Erdőségek

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Erdőségek

Témanyitás  Kanmiru on Szer. Márc. 31 2010, 19:12

Kirigakure magashegységi időjárása által dominált erdőségei, sok helyen szirtekkel és szurdokokkal, árkokkal megszakítva.
avatar
Kanmiru
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Vándorló szerzetes ninja
Chakraszint: 310

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Pént. Jún. 04 2010, 20:12

[Előző nap]
Sajnos Somoko sensei hamarabb elment, mint vártam, így nem láthatta, hogy sikerül megtanulnom a technikát. Szerencsére ezúttal megmondta, hogy hova kell mennem másnap, így nem is késhetek sokat. Miután elment, még késő estig gyakoroltam a technikát, majd hullafáradtan hazamentem. Annyira kimerült voltam, hogy örvendezni sem tudtam. Már majdnem ott tartottam, hogy haza sem megyek, csak ledőlök egy padon, de akkor anyukám és testvéreim aggódni kezdtek volna, így inkább mégis hazamentem. Otthon azonban se szó-se beszéd, azonnal beledőltem a meleg, puha ágyba ruhástól és egy perccel később már az igazak álmát aludtam.


[Erdőségek]
Olyan korán keltem fel, hogy még segíteni is volt időm otthon. Megcsináltam a házimunka rám eső részét, majd elmentem anyukámmal a mosodába, hogy segítsek neki.
Még ezek után is sok időm maradt - legalábbis az óra ezt mutatta. Aztán rájöttem, hogy az késik és azonnal elindultam a találkozó megbeszélt helyére. Olyan gyorsan szaladtam, ahogy csak tudtam. Megnyugodtam, mikor megláttam, hogy Somoko sensei még nem érkezett meg. Kicsit kifújtam magam, majd elkezdtem rágcsálni egy almát, amit otthonról hoztam el.
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Szomb. Jún. 05 2010, 16:37

Éppen hogy nekiálltál rágcsálni az almát, rá is jöhettél, hogy mekkorát tévedtél. A sensei már ott volt, de te észre sem vetted őt. Az egyik fa legalacsonyabban lévő ágán üldögélt, ahogyan téged nézett, és ha nem köhög rád, hogy figyelj már rá, lehet hogy észre sem veszed. Pedig nem volt annyira elbújva, bár te sem figyeltél teljes mértékben rá!
- Hát ahogyan látom elégé rád fér az edzés! -kezdett bele, bár ezeket a szavakat nem értetted tisztán, vagy a jelentését! Tegnap is edzettél és ma is azt fogod csinálni? Mért nem egy küldetés? Merülhetett fel benned, ahogyan Somoko leugrott az ágról.- Na de ne húzzuk az időt! Biztos jó okod volt, hogy késtél, ezért az lesz a legjobb, ha neki is állunk! - tapsolt rád egyet, ahogyan elővett egy kis kék tekercset és odadobta neked – Fogd! A térkép tartalmazza a terület geologiai rajzát! A te feladatod, hogy eljuss a megadott célig! Az én feladatom lesz pedig, hogy megállítsalak! Ez egy túlélő gyakorlat, szóval szedd össze magad és adj bele mindent! -utasított rá, ahogyan a derekára rakta a kezét -Ha van kérdésed, azt most rakd fel!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Vas. Jún. 20 2010, 21:38

// Bocsi a késésért //


Annyira elmerültem gondolataimba, hogy észre sem vettem Somoko senseit, ahogy egy fán lógatta az egyik lábát. Kicsit meg is ijedtem, mikor valaki köhögött egyet a hátam mögött. Összerezzentem, de aztán eszembe jutott, hogy semmi bajom nem eshet. Legalábbis reméltem. Megnyugodtam, mikor megfordultam és Somoko sensei arcát láttam.
Nyugalmam azonban hamar elszállt, mikor megtudtam, hogy mi a feladat.
Hogy mi?! Somoko sensei meg akar majd állítani? Nem erősebb egy 'kicsit' nálam? Miután túltettem magam a híren, alaposabban is szemügyre vettem a térképet és lélekben próbáltam felkészülni a nehéz feladatra.


// Bocsi a rossz postért, nem tudtam jobbat összehozni, tovább meg nem akartam késleltetni :S //
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Jún. 28 2010, 11:50

//Bocsi, elfeledkeztem rólad! Még jó, hogy Kurono írt és róla eszembe ötlött...//

Ahogyan átvetted a tekercset a sensei egy pukkanás kíséretében eltűnt a szemed elől és ez azt jelentette, hogy a feladat elkezdődött. De a hely ahol voltál biztonságos volt, így volt nyugodtan időd arra is, hogy előrukkolj valami csalafintasággal és mellesleg ha már itt vagy, a térképre is vetettél egy pillantása. Ahogyan kinyitottad azonnal felismerted a helyszínt és örülhettél, hogy ez a feladat nem lesz rövid.
A hely amely be volt jelölve, a mostani irányodtól dél-délnyugat irányban volt, egy kisebb hegycsúcs Kirigakure-n kívül! A hegy körül sűrű aljnövényzet és nagyon fás terület. De ezt már tudtad. A legeslegfontontosabb kérdés az volt, hogy a két útvonal közül melyiket választod. Ugyanis a hegyre csak kétféleképpen lehet feljutni. A keleti és a nyugati lejtökön, ahol a kereskedelmi út vezetett. Most kelet eldöntetned, hogy melyik felé indulsz és hogyan.

A keleti lejtő felé meredek és sűrű fás terület volt, ahol csak egy nagyon nem belátható keskeny és kanyargós út vezetett. A terület tele volt mérges növényekkel, mely megnehezítette a közlekedést. Ez az út vezett Kirigakure-ba, így jól ismerted a tereped.

A nyugati lejtőhöz azonban nem vezet út, erősen emelkedő nehéz közlekedési terület volt, de gyérebb és állattal is sokkalta bővebb. Azonban ezen tervhez a hegyet is megkel kerülnöd, mely időben nem éppen csekély, de rajtad áll, hogyan is döntesz.

A harmadik helyzet, hogy a nyugati lejtő felé véve az irányt, nem kerülöd meg a hegyet, hanem felmászol rá. Shinobiként nem nehéz feladat, azonban a sensei erre a lépésre biztosan számít, így a legveszélyesebb.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Csüt. Júl. 08 2010, 23:23

Mikor rápillantottam a térképre, egyértelműnek tűnt, hogy a keleti lejtő felől közelítem meg a hegyet. Csakhogy arra Somoko-sensei biztosan számít.. Tervek kidolgozása soha nem tartozott az erősségeim közé. Mindig sodródtam az árral. Csak harcoltam-harcoltam és harcoltam. Tervet soha nem gondoltam ki, bár ez talán hátrány lehet a későbbi küldetéseim során. Most se tudtam, hogy mit tegyek. Talán arra számít a legkevésbé, hogy megkerülöm a hegyet és a nyugati lejtőről közelítem meg.
Nem tudtam, hogy mit tegyek. Végül úgy döntöttem, hogy a nyugati lejtő felé indulok el. Még egy ideig gondolkodtam, összeszedte az erőmet és elindultam a nyugati lejtő felé.


// Ha ki kell bővítenem, akkor írj PM- et //
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Vas. Júl. 11 2010, 14:18

Döntöttél és elindultál nyugatra! Gyorsan haladtál, hála hogy a a terep gyér és alig volt fás! Ez egyben azonban jelentette azt is, hogy gyorsabban képes lesz akárki kiszúrni a nyíltabb terepen, de azt is, hogy te is gyorsabban leszel képes kiszúrni az ellenfeleidet. Éppen egy fa mellett futottál el villámsebesen, amikor is hatalmas ordításra lettél figyelmes. Nem sima, emberi ordítás volt az, hanem más. Állati. Azonnal megálltál, ahogyan a melledet lévő fa megremegett és olyan érzésed volt, hogy valami hatalmassal lesz dolgod. Nem is tévedtél sokat. A fa megremegett, ahogyan hatalmas robajjal kidőlt, épp időben sikerülve neked félreugrani előle.
És ezzel bizony rájöttél ara is, hogy volt az, ami kiborította az öblös fát. Egy hatalmas, nálad háromszor nagyobb gorilla nézett rád, ahogyan újra elkiáltotta magát, és ilyen közelről majdnemhogy fülsiketítő volt ez a hang. Egyből értetted, hogy besétáltál a területére, ami annyit jelenthetett, hogy számára most te egy betolakodó vagy. De mivel nem mozdultál, ő is csak téged nézett, ahogyan hatalmasat folytatott, ahogyan és a dagadó izmai megrándultak.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Szomb. Júl. 24 2010, 21:21

// Most már tényleg itt leszek >.< //


Gyorsan haladtam és ellenséget se láttam, de éberségem nem lankadt ennek ellenére sem. Egyszer csak hatalmas ordításra lettem figyelmes, ami miatt azonnal megálltam. mellettem egy fa megremegett, majd kidőlt. Alig sikerült félreugranom, mert erre nem számítottam.
Egy hatalmas gorilla állt előttem, ő döntötte ki a fát. Rám ordított, aminek köszönhetően majdnem beszakadt a dobhártyám. Szívesen elfutottam volna, de a gorilla nem mozdult, így inkább én se, hátha békén hagy. Nem mozdulok meg, amíg el nem megy, de ha mégis megtámadna, akkor félreugrok és létrehozok pár ködklónt, hátha sikerül velük megzavarnom.
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Júl. 26 2010, 10:38

Patthelyzet alakult ki egy pillanatra. A gorilla és te farkasszemet néztetek, ahogyan az óriási majom hirtelenjében felemelte mindkét kezét és a földbe csapott. Egyre idegesebb volt miattad, de ennek ellenére nem támadott meg, helyette az ordítása miatt már süketnek érezted magad. Ahogyan azonban három perc után, a gorilla túl közel ütöd a földbe hozzád te elestél és onnantól más helyzet alakult ki. A gorilla hirtelenjében le akart csapni, mind a taxis a taxiórát, azonban te egy ügyes ugrással odébb suhantál, ahogyan abban a pillanatban egy oldalsó legyintéssel telibe kapott. Jó tíz métert zuhantál odébb, ahogyan ennek a felét bukfencezéssel töltötted. Jó két bordád biztos megrepedt, de a zúzódásokon kívül nagyobb bajod nem volt. Azonban ennyivel nem érte be. Ordítva rontott feléd, ahogyan te elterelésként csak ekkor tudtad használni a Ködklónokat. Az állat azonnal rájuk támadt és másodpercekig elvolt velük, ütötte őket, csapta ahogyan érte, de azok nem tűntek el és ezzel a gorilla egyre mérgesebb volt és egyre hangosabb.

avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hasegawa Kazuki on Kedd Júl. 27 2010, 19:15

A következő lépésen kezdtem gondolkodni, amikor a gorilla hirtelen rám támadt. Legalábbis azt hiszem, de csak a földbe csapott és ordított egy nagyot, aminek köszönhetően majdnem megsüketültem. Még mindig nem támadott meg, mert nem mozogtam, de sejtette, hogy valami nem stimmel. Közelebb jött és a földbe csapott, aminek következtében elestem, így rájöhetett, hogy élek. Újból megtámadott, de idejében el tudtam ugrani szerencsére. A következő támadása elől azonban nem volt menekvés. Telibe kapott, én pedig jó tíz métert repültem. Vagy bukfenceztem. Mindegy. Mikor felkeltem, azonnal a bordámhoz kaptam, valószínűleg megzúzódott az esés közben. Újra megtámadott, de most volt időm idejében reagálni és létrehoztam néhány ködklónt. Sikerült megzavarnom vele a gorillát, de ezt sem tarthatom fent sokáig.. Tartalékolnom kell az erőmet.. Létrehoztam még két klónt és elkezdtem futni, miközben folyamatosan ügyeltem arra, hogy fenntartsam a klónokat.
avatar
Hasegawa Kazuki
Játékos


Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 142

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Júl. 29 2010, 13:32

Rosszul választottál. A két sima bushin, mivel nem írtad le milyen klón, ezért alapból erre kell gondolnom!), szinte azonnal eltűnt a gorilla következő ütése során, ahogyan a maradék ködklónok éppen hogy lefoglalták. Eltudtál tűnni előle, ahogyan elsődleges feladatként könyvelted el, hogy minél messzebb tudj kerülni attól a bazi nagy izétől. Azonban ez semmi jót nem jelentett. A ködklónok nem sokáig kötötték le a figyelmét és mellesleg a szagodból egyből rájött, hogy az eredeti betolakodó kereket oldott, na meg ő utána. Messziről hallatod, ahogyan követ téged, a reccsenő ágak, a hatalmas ágak jól halható susogása. És ekkor kelet belesétálnod a csapdába.
Ahogyan elrugaszkodtál az egyik ágról, elszakítottál valamit, de mire észbe tudtál kapni, máris a csapda közepén voltál és a háló fogságba esett és mellesleg a magasba rántott. Kellemetlen helyzet, ahogyan a bazi órásian nagy gorilla jól hallhatólag egyre közelebb ért hozzád. Alig van időd! Hogyan cselekedsz?

//Fogalmaz jobban és pontosabban, illetőleg bőkezübb legyél a postok esetén! //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Szept. 09 2010, 16:33

Kurono elmosolyodott, mikor a lány azt mondta, hogy követni fogja, és örül annak, hogy elmondta az igazi nevét.
-Bár többen így lennének, de ahhoz még meg kell ismertessem magam, és el kell, hogy fogadjanak.-
Mondja elszántan, mikor a lány megint leveszi a maszkját, hogy megmutassa bájos mosolyát, és újra bemutatkozzon.
-Akkor örülök, hogy megismerhetlek Kaori.-
Mondja mosolyogva, miután a lány vissza teszi a maszkot jelezvén, hogy ideje indulni. El is indulnak, mikor a lány pár perc után megál, és egyfajta gondolkodó pózt vesz fel. Szerencsére elmondja, hogy mind gondolkodik, amire Kurono csak felnevet, de nem túl hangosan.
-Tényleg, akkor a hetedik.-
Mondja kicsit nevetve a saját hülyeségén, de ez van Kurono nem ismeri annyira a Kirigakurei kagekat, elszámolta magát eggyel.
~Remélem a legtöbb ember olyan lesz, mint Ruken és Kaori. Bízom benne, hogy könyedén megkedvelnek.~
Gondolkodott el Kurono is egy pillanatra, de erre nem volt idő. Most már a feladatra kell koncentrálni.
-Akkor, hogy mind ezt megbeszéltük ideje indulni, még a végén lemaradunk a találkáról.-
Mondja Karoinak, aki el indul, és Kurono követi őt, hisz a lány tudja merre tartanak valójában.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Pént. Szept. 10 2010, 09:31

Lány visszarakta az porcelánmaszkját, ahogyan elindultattok. Nem volt valami hosszú és fárasztó út. Egy kisebb folyó közelében haladtatok órákig, ahogyan egy szót sem váltottatok. A köd egyre sűrűbb lett, ahogyan a fák is egyre szorosabban nőttek össze. A folyó pedig egyre kisebb lett. Jó két óra után intett csak Kaori, hogy ideje megállni. Egy nagyobb fa, ágain megpihenve nézett a távolba, ahogyan követve a tekintettét, te is észrevetted a távoli épület tetejét, mely kiemelkedett a fák közül. Az ANBU kunoichi felsóhajtott, ahogyan leguggolva hozzád, immáron ismertette a tervet.
- Másfél mérföldre van a célterület. - jelentette ki komolyan- Az értesítés szerint, a folyó forrásánál kialakított szentélyben fognak találkozni ma este. - nézett fel az égre, ahogyan a nap már lenyugvó félben volt- Még van néhány óránk, szóval figyelj, elmondom a tervet!- nézett rád- A szentély kicsi, éppen ezért odabent csapdátt állítani lehetetlenség és őrültség annak fényében, hogy nem ismerjük az ellenség képességeit. Azonban míg ők információt cserélnek, mi felállítjuk a csapdánkat és akkor csapunk le rájuk, mikor kijönnek! - vett elő egy térképet, ahogyan a helyszín részletes térképe tárult a szemed elé. Kaori elmagyarázta mi is lesz a cél.

A szentély ellőt hatalmas terület van, nyílt, melyet a folyó zár el. A többi irányba pedig sűrű erdőség. A terv pedig a következő. A kilépő személyek közül, te foglalkozol az árulóval, míg Kaori-é a megbízó. De valójában nem ez a cél. Az előre felállított csapdák miatt nem lesznek majd képesek másfelé menekülni, mind a víz felé, ahol is a te villám elemű technikáid Kaori víz elemű technikáival karöltve a legkitűnőbb társítás. Vagyis a terv. Beszorítani őket a folyóhoz, ahogyan ott csapdába csalni, de minimum megölni kell őket minden erővel.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Szept. 13 2010, 16:57

Kurono is megáll a faágon a lány mellet, aki már is ismerteti a tervet. A terv egyszerű még is jó. A saját képeségeikre építenek, amit ki akarnak használni, de ahhoz terület is kell, még pedig a folyó.
-Értem. Ez jó tervnek tűnik. Akkor állítsuk fel a csapdákat, és pihenjünk míg ki nem jönnek, maximális erő kell ehhez a feladathoz. Legalább is nekem.-
Mosolyog egyet, és ezzel kifejezte azt, hogy a lányt többre tartja magánál, ami talán igaz is. Kurono szerint nem véletlenűl lesz valaki ANBU ennyi idősen. Bár Ruken testvéreként, ez inkább elvárás, mint dícséret. Ha a lány felkészült, akkor elkezdhetnék felállítani a csapdát, és kisebb pihenőre is lehet idő, amit Kurono kihasználna. Egy párszor gyakorolná az új jutsut, de úgy, hogy bőven maradjon még chakrája a harcra, de mielőtt tanul újra átgondolja a menetet.
~Mi van ha nem cuspán ki kell engednem. Hát persze! Ha csak szimplán kiengeden az olyan, mint ha egy pillanatra akarnám megcsinálni. Folyamatosan kell keringjen a villám chakra az erembien, és úgy kiengedni. Így már sokkal nehezebb a jutsu.~
Kurono felkészülve a feladatra elöszőr tigris pecsétet formálva össze szedi a hcakráját, és villám elemmel együt gyakorolja keringetni a chakra rendszerébe. Ez nem fogyasztja a chakráját, mivel csak keringetnie kell, és mindenek előtt ezt kell megtanulna. Lecsukja a szemét, és koncentrál. Ismét a chakra rendszerre, és az elemét is hozzá adja a chakrához. A technika első része csak akkor fog érződni, ha érzi az izmain, hogy stimulálódnak, és kapcsolatba kerültek a villám elemme. Ha már néhol érez egy-egy bizsergést, akkor jó úton jár, ha nem akkor próbálkozik még. Ezt szerencsére tudja bőven gyakorolni. Amíg van idő gyakorol, mikor Kaori szól, hogy készülődni kell akkor oda áll, ahova a lány mondja, és várjuk, hogy a két célpont elhagyja az épületet.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Kedd Szept. 14 2010, 09:21

Elkészítettétek a csapdákat, ahogyan a nap még mindig nem tért nyugovóra. Te egy fa ágán megpihenve, na meg kihasználva az időt gyakoroltad azt, ami számodra egy új szintet jelentett. Az új elméleted helynek tűnt, éppen ezért gyakoroltad, bár nem volt valami könnyű. A chakra mozgatása hihetlenül nehéz volt, révén, nemcsak egy pontba kelet koncentrálni, hanem igazából az egész testedben. Minden egyes porcikádba mozgatni kelet a chakrát és ilyen még sohasem csináltál eddig. Lassan ugyan, de kezdtél ráérezni ennek a lényegére, ahogyan hirtelenjében, valaki elkapta hátulról a fejedet és hátrarántott. El sem tudtad képzelni, ki lehet, ahogyan hátrapillantva Kaori arcát láttad meg, ahogyan a kezével jelzi, hogy maradj csöndben! Tekintetted követte az övét, ahogyan az egyik fa mögül kilépett azon shinobi, aki még ő mutatott azon a képen. Óvatosan nézett körbe, ahogyan lassú léptekkel végigsétált a nyílt területen majd az épülethez lépve eltűnt annak ajtaja mögött. Kaori elengedte az arcodat, ahogyan halkan jegyezte meg.
- Készülj fel! Te balról és jobbról fogok támadni, ahogyan ezzel lezárjuk minden irányt és a folyóshoz fogjuk terelni őket! - jegyezte meg, ahogyan elfoglaltad a helyedet és itt volt az időd arra is, hogy gyakorolj kissé!

//írj egy szép postott, hogy egészen reggelig gyakoroltál! Ne fogd vissza magad, részletesen írd le, hogyan gondoltad technika kivitelezését a kezdetettktől a végéig, ezzel közelebb kerülsz majd a kivitelezéséhez. //
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szer. Szept. 22 2010, 17:51

Kurono gyakorálást nem éppen kellemesen szakította félbe Karori. Nem ált szándékában kiabálni, inkább csöndbe volt a döbbenettől.
~A koncentrálás elvonta a figyelmem.~
Jegyezte meg magában, mikor Kaori elengedte a száját, és elmondta a terv következő részét.
-Ez nem lesz nehéz.-
Jelentette ki Kurono, és indul a posztjára. Reméljük az ő célpontja az ő oldalán fog jönni. Ha Kaori, vagy inkább Ruken nem bízzik tulságosan Kurono képességeiben, akkor az ellenfele vele egyrengú, és talán képess lesz elcsalni a folyó fele.
~Első dolgom az lesz, hogy elzárom a vissza fele vezető utat, a Katon: Hibashirivel. Az elején, csak tűz jutsukat kell használnom, mivel ha meglátják a villám elemet, akkor sejtik a folyó felé csalós tervet, és akkor buktuk az egészet.~
Gondolja magában, de sok idő van hátra, míg azok bent ketten társalognak és bizniszelnek.
~Na. Ezt az időt végre gyakorlásra fordíthatom.~
Kurono ismét gondolkodni ketd, és átgondolja az egész gyakorlás menetét. Probál részletesen kirétni a dolgokra és ismét lerajzolni az egészet. A rajzában ugyan az szerepel, csak benne van a chakra keringés is és nem csak a tenketsu pontok, amikre hagyatkoznia kell.
~A feladatom, az hogy a chakrámat keringesem, de közben a tenketsu pontokat is ki kell nyitnom, hogy a chakra szabadon ki tudjon áramolni.~
Kurono az iménti gyakorlással megprobálja a chakráját vezetni, és az elméját megnyitni a tenketsukkal együtt. Ha a tenketsu pontok nyitva vannak, akkor már a chakrája szabadon ki tud áramolni a testéből. Ez olyan, mikor a cigi füst, egyszerre jön ki a szánkon és az orrunkunk, csak itt pontosabban 361 helyen kell kiengedni.
~Elöszőr probáljuk meg, hogy csak sima chakrát engedek ki, mivel annak is van aurája. Így tudom gyakorolni azt, hogy hogyan nyissam meg a tenketsukat chakra vezetés közben. A sima chakrát amúgy is sokkal könnyebb a testben ármoltatni, mivel az az alap.~
Kurono ismét koncentrál és megprobálja végre hajtani az első feladatot. Elméjét elcsitítja és a chakra keringésre koncentrál. A sima chakra vezetésnek meg kell lennie, és ha megvan akkor megprobálja kinyitni a tenketsu pontokat, ami sima chakrával szerintem nem lesz nehéz.
Ha az első fázis megvan akkor kell jönnie a következőnek.
~Most ismét csak chakra vezetés, de villám chakrával. Jobban kell koncentrálnom, ha azt akarom sikerüljön, ha érzem a stimulálást akkor lesz jó.~
Ismét koncentrációba kezd, de az elemi chakráját gyűjti össze és probálja keringetni. A legnagyobb nyugodtságára van most szükség, ha gyilkoló kép lenne, akkor lenne szükség a dühére, hisz az bellobantaná a chakráját, amit könyebb lenne kiengedni, de nehezebb keringetni.
Az olyan lenne, mint ha egy pillanatra akarná létrehozni a jutsut, de nem ez a lényeg. Kurono teljes nyugodtságával a villám chakra vezetésére koncentrál, ami már lehet nem lesz meg, de ha igen, akkor folytatódik a feladat.
~Most a kiengedést kell gyakorolnom, nem vezetem a chakrát, de egy pillanatra meg tudom nyitni, de mivel nem keringetem, ezért nem fog fent maradni.~
Kurono a tenketsu pontokon keresztül megprobálja kiengedni a villám chakráját az összesen, így ha csak egy pillanatra is létre jöhet körülötte az aura. Itt az a jó, ha a villám melegségét érzi, mint ha megsülne egy villám csapástól, vagy elég ha bármi mást érez kívűlről ami az aurára utalhat. Talán még ez is meglehet és jöhet a végső gyakorló fázis.
~Most már megtehetném azt amit az elején akartam. Testrészenkánt haladva vezetem és engeden ki a chakrám.~
Kurono ismét a kezével kezd, de ehhez is nagyon kell koncentrálnia, mivel ez már a legnehezebb fázis, ha sikerül fokozatosan végig mennie a testrészeken, akkor nyert ügye van, de ha nem akkor külön-külön probálkozik, hogy beizítsa a testrészeket a villám chakra keringetésére, és utána probálkozik a fokozatosan, egyre több helyen kibocsátásra. Ez valószínűleg nem lesz meg a társalgás ideje végégig, de van rá esély, ha Kurono tényleg olyan tehetséges lenne, mint amiennek Ruken hiszi.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Szept. 23 2010, 11:16

Az elméleted azonban megragad egy helyen, méghozzá a tenketsu pontoknál. Ezek használatának megtanulása és használata okozta neked a lehető legnagyobb gondot. A legtöbb főbb helyen, egyáltalán nem volt nehéz kinyitni a pontokat, ez főleg a kezek és a lábbak esetében volt így, azonban a többi testrész, főleg a törzs egyes részein, hitetlenül komoly koncentráció kellett ahhoz, hogy aprólékosan haladj. De ez nem is csoda, hiszen csak sima chakrát felhasználva is, hosszú hónapok gyakorlására lesz szükséged ahhoz, hogy egyszerre szinte mindenhol a testeden képes legyél a Tenketsu pontok megnyitására. Egy éj alatt, csak odáig jutottál el, hogy képessé váltál a törzs össze pontjának megnyitására, de egyidejűleg még képtelen vagy erre, pontos koncentrálással egy testrészen kiengedni már képes vagy a sima chakrát, de többre nem jutottál.
A nap lassan felkelt, ahogyan az ajtó kezdett kinyílni, majd a jól ismert nő lépett ki rajta teljesen egyedül. Körülnézett, ahogyan lesétált azon a pár lépcsőn, de más nem történt. A te feladatod volt az, hogy ővele foglalkozó, de a másik alak hiánya kicsit megzavart. Nem tudtad, hogy vajon akcióba lépjél-e vagy sem. De hogy hogyan is cselekszel az immáron rajtad áll.

Technika ismerete: Képes vagy a tenketsu pontok kinyitására, de egyszerre csak egy testrészen, és komoly odafigyeléssel. A kiengedett chakrát pedig nem vagy képes még írányítani és manipulálni! Villámmester révén, villám chakrát is képes vagy kiengedni rajtuk, azonban felesleges használod el a chakrád egy kis részét így!
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Hétf. Szept. 27 2010, 20:08

Kurononak sikerült egy kicsivel tovább haladni a technika megtanulásával, de a tenketsu pontokkal küzködik még. Sok gyakorlás kell ehhez a technikához, amire talán, majd a küldetés után kerül sor, ha egyáltalán túl élik. Minden esetre az edemények haladnak és bonyolódnak egyben, Kuronot egy újabb választás elé hozva. A női alak, aki Kurono célpontja kilépett, de a másik alak nem.
~A fenébe. Nem csak az én célpontommal kell törődnöm, most a legfőbb cél a másik alak, nem az áruló elfogása. A külső csapdák, majd elzárják az útját a folyó felé, míg a másik kijönn. Ha előbb aktiválódik a csapda, akkor kell akcióba lépnem, de a másik alakot meg kell várni. Valószínűleg a nő ellenőrzi, hogy tiszta-e a terep.~
Vonja le a következtetéseket, majd átnéz a túl oldalra és keresi Kaori tekintetét, aki hátha tud tanácsot adni ebben a helyzetben, egy biztató legyintéssel, vagy épp maradásra bíróval.
~Ha kijön a másik alak, akkor lépek akcióba. Ez csapat munka, nem gondolhatok csak a saját célpontomra, de mi van, ha elszökik. Ahhh~
Zsörtölődik magában, de minden arra utalja, hogy maradjon egy helybe, hisz a másik ez erősebbik személy, azaz Kaori célpontja a lényeg. Túl kockázatos lenne kitámadni, és ezzel Kurono tisztában van. A helyén meglapúlva készíti fel a Katon ninjutsuit az elterelésre, hogy ha a második alak is kilép az ajtón.
~ Csak nő döntsek rosszúl.~
Jegyzi meg magában és furakodik egy kicsit, de már ha egyszer elkezdett várni, akkor várjon is. Max Kaori akcióba lendűl, és akkor tudja, hogy neki is azt kell tennie.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Hétf. Szept. 27 2010, 22:35

A nő kijött, ahogyan körbenézett, láthatólag keresett valamit, de nem találta. Vagy csak körbenézett, hogy tiszta-e a terep? Nem, ahhoz, túl alapos volt, láthatólag jól tudta, hogy ott vagytok, de hogy hol azt nem sejtette. Majd váratlanul hátranézett, pontosan be az épületbe. Nem éppen a közelében voltatok, de úgy hangzott, vagyis inkább látszódott a helyzet, mintha valamilyen utasítást kapna odabentről. És csakugyan, láttat mozogni a nő száját, de hogy mit mondott, azt nem láttad.
Kaori-ra néztél, ahogyan tisztán láttad, hogy lassan kiemeli a hátán lévő kardot. Nem intett neked, de ez tiszta jel volt arra, hogy ideje támadásba lendülni. De váratlan és nem előre látott dolog történt. Kaori, felborítva az előre megírt forgatókönyvet támadott. Kiugrott az ágak közül, ahogyan tökéletes időzítéssel éppen oldalról támadott a nőre.
Nem lepte meg őt, de ilyen nyílt támadásra nem volt felkészülve, vagyis inkább nem számított. A kezében megpördülő kunai kés-el könnyedén akasztotta meg a támadást, ahogyan hátrált, de rossz irányba. Éppen neked állt háttal, ahogyan Kaori-nak hála itt volt a lehetőség, hogy végezhessél vele és együtt koncentráljatok az utolsó és valószínűleg a veszélyesebb ellenfélre.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Szept. 30 2010, 14:51

Kurono látszólag jól döntött, mivel a lány tényleg azt szemléli, hogy tiszta-e a terep, és valószínűleg tudja is, hogy itt vannak, csak azt nem, hogy hól. A lány szája mozog, ami azt jelenti, hogy beszél valakivel, aki valószínűleg a templomban van, mivel arra néz. Ezek után tényleg váratlan dolgo történik. Karoi felborítva az eredeti tervet támadásba lendült, de a nőt ez nem lepte meg, csupán nem volt felkészülve. Karoi hírtelen fellobanása, Kuronot nagyszerű helyzetbe hozta. A nő háttal ált neki, így tiszta célpontnak bizonyúl.
~Most!~
Mondja magának és kirántva a Raiken párost, párhuzamosan vág velük, egyikkel fej magaságba, míg a másikkal derék tájban, remélhetőleg valameik eltalálja a felkészületlen nőt. Ám ennyi nem elég, mert fel kell készülni több dologra is. Az egyik az, ha a nő csak egy Kage Bushin, és Kurono nagyon a felé sántít, ki ismerve a Kirigakureiek taktikáját, de ha már Karoi támadt, akkor ő sem maradhat ki. Kurono ha sikeresen megsemmisítette a nőt, vagy a kage bushint, akkor rögtönözve bedobb egy kunait a templomba feltartás képpen, aztán cselekszik.
~Ha beszorítjuk őket több esélyünk van.~
Gondolja magában, majd kézjeleket formál amien gyorsan csak tud.
-Katon: Hibashiri.-
Mondja ki a jutsu nevét, és kezét letéve egy gyorsan terjedő tűz nyalább jönne létre, ami végig fut a templom körül. Szerencse, hogy a jutsut pont ilyenekre tervezték, ha körgyűrűbe fujnia kéne, akkor lassab lenne, de így nagyon gyors.
-Ebből nehezen törnek ki. Karoi ha van szél elemű jutsud, akkor most használd a tűzre, ha nincs, akkor rájuk omlaszuk a templomot, most be vannak szorítva. Senki se ki se be.-
Reméljük Kurono terve bejött, és akkor van egy pár percük megbeszélni a dolgokat.
-Kaori. Probáld szét rombolni a templom külső tartó pillérjeit, kezd az ajtónál, mert a belső oszolopk önmagukban nem bírják megtartani a teljes templomot, én villám elemmel felülről bomlasztom.-
Mondja a tervet, de ennyire ne haladjunk előre, várjuk meg, hogy Kaori elkezdje a munkát, és, hogy mi a következő lépése a két árulónak.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Csüt. Szept. 30 2010, 17:40

Egy gyors mozdulattal érkeztél meg a nő mögé, aki abban a pillanatban vette csak észre, hogy mekkora bajban is van. Az arcát rémülten kapta hátra, ahogyan két kardot kis eltéréssel vetteted be. Az első elől még idejében hajolt ellőre, ahogyan az csak pár hajkincsét vágta le, de a másik csapás, mely azonnal követte az elsőt, az már szinte túl tökéletesen kapta telibe őt. A hasánál hatolt be, ahogyan nem állt meg egykönnyen. Mind a kés a vajat úgy vágott tizedmásodpercekként előre, ahogyan körülbelül a törzse felénél áll csak meg, egy igen erős csontnak hála, melyet gerincnek hívnak. A lány szinte azonnal vért köhögött fel, ahogyan te kirántottad a kardot.
A kunoichi már szinte alig volt az eszméleténél, sőt az élők sorában, mikor a földre esett, arccal ellőre. A vér pedig szinte azonnal hatalmas tócsában jelent meg, körbevéve téged is, eláztatva a lábadat. És bizony az áldozat nem tűnt el. Nem változott át, mind tette azt Shion esetében. Most valóban az igazi ellenfeledet győzted le.
Kaori-ra néztél, aki ahelyett, hogy örült volna a győzelmednek, hangosan kiáltott rád, dühösen és akaratosan! Ez meglepett, de a közölt szavaiból értetted, hogy mire gondol.
- Te ostoba! -kiáltott rád- Miért jöttél elő?- kérdezte tőled, ahogyan az épület felé nézett- Ha csendben elbújsz, akkor meglephettük volna őt, de most már tudja, hogy hol vagyunk! -közölte veled, kissé ideges hanglejtéssel- Láttad hogy szol valakihez igaz! Én tudod szájról olvasni.. az aki odabent van, neme egy olyan ember, nem... nem egy olyan valami, akivel mi ketten eggyűtes erővel is felvehetjük a versenyt! -nézett rád egy pillanatra, mikor belülről kissé halk, de jól hallható nevetés tört fel.
- Szóval letudtok győzni?! Valóban ezt mondtad? Ezért az önhittségért még bűnhődni fogsz...- a hangja furcsa volt.
És te azonnal reagáltál. A kardokat a földbe szúrva, kézjelekbe fogtál, majd a hatalmas tűzoszlop egy pillanattal később szinte áthatolhatatlan falként vette körbe az épületet. Épp, hogy alig kezdtél bele a szavaidba, mikor Kaori újra rákiáltott.
-Ebből nehezen törnek ki. Karoi ha … csak ennyire volt időd.
- Te Idióta! Nem hallottad jól amit mondtam? Ellene a tűzzel nem megyünk semmire! A lehető legrosszabb helyen vagyunk, ez az ő területe...- abban a pillanatban kisebb robaj támadt, ahogyan a tűzoszlop egy helyen megbomlott. Mintha egy cápa uszonya lett volna, Ung szelte át a talajt egy fehér valami, mintha az egy cápa uszonya lenne és ért pontosan feléd tartott, ahogyan a föld megrepedt és szinte kirepült belőle a megmaradt áruló. És csakugyan, az volt. Egy cápa, ahogyan a fehér valami, egy hatalmas kard volt volt, bekötözve, mintha rejtegetné mi is van benne. És az a kard majdnem akkora volt mind ő, de nálad nagyobb az biztos. Mégis fél kézzel csapott le rád vele, úgy hogy éppen arra is alig maradt időd, hogy a két Raiken-nel védd azt.
Olyan érzés lehetett, mintha egy hatalmas fával csaptak volna le. A kard súlya nagyobb volt annál, amire számítottál. Szinte az egész testedet belekellet feszítened, hogy megtartsd, de még így is, milliméterről-milliméterre közelebb ért a fejedhez.
- Szép kardok...- dicsért meg, ahogyan hírtelen felkapta a kardot, ahogyan a te kihatott energiád kiszabadulva a kardjait megemelkedtek. És abban a pillanatban ért a rúgása, pontosan a a mellkasodba, olyan erővel, mind a kard.
- Kurono! -hallottad Kaori hangját, ahogyan érezted, hogy valaki megmarkol a levegőben. A kunoich volt, ahogyan vele együtt zuhantatok a közeli vízbe. Ha nem tetet volna ezt, akkor egyszerűn átestél volna még a vízen is, a másik erdőrészbe. Ahogyan pedig lassan felbukkantatok a víz felszínén érezted, hogy a Raiken kardjaid nincsenek nálad és az egész tested fáj. - El kell menekülnünk...- hallottad Kaori szavaitt- … ezt az alakot nem tudjuk legyőzni! Őt nem! -ijedt volt, ahogyan a férfi közeledett felétek.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Csüt. Szept. 30 2010, 20:14

Kurono most ismét rosszúl döntött, rosszúl fogta fel a jeleket, de legalább eggyel kevesebb, de ebből nem igen lesz sikeres küldetés, főleg ha még bele is halnak. Ekkor jön Kurono felé a cápa uszony szerű kard, ami nagyon hasonlított egy bizonyos kardra, de Kurono nem tudta felfogni, hogy vajon az-e, az a kard.
~Shameda? Lehetetlen~
Gondolja magában, mikor már métereket repül előre. Karoinak hála csak a vízbe zuhantak, és nem az erdőbe, de az talán még rosszabb látva az elemfél elemét és erejét.
~Sűrgősen el kell tűnömm innen.~
Gondolja magában.
-Előbb is mondhatad volna, hogy ki az ellenfél, akkor óvatosabb lettem volna.-
Jegyzi meg Kurono Kaorinak, de ez már nem segít sűrgősen el kell pucolniuk innen, vagy meghalnak.
~Hoshigaki Kisame. A hét kardforgató egyike. Ő jóformán nem is ember, hanem tényleg cápa. Azt hittem valami egyszerűbb lesz, nem hittem volna, hogy Ruken enyire bízik bennem. Ellene villám elem kell.~
Kaori egyből a menekülés tervét agya be, de Kurono valamien kötődést érez a lány iránt, és most úgy érzi megszeretné védeni.
~A vízen bajban leszünk a fenébe!~
Kurono kézjeleker formál, és felveszi az alap védekező stílusát.
-Tako Uwagi no jutsu.-
Mondja ki a jutsu nevét, ami megadja neki egy ideíg a védelmet, és ez segítheti a menekülésben.
~Most itt kell hagyjam a Raikent!? Nem lenne jó ötlet küzdeni érte, ő már Aware szintje fölött áll, és Ruken sincs itt, hogy megvédjen megint.~
A jutsu után Kurono megprobál kihátrálni a folyóbol az árulótol minnél meszebre, és kikeveredni a veszélyes övezetből.
-Karoi fuss előre!-
Mondja a lánynak, hisz vele szeretné viszonozni, azt amit Ruken tett vele Awarenel, ő majd utána repül. Minden esetre Kurono felkészül, és ha jönne a következő támadás, akkor azt a vVillám elem: Plazmagömbbel hárítaná. Elég hatásos víz jutsuk ellen.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Szomb. Okt. 02 2010, 13:30

Egy pillanattal később már a víz felszínén áltatok és onnan néztétek az ellenfeleteket. A cápára nagyon is emlékeztető férfi, kihúzta magát, ahogyan nyugodtan megtámasztotta a vállán a hatalmas kardot, melyet nagyon is könnyedén lóbált ide-oda eddig. Ott áltatok és farkasszemet néztetek vele, ahogyan felvetted a védelmi pozíciódat és a bőröd lassan olyanná vált mind egy sárkányé. Pikkelyek borították be, ahogyan egy fél lépést hátráltattok.
- Ne meneküljetek! -mosolygott rátok- Nem fogom hagyni, hogy elmenjetek, azután, amit terveztettek, azután nem! - közölte könnyed hangsúllyal, de az ő hanglejtésével és hangjával még ez a néhány szó is veszélyesnek és fenyegetőnek hangzott. És abban a pillanatban, minden megváltozott, ahogyan rákiáltottál Kaori-ra, hogy fusson.
A víz megelevenedett ellőtted, pedig nem is csinált a cápafi semmit. Csupán a kardját nyújtott az írásosodba. A víz megelevenedett, ahogyan egy kisebb sugárban, mind egy cápa az áldozatára, úgy csapott le rád. Még azt is láttad, hogy egy pillanatra a vízoszlop felveszi egy cápa fejének az alakját, de utána telibe kapott. Nem okozott valami nagy kárt, sőt a nyomáson kívül semmit sem éreztél belőle. Megakasztottad a lábadat, ahogyan sikerült egy helyben maradnod. De ez az idő elég volt ahhoz, hogy Kaori egy távolabbi fa ágáról nézhessen vissza rád. A tekintettetek találkozott, ahogyan a nő elfordult és eltűnt a fa ágáról. Kissé megnyugodtál, végre itt volt a lehetőség, hogy te csakis saját magaddal foglalkozz és elmenekülj valamilyen tervet kihasználva. De az a néhány másodperc, míg félrenéztél, nagy árba került. Épphogy visszatekintettél Kisame-ra, az már nem a túlparton volt, hanem előtted, a hogyan a kardjával nyitott céltábla voltál neki. Kard a hasadon talált el, ahogyan megemelkedtél a talajtól és a kard irányába elmozdulva nemes egyszerűséggel, mintha csak egy labda lennél, úgy ütött vissza a vízbe. De ezúttal ez nem volt valami erős. Könnyedén megragadtál a víz felszínen, ahogyan már tudhattad. Nem fogja hagyni, hogy elmenekülj, vagy hogy távol kerülj a víztől.
- Csak nem egy Hazukage? Rég volt, hogy egy fajtád belitt sikerült megnyúznom, de a régi idők emlékéért veled ezt lassan fogom megtenni! -mosolygott rád továbbra is.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Hazukage Kurono on Szomb. Okt. 02 2010, 16:56

Kurono alatt a víz megelevenedik és eltalálja, de a pikkelyeknek hála semmit nem érzet, csupán a víz nyomását. Nyugdotsággal tölti el az, hogy Kaori el tudott menekülni, és most ő következik. Előtte viszont, túl kell élnie egy két dolgot, amik sorba jönnek is. Míg elnézett, csupán egy pillanatra, addig Kisame előtte termett, és sikerült a Shamedával telibe találnia.
~Fenébe!~
A kard telibe vágte, de még a víz felszinén maradt, de eltávoldott Kisametol.
~Akkor a saját területén ölöm meg, ha már nem akar elengedni.~
Kurono ekkor halja meg, hogy Kisamenak volt már dolga Hazukagekkal, amire igen csak berág, főleg, mikor azt a hangott halja, hogy "megnyúztam".
-Engem nem igen fogsz megnyúzni. A sárkány pikkelye, erősebb, mint a cápa bőre.-
Ha úgy veszük, ez a harc a sárkány és a cápa harca, ami itt a cápa területén dől el, ami már a mérleget a cápa felé dönti. De a cápa nem számíthat arra, hogy ez a sárkány nem tüzet okád, hanem villámot lő, és itt lesz Kisamenak a balszerencséje a saját területén, amit Kurono megprobál kihasználni.
Kurononak most újabb terve támadt, ami talán elöszőr igen gyerekesnek tűnik. Kurono csinálna két Raiton: Kage bushin-t, aki nyiltan támadnak Kisamera, egy-egy kunai késsel. Kisame valószínűleg nem tapasztalt annyira a villám elemben, mint Kurono, így nem biztos, hogy képes megklömböztetni a klónokat, a villám klónoktól, így ha azokat megsemisíti, amire kénytelen, azok felrobbanva villámot bocsájtanak, ki ami a víz felszinén több gondot jelentenek. Kurono ezt kihasználva, gyors támadásba kezd. Kézjeleket formál, és a pukkanás meg a villámok közepette kimondja a Jutsu nevét.
-Raiton: Ookami-
Ha idájig eljut, akkor a jutsu eredménye, egy gyorsan támadó villámfarkas, ami a vízen rohanva több feszültségre tesz szert, és mivel gyors is, a füstből kitörve támadná Kisamet.
avatar
Hazukage Kurono
Játékos

Taijutsu Pontok : 28

Tartózkodási hely : N/A


Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 636

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Karin on Vas. Okt. 03 2010, 13:45

Kissé meggondolatlanak is lehetett volna mondani azt, amit tettél. Nem volt rossz próbálkozás, sőt ha nem ő lett volna az ellenfeled, már valószínűleg halott lett volna. De hiába voltál te egy Raiton specialista, egy villámmester, hiába gyengébb a víz a villámnál, egy hatalmas dolog különbség volt a ti erőtök között. Bár nem érezted, de a chakrátok közötti különbség óriási volt. Sőt, ha ez még nem is lett volna elég, a tapasztalat is az ellenfeled oldalán állt. Szinte nem volt esélyed de te megpróbáltad és majdnem sikerrel is jártál. Egy hajszálon múlott. De lássuk mis is történt.
Kisame valóban tudta, hogy a két létrehozott klón, nem sima másolat, vagyis nem sima Kage bushin, de ez volt a lehető legnagyobb kockázatod melyet elkövettél, a legnagyobb hibád. A Kage bushinok felosztják a chakrádat, vagyis azzal, hogy két klónt létrehoztál, a chakrád igazából a több mind a felére csökkent. Hogy miért? Mert a chakrád kétharmad része maradt csak meg! A két klón abban a pillanatban, ugyanannyi chakrával rendelkezett mind te. És ez a kezdett volt csak. Kisame a magasba dobta a kardját, ahogyan kézjelekbe kezdett és mellette a víz megelevenedett és lassan egy tökéletes Mizu Bushin-ná állt össze. Olyan technikává, mely jelen pillanatban a legtökéletesebb volt. Hazai pályán képes volt felvenni a versenyt a te klónjaiddal is.
De túl közel voltak ahhoz a klónjaid, hogy Kisame valóban távol legyen tőlük. A víz klón a villám klón ellen. Nem rossz párosítás. A klónok összecsaptak és szinte patthelytett alakult ki. Megakasztották egymás fegyverét, közelharc alakult ki, ahogyan láthatólag nem bírtak egymással. A vízklónok nem voltak elég erősek, hogy a közelharci képességeitek közti különbség kialakuljon, éppen ezért lehettek a klónjaid egyenrangú felei az ellenségnek, vagy inkább egy kicsit jobbak is. De ez nem tartott soká, alig három másodpercig, mikor Kisame összecsapta a kezeit és a vízklónok szinte egyszerre robbantak fel. Megsemisitve az egyik klónodat, mert a másik még időben buggyant le a víz alá, ezzel kerülve el a számára hallás csapást. De azzal, hogy villám klón megsemmisült, egyben a felhalmozodott villám ellem is szabadjára engedte magát. Villámgyorsan itatta át a vizet, ahogyan Kisame-t is elérte volna, ha az nem ugrik a levegőbe. Igen, muszáj volt neki, túl közel volt ahhoz, hogy a robbanás épphogy ne érje el, de a szétterülő elektromosság igen. A levegőben volt, ahogyan ezzel nyílt céltábla volt neked.
A villámfarkas hihetetlenül gyors volt és tudtad, ha telibe kapja, az elég lesz ahhoz, hogy elmenekülj. De az utolsó pillanatban minden megváltozott. A hatalmas kard egyszerűen abban a pillanatban esett vissza a kezébe, ahogyan keresztülvágta a farkasodat, mely semmivé vált. Nem hittél a szemednek, nem tudtad hogyan csinálta, de megtette.
- Azt mondtad, hogy a sárkány pikkelye, erősebb, mint a cápa bőre? Majd meglátod, hogy mekkorát tévedtél! - ért vizet, ahogyan érezted, hogy a sárkány pikkelyek lassan elkezdenek eltűnni a testedről, elhasználtad a chakrád legjavát és lehet, hogy innen már nem lesz visszaút.
avatar
Karin
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

1 / 9 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.