Határszigetek

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Masaru Ibuka on Hétf. Márc. 07 2016, 11:47

/Köszönöm/


Ide-oda ugráltam Ao elől, az ütéseit néha kivédtem de amikor a lábát is használta hirtelen mindig elkellet ugranom előle másképp végem lett volna ott és valószínűleg mielőtt elkezdtük volna a küldetést én már is le lettem volna sérülve. Úgy tűnt, hogy Ao most nagyra van magával ugyan is hirtelen amikor mindketten megpihentünk lankadni kezdett a figyelme.
- Itt az idő - mondtam halkan, hogy ne hallja meg senki sem.
Elindultam felé majd ahogyan eddig is mindig használtam ezt a technikát most is úgy tettem mintha egy ütést szerettem volna neki bevinni, de hirtelen amikor már majdnem elérte Ao-t akor hirtelen megkerültem, és használtam a Hatásos Vadtűz technikámat. Egy nagyszerű rúgással ki gáncsoltam és a levegőbe repítettem Ao-t, eztán fölé kerültem, és a vállával a földre taszítottam, majd páros lábbal a gyomrába tapostam a földre érkezéskor. Na ez majd megnyugtassa őt egy kis időre....., vagy nem. Gyorsan vissza mentem a helyemre majd felvettem egy védekező állást, hogy ha Ao dühében felugrik és nekem támad akkor ne érjen meglepetésként és kitudjam védeni.
- Mindig tartsd a szemed az ellenfeleden - adtam neki egy tanácsot, és ezzel azt próbáltam a tudatára hozni, hogy egy fokkal sem erősebb nálam, így ne legyen annyira oda magáért.
avatar
Masaru Ibuka
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Terumi Mei on Kedd Márc. 22 2016, 10:56

/Jesszuszmári, észre se vettem, hogy ennyit csúsztam. Gomen! Szóval akkor pörgessünk./


Persze, a technikád tényleg hatásos lett volna, ha Ao földre érkezésekor nem egy farönköt találnál a helyén, hanem magát Ao-t.

- Tudhatnád, hogy nem adom magam olyan könnyen. Amikor elbambultam, az pusztán elterelés volt arról, amit csinálok, úgyhogy bevettél egy kawarimit, tökfej - oh, úgy tűnik, hogy most mégis oda lehet magáért, elvégre sikerült kivédenie egy technikát, amivel valóban otthagyta volna a fogát, hogyha bekapja.
- Jó. Azt hiszem, ez elég is mára - a sensei feláll az árnyékból. - Ibuka, majd élesben megmutatkozik, amit itt tanultál, ne aggódj - felmutatja hüvelykjét, jelezve, hogy minden okés. Ez szimplán egy bemelegítő volt ahhoz, hogy a későbbiekben minden tökéletesen működjön.


Az éjszaka leple alatt meg is érkeztek az említett helyszínre, ahol valószínű, hogy az elrabolt személyeket is fogva tartják.
- Nagyon legyetek résen, sosem tudhatjuk, hogy honnan vicsorognak ránk. Ne higgyetek senkinek és ne bízzatok senkiben, amíg én meg nem erősítem a tényeket - a sensei határozott volt, de ez így is van rendjén, különben egy óvatlan gondolat is a vesztét okozhatja a csapatnak. Előrement, azért közben éberen nézve rátok, akkor is, ha csak fél lépéssel vagytok mögötte lemaradva. Valóban nem tudni, hogy mikor sújt le rátok az ellenség.
- Szóval, a nagy harci helyzet, hogy több személyt is elraboltak, sajnos nem tudni, milyen indíttatásból. A személyekben találnunk kell valami közöset, amiért elrabolhatták őket, de az is lehetséges, hogy semmiféle okuk nem volt arra az elrablóknak, hogy közös pontokat keressenek, egyszerű félreértésből kiválogatták a nekik tetsző zöldségeket, és fogták majd vitték - a sensei most hasonlatokat próbál gyártani, kevés sikerrel, látszólag még ő sem nagyon tudja, hogy merre tovább, de nagy elhatározottsággal megy előre, ugyanis nagy felelősség van a vállán azzal, hogy egy csapatot vezet. Nem hiába lett jounin, ha már egy csapatot is kapott, s tudja jól, hogy mindez mivel jár, olykor saját maga kell áldozatot hoznia, mellesleg nehéz döntéseket is.
Egyenesen haladnak a hely irányába, ami gyanúsnak bizonyult már a kezdetektől fogva. Ugyan ki rakna a foszlányos ködbe, mélyen az erdő sűrűjébe egy aprócska faházat?
- Megfigyeljük, aztán a kiszemelt pillanatban bemegyünk - persze ezt ő sem gondolta így, hogy minden ilyen könnyen menne. Majd amikor megfelelő lesz az alkalom, valakit látnak, akkor lesz itt az ideje bemenni, de nem az első bejáraton.


/Elnézést a minőségért, fáj a fejem egy hete, örültem, ha ezt megírtam két óra alatt Neutral /

_________________
Hentesáru:
Amori Shuu - Élet, de milyen áron?
Nishikawa Karasu - Régmúlt idők
Engyounogou Hakuryuuin - Fából vaskarika
Ginoo Yukizaki - Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld
Komimushi Zanami - Egyenesen járni tudni kell (fagyasztott)
Kuriyo Iso - Egy másfajta küldetés (fagyasztott)
Fujikage Kizashi - Zápor, zivatar (fagyasztott)
Hateshi - Ami az arcok mögött lapul (fagyasztott)avatar
Terumi Mei
Adminisztrátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Tartózkodási hely : Mindenhol


Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Vas. Aug. 07 2016, 18:12

// Danzou, Karasu //


A víz elmosta a partot, ezzel letisztítva az egészet. Most zavartalanul úszhatott a fiú, amíg a partra nem értek. A túlélő kalózok mind arra futottak amerre csak láttak. Vagy húsz, harminc ember szaladt az erdőben.
- Keressétek meg azt, amiért jöttünk! Én elfoglalom a kikötőt!- adott instrukciót a mester. De hol kéne keresni? Merre kéne indulni? Pár kézpecsétet formált a sensei. Valamiféle klónok jelentek meg a vízből. Valószínüleg víz. Az összes elindult Iwaraival együtt, mi meg töretlenül haladtunk a part felé. Előttünk erdő. Balra kikötő amit a sensei kezelébe vett. Jobbra sziklás part. Szinte biztos hogy a lopott ékszert először a kikőtőbe vitték. Valószínüleg nem maradhatott sokáig ott. Az erdőbe szállíthatták egy banda székházába. Csak nagy létszámú banda lehet, ha képes ellopni bármit is egy gazdag, igen jól őrzött embertől. A szervezettségükkel sem lehet gond. Az egész sziget a banda tulajdona, legalábbis elég nagy része annak. A tengeren is az ő embereik lehettek, vagy, még az is egy opció, hogy még nem futott be a hajó a kikötőbe, és egy már elsüllyedt hajón található. De az, hogy az erdőben van a banda egyik bázisa, az szinte biztos, hiszen a partról is oda menekültek. De, hogy pontosan mekkora lehet is a banda? Ki tudja?…
//Ha esetleg valaki beszélgetést kezdeményez, válaszol szinte mindenre//

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Vas. Aug. 07 2016, 20:53

//Danzou Rengar, és Senshi szelleme//
A mester tervét meghallva Karasu felméri a helyzetet. Megáll a parton, szinte mint egy cövek, körülnéz, és gondolkodni kezd. Eszébe is jut valami...
-Oh.
Lehajolva szemügyre veszi sérülését. A sebből még mindig folyik némi vér. Nem akar kockáztatni, így leveszi overálját, és a pólója ujjából egy jókora darabot lemetsz a kardjával. Persze vigyázva, hogy magát ne sebesítse meg. Szorító, majd nyomókötést készít a lábára, hogy ha a fájdalmat nem is csillapítja, de ne vérezzen el. Sem fájdalomcsillapító, sem fertőtlenítő nincs nála, így ez a legtöbb amit tehet. Miután visszaöltözött, gyors helyzetfelmérést végez.

~A kikötőben ezek szerint nincs a nyaklánc. Ahogy a kalózhajókon sem volt. Valószínűleg a sziget belsejébe, egy jól őrzött helyre vitték. Nos az necces lesz. A lopakodást kedvelem, de ez az ostrom amit itt leművelünk... Persze sok a kalóz, de legalább valamiféle szabotázs, vagy elterelő-akció lehetett volna. Mondjuk ezt a szigetet észrevétlenül megközelíteni...esetleg éjszaka. Francba ezzel. Szóval vagy a part, vagy az erdő. Nem. Csak az erdő. Ami végre shinobinak való terep. Talán itt hátrányban lesznek a kis tengeri majmok.~
Elmosolyodik a maszkja alatt, majd sebesen vázolja a helyzetet társainak.

-Jól van. Úgy hiszem az erdőben, a sziget belsejében van valahol elrejtve amit keresünk. Ha jól őrzik a helyet, akkor óvatosnak kell lennünk. Erős a gyanúm, hogy csapdákba botlunk, valamint a kalózok is szép számmal lesznek ott jelen. Semmi esetre se váljunk szét! Egy csapat vagyunk, hárman több esélyünk van. De körülbelül tízméteres távolság legyen köztünk, hogy nagyobb terepet tudjunk átfésülni. A fákon való közlekedést biztonságosabbnak, és gyorsabbnak vélem mint a többit, így maradjon az. Mindenki nézze át a sérüléseit, aztán indulás. A tempó nem lesz gyors, de nem időzhetünk túl sokáig egy helyen, mert távolsági fegyverekkel még itt is meglephetnek minket. Egy nyílvesszőt elkerülni nem könnyű...
E mondata után egy gyors pillantást vet sérült lábára.
-Ne maradjatok le!
Amint végez a mondandójával, és a társai is befejezték sebeik nyalogatását, elindul az erdő felé. Felugrik az első fára, és ha talál megfelelő ágakat akkor azokon folytatja útját, ha nem, akkor a chakráját használja megtapadásra. A sebe még fáj egy kicsit, de nem hátráltatja, a kötés pedig egyelőre kitart. Kardját elrakta, helyette egy kunai-tőrt vett elő, azzal próbálja meg kivédeni az esetleges támadásokat. Szemei a környezetet fürkészik csapdák, ellenség, és egy esetleges bázis után kutatva, ahol a nyaklánc lehet.

~De mi van ha nem erre van? Mi van ha az egész hely csak arra szolgál, hogy a magunkfajtákat csapdába csalja? Elvégre nem akárkit loptak meg ezek a tengeri-majmok. Bár talán nem is tudták ki az illető. Elvégre ezek csak kalózok. Mégis..nem lenne jobb a partot is átfésülni? Francba... Ha nem találunk semmit körülbelül egy óra után, akkor azt hiszem visszafordulunk. Ez a tempó viszont jó, így sem túl gyorsak, sem túl feltűnőek nem vagyunk azt hiszem. Mégis elég nehéz minket célba venni mondjuk egy íjjal. Egy kunai-tőr, amit egy ninja hajít el, azonban már más tészta...~
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Aug. 14 2016, 18:32

// Rengar, Senshi, Karasu //

Karasu, miután elkötötte sérüléseit, átveszi a csapat írányítását. Úgy dönt, hogy ideje cselekedni, nem is fogja vissza magát, felméri a helyzetet és dönt. Rengar leginkább figyel és tanácsot vár. Meglehet, örül annak, hogy van aki vezessen, a sensei távollétében. De persze az is lehet, hogy csak kivár és magának akarja a vezetői szerep privilégiumát.
Történjen bárhogy, Senshi követi társait ez erdőbe. Sérüléseik ellenére még így is gyorsléptű ninjaként viselkednek, noha tempójuk nem olyan sietős, mint amire valüjában képesek lennének. A fák ágai gyengébbek, a fák maguk is kisebbek, mint egy nagyobb szigeten, vagy akár Kirigakure közelében. Hamar észreveszik, hogy a kalózok csoportokba verődnek és akik túlélték az árhullámot, azok sietősen rohannat beljebb. Egyre inkább beljebb. Kirigakure farkasai az egyik ilyen csapatot veszik üldözőbe, hátha elvezetnek egy olyan helyre, vagy egy olyan nyomhoz amiből és/vagy ahonnak céljuk felé el tudnak indulni. Ahogyan telik az idő, a kalózok csapata egyre nagyobb lesz és egyre magabiztosabbak. Léptük lassul, a zsivaj emelkedik. Talán tucatnyian vannak, de a környéken másfelől is érkeznek emberi hangok.
Füst szaga terjeng a levegőben. Elég régóta üldözik a csapatot. Érzik a szagot, azonban nem látják, hogy bárhonnan is füst szállna felfelé. Hatalmas szikla zárja el az utat, ahol a kalózok szintén megállnak és valamiféle kötél-létrán másznak felfelé. Fürgék és gyorsak, mászás közben látszódik, hogy izmosak és fegyvereiket a lehető legfurcsább módokon tárolják. Mi lehet a szikla tetején?
Ha alaposan megfigyelik a helyet, akkor a geninek rájöhetnek, hogy van lehetőségük feljutni úgy, hogy a csapat csak kis eséllyel vegye észre őket. Kelet fel van egy árnyékos oldal, amelyet egy kőpillér takar el a kötél-létrás oldaltól. De persze, lehet, hogy az mászhatatlan.

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Szer. Aug. 17 2016, 20:27

//Danzou, Karasu\\

Viszonylag gyorsan üldözték a geninek a menekelő kalózokat. Szinte már Hordának is lehet bevezni azt a nagyobb csapatot amibe a menekülő kalózok tömörültek. A fák picik és gyengék, ezért ember képtelen lenne azon haladni, ezérd útvonalnak maradt a föld. A fiú fejében a társai szavai visszhangoztak

-Jól van. Úgy hiszem az erdőben, a sziget belsejében van valahol elrejtve amit keresünk. Ha jól őrzik a helyet, akkor óvatosnak kell lennünk. Erős a gyanúm, hogy csapdákba botlunk, valamint a kalózok is szép számmal lesznek ott jelen. Semmi esetre se váljunk szét! Egy csapat vagyunk, hárman több esélyünk van. De körülbelül tízméteres távolság legyen köztünk, hogy nagyobb terepet tudjunk átfésülni. A fákon való közlekedést biztonságosabbnak, és gyorsabbnak vélem mint a többit, így maradjon az. Mindenki nézze át a sérüléseit, aztán indulás. A tempó nem lesz gyors, de nem időzhetünk túl sokáig egy helyen, mert távolsági fegyverekkel még itt is meglephetnek minket. Egy nyílvesszőt elkerülni nem könnyű...

~ Az idősebbik genin biztosan tapasztaltabb és erősebb nálunk, de az hogy önfejűen kinevezi magát vezetőnek… de jelen helyzetben nincs más választásunk.

A kalózok végül egy méretes szikla zárja le az utat. De a fétfiak nem álltak meg. Töretlenül törtek előre. Nem is előre. Inkább felfelé. Valami kötéllétre féleségen másztak a csúcs felé. Talán egy bázisuk van ott? Valószínüleg. Lehet hogy az ékszer is ott van. Ezt a feltételezését meg is osztotta társaival.

- Lehet hogy az ékszer a hegy tetején valamiféle házban lesz. Nem hinném hogy a létrán engednének minket is felmászni. Viszont ha kicsit kerülünk, biztos lesz egy mászható út, különben nem tudtak volna építkezni a hegytetőre.


//Most még semmi konkrétat nem cselekedtem, csak felajánlottam egy lehetőséget a többieknek Very Happy //

// ja és követi Karasu utasításait Very Happy \\


A hozzászólást Rengar összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 26 2016, 17:54-kor.

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Pént. Aug. 19 2016, 12:36

//Rengar, Danzou. Éééés ezzel Én ismét búcsúzom egy időre. Talán jövőhónapban lesz két hét szünetem, és visszatérek. Addig is további jó játékot, és köszönöm az eddigieket!//

Egy ágon megpihenve, guggoló pózban követi nyomon az eseményeket.

-Az rendben van, hogy ezek itt másznak fel. De máshonnan is hallok hangokat. Mi van ha nem csak ez az egy út van? Ha csak ez létezik, akkor a többiek is itt fognak összegyűlni valószínűleg.

~Felderítés? Az lenne a legjobb, de nagy a kockázat. Ha szétválunk, nem sok esélyünk lesz ennyi kalóz ellen, elvégre csoportokban vannak.  Mit tegyek? Bízzak bennük?~

A kőpillért már korábban észrevette, amikor a sziklát vizsgálta.

~Francba. Kockázatos de akkor is más utat kell találnunk. Ha ez az egyetlen út, biztosan várni fognak ránk. Olyan helyen kell felmennünk ahol nem számítanak az érkezésünkre.  Meg kell lepnünk őket, különben végünk. Egy rajtaütés...~
-Sajnos nem tudjuk miféle védelmi eszközeik vannak, egyáltalán semmit sem tudunk arról ami odafent van. Felderítés kell. Ezt viszont rátok bízom. Jelenleg nem tudom mi lenne a legmegfelelőbb. Követni a többi hangforrást, és megnézni merre tartanak? Keresni egy másik utat fölfelé? Rengar, a Te jutsud nagyon jó felderítésre. Nem tudom mennyire sérültél meg, de ha tudod, használd. A szagok nagyon jó információforrások. Én megnézem a keleti oldalt. Gondolom észrevettétek, hogy az a kőpillér pont takarna minket, ha ott másznánk fel. Feltéve, hogy fel tudunk ott mászni. Nem bánom ha velem jöttök, de talán ha szétválunk nagyobb területet tudunk átfésülni, és ha a keleti oldal mégsem lenne megfelelő, talán Ti találnátok másik utat. Konkrétan időt spórolnánk meg vele. Márpedig az idő drága. Láttátok, hogy a kalózok visszarendeződtek, már amennyire ez kalózoktól elvárható. Ha sokáig vacakolunk talán kiépítenek valamiféle védelmi vonalat odafent. Ha nincs nekik...ha van, akkor nehezebb lesz mint gondoltam. De ezen csak akkor rágódjunk ha már fent vagyunk. Előbb fel kell jutnunk valahogy, lehetőleg csendben, észrevétlenül. Ha valamit találtok itt találkozunk.

Beszéd közben egy kunai-tőrt húz elő, és épphogy megkarcolja vele a jobb tenyerét. Alaposan eloszlatja a vért a tőrön, majd a fa törzsébe szúrja.

-Rengar, a jutsuddal ezt könnyedén kiszagolod. Senshi pedig látni fogja, ahogy Én is. A szikla jó tájékozódási pont, nem lesz gond a visszatalálással. A kőpillér jól megkülönböztethető, jellegzetes. Jusson eszetekbe melyik oldalon volt. Ha bajban vagytok, aktiváljatok egy robbanó-jegyzetet. Az erdőt mondjuk ne gyújtsátok fel ha lehet... Jól van. Maximum egy óra, és itt találkozunk. Már ha nem óhajtotok velem jönni.  Indulás!

Azzal elindul megvizsgálni a szikla keleti oldalát. Továbbra is a fákon halad, és próbál észrevétlen maradni. Nem bánja ha valamelyik társa követi, de jobban örülne neki ha szétválnának, elvégre erre a feladatra egy ember is elég. A tenyeréből még szivárog a vér, de nem vészes. Ha úgy véli, azon a részen fel lehet jutni, akkor visszasiet a találkozópontra, és ott várja be társait.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Aug. 26 2016, 15:42

// Rengar: Kérlek írd le, hogyy konkrétan mit cselekszik a karaktered, mert az alapján tudom továbbfűzni a továbbiakat. ^^ //

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Csüt. Szept. 08 2016, 20:34

// Karasu, Danzou (2/2) \\

A geninek üldözőbe vették a kalózokat. Karasuval az élen egyre csak beljebb és beljebb haladtak az erdőben. Erdőnek erdő volt, de a fák annyira kicsik és gyengék voltak, hogy egy ember súlyát biztosan nem bírnák el. Emiatt a csapat földön való haladásra kényszerült. A kalózok, akiket egész végig üldöztek, már mások voltak… Már nem csoportosan menekültek… Neeem… Már sokkal inkább egy szervezett, céltudatos, biztos léptekkel haladó hordává kovácsolódtak. Ahhoz képest hogy pár perccel ezelőtt még csak egy sikítozó, visítozó csőcselékként szaladtak az erdőbe az életüket menteni.
 Az üldözés már pont kezdett unalmas lenni, amikor végre a kalózokat sikerült sarokba szorítani. Egy méretes szikla zárta el az útjukat. Innen nincs menekvés. Vagy mégis? A következő pillanatban kötél létrákon kezdtek el mászni a csúcs felé. De hogy ez hogy kerülhette el a figyelmét? Az rejtély marad…
Karasu kiadta az utasítást. Meglepően okos tervet eszelt ki a felderítésre. A szikla másik oldala felől vizsgálta a területet. De hogy ott kit/mit talált? Azt még nem tudni…

// Ismét elnézést a rövidségért, ezt csak egy kiegészítő posztnak szánom  . Továbbá elnézést h két körben kellett egy posztot írnom. Erre megpróbálok figyelni legközelebb… //

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Okt. 29 2016, 16:57

//Senshi, Rengar, Danzou. Bocs a késésért, húzós hetem volt. Remélem ez, és ennyi elég kezdésnek.//


A geninek tehát szétváltak. Ez sokkal célravezetőbb, és hatékonyabb felderítési mód, bár sokkal kockázatosabb is. Karasu azonban magabiztos. Igaz a sebe még fáj, és kissé lassítja a mozgásban, sőt, mintha már lüktetne is. Ennek ellenére a fiú tele van ötletekkel, energiával, és tenniakarással. Érzi, hogy ha most sikerül, akkor már elért valamit, amire igenis büszke lehet. Ám ahhoz előbb túl kéne élni ezt a küldetést. Felderítés...a shinobi egyik fő feladata. Azonban Őket már felfedezték korábban. Így kissé nehezebb lesz...Karasu kelet felé indul tehát, hogy megnézze mászható e a kőpillérrel takart oldal. Ha igen, visszatér a kiindulópontra, és bevárja társait, ám előtte kissé körülnéz, hátha talál vagy lát még valamit ami hasznukra lehet. Az információ hatalom, és fegyver. Ha a keleti oldalon fel lehet jutni, és a többiek sem találtak más, biztonságosabb utat, akkor egyértelmű, hogy merre indulnak tovább.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Dec. 26 2016, 14:57

// Rengar, Karasu - Miután újratárgyaltuk a kondiciókat, ideje folytatni. Türelmeteket +15 ch-val jutalmazom! ^^ //


A szikla, úgy tünik, a sziget központja. Karasu él a gyanúperrel, hogy nem véletlenül ide menekültek a kalózok és ezt nagyon jól teszi. Miután szétválnak, mind a három genin megtapasztalja, hogy valóban nem lesz könnyű feljutni. Karasu kelet felé indul a fák takarásában. Hosszan elnyúlik ott a sziklafal és nem akar alacsonyabbá válni. Ennek ellenére, mászható, egy shinobi számára mindenképpen.
Rengar nyugat felé megy, amit tapasztal, az minden bizonnyal váratlan a számára. Alig negyed órás osonás után a szikla felülete változni kezd, egyre kevésbé meredek és folyamatosan csökken a magassága. Ha ez így folytatódik, akkor néhány kilométer múlva még akár egy lejtőn fel is lehetne sétálni rá... lehetne, ugyanis nem jut el addig a fiú. Szerencséje, hogy óvatos jellem és hogy az akadémián megtanult hangtalanul lépni. Ugyanis újabb kötélhágcsókat talál a sziklafalon, lent, a talajszinten pedig egy egész századot a legkülönfélébb zsiványokból. Mi ez, valami hadsereg? Többnyire karddal, nyílpuskával, íjjal, vagy késekkel vannak felszerelve. Több tucat hordót gyűjtöttek egybe. Némelyik étkezik, mások pihenni próbálnak, mindenesetre úgy tűnik, Rengar egyelőre észrevétlen maradt. Olyan, mintha nem is foglalkoznának azzal, hogy megtámadták a szigetüket.
Bármilyen messze is legyenek egymástól, Kirigakure shinobijainak fülét kürtök hangja üti meg. Nyugat felöl jön az összes.
Kelet felől, ahol Iwarai-sensei harcolhat most, hatalmas robbanás hangja érkezik. Mi folyik itt?

// Kössétek fel a gatyát, mert felpörögnek az események! Arra kérlek, írjátok le, hogy mit cselekedtek, illetve mit terveztek, valamint mit gondoltok a helyzetről - mindezt a karakteretek fejével és jellemével persze. ^^ //

Karasu:
Chakra: 91 %
Állapot: 81 %

Senshi: NJK
Chakra: 97%
Állapot: 93%


Rengar:
Chakra: 92%
Állapot: 88%

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Hétf. Dec. 26 2016, 21:28

A fiú oson. Mint az árnyék, úgy megy egyik helyről a másikra. Körülbelül egy órának a negyede tellhetett el, amikor legalább három tucat haramiát megpillant. Ilyedtében még a szíve is elfelejt verni egyet. Az egyik gazember éppen őt figyeli! Neeem. Ez nem lehet! Futás! Menekül. Menekül vissza. Körülbelül száz métert halad előre, amikor hátranéz. Senki. Senki se jött utána. Úgy tűnik csak egy szimpla beszari alak, aki még a saját árnyékától is visítva menekül. Neeem. Nem jó ez így! De mégis... TÜRŰŰŰŰŰ, BOOOOOM. Egyik irányból egy egetrengető robbanás. Innen érezte a föld rengését. Nem volt nagy csak éppen annyi mint egy masszázs fotelben a legkisebb fokozatú rezgés (hogy evilàgi hasonlattal éljek). A másik oldalon pedig egy hátborzongató kürt. Lehet hogy bekerítettek minket, hogy sehol sincs kiút? A genin vissza siet a kiindulási ponthoz, hiszen társai is biztosan halloták, és visszaindultak. Új terv kell, és ő nem túl penge az ilyenekben. De Karasu kitalál valamit, vagy majd hárman megoldják. Senshi segítségével biztosan menni fog. De mi történhetett? 
Amennyiben találkozik ellenfélel, nem veszi fel a harcot, inkább menekül, hogy majd együttes erővel szálhassanak vele szembe. De mi van akkor ha senki se lesz ott? Ha Karasu ott lesz, és az ellenfél is, akkor eggyüttes erővel legyőzik ( márha a fiú segít neki). Amennyiben segít neki, meghallgatja a tervét, és asszerint cselekszik, ha nem, akkor nem.

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Csüt. Dec. 29 2016, 20:04

//Jó hírem van, Senshi azt mondta elvileg szilveszter után visszatér. Smile // 


A genin megáll, és egy faágra guggol, ami elbírja -egyébként nem túl nagy- testsúlyát. Látja, hogy a fal mászható, ellenségnek nincs nyoma a környéken. Kicsit szétnéz, majd visszaindul a gyülekezőhelyre. Ekkor hallja meg a robbanást. Később érkezik meg mint társai, a fatörzsnek dől, és karba tett kézzel figyel. A többiek elmondják neki mit véltek felfedezni, majd ő is megosztja tapasztalatait. A robbanás felé nézve szólal meg: 
-Az ott a sensei. Valószínűleg nagy balhé lehet. De ha igaz amit Rengar mond, márpedig miért ne lenne az, akkor az ottani kalózok nem foglalkoznak vele. Mi van ha nem egy kalózfészek van? Bár ha belegondolok megtámadták volna a riválisokat ilyen esetben. Ezek kapzsik, mindig a zsákmányon jár az eszük. Akkor talán a bázist őrzik. 
Szinte magától értetődően kezd beszélni, és terveket szőni, mintha természetes, megszokott dolog volna. Pedig csak annyi történt, hogy nem meri rábízni magát a társaira, de önmagában sem igazán bízik. Bár a legutóbbi terve bevált. Többé-kevésbé. Ha társai felvetnének egy ötletet meghallgatná, hisz nincs olyan nagy önbizalma mint azt mutatja, mégis: Most úgy érzi egyedül van, és kicsit rákapcsolt. A lombozatra felnézve elmélkedik pár másodpercig majd folytatja. 
-Hát arra nem megyünk. Egy század túl sok, már egy  tucattal is meggyűlt a bajunk. A sensei nélkül nem lesz sétagalopp, épp ezért nem is úgy megyünk oda, ahogy a hajón voltunk. A fenébe shinobik vagyunk, tudunk pár dolgot! Először kawarimi no jutsura gondoltam, esetleg bunshin no jutsura, de aztán rájöttem, hogy ezek nem tudnak beszélni, így hamar lebuknánk. Marad a Henge no jutsu. Felvesszük egy hajón látott kalóz alakját. Esetleg egy elképzelt kalózét. De ez nyilván kockázatosabb. Így beolvadva közéjük talán megtalálhatnánk a nyakláncot. Elvégre azért jöttünk. Hárman ennyi ember ellen, ez őrültség. Ha a sensei azt mondja akkor sem megyek nekik.  Komolyan ha lebukunk csak egy csoda segíthet. Magától értetődően nem keveredünk harcba, mert a jutsu szétoszlik. Ne hagyjátok, hogy hátba verjenek titeket, talán még annyi is elég, hogy lehulljon az álca. A beszéd bajos lesz, változtassátok el a  hangotokat, beszéljetek mély hangon, és mondjátok, hogy megfáztatok egy ideje. Vagy színleljetek rekedtséget. Jól van. Kész vagyunk? 


Ha nincs ellenvetés, Karasu végrehajt egy Henge no jutsut. Az egyik kedvence. Sok lányt meglesett, és sok embert megviccelt vele. De most az élete múlik rajta. Most, éles helyzetben vajon, hogy szuperál majd? Felveszi egy kalóz alakját, azét, aki meglőtte Őt. Ha a többiek is követik a példáját, bólint, majd lemászik a fáról ügyelve arra, hogy senki se lássa meg, és mivel elvileg a többiek követik, szépen megindul a kötélhágcsón fölfelé.  
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Hétf. Jan. 02 2017, 16:08

// Rengar, Karasu - és talán Senshi? Smile //

Mindanniyan megtették, ami tőlük tellett és egyikük sem jött vissza üres kézzel. Információkat szereztek, olyanokat, amiknek hasznát veszik. Rengar aggodalmaskodik, Karasu terveket forral, miközben Senshi egyelőre passzív, talán a sérülései miatt. Úgy döntenek, hogy Karasu tervét követik. Mind a hárman használják a Henge no jutsut - írjátok körül magatokat kérlek, ebben az új alakban - és lelkesen megindulnak a kötélhágcsó felé. Ott éppen három másik marcona alak mászik felfelé, a shinobik követik őket. Nincsennek hozzászokva ehhez a fajta mászáshoz, kicsit primitív a számukra.
Amint felérnek, egyből harcra lesznek figyelmesek. Két kalóz verekedik, miközben néhányan örömmel kémlelik a jelenetet, köztük két alak, hatalmas kalapban, feltehetően ők kapitányok. Ám amint a ninják tekintete tovább vándorol, végigszánt a rozoga sátrak, pöcegödrök, étel, ital és mindenféle maradék, valamint a felfegyverzett csőcselék tömegén, két fontos dolgot vesz észre.
Az egyik, hogy két szigetnyelv fog közre a távolban egy öblöt, amelynek kiterjedése vetekszik Kirigakure kikötőjével. Ráadásul az öbölben tucatszámra sereglenek a hajók, gályákfregattok. Olyan sok hajó van, legalábbis ebből a távolságból rengetegnek tűnik, bár többnyire csak egy színes foltot látnak, hiszen több kilométer az út odáig. A másik, hogy az öböl mellett jobbra szintén van egy tábor. Egy tábor, amely a legkevésbé sem hasonlít a kalózok fészkére. Rendezett sorokban állnak a sátrak, zászlók lobognak a szélben. Zöld alapon, vörös festékkel Konohagakure no Satou jele lebeg. És a Tűz Országának zászlaját is csattogtatja a szél. Eléggé messze van, viszont biztosan azt látják a geninek, amit. Mi folyik itt? Ilyen közel Kirigakuréhoz? Hiszen a falu jelenleg majdhogynem... üres...


Karasu:
Chakra: 89 %
Állapot: 81 %

Senshi: NJK
Chakra: 97%
Állapot: 93%

Rengar:
Chakra: 90%
Állapot: 88%

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Hétf. Jan. 02 2017, 22:26

// Senshi, Rangar, Karasu || Danzou mesélésével //

Nem szállhatnak szembe a kalózokkal. Talán ötöt ha semlegesíteni tudnának. De még hogyha két tucatot is legyűrnének, akkor sem nyerhetnének, hiszen több mint elegen maradnának a rosszfiúk ahhoz hogy győzedelmeskedjenek. Egy opció maradt. A beépülés. Ahogyan társa is javasolta, a Henge no Jutsu segítségével belopódznak, és viszik  amiért jöttek, és a végén olyan gyorsan húznák el azt a bizonyos csíkot, hogy Usain Bolt is megirigyelné. Karasu felvette az egyik olyan kalóz alakját, aki ismerősen hatott. Talán a hajón látta. Rengar egy kicsit véznább, alacsony kalóz alakját vette föl. Olcsó vászonnadrág, koszos tépett ing, fejkendő, ápolatlan szakáll. Csak egy baj van. a legtöbb kalóznak olcsó kardok, számszeríjjak jutottak. Nem egy méregdrága igazi mestermű. Bármennyire is fájt, ott kellet hagynom, egy fa tövében, kicsit az avar alá seperve. Majd elindultak a fal felé. Ott a kötelet vették célba. Három fickó mászott fel előttük, így gond nélkül be tudtak olvadni. Viszont a csúcson már érdekesebb volt a helyzet. Két kalóz verekedett. Sokan körülállták őket, és hasonló kurjantásokkal bíztatták a két jómadarat, mint ''adj neki!'' meg "szedd már össze magad, olyan vagy mint egy kislány!". Két kapitány figyelte. Legalábbis azok lehettek. A távolba tekintve három dologra lehettek figyelmesek. Egy hatalmas öböl, benne vagy tucat hajó, és egy tábor. Nem olyan furcsa mint a kalózoké. Szép, fegyelmezett, és rendezett. Mintha pontosan megtervezték volna hogy mit hova helyezzenek! A táborban egy hatalmas zászló állt. A tűz országáé. De hogy jutottak ide? Miért vannak itt? Talán szervezkednek a kalózokkal? Na jó. Mostmár tényleg el kéne húzni...

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Akemura Senshi on Szomb. Jan. 07 2017, 03:01

// Karasu, Rengar, és Senshi szellemének kalandja. Avagy Danzou meséje. 
Azt hiszem itt volt az ideje a visszatérésemnek. Üdv ismét mindenkinek Very Happy És bocsánat az eltűnésemért.//


Gyengéd szél fújja meg a fákat mikor Senshi is visszatér társaihoz a frissen szerzett információkkal, melyek még nem kerültek napvilágra. Nem is csoda hiszen a genin az egyedüllétet inkább sebei kezelésére fordította mint információszerzésre. Igaz nincs neki elsősegély csomagja, így nem sok mindent tudott kezdeni, minden esetre megtett mindent amit meg tudott. Csendben hallgatta végig a társait, akik egy igen érdekes tervvel drukkoltak elő.
-Az ott a sensei. Valószínűleg nagy balhé lehet. De ha igaz amit Rengar mond, márpedig miért ne lenne az, akkor az ottani kalózok nem foglalkoznak vele. Mi van ha nem egy kalózfészek van? Bár ha belegondolok megtámadták volna a riválisokat ilyen esetben. Ezek kapzsik, mindig a zsákmányon jár az eszük. Akkor talán a bázist őrzik. Hát arra nem megyünk. Egy század túl sok, már egy  tucattal is meggyűlt a bajunk. A sensei nélkül nem lesz sétagalopp, épp ezért nem is úgy megyünk oda, ahogy a hajón voltunk. A fenébe shinobik vagyunk, tudunk pár dolgot! Először kawarimi no jutsura gondoltam, esetleg bunshin no jutsura, de aztán rájöttem, hogy ezek nem tudnak beszélni, így hamar lebuknánk. Marad a Henge no jutsu. Felvesszük egy hajón látott kalóz alakját. Esetleg egy elképzelt kalózét. De ez nyilván kockázatosabb. Így beolvadva közéjük talán megtalálhatnánk a nyakláncot. Elvégre azért jöttünk. Hárman ennyi ember ellen, ez őrültség. Ha a sensei azt mondja akkor sem megyek nekik.  Komolyan ha lebukunk csak egy csoda segíthet. Magától értetődően nem keveredünk harcba, mert a jutsu szétoszlik. Ne hagyjátok, hogy hátba verjenek titeket, talán még annyi is elég, hogy lehulljon az álca. A beszéd bajos lesz, változtassátok el a  hangotokat, beszéljetek mély hangon, és mondjátok, hogy megfáztatok egy ideje. Vagy színleljetek rekedtséget. Jól van. Kész vagyunk?  -
Jelentette ki Karasu, mely során végre is hajtotta a jutsut. Rengar se habozott alakot váltani. Már csak Senshire kellett várni, aki mintha kicsit különcnek érezte volna magát a csapatba. Talán most jött volna benne elő ez az érzés? Ez lehet, de mellékes. A kisfiú érezvén a küldetés illetve az eddigi történések súlyosságát egyből a lényegre tért. Megformálta a kézjeleket majd így szólt.
- Henge no jutsu.- A genin egy idősebb kalóz képét alkotta meg magában akit elsőnek megpillantott az ellenséges hajón. Ennek az illetőnek hosszabb nadrágja volt a többinél, bár az is ütött kopott volt, illetve néhol még szakadt is. A felső testén néhol sebhelyek díszelegtek, ezek közül az egyik legfeltűnőbb a bal vállán volt. Az illető továbbá egy szakadt inget viselt ami talán a vérszomjtól átizzadt. Az illető arcán is volt 1 sebhely, ami a jobb szemén volt látható. Talán ezért is ragadt meg rajta a tekintete, illetve jegyezte meg a személyt Senshi. Amint felöltötte az álcát a tantoját a cipőjébe nyomta, hogy a nadrág szára eltakarhassa, majd társaira tekintett. Készen állt az indulásra. Természetesen a félelem benne volt hogy lebukhatnak, így próbált óvatosabb lenni. Előttük 3 másik illető mászik éppen, így pont be tudtak ők is osonni mögöttük. Sikeresen be is jutnak, ahol bizony kellemes meglepetés várja őket. Talán a kalózok közt már megszokott tényező, de az ifjú Akemura számára még szokatlan látvány a tömeg moraja közt megbúvó két alak harca talán a túlélésért, vagy a megélhetésért. Ez nem derül ki, de talán jobb is így. A fiú továbbá egyből kiszúrja a túlöltözött talán kapitányi rangú személyeket is, akiket bár még messziről, de jobban szemügyre vesz. Elsőnek az arcukat próbálja meg jobban analizálni, majd utána tekintete a ruházatukra vetődik.
- Merőben másabb a ruhája azoknak ott mint a többieknek. Talán náluk lehet a nyaklánc.- Súgja óvatosan oda a társainak, majd csendben figyel tovább. Kicsit messzebb egy ismét csak furcsaságot vél felfedezni. Sátrakat lát. Nagyon sok sátrat amik még ráadásul rendezettek is a többivel ellentétben. Egy lobogóra is figyelmes lesz. Sajna hirtelen nem tudja kivenni az emblémát, de talán a társai tudnak valamit. Amennyiben a többiek együtt kívánnak mozogni, így ő sincs ellenére, sőt örülne is neki, de ezt nem önti hangokba, viszont a szétválásnak sincs ellenére, hiszen több szem többet lát, így meghagyja társainak a döntést. 
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Szomb. Jan. 07 2017, 03:40

//Senshi, Rengar, Danzou//

Örül, hogy társai követik a tervét, kezd kicsit magabiztosabb lenni. Felölti hát a kalóz alakját: Kb 30-35 éves borostás, fekete hajú férfi. Haja kibontva (a hajón lófarokban volt, de így könnyebb a jutsut kivitelezni azt hiszem), jobb szemén szemfedő, fején fekete kendő. Kezein rongyos bőrkesztyű, lábain viszont újnak látszó bőrcsizma. Zsákmány talán? A ruházata egyszerű, szakadt vászonruha, ebben könnyű mozogni. Egy póló, és egy nadrág, semmi cicoma. 
Furcsállja társai viselkedését, de nem szól nekik, hanem inkább kiterjeszti a jutsut fegyverére is. A katana egy szablya alakját veszi fel, a markolata ugyanazon a helyen van, és ugyanakkora mint a kardé (hogy ne tévessze meg ha ki akarja húzni), a penge viszont megváltozik. Kisebb, íveltebb lesz. Az már más tészta, hogy a kalóznak nem ilyen fegyvere volt valószínűleg. A létrán mászva Karasu borzasztóan izgul, kezei kezdenek izzadttá válni. Ám amikor felérnek megkönnyebbül. 
~Ekkora tömegben talán nem szúrnak ki olyan könnyen. Sőt, lehet nincs is itt olyan aki ismerné a fószert. Ez az...~
Meghallgatja Senshit, majd bólint. Helyes következtetés. Ekkor pillantja meg az öblöt, és a tábort. A szemei elkerekednek, tenyere ismét izzadni kezd, és gyakorlatilag... lemerevedik. Ez pár másodpercig tart, majd összeszedi magát. ~Bassza meg, az a flotta biztos konohai. Máshogy nem juthattak ide. A falu gyakorlatilag védtelen. Bármilyen információt megszerezhetnek, megölhetik a Mizukagét, a civileket...a kutyákat. Imádom a kutyákat! Oké. Nyugi...Nem bukhatunk le!~ Nagy levegő...
 Nos mivel el kell vegyülniük, először odamegy a két verekedőt néző tömeghez, és vigyorogva bólogat karba tett kézzel. Reméli társai követik a példáját. Amint megbizonyosodik arról, hogy senki sem érdeklődik irántuk, és senki sem ismerte fel (rossz ötlet volt egy ismert személy alakját fölvenni), biccent a többieknek, és odébb áll. Keres egy helyet ahol nincsenek annyian, és monológba kezd. Ismét. Persze csak halkan.
-Szerintem váljunk szét. Többet látunk, hamarabb végzünk. Ha egyetértetek bólintsatok. Azt sem bánom ha együtt mentek. Vagy valaki velem mindegy. Ha gond van, valahogy jelezzétek, de muszáj lesz fenntartanunk az álcát. Csak óvatosan, semmi hősködés. Minél hamarabb ki akarok innen jutni. Büdös van...Oké. Indulás!
A tervnél maradva keresni kezdi tehát a nyakláncot. Hol? Ahol úgy érzi érdemes, és nem kockázatos keresni. Borzasztóan óvatos, ha kell beszél a kalózokkal, kérdez, és informálódik. Rekedtséget színlelve beszél, és minden szavát megválogatja. Néha köp egyet... Ahogy telik az idő egyre inkább kezdi felfogni milyen helyzetben van. Egy A szintű küldetés: Volt tengeri harc, ahol magukra voltak utalva. Volt parti ostrom, partraszállással, nyomkövetés erdőben, és most beszivárgás. Mindezt Ők hajtották végre. Tizenéves genin taknyok. De még mielőtt vigyorogna eszébe jut: Nincs vége. Most jön a legnehezebb rész. Ha lebuknak végük. A konohaiak meg...mibe keveredtek. Nem is igazán mer belegondolni, inkább a küldetésre fókuszál, de kissé olyan érzése van mint a Mizukagés esetnél, amikor Iwarai megviccelte őket.
 ~A fenébe is, hol van az öreg ilyenkor? Csak nem találkozott konohaiakkal?~ Karasu szíve hatalmasat dobban amikor tudatosul benne: Talán teljesen egyedül vannak egy kalózszigeten, többszáz kalózzal, és egy konohai hadsereggel...
~Anyu...Miért nem adtál egy parasztlengőt mikor azt mondtam ninja akarok lenni? Itt döglök meg kész...~
És jő ismét egy kis pánik...
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Jan. 13 2017, 11:38

// Senshi, Rengar, Karasu //


Ifjú geninjeink kezdenek rájönni, hogy amibe belevágtak, az talán az életükbe kerül. Felmerül a kérdés, hogy Iwarai-sensei miért hozott magával egy csapat genint ilyen küldetésre... A válasz... bármi lehet. Számtalan oka lehetett rá, amelyből néhányon Karasuék már el is gondolkodtak, de bizonyosságot szerezni mégsem tudnak ezügyben, csak ha majd megkérdezik. Ha még lesz lehetőégük megkérdezni.
A távolban mozgolódni kezd a konohai sátortábor, mintha a hajók felé igyekeznénekSzedett-vedett ruházat, változó fegyverzet, igazi shinobi ruházatot visel az összes konohai. Bár ezernél nem lehetnek többen, noha ezt nehéz megmondani pontosan ilyen távolságból. Újabb kürtök szólalnak meg.
- Gyerünk, söpredék, mozgás a hajókhoz! Miután kifosztottuk a falut, olyan gazdagok leszünk, hogy mindenki vehet magának egy saját flottát!
Az egyik kalapos férfi kiáltotta ezt, rekedt, rumtól elkorcsosult hangján. Sokan éljeneznek, mások gonosz vigyort engednek meg maguknak. Mindenki mozogni kezd. Ami a legkellemetlenebb, hogy mindenki előre meghatározott céllal. Ez pedig azt is jelenti, hogy mindenki tudja, hova kell mennie, kivéve a kirigakurei triót. Ennek ellenére így nehezebb őket észrevenni. 
A három ifjú mozgásba lendül és kutakodni kezd, ám rendkívül nehéz dolguk van, lévén, hogy egy seregnyi tülekedő kalóz között kell fentartaniuk a Henge no Jutsut. Nem egyszerű feladat, pláne, hogy mindeközben lebukni sem szabad, ráadásul a nyakláncot megtalálni sem lenne rossz.
Nehéz megmondani, hogy mennyi ideig küzdenek így az elemekkel. Jelentősen közelebb jutottak már a kikötőhöz, számtalan rongyos sátrat hagyva maguk után. Útjukba kerül egy díszesebb sátor, amely négyszer akkora, mint a többi. Ezt a kalózok nagy ívben elkerülik, míg más kalózok marcona módra állnak előtte, hosszú, görbe szablyát szorongatva. A sátor előtt magas, szikkadt férfi áll egy asztal fölé görnyedve. Ruhája toldozott-foldozott, olyan, mintha egy nemes kimonoját és egy paraszt hálóruháját ötvözte volna. Két másik ember is az asztal fölé hajol. Egyikük, szintén egy férfi, taktikai mellényt és Konoha fejpántját viseli. Alacsony, ám rendkívül tömzsi alak. A másik, egy nőszintén taktikai mellényt visel, ám a fejpántján nem Konoha, hanem Kemurigakure jele díszeleg. Talán egy térkép lehet az asztalra fektetve. Nem hallani, hogy miről beszélnek. Amin megakad a geninek szeme, az a nyaklánc, amelyet a magas férfikarjára tekerve visel. Aranylánc, gyémánt-gyöngyökkel ékesítve és a Víz Országának Daimiyoi címere dísziti a végén csüngő medált. Úgy tűnik, megvan a nyaklánc, mindössze erősen őrzik. A tömeg pedig kezdi tovább sodorni a genineket.


Karasu:
Chakra: 86 %
Állapot: 80 %

Senshi: 
Chakra: 94%
Állapot: 92%

Rengar:
Chakra: 87%
Állapot: 87%

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Szomb. Jan. 14 2017, 19:55

//Karasu, Senshi (üdv újra Wink ), Danzou mesélésével//

- Gyerünk söpredék, mozgás a hajókhoz. Miután kifosztjuk a falut olyan gazdagok leszünk hogy mindenki vehet magának egy saját flottát! - egy férfi kiabálta. A fiú nem látta hogy ki volt az, mert nagyon koncentrált arra, nehogy bárki hozzáérjen. A szavakat nagy éljenzés fogadta.  Persze Rengar mit sem sejthetett arról, hogy a Konohai sátortábor mozgolódik. De miért? Miért szövetkezik a Tűz szövetsége közönséges hamiákkal? És mért akarják kifosztani a falut? Vagy csak így állapodtak meg a kalózokkal? A falu meg Ködrejtek lehet? csak egy nyakláncért jöttek, ehhez képest lehet hogy a háború közepébe csöppentek. Tényleg. Mi van akkor ha a Konohai shinobik támadtak Iwarai-senseire. Lehet hogy erős, de a többi ninja is hasonló képességekkel bírhat. Ezek a gondolatok gyötrik a genint miközben botorkál a csapat után. A sok sátor között észrevesz egy különlegeset. Díszesebb és lényegesen nagyobb mint a többi. Legalább tucat ember áll őrt, kalózok és egyenruhások vegyesen. Belül három ember ül. Két ninja, egy nő és egy férfi, plusz egy kalóz kapitány, vagy valami hasonló. Talán megbeszélést tartanak, hiszen beszélgetnek, térképet bökdösnek, és helyeslően bólogatnak. De ami a legnagyobb probléma a srácok számára, hogy küldetésük tárgya a kapitány kezén van. Talán a konohai shinobik lopták el, hogy lekenyerezzék a kalózokat? Vagy a haramiák maguktól ilyen okosak és ügyesek? Mielőtt a tömeg továbbsodorhatná őket megszólal a fiú:
- Ugye ezt ti is láttátok?- teszi fel az egyértelmű kérdést. - A rohadékok!

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Akemura Senshi on Vas. Jan. 22 2017, 04:31

// Karasu, Rengar Danzou.
Üdv neked is. Bocsesz a késésért xD //


Megdübben a föld, és az emberek útnak indulnak a hajónak nevezett úszó erődjeikbe mely talán az utolsó kalandot is jelentheti nekik. Igaz ez Senshit nem rémíti meg, bár igen csak megzavarja, mikor társai megpillantják a küldetés tárgyát. Igaz az ifjú legény csak utánuk veszi észre az ereklyét, de ennek ellenére csak utána pillantja meg a hozzá vezető út akadályait, akik bizony a sátron kívül és belül egyaránt akadnak. Kicsit megrémül, sőt megremeg a két konohai ninja láttán ami talán nem is csoda, de mikor meghallja a varázs mondatot egy remek ötlete támad. 
- Gyerünk söpredék, mozgás a hajókhoz. Miután kifosztjuk a falut olyan gazdagok leszünk hogy mindenki vehet magának egy saját flottát!- Hallja a mondatot melyből kiragad egy kulcsszót.
~ Gazdagok.~ Gondol bele a szóba. ~ Gazdagok leszünk. Akkor ezeket a kalózokat a kincs hajtja. A pénz utáni sóvárgás, és a kabzsiság. Nincs semmi más ami össze tatrtaná őket a konohaiakkal, de várjunk csak. Van egy tervem.~ Gondolkodik el, ám ez nem tart sokáig. Elsőnek az álcázott Rengarra néz, majd így szól.
- Rengar. Adj egy kunait vagy egy senbont. Van egy tervem.- Szólal meg, majd ezután Karasura néz.
- Mit szólnátok ha keltenénk egy kis felfordulást. egy lázadás a konohaiak ellen pont jó elterelés lenne a nyakék megszerzésére. Mit szóltok hozzá?- Teszi fel a kérdést a másik két csapattársának. Reméli mindketten belemennek a tervbe. 
Ha mindenki belemegy a tervbe, akkor Senshi még a vészesebb mozgolódások előtt megpróbál egy búvóhelyet kinézni a közelben legyen az üresnek tűnő sátor, nagyobb szikla, vagy akár egy fa lombkoronája, már ha van olyan. Ha talál egy alkalmas tervet, akkor bevezeti a többieket a tervbe. 
-A terv egyszerű. Én elbújok, majd felveszem egy konohai alakját. Ezek után elhajítom lesből a senbont/ kunait /amit kap/, és elbújok. A lényeg hogy észrevegyenek. A ti feladatotok az lesz, hogy az egyikőtök a zűrzavart felhasználva közelebb lopódzik a sátorhoz amíg a másik a konohaiak ellen uszítja a tábor lakóit.- Karasura tekintene és így szólna. 
- Hármónk közül neked van a legmélyebb hangod.- Jelentené ki célzásnak, majd az egyeztetés után megindulna a rejtekbe ahol alakot váltana egy újabb henge no jutsuval lehetőleg jól elrejtőzve, majd utána felkészülne, és a kapott célszerszámot a lehetőleg még éppen a hajó felé irányuló kalóz csapat felé hajítaná. Célja akár egy kalóz megsebzése is lehet, de megelégszik azzal is ha csak a szemük előtt megy el a dobó fegyver. Ha a kalózok felfigyelnek rá, akkor ő visszabújna a rejtekbe, majd létrehozna egy bunshint a konohai álcájának a formájára, majd egy újabb henge no jutsuval egy halott kalóz alakját venné fel ezzel rejtőzve el. A klón ezek után látványosan próbálna szökni. Ha ez összejön, akkor talán a megtévesztett kalózokat könnyebb lenne a konohaiak ellen buzdítani egy lázadásalcímen így talán közelebb tudnának kerülni a nyakékhez, és még egy Kirigakure elleni támadást is megelőzhetnek. Ha a terv így beválik, és senki se leplezi le őket, akkor az Akemura gyermek kihasználva a nagy ízkavalkádot meglógna lehetőleg észrevétlenül, hogy csatlakozhasson társaihoz egy újabb henge no jutsuval. 


A konohai alak leírása:
Figyelemfelkeltés gyanánt egy sötét hosszú hajú vékony férfit képzelt el a látott taktikai ingben és konohai fejpánttal amit a homlokán hord. A ruházata zöldes árnyalatú. Se a testén se az arcán nincs semmilyen egyéb ismertető jel a könnyebb megtévesztés miatt. 


A halott kalóz álca:
Egy fekete szakállas öregebb kalóz aki testesebb kevésbé szőrös középmagasságú a mellkasán egy nagy vágással, ami halálosnak tekinthető. Hosszú fekete haja van és szakattas lila felsőt visel ami frissen átázott a vértől. Nincs cipője.


Az újabb kalóz álca: 
Egy öregebb kopasz kalóz aki kicsit már megjárta a hadak útját. Borostás arcán már kezdenek látszani a ráncok amit talán a sok ital hozott ki belőle. Fogai sem a legéppek, bár nem sok van belőle, de azok is sárgák illetve kopottak. A homlokán egy kendőt visel. Rajta szintúgy nincs cipő, viszont van egy kopott kék atlétája, illetve egy rövidnadrág ami talán a világos barna árnyalatra emlékeztethet. A ruháin illetve a bőrén látszik már a kopások nyoma, illetve a kosz is díszeleg. Egy egyszerű kis szablyához hasonló kardot fog a kezében, ami pont olyan mint a többieké. 
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Kedd Jan. 24 2017, 09:37

Karasu terve kudarcba fullad, és úgy tűnik, már túl késő.
Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv elevenedik meg az ifjú körül: A két tábor együttes erővel akarja lerohanni szeretett szülőfaluját. Ebbe a gondolatba csaknem beleszédül. 
~Nem elég, hogy Konoha, még ezek is? Ez a söpredék? Ők viszont nem fogják kímélni a civileket sem. Nőket, gyerekeket...~
Mindenesetre tovább kutat, és játssza a szerepét, nehogy lebukjon. Belül azonban egyre inkább nyomja a teher, ami most rá nehezedett.
Amikor megpillantja a sátrat, és a három embert, már tudja: Jó helyen járnak. Biccent társainak, bár Senshi későn kapcsol. 
Ekkor megpillantja a nyakláncot is.
~A szemünk előtt. Keresnünk sem kell~
Ám a két ninja nagyon aggasztja. Mellényük alapján valószínüleg jouninok. Két jounin, és ki tudja hány van még a konohaiak közt. Karasu megremeg. 
Ekkor Senshi kér szót, persze csak halkan. Felvázolja tervét, amin a fiú jót mosolyog.
-Nincs ez átgondolva barátom, de legyen.
Ekkor odaad neki két kunaitőrt amikre robbanócetlit kötött miután partot értek. Továbbá Senshi kap két sima kunaitőrt is.
-De aztán kérem vissza az árukat. Ha el akarjuk hitetni velük, hogy a konohaiak ellenük vannak, nem aprózhatjuk el. 
~Ez nagyon kockázatos terv. De beválhat~
Mielőtt társa bármit is tenne, egy sunshinnal az egyik közeli bokorhoz ugrik. Ott elrejtőzve várja Senshi dobásait. A két robbanás után kunaitőröket, dobál a kalózok felé. Igyekszik úgy dobni, hogy lehetőleg ne tudják megsejteni a dobás irányát. Ekkor alkalmazza az Utsutsemi no jutsut. A hangját mindenfelé kivetíti úgy, hogy azok távolabbinak tűnjenek. Illetve belecsempészik néhány nem túl távolit is. Kiáltások, halálhörgés, amennyire csak el tudja változtatni a hangját.  Amint végez helyet változtat, és alakít a jutsuján: Ugyanaz a kalóz immáron véresen, két kunaitőrrel a bal vállában.  Elkiáltja magát:
-Árulás! Csapda! Minket is kinyírnak!
Az utolsó mondatnál már elcsuklik a hanngja, végül összeesik. Hason fekve várja a további fejleményeket.
~Remélem senki sem lép rám~
Ha kialakult egyfajta csata, ezt a fotgatagot kihasználva  egy konohai genin alakját ölti magára. Tizenhat év körüli, barna hajú, barna szemű fiú. Borzasztóan átlagos. Fegyvere egy katana, mi más. Fején a konohai fejpánt díszeleg. Felugrik egy fára, és a lombkorona mögül figyel.
Megfigyeli a kapitányt, és a két jounint. Ha a ninják eltávolodnak a kapitánytól, hogy a vérontásnak elejét vegyék, Ő sunshin no jutsukat használva a férfi közelébe férkőzik. Úgy helyezkedik, hogy mindig az illető vakfoltjában legyen, majd a Muon Satsujin jutsut kihasználva odalopózik, és ha sikerül neki, egyszerűen elvágja a torkát a kardjával. Még mielőtt a férfi összeesne, megpróbálja leszedni róla a nyakláncot. Ha mindez sikerül (haha) akkor a nyakláncot társainak adja, és annyi robbanócetlit kér tőlük amennyi van. De mire készülhet? 
Az biztos, hogy az utóbbi pár percben megszűnt számára minden, csak a küldetés lebegett a szeme előtt. Most viszont nem a tervet követi... 
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Shimura Danzou on Kedd Jan. 31 2017, 20:13

// Senshi, Rengar, Karasu //

Mind a három ifjú a maga módján értékeli a helyzetet, annyi azonban közös bennük, hogy egyiküknek sem tetszik az, amit lát. Ellenségeik veszik őket körül, méghozzá rengetegen. Bár egyértelműnek vélhe, hogy mire készülnek, közel sem lehetnek efelől teljes bizonyossággal. A kalózok vonuló tömegében közel somfordálnak egymáshoz, noha már ez is kifejezetten nehéz feladat, ugyanis ezek a férfiak nem a fegyelmezettségükről híresek.
Senshi óvatosan próbál megfelelő fedezéket keresni, mialatt Karasu egy Shinshin no jutsut használva akar távolabb jutni. Ez utóbbi azonban nem a megfelelő módja, hogy kikerüljön egy csapat rendezetlenül menetelő férfi közül. A technikát használva Karasu szinte kirobban onnan, ahol tartózkodott, ám mivel ez a technika többre nem is használható, mint egy rövid, egyirányú mozgás, ezért kitérni sem nagyon lehetséges. Elég jól választott irányt a fiú, ennek ellenére az egyik szélen menetelő kalózba valósággal belerepül. Karasu hanyatt esik és a Henge no jutsuja is feloldódik, mindeközben, akit eltalált, az több métert repül. A környéken állók azonnal felfigyelnek erre.
Rengar tovább menetel, hogy megvárja az alkalmas pillanatot a támadásra, amikor is észreveszi, hogy Karasu nagyjából másfél tucat méterrel arrébb a földön fekszik és már nincs rajta az álca.
Senshi elég gyorsan előrébb haladt, hallja, hogy valami felzúdulás történt, azonban már közel a cél. Hamar beveti magát egy kifeszített sátorponyva mögé és felveszi egy átlagos ninja alakját, konohai jelöléseket használva, ezután a két kunait, kiugorva a fedezékből, a kalózok közé hajítja. Nos, a tervnek voltak buktatói...
A fű még enyhén nedves, a föld lejt az öböl felé. Középtájt hevenyészett sátrak, szemét és néhány kalóz cselleng, mások még a tábortüzeket oltják. Ezt mintegy V alakban két kalózfolyam zárja közre, amint menetelnek az öböl felé. Karasu bal oldalt, az egyik menetoszlop szélén, a sziklákhoz közel fekszik, ám jelenleg minden oldalán található még ellenség. Rengar Karasuhoz közel, a menet másik szélén - szintén a bal oldali oszlopban - a sátrakhoz közelebbi oldalon menetel, illetve jelenleg álldogál. Senshi a két társától mintegy ötven méterre, az egyik sátorponyvánál, vagyis a két menetoszlop között álldogál. A két menetoszlopot megközelítőleg száz-százötven méter választja el.
Karasu közelében, valaki felordít "kémek!". Az egyik kalóz hirtelen közelebb ugrik és iszonyatos erővel gyomorszájon rúgja a még ocsúdó ifjútBár a fájdalom könnyeket csal a szemébe és lelassítja, ki is józanítja. A következő rúgás már nem fogja váratlanul érni a genint... talán elérni sem, ha az ifjú elég gyorsan reagál.
Rengarra igazából senki sem figyel, kivéve egy idősebb férfit, aki szúrós szemmel bámul rá, kétkedő arccal. Nyílván látta, hogy kinek a társaságában menetelt az előbb, vagy egyszerűen csak balhézni akar. Persze az is lehet, hogy nem is a fiút nézi, hanem valamit mögötte...
Senshi kunaiai célba találnak, ketten összerogynak a fájdalomtól. A kalózok nem sokat gondolkodnak, nem szoktak hozzá, hogy teketóriázzanak, vagy a következményeken rágódjanak. Hárman előre ugranak, Senshi az egyiket egy ügyes ütéssel leszereli, mindeközben egy ököl találja el az arcát iszonyatos erővel. A fiú hátrébb tántorodik.

Karasu:
Chakra: 79 %
Állapot: 68 % ( Zúzódások, belső fájdalmak, illetve a korábban szerzett sérülések)

Senshi:
Chakra: 91%
Állapot: 84% (Korábban szerzett sérülések, iszonyatos fejfájás)

Rengar:
Chakra: 84%
Állapot: 87%

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Rengar on Vas. Feb. 05 2017, 19:28

Senshi, Karasu, Rengar, Danzou mesélésével.

 Mit kellene tenni? Mit lehetne? Egyik társáról most derült ki a valódi mivoltja, a másik pedig a kalózokkal harcol. Ő meg semmit sem csinál. Egy pillanatra elfogja a tehetetlenség érzete. De aztán, eszébe jut. A küldetés! Egy pillanatra már el is felejtette miért is vannak itt. Az ékszer. Valószínüleg a kalózokat kihacrsználva akarják a kiürült várost megsemmisíteni. De lehet hogy csak valami véletlen egybeesés. Az ékszert meg kell keresni. Csak egy probléma van vele. Egy nem is kicsi probléma. A ninják akik őrzik. De nem. A bizsut nem meg lehet szerezni. Meg KELL. Nem holmi melékküldetés, vagy bónuszpont, hanem a feledat célja. A fiú elindul a sátor felé. A kalózok százai, sőt talán ezrei álltak előtte. Ekkor még nem láthatta, hogy a bácsi őt figyeli.
 Amennyiben nem zavarja meg senki az álcáját, nem szól hozzá senki, akkor odaér a sátorhoz. Mielőtt belép hezitál. Végül bemegy, és egy kunait vesz elő.
 Ha valaki megzavarja az álcát akkor egy fürge test technika használatba vételével Karasunak megy segíteni...

// Nem nagy eresztés, és még késtem is Sad Crying or Very sad //

Rengar
Játékos

Taijutsu Pontok : 62


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 297

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Akemura Senshi on Kedd Feb. 21 2017, 22:10

//Karasu, Rengar, Senshi, és Danzou//
 A helyzet forrósodik ahogy beindulnak a dolgok és biza ennek Senshi issza meg a levét, vagyis pontosabban az arca mikor hirtelen rárontanak hárman. Megkezdődik a bunyó, amire végképp nem volt szüksége. 
- Már megint?- Teszi fel a kérdést hisz már volt hasonló helyzetben, még ha most másabb is ez. Nem is gondolkodik hirtelen, csak próbál reagálni az őt ért támadásokra, és igyekszik az álca fenntartása mellett kikerülni a szinte már lehetetlennek tűnő támadásokat. Egy ideig talán megy is neki, mikor egy jobb egyenest elkerülve megtalálja a tökéletes időpontot, így az alkalmat kihasználva egy gyors kerülést követően a lehető legerősebben veri hátulról fejbe az egyik kalózt. A terv beválik így az össze is esik, ám de bár ennek köszönhetően ő is sebezhetővé válik, amit biza egy szép kis csapás követ. A gyermek szinte majdnem hogy összerogyik az ütést követően. Kicsit hátrébb támolyog. Majdnem hogy csillagokat lát. Bizony akárhogy is, de mégis csak gyerek még. Némán próbálja meg tűrni a fájdalmat, bár egy kis au kicsúszik a száján, majd megrázza fejét hogy észhez térjen. Kissé dühösebb is lesz emiatt az ütés miatt. A továbbiakban megpróbál ismét kikerülni minden ütést vagy vágást amit észrevesz. 
~ Nem fogok tudni elbírni ennyi emberrel, de mit tegyek? Ketten vannak rajtam, de itt van a többi is.~ Gondolja magában gondterhesen majd észreveszi, hogy Karasu nagyobb kutyaütőben van. Ekkor szemével Rengart kezdi pásztázni, aki épp úton van a célpont felé. Egy újabb ötlet jut eszébe. Az egyik cetlire egy robbanó jegyzet volt erősítve amiről ő nem feledkezett meg. HA alkalma adódik, akkor minél előbb igyekszik aktiválni ezt a papírt, remélve, hogy felkelti mindenki figyelmét és arra a pontra fókuszálnak. Talán még azt is elérheti, hogy az ellenfelei kizökkennek a koncentrációjukból. HA ez megtörténik, akkor ebben az esetben nem habozván előrántja tantoját, és igyekszik minél gyorsabban közel kerülni ellenfeleihez, hogy megvághassa őket. Céljaként a nyakat, szemet vagy akár a szívet jelöli meg, ami attól függ hogy mennyire szabad. Nem célja a gyilkosság, de talán most nem is torpan meg tőle.
Amennyiben viszont nem jön össze a terv, abban az esetben új terv kieszeléséig megpróbál minden lehetséges módszerrel védekezni, illetve ha a lehetőség úgy adja akár válaszcsapásra is hajlandó. Legvégső esetben hajlandó a "Raitou Jutsu: Rakurai // Villámbástya Technika: Könnyed Villám  " nevű jutsu használatára is.
avatar
Akemura Senshi
Játékos

Taijutsu Pontok : 43

Tartózkodási hely : Kirigakure


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 261

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Nishikawa Karasu on Csüt. Feb. 23 2017, 10:09

//Senshinek felajánlok -14 chakrát a késésért//

Rossz döntéseket mindenki hoz, ám Karasura ez idáig nemigen volt jellemző. A genin mindig felmérte a helyzetet, és csak azután döntött, most viszont erre nem volt ideje. Az szintén lehetséges, hogy a nyomás volt már túl sok neki, vagy a felismerés, hogy szeretett faluja felé százak menetelnek rossz szándékkal. Az viszont biztos, hogy most rosszul döntött. A rúgás fájdalmas, ám mintha csak edzésen lenne, most is az érzelmei kerekednek felül rajta, és vissza akar vágni. Agya azonnal átáll harci üzemmódba, és a következő rúgás elől, mely a fejét veszi célba, elhajol. Ugyanezzel a lendülettel fel is áll, majd hatalmas ugrásokkal indul a sziklák felé, hogy kikerüljön a kalózok gyűrűjéből.  Tisztában van vele, hogy az álca már nincs rajta. Társait keresve látja, hogy Senshi harcol, legalábbis gondolja, hogy a konohai férfi valójában Senshi, elvégre ő az egyetlen ninja itt, Rengaron kívül. A fiú őt is megtalálja, a díszes sátor felé menetel.
~Mi a rák, el akarja kérni a nyakláncot? Franc! Ez így nem lesz jó, a falu veszélyben van. A flottát kell megállítani. Csináljatok amit akartok!~
Ezután rejtekhelyet keres. Egy fa, egy magaslat, egy szikla, bármi ahol elrejtőzhet. Ha sikerül, a terv a következő: Észrevétlenül eljutni a kikötőbe, akár Henge no jutsut is használva, majd megvárni a hajók elindulását. Amint eléggé eltávolodtak a parttól, a megmaradt 8db robbanójegyzettel annyi hajót süllyeszt el, amennyit csak tud. A vízen futva, egy konohai shinobi alakját felvéve indul a hajók után, mint aki lekéste az indulást. A jegyzeteket a hajók alsó részére, a vízhez közel helyezi, és egyszerre robbantja fel. Persze ez csak egy naiv, kiforratlan terv.
avatar
Nishikawa Karasu
Játékos

Taijutsu Pontok : 60

Tartózkodási hely : Mei-sama oldalán


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 365

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Határszigetek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.