk.- Jelenti ki a magas fiú.
~ Már megint ő? ezek szerint mégiscsak a társunk lesz. Pedig mertem remélni, hogy csak arra volt dolga.~ Gondolja magába Senshi, miközben némi kis mosolyt próbál biggyeszteni az arcára. 
- Sziasztok.- Jelenti ki barátságosan a két fiúnak, majd ekkor Karasu ismét felmordul.
- Nem volt alkalmunk tegnap megismerkedni mielőtt a dolgok eldurvultak volna. Így most bemutatkoznék. Karasu vagyok.- Jelenti ki a magas gyermek, mire már majdnem megszólalna a kis szőke genin, de ezt a következő mondat szakítja félbe.
-Te pedig Sen...bon. Elfelejtettem bocsi.-  Jelenti ki Karasu, és lám ennél több sem kell hogy az Akemura gyerek besértődjön. Dühödten veti maga elé kezeit, mint aki verekedni akar, és így szól.
- Hogy mered te...- Fejezné be a mondatot, de ekkor csodák csodájára a mester is megérkezik. 
-Szép reggelünk van, ne?- Jelenti ki a mester, mely mondatból a fiú az utolsó szóra lesz figyelmes.
- Ne?- Teszi fel a kérdést halkan, eközben kezeit leemeli, és a mesterére tekint.
-  Eleinte egyszerűen fel akartam mérni a képességeiteket, de azután rájöttem, hogy sokkal jobb lesz, ha tanítok nektek egy Jutsut. Így a felfogóképességeteket ismerem majd meg, ami fontos szempont, ne?- Jelenti ki Apacs mester, melynek ismét csak az utolsó szóra reagál a gyermek.
- Ne?- Teszi fel halkan ismét a kérdést nem értve azt, hogy mit akar mestere. Ez nem is csoda, hisz nem nagyon volt dolga még ilyen fajta mondatbefejezéssel. tekintete kissé bamba, de jobban inkább gondolkodó. Bár a mester fontos dolgokról beszél, a diák mégsem tud annyira odafigyelni a szavaira, így csak a következő szavak jutnak el a tudatáig.
- A ninja... feladata... Számtalan... sokszínű... D ... ismertetlek meg titeket...mag... megsokszorozása....elég...ha... használják...Oboro... justu.- Jelenti ki a mester, melyből az utolsó szóra kapja fel a fejét.
- Tessék?- Jelenti ki kérdőn hisz olyannyira elbambult, hogy nem sok mindent jegyzett meg az utóbbiakból. A mester, ekkor kézjeleket formál, majd létrehoz 5 klónt. Akemura nem érti miről van szó, de mikor az egyik klónon gyakorlatilag átnyúl a gyermek szeme felcsillan. Immáron megveti magát, hogy az előbb nem figyelt, de tudata mélyén már a technikával kapcsolatos terveit szövi.
- Mint láthatjátok, ez a technika sokkal erősebb mint az akadémián tanult Jutsu. Úgy érzem készek vagytok az elsajátítására. A Bunshin no jutsuval megtanultátok az alapokat. Chakrátokat magatokon kivülre kell engednetek és létre kell hoznotok egy bundhint. Igen ám, de mindezt nagyobb mennyiségű chakrával és úgymond szilárdabbra kell alkotnotok. Egyszerűbben szólva, sokkal nagyobb koncentrációval kell létrehoznotok a klón nem létező testét, hogy az ne semmisüljön meg érintésre. Termlszetesen az idő múlásával a chakra magától elpárolog majd, ha nem tartja egybe semmi. De ha elég ügyesek vagytok, akkor képesek lésztek olyan Oboro Bunshint létrehozni, hogy húsz, vagy akár harminc percig is "életben" marad. Képesek vagytok rá, ne?- Jelenti ki mestere amit a kis genin figyelmesen hallgatott végig, ám amennyire rákoncentrált, annyira lett balszerencséje, hisz a kék indián ismét kimondta a varázsszót, ezzel ismét a mélységbe taszítva Senshit.
- Ne?- Teszi fel immáron gúnyosan, de továbbra is halkan azt a bizonyos szót. Szemmel láthatólag frusztrálja újdonsült mestere szójárása, de ezen hamar továbblép.
-Tehát gyakorlatilag egy erősebb, masszívabb chakrából álló bunshint kell létrehoznunk. Hát, akkor vágjunk bele. Kész vagytok fiúk? - Jelenti ki Karasu, melyre az Akemura gyermek kissé furán tekint rá.
~ Mi van?~ Jelenti ki magában. ~ Azt hiszem vicces napunk lesz.~ Gondolja végig, mely során az érzelmi jelek megjelennek a tekintetén. szinte észre se veszi az új jutsu tanulásának lehetőségét, legalábbis eddig. 

-Szóval új technika.- Jelenti ki, majd kicsit arrébb vonul a többiektől, de nem veszti őket szem elől. Elsőnek is figyelemmel követi társai cselekedeteit. Karasu leül, és meditálni kezd, mely kicsit viccesen érinti Senshit, míg Rengar egyből a kézjeleket kezdi megformálni. Ezt megfigyelve gondolkodni kezd.
~ Hogy is kéne kezdeni? Elvileg ez egy ugyanolyan Bunshin, mint a többi... Hogy is mondta a mester? Nagyobb chakrával szilárdabbra kell formálni, és valami kemény burkot is mondott. Á nem lehet ez olyan nehéz.~ Gondolta végig magában, majd szemeit lehunyta, kezeivel megformálta a kézjeleket, eközben tudatában elkezdte a chakráját áramoltatni. 2 perc elteltével úgy érzi, hogy kész létrehozni a klónt, így felkészül az utolsó műveletre is. Már majdnem hogy kész létrehozni a klónkt, mikor eszébe jut ismét mestere különös szójárása, és ekkor minden összedől, mint lágy fuvallat után a kártyavár. A klón nem jön létre, vagyis jobban szólva selejt formáján kerül napvilágra.
- Ez nem igaz! Elszúrtam!- Reagálja le a hibát, amit még 1 kezdő genin se követne el. Bizony a kis diák hamar leszerepelt a mestere előtt.
~ Ez nem igaz. Égés!~ Jelenti ki magában, miközben kissé elpirul. Pár másodperc múlva a társaira tekint, hogy lássa ők mit csinálnak. Karasu még midig meditál, míg Rengar szemmel láthatóan koncentrál. Senshi ismét hozzáfogna a dolgokhoz, de ekkor nem várt esemény következik be, melyet mondhatni a szellő hozta ajándék formájában tárul Senshi szemei elé. Ez a jelenség nem más, mint az agresszív kis levél, mely a magas fiút támadja meg. Ez a jelent épp elég ahhoz, hogy a kis szőke genin tudatába beleégjen, és elnevesse magát. Bizony a komolysága nem a legjobb a mai napon, de hát mégis csak 1 gyermek. Rövid nevetés után ő is komolyra veszi a dolgot. Szemeit lehunyja, és megformálja az első kézjelet. Gondolatban már eltervezte a dolgokat, miszerint mint egy burkot képez, melyet  a saját formájára formáz gondolatban. A chakrája nagy részét tudatban megpróbálja formálni, és összetömöríteni, mintha csak sok lapot próbálna összepréselni. ezek után chakrával kezdi megtölteni ezt a burkot. Érzi, hogy hogy talán jó úton halad, ám ismét elrontja a dolgokat, hisz ismét bevillan Karasu levél által díszített arcszerkezete, ezzel elrontva a koncentrációját. A külvilág egy gyengéd mosollyal észlelheti ezt. Végül pár perc leforgása után Karasu kész létrehozni a klónját, és Senshi hallja ahogy társa elhangoztatja a technika nevét. Nincs más hátra. Neki is meg kell csinálnia. Koncentrálni kezd. Nem hagyja hogy tudata elkalandozzon. Gondolatban megalkotja elsőnek a burkot, majd megformálja a kinézetet, és szép lassan chakrát koncentrál. Csak szép óvatosan teszi ezt, hisz mindenképp meg akarja tanulni ezt a jutsut. Pár perc elteltével felkészül a klón megalkotására. Megalkotja a kézjeleket, eközben nagy levegőt vesz, és a klónt maga elé vetítve így szól.
- Oboro Bunshin no Justsu. - A technika nevével egyidejűleg megjelenik a kívánt klón, de vajon épp olyan amilyennek lennie kell? ezt csak 1 képen tudhatjuk meg. Az Akemura gyermek szép lassan felemeli a kezét, és kész gyakorlatilag átnyúlni magán. Jobb kezével a klón szívét célozza meg, de vajon mi lesz a vége?
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Dec. 13 2015, 19:06

// Szép volt! Írjátok fel a jutsut, illetve kaptok még tőlem +10 chakrát a tanulásra. Arra gondoltam, hogy megyünk még egy kört a repertoárbővítéssel, utána pedig jöhet valami komolyabb. //

Iwarai-sensei nem az az aggodalmas típus. Halálos nyugalommal nézi diákjai próbálkozásait. Még arcizma sem rezzen egy-egy kudarc, vagy kisebb előrelépés láttán. Amikor az összes genin nagyjából a végére ér, megszólal:
- Gyakorolnotok kell majd, de az alapokat ügyesen elsajátítottátok! Úgy hiszem, hogy pár napon belül mind a hárman képesek lesztek létrehozni magatokról legalább három másolatot, ne? - Itt egy pillanatra Senshire néz, de hamar folytatja. - Mivel még nincs cége a mai napnak, úgy hiszem, ideje kicsit jobban belemerülni a Ninjutsuk világába. Most nem ugyanazt fogjátok tanulni, így jobban kiegészítitek majd egymást, mint egy igazi csapat. 
Ekkor a Sensei több kézpecsétet formál, majd egy erőteljes vízsugarat lő ki a száján keresztül. Néhány újabb kézpecsét után, a víz két újabb Iwarai-senseiié áll össze. Így az összes geninnek jut egy "saját" sensei.


Senshi: (Gyorai Shin // Torpedó Tűk)
- Úgy érzem, hogy a chakrakontrollodat fejleszteni kell, éppen ezért tudom, hogy számodra mi lesz a legmegfelelőbb jutsu. A fegyverek chakrával való írányítása nagyn nehéz, éppen ezért mi csak egy külön ágazatra fogunk koncentrálni. Arra kell majd figyelned, hogy ne akarj túl sokat egyszere. Senshi, ne?
A Sensei egy marék Senbont szór szét a földön. Létrehoz egy kézpecsétet, majd a Senbonok, mintha kilőnék őket, elszállnak a fiú mellett. Ha eltalálnák, az bizony fájna.
- Ahhoz, hogy tökéletesen írányítsd őket, Jouninnak, vagy Bábmesternek kellene lenned. Éppen ezért, elég, ha csak arra koncentrálsz, hogy kilődd őket. Ennél a technikánál egyfajta lökést adsz nekik, de nem mozgatod őket. Ez fontos. Azt tanácsolom, hogy a chakráddal előbb öleld körbe az összes Senbont, majd egyszerre csak egy darabbal próbálkozz! Képes vagy rá, ne? Tulajdon képpen a chakrádat egyfajta módon "felrobbantod" a Senbon alatt, így repül el. Ezt nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod, előbb-utóbb érteni fogod. Ne?


Karasu: (Nawanuke no Jutsu // Szabaduló technika)
- Nem hinném, hogy az elszántságod hiányozna, mégis... Úgy érzem, néha boznytalabb vagy, mint ahogy az látszik. Szerintem neked még a saját stílusodon kell alakítanod. Az magabiztosságot adna számodra, ne? Olyan jutsut tanítok neked, amellyel könnyedén túljárhatsz ellenfeleid eszén, bár az is igaz, hogy nem minden helyzetben lesz hasznodra. A jutsu lényege, hogy ha meg vagy kötözve, akkor a chakrád segítségével meglazítod a köteléket. Nem feltétlenül egy gyors folyamat, de rendkívül hatásos. És persze, így elfogni sem igazán tudnak... Legalábbis nem olyan egyszerűen.
sensei talán úgy érzi, hogy a téma nem érdemel további magyarázatot, mert a jobb kezét elhúzza a szemed előtt s a következő pillanatban a bal kezében már éles drótszálak vannak, amik "maguktól" mozogva rád tekerednek, így kötve téged gúzsba.
Rengar: (Shikyaku no Jutsu // Négy Láb Technika)
- Helyén van a szíved, Genin! Te leszel az, aki összetartja majd ezt a csapatot, ne? Éppen ezért tanítom meg neked ezt a technikát... bár veszélyes lehetsz ránk nézve is, képes leszel felismerni, hogy ki barát és ki ellenség! A csapatszellem, az nagyon fontos. Megvan ez a farkasokban, mindegyikben. Azt akarom, hogy Te is farkassá válj. Hiszen már az vagy, ne?
Ebben a pillanatban a Sensei létrehozza a Tigris pecsétet. Arcának formája elváltozik, ujjain karmok nőnek, lába begörbül.
- Ahhoz, hogy felvedd egy állat tulajdonságait, ismerned kell azt az állatot. Olyan fajjal próbálkozz, amely a legközelebb áll a szívedhez. Chakrádat felerősítve, olyanná alakíthatd magad, mint egy a választott állatfajból. Ehhez el kell képzelned az állatot, számba kell venned, hogy mit tudsz róla. Olyan ez, mint a drogok. Felerősíted az érzékszerveidet, de az elméd eltompulhat. Veszélyes, bátorság kell hozzá. De benned, úgy hiszem, mindez megvan! Ha tudod, miért jobb a farkas szaglása, akkor chakrád segítségével a saját szaglórendszeredet is átalakíthatod. Előtted az esély, Rengar! Élsz vele, ne?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Dec. 26 2015, 16:26

//Bocs a késésért, és a rövidségért, el vagyok havazva.//

*Miután végignézi a sensei Senshinek tartott bemutatóját, és végighallgatja a modandóját föláll. Kissé átmozgatja végtagjait, amikor is a sensei beszélni kezd.*

-A chakrám se...hé!
*A sensei kezében drótszálak jelennek meg, amik a fiúra tekerednek. A drótok elég feszesek, Karasu mozdulni sem tud.*
-Kössz szépen. A chakrám segítségével, hát ez aztán sok információ.
~Hogyan kéne? A cél a kötelek meglazítása. Abba kéne chakrát vezetnem? És aztán?~
*Hiába gondolkodik, nem jön rá a dolog nyitjára, így inkább cselekszik. Chakrát vezet a szálakba, és megpróbálja a chakra mozgatásával együtt a drótszálakat is mozgatni. Alapszintű technika, még az akadémián tanulta, most viszont talán hasznos lesz. Már ha egyáltalán így kell ezt a jutsut végrehajtani. A chakra pontosan kirajzolja a csomót, így Karasu tudja, hogyan lett megkötve. Innen már csak irányítania kell elvileg.*
~Kézjelek nélküli jutsu, az eszem megáll. Nem is hívható igazán jutsunak. Várjunk, egyáltalán jól csinálom? Mi a fene? Ahj, most még jobban belegabalyodtam. Ezt még gyakorolni kell. Egyszerűnek tűnik de, ha elcseszem itt fogok ülni estig.~
*Végül jópár percnyi próbálkozás, és mozgolódás után seggre esik. Ez aztán az eredmény.*
~Oké, nem kell kikötnöm csak meglazítanom. Koncentrálj...~

*Úgy néz ki működik a dolog, talán csak le kellett ülni, elvégre úgy könnyebb a cipőd is kikötni.*
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rengar on Kedd Dec. 29 2015, 10:01

- Helyén van a szíved, Genin!- kezdi a beszédet Iwarai. De hogy mi köze van  a megtanulandó jutsu-hoz azt nem érti a fiú.
- Te leszel az, aki összetartja a csapatot, ne? Éppen ezért tanítom meg neked ezt a technikát... bár veszélyes lehetsz ránk nézve is, képes leszel felismerni, hogy ki barát és ki ellenség!-
~Veszélyes?~ Teszi fel magában a kérdést. ~ Biztos egy nagyon erős és hasznos technikáról van szó!
- A csapatszellem, az nagyon fontos. Megvan ez a farkasokban, mindegyikben. Azt akarom, hogy Te is farkassá válj. Hiszen már az vagy, ne?- ez a feladat elég nehéznek bizonyulhat, mert a fiú életében még csak kétszer látott farkast. De kutyát azt gyakran lát, ami segítségére lehet. A sensei nem hagyott sok időt a hallottak emésztésére, mert megformálta a tigris kézjelet. Arcának formája elváltozik, ujjain karmok nőnek, lába begörbül.
- Ahhoz, hogy felvedd egy állat tulajdonságait, ismerned kell azt az állatot. Olyan fajjal próbálkozz, amely a legközelebb áll a szívedhez. Chakrádat felerősítve, olyanná alakíthatd magad, mint egy a választott állatfajból. Ehhez el kell képzelned az állatot, számba kell venned, hogy mit tudsz róla. Olyan ez, mint a drogok. Felerősíted az érzékszerveidet, de az elméd eltompulhat. Veszélyes, bátorság kell hozzá. De benned, úgy hiszem, mindez megvan! Ha tudod, miért jobb a farkas szaglása, akkor chakrád segítségével a saját szaglórendszeredet is átalakíthatod. Előtted az esély, Rengar! Élsz vele, ne?
- Még szép!- megformázza a kézjelet.
~ Milyen állatot is ismerek jól... Próbálkozok a farkassal... Fura hogy pont egy "indián" próbál "farkast" csinálni belőlem... Na mindegy... Koncentrálj!
Iwarai jutsuját, és egy farkast hasonlít össze a fejében. Sensei mintájára a lábat.
~ A farkas azért fut gyorsabban, mert izmosabb a lába, és... Nem tudom...
Térdeit berogyasztja, és chakra segítségével megpróbálja olyanná alakítani mint a mester. Pumpál lábaiba egy kis chakrát, és az elképzelt farkaséhoz, és Mesteréhez hasonlóvá alakítgatni a lábait. Szimetrikusan megcsiálja, a láb kész. Karmot növeszteni nem volt nehéz. Az arc meghosszabítása az nehéz volt. Bonyolult volt az ember és az állat közti középutat megtalálni. Szemfogait is meghosszabítja Rengar. Ennek nem sok haszna lesz a harcokban, de talán kapórajöhet. Az érzékszervek következnek. A fiú nem ismeri jól az állatokat.
~ Hogy a francba csináljam erősebbé az orrom? A farkasnak a füle is tuti élesebb...~ Rengar orrát enyhe virágillat üti meg. ~ Mi lenne ha a virágra koncentrálnék? Addig fogom "hangolni" az orrom amíg a legjobban nem érződik. Tágította erősítette orrát, aztán a szemét élesítette.
~ Az rendben van hogy mostmár Kb. farkassá tudok változni, de a jutsut kéne megcsinálni.
Tigris kézpecsét, és létrehozza a jutsut.

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akemura Senshi on Vas. Jan. 03 2016, 18:00

Senshi örömtől telten nézi a sikeres klónt, mely pár másodperc múlva el is tűnik. Bár kissé elfáradt a koncetrálás közben, ennek ellenére a rövid ideig tartó öröm egy kis energiát ad neki, így mosollyal az arcán tekint rá a többiekre, majd a mestere felé fordul, és figyelmesen hallgatja annak mondandóját.
- Gyakorolnotok kell majd, de az alapokat ügyesen elsajátítottátok! Úgy hiszem, hogy pár napon belül mind a hárman képesek lesztek létrehozni magatokról legalább három másolatot, ne? -Mikor ismét meghallja, már kezd kissé unalmasnak tűnik ez a "ha"-zás Akemura számára, de egy gyenge sóhajt így is kiad magából így is reagálva le mestere furcsa szokását, eközben észre se veszi a pillanatnyi figyelmet, melyet az a bizonyos személy vet rá. - Mivel még nincs cége a mai napnak, úgy hiszem, ideje kicsit jobban belemerülni a Ninjutsuk világába. Most nem ugyanazt fogjátok tanulni, így jobban kiegészítitek majd egymást, mint egy igazi csapat.
A fiú nagy örömmel hallja mikor az indián kijelenti, hogy egy másik jutsut is meg fognak tanulni, így kíváncsian várja, hogy ki mit fog megtanulni, és vajon ő mit kap. A tájékoztatás után a sensei 2 új klónt készít magából, mely elnyeri az ifjú genin tetszését. Immáron saját mestere lesz, ha mondhatjuk így, aki rögtön bele is vág a mondandójába.
- Úgy érzem, hogy a chakrakontrollodat fejleszteni kell, éppen ezért tudom, hogy számodra mi lesz a legmegfelelőbb jutsu. A fegyverek chakrával való írányítása nagyn nehéz, éppen ezért mi csak egy külön ágazatra fogunk koncentrálni. Arra kell majd figyelned, hogy ne akarj túl sokat egyszere. Senshi, ne?- 
- Értettem Sensei.- Válaszol a kisdiák.
~Nem jó a chakrakontrollom? Pedig az előbb mindent beleadtam!.~ Ugrik be ez a kis kritika a fejében, majd megtekinti a példát, melyet Kékfarkas sámán személyesen mutat be neki. A gyakorlat annyira leköti a figyelmét, hogy most észre se veszi a mondat végén azt a bizonyos szót, így a legkisebb reakció se mutatkozik meg rá. A mester senbonokat szór szét a földön, mintha csak sirályokat akarna etetni a kikötőben, majd létrehoz egy kézpecsétet, és mielőtt a gyerek reagálhatna ezek a fegyverek szó szerint mellette szállnak el. Tekintete megdermed, és a vér is megáll az ereiben, mikor megérzi a levegőben suhanó lövedékek keltette szelet. Bizony ha valamikor, akkor most lehetne azt mondani, hogy ez a gyermek azt is bepiszkolta maga alatt amit nem kéne,d e természetesen nem szó szerint. Pár másodpercig még mozdulatlan marad, majd az agya mintha hirtelen újraindítás lett volna bekapcsol, és csak ekkor fogja fel, hogy a találat bizony kellemetlen utóhatást keltett volna. A gyermek miután visszaszerzi az önkontrollt megfordul, hogy megtekinthesse az elszállt senbonokat, de hiába is keresi, azok már eltűntek. Miután befejezi a bámészkodást visszafordul, és így szól.
- Sensei. Majdnem eltalált!- Jelenti ki kissé felháborodottan, de talán tudat alatt kissé még mindig félelmet érez a vele szemben álló személlyel szemben. A feladat és a körülmények annyira lefoglalják a fiút, hogy a többiekről meg is feledkezik. 2 perc múlva viszont sikeresen megnyugszik, így belekezd a tanulásba.
- Ahhoz, hogy tökéletesen írányítsd őket, Jouninnak, vagy Bábmesternek kellene lenned. Éppen ezért, elég, ha csak arra koncentrálsz, hogy kilődd őket. Ennél a technikánál egyfajta lökést adsz nekik, de nem mozgatod őket. Ez fontos. Azt tanácsolom, hogy a chakráddal előbb öleld körbe az összes Senbont, majd egyszerre csak egy darabbal próbálkozz! Képes vagy rá, ne? Tulajdon képpen a chakrádat egyfajta módon "felrobbantod" a Senbon alatt, így repül el. Ezt nehéz elmagyarázni, ha kipróbálod, előbb-utóbb érteni fogod. Ne?- A táskájából előveszi a 3 senbonját, amiket jó erősen meg is markol, majd lehunyja szemét, és koncentrálni kezd. a fantáziája segítségével próbálja a 3 senbont mondhatni beburkolni a saját chakrájával, majd átitatni azokat. Bár ilyet nem csinált még, de segítségére lehet az egykori mestere által tanított technika, mely során 1 kis chakra zsákot formált a torkában, és abba rejtette a tűket. Hasonló mód akarja átitatni ezeket is. a koncentráció során kicsit összehúzza szemöldökét, de ezt ő saját magán nem veszi észre.
~ Ez az. Úgy érzem ez így menni fog. Még egy kicsit adjunk bele! Itasd át a chakráddal.~ Gondolja végig magában, eközben igyekszik mindent gondolatai segítségével végrehajtani. Amikor úgy érzi, hogy most már jó lesz kinyitja szemét, és a 3 senbont a földre szórja. tudata legmélyén még mindig a senbonokra koncentrál, miközben tekintetét élesen a mesterre szegezi. Ekkor az arcvonásai kissé mintha ellenségesnek mutatkoznának, de ez csak az összeráncolt homlok miatt van. Igaz a mester csak 1 sebon kilövését említette, de a gyerek mindenképp le akarja nyűgözni a mesterét, és meg akarja mutatni, hogy ő többre is képes, így mindent belead ismét. Bár nem igazán tudja mit kéne tennie a logikáját követve mestere tanácsát próbálja felhasználni, bár még ez is elég kevésnek bizonyulhat a gyakorlatban. Pár perc felkészülés során úgy érzi, hogy talán most sikerrel járhat, így mint ahogy az indián is tanácsolta a fantáziáját használva megpróbálja a senbonokben lévő chakrát 1 aprócska kis pontba tömöríteni. Igaz ez eddig könnyűnek hangzik, de a gyermek itt nagyon sokat kínlódik. Érzi, hogy talán mégiscsak jobb lenne 1 sebont kilőni, de akaratvágya és az előző sikere arra sarkalja, hogy többet teljesítsen, így tovább próbálkozik. Még pár perc elteltével úgy érzi, hogy sikerült valamit alkotni. Talán ekkorra már a többiek is végeztek, gondolná magában a fiú, de elméjét eltölti a koncentráció. Kizárja a külvilágot, és csak arra a 3 pontra, illetve még egy 4. pontra koncentrál. Bizony ez az egy pont nem más, mint amit eddig is merészen bámult. Lassan már bevörösödik a feje az erős koncentrációtól, de nem hagyja akkor sem abba, ha kell az utolsó csepp erejét is beleadja a jutsuba. Mikor felkészül megformálja a mestere által mutatott kézjelet, és felkészül, hogy eddigi munkáját bemutassa. Felkészül a senbonok kilövésére. Szemét egy pillanatra lehunyja, majd erőteljesen kitárja, és tudatban pelrobantja a testén kívül lévő összesűrített chakrapontokat remélve, hogy sikerrel jár, és legalább 1 a célba, vagy ahhoz közel csapódik be, de vajon sikerrel járt? Ez majd kiderül.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Jan. 26 2016, 13:34

// Elfogadom a technikákat, írjátok fel őket. Senshi és Rengar +5 chakrát kap. Karasu, mivel egyszerű volt a technika, ezért ezt most elfogadom, de legközelebb kérlek bővebben fejtsd majd ki a dolgot. //

A sensei figyeli, ahogy végeztek. Elmormol néhány jó tanácsot, pár tippet és egy balladát arról, hogy miért fontos a jó chakrakontroll. A legtöbb dolgot azok közül, amit mondott, már az akadémián alaposan belétek vésték. Mindezek után egyszerűen közli veletek, hogy leléphettek, másnap azonban mihamarabb jelenjetek meg a kikötőben, ugyanis küldetésre mentek. Nem is teketóriázik sokat, mert Ő maga is távozik.
Másnap reggel a Sensei mindhármótoknál korábban érkezett a kikötőbe, ahol egy kisebb bárka korlátján ülve vár titeket. Szokásos ruházatában, félreértelmezhető mogorvaságával olyan, amilyennek Senshi rémálmaiban megjelenik. Kék Farkas a kegyetlen szellemharcos. A bárka nem egy óceánjáró, mint őslakos kirigakureiek, hamar felismeritek, hogy rövidebb utakra tervezték, már méretéből adódóan is. A fedélzeten Iwarai-senseien kívül öt ember tartózkodik, mind marcona alak, akik erősen alul öltözöttek. Éppen ebből adódóan késeik kilátszódnak, mindegyiknél van legalább öt és nem vajvágó bicskák, hanem fenyegető kinézetű az összes. Valószínűleg ez az öt fickó a legénység, ez már csak azért is esélyes, mert a legrondább jelent Iwarai-senseinek, amint megérkeztek. Valami hasonlót mond: "Hinnye kapitány! Azt mondta ninjákat kell szállítanunk, nem gyerekeket... a hajó készen áll, kifuthatunk?". Iwarai hamar ki is adja az indulási parancsot, majd a geninekkel közli, hogy szálljanak be a hajóba, de rögvest.
- Senshi, Rengar, Karasu! Egy közeli szigetre tartunk, hogy nyakon csípjünk néhány kalózt. Nem volt egyszerű kiharcolnom magunknak ezt a küldetést, ezért a bukás nem lehetséges verzió! Egy nagyon értékes nyakláncot kell visszaszereznünk, hamar felismeritek majd. Aranyból van és gyémánt gyöngyök ékesítik. Értitek, ne?
Iwarai elmondta, amit akart. A továbbiakban elheveredik a taton és élvezi a napsütést, ami párás levegővel vegyül. A matrózok rohangálnak össze vissza, a hajó pedig hamar írányba áll és száguldani kezd. Siklik, akár a szélvész. A kikötő távolodik. Ami hamar feltünhet a triónak, hogy hadihajót mindössze egyet láttak a közelben és ez rendkívül szokatlan, többek között azért is, mert háború van. Ahogy távolodik a hajó Kirigakurétól, úgy csökken a köd és pára mértéke, hamarosan pedig a ragyogó napfény és a békés tenger illata telíti meg a világot a bárka körül. Eltart egy darabig az utazás és talán a kezdeti izgalmak után unalmassá válhat a geninek számára, bár jó lehetőség ez a felkészülésre. Hamarosan elhagynak néhány kisebb szigetet, egy sziklás területen megbizonyosodhatnak a matrózok hozzáértéséről is. A nap még nem hág a tetőfokára, amikor belépnek az utazás negyedik órájába. A távolban nagyobb sziget körvonalai sejlenek fel. Több hajó is horgonyzik a közelben. Kettő kisebb bárka, egy három árbocos monstrum, valamint még egy barátságos kinézetű naszád. A sziget körülbelül akkora lehet, mint maga kirigakure. Fás és sziklás felszíne van. A hajó mögül pedig füst kanyarog békésen az ég felé. Jó eséllyel ezen az oldalon van a kikötő.
- Ez lesz a kalózfészek - szólal meg Iwarai, aki már nem fekszik, hanem a fővitorla mellett áll -, hamarosan fogadóbizottságunk érkezik, készüljetek fel, mert vissza kell szereznünk azt az ékszert. A Daimiyou-sama unokájától rabolták el. Ez pedig bosszút érdemel, ne?
Iwarainak igaza van. A naszád - amely nem sokkal nagyobb mint a Ti hajótok - megindul felétek. Fekete zászló jelenik meg a fővitorla mellett, amin vörös kör díszeleg. Egyszerű szímbólum, de jól néz ki.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Pént. Feb. 05 2016, 20:21

//Rengar, Senshi, Danzou//

A múlt:
Karasu örül, hogy sikerült véghezvinnie a technikát, már csak azt reméli, hogy nem felejti el egyhamar. 
A sensei szavai unalmasak, úgy érzi a gyakorlat sokkalta fontosabb az elméletnél. Naiv gyerek. 
Az edzés végeztével kifújja magát, kissé kimerült. Úgy tűnik ez az ő napja, ugyanis nem elég, hogy két technikát is elsajátított, még haza is küldi őket a mester, elvégre tényleg kitettek magukért. Az, hogy mindhárman más technikát tanultak meg, tetszik a fiúnak, így még inkább kezd kibontakozni saját stílusa, és nem fogják egy skatulyába rakni a többiekkel. Zsebredugja kezeit, majd egy tömör köszönés után hazafelé indul.


A jelen:

Másnap kicsit későn ér a kikötőbe. Ismeri a helyet, sokat játszott itt korábban, bár kissé idegen neki ez a hatalmas víztömeg. Mondjuk úgy: Nincs hozzászokva. Hajón utazott már eleget, kissé ki is ábrándult belőle. A tengeribetegség csupán az első néhány alkalommal éreztette hatását, utána már nem jelentkezett. A helyszínre érve Karasu egyből kiszúrja a mesterét. Nem volt nehéz dolga... Nyilvánvaló, hogy nem az álcázás volt a férfi fő célja. Már tegnap sejtette, hogy hajós utazás lesz. Odasétál a senseihez, köszön, és ha időközben társai is megérkeznek, nekik is biccent a fejével. 
Mások is vannak a hajón, valószínűleg a legénység.
~Gyerekek? Ha tudná ez a koszos tengeri-medve...~
A küldetés részletezése után a fiú szeme felcsillan.
~Kalózok. Minimum fegyverrel vannak felszerelve, de talán van köztük ninja is. Nem semmi. A nyaklánc kié lehet?~ A sensei mogorvaságához kezd hozzászokni, sőt úgy véli jobb, hogy nem egy ajnározós pótapát kapott.
Felsétál a hajóra, és ha kell segédkezik a legénységnek, ha nem, akkor körülnéz, majd ellenőrzi felszerelését. Kardja a jobb oldalán van egy saya-ban,  elvégre balkezes. Tőrök, senbonok, füstbombák, shurikenek, robbanó jegyzetek. Mind kipakolja maga elé, lehetőleg úgy, hogy ne guruljanak el, és szem előtt legyenek. Megszámolja őket, és ellenőrzi, végül mindet visszarakja a helyére, és a korláthoz sétál. A tájat szemléli.
~Hol vannak a hadihajók? Senki sem őrzi az országot? Mi a fene? Csak nem...csata van valahol?~

Tovább kémleli a tájat, de semmi szokatlant nem lát. Úgy gondolja a csata messzebb, esetleg más irányban zajlik.

~Furcsa, hogy mi küldetésekre megyünk, az országot viszont veszély fenyegeti.
Miután kissé elunja magát, Iwarai-hoz sétál, és a korlátnak támaszkodik.-Mester, milyen besorolású ez a küldetés?

Ha nem küldik el melegebb éghajlatra, akkor folytatja.
-Ön szerint bölcs döntés volt belemenni ebbe a háborúba? Én nem helyeslem. Persze, a ninja dolga a harc, az ország védelme. De ennek az erőfitogtatásnak semmi értelme. Nagyhatalom vagyunk, ez a háború viszont az egész országot megnyomoríthatja. Rengeteg ninja halhat meg, a hajóink elsüllyednek, a haderőnk nagy része megsemmisül. Ha pedig veszítünk, a büntetés kegyetlen lesz. Az ország elveszítheti nagyhatalmi státuszát. Ez egy szerencsejáték, és csak két esély van. Kiszállni már nem lehet, és mi belementünk. A Mizukage-sama pedig rábólintott... Francba az egésszel.


Az út további részét pihenéssel tölti ő is, inkább lelkileg készül fel, elvégre tegnap eleget gyakorolt otthon. Gyakorolta a régebben tanult, és az új jutsukat, valamint gyakorolta a taijutsut, és a kardvívást is. Az egész napja ráment, és az éjszaka egy része. Egy darabig hanyatt fekve bámulja az eget, majd miután a nap kisüt felül, és enni kezd. Ma még nem reggelizett. Ha társai szóba elegyednek vele szívesen válaszol.

Később feláll, és a hajó elejébe megy, hogy lássa: Még mindig a végtelennek tűnő víz van e előttük?

Nos nem egészen. Egy szigetet lát, ami bár messze van, hajók azonban vannak körülötte.
~Ez lenne az? Remélem nem tengeri csata lesz, ott elég nehéz egy ninjának mozogni, elvégre mondhatni nyílt terep. Ha pedig ez a kis bárka elsüllyed akkor lesz itt baj. Bár a vízenjárás nem gond, de a kikötőig nem bírná egyikük sem. Egy hajót elkötni pedig nem feltétlen egyszerű.
-Ez a sziget lenne? Elég...nagy egy fészekhez képest. Mennyien lehetnek itt?

Ekkor pillantja meg a naszádot, amire nem sokkal később felkerül a fekete zászló.

~Szóval mégiscsak tengeri csata lesz...ide terv kell. Főleg akkor ha ninják is vannak a fedélzeten, amire lássuk be, van némi esély. Szóval a Daimiyou-sama unokájától. Na igen bosszú. Amit velünk végeztet el.~

Egy darabig méregeti a hajót teljes higgadtsággal, majd megszólal, ám hangja nem tükröz csupán csekély higgadtságot.


-Sensei. Úgy gondolom a füstbombák hatásosak lennének, így a meglepetés ereje a mi oldalunkon lenne. Azután shurikenekkel, és senbonokkal talán elérhetnénk a kívánt hatást. Sőt a legjobb az lenne ha előtte klónokat vetnénk be, hogy kifárasszuk őket. A nyílt terep nem kedvez nekünk, a bárka elsüllyesztése pedig csak a nyaklánc megszerzése után jöhet szóba. A hajóra viszont semmiképpen sem kéne őket felengedni. Jut eszembe... az ölés engedélyezett?
Látszik a fiún, hogy kissé ideges, és próbál minél több hasznos dolgot mondani. Ez az első komoly küldetése, eddig soha nem harcolt emberi ellenféllel komolyan. Nem fél, inkább izgul, és ideges. Szeretne minél jobban teljesíteni. Sóhajt egyet, majd felkészül az összecsapásra, és erősen figyeli a hajót, és a legénységének minden mozdulatát.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rengar on Csüt. Feb. 11 2016, 21:25

// Senshi, Karasu, Danzou\\

A fiú izgatottan érkezett a kikötőbe. Csak a küldetés körül járt az esze, hiszen nem tudhatta, hogy csak krumplit kell puculni, vagy valami fontos, akár nagyobb szintű küldetéssel bízták meg őket. A sensei meglepő módon mindenkinél korábban érkezett, egy bárka korlátján ülve várta őket.  A hajó csak rövidebb utakra van tervezve. Iwarait is beleszámolva hatan voltak a fedélzeten. A feltételezett legénység tipikus matrózokból áltt. Ez egyik odalépett a senseihez és megszólalt:
- Hinnye kapitány!- Rengar majdnem elnevette magát. Ahogyan a férfi mondta… De nem akarta magára haragítani a matrózokat, ezért inkább gyorsan abbahagyta a vigyorgást. Viszont a mester úgytűnik "kapitány" is.
- Azt mondta ninjákat kell szálítanunk, nem gyerekeket…- a fiút elöntötte a düh. Már nyitotta a száját, hogy valamit visszaszóljon, de rájött hogy nem kéne.
- A hajó készen áll, kifuthatunk?- ezután Iwarai sensei közölte, hogy száljunk fel.
- Senshi, Rengar, Karasu! Egy közeli szigetre tartunk, hogy nyakon csípjünk néhány kalózt. Nem volt egyszerű kiharcolnom magunknak ezt a küldetést, ezért a bukás nem lehetséges verzió! Egy nagyon értékes nyakláncot kell visszaszereznünk, hamar felismeritek majd. Aranyból van és gyémánt gyöngyök ékesítik. Értitek, ne?
~ Aranyból van gyémánt gyöngyökkel.~ ismételte magában. A sensei elterül a taton. Továbbá semmi említésre méltó nem történt.
- Ez lesz a kalózfészek - szólal meg Iwarai, aki már nem fekszik, hanem a fővitorla mellett állt -, hamarosan fogadóbizottságunk érkezik, készüljetek fel, mert vissza kell szereznünk azt az ékszert. A Daimiyou-sama unokájától rabolták el. Ez pedig bosszút érdemel, ne?
Egy naszád indult el a hajójukhoz, de hogy mi lesz a vége…?Ui: Bocsi a késésért, csak most volt az a csodálatos hét a suliban, amikor minden nap min.4 doga volt.

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akemura Senshi on Kedd Feb. 16 2016, 17:17

//Hali. Bocsi a késésért Very Happy Na de csapjunk a lecsóba.// Karasu, Rengar, Danzou 
Aznap:
~Céloz és tűz!~ Szólal fel magában Senshi, majd kilövi a senbonokat. Hogy célba talált-e vagy sem azt nem tudni, mivel oly sebesen repültek el, hogy a kisfiú szeme fel se tudta fogni. Elégedett vigyorral néz le a senbonok egykori pozícióira, és boldogság árasztja el, mikor meglátja, hogy bizony azok nincsenek a helyükön. Úgy látszik mindenki végzett már, mire az ifjú Akemura elvégezte dolgát, de Indián-sama nem is húzza az időt. Hamar belekezd a papolásba. Szép lassan elmagyarázza azt amit eddig is tudtak, de a gyermek kissé elfáradt a nagy koncentrálásban, így nem igazán fogja fel mestere mondataid, kivéve azt a mondatot, hogy mehetnek haza, illetve a másnapi találka helyét. A srác int mesterének és Rengarnak, majd Karasura tekint, megemeli vállát, elfordul és elmegy. Talán elég egyértelmű jelzés ez mindenki számára, hogy mit gondol róla. A fiú haza indul fáradtan, de a hazaút nem olyan kellemesen alakul mint gondolta, mivel út közben egy ismeretlen alakba ütközik. Ez az illető egy maga és vékony illető. Barna haja égnek áll, mint ha csak villám csapata volna meg. Szakálla azzal 1 vonalban húzódik. Arca oldalról a holdra hasonlít. Ruházatát egy világos barna poncsó takarja. Ez az alak beleütközik Senshibe, akit fel is lök. A gyerek meglepetten veszi észre a változásokat, majd felkel, és ráordít az illetőre.
- Jobban is figyelhetnél!- Jelenti ki, de az illető rá se bagózik. A gyermek felkel majd lesöpri magát, és folytatja útját a kikötőben.
Mikor hazaér lepakol, és csak ekkor veszi észre, hogy a nála lévő pénz eltűnt. Bizony szívás ez.


Az álom:
Senshi rémálmai ezen az estén sem hagyják nyugton pihenni. Álmában mestere jelenik meg kaján vigyorral az arcán, majd előránt egy katanát, és felé suhint. A következő pillanatban a szüleit látja holtan maga előtt pont olyan pózban, mint a Mizukage. Talán ennyi épp elég is neki ahhoz, hogy riadtan ébredjen fel álmából. teste izzadságtól nedves, így fürödni tér azt gondolván, hogy a hideg víz majd lenyugtatja az éjszaka kellős közepén. Jaken ekkor már elmerült álmaiban. Ezt megtekintve a fiú egyből leszűri, hogy nevelő apja még az álmában is főz, hisz testtartása és a nyál ami folyik a szájából egyértelmű jeleket közvetítenek. Senshi elmosolyodik a látványon, majd csendesen végzi további dolgait.


Másnap reggel:
Csörög a jelző, ami ébresztőt jelez. Jaken ekkor már talpon van, és készül, hisz neki ma szintúgy küldetése lesz, így a befogadott fiát hamar fel is kelti, hogy időben meginduljon, viszont a gyermek nem kel olyan szépen, mint ahogy azt elvárják, de hát nem is csoda az álmatlan éjszakái miatt. Totyogva teszi meg első lépteit, majd felbotlik a legelső tárgyba amit megtalál, és csak ekkor tér magához.
- Basszus! Késésbe vagyok!- Ordítja el magát, majd villám gyorsasággal kapja össze magát. Felszerelését belehajítja övtáskájába, majd felkapja a csuklópántját, amivel rögzíti bal karjához családi tantóját. Jaken pénzt ad neki, hogy vegyen magának útra valót, majd távozik. Akemura se tesz másként. Út közben beugrik a legközelebbi boltba (tejválság idejéről ismert bolt) majd megindul célja felé. Ideje szűkén van, így gyorsabb tempóba kapcsol, de még így is késve érkezik meg. Mire megérkezik a többiek már várják. 


Mikor megpillantja mesterét a hideg is kirázza, sőt sietve távozik belőle kijelentve, hogy neki még kell a skalpja. Bizony a gyermekben feljön a tegnapi álom, és a rossz érzés fehérre festi bőrét. Talán ennyi elég is az érzéseiről. Gyengéden köszön mindenkinek, még Karasunak is, de csak azért, mert elfoglalja tudatát kék farkas hajósámán. Apropó hajó. Senshi csak ezek után figyel fel arra, hogy az indiánunknak még hajója is van. Persze nem a legjobb, de mégis csak valami. Szemét nagyra tárja, majd így szól.
- Na ez aztán nem semmi...- Hangjában érezni a tetszést és a tiszteletet, de igen csak halkan mormolja el. 
-Hinnye kapitány! Azt mondta ninjákat kell szállítanunk, nem gyerekeket... a hajó készen áll, kifuthatunk?- Jelenti ki az egyik tengeri patkány a mesternek, ami hamar felhergeli a szőke genint.
- Még hogy gyerekek? Én ninja vagyok te!..- Ordítja el magát dühödten, és csak akkor veszi észre magát, mikor a senseire tekint. Természetesen egyből elcsendesedik, és visszafogja magát. Miután fellépnek Kék Skalp kapitány tudatja velük a küldetést.
-Senshi, Rengar, Karasu! Egy közeli szigetre tartunk, hogy nyakon csípjünk néhány kalózt. Nem volt egyszerű kiharcolnom magunknak ezt a küldetést, ezért a bukás nem lehetséges verzió! Egy nagyon értékes nyakláncot kell visszaszereznünk, hamar felismeritek majd. Aranyból van és gyémánt gyöngyök ékesítik. Értitek, ne?- A szőke genin mikor meghallja a feladatot rögtön felkapja a fejét. Fellelkesül a tudattól, hogy megmutathatja tudását.
- Igen is kapitány!- Jelenti ki Az indiánnak széles vigyorral az arcán, majd a mesterére pillant, akinek arckifejezését látván elmegy a jó kedve is. A mester a továbbiakban kényelembe helyezi magát, és a diák is követi, ha mesterének nincs ellenére. A továbbiakban a tekintetét vizsgálja mesterének. Nem szándékozik megszólítani őt, mindössze a reakcióit próbálja kielemezni. Talán a tegnapi álom, vagy a jelenlegi komolyság, de mégis enyhe félelmet és feszültséget érez jelen pillanatban. Bizony nem akárki ez az indián. 


Pár perccel később Karasu is csatlakozik hozzájuk, ha a sors is úgy akarja. A kis fiú szó nélkül hallgatja végig őket.


Még pár perc elteltével megérkeznek, amiről Karasu informálja őket.
-Ez a sziget lenne? Elég...nagy egy fészekhez képest. Mennyien lehetnek itt? - Jelenti ki Nishikawa melyre Senshi is felkapja fejét, és megpillantja a látványt.
- Ez lesz a kalózfészek hamarosan fogadóbizottságunk érkezik, készüljetek fel, mert vissza kell szereznünk azt az ékszert. A Daimiyou-sama unokájától rabolták el. Ez pedig bosszút érdemel, ne?- Jelenti ki mestere. Bizony a gyermek csodálattal nézi a nem olyan kis szigetet, majd ő is megpillantja a fogadó hajót, ami közeledik feléjük. Figyelemmel követi és próbálja felmérni az ismeretlen eredetű tárgyat, és szándékát, de mikor felvonja fekete vitorláját egyből leesik neki a helyzet súlyossága. A tudat hogy itt harc lesz egyből felpezsdíti a gyereket, hisz még nem volt szemtanúja komolyabb harcoknak.
Lelkileg és testileg megkezdi a felkészülést összecsapáshoz, majd így szól.
- Értettem.- Egy egyszerű kis 1 szavas mondattal jelzi, hogy bizony ő felkészült, ám ekkor Karasu ismét felszólal.
-Sensei. Úgy gondolom a füstbombák hatásosak lennének, így a meglepetés ereje a mi oldalunkon lenne. Azután shurikenekkel, és senbonokkal talán elérhetnénk a kívánt hatást. Sőt a legjobb az lenne ha előtte klónokat vetnénk be, hogy kifárasszuk őket. A nyílt terep nem kedvez nekünk, a bárka elsüllyesztése pedig csak a nyaklánc megszerzése után jöhet szóba. A hajóra viszont semmiképpen sem kéne őket felengedni. Jut eszembe... az ölés engedélyezett? - A magas fiú szavai kissé furán érintik Senshit, sőt okoskodónak találja kijelentéseit, amit az arckifejezésén ki is mutat. Szemöldökeit összehúzza, miközben Nishikawára tekint, de nem szól egy szót se. Mestere parancsát várja. Jobb és bal kezeit a mellkasa elé emeli ahogy közeledik a hajó, hogy vészhelyzet esetén végre tudjon hajtani 1 jutsut, vagy akármikor előránthassa tantóját. Hát ide is eljutottunk. Harcra fel!
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Márc. 20 2016, 13:35

// Senshi, Rengar, Karasu //

Iwarai-sensei beszédes kedvében van, ugyanis némi késéssel válaszol Karasu kérdésére.
- Alapesetben B szintű, de amennyiben harcra kerül sor, azonnal A szintűvé emelkedik. Éppen ezért volt nehéz megsezreznem magunknak ezt a feladatot. Ha geninként túlélitek majd, akkor alkalmasak vagytok tanítványaimnak, ne?
Karasu komolyabb kérdése után már újfent mogorvább a sensei, ennek ellenére válaszol:
- Az élet is egy szerencsejáték, ne? Tulajdonképpen egy ilyen háborúból nem lehet kimamradni. Mivel viszonylag messze vagyunk, szövetségeseinket könnyebben kihasználhatjuk, mint Ők minket. Egyébként pedig... az ország kereskedelme megcsappant, a riválisok legyőztek volna minket, ha a béke fennmarad, mert a kereskedőik ügyesebbek lettek, mégha így tovább tartott volna minket lenyomni, mint egy háborúban. Úgy hiszem, hogy abszolút vesztesként nem tudunk kiszállni ebből a konflikutsból, ahhoz túl erősek vagyunk. Viszont azt sem mondom, hogy ha nyerünk, akkor azzal olyan nagyon jól járunk. Bár ezen már kár elmélkedni...
Amint a naszád száz méteren belül van, Iwarai-sensei felemeli a kezét és rövid monológba kezd:
- Ezek kalózok, akik meglopták a Daimiyo-sama unokáját. Nem számítanak embernek, ezért a likvidálásuk törvényes, bár nem értem hogyan lehet ez kérdés tárgya. Geninjeim, itt az idő bizonyítani! Én a hajón maradok, amely nem állhat meg. Nektek kell elintéznetek, hogy a másik hajó ne tudjon feltartóztani minket. Képesek vagytok rá, ne?
Figyelmen kívül hagyta Karasu tervét, dparancsba adta, hogy a geninek intézkedjenek a naszád a fogadóbizottság likvidálásáról. Hogy ez mit jelent, csak értelmezés kérdése. De ami biztos: innentől egymásra vannak utalva. A kalózok közelednek.
Jól látható, hogy legalább egy tucatnyian vannak. Színes öltözékben, hosszú késekkel ékítik övüket. A naszád, amivel utaznak  állapotú, egyetlen árboca van. Több íj és nyílpuska is megjelenik a kezekben. Iwarai-sensei leül a saját hajójának orrába és kezével egy kézpecsétet formál, de nem történik semmi. A naszád veszélyes sebességgel közeledik, úgy tűnik a szél nekik kedvez. 

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Márc. 26 2016, 11:17

//Senshi, Rengar, Danzou//

~Hogy B szintű? Egy D szintű geninnek? Oké, tanultunk pár új jutsut, ám azokat élesben még nem használtuk, és bár Én vagy egy éve genin vagyok, mégis...kicsit soknak érzem ezt. Aztán ha harcra kerül a sor egyből A szintűvé válik? Ki ez a fazon? Normális?
~
Karasu mesterébe vetett bizalma most először inog meg kissé. Nem érti miért egy ilyen besorolású küldetést kaptak, és mi ez az alkalmasság? Hisz már eldőlt a dolog nem? Eddig akkor mik voltak, ha nem tanítványok? Túlélni az első küldetést? Ez nagyon bizarr.

A mester háborúról alkotott véleménye kissé megnyugtatja a fiút, már ami az országos konfliktust illeti. Azonban nem tudja kiverni a fejéből. B szintű küldetés, ami A szintűvé is válhat? Na ne...
~Szóval a lényeg, hogy nem állhat meg. Feltartóztatás. Likvidálás.~
Fejében azonnal összerakja a sorrendet. Első a hajójuk védelme, ne sérüljön meg, ne süllyedjen el. Ez a mester dolga lesz. Második a másik hajó megakadályozása abban, hogy az Ő hajójukat feltartóztassa. A harmadik pedig a kalózok likvidálása. A fiú ehhez mérten próbál meg előállni egy másik tervvel. Most, hogy tudja: Immár magukra vannak utalva, és mesterüktől sem információt, sem segítséget nem kapnak sokkal nyugodtabbá válik. Érzi, hogy bizonyítani akar, érzi a küldetés súlyát, és érzi, hogy ez lesz az első igazán kemény "munkanapja". Egy munkanap mely akár az életébe is kerülhet.

Folyamatosan az ellenséges hajót figyeli, megszámolja a legénységet, megnézi a fegyvereket, és összeveti az Iwarai féle hajó legénységével.
~Egy árboc. Ha eltörjük a hajó irányíthatatlan lesz. Úgy gondolom a mester, már ha van valamiféle erős jutsuja, könnyedén kivitelezhetné. De ránk bízza. Kockáztassuk az életünket, oldjuk meg magunk. Na jól van, legyen.~
Karasu társaihoz fordul.

-Srácok. Az információk birtokában, és a helyzet felmérése után, úgy gondolom, hogy a legfontosabb a másik hajó mozgásképtelenné tétele. Így megoldódna az első feladat, azaz, hogy a mi hajónk nem állhat meg. A második feladat pedig, a kalózok likvidálása. Ezt igazából rátok bízom, de javaslom, hogy vegyük át fejben milyen jutsukra képes a másik, és próbáljunk meg a csata hevében együtt dolgozni, egymásra építeni. Ha ez egyáltalán lehetséges. Bár talán nem lesz rá szükség, elvégre ezek csak kalózok.
Próbálja nyugtatni társait ezzel a mondattal, ám sem Ők, sem Karasu nem vett még részt éles harcban, így ez a "csak kalózok" kifejezés nem lehet valami megnyugtató.
-Jópár távolsági fegyvert látok, a késeik hosszúak. Nem biztos, hogy a kunai-tőrök ide alkalmasak, elvégre közelharcban mindig a hosszabb pengéjű fegyver győz.
Szerinted...

-Én nem akarok parancsnok lenni, csupán egy tervet vázoltam föl. Azt csináltok amit akartok, de Én az árbócot támadom meg. Ha annak vége, a hajó nem lesz képes megfelelően manőverezni, gyakorlatilag mozgásképtelenné válik. Ha akartok fedeztek, ha nem, hát nem. De emlékeztetlek titeket, hogy az együttműködés lenne a dolgunk, ezért vagyunk csapat. Az is jó, ha lefoglaljátok a kalózokat, viszont akkor egymásra is figyelnetek kell. Az árbócot egy, vagy több robannó jegyzettel próbálom meg darabokra törni. A vitorla nem gyulladhat ki, mert ha a hajóra esik, és a tűz továbbterjed, nem lesz időnk megkeresni a nyakláncot, és még inkább életveszélybe kerülünk. Amint végeztem az árbóccal, megyek segíteni Nektek. Oh, és a nyaklánc. Nos, azt majd megkeressük ha végeztünk a legénységgel. Én a biztonság kedvéért még a kormányost is célba veszem.
 Miután befejezte, még néhány másodpercig vár, majd miután az ellenséges hajó elég közel ért, a vízbe ugrik. A társaira bízza, hogy Ők hogyan cselekszenek. Megpróbál az ellenséges hajó felé úszni a víz alatt, ameddig ez lehetséges, és tartani tudja a levegőt. Ha nem, feljön a felszínre néhány másodpercre, és figyeli az ellenséges íjászokat. Ha lőnek rá, alámerül, és tovább úszik a víz alatt, majd újra feljön. Reméli, hogy társai magukra vonják az ellenség figyelmét. Csak ne haljanak meg közben...
Amint elég közel ért, megpróbál felmászni, felrohanni az ellenséges hajóra. Ehhez a lábaiba koncentrálja a chakrát, és úgy mászik fel. Közben elővesz egy kunai-tőrt, az esetleges lövések elhárítására. Ha a hajón lévők nem vették Őt észre, létrehoz egy Oboro bunshin no jutsut, és azt küldi fel a hajóra figyelemelterelésként.
Ő maga néhány másodpercig vár, majd utánarohan.  Egyértelműen, ha észrevették már, akkor hagyja a fenébe ezt a tervet, és Ő maga megy fel. Ha sikerül feljutnia, egy sunshin no jutsuval az árbóchoz ugrik, és egy robbanó jegyzetet elővéve próbál meg szabotázst végrehajtani, akár bejött a klónos terve akár nem. Ha sikerül felhelyeznie a jegyzetet, úgyfent egy sunshin no jutsut alkalmaz, és eltávolodik a robbanás hatósugarából. Figyeli, hogy hol vannak a társai, és ha nincsenek a robbanás közelében, akkor aktiválja a robbanó-jegyzetet. Ez remélhetőleg zavart okoz a kalózok közt. Ekkor előveszi kardját, és támadásba lendül... 
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Rengar on Kedd Márc. 29 2016, 09:37

Iwarai-sensei válaszol az idősebbik tanítvány kérdéseire:
- Alapesetben B szintű, de amennyiben harcra kerül sor, azonnal A szintűvé emelkedik. Éppen ezért volt nehéz megsezreznem magunknak ezt a feladatot. Ha geninként túlélitek majd, akkor alkalmasak vagytok tanítványaimnak, ne?

- Az élet is egy szerencsejáték, ne? Tulajdonképpen egy ilyen háborúból nem lehet kimaradni. Mivel viszonylag messze vagyunk, szövetségeseinket könnyebben kihasználhatjuk, mint Ők minket. Egyébként pedig... az ország kereskedelme megcsappant, a riválisok legyőztek volna minket, ha a béke fennmarad, mert a kereskedőik ügyesebbek lettek, mégha így tovább tartott volna minket lenyomni, mint egy háborúban. Úgy hiszem, hogy abszolút vesztesként nem tudunk kiszállni ebből a konfliktusból, ahhoz túl erősek vagyunk. Viszont azt sem mondom, hogy ha nyerünk, akkor azzal olyan nagyon jól járunk. Bár ezen már kár elmélkedni...A naszád száz méteren belülre kerül. Már lehet látni a fedélzeten rohangáló különbözőbbnél különbözőbb alakokat.  A legtöbbnél csorbás, rövid kések vannak. Néhányan már bőszen hadonásznak a hajójuk felé. Ilyen messziről még nem lehet megállapítani hogy melyikük a kapitány, ha egyáltalán ott van köztük.
- Ezek kalózok, akik meglopták a Daimiyo-sama unokáját. Nem számítanak embernek, ezért a likvidálásuk törvényes, bár nem értem hogyan lehet ez kérdés tárgya. Geninjeim, itt az idő bizonyítani! Én a hajón maradok, amely nem állhat meg. Nektek kell elintéznetek, hogy a másik hajó ne tudjon feltartóztatni minket. Képesek vagytok rá, ne?
A sensei parancsba adta, hogy intézkedjenek belátásunk szerint.  Rengar a kezébe vesz egy kunait, és azzal hallgatja végig csapattársa tervét.
-Srácok. Az információk birtokában, és a helyzet felmérése után, úgy gondolom, hogy a legfontosabb a másik hajó mozgásképtelenné tétele. Így megoldódna az első feladat, azaz, hogy a mi hajónk nem állhat meg. A második feladat pedig, a kalózok likvidálása. Ezt igazából rátok bízom, de javaslom, hogy vegyük át fejben milyen jutsukra képes a másik, és próbáljunk meg a csata hevében együtt dolgozni, egymásra építeni. Ha ez egyáltalán lehetséges. Bár talán nem lesz rá szükség, elvégre ezek csak kalózok.
- De ezek a kalózok képesek voltak lopni a daimiyo unokájától. – suttogja maga elé.
A küldetés azon szakaszába érkezett, ahol már nem kell sokat gondolkozni, meg ilyesmi, csak harcolni. A fiú úgy dönt, hogy inkább katanájával fog küzdeni. És még csak most jön a neheze…

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Akemura Senshi on Szer. Ápr. 06 2016, 19:56

/Danzou, Karasu, Rengar/Senshi figyelmesen hallgatja végig mestere kijelentését, aki mikor kiejti a B, illetve A szintet egyből megáll a gyerekben a vér. 
- Azt mondta B szintű, és átmegy A-ba?- A kérdésre nem vár választ, viszont tudja, hogy ezek nem akármilyen rangok, és nem akármilyen küldetés elé néznek, ha csak mesterük nem viccel, ami nem nagyon valószínű. A fiú tudja, hogy bármire is készül mestere talán még túl kicsik hozzá, viszont egyben örömöt okoz neki a tudat, hogy ilyen nagy szabású küldetést kaptak. Arcán enyhe mosoly dűl ki, amit mihamarabb megpróbál kezelni. Nem nagyon akarja társai előtt kimutatni érzéseit, mivel jobbnak tartja, ha nem ismerik ki annyira, ahogy már az iskolában is. Ám a csattanó még csak ez után jön. Mikor mesterük befejezi a mondandóját a fiú tekintete végképp kimutatja meglepettségét.
- Elválik? Hisz... hisz a tanítványai vagyunk, vagy nem?- Teszi fel a kérdést félőn, de már nem kap választ, ehelyett válaszol Karasu kérdéseire. A jelenlegi álláspont kicsit megnyugtatja genint. Nem is csoda, hisz világ életében Kirigakureinek érezte magát, és szereti ezt a nemzetet, még ha nem is fűzi őt ide minden jó emlék. Közeledik az ellenség. 
-Ezek kalózok, akik meglopták a Daimiyo-sama unokáját. Nem számítanak embernek, ezért a likvidálásuk törvényes, bár nem értem hogyan lehet ez kérdés tárgya. Geninjeim, itt az idő bizonyítani! Én a hajón maradok, amely nem állhat meg. Nektek kell elintéznetek, hogy a másik hajó ne tudjon feltartóztani minket. Képesek vagytok rá, ne? - Teszi fel a kérdést Skalp mester a lelkesítő beszéd után. Senshi már készen áll lelkiekben. Benne ég a vágy, hogy bizonyítson, még ha legbelül fél is. A beszélgetés következő tagja Karasu, aki egyedi ötlettel áll elő.
-Srácok. Az információk birtokában, és a helyzet felmérése után, úgy gondolom, hogy a legfontosabb a másik hajó mozgásképtelenné tétele. Így megoldódna az első feladat, azaz, hogy a mi hajónk nem állhat meg. A második feladat pedig, a kalózok likvidálása. Ezt igazából rátok bízom, de javaslom, hogy vegyük át fejben milyen jutsukra képes a másik, és próbáljunk meg a csata hevében együtt dolgozni, egymásra építeni. Ha ez egyáltalán lehetséges. Bár talán nem lesz rá szükség, elvégre ezek csak kalózok. - Mikor ezt kijelenti Senshi társa a gyermek már jobban látja ellenségeit. Bár Karasu beszéde idegesíti, mégis figyelemmel követi a kijelentéseit. Hogy mi Senshi jelenlegi állása? Jelenleg feszült, mivel ez az első harca. Az idegszálai majdnem hogy megfeszülnek,d e ezzel egyidejűleg az izmai is hasonlóképp viselkednek. Érzi a vérében az élni, sőt a túlélni akarást. arcán kissé ördögi vigyor ül ki. Gyermek létére most először érzi ennyire feszültnek magát, még ha társa próbálja is nyugtatni, de ez talán pont a jó feszültség. Lelkiekben felkészül a harcra. Végigméri ellenségeit, legalábbis amit lát belőlük. 
-Jópár távolsági fegyvert látok, a késeik hosszúak. Nem biztos, hogy a kunai-tőrök ide alkalmasak, elvégre közelharcban mindig a hosszabb pengéjű fegyver győz.
Szerinted... Én nem akarok parancsnok lenni, csupán egy tervet vázoltam föl. Azt csináltok amit akartok, de Én az árbócot támadom meg. Ha annak vége, a hajó nem lesz képes megfelelően manőverezni, gyakorlatilag mozgásképtelenné válik. Ha akartok fedeztek, ha nem, hát nem. De emlékeztetlek titeket, hogy az együttműködés lenne a dolgunk, ezért vagyunk csapat. Az is jó, ha lefoglaljátok a kalózokat, viszont akkor egymásra is figyelnetek kell. Az árbócot egy, vagy több robannó jegyzettel próbálom meg darabokra törni. A vitorla nem gyulladhat ki, mert ha a hajóra esik, és a tűz továbbterjed, nem lesz időnk megkeresni a nyakláncot, és még inkább életveszélybe kerülünk. Amint végeztem az árbóccal, megyek segíteni Nektek. Oh, és a nyaklánc. Nos, azt majd megkeressük ha végeztünk a legénységgel. Én a biztonság kedvéért még a kormányost is célba veszem.- Karasu terve elsőnek tetszik Akemurának, bár az okoskodás nagyon felidegesíti. Ennek ellenére belemegy társa tervébe, aminek beleegyezésére egy bólintással, és egy egyszerű "jó"-val fejez ki. Kezébe veszi dobótűit. Tudja, hogy most nem lenne képes lenyelni őket, mert az ideg miatt félresikerülne a jutsu, így marad a normális megoldásnál. Minden esetre előkészíti a családi tőrt is, illetve megköt összeköt 2 kunait dróthuzallal ha az ideje engedi, és elrakja azt későbbre.


A gyermek terve egyszerű. Amíg társa a vízbe veti agát, és megpróbálja megközelíteni a hajót, addig ő igyekszik kicsit messzebbről elterelni a kalózok figyelmét társáról. Ennek érdekében első célpontjai természetesen a Karasut észrevevő, vagy támadó személyek likvidálása. Ennek kivitelezését a dobótűkkel illetve a senbonokkal akarja kivitelezni. Természetesen csak 2 senbont akar felhasználni. Ha kifogy a dobni valókból, és úgy érzi, hogy az ellenséges hajó túl közel van akkor létrehoz egy sima klónt magáról, és ketten vetődnek át az ellenséges hajóra. Célja továbbra is társa fedezése. Fogait összecsorbítva rántja elő tantóját, ha a szükség ezt hozza szükségessé. Nem fél embert ölni, amit talán a tekintete is sugallhat. 


Ez a gyerek terve, aztán a többit a sors hozza.
- Rengar. Hallottad Karasu tervét. Meg kell védenünk, még ha nem is esik az ínyemre a dolog, de én támogatom a tervét. Te mit gondolsz? Segítesz nekem?- Teszi fel a kérdést az egyetlen legcsendesebb csapattársának. Bár célja érzései elrejtése, de ez kivitelezhetetlen ezekben a pillanatokban, legalábbis ő úgy érzi. Bármit is hoz nekik a jövő, mér késő visszakozni, így hát akkor harcra fel!
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Shimura Danzou on Csüt. Május 19 2016, 17:22

// Srácok, tényleg restellem a késést. Kárpótlásul + 15 chakrát ajánlok fel, mivel ez már nem az első! //

A helyzet tulajdonképpen egyszerű, hiszen harc lesz, ez már biztos, elvégre a geninek döntöttek, hogy ezt az utat játják végig. A megoldás... nos, igen a megoldás az már közel sem könnyed, sokkal inkább bonyolult és veszélyes. A naszád gyorsan közeledik, de nem tűnik megállíthatatlannak. Iwarai a saját hajója orrában áll és a szigetet vizslatja valamiféle messzelátó félén át.
Mialatt megbeszélik a taktikát, a kalózhajó egészen közel kerül. Amint Karasu a vízbe veti magát, nyílvesszök kezdenek záporozni. Bizony, a Kirigakurei legénységet ez akadályozza, már csak azért is, mert a támadást nem tudják viszonozni lőfegyverek hijján. Senshi ugyan próbálkozik az ellentámadással, de a kalózok egyérételmű túlerőben vannak és a fegyvereik is veszélyesebbek, ezért Senshinek is többször kell kitérnie.
Rengar kardjával a kezében vitézül áll, de nem elég gyors ahhoz, hogy minden nyílvesszőt kikerüljön, vagy félreüssön. Ezért szerez kettő kisebb sebesülést a bal lábára. Mélyebb vágások, az egyiket egy magpattanó nyílvessző okozta, amit nem tudott időben félreütni, a másikat pedig egy kitérés közben szerezte, a hajó egy ládájával találkozott a fiú. Senshi szintén nem úszta meg sérülés nélkülEgy nyílvessző komolyabban felszántotta a fejbőrét kisebb kopasz foltot hagyva így maga után. Karasu járt a legjobban, legalábbis azt leszámítva, hogy egy csapat harcedzett kalóz közé úszott. A nyílvesszők Őt - főleg Senshinek hála - nem érték el, viszont a kalózhajó aljába kapaszkodva már viszonylagos fedezékben van. Létre is hoz egy Oboro Bunshint, ami ügyesen fesliklik a hajó tetejére, ugyanis számára - lévén valódi teste jóformán nincsen - az ilyesmi nem akadály. Az eredmény jól hallható, kardcsörömpölés formájában. A fiú ezt a pillanatot választja, hogy az egyik fedélzeti kötélben megkapaszkodva felmásszon a hajóra. Amint felbukkan a feje a korlát mögött, egy nyílvessző repül el a feje mellett. Hatalamas szerencséje voltNem bénul le ennyitől, elvégre Kirigakure no Satou shinobijáról van szó. Átlendül a korláton és tekintetével máris a célpontját keresi. Azonban terve nem sikerül egészen. Shunshinra a helyszűke miatt nincs lehetősége, mert az íjász, fegyverét félredobva, kést ránt - amolyan karhosszúságút - és elállja az utat.
Senshi és Rengat felfigelynek ugyan a kavalkádra, de túl sok idejük nincsen. Senshi Senbonjai fájdalmat ugyan gerjesztenek, de az ellenfél ennyitől még nem adja fel a harcot, sőt, csak agresszívabb lesz. Ami persze meggondolatlansághoz vezethet, de a túlerő még mindig a kalózoknál van. Viszont a helyzet kezd aggasztóvá válni, ugyanis Karasunak útját állták és egyedül van a kalózhajón. A Kirigakurei legénység látszólag nem akar segíteni, csak a hajót védik.

// Karasu:
Chakra: 96 %
Állapot: 98 %

Senshi:
Chakra: 99%
Állapot: 95%

Rengar:
Chakra: 99%
Állapot: 92%

Senshi és Rengar mehetnek kettő gyorsabb kört, ha valami párbeszédfélét akarnak lepörgetni. //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Csüt. Május 26 2016, 15:10

//Senshi, Rengar, Danzou//


Sajnos a helyzet nem úgy alakult, ahogy azt a fiatal genin várta. A nyílvessző meglepi ugyan, és ha nem lenne küldetésen, talán le is blokkolna néhány pillanatra, de ezt most nem teheti meg. Kemény kiképzést kapott, és sokszor verték a fejébe a leckét: Ha egy pillanatig is habozol, meghalsz. Soha ne gondolj a halálra, csak a győzelemre! 
Karasu fejében visszhangzanak a szavak, azonnal át is ugrik a korláton. Azonban egyik ellenfele elég okos (vagy ostoba) ahhoz, hogy távolsági harcról, közelharcra váltson. Egy kalóz, egy ninjával szemben. Karasu hideg tekintettel méregeti a fickót, és a többieken is rajta tartja a szemét, de mindez csak néhány másodpercig tart.

~Lebecsülsz mi? Csupán egy kölyköt látsz. Nos...~
Miközben próbál mindenhova figyelni, nehogy oldalba támadják, esetleg felülről kapjon egy nyílvesszőt, előhúz három kunait, és három ellenfelet céloz meg velük. Amint bal kezével eldobja a tőröket, jobb kezével egy füstbombát vesz elő, és a földre dobja, hogy a füst teljesen elfedje (mivel terve nem sikerült, a kardot sem húzta elő). Ekkor létrehoz még egy Oboro bunshint maga előtt, a következő szöveggel: Gyertek csak. Na mi az, ennyi volt? 
Kételkedik abban, hogy sokáig kitart, de megtévesztésnek tökéletes. Reméli, hogy a kalózok nem rohannak bele a füstbe, és próbálnak meg az utolsó ismert pozíciója felé szúrni, esetleg lőni íjjal. Gondolt rá, hogy hátrál miután ledobja a bombát, de nincs hely, elvégre most lendült át a korláton. Azt meg, hogy előre tegyen pár lépést, nem tartja biztonságosnak. Amint kész a bunshin, a füst szertefoszlása előtt igyekszik egy sunshin no jutsuval fölfelé, illetve valamennyire előre ugrani. A célja átugrani az előtte lévő kalózt, és ha lehet, az árbochoz futni. Az ugrást magasra tervezi. Ha sikerül egészen az árbocig ugornia, az a legjobb, (feltéve ha nem fejeli meg) ebben az esetben talpába koncentrál némi chakrát, és megtapad az árbocon. Innen egyenes az út, a robbanócetli felhelyezéséhez. Ha ez sikerül, folytatja a tervét (ami gyakorlatilag abból áll, hogy felrobbantja az árbocot majd karddal a kezében próbál védekezni). Ha az árboc felrobbantása sikerült, a védekezés azonban kilátástalan, akkor ismét a tengerbe veti magát, remélve, hogy nem fúrja át egy nyílvessző, és fullad meg a habokban. Ha nem sikerül az árboc felrobbantása, akkor karddal védekezik, és támad. Stílusa gyors, könnyed, és precíz, azonban egy ilyen helyzetben hatalmas szükség volna társai segítségére.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kiképzőterepek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

13 / 14 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.