Mayakashi Kaen agglegény lakása

Go down

Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Mayakashi Kaen on Kedd Júl. 20 2010, 14:28

Már kicsi korom óta egy luxus lakásban élek. Mindig is erre vágytam és amikor az apám meghalt nekem gondolkoznom kellett, hogyan is tartsam fenn ezt a lakást. Ekkor ismerkedtem meg a klub vezetőjével. Hála az ajánlatának eleget keresek, hogy megtartsam ezt a lakást. Talán ez az egyetlen ok, na meg a szerződés amiért a klubban dolgozom.
Szeretem ezt a lakást, mert a ház amiben élek közel van a parkhoz és a munkahelyemhez. Kellemes a környezet és nincsenek zavaró szomszédok. Az én lakásom érdekesen van kialakítva és két szintes.
Az alsó szinten amikor belépünk a lakásba egy rövid folyosó vezet az alsó szinten található nappaliba.


A folyosó, ami a nappaliba vezet

A nappaliban, mint ahogy majdnem mindenhol a házban kőlapok vannak lefektetve, mivel ezt könyebb takarítani. A szobában egy fehér dohányzóasztal két fekete, bőr kanapé vesz körbe, közel az ablakhoz, amelyen keresztül sok fény jut be. Egy kis TV is van a szobába. Ahogy beljebb haladunk egy kisebb étkező asztalt pillanthatunk meg.A nappali

Az alsó emeleten helyezkedik még el a konyha amit nem választ el semmi a nappalitól, csak a pult. A konyha egyszerűen van felszerelve, de kapcsolódik hozzá egy bárpulthoz hasonló asztal. Ha áthívok valaki általában elkészítem az italokat és ott szolgálom fel őket.A konyha és a "bárpultˇkülönböző szögekből

A nappaliből nyílik egy ajtó ami a mosókonyhába vezet. Ide hordom be a koszos gönceimet amit az általam felbérelt takarítónő a megadott utasítások szerint mos ki. Persze ő takarítja a lakás többi részét is. Hála neki nem kell átverekednek magam a több hónapos szennyesemen és a piszkos edényeket, hogy eljussak a hűtőig.


A mosókonyha teljes pompájában

A földszinről a lépcső egyenesen az emeleten lévő nappaliba vezet. A fenti nappali egy kicsit ízlésesebben van berendezve, mint a földszinten. Több a kanapé és a fotel és a TV is nagyobb. Tökéletesen alkalmas arra, hogy az üzleti ügyeket itt intézzem ha szükséges. A lenti helyiséggel ellentétben itt a kanapék fehér bőrrel vannak bevonva és a TV egy alacsony asztalon áll.
A nappali több szögből

Az emeleten a nappali a központ, mivel innen nyílik minden. Innen négy ajtó vezet különböző szobákba. A leghátsó a hálószoba. Egyszerűen berendezett. Egy szekrény, egy ágy és egy éjjeli asztal amin az ébresztő van. Bár bevallom nem nagyon működik. Talán az a négány horpadás tehet róla amit akkor szerzett, mikor öödszörre csaptam a földnek. A hálószobából és a nappaliban egyaránt vezet egy ajtó. A fürdőben egy nagy kád, egy zuhanzó fülke, egy mosdó kagyló, egy hatalmas tükör és persze a WC található. A másik oldalon két ajtó közül az egyik egy vendégszobába vezet, a másik pedig a dolgozóba. A vendégszoba egyszerű és ritkán használt. A dolgozóba egy szépen berendezett világos szoba amit kulcsra tudok zárni így ott tatom az értékeimet és a fontos iratokat.


A hálószobám

A fürdőszobában leledző kád

A fürdőszoba mosdó része

A fürdőszoba egy másik szemszögből

A vendégszoba hatalmas ágya

A TV ami a vendégek szórakoztatására szolgál

A dolgozó

A ház maga ennyiből áll. Aránylag tágas és csöndes. Itt tengetem unalmas napjaimat amiknek 90%-át alvással töltöm.


A hozzászólást Mayakashi Kaen összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 04 2010, 21:02-kor.
avatar
Mayakashi Kaen
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Host
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Mayakashi Kaen on Szomb. Júl. 31 2010, 19:05

// Sai-nak szeretettel, aki volt olyan kedves és elvállalt Very Happy //

Alszok. Igen ez biztosan így van. Hogy honnan tudom ezt? A válasz nagyon egyszerű. Egy tükör előtt állok, a szemeim nem karikásak, nem vagyok fáradt és enyhén sápadt. Pontosan az ellentéte. Az arcomon kialvatlanságnak nyoma sincs, sőt friss és üde vagyok. Mosolygok és űgy tűnik boldog vagyok. Na már most, ha ébren lennék és egy tükör előtt állnék a következőt látnám: egy halál nyúzott, vámpoírra emlékeztető alak nézne vissza rám, a szájában egy cigarettával és komor arccal.
Szóval alszom. Ez furcsa, mivel ha jól érzékelem már este van és ez azt jelenti, hogy dolgoznom kell. Ami pedig egyenlő azzal, hogy Mazui Kunan, életem megkeserítője hamarosan erősen bordán rúg, aminek az a következménye, hogy megint a padlón landolok egy hatalmas koppanás kíséretében. Most, hogy így jobban átgondolom ezt könnyen elkerülhetném ha felkelnék.... majd holnap. Ha most megtenném, akkor azt kéne hallgatnom tőle, hogy micsoda meglepetés, hogy sikerült egyszer az életben felkelnem időben anélkül, hogy a padlón landolnék. Nem vagyok benne biztos, de valószínűnek tartom, hogy Kunan-t azért fizetik, hogy engem zaklasson és ha még pluszban az őrületbe is kerget akkor az túlórának számít. Amikor erre gondolok mindig megjelenik előttem egy kép, hogy Kunan és a főnök ott ülnek az irodában, cigiznek és azt beszélik meg, hogy milyen módon csesszenek ki velem. Most úgy tűnik, hogy teljesen be vagyok csavarodva és egész nap összeesküvés elméleteket gyártok még álmomban is. De ez egyáltalán nem így van. Én CSAK álmomban gyártok összeesküvés elméleteket mert máskor nem jut rá időm, de nem sajnáltatom magam. Néha felötlik bennem a gondolat, hogy kéne írnom egy könyvet arról, hogy ezek ketten, hogyan keserítik meg az életemet. Tényfeltáró könyv lenne. Biztosan sokan megvennék főleg ha megkérnék egy jó grafikust, hogy készítsen ábrákat az utasításaim alapján. Ám mindannyiszor elvetem ezt az ötletet, mert belegondolok, hogy nem lennék hosszú életü tekintve, hogy a főbök amint megtudná miket is állítok róla azonnal felnyársalna. Nem küldene senkit maga helyett ahogy szokta, hanem ő maga jönne el és húzna karóra és bevallom nem ez minden vágyam. Jobban szeretek tisztes távolságban lenni attól a férfitől. Amikor belépek az irodába és meglátom a mosolygó arcát a hideg futkos a hátamon, mintha magát a fekete kaszást pillantanám meg. Magam se értem miért van rám ilyen hatással. Nem vagyok egy ilyedős gyerek. Sőt a barátaim szerint néha túl tökös vagyok, de ettől a fickótól kiráz a hideg.
Most, hogy kitárgyaltam ezt a témát magamban viszatérek az eredeti problémára. Fel kellene kelni, mielőtt Kunan megjelenik, bevisz egy jól irányzott rúgást a bordámra, aminek a hatására a padlón landolok és a fejem ahogy szokott egy hatalmasat koppant a kemény fa léceken. Ám úgyis ez lesz a vége, de azt csak-csak elkéne kerülni, hogy leöntsön egy vödör jég hideg vízzel, ahogy szokott amikor nem kelek fel még a rúgása ellenére se. De minek is erőlködjek? Úgy is meg fog történni szóval inkább alszok tovább.
avatar
Mayakashi Kaen
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Host
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Sai on Szer. Aug. 04 2010, 23:23


Az álmok szokása, hogy megcsalatják az embert, és alternatív valóságokat állítanak fel, amelyben a legképtelenebb konstellációk sora materializálódik konkrét élménnyé, hogy amikor felébredünk, az egész badarságról elfeledkezzünk. De milyen álom már az, amelyben magunk elmélkedünk az elkövetkezendőkről? Rémálom? Meglehet... Sőt, nagyon is...
Na de ha már rémálom, akkor az mekkora Isten csapása, hogy az emlegetett szamár khmm... Kunan már el is fordította az aillegálisan nála leledző lakáskulcsot, végigtrappolt az egész hodályon, hogy "gyengéd" mozdulattal feltéphesse a háló ajtaját, majd elbődüljön egyébként roppant kellemes, női szíveket dobogtatóan mély baritonján, de hoyg mit mondott, az nem jut el álommocsárba süppedt agyadig, csak a tény kezd körvonalazódni, valami nincs rendben, valami hirtelen lesz világosabb, aztán már csak a pillanat maradt, ahogy tested a jól ismert lábbal ismét szorosabb kapcsolatot köt, hogy aztán a földdel csalhasd meg azon nyomban csalfa szeretőként.
Egy dolog marad változatlan: az pedig a régi Kedves, a Fájdalom.
Ami azonban változni fog, bár te még nem érzékeled: ma nem szokásos "egyenruhát" kapsz, hanem egy elegánsabb, visszafogottan nemesítő darabot. Na de hol marad így a macsós rosszfiús kinézet?!

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Mayakashi Kaen on Csüt. Aug. 05 2010, 17:26

Ahogy az már lenni szókott a szenvedélyes kapcsolatom után Kunan lábával a padló gy érzéki csókkal ébreszt és bár az emberek többsége szeretné, hogy így ébresszék általában nem arra gondolnak, hogy eg lábbal, na meg a saját lakásuk padlójával kerülnek ilyen kapcsolatba. Így ez az érintkezés nem a legkedvesebb időtöltésem főleg nem közvetlen ébredés után vagyis egy időben azzal.
- Felekltem - mondom morcos hangon, miközben a földön fetrengek, immár háton és a szemem még mindig csukva van.
Nagy erölködések árán kinyitom a szemem, kicsit megtörölöm azt, majd elfordítom a fejem néhány fokkal és megpillantom Kunant.
- Mazui-san mond meg nekem őszintén... miért kell nekem minden egyes nap a te rusnya képedeet meglátnom ébredés után? Még ha nem is tudok felkelni munka előtt, ez akkor sem ok arra, hogy mindig te gyere ide felkelteni. Főleg azért nem mert morbid módon lerugod a vesém és a májam egyszerre, ami nem tesz túl jót - mondom még mindig fáradt hangon, majd néhány nyögés után felülök.
Kicsit összeborzolom a hajam, majd feltápászkodok miközben az oldalamat fogom. Egy mosolyt eröltetek az arcomra, majd Kunan felé fordulok és bemutatok neki. Ez nálam már napi rutin. Előveszek egy alsónadrágot a fiókból majd elindulok a mosdóba. Miután betévedek a fürdőbe, megmosom az arcom kicsit felébredek majd lezuhanyzok. Ezután kicsit rendbe szedem magam és felveszem az előkészített alsónadárogt, majd egy törölközővel a vizes hajam törölgetem miközben visszatérek a hálóba. Az éjjeli szekrényhez sétálok, kiveszek egy szál cigit a dobozból, ami a bútoron pihen és rűgyújtok. Miközben füstölök megnézem az általa kikészített ruát, rá pillantok, ismét a ruhára, majd a szemeim megpihennek Kunan idegesítő képén. Egy ideig csak bámulom és cigizek, majd megtöröm a csendet.
- Mazui-san redben van, hogy az ízlésed olyan amilyen, de már meg ne haragudj én nem vagyok meleg. NEm veszem fel ezt a szerkót - mondom kicsit ingerült és sértett hangon, miközben arra a förtelemre mutatok ami az ágyon pihen.
Az ágyon egy fehér öltöny arany hímzésekkel, és hozzá egy halványkék ing és egy sötétkék, karakteres nyakkendő pihen.
- Először is nem veszek fel fehér öltöny, szinte soha - mondom nyomatékosan, beleszívok a cigimbe majd folytatom - másodszor kék inget végképp nem vezsek fel és harmadszorra mivel ilyen ízléstelen dolgokat nem hordok, így ez a nyakkandó sem passzol se hozzám, se az általam viselt cuccokhoz - mondom miközben a nyakkendőt méregetem, majd vissza hajítom az ágyra és folytatom - szóval marad a szokásos, fekete nadrág, öv, fehér ing, fekete mellény és nyakkendő szerelés - fejezem be határozottan, majd elnyomom a cigim a hamutálban és farkas szemet nézek Kunannal.
Már amikor elkezdtem vele veszekedni tudtam, hogy nem biztos, hogy megtudom győzni, de most a legvégsőkig kitartok, ami azt jelenti, hogy ha Kunan makacs természete előjön és nem enged nekem akkor testi fenyítéshez folyamodik, amit szinte soha nem várok meg és beadom a derekam. Ám most nem így lesz... remélhetőleg.
avatar
Mayakashi Kaen
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Host
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Sai on Pént. Aug. 06 2010, 19:11


Kunan elégedett mosollyal szemlélte, hogy jó fiúhoz méltón elhúzod a beled fürdeni. Ha jófej lenne, még talán buksisimit is kaptál volna, de most nem akarta megtörni a lendületed, még a végén felbátorodsz,és elfelejted, mi is a dolgod, és megint billenthet hátsón. Felesleges fáradtság lenne, annyi szent. De még ez sem kellett ahhoz, hoyg ismét bizseregni kezdjen a talpa...
Ahogy végeztél, és dohányozva szemrevételezted az általa kikészített ruhákat, azonnal nyikorgásba fogtál, amely észrevétlenül rajzolt balsejtelmű felhőcskéket a fejed fölé. Valahol mélyen azért tisztában voltál tetted merészségével, mégis bepróbálkoztál. Mert sosem tanulsz. Vannak ilyen emberek, ezért lesz a földön mindig álláslehetősége a jó nevelőknek, akik ilyenkor beverik a lökött idióták kőkemény fejébe, hogy is kell helyesen hozzáállni a dolgokhoz. Kunannak egyébként is lett volna zsíros állása, ahol talán még cseszekednie sem kellett volna hozzád hasonlókkal, nem csoda, ha triplán morcos lett mindig, amikor rossz szokásodhoz méltón hisztizni kezdtél, mint egy nagyra nőtt csecsemő.
Egyelőre csak összeráncolta a szemöldökeit, úgy nézett rád karjait összefonva.
- Extra kérés, nincs választásod! - jelentette ki tömören.
Amennyiben meghátrálsz, ennyivel megúsztad, és vígan öltözhetsz, majd úgy rángatnak főnöködhöz, ha nem, és kötöd az ebet a karóhoz, akkor jöhet a második fázis, és hidd el, Kunan, csak boldogabb lesz ettől. Ekkor a következő fog veled történni. Hirtelen kötsz közelebbi ismeretséget a tarkódon keresztül a szobában álló szekrénnyel, majd nehéz test huppan a gyomrodra, a lábad pedig lehetetlen pózban emelkedik a levegőbe, és Kunan, máris rád operálja a nadrágot. A többit vagy megvárod, vagy visítasz. Smile Amint elkészültetek, magával rángat a testvére, a főnököd irodájáig. A hajadnál fogva...

Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Mayakashi Kaen on Szomb. Aug. 07 2010, 00:10

Ahogy azt vártam, a férfi nem adja be a derekát és ahogy belenézek a mély, izzó szemeibe hátrahőkölök. A rám vetülő szempárból a következő mondatot vélem kiolvasni: Ha ellenkezel, véged! Ez egy szokványos pillantásnak tűnhet egy átlagos szemlélődő szemszögéből, de számomra ez egy tömör, határozott üzenet.
~ Most komolyan.... miért kell nekem állandóan halál félelemben élnem? Nem lehetne egyszer egy olyan munkanapom amikor nem kell attól rettegnem, hogy Kunan átformálja az arcom? Valószínűleg nem.. ~ sopánkodok magamban.
Miután megbeszéltem magammal, hogy a nyugodt élet számomra elképzelhetetlen, beleszívok egyet a cigimbe, mélyen Kunan szemébe nézek és játszom a nagy fiút. Az eröltetett nyugalmam meglehetősen hiteles a saját szemszögemből, remélhetőleg Kunan is így gondolja. Miután kifújom a füstöt, elhúzom a szám és egy hangos cüccögés után elnyomom a cigim.
- Totál elviselhetetlen vagy - mondom kicsit idegesen és most elhagyom a magázást.
Még egyszer alaposan megtörölöm a hajam, majd elkezdem magamra kapkodni a ruhákat. Felveszem az inget, majd a nadrágot. A nadrágba tűröm az inget, megkötöm a nyakkendőm és felveszem az ingre a zakót. Ezzel felöltözve és felrissülten (persze nem viszem túlzásba) készen is állok a Kunannal eltötöltött csodás percek élményét a főnökkel töltendő percekkel fokozni. Mielőtt elindulnánk zsebre vágom a gyújtom, a cigim, a kulcsaim, a pénztársám és a hasonló szeélyes cuccaim, majd azonnal rágyújok és egy megvető pillantással jelzem életem megkesrítőjének, hogy indulhatunk. Amennyiben kapcsol követem ki a lakásból egyenesen a járműhöz, amit egy fiatal, ereje tejében lévő férfi húz. Megállok a "kocsi" mellett és megvárom amíg Kunan becsukja az ajtót, mivel ezt a nemes feladatot rá hagytam ha már egyszer volt pofája ellopni a kulcsom, lemásoltatni, majd minden egyes nap bejönni azzal. Ezt a lépést azon gondolatmenet alapján következtettem ki, hogy minden dolognak van rossz és jó oldala, ami azt jelenti, hogy annak is, hogy a lakásom kulcsa nála van. A rossz oldal határozott. Maga az ördög tud kénye-kedve szerint ki-be járkálni a lakásomban amikor csak akar és amikor megjelenik majdnem eltöri a bordáimat, fenyegetőzik és arra kényszerít, hogy olyan göncöket hordjak, amit még a legforóbb, legelfajultabb, férfiak iránt érdeklődő hím nemü se venne fel. Mivel ezeket a tényeket egy perc gondolkodás után fedeztem fel, elkezdtem gondolkodni, hogy vajon mi is annak a jó oldala, hogy Kunannak van kulcsa a lakásomba. Bevallom, az iskolában soha nem volt ilyen nehéz dolgom egy logikai feladattal sem. Több napig törtem a fejem, mígnem csak néhány gyatra dolgot tudtam felhozni ami jó pontnak számít az ügyben. Az első, hogy amikor kilépünk a lakásból nem kell bezárnom az ajtót, megteszi helyettem ő. Amikor esetlegesen elvesztem a kulcsom akkor elmehetek hozzá, hogy ő oda adja nekem, hogy bejussak. Ha nem is vesztem el akkor is megtehetem ezt, ezzel is idegesítem őt. Persze nem játszhatom el túl gyakran a dolgot, mert még ő se hinné el, hogy ilyen belfék vagyok annak ellenére, hogy mennyire bénának tart. Ám sajnos akármeddig gondolkoztam csupán ez a néhány "jó" pontnak nevezhető dolog jutott eszembe.
Remélhetőleg, mire ismét levezetem magamban a kulcsom "ellopásának" jó és rossz oldaláról szóló elméletemet Kunan bezárja a lakást és így helyet foglalhatunk az emberi lóerő által hajtott járműben, majd pedig elindulhatunk a reggelig tartó kínszenvedés helyszínére.
avatar
Mayakashi Kaen
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Host
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Sai on Kedd Aug. 10 2010, 23:01


Kis megjegyzéseden elmosolyodik, kifejezetten jót szórakozva. Sőt, ha nagyon idegesíteni akarna, még meg is paskolná a fejed búbját, mint a jó kutyának szokás, de most feladatod lesz, nem akar feleslegesen a kelleténél többet ingerelni, még a végén megmakacsolod magad, és péppé kellene verni a fejed, az meg nem előnyös, ha ügyfél is van a dologban.
Elnézi, ahogy öltözöl, de most nem kell belekötnie semmibe, így elégedetten követ az utcára. Még az sem szegi kedvét, hogy szokás szerint ő zárja az ajtót, mert egyébként is birtoklásmániája van, és ha ő zárja az ajtót, akkor ő az úr, és Kunan szeret úr lenni. Mást is szeretne, de khhmmm.. korhatáros lenne a gondolat. Horrorisztikusan véres, de egyben botrányosan izgató. Legalább is számára, aki szereti rojtosra rugdalni a formás hátsókat szemrebbenés nélkül.
Mivel már bevackoltad magad a "kis" járműbe, ő is bepattant melléd, majd egy határozott mozdulattal vágott hatalmasat a bóbiskoló férfi hátára, aki a kocsi elé volt kötve. hát igen, ha nem lenne ilyen csini pofid, akár te is lehetnél a ló.
Viszonylag hamar megérkeztetek a főnöködhöz, jó hogy alig lakik pár sarokra, de a sznobjainak derogálna a gyaloglás. Igaz, ez rád is vonatkozik, de ha már lúd, legyen kövér, nem igaz? Az iroda rendezett volt, és természetesen visított a luxus. Ahogy most is megvárakoztattak egy öt percet, mert így illik, hiszen érzékeltetni kell az alkalmazottal, hogy hol a helye.
Ahogy beléptél - ha nem teszed, Kunan rugdal be - azonnal szembe találhattad magad "imádott" főnököddel.
- Csak, hogy megérkeztél, Kaen-chan - villantja rád testvérénél nem bizalomgerjesztőbb mosolyát. Aztán eléd vág egy fényképet, amin egy átlagosan jó idomokkal rendelkező szőke szépség pislog. - Az unokatestvérünk hamarosan meglátogatja elfoglalt rokonait, szeretnénk biztosítani a diszkrét és illedelmes szórakoztatását - magyarul, ha komolyabban hozzá érsz, halott vagy -, remélem, elvárhatom, hogy minden kívánságát parancsként lesd!

/Súgj már, hogy hívják a főnököt? xD//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Mayakashi Kaen on Szomb. Szept. 04 2010, 20:37

Amikor beszállunk a kocsiba elfog egy rossz érzés. Ez a rossz érzés mindig megjelenik amint túl közel kerülök Kunanhoz. Magam sem tudom miért, talána testem és az elmém reagál amint Kunan a közelben van a sok emlék hatására. Azok a verések mélyen belevésődtek az elmémbe és valószínűleg soha nem tünnek el. Persze nem félek Kunantól .... na jó ez hazugság, mert néha igenis félek, de ezt tudom kontrolálni. Hamarosan a "lelkiismeretem" is beszáll mellém és egy hatalmasat vág a kocsi előtt alvó férfira. Abban a pillanatban elképzelem, hogy én állok ott és kicsit megborzongok.
- Szadista...- motyogom magam elé halkan.
Ezután elfordítom tekintetem az utca másik oldala felé és ha tudok rákönyökölök valamire, majd megtámasztom a fejem a kezemmel és addig nem is nézek másmerre amíg meg nem érkezünk. Ez hamar meg is történik és amint Kunan kiszáll követem őt. A zsebembe süllyesztem a kezem, majd mint valami illedelmes kiskutya követem a "gazdám".
Ahogy az lenni szokott a góré ismét csak megvárat, így amíg várakozok elszívok pár szál cigarettát. Amint Kunan megjelenik az ajtóba se szó, se beszéd elnyomom a cigimet, és belépek az ajtón. Nem vágyom újabb verésre mivel még a legutóbbira is emlékszem hála a testemnek, ami minden egyes lépésel eszembe juttatja az emlékét.
Megállok a főnök asztala előtt, majd illedelmesen köszönök.
- Ohayou - mondom, majd mély csöndbe burkolózom és megpróbálom megállni, hogy ne üssem meg a főnököt a megszólításom miatt.
Egy kis fokcsigorgatás után lenyugszom, majd átveszem az elém csúsztatott fényképet. Szemügyre veszem a hölgyet, de megállom, hogy megjegyzést tegyek, amint meghallom, hogy a hölgyemény a főnök és Kunan rokona. A gondolatmenetem ami azzal kezdődik, hogy elkezdek flörtölni a lánnyal azzal végződik, hogy a péppé vert testem a folyó legmélyén leledzik és a halak táplálékává válik.
- Megértettem és örömmel teljesítem a feladatot. Azt megszeretném tudni, hogy a hölgy tudja, hogy ezen szervezet csodás alkalmazottja vagyok vagy másképp kívánnak bemutatni szerény, ám jelentéktelen személyem? - kérdezem magamhoz képest illedelmesen.
Mikor a főnökkel beszélek mindig megpróbálok illedelmes hangot megütni, tekintve, hogy félek tőle. Jobban , mint Kunantól ami valjuk be nagy szó. Talán azt a képességük, hogy egy késégbeejtően veszedelmes mosolyt villantsanak szüleiktől örökölték . Amint a főnök elmondta a már előtte felfedezett tényeket és közölte, hogy egyenlőre ez a lány az ideiglenes "isten" a számomra. Nem vagyok vallásos, de lehet, hogy pont ezért ennyire szívás az élet a napok többségében.
- Értettem. Amennyiben nincs semmi más, engedelmével távozom - mondom, majd ha biccent vagy jelez akkor egy meghajlás után kimegyek a szobából és rágyújtok.
Ezután csak várom, hogy valaki megmondja mikor és hol kell talákoznom a lánnyal és meddig kell rá pazarolnom az időmet.
avatar
Mayakashi Kaen
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Host
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Sai on Vas. Szept. 05 2010, 17:18


- Okos fiú! - áll fel a főnököd, és az asztalra támaszkodott a hozzád közelebb eső oldalon, így alig pár centire voltál tőle, ha akartad volna, könnyedén belemarhattál volna a feszes hasba, de akkor tuti, hogy a lelket is kiverte volna belőled, nem törődve semmivel. - Természetesen most ugyanúgy az alkalmazottunk vagy, csak épp beugrós egy nívós bárba, semmi perverz dolog, csak egy menő klub - közben a kezedbe ad egy beosztást. - Ezen láthatod, mikor érünk rá foglalkozni vele, a többi, üres részt neked kell kitöltened, értelemszerűen az esti felügyelet is beletartozik. Ne aggódj majd kapsz jutalékot, jó hetet! - ugye milyen nagylelkű? - Kunan majd elkísér, nehogy eltéveszd Neyorit - bocsát továbbra sem kellemes útnak, mert nem szabadulhattál másik, szinte állandó mumusodtól.

Kikötő:
Egészen a kikötőig kellett utaznotok a hölgyeményért. Az út minden volt, csak kedélyes nem, igaz, Kunan csak három kokit nyomott le a durvábbik fajtából, ahogy "kikérdezte" a leckét, azaz vizsgáztatott abból, mennyire részletesen olvastad el a tudnivalókat rokonukról. Mondhatni, nem voltál túl lelkes, de a kikötőben már kénytelen volt türtőztetni magát, mégsem mutathatja előnytelenebb jellemét "drága" unokatesójának.
nem kellett sokat várnotok, a hajó már kikötött, s épp pakolták le a csomagokat, amelyekre majd Kunan felügyel, hoyg el is jussanak oda, ahova kell. Neyori széleseket kalimpálva rohant felétek, és első dologként Kunan nyakába ugrott vigyorogva. Valahonnan az a mosoly olyan ismerősnek tűnt számodra, hogy jogosan rázhatott ki a hideg...
- Neyori, bemutatom neked Kaent, ügyeletes csicskásodat - bök rád Kunan. A lány végigmér, majd lebiggyeszti ajkait.
- De hát hozzátok jöttem, máris lepasszoltok holmi csicskásnak?
- Tudod, hogy elfoglaltak vagyunk, de szakítottunk időt rád is, viszont nem szeretnénk, ha bajod esne - azt már nem mondta ki, hogy azért, mert nem akarnak kellemetlenséget abból, hogy a leányzó apja kiborul, hiszen ő sem volt egy egyszerű alvilági figura. - ezért kell Kaen. Este a vacsoránál találkozunk - köszön még el egy puszit nyomva a lány homlokára, majd rád villantja még utoljára szúrós tekintetét, és magatokra hagy benneteket, hogy máris hozzáfoghass, hogy elbűvöld az igencsak szúrós várakozással rád pillantó nőrokont.
//Választ a kikötőbe kérem ^^//


Sai
Inaktív


Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Mayakashi Kaen agglegény lakása

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.