Határszigetek

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szomb. Szept. 22 2012, 20:48

Sokkal könnyebb követni a társam nyomait, mint vártam. Nem csak a fénylő aura van, amit követhetek, hanem a pusztítást nyomai is segítik az utamat, amit a lány maga után hagy. Majd kacarászni kezd, így már tényleg nagyon könnyű a dolgom.
Csendben követem Kitane nyomait, közben a lehető legjobban próbálok odafigyelni a környezetemre. Ha bármi baj történne, akkor próbálok a lehető leggyorsabban reagálni és elugrani a veszély irányából.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Szept. 23 2012, 12:28

// Majd Pm-ben írjátok meg, hogy meddig meséljek nektek, mert akkor úgy alakítom a kalandot. Ha még huzamosabb ideig mesélek nektek, akkor ez folytatásos kaland lesz //

Shinko, elszántan követi társát. Valószínűleg nem csak a sensei utasításai miatt akarja mindenáron megvédeni, hanem egészen mély érzéseket is táplál iránta. Hiába a nagy korkülönbség... Végre egészen közel ér a földön sétáló lányhoz, de megtartja a tisztes távolságot. Nagyon jól tudja, hogy ha most a közelébe menne, akkor az nem lenne szerencsés. Kitane pedig egyre csak tör előre, míg végül mindketten eléritek a sziget másik felét, ahol ijesztő látvány tárul a szemeitek elé. A férfi akinek Shinko lemetszett egy darabot a kezéből, most éppen a sebeit köti be, míg az egyik férfi a sensei, fekete holtestét viszi fel az egyik hajóra. Igen, hajók vannak itt. Kettő tengerjáró hajó és rajtuk a legénység.
Az eső még mindig szüntelenül csak esik. A két fős csapat, elérte az erdő szélét és teljesen belátja a fáklyáktól fénylő partot. Nagyjából Negyven ember lehet a két hajón és a parton. Ránézésre csak annyit tudtok megállapítani, hogy sokan vannak és mind férfi. Persze, lehet, hogy olyan állapotban vagytok, hogy még ez sem tűnik fel. Minden esetre az emberek csak Kitanét látják. Minden szempár rászegeződik, míg Shinko észrevétlen marad az egyik fán. A férfi, aki megtámadott titeket, felszáll az egyik hajóra, majd néhány emberrel elindul. A másik hajó még le van horgonyozva, így valószínűleg ők nem indulnak. Nagyjából Huszonöt ember maradt talpig felfegyverkezve a parton. A legtöbbjük meg volt ijedve a furcsa lánytól, de voltak akik vigyorogva várták a lányt. Shinko fentről nagyon jól belátja az egész tömeget és észreveszi, hogy egyik embernél sincs más, csak egy kard és néhány ócska páncél. Valószínűleg nem shinobik, de azért jobb óvatosnak lenni. Már az is nagy baj, hogy ennyien vannak felfegyverkezve. Tíz férfi ront ki a tömegből. Látszik némelyen a kétségbeesés és a többin pedig az elszántság. Egyenesen Kitane felé rontanak, viszont a lány már egy teljesen más helyen van. Egy fehér, hatalmas helyen találja magát és érzi, hogy a teste magától mozog ott kint. Shinko pedig még mindig érzi a meleget és a lüktetést amit a kardja áraszt magából. Nagyon furcsa... Olyan érzés árasztja el a fiút, mint ha teljesen ki lenne pihenve. Nem fáj semmije és majd kicsattan. Vajon mit tesz most a két genin?


Kitane

Chakra: 195%
Állapot: 100% Sértetlen - Ha az Exlaw forma továbbra is aktív marad és nem tudod legyőzni, akkor a tested komolyan károsodhat.


Shinko
Chakra: 98%
Állapot: 110% Sértetlen - Érzed, hogy a kard plusz erőt ad.


// Kitane: Most kezdődik meg a harcod az Exlawod ellen a fehér szobában és ezzel egyidejűleg az Exlaw harca az emberekkel. Az Exlawodat a fehér szobában Én irányítom, viszont az emberek ellen pedig Te. Kérek Pm-ben egy Jellem és egy Kinézet leírást az Exlawodról //

// Shinko: A kard egy Elemi Chakrára érzékeny kard, ami pluszban folyamatosan ontja magából a meleget és amíg a kezedben van, energiát ad át. Mint az Energia tabletta, de ez később fáradsággal jár majd. Egyenlőre még nem tudod, hogy mi is ez a kard, de azt igen, hogy mi a hatása. (felírhatod az adatlapodra és ha más mesélőnél használod, tájékoztasd a kard képességeiről) //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szomb. Okt. 27 2012, 11:40

Hajthatatlanul követem a társam. Az eső folyamatosan esik, ráadásul egyre hevesebben, de ez nem tántorít el a célomtól. Majd megérkezünk a túloldalra. Egy fáról tekintek körbe, a szám valósággal tátva marad. Egész komoly csapattal állunk szemben. Majd meglátom, hogy páran a Sensei testét viszi az egyik hajóra. Azonnal eldöntöm mit kell tennem. Nem hagyhatom hogy a halottat elvigyék! Villám gyorsan elrakom a fegyvereimet, majd megalkotok néhány kézpecsétet.
- Kirigakure no Jutsu! - ejtem ki a technika nevét suttogva.
Igazán sűrű köddel borítom be a partot. A méretét próbálom úgy behatárolni, hogy nagyjából a partig elég legyen. Ezután teljesen némán indulok el a hajó irányába, ahova a Sensei-t vitték. Kirigakure egyik speciális technikájának köszönhetően esélyük sincs, hogy meghalljanak engem, így könnyedén tudok elsurranni közöttük. Közben ha egy magányos emberrel találkozok, teljesen hangtalanul levágom a fejét. Próbálok minél gyorsabban eljutni a víz közelébe, onnan pedig a víz felszínén szaladva közelítem meg a hajót, természetesen Shunshin-nal felturbózva. Amint a bárka közelébe érek, egy robbanó cetlit tapasztok a "falára", majd felugrok rá. Még a levegőben feloldom a cetlit, így a robbanása kárt okoz benne. Amit fent vagyok hatalmas pusztításba kezdek. Első körben, akit csak tudok, megpróbálok leseperni a Mizurappával. Minél kevesebb ellenfelem van, annál jobb. Ezután pedig a kardjaimmal próbálok szétcsapni közöttük.
Ha esetleg a ködömet eloszlatná valami, akkor Shunshin segítségével átszaladok a parton lévő emberek között, közben egy két vágást ejtek rajtuk, de próbálok minél gyorsabban feljutni a hajóra, hogy kimenekítsem a Sensei holttestét.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Satsukitane on Hétf. Nov. 05 2012, 19:04

** A való világ**

Testem magától mozdul még mindig nem értem igazán, hogy mi is történik. Egy nagy fehér szobában vagyok. Ködös fátylon keresztül érzékelem az eseményeket. Hihetetten vérszomj árad szét bennem érzem minden sejtemben. Érzem ahogy mozdulnak a lábaim és a felém igyekvők felé fordulok. Fejem hátra vetem hajaim a víztől és kosztol loknikba tapad, mintha raszta lenne. Hangos és éles üvöltés hagyja el torkom. Tele vér fagyasztó kegyetlen vér vággyal. Arcomon pedig hihetetlen kéjes öröm árad szét. Meg nyalom perverzül ajkaim és kardom hegyét előre mutatva támadásba lendülök. Testemben és akörül örülten tombol a chakra. Ez a gyilkos anyag kardomra is kihatásalt van. Mintha tűzbe mártottam volna hirtelen és meg gyulladt volna hullámzik körülötte a benső erőm. Elég nyilván való szándékkal kapcsolok a maximális sebességre. Egyenesen a felém tartok közé vetem magam folyamatos véget nem érő gonosz kacajok közepette. Rögtön hozzám legközelebbi emberbe csapódok, minden bizonnyal azt alaposan felnyársalva. Ha sikerül nem kések semmit kardom meg fordítom a sebben ezzel okozva még nagyobb fájdalmat és sérülést. Ahogy kirántom nem simán csak ki húzom. A kard egy része még testben van de már lendítem is a következő támadó felé. Szó szerint lemészárolva elözö ellenfelem kegyetlen módon. Kardom amint eléri következő ellenfelem gyors cikcakkban fordul fel tárva eme embernek a belsejét a világ számára. Mozdulatom talán olyan gyors is megvan, hogy egy sima ember nem igen képes követni. Nem időzők holmi selejt ellenfelek bíbelődve én nagyobb vadra vadászom aki ott áll a hajon és figyel. Szó szoros értelmében aki utamban állt az az elözö kettőhöz szomorú és kegyetlen halált halt vagy halhatott.

**A belső fehér szoba**

Érzem, hogy valami nagyon meleg az arcomra fröccsen és le csorog. Oda nyúlok, hogy letöröljem de nincs ott semmi sem. Érzem, hogy kezeim mozdulnak és testem reagál, de nem értem én egy helyben állok és még is.
- Héé! Van itt valaki?
Jobb nem jutott eszembe mint kiabálni, hátha meghal valaki. Egyedül voltam bolyongtam nem láttam semmit és senkit a nagy fehérségen kívül.
- A fene vigye el vajon mi történhetett?
Az utolsó konkrét emlékem, hogy valahol az erdőben állok kardom a kezemben. Mester.....mester....meghal feláldozta magát.
Szívem sőt egész mellkasomban meg remegek keserű emlék óvatlan felidézése miatt.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Jiraiya on Szomb. Nov. 24 2012, 12:22


Shinko:

Ez az ismeretlen erő elárasztja a tested. Egyre inkább úgy érzed, hogy bármire képes lehetsz. Úgy érzed, hogy egy hegyet is képes lennél felemelni. Nemes cél vezérel. A sensei megégett holtestének megmentése és épségben eljuttatása a faluba igencsak szokatlan, de nemes cselekedet lenne. Azonban a sensei utolsó szavaival ellenkezőt teszed. A Kirigakure no Jutsu sikeresen létrejött, majd egy nagy területre kiható, de nem annyira sűrű köd jött létre. Igaz, ez ugyan úgy elrejtett téged az ellenfelek elől. A fáról leugorva, hangtalanul suhantál el a tömeg mellett. Az emberek zavartak voltak és dühösek. Az a néhány "merész" és ostoba férfi aki kiugrott Satsukitane elé, már nem érezték úgy, hogy jó ötlet volt. A köd teljesen megzavarta őket, valamint az a félelmetes aura is irritáló volt. A plusz energia fokozta a gyorsaságod, így pillanatok alatt utolérted a hajót, ami igencsak nehézkesen mozgott. A férfi, aki meg lett sebezve, a hajó hátsó részén állt, majd mikor meglátta, hogy közeledsz, kézjeleket kezdett mutogatni. Elérted a hajó oldalát és már vetted elő a robbanócetlit, amikor körülötted a víz, elkezdett hevesen hullámozni. Egyre csak emelkedett és emelkedett. Már az egyensúlyodból akartak kidönteni a hullámok, amikor felugrottál a hajóra. A cetlit nem sikerült felragasztani, azonban a hajót elérted. A víz hullámzása abbamaradt, hiszen a férfi már nem foglalkozott vele. Az eső igencsak rákezdett. Most már egyre nagyobb cseppekben hullt alá. Ám a kard pengéje tiszta volt. Egy csepp víz sem volt rajta, valamint ez kiterjedt a fiú kezére is. Ott sem maradt meg a víz, hanem párologni kezdett. Nem volt sem égető érzés sem pedig fájdalom, csupán a kellemes meleg. De most nem ez a legfontosabb. A Mizurappa segítségével két ellenfelet sikerült lelökni a hajóról, azonban már jött is az ellentámadás. Egy nagydarab, szakállas férfi rontott rád egy hajlított kardal, amin látszott, hogy régi. Te csak a kardoddal hárítottad a támadást, mire az ellen fegyvere eltört. Ezt követően pedig a nyaka is vérezni kezdett, hiszen elvágtad a torkát. Jött a következő ellenfél is, akit egy hasba rúgást követően letaszítottál a mélybe. Valószínűleg ebben a viharban megfulladnak. A második támadást nem kísérte több, mivel nem támadott senki, hanem inkább érzékeltetve számbeli fölényüket, körbeálltak. A fehér kabátos férfi pedig még mindig a hajó hátsó részén állt, feléd fordulva.
- Nem győzhetsz... De nem ölhetünk meg...
Szavait az eső kopogása miatt, nem igazán hallottad, de igazság szerint nem is neked, hanem inkább magának beszélt. Vagy magában... A következő pillanatban, ott termett előtted. Megragadta a kezedet amiben a kard volt, majd semmit mondó arckifejezéssel elrántotta téged a karodnál fogva. A dobásnak hihetetlen ereje volt, de kardodat nem engedted el. A part közelében landoltál, a sekély vízben, így az érkezés nem volt olyannyira kellemes. Nem láthattad, de a férfi ismételten felállt a hajó végébe, majd kézjeleket mutogatott. A következő pillanatban pedig egy nagyobb hullám indult meg felétek, ami körülbelül akkora volt mint az a hajó.


Kitane:

A tested izzik. Ég, de nem veszel róla tudomást. A tekinteted démonian sugározza magából a halált. A hajad lassan, a hajgyökerektől kezdve elkezd színeződni. Kifakul, de csak alig pár millimétert. Ez már a radikális változások előjele. Rémisztő kacajod betölti az egész partot. Még az eső zaját és az emberek "megfélemlítő" kiáltásait is túlkiabálod. Az a rémisztő sötét aura ami körbevon, égeti azokat az ellenfeleidet akik közel kerültek hozzád. Egy pillanat alatt átszúród az az ocsmány férfit, akinek a sebei összeforrnak, sőt megégnek a kardodat átjáró szörnyű chakrától, azonban a pengéd újból felhasítja a sebeket, így egy igencsak nagy fájdalmat keltve az elszenvedőnek, aki elájult, így a halála pillanatát nem élhette át teljes egészében. Jön a következő ellenfél! A köd amit Shinko hozott létre a Te környezetedben eltűnik, így nem zavar. Töretlenül mészárolod az ellenfeleidet.

Kint a rémisztő sötétség és a rémtörténetekbe illő jelenetek, de bent csak a hófehér tisztaság. Érzed a tested mozgását, de nem látod. Az elmédben történik minden. Eleinte a reflexszerű mozgások még működnek nálad, így amikor a tested felé egy kard közeledik, az agyad reagál és a kezed reflex szerűen felemelkedik ebben a szobában is. De ahogy telik az idő, úgy szokod meg ezt az állapotot. Már tíz perce itt időzöl ami a való életben csak tíz másodperc. Sétálsz a fehér semmiben, majd hirtelen egy démoni kacagás hallasz magad mögül. Megfordulsz, de nem látsz senkit és semmit, csak a nagy fehérséget. A kacagás újból hallatszik, de most már vízhang is párosul hozzá. A hang egy vizuális teret ad ennek a nagy fehérségnek, így nagyjából be tudod határolni a semmit. A következő pillanatban egy sárgán világító valamit veszel észre. Arra koncentrálsz erősen. Szemek rajzolódnak ki, majd a fehér semmiből egy hófehér, pucér test. A test után pedig egy rémisztő arc, majd egy szőke haj és végül a korom fekete ruha. Egy emberszerű élőlény áll előtted, szadista mosolyt villogtatva.
- Egészen jó kis csemegét tettél elém!
Mondta, selymes, de ugyanakkor hideg hangon, majd felkacagott.


Kitane:
Chakra: 190%
Állapot: 95% - A tested lassan de biztosan kezd gyengülni, amiből csak az Exlaw forma után fogsz valamit érezni

Shinko:
Chakra: 90%
Állapot: 100% - Lehorzsoltad a könyököd és a térded az érkezéskor

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Tottori Shinko on Hétf. Nov. 26 2012, 11:20

Ahogy a kardot szorongatom, az erő teljesen átjárja a testem. Arra már rájöttem, hogy nem közönséges kard az enyém. Azonban most nem érek rá ilyesmivel foglalkozni. Sikeresen megalkotom a köd technikát, így könnyedén át tudok csusszanni az emberek között. Azonban az az álnok gazember észre vett és kézjeleket formált meg. Nem tudom, hogy mit csinált, kevés technikát ismerek még, de azt hiszem ő okozta a hullámok felkorbácsolását. Így kissé nehézkesen tudok csak feljutni a hajóra. Ráadásul robbanó cetlit nem is tudtam elhelyezni. Ez kissé feldühít, de legalább néhány fickót le tudok csapni a hajóról a technikám segítségével. Majd tovább folytatva az utam, néhány ember torkát is átvágom. A düh, amit a Sensei elrablása miatt érzek teljesen feledteti velem a tettemet, legalábbis még most.
Magabiztosan állok a hajó fedélzetén, készen arra, hogy vissza szerezzem a Sensei testét. Azonban körbevesznek, ráadásul az a veszélyes fickó is itt van. Valamit motyog... mintha azt mondaná hogy nem ölhetnek meg. Ez kissé megzavar, így hát az a galád megragad, majd egyetlen lendülettel elhajít. A parton érek "földet", párat gurulok, mire nagy nehezen elterülök. A víz kissé ellep, így nem tudok túl sokáig feküdni és pihenni. Nehézkesen kimászok a partra, hogy tényleg szárazföld legyen alattam. A szememmel gyorsan végig pásztázom a környéket, majd újra a hajó irányába nézek. Az a tervem, hogy újra megrohamozom azt, de minden reményt elvesztek, amikor meglátom a hatalmas hullámot. Semmivel sem törődve rohanni kezdek Kitane felé, közben kiabálok neki, hogy menjen el a partról, be a fák közé. Ha nem reagálna, akkor oda szaladnék hozzá, megfognám a kezét és mindenáron magammal próbálom ráncigálni. Ha ez sem segít, akkor magamhoz ölelem, hátha ettől jobban lesz és utána biztonságba tudom helyezni.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Satsukitane on Hétf. Nov. 26 2012, 21:15

- VÉR!
Jön a melyről feltörő sötét hang mi úgy szakad ki torkomból, mintha azt kitépné valami. Kard gyors egymás után ban fordul perdül kezemben és az édes vér csak úgy fröccsen tépet és éget sebbekböl. Az eső ellenére környezetemben lassan levegöben mintha éget hús és belsőségek bűzét vélném felfedezni. Most az vagy így van vagy testem lovalja egyre jobban bele magát a pusztításba és káoszba. Vad fergeteg ként tomboltam mígnem elfogyott az utolsó szál ember is. Most tudtam újra az igazi a valodi prédám felé fordulni. Shinkot látom, hogy repül a partra a hajóról. Szemem eben a pillanatban villan hideg fénnyel s ha lehet még fokozni azt a szörnyűségeset ami körbe vesz és tombol körülöttem hát talán egy kicsit most újult lánggal kezd el izzani. Lángoló chakra egy része a kardba összpontosul szinte már az lángolni látszik.
Testem szemben áll az áradattal mi felé tart fenyegetően, hogy elsodorja akár csak az őszi szél falevelet. Csak egyetlen mozdulat egyetlen csapás. A szörnyű chakra mi tele van szín tiszta gonoszsággal előre tör. Abban pillanatban mikor kardom meg lendítem a kard méretre hirtelen többszörösére nő. Pontosabban csak látszatra hisz a fémet átható chakra ami meg nyúlik és olyan formát vesz fel egy pillanatra mintha az egy giga méretű kard lenne. Egy másod perc vagy még annyi sem mikor a jelenség létre jön és el is hal abban a pillanatban amikor a víztömeggel érintkezik. A hatás ha nyílik egy rés a vízen azon át törve rontok a legközelebbi hajó felé ahol az idegen van ki végzet azzal aki elfogadott engem annak ellenére tudta mi vagyok. Ha nem nyílik rés vagy nem szűnik meg a technika meglepetést kihasználva és sebességem vízen lépve ketöt rugaszkodok el és ugrom a hajóra. Még szinte földet sem érek de legközelebbi embert már landolásom pillanatában fel nyársaltam mint egy áldozati disznót. Ha van időm a kardal magam mellé csapok majd egyenesen arra az idegenre rontok üvöltve. Kardomat meg lendítem s ezzel nem titkolt szándékom, hogy aki az utamba kerül azt egyetlen csapással küldöm az öröklétbe.

- Ne már!
Fogom le a kezem, hisz itt semmi sincs. Még is mintha mozdulna mintha ki akarna védeni valamit ami nem is létezik talán. Már azt hiszem, hogy ez a belső világ ami létezik. Testem valahol a földön hevert talán megtépázva több seböl vérezve. Kacagás halok valami nem evilági hangot. Tarkomon minden szőrszál egyenesen az égnek mered hang hallatán. Majd a test a ruha és az arc is megjelenik.
Csemegét én, de hisz se csoki semmi. Egy árva sült kacsa annyi sincs nálam.
- Ki... ki vagy te? Ismernem kelene téged egyáltalán?
Teszem fel a nagy kérdést. Félelem ölel körbe hisz érzem valahonnan fájdalmasan de ismerős a hang és a jelenlét ennek a nőnek amit érzek.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Jiraiya on Szer. Dec. 05 2012, 17:09

// Shinko //

Az érkezés ugyan koránt sem volt a legkellemesebb, de a horzsolásokból szinte semmit sem veszel észre, ugyanis a kard, valamint a felszabadult adrenalin teljesen elfedi ezt a csekély fájdalomérzetet. Az eső még mindig megállás nélkül esik. A hajó, amit itt hagytak, lassan ringatózik a vízen. A rajtalévő fáklyák ugyan még adnak némi fényt, de küzdenek az életben maradásért, ezt a sercegő hangjuk is bizonyítja. A sok félkegyelmű, akik a parton maradtak, mind az erdőbe futottak a hatalmas víztömeg elől. A teljes önuralmukat és fegyvereiket eldobva tűntek el az erdő sötétjébe. Persze csak azok akik megúsztál élve... Van még rengeteg energiád, így Kitane felé futsz. Látod azt a sötét aurát ami körbeveszi, valamint a tekintetét is, ami nem teljesen tiszta. A haja is más volt. Szinte világító fehér volt. De Te ennek ellenére is, nem törődve a saját testi épségeddel megragadtad a bal karját, pont kikerülve azt a chakrahullámot amit a kardjával indított. Azonban az a sötét chakra igencsak kellemetlen forróságot árasztott magából, ami égette a kezed. A szökőár elérte a partot. A hatalmas hajót magasba dobta fel, viszont Kitane kardja sikeresen vágott egy akkora sávot a közeledő víztömegbe, hogy az éppen csak hozzáérjen a vállatokhoz. Abban a pillanatban, hogy elment mellettetek a víz, Kitane eltűnt mellőled. A következő pillanatban pedig mozdulatlanul állt pár méterrel melletted, előtte pedig egy furcsa alak áll...


// Kitane //

Csak a nagy fehérség mindenhol, de még is érzed a határait ennek a szobának. A nő, csak felkacag a kérdéseden, majd egy pillanat alatt eltűnik és a hátad mögött jelenik meg. Te megfordulsz, mire meglátod magad előtt azt a két sárga és félelmetes szemet. Alig két centire vagy tőle. A szátok és az orrotok majdhogynem összeér, olyannyira közel van. Démoni vigyora teljesen megfélemlít.
- Ugye nem emlékszel rám?!
Tette fel a kérdést, majd hátrálni kezdett.
- Hát akkor had világosítsalak fel...
Mondta, majd a szava elakadt. Valami esik lefelé. Felnézel és látod, hogy rózsaszín tollak hullanak alá a semmiből. A lány csalódott arccal nézi őket.
- Hát, majd legközelebb!
Mondja, majd eltűnik. A rózsaszín tollak lassan egyre inkább körbevesznek téged. Mozogni nem tudsz, viszont egyre inkább érzed a fizikai testedet. Hirtelen elsötétül minden...

A bőröd egyre forróbb és egyre fehérebb. A hajad már teljesen hófehér, de ezt természetesnek véled, hiszen ez az igazi alakod. Ez Warui igazi alakja. Egy részed tiltakozik ez ellen a változás ellen, de a másik, az erősebb részed teljesen elnyomja. Azonban nem vagy tudatodnál, de a tested mégis aszerint cselekszik, ahogy Kitane tenne. Persze a maga brutális módján. Még nem vette át feletted teljesen a hatalmat... Mészárolod az embereket hol gyorsan, hol pedig teljesen kiélvezve az arcodra fröccsenő, meleg vér illatát és ízét. Addig vágod őket, míg már csak három ember maradt talpon, a többi mind teljesen vagy félig halott. Az egész part tocsog a vérben. Az éjszaka sötétjében és a fáklyák elhaló fényében, úgy tűnik mintha csak a nagy üres feketeségen járnál, ahogy a vér kihűl. A hatalmas áradatot észrevéve, a még élő emberek és a félig haldoklók is megindultak befelé az erdőbe. Kettőt egy pillanat alatt letudtál vágni, majd miután megérkezett Shinko, elindítottad azt a sötét chakrahullámot, ami kettévágta a szökőárat és így az elhaladt mellettetek. Te nem is vártál többet, nem törődve Shinkoval, elindultál senseied testéért. Azonban a hihetetlen gyorsaságod által elért lendületed megszűnik. Egy nyomást érzel a hasadban, amit egy láb okozott. Hátraesel, de azonnal felpattansz és támadnád meg a fickót, amikor az kezét kinyújtva a homlokodra helyezi a mutatóujját, aminek hatására az a halálszerű chakra fokozatosan eltűnik körüled, valamint a hajad is visszanyeri régi színét. A szemeid is kitisztulnak. Visszatért Kitane.


// Shinko & Kitane //

A Tengeren hatalmas hullámok cikáznak mindenfelé. A távolban látjátok a távolodó hajót és az egyre nagyobb ködöt körülötte. Valószínűleg valaki nagyon el akarja tüntetni. Még látjátok teljesen eltűnni a hajót, majd minden elcsendesedik. Az önkívületi állapotban lévő, teljesen lesokkol kalózszerű ellenfelek kiáltozásai és halálhörgései is elhalkulnak. Egy hideg, de kicsit sem erőszakos víztömeg folyik kifelé az erdőből, magával sodorva több holteste, fegyvert és vért is. Szinte teljesen megtisztította a partot. De Ti ezzel nem foglalkoztok. Az a furcsa alak, akit mind ketten láttok elemeli Kitane homlokáról az ujját, aki értetlenül áll minden előtt. Annyira emlékszik, hogy egy fehér szobában volt egy furcsa lánnyal... De ebben a pillanatban eszébe jut az utolsó emlékképe a való életből. A sensei meghalt... Feláldozta magát a két tanítványáért. Elönti a bánat és a szomorúság. Shinko is így van vele, hiszen szembesült a helyzettel, hogy a hajó elment és a sensei teste is vele együtt. A férfi, aki ott áll előttetek felnéz és egy tűzgömböt lehel ki, ami felszáll a magasba. De szépen lassan emelkedik, így fénnyel borítva be a tájat. Látjátok egymást most már teljesen. A férfi igencsak furcsa volt. A haja szőke és benne egy vörös virág. Az arcának baloldalán egy maszk volt. Nyaktól lefelé pedig a tradicionális ANBU ruhát viselte.

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Tottori Shinko on Pént. Dec. 14 2012, 10:35

A fájdalommal nem törődve rohanok a társam felé és ragadom meg a kezét. Ekkor forróság önti el a tenyeremet. Halkan felszisszenek, de nem engedem el a lányt. A hullámok egyre közelebb vannak és ez aggaszt a legjobban. Viszont Kitane ekkor csap egyet a kardjával, ami hihetetlen energiákat szabadít fel. Lényegében ez ment meg minket attól, hogy elmosson a víz. Majd a társam eltűnik. Nem tudom hol lehet, szinte már pánikolva nézek körbe, elsősorban a hajó irányába. Végül meglátom a lányt, régi alakjában. Lassan oda botorkálok hozzá, közben a távoli fényt figyelem. Csalódottan hajolok le a társamhoz és ölelem meg.
- Elmentek. - szólalok meg, hangomból érezheti a csalódottságomat. - Azt hiszem az lesz a legjobb, ha vissza térünk Kiribe és elmondjuk az itt történteket... - szavaim ekkor elcsuklanak.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Satsukitane on Kedd Dec. 25 2012, 22:53

Abban a pillanatban, hogy hozzám ér az idegem testem lefagy. Nem reagál egyetlen sejtem sem akaratomnak.
A tollak .....azok a pihék soha nem szerettem a rozsa színt és még is ezek a tollak hullanak most. Az égből nagy fehérségbe ide most kettőnk közé.
- Akkor majd legközelebb.
A fehér fény fel erősödik, egyre csak erősödik majd a való világban találom magamat. Kardom a kezemben testem egy helyben áll és nem mozdul. Hatalmas a csend mintha a világ halkult volna el. Rá kell jönnöm, hogy csak hallásom az ami megszűnt. A külvilág zaja semmi...teljesen süket vagyok először. Majd tennék egy lépést, de oldalra billentve fejem Shinkot látom. nem is éreztem, hogy ölel először nem is hallom, hogy beszél hozzám. A hangok és tapintás érzete lassan vissza tér ahogy ki tisztul az elmém teljesen.
- Igen legjobb.....
Abban a pillanatban ha nem ölelne a földre esnék. Még mindig kardom szorongatva ájultan terülnék el a földön. Az a különös forma nagyon kimerített. A harc vissza nyerjem tudatom ami aztán meg is történt végül sokkolta a testem.
Sötét feneketlen kábulat mélységébe zuhantam.
avatar
Satsukitane
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 224

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Jiraiya on Vas. Dec. 30 2012, 16:45

// Shinko & Kitane //

A tűzgömb lassan elhalványul. Még halljátok a sercegést és pattogást ami az eső és a forró gömb találkozásakor jelentkezik. A víz egy része pára formájában továbbáll, míg a szívósabbja forrón esik lefelé, rá a két Geninre. Azonban mire eléri őket, már csak a kellemes lágyság marad. Persze ez aligha érdekli most őket. A furcsa alak, hátranyúl, egészen maga mögé. Valószínűleg a kardjáért. Kihúzza rövidke tokjából, majd megrázza és kinyitja. A kard egy rejtett penge ami esernyőnek van álcázva. Teljesen rózsaszín az egész. Még az üveges hatású markolata is. Hosszú rózsaszín körmei nehezen helyezkednek el egymás mellett. A férfi arcába húzza maszkját, majd maga felé tartja az esernyőt. A tűzgolyó végleg elhalványul, így újból sötétség borul rátok. A szemeteknek idő kell míg újra hozzászokik a sötétséghez, de ezt nem kapjátok meg. Hirtelen a semmiből három másik alak jelenik meg. Egymásra borulva csak a lábbelijükről ismeritek fel a Kirigakurei ANBU csapatot.
- Tenma! Ők azok?
- Nagyon úgy tűnik. A lány az imént mészárolt le egy csapat banditát, a fiú pedig néhány másodperc alatt érte el a hajót...
- Akkor ennyi elég nekik mára. Könnyítsd meg a dolgukat.
- Én aztán nem... Úgy is túl kell tenniük magukat rajta...
Hallatszott a fojtogató hang, majd egy kis kuncogás, végül a férfi eltűnt. Az egyik társ odalépett mellétek. Tenni nem tudtatok semmit és nem is akartatok. Az ANBU a fejetekre tette a kezét, mire mind a ketten elálmosodtatok, végül mély álomba zuhantatok...


// Kérnék tőletek egy postot Kirigakure kórházába. Nem tudjátok hogy kerültetek oda, csupán azt, hogy egy kórteremben vagytok. Az ágyatok között pedig a Mizukage-sama áll. Jutalmatok +20 ch! //

_________________
° Hiroto Yukionna, Tottori Shinko, Matsuhito Shinroku --> Cukorkacsapat 2.0
° Kenshiro Hanae --> Újra elveszve...
° Kureiji Hanaro --> Minden kezdet nehéz
° Rui --> A Fájdalmas Jóslat: Élet
° Yoshitaro --> A Fájdalmas Jóslat: Halál
° Akira --> "Tartozni valahová..."
° Saigo --> Egy "B" szintű küldetés
° Abuso --> Homokszív
° Kawachi --> ???
° Datara --> Nawabare no Jutsu
avatar
Jiraiya
Adminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Tartózkodási hely : Félkarú Rablózik valahol


Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Vas. Jan. 17 2016, 19:48

Misaki Kiyoko

Nem tudom, hogy miért de élveztem amikor beleköthettem Ao-ba, és furcsa módon még azt is amikor ő kötött belém. A sensei leszólított, hogy mivel egy komolyabb küldetésre megyünk abba hagyhatnánk, ekkor eszembe jutott, hogy igaza van, ez most más lesz mint a többi. Úgy döntöttem, hogy próbálok nem szívózni Ao-val, de nem tudom, hogy kitudom-e bírni. Mindenesetre azért megpróbálom. Hát akkor induljunk Víz országába, kíváncsian várom, hogy milyen lesz. El is indultunk, út közben sok minden eszembe jutott, vajon mit csinálhatnak most anyáék? vajon mi van az öcskössel? és még hasonló kérdések, ahányszor kinyitottam a táskám, hogy az elcsomagolt kajámat vegyem elő folyton eszembe jutott a család. Fura volt mert még sohasem volt ilyen messzi tőlük. Mivel beszélgetni sem nagyon volt kedvem ezért inkább elővettem az egyik könyvemet és azt olvasgattam, nem is volt rossz mire észbe kaptam már jó messze elhagytuk az otthonunkat. Fogalmam sem volt, hogy hol járhatunk és, hogy mennyi lehet még hátra mire oda érünk, ezért megkérdeztem.
- Sensei messze vagyunk még Víz országától?
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Pént. Jan. 22 2016, 21:06

//Most már innen fogok írni//


A sensei láthatólag felkészült minden esedékesre, mert felszerelése duplája volt az eddiginek. A hajó legénysége nem volt több tíznél rajtatok kívül, ami magába foglalta a kormányost, a szakácsot, a vízmérnököt, egy építészt, egy medikust, és az altiszteket. Minden bizonnyal egy olyan csoport volt, akik valamilyen üzleti céllal vannak úton, a sensei pedig úgy intézte, mivel már arra veszik útjukat, akkor legyenek kedvesek felengedni titeket a fedélzetre, hogy ezzel ti is eljuthassatok a Víz országába. Persze az ellenár fejében.
Ao és Mai is a fedélzeten voltak a hajótat elején, miközben azt figyelték, a hajóorr hogyan szeli át a tenger vízét. Ao, mióta a sensei azt mondta, hogy fontosabb dolgok is vannak a rivalizálásnál, alább hagyott azzal, hogy cseszegessen téged, ez még nem jelentette azt, hogy a következő pillanatban nem mutathatja ki a foga fehérjét. Mai ugyanolyan csendes maradt, néha-néha kérdezett vagy két szavas mondatokat dobált a semmibe.
- Mivel most indultunk el nem is olyan rég, ezért igen. Ez a hajó gyorsaságától is függ, úgy vélem, holnap estére odaérünk - közben az eget kémlelte, bár maga sem tudta, hogy mi után kutat, egyszerűen csak nézelődött, hátha megakad a tekintete valami fontoson. Bár feltételezhető, hogy már most nyomokat keres itt a semmi közepén.
- Ibuka, lenne egy kérésem - itt feléd fordul. - Mivel a küldetés szempontjából, a csapatmunka miatt és a jövőre való tekintettel is fontos az, hogy összedolgozzatok, arra kérlek, barátkozz meg Ao-val. Nem várhatom el, hogy kebelbarátok legyetek, csak viseljétek el egymást. Ezt pedig úgy látom, csak te tudod elérni, Mai közjátékával, de Ao mindenképp a makacsabbik fajta, aki nem fogja megtenni az első lépést - a sensei sem fog tenni semmit sem annak érdekében, hogy ez másképp legyen, elvégre Ao tényleg olyan, aki még rá sem hallgatna csak azért, mert azt parancsolja. Ugyan hogyan parancsolhatná meg valaki a folyónak, hogy az ellenkező irányba folyjon?
avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Pént. Jan. 22 2016, 21:27

Holnap estére érünk oda, vagy is a sensei ezt mondta. Hát addig még jó sok időm van, bár lehetőségem nem sok amivel eltudnám ütni az időt addig. Éhes voltam, így hát elővettem a táskám kerestem benne valami ehetőt. Találtam is benne egy szendvicset és beleharapni készültem amikor a sensei megszólított. Kérni akart tőlem valamit ami fura volt, hisz mégis mit kérhetne a sensei egy magamfajtától. Lehet, hogy a szendvicsem akarja? Már nem sok van belőle, és én meg nagyon éhes vagyok, nem akarom lefelezni. Majd elmondta, hogy mit szeretne. Szeretné, hogyha össze barátkoznék Ao-val. Vagy is nem teljesen mert már az is elég lesz, hogy ha elviselem.
- Hát jó, megnézem mit tehettek. - válaszoltam a senseinek.
Úgy tűnt, hogy a sensei aggódik egy kicsit, még soha nem láttam ilyennek. Lehet, hogy tud még valamit a küldetésről csak nem merte eddig elmondani nekünk?
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Jan. 23 2016, 19:22

A sensei elégedetten bólintott, majd megpaskolta a vállad, amit eddigi tanításai alatt még egyszer nem csinált, és ez bizonyára furcsa hatással volt rád is. Ahogy azt említetted, soha az életben nem láttad még a sensei-t ilyennek, ilyen aggódónak. Talán kezd megváltozni és a szívén viseli a sorsotokat, elvégre előbb vagy utóbb minden tanító megkedveli majd a diákjait, legyen az bármennyire is kegyetlen. A sensei egyáltalán nem az a kegyetlen fajta, inkább csípős humorral bíró és cinikus, de a szíve legmélyén - talán egészen mélyen, annak is a csücskében -, kedves.
Az éjszaka nem történik semmi kihívó, minden a legnagyobb rendben és rendeltetésének megfelelően működik, így nyugodtan ki tudjátok magatokat pihenni a másnapra, mivel nagy a valószínűsége annak, hogy már a holnapi nap folyamán megkezdődnek a problémás esetek.
A sensei elrendelte, hogy addig pihenjetek, ameddig csak tudtok, most megengedi azt is, hogy a nappali órákban süttessétek a hasatokat és csakis a pihenésre koncentráljatok, mert még ő sem tudja behatárolni, hogy mennyire lehet veszélyes a küldetés jellege.


A reggel persze számodra nem tartogatott pihenésre való órákat. A sensei, amint meglátott téged a fedélzeten, magához szólított.
- Ibuka, tudom, hogy voltak nézeteltéréseink, de fontos, hogy megtanulj egy technikát, ami a hasznodra válhat - megvárja, mit reagálsz rá, mennyire vagy lelkes és kipihent. - Szeretném neked megtanítani a vasököl stílust, szerintem ha arra kerülne a sor, hasznát vennéd - a sensei most elhatározta magát, de ez csakis jót jelenthet, nem? Egy haloványabb mosolyt erőltet magára, amit bár nem kell erőltetni, de mégis szokatlan tőle.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Szomb. Jan. 23 2016, 20:38

A sensei elégedetten bólintott egyet, majd megpaskolta a vállam, egy kissé meglepődtem hisz nem nagyon volt rá még példa, sőt még nem is volt erre példa. Az éjszaka nem történt semmi említésre méltó, mindenki pihent. Rám is fért mivel már egy ideje utaztunk és ez nagyon fárasztó tudott lenni, ezért nagyon hamar el is aludtam. Amikor eljött a reggel, felkeltem és úgy döntöttem, hogy teszek pár kört, levegőzök egy kicsit. Közben találkoztam a sensei-el, épp jó reggelt szerettem volna kívánni amikor is ő hamarabb megszólalt és közbe vágott.
- Mégis milyen technikáról lenne szó sensei? - kérdeztem kíváncsiskodva.
Majd elmondta, hogy valami Vasököl stílus, még soha életemben nem hallottam róla de nem hangzott rosszul.
- Ez nagyszerű, hát akkor kezdjünk is neki. - válaszoltam.
- Mégis, hogyan kell csinálni? Nehéz? Sok idő lesz megtanulni? Taijutsu vagy Ninjutsu? A Genjutsuban nem vagyok elég jó szóval remélem, hogy nem az. - tettem fel folyamatosan a kérdést.
Nagyon izgatott voltam, de közben megfordult a fejemben, hogy a sensei nem hiába akar ennyire felkészíteni minket. Megfordultam és abba az irányba néztem amerre a hajó tartott, rossz érzés vett elő.
- Mindegy is kezdjünk neki minél hamarabb, hisz még ma éjjel oda érünk. - folytattam már egy kicsit komolyabban.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Jan. 30 2016, 12:36

A sensei a kérdéseidet latolgatva elmosolyodott.
- Akkor mesélek egy kicsit. A genjutsu egy elég bonyolult ág, a megértéséhez a chakra tökéletes irányítása szükséges. Lényegében az ellenfeled chakrarendszere fölött átveszed az uralmat, és érzékelned is kell, hogy a hatás elérte e az áldozatot. Később mesélek róla részletesebben is, de még nem értél meg erre a feladatra. A ninjutsu mindenki számára alapvető, a használatukhoz tudatos irányítás kell. Mint például a Fürge test technika esetében, a chakrát a testen belül irányítod, ezzel változás megy végbe a testedben. Amit mi tanulunk, az egy taijutsu - szünetet tart, hagyva téged, hogy megemészd a hallottakat, s ha bármi kérdésed lenne, azokra szívesen válaszol.
- A taijutsu nem igényel chakrafelszabadítást, viszont testi gyakorlatokat igényel, ami azt is jelenti egyben, hogy ha csak taijutsura alapozol, akkor könnyedén megsérül a test, ez pedig nem előnyös - egy kis beszámolót tartott, nem akart még mélyebben belemenni.
- Ahhoz, hogy elsajátítsd a vasököl stílust, sokat kell edzenünk, elvégre az ütésed erősítjük fel, ez pedig közelharcokban jól jön. Na már most, mivel sok edzést igényel, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kell, ezért a nap hátralevő részét edzéssel fogjuk tölteni. Nem valószínű, hogy még a mai nap folyamán sikerülni fog, de ha elég kitartó vagy, még bármit elérhetünk - kacsint egyet.
- A hajófar részében van egy fabábu - a sensei bólint egyet az irányába, majd elindul, bevárva, hogy vele menj. A hajó említett részén láthatod is a felállított bábot, ami egymagában díszeleg négy karjával.
- Első dolgod, hogy eddz ezzel a bábuval. Amikor úgy látom jónak, hogy elég, akkor szólok. Rajta! - a sensei mindaddig leül a hűvösben, s meghámoz egy almát, ahogy az már szokásához méltó volt, amikor titeket edz.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Szomb. Jan. 30 2016, 13:32

Soro sensei elkezdett nekem mesélni, majd elmondta, hogy a vasököl stílus egy taijutsu és, hogy ha ezt elszeretnénk sajátítani akkor nagyon sokat kell rá edzeni. Egy biztos, hogy a mai napot végig fogom edzeni de még akkor sem biztos, hogy eltudom sajátítani. Úgy, hogy egy kemény napnak nézek elébe. A sensei bemutatta nekem az ellenfelemet ami egy fa bábú volt, tehát ezen fogok egy ideig most edzeni. Levettem a köpenyem és szépen belehajtottam a táskámba és felkészültem. Oda mentem a bábúhoz és teljes erőmből elkezdtem püfölni, ahogy csak bírtam mindent beleadtam. Így püföltem egy ideig amikor is lekellet állnom egy kicsit mert már annyira elfáradtam. A sensei közben szépen az almáját ette a hűvösön, nem szólt egy szót sem.
- Muszáj még a mai nap elsajátítanom - motyogtam.
Egy kicsit pihentem csak meg és folytattam tovább teljes erőmből. Elhatároztam, hogy most már addig nem is állok meg amíg a sensei meg nem állít. Otthon biztos aggódnak már értem és lehet, hogy ezen a jutsu-n fog múlni az életem. Muszáj megtanulnom, hogy erősebb legyek és, hogy büszkék legyenek rám otthon.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Vas. Jan. 31 2016, 17:20

- Ibuka, nem az a cél, hogy kifáradj, hanem az erősödés - kiabálja a sensei két harapás között. Látta ugyanis, hogy nagyon nekifeszülsz a bábunak, pedig az nem ártott neked semmit, s ha így folytatod, hamar elhagy az erőd, s nem fogod tudni elsajátítani a technikát.
- Próbálj meg egyenletes erőt felhasználni minden ütésed alkalmával, most nem bosszút kell állni szerencsétlen bábun - könnyen beszél, gondolhatnád, de ha a sensei eljutott oda, ahol most van, idővel a diák is felülkerekedhet egyszer a mesterén. A pihenésre nem szólt, nyilván szükség van pár köztes percre, hogy visszanyerd a megsajtolt energiád, közben megérkezett Ao és Mai is.
- Áh, jó, hogy itt vagytok! Segítsetek Ibukának edzeni! - idejük sem volt arra, hogy megszólaljanak, hogy egyáltalán Ibuka mit csinál, vagy nekik mi a teendőjük, a sensei máris befogta őket a munkába.
- De mégis mi a feladat sensei? - teszi fel kérdését Mai.
- Ibuka meg fogja tanulni a vasököl stílust, a ti feladatok pedig, hogy ne hagyjátok magatokat elpáholni - Soro még akkor is nyugodtan eszi az almáját, amikor Ao már épp felháborodna, hogy mi az, hogy ő segítsen Ibukának.
- A szabályok, hogy csakis puszta kézzel harcolhattok, nincs csalás, és nem versenyeztek, hogy ki az erősebb. Ibuka, kezdj Mai-al - Mai előlép, és bólint egyet, mielőtt megindulna Ibuka felé. Ahogy a sensei azt már mondta, csakis a puszta kezükkel harcolhatnak.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Vas. Jan. 31 2016, 19:27

Miközben teljes erőmből ütöttem a bábút kb úgy mint egy elmebeteg, hirtelen rám kiabált a sensei és azt kérte, hogy próbáljak meg egyenletes erőt felhasználni. Hát de akkor miért nem ezzel kezdte? Én azt hittem az a feladat, hogy mindent beleadva üssem a bábút és akkor majd ezzel fejlődik az ütésemnek az ereje. Na de mindegy is. Közben megérkezett Mai és Ao is.
- Sziasztok. - köszöntöttem őket.
Soro sensei megkérte őket, hogy segítsenek be nekem.  Ao-n látszott, hogy ez feldühítette őt, gondolhatta mi az, hogy ő nekem segítsen. Amikor Soro sensei elmondta, hogy pusztakezes harc fog lezajlani köztünk ránéztem Ao-ra és rámosolyogtam. Persze nem úgy mint egy barát rámosolyog a barátjára, hanem kb. azt jelentette, hogy " itt az idő, hogy megmutasd, hogy mit is tudsz". Persze elhangzott, hogy ez nem egy verseny és próbáltam is úgy felvenni, de egyszerűen nem ment. Mai volt az első, előlépet és felém bólintott. Ekkor én elindultam az irányába, majd megálltam és én is bólintottam egyet ezzel a tudatára hozva, hogy én is készen állok. Mivel Mai-t nagyon kedvelem, ezért egy átlagos pusztakezes harcot fogok vele vívni, nem leszek túl gyengéd vele nehogy ezzel is megalázzam de nem is leszek vele túlságosan durva sem. Ao-val szemben is majd próbálok így cselekedni de mivel valószínűleg ő bele éli majd magát ezért én sem fogom magam hagyni.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Szer. Feb. 10 2016, 16:44

A sensei csak ücsörgött, mit sem törődve azzal, hogy mit játszanak a fiatalok - vagy legalábbis csak ezt mutatta a külvilág felé. Belül nagyon is törődött azzal, hogy mi fog ebből kisülni, már most a szívén viseli a tanítványai sorsát, elvégre mégis csak közelebb álltok hozzá, mint más diákok. A sensei minden erejével azon van, hogy jó embert faragjon belőletek, de mindenki a maga sajátos módján követi el azt.
Mai meghajlása után fel is veszi a támadó állást, és megindul feléd, azt azonban már az állásából le tudod szűrni, hogy Mai nem egy gyenge lány, elvégre már hamarabb tudta a vízen járást, mint te és Ao. Nem is kell félteni ezt a lányt, amennyire csendes, olyan erős az ütése - az első támadását alig tudod kivédeni a feltárt karjaiddal, de ez csak egy elterelő hadművelet volt a részéről, ugyanis a hátad mögül jött a következő ütés. Mikor lett Mai ilyen gyors? Teszed fel magadban a kérdést, de választ nem találsz rá - lehetséges, hogy egyedül is sokat edzett ahhoz, hogy legyen belőle valaki, valamint ahogy említette, egy napon majd orvosit akar tanulni, hogy megmentse az embereket.
A padlón fetrengsz.
- Haha, na mi van, te gilisztatenyészet? Még egy lány is képes megverni! - Ao szimplán ilyen, felhúzza az agyad, de nem hiába tesz így, ezzel arra késztet, hogy erősebb legyél, hogyha legközelebb vele állsz ki. Azt már a megjegyzéseiből látod, hogy nem fog neked menekülő utat adni, és nem fog veled hercegnőként bánni, mert az ő szemében ezt nem érdemled meg. Azt sem érdemelnéd meg, hogy a sensei csak veled foglalkozzon. De a sensei lát benned valamit, ami mindig segíteni fog téged az utadon, az pedig az akaraterő. Ao túlságosan elbízza magát az ilyen szerepkörökre.
- Bocsáss meg, Ibuka, de ha meg akarod tanulni a technikát, amit a sensei tanít, akkor nem szabad hagynom magam - jelenti ki Mai. Talán az eddigi idő alatt ez volt az egyetlen mondata, amit magától mondott és nem unszolásra. Újra felveszi a támadó állást, és megvárja, hogy ezúttal te kezd.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Szer. Feb. 10 2016, 18:46

Hát ez beszarás, ezt nem gondoltam volna. Hiába volt az én erősségem inkább a taijutsu Mai úgy elpáholt, hogy az hihetetlen. Akkor jutott eszembe, hogy amikor a vízen járást tanultuk akkor már neki kitűnően ment, akkor ő neki más edzést adott a sensei valószínűleg azért is ilyen jó. Tény, hogy a csendessége ellenére sokkal erősebb mint én vagy Ao. Ao kinevetett, hogy egy lány így elpáholt, alig vártam már, hogy ő jöjjön ellenem és majd akkor megmutatom neki.
- Rá se ránts Mai, sőt.. megkérlek rá, hogy többet adj bele! Szerintem te ennél többet is tudsz. - biztattam Mai-t.
Megpróbálok a legjobb tudásom szerint helyt állni ellene, most már tudom, hogy mire képes. Valószínű ő magasabb szinteken áll mint én ezért lehet, hogy lefog győzni de az biztos, hogy nem hagyom magam. Közben alig várom már az Ao elleni harcot, ott majd megtudhatom, hogy ő is mire képes. A tervem az lesz Ao ellen, hogy megvárom míg felém szalad majd egy hirtelen mozdulattal megpróbálok mögé kerülni és a Hatásos vadtűz taijutsu technikámmal próbálom őt kiteríteni.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Szomb. Feb. 20 2016, 15:40

- Ha elbíznám és túlbecsülném magam, akkor valamit nagyon rosszul csinálnék - teszi hozzá Mai. Az egyetlen, amit az évek alatt megtanult, az az, hogy sosem szabad túlbecsülnie magát, mert ha a végén nem úgy sikerülne, ahogy azt magától elvárja, csalódna. Ezért inkább becsüli alá magát, s biztos, hogy túlteljesíti azt, amit eredetileg elvárna magától. Ez persze egy tanács is volt a részéről mint feléd, mind Ao felé, aki vagy felfogja ezt vagy sem. Egy a biztos, hogy Maitól sokat lehetne tanulni, de nem pazarolja az idejét marhákra, talán ezért sem jártatja a száját feleslegesen. 
Eleget tesz kérésednek, s a következő támadást is kimérten teszi meg, s mivel az a cél, hogy előhozzák belőled a keménységet, ezért egyáltalán nem is használ semmilyen technikát. Ha így lenne, valószínű, hogy már fogak nélkül fetrengnél.
Mai még egy fél óráig gyűr téged, amikor végül Ao-val helyet cserélnek, hogy bekövetkezzen a régen várt pillanat, amiben elpáholhatod őt, vagy éppenséggel ő téged.
- Most összemérhetjük az erőnket, anyámasszonykatonája - Ao mindig ilyen nevekkel illet téged, valószínű, hogy kedvel, csak így mutatja ki, bár sose lehet tudni, ha róla van szó.
Felveszi a támadó állást, mert nem szokása, hogy védekezzen - különben ez egy gyenge pont is lehet a részéről, de lehet, csak veled szemben van ez így -, s azonnal támadásba lendül. Úgy tesz, mint aki egyenesen szemből akarja bevinni az első ütést, de amikor megtorpan a keze az orrod előtt, már azt látod, hogy villámgyorsan fentről ugrik le feléd, hogy lesújtson rád lábával. Rajtad áll, hogy véded ki.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Szomb. Feb. 20 2016, 18:33

Igazából csak most kezdtem megismerni Mai-t igazán, eddig egy teljesen más kép alakult ki a fejemben róla. Mai egymásután támadott engem erősebbnél erősebb ütésekkel, néha ki tudtam őket védeni, de volt egy-egy olyan ütése ami keményen betalált és olyankor mindig megkellet egy kicsit állnunk, hogy ismét szedjem magam össze. Nem akartam elhinni, hogy ekkora különbség lenne kettőnk közt. De ez még is, hogy lehetséges? Nem értettem az egészet, én is sokat edzek és pont ilyenkor kellene megmutatkoznia az edzésem gyümölcsének de semmi fejlődést nem veszek észre magamon. Amikor végeztünk Mai-el egy kicsit el bizonytalanul készültem Ao ellen, aki teljesen frissen és üdén állt ki ellenem, míg én már egy kis túlzással jól elvoltam gyepálva. Ao még egy kicsit szokásához híven oda szólt majd felvette támadó állását.
- Gyere csak dinnye fej - szóltam oda neki.
Nem fogom hagyni, hogy akár egy szócsatát is megnyerjen ellenem. Nem lett volna a legjobb megoldás, ha ilyen fáradtan én kezdeményezem a támadást, ezért inkább csak vártam, hogy mikor indul el felém. Ao el is indult, ő nem az a típus aki kivárja a legmegfelelőbb pillanatot. Ao közeledett felém, úgy tűnt, hogy szemből támad, de aztán hirtelen felugrott, de mivel én nem nagyon szaladgáltam csak ő rá koncentráltam végig, ezért letudtam követni a mozgását. Nem tudom, hogy leszek-e olyan gyors, hogy egy egyszerű hátraugrással kitérjek előle, de azért megpróbálom és remélem összejön, mert ha eltalál akkor az kezdésnek nem lesz valami kellemes érzés. Ao ellen mindenféle képen használni szeretném a Hatásos Vadtűz taijutsu technikámat. Ami befejezésként nagyszerűen működhet ha jókor használom.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Vas. Márc. 06 2016, 19:54

/ A késésért +3 ch! /


Hát ez elég szépen beletrafált volna, ha nem ugrasz el időben. Ao lába így is érintkezett a hajaddal, legalábbis érezhetted, ahogy elsuhan a fejed felett és simogatja a hajszálaidat, s ahogy a rúgása beér a padlóra, ott egy kisebb ponton meg is reped a fa. Nem mintha Ao taijutsura edzett volna, de mikor lett neki ilyen erős a lába? Kérdéses. Fújtatott egyet, amikor sikerült meghátrálnod tőle, de nem habozott sokáig, máris támadt. A sensei azt mondta, hogy csakis puszta kézzel harcolhatnak, így valamennyire Ao hátrányba került, tekintve, hogy tényleg nem a taijutsu a specialitása, viszont ha közelharcra kerülne a sor mégis, akkor odateszi magát.
A sensei a körmei alatti koszt nézegette és piszkálta ki egy kunai késsel, ez a harc csak arra jó a részéről, hogy felmérje a tudásotokat, s valamelyest jobban összerázódjatok. Mert mi hozna össze jobban két embert, mint egy közös harc? Ugye.
Ao közben már megint eljutott a közeledbe, s igyekezett megtéveszteni téged azzal, hogy olykor úgy tűnhetett, mintha csak a kezét használná a harcra, de közben a lábát is emelte, hogy azzal megrúgja a lábad. Nem akart ártani, ezért a rúgásai kevésbé voltak erősek az elsőhöz képest, vagy az ütései - mintha valaki vagy valami megpuhította volna, lehet, hogy egyszerűen csak bizonyítani akar valakinek.
Bár most igazán nem figyel a kettőtök közti versengésre és magára a harcra... lehet, itt az alkalom a technikára.

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.