Erdőségek

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 13 2013, 20:17

«Daizo»

A klón tehát elindul körbe, hogy megkeresse a lányt, de te magad előbb látod meg, amint az egyik fa magasabb ágainak tövében lapul hozzá a fa törzséhez, a vaskos ág leveleinek takarásában. És persze az sem segít, hogy zöldes és barnás ruhadarabokat visel. Ez azonban annyira nem is olyan fontos, sokkal inkább az, hogy az alig 7 méterre tőled helyezkedő lány tökéletesen célba tud venni, hiszen fel is tűnhet neked, hogy amint egyre magasabbra és magasabbra érsz, úgy tisztul a kép, s bár még nem tökéletes, tehát a köd még mindig zavaró faktor, még így is nagy annak a veszélye, hogy bizony szemen talál téged az illető. Avagy sem.
Az is bizonyos, hogy a klón túl messze van ahhoz, hogy a segítségedre legyen, hacsak nem leped meg a lányt.
És az is ugyanilyen sziklaszilárd tény, hogy közted és a lány között már nincs olyan vaskosabb faág, ami felfoghatná a nyílvesszőket, maximum a mögötted található fatörzsek és a kardod biztosíthatnak túlélést.
Nem csak a szituáció lehet idegesítő, hanem a lány hangja is, hát még a szavai:
- Hű, te aztán tényleg nem vagy egy zseni, de hát nem lehet mindenki az!
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 13 2013, 20:44

A fára futva a köd tisztulni kezdett, mikor meglátta végre a hang forrását. A lány nem messze állt tőle, alig 7 méterre, íját a fiúra szegezve.
*Hm. Kissé idegesít már ez a nőszemély. Nem is kicsit. Csak hadonászik az íjjal.*
- Valóban így gondolod? - tette fel kérdését a lány felé. Bár tisztában volt vele, hogy nem képes órák hosszan beszélni a lánnyal, elvégre nem azért jött ide. Ám nem is kellett neki túl sok idő. A fiú ekkor a fán felállt, kardját véglegesen az oldalán levő tokba helyezte. Kihúzta magát, majd folytatta.
- Mit keres itt egy ilyen fiatal lány, egy ilyen fegyverrel a kezében? - kérdezte tőle. Mosolygott.
Míg kérdéseire válaszol a lány, vagy legalább vár, tovább gúnyolja, addig a háta mögül a Mizu bunshin képes visszatérni, kardjával, mely a klónnak még mindig a kezében van, képes hátulról rátámadni.
Amennyiben a klón visszatér és a lányra támad, akkor a fiú sem tétlenkedik a fán, hanem a most már tisztán látható lány felé ugrik, nem is akárhogy, hanem a Dainamikku Entorii-t alkalmazva talpával megpróbálja nem is a lány fejét, hanem mellkasát, gyomrát célba venni, mivel nagyobb eséllyel találja el a nagyobb területet, illetve a kikerülése is nehezebb.
Azonban ha a lány a fiú kérdéseire egy nyílvesszővel válaszol, a fiú chakraját összpontosítva a lány mögött fa egyik ágát nézve amint betalál a támadás, alkalmazza a Kawarimi no jutsu-t, így a lány mögé kerül. Onnan pedig úgy szint a Dainamikku Entorii-t használva támad a most már közelebb álló célpontra.
Kérdéseit hangosan és magabiztosan teszi fel, mutatván önbizalmát, hogy nem fél a támadástól, míg a klón elindult vissza, hogy kardjával együtt megzavarja a lányt.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 13 2013, 20:55

«Daizo»

A lány arca mindvégig pókerarc, de persze nem éppen kevés gúnnyal átitatva, a hangja pedig egyenesen ontja magából a már megnevezett hozzáállást, de a szarkazmust sem spórolja ki. Fennhéjázó, lenéző – mint aki tud valamit, amit te nem. Avagy egy piszkálódó kishúg. Végtelenül bosszantó.
- Igen, valóban így gondolom, Szépfiú! Csak egy idióta húzná ki a tarsolyából azonnal a jutsukat, még mielőtt gondolkodna. Csak egy retardált támadna rá valakire, aki valójában az összekötő informátora!
És ezzel leemeli a nyílvessző hegyét az arcod irányából, lazítja a húrt, s az arcán felvillanó féloldalas, gunyoros kis vigyorral szegezi nevető barna szemeit a tieidre.
- Bár bevallom őszintén, nem bírtam ki, hogy ne teszteljelek, elvégre is: jelentést kell adnom, hogy mennyire vagy képzett. Vagyis mennyire vagy nem az.
Ennek ellenére nyugodtan megtámadhatod, ha akarod, de valójában eléggé sejthető, hogy a lány csak hangosan kinevetne és elhordana téged mindennek a falu főterén.
Ezek a nők...
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 13 2013, 21:14

//Husi//

A lány egy pillanatban leeresztette fegyverét, majd beavatott kis titkaiba. *Hm. Na pont ezért nem bízom eléggé a nőkben. Bármikor képesek becsapni bárkit.* Bár kissé zavaró volt a lány, mégis igaza volt. Nem szabad felfedni mindent elsőre, habár nem is tette, csupán alaptechnikáinak egy kisebb részét mutatta be.
A fiú klónja idő közben elért a lányhoz, ám nem emelte kardját a magasba, és nem csapott le rá. Csupán állt, még mindig karddal a kezében, elvégre mi van ha a lány most is csupán játssza magát, és valójában csapdába akar csalni. Ezek után a fiú nem bízhatott semmit a véletlenre.
Lassan, ám magabiztosan sétálni kezdett a fa oldalán, szemeivel mindvégig a kis harcost figyelve. Miután leért, megigazítja ruházatát, elvégre hölgy társaságában nem mutatkozhat gyűrött, lógó ruházatban. Ha a lány valóban az, akinek mondja magát, akkor közelebb sétál, és csak a végső esetben oldja fel klónját, aki egy fröccsenéssel a földön szétfolyik, mintha soha sem lett volna ott.
- Gondolom a Mizukage küldött. Szóval te vagy az a lány, akit meg kell keresnem. - kezdett bele ismét a beszélgetésbe a fiú. - Elvégre, a küldetés sikerrel járt, a feladatom az volt, hogy megtaláljalak - mosolyodott el. Majd arca komolyabbra váltott, és meghajolt a lány előtt, nem túlságosan mélyre, csupán fejét hajtotta le, megadva a másik iránti tiszteletet.
- Ha a Mizukage küldött, gondolom tudod, ki vagyok. Azért bemutatkoznék, a nevem Gaisuke Daizo - a fiú ismét elmosolyodott. - Ügyes megtévesztő vagy, el kell ismernem - fejezte be a hízelgést, majd a tárgyra tért. - Gondolom a vizsgám nem ért még véget. vagy mégis?
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 13 2013, 21:25

«Daizo»

A lány szó nélkül hallgat téged, arca ismét passzivitást vesz fel, még a gúny is eltűnik róla. Mikor meghajolsz előtte, bemutatod magad, de főleg a következtetésednél viszont igencsak magasra szökik az egyik szemöldöke, szinte mérföldnyire lehagyva a másikat.
- Hah, és én azt hittem, hogy ennél mélyebbre már nem is süllyedhet valaki intelligenciája. Hékás, ugye nem szívtál be a ködből?!
A lány a hátára akasztja a fegyverét, a nyílvesszőt pedig az oldalára erősített tegezbe csúsztatja vissza.
- Drágám, én nem Hana-sama vagyok, tehát nem az a kishölgy, akit neked kellene, vagy legalábbis illene megkeresned. Én a családjának vagyok az egyik embere. És nem, nem ért véget, bár eddig csúfosan megbuktál, szóval itt az ideje, hogy produkálj valamit!
A haját átlendítve a vállán ereszkedik alá, s csak így látszik, hogy milyen alacsony is – kicsi, de egy kész energiabomba.
- Na szóval, Baka-sama, készen állsz arra, hogy bebizonyítsd, nem csak ennyire vagy képes? Csak mert én itt egy lefokozást szimatolok...
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Szer. Feb. 13 2013, 21:41

//Husi//

A fiú végighallgatta a lány gúnyos megjegyzéseit, végighallgatta a véleményét, mindent végighallgatott. A mosoly eltűnt az arcáról, majd mintha egy igen komor álarcot húzott volna magára, szinte teljesen kifordulva magából válaszolt a lánynak.
- Nos, nem tudom ki vagy, de az tény, hogy eléggé oda vagy magadért - valóban kimondta, amire gondolt. Az eddig kedves fiú felvette komor énjét, kinek nem számított barát és ellenség, nő vagy férfi. - Nem akarok kitérni a harcra, mivel nem volt komoly harc. Azonban ha nem te vagy Hana, hanem az egyik közeli ismerőse, talán családtagja, akkor miért van az, hogy nem a lány után mentél? - kezeit háta mögött összekulcsolta, néha jobb kezével mutogatott, kifejezve magát - Ha az én családom egyik tagját rabolták volna el, már rég utánuk mentem volna, és megállíthatatlanul, kegyetlenül számoltam volna le a rablókkal, nem pedig feltartok egy másik személyt, akivel közös a célom. Talán megbuktam a vizsgádon, viszont te megbuktál a család vizsgáján. Ez pedig talán sokkal nagyobb bukás, elvégre a szeretet próbáján hasaltál el. Ezen gondolkozz el.. - ezzel elfordult. - Nem tudom, mit érzel, de nem hiszem, hogy örülsz, hogy elveszett. Én tudom, milyen ha valaki elveszti a családjának tagjait, a szeretetteit, esetleg barátját. megjártam már ezt az utat és igen nehéz volt visszatérni a jó útra. Úgyhogy egálban vagyunk a bukásokat tekintve.
Fújt egy nagyot a fiú. Talán túl erőssé sikeredett a beszéde, de a lánynak meg kell értenie, ha valóban elrabolták a rokonát, nincs helye a másik gúnyolásának. Az ráér később.
- Ha valóban megbuktam nálad, akkor már indulok is tovább, elvégre a küldetést a Mizukage bízta rám. Azonban ha még sem olyan vészes a dolog, mint ahogy elsőre gondolod, akkor tarts velem, szabadítsuk ki Hana-t az emberrablók karmai közül. - visszanézett a lányra - Sajnos erre nincs most időm. - jelentette ki. A fiú nem fog semmin csodálkozni, ha a lány elsírja magát, esetleg ha arcon is vágja. Csupán reménykedik benne, hogy a lány megérti, amit mondott.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Uzumaki Kushina on Szer. Feb. 13 2013, 22:38

«Daizo»

Az első felvont szemöldök mellé a másik is társul, de azért némán meghallgatja a fiút, mert azért csak érdekli valamennyire, hogy ugyan mit is takarhat a külső, hogy mi van belül.
- Őőő. Végeztél? - Kérdezi, de csak miután már megköszörülte a torkát. - Csak mert most átkozottul nem alkalmas hisztizni és világfájdalmas depressziót megénekelni. És csak hogy ne keverjük a szezont a fazonnal: én nem vagyok családtag, hanem a családjának az embere, amolyan felbérelt leányzó, de ha az érzelmeket szeretnéd magasztalni, akkor azt kell mondanom, rossz családnál kopogtatsz. Én pedig eléggé közömbös vagyok, hiszen alig ismertem a kishölgyet.
Egy vállvonással mér végig téged, ismét szkeptikus és lenéző.
- És arra béreltek fel, hogy biztosra menjenek, nem egy pojácát küldenek a kishölgy kiszabadítására. És arra is, hogy elvigyelek hozzájuk, ha megfeleltél. Nem mondom, hogy „megfelelsz”, de járhattak volna sokkal rosszabbul is. De ha nagyon szeretnéd, akkor még lelkizhetünk itt a szeretetről, akár felvonulást is szervezhetünk a pandák megmentéséért, bár szerintem ezek az érzelmi kitörések meglehetősen instabil lelkiállapotra utalnak. Magyarán választhatsz: az 'a' jelű verzió az, hogy elviszlek a családhoz, ahogyan azt kell és tőlem nyugodtan leénekelheted a világszeretet daloddal a cserepet a tetőről náluk, a 'b' jelű verzió azt takarja, hogy itt maradunk, én szépen herén rúglak, amiért kioktattál egy szenzitív dologról, miközben nem is ismersz, míg a 'c' jelű opció azt takarja, hogy elviszlek egy pszichiáterhez, aki kigyógyít ebből a lelkidémonból. Szóóóval?
avatar
Uzumaki Kushina
Mesélő

Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi


Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Daizo Tensei on Csüt. Feb. 14 2013, 15:08

//Husi//

A lány szépen végighallgatta a fiút, kinek hangja nem érzelgősségről, sokkal inkább felelősségtudatról árulkodott. Talán kissé sokkolhatta is a lány, mármint a fiú elsőre ebben a hitben élt. Ám mikor a lány ismét kinyitotta száját, a fiú teljesen ledöbbent.
*Hát ő tényleg egy érzelemmentes, önző alak. Semmi már. Még, hogy tesztelt, míg a lányt fogságban tartják.*
Habár a fiú száját már nyitotta, hogy megkérdezze, mire föl ez a nagy egoizmus, valamint ha ennyire nagyra tartja magát, miért nem indult maga a lány után, de inkább hallgatott. Nem látta értelmét a további vitáknak, az egésszel csupán az idejüket pazarolták volna.
- Ha úgy gondolod, hogy még sem vagyok olyan két ballábas, akkor mutasd az utat. - szólt a fiú, majd ruháját ismét megigazította, kardjának markolatára tette kezét, majd a lány felé nézett. Szemei a közömbösség legmagasabb szintjeit súrolta, egyszerűen nem értette a lányt, de inkább nem is akart már foglalkozni vele.
*A végén még rajtam marad ez a kis taknyos. Mit tudhat az életről? Nagy valószínűleg semmit, csupán nem engedték neki, hogy azt csináljon, amit akar.* dühöngött magában, majd mély levegőt szívott. orrán kifújta, nyugtatta magát. Ismét a lányra nézett.
- Indulhatunk - szólt felé.
avatar
Daizo Tensei
Játékos


Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Haruno Sakura on Hétf. Márc. 11 2013, 21:55

// Midoriko no Minovara - folytatás...//

Elég hamar elértétek a kívánt helyet. Alig tíz perc és már kint voltatok a város falának a túloldalán. A férfi eddig úgy futott mintha tudná merre megy, ellenben ahogy az erdő kezd besűrűsödni megáll. Szinte könnyesen csillogó boci szemekkel reád néz, majd feleletet vár tőled.
- Én gyönyörű ezüst harmatom. Most, hogy így kettesben vagyunk, a segítségedet kérném.
*Jobb keze már mozdul is, hogy arcodat simítsa, de mivel a férfi emlékezett előző szavaidra így megtántorodik.*
- Bajban vagyunk. Itt véget érnek a nyomok.
*Eddig nem igazán tűnt fel, hogy a kaputól egy érdekes cipő, vagy legalábbis sarura emlékeztető lábnyomok vannak. Ezek a nyomok viszont véget érnek.
A férfi a korosabb, a tapasztaltabb és bölcsebb, de a korhoz kötött elmélet most megbukott, elvégre a te segítségedet kéri.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Kedd Márc. 12 2013, 23:11

/Haruno Sakura/

Midoriko feltett kérdésére Kowarashi csak annyit mondott:

- Nem igazán. Induljunk hát sürget az idő.
A két ninja további útja a város kapuja felé vezetett. Midoriko közben kénytelen volt észrevenni, hogy a férfi tempója egyre gyorsult, s mivel a lány nem szándékozott leszakadni tőle, ő is felvette a futás sebességét. Vajon mi lehet ilyen sürgős, gondolta magában a lány, majd pár perc múlva a társa ismét megszólalt:
- Ne aggódj, ez nem egy vad feladat. Csak sietnünk kell és pontosan kell időzíteni.
- Értettem. - bólintott válasza közben Midoriko. Mialatt oldalt kissé lemaradva követte a férfit a lány, Kowarashi beavatta őt a küldetésük részleteibe. A feladat egy kunoichi megtalálása és hazahozása, lehetőleg élve. A lány ifjú kora és genin léte ellenére profi genjutsu használó, azért jó lesz majd résen lenni, állapította meg magában Midoriko. Ezért hát a nagy sietség: még adott a lehetőőség, hogy a két ninja beérje a szökevényt. Beszéde befejezte után Kowarahi még gyorsabban kezdett él futni, és Midoriko bár már egy kissé kimerült volt, megpróbálta felvenni a tempóját, hiszen jól tudta, az idő most kulcsfontosságú tényező. Ennek eredményeképp hamar a város faán kívül voltak, ezután pedig az erdő felé vették az irányt. A férfi viszont, aki egy ideig biztosan vezette Midorikot, az erdő sűrűjében egyszer csak megállt.
- Én gyönyörű ezüst harmatom. Most, hogy így kettesben vagyunk, a segítségedet kérném. - szólalt meg a férfi, miközben Midoriko számára negédesnek tűnő tekintetét rámeresztette. Mielőtt még a lány válaszolhatott volna, Midoriko észrevette, hogy a társa jobb kezét látszólag minden ok nélkül felé nyújtotta. Ah, úgy látszik, már megint kitört rajta ez a furcsa mániája, emlékezett vissza a fiatal kunoichi a sikátorban történtekre. A legrosszabkor, gondolta a lány, miközben önkéntelenül is összeszűkült a szeme. Midoriko elégedettségére azonban a férfi a kezét hamar le is tette.
- Bajban vagyunk. Itt véget érnek a nyomok. - vázolta fel a problémát a férfi.
Nyomok ? És valóban, most, hogy Midoriko alaposabban is megfigyelte, az úton, amin idáig jöttek, sarura emlékeztető lábnyomok vezettek végig. Ezeknek azonban ott, ahol álltak, vége szakad. De miért ? Gondolkozott el a lány ezen, hiszen a megoldást a társa láthatóan tőle várta.

- Említette, hogy a renegát kunoichi genjutsu használó. - kezdett bele mondandójába egy kis szünet után Midoriko. - Érdemes lenne megpróbálnunk, hogy nem-e ő maga fedte el egy genjutsuval a további nyomokat a szemünk elől ? Vagy, ha nem ez történt, úgy gondolom, hogy el kellene kezdenünk szétnézni itt, a lábnyomok körül, és megállapítani, hogy vajon merre és hogyan ment tovább a szökevény, hátha találunk valamilyen nyomot. - zárta le a mondanivalóját a lány, közben pedig a férfi szemébe nézett, és a válaszát várta.

/Semmi probléma. Smile /
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Haruno Sakura on Hétf. Márc. 18 2013, 18:39

*A férfi arcán hirtelen mosoly keletkezik majd azonnal borzasztó kacagásba kezd. Orcáján itt-ott egy két nevető ránc is megmutatkozik, majd boldogan reád kacsint miközben hasát fogja a nevetéstől.*
- Nemhiáb.. ha… *még mindig nem nyugodott meg a nevetéstől, így egy mély lélegzetet véve kicsit lenyugszik* - Nemhiába, hívtak tégedet, hát hihetetlen. Szép, nagyon szép gondolat menet.
*A férfi koncentrál egy kicsit, majd megszakítja az előttetek lévő illúziót, természetesen számodra is.
A tér nem változott meg olyannyira, és az állításod pontos volt. A kicsit nedves avaros földben meglátszanak az otthagyott lábnyomok. Csak, hogy itt jön a bukkanó, mindketten észre veszitek, hogy a nyomok kétfelé ágaznak el. Az egyik balra kanyarul, míg a másik folytatódik egyenesen tovább. Elég jó módszer arra, hogy mindketten szétváljatok.*
- Ez egyáltalán nem jó. Nincs számottevő különbség a nyomok között.
*A férfi lehajol és megvizsgálja mindkettőt.*
- Mindkettő friss, alig pár perces nyom. Teljesen egyértelmű, hogy időt akar nyerni vele. Viszont nem igazán van időnk kinyomozgatni, hogy melyik az igazi.
*A jelenlegi társad feláll, majd feléd fordul.*
- Balra vagy az egyenest választanád gyönyörűségem?
*Néz rád kérdően és adja számodra a választási lehetőséget. Arcán látszik az elhatározottság, úgy gondolja jelenhelyzetben a legjobb, ha szétváltok.*
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Pént. Márc. 22 2013, 21:42

/Haruno Sakura/

Midoriko a férfi szemébe nézve várta annak válaszát, ez a válasz azonban számára nem várt módon érkezett. Kowarashi elmosolyodott, majd őrült kacajba kezdett. Midoriko értetlenül állt a furcsa jelenetet látván, de már volt alkalma megtapasztalni az ilyesmiket, tehát nemigen törődött vele. Elkönyvelte magában, hogy a férfi agyában bizonyos történések egyszerűen az átlagostól eltérő reakciót váltanak ki. Nemsokára azonban Kowarashi nevetése elhalt, és a férfi elkezdte élő szóban is kifejezni véleményét:
- Nemhiáb.. ha… - vett egy mély lélegzetet a shinobi. - Nemhiába, hívtak tégedet, hát hihetetlen. Szép, nagyon szép gondolat menet.
Midoriko csak később vette észre, de a dícséret hallatán a szívét egy jóleső, ismerős melegség töltötte el, amit már rég nem tapasztalt. Azonban a lánynak nem volt maradt ideje ezen gondolkozni, hiszen a társa feloldotta rajta a genjutsut, és a lábnyomok azonnal megváltoztak. Mostmár két pár lábnyom látszódott a földön, az egyik egyenesen haladt tovább, a másik balra kanyarodott.
- Ez egyáltalán nem jó. Nincs számottevő különbség a nyomok között. - állapította meg Kowarashi, majd lehajolt, hogy megvizsgálja őket. - Mindkettő friss, alig pár perces nyom. Teljesen egyértelmű, hogy időt akar nyerni vele. Viszont nem igazán van időnk kinyomozgatni, hogy melyik az igazi. - mondta, majd felállt, felém fordult és folytatta. - Balra vagy az egyenest választanád gyönyörűségem? - tette fel Midoriko számára a kérdést a férfi.
Tehát nincs más lehetőség, muszáj szétvállnunk, gondolta a lány. Láthatóan nincs különbség a nyomok között, tehát teljesen mindegy, melyiket választom.
- Az egyenes. Én az egyenest választom. - jelentette ki Midoriko a férfi számára.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Haruno Sakura on Csüt. Ápr. 04 2013, 14:12

Kowarashi azonnal bólint válaszodra, de mielőtt indulásnak ered megkomolyodik az arca.
- Nekem sincs ínyemre a válás. Ha bármi történik, ordíts, szólj, jelezz bárhogyan, ahogy tudsz. Az utak kis szögben kanyarodnak így nem leszünk egymástól távol. Talán pár száz méterre. Egy jó tanács, egy genjutsu használónál összekavarodhatnak az érzékeid, de a szíved vezette út nem… Szerintem meg tudsz birkózni a feladattal, ha mégsem, csak adj valami jelet, és jövök.
Bólint, majd kedves mosollyal rád pillant, aztán elindul a saját útján.
Neked se kell sok idő, el is indulsz a saját általad kiválasztott úton, egy gyors tempóban, hogy utolérhesd a szökött hölgyeményt. A fák levelei, gyönyörű smaragd színben pompáznak, mely az érkező tavasz jele. Az erdőben még madárcsicsergést is hallasz, mintha ezer és ezer madár egyszerre adná elő tavaszi énekét, olyan érzés mintha egy színházba lennél, ahol minden darabot egyszerre játszanak.
A táj szép és gyönyörű, csak, hogy előtted pár száz méterre egy alak körvonala bontakozik ki megtörve az erdő fás bokros ismétlődő jellegét. Jelenleg távolsági fegyverekkel nem igazán érheted el, de utána kiálthatsz, vagy még jobban rágyorsíthatsz, hogy beérhesd és letámadhasd. Ha még nem vett észre, akkor követheted is.
avatar
Haruno Sakura
Inaktív


Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Hétf. Ápr. 15 2013, 16:34

/Haruno Sakura/

Kowarashi megengedte a lánynak, hogy azt az utat válassza, amelyiket ő szeretné, és ez nem is volt gondatlanság, hiszen a választás teljesen véletlenszerű volt. Mielőtt még valóban elszakadtak volna egymástól, a jounin elmondta, hogy bár ő sem tartja jó ötletnek a szétválást, de ez most elkerülhetetlen, és biztosította Midorikot afelöl, hogy ha valami baj van, elég csak jeleznie, és ő ott lesz. Ezen kívül még ellátta a lány egy jó tanáccsal is, miszerint egy genjutsu használónál a szív vezette útra kell hallgatni. Ezt azonban Midoriko nem igazán értette. Így vagy úgy, de mindkettejük elindult a maga útján. Midoriko is sietve elindult a saját, kiválasztott útján, és egy ideig nem látott mást, csak az erdő egybefüggő zöldjét. Aztán észrevett valamit: egy alak sziluettjét néhány száz méterre előtte. Ha ez az a lány, akit mi keresünk, akkor könnyen lehet, hogy jó utat választottam, gondolta a lány, majd behúzódott egy közeli fa mögé. Onnan megpróbálta jobban szemügyre venni az alakot, de ilyen távolságból nem tudta kivenni, hogy egyáltalán férfivel vagy nővel van-e dolga. Mindenesetre követni kezdte ezt a valakit. Időről időre Midoriko behúzódott egy-egy fa mögé, nehogy az idegen észre vegye őt. Közben igyekezett megfigyelni az alakot, hátha többet megtud róla.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Pént. Jún. 13 2014, 10:59

// Minovara - Kaland Átvéve //

Most, hogy különváltál az enyhén szólva sem mindennapi társadtól, Kowarashitól, hamar egy alak sziluetje kezdett kibontakozni a látótávolságodban. Te, rejtőzködve követed ezt az embert. Mindenképpen okos dolognak tűnik, bár meg van az a kockázata ennek a lépésnek, hogy ha ez az alak, nem az az illető, akit keresel, akkor bizony az üldözött még nagyobb előnyt szerezhet magának.
Hamarosan elég közel érsz hozzá ahhoz, hogy megállapítsd egy körülbelül egy hetvenöt magas férfivel van dolgod. Kopottas, barna inget visel, nadrágja fekete, s világosabb színű por üli meg. Szalmakalapja a kezében van, oldalán egy Tachi himbálódzik minden lépésére, hosszú megfigyelés után a kard olyan látszatot kelt, mintha egy harmadik láb lenne, hiszen olyan ritmikusan utánozza a valódi lábak mozgását. Ez, ugyebár annak köszönhető, hogy a férfi csipőjéhez van rögzítve. Semmi más nincs az alaknál. A tempója kényelmes, lába ruganyosan tapossa a mérföldeket. Nem úgy tűnik, mintha arra számítana, hogy rajtaütnek, bár nyílván nem véletlenül hord kardot az oldalán...
Látszólag nem vett észre, vagy legalábbis nem tudsz róla, hogy jelenléted lelepleződött volna. Azzal a sebességgel, amivel most haladtok, nem nagy kihívás neked, hogy folytasd a rejtőzködő követését az illetőnek és mellette alaposan végiggondold mindazt, amit végig akarsz gondolni. Tehát olybá tűnik, mintha ebben a kellemes környezetben a világ minden ideje a rendelkezésedre állna, noha tudod, hogy ez nem így van...

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Vas. Jún. 15 2014, 01:14

/Shimura Danzo/

Midoriko kezdte fokozatosan beérni azt az embert, akit követett. Ahogy egyre közelebb ért hozzá látta, hogy nem egy tizenöt éves kunoichiről van szó, de még csak nem is nő az illető, hanem egy idős férfi, szegényes ruhában. Első látásra egyszerű falusinak tűnhet, ezt a látszatot csak az oldalán himbálózó tachi oszlatja el, ez jelzi, hogy mégiscsak harcképes személyről van szó. Először tehát Midorikonak is az jutott eszébe, hogy rossz személyt kezdett el követni, de aztán eszébe jutott, hogy Kowarashi azt mondta, hogy genjutsu használó a lány. Így tehát el is rejtheti a kiléteét egy genjutsuval, vagy akár alakváltó technikát is használhat. Még arra is megvan az esély hogy pont ez az a személy, akit követ, gondolta Midoriko. Jóllehet, még semmi bizonyíték rá, az ellenkezőjére sem, tehát nem szabad abbahagynia a követését. Ehhez szüksége van egy jelre, ami elárulja őt. Egy bizonyékra, amiből megtudhatja, hogy valóban ninja-e az illető, vagy sem, és ezentúl, hogy vajon ő-e az a lány, akit a küldetés szerint meg kell találniuk és vissza kell hozniuk a faluba. Talán jutsut kényszerül használni, vagy olyan helyzetbe kerül, amiből rá lehet jönni a kilétére. Egyenlőre, míg ez meg nem történik, Midoriko elhatározta, hogy követni fogja ezt a személyt. Hiszen eddig nem látott más embert az úton, akihez tartozhatnának a nyomok. Persze csak óvatosan, hogy észre ne vegyék. Ha pedig nem ő az, akit keresnek, akkor Midoriko talán visszamegy a nyomokhoz, hogy ő is megvizsgálja, vagy végigmegy ezen az úton, hátha a célszemély már messzebb jár.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Vas. Jún. 15 2014, 13:28

// Minovara //

Úgy döntesz, egyelőre nem teszel semmit, hanem követed tovább a férfit. Döntésedben lévő kockázat, hamarosan rájöhetsz, megérte. Ahogy telnek a percek és Te egyre közelebb érsz, feltűnik egy igen érdekes részlet. A járása, nos, nem igazán férfias.... Csípőjét jobban kilengeti, talán ezért van az, hogy annyira himbálódzik a Tachi.
Ez még nem döntő bizonyíték, bár felettébb különös. Egy férfitól ilyesmit nem várna az ember, bár ugye lehetnek kivételek, ezért még nem biztos, hogy döntő bizonyítéknak nyílvánítod ezt a részletet. Ám ahogy telik az idő, mintha az istenek is a segítségedre akarnának sietni, az alak felbukik egy kiálló gyökérben, s láss csodát, amint elesik egy kisebb füstfelhő jelenik meg körülötte. Ez túlzottan sűrű ahhoz, hogy az esés természetes következményekénti por legyen. Mindenképpen egy ninja technika áll ennek a hátterében. A felhő hamar eloszlik. Ekkor százötven centis kislány áll fel, mogorva arccal és szép, fehér kimonóját porolgatja. Nyakában ott díszeleg Kirigakure no satou fejpántja. Nem vagy tőle messze, hallhatod ahogy fojtottan - bár bájosan - káromkodik, amiért ruhája piszkos lett. Alkata nem olyan, hogy azt feltételezd túl jó lenne a közelharcban. S egy Taijutsu használó shinobi nem is nagyon szidkozódna azért, mert bepiszkolódott. Érezhetően a lány más, mint azok akik nagyrészt a ninja társadalom derekát alkotják. De vajon Ő az akit keresel, s egyébíránt mi a következő lépésed?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Csüt. Jún. 26 2014, 15:19

/Shimura Danzo/

Ahogy Midoriko alaposabban is megfigyelte, kezdte észrevenni, hogy noha külsőre egy férfit lát, ennek az embernek a viselkedése sokkal inkább a másik nem jelegzetességeire hasonlít. Mert a lengedező csípője őt inkább a női nemre emlékeztette. De ez még nem volt neki bizonyíték, ez még semmi, csak egy apróság, ami esetleg más tényeket támaszthat alá. Tehát követte tovább a férfit, nézte figyelmesen. Amit döntő bizonyítéknak könyvelhetett el, az még csak ezután jött. A megfigyelt személy egyszercsak megbotlott, elesett és amikor felkelt immár egy kislány állt a helyén. Ezen az átváltozáson Midoriko nem lepődött meg különöseben, hiszen látszott, hogy valami jutsu lehet a dologban, a tetemes füstfelhő árulkodott arról, hogy valaki talán alakváltó technikát használhatott. Ahogy Midoriko jobban megnézte a lányt, megállapíthatta, hogy bizony elég nagy a valószínűsége annak, hogy ő az a lány, akit keres. Nyakában Kirigakure fejpántja, nemre megfelel, alkatra megfelel, jutsut is tud használni, csak sajnos a teljes kinézetét nem ismeri Midoriko. Most kezdi látni, hogy milyen kár, hogy egy fényképet nem mutatott Kowarashi a szökevény kunoichiről. Így tehát nem lehet biztos benne, hogy ő az, de ezt valahogy ki kell derítenie. Egy kis trükköt fog alkalmazni, és már tudja is, hogy mit. Előbújik a rejtekéről, odamegy egyenesen a lányhoz, kicsit sietve, de nem futva, feltéve, hogy a lány nem kezd el rögtön menekülni, mert akkor neki is üldöznie kell. Ha ott van, akkor az útjába áll és ezt mondja neki:
- Te, lány ! Lelepleződtél. Viszza kell velem jönnöd Kirigakurébe. - mondja nyugodt, ám felszólító hangon Midoriko, közben figyeli azt, akit megszólított. Higgye csak azt a lány, hogy az előbbi kis magánszáma mindent elárult. Amennyiben ő az, akit keresnek, talán elkezd ellenkezni, és akkor már bizonyítékot nyer Midoriko. Vagy ha azt nem is, akkor a Kirigakurébe való visszatérés félelme talán egy pillanatra kiül az arcára, még ha adja is az ártatlant. Viszont nem hazudott Midoriko, mindenképpen vissza kell őt vinnie Kowarashinak, mert csak akkor nyerhet teljes bizonyosságot az előtte álló lány kilétét illetően.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Jún. 28 2014, 13:14

A lány igazán megkönnyítette dolgodat azzal, hogy elesett. Ám teljes bizonyosságot még így sem nyerhettél kiléte felől. Talán ha Kowarashi nem a bájaidat csodálta volna, hanem inkább részletes személyleírást, vagy egy képet adott volna a lányról, akkor könnyebb lenne a dolgod. De persze nem. Még akár az is átfuthat a fejeden, hogy a mai napon bolondokkal vagy körülvéve. A társad Kowarashi, enyhén szólva is érdekes figura, de itt van ez a lány is, aki egyszerűen elesett és így lepleződött le. Nehéz elképzelni, hogy egy shinobi ilyen kétbalkezes legyen. Bár mégis úgy tűnik, hogy ez az igazság.
Határozott léptekkel és ajkadon szavakkal jöttél elő rejtekedből. A Lány szeme kitágul és elkezd pityeregni. Pillanatokon belül már nem is csak könnycseppek, hanem folyók zúdulnak alá szemeiből. Észveszejtő hanggal vinnyogni kezd. Ez a mai nem a Te napod. Rád sóznak egy ügyefogyott, de annál perverzebb senseit és még bébicsőszködhetsz is - ha ez az a lány akit keresel.
- Ne ölj meg, nem akarok meghalni - szipogja, hangja rémülettel teli.
Talán megsajnálod, vagy csak megvetően nézel rá. Nem sokat számít. A Lány pálfordulása annál meglepőbb és váratlanabb lesz. Kimonója ujjában két kunai jelenik meg, melyeket szemrebbenés nélkül feléd hajít. Eközben kézpecséteket formál és tíz másolata materializálódik körülötte. Hamar eltűnik szemed elől az igazi a nagy kavarodásban. És mind a Tizenegy lány más és más írányba kezd el futni. A nap magasan fenn trónol, gőgösen szórva magából a fénysugarakat. Ha nem találsz ki valamit gyorsan, akkor ez az üldözés hosszabb lesz mint tervezted...

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Midoriko no Minovara on Pént. Júl. 04 2014, 21:45

/Shimura Danzo/

Miután Midoriko elmondta a felszólítását, a lány nem úgy reagált, ahogy várta. Sírni kezdett és riadtan könyörgött az életéért. Midorikot ez nem hatotta meg, tudta, hogy csak színjátékról van szó. Noha az ilyesmi egyébként sem tudja meghatni, most sejtette, hogy az előtte álló lány csak meg akarja téveszteni ezzel. Valaki vagy ninja vagy elsírja magát a rá leselkedő legkisebb veszélytől, csak ez a két lehetőség van, ez volt Midoriko meggyőződése. Márpedig az előtte álló lány egyértelműen ninja, ezt az előbbi akciójával be is bizonyította. Tehát nem kezdte el vígasztalni a lányt és nem is vonta vissza a szavait. Ezért vagy nem, de a lány abbahagyta a színészkedést és Midorikora támadt. A két felé száguldó kunai elől ugyan ki tudott térni a Minovara-lány, de nem is az volt a célja a szökevény ninjának, hogy őt megsebesítse. Villámgyorsan tíz klónt hozott létre és a tizenegy lány tizenegy irányba kezdett el menekülni. Midoriko már nem is tudta megmondani, hogy melyik az igazi. Mi tagadás, eléggé bosszantotta a lányt, hogy csak így elmenekült a másik. És nem is akarta végigjárni mind a tizenegy utat, hogy úgy keresse őt, mert úgy nem valószínű, hogy megtalálja, ehelyett inkább elkezdett gondolkodni. Mit is tanult a klónokról anno az akadémián ? Hogy különböző anyagokból hozhatják őket létre a tulajdonosaik, például földből, vízből vagy sima chakrából. Ha viszont csak chakrából van... akkor nem lehet súlya sem ! Ezzel a gondolattal Midoriko elkezdte megvizsgálni azt a területet, amerre a lányokat látta szétszóródni. Ha a klónok chakrából állnak, akkor csak árnyképek, nem lehet súlyuk, és így lábnyomuk sem. Ellenben az igazinak kell lennie, az csak nem súlytalan. Közben pedig csak remélte Midoriko, hogy a klónok valóban csak chakrából készültek és nem másból, ha már egyszer genjutsu specialistával állt szemben.
avatar
Midoriko no Minovara
Játékos


Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 195

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Shimura Danzou on Szomb. Júl. 05 2014, 17:16

// Midoriko - Gratulálok! Már régóta várom, hogy egy játékos kilogikázza a dolgot Very Happy Nem Te vagy az első, aki ellen ezt a jutsut bevetettem, de Te végre olyan megoldást találtál, amit nagyon tudok értékelni - és némileg reménykedtem is benne. Ez plusz chakrákban fog meglátszódni az értékelésnél. Very Happy //

A jelenet, amit a lány rendezett, nem érintett meg mélyen. Sőt, kifejezetten hidegen hagyott téged, de mit is várhatna az ember Kirigakure egy shinobijától, nem igaz? Egy ninja nem dől be ilyesfajta trükknek - talán csak a Konohai csőcselék, gondolhatod, belerúgva ezzel az ősi riválisba, de persze a gúny, csak gúny marad bizonyíték nélkül.
Néhány értékes másodpercet áldozol rá, hogy megvizsgáld a lábnyomokat, de ezáltal talán értékes órákat, vagy napokat nyersz. Egyetlen alak hagyott maga után lábnyomokat, azok pedig az erdőbe vezetnek. Szerencséd volt. Nem. Egyszerűen csak nem dőltél be ennek a trükknek.
Követed az erdőbe. Látod a nyomait, mégis olyan, mintha egy labirintusban lennél. Nagyon érdekes. Hamarosan belefutsz Kowarashiba, akivel közösen kilogikázzátok, hogy ez újfent egy Genjutsu. Társad két próbálkozás után megtöri. Megint a lány üldézésébe fogsz, ám immáron nem egyedül. A Nyomai után - ezeket nem nagyon rejtette el, talán tényleg bepánikolt - könnyedén megtalálhatjátok. Egy kisebb tisztáson éritek be, szembe fordul veletek.
- Hagyjatok békén! - kiáltja, szemei könnyesek.
Feladatotok - emlékeztet Kowarashi - hogy elfogjátok és visszavigyétek a faluba. Hogyan akarjátok, illetve akarod elkapni?

_________________


"A fagylalt császára, az egyetlen császár! "

Mesélések:
- Senshi, Rengar, Karasu - Kalózok kincse!
- Rabada Genkou - A sivatag szíve felé...
- Futeki Shiroi - Egy mese vízről, füstről és levélről...
- Rengar - Unagi, a börtöngályaavatar
Shimura Danzou
Inaktív

Tartózkodási hely : A sebezhetetlenség küszöbén túl!


Adatlap
Szint: S
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Vas. Szept. 07 2014, 21:12

Küldetésre készen érkezek meg a megbeszélt helyre, de a megbízómat még nem látom. Úgy döntök helyet foglalok egy közeli padon, de ekkor egy feltűnő alakra leszek figyelmes. Azonnal odasietek hozzá, majd felteszem a kérdésemet. A válasz csupán annyi, hogy azonnal. Nekem ennyi is elég, nem kell semmilyen mellébeszélés! Miután elindul elárulja hogy a főnöknek dolga akadt, ezért van ő itt és lényegében ő lesz a társam az első küldetésemet. Ezt követően az is kiderül, hogy mit kell csinálnunk. Egy házat kell megtalálnunk, ahol banditák tanyáznak és meg kell őket büntetni. Így első hallomásra eléggé egyszerű feladatnak tűnik, de gondolom valami gigszer biztos lesz. Azt például nem tudni, hányan is vannak, meg hogy mit tudnak.
- Én pedig Shinko vagyok. - mutatkozok be szintén. - Nem kell aggódni, egyszerűen zseniális vagyok! Ha kell, egyedül végzek az összessel. Annyira nagyszerű vagyok, hogy azt szavakkal már le sem lehet írni!
Ezután abbahagyom a fecsegést és követem a társam. Hamar elhagyjuk a falut, majd az erdő sűrűjébe vetjük magunkat. Szerencsére nem tart sokáig és rátalálunk egy házikóra. Első ránézésre úgy tűnik, minden ki van halva, éppen ezért se szó se beszéd a távolból, a fák közé rejtőzve körbejárom az épületet. Többnyire nem látok semmit, mintha senki sem élne benne, de pár perc után érkezik valaki, aki belép a házikóba. Így első ránézésre csak egy egyszerű vadásznak tűnik, nem pedig rablónak. Éppen ezért megyek vissza a társamhoz.
- Csak egy vadász... - szólalok meg. - Most mi legyen? Bemegyünk, vagy tovább keresünk? Szerintem megkérdezhetnénk a fickót is, hogy esetleg tud-e valamit a banditák házáról. Mondjuk az sem kizárt, hogy ő rejtegeti őket, így viszont óvatosan kellene megközelíteni az épületet. Hogyan tovább? - kérdezem érdeklődve.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szomb. Szept. 20 2014, 18:02

Bőszen érdeklődtél, és nem voltál benne biztos, hogy jó helyen jártok. Furcsa hajú, érdes hangú segítőd azonban hamar felvilágosított:
Ide jöttünk, elég a szóból… Azt mondod, egy vadász? – hümmögött egyet. – Nevetséges.
Azzal, anélkül, hogy kikérte volna a véleményed, megindult a faház irányába. Az ajtó előtt megállt, és megvárta, míg te is odabotorkálsz. Ekkor határozottan bekopogott, és néhány másodperc múlva kitárult az ajtó.  
Mit szeretnétek? – kérdezte meglepően nyájasan az egyébként kissé zord kinézetű vadász. – Segíthetek valamiben?
Igen – mondta nyersen Arata, és ugyanazzal a lendülettel akkora ütést mért a férfi gyomorszájára, hogy az rögtön összeesett, a száján pedig vér buggyant ki.
Na, így – fordult feléd elégedetten. – Most már szétnézhetünk a házban. Tedd magad hasznossá!

Odabent több dolgot fogsz találni, ezekkel kapcsolatban kérnék egy okfejtést/eszmefuttatást/tervet, ahogy gondolod, és aminek sikerül.

1. A konyhaasztalon egy felbontott levelet, amelyen nincs feladó, és a tartalma se túl sokatmondó: „Meg fognak találni. Segítesz?”
2. Az egyik polcon három kirigakurei fejpántot
3. Egy ütött-kopott pincelejáratot. Odalentről némi hang szűrődik fel. Nem lehetnek lent sokan, és kérdés, hogy kik azok.
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Tottori Shinko on Szer. Okt. 22 2014, 09:13

//Azt hiszem kezdek szenilis lenni... Több mint egy hónap után írok végre, ne haragudj!//

Kezdek felpörögni és túlbuzgó lenni. A társam valószínűleg nem bíz az ítélőképességemben és szerinte nevetséges a feltételezésem, de én akkor is kitartok mellette. Ez CSAK egy vadász. Viszont se szó se beszéd, már meg is indul a ház felé, így gyorsan utána eredek. Amint ott vagyunk, bekopog, ami szerintem eléggé nagy hülyeség, de hát ő tudja, ő itt a főnök. Legalábbis még... A vadász pedig pár pillanat múlva ajtót nyit, mire Arata kiüti.
- Ez szép volt! - szólalok meg halkan.
Ezután pedig szól, hogy mehetünk befelé és tegyem magam hasznossá. Hah, lemerem fogadni hogy sokkal hamarabb megtalálok minden lehetséges nyomot, mint ő! Óvatosan lopakodok be a kuckóba és próbálok felfedezni minden lehetséges veszélyforrást. Így elsőre egy egyszerű kis vadászlaknak tűnik, nincs semmi különösebb. Első köröm a konyhában ejtem meg. Ott nézek szét, leginkább azért, hátha találok valami ehetőt. Az asztalon azonban teljesen másra bukkanok: egy levelet, amelyben az áll, "Meg fognak találni. Segítesz?". A papírost azonnal magamhoz veszem, majd még nézelődök, de nincs semmi értékelhető. Így hát Arata-hoz lépek és átnyújtom neki az irományt.
- Ez az asztalon volt. - suttogom, majd a polcokhoz megyek.
Itt találok újabb nyomokat, három kirigakurei fejpántot. Nem nyúlok hozzájuk, egyszerűen csak a társamhoz fordulok, a kezemen hármast mutatok, majd megkocogtatom a saját fejpántomat. Ezt követően tovább kutakodok. Újabb nyomot nem találok, hiába nézek szét. Már éppen vissza akarok térni a társamhoz, amikor feltűnik egy lejáró. Azonnal oda settenkedek, majd lehajolok és hallgatózni kezdek. Valamit hallok, valószínűleg embereket, de a számukat nem tudom meghatározni. Ha Arata még nem lenne mellettem, akkor oda megyek hozzá és szólok hogy kövessen.
- Van itt egy lejáró, ahonnan hangokat lehet hallani. Az is lehet hogy azok vannak lent, akiket éppen mi keresünk, de az is hogy mások. Bár nekem az eddigiek is nagyon gyanúsak, szóval szerintem megérné lemenni és szétnézni. Mit szólsz, társam? - kérdezem vigyorogva.
avatar
Tottori Shinko
Játékos

Taijutsu Pontok : 23


Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 388

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Pein on Szer. Nov. 05 2014, 11:42

//Elnézést a késésért, kiment a fejemből, hogy írnom kellene!//

Furcsa egy helyzet volt. A levél, a fejpántok, a lejáró… nyilván volt közöttük összefüggés, de csupán ennyiből nehéz lett volt rájönni, pontosan mi.
De volt valami, ami még ennél is furcsább lehetett: Arata. A levél elolvasása után cseppnyi meglepettség se ült ki az arcára; pupillái összeszűkültek, és szemmel láthatóan izzani kezdett a vére. A tekintete még elszántabbá, talán kissé baljóssá is vált, mikor a három fejpántot és a lejárót is megtaláltad.
Lemegyünk, egyértelmű – vetette oda neked, és intett, hogy kövesd.
A pincehelyiség nem volt túl mélyen, egy kisebb létra vezetett a föld alá. Ott még egy szújárta tölgyfaajtó állta az utatokat, de szerencsére nem volt zárva, így hamar felmérhettétek a terepet.
Odabent hárman voltak. A sarokban, pislákoló lámpafény mellett egy asszonyt pillantottál meg, aki a kezében egy tálcát tartott, és olyan dermedten állt ott, mint akiben megállt az élet. Egy kisebb asztal mellett két férfi ült, igen fiatalok, előttük egy-egy tál ramen. Ők már nem voltak annyira megrémülve, úgy tűnt, számítottak az érkezésetekre. Hamar támadóállást vettek fel, és megrohamoztak titeket. Egyértelműen shinobik voltak. Két-két kunait hajítottak felétek, melyek elől a hely szűkössége miatt eléggé veszélyes lehet kitérni. Az egyikük pedig, még mielőtt a kunaiok célba értek volna, kézpecséteket formált, mire a kezei körül kis, elektromos kisüléseket szóró, lapos korongok jelentek meg. Összesen tíz darab.

//Helyzetelemzést és terveket várok, akár többet is.//
avatar
Pein
Adminisztrátor


Adatlap
Szint: S
Rang: Kami
Chakraszint: Bőségesen elég Konoha elpusztításához...

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Erdőségek

Témanyitás  Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.