Erdőségek

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Vas. Szept. 09 2012, 21:03

Hiába lépkedtem ki a vízből, lévén, felkészülten várjam mesteremet, nem érkezett meg időben, ami furcsa, tekintve, hogy sosem késik. Persze pár perc még nem ok arra, hogy idecsődítsem a fél klánt az ő keresésére, de azért nyomasztott a dolog, így gondoltam átnézem a felszerelésemet, mielőtt a keresésére indulnék. A nyilaimat, a kunaikat, és az íjamat ellenőrzöm le, megnézem, minden rendben van-e, így nem kell kapkodnom a küldetés előestéjén, csupán csak frissítenem kell a készleten. Pár robbanócetli, és néhány méter drót, amire még szükségem lesz, legalább ez a kis pakolászás erre is jó volt, hogy ezt kiderítsem. Már éppen végeztem az elrendezéssel, mikor valaki megjelent mögöttem a semmiből, s mire megfordultam volna, felvéve harci pozíciómat, már olyan rúgást kaptam, ami bizony bár méter taszajtott rajtam a kiképzőterep koszos felszínén.
Karojin mestert vártam támadómként, hiszen régóta meg akar ölni, azért amit a fiával tettem, de ehelyett nagybátyám Tien állt előttem, s én meglepődötten könyököltem fel a földön. Vártam pár másodpercet, hogy ismét normálisan járjon a levegő a testemben, mivel egy része beszorult a rúgás pillanatában, majd szóra nyitottam a számat.
- Jó reggelt Sensei. Ezt miért kaptam? - Kérdeztem teljesen megrökönyödve, majd mikor már úgy éreztem jobban vagyok, feltápászkodtam a porból, s felkészültem további támadásokra is, nem-e csak kipróbálja harci készségeimet. Ha pedig azért akar megbüntetni, amiért nem gyakoroltam, ideérkeztéig, akkor már jó úton járt a tapasztalt Jounin.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Szept. 11 2012, 10:39

- Nem figyelsz, és nem is tartod magad készültségben a falud határán kívül... Azt mondják, hogy tanulni akarsz, a legalapvetőbb viszont még mindig nincs beléd verve! - Azzal a férfi megindul feléd, számodra alig de még érzékelhető gyorsasággal. Az első ütést hárítod, a magad elé tartott kezeiddel, azonban berepülsz a víz fölé.

1. lehetőség: Gyorsan alkalmazkodsz a vízhez, és fennmaradsz a tetején a leérkezéskor, viszont biztosan elveszted a figyelmedet a környezetedben a koncentráció miatt. Tien eltűnik a szemed elől, és ki vagy téve a következő támadásának.

2. lehetőség: Hagyod magad a vízbe zuhanni, de tudsz készülni, akár technikával, akár fegyverrel-eszközzel az érkező Tienre, akinek úgszintén vízbe kell szállnia ha veled kíván továbbra is megküzdeni.

3. lehetőség: van kiút, jutsu is, de ezt neked kell kitalálnod
*trollface*
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Kedd Szept. 11 2012, 13:37

Jól gondoltam, a mester felkészültségem teszteli, és méltatja a tényt, miszerint nem álltam készen a támadásra. Ebben igaza van, hiszen Karojin mester bosszúra éhesen les rám a klán területén belül, többször kellett összecsapnom már vele, de nagybátyámmal még nem volt alkalmam vérre menő küzdelmet folytatni.
A következő ütést hárítottam ugyan, de meglátszódik a Jounin és egy genin közötti különbség, az erő, amit kifejtett a víz felé taszított, s mivel újabb támadás várható a testhelyettesítő Jutsuval kívánok odébb sasszézni előle.
Remélhetőleg egy farönköt talál telibe, míg én a nádasban keresek ideiglenes menedéket csupán addig, míg felkészülhessek a támadásra.
Ha sikerül a tervem, egy dróthuzalos nyilat veszek ki a tegezemből, semmi esetre sem akarom megsebezni a mesteremet. Ez két nyílvesszőt jelent, mely két méteres drót huzallal van összekötve, általában fogságba ejtéskor használom. (Az adatlapi felszerelésemen fel van tüntetve, ott tartom számon tegezem tartalmát.)
Készítek egy klónt, s azt kiküldöm a terepre. Nem támadok vele, csupán mesterem helyzetét akarom lefülelni, hogy a nyilakat kilőve aztán ártalmatlanítsam őt. Ha nem sikerül, vagy a mester rám talál, egy robbanó jegyzetet dobok elé, majd a vízen át próbálok menekülni. Ha a tervem már az elején megbukik, és a testhelyettesítés sem válik be, alámerülök a vízbe, és hátrahagyva egy egyszerű klónt, úszok a nádas felé.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Szept. 11 2012, 16:12

Bizony, a testhelyettesítés nem jön össze, és a sietségben még csak azt sem tudod, hogy miért, erre a latolgatásra azonban nincs is időd, mert tudod, hogy Tien érkezik, ha nem cselekedsz. Így le is buksz a felszín alá, ahol rúgod is tovább magad, és létrehozod a klónt, ami ott marad, és úgy nézelődik szét, mintha várná a támadást.
Pár másodperc telik el, arrébb is kúszol a nádas felé, de amikor a felszínre mennél, egy rugás éri a vizet felülről. A becsapódás szinte égető chakrát küld le a víz alá, amit éppen, hogy el tudsz kerülni. Visszapillantva látod, ahogy a klónod mozdulatlan és zavartalan - azaz Tien minden további nélkül átlátott a trükkön és rád várt...

A következő jelenet előtt van a tipikus animés pillanatod: egy msodperc telik csak el eseménytelenül, de neked van időd végiggondolni mi történik és történhet, pontosan 100 szóban (és a karakter csak ennyit fog fel ésszel és ebből dönt).
Ebből a döntésből következőleg:

1. lehetőség: fel akarsz menni, és ezért azt teszed, hogy...

2. lehetőség: lenn maradsz, és ezért azt teszed, hogy...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Szept. 12 2012, 13:18

Hiába a trükközés, Tien átlátott rajtam, és már várt engem a part közelében, hogy mérgező chakrájával sújtson le rám. Szerencsém volt, még időben kikerültem az égető chakrát, de már nincs sok levegőm, így cselekednem kell. Ha kimegyek, Tien ismét lesújt, ha lenn maradok, valószínű elfogy a levegőm, így nincs mit tenni, küzdenem kell. Ismét generálok egy klónt, és a lehető leggyorsabban a hátára teszek egy robbanó cetlit, majd felküldöm a felszínre. Amint Tien megtámadja, vagy csak egyszerűen közel ér hozzá, aktiválom, és az ellenkező irányba kezdek úszni, célba véve a partot, hiszen vízben megküzdeni egy vízelemű Jouninnal felér egy öngyilkossággal. Ha nem lennék elég gyors, a Fürge test Jutsu segítségével növelem a sebességem, a cél a part.

//kicsit több lett, mint 100 szó, de ebbe benne van az előző postod lereagálása is.//
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Pént. Szept. 14 2012, 18:39

Az új klónt is létrehozhatod, illetve felküldheted, sőt, ezúttal látod is, ahogy Tien felé rohan a víz felszínén. Itt a te időd, azaz így érzed, és elúszol, amikor a felszín közeli vízrétegek láthatatlanná válnak a robbanástól...
Ez azonban nem tart sokáig. Tien egy szempillantás alatt terem közvetlenül alattad, és lehúz, olyan erővel, hogy ha nem í vízben lennétek, le mernéd esküdni, hogy megrándult volna a derekadban pár izom. A következő pillanatban már a férfi lábát a hátadon érzed, ahogy lefelé tapod, és a talajba döngöl.
- Ahogy hallottam tanulni jöttél - mondja újra, és mélyebbre tapos. A hangjában érdekesen, nyoma sincs annak, hogy a víz alatt lennétek, sőt levegőt sem vett, buborékjai sem voltak sehol beszédének. - Ha meg szeretnéd tanulni a jutsut, meg kell értened a különbséget közte, és a hagyományos jutsu között. Egy perced van, hogy elmondd mi minden lehet a különbség. Ha nem elégszem meg vele, a víz alá zárlak, amíg rá nem jössz!
Miután ezt elmondta, kiemelt a vízből, és amíg te levegőért kapkodtál megállt előtted, és számolni kezdett.//Éjszaka még írok ha lesz válaszod! A hétvégém szabad!//
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Vas. Szept. 16 2012, 11:35

Egyszerűen lehetetlen túljárnom Tien eszén, túlságosan higgadt, átlát rajtam és kihasználja száz százalékosan víz elemét. Esélyem mindig van, bár lehet értékeli a próbálkozásaimat, most szorult helyzetbe kerültem, ahogy a levegő szép lassan elhagyja tüdőmet. Ismét a talajba taposnak, dejavu érzés, szinte már megszokott, hogy mindig a sárban, talajban, iszapban kötök ki, úgy tűnik a klán területén ez a módi.
A mester egy kérdést tesz fel, és bár ez a módszer elég érdekes, végül is mondhatjuk, belém veri a Jutsut, még akkor is, ha a kézpecséteket sem mutatta meg még nekem. Átgondolom a kérdést, míg számol, s bár már egy ideje a víz foglya vagyok, a válasz talán túl egyértelmű, vagy csak nem bonyolítom túl eléggé.
Nem tudom azt sem, hogy fogok a víz alatt beszélni, neki megy a dolog, de én inkább tartalékolnám a megmaradt levegőmet.
- Az elem és a szint. A Mizu Bunshin jutsu a víz elemünk segítségével hozható létre, elég egy nagyobb pocsolya is, míg a sima, bárhol bármikor alkalmazható. A víz elemű klón több fizikai hatást bír el, míg a sima már egy kisebb chakra vagy fizikai hatás érésekor is felbomolhat. - Mondtam ki a szavakat, majd azért mégsem ettem meszet, nem Dokujaku szokás meghunyászkodni, ha megfelelő a válasz, ha nem, ismét elé vetek egy robbanó cetlit, majd miután alkalmaztam a Testcsere Jutsut, felrobbantom azt, és ismét megpróbálok a part felé igyekezni. Tien nagybátyám ismeri makacsságom, és biztos vagyok benne, számított tőlem valami ellenakcióra. Kár volt felengednie engem a talajról.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Szept. 17 2012, 01:23

Mielőtt a kezedet elhagyta volna a robbanó jegyzet, egy erős marok ragadta meg a karodat. Tien nézett rád a másik oldaladról is, és nem tűnt éppen boldognak.
- Nem az akadémiai leckét kértem vissza, fiam, hanem a különbséget, amit értened kellene már! - Azzal olyan pofont kaptál a karodat megfogó Tientől, hogy a víz felszínen kacsáztál ki egészen a partig. - Addig ne pattogj, főleg velem ne, amíg nem érted amit akarsz tőlem! - Elvégre Ő is egy Dokujaku volt valahol mélyen, és te jöttél hozzá kérni.
- Figyelsz te egyáltalán a saját klónodra? Tudnod ként, hogy pontosan mit tud és mit nem, és azt is tudnod kéne mit adnál hozzá a vízzel igazán. De ha nem megy ésszel... - Azzal Tien kezei észlelhetetlen gyors pecséteket írtak, és jó pár klón emelkedett ki a vízből és a semmiből körülötted.

Írd le, ahogy taijutsuval harcolsz ellenük, és azt is, hogy mi a különbség a velük való küzdelemben.
(Jelzem, ha játékosként sem ismered jól a különbséget, akkor semmilyen jutalom nem jár a tanulás mellé.)


avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Szept. 17 2012, 16:29

Ismét elbukott a tervem, ráadásul a válaszom sem volt helyes. De miután a Sensei segítségemre volt egy elmetágító pofonnal, és a parton heverő szikla is adott egy másikat, megvilágosodtam. Persze kellett ehhez az is, amit mondott, hiszen igaz különbség van a sima klónjutsu, és a víz elemű klón jutsu között, de ugyancsak különböznek a Dokujaku-k által ismert jutsuktól, és nekem ez eddig egyáltalán nem esett le, pedig a válasz végig előttem volt. Késő viszont, addigra már megjelent jó pár klón körülöttem, kik még mindig szerették volna megértetni velem Tien mester mondandójának lényegét, és éppen nem jó szándékkal. A testem már szinte érzéketlen volt az őt érő ütésekre, az arcom is megdagadt, azt hiszem örök életre megjegyzem ezt a tanulást. Mi lenne, ha Tien nem a rokonom lenne...bár ez ökörség, hiszen jelen esetben ő egy kiképző tiszt számomra.
- A méreg...áááá... - Kaptam egy pofont, mikor megkezdtem a mondandómat, majd miután a következő ütést sikerült hárítanom, folytattam. - A különbség a beleáramoltatott méreg. - Kiáltottam, majd sikerült leütnöm a következő támadó klónt, ami akkora sikerrel ért fel, hogy el is mosolyodtam. Megütöttem a mesteremet...áááu. Máris kaptam a következő ütést, kellemetlen volt vagy négy klón ellen küzdenem egyszerre, ráadásul úgy, hogy ha likvidálok egyet, máris támad a következő. Tiennek még a klónjai is nehéz falatok...reflexeimet ennyire még talán nem kellett használnom, hogy egyszerre ennyi ütést hárítsak, de még így is bucira verik a fejem.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Hétf. Szept. 17 2012, 20:24

Az ütlegelés jó ha tíz percig eltartott, de ekkor is csak miattad lett vége, mert összerogytál. Tien a fejét csóválva lépett a hanyatt fekvő valódhoz, és leguggolt, majd feltámasztotta a fejedet, hogy lásd az előtted álló két klónját.
- Még mindig nem tudod, hogy melyik klón nem ért hozzád egyetlen egyszer sem, igaz? - És valóban. Ha visszanéztél is a küzdelemre, mindig mást csináltál, minthogy megfigyelted volna a klónok viselkedését, és jobban belegondolva még azon sem gondolkodtál el ebben az időben, hogy mi a leggyökeresebb tulajdonsága a két klóntípusnak...
- Mire számítasz úgy egy küldetésen, ha azt sem érted, hogy mire képesek a klónjaid? Hogy melyik képes ütni, és melyik nem. Hogy melyiknek van teste, egyáltalán anyagi kiterjedése, szaga, tapintása, nyoma a lába után. Nem ma fogsz tanulni, Tano. Ma hazamész, és átgondolod, hogy holnap visszajössz-e tanulni és megérteni, mielőtt terveket kezdenél építeni alapok nélkül. - Tien felállt, és intett, hogy mehetsz. Nem szólt többet, nem is volt kíváncsi rád. Csupán amikor végre felálltál vett elő két shurikent, amiket elhajított a klónjai felé. Az egyik shuriken megállt, majd leesett a szétomló vízben, a másik suriken viszont a tóban csobbant legközelebb, miután szétpukkantotta a valódi bunshint...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Szept. 17 2012, 21:49

Az ütlegelések alább hagynak, én viszont még mindig úgy érzem, támadás alatt vagyok. Szavakkal bánt a Jounin, miközben én esetlenül esek össze, több sebből vérezve, jobb szememre nem is látok a beleömlő vér miatt. Nem is tudom, hogy a testem fáj igazán az engem ért szégyenteljes veréstől, vagy attól a ténytől, hogy bár zseninek tartottak az akadémián, itt csúnyán leszerepeltem nagybátyám kezei alatt, márpedig az volt a célom, hogy büszke legyen rám. Miután a füleimben a sípolás alábbhagyott, Tien feltámasztotta fejemet, hogy a szemeibe nézzek, miközben elmagyarázza hibáimat. Így bizony...elmondtam mindent mi eszembe jutott, de a lényeget eltakarta előlem a büszkeség, az a gondolat, miszerint nem hagyom magam. Pedig ezt a verést épp azért kaptam, mert nem gondolkodtam, nem figyeltem a környezetemet, és az ítélőképességemet is eldobtam, csakhogy visszavághassak mesteremnek. Nem szóltam egy szót sem. Nem azért mert több helyen felszakadt az ajkam, vagy mert haragudtam a Sensei-re, hanem a szégyen miatt, mit éreztem. Leszerepeltem...mint Dokujaku, és mint Shinobi.
A mester eltűnt, és én még sokáig ültem egyedül a víz partján. Lehet viszont, hogy nem sok mindent figyeltem meg az ütközet alatt, egy dologra azonban oda figyeltem. A sima klón jutsu, és a Mizu Bunshin klón jutsu közti kézpecsétek különbségére. Miután elláttam sebeimet, letörölgettem a vértől koszos arcom, gyakorolni kezdtem. Nem akartam, hogy semmibe vesszen az egész nap, mit az edzésre szántam, hogy semmibe vesszen Tien mester tanítása, ezért addig gyakoroltam, míg chakrával bírtam. Nem sok sikert értem el, habár mégis tapasztalatokkal gyarapodva hagytam el a partot délután. Arra jó volt a gyakorlatozás, hogy megértsem a Vízklón, és a sima klón közötti különbséget. Tervem az volt, hogy a felcsernél elláttatom sebeimet, majd eszek egy kiadósat és lepihenek. Vissza fogok jönni...örököltem Dahjon nagyapám makacsságát, és a Dokujaku-k büszkeségét. Nem adom fel, verjen meg a Sensei duplán ilyen csúnyán, akkor is meg fogom tanulni a Jutsut.

Másnap

Miután megreggeliztem, és elpakoltam a szükséges felszereléseimet, elindultam a tisztásra, hogy ismét nekilássak a tanulásnak. Tudom, hogy a mester nem elégedett, és azt is, hogy eddig nem sokat haladtam előre, de nem adom fel.
Remélve, hogy nem kések a találka helyről, odáig szaladok, s ha hamarabb érkeztem meg, mint Tien Sensei, leteszem felszerelésemet az egyik fa tövébe, és nekilátok a gyakorlásnak. Kígyó, madár, tigris. A kézpecsétek már automatikusan mennek, de a vízklónomról ugyanezt nem lehet elmondani...viszont biztos vagyok benne, hogy Tien ismét támadni fog, és mivel nem szeretem, ha ütnek, felkészülök az érkezésére, és megpróbálom hárítani a csapásait, figyelve, klónnal támad-e rám, vagy ő maga ront-e nekem. Ha nem a patak felől támad, egyértelműen nem vízklónnal érkezik, hiszen vízközelben lehet alkalmazni a Jutsut, és utána is közel kell tartózkodnia a folyamhoz. Ha mégis a víz, avagy a nádas felől érkezik, megpróbálom lekövetni az árnyékát, víztükrét, illatát, hogy van-e neki egyáltalán. Sima klónnal is támadhat, vele akár az ellenkező irányból, de őt könnyebb lekövetni, a klónoknak nincs fizikai valója, így talán már fel fogom ismerni a helyzetemet. Megnézem merről fúj a szél, már ha nincs szélcsend, talán a szél irány is segíteni fog nekem.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Szept. 19 2012, 23:55

Wow, az előzőt miért nem küldte el. Csak most veszem észre...


- Miért nem próbálsz inkább készíteni egy vízklónt? - Tien hangja mögüled szólt. Az öreg a vízen állt, és hátra tett kezekkel figyelt. - Nem olyan nehéz, először csupán a vizet kell megformálni, és aztán megteremteni a klónt. A legfontosabb, hogy hagyd szabadon a klónodban a formázást. Ne akarj neki terveket adni, se cselekedeteket. Csak egy testet kreálj, ami körbeveszi a chakráddal áthatott vizedet...

Tien a következőkben figyeli, ahogy próbálkozol, de valami mindig megakaszt már a legelején...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Csüt. Szept. 20 2012, 14:53

Tien sensei hangja úgy hatott, mint egy villámcsapás, reflexből fordultam meg, magam elé húzva kezeimet. De nem jött támadás, helyette a férfi folytatta kérését, s mire mondandója végére ért már le is engedve a védelmem bólintottam felé.
- Jó reggel mester! Értem, tehát csak alakformálás. - Köszöntöttem azért Tien-t, megtartva az illemet, s tiszteletet, majd nem is késlekedve, koncentrálni kezdtem. Ahogy kérte, nem próbáltam meg a klónnak utasítást adni, semmi terv nem volt a fejemben, teljesen kiürítettem elmém, és csak a saját alakomra gondoltam, amit az előttem lévő vízből megakartam formálni. Persze kezdetben elég egy alak, nem kell tökéletesen kinéznie, a lényeg, a Jutsu alapjának elsajátítása. A chakrámat a testemen kívül kell irányítanom, első dolgom a felszabadítása, és a víz formálása. Tekintve, hogy ez az első víz elemű Jutsum nem meglepő, hogy a víz, ahogy felemelkedik a tóból, úgy szét is esik. Talán a koncentrációm nem volt megfelelő, vagy a kiengedett chakra nem volt elég. Megpróbáltam újra.
Ismét kiengedtem a chakrámat, s megpróbáltam egy alakot kiemelni vele a vízből, igaz, magasabbra jutott, mint az előző, de nem hogy emberi alakja nem volt, felénél ismét szétplaccsant megadva magát a gravitációnak.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Pént. Szept. 21 2012, 22:15

- Emlékezz arra, hogy mit csinálsz a testeddel, amikor a vízen vagy. A chakrádat a vízbe vezeted. Már csak irányítanod kell. - Tien csak halkan és nyugodtan szólt, a próbálkozásodat látva, és ő is a térdén volt. A kezét a vízre tette, és látható mennyiségű chakrát küldött a vízbe, ami nem oszlott szét, hanem egy hosszanti kört írt le. Végül a kéz felemelkedett, és a chakra által bejárt víz is követte...


Másold le a próbálkozást. A siker nem jön könnyen, de amikor példád van, már rátérsz a helyes útra.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Hétf. Szept. 24 2012, 19:39

A harmadik sikertelen próbálkozásnál szinte ittam Tien szavait, szótlanul bólintottam, majd figyeltem a gyakorlatot, amit csinált. Megfelelően kivitelezett technika, a víz úgy mozgott, ahogy kezeit emelgette, figyeltem az arányokat, ahogyan a chakra átjárja a vizet, melyet kedvére emelget. Nem is tétlenkedtem sokáig, tenyereimet a víz felszínére helyeztem, és koncentrálni kezdtem. Tenketsu pontjaimra összpontosítottam, a tenyerembe vezetve éreztem, ahogy áramlik kezeimből a chakra egyenesen bele a vízbe. Próbáltam én is azt a mennyiséget követni, amit a mesterem irányított, majd mikor úgy éreztem megfelelő chakrát szabadítottam fel, sóhajtottam egy mélyet, és megemeltem a kezeimet. Először nem, hogy nem hasonlított a gyakorlat Tien mesteréhez, de csak kisebb vízgombócok emelkedtek meg a vízből, így miközben ismét a mesterem példáját figyeltem, újabb koncentrációra szántam el magam. Kizártam a külvilágot, és az egész testemben keringő Tenketsu pontokra koncentráltam, nem elégedtem meg a karomban futó energiával, még több chakrát gyűjtöttem össze tenyereimbe, hogy megfelelően kivitelezhessem a kontrollt.
Miután végeztem, megemeltem kezeimet, és még, ha nem is akkora mennyiségben, de sikeresen követte a víz karjaim mozgását, de nem hagytam abba örömömben, folytattam a chakrafelszabadítást, hogy minél több vizet tudjak megmozgatni.
- Jól csinálom mester? - Kérdeztem azért, hiszen a felesleges chakrafelszabadítással nem jutunk előrébb, ha Tien észrevesz valami hibát a gyakorlatomban, azonnal megpróbálok korrigálni.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Kedd Szept. 25 2012, 23:37

- A lényeget már érted, de van egy fontos pont, amit át kell, hogy lépj - szól Tien, majd érzékeltetve a problémát megteszi azt, amit az előbb, de ő most nem ér a vízhez a kezével. A víz kiemelkedik előtte a tóból, ami köré aztán megidézi a klónját.
- A kezeidre szükséged lesz a klónodhoz. Máshogy kell létrehoznod a víztestet. - A mestered azonban itt abba is hagyja, és elindul a part felé. - Majd jövök este. Sok sikert...


Írd le, hogy mivel és hogyan próbálkoznál, a gondolatmenetre vagyok kíváncsi, ahogy eljutsz a szerinted helyesnek vélt megoldásig. Most csak ennyi kell, a következő körben cselekszel majd.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Szept. 26 2012, 11:16

A mester szavaira csak bólintottam, és figyeltem, ahogy már kézrátétel nélkül mozgatja a vizet, abból alakot formál, és végül klónt alkot belőle. Lehet kézzel egyszerűbb volt neki megtanítani nekem az alapot, hogy kedvemre mozgassam, formáljam a vizet, de a második lépés az, hogy kezeim nélkül játszadozzak a vízzel, majd én is alakot kreáljak belőle. Máshogy kell létrehozni a víztestet...zengnek bennem a mester utolsó szavai, majd intettem felé, mikor távozott.
Merengeni kezdtem, mire is célozhatott, persze, a klón létrehozásához szükségem van a kézpecsétekre, plusz az ellenségeim nem hagynak időt arra, hogy kézzel formáljam meg őket, pláne, ha nem egy klónra lesz szükségem, hanem többre.
Eddig a tenyeremből áramoltattam a chakrámat a vízbe, arra célzott a mester, hogy máshogy kell ugyanezt megalkotnom. Mivel állok a vízen, talán a lábaimra célzott, a lábaimból kell chakrát áramoltatnom, hogy utána a kézpecséttel megalkossam az alakot, elérve ezzel a kívánt eredményt. Mozgatni nem csak kézzel, lábbal lehet, talán a vizet a gondolataim is mozgathatják, vagy csak elég ha a kézpecsét megalkotja helyettem az alakot. Ismét a sima Jutsut vettem alapul, hiszen ott sem mozgatom a chakrámat, azért, hogy egy sima bunshin klón létrejöjjön, egyszerűen megjelenik mellettem, miután a testemen kívül áramoltattam a chakrámat. Itt is ez a teendőm, kiáramoltatom a vízbe a chakrát, és koncentrálva, megalkotva a kézpecséteket hozom létre az alakot.
Ezen gondolatok járnak a fejemben, mikor lábaimból kezdtem áramoltatni a chakrát a víz felszínére és neki kezdtem a kézpecsétek leírásába.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Szept. 26 2012, 15:20

Sikerrel nem jársz, főleg ha egyszerre próbálkozol. Rájössz, hogy a vízen járásra való koncentrálás mellett kell a vízbe oldanod a chakrádat, ami maga egy feladat, majd ezt követve a vizet kell formálnod, miközben fenntartod a vízen állást, és végül, amikor ezeket is megtetted, fenn kell tartanod a vízen állást, a formált vizet, és létrehoznod a klónt.


Hosszú post jöjjön, a feladatod részekre bontott kivitelezéséről, egészen késő estig...
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Dokujaku Tano on Szer. Szept. 26 2012, 16:16

Jól kezdtem neki a gyakorlatnak, de már az első alkalmazásnál rájövök, hogy ez így nehéz dió éss sajnos csurom vizes is leszek a kézpecsétek alkalmazásának pillanatában. Lemerülök a víz alá és elég mérgesen úszom ki a partra, majd törökülésben kezdek elmélkedni, hogyan oldhatnám meg ezt a kis problémát. Sajnos nem rég tanultam meg a vízen járás chakrakontrolt, és pont a lábamból áramoltatom a chakrát, így ezt a két technikai kivitelezést nem tudom megoldani egyszerre. Ki kell találjak valami egyszerűbb módszert mielőtt mindkettőt egyszerre erőltetném, hiszen hiába koncentrálok mindkét gyakorlatra, ha az egyiket még nem tudom.
Úgy döntök, leveszem a cipőimet, és felhajtom a nadrágom szárát, ameddig csak lehetséges. Felkelek, és a vízen járás gyakorlata nélkül lépkedek bele a vízbe, csak addig, míg térdig nem ér, és úgy kezdek el koncentrálni. Elég nehéz, hiszen ilyenkor ősszel már igen hideg a víz, bár az előbb teljesen elmerültem benne, valamennyire kezdem megszokni a hőmérsékletét, addig pedig ismét átgondolom az eddig tanultakat.
Úgy próbálom meg a vizet beleáramoltatni a vízbe, hogy nem erőszakoskodok a felszínén való állással, így nem kell kétfelé koncentrálnom, s ha már megfelelően megy az alakformálás, megpróbálom ismét a kettőt egyszerre.
Mikor végre abbahagytam a remegést, chakrát szabadítottam fel a talpaim felől, éppen annyit, amennyit az előző gyakorlatok során alkalmaztam, majd mikor úgy éreztem elegendő energiát sikerült kiengednem, megformáltam a kézpecséteket.
- Kígyó, madár, tigris. Mizu Bunshin no Jutsu! Gyerünk! - Kiáltottam, majd úgy koncentráltam, mint ma még egyszer sem. Az alakot tökéletesen tudtam irányítani és így, hogy nem kellett a vízen járásra is figyelnem, egyszerűbb volt a dolgom, az alakot szépen fel tudtam tornázni saját magasságomig, és még emberi kinézetet is varázsoltam hozzá, de mikor magát a klónt akartam létrehozni, ismét megadta magát. Tehát külön chakra kell az alak létrehozásához, és még valamennyi az alakításhoz, mind amellett, hogy a vízen kell maradjak. A megfelelő mennyiség a kulcs.
Ismét megpróbáltam, de most több chakrát szabadítottam fel, az egész testemből áramoltattam az energiát, szinte éreztem a tenketsu pontokat, ahogy azokon is áthalad. Kezdtem fáradni, éreztem, hogy ez már sok, talán elegendő, és pont ekkor alkalmaztam a kézpecséteket.
Az alak felemelkedett, sőt már közben sikerült hozzám hasonlóvá alakítanom a klónt, és sikerként teljes öt másodpercig állt velem szemben önmagam karikatúrája, de ezt már félsikernek elkönyvelhetem, de természetesen ez még nem elég.
Dél fele járhatott az idő, mikor elértem határaimat, úgy gondoltam egy kis étkezés, és feltöltődés után megkezdem egyszerre használni a két gyakorlatot. A klónt még nem fogom erőltetni, elég a víz alak, és a vízen maradás.
Leveszem ruháimat, és étkezés után, egy kis pihenés gyanánt botok közé tekerem, tüzet gyújtok, és megszárítom a felsőmet, és a nadrágomat, később lesz rájuk szükségem, hiszen biztos vagyok benne, többször belefogok még zuhanni a vízbe, de remélhetőleg így már csak térdig. Annyira még nem bízom magamban, hogy teljesen bemenjek a közepébe, még a végén tüdőgyulladást kapok.
Miután elegendő energiát töltöttem magamba, és a ruháim is megszáradtak, felakasztottam őket egy közeli fára, eloltottam a tüzet, és visszaindultam gyakorolni. Egy óra telhetett el a pihenésem kezdete óta, szóval be kell hoznom a lemaradásom, ha valami eredményt akarok felmutatni Tien-senseinek.
Megfelelő chakra mennyiséget engedtem a talpamba, majd elindultam, ugye ez eddig gyerekjáték, s ahogy beljebb sétáltam, már elkezdtem áramoltatni a chakrát, közben koncentrálva a vízen maradásra. Mikor elértem azt a mélységet, ahol abbahagytam az edzést, több energiát szabadítottam fel, miközben koncentráltam a talpamra is, de sajnos pár másodpercet követően csak seggre ültem a térdig érő vízben. Mérgemben beleütöttem a tóba, s mikor próbáltam felállni, véletlen ráléptem egy kavicsdarabra, ami éles fájdalommal járt, fel is kaptam hirtelen, s egy lábbal állva a vízben jutott eszembe egy ismét nagy ötlet. Ismét felálltam a vízre, de most csak a jobb lábamba összpontosítottam a chakrát, hogy fenn is maradjak, a bal "sérült" lábamat a vízbe engedtem, az lesz a folyamatos vezető. Külön, külön könnyebb koncentrálni, mintha egyszerre végezném a gyakorlatot, így a jobb lábamban állandó chakramennyiség lesz, míg a ballal engedem a vízbe a Klónnak hagyott energiát.
Miután úgy éreztem, elegendő a mennyiség, alkalmaztam a megfelelő kézpecséteket, és az alak megalkotására koncentráltam, míg a bal lábamat folyamatosan a vízben tartottam, jobb lábammal támaszkodva a víz felszínén.
Jobban sikerült a gyakorlat, most nem estem bele a vízbe, de az alak sem teljesedett ki egészen, még csak karikatúra szerűre sem alakult át. Most viszont nem idegeskedtem, hiszen ötletem átmeneti megoldásnak bevált, csupán addig kell flamingó módra gyakorolnom, míg nem megy a koncentráció egybe. Közben váltottam a lábaimat is, hiszen egy idő után az egyik kifárad az erőlködéstől.
Estig gyakoroltam így, amíg az alak nem teljesedik ki, ha ez sikerül, megint megpróbálom egyszerre két lábbal indítani a technikát, tudván, biztos belefogok merülni párszor a hideg tóba. Öt óra tájékán ismét pihentem egy fél órát, tüzet gyújtva melegedtem a parton, majd mikor úgy éreztem ismét készen állok, megpróbáltam megint, egészen addig gyakoroltam, míg nem jött vissza Tien mester.
avatar
Dokujaku Tano
Játékos

Taijutsu Pontok : 20

Tartózkodási hely : Kirigakure - Víz országa


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 245

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shikaku on Szer. Szept. 26 2012, 18:09

Az este félhomályában lihegtél a vízen, de a klónod veled szemben állt. A kezdeti feladatok összehangolása végre meghozta a sikert, és a klón már nem esett szét, és ténylegesen a másod is volt.
- Látom megértetted a lényeget - szólt Tien egy fáról, mögüled. Nem is tudhattad, mióta lehetett ott. - Rám már nincs is szükség. Találkozunk, mielőtt elindulsz a képzésedre...


Nem is kell többet mondanom. Megértetted a lényeget, a több részfeladatból álló jutsut, a munkamegosztást, és azt is, hogy ezen feladatok egymással milyen összefüggésben lehetnek. Ezt tökéletesíteni már csak majd a chakraelméleti tábla fogja, ha végre kapok elég életet hogy befejezzem.

A technikát felírhatod, azonban a kezdeti lecke miatt ennyivel be is kell érd. Remélem megérte!Azt meg külön köszönöm, hogy valaki végre megmutatta, hogy nem bennem van a hiba, és igen is érthető amit nyomnék a fejetekbe, így nem lőtted el az egyetlen esélyedet; bármikor máskor is szívesen tanítalak majd.
avatar
Shikaku
Játékos


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

Felhasználó profiljának megtekintése http://animecomment.blog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Kedd Feb. 12 2013, 21:58

//Husi//

*Te jó istenem. Ez a nő még mindig olyan komor és szigorú, mint régen. Még mindig olyan kemény szavú, képes egyetlen mondattal a sírba kergetni valakit, képes az őrületbe kergetni valakit csak azért, mert épp olyan kedve van...Mikor körmeit asztalába mélyesztette, azt hittem, az asztal után egyenesen a fejem lesz a célpont, mely nem lesz olyan strapabíró, mint a fa. Ez a nő őrült és ijesztő. Ez a nő még mindig csodálatos.* gondolkodott magában a fiú, miközben megkapta a korai fejmosást. Bár nem számított ilyen szintű kitörésre, valahol mélyen még mindig rajongott érte, így elszenvedve a sérelmeket, szinte meg sem hallva a szidalmazást, csupán a nőt nézte, és bólintott. Habár lett volna kérdése, bőven, nem akarta megzavarni az így is hihetetlenül elfoglalt nőt, kinek úgy tűnik, még egy-két látogatás, és új asztala lesz. A feladatot megkapva a fiú letérdelt, majd meghajolt. Nem sok embernek hajolt ilyen mélyen, mint neki. Megfordult, majd halkan becsukta az ajtót.
- Fúh - fújta ki a levegőt, melyet mindeddig gyűjtött és tárolt magában. Az erdőségbe látták utoljára a lányt. Habár ez nem túl sok információ, de kezdetnek a helyszín is megteszi. Kisétált az épületből, majd visszatért a szűk, zsúfolt utcákra. Léptei, ahogy sorra hagyta maga után az embertömegeket, felgyorsultak, szaladni kezdtek. A városból kiérve már rohant. A kapun kilépett, majd megállt egy pillanatra. Ismerte az országot, mint a tenyerét.
*Gombát szedett az erdő szélén.* gondolta vissza. Talán ezzel kissé közelebb kerülhet a helyszínhez, elvégre az erdő nem kicsi, viszont a peremén nem sok helyen található gomba. A lehető legközelebbit kell megkeresni, hogy a lány nyomára akadjon. Miután végigpörgette fejében a menetet, ismét futni kezdett. Lába alatt porzott a föld, ő pedig nagy sebességgel iramodott.
Az erdőt megáll, majd a fákra ugrik. Biztonságosabb, fedezhetőbb hely, így a fákon ugrálva fogja követni a nyomokat.
Abban az esetben, ha megtalálja a gombákkal benőtt területet, egy jól ismert, és gyakran alkalmazott technikát, a Shikyaku no jutsu // Négyláb technikát alkalmazza. A technikának köszönhetően teste összegörnyedve a földre tenyerel, belemélyesztve borotvaéles körmeit. Ám az átalakulást csak részben hajtja végre, épp annyira, melytől állati ösztönei, szaglása és hallása felerősödik. A levegőbe emeli orrát, majd nyomokat keres, szagok után kutat. Ha sikerül a levegőből kiszimatolnia egy biztos forrást, akkor lassan követni kezdni. Ha nem érez semmit, növeli a technikába fektetett chakra mennyiségét, majd ismét próbálkozik. ha így sem érez semmit, abban az esetben másik gombás területet kell keresnie az erdőben.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Kedd Feb. 12 2013, 22:17

Daizo

A fiatal shinobi sikeresen távozik, méghozzá élve és sértetlenül, ami magában véve egy kész csoda. Töprengései és tervezgetései közben azonban meglehetősen nagy távolságból követi egy alak, egy árny, amely túlságosan elővigyázatos ahhoz, hogy azonnal rátámadjon a megfigyelt alanyra – főleg egy olyan nyílt helyszínen, ahol sok patrióta shinobi járkál. De távolból figyeli, követi; sosem elég közelről, de nem is elég távolról.
Eleinte szinte lehetetlen kiszúrni, talán egy szenzornak lenne rá esélye – az izgalomtól, az adrenalintól ingadozó chakra ugyanis igencsak árulkodó jele annak, ha valaki rosszban sántikál –, s mivel hősünk aligha figyel az ilyesmire, no meg persze ki számítana ilyesmire egy ilyen magas védettséggel rendelkező faluban, nem is igazán észleli. Legalábbis a tömegben nem. Na de ahogy az erdőség szélén kiélesíti az érzékszervét...
Ekkor azonban hirtelen valami elvonhatja a figyelmed: két szag, nem is, mert több. Az egyik enyhén parfümös, a másik élesen orrfacsaró és bódító, a többi pedig izzadság különböző bűze, meg fémé és talán bőrszíjaké vagy irha...
És ebben a pillanatban az arcod mellett egy nyílvessző suhan el, méghozzá elképesztő sebességgel – még kitérni sincs időd, így aztán az arcodon egy apró, de vérezni képes seb nyílik, s a fejed mellett fúródik a veled szemben lévő fatörzsbe a támadó eszköz.
Az árnyék tehát elhatározta, hogy felfedi magát.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 13 2013, 16:56

//Husi//

*Igen, megvagy* gondolta a fiú, miközben orrát a levegőbe nyomta. Mélyre szívta a levegőt, mellyel képes volt kiszimatolni az ismeretlen szagmintát. *De mi ez? ÉS ez?* csodálkozott, miközben egyre több, erősebb illat csapta meg az orrát. *Több, ismeretlen illat. Ez azt jelenti, hogy...* folytatta volna gondolatmenetét a fiú, ám hirtelen valami félbeszakította azt. Egy igen sebes árny suhant el előtte, felvágva arcát, majd a mellette levő fába állt bele. Egy nyílvessző volt az. Még mindig remegett a vége a fában, majd szép lassan megállt. fejét a támadás irányába rántotta, miközben övéből kardjának markolatára fogott, és egy pillanat alatt előkapva azt maga elé tartotta. Ha nem éri hirtelen több támadás, akkor kardját átforgatva alkarja mentén fogja tartani, bal kezét pedig előre tartva így szól.
- Gyere elő. Bárki is vagy. - hangja rezzenéstelen, határozott, erős. Ha ellenfele nem lép elő, abban az esetben a fiú nem fogja helyben megvárni a következő támadást, hanem kardjával kezében bal kezét maga elé emelve, a Kos jelet mutatva. A kézjel felmutatása után hirtelen sűrű köd fogja eltakarni őt és a környezetet. Miután létrehozta a Rejtőző ködöt megkeresi ellenfelét, a fákról. Abban az esetben, ha megtalálta a nyílvessző tulajdonosát, a ködhöz tartozó technikát, a Muon Satsujin Jutsu-val mögé kerül, majd kardját nyakához emeli. nem akarja megölni, csupán elfogni ellenfelét.
Ha azonban előjön a támadó, akkor reakciójától függően lépi meg az előzőket, esetleg beszélgetést indít a támadó felé.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 13 2013, 17:56

«Daizo»

Igen, meglehetősen sok szagmintát tudsz kiszűrni az egyébként meglehetősen szokványos erdei illatok közül, bár a következtetések már csak rád maradnak, te vagy az egyedüli jelen lévő, aki esetleg rájöhet, hogy mi is történt valójában – de már nem vagy egyedül...
A néma csönd és a feszültséggel megtelő levegő hatását saját magadon is érzed, ahogy a jól megszokott adrenalin reakcióba lép és áthatja a véredet. Az idegen viszont nem lép elő rejtekéből, de még csak a levelek sem mozdulnak, a faágak sem reccsennek, csak a te hangod szeli át makacsul a levegőt – azt követően pedig az általad előhívott köd.
A következő pillanatban pedig már egy idegen, nálad alacsonyabb és kétségkívül női alaknak a háta mögött vagy, az illető torkánál pedig a penge csillan, s csak ebben a szent pillanatban veszed észre a hibádat – az alak összeomlik, pontosabban szólva: egy tócsává esik össze, mely alatt egy kendő ázik, ami valószínűleg a támadód szagmintáját biztosította, mikor a keresésére indultál.
Viszont meghallasz valamit, ami meglehetősen eltéveszthetetlen – a felajzás menetében lévő, folyamatosan és egyre jobban megfeszülő íj húrjának hangját.
- Maah... és még azt hittük, hogy valaki értelmeset küldenek, de úgy tűnik, hogy tévedtünk.
Egyértelműen női hang, fiatalos, sőt, szinte gyermeki – bár nem teljesen, sokkal inkább valahol a tinédzserkor közepén. És az a tudat, hogy szinte egy gyerek tart téged a célkeresztben, nos, nem lehet valami kellemes.
És persze a képén van még bőr is arra, hogy szórakozzon veled.
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 13 2013, 20:03

//Husi//

Keze mellkasa előtt volt, mikor a semmiből köd kezdett el hihetetlen gyorsaságban terjedni. A sűrűség hamar ellepte a fákkal borított területet. Daizo pedig, kardját fogva egy fára ugorva elindult, hogy felkutassa az íjászt. Érzékeire hallgatott, mikor az egyik ágon leguggolt, majd halkan lemászott. Habár nem látta a támadót, de tisztán érezte őt maga előtt. Kardját óvatosan torkához szegezte. Nem volt gyilkos. Valamint nem is akarta megölni, elvégre segíthet megtalálni a keresett célszemélyt. Így csak fenyegetésképp helyezte pengéjének éles részét a támadó nyaka elé. Ám legnagyobb meglepetésére a támadó a földre hullva szétfolyt.
*A francba. Egy Mizu Bunshin. nem lesz ez így jó.* rágta magát. Megfordult, hátát fedezve a legközelebb fával, kardjával pedig testét.
A Nagy ködnek köszönhetően kölcsönösen eltévesztették egymást. A fiú azonban most sem várt sokat a támadással. *Ügyesebb, mint gondoltam. A nyílvessző csupán a véletlennek köszönhető, hogy nem talált el.* Az előtte álló víz azonban most pont kapóra jött. Kardját tokjába csúsztatta, majd kézjeleket kezdett formálni. - Kígyó, Madár, Tigris - a vízből pedig egy klónt hozott létre, akit egyből elindított, hogy egy kört fusson.
- Maah... és még azt hittük, hogy valaki értelmeset küldenek, de úgy tűnik, hogy tévedtünk. - hallotta egy lány hangját, majd egy kissé ismeretlen hang követte. Mintha kiszáradt bőrt tépnének. Esetleg feszítenének. Hirtelen tágra nyíltak szemei. Tudta, hogy a hang nem egy bőrdarabból jött. hanem egy íjból. Némi chakrat a talpába koncentrált, majd a mögötte levő fára futott. Kardja ismét a kezében volt, ezzel védve testét. Ha támadója ismét akcióba lendül, most már tudni fogja, merről jött a támadás, és a klónt abba az irányba küldi. Ha a lány látja őt, neki is látnia kell a lányt.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

5 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.