Hamacho-klán Birtoka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Namikaze Minato(Inaktív) on Szer. Márc. 31 2010, 19:07

Egy nagy birtok, melyben a még megmaradt Hamacho klántagok élik mindennapjaikat. A ház egy kisebb része lejtőre épült, így hogy ne kelljen sok lépcsőt építeni, gerendákat álítottak a lejtőre, majd azokon folytatták a házat, melyről mostanra gyönyörű kilátás biztosít napfelkeltekor. A birtokhoz hozzátartozik egy kis tó és a környékén lévő kert és erdő. A kertet az évtizedek alatt gyönyörűen megmunkáltak és egy szentélyt is építettek, ahol a klántagok minden hétvégén imádkoznak elhunyt szeretteik békességükért.

avatar
Namikaze Minato(Inaktív)
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: IV. Hokage
Chakraszint: It's over 9000!!! @_@

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro on Vas. Feb. 05 2012, 10:34

[[[Karin]]]

A felkelő nap sugarai gyönyörűen megvilágították az egész falut, ám ezt a szemkápráztató látványt a Hamacho Klán birtokán lehetett a legjobban élvezni. Egy férfi sétált éppen fel az egyik virágokkal teli dombocsokára, miközben a szél meglebegtette a párától csillogó füvet, a ruházatát, a fejpántja végét és a haját, melyet már egy jó ideje nem vágott le. Talán régebben idegesítette volna, de most hagyta, hogy a széllel táncoljanak. Mikor megérkezett a "domb" tetejére, tekintetét egy öreg fára szegezte és elcsodálkozott.
~Hogy képes egy fa ilyen sok ideig elélni?~ kérdezte magától és egy újabb kérdés felvetődött benne. ~Vajon a szerelem is képes ilyen sokáig kitartani?~ gondolkozott egy kicsit, majd egy sóhaj kíséretében elővett egy kis kék tekercset és eszébe jutottak a nagyapa szavai.

"Az a tekercs majd segít neked ha újra akarod látni az unokámat. A benne lévő pecséttechnika egy egyszerű fordított idézést tartalmaz, melyet csak egyszer használhatsz majd fel. A készítésekor beleszőtten Hana chakrájának egy részét is és úgy állítottam be, hogy ha felhasználod, azonnal hozzáteleportálj. Ha tanácsolhatom egy hónapnyi idő elég lesz. Akkor használd fel."

Ekkor erősen megszorította a titokzatos tekercset és bizakodóan a fénylő napra tekintett, mely csak most kezd igazán kibukni a hegyek takarásából.
~Egy hónap...nem túl sok, de elég lesz....Hogy...~ majd itt a belső hangja egy pillanatra megcsuklott, mintha az önbizalom maradék darabjai is elkezdtek volna morzsolódni.

"De hogy mit találsz azt már nem tudom, vagy a szerelmedet aki megtalálta a teljes békéjét, vagy a démont aki a halálod akarja. Akárhogyan is alakulnak az események készülj fel, mert az esőfelhők már gyülekeznek és a pusztítás szaga terjeng a levegőben."

~A pokol kapujából visszahozzam...~ mondta magában, behunyta szemeit és még a gondolattól is megremegett.
Nem lenne képes még egyszer szembe szállni azzal a személlyel, akit örökre meg akar védeni. Nem helyes, ami vele történik. Nem adhatja fel ilyen könnyen, hisz a sok hőstett, melyet véghez vitt elveszne, értelmetlenné válna. Igen, egy hős áll most a régi fa alatt és egy suttogó hangot hall.

Sokkalta mélyebbek a gyökereid, mint hinnéd, Hősök Hírnöke...

Szemei kipattannak, a vére forr és a szíve úgy kalapál, mint eddig még soha. Mintha az ereje visszatérne. Talán nem is a színtiszta ereje, hanem az akarata, hogy tovább küzdhessen. Yoshi Ninja Útja! Szemében ott lángolt újra az az elszántság, mellyel még évekkel ezelőtt kezdte el kalandjait ebben a veszélyes és kalandos világban. A férfi visszarakja egy biztos helyre a tekercset, majd kézpecséteket formál és lecsap a talajra.
-Kuchiyose no Jutsu!- s hangja, mint a felerősödött szellő, végigsöpör az egész dombon.
A következő pillanatban egy füstfelhő kíséretében egy nagyobb és izmosabb darab gepárd nyújtózik előtte álmosan, végül kérdően az idézőjére pillant.
-Chee...Azt mondtad, van egy módszer, amivel nagyon erőssé válhatok...- kezdett bele, mire az állat egy csöppet döbbent ábrázattal bámul gazdájára. -Mutasd hát meg, barátom!- vigyorodott el Yoshi és az örömtől a hideg is kirázta.
avatar
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 37

Tartózkodási hely : Mindenütt mégis sehol...ez a villám ereje!


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1033

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Karin on Vas. Feb. 05 2012, 12:37

(Na álljunk neki. Ha nem gond, rám bízod, hogy hogyan is állsz neki, vagy lennének instrukcióid? Ha igen, akkor oszd meg velem Pm-ben. Éppen ezért, most egy enyhe postott kapsz csak tőlem. )

Chii végignyújtózott a hideg földön. Nem volt hozzászokva ehhez az éghajlathoz, hiszen a szavannákkal ellentétben Kumogakire hideg és száraz volt. Kicsit összerezzent a feltámadó szél miatt, miközben lassan feltápászkodott a földről. A szavaid elgondolkodtatták őt, hogy miért éppen most idézted meg őt ennyi idő után. De az elszánt tekinteteden látta, hogy nem viccelsz és olyan tűz és elhatározottság ég benned mind régen. De mielőtt megszólalt volna egy hatalmasat ásított, ahogyan komoly tekintettel nézed rád.
- Valóban...- nézett rád, ahogyan körbesétált téged. - … de még mindig fiatal vagy hozzá. Az az út a természet útja, egy olyan technika, melyet nem lehet csak az akaraterődből megtanulni, hanem arra kell születni. - sétált csak körbe és körbe- Én elhiszem, hogy erőssé akarsz várni miatta, de azt is tudnod kell, hogy bele is halhatsz. - állt meg ellőtted, ahogyan mélyen a szemedbe nézett. - Annak idején maga Kabondo-sama is a mesterévé akart válni a technikának, de elbukott és azóta belátta ő maga is, hogy reménytelen és elveszett az tudás. Éppen ezért megtiltotta, hogy akármelyikünk is megpróbálkozzon az elsajátításával...- csukta le a szemeit- … de ugyanakkor van rá mód, hogy kivívd az engedélyét. - arca komor volt, ahogyan egyenesen a szemedbe nézett. - De az, hogy sikerrel járj, egyenlő a nullával. Még ezek útán is kíváncsi vagy rá? -kérdezte tőled, ahogyan te határozottan bólintottál. - Hajaj... tudtam hogy ez lesz. Te akaraterődet nem lehet megtörni se szavakkal, se tettekkel. Amit elhatározol azt véghez is viszed, de legyen...- sóhajtott fel. - Mára egyetlen egy személy van, aki ismeri az ősi rítust és segíthet neked elsajátítani. - fordult meg, ahogyan megfordult és elsétált tőled. - A Seidou no Monkipanki bejáratnál találod meg, de csak akkor fog segíteni ha uralmad alá hajtod az akaratát.. - tudtad meg ki az az segíthet neked, de azzal is tisztában voltál, hogy az akiről beszélt valóban egy igazi szörnyeteg.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Feb. 05 2012, 21:32

Naka dalolászva közelítette meg a Narancsvidéket – avagy Narancsfej lakhelyét, ami nem éppen holmi lepukkant kis bádogdoboz. Először, amikor megpillantotta a szép kis birtokot, csak ámult egyet, majd nagyon örült a fejének, mint aki egy bevásárló kupont kapott – úgy tűnik, hogy az Unazakiaknál megszokott, s egy jó ideje hiányolt kényelem végre valahára ismét kegyeibe fogadja. Értsd: lehet, hogy ki fogja enni Yoshit a vagyonából.
Vöröske azonban nem a megszokott bejáraton keresztül jutott be a klánbirtokra, hanem bokorról bokorra kommandózta magát, mint egy elit ninja – várj csak, úgy rémlik, mintha ő névlegesen tényleg egy elit ninja lenne. De csak papíron.
Így hát nem is volt meglepő, amikor Naka átvetette magát az ablakpárkányon kívülről, s a szoba parkettjén landolt nem éppen nőiesen, na de nem baj, a lényeg, hogy sikeresen bejutott a célhelyiségbe.
~ Nyaaaa, idefelé láttam egy szépességességes tavacskát… milyen jó is lenne megmártózni!~
A tettek embere lévén előkapott egy tekercset (tán csak nem másra gondoltál?) a kosárkájából, majd pedig előpecsételte a bikinijét. Szépen levetkőzött, lassan, nem elsietve a dolgot, megcsodálva hibátlan testét, majd pedig felvette a bikinialsót, de a felsővel már problémája volt – mint úgy általában.
A szobán kívülről azonban hangokat hallott – az egyik tagadhatatlanul Yoshi volt. Így hát aztán Naka nekiindult, kitárta az ajtaját, majd pedig mezítlábasan, néma léptekkel haladt a hangforrások felé. Rátalálva a két beszélőre, Naka gyorsan magára vonta a figyelmet gyerekes nyafogásával:
- Yoshiii~, nem bírom megkötni a bikinifelsőmet, esetleg segítenél? – kérdezte mindezt bikinialsóban, jobb karjával nagyon minimális takarást adva melleinek, miközben a baljával Yoshi felé nyújtotta a felsőt. – Uuuhhhnn… te biztos nagyon jó vagy a… bikinifelsők megkötésében.
Azzal Naka a nagy ezüst szemeivel meredt az embertestű narancsra – szemeiben ártatlanság mellett ravaszság, huncutság és nem kevés perverzió csillogott, tipikusan Naka stílusában. Aztán a másik jelenlévő felé fordult, s azonnal szertefoszlott a szeduktív hatás, amit annyira fenn akart tartani. Ugyanis elkiáltotta magát a gepárd láttán, hogy:
- Te jó Kami-sama, egy foltos, anorexiás oroszlán!
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hamacho Yoshitaro on Pént. Feb. 10 2012, 21:56

//Elnézést a várakozásért!//

A megidézett gepárd nem túl biztató információkkal állt elő az új és rejtélyes erővel kapcsolatban, mely az ifjú Jounin egyetlen esélye, hogy elég erős legyen megmenti a szerelmét. Gondolkozóan az állát kezdte el dörzsölni, miközben lassú léptekkel körbe-körbe járkált.
~Olyan erő, amit még a gepárdok vezére sem tudott elsajátítani. Ráadásul be is van tiltva. Na meg hogy 0% esély?~ gondolta magában majd elvigyorodott. Jobb kezét felemelte, hüvelykujját magára szegezte és határozottan kihúzta magát.
-Nem érdekel, mit kell legyőznöm ahhoz, de meg KELL szereznem ezt az erőt! 1000% hogy sikerrel járok!- majd leeresztette a kezét és mosolyogva sóhajtott egyet. -Különben hogy lehetnék én a következő Raikage, ha olyan gyenge vagyok, hogy még a szerelmemet sem tudtam megmenteni?- szomorodott el egy kicsit, de egy újabb vigyorral megvakarta a tarkóját.
Hirtelen apró és halk léptekre lett figyelmes és óvatosan kikukkantott a válla felett. Először csak egy meztelen lábfejet látott megjelenni, majd a láb többi részei, egy formás has és a női test többi érdekes részei. Ki is lehetett más, mint az önjelölt társa, aki alig pár hete csatlakozott hozzá, rejtélyes okokból, bár igazából Yoshi sejt valamit ez ügy kapcsán.
Visszatérve a látványra, Chee egy szánalmas sóhaj kíséretében eltakarta az egyik mancsával az arcát, miközben Yoshi elkerekedett szemekkel, vérvörös arccal és tátott szájjal bámult a rózsaszín hajú nőre, aki talán az ördög lánya is lehetne.

!!!OVERLOAD!!!

A mérők kiakadtak, a nyomás az egeket verte és eme perverz jelenetet nem is kell tovább ragozni //mert még a végén egy nőnemű egyed kinyír <.< //, mindenki érti milyen hatások zajlódhatnak egy férfiban. A vér egy kisebb robbanásszerűen tört ki a férfi orrából és elég nagy nyomóereje volt, hogy hátrarepítse, egyenesen egy asztalra, ami vele együtt oldalra dőlt. Ifjú hősünk nem is akarta megtudni, hogy Naka milyen örömteli és perverz fejet vághatott ezek utána, de ő felpattant és egyik kezét az orrára tapasztva, hogy elállítsa a vérzést, átlép az eldőlt asztalon.
-MI A JÓ FENÉÉRT VAGY BIKINIBEN?! És mi ez a pózőrködés?!?! Mintha nem tudnád, hogy kiakaszt engem...- morgott rá a társára, fordult egyet, lépett néhányat, majd idegesen felkapta a kezét a levegőbe és visszafordult. - Egyáltalán hol akartál te egyáltalán fürödni?!?!- emelte meg idegesen a hangját.
Mivel elengedte az orrát és eléggé közel került a hölgyeményhez, egy újabb, de az előzőnél kisebb "vérrobbanás" tört ki az orrából. Yoshi dühöngve meghátrált és valami törlőkendőféleség utána kutakodott a szomszéd szobában.
-Mellesleg meg KÖSD MEG MAGADNAK! Baka Naka....- mondta elvörösödve, ugyanis a "kép" nem akart kimenni a fejéből.
Néhány perc és a férfi még egy kicsit mérges arccal jött ki az ajtón.
-Ez meg nem egy oroszlán, hanem egy gepárd. Chee a neve.- mondta, majd sóhajtott egyet.
Hatásszünet.
-Naka...valami fontosról kell beszélnünk...- kezdett bele. -Én egy...nem is tudom mennyi időre, de elmegyek. Addig amíg nem vagyok, jó lenne ha valaki vigyázna a birtokra...Tudom, nem rég találkoztunk és lettél a "társam", de ha kérhetek ilyet, itt maradnál?...- nézett rá kérdő arccal.
Nem igazán gondolta, hogy az ötlet tetszeni fog neki, hisz már rájött, hogy ez a nő utál egy helyben maradni, inkább kalandokra vágyik és egyéb perverz szórakozásokra.
-Vagy talán velünk jöhetnél, nem tudom...Chee, te mit szólsz hozzá?- miután elmondta a véleményét, a következőt kérdezné. -Mikor indulunk?- nézett rá mosolyogva a nagydarab gepárdra.


A hozzászólást Hamacho Yoshitaro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 11 2012, 23:55-kor.
avatar
Hamacho Yoshitaro
Játékos

Taijutsu Pontok : 37

Tartózkodási hely : Mindenütt mégis sehol...ez a villám ereje!


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1033

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Szomb. Feb. 11 2012, 19:56

- Hohohohooo~ - kacagott Naka nem éppen normális módon. De most komolyan: Naka és normális? Ó, hát persze, a világ két ellentétes oldalán, vagy nem is, talán egy másik univerzumban; na igen, azt már talán inkább.
Bár, ha a „normális” szembeszállna „Nakával”, akkor lehet, hogy Naka győzne – aztán pedig elterjesztené a Nakaizmust! Fufufufuuu~
Míg Yoshi összeszedte szétgurult részecskéit, addig ő megkötötte magának a bikinit, majd pedig csípőre tett kezekkel nézte a társát.
- Ugyan kérlek! Férfiból vagy, magyarán még élvezed is az ilyeneket, nem? Az a szolid, alig észrevehetően kirobbanó vérözön sem éppen azt bizonygatja, hogy mennyire nem vagy perverz… Döh! És egyébként is: a kavicsozott műtóban akartam fürcsizni, amit szépen felforralhattam volna, hogy kielégítsen engem. Te perverz, már megint másra gondolsz, mi?! Igaz, elég sok főtt hal lenne a konyhán, de a Szőrköpő Szőrcsomó biztos megette volna őket… Vagy max éjjel bekenem az arcodat halfilével… Vagy a fogkrémedet cserélem ki halszagú izére… Hmm… - Naka a monológ végére egyre elhalkult, s felvette a „nagy gondolkodó” pózt, ami, tény és való, de mára elég poros lett, akárcsak azok a bizonyos agytekervényei is, amiknek elméletileg jelen kellett volna lenniük. De valószínűleg szabadságolták magukat.
A hosszú haját a válla fölött átlendítve sandított le az immáron azonosítható élőlényre.
~ Hmmm… Emlősnek tűnik, valószínűleg macskaféle, hasonlít… egy anorexiás foltos oroszlánra. Várj csak…!~
- Höh, szóval a neve Chee… oké, mostantól Foltinak foglak szólítani! – nagy dramatikus ujjmutatás a lényre. –Hé, Folti, neked mekkora van? Csak a miheztartás véget…
És ekkor jutott el agyáig (vagy valami hasonló állagú és funkciójú sejtállományáig) az, amit Yoshi mondott – nem nagy késés, ó, dehogy.
- Ugye van fogalmad róla, hogy milyen nyomi a fejed, amikor komoly próbálsz lenni? – kérdezte egy ügyesen fabrikált, kifejezéstelen arccal, majd pedig egy mosoly jelent meg az arcán, kivételesen nem őrült, csupán… problémás személyiséget sejtető: - Nos, ez igazán kedves tőled, hogy gondolsz rám… és tudod mit? Megáldalak csodás énfelségem jelenlétével! Egész vicces lesz veled tartani. Viszont nem foglak felkaparni a sárból, ugye tudod? Friss manikűröm! Viszont, ha tudok, akkor segítek.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Karin on Kedd Feb. 14 2012, 21:19

(Bocsánat a késésért. Elfeledkeztem, igen igen, jól olvastátok, pont rólatok feledkeztem el a chuunin vizsga szervezése amiatt. Na de vágjunk is bele. )

Az anorexiás oroszlán, akiről, mind később Yoshi kun is helyesen mondta, egy hasonló fajtába tartozik a macskák faján belül, név szerint a gepárdok közé, kissé lehajtott fejjel és kaján vigyorral az arcán nézte az őt megidéző Kumogakurei jounin hanyatló szárnyalását a kunoichi ellen. Bár először megilletődött vagyis meglepődött, majd értetlenkedett egy csöppet és csak azután tudott jóízűen nevetni. Annyi biztos volt, hogy ez az emberi nőstény, egyből elnyerte a tetszését, ellentétben azzal a lánnyal, akiért Yoshi teljesen oda volt. Bár ezt inkább nem tette szóvá neki.
- Egy törvény sem tiltja, hogy egy barátod is magaddal hozd. - válaszolt végül Yoshi kérdésére, bár még mindig halkan és elfordulva nevetted rajta- Bár nem tudom, hogy Kabondo-sama mit fog szólni hozzá, de ez a döntés a tiéd. És mosom mancsaimat, akármit is csináltok vagy történni fog. - nézett a lányra, ahogyan lassan megindul felé, lassú és kimért léptekkel, ahogyan az arcába és a szemébe nézett egy pillanatig, majd vissza az útjára, váratlan dolgot csinált. ahogyan a lány mellé ért, hirtelen oldalra fordult a kunoichi irányába, majd a puha lábának dörgölőzve olyan hangot adott ki, melyet Yoshi csak ritkán halott és azt Chee-től. Dorombolt, ahogyan a lány lába végigsimította az oldalát, majd mögé kerülve visszanézett Yoshi-ra. - De annyit had mondjak el, hogy ő sokkal aranyosabb lány mint Hana és az illata is jobb...- mosolygott elégedetten, miután beleszagolt a levegőbe, de lényegében ezzel sokkal többre célzott. Yoshi jól tudta, hogy a gepárdoknak milyen jó a szaglása és azt is, hogy a profik nemcsak az ellenség chakráját, hanem annak jellemét is kitudják szagolni. - … még ha... - nézett fel a kunoichire, ahogyan váratlanul elnémult, ahogyan annak szemébe nézett. Nem volt semmi, de a macska megérzései jelezték a veszélyt, amit a lány tudott jelenteni az ellenségeinek. Talán éppen ezért Chee lassan és mégis óvatosan eltávolodott a lánytól, miközben folytatta- … itt az ideje annak, hogy induljunk. Yoshi-kun, ha van még valami dolgod, akkor itt van rá az esélyed, lehet, hogy nem lesz több. És... - nézett újra a kunoichire- … neked egy nem ennyire nyitott ruhát ajánlanék kis hölgy. Ahova megyünk, könnyedén megsérülhetnek a nyitott részeid....- vigyorgott kajánul ismét, ahogyan ez az utolsó esély, hogy ha van valami dolgotok az indulás, elintézzétek.

(ui.: Yosni, vagy Aiken, örülnék, ha létrehoznátok a megadott helyen a Gepárdok rejtekét, mert én nem vagyok otthon ebben a témában! )
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Szept. 16 2012, 13:57

Az ezüst szempár acélos villanása egyedi – és ugyanolyan gyilkos, mint bármely materializálódott penge éle.
A lány kivételesen némaságba burkolódzik, nincs kit szórakoztatnia, s nincs is olyan, aki jelen pillanatban szórakoztatni tudná. A Tüzes Hime-sama jeges eleganciával pillant ki az ablakon, s fürkészi Kumogakure nyüzsgő utcácskáját. Ugyanakkor viszont nem szentel különösebb figyelmet a jövő és menő alakoknak, hiszen az arcukra sem fog emlékezni, ha ismét felkel a Nap – a nevükre pedig főképp nem.
~Már ha egyáltalán ismét felkel a Nap…~ Rideg gondolat ez egy magafajta kegyes úrhölgynek – bár ha jobban belegondolunk, akkor nem volt ő sem kegyes, sem úri, sem pedig hölgy. Soha.
A lány emelt állal, de nem felhúzott orral figyel, mint egy néma, de magasztos szoboralak, aminek szerepe az, hogy mozdulatlanul legyen tanúja az évtizedek történéseinek – legyen az békés vagy véres. Pont úgy, ahogyan ő is most. S mint bármely más szoboralak; ő is érzi a változások szelét.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 16 2012, 18:58

// Naka //

Már javában zajlik az élet Kumogakure utcáin. Két órával múlt el nyolc óra. Nem kell jó matekosnak lenni ahhoz, hogy az ember megállapítsa, hogy bizony Délelőtt tíz óra van. Ezt a kertben heverő napóra is mutatja, habár nem igazán szentelnek neki túlzott figyelmet. Pontosan úgy ahogy a vörös hajú lány sem figyel fel az emberekre. Persze ez kölcsönös. Esetleg a fiatalabb munkások mernek ránézni messziről, de amint közelednek felé azonnal leveszik a lányról kíváncsi pillantásaikat és vagy a talajt nézik vagy csak mereven bámulnak maguk elé. Az égbolt meglepően felhős. Mire is számítana ez ember a "Felhők közt rejtőző" faluban nem igaz? De most ezek a szép, pihe-puha felhők rendezett sorokban állnak az égbolton. Ilyen is ritkán van. Ha a leányzó felnéz az égre, láthatja is őket és mivel szélcsend van, így nem igazán mozognak. A mászkáló emberek közül alig akad aki beszél. Esetleg a félőrültek magukban, de az olyanból kevés van errefelé. Egy dolog azonban "megütötte" a leányzó fülét. Akaratlanul is fültanúja lett két idős öregasszony beszélgetésének. Ugye mind tudjuk, hogy az ilyen pletykás öregekhez talán előbb eljutnak az információk mint a Raikagéhoz.
- Már megint háborúznak! Hiába, ezek nem tudnak nyugton maradni...
- De most mi lesz azokkal a jófajta Teákkal? Ha az Országukban háború van, akkor nem lesz áru!

És el is mentek. Persze a beszélgetésük még nem maradt annyiban csupán suttogássá fajult a dolog. Lehet, hogy a leányzót nem is igazán érdekelték ezek a dolgok, de ha sikerül egy képzett fülnek meghallania az értelmetlen beszédben az infót, akkor érdekes dolgok indulhatnak meg. De most, a képzett fülek egy kis segítséget is kapnak az égtől. Igen, az égtől. Egy tarka madárka száll le az ablakpárkányra. A madár egy sólyom szerű élőlény lehet, mivel Sashoz egy kicsit kicsi. Egy levél van a lábára erősítve. Valószínűleg a lánynak, vagy a Birtok egy tagjának szánták az üzenetet. Most már csak a vöröskén áll, hogy kíváncsian meglesi-e az üzenetet, vagy hagyja a fenébe és megsüti a madarat ebédre.

~ Ha megnézi az üzenetet ~


A Tea Országában zavargások zajlanak. A Wasabi és a Wagarashi család küzd a hatalomért. Konoha és Kiri is részt vesz a csatákban a két család oldalán. Információink szerint, még egyik fél sem tud a másik jelenlétéről. Ha viszont találkoznak, akkor az egy Háború kitöréséhez vezethet...

A levél nagyon érdekes és igazából nem lehet tudni, hogy ez a Hamacho klán informátorainak az üzenete, vagy talán a Vöröske hódolójának levele. Egy biztos, fel kellene akasztani azt aki küldte._________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Szept. 16 2012, 21:19

<JiraJira>

A lány mozdulatlan mindvégig – csak az ezüst szempár találja meg a felfelé vezető utat. Másnak gyilkos pillantás lenne, de a távoli felhőket nem tudja befolyásolni. Már nem. Viszont a fülét megcsapja egy érdektelen párbeszéd annál inkább érdekes foszlánya. Noha a teste mozdulatlan, az arca rezzenéstelen, ő figyel, hallgat.
~Háborúskodás? Tehát elkezdődött…~
A magasból viszont egy áldás száll reá, de csupán egy repülő élőlény formájában. A sólyomszerű képződmény jól láthatóan üzenetet hozott, de jelen pillanatban nem tudja eldönteni, hogy ki részére. Aztán persze eszébe jut, hogy a Hamacho klán bizonyára rendelkezik madárházzal, s ha a Raikage pecsétjét bírná az üzenet, akkor azt egy kumogakurei madárnak adták volna, mely egyből a madárházba vitte volna. Ehelyett ez a palimadár itt landolt, nem pedig másutt.
És persze a lány régen jobban hozzá volt szokva a váratlan üzeneteknek. Már nem annyira. De talán a régi kapcsolatok még sem halványulnak olyan gyorsan, mint ahogy a lány gondolná. Ennek tudatában tehát (plusz belegondolva abba is, hogy ő mindenféleképpen elolvassa az üzenetet, nem számít, hogy szerelmes levél-e, vagy sem), a madarat megszabadítja az apró, de felesleges súlytól, hogy felbontsa és elolvassa az üzenet tartalmát.
~Ez akkor Konoha kontra Kiri lesz…~
A lány mély levegőt vesz, s vakon bámulja az aprócska cetlit. Aztán az ezüst szempár túlzott hirtelenséggel vált célpontot, s ő ismét a járókelők sokaságát nézi, miközben az ujjbegyei között tartott vékonyka papír meggyullad és elég, s a hamu a földre hullva szétkeveredik a szellővel.
- Hé, te ott! Melyik karaván megy leghamarabb a Tea országába? – szólít meg egy szolgát, aki éppen arra jár, s szó szerint átdöfi a tekintetével. – És honnan?
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Szept. 22 2012, 19:22

Egyre inkább kezd híre menni annak, hogy mostanában egy szadista szépség mászkál Kumogakure utcáin. A férfi akit a "kislány" leszólított, ijedtében elejtette a hatalmas dobozt amit cipelt. Ahogy azt kell, szépen össze is tört. Tele volt mindenféle kisebb dobozkával, amik szintén kiborultak és szemmel láthatóan teafüvek voltak bennük. Vacogó fogakkal és falfehér arccal nézett a vöröske szemeibe, majd a kapu felé mutatott.
- O... Ott! Éppen egy órája jött meg az utolsó szállítmány legalább egy tucatnyi lóval. Mind fel volt málházva... Szerintem most indulnak majd vi... - Nyelt egy nagyot - Vissza. De az napokig tart míg visszaérnek. Hajóval pedig csak az út fele, de kereskedelmi hajók már nem járnak a vizeken...
Majd hirtelen elkapta a tekintetét a vöröskéről és sietve kaparta össze a maradék rakományt, majd elsietett. Habár, egész szép kis kupit hagyott maga után.

Amennyiben a lány elindul felkeresni azt a bizonyos lovas karavánt, akkor a falu főkapujától néhány percre találja meg őket. Valószínűleg ez lesz az utolsó karaván, ami a Tea Országából indul. Meg kell fontolnia jól, hogy hogyan akar eljutni az úti céljáig. Esetleg magánhajóval odaér két nap alatt, de a karavánnal minimum három nap.

// Amennyiben úgy döntesz, hogy a karavánnal mész, akkor az Erdőségekhez, ahol megtalálod a csapatot. //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Hyuuga Shakaku on Vas. Szept. 23 2012, 16:06

<JiraJira>

Vérszínű haja némán libben a szélben, végzetes lángok képzetével ölelve körül a fiatal alakot, s a rideg ezüst szemek nem kevés szadizmussal villannak rá az áldozatára. Néha élvezi a hírnevét, néha megveti – de most különösen jól szórakozik a férfi dadogásán és gerinctelen gyávaságán. Egy ragadozóhoz illő csábos kis mosoly kerül ki a hibátlan márványarcra, mely ridegebb a legtöbb acélnál.
- Nos, köszönöm. Majd a közeljövőben talán meghálálom… a magam módján – a hangja suttogássá halkul, mely tovaveszik a szélben; a következő pillanatban ő maga sincs ott.
Néma és jeges méltóságteljességgel lépdel át az egyébként napközben kihalt szobák mellett, hogy a saját, noha ideiglenes lakosztályába térhessen be: ott átöltözik és magához veszi minden ingóságát – ami nem sok: pár tok, amiket magára szerel, egy shirasaya-katana és pár tekercs. Bőrruhás mivoltát egy egyszerű és vékony anyagú, noha mindent fedő szürke köpönyeggel fedi el, melynek csuklyáját mélyen az arcába húzza. S mivel tudja, hogy jelen pillanatban a hírneve nem sokat segít majd rajta, sőt, hátráltatja majd (legalábbis abban, amire készül és szavakat gyűjt), az ezüstös csillogású tükörmaszk is az arcára kerül.
A lakosztályából kifelé menet megragadja az éjjeliszekrényen díszelgő Kumo fejpántot, mely tényszerűen nem a sajátja, hanem Hana (avagy Megalomániás Megami) ruházta át rá, méghozzá annak reményében, hogy ha a Fegyverkészítőktől ebben lopja el azt a bizonyos Fegyvert a vörös hajú nőszemély, akkor Kumogakurét fogják gyanúsítani. A dolog viszont úgy alakult, hogy Vöröske meggondolta magát és lelépett. Csakhogy a fejpántot nem adta vissza. Sem a jogos tulajdonosnak, sem pedig Yoshitaronak.
Árnyékok árnyaként haladva veszi útját a Kikötő felé, ugyanis előbb a szavai által próbál szerencsét, s csak végső esetben folyamodik a karavánozáshoz.
avatar
Hyuuga Shakaku
Játékos

Taijutsu Pontok : 228

Specializálódás : GeninJobbágy


Adatlap
Szint: S
Rang: Genin
Chakraszint: 2100

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Szept. 26 2012, 10:58

Álcáját gondosan magára ölti, lelkileg is felkészül. Nem mintha lenne ember aki útját tudná állni egy dühöngő nőszemélynek, hát még ha az a nő egy "Aikan". Ahogy a lány végigsuhan a falun, számtalan dolgot hallott és látott. De egyik információ sem volt különösebben figyelemfelkeltő. Csak a tömegek zajai, néha-néha muzsika szó és a játszadozó gyerekek örömteli viháncolása, ami olykor iszonyat irritáló. Szemlátomást a "Háború" még nem jutott el Kumogakuréba. Messze van még, és nem is velük történik. Amíg pedig a harcok nem rázzák meg a Villám Országát, addig nem kelt az emberekben semmilyen negatív érzetet a Háború fogalma. Ezért is érdekesek az emberek. Addig nem érzik át a dolgokat, amíg meg nem tapasztalták. Onnantól fogva pedig félik azt a bizonyos dolgot. De amint azt a leányzó is látja, a Ninja Falvak előrelátóak. Nem csoda, hiszen a legtöbb ma is élő shinobi és vezető, mind átélték már azt a bizonyos Háborút. Láttak már csúnya dolgokat. Ezért is nem meglepő, hogy az Őrök száma megszaporodott, de a leányzó még így is átjutott rajtuk és végül eljutott a Kikötőbe, ahol már javában folytak a munkálatok. A kikötőben három hatalmas hajó is díszelgett. Persze, rajtuk kívül volt néhány kisebb kereskedő hajó is, akik már nem indulnak el egy darabig. A három csatahajóból kettő üresen áll. Az egyikre pedig éppen most szál fel néhány ember. Vegyesen vannak Kumogakurei shinobik és matróznak való fiatalok is, és persze a kapitány. Most dönthet a leányzó, hogy esetleg megpróbál feljutni a hajóra, aminek úti célját nem ismeri, vagy netalántán elköt egy kisebb de még mindig nagynak számító kereskedelmi célból alkalmazott hajót. De az is lehet, hogy abban a zavaros és őrült elmében valami teljesen más ötlet teremt villódzó, fel nem talált, képzeletbeli villanykörtét a leányzó fejecskéje fölé...


// Akkor a Kikötőbe kérem a postot ^^ //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Hamacho-klán Birtoka

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.