Határszigetek

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Határszigetek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:10

A Víz Országának partjait körülvevő, hivatalosan ellenőrzés alatt nem levő szigetek sokasága, amiken ideiglenes posztok, átmeneti kikötők, ellenőrzőállomások vannak felállítva.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Yamanaka Ino on Szer. Május 19 2010, 21:15

[Kaito, Angikame ^^]

Ejnyemár, öcsisajt belevaló, csak így megy elöl. Nem baj, Miroku még örül is, addig sem neki kell döntenie, meg vezetnie. Tudna, csak ha nem muszáj, nincs is hozzá különösebb kedve, nem hiányzik neki csak úgy, heccből.
Szóval Miroku hümmögve int, hogy mehetnek, avagy követhetik az önjelölt élenjárót. Tudja, hogy illene lassan megfogalmaznia magában a pontos tervet, illetve egyáltalán, a feladatot, de bambul még egy kicsit az Angikame zsebéből ki-kikandikáló jószágon. Kegyetlen aranyos, de szavakban csak nem fejezheti ki, még a végén elveszíti az egyelőre ki sem alakított, éppen csak csírázó tekintélyét. Azért vigyorog, ez az állatka megér annyit.
Aztán felszállnak a hajóra és mennek. Sokat. Nézik a vizet meg az eget, óránként konstatálják, hogy alig haladtak, pedig gyorsan mentek ahhoz képest, amire számított. Néhány unalmas óra. Kártyázhattak volna, vagy nézhették volna azt a két csajt a hajó másik végéből. Csakhogy a kártyák unalmasnak bizonyultak, Mirokunak legalábbis, a két csajjal meg az volt a probléma, hogy ketten voltak. Úgyhogy nem, fiúk, nem mehettek közel hozzájuk. (Mindkettő az enyém. Nem, vicceltem. =P)
Aztán mikor megérkeztek, és megcsókolták a szárazföldet, és összeszedték magukat, és összepacsiztak, végre összeszedte magát a kolléga és elkezdte ecsetelni a történetet.
- Na emberek. Békés szándékkal jöttünk. A csoport zsiványokból áll, van köztük ninja is. Korábban elrabolták valami fejes lányát, de aztán nagy kegyesen visszaadták, nem ez a lényeg. Hanem, hogy most ők akarnak maguknak több kisebb falut, innen a határról. Ki kell egyeznünk velük, nem tűnik a feladat bonyolultnak. Nem kizárt, hogy erőpróbákat kérnek majd, résen kell lennetek, hogy nem is próbálkozzanak semmi trükkel. Semmi para, én is ott leszek, de én nagyjából eddig tudtam jobban bármit is, mint ti. Innentől együtt vagyunk, mint három zöldfülű. - Fájt a kijelentés, de ez volt az igazság, sajna. Azért igyekezett férfiúi méltóságát megőrizve beismerni a gyengeségét.
- Elmegyünk előtte egy kis körútra, hogy mit is akarnak megszerezni? Javaslom, hogy menjünk át az egyik falun, csak egy kicsi kitérő, hátha máris gyűjtünk ihletet. Hátha még egy királylányt is lesz időtök megmenteni. Vagy kettőt. - Erre kacsintott. És várta ugyan a srácok válaszát, de már el is indult, addig se kelljen egy helyben toporogniuk.
avatar
Yamanaka Ino
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Obake Kaito on Csüt. Május 20 2010, 08:54

Egy nagyon unalmas hajó úton vagyunk túl. Az érkezés után Miroku felvázolja a feladatot, ami kicsit komolyabb, mint amire számítottam. Amikor befejezi a mondókáját, komor hangon szólalok meg:
- Zöldfülűek vagyunk vagy sem, úgy kell viselkednünk és teljesítenünk a feladatot, mint a profik. Szerintem nagyon jó ötlet hogy mérjük fel először a terepet. Ismerjünk meg mindent amit lehetséges és akkor nem lephetnek meg minket. Viszont lenne egy kérdésem Miroku. Miért minket bíztak meg ezzel a feladattal? Szerintem Kiri-nek könnyebb lett volna embereket küldeni. Ez elég meglepő húzás Gaara-tól.
Miután elhallgatok, előveszem az egyik tekercsemet és előhívom belőle Hitogoroshi-t. Az indulás előtt, még otthon áttisztogattam a bábu alkatrészeit, így a felsülés esélye nagyon kicsi. A biztonság kedvéért azért megmozgatom egy kicsit, de nem érzékelek semmilyen hibát.
- Érzitek hogy itt milyen más a levegő? - kérdezem a többiektől.
avatar
Obake Kaito
Játékos

Taijutsu Pontok : 73


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 368

Felhasználó profiljának megtekintése http://demonacademy.niceboards.net/forum.htm

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Jún. 09 2010, 23:21

[Nikomi]

Egy kisebb hajó fut be a kikötőbe, gyors és alig észrevehető a ködben, amit láthatóan kedvel nem is egy utas, akik éppen kisurrannak, vagy leugranak a hajó oldaláról, mielőtt az befutna véglegesen, csak, hogy az ellenőröknél elsőséget élvezzenek, akik csendesen és gyorsan ellenőrzik a papírokat, és két embert le is ütnek nyomban a szökők közül.
Itt szállsz le te is, vérmérsékleted szerint várod ki a sorodat a leszállók között, akik közül nem is egyet kellett elverned az út során, mert erőteljesen közeledett feléd. Szerencsédre ninják nem nagyon utaztak a hajón, vagy éppen nem fedték fel magukat, így minden komoly nélkül megúsztad. Az étel és a kényelem koránt sem volt kétségektől mentes, és az ár is megkérdőjelezhető, mindössze a gyorsaság kárpótolt; nem kellett három éjjelt végigőrködnöd - már a harmadik nap végére megérkeztetek.
Előtted egy szürke sziklás területre épített kis őrposzt és néhány faépületből álló falucska áll, amiben az utazók általános igényei kielégítést nyernek.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Pént. Jún. 11 2010, 17:51

A három napos út végre valahára befejeződött. Az út nem volt teljesen zökkenőmentes, sem túl kényelmes, de legalább elérkezett a víz országába. Páran próbáltak az utastársai közül rányomulni Nikomira, amit titokban bóknak fogadott el, de azért mindegyiket, pár nevelő pofonnal lerázott magáról. Ha valami helyesebb fiú nyomult volna rá lehet, nem így viselkedett volna, de a fogatlan kopaszodó bácsik, valahogy nem tudták felkelteni az érdeklődését. Még egy napi élelme volt, úgyhogy jelenleg nem kellet bevásárolni, ám most egy kisebb görcs környékezte meg a gyomrát. Szégyellte bevallani, de félt. Ez a hely más volt mint Konoha. Hisz a Tűz országában se látták szívesen, akik pedig a szövetségeseik, de akkor mit fognak itt szólni az érkezéséhez. Reményeit abba fűzte, hogy egy hivatalos vándor ninjával, csak nem bánnak olyan kegyetlenül. Ezért nem a beosonás mellet döntött, hanem a tisztességes módszereket választotta. Papírjait előkeresve mutatta meg a határőröknek, és bebocsátást kért. Szokásos lányos bájait bevetett mint mindig. Hamis, de mégis kihívó mosollyal az arcán kezdett bele a beszédébe.
-Jó napot uraim. Mondják csak mi a feltétele annak, hogy az önök országába vendégeskedhessen egy vándor ninja. Természetesen csakis tanulási jellege van érkezésemnek, hisz az önök nagy múltú falújukban igencsak nagy mértékben tudnám bővíteni az ismereteimet.- Próbálta belobbizni magát, a falú túldicsérésével.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jún. 14 2010, 18:52

-Aha. Papírok? - Ennyi volt az összes reakció az előtted álló őrtől, aki egy tömböt fogott a kezében. Totálisan érdektelen arcáról vagy azt olvastad le, hogy naponta több tucat ilyen történetet hallhat, vagy azt, hogy már valószínűleg évek óta ezt csinálja és azt is mondhattad volna neki, hogy sztriptízt fogsz előadni ha beengednek az országba, akkor is az lett volna a válasza, hogy "papírok?"
Minden esetre az egyik fiatalabb ninja felétek tartott. Ő már leplezetlenül végigmérte a testedet, és egy picinyke szemöldökvonással letudta a társa reakcióját. Ő volt az egyetlen, aki még kitűnt a többiek közül. Talán új fiú, vagy csak küldetésen, kiképzésen lehetett, mert a férfiak elütöttek tőle jellegben, mozgásban, és legfőképpen a motiváltságuk látható különbségében. A srác éppen elengedett egy szökni akaró pácienst, akit immáron valószínűleg csak a házak mögötti sziklatemetőbe vittek majd. Testéből egy nyílvessző állt ki - ritka látvány manapság; te is csak azon történetekből ismerted meg, amiket az akadémiai hadtörténelem érdekesebb fejezetei nyújtottak.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Csüt. Jún. 17 2010, 16:21

-Persze persze egy fél pillanat.- Mondta a mogorva őrnek, majd elkezdte keresgélni az iratait. Közben egy barátságos mosolyt küldött az ifjú ninja felé. Mikor a papírok, megvoltak szánt szándékkal elejtette, majd hamar elkezdte felvenni. Elég időt hagyott, hogy az ifjonc megnézhesse a hátsó fertályát. Mikor ismét kezében voltak az iratok még egy mosolyt küldött az ifjú ninjának, de most egy kacsintásos puszival is megdobta az egész mutatványt. Majd az előtte álló őrnek adta át az iratokat.
-Nos akkor itt vannak a vándorlást engedélyező íratok. A ninja ságomat igazoló íratok, és az összes többi cucc is. Kell még valami.- Míg választ kapa addig csak szemezget jövendőbeli áldozatával. ~Egész helyes ez a fiú. Mellesleg egy idegenvezető jól jönne, éppen ideális jelölt. Remélem semmi baj nem lesz a határon való átjutáson... de ha lesz akkor ő biztos segít rajtam. Látom rajta, hogy bejövök neki.~ Gondolkodik, és mosolyodik el szélesen. Őszinte örömmel töltötte el, hogy végre valakinél valamit el is tud érni a próbálkozásaival. Kicsit már kezdték leverni az egoját ezek a közönyös munkamániás szociális zsákutcás ninják. Hát milyen pasi az aki nem néz meg egy jó nőt?
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Jún. 22 2010, 00:14

A kis bevetésed teljes sikert arat. Lehajolsz, és a ninja a hátsó fertály túloldalán győztes kifejezéssel tekinti meg a termékedet, majd, ahogyan a papírok egy hosszadalmas satírozás után újra a kezeidbe kerülnek, az adminisztrációt vezető ninja felpillant. Meglátja, hogy a srác sorban áll érted, és vállat vonva legyint, egy kifejezetten cinikus mosollyal az ajkain.
A fiú odalép melléd, és már mondja is, mosolyogva, mint a zöldalma, a hivatalos mondanivalót, miközben az egyik kicsike épület felé tartotok. A vendéglátódnak enyhén barnás bőre, és fekete, rövid haja van, nagy fekete íriszű szemekkel, a hagyományos szerelés fölött hordott hordott köpeny pedig csak javította az összképet. Mielőtt fellépnétek a lépcsőkre a célotok felé, a fiú megfogja a kezed; az érintés nem agresszív, de nem is lágy, a csuklód köré zárult kéz gazdája abban a pillanatba, amikor szemei felé nézel, elmenekíti tekintetét rólad, és az épület sarkánál levő kis bejáróra esik, ami a következő épülettel egy elzárt kis sikátort alkot...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Csüt. Jún. 24 2010, 12:38

Az Unazaki sikeresen bejutott a Víz országába. Ám nem csak az adott neki, örömet, hogy képes volt bejutni hanem az, is hogy csábítási kísérletei végre sikeresnek bizonyultak. Mikor idegen vezetője átengedte őt, illetve elkezdte kísérni hirtelen csak azt tapasztalja, hogy kezét erősebben megfogják, majd a fiú szemeivel megpróbálja betessékelni egy sikátorba. Lehet, hogy nem Nikomi a világon a legokosabb ember, és túl sokat nem tud a fiúkról, de az még számára is világos volt, hogy egy eldugott sikátorba belépni egy idegen emberrel nem egy életbiztosítás. Egy mosolyt küld segítőjének, de egy lépést se tesz a sikátor felé. Lágy érzéki hangon szólal meg.
-Ugyan már hisz még nem is ismerlek és máris ilyen kétes helyekre csalogatnál be engem? A legkevesebb lenne, hogy egy ilyen próbálkozás előtt legalább egy randira elviszel. Ám én értékelem az igyekezetedet.- Mondja majd ad egy puszit a fiú arcára. Majd megpróbál tovább haladni az eredeti úti céljuk felé, társa kezét el nem engedve. Gondolatai közben arról töprengenek, hogy ez a fiú ha kedves, milyen nagy segítséget jelenthet neki a kutatásában. Hisz csak az ujjai közé kell csavarnia ami első ránézésre nem lesz olyan nehéz.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Jún. 28 2010, 03:30

A reakciód lálthatólag túl hangos a fiúnak, mert az első szó után befogja a szád, de ez már mit sem ér, hiszen a sikátorból hangok szűrődnek ki. Valaki futásnak ered, amit a koszos falak kissé felerősítenek; a tocsogó rohanás zaja végleg elszánja a fiút a cselekvésre. Elengedi a kezed, és a következő pillanatban, minden lényegi-látható technika használata nélkül puffan a kezébe egy íj, majd egy vessző, ő pedig egy pillanatra eltűnik szem elől, csak hogy a sikátor bejáratánál már az íjat feszítve tűnjön fel, és lőjön. A lövés után egy hosszú füttyszót hallat, mire pár ninja a közeletekbe pukkan, és a fiú jelére el is tűnnek a menekülő után.
-Úgy tűnik, most nincs túl sok időm randizni... - A srác kezéből kipuffan az íj, ő meg mutatja neked az irányt mosolyogva; fel a lépcsőn a kis faházba.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Kedd Jún. 29 2010, 21:05

~Jaj hogy lehettem ilyen ostoba? Most miattam melózhatnak többet. Látszik, hogy még amatőr vagyok, én ki se szúrtam azt a fickót a sikátorban.~ Siránkozik magában míg a fiú akcióba lendül. Ő tétlenül csak ott áll míg hozzá nem szól.
-Köszönök mindent. Azért ha majd ráérsz keres meg. te ügyes vagy csak meg tudsz találni.- Mondja a kísérőjének, majd küld egy szédítően szép mosolyt és elindul a faházba. habár nem tudja, hogy ott mi vár rá. Ha üres lesz és nem lesz benne semmi érdekes, se átjáró vagy mi egyéb akkor kisétál belőle és inkább útnak indul a főváros felé. Ha lesz bármi érdekes akkor azt jó vendégként közelebbről is megszemléli vagy az esetleges átjárót használatba veszi. Ha netán emberek lennének akkor útbaigazítást kér a főváros felé, s ha ők őrök lennének akkor ismét elővenné iratait. Szegény lánynak most megnehezedik a dolga egy idegen falúba vezető nélkül. Arról nem is beszélve, hogy most már a randija is elúszni látszik. Hát csak nincs neki valami nagy szerencséje ezzel az utazgatással. Elvégre eddig minden városban ahol megfordult történt vele valami kis bonyodalom.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Csüt. Júl. 01 2010, 18:56

A kis házba bemehetsz, és ott leülhetsz, mivel egy váróban vagy, amire egy kis ablak néz. Ha ezt teszed, akkor nem telik bele öt perc, a némaságot áttöri a fiatal srác, aki utánad jön, és nagy mosolyogva bekopog az ablakon, ami kinyílik, majd újra elkérik a dokumentumaidat. Az ablak megint bezáródik, majd pár perc múlva az egész papírcsomag egy kicsinyke tekercs formájában érkezik vissza.
-Szerencséd van, elfogadták. - Azzal feléd lebben a kis tekerencs, és látod, hogy -meglepetésedre bár - de a hivatalos utak itt emberibbek, mint máshol. -És úgy tűnik nem is lesz nagyon időnk megismerni egymást. - A tekercs után érkező papirosra nézve lebiggyesztett ajkakkal beszélt neked a srác. -A szerződés szerint 200 ryu kifizetése után a következő hajóval a központi szigetre mész, ahol regisztrálnak. - A szerződést te is elolvashatod; csak akkor maradhatsz ha elfogadod, és csak akkor fogadod el, ha a vérszerződés szabályi szerint egy ujjnyomatnyi vért nyomsz pecsétként a szerződésre.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Hétf. Júl. 12 2010, 14:58

~Szerződés?~ Látszik, hogy a kislány nincs képbe az ilyen formalitásokban. Azért átvette a fiútól a szerződést majd részletesen átolvasta. Annyit azért még ő is tudott, hogy vigyázni kell az ilyenekkel. Ha mindent rendben talál előhalássza a megbeszélt pénzt majd odaadja a fiúnak. Ezt követően egy kunai-al megvágja az ujját és a kellő helyen összevérzi a szerződést.
-sajnálom, hogy csak ennyi időnk volt egymásra, de ha lesz egy kis időd kutas fel és majd mindent bepótolunk. Gondolom az irataimból kilested a nevem, de a tiéd még titok előttem, és ha nem mondod el nem fogom tudni kit keresek ha erre fele járok.- Ha bemutatkozik a srác rendesen akkor Nikomi megragadja az arcát és egy csókkal köszön el a lovagjától. Majd még ezt hozzá fűzi.
-Csak azért kaptad, hogy legyen motivációd a keresésemre.- Majd nevetve elmegy megkeresni az őt váró hajót.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Júl. 14 2010, 12:28

A hajó, lévén más nincs is a kikötőben, ugyanaz lehet, amivel jöttél, de mostanra már alig vannak a fedélzeten, és mind olyan személy, akiktől vagy a hideg ráz, vagy a józan ész tart távol; ninják, méghozzá olyanok, akiknek kérdés nélkül nem kell lejelentkezniük az ellenőrzésen. A szíved egy pillanatra a torkodban is dobog, amint egy fehér porcelánmaszkos illető lép ki a kabinok felé vezető fedélzeti ajtón...

De nincs sokáig időd nézelődni. Egy kar fon körbe, gyorsan, mégis könnyeden és kellemesen. Mire felnézel, a lovagod mosolyog sejtelmesen, de nem mozdul sokat.
-Jövök én is.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Csüt. Júl. 15 2010, 12:15

~Ilyen putri hajót... ez az ország tuti nem a vendég szeretetéről híres.~Vonja le a következtetést, amikor rálép a hajóra. Utastársait csak egy pillantással tiszteli meg, mert ha teheti nem nézegeti őket. A hideg futkos a hátán mikor ilyen emberek veszik körül. Nézelődéséből egy érintés zökkenti ki amitől majdnem szívinfarktust kapott. Mikor felnézet, ifjú lovagját látta meg.
-Hát... te... itt hogy én?- Próbálja meg kinyögni a kérdést csekély sikerrel. Zavarában egy kicsit még el is pirul majd rendezi gondolatait és újra neki fut.
-Mit keresel te itt? Félre ne értsd örülök neked, de hogy-hogy te is jössz? Ugye nem szöktél el, hanem elengedtek? És ezt mind értem?- Rohamozza meg a kérdésekkel, majd egy hatalmas mosoly terül szét az arcán jelezve, hogy eljutott az agyáig a most történt fejlemény, és egy puszival jutalmazza a fiú kellemes meglepetését. Majd csak csöndben vár az indulásra és persze a válaszokra. Közben el nem engedvén kedvesét.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Júl. 19 2010, 10:11

-Sajnos nem egészen érted. - Őszinte válaszként, egy kisebb zavart mosollyal jött a válasz, majd a folytatás is. -Az eseted eléggé egyedi, éppen ezért kísérlek Kirigakuréba, ahol megtudjuk, hogy tovább is kísérnem kell-e téged, vagy sem. Addig is az én őrizetem alatt vagy. Engedelmeskedned kell nekem. - Az utolsó mondat egy széles vigyor kíséretében hagyta el a fiatal fiú száját, de tekintete kitartóan pásztázta a hajót, majd megállapodott egy ponton. Amikor te is odanéztél, éppen egy zászlóval intő matróz jelzésére rekken meg a hajó és lassan megindul.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Kedd Júl. 20 2010, 15:03

~Miért lennék én speciális eset? Nem vagyok olyan erős, hogy meg keljen engem figyelni.... lehet, hogy a korom miatt? Gyanús egy ilyen fiatal vándor ninja? Vagy a családom miatt netán? Azt tudom, hogy régen itt éltek, de azt már nem, hogy mi lett velük~ Gondolkodik csöndben. Szeme csak a vizet pásztázza és nézi milyen szépen töri meg olykor a nap sugarait
-Értem. Azt el szabad árulnod, hogy miért is vagyok speciális eset? Gondolom, nem a nagy erőmtől féltek úgy.- Jegyzi meg kuncogva. -Van valami köze ennek a családnevemhez?- Kérdezi a kísérőjét. Habár örül a társaságnak, mégis úgy érzi mintha fertőző beteg lenne, és ezért nem hagyják, hogy saját szíve joga szerint sétálgasson majd a városban.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Júl. 20 2010, 21:30

-Nem igazán tudom, hogy lenne veled bármi gond, de ilyen kérvény még soha nem érkezett felénk, így, ahogy te is jöttél. Te hallottál már egy ninjáról, akinek papírja van arról, hogy az országán kívül megbízás nélkül kutasson? - A magyarázat talán ésszerűnek tűnt, talán nem, a lovagod, akinek még mindig nem tudod a nevét sem, ennyit akart mondani, illetve a következő pillanatban elpattant mellőled. Ahogy odanéztél a hűlt helyére, kettőtök között egy alakot láttál megjelenni a távolban, aki egyenesen felsétált a pallón, majd a hajó legelejére lépett, és karba font kézzel maradt mozdulatlan.
-Ő egy same. Vigyáznod kell vele. Minden érdekes szerzet, aki kiri területére lép állítólag célpont lehet számukra...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Szer. Júl. 21 2010, 12:03

-Nem hinném, hogy egyedi eset lenne az enyém. Biztos sok tudásszomjas ninja van kik faluk nélküli küldetés nélkül, csak az újabb tudás megszerzéséért kutakodnak. Hisz a tudás nagy úr.- Reagálta a fiú szavaira, majd figyelmét egy idegen ninja vonta el kiről rögtön kapott pár információt is. ~Szóval engem csak úgy megtámadhat egy ilyen? Mit ne mondjak érdekes ország ez. Mind egy. Ha jó kislány leszek, csak nem történhet semmi baj sem.~ Gondolta magában.
-Mond csak tenger szem.- Rögtönzött a fiúnak egy becenevet. -Hol tudok majd a falúban utána nézni az ott élt családoknak? Valahol rögzítettétek ezeket, és ha igen akkor azokat bárki megnézheti, vagy ott majd újabb papírokat kell kitöltenem? Nem hagy nyugodni, hogy semmit sem tudok a felmenőimről.- Mondta s míg a válsz várta az idegent figyelte.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Júl. 21 2010, 15:35

-Uetto Aite. Úgy hívnak, és szeretem a nevemet. - A válasz mosolygós volt, és a jelek feléd mit sem változtak,a következő kérdésedre pedig kissé értetlenkedve adott választ. Ahogyan azt nálatok is szokás volt, nem kutakodhat bárki a könyvtárban; a hozzáférés engedélyhez kötött.
De aztán, egy kis gondolkodás után mesélni kezdett magáról. Először csak a család hiányáról, amit habár ő nem érzett sokat, tudja milyen lehet, talán pont azért, mert olyan szoros, tradícionálisan működő és nagy az ő klánja, majd a családról is mesélt. Az elzárkózott családról, ami az erdőkben egy hatalmas udvarban élt, együtt, ki tudja mi óta, és mindenki az erdő valamely pontjából élt; vadásztak, halásztak, méhésztek, gombásztak, gyűjtögettek, vadakat tartottak, forrásokat kutattak és építettek...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Szer. Júl. 21 2010, 17:55

-Jó neked, hogy ennyit tudsz a családodról. Én még csak nem is olyan régen tudtam, meg hogy az eddig apámnak és anyámnak tartott emberek csupáncsak örökbe fogadtak. Róluk meg nem lehet sokat mesélni... alkohol drog veszekedés, ez volt számukra az ideális program. Pont azért jöttem ide, hogy megtudjak pár dolgot az igazi családomról mert elméletileg innen származnak. Meg hát mit kezdjek most a falumba? Kicsi általában semmi érdekes nem történik, plusz most még árvaházban is lakok ott meg túlságosan kötöttek a szabályok.- Mesélte el ő is élete történetét. Hideg szél ostorozta meg a vizet, mely a kisasszonyt is rendesen megdidergett. Kicsit félősen bújt oda Aite-hez, hogy majd ő melegítse fel.
-Nagyjából mennyi ideig fog tartani az utazás?- érdeklődik, csak hogy beszélgessenek valamiről.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Pént. Júl. 23 2010, 14:34

-Nem sokáig. Csak még pár óra, és ott leszünk. De menjünk is beljebb. Talán jobb lesz, ha nem vagy szem előtt. - Az utolsó szó már csak neked, a füledbe szivárgott át a melengető lehelet érzetének kíséretében, majd a fiú megindított a kabinok felé, amelyek közül az egyiket kiválasztva és jól átnézve, végül bekísért és bezárta az ajtót - azonban, amire talán számítanál nem következik be; nem ül le veled, hanem aggodalmas arccal néz ki a kabin ablakán a viharosba változó tengerre.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Szomb. Júl. 24 2010, 22:02

-Ugye nem miattam aggódsz?- Kérdezi mikor kísérője oly aggodalmas arccal szemléli a tájat.Őt nem zavarta, hogy a kabinba kellet jönnie, neki mindegy volt, hogy hol tölti az utazás hátralévő részét.
-Nem kell annyira félteni engem, megtudom védeni magam. Jó nem mondom, hogy olyan nagyon erős vagyok, de azért azt is túlzás lenne kijelenteni, hogy cukorból lennék. Amiatt a same miatt aggódsz? Féltesz?- Kérdezi a végén egy kaján vigyorral majd még hozzá fűzi. -Most olyan szívesen átölelnélek, de gondolom nem tenne jót neked se, ha egy idegen bevándorló karjai között látnának meg.- A kijelentés után jó maga is a tájnak szentelte a figyelmét. ~Már csak az aggodalma is félelmet keltett bennem. Az sose jó ha már más félt engem... és ezek a felhők. Ha babonás lennék biztos rossz jelnek sorolnám be őket... bár egy hajón a vihar sehogy se lesz jó jel.~ Gondolta végig a dolgokat.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shikaku on Szomb. Júl. 24 2010, 22:15

-Sajnos nem csak miattad kell aggódnom. - Megint őszinte válasz; talán már be is üthet nálad, hogy ugyan mit is vártál, amikor pár perce láttad meg először ezt a srácot... -Shinobi vagyok. Sosem szabad egyetlen gondolatnak alávetnem magamat, és sosem szabad csak a jelen miatt aggódnom. Az útra tervezek... És igen, mondhatjuk, hogy az a same sem egy jó előjel. Őt is el kell kerüljük, ha biztonságosan és titokban el akarunk jutni Kirigakurébe. - Visszanézett rád, és mosolygott. A mimika most kicsit fájón mellétalált, ilyen vészjósló szavak után, de a lovagod csak a lovagod maradt. Melléd ült, és átkarolt, majd egy nagy sóhajjal eresztett ki egy kis gőzt magából.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Unazaki Nikomi on Hétf. Aug. 16 2010, 18:04

-Nos akkor te nagy shinoba ha már úgyis ilyen sok időnk van, viszont a hajó miatt korlátozva vannak a programjaink, ha nem szabály ellenes akkor kérlek taníts nekem valamit. Így legalább ötvözném a kellemeset a hasznossal.- Mondta miközben odabujt hozzá akárcsak egy kis cica. Nemcsoda, hogy szerette volna fejleszteni a tudását, hisz így is elég keveset tudott, mondhatni még tapasztalatlan volt, így minden alkalmat meg kellet ragadnia a fejlődésre. Bár a kabin kicsi volt így nagyszabású technikák megtanulására alkalmatlan, de neki már az is megette volna ha csak a chakráját jobban tudta volna uralni. Hisz nem minden az erő, a kivitelezés is nagyon fontos tényező tud lenni. Ha a válasz nem lesz akkor sem szomorodik el, akkor igyekszik máshogyan elütni az időt.
avatar
Unazaki Nikomi
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Vándorló ninja
Chakraszint: 141

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.